FORTUNA:LIGA - preview 2. kola

28.08.2020, 08:13, aktualizováno 30.08.2020, 08:28
Previews
V neděli bude čtyřmi zápasy dohráno druhé kolo české nejvyšší soutěže. Plzeň v týdnu padla v Alkmaaru a náladu si chce zlepšit na půdě Liberce, Sparta je zase jasným favoritem souboje s Olomoucí. Pardubice hostí Teplice, Bohemians cestují do Brna...
FK Pardubice - FK Teplice  (neděle 16:30)
Po sympatické, byť ne zcela vydařené premiéře v Jablonci zamíří Pardubice poprvé do pražského azylu, aby v něm přivítaly Teplice. Severočeši zavítají do hlavního města v dobrém rozmaru, neboť úvodní kolo jim vyšlo podle představ. Nabuzený nováček jim však hodlá překazit úsměv.

Konečně doma...no, ne tak úplně. Východočeská metropole si návrat do nejvyšší soutěže po více než půlstoletí nemůže vychutnat naplno. Ani jeden z pardubických stadionů totiž nevyhovuje regulím a hráči tamního FK tak musí všechny "domácí" duely sehrát ve vršovickém Ďolíčku. Východočeši poprvé otestují pražský pažit proti Teplicím, přičemž by se rádi prezentovali stejně nebojácným výkonem jako minulou neděli v Jablonci. Na Střelnici sice nakonec vzali body Severočeši, ovšem s podobným elánem jako před týdnem mohou Pardubice tentokrát klidně uspět.

Před nedělní seancí posílil "Pardubáky" ze Sparty hostující stoper Lukáš Hušek, jenž už za Východočechy odehrál část přípravy. "Myslím si, že nám zkvalitní obrannou činnost a hlavně nám ji zvedne výškově. Máme na testech ještě jednoho Brazilce a věřím, že si ho necháme," prozradil kouč Jiří Krejčí, že kádr ligového nováčka může posílit útočník Walison Madalena.

V Teplicích naopak panoval přes týden klid a soupiska Severočechů zůstává prozatím neměnná. Ostatně trenér sklářů Stanislav Hejkal nemá po úvodním kole důvod k nespokojenosti. Jeho svěřenci přesvědčivě zvítězili v Příbrami a úspěšně vstoupili do nového ročníku, u něhož doufají, že bude mít z jejich pohledu klidnější ročník než uplynulá sezona. U Litavky se mezi jinými zaskvěl mladý stoper David Heidenreich, který si na své konto připsal první ligový gól.

I přes tříbodový zisk viděl Hejkal ve hře svých svěřenců nedostatky, na nichž by rád zapracoval. Chci od hráčů oproti zápasu s Příbramí zlepšit mezihru, rychlejší práci s míčem a rozehru od gólmana. Od Grigara bylo moc výkopů, pak následovaly souboje. To by byla voda na mlýn Pardubicím, ony hrají jinak než Příbram. Musíme změnit způsob hry." zdůraznil.

Pardubicím v úvodním kole scházel lídr nedávné jízdy za postupem Michal Hlavatý, u nějž nadále není jisté, zda se stihne do neděle dát do kupy. Totéž platí na druhé straně barikády o obránci a pardubickém odchovanci Janu Shejbalovi a útočníkovi Matyáši Kozákovi. Naopak jistě bude absentovat jiný bek Jan Knapík.

Vzhledem k dlouholetému působení Teplic v první lize a pardubické anabázi o úroveň níž nemají obě strany mnoho zkušeností ze vzájemných střetů. Výjimku tvoří setkání staré pět let, kdy Východočeši na pardubickém stadionu Pod Vinicí přivítali skláře v rámci třetího kola národního poháru. Domácí se radovali z překvapivé výhry 3:0, přičemž jednu branku tehdy vstřelil i Michal Petráň, dnes nadále součást kádru Pardubic.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Prosek, Šejvl, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Tischler, Solil, Cadu, Surzyn - P. Černý
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Nazarov, Heidenreich, Mareček - D. Černý, Žitný, Trubač, Kučera, Moulis - Mareš, Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.08 - 3.40 - 2.36
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - Viktoria Plzeň  (neděle 16:30)
Sen o Lize mistrů se rozplynul, v neděli musí Plzeň zase přepnout na tuzemskou soutěž. Zklamání z Alkmaaru chce Viktoria napravit v Liberci, kde se jí daří sbírat body. U Nisy naposledy padla před třinácti lety a i v neděli bude pod Ještědem v roli favorita.

Velmi hořkou pilulku museli ve středu skousnout Západočeši. Ve 2. předkole Ligy mistrů byli velmi blízko od postupu na hřišti mírně favorizovaného AZ Alkmaar, jenže v nastaveném čase si zbytečně nechali vstřelit vyrovnávací branku, načež v prodloužení uspěl nizozemský soupeř. Plzeň si tak může o nejprestižnější klubové soutěži Evropy nechat jen zdát a musí se smířit s Evropskou ligou. Pokud však chce hrát skupinovou fázi této soutěže, musí v předkolech zdolat ještě dva budoucí soky.

Středeční utkání potvrdilo, že Viktoria má v úvodu sezony stále na čem pracovat. Úvodní zápas FORTUNA:LIGY proti Opavě sice Západočeši dotáhli do vítězného konce, nicméně jim chvíli trvalo, aby slabšího soupeře položili na lopatky a ani s náskokem v zádech oslabené Slezany neválcovali.

Hned ve druhém kole přitom Plzeň čeká zrádný výlet na sever Čech. "Je pro nás dobře, že hrajeme okamžitě ligový zápas a můžeme hned přepnout, ukázat svou sílu a to, co se snaží chlapci dělat dlouhodobě. Proto věřím, že budeme velmi dobře připraveni a uděláme maximum pro vítězství. V Liberci bude potřeba, abychom pracovali, opět byli jak velmi kompaktní v obranné činnosti, tak produktivní v ofenzivě. Je podstatné, abychom to v Liberci zvládli do vítězství, protože nás pak čeká reprezentační přestávka." řekl kouč Viktorie Adrián Guľa.

Liberec tak má v neděli šanci využít oslabené psychiky Viktorie. Ale i Slovan má co dělat sám se sebou. V létě se Severočechům jako tradičně rozpadla značná část kádru, exodus tentokrát postihl zejména ofenzivní řadu. Mužstvo z úpatí Ještědu se však může opřít na družební výpomoc pražské Slavie, která družině Pavla Hoftycha poslala několik v Edenu nevyužívaných brigádníku. Těm nicméně bude sehrání chvíli trvat, což bylo vidět před týdnem při porážce v Olomouci.

Hoftychův asistent Pavel však již věří, že se Slovan pomalu zlepšuje. "Máme v kádru přes léto velké změny, v Olomouci jsme si vyzkoušeli nějaké varianty. Teď už jsme ale zase o týden dál, navíc se k nám vrátil ze Slavie na hostování záložník Beran, takže čekám naprosto otevřený zápas 50 na 50. Ani jsem nevěděl, že Liberec doma Plzeň neporazil už 13 let, věřím tomu, že už se to zlomí," uvedl.

Hosté dorazí k Nise bez zraněných obránců a letních posil Matěje Hybše s Filipem Kašou. Chybět bude také křídelník Joel Kayamba, u nějž různé zdroje hovoří o tom, že se rodák s Konga nakazil koronavirem. Nejistý je start útočníka Tomáše Chorého, jenž svému mužstvu nemohl pomoct již v Alkmaaru.

Také domácí šik limituje absence defenzivních hráčů, mimo hru totiž figurují Jakub Jugas s Matějem Chalušem. Druhý jmenovaný by se nicméně mohl teoreticky do nedělního výkopu uzdravit, podobně se spekuluje též nad startem bahrajnského útočníka Júsufa Hilála.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Kačaraba, Tijani, Mikula - Mara, Hromada - Pešek, Beran, Mosquera - Matoušek
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Limberský - Čermák, Kalvach, Bucha - Kopic, Beauguel, Kovařík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.07 - 3.56 - 1.94
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Zbrojovka Brno - Bohemians Praha 1905  (neděle 16:30)
Také ve druhém kole se brněnská Zbrojovka představí v domácím prostředí a opět proti celku z hlavního města. Její obranu čeká pravděpodobně znovu perný den, neboť Bohemians před týdnem pálili ostrými a je dost možné, že několik nábojů mají ještě v zásobě.

Ať už se hrálo za Lužánkami či na Srbské ulici, brněnské duely Zbrojovky s pražskou Spartou zpravidla nabízely epesní podívanou, v níž Moravané zpravidla nebyli bez šance. Poslední střet Flinty s Letenskými ale dopadl pro borce ze Štatlu ostudně. O dělbě bodů měli diváci jasno v podstatě již po první půli, načež Brno již jen korigovalo stav na výsledných 1:4. Návrat do nejvyšší soutěže rozhodně nedopadl tak, jak si jej Zbrojováci vysnili.

Není však třeba skládat zbraně, šlo pouze o první kolo a dalších 33 bude následovat. I tak již má lodivod Flinty Miloslav Machálek o čem přemýšlet. Především musí řešit složení obranné řady, kterou těsně před výkopem utkání se Spartou oslabilo zranění kapitána Pavla Dreksy. Jeho nezkušení druzi pak vyzrálejšímu protivníkovi nestíhali, což by se mohlo v dalších zápasech opakovat.

Již nedělní soupeř z Bohemians totiž disponuje silnou ofenzivou, což Pražané demonstrovali v ligovém prologu proti Mladé Boleslavi. Klokani bezmocné Středočechy naprosto rozebrali a rozdrtili čtyřgólovým rozdílem. Svěřenci kouče Luďka Klusáčka tak nadále využívají laufu, do kterého se dostali již na jaře, a dobrý rozmar je přes léto očividně neopustil. Úvod nejvyšší soutěže se zvlášť vydařil záložníkovi zeleno-bílých Antonínu Vaníčkovi, který si proti Boleslavi připsal na své konto tři asistence.

Klokani budí respekt i u Machálka. "Nečeká nás nic lehkého. Velice dobře poskládaný tým s výbornou trenérskou dvojicí. Mají dostatek sebevědomí, což je podpořeno kvalitními výkony a výsledky v minulé sezóně i v té nové. Zdobí je poctivost, zodpovědnost, silná týmová složka, nerozhodily je ani odchody některých hráčů," vysekl před klokany poklonu někdejší kouč Líšně.

Machálkův protějšek pak neměl po kanonádě v prvním kole důvod ke starostem. "Myslím si, že proti Mladé Boleslavi to byl zatím náš nejlepší výkon, co jsem teď v Bohemce. V týdnu jsme pracovali na tom, abychom na to navázali dál. Nechceme, aby se hráči uspokojili. Body musíme potvrdit v Brně, pokud bychom je nepotvrdili, ztrácí trošku hodnotu. Budeme dělat všechno pro to, aby nás ten výkon povzbudil, ale nějakým způsobem neukolébal." uvedl Klusáček.

Po Boleslavi mohou klokani kvalitně provětrat též obranu Zbrojovky, neboť Brňanům nadále chybí zranění zadáci Jan Hlavica s Lukášem Kryštůfkem a uzdravit se možná nestihne ani Dreksa. Marodka Bohemians je však také solidně zaplněna. Mimo hru zůstávají brankář Jan Valeš se záložníky Janem Vodhánělem a Filipem Haškem, nejisté pak zůstávají starty stopera Lukáše Hůlky, středopolaře Romana Květa a afrických útočníků Ibrahima Keity s Michaelem Ugwuem.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Štepanovský, Černín, Šural, Moravec - Hladík, Sedlák, Vaněk, Pachlopník - Růsek, Přichystal
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Bartek, Bederka, Köstl, Schumacher - Vaníček, Vacek, Ljovin, Jindřišek, Hronek - Puškáč
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.03 - 3.45 - 2.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - Sigma Olomouc  (neděle 19:00)
V prvním utkání po letní pauze si Sparta hravě poradila s Brnem, v druhém ligovém pokračování pak tentokrát doma přivítá další celek z Moravy. Také Olomouci se v úvodu sezony zadařilo, do Prahy ale stále míří v pozici outsidera.

Vydařené úvodní kolo, jistota účasti ve skupinové fázi evropské soutěže, (relativní) spokojenost fanoušků...tolik dobrých zpráv zkraje sezony už Sparta dlouho nepamatuje. Jistě, postupu do skupiny Evropské ligy nedosáhli Letenští jen vlastní pílí a nedostatků se na Letné najde nadále dost, ovšem oproti rozladěné muzice z předchozích let dnes hraje na levém břehu Vltavy rajská hudba.

Každopádně jak již bylo řečeno, ideálního stavu Pražané nadále nedosáhli. Po nedávných zkušenostech by tak měli postupovat vpřed rozvážně a nikoliv se unášet v oblacích. Jasná výhra v Brně 4:1 sice evokuje návrat starých pořádků, kdy Letenští neměli v republice konkurenci, druhým dechem je však třeba dodat, že Zbrojovka výhře rudých dost pomohla. Jedna vlaštovka zkrátka jaro...ehm, podzim...nedělá.

I proto Pražané nehodlají olomouckou Sigmu podcenit. "V prvním kole Olomouc porazila Liberec, který hrál hodně zezadu. Trpělivou kombinací se snažili soupeře překonat, nakonec se jim to podařilo ze standardky. Takže nejen ve hře, ale i ze standardek si musíme dát pozor, aby nás něčím nepřekvapili. Pečlivě se na ně připravujeme, abychom udělali našim fanouškům radost a vyhráli." prohlásil lodivod Sparty Václav Kotal.

Veseleji je prozatím i v Olomouci. Teplota okolo bodu mrazu, která na Andrově stadionu panovala ještě v jindy rozpáleném červnu, stoupla po výhře nad Libercem o několik stupňů nahoru. Sigmě k tříbodovému zisku stačil jediný přesný zásah Pabla Gonzáleze. Následně si Hanáci zahrávali z ohněm, když Martin Nešpor za udeření Jakuba Hromady překvapivě neviděl červenou kartu a Aleš Mandous lapil ve druhém poločase penaltu, i tak nicméně zůstaly body u Moravy.

Olomoučtí tak i bez absentujícího hlavního kouče Radoslava Látala nabrali potřebnou sebedůvěru. "První vítězství proti Liberci nám dodalo energii a toho je třeba využít. Musíme navázat na to, co bylo dobře, ale zároveň se poučit z chyb, které jsme udělali. S hlavní trenérskou dvojicí Látal - Neček, kterou na lavičku nepustí zdravotní důvody, jsme v kontaktu prakticky celý den. Pořád se snažíme něco řešit, konzultovat a chystat tak, abychom byli připraveni na Spartu co nejlépe." prozradil Látalův asistent Vojtěch Smolák, jenž spolu se sportovním ředitelem Sigmy Ladislavem Minářem prozatím zaskakuje za chybějící trenérské duo.

Hanáci se v minulosti několikrát proti Spartě vytáhli. Na domácím Andrově stadionu ovládli poslední tři vzájemná střetnutí, téměř přesně před rokem pak zaskočili Pražany i na Letné, když po dramatickém průběhu vydolovali remízu 3:3. Na tříbodový zisk z Generali Česká Pojišťovna Areny nicméně čekají téměř osm let.

Sparta se musí proti Olomouci obejít bez Ladislava Krejčího I. (tedy toho "italského"), Davida Moberga Karlssona, Martina Minčeva, Matěje Pulkraba a Filipa Panáka. O startech Dávida Hancka, Benjamina Tetteha a Matěje Polidara se teprve rozhodne. Hanákům bude scházet Jan Štěrba a dost možná také Vít Beneš, Milan Kerbr a Mojmír Chytil.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Štetina, Čelůstka, Lischka - Vindheim, Sáček, Krejčí II, Dočkal, Hanousek - Juliš, Hložek
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Hála, Hubník, Jemelka, Zmrzlý - Greššák - Zahradníček, Breite, Houska, González - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.21 - 11.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - FK Jablonec  (sobota 17:00)
Jednogólové vítězství si v úvodním kole nového ročníku FORTUNA:LIGY připsali hráči Slovácka i Jablonce. Nyní na sebe tato dvě mužstva narazí ve vzájemném zápase, který se odehraje v Uherském Hradišti.

Jihomoravané začali ligu regionálním derby. Ve Zlíně prohrávali vinou Poznarem proměněné penalty, pak ale vyrovnal Navrátil a rovněž z pokutového kopu rozhodl Daníček. Svědíkovi svěřenci tak napravili krajně nepovedený závěr jarní části, v němž čtyřikrát v řadě prohráli a zvítězili v jediném z posledních devíti utkání.

"Severočeši vstoupili do sezony také vítězně, ale jejich výkon nebyl proti Pardubicím nijak oslnivý. Je to ale velmi zkušené mužstvo, které rychle může vstřebat celou řadu letních změn. K nám přišel během týdne na hostování Hellebrand, což nám rozšiřuje možnosti v ofenzivě," naráží na příchod nové posily asistent trenéra Jan Palinek.

Co napravovat měli i Jablonečtí. Ti nadstavbovou skupinu vůbec nezvládli a v součtu s předchozí porážkou na Bohemce nepoznali příchuť vítězství šest zápasů v řadě. Tuto nepříznivou sérii prolomili až v nové sezóně, vítězství proti Pardubicím jim ve druhé půli zařídil střídající Hrubý.

Podíváme-li se do historie vzájemných zápasů, ta je jednoznačně ve prospěch zeleno-bílých. Ti proti Slovácku už třináctkrát v řadě neprohráli, šest z těchto utkání vyhráli. V minulé sezóně měla obě střetnutí naprosto odlišný průběh. Na Střelnici Jablonec zvítězil jednoznačně 6:0, na Moravě se však celky rozešly smírně.

"Slovácko je doma hodně nebezpečné, navíc je posilněné vítězným derby ve Zlíně, kde otočilo zápas. To samo o sobě svědčí o jeho síle. Vloni jsme na Slovácku vedli a nakonec jsme horko těžko ubránili bod," připomíná Petr Rada právě tento duel.

Domácí se musí obejít bez zraněných Jurečky a Tomiće, zdraví nepustí do hry ani na druhé straně Doležala s Pleštilem a v ohrožení je i start Pilaře.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Reinberk, Kadlec, Hofmann, Divíšek - Daníček, Havlík - Petržela, Sadílek, Navrátil - Cicilia
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Holík, Martinec, Kubista, Podaný - Hübschman, Považanec - Kratochvíl, R. Hrubý, Zelený - Schranz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.35 - 3.47
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SFC Opava - MFK Karviná  (sobota 17:00)
První dvě kola a hned zbylí dva slezští soupeři. Takový byl los nové sezóny pro hráče Karviné, kteří po bezbrankové remíze s Ostravou míří do nedaleké Opavy. Jejich vzájemné zápasy oko diváka málokdy nadchnou.

V posledních pěti utkáních těchto dvou celků nikdy nedokázal ani jeden z nich vstřelit více než jednu branku. V nejvyšší soutěži se dohromady utkaly šestkrát, přičemž každý tým si připsal jedno vítězství a zbylá čtyři utkání skončila remízou. Mezi nimi i všechna tři klání uplynulého ročníku - v tom prvním vedla Karviná zásluhou Rundićovy penalty, po pauze však srovnal Sus. Jarní zápasy už nenabídly ani jednu branku.

Oba týmy v prvním kole daly pořádně zabrat favoritům. Žluto-modří využili v Plzni Čermákem neproměněné penalty a šli do vedení zásluhou Helešice, ještě do poločasu ale dali Viktorce šanci vyrovnat a navíc šli do deseti. Západočeši pak ve druhé půli zvrátili výsledek zápasu na svou stranu.

"Chceme tři body i proto, že jsme první zápas v Plzni výsledkově nezvládli. Čeká nás první domácí utkání, takže bychom chtěli naplno bodovat. Chceme hrát agresivně a útočně. Časté remízy s Karvinou svědčí o tom, že se jedná o urputné boje s dobrou defenzivou. Věřím, že se nám tentokrát podaří vstřelit víc branek než soupeři," burcuje trenér Radoslav Kováč.

Domácí zápas Karviné proti Baníku byl podstatně nudnější, po pouhých několika zajímavějších situacích utkání skončilo bezbrankovou remízou. Jarábkova družina tak opět prodloužila sérii utkání bez vítězství, která trvá od koronavirové přestávky.

Opavě bude vzhledem ke karetnímu trestu chybět Hrabina, zranění zase nepustí do hry Schaffartzika, Hnaníčka a Smékala. V ohrožení je start Dedičův, Juřenův a Pikulův, na druhé straně zase možná nebudou moci nastoupit Tavares, Guba.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Harazim, Rychlý, Žídek - Mondek, Zavadil, Řezníček, Texl, Helešic - Dordič, Holík
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Ndefe, Eduardo, Twardzik, Bartošák - Mangabeira - Smrž, Hanousek, Qose, Ostrák - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.53 - 3.16 - 3.01
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - Fastav Zlín  (sobota 17:00)
Mladé Boleslavi ani Zlínu se nepovedl vstup do nové sezóny a z prvního kola vyšly bodově naprázdno. Napravit dojem budou moci ve druhém zápase, v němž se střetnou spolu.

Středočeši sice z posledních čtyř utkání tři jasně vyhráli a to zbylé zremizovali, dlouhodobě je však bilance poměrně vyrovnaná. Z předchozích jedenácti zápasu se šestkrát radovali muži z města automobilů, jedno utkání skončilo nerozhodně a ve zbylých čtyřech případech získal tříbodový zisk Zlín.

Mladoboleslavští si reputaci z nepovedeného jara vylepšili v jeho závěru, kdy se z desátého místa probojovali až do kvalifikace o Evropskou ligu, nová sezóna pro ně ale opět začala prachbídně. Z Ďolíčku si odvezli výprask 4:0, když už o poločase prohrávali o dvě branky a další dvě inkasovali v závěru.

"Start do ligové sezony se nám nepovedl podle představ a podobně je na tom i Zlín. Proto očekávám urputný boj, ve kterém uspěje tým, který se dříve zbaví nervozity. Z jednoho zápasu nebudu používat velká slova, že jsem vyděšený, to určitě ně. Zápas na Bohemce se nám nepovedl. Určitě jsme si k tomu něco řekli, takhle bychom se dál neposunuli," říká před důležitým zápasem trenér Weber.

"Ševci" se v uplynulém ročníku zvedli po koronavirové přestávce, tedy s nástupem Bohumila Pánika, a v devíti závěrečných zápasech získali jedenáct bodů. Na úvod ročníku nového se v derby proti Slovácku dostali do vedení zásluhou Poznarem proměněné penalty, vedení však neudrželi a utkání skončilo jejich porážkou.

Modro-bílým budou chybět zranění Hubínek a Jiří Klíma, zdraví nepustí do hry ani Matějovského s Pechem a za postranní čarou je možná doplní i Šeda. Na druhé straně nenastoupí Vraštil s Vyhnalem a v ohrožení je i start Jawa.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Stejskal - Jakub Klíma, Mazuch, Tatajev, Fulnek - Janošek, Túlio - Zahustel, Budínský, Mašek - Drchal
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Procházka, Buchta, Simerský - Matejov, Hlinka, Conde, Jiráček, Čanturišvili - Poznar, Janetzký
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.82 - 3.81 - 4.36
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - 1. FK Příbram  (sobota 19:30)
Obhájci titulu z Edenu zvládli vstup do nové sezóny stejně, jako zakončili tu starou - na jedničku. Naopak Příbram, kterou od sestupu dost možná zachránila jen pandemie, nevkročila správnou nohou ani do aktuálního ročníku.

Sešívaní si na úvod sezóny zvedli sebevědomí v Českých Budějovicích, kde od začátku kontrolovali utkání a zvítězili 6:0. Radost ze svého výkonu musí mít hlavně Stanislav Tecl, který se blýsknul hattrickem. Další trefy přidali Bořil, Masopust a Holeš, díky čemuž také slávisté po prvním kole okupují první příčku tabulky.

"Očekáváme, že budou hrát hodně z bloku a v určitých fázích nás budou napadat. Budou pracovití, určitě budou hodně běhat a zároveň se zaměřovat na defenzivu. Čeká nás klasické domácí utkání. Budeme se muset hodně tlačit dopředu, dobývat soupeře a zároveň dávat pozor na brejky a na standardní situace, které mají poměrně slušné," předpovídá průběh utkání Jindřich Trpišovský.

Středočechům se závěr minulé sezóny povedl podstatně lépe než její předchozí část. V posledních devíti zápasech získali jedenáct bodů a i díky tomu měli aspoň nějakou šanci zachránit se i na hřišti. Proti Teplicím minulý víkend ale od začátku strádali a jejich jediný gól vstřelil až za stavu 0:3 Rezek, jenž také stanovil konečný stav zápasu.

"Jedeme na Slavii s tím, že nemáme co ztratit. Jsou to úřadující mistři, chtějí do Ligy mistrů. My dáváme dohromady tým a pro nás to bude určitě velká zkouška. Připravíme kluky na to, jak budeme chtít hrát, a uvidíme, na co budeme stačit," tvrdí Pavel Horváth, trenér v Příbrami.

Vzájemná utkání jsou jednoznačně v režii červenobílých. Ti nyní vyhráli už osm po sobě jdoucích střetnutí, mezi nimi se vyjímá vítězství 8:1 u Litavky. Budeme-li chtít hledat bodový úspěch Příbrami na hřišti Slavie, pak musíme zapátrat až do roku 2006. Od té doby jedenáctkrát v řadě slavili Pražané.

Ani jedna ze stran nehlásí konkrétní problém, kvůli kterému by některý z hráčů nemohl nastoupit. V ohrožení je však u domácích start Van Burena, hosté se možná musí obejít bez Corteze, Pince a Zorvana.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Hovorka, Zima, Bořil - Traoré - Masopust, Stanciu, Ševčík, Provod - Tecl
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Melichar - Nový, Kingue, Tregler, Cmiljanovič - Antwi, Hájek, Pilík, Petrák, Vais - Rezek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.05 - 18.20 - 43.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Dynamo České Budějovice  (pátek 18:00)
Kdyby se vybírala mužstva, která v prvním kole své příznivce nejvíce zklamala, pak by mezi nejčastěji jmenované patřily České Budějovice i Ostrava. Právě tyto dva týmy mají možnost napravit si reputaci ve vzájemném zápase. Pokud ale jeden z nich neuspěje, dá se jeho start považovat za prachbídný...

Dynamo má oproti očekávání "jen" horší skóre. Porážka na Slavii se totiž dala čekat, byť rozdílem šesti gólů určitě být nemusela. Kdo však body určitě ztratil, to je Baník. V Karviné totiž po matném výkonu jen remizoval a před výjezdem do Jablonce by potřeboval nyní zvítězit.

Bídná forma však oba týmy prováží již delší dobu. Kozlova družina naposledy v lize zvítězila na začátku června v Olomouci, od té doby neslavila úspěch v osmi po sobě jdoucích zápasech. Budějovičtí se pak dokonce "pyšní" sérií čtyř porážek v řadě, během nichž navíc vstřelili jeden jediný gól.

V Ostravě si plně uvědomují, že očekávání na tým jsou daleko vyšší. "Nám se bohužel nepodařilo v Karviné přenést do utkání kladné věci z přípravy, i hráči byli naštvaní, že to nebylo ono a víme, že v ofenzivní fázi se musíme jednoznačně zlepšit," upozorňuje trenér Luboš Kozel.

I jeho protějšek Horejš ví, že jeho tým na úvod sezóny zklamal. "První zápas sezony jsme nezvládli a s hráči jsme si ho rozebrali. Udělali jsme v něm spoustu chyb, které jsme si ukázali a nechceme je opakovat. Chceme úvodní utkání odčinit a pokusit se o dobrý výsledek," nabádá mladý trenér.

Dobré vyhlídky Slezanům dávají nedávné vzájemné zápasy. Proti Jihočechům totiž z posledních pěti duelů (z nichž dva byly sehrány ve druhé lize) získali hned třináct bodů. Zamíříme-li dále do minulosti, pak Dynamo vyhrálo jediný z posledních jedenácti střetů. V Ostravě pak zvítězilo jedinkrát z předchozích šestnácti pokusů.

Baníkovci budou pravděpodobně postrádat zdravotně indisponovaného Zajíce, na straně hostí nepustí zranění do hry Ledeckého a novou posilu Skovajsu.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Juroška, Pokorný, Stronati, Holzer - Jánoš, Jirásek - Reiter, Kuzmanovič, Potočný - Šašinka
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, Havel, Králik, Kladrubský - Čavoš, Javorek - Brandner, Šulc, Mršič - Matějka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 3.98 - 5.42
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha11006:03
2.Bohemians Praha 190511004:03
3.Sparta Praha11004:13
4.Viktoria Plzeň11003:13
 FK Teplice11003:13
6.1. FC Slovácko11002:13
7.FK Jablonec11001:03
 Sigma Olomouc11001:03
9.MFK Karviná10100:01
 Baník Ostrava10100:01
11.Fastav Zlín10011:20
12.Slovan Liberec10010:10
 FK Pardubice10010:10
14.1. FK Příbram10011:30
 SFC Opava10011:30
16.Zbrojovka Brno10011:40
17.FK Mladá Boleslav10010:40
18.Dynamo České Budějovice10010:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1510)

Přidat komentář
bobis21

Střed zálohy Jánoš - Jirásek minule opět směrem dopředu nefungoval, takže bych tam fakt nasadil místo Jiráska někoho jiného (když navíc z neznámého důvodu Jirásek nekopal ani rohy/přímáky). Tetour nebo někdo z mladých?

Reagovat
smazaný uživatel

zkusil bych kaloče, at mají radost i ostatní já bych osobně rád viděl Chvěju, ale to je asi utopie.

Reagovat
bobis21

Chvěja je ofenzivnější, ten je spíš na ten post Kuzmy ne? Kaloče klidně, nebo klidně Drozda, Sparta ukázala na jaře že není důvod se bát nasadit mladého do sestavy.

Reagovat
frankiefcb

Kaloč je myslím spíše pozice Jánoše. Oba jsou dost defenzivní. Musí tam být nějaký ten krativnější prvek.

Reagovat
veikko

Když vidím tu naši předpokládanou sestavu, tak bych na nás nevsadil ani zlámanou grešli.

Reagovat
frankiefcb

Proč? Ty vole, jak by si to chtěl postavit jinak. Ok snad jenom ten Jirásek může vzbuzovat nedůvěru. P.S: Já věřím, že se chytne, ale chápu výhrady proti němu a umím si tam představit Buchtu, Chvěju, popřípadě Tetoura.

Reagovat
veikko

To není ani tak o tom, že bych to postavil jinak, ale nějak se mi nechce věřit, že se lenochodi Jirásek s Potočným najednou rozehrajou k velkým výkonům. Jirásek není špatný záložník, ale úplně mu chybí dynamika. Pak v kombinaci s Potočným, který se vždycky od první minuty plouží jako by mu byl celý fotbal u prdele, nevzbuzuje mou důvěru. Do toho Šašinka je taky docela z formy a Reiter se většinou za celý zápas potká s balonem tak 5x.

Reagovat
smazaný uživatel

Potočného bych taky klidně posadil, nevím do kdy se mu budou dávat šance na úkor ostatních..

Reagovat
frankiefcb

Tak po prvním kole bych asi zatím moc nedělal soudy ohledně formy. Mně osobně se setava líbí, jde o to aby to bylo o dost přímočařejší, agresivnější než v Karviné.

Reagovat
veikko

Já to beru už i s formou z konce předchozí sezóny, zas tak dlouhá ta pauza není a první kolo jsme pokračovali bohužel v sestupném trendu kvality výkonů. Ale máš pravdu, že ještě je brzo na nějaké soudy, šanci si ještě zaslouží a teprve v případě pokračování si to slovně odskáčou.

Reagovat
JarousFCB

Na ten Potočného otrávený ksicht a klusání začínám být alergický...

Reagovat
ratusek

Reagovat
GariCZ

Jirásek to je úplná tragédie, hlavně nechápu proč má skoro každý zápas žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Me zaloha Baniku prijde strasne staticka, ale kdyz se podivam na ty jmena, tak to proste nechapu. Az na Jiraska to jsou vsechno rychlostni typy. Potocny, Reiter i Kuzmanovic jsou rychlostne urcite nadprumerni. Bud jim teda nesedi system, ktery eliminuje jejich prednosti nebo ti hraci nemaji mezi sebou tu spravnou chemii na hristi.

Reagovat
bobis21

Problém je že v tom středu je Jánoš ten defenzivní a dopředu se po něm vlastně nechce víc než "posouvání" míče. Vedle něj je statický Jirásek, který by měl být ten kreativní. Ten má sice techniku skvělou, ale hru docela brzdí, takže ti rychlostní hráči před ním se k ničemu nedostanou. Ve finále na jaře nejlépe v záloze fungoval Kuzma, který byl jediný schopný zrychlit hru (z té pozice podhrota).

Reagovat
veikko

Přesně tak, ale on Kuzma zase nemá podle mě úplně vlohy pro nějakou kreativní hru, je to spíš klasický podhrot. Ale třeba jim křivdím a doma konečně trochu začnou hýbat prdelemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuzma je klasickej kridelnik/podrhot s dobrou strelbou mimo vapno. Zadny velky tvurce hry z nej nikdy nebude. Ja tam vidim jako hlavni problem rozehravku obou nize posazenych stredaku. Odbrani si to slusne, ale ta nadstavba dopredu tam je strasne mala. Kdyz to prezenu tak by to chtelo nekoho jako Zavadila (4 roky zpatky), ktery posila balon rychle dopredu a jeste muzstvo trosku vyhecuje. To muzstvo me celkove az na Stronatiho s Lastuvkou prijde bez emoci.

Reagovat
HorajzmAmmann

osobně se mi zdálo, že v Karviné zkusil hru zrychlit nebo někoho přejít 1 na 1 jenom Holzer.Ale stejně to k ničemu nevedlo.

Osobně bych zkusil třeba tohle:

Juroška, Stronati, Svozil, Fleišman - Jirásek, Tetour - Fillo, Kuzmanovič, Holzer - Potočný

Reagovat
HorajzmAmmann

Jánoš - Tetour

Reagovat
Wyrda

Jo tak, me napadl Fillo zpatky do zalohy. Horsi nez reiter nebude a navic je to porad kreativnejsi zaloznik coz Kozel od kridel vyzaduje

Reagovat
JarousFCB

Kuzma mi teda moc rychlý nepřijde... Takový Dočkal pro chudé

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl proti Dockalovi je to Usain Bolt (ostatni aspekty nehodnotim).

Reagovat
bobis21

Celkově je to úplně jiný hráč, tohle přirovnání fakt nechápu

Reagovat
JarousFCB

Prostě dobrá kopací technika, ale pohyb nic moc

Reagovat
Spalovač šancí

Holt to chtělo vycepovat Hrubého, aby se nebál osobních soubojů. Potom mohl on hrát na defenzivního záložníka se slušnou rozehrávkou.

Reagovat
bobis21

Hrubý u nás byl snad rok a půl z formy, tam už fakt asi nešlo nic jiného dělat než změnu prostředí (i když mě to u něj mrzí, fotbalista to je v lize nadstandardní). Předtím u nás byl skvělý herně a byl i produktivní.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

OT: zcela upřímně mě děsí to, co se děje v Americe. Hajlování zaťatou pestickou, kdo se nepřidá, ten je lyncovan, ruší se sportovní klání, tohle nemůže dopadnout dobře. Probíhá tam rasismus na bílých v té největší podobě. Může tohle dopadnout ještě nějak dobře?

Reagovat
bobis21

fakt úplně mimo, jako vždy

Reagovat
didosh

....zrovna tady mimo není hlavo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to samozřejmě úplně není. Prostě pár poldů udělalo špatný rozhodnutí, tak budou zase chvíli nepokoje.

Reagovat
bobis21

Problém je, že se i po stovkách takových incidentů pořád říká "pár poldů", přitom třeba právě v tom Wisconsinu je několik měsíců na stole návrh zákona, který by jen přidal policistům 8 dní tréninku za rok a politici o tom odmítají i vůbec hlasovat a radši odejdou z místnosti aby se nemohlo hlasovat nebo odjedou na dovolenou. Tam je prostě systémový problém že ve většině míst vezme policie každého a po dvou dnech tréninku jim dají zbraň a běž si hrát na boha, potrestaný nikdy nebudeš - překvapivě to pak vede k takovým situacím.

Reagovat
didosh

Že máš černou barvu kůže?

Reagovat
bobis21

Světlejší už snad být nemůžu

Reagovat
didosh

Tak prcas negrici

Reagovat
bobis21

Ne, ta je na tom úplně stejně Jen ty jsi vypatlaný rasista, nic víc v tom hledat nemusíš

Reagovat
didosh

A ty si kokooot...Levicacka pica

Reagovat
bobis21

Nadávat umíš skvěle. Ale to je tak vše. To že člověka který už snad nemůže být méně levicový nazveš levičákem ukazuje jak relevantní je to co píšeš

Reagovat
didosh

Hlavně že si tam dal smaila vysmateho...jen mi vadí jak si slepí a radši plives na vlastní lidi.

Reagovat
bobis21

Vysmívám se ti, protože píšeš nesmysly a vypadáš že to myslíš vážně. A na žádné "vlastní" lidi neplivu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi hroznej blbec. Hraješ si na chytráka, ale opakovaně nepoznáš ani ironii. A ještě jsi odporný rasista, co by se omlouval negrům za jejich negramotnost.

Reagovat
bobis21

Ach jo, zase tyhle zbytečné výmysly Je vidět že skutečné argumenty nemáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsi vůbec někdy v USA? Já tam strávil kus života. V Los Angeles a Vegas. A to co tam levicová špína dokázala, to je odporný. Snad Trump opět vyhraje a týhle špíně se bude žít ještě hůř.

A ty tvoje argumenty... Od tebe to fakt sedí. Tak už jsi pochopil tu ironii z nedávné diskuze, nebo jsi stále mimo?

Reagovat
bobis21

Trump je víc levicový než já. Ale hlavně že ti kdo s vámi nesouhlasí už jsou tady nacistici, rasisiti, komunisti, levičáci a to jen co si pamatuji. Možná by to chtělo místo nalepkovani zkusit i přemýšlet.

Reagovat
smazaný uživatel

Opakuji: žil jsi tam? Zažil jsi ty negry? Ne černochy, ale ty špinavý feťáky, negry a zoufalce, co nejsou ani lidi? Zažil?

Nálepkují rasisti jako jsi ty. Nevíš o čem mluvíš, ale chytrej jsi jak Tvrdík na Twitteru.

Reagovat
bobis21

Nálepkuješ ve větě ve které tvrdíš že to dělám já

Reagovat
smazaný uživatel

Dokážeš odpovědět na otázku? Nebo prostě jen netušíš o čem mluvíš?

Žil jsi v USA? Zažil jsi negry v Hollywoodu, Comptonu, Downtonu? Byl jsi ve Vegas asi tak půl míle od Stripu na východ?

Reagovat
smazaný uživatel

A že jsi odpornej rasista co podporuje zrůdný hnutí BLM je fakt.

Reagovat
bobis21

Kdes přišel na to že podporuji nějaké hnutí? Jen další lži.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokážeš odpovědět na otázku? Nebo prostě jen netušíš o čem mluvíš?

Žil jsi v USA? Zažil jsi negry v Hollywoodu, Comptonu, Downtonu? Byl jsi ve Vegas asi tak půl míle od Stripu na východ?

Reagovat
bobis21

Dokážeš přiznat že lžeš? Pak se můžu zabývat tvými otázkami.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem lžu?

Jsi k smích rasisto.

Reagovat
smazaný uživatel

*smíchu

Reagovat
bobis21

Např. že podporuji hnutí BLM - to je jen tvůj výmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, nepodporuješ BLM.

Odpovíš na otázky?

Žil jsi v USA? Zažil jsi negry v Hollywoodu, Comptonu, Downtonu? Byl jsi ve Vegas asi tak půl míle od Stripu na východ?

Reagovat
bobis21

Nežil jsem v USA.

Teď moje otazka: proč máš tu potřebu lhát?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže netušíš o čem mluvíš. Ok, v poho. Tím jsi skončil.

Hodnotíš tady něco o čem nemáš žádný vědomosti, zkušenosti a proto tu lžeš. Ale to je pro levicový liberály jako jsi ty normou.

BLM je rasistické hnutí a kdokoliv tyhle prašivý negry podporuje, tak sám je rasista.

Zdar ty rasistický jelito.

Reagovat
bobis21

Většina lidí kteří tam žijí se mnou souhlasí. Takže tvůj argument je mimo, vzhledem k tomu že ti co tam žijí říkají to samé co já.

A jen další lzi:nejsem ani levicový, ani rasista.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi rasista a lhář. Jaká většina? Čím to máš podložené? Zase lžeš.

Reagovat
bobis21

Např. tady máš článek: https://www.google.com/amp/s/amp.usatoday.com/amp/3259628001

A pokud chceš tvrdit že jsem rasista, dokaž to.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje lži prokážou volby, kde opět vyhraje Trump, jenž získá většinu volitelů.

Reagovat
smazaný uživatel

A zkus si vydělat alespoň na výlet do USA. Na východě zkus třeba Baltimore. Na západě stačí klasika jako Inglewood u LAX či Hollywood Walk of Fame.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda jako to uz je fakt sila, v jednom vlakne nekoho osocovat z rasismu a soucasne mluvit o "prasivejch negrech co ani nejsou lidi". Ty vole kde se tyhle retardi berou..

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptám se i tebe tedy: žil jsi tam? Zažil jsi je? A nemyslím černochy, myslím ty feťáky a bezdomovce, kteří ani nevědí že žijou. Jen kradou, přepadávají a vegetují.

Ty retarde.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro zhodnoceni ze ses rasisticka pica nepotrebuju zkusenost z USA. Staci mit oci a dokazat si precist ty hovna co tu produkujes.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo ty rasisto, jdi vyrabovat Gucciho ty jelito.

Reagovat
smazaný uživatel

Odpovíš? Pak uznám že lžu, pokud jsem někde lhal.

Reagovat
didosh

Já proti cernochum nic nemám,je mi jedno jakou má kdo barvu držky, když má někdo dobré srdce, nic mi nedělá,nemám problém si sednout i s fialovým...

Reagovat
smazaný uživatel

amerika je úplně v hajzlu, tohle jsou chvíle, kdy jsem opravdu rád za naší Českou republiku

Reagovat
smazaný uživatel

Snad lidi pochopí, že je to z velké části kvůli Trumpovi a nebudou ho znovu volit.

Reagovat
veikko

Já se normálně do těchto debat snažím nepouštět kvůli dogmatismu spousty lidí, ale ty zrovna tady patříš mezi ty rozumnější, tak snad nedělám chybu. Trump je lidsky kokot, nicméně toto mu nejde předhazovat. Pocit méněcennosti je u černochů pěstován vlastně po celou dobu trvání USA, zčásti zvnějšku, zčásti si ho posilují sami. Pokud by za to mohl Trump, nebylo by 9 z 10 měst s nejhorší životní úrovní a nejvyšší kriminalitou dlouhodobě ovládáno Demokraty. Navíc pokud nechceme Čínu jako světového hegemona, tak bych osobně dal radši přednost charismatickému idiotovi než zasloužilému politickému chameleonovi, který je jednou nohou v hrobě.

Reagovat
bobis21

Tak vinit demokraty z toho, že se průmysl z Detroitu (a toho mid-west celkově) přesunul jinam asi není úplně správné, nemyslíš?

Reagovat
veikko

Ta situace je tak složitá, že by se o tom dala napsat kniha a ne komentář na fóru, notabene fotbalovém, kam takové téma ani nepatří. Obě strany mají v mnohém pravdu a obě v něčem nemají. Každopádně rozhodně nevnímám Trumpa jako všemi nenáviděného, případně hlupáky a spodinou milovaného, arcilotra, jak nám ho předkládají média. Tomu teprve říkám zkreslené vnímání reality. Jinak nejde jen o Detroit a středozápad, nejhorší místo k životu v USA je myslím Baltimore, který je na východním pobřeží.

Reagovat
bobis21

Tak to záleží na tom odkud to bereš. Třeba většina míst s nejnižšími příjmy jsou v republikánském jihu. Ona není jedna odpověď na to co je nejlepší / nejhorší místo k životu.

Reagovat
veikko

Jak říkám, je to situace, o které by se dalo bavit klidně celý den a nakonec bychom zjistili, že některé argumenty hovoří pro Republikány, některé zase pro Demokraty. A stejně nemá cenu to řešit, protože nejlepší scénář je vždycky poučit se pro nás z cizích chyb. A teď radši myslet zpátky na fotbal.

Reagovat
bobis21

Od Bushe ml. toho právě moc pro republikány nemluví (tím neříkám že demokrati jsou nějak skvělí, celý systém kde mají reálnou šanci 2 strany je cesta do pekel). Navíc v té kvalitě života se většinou nahoře umisťují města jako Raleigh, Madison (WI) nebo Charlotte, které taky většinu času vedou demokrati, takže to asi stranou která to vede není.

Reagovat
Spalovač šancí

Nižší příjmy, ale taky nižší cenová hladina. Navíc jih je hodně teplý a tak se tam tolik pracovat nechce (a ani nemusí)

Reagovat
bobis21

Ne, ta životní úroveň je opravdu nižší ve státech jako Alabama, Georgia (mimo Atlantu) nebo Oklahoma. A to i s přihlédnutím k tomu rozdílu v cenách. Když si vezmeš nejchudší státy, jsou to téměř výhradně státy dlouhodobě vedené republikány (neříkám že to je ten důvod, jen je pak absurdní že to samé pak oni používají jako argument proti demokratům).

Reagovat
Spalovač šancí

Já tu nižší úroveň nezpochybňuji. Ale je to podle mě opravdu dané tím teplejším jihem. Přijde mi to podobné jako sever a jih Itálie. A přestože jih Itálie ekonomicky výrazně zaostává, nemám pocit, že by tam byli lidé méně spokojení než na severu. Spíše naopak.

Ale ono je to stejně všechno jedno. Jsou tisíce a tisíce faktorů, které ovlivňují celkové ekonomicko-sociální uspořádání a to ani neřeším otázku, jak určit, jaké uspořádání je vlastně lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to ale zní nelogicky. Ve státě je bída a lidi si jdou znovu zvolit politiky, kteří je do té bídy přivedli? Možná jen vědí, že druhá strana tam byla dříve a bylo ještě hůř...? Kdo to doopravdy tady dlouhodobě sleduje? Já se přiznám, že já ne Tak bych byl se závěry opatrný.

Reagovat
frankiefcb

Ty jo Baltimore by mě nikdy nenapadl. To jsem si říkal, že zrovna Maryland je pro život docela fajn.

Reagovat
mistr129

https://youtu.be/2UmpsWnJYxQ

Je to sice volební spot, takže třeba brát s rezervou, ale spousta věci mě tam taky zaskocilo

Reagovat
bobis21

Právě to že je to volební spot. Zkus si udělat fact-checking těch tvzení. Navíc třeba u toho "poverty rate" je to vyloženě nepochopení toho, co ten ukazatel vyjadřuje. Vyšší hodnota neznamená horší životní situaci. Vyšší naopak může znamenat větší rovnost příjmů. Je to prostě jen předvolební kampaň, jako nic víc to nejde brát.

Reagovat
frankiefcb

ou, tak to bych si třeba o Baltimoru vůbec nemyslel. A to nemyslím ty rozbité baráky (to najdeš v každém městě, pokud víš, kde točit). Ale ta samotná chudoba a kriminalita mě dost překvapila.

Reagovat
bobis21

S tou chudobou je to právě složitější - "poverty rate", tedy míra ohrožení chudobou nemusí nutně znamenat že jsou lidé chudí v tom smyslu v jakém to většina chápe. Např. nejnižší v evropě má Bělorusko, ale asi bys neřekl že je to země s nejmenší chudobou v evropě. Statisticky je to ukazatel rovnosti příjmů, ne chudoby - jen ten název je zvolen nešťastně, takže ho lidé často špatně interpretují.

Reagovat
didosh

Reagovat
mistr129

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_United_States_cities_by_crime_rate

Tady i důvěryhodnější zdroj. Zajímavosti je, že z těch asi 25 s crime rate nad 1000 je jen Tulsa vedena republikánem.

Reagovat
mistr129

Včera jsem to už psal na tw, i když jde mezi republikány najít lepšího kandidáta než Trump prakticky namátkou, tak v tomhle ohledu je jeho vina minimální

Reagovat
mayday

Toto mu určitě někde předhazovat, to tam bylo dávno před Trumpem

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký pocit méněcennosti ???? Ty snad jako běloušek víš jaký je to žít na periferii v systematickým útlaků ??? Ne nevíš, ale i tak tu kurva píšeš českou klasiku o "špatných černých".... a to s tím Trumpem nemyslíš vážně ne ? Nebýt jeho rasistických vyjádření a částečné podpoře krajní pravice, tak se to nikdy nemohlo tak vyeskalovat.... navíc ta podpora těch policejních vrahů jasně ukázala na jaký straně barikády ten zmetek stojí.... a o jeho diktatorských manýrech se už nemá cenu vyjadřovat vůbec....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
RadekVonCZE

A já myslel, že jsi normální.

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Ja moc nechapu ten vysmech. Rasismus je samozrejme problem, kterej je v USA zakoreneny uz dlouho, nicmene Trump jen prilejva olej od ohne, protoze cela jeho platforma je postavena prave na rasismu a xenofobii. Trump tyhle sracky normalizoval. O to vic je to videt ted kdyz se snazi vest nejakou kampan za znovuzvoleni. Vi, ze jinak nema co nabidnout, protoze corona mu vzala jeho hlavni talking point, se kterym by do voleb jinak sel, coz byla silna ekonomika. Takze ted mu proste nezbejva nic jinyho apelovat na ty nejnizsi lidsky pudy a poctivej americkej hluboko zakorenenej rasismus.

Kolikrat je to uplne smesny, treba jeho volebni spoty, kde varuje jak Biden znici USA a doprovazi to zaberama ze soucasnosti. Zaberama z USA, kdy je prezidentem Trump a ne Biden. A kolikrat je to absurdni jako treba jeho kampan za zachranu americkych predmesti a varovani pred tim jak pod Bidenem pujde crime rate v techto predmestich nahoru. Coz je proste jen jinak receny "davejte si na tech bilych predmestich pozor, protoze pod Bidenem by se vam tam mohli nedejboze nastehovat cernosi". To je proste neco co bych cekal v Americe 50. let a ne v soucasnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Trump nic nedělá s covidem ani s rasismem ani s policií. Říká, že se všechno vyřeší a všechno je pod kontrolou a nebo říká, že když zvolíte Bidena, bude to ještě horší.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Losinho

A jak to jako podle tebe má dopadnout?

Reagovat
Blasphemer

Koncentráky pro bělochy.

Reagovat
Losinho

My jsme Číňani, sparťani Rumuni.. ale vám teda nezávidím

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jak to má dopadnout, ale to co se tam děje teď, bylo úplně stejně v Německu ve 30.letech. Tam za všechno zle mohli ti Židé, tady běloši. Tam se hajlovalo zdviženou pravici, tady zaťatou pesti. Tam to podporovaly média, tady také.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je zase nevhodný příměr. Židé v Německu tenkrát představovali kolik procent populace?

Reagovat
smazaný uživatel

A pomer je nejak relevantni? Vsak na stranu pestickaru se pridavaji i belosi, co sami sebe nenavidi.

Vem si, proc to zacalo v Nemecku. Protoze byli nemci nespokojeni se svoji zivotni urovni, nemeli praci ani penize a davali to za vinu zidum. To same se deje ted. Akorat to davaji za vinu belochum, ze je utlacuji a nedavaji jim sanci. Pritom v Americe uz dlouho funguje pozitivni diskriminace. Na skoly a do pracovnich pozic prijimaji lidi jen na zaklade barvy kuze apod.

Reagovat
stas87

Preco ignorujes reparacie po prvej svetovej vojne? Demilitarizacia tiez urobila svoje a ziadny stat nechce byt omezeny vo vojenskej sfere, nemci mali limit 100 vojakov, co je uplne nic. A stratili uzemie vo Francuzsku, Dansku, Ceskoslovensku, Polsku, Litve..Plus bola zrusena branna povinnost vstupit do armady. No a co mohol byt jeden z dovodov uspechu Hitlera neskor vo volbach bol aj ten, ze 132 miliard marek co mali nemci platit krajinam zatiahnutym do vojny, tak to bola likvidacna ciastka a dost nemcov ju nie len ze povazovalo za prehnanu, ale odmietlu ju platit. Povodne ta ciastka bola urcena na 269 miliard, ale to bolo povazovane za prehnane a znovu sa to ratalo.

A tak ta demilitarizacia plus reparacie neviedli k tomu, aby Nemecko prehodnotilo svoj postoj k vojne a stal sa z nich mierumilovny stat, ale doslo k presnemu opaku. Zivotna perspektiva nemca bola len o tom, ze ak mal robotu a mohol dostat nejake peniaze, tak bol rad. Nikdy nevedel, kedy ho uz nebudu potrebovat a on by ostal bez prijmu. To iste platilo aj o firmach, ktore svoj zarobok museli posktynut na splacanie dlhov celeho statu vdaka vojne. A potom uz bol len krok k tomu, aby sa na scene objavil niekto, kto robotnikom slubi istotu roboty a zarobku..a dalej to pozname.

Reagovat
andrew96

Ten příměr je samozřejmě naprosto mimo.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
andrew96

Teror, totalitní zřízení, vyloučení Židů z veřejného života, kontrola nad vojenskými prostředky, historie postavení Židů v Německu ve srovnání s postavením bělochů v USA.

Situace utlačovaných bělochů a utlačovaných Židů ve 30. letech je totožná.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsme na zacatku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak podle tebe bělochy utlačujou?

Reagovat
andrew96

To pak hledej paralelu spíš někde před 1. světovou válkou. A ani pak to nebude dávat smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to co jsi vypsal taky nevzniklo v Nemecku hned.

Reagovat
andrew96

Tak to se těším, až historicky vždy utlačovaný běloch bude v USA ještě víc utlačován.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

akorat to zabijeni lidi ti do toho srovnani nejak nepasuje co

Reagovat
mistr129

Může, furt je potřeba si uvědomit, že je tu síla mlčící většiny. A tou nejsou jen republikáni, ale i spousta umirnenych demokratů

Reagovat
bobis21

Ta mlčící většina je právě na straně toho rovného zacházení s lidmi, uřvaná menšina je pro zachování toho současného stavu.

Reagovat
mistr129

Současný stav je rovné zacházení s lidmi. Proti němu je par uřvaných skupinek - jedni rasistický proti cernochum, druzí proti belochum. Par let zpátky byli vidět hlavně ti první, teď to druzí a takhle se to bude střídat

Reagovat
bobis21

Právě že není. Jsou platné zákony které byly přímo vytvořeny aby se zaměřily na menšiny (Nixonův poradce k té frašce war on drugs: "You understand what I'm saying? We knew we couldn't make it illegal to be either against the war or black, but by getting the public to associate the hippies with marijuana and blacks with heroin. And then criminalizing both heavily, we could disrupt those communities," - ten zákon téměř beze změn platí dodnes a je i příčinou vzniku gangů v USA). Navíc má ve velké části států policie instrukce zaměřovat se na černochy - to není rovné zacházení, tak si to nenalhávej.

Reagovat
mistr129

To že je víc kontrolují není žádné nerovné zacházení, proste předchozí zkušenosti velí k tomu, že kontrolováním nějaké skupiny (tady tedy černých) bude odhaleno více zločinů. Stejně tak si troufám tvrdit, že obecně více kontrolují muže než ženy

Reagovat
bobis21

Jenže to se právě nestalo. Politici jim v 70. letech nařídili se zaměřovat na černochy - tím že se na ně zaměřovali tak tam samozřejmě našli více kriminality (když ostatní nekontroluješ, nic u nich nenajdeš) - to od té doby používají jako argument pokračovat v tom zaměřování se. Reálné odůvodnění pro to ale nemají, jen to politické.

Reagovat
mistr129

No a v samotném kontrolování je problém? Jako to že najdou větší procento černých kriminálníků než bílých mi nepřijde jako něco zavazneho A děje se to všude po světě mezi všemi skupinami, bezproblémoví jsou si rovni.

Reagovat
bobis21

Samotné kontrolování ne. Ale pokud se zaměřuješ jen na určité lidi, samozřejmě najdeš problémy jen u určitých lidí. To je jako by v ČR policie kontrolovala jen lidi z Jihlavy - pak bys v datech viděl, že 100% kriminality způsobují lidé z Jihlavy. Třeba u té drogové kriminality se ukazuje, že rozdíl mezi rasami žádný není, ale tím že se na některé více zaměřují tak jsou výrazně častěji trestáni.

Reagovat
mistr129

Ok, tohle jsem nikdy nestudoval a možný to tedy je, ale i když je to tedy takhle, stále přetrvává otázka, kde je problém a rasismus pro normálního, slušného a bezuhonneho člověka?

Reagovat
bobis21

No třeba právě v tom, jak s tebou zachází policie. Právě ty příklady toho, že byl člověk zastřelen za to, že policistovi podává řidičák ukazují, že ten problém v chování policie prostě existuje. Nedávno byl případ kdy policista napadl hráče NBA, protože měl drahé oblečení a černoch v drahém oblečení to určitě ukradl. Stejně tak jsou zastavování černoši v drahých autech, protože je hned podezřívají že je ukradli, protože černoch si přeci nemůže vydělat. To prostě nemůžeš považovat za rovné zacházení.

Reagovat
frankiefcb

Ty jo zajímavé video měl třeba Šopor z toho, jak ho bezdůvodně zavřela na noc do vězení policie. V podstatě za nic a žádné omluvy ses nedočkal. Jako docela šílený zážitek pro něho, že se ocitneš ve vězení na noc, jenom kvůli tomu, že se policistovi nezdál. A ano je bílý, ale zároveň cizinec. Tak si nedělám iluze, jak to funguje třeba k černochům, či k hispáncům.

Reagovat
mistr129

Tak stejně tak kolikrát zabili i bílého Američana zbytečně, problémem je spíš než rasismus podfinancovanost policie a s tím související nábor poloretardů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty snad zijes nekde na Aljasce a nemas pristup k informacim.

Reagovat
bobis21

To spíše ty. Už jen to že to nazýváš hajlování ukazuje, že informace čerpáš jen z nějaké propagandy.

Reagovat
smazaný uživatel

A jakej je v tom rozdil? Ten kdo odmita hajlovat s BLM, tak je okamzite napadan, souzen, vlacen medii, lyncovan.

Reagovat
bobis21

Není, to je jen další výmysl té tvé propagandy.

Reagovat
frankiefcb

Hele toho se musím zastat. Hodně lidí, co odmítali pokleknout měli s tím problémy. Bo je média "lynčovala" popřípadě s tím měli i jiné problémy v práci.

Reagovat
bobis21

Kdo třeba? Protože i ve sportech to bylo úplně běžné že to nebyli všichni a nikdy jsem nezaznamenal že by z toho měli problém. Naopak byl sportovec vyhozen z týmu za to že poklekl - to je taky nacismus?

Reagovat
frankiefcb

Tak třeba Hamilton a média tepala ty, co odmítli na formuli pokleknout. Plus jsou případy Americe, kde v některých firmách jsou vyhazováni lidi za to, že odmítali pokleknout či zastávat názory Black lives matter. Já sám třeba uznávám All lives matter. Plus i to tepání NHL za to, že hráli, když NBA šla do stávky mi taky nepřišlo úplně fajn. Pokud chtěli hráči hrát, tak měli hrát a basta. Já to tiž respektuji to, že někdo do té stávky jde i to, že nemá potřebu do té stávky jít.

Reagovat
bobis21

Já si teda ničeho takového nevšiml ani u F1, ani u NHL tak nevím v jakých médiích to bylo. Vypadá to spíš že si na to stěžuje pár lidí a vy to pak berete jako nějakou masovou věc. Např. v té NBA se v posledním týdnu jako jedno z největších témat řešil rasismus černocha vůči bělochovi, ale to se do českých médií ani nedostalo - pak mají lidé v ČR pocit že se řeší jen jedna strana, i když to není pravda.

Reagovat
ratusek

Tak otevři oči a sleduj to

Reagovat
bobis21

Tak ukaž příklad něčeho takového. Zajímalo by mě kolik z vás si vůbec všimlo, že se v NBA řešil ten rasismus černocha k bělochovi?

Reagovat
frankiefcb

Jako myslíš toho Dončiče?

Reagovat
bobis21

Jo. A řešilo se to snad ve všech pořadech / médiích okolo NBA několik dní - v ČR o tom snad neměly ani článek žádné média (možná nova sport která to vysílá). V opačném případě je hned všude v ČR článek a lidi tady pak mají pocit, že se řeší jen jedna strana, i když to prostě není pravda.

Reagovat
frankiefcb

Upřímně, mně přišlo úplně hloupé, že se to vůbec řešilo.

Reagovat
bobis21

Já o tom viděl jen jednu debatu na TNT kde o tom mluvili docela rozumně - ve smyslu že tohle samotné není nic extra vážného a sami hráči si to hned při dalším setkání spolu vyříkali, ale pořád není ok používat rasu jako "urážku" (nebo jak to v tomto případě nazvat), proto se to nemůže jen tak přejít.

Reagovat
didosh

pico prober se!

Reagovat
didosh

Reagovat
frankiefcb

Tak to já si všiml. I osobně vím o člověku, který byl nechutným způsobem pošpiněn, že si dovolil nesouhlasit s aférou okolo fotky černošské modelky, jelikož sám je fotograf. Tak ho veřejně na sociálních sítích začali někteří lidé ze jeho oboru špinit (což může mít na něho docela solidní dopad), že je to zasraný rasista a ať se knekomu nikdo nechodí fotit).

Reagovat
bobis21

Což je přesně to co já říkám - reálně si za to stěžuje si pár lidí, jen české média pak mají potřebu z toho dělat mega aféru a ty máš pak pocit, že to je mega aféra. Není, to ti z toho vytvořily jen ty české média.

Když se třeba reálně podíváš na to jak probíhal ten den kdy Bucks s tím bojkotem začali tak z toho máš úplně jiný pocit než když si jen přečteš článek od babišovců. Já chápu že když ty nesleduješ ty konkrétní události ale máš to jen zprostředkované médii tak máš pocit že se děje něco jiného než se ve skutečnosti řeší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nesleduju?

Ja koukam na vsechny zapasy NHL, NBA a i tenis, kde to zrusila Naomi a ty mi napises, ze to nesleduju. Ty si uplne mimo. Musis fetovat, ze jsi schopnej psat takovy hovna.

Reagovat
bobis21

Samozřejmě, kdo s tebou nesouhlasí musí fetovat. Ty jsi fakt mimo. Pokud máš potřebu něco takového psát, tak s tebou nemá cenu nic řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem si konečně pustil video s nebohým panem Blakem. Ačkoli je obestoupen četníky, kteří mají vytaseno a křičí na něj aby se nehýbal, pan Blake si neohroženě kráčí k autu pro bůhví co. Ano, určitě ho mohli zpacifikovat mírnějším způsobem, ale já pořád nechápu, čemu se lidi diví.

Reagovat
bobis21

Ono to totiž vůbec není o konkrétních případech. To je ten problém - že lidé v ČR to často berou jako protest týkající se konkrétního případu. Ale ono jde o systematickou věc která se děje všude po celé zemi neustále a mají s tím zkušenosti kvanta lidí. V NBA s tím začali Bucks, kde byl letos v tom samém městě jeden jejich hráč napaden 5 policisty kteří na něj pak několikrát použili taser kvůli tomu, že zaparkoval na špatném místě - proto zrovna na tohle reagovali tak silně - mají přímo s touto policii osobní zkušenost.

Reagovat
smazaný uživatel

To co delas je umyslne prevraceni faktu. Protoze tam nikdo nepouzil taser proto, ze nekdo zaparkoval spatne, ale proto, ze odmitnul uposlechnout prikazu. A to jsou dve naprosto rozdilne veci. To same s Blakem ted, nikdo na nej nestrilel, protoze nic neudelal, ale protoze odmitnul je poslechnout a sel si do auta pro zbran. A zit v Americe a delat policajta, tak taky necekam, nez ji vytahne a zastreli on me. Ano, strilet mohli do nohy, ale to je jedine, co se jim da vycitat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Uposlechl všechno co říkali. Dal ruku do kapsy, policista řekl ať ji vyndá. On ji vyndal a 5 jich na něj naskákalo. Vždyť je to sakra na videu, tak proč máš potřebu něco takového psát?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to neni pravda. Zase lzes. Nejdriv mu rekli, ze ma odstoupit, to neudelal, pak si dal ruce do kapes, to mu rekli at vynda, coz neudelal a pak se na nej vrhli, on zacal bejt agresivni a proto na nej pouzili taser. A jen takova tresnicka na zaver - parkoval pres dve mista pro postizeny.

Reagovat
bobis21

Odstoupil. Proč zase lžeš? Celou dobu dělal co mu řekli. A jaký měl být když ho pět lidí začne mlátit? Má jim poděkovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Odstoupil az po nekolikate vyzve, nasledne daval ruce do kapes, vyzvali ho aby je vyndal, vickrat, on to neudelal, tak se na nej vrhli a povalili ho na zem. On zacal bejt agresivni, nechtel si nechat nasadit pouta, tak na nej pouzili taser. Kde vidis problem v tom zakroku?

Reagovat
bobis21

Takže nejdřív neodstoupil vůbec, teď už odstoupil o několikáté výzvě. Pěkně se ti ten příběh mění v žádném momentu neměli nejmenší důvod se na něj vrhnout. Za mě by měli všichni sedět za napadení. A i policie uznala že ten zásah byl špatně, jen ty si jedeš svoje.

Reagovat
smazaný uživatel

Delas ze sebe debila schvalne? Jen posledni co ti k tomu napisu - samozrejme, ze policie musela vydat podobne prohlaseni, protoze si nemohli dovolit dalsi rioty.

Reagovat
bobis21

Takže i když policie uzná že to bylo špatně, ty budeš pořád tvrdit že to bylo správně jo? To je fakt neskutečné. A jaký po tomto incidentu byl riot prosimtě?

Reagovat
smazaný uživatel

Prave proto, ze to vydali prohlaseni, kde to odsoudili, tak nebyl zadnej. Delas ho ze sebe nebo vazne si debil?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc se nevyjadris k videum nize, kde je jasne videt skoro lyncovani lidi, kteri odmitali "hajlovat" s ostatnima?

Reagovat
bobis21

Co k tomu chceš říct? Je to špatně? Samozřejmě ano, to nikde nikdo nikdy nepopíral. Všichni kdo něco takového dělají by měli být potrestáni (ne popraveni na místě na ulici bez soudu). Ale ty děláš jako by to byla nějaká norma. Není.

Reagovat
smazaný uživatel

bobis2128.08.2020 10:52#

Není, to je jen další výmysl té tvé propagandy.

bobis2128.08.2020 12:27#

Co k tomu chceš říct? Je to špatně? Samozřejmě ano, to nikde nikdo nikdy nepopíral.

Ok, tohle mi staci.

Reagovat
bobis21

To že je to běžná věc je výmysl. To že neumíš číst je čistě tvůj problém, ne můj. Až dokončíš základku a budeš mít aspoň nějakou schopnost pochopení textu, možná s tebou bude mít význam něco řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono taky neni bezna vec, ze by se nekdo tomu davu postavil. Takze ano, pokud se tomu nekdo vzepre, tak je to naprosto bezna vec.

Reagovat
bobis21

Ne. To můžeš taky říct že je běžné že někdo do toho davu střílí. Těch případů bylo asi tak stejně jako toho co ty popisuješ - ale o tom překvapivě mlčíš.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
bobis21

Babišův blogísek spolehlivý zdroj informací ani se nebudu snižovat k tomu něco takového číst

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ty co nevi a veri Bobisu - vygooglete si jmenu Sterling Brown a podivejte se na video ze zasahu. At zbytecne nenaletite lzim Bobise.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak tady je to minimálně sporné, zavolat na chudáka kvůli špatnému parkování tři auta policajtů, a v tiskové zprávě líčit situaci kapánek jinak, než jak ji zachytila kamera jednoho ze zasahujících policistů..:

https://www.youtube.com/watch?v=YvX66DoKRdU

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřím tomu, že na něj naběhlo jen tak 5 fízlů a začlo po něm pálit bezdůvodně taserem. Beztak neuposlechl jejich výzev-to se pak nesmí divit následkům. Bude to znít asi rasisticky, ale ti policajti jsou vůči černým ostražití oprávněně. To, že je v USA policajtem kdejaký lempl, který si rád vystřelí při první příležitosti, je věc druhá.

Reagovat
bobis21

Je to na videu Parkoval na invalidech, policista za ním přišel, hned začal volat volat posily. On jak stál na místě tak celou dobu dával ruku do kapsy a z kapsy (mimo jiné proto, že se mu spouštěl alarm na autě a on ho vypínal). Pak najednou když dal ruce do kapsy, policista mu řekl ať ji vyndá - když ji vyndaval tak na něj naskákali a když ležel na zemi tak použili taser.

Reagovat
mickey mouse

Trapáci v NBA, lezou do prdele Číně a teď si stěžují na lidská práva. Pozéři.

Reagovat
bobis21

Ne celá NBA. Celé to právě začalo tím, že se týmy postavili proti politice Číny při tom předsezónním turnaji v číně.

Reagovat
icka

Jestli sis toho nevsiml u F1 tak jsi bud slepej nebo pokrytec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele... Teď všechna zášť stranou.

Tohle levice a rasistická lůza podporující BLM a kriminálníky nebudou chtít vidět.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, sorry, muze za to Trump.

Reagovat
didosh

Reagovat
Petr325

síla mlčící většiny

Reagovat
bobis21

Podle průzkumů podporuje reformu policie až 90% lidí, včetně 85% republikánů.

Reagovat
mistr129

Reformu taky podporuju, účinná reforma je ale přesný opak defund

Reagovat
bobis21

Tak defund je téma úplně jiné. Jako část toho argumentu chápu - říkají že policie má na sobě příliš mnoho činností, takže ulevit jim ať se můžou lépe soustředit na tu policejní činnost může pomoci. Některé činnosti by pak nemusela řešit přímo policie, ale nějaké specializované insituce (drogová závislost, bezdomovectví apod.). Policie pak bude pod menším tlakem, méně zahlcená / přepracovaná a pak může být i méně problémů s nimi. To je podle mě validní argument, se kterým i dost policistů souhlasí. Ale nějaké zrušení policie je samozřejmě nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Větší problém.vidim v tom že v Česku je cca 30% lidi buď v chudobě nebo na hranici chudoby, tak když to vemu optimisticky každej 4 člověk žije v chudobě, a pokud se radikálně nezmění naše ekonomika budem za 20 let v 5x horší situaci než je dnešní itálie řecko španělsko. Kupodivu to nikdo v čr neřeší

Reagovat
smazaný uživatel

A jak bys to resil? Jsou exekuce a exekucni byznys hlavnim a jedinym vinikem? Muzou pomoct nejak hodiny finansnci gramotnosti na skolach? A mame vubec silu nejak zmenit exekucni byznys, kdyz jsou na nej napojeni politicke spicky?

Reagovat
Achašveróš

Stačí bejt chronicky nemocnej, nebo být matka sama s dítětem a si v chudobě a nemusíš nikdy potkat exekuci a peníze spravuješ líp než většina populace (protože nemáš na výběr)

Reagovat
smazaný uživatel

Exekuce jsou až na konci celého problému, a jak psal achašveróš žít v chudobě neznamená být zadluženy až po uši. Ano myslím že by se dalo na školách uvolnit místo pro nějaký předmět o finanční gramotnosti

Reagovat
dinss

Osobně jsem se hodně zasmál když pan Rayn Reaves začal blekotat o tom, že hraje NHL málo černých hráčů. Fakt? Tyjo a proč asi?

Reagovat
smazaný uživatel

Boze jak ja ho nemam rad. A ne, opravdu to neni barvou pleti, ale protoze hraje jako prase.

Reagovat
Bakary3

A nevadí mu, ze NBA hraje malo belochu?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
bobis21

NBA tohle řeší a má programy pro děti aby zpopularizovali basket i v jiných než "černošských" komunitách. Jediný rozdíl je, že kvůli tomu nikdo nebrečí.

Reagovat
Bakary3

tak to jsem nevěděl, to zas jo

Ale jak jsi napsal, nikdo kvůli tomu nebrečí

Reagovat
bobis21

A to je právě to - když NBA dělá kampaně aby se zpopularizovala u bělochů - nic. Když uvažuje NHL o tom samém pro černochy, tak se tady lidi můžou posrat že to je rasismus proti bílým. Tahle ublíženecká mentalita těch je fakt na blití.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty na NBA asi nekoukas co.

Reagovat
bobis21

Myslím že více než ty.

Reagovat
Losinho

Ať si prostě kdo chce hraje co chce.

Reagovat
bobis21

Však jo. Ale zároveň nevidím nic špatného na tom, že se liga bude snažit nalákat děti na ten "jejich" sport, to je přeci normální věc ne?

Reagovat
Bakary3

Jedna vec je nalakat, ok.

Druha vec je brecet, ze je tam malo cernochu.

Proste jsou nejaky vlohy, nebo obecne černoši tihnou prave k tomu basletu.

Pak se asi tezko divit, ze jich tolik nehraje hokej.

A nakonec, ikdyby hrali hokej jen bili a basket cerny, no a.

Dyt je to jen sport, tohle je proste fakt ujetost dnesni doby.

Vsem rovny prava, treba i na ukor schopnosti, dyt to je debilita..

Reagovat
bobis21

Ale o to přeci vůbec nejde. Nikdo neříká že to někdo musí/nesmí hrát. Jde o to že ten sport je populární u nějaké skupiny obyvatel a u jiné ne, tak je jasné že se bude ten sport snažit prosadit u toho zbytku. Ty děláš jako by jim říkali že musí mít nějaký počet bělochů / černochů. U té NBA máš běžně články typu "Where are white american players?" a nikdo to nenazývá brekem - ale když někdo udělá to samé u NHL tak to je najednou brečení? Nevím proč bych měl každou z těch aktivit vnímat nějak jinak. Za mě jsou stejné a ani na jedné nevidím nic špatného.

Reagovat
Bakary3

Jestli je to fakt jen o snaze zapojit jinou skupinu, ok.

Obecne mi vadi breceni jako u oscaru, ze nevyhravaji cernosi, jinak s tebou souhlasim.

Reagovat
ratusek

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

Tak to by se měli snažit všechny ligy ve všech sportech

Reagovat
dinss

To přece není utlačovaná rasa ale...

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
oli9

Přesně tak kvóty, takže chci vidět v NBA 50% belochů

Reagovat
smazaný uživatel

https://petrvrana1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=756291

Přestřelka při nepokojích v americkém Wisconsinu

Reagovat
Euphael

Vyhra Trumpa.

Reagovat
ACSeRw!n

a ja si rikal, co se tady resi..

Reagovat
PP

kristepane.. Když pominu to, že víme úplné hovno, jak to v té Americe vlastně je, tak vážně to srovnáváš s pogromy na židy? Nebo kolonizace Afriky? Vážně chudáka bílého muže nakládají do vlaků a vezou do spaloven nebo je naženou do lodí na druhý kontinent a naženou je jako zvířata na plantáže? Asi jen idiot schvaluje rabující demonstrace BLM, ale utlačování bílého muže je čistá propaganda..

Reagovat
smazaný uživatel

Fašounská propaganda, jako bych ty tvoje sračky četl na Fox News Až přijdou volby, tak hnědáci jako ty budou pěkně plakat

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle rasistický chování liberální levice, rasistů a komoušů od demokratů a BLM je nejlepší kampaň pro Trumpa.

Pak zase budou dementi brečet a divit se, že vyhrál.

To jelito Reavese z VGK by měli okamžitě vyhodit. Zákeřnej neschopnej "hokejista" a ubohej rasista. Ale je to holt negr, takže BŮH!

Kdokoliv tuhle špínu BLM podporuje, tak je sám ubohý rasistický koště.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl bych taky na pár změn v sestavě: Lastuvka-Fillo,Pokorný,Zio,Holzer-Jánoš,Jirasek-Buchta,Kuzma,Potok-šašinka

Myslím si, že první minuty v druhé půlce dostane i Tetour. Je na houby, že může být na střídačce tak málo lidí, to ubírá šanci mladým, ktere bych tam taky rád videl

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zítra začíná Tour de France. Loni tady byla diskuze a bylo nás tam celkem dost, tak jsem si dovolil vybrat článek i pro letošní ročník (nebo cyklistiku obecně).

https://www.eurofotbal.cz/clanky/fred-pojede-do-noveho-klubu-600-kilometru-na-kole-467061/

Reagovat
Neon

Reagovat
Hokaido

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

to zase bude sračka

Reagovat
smazaný uživatel

No tak, trochu optimismu, po dlouhé době fotbal naživo!

Reagovat
slonzacky_lenoch

Baník - Budějovice 3:0

Slovácko - Jablonec 2:1

Opava - Karviná 0:2 přání, 1:1 realita

Boleslav - Zlín 0:1

Slavia - Příbram 4:0

Pardubice - Teplice 2:3

Liberec - Plzeň 0:2

Brno - Bohemians 1:4

Sparta - Olomouc 1:0

Reagovat
ratusek

Hodně nám věříš

Reagovat
slonzacky_lenoch

Proti Karviné to byl děs, ale řekl bych že "syndrom prvního zápasu" Navíc Budějky jsou v depce. Letos si myslím že budou hodně bojovat aby se udržely.

Reagovat
Stannis Baratheon

A Pardubice by jak zvládli dát 2 góly?

Reagovat
smazaný uživatel

vlastenci, penalty, neodpískaný ofsajd, při kontumaci dokonce i tři.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Minulé kolo mi přišlo že hráli slušně a když srovnám Teplice s Jabloncem ...

Reagovat
db18

Ten kurs na Dynamo?

Reagovat
ratusek

4 na křížek, kdo to nedá okrádá rodinu

Reagovat
Euphael

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Blbý je, že já to nakonec nedal

Reagovat
ondrasch77

Jasný, ale taky bych před zápasem tipoval 1, asi s odřenýma ušima, ale X fakt ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska urcite uz s Tetourem, snad nam pomuze tak jak se od nej ceka. Je treba napravit zavahani se sberaci kovu a vyhrat tak 3,4:0 at tu zas ratusek cely vikend hystericky neblinka.

Reagovat
ratusek

Tak jestli tě ta naše hra už od května baví, tak prosím. Mě rozhodně ne a od nové sezony jsem čekal okysličení a podstatně jiný výkon, hkavně v posrané Karviné. Ne, že budeme ve starých kolejích jak za Boba

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice mozne, ale nemusis vecne brecet a vse kritizovat dopredu jak nejaka zenska. Fakt se to neda cist...

Reagovat
HorajzmAmmann

cukr sorry, ale jaký je rozdíl mezi brečením na Pánika a na Kozla?

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

On tu tohle predvadi uz radu let a jedno kdo je zrovna trener

Reagovat
SpartaOvenka

Asi proto, že už řadu let hrajete stejně blbě

Reagovat
ratusek

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

co to meleš? Na Vlastu jsem nic špatného nepsal. Na Boba ze začátku taky ne, až jak jsme začali hrát tu nekoukatelnou sračku. No a s Kozlem ztrácím trpělivost, ale ještě bych mu podzim dal.

Reagovat
bobis21

Já nějak nenadával ani na jednoho, ale tady je prostě jasný rozdíl v tom, že Pánik dostal mnohem více času.

Reagovat
Lopiger

No rozdíl ale taky je, že Pánik měl hned po tom co přišel dobré výsledky...

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Euphael

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak sem mu to same psal i minule leto kdy nas jeste s Panikem posilal do skupiny o zachranu. Takze porad vubec nechapu smysl tvoji otazky a uz vubec ne palcum sis nahonil...

Reagovat
lichna.

Ona to byla asi spíše reakce na to, co tu bylo v posledních měsících s Bobem. Tam se taky "brečelo" už před zápasem. I když samozřejmě tam byla situace jiná.

To že je Ratusek věčný pesimista, to je věc druhá.

Reagovat
ratusek

protože mě zatím nic nenaplňuje optimismem. No vlastně za poslední dobu asi ten zápas před koronou shodou okolností v Budějovicích. Tam sjem čuměl s otevřenou hubou a hráli jsme tam nejlepší fotbal za poslední roky, ale po té pauze je to zase bída jak s Bobem, akorát ještě horší, s ním jsme sbírali body

Reagovat
Banikovec7

Blíží se druhé kolo, tak během repre pauzy bys mohl začít vyhazovat první trenéry ne?

Reagovat
ratusek

tak ve vyhazování trenérů ale mívám pravdu

No hele ted je zápas Bolka-Zlín, když jeden z nich prohraje, už se to začne kývat

Reagovat
Banikovec7

Tak když vyhazuješ všechny, tak se občas trefíš no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

ratusek a ty jsi okysličený, posraný cyp.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Tetour je skutečně posila která vás vytáhne že sraček a budete hrát o titul. Si to myslí chytrolíne, realita je ale trochu krutější. Dnes budete rádi za bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebudete nakonec rádi za bod?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Tak citrónuj jak chceš, ale to že za bod rádi budete už jsi snad pochopil i ty.

Reagovat
frankiefcb

Ja citronoval predevsim tu prvni vetu.

Reagovat
Firkraag

Tetour dnes nenastoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel ven!

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Spalovač šancí

vydrž do jara

Reagovat
Shevchenko

V Karviné to byla taková klasika jako vždycky, to mě ani nevzrušuje. Dneska se ale hraje doma proti soupeři, kterého bychom neměli problém porážet, takže snad se podaří dát aspoň 3 góly a věřím, že se na to bude dát dívat.

btw. trevor byl fakt smazán?

Reagovat
veikko

Doufám, že jo. Na oboje.

Reagovat
John Obi Mikel

V minulém souhrnu odpověděl na HorajzmAmmanovu kritiku hry slovy: "Kdes byl picko? Jo, na EF, aha."

Poté ještě někomu: "pico všichni si tu střelte facku, co tu brecite. To je strašné číst. Zvláště po prvním kole"

A asi mu sečetli všechny jeho eskapády a smázli ho. Já jsem čekal, co za debatu zase rozproudí a ono místo toho toto.

Reagovat
Bakary3

Po vsech jeho urazkach, zidech, spalovnach, shorte... by ho smazli za tohle?

Reagovat
ratusek

Spalovny

Reagovat
John Obi Mikel

Jak píšu, asi mu to sečetli

Reagovat
Bakary3

Tak to uz tu mozna budou moct banikovci hodnotit vykony... nebo projevovat svobodne opacny nazor...

Slavisti diskutovat o Baniku...

To bude divny

Reagovat
John Obi Mikel

Spíš se brzy vrátí s novým jménem

Reagovat
smazaný uživatel

A co se takhle starat sam o sebe a svuj klub?

Reagovat
Stannis Baratheon

A proč bychom nemohli diskutovat i o jiných klubech?

Reagovat
Losinho

Jakože výhra naší letky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Si spíš myslím, že se smazal sám, aby měl klid. (už to tak udělal i dříve...)

Reagovat
Losinho

Labilní je na to dost.

Reagovat
PlackaSKS

To by nebyla sezona, aby se efektně nesmazal a po trech kolech nebyl zpatky s jinym nickem cukrous se sice rozloučí jako kdyz po 50 letech končíš v dolech, ale aspon si nesmaže účet a zapamatuje heslo.

Reagovat
Losinho

přesný

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

To je i můj tip... Počítám, že už tu pomalu obsírá s novým nickem

Reagovat
HorajzmAmmann

to napsal? Ani jsem nečetl Tak to je fakt kámoš...

Reagovat
smazaný uživatel

Obrizky se krome Baniku zajimaji uz i o jeho fanousky...no pekne

Reagovat
Bakary3

Tak ona se teď ukáže jediná věc - že slávisti se tu vymezovali jen vůči vám dvěma, ne vůči Baníku...

A diskuze tu budou normální, protože tu nikdo (až teda už jen asi na tebe) nebude na každýho slávistu držkovat, že si něco dovolil napsat k Baníku.

Nemohl by sis to ušetřit a nezkusíme to normálně, bez nějaký averze?

Reagovat
bobis21

"slávisti se tu vymezovali jen vůči vám dvěma, ne vůči Baníku" - tohle není pravda, naváželi jste se do všech

Reagovat
Bakary3

Nemůžu mluvit úplně za všechny, no..

Ono to pak sklouzlo k tomu, že se řeklo "Baníkovci", protože ti dva vás prostě nejvýrazněji "reprezentovali".

Ale až na nějaký běžný kočkovačky sem tam si nemyslím, že bych tu třeba já (ale myslím, že i jiní slávisti tady, Obi, Losinho atd.) měl s někým nějakej výraznej problém.

Ano, někdy to pak sklouzlo k provokacím, aby to dostali sežrat...

Ale za sebe - já nemám nic proti Baníku ani jiným jeho fanouškům... S většinou se tu normálně bavím.

Reagovat
Stannis Baratheon

Zase ukřivděný

Reagovat
lichna.

Ne ze bych se chtěl Bakaryho zastávat, ale do me se tu nikdo z nich nenavazel. Tim neříkám, že problém je jen na jedné straně. Kdyby Bakary nebo Losinho neustále nereagovali, tak by nebyly ani reakce zpět. Akce vyvolá reakci Ale tvoje zvelicovani toho, co se tu skutecne děje a dělo už je taky něco..

Reagovat
bobis21

Tak na podzim tady byly běžně reakce typu "drž piču kurvo" a fakt nebyly jen na trevora

Reagovat
Stannis Baratheon

to určitě to se událo možná v tvé pomatené fantazii

Reagovat
lichna.

Tak to bych vážně chtěl vidět.. Nic takového si nepamatuju a jestli, to bylo od nějakých troll účtů.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
andrew96

Reagovat
bobis21

Tak otázka koho bereš jako trolla. U takového stannise si pamatuji věci ve stylu: když nepodporuješ pánika tak máš hlavu v prdeli ...

Reagovat
PlackaSKS

Kde je v tom ta kurva nebo pica?

Reagovat
lichna.

To mi teda nepříjde zas tak hrozné. A zrovna u Stannise je taky důležité chápat, co myslí vážně a co ne.

Já nepopírám to, že tu třeba byl častý výsměch a někdy i zbytečně proti Baníku a že třeba na základě některých agresivnějších příspěvků z naší strany se to stočilo na všechny Baníkovce. Absolutně si ale nevybavuju to, že by tu padaly urážky, tak jak jsi psal ty.

Reagovat
bobis21

Když někdy budu mít náladu klidně najdu. Nadávky padaly. A mě je to jedno, já tu taky lidi posílám do prdele běžně, jen ať si teď nehrají na nějaké hrdiny bojující proti trevorovi a milující ostatní

Reagovat
lichna.

Neříkám, že nepadaly nadávky. Jen říkám, že si nemyslím, že by tu do nás Baníkovců jeli stylem, jakým ty popisuješ.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Stannis Baratheon

nemám slov

Reagovat
Spalovač šancí

Však měl pravdu. Ještě budete před Vánoci Panika vzývat, aby se vrátil a předvedl své pověstné jaro.

Reagovat
bobis21

Klidně se vsadím že se to nestane.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
PlackaSKS

Proc by se mel navazet do kolegy slavisty?

Reagovat
lichna.

Drž piču kurvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsi tupej rasista, tak se nediv.

Reagovat
smazaný uživatel

No zatim se tu teda akorat ukazalo kdo tu chodi diskutovat o fotbale a kdo kvuli kopnuti do jinych uzivatelu.

Reagovat
Bakary3

tak nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Ses v tom poznal a zase nemas nic v ruce. Klasika od tebe

Reagovat
Bakary3

To ani ne, ale normalne ti napisu, jestli bysme to tu nemohli zkusit normalne, a tvoje reakce...

No, mluvi sama za sebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Normalne sem popsal co tu vidim a ctu.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Cukrous je skvelej clovek a kluk. Jen se bohuzel nechava moc ovlivnovat tim blbem. Ale na Cukrouse a Homelese nedam dopustit.

Reagovat
John Obi Mikel

Jen jsem odpověděl Ševčenkovi na jeho dotaz

Reagovat
smazaný uživatel

Neznal jsem ale rip

Reagovat
Kepy_FCB

tvl to je fakt zastydlá puberta

Reagovat
smazaný uživatel

bude triumfalni navrat na Spartu

Reagovat
Kuchta

Technická k tabulce: podle mě jsou špatně pohárové pozice. Pro aktuální sezonu platí:

1. 2. předkolo mistrovské kvalifikace LM

2. 2. předkole nemistrovské kvalifikace LM

3. 2. předkolo Konferenční ligy

4. 2. předkolo Konferenční ligy

Vítěz poháru - 3. předkolo Evropské ligy

Reagovat
ratusek

To je fakt takhle? Tak to bude lepší se v půlce ligy zachránit a jet na max v poháru. Za předpokladu, že EL zůstane jako druhá a ta KL jako třetí z hlediska urovně.

Není nad to být třetí v lize a s uspěchem jezdit do skupiny Kosovo, Kazachstán, Moldávie

Reagovat
Kuchta

Já jsem přesvědčený, že jo. Viz: http://coen.wz.cz/

Průser je, že v této sezoně začínáme v koeficientech na 20. místě (aktuálně jsme dokonce 21., dostalo se před nás Řecko). Pokud nestáhneme 4bodové manko na aktuálně patnácté Dánsko (a 4 body jsou opravdu hrozně moc), tak od příští sezony to bude takhle:

1. 1./2. předkolo LM

2. 2. předkolo Konferenční ligy

3. 2. předkolo Konferenční ligy

Vítěz poháru - 2. předkolo Konferenční ligy

Reagovat
smazaný uživatel

bombice, takže sešívky: úkol zněl jasně, jestli nedáte aspon semifinále LM, jsme v hajzlu sparta může jen příjemně překvapit, ale spíš počítám s tím, že jen klasicky dobře pobaví viktorka nějáký ten půl bodík snad ještě taky vytříská

Reagovat
ratusek

Ted se dívám na ten systém a to je zhovadilost vypadneš z předkola LM, tal jdeš rovnou do EL2 za pastevcema. Ale naopak pro nás pastevce to bude dobré

Zkrátka je to cesta, ať si ty top týmy hrají svou superligu a zbytek se rozdělí do dvou 32členných soutěží

Reagovat
Kuchta

Souhlasím, že tato změna akorát prohloubí rozdíl mezi elitou a zbytkem. Do Konferenční ligy půjdou ale pouze vypadnuvší mistři z 0. a 1. předkola, kdo vypadne ve 2. předkole LM, tak jde do 3. předkola EL. Když vypadne i z toho, ještě jde do 4. předkola Konfereční ligy

Podle mě je tohle prostě bullshit. Když chtěla UEFA 3 soutěže, měla obnovit PVP a EL nechat v současné podobě

Reagovat
Kuchta

Především, systém předkol už je tak neuvěřitelný bordel, že člověk by na to potřeboval tabuly z matfyz: https://kassiesa.net/uefa/files/2021-24-uefa-club-competitions-scheme.png

Kdy jsou ty časy 3 předkol v LM a 2 v Poháru UEFA bez nějakých větví, prostě půlka nasazených, půlka nenasazených

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Shevchenko

Jenže vítězové poháru mají vetšinou zajištěnou i LM, nebo alespoň postup do EL. Teď by ten PVP nikdo nechtěl hrát stejně, ta soutěž měla smysl fakt jen do konce 90. let.

Reagovat
mayday

Nevím, snad by možná vznik nějaké té Superligy byl možná už i lepší. Ty nůžky mezi cca 20 top tymama a zbytkem už jsou tak rozevřený, že třeba skupiny v LM jsou často o ničem, dva jisti postupující, debakly apod.

Reagovat
ratusek

To ano, ale zase člověk je rád, žš se tam dostane outsider a přeje mu

Reagovat
exse

To se díváš hodně špatně, Z kvaldy LM rozhodně nejdeš do EL2.

Reagovat
Kuchta

Vypadnuvší z 0. a 1. předkola LM ano, viz: http://www.coen.wz.cz/kl21-22.htm

Reagovat
ratusek

já se dívám dobře

Reagovat
smazaný uživatel

A nejhorší na tom bude, že 3. s ligy bude hrát o KL s vítězem prostřední skupiny

Reagovat
smazaný uživatel

*z

Reagovat
Kuchta

O důvod víc zachovat současný formát ligy a k nadstavbě se nevracet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebo snížit počet týmů

Reagovat
shitcool

Reagovat
Kuchta
Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to nakonec vypadá s těmi opatřeními? Kolik diváků se dostane na stadion?

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
RadekVonCZE

Překlik

Reagovat
Stannis Baratheon

Jsem si říkal že tohle bys snad nemohl myslet vážně.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší s nejhorším. To bude pláč a skřípění zubů

Reagovat
Marv

Slovácko - Jablonec 0:0

Boleslav - Zlín 1:0

Slavia - Příbram 5:0

Ostrava - Dynamo 1:1

Pardubice - Teplice 1:0

Liberec - Plzeň 3:1

Brno - Bohemians 0:3

Sparta - Olomouc 2:0

Reagovat
Pedro10

OT : Čo ten Hrošovský ? V Genku moc nepresvedčil, už ani na lavičke nebýva. Hosťovanie? Prestup?

Reagovat
Blasphemer

Prej ho chtějí prodat, ideálně aspoň za stejné peníze, jako přišel. Což se mi v tuhle chvíli zdá dost nereálné, když ho ani nenechají hrát. Z ČR určitě nikdo nemá šanci, miliony eur za něj nikdo nevysolí a kdo z lepší ligy bych chtěl hráče, co nehraje v Belgii... Dost se bojím, aby nehnil celý rok někde v Béčku než zjistí, že ho už ho prostě dobře neprodaj.

Reagovat
db18

Nebo v září vymění trenéra.

Reagovat
db18

Hostování ne. Genk ho chce jen prodat. Zájem je ale zatím jen od klubů z Turecka (pro Spartu je drahý - a Turci ho chtěj asi taky jen na hostování).

Přitom Genk hledá kreativního záložníka.

Reagovat
Blasphemer

No, aspoň že ho nekoupí Sparta.

Reagovat
Pedro10

Pokiaľ ho neuvolnia na hosťovanie, tak za neho nedostanú ani cent. Ale aspoň že do tej sparty nejde

Reagovat
ratusek

to si chudák pomohl, ted se ho chtějí zbavit. Ale kdo to mohl vědět tehdy

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To hrál tužku, že ho úplně odstřihli?

Reagovat
Puskas

Když tužku, tak vygumovali, prostě ostrouhal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho do Sparty bral, ale ta cena je nesmyslná no, škoda.

Reagovat
Banikovec7

3:0

Reagovat
Puskas

Stronati,Reiter, Potočný.

Reagovat
Banikovec7

Minimálně jeden Šašinka.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

dneska mega souboj Jánoš vs. Jánošík

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Baronne

To je zas diskuze dopíče

Reagovat
John Obi Mikel

Budějovice budou mít po tom výprasku morálku v háji, očekávám vítězství Ostravy. Myslím, že oba trenéři sestavu obmění minimálně na třech postech.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: kdyz je ted stopla nhl, co rikate na tu kauzu Tlusty vs Hadamczik?

Reagovat
db18

nějaká tl;dr verze?

Reagovat
Losinho

Tlustý vzpomínal na MS 2013, že je tam Hadamczik okolo něj pořád buzerovali a šmírovali, dávali jim sežrat každej menší neúspěch atd., přičemž "Hadamczik o tom hokeji stejně věděl úplnou pí*u".

Reagovat
Losinho

*a lidi okolo něj

Reagovat
Puskas

On tam měl, tuším, Musila, to rozhodně není neználek

Reagovat
Fabregas@ole

Tlusťoch měl na mysli vlezdoprdelku Pepu Palečka

Reagovat
Losinho

Já taky určitě nestojím za Tlustým.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Všeobecně se ví, že Tlustý je namistrovanej vocas. A přijít po sedmi letech s tvrzením, že někdo ví o hokeji pí** a že někdo šmíruje jako estébák, to ukazuje jen na jeho malost. A to Hadamczika fakt nemusím.

Reagovat
Fabregas@ole

Zbytečně expresivně vyjádřil to, že MS bylo špatně odkoučované.

Ono je to těžký, když sedíš s dvěma kámošema v místnosti na pohodovým pokecu a v tu chvíli nepřemýšlíš nad tím, že tvoje slova půjdou ven.

Reagovat
Baronne

Znám ho osobně a namistrovanej vocas byl možná před 10 rokama, což sám i přiznal, ale to už tak dlouho neni, a dokonce se to i všeobecně ví, takže tohle je jenom nějakej klasickej ovar lidí, co o něm nic neví. Navíc o Hadamczikovi se proslíchá, že neměl v kabině absolutně žádnej respekt, a jeho trenérský praktiky byly všelijaký, tam bych i něčemu z toho věřil..

Reagovat
Greny

za to Lojza zamcenej na OH na wc a Ruzicka na tribune tj parada

Mimochodem proc ne? Trenér co vždy bulel ze mu chybeí brankar a když byla placka tak byl genius

Reagovat
iamek

Hadamczik ho docela hezky hned setrel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

Nooo teď je otázka zda hráči se nezastanou Tlustyho .. pokud jo tak Lojzek bude mít dost másla na hlave

Reagovat
icka

Reagovat
Kepy_FCB

Baník-Budějky 2:1

Slovácko - Peltonec 1:0

Boleslav - Zlín 1:0

Slavia - Příbram 4:0

Tesla - Teplice 0:2

Liberec - Plzeň 1:1

Brno - Bohemians 0:3

Sparta - Olomouc 2:0

Reagovat
HorajzmAmmann

Michal Škoda do Bolky

Reagovat
Wyrda

Jestli mu nevadí, že si nekopne tak asi značka ideál. Může bydlet v Praze, prachy tam špatné nebudou a teoreticky se může chytit.

Reagovat
ondrasch77

To musí Jožka zářit blahem

Reagovat
ratusek

Když se tu řeší politika a jiné věci než fotbal, co říkáte na to snížení daně z příjmu na 15%?

Reagovat
smazaný uživatel

ze si ti zoufalci vybrali dalsi napln svyho programu od opozice

Reagovat
off-olda

OT: Viděli jste pondělní Tiki Taka? Matonoha tam měl docela zajímavou myšlenku.

Situace, která se odehrála v zápase Plzeň - Opava, kdy Hrabina dostal červenou a byla penalta.

Jeho myšlenka byla v takové situaci udělit "dočasnou" kartu, která by vešla v platnost po odehrání penalty.

A to následovně:

1) Pokud hráč nepromění penaltu, pro faulujícího červená.

2) Pokud hráč promění penaltu, pro faulujícího žlutá.

Zamezilo by se tak dvojímu trestu, což chceme snad většina odstranit.

Co si o tom myslíte?

Reagovat
doshcz

viděl a myslím že dobrý nápad

Reagovat
off-olda

Reagovat
lichna.

Takže něco jako v hokeji nájezd.. Ale jo, za mě dobrá varianta.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf?

Reagovat
lichna.

Když hráč nájezd nedá, tak jde ten, co fauloval na dvě minuty. Kdyz da, nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nejaka novinka?

Reagovat
lichna.

To tak funguje už dlouho ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To je husty, sleduju skoro kazdej zapas a tohle vubec nevim.

Reagovat
lichna.

Ja nevím jestli to je u všech typů utkání. Na to jsou asi povolanejsi. Ale na MS v hokeji to podle mě minimálně bývalo a v naší lize to jenpodle me taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja koukam teda na NHL a nikdy jsem si toho nevsiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Platí to jen když je faulovanej negr.

Reagovat
andrew96

NHL hrají feťáci a bezdomovci, kteří ani nevědí, že žijou, jen kradou, přepadávají a vegetují?

Reagovat
didosh

Reagovat
stas87

Sorry, ale brat si sport a konkretne NHL ako rukojemnika mi pride ubohe. Bettman musel zastavit PO na dva dny aby si hokej nebrali do huby kvoli takej kravine ako BLM. Pretoze Amerika a pretoze tam strasne kladu doraz na dobry obraz NHL ako celku, keby si Bettman nedovolil prerusit hokej ako jediny z tych styroch sutazi, poriadne by to schytal. Preco ale by to schytal? Pretoze NFL, NBA a MLB tiez? Cim skor sa vrati vsetko do normalnych kolaji, tym lepsie. Vratane sportu a hlavne NHL. Este by ma teda zaujimal priamo nazor hracov NHL na tu temu...ale naozajstny nazor, nie to co musi povedat do TV ci novin.

Reagovat
didosh

Reagovat
andrew96

Můj komentář původně neměl vést k hodnocení zastavení NHL.

Reagovat
stas87

Ok, ja som len sklamany z toho, ze ako fanusikovi Avs zrusili zapas. A som znechuteny, ze nejake BLM stale musi niekto riesit a len tak to nezmizne.

Reagovat
andrew96

Proto přeji Wild, abych podobné frustraci předešel (nebo si navykl na čistě sportovní zklamání).

Reagovat
Baronne

Avs mě teda překvapili, myslel jsem, že Dallas úplně sjedou od začátku.. Ale asi chybí Gruby, Francík bohužel ty první dva zápasy nezachytal úplně stoprocentně, snad se trochu proberou, letos bych to jim nebo Canucks přál. Akorát bych řek že na ty top příčky jim chybí šířka kádru, ta třetí lajna neni nic extra, oproti třeba letošní Tampě, kde třetí lajna zatim exceluje, bohužel

Reagovat
stas87

To vobec, ja cakal sestzapasovu bitku a 4-2 pre Colorado. Myslel som si, ze Chudobin bude statisticky horsi ako Francouz alebo Grubauer, zatial to je ale naopak. No a pre Dallas zatial hra to pomyselne stastie/rozhodnutia rozhodcov. V druhom zapase laviny vylozene zarezali vylucenim Girarda potom, co mrdka Perry sekol Francouza ked drzal puk v lapacke a mal ist von. Girard len branil brankara, ked uz mali vylucit tak oboch. No ale PP mal Dallas, znizil na 1-2 pricom do tej doby bol viditelne horsi.

Nesedi vobec Coloradu ta fyzicka hra superov. Ci uz to su Blues alebo Vegas, teraz Dallas. Navyse to ma Dallas plne skusenych hracov, aj v tomto maju mierne navrch, velka skoda zranenia EJ. A Grubauer bol vo väcsej forme ako Francouz. Donskoi neviditelny, Valera tiez nepridava body, Burakovsky casto striela ale zial, dost nepresne. Potom chyba produktivita ostatnych utokov, tazkoppadny prechod do utocnej tretiny..a mas stav 0-2. Arizona bola velmi slaba, Dallas je uplne o niecom inom. A stvrty a piaty zapas hracom nepomohol.

Reagovat
Baronne

Je pravda že Dallas je hrozně nepříjemnej soupeř, asi sem přecenil sílu těch prvních dvou lajn AVS..Jak řikáš ten styl co má Blues, na to moc nerad koukám, proto přeju Canucks, když je vyřadili, teď by mohli vylejt i Vegas a pak to třeba vyhrát celý, jak dlouho to nevyhrál Kanadskej tým, 20 let?

Reagovat
stas87

Pre mna vyhra Blues loni je na rovnakej urovni ako cukotka 2012 a jej vyhra v CL. Obe vyhry naproste omyly, ktore sa dalsich 5-6 rokov nepodari. Blues neznasam kvoli hernemu prejavu, len to rezat v rohu, vsetko do suboja a velmi malo hokejovosti. Esteze maju toho Tarasenka alebo Schwartze. Neda sa na to pozerat, totalny hnus a este za nich hraju neuveritelne nesympaticke vemena ako Dunn ci Bortuzzo. Skratka tim klaunov, velmi som si zelal postup kosatiek a aj sa tak stalo. No, ak sa nemylim tak snad v 1993 Habs.

Vegas nemam rad tiez, to je len o nieco malo lepsi hokejova obdoba Blues. Ale maju Marchessaulata, Karlssona, Tucha a hlavne Marka Stona. Uplne neznasam to vemeno Reavese alebo Whiteclouda. Colorado je podla mna cisto po hokejovej stranke najlepsi tim zapadu, ale to v PO absolutne nerozhoduje. Chcelo by to 1-2 hracov ako Zadorov do utoku, ale aj sikovneho s pukom. Ja sa len modlim, aby Sakic nepodpisal Halla a tie peniaze co ma, tak investoval do naozaj top hraca a kludne aj bojovneho hraca.

Reagovat
Baronne

Potřebuješ mít bojovníky no, protože jinak přesně skončíš na těchhle týmech, je to teď vidět i na Flyers, Islanders je docela cvičí , i Tampa měla dost velký problémy s Columbusem.. Ty Blues tam se všechno sešlo, hlavně jim úplně excelentně chytal brankář, na toho jsem se upřímně díval rád, ale jinak souhlasim že se mi na ně taky moc dobře nekouká

Reagovat
ratusek

Reagovat
icka

Reagovat
Baronne

Reagovat
PlackaSKS

Nesměli si vybrat jestli najezd nebo dvě minuty?

Reagovat
Greny

Az překvapivě parádní nápad od člověka mimo fotbalové prostředí, se divím ze to nikoho nenapadlo driv

Reagovat
off-olda

Doteď mi to vrtá hlavou.

Reagovat
BaggioRoberto

Ale napadlo. Už jsem to slyšel dřív v televizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to že je to herec a vlastně pravidlům fotbalu ani nerozumí, tak se mi to líbí. Myslím, že červená + penalta je strašně tvrdý trest. Myslel jsem, že červená se ve vápně dává jen za opravdu surovou hru, ale teď ji v Plzni dal i za normální faul.

Reagovat
off-olda

Tak červená, kdy jsi poslední a sestřelíš ho se dává normálně. A nemusí to být nijak surové.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč, ale myslel jsem, že ve vápně ne, i když je to poslední hráč.

Reagovat
Greny

A nemá snahu a moznost hrát míč pri tom zakroku

Reagovat
Achašveróš

Takže dvoj trest je zrušený jen u golmana? Já myslel právě, že to platí obecně

Reagovat
monty25

Matonoha ale fotbal docela sleduje. Když je v soutěžním pořadu "Co na to Češi" nějaká otázka s fotbalovou tematikou, tak o tom má docela přehled. Jinak kromě Zbrojovky fandí Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

To nesleduju, tak nevím. Ale v Comebacku myslím párkrát o fotbale jeho postava mluvila, že hraje se Spartou Hajduk nebo něco

Reagovat
monty25

Jo, to taky.

Reagovat
martin1

Reagovat
mistr129

Nelíbí se mi to, pak by bylo v první minutě zápasu někdy výhodnější penaltu zakopnout.

Reagovat
doshcz

no a? taktika

Reagovat
Greny

Proc bude soupeř delat penaltu v 1. Minuté ? A pokud ano jsou drevaci a jejich minus. Faulmjak faul jestli 1. Nebo 70. Min alibismus zase

Reagovat
Stannis Baratheon

Protože by to bylo sice 0:0, ale hráli by celých 90 minut proti 10 lidem?

Reagovat
off-olda

A když promění penaltu, tak prohrávaj 1:0 a jeste jsou v 10 lidech..

Reagovat
Stannis Baratheon

Ano, a tak to má být. Já pouze odpovídám Grenymu, proč by to zcela logicky zahodili, kdyby tohle pravidlo vešlo v platnost.

Reagovat
Greny

No a proč budeš v 1. Minute faulovat aby mel soupeř penaltu ci redku

Reagovat
Stannis Baratheon

Protože seš lopata?

Reagovat
Greny

vsak to pisu.. a podle soucasnych pravidel muzes prohravat a jeste byt v desiti

Reagovat
Stannis Baratheon

Ano, tak nemáš být lopata a nefaulovat ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už je chyba toho soupeře, že jim dovolili v 1. minutě jít do přesilovky.

Reagovat
off-olda

Jako chápu tě, ale kolik penalt je v první minutě?

Denne se hraje tisíce zapásů a v první minutě bude tak jedna..

Navíc když to zakopne, tak ok jdou do 10. Ale nikde není dáno, že pak dají gola.

Těch zápasů, kde hráč dostane červenou a stejne to skončí remízou bude podstatně víc..

Reagovat
db18

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře, ale v současné situaci je červená i penalta.

Reagovat
Stannis Baratheon

Každý má právo vybrat si jestli bude ve vápně chodit do prasáckých zákroků nebo ne. Když se mu to nevyvede, ať pyká.

Pak by akorát přibudlo skluzů ve vápně a střelci by měli méně času a prostoru na střely. Každý prostě ví do čeho jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Co byste herně na fotbale změnili (pravidlo, výzbroj, taktické možnosti trenéra), kdybyste mohli?

Reagovat
Greny

Me vadí chrániče.. Musim tam cpat papirovy tacky pod klobasu

Reagovat
veikko

Tvl, to zní jak nějaká vesnická náhrada suspenzoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raylan

Ja nesnasim, když se míč pomalu valí do autu, a bránicí hráč tam tam staví tělo, aby se tam ten druhej nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi naopak přijde v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

A co bys s tím chtěl jako dělat?

Reagovat
Spalovač šancí

Asistent použije plamenomet zabudovaný v praporku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Góly.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Zrušit pravidlo o gólech venku v prodloužení.

2) Za simulování přísnější trest.

3) Aby se ruka pískala, i když si hráč nastřelí ruku např. při odkopu. Nemá být dřevák a trefit se sám sobě do ruky

Reagovat
Puskas

Trestání simulování - i zpětně.

Reagovat
smazaný uživatel

Přidal bych to do věcí, co může řešit VAR. Pokud najdou, že někdo simuloval, dají mu po přerušení žlutou.

Reagovat
8lampard8

Reagovat
patas92

Otázka je, jestli je pro útočící tým lepší vést 1:0 proti jedenácti, nebo hrát 0:0 a mít zbytek zápasu přesilovku

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň budou mít možnost výběru. V hokeji si taky můžeš vybrat, jestli budeš mít výhodu, nebo jestli hned odevzdáš puk a začneš powerplay (např. když už hraješ 5 na 4, tak abys měl co nejdéle 5 na 3).

Reagovat
patas92

Jasně, já bych s tím v principu neměl problém. Jen jsem chtěl říct, že kdybych hrál finále LM proti Realu a v 10. minutě by Ramos někoho sundal ve vápně, tak bych spíš bral červenou pro něj, než vést 1:0

Reagovat
Coutinho10

viděl a taky mě to dost zaujalo a nebyl bych proti

Reagovat
mickey mouse

Mně by se líbilo pravidlo jaké je v ragby - dostaneš žlutou a jdeš na 10 minut ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si dobra kunda. A mlyn bude taky? Budeme hrat na kose? S hokejkama?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná píčovina.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Matonohu dobry, cumel sem celkem.

Reagovat
bobis21

Tak v záloze opět Jirásek, ale na křídle místo Reitera Lalkovic.

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka - Juroška, Stronati, Pokorný, Holzer - Jirásek, Jánoš - Lalkovič, Kuzmanovič, Potočný - Šašinka

lavička: Fillo, Chvěja, Tetour, Reiter, Tijany, Svozil, Budínský

Reagovat
veikko

Jsem rád, že jsou alespoň na lavičce různé alternativy při nepříznivém vývoji. Ta sestava mě totiž nenaplňuje optimismem.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

horší střed snad vymyslet ani nešlo

Reagovat
Greny

Lalkovic

Reagovat
HorajzmAmmann

naše nejlepší a nejfotbalovější křídlo na konci sezony.

Reagovat
Greny

Za me hroznej drevak sorry

Reagovat
HorajzmAmmann

nejmenší "dřevák" v kádru, hráč typu Kukec, zahraje jednou za pár zápasů... ale v sobě to má

Reagovat
ratusek

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
lichna.

Srovnávat tohohle lineho namyslence s Kukecem je dle mého přehnané.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Mirek na tenisu

Kukec měl dobrou techniku, ale na rozdíl od Lalkoviče byl gólový. Kukec je spíše typ jako Kuzmanovič. Ani jednoho nesmíš nechat natáhnout prak, protože pak bývá pro kasu zle...

Reagovat
HorajzmAmmann

oba mají nevyrovnané výkony. Tak jsem to srovnání myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Lalkovič je jeden z těch hráčů, o jeho vysokých kvalitách všude čtu, ale na hřišti jsem je ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

aspon banik konecne pochopil ze kaloc neni fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbí, jak všichni automaticky počítají, že góly se nedávají protože špatní útočníci, a pak záloha vypadá Lalkovič - Jirásek - Jánoš - Potočný

Reagovat
Kepy_FCB

jaký přemotivování Kozle to co jste minule předvedli rpzhodně nebylo přemotivování

Reagovat
db18

Šulc + Matějka

Reagovat
8lampard8

Reagovat
HorajzmAmmann

Náhodou ty domácí dresy jsou fajn

Reagovat
Mirek na tenisu

Dresy jsou krásné! Střih i barvy. Bílomodré po delší době se vydařily. Já stejně nejraději vzpomínám na čistě bílé dresy a trenky, jenom na štulpnách byl pod kolenem široký modrý pruh. A když se v nich ještě proháněli Pospíchal, Wiecek, Valošek a spol. Zlatá šedesátá....o tom se většině z vás tady ani nezdá.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak to si fakt nepamatuju

Moje oblíbené jsou tyhle:

https://moravskoslezsky.denik.cz/fotbal_region/20071115_banik_dresy.html

Reagovat
Greny

Ardeleanu

Reagovat
smazaný uživatel

28.8.2020, dneska by mohl být stejný výsledek jako Barcelona-Bayern

Reagovat
AjaxFans

Kolik je tak chacharu na stadionu?

Reagovat
Greny

Sivok, Drobný ...My v Brně máme zkuseneho Vanka a hráči kolem něj vypadají ze jsou sjeti

Reagovat
HorajzmAmmann

"Pánikův" nakopávaný fotbal..Kozel je učí.

Baník půl roku pod Kozlem, 6. minuta a Holzer mrd ho dopředu...

Reagovat
Greny

Stronati je uplne v lese

Reagovat
Kepy_FCB

Asi se na něj přijela podívat cizina a on je z toho rozklepaný

Reagovat
meno

Jestli tohle nebude neprohra Budějc, tak to mrdám vole

Reagovat
John Obi Mikel

Stojí proti sobě 2 nejstarší a nejzkušenější brankáři v lize, ne?

Reagovat
meno

Jep

Reagovat
Kepy_FCB

ta zeď bránila jak v házené

co to ten Kozel vymýšlí

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jánoš vole

Reagovat
John Obi Mikel

Na to jak jsou Jánoš a Stronati kvalitní, tak dnes zatím vyráběj v obraně hrůzné kiksy.

Reagovat
adalbertus

mladá kurwa Kozel

co to je za fotbal od domácích?

Reagovat
iamek

Paradne hrajeme po zemi, rychle, pohyb, žádné nákupy, myšlenka, ostra křídla, střelba. Super výkon

Reagovat
HorajzmAmmann

kde koukáš na United?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
adalbertus

Reagovat
iamek

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
db18

Šulcík!

Reagovat
Greny

Sulc

Reagovat
martin1

Šulc Že já ho do fanty nakonec nedal.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Šulc Příští rok už za Plzeň.

Reagovat
db18

V zimě, snad i s Matějkou.

Reagovat
meno

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl Šulc dá gól hlavou

Krásnej centr Kladrubského

Reagovat
dinss

Šulcík

Reagovat
stas87

Centr luxusný, zakončenie tiež. Len je skoda, že to nebol druhý gol už. Mat lepšiu kvalitu v zakončení tak nie je o čo hrať.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kepy_FCB

Kozel zámrdníkem

Reagovat
Dru Zeree

Budějovice zatím

Reagovat
Pablos

Rychle povolat Páníka... ať aspoň něco si nahrajete na jaro

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, že nemůže hrát Zajíc. Mohl být legendární souboj s Králíkem.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

To je jak za dob Vašendy, Krauta a podobných legend Pánik zpátky

Reagovat
ratusek

Reagovat
Liquid

Reagovat
ratusek

ty vole jestli vás to nebaví, tak se na to vyserte a at hrajou jen dorostenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Šulc do repre

Reagovat
db18

Reagovat
Kepy_FCB

Už chápu proč Kozel zakazuje přenosy z příprav!

Reagovat
Greny
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Dru Zeree

Reagovat
meno

Reagovat
doshcz

Reagovat
Heisenberg

Mike je Pán(ik)

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
db18

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Stronati je mimo kvôli prípadnému odchodu? Nie je 100 % koncentrovaný? Zatiaľ jasne najslabší obranca na ihrisku.

Reagovat
JarousFCB

Dnes ho nepoznávám... Jánoš to samé

Reagovat
Pablos

Baník mi připomíná Teplice ...myslím skladbou týmu, úplně o ničem ...pár kopálistů co to odkopou, aby se neřeklo, ale jinak čus. I když ty Teplice mají teď aspoň toho Řezníčka.

Reagovat
ratusek

no jako co sem viděl minule a vidím dnes, tak se o nás regulérně bojím do skupiny o záchranu

Reagovat
Pablos

ono se to zvedne... ale musí se asi udělat nějaká změna trošku, buď někoho koupit ještě a nebo při nejhorším se rozloučit s Kozlem. Teď je ještě čas na soudy, ale aby Vám neujel vlak no.

Reagovat
Registrujisejenproto

minule jsi se přece nedíval ty brepto

Reagovat
ratusek

člověk se nemůže podívat na sestřih či celý zápas zpětně ty jarmile?

Reagovat
Greny

uz chapu Podrouzka v podcastu u Novotnyho.. jak rikal:

na miste Baniku bych se bal Zbrojovky... uz chapu ze my nahore nebudem a jak to myslel

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Vůbec ne, akorát Fleišman s Fillem dnes nehrajou. Dále je tam Jánoš s Jiráskem, Stronati, Laštůvka atd.

Vem si jak hráli proti Slávii na jaře.

Reagovat
Pablos

neříkám, že na to jebou vyloženě... taky kde skončil Baník a kde Teplice minulou sezónu. Jen takovej můj osobní pocit z nich.

Reagovat
braveheart

Jánoš hraje dneska za Budějky?

Reagovat
meno

Mě na Baníku nejvíc překvapuje, že nemá žádnýho tvůrce hry. Tetour je jenom na lávce, ale i tak je to málo... Neříkám, že každej tým v lize má mít duo Stanciu Ševčík, to ani nejde a je obrovský štěstí, že takhle ohromě kreativní hráče máme, ale nemít nikoho? To je druhej extrém.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

protože ti co to umí sedí a hraje neschopnej Jirásek. mě tohle nebaví a to mu ještě prodloužili smlouvu. k tomu se ti na křídle plouží Potočný, který to má uplně v piči a o zbytku radši nemluvím

Reagovat
meno

No, umí to Tetour a částečně Fillo? Ruda spíš ne, pak jsou tam 2 stopeři a Chvěja, kterýho neznám, tak nevím

Reagovat
John Obi Mikel

Vláška mám docela rád, ale přijde mi, že ač má ČT docela málo fotbalu, tak to pořád komentuje on.

Reagovat
Mirek na tenisu

Masochisto Vlášek je to nejhorší co u nás komentuje fotbal.

Reagovat
db18

Matějka!

Reagovat
Kepy_FCB

ty krávo

to je na pokutu a Kozel na rezignaci

Reagovat
Greny

Jaaatka Matejka

Reagovat
martin1

Matějka

Reagovat
John Obi Mikel

No tvl, v Plzni budou mít radost.

Brandner

Reagovat
John Obi Mikel

*Javorek to byl

Reagovat
monty25

Stronati do Fantasy, to byl teda kauf.

Reagovat
Kocour Klapuška

Ostrava fakt nejubozejsi tym v lize kez by spadla

Reagovat
HorajzmAmmann

tak to je na zvracení a je úplně jedno kdo to trénuje.

Reagovat
Coutinho10

nic proti, ale to piskani/nepiskani je snad jeste vic evidentni nez u zapasu Plzne a i tak Budejky vedou 2:0

Reagovat
adalbertus

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To stoperský duo je na ručník.

Reagovat
meno

Plzeň B! Plzeň B! Zakázat hostování!

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš si říkám, proč si je nenechali v Ačku...

Reagovat
db18

To všichni.

Reagovat
meno

Tak Šulc by si asi nekopl, přeci jenom Bucha i Čermák jsou o level nad ním a Hořava na pozici kind of kreativního, co má navíc zkušenosti je lepší na to pár minutové přicmrdávání ke konci druhého poločasu, než zabíjet Šulce. Matějka měl zůstat

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Kopyta z Polska

Reagovat
ratusek

Běžte do piče

Reagovat
iamek

Super Lubosi

Reagovat
stas87

No, Csaplarova pasca snáď nesklapne. Len abyto udržali..

Reagovat
dinss

A my máme v útoku Božu a Chorase...

Reagovat
db18

Reagovat
bobis21

Ty vole já to fakt nechápu. V přípravě všichni po hřišti litali a teď všichni úplně bez pohybu. Jak je to sakra možné?

Reagovat
Stannis Baratheon

Protože to jsou kopyta

Reagovat
stas87

CB hrajú behavý futbal, nie sú lenivý na krok a útočí vo väčšom počte hráčov. A pokial máš ty kondične horšie pripravených hráčov na zápas, tak na to začnú niektorí kašlať. A výsledok vidíš. Dozadu sa nikomu veľmi nechce, dopredu by chceli, ale keď nič nikto nevytvorí ani..

Reagovat
bobis21

Ve 2. minutě nemůžeš svádět to že se nevracíš / nenabízíš na únavu

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

No proč Kozlem tam není vůbec žádné zlepšení. Ale můj dlouhodobý názor je takový, že ten kádr je prostě průměrný a chce se po něm něco, na co vlastně ani nemá.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Kozlem

Reagovat
exse

Ten kádr je neskutečně slabej a hlavně pro hru Kozla nepoužitelnej. Baník letos bude rád za záchranu.

Reagovat
patas92

Taky moc nechápu zlaté oči některých baníkovců tady. Ten tým je naprosto nudný a ničím zajímavý. A když se člověk koukne, že jediný fotbalista pod 25 let tam je Šašinka, tak je to pohled ještě smutnější

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Pokorný, jestli ho teda bereš jako fotbalistu. Jinak jsem stejně pesimistický, od toho týmu se nedají čekat zázraky a navíc nemá absolutně budoucnost

Reagovat
ondrasch77

Tak ono je otázka, zda je použitelnej Kozel...

https://www.csfotbal.cz/prvni-liga/trener/lubos-kozel/49

Reagovat
mayday

Tak slabej kádr to úplně není, je tam dost horších kádrů. Je prostě průměrnej, takže na klidnej střed to bude stačit.

Reagovat
patas92

Reagovat
db18

ta přestavba se děje, ale hrozně pomalu no... ale teď s Aloisem by to taky už mohlo nabrat rychlejší tempo.

Reagovat
dinss

Tak průměrný bych určitě neřekl. Na top trojku to jistě nemá ale jsou to hráči takového druhého sledu... Každopádně ten základ není vůbec špatnej. Mají prostě bojovat s Jabkama o 4. flek.

Reagovat
braveheart

Ale máme pěkné dresy..

Reagovat
monty25

To je penalta.

Reagovat
HorajzmAmmann

tohle je pecka ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Penalta!

Reagovat
Greny

Reagovat
Kepy_FCB

kontakt tam byl

Reagovat
Pablos

a kontaktní gól

Reagovat
bobis21

Penalta jasná, ale s naší úspěšností nevím jestli to bude k něčemu

Reagovat
stas87

U takej penalty by som zohladnil intenzitu toho kontaktu...a tu nie som presvedceny o tom, ze sa da oznacit ako jasna. A teatralna reakcia domaceho hraca...keby chcel, neodpiska ju na zaklade padu.

Reagovat
bobis21

Tak moc víc už nohu přišlápnout nejde, takže penalta jasná je. Když k tomu navíc hráč padá víc než musel, tak ji klidně doplnit žlutou za simulaci.

Reagovat
stas87

No, asi som ovplyvneny tym, co sa nepiskalo v CL. Dost velka blbost od toho hraca CB, takto lacno pustit supera do hry. Budem zvedavy, s cim pride Horejs do druhej polky, casto byva k videniu to, ze mancaft odohra jeden skvely polcas, ma sanci na 3-4 goly a dostane sa do vedenia, v druhej polke ale len taha cas a vala sa po zemi v snahe uhrat remizu aspon. Tych 15. minut od zaciatku druhej polky by som hral zo zabezpecenej obrany a potom pripadne skusit rozhodnut z brejku, ked sa Banik bude tlacit dopredu.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak jako obránce nesmíš ve vápně přišlápnout, byť nechtěně, hráči nohu. Každý kdo kdy hrál fotbal potvrdí, že není nic lehčího než udělat krok a spadnout. Navíc tady měl Jirásek balon před sebou. Intenzita zákroku sice nízká nicméně pentle na 100 %.

Reagovat
Registrujisejenproto

ježiši tohle je na penaltu strašně málo

Reagovat
Kepy_FCB

v Peltonci či Plzni by to pískl hned a bez videa

Reagovat
Registrujisejenproto

hele to je možný, ale ať hraje kdokoli, tohle je za mě totální rakovina fotbalu. však tam padnul jak postřelená srna

Reagovat
bobis21

Na tom že je to jasná penalta to ale nic nemění. Pokud mu chceš dát ještě žlutou za to že moc padal tak klidně, penalta tohle ale být musí.

Reagovat
BaggioRoberto

Tohle je bohužel jasná penalta. Sešlápnul mu nohu, balon nehrál. Je to smůla.

Reagovat
dinss

Reagovat
Salfovic

Simulace jako kráva, ale přišlápnutí tam bylo. Teď babo raď.

Reagovat
monty25

Jsem spoléhal na to, že penalty v Baníku kope Stronati.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale dobře ji kopl.

Reagovat
Mirek na tenisu

Krásně kopnutá! Potočný má čistý nákop ale tak hezký vingl jsem už dlouho neviděl.

Reagovat
BaggioRoberto

Dynamo výbornej výkon, penalta smůla.

Reagovat
bobis21

Fakt špatný poločas. Přesnost přihrávek jsme udrželi stabilní z minulého týdne, pohyb dopředu ani dozadu není vidět. Můžeme být rádi že to je jen o gól. Lašty seřvi to!

Reagovat
Fernando_Torres

Prislapnuti tam bylo, ake za to, jakym zpusobem se skacel, bych mu to nepiskl...

Reagovat
Banikovec7

Si z nas normalne delaji srandu. Bych chtel videt ty treninky na kterych pry ten super kombinacni fotbal funguje.

Reagovat
doshcz

proti ženám?

Reagovat
Kepy_FCB

v kozlově růžovém světě max.

Reagovat
PlackaSKS

Nezapomeň proti komu na treninku hrají...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Banikovec7

Tak předpokládám, že i na tréninku mají autové čáry a i ty jsou často překážkou.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
John Obi Mikel

Tak jste si sebrali Csaplára

Reagovat
db18

Mindgames... Dynamo se tak přestalo obávat Csaplára a ubralo na tempu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hector17

Ten Potočný je něco příšerného. Nechápu, že ho tam furt rve.

Reagovat
meno

Nezkušeně Baník s Csaplárovo pastí Ne teď vážně, Budějky jsou strašně dobrý a sympatický, přeju jim zase souboj o pomyslnou skupinu o titul. Šulc vynikající, Matějka s přehledem a Kladrubák hraje, jak kdyby mu bylo zase 25 Na druhou stranu, to co jim Baník dovoluje, to jim dám málokdo. Stopeři a Jánoš dneska zatím hodně pod svoje možnosti.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

No hoši, ale teda zatím je to velký špatný od Baníku Ze všech stran slýchám jaký je Kozel taktický génius a jak se zachvíli začne hrát nějaký super kombinační fotbal, ale tam z toho není snad ani náznak.

Reagovat
smazaný uživatel

Budějky hrají výborně Zasloužené vedení, Ostrava vzadu hoří. Kozel je bude muset pořádně namotivovat, dnes to od nich není úplně ono.

Ale ten Lalkovič nehraje špatně, je vidět, že je z Chelsea

Reagovat
Hector17

Jediný s Laštůvkou co ujde dneska.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
RickNash

dívá se někdo přes web a pomůže se streamem?

eventuálně i obecně vzato - na jakých stránkách bývají k nalezení přenosy české ligy?

Reagovat
BaggioRoberto

Ceskatelevize.cz

Reagovat
smazaný uživatel

ČT to nemá na webu?

Reagovat
Tigerinho

Zrovna tohle by mělo jít i na Livesportu.

Reagovat
smazaný uživatel

https://live-stream365.com/

https://www.usagoals.net/

Tady jsou všechny zápasy, ale hodně reklam a někdy špatná kvalita.

Reagovat
iamek

Podle Kvasnici desítky lidi už šlo domu . Jinak jde vám po aktualizaci iPhone kopírování?

Reagovat
bobis21

Šli o přestávce na pivo / hajzl ne?

Reagovat
iamek

Po druhem gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Kvasnica, je to dost možné.

Reagovat
Kepy_FCB

Myslíte že Kozel umí v kabině seřvat tým nebo alespoň zvýšit hlas?

Reagovat
JarousFCB

To nevím, ale být tam Lukeš, tak už je ďura ve dveřích.

Reagovat
smazaný uživatel

Banik s tímto bude určitě za Brnem, jak jsem říkal...

Reagovat
braveheart

Z Baníku bolí oči, to je ještě horší, než minulý týden

Reagovat
Snatus

Otočí Baník? Nebo není šance?

Reagovat
JarousFCB

Spíše ne

Reagovat
Greny

Banik mi pripomina nas kdy pod Kotalem myslim 5. misto ale herne ne uplna parada pak prisel Habanec a vsichmi namlsani a jak to dopadlo vime

Reagovat
smazaný uživatel

Masiny se rozjizdeji holt pomalu. Ve druhem polocase obrat na vyhru uplne v klidu...

Reagovat
Kepy_FCB

Mašiny nebo mršiny?

Reagovat
JarousFCB

Tato je teda hodně zadřená... Jo Bob... Ten ji uměl promazat

Reagovat
bobis21

Byla úplně stejně zadřená

Reagovat
JarousFCB

aby s Kozlem za volantem nedojela někam do Vanďáku

Reagovat
lichna.

Minimálně doma to takhle bídne nebývalo. Aspoň proti tomu prvnímu poločasu. To bylo fakt něco šíleného.

Reagovat
bobis21

Každý zápas samozřejmě ne, ale i tehdy byly bídné zápasy kdy se nic nepovedlo.

Reagovat
HorajzmAmmann

rozdíl je v tom, že Pánik dostával céres i po výhrách 4:0, 3:0 atp... kdežto u Kozla to je takové "dejte mu čas" přitom těch nakopávaných míčů tam po půl roce pod Kozlem není málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se na to srovnavani Panik x Kozel vyser...

Reagovat
HorajzmAmmann

však je to kurva vlákno o Pánkovi...

Reagovat
bobis21

Juroška zrovna odcházet nemusel. Ale Chvěja potěšil

Reagovat
smazaný uživatel

Juroška už měl žlutou, první gól dával myslím jeho hráč a Fillo horší není, je jen starší

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže jsem šel radši makat a ušetřil jsem si nervy

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

To já byl opačný případ

Reagovat
John Obi Mikel

Kde je Tetůr?

Reagovat
Hector17

To je na blití.

Reagovat
Kepy_FCB

Lelkovač prý světový hráč na trénincích

To se říkávalo i o Krautovi ...

Reagovat
Pablos

tak když vidím, když hrajou jeho spoluhráči, když o něco jde... tak bych se skoro ani nedivil, že na trénincích mu dělají jen komparz k vyniknutí

Reagovat
Kepy_FCB

no mě tahle "ruka" rozhodně nevytočila pane komentující

Reagovat
braveheart

Reagovat
Kepy_FCB

Holzer zalez a hraj voe

Reagovat
Kepy_FCB

nadějné střídání věřím!

Reagovat
John Obi Mikel

Ale nebojí se toho. Pragmatičtější trenér by tam dal Tetoura nebo Smolu.

Co je vůbec se Smolou?

Reagovat
John Obi Mikel

*Tetour už tam je taky.

Reagovat
Pablos

Konečně tam dal Tetoura a Šašinka tam byl do počtu, Tijany podle mě dneska skóruje

Reagovat
Coutinho10

ten Tijani hodne dobry

Reagovat
Pablos

Budějky začínají odpadávat ...sázejte baráky na Baník

Reagovat
db18

Jede vám čt?

Reagovat
meno

Blbne

Reagovat
martin1

V TV ani na webu

Reagovat
Kixi Syhimour

Web už jede

Reagovat
stas87

Už 2x sa to seklo. Dosť silno prší na juhu, tak sú výpadky.

Reagovat
db18

No, mne vypadl komplet čt1,2,4... všechno od ČT na tipsportu to jede...

Reagovat
John Obi Mikel

Technické problémy.

Reagovat
stas87

Javorek kráľ v tom strede, jasne najlepsi hráč. To je zasa picovina to ihrisko takto zajebat.

Reagovat
John Obi Mikel

Baník jde do tlaku a jelita vypustí mlhu. To je všude stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Si myslíš, že tihle fanoušci se tam dívají na fotbal? To bys chtěl moc, aby si ještě zhodnotili situaci, že teď fakt ne když jde tým konečně do tlaku

Reagovat
doshcz

„Máme tlak, pojďte tam hodit dýmovnici boyyyyys!“ - fans Baníku probably

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Czenglish

Reagovat
Kepy_FCB

ČT

Reagovat
meno

Super, váš tým tlačí, má reálnou šanci na záchranu zápasu, možná i otočení a vy to zamrdáte pyrem, tleskám debílci

Reagovat
John Obi Mikel

Dostali echo, že ČT stejně nefunguje, tak se jim zželelo diváků u obrazovek a na chvíli to přerušili.

Reagovat
meno

Altruisté

Reagovat
db18

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

jak Chorvati na Euru

Reagovat
bobis21

Od budovy ČT bydlím pár metrů a silnou bouřkou bych to teda nenazval

Reagovat
bobis21

Ale jo, teď už jim to možná uznám

Reagovat
aither

Co kecá, žádná extrémní bouřku tu neni

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
aither

Furt nic hroznýho, ani net mi nevypadnul

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší fanoušci na světě no... Já ať jsem byl tolikrát na Baníku, ať doma nebo venku, nikdy mě ti vyjebanci nezklamali

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Mirek na tenisu

Český fotbal pro fanoušky může mít někdo více v hlavě naděláno než tahle sqaudra bezmozku?

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Kixi Syhimour

Už se hraje

Reagovat
John Obi Mikel

Valenta

Reagovat
Pablos

Kde je vůbec konec Diopa ?

Reagovat
bobis21

Turecko

Reagovat
Pablos

dík

Reagovat
Mirek na tenisu

Papa Bouba Diop, velkobchod s krevetami

Reagovat
bobis21

Pokud se míče nedotknul tak gól, v souboji v tu chvíli podle mě nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo souboj tam nebyl. Tohle kdyby neuznali tak by Baník hodně poškodili.

Reagovat
Greny

tezko rici Drobny nemusel pres nej tu tec videt

Reagovat
ratusek

Tijani luxusně vybojoval a založil gol

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je tak slyšet o baníkovcích, ale o jiných východních fanoušcích prakticky vůbec (Brno, Zlínsko, Olomouc)? Je to dané historicky nějakou širokou fanouškovskou základnou?

Reagovat
Kepy_FCB

Brno bylo poslední roky jen nepočetný fanklub Slovanu, Zlín hokej.město a Olomouc fanoušky nemá už vůbec.

Reagovat
Greny

V Brne je cislo jedna Kometa

Reagovat
bobis21

Vyrůstal jsem nějakých 50 km od Ostravy a když se řekne "dneska hrajeme", každý ví o kom mluvíš. Ta oblast kde je Baník klub číslo jedna je obrovská, navíc je to velmi hustě obydlený region.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
BaggioRoberto

Jeste v 90 letech chodilo mraky lidi i na Brno, Opavu. Jenze pak prisla akce stadiony 2002, vse na sezeni, ty stary stadiony uz nevyhovovaly a to je problem i Baniku.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
stas87

To je skratka hrozná chyba CB, že nedali o gol viac.

Reagovat
Pablos

no vida, jak propadáš české lize ...není to tak dávno, co si pamatuju jak si psal, že nechápeš jak to může někdo sledovat

Reagovat
Greny

cervena?

Reagovat
John Obi Mikel

Ten mu dal

Reagovat
smazaný uživatel

Tijani v dalším souboji málem znovu ... za tohle musí lítat karty.

Reagovat
braveheart

Tijani dneska jediné příjemné překvapení.

Reagovat
db18

až na ten první dotek.

Reagovat
ratusek

S tím má problém většina prvoligistů

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ty lokty jo? Dostával se do šancí, ale způsobem, který nesmí být tolerován. Měl jít ven ještě předtím, než zranil Havla.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
BaggioRoberto

Skoda Dynamo, smolna penalta, pak dvakrat tecovana strela obrancema. Banik prasata, hlavně ta mamba.

Reagovat
Banikovec7

Druhy polocas o dost lepsi, ale fotbalu tam moc nebylo. Stridajici dobre vykony, priste do zakladu.

Reagovat
John Obi Mikel

Taková ta remíza, kdy není spokojený ani jeden. Budějky přišly o náskok, Baník chtěl před zápasem vyhrát.

Reagovat
HorajzmAmmann

2. poločas lepší. Ale 2 body a zápas v Jablonci...

Reagovat
braveheart

Takže pořád 2 body.

Reagovat
braveheart

Poslední výhra v Jablonci 1994.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsme dvakrát překvapili ve špatném slova smyslu, třeba konečně překvapíme i v tom dobrém

Reagovat
braveheart

To ale musíme hrát fotbal víc, než 20 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to dneska Kozlíka trklo, a příště uvidíme omlazenou 11ku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

až bude Míra na Mírově dřív ne

Reagovat
smazaný uživatel

Každý se dá porazit a Jablonec má momentálně taky slabší období, kdy jindy?

Reagovat
smazaný uživatel

2006

Reagovat
braveheart

Jo sorry, to jsem přehlídl. Každopádně to tu statistiku nijak závratně nevylepšuje.

Reagovat
ondrasch77

V tomhle století jste u nás taky jednou vyhráli

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze Budejky nemeli asi v zaveru tolik sil, protoze klidne mohli, kdyby do toho vice slapli, tak Banik v obrane nebyl tak jisty, ale asi uz nechteli riskovat a za bod jsou radi vzhledem k tomu, co se delo ve 2. polocase

Reagovat
czechfant

Jak mohl fillo nedostat žlutou za ten poslední zákrok? Jako o nic nejde,ale nechápu to

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Mirek na tenisu

Fillo patří k nejzákeřnějším hráčům v lize. To je klasika.

Reagovat
stas87

Vzhladom k celkovemu priebehu hry je ta remiza spravodliva. Vzhladom k priebehu prveho polcasu strata pre CB, keby oni mali väcsiu kvalitu a efektivitu v koncovke, tak rozhodli uz behom prveho polcasu. Velke sklamanie od nich, v tomto smere. Pacil sa mi ten Javorek, bol vsade kde mal byt, obehal toho velmi a pod tlakom nestracal loptu. Aj ten Havel s

Kralikom zahrali dobre. Velka skoda tej penalty, ta bola velmi hlupa.

Reagovat
meno

Králik je Hübschman pro chudý

Reagovat
meno

2:2 pro Baník s velkým štěstím a za tu bramboračku z prvních 60 minut nezaslouženě. Tijani a Chvěja příjmený překvapení, Dynamo zatím nemá na to ulítat v takovým tempu celých 90 minut, ale moc příjemný vidět, že neztratili nic z loňska a že nejsou v depce z prohry s námi

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni polocas nemel z nasi strany s prvni ligou nic spolecneho. Tragedie.. naproti tomu Budejky paradni vykon, moc hezky fotbal. Neskutecnou mizerii predvadel Janos a Stronati, dlouho jsem nevidel tak spatne vykony. Druhy polocas uz byl uplne o necem jinem, Tijany naprosta parada, jsem strasne rad, kdyz tam nastoupi takovy sikovny mlady hrac a hned je na hristi citit, obrovsky rozdil oproti tragickemu Smolovi, ktereho snad uz nikdy neuvidime. Chveja perfektni vykon, urcite zaklad pristi zapas misto Jiraska.

Z pohledu druheho polocasu je urcite na cem stavet, ale to co se delo v tom prvnim se proste stavat nesmi.

Reagovat
Kocour Klapuška

Budejky hezky tak minimalne 4 minuty z tech 10 prozdrzovaly (nepocitam osetrovani)

Reagovat
Mirek na tenisu

Kozel to je esence bezradnosti a zoufalství

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav na disciplinarku ohledně Tijaniho.

Snad se nezařadí po bok potrestaných za podobné fauly: Komličenko, Matula, Lukáš, Švancara, Otepka a další

Reagovat
Mirek na tenisu

Tijani zrakvil Havla. Var Julínek ani Bordeleanu slepci. Minimálně žlutá..

Reagovat
smazaný uživatel

za me podobny zakrok jako Komlichenko na Limberskeho

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně žlutá určitě (pokud to bylo loktem, na stadionu to nebylo poznat, jestli ho nepřibral hlavou), ale s tou žlutou VAR nic neudělá.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kvída dnes nastoupil za Paphos proti Hušbauerovi, EF o jeho přestupu neinforomoval.

Reagovat
Modi6

Škoda, aspoň 3:2 jsme vyhrát mohli. Baníku pomohla penalta. Kozel je podle mě hodně dobrý trenér, Baník za něj může být rád.

Máme jen mizerný bod ale výkon byl docela příslibem. Příště Liberec a to bude asi taky hodně těžké.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

A to byl ratusek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný fanousek CB a jejich dekovacka

Reagovat
Kepy_FCB

ale za hadr na hubě

Reagovat
Mirek na tenisu

Tijani? Já bych z něho tak odvazany nebyl. Budějovice ho špatně bránily. Tolik prostoru jindy nikdo nedá. Chvěja? Náhodný gól

Spíš hráč na lavku.

Reagovat
bobis21

Hodnocení hráče potom cos ho viděl hrát 20 minut - OK

Reagovat
Mirek na tenisu

Zkušenosti. Ale mohu se plést.

Reagovat
didosh

Reagovat
Stannis Baratheon

hlavně že vy tuz něj nejste vystříkaní po 20 minutách

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo? Jmenuj alespoň tři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chveja a tijani jsou aspoň perspektivní, fakt se mi nelíbí, že v základu pomalu nenajdeš hráče pod 27 let

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Chvěla byl herně prisernej.

Reagovat
smazaný uživatel

Banik další kolo do Jablonce..a mít na kontě 1bod po 3 kolech....

Reagovat
braveheart

2

Reagovat
smazaný uživatel

Vševěd ví, že v Jablonci to je za 0

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf

Reagovat
ondrasch77

My teď ale taky nejsme kdovíjakej válec...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak...s Baníkem se rozpoložení nedá srovnat...

Reagovat
braveheart

V Jablonci předpokládám jednu ušmudlanou střelu a odchozený zápas.. Jako vždy..

Reagovat
Mirek na tenisu

Gablonz vypadá zatím dost marně. Pelta sedí v soudní síni a je to vidět i na výkonu

Reagovat
smazaný uživatel

BLM

Reagovat
smazaný uživatel

BLM je odporná rasistická žumpa. Podporuje to jen liberální levicová špína a jiná netáhla. Úpadek USA v přímém přenosu.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
didosh

Reagovat
mistr129

Liberalismus tihle neviděli ani z rychlíku, jen si tak říkají

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je to zas spolek rádoby flastenců Ale co taky čekat od nejrasističtějšího národa na světě... klasická žumpa volící SPD a ANO

Reagovat
smazaný uživatel

Volim vetsinou ODS a nebo TOP 09, kdyby neco :)......Tohle mi presne vadi nejvic, jakmile s tim hnutim nesouhlasi, tak je rasista.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože s tím hnutím nesouhlasí pouze těžcí rasisté

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

BLM je podporováno rasisty a samo je rasistické.

Reagovat
didosh

Blb

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

tvůj nejlepší příspěvek

Reagovat
ratusek

dementi no

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně.

Volil jsem Drahoše, ODS a v komunální politice STAN, ale podle rasisty co podporuje BLM (nikdo normální BLM nepodporuje) jsem volič stbáka nebo Pitomia.

Vy se zase budete moct posrat, až vyhraje Trump.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Protože kdo není metrák a půl pupkatý white trash na dávkách je netáhlo a levicová špína

Ještě jsem neslyšel od někoho ze svých amerických kolegů, že by BLM nepodporovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se bojí o místo, protože ve společnosti, která je v takovým morálním úpadku, že podporuje vše černé a být bílý je špatně, se pak každý bojí. Bojí se o práci, nesplácení hypotéky, pěti kreditek, že děti vyhodí ze školy, že rasisti z BLM zapálí můj dům... Vy jste takoví pokrytci, že to je k smíchu.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, že zrovna o pokrytectví mluví taková rasistická špína

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ty? Tak nemluv ty koště.

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

To není vůbec divné. Mamka když byla pracovně v Bělorusku, tak tam taky nikdo nic proti Lukasenkovi neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi..... banda vyžraných flastenců si myslí, že jejich rasistický názory mají nějakou hodnotu

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď na sebe tak přísný, Pitomio nemůže za tvoje problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máš čuráky kolegy.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Úpadek USA to je rozhodně, ale není se čemu divit, když vidíme, kdo sedí v Oválné pracovně.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně. Trumpova vina za to co se v USA momentalne deje tkvi jedine v tom, ze ho libtardi nesnesou a cely tady to peklo zivi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
dinss

Reagovat
OTASi

Reagovat
didosh

Reagovat
RadekVonCZE

Na seznam teroristických organizací

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Na idnes psali, že v NHL chcou změnit modrý čáry na černý

Reagovat
smazaný uživatel

zastavi sport kvuli tomu, ze byl postrelen cerny kriminalnik nejvetsi ranu tomu dala Naomi Osaka nejdriv odmita nastoupi do semifinale z duvodu, ze je cerna zena a nakonec stejne hraje a je ve finale krava

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zemřel Chadwick Boseman, herec Black Panthera

Reagovat
oli9

BLM doufám že to svedou na bílé lékaře a půjdou zapálit nemocnice, obchody atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžes srovnávat úspěšného a silného člověka s kriminálníky jako byl Floyd či ještě je Blake.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Běžte s tou politikou už do prdele. Jedno vlákno budiž, ale není potřeba tu tech vláken mít tisíc.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PlackaSKS

Koho volis, ty liberálně demokratická špíno?

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
martin1

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
smazaný uživatel

MLČENÍ ZNAMENÁ SOUHLAS !!! Dokud se rasismus nevymítí, tak je třeba proti němu bojovat za každou cenu.... i kdyby to mělo stát hlavu oranžového šaška #wrongTrump #BLM

Reagovat
smazaný uživatel

Trump zase vyhraje a už teď brečíš... Máš to těžký život.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten šašek už nemá pomalu podporu ani ve vlastní straně, takže těžko může něco vyhrát Biden jasně vyhrává v lepší společnosti. A kdyby Joe náhodou odešel na věčnost, tak paní Harris bude tou nejlepší prezidentkou v historii USA

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nikam neodejde, já bych ho USA přál. Horší než Trump těžko někdo bude.

To je jak u nás Zeman s Babišem... Ale opozice svou antibabiš kampaní prostě oligarchu neporazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kamala Harris

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
NataženýTříslo

Kurz na Příbram přes 1:30

Sázkaři, jakej byl historicky nejvyšší kurz na zápas v české první lize?

Reagovat
Euphael

kdo nevsadi vyhru Karvine v Opave, za kurz 3, tak okrada svoji rodinu

Reagovat
slonzacky_lenoch

Myslím že na tipu je dobrý kurz že dá papa gól.

Reagovat
Euphael

...už jsem to tam poslal, jsem si ani nevsiml...diky

Reagovat
Euphael

nemas stream?

Reagovat
iamek

Ten Hrosovsky . To byla tenkrát diskuze proč jen Belgická liga. A Krmencik prý taky na odchodu .

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak u Hrošovského se divím. Krmenčíkovi jsem s tou jeho náturou nevěřil, stejnej případ jako Petržela. Kafíčka, prdelky, ale jak vyleze z českého prostředí, tak je nepoužitelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

U Patrika je to o finanční situaci klubu, tam bych to ani moc naházel na něj.

A Krmelec tam hrál a hraje hovno, no. A je to nejspíš přesně proto, co píšeš.

Reagovat
iamek

Mám to stejně jako ty. U Hrosovskeho jsem to bral jako přestupní stanici. Krmencik nebude asi inteligentní člověk, takže nepočítám, ze se naučil jazyk, což je velký problem.

Reagovat
db18

Anglicky tak nějak umí, a angličtinou se tam v týmu dorozumívají snad všichni.

Akorát v prvním rozhovoru mu řekli, že bude mít tlumočníka, ale nakonec nepřišel, tak z toho byl vyjevený.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Mirek na tenisu

Krmenčík má IQ tykve. Nic jiného se nedalo čekat. Anglicky umí akorát dobrý den a peníze...Navíc si vybral renomovaný klub, kde jsou velká očekávání a konkurence. Kdyby šel jak Dino kdysi do klubu podobnému Lokerenu mohl se prosadit snáz.

Reagovat
montaigne33

Reagovat
stas87

Ten mensi klub by ale Plzni nezaplatil to co chcela, takze by nikam neodisiel.

Reagovat
db18

Když Brugge nekoupí útočníka, tak Krmelec nikam nejde. Naopak média už volají po tom, aby příště hrál víc. V posledním utkání byl nejlepším hráčem Brugg a to hrál jen 19 minut.

Reagovat
OTASi

Reagovat
dinss

Sleduješ ho nějak v tý Belgii?

Reagovat
db18

Jen co se píše, jinak na to bohužel není čas...

Reagovat
dinss

A o kom tedy máme jednat?

Reagovat
db18

Vůbec nevim, ale s tím skautingem si myslím, že to bude max. Necid.

Reagovat
dinss

Ty vole a já čekal, že uděláme někoho normálního..

Reagovat
Pablos

o co jde ohledně toho Hrošovského ?

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku bych to dnes protočil, kádr máme široký a Příbram se k tomu vyloženě nabízí.

Kolář - Coufal, Kúdela, Karafiát, Bořil - Holeš - Malinský, Ševčík, Stanciu, Lingr/Olayinka - Musa

Reagovat
PlackaSKS

Trpis rikal, ze do toho nechce moc zasahovat, ale par hráčů chce videt. Tipuju hlavne Karafiáta. Ale az na musu bych to viděl podobně

Reagovat
Stannis Baratheon

Musa musí. Na ten beton bude daleko platnější než Teclík, dnes to bude dobývání ve vápně.

Reagovat
Coutinho10

Malinu i Lingra bych dnes rad videl a klidne i Karafiata

Reagovat
djwenca

trochu se mi zdá, že Trpišovský zabíjí potenciál Oscara

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho jsem zase zapomněl já Zkusit proti Příbrami místo Ševčíka.

Reagovat
PlackaSKS

Vůbec, misto borila. Idealni zapas na tri stopery

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Příbrami jsme loni odehráli 3 bídný poločasy ze 4, kdy jsme bez dostatku nápadů bušili na zavřený betonový vrata. Je to přesně ten typ týmu, na který by se hodilo hrát 3-5-2. Trpiš mluvil o tom, že změny budou záviset hlavně na tom, že chce dostat do sestavy jednoho hráče. Předpokládám, že to bude Musa.

Takže to vidím takhle:

Kolář - Hovorka/Karafiat, Zima, Bořil - Coufal, Šéva, Traoré, Stanciu, Provod - Tecl, Musa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

tak si mě Trpiš povozil no doufejme, že to nebude drama

Reagovat
djwenca

OT: Wágner odešel z Boleslavi na Kypr?

Reagovat
smazaný uživatel

jo a Skoda z Pribrami sel do Bolky, ten lempl si jeste polepsil, misto aby hral nekde v divizi

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle nějak přišel Hruška do Plzně.

Reagovat
meno

Jenže Hruška je stabilně jeden z nejlepší gólmanů v lize Škoda měl dobrou půlsezónu

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna v té sestupové sezóně byl strašněj. Spolu s Pilíkem Pat a Mat.

Reagovat
meno

Myslíš tu, jak měl před sebou Treglera (22) a Chaluše (19). Sem tam si stopera vystřihnul pomalej Jiránek? To asi úplně nebyla jeho chyba ne?

Reagovat
db18

...ale jeho přestup je beztak jen PR akcí.

Reagovat
Greny

OT : Machálek :

K prvnímu gólu se Spartou jsem říkal Štepanovskému, že se mi to stávalo v tréninku přípravky. Když jel kolem vláček nebo letělo letadlo, tak mi děti přestaly hrát a dostali jsme gól. To jsou zásadní chyby, které do první ligy nepatří, a věřím, že se opakovat nebudou,“ nebere si servítky kouč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v tymu bude za chvili skvela atmosfera

Reagovat
Greny

Proč? Trénuje dejme tomu rok a měří všem stejně.. je mu jedno zda je to dorostenec, Vaněk nebo kdokoli jinej nemakas tak klidně v první půlce dvě střídání a příští zápas ani lávka ale pak zas dostanou sanci

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Mirek na tenisu

Machálek vypadá jako starý Brůna z majora Zemana. "Otec byl dnes ráno podivně neklidný....."

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
martin1

Gabriel v základu

Reagovat
slonzacky_lenoch

Nic moc sestava na Opavu no uvidíme...

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak proti vám sedmnáctiletý Večerka, tuším že jeho premiéra. To je zrovna na stoperovi velká slabina, tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Který zápas byste mi doporučili jako předkrm před Slavií?

Reagovat
Euphael

Opava - Karvina

Reagovat
montaigne33

Slovácko-Jabka

Reagovat
AjaxFans

Máš nějaký link?

Reagovat
meno

Na fortuně se to dá sledovat.

Reagovat
Mirek na tenisu

Práče-Ondřejovice s komentářem Jasánka Vláška a Zelenky.

Reagovat
Coutinho10

Liverpool - Arsenal

Reagovat
db18

Boleslav - Zlín

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
montaigne33

Zítra by Slovan- jak doufám- měl bodovat! (snad za Plz nastoupí Hruška a Havel... a rozhodčí nepoškodí domácí...)

Reagovat
Mirek na tenisu

Slovan Bratislava? Kde hraje? V Dunavszerdě?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
dinss

Žádný Slovan v lize nehraje? Nemyslíš béčko sešívek?

Reagovat
montaigne33

Mnoho SLOVANISTŮ hraje za SKS

Reagovat
ondrasch77

To je jako by si napsal Baníkovci a myslel ty ze Sokolova...

Reagovat
db18

Weber na 6 obránců

Reagovat
db18

*7 Vypadl mi Tulio.

Reagovat
andrew96

Túlia již nějaký čas využívá ve středu zálohy a Fulnek hraje levého záložníka (kde taky často alternuje).

Reagovat
dinss

Ať jich hraje třeba 11 ale hlavně, že hraje Gába. Teda ještě Janošek..takže 10.

Reagovat
smazaný uživatel

a kolik z nich umí bránit?

Reagovat
db18

Tak minimálně ty 4 stopeři by to měli zvládat.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, druhe kolo teprve zacina a tady uz je 900 příspěvků.

Jinak Jablicka budou letos ve stredu. O pohary nebudou vubec hrat. Slovacko je totalne prehrava.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je přehrává, ale ještě snad nevystřelilo

Reagovat
smazaný uživatel

Opet kvuli vlastni neschopnosti. Na tohle Slovácko dojelo loni. Jinak by hrali ve skupine o titul. Lepsi tym s predfinalni a finalni fazi by uz vedl min. 1:0.

Reagovat
dinss

Já si myslím, že tohle prostě ta Radovo neschopnost být v klubu více let protože prostě po těch pár letech už jen nestačí řvát... viz třeba Teplice. Každopádně bych ho úplně neodepisoval. Hodně hráčů mu odešlo a musel to zase lepit. Uvidíme, třeba se pletu.

Reagovat
ondrasch77

Já ho mám rád, ale bojím se, že už je trochu vyčpělej...

Někdy mě sere neskutečně...

Reagovat
Registrujisejenproto

co to má Opava na hrotu za simulanta

Reagovat
dinss

Hodně se mi líbí ten Cicilia. Takhle nějak si představuji, jak by měl útočník hrát. Sklepává balony, dobře chodí proti balonu kde to buď pokreje a nebo narazí. Nemrdá se mimo vápno... Ještě nějakej fík přidat a v zimě za Božu.

Reagovat
AjaxFans

Kde se díváš?

Reagovat
dinss

Na O2

Reagovat
AjaxFans

Sakra

Reagovat
meno

Jenom kdyby do soubojů nechodil jak Janek (Rubeš xd), takhle si na něm získávají zkušenější hráči fauly

Reagovat
Banikovec7

Bolka je taky šílená, aspoň někdo má horší start jak my

Reagovat
Banikovec7

No jo, to se dalo čekat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

z ligy jdou do poharu jen 3 tymy ? tak to tuplem neni o co hrat

Reagovat
meno

4

Reagovat
smazaný uživatel

v tabulce jsou 3

Reagovat
meno

To je hezký, ale máme v další sezoně 5 týmů v pohárech, 2-1-2 (LM, EL, Konferenční liga), takže jestli to nebude za fairplay, tak to je logicky 4.

Zde ČTK:

I v přespříští sezoně 2021/22 tak stejně jako doposud vyšle Česko do pohárů pět zástupců. Mistr a vicemistr za pár dní začínajícího prvoligového ročníku si jako letos zahrají kvalifikaci Ligy mistrů, vítěze domácího poháru čeká kvalifikace Evropské ligy a třetí a čtvrtý tým konečné ligové tabulky pak předkolo nové soutěže, která odstartuje příští rok pod názvem Evropská konfederační liga.

Reagovat
andrew96

Slušný poločas od Zlína. Jiráček s Condem dobře drží zálohu, hlavně druhý jmenovaný je všude. Solidně taktéž Fantiš, jen škoda, že se později vytratil. Naopak Čanturišvili na druhé straně (zase) neviditelný.

Bučící boleslavská prasata jen demonstrují, že jarní incidenty s Beauguelem a Tettehem nebyly ojedinělé. Ignorující Houdek zase ukazuje, že LFA kromě prázdných vyjádření nedělá pro změnu vůbec nic.

Reagovat
Mirek na tenisu

Houdek hlavně ignoroval jasný faul Mazucha na Procházku. Jak tohle mohl pustit?

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak jsem skoukl části všech tří špílů. Je to ztráta času. Hrozné! Většina hráčů ze všech šesti mužstev by před 30-40 lety nemohla hrát ani národní ligu. Strašná bída. Zpracování míče, jeden na jednoho, chytrost, střelba....kde nic není ani smrt nebere. Místo aby ligu hrálo 10 max. 12 klubů, musíme se dívat na tohle

Reagovat
Euphael

Musíme? Kdo te nuti osle?

Reagovat
Mirek na tenisu

Když nemáš co říct, raději drž frasnu

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má pravdu, nikdo tě nenutí se dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kolouch

Mirku koukam na Opavu a neni to vubec spatny fotbal. Kombinacni fotbal z obou stran v rychlem tempu, az me prekvapuje jaky ma Kovac vliv na herni projev Opavy. Karvine dobře posilila a taky je to hodne znat. V takovem zapase Slovacko - Jablonec padla zatim jedna strela na branku. Tech vylozene fotbalovych klubu by v lize pak moc nezbylo

Reagovat
Mirek na tenisu

Pravda. Trochu jsem to vyhrotil. Vždy se dají najít nějaká pozitiva. Kováč se ale může snažit jak chce, s tím materiálem co má, moc bodů nezíská.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda na plac

Reagovat
Mates_Matesović

Slovácko

Reagovat
braveheart

Opava opět sympatický výkon. Kdyby Dordič víc hrál, než padal, mohlo by být i líp.

Reagovat
Registrujisejenproto

Opava ale neskutečné padavky trapas

Reagovat
Registrujisejenproto

Mikúš

Reagovat
Coutinho10

tak to vypada, ze bez zmeny, ale kdyz to minule slapalo, tak proc to menit, ze ?

Sestava: Kolář – Coufal, Hovorka, Zima, Bořil – Traoré – Masopust, Stanciu, Ševčík, Provod – Tecl

Lavička: Kovář, Holeš, Zima, Olayinka, Kúdela, Oscar, Malínský, Musa

Reagovat
meno

Kudy v základu a Zima na lávce

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
meno

Háh, kopyta Ale tak aspoň infografiku mají v pořádku

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
Skalda29

Mikuš blbý slovak

Reagovat
Registrujisejenproto

toto fakt nepochopíš

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal?

Reagovat
Skalda29

Utekli obránci a běželi dva na brankáře. nakonec nepřihrál a vystřelil do brankáře i když měl vedle sebe volného (asi Ndefe, nepoznal jsem na.mobilu

Reagovat
smazaný uživatel

Tpč místo abychom je dokončili tak je to 1:1 klasika

Reagovat
slonzacky_lenoch

Karviná Super

Reagovat
Skalda29

Tak to Mikuš odčinil pěkný gól... Takový měl už dávat Smrž v první půlce

Reagovat
db18

Vais Vávra

Reagovat
martin1

Vais A v průběhu hry snad Svoboda a Pinc.

Reagovat
db18

ještě aby to bylo aspoň za bod.

Reagovat
martin1

Reagovat
Banikovec7

Zlín

Reagovat
Euphael

Kdo nas zastavi?

Reagovat
slonzacky_lenoch

Super Papa jak za mlada, vůbec všichni super

Reagovat
PavlíčeQ

Máš pravdu, 1 výhra v řadě, to už nahání strach.

Reagovat
Euphael

neprohrali jsme v lize pres dva mesice...na to reknes co?

Reagovat
PavlíčeQ

2 měsíce během kterých jste odehráli 2 soutěžní zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

V lize, ve který nemáte ani být

Reagovat
Euphael

Ok.

Reagovat
Greny

A co jako ? My v lize neprohráli dva roky až Sparta nás zastavila

Reagovat
Euphael

v "lize"

Reagovat
Registrujisejenproto

čekal bych teda, že tady začnou vyskakovat jiní čertíci z krabiček, než zrovna ty

Reagovat
REPLIKATOR

Covid-19

Reagovat
smazaný uživatel

Letos není baráž, tak spadnete

Reagovat
db18

Kdo má jít ven?

Reagovat
smazaný uživatel

Tpc kde se vzal Vavra v Pribrami?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale podle me by jim mohl pomoct

Reagovat
smazaný uživatel

On je fotbalista, ale takovy mantaky nezvedne.

Reagovat
db18

Minule byl příšerný.

Reagovat
smazaný uživatel

Talent uz to neni no a ani nevim kde od Brna dal hral.

Reagovat
smazaný uživatel

V Sokolově myslim

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaal Provoood

Reagovat
FCSL

PROVOD Béčko zejtra obere Plzen a jedem na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipne to bylo mozna v prvnim kole

Reagovat
meno

Dneska se čekalo na gól 4x dýl než posledně, odporný

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Bořil, specialista na Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

prakticky je dneska na hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

To už byl proti Budějkám.

Reagovat
djiros

Fantasy kapitán

Reagovat
FCSL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Pico to je kolotoc.. To je jak proti dorostu. Uplne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Co z toho když promění každou desátou šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhra 3:0 s prstem v

Reagovat
smazaný uživatel

To je na vaše možnosti spíše ostuda. Až přijdou těžší zápasy a hlavně ty v Evropě, tohle je přesně to, co dělá rozdíly a výsledek

Reagovat
Coutinho10

Jinak Cuf i Bora ve fantasy

Reagovat
db18

Rezek

Reagovat
smazaný uživatel

Rezek

Reagovat
smazaný uživatel

Jako dobry, Stanciu asi ma vliv na hru celkove.. Ale ty jeho strely, to je bida a katastrofa. Z tolika strel bymel Kanga 5x vic golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga ne

Ale měl by se na ty střely vykašlat, to souhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Palat se v play off rozjel

Reagovat
smazaný uživatel

Cuf ozralej dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nerikam ze spatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaka akce ty pico.

Reagovat
db18

Melichar > Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl past

Reagovat
martin1

No jo, zrovna když dám Tecla do Fantasy, tak nic. Ale co čekat, když už po 1. kole vyrovnal loňskou a předloňskou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako uplne jsme se na to nevykašlali, ale Příbram se o dost zlepšila v bránění

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Tvl

Reagovat
Coutinho10

Kolar

Reagovat
wyqinac

Jako nám to vzhledem ke stavu může být jedno, ale proč do prdele mává ofsajd když si není jistej vzhledem k tomu, že je var? Nebo si byl tak jistej ofsajdem, který o metr nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

A byl tam VAR? Mám dojem, že ho nepoužil ani jednou.

Reagovat
db18

Zkoumal myslím tu situaci, kdy tam v závaru zahrál Coufal ramenem a slávisti reklamovali ruku příbramského hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to Bořil a hrál hrudníkem.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinku poslat do Brna nebo do Pardubic, ta jeho nefotbalovost a stupidita je silena.

Reagovat
Spalovač šancí

Nic moc, kopal naslepo

Reagovat
db18

Kingue je hrozný záškodník... Ještě bych jim poslal Káju Žiláka, ať nemusí stavět to vemeno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

s přehledem

Reagovat
DieFohlenBMG

ten to kopat umí, říkal

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle asi nestudoval brankář, že by kopal Kolář

Zesměšnění trošku soupeře, když už jde gólman kopat penaltu

Reagovat
BaggioRoberto

Proč? Někteří gólmani je kopou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kteří?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho vzor kopal proti Chelsea ve finále LM 2012

Reagovat
smazaný uživatel

Chci vědět konkrétně, kdo je teď kope.

Reagovat
smazaný uživatel

V současnosti o nikom nevím, vybavuju si ještě Radka Sňozíka

Nevím koho Baggio myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak prave proto...drive to takovy unikat nebyl, Seaman i Benitez tehdy myslim kopali, Kahn taktez...trosku ale hadam

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jí kopal Robben. Rozstřel nepočítám, to je něco jiného.

Reagovat
frankiefcb

Tak kopali je Butt, Ceni, Chilavert. Ti dva posledni i prinaky. Nevidim v tom zadne zesmesneni soupere. Jelikoz je uplne jedno, kdo kope penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, kolik, 20 let zpet? Bavim se o soucasnosti, dle.jeho prispevku

Reagovat
Kepy_FCB

ČT sport živě Žižkov - Vyšehrad

Viktorka v dobrém vyhnanství a ten Vyšehrad financuje kdo

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý mač, spousta bývalých ligových hráčů (a Slávistů), i když se divím, že si ČT nevybrala spíš Hradec. Asi chtěli vysílat ráno.

Reagovat
dinss

Viktorce se přestavuje stadion tak teď hrají tam. Docela se obávám, že to tam špatně dopadne...tedy co se týče stadionu. Měla by se tam vrátit na příští sezonu. Kádr mají v druhé lize nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Pane boze, ta LFA jsou uplne ubozaci. Je nedele, hraji se 4 zapasy a oni daji 3 ve stejny cas. Dementi, no. Nikdy se nepriblizime vyspele lize ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to i ve vyspělých ligách dělají dost často podobně

Reagovat
smazaný uživatel

V jakých jako? Serie, La Liga, PL i Ligue 1 dneska, zapasy rozprostiraji.

Proc to neni tak, ze jeden zapas v 14:00, pak dva v 16:30 a jeden teda vecer?

Reagovat
smazaný uživatel

I v PL se podle mě dost často hrají 3 zápasy od čtyř a jeden večer (jen pocit, neověřoval jsem si to).

Kdo by chtěl hrát zápas v neděli ve 2

Reagovat
Losinho

A proč ne v neděli ve 2?

Jinak bych to klidně dal ve 14, 16, 18 a 20 hodin. Jestli u toho někdo chce strávit celý odpoledne a večer, tak ať má tu možnost. Zvlášť, když jsou pořád dost osekaný návštěvy na stadionech.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
smazaný uživatel

V PL se hravaji zapasy bezne v nedeli od 13:00, pak 15:00, a pak 17:30. A kdo by chtel zapasy ve dve v nedeli? Normalni lide. Kdyz se muzou hrat zapasy ve druhe lize, MSFL, CFL a niz od 10:15, proc nemuzou profíci nastoupit po obede? Proto, ze by jim jeste neslehl obed?

Reagovat
Spalovač šancí

V současnosti je to blbost a měli by se naopak snažit, aby bylo možné vidět co nejvíce zápasů. Ale v normálním režimu je to OK. Pokud by byly zápasy roztaženy po celé sobotní i nedělní odpoledne, tak to bude probíhat proti všem nižším soutěžím.

Reagovat
ZB 07

Moc nevím, co od dnešního zápasu očekávat. Bohemka je v mírný roli favorita, což by nám mohlo sedět, ale zároveň mám dost velký obavy, že náš slaboučkej kádr bude v obraně zase propadávat. Bod by asi vzhledem k formě Klokanů byl fajn, hlavně neprohrát. Jinak cením otevření sektoru hostů, po dvou letech konečně nějakej soupeř i na tribunách

Reagovat
slonzacky_lenoch

Jak to vypadá s Dreksou a Moravcem?

Reagovat
ZB 07

Moravec by měl být normálně v základu, Dreksa těžko říct, ale spíš to vypadá, že se dostane do hry až po repre pauze.

Reagovat
slonzacky_lenoch

U nás hrál dobře, akorát spíš marodil než hrál. Tak snad bude ok.

Reagovat
Euphael

U nas bral prachy za to, ze nehral kvuli zraneni...sotva se dal do kupy tak odesel do Brna. Rozhodne mu nepreju zraneni, ale nemuzu prat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevím, že jste pustili Pázlera. Teď ho vidím za Žižkov

Reagovat
ondrasch77

2. liga je pázlerův strop..., dostal se vůbec na plac?

Reagovat
smazaný uživatel

Posledních 15-20 minut hrál

Reagovat
ondrasch77

Já koukal jen první půlku...

Reagovat
Banikovec7

No hlavně ten Šustr v bráně

Reagovat
NataženýTříslo

On někdy někdo nebude v roli favorita proti Brnu?

Reagovat
smazaný uživatel

https://sport.aktuality.sk/c/458465/cesky-trener-sa-pustil-do-ostrej-kritiky-opatreni-proti-koronavirusu-pripadam-si-ako-blazon/

ja by som sa normalne aj posral mat takeho trenera v satni ci mi nevylepi za jednu malu domov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad dneska další bezproblémová výhra. Z prvních 6 kol by měla být povinnost udělat 18 bodů.

Reagovat
JessePinkman

Van Buren do Dynama

Reagovat
ondrasch77

Už je to tutovka?

Mluví se o tom 14 dní...

Reagovat
JessePinkman

Včera na Instagramu dali fotku, že se něco chystá a v pozadí jsou tulipány, tak snad je to on. A byl viděn na Hluboký v hotelu. Tak snad dnes.

Reagovat
ondrasch77

Vím, že to stálo na penězích, tak už asi on nebo Slavie dostali rozum

Reagovat
JessePinkman

Tak už je to oficiální. Jsem zvědavej, jak to je s těma prachama.

Reagovat
OTASi

Mám na spartu s handicapem 1,5...vyjde to?

Reagovat
ondrasch77

To záleží, jestli nebude Hubník přemotivovanej...

Reagovat
smazaný uživatel

Mihalik na hrotu. To jsem zvedavej.

Reagovat
ondrasch77

Měl by být lepší než na křídle

Reagovat
Selänne

Tak horší tam bejt ani nemůže.

Reagovat
ondrasch77

Teemu please...

Reagovat
FCSL
Reagovat
ondrasch77

To je Babylon 7 národností...

Reagovat
Coutinho10

mohl by se trefit

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, ja kdyz vidim toho Hrdlicku, tak pokazde nechapu, jak s nim ta Pliskova muze byt. Ja se vedle nej rano probudit, tak utecu do koupelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemela byt reakce

Reagovat
ondrasch77

Neočekávám nějakou přestřelku, spíš boj, což pro Yusufa úplně není...

tip 0:1

Reagovat
Coutinho10

on by ty mice mohl dobre i rozdavat kolem sebe do nabehu + bude silny v hlavickovych soubojich....celkem mu verim

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
meno

Zatím nejlepší na place, ale lepší stopeři, třeba ti z Příbrami by ho prověřili líp...

Reagovat
smazaný uživatel

To je mančaft do top 3 klidně.

Reagovat
dinss

Konečně je Pišta na hrotu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, ja kdyz vidim toho Hrdlicku, tak pokazde nechapu, jak s nim ta Pliskova muze byt. Ja se vedle nej rano probudit, tak utecu do koupelny.

Reagovat
ondrasch77

OT - pozdrav z MLS se stopou z F:L

Fafa Picault gól , Kobra v 60. na lavici a Jánko příhra na jedinej gól Minnesoty

https://www.livesport.cz/zapas/0ML57mUD/#sestavy;1

Reagovat
dinss

Ty vole Šilhan... To zase budou otázky.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: K F1, uz se nejak resi kam pujde Perez po sezone, kdyz misto nej prijde Vetel? Stroll to ma jisty, tata ho nevyhodi, ted co zaziva Perez, tak tohle presne mel Ocon, kdyz se rozhodovalo kdo z nich pujde pryc a Perez mel za sebou silnyho sponzora. Mercedes, Red Bull, McLaren a Renault ma obsazeno, tak nic lepsiho na nej nejspis nezbyde kdyz uz neco sezene.

Reagovat
dinss

Jinak ta naše lavice? Tři obránci?

Reagovat
doshcz

Teplice na lavici 5 hráčů

Reagovat
ondrasch77

Asi myslej, že to na Pardubky bude stačit

Reagovat
doshcz

to je možný ale nechápu proč tam neveme nějaký mladý

Reagovat
dinss

A tahni do hajzlu Brabče

Reagovat
Coutinho10

super Jon

Reagovat
ondrasch77

Mosquera precizní...

Reagovat
guzman

Pěknej gól Mosquera.. Sem zvědav jak mu to půjde na jaře ve Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Mosquera to bylo zakonceni, jak z top ligy. Tohle presne chceme Nevite, proc brecel?

Reagovat
shitcool

Řval: "Mamá"

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, snad nezemrela

Reagovat
RadekVonCZE

Už si to sedá

Reagovat
Coutinho10

naaazdaaaaar Yusuuuf zabijak

Reagovat
RadekVonCZE

Jusufek

Reagovat
montaigne33

Parádně Jen tak dál!

Reagovat
doshcz

Brabec zralej na tribunu

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně to udelal Yusuf.

Reagovat
smazaný uživatel

Gula ven?

Reagovat
Miguel19

Gula ještě vyletí z EL a servus zase na Slovensko..

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia tu Plzeň celkem mučí

Reagovat
Coutinho10

wow Yusuf, jak to podrzel pred tim golem...famozni

Reagovat
Superme

Reagovat
shitcool

Reagovat
dinss

Běžte do píči. Brabec a Hejda k hovnu naprosto.

Reagovat
monty25

Koukám na Teplice, ale Plzeň teda dostává solidní čočku.

Reagovat
smazaný uživatel

Rucnik..

Reagovat
Superme

Ty kraaaaavo neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Hruska Guluv kat. Takže po repre hrůze, kdo místo Guly? Jilek?

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Sorry Adrianko

Reagovat
KingMaster13

Naše béčko odvádí fantastickou práci

Reagovat
montaigne33

Reagovat
guzman

Dejte jim bura!!

Reagovat
ondrasch77

Twl, Libe zatím klobouček... Kdo by to čekal po tý holomajzně minulej tejden

Reagovat
shitcool

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hezký béčko

Reagovat
smazaný uživatel

KDY DOJDE JÍLEK?

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen paradni startovne pokud s tim plzen nic neudela, tak uz zitra poletiuz Gula na slovensko

Reagovat
montaigne33

Slovaaan!!! Včera jsem věřil, že by se mohlo bodovat... Zatím skvěle!!!

Reagovat
AjaxFans

To je haluz voe .... Na to nebude ani csaplarova past stačit

Reagovat
montaigne33

Jedna penalta odpískána... Rozhodčí ještě zabojuje... Hl. že je Ajax v LM

Reagovat
AjaxFans

Sledovls přípravu Ajaxu?Antony vypadá schlopně A největší posílení je odchod Marína.Ten neumí přihrát na tři metry

Reagovat
montaigne33

Souhlas Věřím, že se v LM opět prosadíme! Kamarád HOLANĎAN dostal od manželky dárek= večeři přímo na hřišti AJAXU= klub udělal zajímavou akci v době covidové

Reagovat
AjaxFans

Taky dárek bych bral

Reagovat
montaigne33

Já taky

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec v repre

Reagovat
dinss

Nikdo to nechápeme. Nechápu co tam tohle bude dělat. Ať si agent roztáhne sítě a prodá si ho do nějakýho Sporu

Reagovat
meno

Plzeň všude pozdě, střed úplně rozbitej a Brabec na ručník, osušku, Turínské plátno tvl.

Béčko moc pěkně a Yusuf maže hejtry líp než kdysi Ďuriš

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Je to uz 3. zapas v sezone, tak kazdej clovek jiste chape, ze po takove porci zapasu jsou unaveni.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebyla repre, tak Jilek prijde uz pristi víkend.

Reagovat
shitcool

Proč nehraje Limba?

Reagovat
doshcz

má v nohách Alkmaar

Reagovat
smazaný uživatel

Setri se na odvetu s Alkmaarem.

Reagovat
lada.sp

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
dest1l

Reagovat
shitcool

Proč hraje Havel? Dyt vzadu strašně teče ...

Reagovat
ondrasch77

Tak tos asi neviděl dlouho Řízka

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde Beran a najednou úplně jinej level.... Ta liga bude ještě sranda :)

Reagovat
Trapný diskutér

zase to tvoje mládí, ty se ho nemůžeš nabažit .. ale jo, něco na tom bude

Reagovat
smazaný uživatel

Tak starší hráč s takovou kvalitu v Liberci kopat nebude no... ale v Liberci byl problém i s tím, že ten post měl pokrýt Mara, který sice vypadá že má techniku, ale jakmile to má být na něm tak se ukazuje jako strašné nemehlo.

Reagovat
Trapný diskutér

jo, to je klasik CM - sice technickej, ale statickej typ.. v repre to za něj všechno vymyslí keita z liverpoolu, tam se to ztratí

Reagovat
smazaný uživatel

Becko Slavie zatim slusnej vykon

Reagovat
Dru Zeree

Pěkně Slavia "B"

Reagovat
Trapný diskutér

to by mohla bejt trojvýměna kozel do plzně, vrba do baníku, gula dohajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Liga bude letos nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jako nebyl faul?

Reagovat
iamek

Reagovat
Coutinho10

klasika

Reagovat
dinss

Čím? Že je Mosquera dement?

Reagovat
Coutinho10

ze mu Kalvach narazi do ruky, kdyz vyvazi mic ?

Reagovat
smazaný uživatel

Prislo ti ze ho tou rukou prastil Mosquera a ne ze si Kalvach do ty ruky nabehl?

Reagovat
Dru Zeree

to si děláte prdel ne

Reagovat
dinss

Jako tohle je hroznej shit no. Kalvach by se k tomu míči stejně nedostal ale Mosquera je dement, že tam tu ruku takhle strčí.

Reagovat
meno

Neúmyslně, Kalvach mu do ní naběhl

Reagovat
dinss

Ale to je úplně jedno. Prostě se tohle má pískat sorry.

Reagovat
Remt

To už čoveče aby se obránci báli i špatně podívat na útočníka ve vápně Zase bych to nepřeháněl, klasickej souboj o míč, útočník ze souboje úplně vypadl, to že tam bylo nějaký plácnutí, to k souboji patří, být to mimo vápno tak rozhodčí bude přemýšlet jestli to vůbec odpískat, penaltu za toto? To snad ne. To už bys musel pískat vše a zahrávalo by se 8 penalt v každým zápase..

Reagovat
dinss

To ale vůbec nemá společnýho nic s tím co jsi napsal. Frajer mu prostě sáhnul do ksichtu.

Reagovat
Imos

trocha soudnosti by neuškodila, pak se divíte, že jste v Evropě naprosto k smíchu

Reagovat
dinss

Myslím, že jsem v tomhle ohledu soudný dost. K smíchu jsme proti Alkmaru určitě nebyli. Takovýhle tým by vám dal deset. Každopádně bych za ruku v obličeji pískal faul kdykoliv.

Reagovat
Imos

k smíchu byly oba týmy pravda

Reagovat
smazaný uživatel

K smíchu? Chybělo 30 vteřin a postoupili přes tým, který skončil 2. za Ajaxem jen z rozhodnutí úředníků.

Reagovat
stas87

Ale nehral od marca sutazny zapas, co pre Plzen bola velka vyhoda. Sak to tak aj cez hodinu vyzeralo od nich, bolo to slabe. Stengs neviditelny, kazili jednoduche prihravky a nehrali dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon a PSG taky ne...

Reagovat
Spalovač šancí

taky na to dojeli

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne tohle

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No každopádně se Kalvach chytal na špatném miste

Reagovat
Superme

Nečekaně Tak ještě 2 pane rozhodčí

Reagovat
dinss

Reagovat
Imos

běž pohonit berborvi, bez něj byste byli poloviční

Reagovat
dinss

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ratusek

No tak že by ne Weber ale Gula?

Reagovat
Zephyr

To je prostě Mosquera no

Reagovat
montaigne33

Penalta? Jak chtějí hrát v Evropě?

Reagovat
Remt

Hoši za tohle penaltu ty vole, to mě poserte

Reagovat
lampas

To je komedie. Neskutečná ubohá sebranka. Jaký to je fandit takový ubozakum? Z tohohle jako máte radost? To je neskutečný...

Reagovat
dinss

Jen si zabreč. Zrovna u tebe mi to těší.

Reagovat
Wyrda

tohle je pencle? jinak to bude pomalu rekord 3 pencle behem prvních dvou kol a to tento zapas jeste neni zdaleka u kocne

Reagovat
smazaný uživatel

Když ten plešoun z plzně říkal že pro titul udělají všechno, mělo mi bejt hned jasný že zas budou celou sezónu tyhle prasarny plzeňský

Reagovat
meno

Penalta hodně divná, ale mně vyšel tiket, takže cajk. Ale proč stahoval Ba Louu? Je Slovenská Pleška kretén?

Reagovat
lampas

Ty jsi neskutečná špína... Přesný obraz celého plzeňského klubu.

Reagovat
meno

Komu říkáš špíno ty máslo?

Reagovat
Imos

řekl bych, že dinssovi

Reagovat
meno

Můžeš bejt rád, že s námi máte dobrý vztahy, protože jinak byste nepostavili jedenáctku

Reagovat
dinss

Reagovat
KingMaster13

Jsem si ani nevšiml že jsi dezertoval na západ

Reagovat
meno

Jsem přelétavej

Reagovat
lampas

Moc se omlouvám, jsem psal na mobilu a přeskočilo mi to. Tohle nebylo na tebe

Reagovat
meno

V pohodě

Reagovat
dinss

Ty jsi ale debílek.

Reagovat
Zephyr

Ale teda to plzeňské střídání... Gula je mocný stratég

Reagovat
diskoschlampe

Jak se ten zmrd chytnul jeste za kischt...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tohle bylo kdekoliv jinde na hristi, tak nikdo z vas ani nepipne, protoze je to jasnej faul, ale jelikoz je to ve vapne, tak tu brecite.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by nemelo byt piskano jako faul nikde na hristi...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny, protoze facky do ksichtu jsou uplne normlani fotbalovej zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

Facky do ksichtu jestli nevidis rozdil mezi tim kdyz nekdo ma ruku ve vzduchu a hrac do ni nabehne a opravdovou fackou do ksichtu, tak opravdu nevim jestli nekoukas na jinej zapas nez vsichni ostatni zde diskutujici

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak nabehnul Kup si brejle.

Reagovat
Imos

možná ty si kup brýle a začni koukat na basket, jestli tohle považuješ za faul

Reagovat
Remt

Hrac si vicemene spise nabehl na ruku nez ze by dostal nějaký úder. Naopak "bránící" hráč měl jen ruku ve vzduchu což bylo součástí pohybu. Zadnej neprirozenej pohyb, zadnej pohyb proti obliceji soupere. To nevidíš ten rozdíl? Doufám že ta jedna pencle nebude stačit ani na bod

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt tam byl jasnej pohyb proti obliceji. Mic mel Kalvach a obrance do toho sel naprosto nesikovne. Stejne jako v hokeji je zodpovednej za svoje koncetiny. Ja nerikam, ze mu ji dal schvalne, ale byla naprosto jasna a kdekoliv na hristi by to byl jasnej faul.

Reagovat
Remt

kdo že měl míč? bavíme se vůbec o stejný situaci? Nebo si ze mě děláš jen prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

Kalvach. Prebral Mosquerovi balon a ten ho zezadu placnul pres ksicht. Co je na tom k nechapani?

Reagovat
diskoschlampe

Reagovat
Spalovač šancí

nedělej si z něho legraci

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně za tu komedii co předvedl měl dostat žlutou, dělo a ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň se za pár let propracovala k největším ubožákům v lize. Řezat ty kundy by bylo málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stahnuti Balouy je dobra sracka, kdyz on pripravil nase dve sance zatim. Kdyz uz, tak mel stahnout Kopice.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo žlutý za simulaci vymyšlená penalta. Pak se v Evropě divíte...

Reagovat
Firkraag

jj

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Fauly rasisty BígLives Mattera se nepískaj?

Reagovat
smazaný uživatel

Plzni to na titul stačit stejně nebude. V Evropě už budou pro smích, tak ještě ať štěstí přeje a dopracují to za nějaký čas do ligového suterénu.

Reagovat
Imos

Wtf ta pencle pro plzeň nejubožejší klub, o tom se nedá diskutovat ani

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný ubožáci.

Reagovat
monty25

Teplice jedna střela za poločas. Jestli takhle budou pokračovat, tak v šest přepínám na rižské derby...

Reagovat
Zaschrona

Vypadá z pardubických někdo zajímavě?

Reagovat
monty25

Řekl bych, že celá ta jejich záloha hraje solidně.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
dinss

Černý v útoku má asi 100 kilo. Tne je hodně zajímavej.

Reagovat
monty25

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zephyr

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapný diskutér

já to nechápu

Reagovat
Spalovač šancí

jak to?

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Mihalik je hráč tak na 2. ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

Chvalil tu nekdo Mihalika? Co dotek, to ztrata. Strasny frajer

Reagovat
smazaný uživatel

A stahne pritom Balouu, kterej byl schppnej neco vymyslet.

Reagovat
Alan_Shearer

Hruska, Brabec, Mihalik a Kopice a penalta samozrejme byt nemela, nicmene u Plzne to je takova klasika no ...

Reagovat
exse

Plzeňská klasika. Ale nevadí, prostě je už nepustime do vápna a žádnou penaltu nevyčaruje.

Reagovat
Dru Zeree

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu sam neveris. Budou jeste aspon 3 pecky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle byla klasická plzeňská / slávistická / sparťanská. Nikdo z těch tří si nemá co vyčítat.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
dinss

Já si třeba nemyslím, že bych něco vyčítal kdyby se tohle stalo pro někoho jinýho... Prostě tohle je faul... sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Ta herecká vložka tam...a jste Plzeň. Ale jako v poho, já to beru jako srandu, hecování, být to pro Slavii tak si taky myslim že byla.

Reagovat
dinss

Tuhle hereckou vložku by tam vložil každý hráč fotbalu. Chápu, že se sem každý přijde vybrečet ale Mosquera si prostě musí dát pozor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak píšu...to je sranda prostě, hecování.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Pravda.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ma Hrdlicka na hlave?

Reagovat
Dru Zeree

90. léta jsou back

Reagovat
dinss

Hrdlička je blázen. Nechápu co tam dělá...

Reagovat
KingMaster13

Klátí Plíškovou

Reagovat
Remt

to je asi jediný čím je zajímavej, trotl namistrovanej

Reagovat
smazaný uživatel

I tak se to povedlo.

Reagovat
Remt

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Remt

sorry, to měl být koment na Kingmastera

Reagovat
smazaný uživatel

Spiny s Plisne. Zas takova pentle. Ten Sadek s Berbrem by za tohle meli platit dalsi dva zivoty.

Reagovat
smazaný uživatel

Česky to napiš.

Reagovat
dinss

Cos to vysral z tý prdele?

Reagovat
veikko

Tischler by mohl být nový Pepi Bican.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze proc?

Reagovat
veikko

Čistě kvůli rakousko-českému původu, nic víc.

Reagovat
Spalovač šancí

Dnes je nebezpečné i dělat kličku. Měl Mosquera běžet rovně a převálcovat Kalvacha. Pak by to byl faul obráceně.

Reagovat
Zephyr

Šílené, jak si v tom O2 studiu všichni navzájem skáčou do řeči.

Reagovat
Remt

já třeba když vidím jako moderátora tohohle idiota, tak studio rovnou vypínám a dívám se jen na zápas

Reagovat
Selänne

Kozohorskýho na tebe

Reagovat
Remt

zlatej za mě.. Ale ne, já mám s Hrdličkou spíš problém "lidsky" než to jakej je ve studiu.

Reagovat
Selänne

Vím jak to myslíš. Já mu dlouhý roky taky nemohl přijít na jméno, ale dneska mi přijde fajn.

Reagovat
Remt

ublizil Lucce a to nelze tolerovat!

Reagovat
dinss

Mikula a Rabušic v jednom ligovém týmu. To je hrozný.

Reagovat
Selänne

Nejhorší je, že na lavičce hnije Fukala.

Reagovat
dinss

To ať ho radši koupí ty sešívky..

Reagovat
monty25

Góóól!!! Při dosavadním výkonu Teplic si ho Pardubice musely dát samy...

Reagovat
DieFohlenBMG

Skvěle béčko Hromadič Beranič Yusuf Hilalovič

Reagovat
djwenca

Yusuf zase zraněnej? Vždyť hrál dobře, tak proč jde v poločase dolů?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz nemohl.

Reagovat
FCSL

Tvl ten Jusuf je horší než Rosa. 2x nedohrál ani poločas v přáteláku a ted zas jen poločas

Reagovat
Selänne

Ten nabírá fyzičku už dobrý dva roky, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Si to spletl a chodí na fyziku.

Reagovat
Dru Zeree

olééé

Reagovat
Coutinho10

hezky zpracovano pro Mosqueru

Reagovat
dinss

Aha Tak Brabec začal hrát za Liberec. Hrozný kopyto.

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec

Reagovat
ratusek

Brabec do béčka a Gula od válu

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec tpc

Reagovat
smazaný uživatel

Zas otoceny out. Ukurvenci korupcnicti.

Reagovat
montaigne33

Nádhera!!!!

Reagovat
Remt

Nemyslím že tohle je lehký trefit takhle pohotově a trefil to fakt peckově To platí pro první i druhý jeho gol

Reagovat
Orlandiiik

Brabec repre forma

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak Havel hral balon, za co zluta?

Reagovat
Alan_Shearer

Hahahahaha, mrdky

Reagovat
Imos

Spravedlnost existuj

Reagovat
Imos

konečně jim ani to připískávání nestačí

Reagovat
dinss

Jako dlouho jsem neviděl, že by si někdo sám sobě odpovídal. Máš nějaký irl kamarády?

Reagovat
smazaný uživatel

Vencu Kadlece. A ten neumí psát.

Reagovat
Imos

tobě se ef možná ef neseká, ale jen jsem doplnil příspěvek

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dává to smysl a ten text skvěle navazuje.

Reagovat
Imos

Reagovat
Pablos

Nepřeháněj Vypadlo mu tam jen e a čárka. A seká se to tu kurvesky teda už.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia B jede dnes bomby....Plzen by byla, tak pak jeste Sparticku a Slavia ma body

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne jak v priprave jsme se holedbali tim, ze jsme nedostali ani jeden gol

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
smazaný uživatel

Beran naprosto rozdilovy hráč. Jeho fotbalovy myšlení a provedení je úžasný. Skvělý hráč.

Reagovat
Remt

Reagovat
Hristo Stoichkov

Navíc je skvělý i pohybově. Výhledově asi jediný hráč, který dokáže zacelit díru po odchodu Stancia či Ševčíka.

Reagovat
Zephyr

Reagovat
KingMaster13

Snad ho Liberec vybrousí a pak jako náhrada za Ševčíka top

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne kdyz jsem mel minulej tyden na tiketu Liberec, tak si nemohli prihrat na metr.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, kvuli nim uteklo min vikend 5k a dnes me oberou o dalsi 2k, silenost

Reagovat
monty25

Paradin, co je to za bránění? No nic, za chvíli přepínám na Rigu.

Reagovat
dinss

Havel je strašnej. Pošlete ho do Bohemky v balíčku s Brabcem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

By to nepřebrali a PPL vrátilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň má splněno. 2 zápasy, 2 penalty a nespočet otočených situací. 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

3

Reagovat
Skleepy

3 penalty + červená co podle komise neměla být.

Reagovat
ratusek

Rabušic klasika

Reagovat
abu

Ta obrana a útok je fakt traga. A gule ma strašně divná střídání. Hra je taky po

Reagovat
abu

Podprumer. Skoro jak za Vrby (mam pocit ze Gule tezil jen z formy Buchy a brabce z minulé sezony). Utok nulovej. 1 hrot a jinak nic. Kopic mimo. Kovařík hrajr obranu (nevi nekdo co je s Hybsem??). Děsný.

Reagovat
dinss

Hlavně absolutně nechápu setrvání Hořavy a Havla v týmu. Kopic hroznej už minulou sezonu. Nedoplnění kádru v útoku. Ten kádr je kvalitní...tady se to spíš posralo v hlavách a v nekvalitě Havla a Brabce. Peška bych koupil ihned..

Reagovat
RadekVonCZE

Ani hovno, Pešoun je náš

Reagovat
abu

Joo kvalitu určitě má. Ale očividně je nekde chyba. Tohle je třetí zapas sezony a ta hra je katastrofa. Predtim ty zapasy relativne dopadli dobře protože hráli s Opavou a nerozehranym Alkmarem... Jo Horavubtaky nechápu, ani moc Mihalika a Hruška by potreboval taky odpočinek aspoň na pR zápasů

Reagovat
ratusek

ten komentář na O2 je příšernej

Reagovat
Remt

dnes mě až tak neštve. Jindy třeba u LM si vypínám zvuk

Reagovat
Coutinho10

tenhle Liberec chci videt ve skupine EL

Reagovat
ratusek

ty jsi jak ti zoufalci z O2

Reagovat
Coutinho10

byl jsem rychlejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Než Hrdlička? Říkala Plíšková?

Reagovat
PavlíčeQ

Ne.

Reagovat
KingMaster13

Nebuď hořkej Jsme je vyzbrojili no

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Coutinho10

vy musite zabrat, protoze takhle se tam nedostanete

Reagovat
PavlíčeQ

My se tam určitě nedostaneme, to je bez šance. Pokud by plukovník udělal skupinu s tímhle fotbalem, tak budu první, kdo bude volat po doživotní smlouvě a navrch ještě plukovníkovi dobiju kredit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
meno

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

a zařídíš, aby byli na tiskovce konečně lidi?

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Zaschrona

Stejně je to vtipný, neutratí ani korunu, odejde 5 hráčů ze základu a pak předvádí takový fotbal...

Reagovat
Imos

to jsme nečekali ani my

Reagovat
Selänne

Stejně jako posledních 6 roků.

Reagovat
KingMaster13

Jako tohle jsem ještě neviděl, ti fakt udělají fotbalistu i z totálního nekopy, tam se fotbal dělá fakt na 200% efektivnosti. Kdyby Karl nebyl takovej Žid zaprodanej tak tý první trojce dělá Liberec velký problémy

Reagovat
FCSL

Mosquera na něčem jede ne? 30 let a takový sprinty. Jako dělanej do našeho fotbalu, neskutečnej výkon

Reagovat
Imos

Dneska doručil

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že tohle je pro Plzeň superprohra.

Mají čas si to vyhodnotit, posílit kádr a udělat změny. Protože jestli ne teď, tak nevím kdy.

Reagovat
dinss

Souhlasím, teď je potřeba do toho šáhnout. Poslat Brabce a Kopice do piče a za ně udělat nějaký posily. Havla nechat sedět a opravdu ho nechat hrát jen když se musí... Do útoku přivést na hostování Krmelce a ještě jednoho dalšího hotovýho hroťáka...

Reagovat
smazaný uživatel

Stáhnout Matějku... Neměli pouštět Provoda. Ale vedení určitě ví co je potřeba a udělá co bude moct.

Reagovat
smazaný uživatel

Brabce za Lischku a Juliše.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon

Jasný, když Rosa nechtěl Brabce už při jeho návratu do Česka. Začíná se ukazovat, že udělal dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už by splňoval normy pro angažmá ve Spartě.

Reagovat
ratusek

nevím koho, když za posily nechtějí utratit víc než 15mega/hráč a dělají ze sebe furt jen regionální klub taky na to dojíždí.

Reagovat
dinss

Tak tohle není úplně pravda...

Reagovat
vestinustarychdubu

No, bohužel je, akorát ta částka, za kterou je Slovan ochotnej koupit hráče (a to už by muselo jít fakt o talent s možností výdělku v budoucnu, je ješt nižší než těch 15mio.

Reagovat
Pablos

nevěřím absolutně tomu, že někoho pořádného (hotového hráče na základ) přivedou. Klasicky to hodí na smůlu a že je ještě psychicky poznamenal ten Alkmaar a jede se dál jakoby nic. Až vypadnou hned i z dalšího kola EL, tak začnou plašit

Reagovat
fabec1222

Tohle už snad Hruška nemůže ustát... Teď ještě, aby to ustál Gula

Reagovat
dinss

Hruška snad ne ale Gula by měl. Není čas po dvou nepovedených zápasech vyhazovat trenéra. Určitě nemůže za to, že z posledních 7 inkasovaných fíků za všechny můžou Hruška, Havel a nebo Brabec. Ani není pořádně za koho... Jedině Horejš a Svědík.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasrat Konecne Budejky od posledni padu za neco stoji a hned to zase rozesrat

Reagovat
dinss

To nám ale vůbec nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Leda vymena trener za Sulce a Matejku

Reagovat
ratusek

Horváth

Reagovat
smazaný uživatel

Bych to videl spis na navrat Koubka.

Reagovat
Firkraag

Vůbec nechápu, proč nešli po Trmalovi.

Reagovat
dinss

On asi neměl ani ambice chytat v ČR. Spíš bych koupil Nguyena.

Reagovat
Euphael

podepisuji hlavne volne hrace, Ba Loua je vyjimkou...majitele Plzne bohatnou ale mneinvestuji do kadru

Reagovat
dinss

Doufám, že nám tenhle odraz od Řezníka započítají jako střelu.

Reagovat
Remt

A to je ten rozdíl mezi dnešními hráči Plzně a Liberce. Být v takovým úprku hráč Plzně tak teatrálně padá už na hranici vápna a rozhazuje rukama

Reagovat
dinss

Reagovat
Imos

a pak se dvě minuty divý a vzteká že se nic nepísklo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

ustál to a chtěl zakončit? ustál Konec obhajoby

Reagovat
Remt

sorry, já myslel že mluvíš o Marovi a docela jsem se divil

Reagovat
Imos

stejně jako jsi mě ty překvapil tím komentem Mara

Reagovat
Superme

Krásná práce chlapci

Reagovat
ACSeRw!n

takze kdo v repre na stopera misto Brabce ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Jedno

Reagovat
smazaný uživatel

huehuehue

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
dinss

Myslím, že by to tam mohl odkopat v klidu i Škoda protože by nebyl vidět rozdíl.

Reagovat
Pablos

bojím se, že by právě rozdíl vidět byl

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Zima

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, je o třídu lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Celustka - Hovorka, nahradnici asi Brabec, Kudela, Kalas

Reagovat
Dru Zeree

Hovorka by se neměl přepínat

Reagovat
dinss

Kúdela určitě ne

Reagovat
djwenca

Kúdela hraje opakovaně spolehlivě a bez chyb

Reagovat
Dru Zeree

Kúdela hrál včera špatně, bylo vidět, že dlouho nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

asi jo

Reagovat
Spalovač šancí

Hovorka - Čelůstka

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Kúdela, Kalase raději ne.

Reagovat
Spalovač šancí

Kúdela asi zatím ne. Připadá mi, že si dává ještě pozor na to svalové zranění z konce minulé sezony. A včera mi navíc nepřišel ani úplně jistý v odehrávání balonů pod tlakem. Na jeho poměry nezvykle hodně nepřesností.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Hovorka není v nominaci a Kalase tam nechci.

Reagovat
Spalovač šancí

Ještě může donominovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to tam spíš dá někoho dopředu, když už tam jsou 4 stopeři.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně bych vzal čelustka, kudelu, hovorku, zimu z pohledu kvality,

Ale když to vemu z širšího pohledu tak kudela má už nějaký věk, hovorka několikrát těžce zranenej a zima je ještě takový chlapec mentálně, takže bych si to jako trenér asi nelajz další e nabízí kalas, krale je na stopera škoda..

Reagovat
Imos

Tak tohle je jedna z nejsladších výher slovanu za

poslední dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na Spartu?

Reagovat
dinss

www.o2tv.cz

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ten Gula, to je, nechci být sprostý tak to radši nebudu psát. Vystřídat novou a jedinou pořádnou letní posilu ve 35 minutě a nechat tam Kopice, Mihalika Tohle Ba Louovi určitě nepřidá na sebevědomí, přitom Ba Loua jeden z mála který dokáže projít přes hráče a házet téměř přesné centry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nedohraje

Reagovat
ratusek

Štětina? nechápu proč do něj jde rukama blbec

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě se vzteká.

Reagovat
Mirek na tenisu

Docela to smrdělo redkou

Reagovat
ondrasch77

tak to fakt ne...

Reagovat
dinss

Štětina dement od narození

Reagovat
smazaný uživatel

je z toho nejaky video ? ja mel za to, ze se hraje az v pul

Reagovat
Dru Zeree

Prostě prase

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Štetina

Reagovat
Mirek na tenisu

Hraje v transu a dobře. Nic to nemění na tom, že je to kopyto. Jeho "chvíle" zase přijdou...podobně jako u lufťáka Lischky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhoďte toho Kotala co nejdřív, než tu Spartu zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

už je zvednutá

Reagovat
Neon

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Už je pozdě sešívko

Reagovat
BaggioRoberto

Kobr boloděj

Reagovat
KnoxXx

Julis

Reagovat
Posledni Kovboj

Hlozek nemel prihravat, Julis je tohle shopnej nedat

Reagovat
Skleepy

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Hložan zkušeně

Reagovat
Neon

Že by z Juliše byl nejlepší střelec ligy letos? Neskutečný, jak se zlepšil.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Selänne

Hlavně jak to všechno zakončuje úplně suverénně. Už v Olomouci to zavěšoval s naprostým přehledem, teď v tom pokračuje u nás. Snad mu to vydrží.

Reagovat
BaggioRoberto

No překvapil. Jsem si říkal pár gólů za Olomouc, která stejně prohrávala... Ale on hraje i ve Spartě jak Lafata. Snad mu to vydrží.

Reagovat
Spalovač šancí

Julišovi evidentně hostovačka v Olomouci pomohla. Klidně by ho Šilhavý mohl postavit

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek - Juliš by na Slováky platilo

Reagovat
Mirek na tenisu

Chlapi neblbněte. Dát tři góly v české lize nic neznamená. Sigma je zalezlá, záloha neudrží míč, útok neexistuje, Sparta hraje rychle a uvolněně. Slovač to bude jiný materiál.

Reagovat
Spalovač šancí

Repre taky hraje rychle a uvolněně. A nominace Slováků není nejsilnější. Navíc Juliš má formu již od jara

Reagovat
Selänne

Juliš-Tecl

This is my sen

Reagovat
ondrasch77

Na co má Čelůstka na hlavě tu gumu? Vždyť má sestřih jak na Havla

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Taky jsem se smál, vpředu má nějakou ,,patku,, nebo co

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Dědeček Hubník - sprint přes celé hřiště a zásah! Klobouk dolů.

Reagovat
Selänne

Vedeš dva nula, zápas máš pod kontrolou, soupeř neškodnej, přesto tam ty mladíky nepošleš. Tak aspoň Karabec na posledních deset minut, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Kotal ven!

Reagovat
Selänne

Včera bylo pozdě.

Reagovat
Neon

Kotal ví co dělá. Nejprve je potřeba pořádně sehrát základní 11, v přípravě přišly o dva zápasy. Věřím, že během sezony, až bude nějaký pořádný bodový zisk, případně až začne EL, tak si mladí zahrají až až.

Reagovat
Selänne

Tohle jako argumentu moc neberu. Obzvláště v kontextu toho, jak vypadal druhý poločas v Brně. Dvakrát střídat převážně v nastavení...Vrchol je pak střídání Součka, kterýho tam pošle dvakrát v nastavení.

Reagovat
guzman

Reagovat
bartes

ty střídání na poslední minuty dělá blbě, na druhou stranu je to úplně jiná sparta než několik let předtím. Teda zatím.

Reagovat
r.mrazik

Střídat hráče ve 92 minutě za stavu 3:0 je kokotismus nejvyšší úrovně

Reagovat
Jackmaker1989

To čo urobil? Akože fakt dá hrať Travnika na 1. minutu? To mi teda príde ako urážka, mladého pochopím ale toto?

Reagovat
KnoxXx

u hraca typu Travnik je to adekvante jednanie (+ aj minutaz)

Reagovat
Skleepy

Však za to Trávník dostane love navíc.

Reagovat
BaggioRoberto

Kotal má na střídání zjevně šablonu, akorát teď prohodil Karabce s Trávníkem.

Reagovat
ratusek

Mě přijde, že to tak má každý trenér, má šablonu střídání a jede každý zápas

Reagovat
BaggioRoberto

A kdyz jim neco septa asistent, tak jedine ze hrac kterej ma jit navplac dneska na lavicce neni.

Reagovat
ACSeRw!n

hodne se mi libi Soucek, krasny pasy a prehled.. snad bude hrat vic

Reagovat
smazaný uživatel

To si poznal za tu minutu?

Reagovat
ACSeRw!n

jo + pripravny zapasy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele