FORTUNA:LIGA - preview 20. kola

19.02.2021, 08:56, aktualizováno 21.02.2021, 08:54
Previews
Sparta v sobotu vyhrála a nyní čeká na odpověď Slavie, tu čeká duel v Teplicích a v případě výhry si vezme zpět svůj desetibodový náskok. Liberec cestuje do Karviné, Plzeň hostí Bohemians 1905 a České Budějovice budou favoritem souboje s Opavou...
Dynamo České Budějovice - SFC Opava  (neděle 14:00)
Jako by nestačilo poslední místo v tabulce, Opavu ještě k tomu trápí početná marodka. Jak se s tím popasuje v Českých Budějovicích, které se naopak nyní mohou těšit dobré formy.

Jihočeši na jaře ještě neprohráli, v šesti zápasech čtyřikrát zvítězili a inkasovali jeden jediný gól. Od konce ledna to žádné velké ofenzivní hody nejsou, na Slovácku a v Liberci to skončilo bez branek, Ostravu doma porazili díky pozdní trefě Mršiće 1:0. Podíváme-li se i dále do historie, ze třinácti posledních kláních Dynamo prohrálo jen jednou, díky čemuž se regulérně zapojilo do boje o poháry.

Opavu naopak trápí dlouhé čekání na vítězství. To přišlo ještě před přerušením ligy kvůli vládním nařízením. Od té doby sehrála čtrnáct utkání, v nichž desetkrát prohrála a čtyřikrát remizovala, z čehož třikrát bez jediné branky. Tak tomu bylo i před týdnem v domácím zápase s Příbramí, který se dá jednoznačně označit jako záchranářský souboj.

Domácí pro zápas nemohou počítat s vykartovanými Skovajsou a Talovierovem, na straně hostí nepustí do hry zranění Harazima, Hnaníčka, Holíka, Juřenu, Lasáka, Pikula, Rychlého, Ščudlu, Večerku a Žídka.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, Králik, Havel, Novák - Čavoš, Javorek - Mészáros, Alvir, Mršič - Brandner
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Digaňa - Březina, Kulhánek, Didiba - Mondek, Tiéhi, Nešický, Hellebrand, Helešic - Kania, Čvančara
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.78 - 4.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - Slovan Liberec  (neděle 14:00)
Karviná nebyla v posledním kole daleko od překvapení, nakonec ale vyšla naprázdno a zůstává v tabulce na jedenáctém místě. Tentokrát se Slezané pokusí proti Liberci připsat druhé vítězství v kalendářním roce.

Uplynulou neděli se Karviná činila střelecky, jenže slabý výkon v obraně ji stál překvapivý zisk bodů na hřišti pražské Sparty. Brankář MFK Petr Bolek již poněkolikáté v sezoně předvedl podprůměrný výkon a kdoví, zda se proti Liberci neposadí na lavici náhradníků. Slezané totiž dostávají dost branek, které je stojí lepší postavení ve středu tabulky.

I proto Karviná přivedla před několika dny do svých řad Leonarda Pereiru, jenž se ale nejprve bude muset ve střední Evropě aklimatizovat. "Když jsem vystoupil z letadla, tak to bylo něco neuvěřitelného. Nejméně jsem zažil 10 stupňů Celsia, tento teplotní skok je pro mě krutý. Musím si zvyknout. Jinak první pocity jsou pozitivní a moc mi pomáhají moji noví brazilští spoluhráči. Za to jim chci poděkovat," řekl brazilský zadák po přestupu.

Liberecký Slovan se musí prokousat náročnějším programem. Ve středu totiž Severočeši dohrávali odložený duel se Zlínem, který ale zvládli ve svůj prospěch. Po třech zápasech v řadě bez porážky se tak družina trenéra Pavla Hoftycha rázem vyšvihla až na páté místo v tabulce a dotírá na čtvrté Slovácko i třetí Jablonec.

Severočeši se budou muset obejít bez Ondřeje Karafiáta, jenž musí odpykat trest za čtyři žluté karty v sezoně. Kvůli stejnému prohřešku si nezahraje ani stoper MFK Eduardo Santos. Zranění nepustí do hry domácího Vlasije Sinjavskije ani hostující Mohameda Tijaniho s Janem Matouškem. V bráně Liberce možná bude absentovat gólmanská jednička Filip Nguyen, který odstoupil ze zápasu proti Zlínu. Slezané zase doufají, že ve středu pole nebude chybět Kristi Qose.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Jursa, Dramé, Šindelář, Mazáň - Herc, Smrž - Mikuš, Ostrák, Bartošák - Papadopulos
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Fukala, Jugas, Chaluš, Mikula - Mara, Sadílek - Pešek, Faško, Mosquera - Rabušic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.01 - 3.20 - 2.51
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 1905  (neděle 14:00)
Plzeň se dvou bodových ztrátách za sebou opět propadla tabulkou. Proti Bohemians by už Západočeši měli uspět, jinak si ještě více zkomplikují již tak zapeklitou situaci, v níž se nachází.

Začátek jarní části sezony vypadal nadějně, po posledních dvou kolech se ale do myslí fanoušků Viktorie vrátily deziluze a zklamání. Plzeň očividně stále není schopna najet na takovou vlnu, na které by se udržela delší dobu. Místo toho Západočeši nadále ztrácejí a pozice zajišťující postup do pohárové Evropy se jim už povážlivě vzdalují.

Po remíze v Mladé Boleslavi o minulém víkendu nezakrývali Viktoriáni rozčarování. "Ač se to může zdát, že jsme dotahovali a dali gól v závěru, tak bod je pro nás zklamání. Potřebujeme vyhrávat, z tohohle pohledu je to určitě málo. Taková klasika, na gól se strašně nadřeme a loupe se nám všechno v síti," vysvětlil možná poněkud zjednodušeně pravý bek Milan Havel.

Právě jeho čeká v neděli poněkud prestižní zápas, neboť ve své kariéře strávil několik sezon v barvách Bohemians. V současnosti se však Klokani spoléhají na jiné hráče. Například na útočníka Tomáše Necida, jenž se snad konečně rozstřílel tak, aby Pražanům dokázal pomoct. Právě díky Necidově příspěvku vystoupal celek z kultovního Ďolíčku dále od pásma sestupu a momentálně se v tabulce drží na uspokojivější 12. příčce.

Klokani si i přes slabší formu Západočechů uvědomují, že v plzeňských Štruncových sadech nebudou favoritem. "Určitě nejsou slabší. Pořád je to ta Plzeň, jakou známe. Zatím nedokázala přetavit své příležitosti v góly tak, aby měla více bodů. Já věřím tomu, že výraznější produktivita Plzně nějaký zápas počká a my duel zvládneme. Pokud předvedeme výkon podobný tomu na Spartě, tak by to rozhodně mohlo klapnout," uvedl asistent hlavního trenéra Erich Brabec.

Domácím kvůli disciplinárnímu trestu stále nemůže pomoct stoper Filip Kaša. Zranění limituje Lukáše Hejdu, Jana Kovaříka, Tomáše Hořavu a Jana Kopice, nejisté zůstávají starty Pavla Buchy, Adriela Ba Louy a Aleše Čermáka. Na marodce Bohemians zase figurují Roman Valeš, David Bartek, Daniel Köstl, Till Schumacher a Lukáš Pokorný.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Havel, Kaša, Brabec, Limberský - Bucha, Kalvach, Šulc - Kayamba, Beauguel, Falta
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Dostál, Krch, Hůlka, Vondra - Vaníček, Květ, Jindřišek, Vodháněl - Necid, Hronek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.51 - 4.25 - 6.99
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Slavia Praha  (neděle 16:30)
V naprosto odlišeném rozpoložení i patře tabulky se nachází soupeři, kteří se v neděli odpoledne střetnou v Teplicích. Šancí pro domácí může být, že Slavia by mezi zápasy s Leicesterem mohla šetřit sestavu.

Sklářům se na jaře absolutně nedaří. Z pěti utkání vytěžili pouze jeden bod, přičemž v těch čtyřech neúspěšných zápasech nedokázali vstřelit ani gól. Nerozhodný výsledek se zrodil s Karvinou, porážky schytali od Jablonce, Dynama, Pardubic a naposledy i Slovácka. V Uherském Hradišti prohráli 2:0 po trefách Kalabišky z úvodu utkání a Jurečky z jeho závěru.

Naopak sešívaní jsou na jaře téměř dokonalý. Slovo téměř je použito proto, že v posledním venkovním zápase v Příbrami jen remizovali. Vše ale napravili o týden později proti Pardubicím, s nimiž díky dvěma gólům Kuchty a jednom Stanciově zásahu vyhráli 3:0. Ve čtvrtek pak předvedli solidní výkon na úvod vyřazovací fáze Evropské ligy, s Leicesterem na domácí půdě bez branek remizovali.

"Máme za sebou sice velice náročný čtvrteční zápas, ale máme také tak široký a silný kádr, že to určitě zvládneme. Kluci jsou dobře natrénovaní, což bylo vidět i na Kubovi Hromadovi, který v těžké pozici musel nastoupit do zápasu s Leicesterem a perfektně to zvládl, jak fyzicky, tak i fotbalově. Podobně jsou na tom i ostatní hráči a jsou samozřejmě možné nějaké změny v sestavě, o tom se ještě budeme bavit," říká trenér Jindřich Trpišovský.

Červenobílým se v poslední době ve vzájemných utkáních nebývale daří. Aktuálně drží seérii osmi po sobě jdoucích vítězství, v posledních šesti kláních je celkové skóre 21:2. O hodně ho Slavia navýšila v září, kdy v Edenu zvítězila 5:1. Prosadili se Olayinka, Stanciu, Musa, Holeš a Takács, na druhé straně kontroval z penalty Mareš.

Domácí tým se musí obejít bez potrestaného Droehnleho, zranění zase do hry nepustí Knapíka se Shejbalem a možná ani Jukla a Řezníčka. Na straně vršovického mužstva se nepředstaví vykartovaný Sima, zdravotní indispozice trápí Júsufa, Hovorku, Ševčíka, Tecla a Van Burena.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Čtvrtečka - Vondrášek, Mazuch, Heidenreich, Hyčka - Trubač, T. Kučera - Moulis, Žitný, Fortelný - Mareš
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bah, Zima, Deli, Bořil - Hromada, Provod - Masopust, Stanciu, Olayinka - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.75 - 5.42 - 1.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FK Příbram - 1. FC Slovácko  (sobota 14:00)
Slovácko se v tabulce nadále drží na čtvrtém místě a pomalu pošilhává po evropských pohárech. V zápase proti Příbrami, která v novém roce ještě nezvítězila a setrvává v sestupovém pásmu, budou Moravané jednoznačným favoritem.

Počínaní Příbrami tak trochu postrádá logiku. Na jednu stranou jsou svěřenci kouče Pavla Horvátha schopni potrápit extrémně silnou Slavii, na stranu druhou se jen o týden později trápí na hřišti slabé Opavy. Středočeši zkrátka vynikají bojovností, ale to je asi tak vše, čím se mohou pyšnit.

Záložník Tomáš Pilík doufá, že se Příbrami začne víc dařit doma u Litavky. "Domácí zápasy musíme zvládat, potom můžeme pomýšlet na to, jak se dostaneme z červených čísel. Proti silným soupeřům jsme se vyhecovali a potřebujeme držet víc konstantnější výkony," řekl zkušený fotbalista.

To Slovácko vyniká ve více ohledech. Pevná obrana je dlouhodobě stavebním kamenem mužstva trenéra Martina Svědíka, ovšem v probíhajícím ročníku přidávají Moravané k těžko propustné defenzívě také nadstavbu v útoku. Celek z Uherského Hradiště už vyzrál a boj o evropské poháry je pro něj de facto povinností.

Do Příbrami si tak Slovácko jede pouze pro vítězství. "Jsme na čtvrtém místě a oni předposlední, takže tam jedeme v roli favorita, ale herní kvalita se ukáže až na hřišti. Samozřejmě bychom z Příbrami chtěli odvézt tři body," uvedl křídelník Moravanů Milan Petržela.

Zatímco se Slováckem do Příbrami neodcestuje zraněný středopolař Michal Tomič, domácí budou vedle obránce Karla Soldáta a útočníka Chrise Corteze dost možná postrádat také dalšího forvarda Jana Rezka.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Laňka, Kvída, Tregler, Vilotić, Cmiljanović - Lalkovič, Hájek, Nový - Zorvan - Voltr
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Havlík, Sadílek - Petržela, Kohút, Navrátil - Kliment
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.56 - 3.37 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Pardubice - Baník Ostrava  (sobota 14:00)
Dva soupeři, které v tabulce dělí tři místa, ale pouze jeden bod, se střetnou v sobotu ve vršovickém Ďolíčku. Tamní azylant Pardubice přivítají Baník, který za sebou má velmi cenné vítězství.

Východočeši na utkání minulého víkendu rozhodně nebudou vzpomínat v dobrém, jelikož v Edenu prohráli vysoko 0:3. Předtím však dokázali bez obdržené branky zdolat Teplice i Příbram, a právě na tyto úspěchy budou nyní chtít navázat. Zároveň ale výrazně potřebují zlepšit ofenzivu - v pěti jarních zápasech vstřelili dva góly, z nichž jeden byl navíc vlastní.

"Znovu nás čeká těžký zápas, i když výhodou bude naše domácí prostředí. Přemýšlíme o tom, nějaký myšlenky v hlavě mám, ale budeme se rozhodovat až po předzápasovém tréninku," říká jeden z trenérů Jiří Krejčí ohledně toho, zda uvažuje o změnách v základní jedenáctce.

Forma Slezanů po zimní přestávce se dá hodnotit jako rozpačitá. Nedokázali uspět v Českých Budějovicích ani ve Zlíně a doma nestačili na Slovácko, na stranu druhou dokázali doma zdolat oba severočeské pohárové aspiranty Liberec i Jablonec. Právě proti zeleno-bílým hráli minulý víkend, o výhru 2:1 se postaral zejména dvěma penaltami Azevedo.

Zmíněný brazilský křídelník je nejlepším střelcem z hráčů, kteří vyběhnou na hřiště. V tabulce kanonýrů je dokonce osamocen na čtvrté příčce, lepší jsou jen hráči pražských "S". Na straně klubu s koněm ve znaku se nejčastěji prosadil David Huf, a sice pětkrát.

Vzájemné zápasy můžeme dohledat tři. Před čtyřmi roky ve druhé lize skončily tyto střety dvěma remízami, v září v prvním mači této sezony uspěl Baník 3:0, a to díky brankám Zajíce, Azeveda a Tijaniho.

Pardubičtí budou pro utkání zřejmě v plné síle, Ostrava přijede bez vykartovaného Jánoše a zraněného Fleišmana.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Surzyn, Šejvl, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Tischler, Hlavatý, Kostka, Cadu - Huf
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Pokorný, Stronati, Ndefe - De Azevedo, Kaloč, Tetour, Holzer - Šašinka, Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.07 - 3.07 - 2.54
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno  (sobota 14:00)
Olomoucká Sigma zvítězila v novém kalendářním roce pouze jednou a již vypadla z hodní poloviny tabulky. Pro Hanáky tak nadešel nejvyšší čas, aby se zase nadechli. Nastartovat je má sobotní mač s o záchranu bojující Zbrojovkou.

První vzájemný zápas v této sezoně tak trochu symbolizoval celkové počínání Brňanů v nejvyšší soutěži - dopředu fajn, vzadu průšvih. Zbrojovka v září nad Sigmou dvakrát vedla, ovšem kvůli chybám v obraně putovali body na Hanou. Od zmíněného duelu se toho pod Špilberkem moc nezměnilo. Je pravda, že "Flinta" v zimní pauze trochu zpevnila obranu, nicméně k velkému obratu za lepšími zítřky to prozatím nevedlo.

Díky nedávné výhře v Opavě se však Brno dostalo nad sestupové vody a své postavení drží i nadále. "Teď nás čekají těžká utkání, zápasů ubývá, o to těžší situace to pro nás je. Ale pořád pracujeme na tom, abychom byli úspěšnější. Pracujeme tak, abychom byli konkurenceschopní, máme před sebou další sobotní zápas a pokusíme se v něm uspět. Budeme se připravovat pořád stejně," uvedl kouč Zbrojovky Richard Dostálek.

Ani Olomouci se ale nedaří úplně podle plánu. Svěřenci trenéra Radoslava Látala mají velký problém dovést kolikrát dobře rozehrané utkání do vítězného konce. Ostatně za posledních jedenáct kol zvítězila Sigma pouze jednou, zato hned sedmkrát remizovala, což Hanáky pasuje do role krále smířlivých výsledků.

Sigma dlouhý čas okupovala v tabulce čtvrté místo, po bodových ztrátách ale klesla až na desátou pozici. V následujících dvou domácích kláních s Brnem a Zlínem tak hodlají Hanáci zvítězit. "V tabulce jsme chtěli být jinde. V obou zápasech nás nečeká nic lehkého, pokud chceme bojovat o první pětku, musíme je zvládnout," prohlásil jasně kapitán Olomouce Roman Hubník.

Na marodce Hanáků figurují záložníci David Houska s Jáchymem Šípem a stoper Jan Štěrba. Zranění již naopak vyléčili levý bek Michal Vepřek se středopolařem Lukášem Greššákem, po vypršení trestu za čtyři žluté karty v sezoně se zase do sestavy pravděpodobně vrátí Hubník a křídelník Pablo González.

V bráně Zbrojovky by po menších zdravotních problémech mohla nastoupit zimní posila Martin Berkovec, nadále však absentují obránci Lukáš Kryštůfek se Zoranem Gajićem a záložník Rudolf Reiter. Další středopolař Jiří Texl zase v Brně hostuje právě z Olomouce, přičemž pravidla neumožňují hráči nastoupit proti svému domovskému klubu.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Látal, Hubník, Beneš, Zmrzlý - Hála, Breite, Daněk, Chytil, González - Nešpor
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Floder - Pernica, Dreksa, Šural - Štepanovský, Bariš, Sedlák, Vaněk, Moravec - Růsek, Hladík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.43 - 4.02
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - Sparta Praha  (sobota 16:30)
Po dalším zaváhání Jablonce může Sparta udělat velmi významný krok k zisku druhého místa. Naopak "Ševce" straší něco zcela jiného, a to potenciální sestup. Pokud brzy nezačnou vyhrávat, může se to stát realitou.

Zlínští naposledy uspěli na konci listopadu v Karviné, od té doby v devíti zápasech nedokázali naplno bodovat. Na jaře se jim alespoň daří získávat cenné body postupně, v pěti utkáních totiž třikrát remizovali. Takovým případem však nebyla středeční dohrávka v Liberci, kde po Rondićově trefě z druhé půle prohráli. Přestože žluto-modří patří mezi nejméně produktivní celky, mají jedno želízko v ohni v tabulce střelců. Tomáš Poznar se se sedmi zásahy dělí o pátou pozici.

O nepříznivé šňůře promluvil i Dominik Simerský. "Ta série je dlouhá a nepříjemná, ale na druhou stranu neodpovídá úplně dění na hřišti. Některé zápasy jsme měli zvládnou za tři body, byli jsme lepší, ale bohužel, tak to je a musíme se snažit to zase co nejdříve překlopit ve vítěznou šňůru. První příležitost bude v sobotu. Od středečního týmového a herního výkonu se budeme chtít odrazit," nabádá stoper.

Letenští na jaře už dvakrát zaváhali, přesto nyní disponují zajímavým pětibodovým náskokem na druhém místě. Od doby, co je převzal Pavel Vrba, jsou jejich zápasy přestřelkami. V Olomouci po velkém obratu zvítězili 3:2, otáčet museli i doma proti Karviné. To prohrávali po Papadopulosově trefě, což dokázali zvrátit Karlsson s Krejčím. Poté ještě srovnal Herc, ale po Karlssonově završení hattricku už jen na konečných 4:3 snižoval svým druhým zásahem Papadopulos.

Ve vzájemném střetu uspěl Zlín naposledy na podzim roku 2018, od té doby skončilo jedno utkání remízou a třikrát byla úspěšnější Sparta. Jako třeba v zářijovém zápase, v němž po Dramého trefě prohrávala, ale ve druhé půle obrátili skóre v její prospěch Hložek, vlastencem Jiráček a Juliš.

"Ševci" nemohou pro nadcházející utkání počítat s vykartovanými Potočným a Procházkou, v ohrožení jsou navíc starty Čanturišviliho, Jiráčka a Vraštila. Za hosty se rovněž kvůli karetním potížím nepředstaví Trávník s Dočkalem, zdravotní potíže do hry nepustí Hložka a Štetinu a možná ani staršího z Krejčích, Sáčka, Polidara a Vindheima.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Simerský, Buchta, Kolář - Conde, Hlinka, Janošek - Janetzký, Poznar, Jawo
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Wiesner, Vitík, Čelůstka, Hancko - Souček, Ladislav Krejčí II - Karlsson, Karabec, Plavšič - Kozák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.94 - 3.57 - 1.97
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Jablonec - FK Mladá Boleslav  (pátek 16:00)
Po porážce v Ostravě přišel Jablonec o kontakt s druhým místem, na Severočechy navíc začínají tlačit soupeři zdola. Zeleno-bílí tedy potřebují proti Mladé Boleslavi, která se nadále trápí, výsledkově zabrat.

Karel Jarolím se po usednutí na boleslavskou trenérskou židli vyzbrojil hned několika poměrně uznávanými posilami, nicméně na první výhru po návratu do automobilového města zkušený kouč pořád čeká. A každou další porážkou pochopitelně roste nervozita. Středočeši totiž nadále okupují sestupové pozice, což Jarolímovi klid na práci rozhodně nedodává.

V nastalé situaci byl jindy cenný bod proti plzeňské Viktorii pořád málo. "Z utkání s Plzní se dalo vytěžit víc. Tak dlouhé čekání na výhru nepamatuji a už jsem z toho skoro frustrovaný. Už musíme začít bodovat naplno a to bez rozdílu, proti jakému soupeři nastoupíme. Při veškerém respektu k síle Jablonce," sdělil lodivod Středočechů.

Jablonec v minulém kole dopadl ještě hůř, neboť v Ostravě vyšel proti tamnímu Baníku naprázdno. Tentokrát se družina kouče Petra Rady představí na oblíbené Střelnici, kde se jí přece jen daří lépe. V probíhajícím ročníku ztratili v domácím prostředí body pouze jednou.

Otázkou zůstává, v jaké kondici bude jablonecký trávník, který během nedávného ryze zimního počasí schytal mnoho šrámů. "Na tomhle terénu to bude obzvlášť na kondici. Může to být boj, nemusí to být takový fotbal. Pro nás je to škoda, protože my chceme hrát kombinační fotbal. Uvidíme, jak to bude vypadat," uvedl Rada.

Domácí dost možná budou postrádat středopolaře Tomáše Hübschmana s Václavem Pilařem, nad jejichž starty se vznáší otazník. Boleslavi nepomůže disciplinárně potrestaný špílmachr Marek Matějovský. Dále na straně hostů trápí zdravotní patálie brankáře Petra Mikulce, obránce Alekseje Tatajeva, záložníky Jakuba Fulneka s Milanem Jiráskem a Michaelem Hönigem a útočníky Jiřího Klímu, Dominika Maška a Martina Graiciara.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Holík, Martinec, Zelený, Krob - Považanec - Schranz, Kubista, Kratochvíl, Jovović - Doležal
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Diviš - Řezník, Šimek, Křapka, Preisler - Dancák, Pech - Malínský, Ladra, Zmrhal - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.91 - 5.07
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha19163057:1151
2.Sparta Praha19132440:2441
3.FK Jablonec18112534:2135
4.1. FC Slovácko18104432:1734
5.Slovan Liberec1995527:1732
6.Baník Ostrava1985623:1729
7.Dynamo České Budějovice1978424:2329
8.Viktoria Plzeň1984734:2528
9.FK Pardubice1984717:2228
10.Sigma Olomouc1969428:2327
11.MFK Karviná1966723:3024
12.Bohemians Praha 19051965821:2323
13.Fastav Zlín1854918:2519
14.FK Teplice19521218:4017
15.Zbrojovka Brno19351116:3314
16.FK Mladá Boleslav18261020:3312
17.1. FK Příbram19261115:3612
18.SFC Opava19161212:399

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (687)

Přidat komentář
ratusek

Jablonec Bolka se nesmí zvednout.

Btw jak vypadá hřiště?

Reagovat
slonzacky_lenoch

Jablonec - MB 3:1

Příbram - Slovácko 1:4

Olomouc - Zbrojovka 1:1

Zlín - Sparta 0:3

Budějovice - Opava 0:1

Karviná - Liberec 2:1

Plzeň - Bohemka 3:2

Teplice - Slavia 1:5

Reagovat
slonzacky_lenoch

A Pardubice - Baník 1:2

Reagovat
AC Sparta Praha good

naopak

Reagovat
Puskas

Pardubice - Baník 1:2 ?

Reagovat
slonzacky_lenoch

Baník - Pardubice 2:1

Reagovat
AC Sparta Praha good

Domácí jsou Pardubice a pak ten výsledek sedí

Reagovat
slonzacky_lenoch

To byl vtip

Reagovat
Puskas

A ještě tipni, na který mač zavítá Prymoula.

Reagovat
ratusek

Já tipuji, že Blatný pojede do Zlína na Spartu

Reagovat
slonzacky_lenoch

On je někde od Brna ne?

Reagovat
RadekVonCZE

Je z Prostějova, takže spíš Olomouc

Reagovat
slonzacky_lenoch

Prymoula by měl zavítat tak do řiti...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Příbram - Slovácko

Reagovat
AC Sparta Praha good

Olomouc snad Zbrojovku porazí, Opavě rozhodně na vítězství nevěřím a Karviná dá max. remízu

Reagovat
slonzacky_lenoch

Přes naši impotenci doma jim v neděli věřím.

Reagovat
Znalec

OT:

Anketa: Jaký uživatel Vám tady na EF diskuzích nejvíc chybí?

Za mě je to jednoznačně WinohradyGang OG-187

Reagovat
Kaspar

Kang Kodos

Reagovat
ratusek

Reagovat
Euphael

Reagovat
Losinho

Reagovat
Salfovic

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
San Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Neon

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Baronne

Reagovat
Posledni Kovboj

on vi, ze ho mame radi

Reagovat
Baronne

oki

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Co s ním je? Už sem nechodí?

Reagovat
Salfovic

Občas se tu zatlemí.

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
doshcz

lul tento buzík

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Infi

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Alan_Shearer

krleš

Reagovat
smazaný uživatel

Co s ním vlastně je a za jak dlouho ho pustí?

Reagovat
Uwe háže buly

taky

Reagovat
smazaný uživatel

Andy conceicao nebo tak nejak

Reagovat
Abstinence

i když málokdy jsem zvládnul celý vlákno

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Básničkář byl dobrej

Reagovat
Hokaido

To byl lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? To jsem ani nevěděl, to se mu vážně povedlo. Celý to vlákno s Valdou z Mcdonaldu mám uložený a občas na něj kouknu

Reagovat
lichna.

Dik vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Bayernista

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Euphael

Reagovat
Znalec

Reagovat
HalaMadrid_Flx

" " na jeho počest!

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho poslední slova

Reagovat
Pablos

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

arsin

Reagovat
Znalec

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
smazaný uživatel

wendigo

Reagovat
FORZAMILAN

Gattuso

Reagovat
lampas

Typek

Reagovat
Stannis Baratheon

Arsin

Reagovat
Euphael

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten tu je pod bobo snina

Reagovat
smazaný uživatel

neuminis

Reagovat
ladyboy arsenal

Oblomov

Reagovat
Znalec

Reagovat
db18

Ozzy

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň víme, kdy a kde ho můžeme potkat

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pablos

V tuto dobu končíme hlasování.

A vítězem ankety se stááááává... fantomas.

Reagovat
Messy<3

SanchoPancha

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
GabrielBatistuta

Souhlas

Reagovat
Kaspar

Aspon ze vetsinu hriste zakryva stin

Reagovat
dantetomas

Jablonec Beach Karoch ide hned od zaciatku

Reagovat
dave30

Toto hřiště by měl vidět Rodgers. Pak by ho asi hřiště na Slavii přestalo trápit.

Reagovat
ratusek

Jablonec zaberem

Reagovat
Mirek na tenisu

Omyl sudího Marka. Obrácený faul u postranní lajny. Centr a 1:0 pro Boleslav. Výkony rozhodčích otřesné.

Reagovat
ratusek

sakra plukovníku, o poločase je seřvi. Nebo, že by výpomoc?

Reagovat
Mirek na tenisu

Gablonz je na ručník. Ale pozor. Boleslav nakoupila posily jako by měla hrát o poháry. Znehodnocení soutěže jak prase. Kéž by už tenhle klub zmizel z ligy.

Reagovat
Banikovec7

Co je na tom znehodnocení? To se jako může nakupovat podle postavení v tabulce nebo co je za nesmysl?

Reagovat
dave30

Reagovat
Mirek na tenisu

Znehodnocení to je. Tak jako ty nenavidiš Opavu a Spartu tak já mám averzi na Boleslav. Klub bez diváků ale s haldou německých prachů. Kapišto?

Reagovat
Banikovec7

Já nikoho ne-nenávidím a i kdyby jo, tak nevím co to má co do činění se znehodnocením, to pak teda znehodnotila i Opava, když přivedla asi 10 hráčů nebo Baník 3 roky zpět

Reagovat
Mirek na tenisu

Opava? Ty divizní posily? Pobavils.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Oli99

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Vetsi picovinu jsem tu dlouho necetl a ze bylo vcera z ceho vybirat

Reagovat
Mirek na tenisu

Myslíš tím svoje moudra?

Reagovat
Bakary3

Neni Kratochvil trosku vybornej?

Reagovat
Bakary3

A psal jsem to jeste pred golem

Reagovat
ratusek

minule neproměnil penaltu

Reagovat
Bakary3

Neco jsem zaznamenal

Ale fakt cumim, s micem je super, ma prehled, dobra strela i nahravka... sikovnej hrac.

Reagovat
ratusek

mě se líbí i Jovovič, ale v tom zakončení a té finální fázi je plašan

Reagovat
Bakary3

To jo, plasan, ale umi, na nasi ligu taky dobrej hrac

Reagovat
dave30

Určitě nadstandartní, Trochu mě mrzí to jeho šlápnutí na kotník a že z toho vůbec nic nebylo (ten hráč sehrál slabé divadlo).

Reagovat
Oli99

Je to hráč pro Slavii, Spartu nebo Plzeň?

Reagovat
Blasphemer

Jo, další odchovanec, kterýho jsme se zbytečně zbavili.

Reagovat
Bakary3

Tak v ty dobe na to nemel skrz konkurenci?

A ted ma Plzen ten stred porad silnej...

Ale zas treba tehdy hral hodne Horava a ty šance mozna dostavat mohl..

A zpetna odkupka tam asi neni, vid?

Jinak kym myslis ty dalsi odchovance? Treba Provoda? A dal?

Reagovat
Blasphemer

V tý době hrál myslím křídlo, střeďáka z něj udělali asi až pak. Provoda mi líto nebylo, ale v poslední době už zas jo. Pak třeba Mandous. Teď jsme Pardubicím prodali Čiháka. Jsem zvědavej, co udělaj třeba s Hlavatým, ten už taky lítá po hostováních moc dlouho.

Reagovat
Bakary3

Aha, to jsem nevedel.

Ten Provod... ja myslím, ze to asi Plzen mrzet nemusi podle me by z nej jinej trener tohle v Plzni nedostal.

Jo Mandous... Kozacik, Hruska, no silná konkurence

Cihaka moc neznam, ale jak to dopadne s Hlavatym, na to jsem taky zvedavej.

Reagovat
Blasphemer

Čihák je mladej střeďák, myslím že i v obraně zahraje. Kalvach stejně do roka odejde, tak nevím, proč se zbavujou potenciální náhrady a odchovance k tomu. Zpětná výkupka tam samozřejmě není.

Reagovat
Blasphemer

A ještě vlastně Vaise jsme prodali Budějicím, tak ho do roka čekám taky někde výš.

Reagovat
Losinho

Nenadávalo se na něj ještě nedávno?

A nebylo tu nějaký hovado co furt vytahovalo jeho ségru?

Reagovat
Bakary3

To asi jo, ale myslim, ze to bude uz tak rok

A s jeho ségrou se tu asi cas od casu vzdy nekdo ozve

Reagovat
ZB 07

Kratochvíl

Reagovat
andrew96

Snad nový jablonecký Trávník.

Reagovat
Tomas Kazu Joker

A snad ne nový Sparťanský Trávník.

Reagovat
ratusek

Supr hoši

Reagovat
ratusek

špičička

Reagovat
Mirek na tenisu

Vlášek: hrají to zezadějc...

Reagovat
cubinho

Reagovat
Mirek na tenisu

Marek je hovado. Tolik nepřesností

Reagovat
Kaspar

Do kdy ma Malina ve Slavii smlouvu?

Reagovat
Spalovač šancí

Pažit akorát pro Rodgerse

Reagovat
Kepy_FCB

Tu trávu tam rozrochňal Pelta rypákem?

Reagovat
ondrasch77

Těsně před tím, než se ti vysral do tlamy

Reagovat
Kaspar

Tak uz tam dej toho Hrubyho a Chramostu

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Shevchenko

Karoch tam u toho leží na gauči nebo proč tak zní?

Reagovat
Spalovač šancí

Spíš bych řekl, že tam něco tlačí

Reagovat
Kepy_FCB

covid

Reagovat
Mirek na tenisu

Chechtavý Karoch

Reagovat
Mirek na tenisu

Jasná pentle. Mašek udělal kliku a Povazanec ho bokem sundal. Budu se jen opakovat. Marek je vemeno.

Reagovat
John Obi Mikel

Taky bych řekl penalta.

Reagovat
PavlíčeQ

Však Mašek letěl vzduchem ještě před tím, než se ho Považanec vůbec dotkl. Penalta ani náhodou.

Reagovat
Mirek na tenisu

Neletěl. Až po kličce, když Mašek s míčem obešel Považance. Dneska se díky VAR pískají různé fauly nefauly, jako třeba minule pád Sasinky nebo Kozáka. Tohle byl atak hráče který se zbavil soupeře a vedl míč k brance. Za co jiného pentle?!

Reagovat
PavlíčeQ

Nevím, za mě penalta určitě ne. Hned po první opakovačce jsem byl přesvědčen, že tohle penalta nebude. Mašek tomu prostě přidal a začal padat ještě před kontaktem s Považancem.

Reagovat
monty25

Vůbec.

Reagovat
ondrasch77

Fotbal je kontaktní sport..., když do sebe hráči vrazí a nejsou v tom ruce, lokty, nohy apod, tak to zkrátka faul není. Považanec má 80 kilo a zastydlej dorostenec Mašek 50 kilo..., ty penalto

Reagovat
Mirek na tenisu

Spletl sis fotbal se zápasem řeckořímským?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GjøvikFF

Oni do sebe nevrazili. Vrazil "pouze" Považanec do Maška, aniž by měl možnost hrát balon. Tohle nebylo žádné rameno na rameno v souboji o balon, tohle bylo cílené naremplování do útočícího hráče, jasná penalta....notabene s ohledem na současný "trend", kdy se jako penalta posuzuje snad úplně všechno.

Reagovat
ondrasch77

Prdel na prdel...

Současný trend stojí za hovno, když se píská každý kontakt...

Tohle hráč musí ustát, stejně jako Doležal několik minut před Maškem. Penalta rozhodně ne.

Reagovat
ratusek

hele já si nejsem tak jist. Čekal jsem spíš naopak že to pískne. On sice padal o vteřinku dříve, ale Považanec ho z boku naremploval. kdyby ten trouba nepadal o tu vteřinu dřív a padl až po kontaktu, tak byla jasná. Vrazit někoho bokem není hra tělem

Reagovat
ondrasch77

Tak v tom případě by teda měl pískat i to držení a rozhození Doležala, když šel chvíli před tím "sám" na bránu.

V tomhle současném trendu, kdy pískáme každý hovno s podtitulem "kontakt tam byl" to ale přestává být kontaktní sport...

Reagovat
ratusek

Jo souhlas. Dnes se píská každý hovno

Reagovat
GjøvikFF

Boleslav velice rád uvidím ve 2.lize, ale teď podle mě jasná penalta. Čumí na to VAR, ještě to probírají s rozhodčím a nic???

Reagovat
Kepy_FCB

Pelta je pořád mocný

Reagovat
Mirek na tenisu

Pelta má IQ houpacího koně.

Reagovat
Salfovic

To se v tomhle Kocourkově nevylučuje.

Reagovat
Mirek na tenisu

rozhovory s Perlou dokazují staré ale pravdivé pravidlo: gólmani a levé křídla bývají největší gumy.

Reagovat
Mirek na tenisu

Peltou...

Reagovat
John Obi Mikel

Jako teda Skalák nic moc.

Reagovat
Kaspar

tak kdyz si par let nekopnul do mice

Reagovat
John Obi Mikel

Boleslav každý zápas lepší a lepší. Ale stále jaksi nevyhrávaj.

Reagovat
Mirek na tenisu

Divíš se? Vždyť nakoupili na hostovačky kvalitní ligové hráče, i že širšího repre kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta se nepískla správně. Odrazil se před soupeřem a skočil do něj, ten jeho pád nijak nezavinil. A to jsem přál Boleslavi, která byla technicky o dost lepší a asi by i vyhrála, kdyby se hrálo na fotbalovém hřišti a ne na takový bramboračce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Odrážel se k pádu, ještě před tím než se ho Jablonečák dotkl bokem. Klame tě asi to, že to na český neohrabaný zvyklosti zahrál prvotřídně. Navíc sám ten kontakt bokem není v takovémto provedení na penaltu.

Reagovat
GjøvikFF

Já si to prohlédl několikrát a rozhodně se to nestalo tak, že by Mašek skočil do Považance, jak tvrdíš ve svém prvním příspěvku. Jednoznačně do Maška dojel Považanec a byl si velmi dobře vědomej, že nemá šanci hrát balon, chtěl ho jen trefit a rozhodit. Za mě je tohle penalta, zvláště když vidím, za co všechno se teď penalty pískají.

Reagovat
Mirek na tenisu

jsem na umělý klub MB vysazený. Tady je ale Marek a var zařízli.

Reagovat
FCB1922

Dnes by to mohlo být fajn se vším všudy, po všech stránkách..

Reagovat
doNny

Reagovat
Mirek na tenisu

Pardubice Baník. Těším se na dobrý špíl. Půlkůň hraje v dolíčku výborně. Technický tým s dobrou organizací. Pro Baník výzva ukázat progres.

Reagovat
smazaný uživatel

Podme využít ztráty Jablonce a jít na 3 místo! Slovácko!

Reagovat
Mirek na tenisu

Hradišče

Reagovat
HorajzmAmmann

0:3

Reagovat
Mirek na tenisu

4:6, 3:6.

Reagovat
braveheart

Dneska na to kašlu, tuším, že když se budu dívat akorát se zas naseru, takže radši dneska kolo a pivo v přírodě. Zas mi většinou vychází, že když se nekoukám, hrajou dobře a vyhrají, takže snad tvůj tip vyjde.

Reagovat
Mirek na tenisu

Máš zimní vzorek?

Reagovat
braveheart

Není třeba, tady už je teď 13 stupňů a slunečno.

Reagovat
Mirek na tenisu

Riviéra?

Reagovat
braveheart

Riviéra ne, ale v ČR nežiju.

Reagovat
Mirek na tenisu

To přicházíš o hodně. Je to tady k popukání.

Reagovat
braveheart

Bohužel vím, každý den to sleduju..

Reagovat
Kepy_FCB

Taky tak,zápasy s Libercem a Peltoncem jsem neviděl a výhry

Reagovat
pingla

Reagovat
HorajzmAmmann

Já myslel Spartu

Reagovat
pingla

jj, to povídej někomu jinému

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kdyby se Slavia prohrala v odvetě 1:2 nepostupuje, ze?

Reagovat
naheCZ

K postupu buď výhra nebo gólová remíza

Reagovat
Bakary3

Co myslis, da se postoupit, kdyz jednou remizujes a jednou prohrajes?

Reagovat
braveheart

Tak třeba někde jo

Reagovat
smazaný uživatel

Venkovní gol

Reagovat
mistr129

Jsou to tady všechno idioti, Slavii stačí dát gól a postupuje, bez ohledu na to, kolik dá Leicester

Reagovat
Bakary3

Odzbrojil me...

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik lidí sleduje fotbal a neví, že gól venku se počítá za 2+

Reagovat
Pablos

to je, ale při shodě stavu ...v tomto případě jen u remízy.

Reagovat
F.Torres

to se řeší pouze při shodě skore Slavii stačí golová plichta.

Reagovat
Pablos

*stavu ...né skóre

Reagovat
F.Torres

uveď příklad, kdy to u skore neplatí. Podle mě to je jedno a to samé

Reagovat
Pablos

např. když je skoré shodné 2:2 tak se gól venku nijak jinak napočítá ...prostě je to stejný, prodlužuje se. Jako je to slovíčkaření ...proto jsem tam dal ,, " tenhle smajl. Prostě jen při shodě, výhra-výhra, remíza-remíza, prohra prohra ...má význam počítání venkovních gólů.

Reagovat
F.Torres

tak když bude stav shodný 2:2, tak to je stejný jako když skore je shodné 2:2. Já bych řekl, že to je prašť jako uhoď

Reagovat
Pablos

no ono je to spíš takový, že spíš to slovíčko stav je stejně jakoby špatně jako skóre Něják si nemohu vzpomenout na nějaké slovo co by přesně definovalo jen výhra, remíza, prohra a nešlo to použít na góly... ještě mě napadlo výsledek ...ale to je taky vlastně špatně, to se dá použít tak i tak jako ten stav. Jen to skóre se podle mě dá použít jen na ty góly na nic jiného Každopádně se asi shodnem, že je to stejnak píčovina

Reagovat
F.Torres

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
braveheart

Reagovat
EAG le grand amour

Pokud Slávie prohraje 2:1, tak nepostoupí. Musela by prohrát 3:1 a více, pak je ještě šance na postup.

Reagovat
JarousFCB

Jj... Pokud si změní název na Cetic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
db18

Reagovat
Spalovač šancí

Když si vezme dresy Celticu, tak by to projít mohlo

Reagovat
Losinho

Musí prohrát aspoň o čtyři góly. V Dánsku nám to těsně uniklo, ve čtvrtek už si dáme pozor.

Reagovat
martin1

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Liquid

dnes to smrdí moravskou výpomocí, snad se Olomouc nezachová stejně podle jako Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Příbrami ideální fotbalové počasí https://twitter.com/1_FCS/status/1363088164794081283?s=19

Reagovat
Salfovic

Čekal jsem Jardu opalujícího se na balkóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandové Baníku, bez Flasky by Pardubky mohly zasunout, ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

spíš jestli zasune Baník bez Azeveda...

Reagovat
smazaný uživatel

Co mu je?

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel ven!

Reagovat
HorajzmAmmann

Lašty - Fillo, Zio, Pokorný, Ndefe - Kaloč, Tetour - Buchta, Mena, Holzer - Šašinka

lavička - Murin, Juroška, Svozil, Sanneh, Drozd, Zajíc, Sor

zajímavá

Reagovat
Banikovec7

6 odchovancu v zakladu, to nepamatuju.

Reagovat
HorajzmAmmann

5 ne? Nebo počítáš i Zia?

A další na lavičce

Reagovat
Banikovec7

Jo i Zia

Reagovat
smazaný uživatel

Kaloč, Buchta, Šašinka, Holzer

+ Stronati, Laštůvka (Hlučín, Karviná)

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je ten Sor a odkud ho vzali?

Reagovat
HorajzmAmmann

To je ten týpek kterýho Baník zkoušel už 2x. Momentálně trénuje s B-tymem. Víc bude určitě vědět Honza

Reagovat
Kepy_FCB

Sorosuv pravnuk

Reagovat
r.mrazik

https://twitter.com/tomassyrovatka/status/1362799325047382019?s=21

Oni se tam na té Slavii asi baví, kdo bude za většího pitomce

Reagovat
Greny
Reagovat
Mimalu

no Syrovátka si jede vlastní soutěž

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Syrovátku mají i plno slávistů za blba, obyčejnej řiťolezec, kterej postrádá i tu špetku inteligence, aby v tom shitstormu co po zápase nastal, sklopil uši a pokusil se o nějakou "kontrolu škod" (tak jako to udělal Tvrdík), tak udělá přesnej opak a napíše takový hovna.

Reagovat
r.mrazik

tvrdik klasicky mlzi,ale mysli si to stejny,co syrovatka...

Reagovat
Posledni Kovboj

Jo, ale ma aspon ty dve mozkovy bunky, aby to nenapsal na twitter. Narozdil od toho oteklyho dementa.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
John Obi Mikel

Ja bych jim zakázal psát na twitter.

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašný koště.

Už ať jsou tihle zmrdi pryč.

Reagovat
Spalovač šancí

Odpálkoval ho tzv na Ovčáčka

Reagovat
andrew96

Kámo hovado je to.

Reagovat
martin1

Reagovat
Greny

Alonso by to úplně v klidu měl...kdyby běžel přímo k míči a neobíhal to jak mladší žák

Reagovat
Mirek na tenisu

Co náčelník Modré Péro Flajšman? Chytil koronáče?

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOL!! HOFI!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To není dobré po gólu hned červená, bohužel jasná

Reagovat
bunnovv

Ja nevím ale prostě mu to podjelo, nechtěl jít vubec do souboje a jak brzdil, tak mu to prostě podjelo na té trávě a sejmul ho no...tady bych červenou nedával

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, teď se na to dívám znova a brzdil nohy, Berka jde Starkovi na ruku

Reagovat
Greny

Jako nevím co jinýho měl udělat...

Reagovat
smazaný uživatel

Pardubky zatím sympaticky

Reagovat
Greny

Berka za toto redku? Co měl ten Navrátil jako udělat?

Reagovat
Mirek na tenisu

Berka nemá cit pro hru. Tradičně.

Reagovat
Firkraag

Berka je hlavně zkorumpovanej příbramskej zmrd.

Reagovat
Mirek na tenisu

Pepa Mena nemá žádné zrychlení. V 1. minutě zařadí dvojku a jede.

Reagovat
Wyrda

Tez mi prijde ze je strasne pomaly pritok u neho bych cekal ze tu hru bude zrychlovat

Reagovat
JarousFCB

Ale soupeřům přihrává hezký...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím dobrej zápas Kde nic tu nic + redka, ale vedeme 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko

Reagovat
Stannis Baratheon

I Pája Černý vypadá oproti hráčům Baníku jako fotbalista.

Reagovat
Mirek na tenisu

Když jsi fotbalista a to Černý je báječný můžeš hrát kaprligu i s cíchou

Reagovat
smazaný uživatel

Bahnik jw zbytečný klub. Naprosto zbytečný. Větší nudu u jejich zápasu člověk nezazije ani v KHL.

Reagovat
HorajzmAmmann

Třeba ještě vyhraje 1:1

Reagovat
thewall

A teď se mu z těch výpočtů zavaří i ta poslední mozková buňka, co mu zbyla...

Reagovat
monty25

Koukám, že ty víš hovno o fotbale i hokeji...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je pravda ze jejich zapasy jsou na sledovani v TV uplne nejhorsi. Zlaty Teplice a to je kurva co rict.

Reagovat
smazaný uživatel

Těm by nepomohl ani fernando alonso

Reagovat
mistr129

Ten Laštůvka chytí všechno, to proste člověk nepochopí

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete vypnout stream na Bahnik. Ještě v 90' to bude 0:0. A muze za to Brabec, ktery neprivedl Vrnu. Zmrd. Kez by krachnul. Incestak.

Reagovat
Wyrda

Ty musis byt v zivote srasny chudak. Nekomu nefandim chapu, prat nekomu krach je prinejmensim smutne.

Reagovat
mistr129

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
iamek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
JarousFCB

On je chudák hloupý... Dokonce tak moc, že ani nezvládne nikoho vyprovokovat, aby se trochu pobavil.

Reagovat
HorajzmAmmann

Demente

Reagovat
smazaný uživatel

Do pana Brabce se nenavážej

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

A mate to, Bahniku, vy spiny Drevaci z Bahniku, spiny prodejne drevene

Reagovat
HorajzmAmmann

Dejte mu ban prosim

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
mistr129

Já jsem to vypnul jak jsi radil, on snad padnul gol nebo co??

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine do polske site ale

Reagovat
Banikovec7

Romane tak jsi teď ve Zlíně no, makej a třeba se budeš moct v létě vrátit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
braveheart

Reagovat
icka

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Hlavatý není to pro Pilsen luxus ho držet mimo kádr?

Reagovat
smazaný uživatel

Už pár let...

Reagovat
HorajzmAmmann

Zaslouženě... Ale jako to hřiště je proste tragédie. Ani bych tam toho Menu nedával, chudák musí čumět na čem tady teď hrajeme...asi rozumím proč hraje sracku.

Sundal bych Menu a dal tam třeba Zajíce

Reagovat
Wyrda

Taky nicmene neverim ze je to o travniku Mena je zatim otresny v kazdem zapasu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Protože ty trávníky jsou zatím totální tragédie oproti tomu co měl v Seville

Reagovat
HanzBP

Bohužel se obávám, že to nebude jenom o trávníku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Nevím no... Podle mého to je obrovský rozdíl. Ale samozřejmě fotbal jsem nikdy moc nehrál takže jenom hádám... Fotbalista bude kvalitní o to se nebojím

Reagovat
HorajzmAmmann

Nehledě na to, že si musí zvyknout na ten soubojový styl hry v naší lize.

Reagovat
doocetung

Na ten si právě se svojima 150cm a 50kg nezvykne nikdy. A pokud neangažujem guardiolu tak bude k hovnu vždycky..

Reagovat
HorajzmAmmann

To je i dost možné...

Reagovat
db18

To je asi tak 2x tak velký jak Hlavatý, který si zvykl v pohodě...

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Paprika

Presne... tohle je uz totalni alibismus, to ze hrajeme totalni sracku porad dokola svadime na travnik...jako by jsme na dobrem pazitu byli valec...neco je spatne a neni nahoda, ze se na to neda dlouhodobe divat a stoji to za prd!

Reagovat
HorajzmAmmann

Na dobrém pažitu to je ale o dost lepší celkem pravidelně...

Reagovat
Paprika

Kamarade, lzes si do kapsy... lepsi pravidelne? No ok, jen je skoda, ze souper byva taky pravidelne lepsi... ja fakt neverim tomu, ze nevidis jakou sracku dlouhodobe hrajeme

Reagovat
HorajzmAmmann

Všechny zápasy co hrál Baník na těch lepších terénech hrál Baník o párnik lépe než dneska... Neříkám, že je to super to samozřejmě ne, ale lepší určitě.

Reagovat
Paprika

Jjj v tomhle mas pravdu, dneska to byla sracka na druhou! Na lepsim terenu to byva pouze ta sracka...tohle nema s modernim fotbalem nic spolecneho a neni tam absolutne zadny moment prekvapeni...ja mam dycky pocit, ze ten styl Nasi hry je hodny silvestrovskemu derby = nasazeni pohodicka ono to nejak dopadne, agresivita nula ta je zakazana, bojovnost zbytecna bo pohoda, a davejme si to jako Barca do nozky i za cenu toho ze vetsina prihravek pujde dozadu... akorat Barca nejsme a delame chyby a pak nas souper velice jednoduse dostava pod tlak... je my z toho fakt smutno! ale neco se fakt musi zmenit, tohle nikam nevede! Na Kozla jsem se tesil jak male decko a byl jsem skalopevne presvedcen jak nas vytahne nahoru, ale nyni uz neverim ani hovno... s Pavlem Vrbou jsme to prokocouvali = at je jaky chce a uplne ho nemusim, tak ten by tem nasim primadonam alespon zvedl sunky, bo tedka porad pohoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

A ne snad?

Reagovat
Posledni Kovboj

neboli te hlava?

Reagovat
HorajzmAmmann

?

Reagovat
Nuno čomes

Ty bys obhajoval vždy vsechno a všude. tam počasí tam hřiště tam sluníčko. Potocny i ten Mena průměráci, ale ty pořad jak budou dobří až toto a tamto

Reagovat
HorajzmAmmann

Jenom říkam, že to na Menu vliv může mít, to je celé...

Reagovat
Nuno čomes

Já si myslím, že si ho idealizuješ jen proto, že byl jakoze v Seville..

Reagovat
braveheart

K čemu ale potom takový fotbalista je? Na jaře mu bude vadit co? Že prší?

Reagovat
doocetung

Dnešním zápasem definitivně lámu hůl nad šašinkou.. Ten má max na druhou ligu a už ani nevěřím, že se nějak zlepší.. Mena taky katastrofa, nejpomalejší hráč Baníku.. A holzera s jeho produktivitou 0+0 za posledních tak padesát zápasu zkoušet na beka nebo taky poslat jinam.. Vím že jsou pardubky dobré ale je to od nás totální hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

prej pohary

Reagovat
doocetung

Jestli si na nás vsadil tak si debil a jestli ne a chováš se takhle, tak ještě větší

Reagovat
smazaný uživatel

U nás když byl Šašinka na hostování tak hrál dost dobře, většinou hrál podhrotem a dost mě mrzelo že se vrátil, možná že s ním Kozel neumí pracovat

Teda doufám že myslíš Ondru a ne Jakuba

Reagovat
doocetung

Doufal jsem že ho to nakopne ale bylo to spíš tím že Slovácko hrálo dobře, tak se svezl.. U nás si nepamatuju jeho dobrý výkon pod žádným trenérem.. A ano myslím Ondru, nad Kubou jsem zlomil hůl po jeho prvním "doteku" S balónem co jsem v životě viděl

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Euphael

Banik neumi pracovat s mladyma...ten klub stoji za hovno a muzou se chlubit tak akorat svou historii...mit rozpocet jako banik, tak je karvina titulovy contender

Reagovat
Stannis Baratheon

Snad nebude na Euru U21 jako první volba na hrot.

Reagovat
John Obi Mikel

A kdo místo něj? Drchal, kterého vytlačili ze sestavy Škoda s Klímou?

Reagovat
PlackaSKS

huf

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rakoid

Reagovat
Stannis Baratheon

Huf, Lingr taky může na hrot

Reagovat
John Obi Mikel

Ale jo, souhlas.

Reagovat
ZB 07

Hrajeme dobře, takže druhej poločas bude otřesnej beztak

Reagovat
Wambasen

Mohl by vás zaříznout rozhodčí, jen tak z principu.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se nepletu, tak Jeřábek dal ve 37 letech proti Baníku svůj první prvoligovej gól a předpokládam, že to musí bejt rekord. Rekord nejstaršího střelce debutového gólu v první lize asi jen tak někdo nepřekoná

Reagovat
Posledni Kovboj

Hubacek

Reagovat
mistr129

Hubschman dal ve 36,5 a byl myslím rekordman, takže asi Jo

Reagovat
jackinho10

Clovek si tady chce precist komentare k zapasum a tady jenom “vyhrajista” Co to zas je za k0k0ta?

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem, to nový logo Sparty je super

Reagovat
smazaný uživatel

*Líšně

Reagovat
oli9

Snad to udrzime. Zkurvena Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nebude Csaplarova past, Kliment to tam měl na konci poločasu dotlačit a bylo by hotovo

Reagovat
HorajzmAmmann

To se v tom lezení budou střídat nebo jak??

Reagovat
db18

Když je budete střídavě posílat na zem, tak asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec nechtěl Vrbu

Reagovat
Mirek na tenisu

Spíše ho nechtěl platit.

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec geniální manažer, nechtěl nejúspěšnějšího trenera posledni dekady Génius Brabec

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Brabce byste byli v druhé lize

Reagovat
JarousFCB

Pokud bychom vůbec existovali... každopádně tady ten trotl se jenom snaží provokovat. Jen to má úroveň tak prvního stupně základní školy... Snad je brzy otevřou a bude mít méně času.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou náhodou zvláštní školy otevřené?

Reagovat
Oli99

Tak jestli mu ve zvláštní škole ukázali internet, tak jsme v prdeli

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
braveheart

Reagovat
braveheart

To sis tady udělal účet jen kvůli tomu, aby jsi klikal na smajlíky? Ban kua..

Reagovat
Euphael

baniku bude sluset to osme misto...na vic nemaji

Reagovat
smazaný uživatel

PETRŽELAAAAAA! je hotovo!

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

poháry se blíží

Reagovat
Wyrda

jeste neni konec, pekna akce

Reagovat
Mirek na tenisu

A je to. Golostroj

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to penalta? Vůbec sem to nepostřehl po gólu Petržely

Reagovat
bunnovv

Podle mě spíš faul na Kadleca, jako penaltu bych nepískal

Reagovat
$$CaptainKokotko

Slyšel jsem, že je Kozel docela arogantní a má trochu takový mindset, že ví všechno nejlíp. Jestli je to pravda, tak bych ho hned vyhodil. Žádný progress tam nevidím.

Reagovat
JarousFCB

Spíše je vidět pravý opak. Doufám, že mi ještě zavře chlebárnu, ale zatím zlatý strýček Bob. Chtělo to zavčasu zlanařit Svědíka, bo takhle to skončí Hapalem.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Já doufám, že je to opačně. Snad se zvednete. Z Hapala bych moc nadšený nebyl no.

Reagovat
Mates_Matesović

Pecka, DMK má asi už po třicátý covid

Reagovat
monty25

A já ho mám jako kapitána ve Fantasy.

Reagovat
andrew96

Reagovat
monty25

Snad zítra nechá Trpišák odpočívat Kuchtu, ať je to fér.

Reagovat
andrew96

Bez šance, útočníků má poskrovnu.

Reagovat
martin1

Ale zase si myslím, že po minulém zápase ho bude mít spousta lidí.

Reagovat
JarousFCB

Ten Sor nevypadá vůbec marně... Docela mu to běhá. Za těch pár minut toho stihl více než Mena

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo tvrdé

Reagovat
Banikovec7

Vím, že tam není koho dát, ale stoper a bek za křídlo a útočníka

Reagovat
Wyrda

T

Reagovat
Wyrda

To už máš fuk, když zrovna tihle dva nejsou produktivní celou sezonu

Reagovat
Mirek na tenisu

Boháč tomu se říká "zrakvit".

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě Krejčího a Čelustky nikdo v základu na podzim proti Zlínu nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba gol Banik, díky Vic nepotrebuju.

Reagovat
Banikovec7

Na zápas týmů kde mají oba sotva gól na zápas dávat tohle a pak neunášet že to nevychází

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Jestli už máš věk na sázení, tak mi je tě fakt líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit že Zlín se dnes chytí

Reagovat
$$CaptainKokotko

Takže budem ztrácet na Spartu 4body

Reagovat
Mirek na tenisu

Svozil. Už umíral?

Reagovat
iamek

Drozd

Reagovat
mistr129

Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojováci, vy jste fakt lempli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už hotovo je!

Reagovat
bunnovv

Hraje od 15. minuty v desíti Slovácko nebo Přibram? Slovácko

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
ZB 07

Ale to fakt jděte fo hajzlu Dobře nám tak

Reagovat
mistr129

Pardubice

Reagovat
Euphael

Banik kral

Reagovat
Mirek na tenisu

Moc nekrituzuju trenéry ale u Kozla mi to nedá. Ten chlap nemá cit pro koučink a výběr sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Banik mě nepřekvapil... Ale Příbram v přesile to je opravdu hnus a už to mají spočítáné Slovácko je fakt největší překvapení pro mě sezóny. To i Pardubky, které pro mě byly favority na sestup.

Reagovat
dinss

Tak utkání mezi Spartou a Zlínem je dle O2 je šlágr kola...

Reagovat
djiros

Pro Homolku na 100%... Snad dostane Sparta nářez.

Reagovat
dinss

Hrozný ''komentátoři''.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad sem ještě na O2 neviděl zápas Sparty který by nekomentoval Homolka, chápu že fandí Spartě, to konec konců každý, ale nemusel by to neustále při každé akci dávat tak okatě najevo

Reagovat
djiros

A to se nebudu vyjadřovat, co tento dvorní podkuřovač předvádí u hokeje...

Reagovat
Mass

Někdo stream na Baník?

Reagovat
Mass

sry, pozdě

Reagovat
Jackmaker1989

Stream na Spartu?

Reagovat
Jackmaker1989

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Pavelka naprosto zbytečný hráč. Smutné, že výborný Souček kvůli němu sedí

Reagovat
guzman

Tvl ten Krejčí zatím

Reagovat
guzman

Tak ještě že tak

Reagovat
dinss

Orel to je hroznej rozhodčí

Reagovat
dinss

Hlinka si jak dlouho dává ten balon na střelu?

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Zlína

Reagovat
Mönchengladbach

Vrball

Reagovat
Neon

Jen dál kritizujte Pavelku a Krejčího, zatím jim to pomáhá jeden začal akci a druhý asistence

Reagovat
dinss

Reagovat
Neon

Tak menší oprava, uznávám, že Pavelka je mimoň

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Pavelka jeden souboj vyhrál, dalších 20 prohrál, tak ho budeme určitě chválit

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc ti dva tu akci neřešili zrovna dobře. Bylo to dva na dva a málem to zadrbali. Naštěstí pro Spartu je zachránil Karabec.

Reagovat
smazaný uživatel

A doufám, že koukáš na statistiky. Pravá strana Sparty prakticky nehraje. Je paradoxní, že právě přes ni padl gól, ale to byla snad jediná akce.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná střela

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není penalta

Reagovat
Greny

Stoprocentni

Reagovat
Mass
Reagovat
mistr129

To je tak zbytečnej faul

Reagovat
djiros

Vždyť o penaltě nemůže být řeč

Reagovat
mistr129

Jakože podkopnutí bez hraní balonu není faul od kdy?

Reagovat
djiros

A zohledňuje se razance? Tam kdyby byla vyšší tráva, tak to srbské hovado spadne. Nedělejte z toho bezkontaktní sport...

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě ho podrazil, kdekoliv jinde na hřišti by nikdo neřekl ani slovo...

Reagovat
djiros

Ano, kontakt tam byl. Na půlce to klidně fouknout může. Za mě na penaltu málo. Zlín se bohužel dnes porazí sám, tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť už to jasnější být nemohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Souboj kopyt ve vápně a je z toho, bohužel, jasná penalta.

Reagovat
OTASi

Plavšič si ukopne balon a ten trotl ho v rohu vápna fauluje

Reagovat
Znalec

v souvislosti s tvym nickem se mi vybaví, že tu kdysi byla nějaká tvoje hláška s popelnicí, nevzpomínáš si jak to bylo?

Reagovat
Mass

Plavčić Art of The Purchase https://youtu.be/EHxcqL2EHhE?t=58

Reagovat
Neon

Co to bylo?

Reagovat
Greny

To nevím... Ale k tomu primaku jak si domácí prodloužili tu svoji zeď za Sparťanskou ... Kdyby obránci Sparty drželi lajnu se svou zdi a borec to trefil tak je ofsajd ne?

Reagovat
Neon

To asi jo A doufám, že Cedidlu bude řešit komise, to bylo směšný.

Reagovat
Greny

Hej u nich je to tak ale zápas co zapas a ne jen u něj.. oni tomu strašně přidávají a ještě jdou dost po rozhodčím

Reagovat
Selänne
Reagovat
Mass

Škoda že většina těch záběrů je tak 240p

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to teď nevyšlo. Hlavně ať to zkouší dál

Reagovat
mistr129

To mohl Zlín rovnou nechat zkontumovat když jim to takhle dají

Reagovat
guzman

Kozák

Reagovat
ACSMan

Kozák - GOAT

Reagovat
smazaný uživatel

A pak že se nezasmějeme Chudák brankář

Reagovat
r.mrazik

Na to, že má být karabec megatalent, tak se mu moc nechce běhat a chodit do soubojů ne?

Reagovat
žrout

Mi v tom přijde podobný lempl jak Dočkal tohle musí zlepšit, jinak nikdy nebude top hráčem

Reagovat
smazaný uživatel

U tak mladého hráče to jde odpustit. Každý nemá takové fyzické parametry v tak mladém věku. Ale musí na tom samozřejmě pracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To je rozdíl o proti Hložkovi mi tam vypadlo

Reagovat
smazaný uživatel

U tak mladeho hrace to prave odpustit nejde.

Reagovat
r.mrazik

Mladej musí lítat a ne se tam procházet a hrát jen s míčem.

Není to Messi

Reagovat
žrout

Jak to myslíš, že to jde odpustit? Proč? Mladý, co chce jít do sestavy, by měl běhat jak o život ne si tam pochodovat jak důchodce Dočkal, kterým to má jisté za zásluhy a formu z minulosti. Nekritizuju ho za to, že nemá postavu jak Hložek, ale být líný na krok, pro to neexituje žádná omluva to poslední, co bychom v ČR měli chtít, je vychovat z karabce dalšího Dočkalochodce. Běhat se může naučit každý, když chce. Na to nepotřebuje talent

Reagovat
icka

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Neon

Borci nějak přestali hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude Karabec místo Dočkala nastupovat pravidelně

Reagovat
r.mrazik

Snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušek Sparty

Reagovat
r.mrazik

Talent má, ale musí přidat

Reagovat
John Obi Mikel

Jawo

Reagovat
mistr129

Viděl jsem dobře, že do toho strčil pravačku?

Reagovat
smazaný uživatel

hehehe, božské Levante, dvě střely na bránu, 0:2

Reagovat
guzman

Krejčí, Kozák dolů a co že tam je borec co nemá zkušenosti.. Kdy jindy tam má jít?

Reagovat
Greny

Takovej nástup do ligy a on mu mávne ofsajd... To byla zrovna ta situace na kreslení čar

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je mi Novotného líto, že mu ten gól nemohli uznat.

Reagovat
Selänne

Hanousek

Reagovat
Neon

Stále mu jde perfektně to trefování prvního protihráče před sebou

Reagovat
braveheart

Reagovat
ACSMan

https://streamable.com/dngifh

z něj stříká přímo ten fotbal

Reagovat
Selänne

To je masakr. Docela by mě zajímal Vrbův výraz na tohle veledílo. .

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň se dostal na stranu soupeře na rozdíl od Hancka. Ten prostě není krajní obránce. Měl by se přestat protěžovat Čelůstka a Hancko by se měl vrátit na stopera místo něj.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Messy<3

Díky, tohle fakt není ve Spartě možný.

Reagovat
Nuno čomes

To neee cista silenost. To nepochopis.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
kilobyte

Zkušeně tahá čas.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
icka

Reagovat
RadekVonCZE

O co se tam ten hňup snaží, proč to neposlal doprava, vždyť čuměl na Plavšiće

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci shazovat výkon Sparty, ale hráčská kvalita Zlína mimo Poznara, Janoška a Cedidly je naprostá tragédie.

Reagovat
7kaka7

Což se dá říct o půlce ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí přihrával Karabcovi na gól pravačkou

Reagovat
Greny

OT:

Https://fb.watch/3NJa1e5fqB/

Ještě k Prymulovi na fotbale...zde to borec na ČT24 úplně zabil

Reagovat
Kepy_FCB

FFP2 respirátory: Nikdy nebyly navrhnuté na ochranu před viry. Výrobci a úřady vždy výslovně upozorňovali, že respirátory FFP2 nejsou vhodné pro každodenní používání.

Maximální doba nošení FFP2 respirátorů maximálně 2 hodiny s následnou dobou zotavení minimálne 30 minut; a pro FFP respirátory bez výdechového ventilu je maximální doba nošení dokonce 75 minut – s následnou minimální dobou zotavení 30 minut.

V letáku výrobce Meditrade se např. uvádí: „Nesprávné používaní nebo nedodržování tohoto návodu na použití může vést k nemoci, vážnému zranění nebo k smrti.“

Proč tohle všichni ignorují a média to nezajímá?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná protože je to blbost?

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
db18

Takový debilní upozornění máš kvůli američanům všude...(navíc by mne fakt zajímalo, jak se o respirátor můžeš zranit )

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si jednou vzal respirator a skoncilo to neprijemnou zlomeninou

Reagovat
Fakt

A nejlepší na tom je, že tohle píšou a sdílí nejčastěji lidí, kteří následně vykouři krabku cigaret

Reagovat
db18

Tohle psal Hrachovina.

Reagovat
r.mrazik

Chytni Volnýho za ruku a jděte do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne umres na pouziti respiratoru

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
db18

„Dřív jsem na Viktorku chodil buď podávat míče, nebo fandit do kotle.“ Šulcík ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Novej Kolář

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Reagovat
Greny

Beaugel žánru bídu v minulém kole v základu... Tak pokud nechtěl hrát Ondraska tak měl hrát Matějku ale rozhodně ne JDB

Reagovat
Greny

Zahrál bídu

Reagovat
dinss

Matějka momentálně nejlepší volba..

Reagovat
dinss

Brabec v základu je čírý zlo.

Reagovat
Greny

OT : Hašek gol Hamburku

Reagovat
dinss

Nedivil bych se kdyby zůstal v druhé Bundeslize.

Reagovat
smazaný uživatel

NÁVRAT KRÁLE

Reagovat
slonzacky_lenoch

Máme dva obstojné mladé brankáře a on tam zas postaví Bolka

Reagovat
dinss

Le Giang

Reagovat
Greny

Nenaliskal mu ten balon? Vždyť ho nedržel ne?

Reagovat
dinss

Bohemku s tou jejich mrdkou snad porazíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mého názoru hrají lépe než my.

Reagovat
dinss

Takticky hrají poměrně dobře ale je to totální mrdka. Nicméně je vidět, že jakmile mají hrát fotbal, tak jsou v piči.

Reagovat
Oli99

Fakt nevím co si o ty Viktorce myslet

Reagovat
martin1

Tak Kayamba má pro letošní rok asi splněno. Ne, snad mu ta minulá asistence a dnešní gól pomůžou, protože jinak ty jeho výkony na základ nejsou ani omylem, ale když je Ba Loua zraněn, tak těch možností je málo. JDB lepší než Ondrášek, ale rozhodně dokáže být lepší. Brabec je kapitola sama pro sebe. Škoda, že Šulc nevyužil jednu ze šancí, to byly tutovky. Bucha už několikáté hraje hodně pod svoje možnosti. Zatím je to bída, ještěže stopeři Bohemky chybují. 1:0 do šatny snad pomůže a druhý poločas bude lepší.

Reagovat
dinss

Kaymba je hráč na lavičku s možným oživením do unavené obrany. Brabec musí jít do prdele.

Reagovat
martin1

Přesně, na konec zápasu je ok, ale do základu ne, ale bohužel je Ba Loua zraněný.

Reagovat
dinss

Brabec to je totální vymrdanec. Tenhle zkurvenec ať tahne někam do prdele.

Reagovat
Salfovic

To je Holé Neštěstí.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel je možné, že potáhne na EURO

Reagovat
dinss

Pro nás snad ano protože pak ho snad zpeněžíme za víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

S dvojicí Brabec Čelůstka za titulem mistrů Evropy.

Reagovat
Oli99

A ty jdeš za titulem největšího debila na eurofotbalu...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Staněk

Reagovat
monty25

Rondič je bombič.

Reagovat
dinss

Herc

Reagovat
KingMaster13

3. útočník kterýho nám Liberec připraví

Reagovat
monty25

U něj bych tomu teda vůbec nevěřil. Ale podstatný je, že ho mám ve Fantasy.

Reagovat
KingMaster13

Pro mě byl větší překvapení Musa jak se chytl ale Liberec dělá fantastickou práci

Reagovat
ratusek

vždyt tam byl Šulc tak metr ne?

Reagovat
Blasphemer

JDB předvedl za tenhle zápas víc než Kobra za posledních deset.

Reagovat
Mirek na tenisu

...let

Reagovat
martin1

Reagovat
Coutinho10

Lingr a hlavne Beran

Sestava: Kolář – Bah, Kúdela, Deli, Bořil – Hromada, Traoré – Masopust, Beran, Oscar – Lingr

Lavička: Kovář, Zima, Stanciu, Olayinka, Kuchta, Provod, Kačaraba

Reagovat
monty25

Kuchta a Provod na střídačce, to se mi hodí.

Reagovat
Coutinho10

Kuchtu mam taky no ale by mi to k nicemu nebylo

Reagovat
ratusek

tak tvl Teplice byste měli porazit i s céčkem

Reagovat
Coutinho10

jako jo...musime promenovat sance no

Reagovat
dest1l

tak prej ne

Reagovat
KingMaster13

Ten Bah se mi nelíbí ten to v Leicesteru neudejchá Jinak teda to bude od nás hroznej zápas Olayinka si myslím že mohl hrát ten by to zmáknul a Maso mohl hrát toho beka. Jinak asi v pohodě jsem rád že se vyzkouší ten Beran

Reagovat
Coutinho10

ne Berana se hodne tesim

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
monty25

To bude Rodgers zírat...

Reagovat
Greny

Parádní plac

Reagovat
KingMaster13

Tohle by měli vidět ty plačky z Anglie

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Není to hnůj v tom brankovišti ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom měla Slavia hrát s Leicesterem, ti by koukali

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jak někde na vesnici

Reagovat
monty25

Březina Nějak se ti to sype, andrew96.

Reagovat
braveheart

Mě se v Opavě líbí od začátku.

Reagovat
monty25

Ale spíš bych čekal, že se trefí z trestňáku.

Reagovat
andrew96

Snad bude Trpiš donucen o přestávce ke změnám.

Reagovat
Mirek na tenisu

Pustit si po PL českou kaprligu...to je masochismus. ČB Opava to je tragédie. Před cca 30 40 lety se takhle kopali do uší v divizi. A hlavní tragéd rozhodčí Petřík. Kdyby měl ještě červený praporek a kyblík s kolomazí tak jak na dráze u posunu.

Reagovat
Mirek na tenisu

Kováč je komik. Radoval se jako by postoupili do ligy mistrů

Reagovat
Thorrin

Jen at se raduje, však sme vyhráli asi po půl roce.

Reagovat
braveheart

Ty by si se neradoval, když konečně prolomíš tu deku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Co si to dovolil, radovat se z vítězného gólu svého týmu

Reagovat
mistr129

Za to první bych žlutou rozhodně nedal, ale jak může tohle nechat bez karty?

Reagovat
Greny

Tak to je snad jasná červená ne? Dokonce se mě zdálo že chtěl tasit kartu než si uvědomil kdo fauloval

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť se ho nedotkl.

Reagovat
Greny

Tak ses asi slepej jasné o něj brnkl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pak měl dostat červenou Heidenreich za kopnutí do hlavy.

Ostatně tady se vůbec nemá hrát a měla přijít kontumace. Ať si pronajmou stadion, když nesplňují podmínky 1. ligy. Burani.

Reagovat
žrout

Reagovat
Stannis Baratheon

První karta byla dost přísná, ale dal se dát. Stejně tak tato. Ale celkově kdyby dal obě, tak by to bylo dost přísné.

Reagovat
Greny

Hele jako s kartou udělat toto a přerušit brejk je blbost.. prostě jasná žlutá....to že měl kartu o tom se můžeme bavit ... Každopádně je dost na hraně a půjde dolů.. ještě tam měl ten volejbal ve vápně soupere

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Kúdela, ne?

Reagovat
Greny

Po břevnu ta ruka to byl taky Bah

Reagovat
žrout

Normální odraz od těla do ruky v soupeřově vápně, rozhodně ne na kartu.

Reagovat
John Obi Mikel

Nebyl na kartu ani jeden jeho zákrok.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ještě horším zákrokem ho chvíli potom v brejku zastavil bez trestu Černý a Heidenreich mohl být klidně venku po tom uklouznutí.

Reagovat
Greny

Tak už se zase můžeme bavit o tom že vše nastalo až pak a Heidenreich by ven pak už třeba nešel páč po tom uklouznutí tam byl zrovna ten Bah

Reagovat
Coutinho10

ach jo..zatim hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

Deli tam může jezdit na traktoru.

Reagovat
Coutinho10

ten teren je dalsi vec no...na tom by melo bejt zakazano hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Kontumace, padni komu padni.

Reagovat
Coutinho10

Oscar

Reagovat
Coutinho10

ty volee.musi bejt gol aaah

Reagovat
naheCZ

Z toho musí být gól

Reagovat
monty25

Už jsem chtěl psát, že by Teplice dneska mohly ukopat bod...

Reagovat
Coutinho10

Joooo Oscaaaaar

Reagovat
naheCZ

Oscar Skvěle zmátl brankáře a dával v pohodě do prázdné

Reagovat
djiros

Nejslabší hráč na hřišti dá gól. To už tak bývá

Reagovat
smazaný uživatel

Heidenreich kouká na rozhodčího místo toho aby hrál míč.

Už ať ho vyloučí.

Reagovat
jackinho10

Oscar zkusene Teplice kazdy souboj lezi na hristi

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Heidenreich je dobrej masér

Reagovat
John Obi Mikel

Hrozný povrch. Na tomhle se nedá hrát. Heidenreich bude muset střídat.

Teplice hrajou dobře (nebo my špatně), ale zaslouženě vedeme, byť ten gól byla haluz.

Vystřídal bych Baha za Provoda/Olayinku.

Reagovat
hrundy

Taky bych ho sundal, ikdyž podle mě nehraje špatně. Každopádně Provoda bych už na křídlo nedával, takže spíš Oliho.

Reagovat
Gelu28

Rudolf Řepka po nástupu do Teplic by měl okamžitě vyrazit dveře s netrenérem Kučerou jinak se z těch sranců jen tak nedostanou.

Reagovat
žrout

Kučera je úplný nýmand, vůbec nechápu, kdo soudný by ho mohl chtít za trenéra. Jenom tam řve a nadává a ten jeho výraz je tak akorát na přesdržku.

Reagovat
Gelu28

přesně tak

Reagovat
žrout

Je neskutečná ostuda Teplic a celé ligy, že se na takovém povrchu hraje v roce 2021. Tvl to je jak sledovat nějakou amatérskou soutěž... to i u nás na poli byl lepší terén, když jsme hráli fotbálek s kámošema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

A nebo rok 1995

Reagovat
ACSMan

Gól slavie jasný offside

https://ibb.co/xCXQCMY

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal jsi tam stín.

Reagovat
Greny

Reagovat
naheCZ

Reagovat
ACSMan

To je stín Baha má 2 stíny

Reagovat
Neon

To je duch posledního trávníkáře, co tam straší.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Mass

Reagovat
žrout

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
monty25

Heidenreich se zase vrátí na marodku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ukonči to, než ti burani zraní půl týmu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mazuch by se zase měl zrakvit, než zrakví zase někoho jiného.

Reagovat
Greny

Dva jednou ranou

Reagovat
OTASi

Kuchta opět píčus

Reagovat
monty25

Góóól!!!

Reagovat
naheCZ

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Masíčko

Reagovat
OTASi

nevadí, na euro stejně pojede

Reagovat
hrundy

Jestli je Bah fakt zraněnej, tak sme v prdeli Maso je fakt šílenej,,,

Reagovat
žrout

Strašný traged, ale Šilhavka to jistí

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice tragédie, snad už sestoupil.. Ne vystřelit na bránu, i když proto nám, je ostudaaa...

Opava k nim a Příbram...

Reagovat
smazaný uživatel

Mareš

Reagovat
Greny

Celkem z úhlu na přední tyčku...

Reagovat
ACSMan

Když chce Deméter tvůj telefon

https://streamable.com/cws6gv

Reagovat
kecipep

Co to ten Kuchta zkouší? Opravdu s Limbou nej debílci ligy

Reagovat
mistr129

Debílci to jsou, ale v lize jsou určitě větší

Reagovat
Mass

Spíš hajzlíci. A když je hajzlík hráč, co je i kvalitní, tak je to víc vidět. Třeba takovej Pepe zase takovej sráč nebyl, ale udělal pár věcí a táhlo se to s nim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, na posily nemaj, ale na rozhodčího se našlo. Tak ať zase brečej.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyloučenej Heidenreich, nevyloučenej Vondrášek, nepísknutá penalta po faula Mazucha a druhá po faulu na Kuchtu...

Reagovat
montaigne33

Občas někteří tvrdí, že rozhodčí připískne SKS atd. Plus to, že Zelinka přeje Slavii... Dnes určitě NE...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vondrášek, zakomplexovanej čurák.

Reagovat
mistr129

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Greny

To bude muset rozhodnout penalta

Reagovat
andrew96

Vondrášek dneska výkon hodný Řepky. Se vším všudy.

Reagovat
dinss

Bořil opět ukazuje jakej čůrák je.

Reagovat
smazaný uživatel

Že jako kapitán brání spoluhráče?

Reagovat
dinss

Reagovat
guzman

Reagovat
OTASi

to bude penalta

Reagovat
OTASi

tak to se divim

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být penalta... Košťata.

Reagovat
hrundy

No ovšem tohle penalta byla.

Reagovat
Coutinho10

nakopne Kuchtu a cisty, jedeme dal

Reagovat
montaigne33

Bohužel... VAR nic...

Reagovat
naheCZ

Tak najednou tohle faul a penalta není?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nějak moc nesleduju, ale penalta nebyla proto, že už před tím byl ofsajd.

Reagovat
hrundy

Ofsajd byl potom

Reagovat
montaigne33

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív faul na Kuchtu, pak ofsajd.

Reagovat
Komix

Kundy z Teplic když ti nejde fotbal, udělej z toho MMA...

Reagovat
Desmond Glazebrook

Teplice - Slavia

Střídání 90´+1: Prymula utíká

Reagovat
monty25

monty25 21.02.2021 17:14

Už jsem chtěl psát, že by Teplice dneska mohly ukopat bod...

Je to tam!

Reagovat
dest1l

Upřímná gratulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak škoda že jsi to nenapsal

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ty košťata spadnou. Banda zákeřných ubožáků co nemá stadion snad ani na ČFL.

Reagovat
monty25

Jediný férový klub, který nepodporoval Berbra. A ten trávník se přes léto opraví.

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
Desmond Glazebrook

Pravda, ale otázka je přes které léto to bude.

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale dnes si Zelinku koupit mohli.

Reagovat
montaigne33

Reagovat
dinss

Stadion co je jeden z největších v lize. To, že mají na píču trávník určitě nebude jejich chyba... Ukazuješ akorát svoji tupost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak evidentně to není hřiště na 1. ani 2. ligu, to že to nechceš uznat je ukázka tvojí tuposti ty jelito.

Mají to hrát v Ústí nebo třeba v Drážďanech, když jejich stadion nesplňuje podmínky LFA.

Reagovat
dinss

Reagovat
montaigne33

Souhlasím s Trpišem, když (viz minulá vyjádření) kritizuje podobná bahniště... LC si ztěžoval ve čtvrtek na terén v Edenu= "něco takového" jako dnes v T. asi ani neviděli...

Reagovat
smazaný uživatel

666. pro titul Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Liga se zamotava, ja jsem za to rad... Mit naskok 15b neni zajimavy Na zaver ligy se tesim

Reagovat
3M

Ty slavistycky mrdky fakt umej jenom brecet, ze to mate porad zapotrebi

Reagovat
smazaný uživatel

Říká ubrečenej čurák z buranova.

Reagovat
Mass

To není pláč říct, že máte horší hřiště než týmy ze druhý ligy. A chcem poděkovat za dva zraněný hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko masakr to už dají, ještě potrápí Spartu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele