FORTUNA:LIGA - preview 18. kola

29.11.2019, 08:30, aktualizováno 01.12.2019, 08:27
Previews
Slavia má na čele už jedenáctibodový náskok a ten si hodlá minimálně udržet po dnešním programu, v jehož rámci hostí Karvinou a Plzeň bude měřit síly s Bohemians 1905. Mladá Boleslav je favoritem souboje s Teplicemi, České Budějovice se představí v Jablonci...
Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 1905  (neděle 14:30)
Plzeňská Viktoria v minulém kole opět ztratila body na hřišti soupeře a první Slavii se ne a ne přiblížit. Západočeši tak musí pomýšlet zejména na obranu druhého místa. V neděli přivítají pražské Bohemians, kterým se venku nedaří, navíc jim budou chybět dva lídři týmu.

Plzeň v právě probíhající sezóně tak trochu kopíruje dráhu sinusoidy. Západočeši nezačali zrovna nejlépe a dokonce neobvykle brzo vypadli z evropských pohárů. Poté se však zase nastartovali, aby nyní zase postupně upadali. Za poslední čtyři ligové zápasy vyhrála Viktoria jen jednou, přičemž ztratila body i s týmy, které bojují o záchranu, jako jsou Zlín či Karviná. Přesto se svěřenci trenéra Pavla Vrby nadále celkem pohodlně drží na druhém místě v tabulce.

Pokud se však o něco může Viktoria nadále opřít, tak jsou to výkony v domácím prostředí. "Bohemka ve spoustě zápasů dokázala překvapit i favority. Bude chtít určitě bodovat i u nás, my ale musíme pokračovat v těch výsledcích, které v Doosan Areně máme v poslední době. Ty domácí zápasy máme slušné," věří Vrba v magickou sílu Štruncových sadů. Plzeňský lodivod nebude v neděli moct využít služeb zraněného obránce Davida Limberského.

Pražští klokani již skutečně několikrát dokázali, že z pozice outsidera umí potrápit protivníka, většinou se tomu tak děje v jejich vršovickém teritoriu zvaném Ďolíček. Jakmile vačnatci opustí hranice vymezeného území, stávají se zpravidla neškodnými. Horší bilanci z venkovních utkání má pouze Příbram. Paradoxní přitom je, že jediný bod venku vybojovali Bohemians v Karviné, kde si jejich tehdejší kouč Martin Hašek stěžoval na nepokropené hřiště. Jak se zdá, klokanům tak spíše svědčí suchá tráva, trenére.

To už však Haška nemusí trápit, neboť mezitím byl vedením Bohemians odvolán a ve funkci jej nahradil Luděk Klusáček. Ten s vršovickým celkem nepředvádí o moc lepší podívanou, naposledy se však Pražané díky výhře nad Příbramí posunuli na jedenáctou pozici a odskočili tak těm úplně spodním příčkám.

V Plzni se za hosty nepředstaví dva klíčoví hráči, konkrétně záložníci Milan Havel, jenž v Ďolíčku hostuje jako hráč Viktorie, a Jan Vodháněl, který si musí odpykat disciplinární trest za čtyři žluté karty v sezóně. "Situace je taková, jaká je. Máme některé kluky indisponované a uvidíme, kdo se dá do neděle do pořádku. Zápas v Plzni je pro každého zkouškou a taková utkání ukazují, jak na tom hráč doopravdy je. Určitě to není tak, že bychom neměli v sestavě na výběr," řekl Klusáčkův asistent Erich Brabec.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Hloušek - Kalvach, Procházka - Kopic, Čermák, Kovařík - Krmenčík
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Krch, Hůlka, Bederka - Bartek, Jindřišek, Hronek, Podaný - Nečas, Keita, Vaníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 5.27 - 12.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - FK Teplice  (neděle 14:30)
V minulém kole pohrdli příležitostí přiblížit se druhému místu, nyní potřebují fotbalisté Mladé Boleslavi zabrat. Soupeřem jim bude tým, který v létě zesměšnili osmi góly, Teplice.

Venkovní výsledky Středočechů jsou letos opravdu žalostné. Všehovšudy mimo svůj stadion získali jen pět bodů, s prázdnou překvapivě odjeli i minulý víkend z Opavy. Skončila tak jejich třízápasová šňůra bez porážky, během níž porazili v poháru Zlín, v lize Bohemians a dojeli si pro remízu na Hanou.

Trenér Weber spoléhá zejména na ofenzivní sílu svého družstva. Hned dva muži totiž bojují na předních příčkách tabulky střelců. Komličenko má na kontě devět zásahů, Mešanović o dvě méně. Defenziva je naopak trochu problematičtější, navíc jí nyní nepomůže vykartovaný Tatajev a dost možná ani zraněný Pudil.

Skláři od konce října neprožívají šťastné období. Z posledních pěti soutěžních zápasů čtyřikrát prohráli a až minulý víkend dokázali alespoň remizovat, když si díky trefě Řezníčka přišli na bod s Baníkem.

Venku se Teplicím letos daří výhradně ve Slezsku, jejich dvě výhry totiž přišly v Ostravě a Opavě. K dalšímu úspěchu by potřebovaly, aby se konečně prosadil Jakub Mareš, jenž svou sbírku již šesti branek dlouhou dobu nerozšířil. Jeho jmenovec Petr zůstane kvůli karetnímu trestu mimo hru, stejně jako zraněný Ljevaković.

O silných stránkách a slabinách soupeře promluvil Stanislav Hejkal. "Je pravda, že oba soupeři se dobře znají. Myslím si, že Boleslav bude hrát ten svůj klasický domácí útočný styl. Má silné útočníky Komličenka a Mešanoviče, velmi dobrou kombinaci na útočné polovině, velmi dobré založení útoku na útočné polovině, držení míče na útočné polovině. Problémy mají třeba v zachytávání rychlých protiútoků. Jsou tam i další slabiny, budeme se jich snažit využít," říká trenér Severočechů.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Stejskal - Jakub Klíma, Křapka, Pudil, Fulnek - Budínský, Hubínek, Matějovský, Ladra - Mešanovič, Komličenko
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Jeřábek, Čmovš, Shejbal - Vondrášek, Kodeš, Kučera, Žitný, Hyčka - Řezníček, J. Mareš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.28 - 6.02
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Dynamo České Budějovice  (neděle 14:30)
České Budějovice čekají již přes dva měsíce na svého ligového přemožitele. Dalším odvážlivcem, který se pokusí Dynamo zastavit, bude Jablonec, jemuž se taktéž daří pravidelně sbírat body.

Minulé kolo bylo ve znamení trápení týmů z čela soutěže a Jablonec v tomto směru nebyl výjimkou. Hráči v zeleno-bílých dresech odehráli jeden ze svých mnoha průměrných zápasů na hřištích soupeře, přesto si z Uherského Hradiště odvezli bod za remízu 1:1 se Slováckem. Severočeši nicméně nevyužili klopýtnutí třetí Mladé Boleslavi a zůstali v tabulce na čtvrtém místě.

V neděli čeká Jablonec poslední soutěžní utkání na domácí Střelnici v tomto kalendářním roce. "Vyjma domácího zápasu se Slavií jsme to doma zvládali, i když někdy se štěstím. Teď bychom to potřebovali doma uzavřít vítězstvím, protože pak hrajeme dvakrát venku. České Budějovice teď mají výbornou formu, uhráli v minulém kole bod na Spartě. To je pro ně velké povzbuzení. Určitě nás čeká těžké utkání. Teď je to o tom se dobře koncentrovat na poslední tři zápasy, abychom to dobře zvládli," řekl trenér Severočechů Petr Rada.

Budějovické Dynamo se v druhé polovině podzimu konečně jako správně namazaný stroj rozjelo a zdá se být k nezastavení. Hořkost porážky poznali Jihočeši naposledy na konci září, od té doby pětkrát zvítězili a naposledy v hektickém zápase remizovali 3:3 se Spartou. Svěřenci kouče Davida Horejše tak rázem vystoupali ze spodních pater tabulky až do mnohem klidnějšího středu.

V dresu Dynama se vedle dlouhodobě zraněného Michaela Rabušice tentokrát nepředstaví ani vykartovaný útočník Ivan Schranz. "Je to škoda, ale je to věc, kterou jsme museli nějak řešit. Stejně tak měli někteří hráči nějaké zdravotní problémy, ale na zápas se těšíme. V Jablonci byl vždycky hezký stadion a dobrý trávník," uvedl Horejš.

Na straně Jablonce se diskutuje o startu dvojice záložníků Tomáše Hübschmana, Miloše Kratochvíla a útočníka Jana Matouška. U všech tří se o nasazení do hry rozhodne pravděpodobně teprve v den zápasu. Jistá je naopak absence gólmanské dvojky Jana Hanuše.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Plechatý, Břečka, Krob - Jovović, Kubista, Považanec, Sýkora - Chramosta, Doležal
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolić, Havel, Sivok, Novák - Brandner, Čavoš, Javorek, Havelka, Mršić - Ledecký
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 4.22 - 5.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - MFK Karviná  (neděle 17:00)
Čtyři dny po milánském Interu přijede do pražského Edenu další soupeř. Tentokráte jde o méně zvučnou Karvinou, avšak i na její půdě slávisté v prvním duelu remizovali. To ale také byla jejich vůbec první ztráta s tímto soupeřem.

Série ligových výher červenobílých se zastavila na čísle osm. Minulý víkend totiž vyrazili na Andrův stadion, kde šli ještě během první půle do deseti, a i přes několik šancí po pauze vytěžili z utkání jen bod. Co však nadále trvá, to je další šňůra Ondřeje Koláře bez inkasované branky. Ta historicky druhá skončila zápasem s Příbramí, nová ovšem rovnou začala a i ta je už delší, než jakou má jakýkoliv jiný gólman.

V tomto zápase ji ale Kolář dost možná nerozšíří, vinou zdravotních trablů je jeho start v ohrožení, stejně jako Součkův a Teclův. Tito tři by tak za postranní čarou mohli doplnit zraněného Hromadu a potrestaného Masopusta. Přesto nemají příznivci sešívaných mnoho důvodů k obavám, neboť již dvanáct zápasů v řadě nikdo nedokázal Slavii na její půdě obrat o body.

Těžký zápas očekává Jaroslav Köstl. "Čeká nás zápas v současné chvíli s trochu nevyzpytatelným soupeřem. Karviná vyměnila trenéra, uhráli skvělý výsledek v Plzni, ale i samotný výkon byl velice dobrý. Zahráli výborně do ofenzívy, například útočník Petráň. Nečeká nás rozhodně nic jednoduchého. Jsme navíc po smutném středečním večeru s Interem Milán. Doufáme, že se zmobilizujeme a uděláme vše pro to, abychom uspěli," říká asistent trenéra Trpišovského

Karvinští před dvěma měsíci uspěli v Příbrami, od té doby se ale trápí. Vypadli z poháru se Žižkovem a v sedmi ligových zápasech získali jen dva body - z toho jeden v minulém kole proti Plzni, kdy zásluhou Lingra dokonce dlouho vedli. Až do zmíněného zápasu s Příbramí se Slezané řadili mezi nejlepší ligové celky venku, nyní však mimo svůj stadion třikrát v řadě prohráli s celkovým skóre 10:0.

Pozitivem jsou pro hosty alespoň téměř nulové absence, chybět mají jen zdravotně indisponovaní Kouřil a Moravec. Hodilo by se jim ale, kdyby se probral někdo z ofenzivy a začal sázet góly, nejlepší je v tomto ohledu se třemi zářezy Petráň. Hned tři slávisté jsou na tom lépe, Olayinka vstřelil čtyři góly, Hušbauer pět a Souček jich má na kontě dokonce osm.

V podařený zápas doufá Juraj Jarábek. "Chceme v Praze odehrát dobrý zápas s co nejlepším výsledkem. Domácí mají nesmírně kvalitní a široký kádr. Je to český top tým a další hráči podají takový výkon, aby třeba i příště byli v základní sestavě," tvrdí nedávno jmenovaný kouč.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Markovič - Coufal, Takács, Kúdela, Zelený - Traoré - Ševčík, Stanciu, Hušbauer, Olayinka - Škoda
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Pastornický - Ndefe, Dreksa, Rundič, Čonka - Ba Loua, Smrž, Hanousek, Janečka, Lingr - Petráň
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.08 - 13.50 - 39.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - 1. FC Slovácko  (sobota 14:30)
Podobně jako v srpnu se i nyní dvě derby na východě republiky rozložila do pátku a soboty. Po třaskavé bitvě ve Slezsku se totiž neméně vyhrocený duel odehraje též poblíž řeky Dřevnice. Na zlínskou Letnou dorazí z nedalekého Uherského Hradiště hráči Slovácka.

V posledních letech bývali favoritem vzájemných klání povětšinou ševci, tentokrát ale nastává opačná situace. Poslední dvě derby totiž patřila Slovácku, hostům navíc hraje do karet i forma v probíhající sezóně. Zatímco Zlín se trápí u spodních pater tabulky, uherskohradišťský celek překvapuje a bojuje a regulérně bojuje o pohárovou Evropu.

V listopadu se však rozjetý vlak s družinou kouče Martina Svědíka přece jen přibrzdil. Slovácko v tomto období ani jednou nezvítězilo a propadlo se na sedmé místo. Přesto stále zůstává na dostřel až třetí Mladé Boleslavi, na kterou ztrácí jen tři body.

Naposledy Svědíkovy svěřenci ztratili proti Jablonci, což Moravany dost štvalo. Sám Svědík si svou frustraci vylil zejména na střídajícím útočníkovi Tomáši Zajíci. "Chlapec by si měl rozmyslet, jestli se chce takto prezentovat. Jeho přínos pro tým byl nulový," prohlásil. V dobrém světle se naopak uvedl mladý záložník Patrik Hellebrand, jenž se za důvěru odvděčil kvalitním výkonem a navrch také gólovou asistencí.

Hellebrand bude v sobotu zažívat smíšené pocity, neboť je odchovancem klubu z krajského města. "Těším se moc, bude to zvláštní pocit, stát proti svým bývalým spoluhráčům," uvedl.

Svého bývalého parťáka si dobíral útočník ševců Tomáš Poznar. Patrika znám, myslím si, že proti nám nastoupí. On sice hraje za Slovácko, ale je to Zlíňák. Doufám, že mu má slova nějak neublíží. Tenkrát to u nás špatně dopadlo, ale my víme, že je to super kluk, dobrý hráč. Jsem rád, že se rozjíždí, nicméně na Letné nastoupí jako soupeř. Pokud bude hrát, nenecháme mu ani píď prostoru," řekl vytáhlý fotbalista.

Fanoušci Zlína zažili o minulém víkendu ještě větší zklamání. Jejich oblíbenci před týdnem naprosto propadli v Liberci, kde schytali potupného bůra. Ševci tak po mírném vzestupu spadli z oblohy zpátky na zem dost tvrdým způsobem, byť v tabulce jim debakl ze severu Čech nijak zvlášť neuškodil, neboť stále zůstávají na třinácté pozici.

Trenér Zlína Jan Kameník vidí derby jako příležitost k odčinění zklamání z Liberce. Zároveň si je vědom síly Slovácka. "Moc neinkasují, v obraně pracují velmi dobře, takže je těžké se tam dostat, následně na to mají dobrý přechod do útočné fáze. Navíc je potřeba si dát pozor na jejich rychlé kraje, ať už je to Petržela nebo Navrátil. V útoku je pak velmi nebezpečný Zajíc, stejně jako Šašinka," prozradil mladý lodivod.

Ševcům se pomalu, ale jistě vyprazdňuje marodka. Se zraněním nadále laboruje obránce Oleksandr Azackyj, do konce sezóny už si nezahrají Lukáš Vraštil s Dominikem Maškem. Kvůli vyloučení z Liberce však přijde o derby záložník Pablo Podio. Na straně hostů absentují zranění brankář Radek Porcal a zadáci Domagoj Franić s Emilem Tischlerem. Do sestavy by se naopak měl vrátit pilíř obrany Stanislav Hofmann, jenž minulé kolo vynechal kvůli disciplinárnímu trestu za žluté karty.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Buchta, Hlinka - Matejov, Folprecht, Hnaníček, Jiráček, Bartošák - Wágner, Poznar
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Hofmann, Kadlec, Reinberk - Havlík, Daníček - Petržela, Hellebrand, Navrátil - Šašinka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.84 - 3.22 - 2.76
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Slovan Liberec  (sobota 14:30)
V tabulce je sice dělí jen dvě pozice, aktuální rozpoložení je ale u nich naprosto odlišné. Řeč je o dvou sobotních soupeřích, Liberci a Olomouci. Diváci se však můžou těšit na zajímavý duel, neboť jen jedinkrát v posledních sedmi letech skončilo vzájemné utkání rozdílem více než jedné branky.

Sigma čeká na ligové vítězství už dva a půl měsíce. Od úspěchu s Opavou dvakrát prohrála a šestkrát remizovala, naposledy bez branek proti pražské Slavii. Samo o sobě by šlo o slušný výsledek, jenže vzhledem k tomu, že Hanáci hráli poločas proti deseti, se jedná spíše o ztrátu. "Remíz máme hodně. Je na čase vyhrát a odskočit týmům ze spodku tabulky a zase se přiblížit horní polovině tabulky," říká trenér Radoslav Látal.

Alespoň na Andrově stadionu se jim daří. V průběhu celé sezóny prohráli jedinkrát, a sice proti českobudějovickému Dynamu. Olomouc na útočné polovině táhne zejména Jakub Plšek, který vstřelil sedm branek, tedy téměř třetinu týmových. Kdo jí naopak nepomůže, je vykartovaný Jemelka, zranění Nešpor a Buchta a s nimi také z kádru vyřazený Pilař.

Slovanu se momentálně nadmíru daří - z posledních jedenácti soutěžních utkání prohrál jen dvakrát. Minulý víkend se zpět do ligového procesu vrátil veleúspěšně, proti Zlínu zvítězil 5:0. Góly se na tom podíleli Pešek, Musa, Breite a Potočný, jenž se trefil dokonce dvakrát. Právě dva ze střelců, Musa a Potočný, bojují o přední pozice i v tabulce střelců. Chorvatský snajpr se trefil sedmkrát, jeho český kolega má na kontě ještě o gól více.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Štěrba, Beneš, Vepřek - Zmrzlý - Zahradníček, Plšek, Houska, Falta - Yunis
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Oscar, Mara - Malinský, Breite, Potočný - Musa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.89 - 3.37 - 2.62
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - Sparta Praha  (sobota 17:00)
Už přes tři měsíce čeká na vítězství v jakémkoli zápase tým Příbrami. Přerušit ji nyní ale bude těžkým oříškem, neboť proti ní stojí tým s opačnou sérií, pražská Sparta. Ta navíc už přes sedm let ve vzájemných duelech neprohrála.

Středočeši od začátku října střídají dva výsledky - bezbrankové remízy doma a porážky venku. Tu poslední si připsali na půdě Bohemians a vinou ní už mají jen jednobodový náskok na poslední místo. Jejich neblahá šňůra začala pohárovou porážkou v Chlumci nad Cidlinou, od té doby v soutěžních zápasech třikrát remizovali a osmkrát prohráli.

Spartě se nepovedly dva duely s adepty na titul, poté však sedmkrát v řadě nenašla přemožitele. Poslední dva zápasy si ale za rámeček nedá, nejprve ztratila dvougólové vedení v Jablonci, poté horko těžko vybojovala remízu proti Českým Budějovicím.

Letenští mají hned dva muže v elitní desítce kanonýrů. Kozák se dělí o šestou pozici, Guélor Kanga dokonce o první. Příbramské táhne Michal Škoda, jenž se trefil šestkrát. Ti mají navíc jen dvě absence v podobě Cmiljanoviće a Kingueho, naopak Spartě vedle dlouhodobých absentérů chybí ještě vykartovaný Trávník.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Tregler, Kodr, Šimek, Nový - Dramé - Zeman, Rezek, Alvir, Polidar - Škoda
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Sáček, Kaya, Lischka, Frýdek - Hložek, Hašek, Krejčí, Kanga, Plavšič - Kozák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.14 - 4.05 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baník Ostrava - SFC Opava  (pátek 18:00)
Na mapě k sobě mají blízko, v tabulce však nikoliv. Řeč je o aktérech pátečního slezského derby, Ostravě a Opavě. Ti se znovu začali střetávat až v posledních třech letech, přičemž ve čtyřech z pěti případů byli úspěšnější Baníkovci.

Ti také mají ze svého stadionu ve Vítkovicích vybudovánu (téměř) neprůstřelnou tvrz. Od začátku srpna tam sehráli devět soutěžních duelů, z nich nevyhráli jen při remíze proti Olomouci. Tu však dokázali napravit o pár dní později vyřazením Slavie z poháru, naposledy v malém slezském derby zdolali po dvou trefách Pokorného a jedné Fleišmanově Karvinou.

Hlavní ofenzivní zbraní Baníku je Dame Diop, který letos vstřelil pět branek. Útoku ale výrazně pomáhají i krajní beci Fillo s Fleišmanem, oba mají shodně dva góly a čtyři asistence. Start posledního jmenovaného je ale v ohrožení, stejně jako dalšího křídelního hráče Reitera a útočníka Baroše.

Pro diváka pohledný fotbal a vítězství slibuje Bohumil Páník. "Od Opavy čekám bojovný výkon na hranici možností. Nezůstaneme ale pozadu a bude to pro plný stadion dobrý fotbal. Vyhráli jsme u nich a věříme, že vyhrajeme i doma," říká ostravský trenér.

Po dlouhé šňůře bez vítězství se ho žlutomodří minulý víkend konečně dočkali. Na domácí půdě zaskočili Mladou Boleslav, když v úvodu skóroval Mondek a výborným výkonem je podržel Fendrich, který například vychytal Komličenkovu penaltu. Právě Fendrich spolu s defenzivou budou doufat v natažení neprůstřelnosti, která nyní činí 260 minut.

Venkovní forma Opavy však nadále zůstává tristní. V tomto kalendářním roce odehrála na hřištích soupeřů sedmnáct duelů, z nichž uspěla jen v prvním kole nové sezóny v Českých Budějovicích. Hned pětkrát z posledních šesti duelů navíc vyšla gólově naprázdno.

Udržet si na lavičce Slezanů stoprocentní bilanci bude chtít Jiří Balcárek. "Derby vnímám jako další zápas v lize. Ten první jsme zvládli, i když v něm byly z naší strany nedostatky, o kterých jsme si ale s hráči řekli. Samozřejmě výsledek s Boleslaví kluky povzbudil, bylo znát, že z nich něco spadlo. V Ostravě na něj chceme navázat," vyzývá nedávno jmenovaný kouč.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Pokorný, Stronati, Fleišman - Holzer, Jánoš, Hrubý, Kuzmanovič - Diop, Smola
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Sus, Řezníček, Souček, Schaffartzik, Mondek - Dedič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.45 - 4.59 - 8.12
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha17143036:345
2.Viktoria Plzeň17104332:1634
3.FK Mladá Boleslav1792632:2329
4.FK Jablonec1785430:2329
5.Sparta Praha1775533:2426
6.Baník Ostrava1782728:2326
7.1. FC Slovácko1775521:2226
8.Slovan Liberec1773730:2624
9.Dynamo České Budějovice1773729:2924
10.Sigma Olomouc1748522:2320
11.Bohemians Praha 19051754819:2819
12.FK Teplice1747614:2419
13.Fastav Zlín17431011:2715
14.1. FK Příbram17341014:2913
15.SFC Opava1734108:2713
16.MFK Karviná1726912:2412

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (522)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je to tady. Konecne nejaka valka i mimo hriste...

Snad bude Flasticka i RR77 fit, bez nich sme na obou stranach polovicni i kdyz Fillo sam dela co muze. K tomu navrat utocneho dua Kuzma - Smola a mohla by to byt celkem jasna zalezitost 3,4-0.

Co se tyce Baryho, tak se profesor Sikana opet prezentoval do medii jako arogantni picus. Komu to uniklo muze se pokochat zde https://youtu.be/iZFRIPwtmB8?t=116

Reagovat
smazaný uživatel

Na debilní otázky debilní odpovědi..

Reagovat
smazaný uživatel

To není debilní otázka, debilní je třeba "Prohráli jste 2:0, jak se cítíte?". Když se zeptá, jestli mu k tomu může něco málo říct, tak dává Pánikovi mnohem větší prostor na reakci Navíc, když se ptal na to, že vypadli "těsně před uktáním", tak je možné, že čerpal ze zpráv z oficiálu, slyšel jsem, že něco takového se před Teplicemi psalo (minimálně o Barym).

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes na dlouhou dobu poslední Slezské derby! Zklamáním je že není zdaleka vyprodané.

Na hřišti to bude boj na tribunách čekám velké představení světové úrovně a těšim se na to víc než na kopanou. Doufám že se to obejde na stadionu bez polákovin, v ulicích děj se vůle boží

Reagovat
smazaný uživatel

Ze jeste neni vypradano je ostuda.

Reagovat
bobis21

Tak já třeba nejdu kvůli termínu - když skončíš v 5 v práci stovky kilometrů daleko, tak to fakt na 6 nestíháš

Reagovat
frankiefcb

pátky a pondělí. Zlo

Reagovat
andrew96

*Zio

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak už Česká Třebová. Jazda!

Reagovat
bobis21

Nekončíš v 5, nebo máš moc dovolené

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to mám hodně dovolené, sám sem čuměl

Neboj, naprosto ti rozumím, nemít dovolenou, taky bych byl nasraný. Neber to zle

Reagovat
smazaný uživatel

Darovani krve,plazmy... Resi to tak spoustu lidi aneb kdo chce

Reagovat
Kepy_FCB

jenže to ti dají termín oni ne že si tam jen tak příjdeš

Reagovat
Wyrda

Ja si vzdycky termin vybiram

Reagovat
smazaný uživatel

Neni pravda

Reagovat
sosna

Tak určitě.

Reagovat
bobis21

Já bych to takhle vyřešit nemohl třeba...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Proč na dlouhou dobu? Co když je chytnem na podzim v poháru?

Reagovat
Kepy_FCB

To PČR nedovolí

Reagovat
Lemond Laws

Bude nějaký bordel ve městě aspoň?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl! Policajti se ty semafory prostě pouštět nenaučí! Oni ti pustí nejdříve zelenou, ale až za tou červenou přes kterou nemůžeš, potom ti dají zelenou doprostřed na ostrůvek 1x3m (asi pro 30 lidí), pak zase červená tam i zpět, strašně dlouhá pauza než pustí všechny směry,...., a pak už jsme šli všichni na červenou, takže nevím jak to dopadlo.

Já jsem tam za poslední dva roky snad nezažil, že by šlo projít skrz oba směry a tramvaj najednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Velké derby Slezska! Snad to bude poradna jazda s kurwami

Reagovat
smazaný uživatel

Laštůvka - Fillo, Pokorný, Stronati, Granečný - Holzer, Jánoš, Hrubý, Azevedo - Kuzma, Smola. Jestli bude Reiter, tak budu rád, ale jinak je tam Holzer jasný, nedělejme si iluze, že to bude jinak Kuzma se Smolou nehrají na podzim dobře, zajebávájí už snad i víc než Diop, minutáž v lize mají velkou a gól v lize nedali od srpna, ale dal bych je tam, věřím, že by se mohli dnes probudit, navíc Kuzma je ve středu prostě lepší než na křídle. Fleišmana jsem na trénincích neviděl, Granečný neměl špatné věci v těch 20 minutách v Teplicích, dnes je tedy ideální čas, aby ten prostor v základu dostal a když uspěje, tak snad i dlouhodobě, nic proti JF, ale 21 vs 35 je sakra rozdíl.

Jinak důležitý bude první gól, když ho dáme rychle my, tak to bude o tři a více gólů, když Opava, tak je to ještě víc povzbudí a ještě větší beton budou hrát, měli by to synci být schopni otočit, ale s trochou štěstí by takhle tu remízu SFC uhrát možná mohlo, prohrát s Opavou by bylo neskutečné neumění a to se snad nestane. Těším se na atmosféru, i když vyprodáno nejspíš nebude, což je celkem smutné, ale hrát ligu v týdnu je zlo, takže to asi i můžu pochopit...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
lichna.

Pokud nebude zraněný, tak Fleišmana rozhodně nikdo ze základu nedostane. A je to dobře.. S Kuzmou v útoku souhlasím, se Smolou ne. Ať tam jde v 60.minutě rozbít unavené, ale na základ dle posledních vystoupení nemá ani zdaleka. Jediné co by ho nominovalo do základu, že vidět jak porážíme 3:0 Opavu góly Smoly a Kuzmy by bylo fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli je to dobře, je to spíš jen oddalování nevyhnutelného, i když od září zase podává dobré výkony, ale věk není jen číslo u fotbalistů...

Jinak, víš, že odstoupil v Teplicích, kvůli tomu, že měl něco se svalem, jestli není stoprocentní, tak se mi to zdá jako velké riziko. Ať je derby vyhecované, jak chce, tak fotbalově je zápas s Opavou ve Vítkovicích ten nejsnadnější z těch tří zbývajících...

Reagovat
lichna.

Nejsnadnější, ale snad nejdůležitější.

Reagovat
smazaný uživatel

To nejde zpochybnit

Reagovat
smazaný uživatel

(a teď můj pětipivový příspěvek, který nebude skoro navazovat).

Nnečetl jsem ještě souhrn i když vím jak to dopadlo, takže tady můžu reagovat jako generál Jenže se Smolou Pánik neumí hrát. Sice ho dá dopředu, ale míče na něj nelétají, když na něj nějaký jednou, maximálně dvakrát za poločas doletí, tak to nemá komu sklepnout, protože jim za rok nebyl schopný vysvětlit co chce hrát, nebo já nevím (a jestli jim to Pánik vysvětlil a hráči už to tak dlouho neplní, proč je neposadí?). Do toho chodí Smola do soubojů o nepřesné centry zbytečně rukama, Diop je průměrný a hodně poctivý útočník, ale Bob se svou taktikou(?) z něj dělá pro Baník jasného člena základní sestavy (asi i právem, pokud by nedal do útoku ostřelovače Kuzmu s faulujícím čekatelem Smolou a pořešil by rozestavení v záloze.

Dnes se při té jedné Kuzmově pobídce Smola odrazil o jeden krok později, jinak by na branku před kotlem dával gól (a kdyby ji právě ti dva běželi oslavit před zaplněný kotel SFC, ...to už přeháním a trochu vlhnu ). Kuzmanoviče si pamatuju jen u jedné střely, kdy si to připravil strašně špatně a byl otočený spíše ke střídačkám, než k brance (třeba chtěl sejmou Boba) - přitom když k nám přišel a hrával hlavně na jiné pozici, dostával se ke střelám rozhodně více. To už ho taky musí pěkně otrávit, když trénuje střely a hraje levou zálohu, kde se v naší netaktice dostane k pořádné střele jednou za čtyři zápasy. Troufám si říct, že na kraji by nám více pomohl Hrubý nebo Jirásek, než Kuzma.

Granečný není dobrý, ale je rozhodně lepší než Holzer, který byl nezaslouženě několikrát v základu (hostovačka nebo se ho zbavit a ušetřit na platu, přece nemůže dostávat tolik šancí jen proto, že bere hodně). Lalkoviče jsme kurva Bobe brali na co? Může na tom někdo být se sebevědomím i samotným přínosem pro tým hůře než Holzer?

A co to mělo být s tím Procházkou tři minuty před koncem? To mu ještě dává sežrat tu hádku po nějakém zápase? Nebo je to jen ze zvyku? Bary se ozval, tak už si nezahraje?

A hlavně od začátku hrajeme na bod, vyloučí nám hráče, nestřídáme, máme bod a uvidíme, co bude, hlavně opatrně. A až ke konci (10 minut) začneme hrát.

Se špatnou Opavou!

Doma!

Do p*če!

Vzhůru dolů, do prostřední skupiny, A při menší porci smůly ještě níže! Neměnný a kozervativní Pánik ven! Za záchranu díky, ale za nic více!

Co se týká fanoušků, tak u nás až na 3-4 bouřlivější chorály obrovské zklamání. Na sektorech B to bylo stejně špatné jako výkon na hřišti. Zkusil bych to pochopit, pokud by byla soupeřem Příbram, ale bylo derby a lidi jsou zdechlí a zhnusení nudou na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Já chodím na B5, jako snažil jsem se, ale už moc ta nálada není, když vidíš jak to vypadá na hřišti , potom to tam ke konci šel hecovat Hrnek v tričku , tak to bylo lepší, ale že je to na derby ostuda, tak to nezastírám, no. Když u nás v sektoru je nějak obecně nejhlasitější fanoušek, který chce furt na hřišti Baroše , i když není ani v nominaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Na B4 je to podobné, až na toho Baroše . A proti Karviné tam byla dvojice, která při chorálu zvládla zrychlit tak, že když kotel končil první sloku, oni končili druhou.

Reagovat
Salfovic

0:0

Reagovat
Salfovic

do Baníku

Reagovat
Lemond Laws

Rozumný rozhovor.. na něj

Reagovat
taws

dobře to řekl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Generálmajor Pánik dnes opět vyškolí hejtry.

Reagovat
db18

Teplice jsem čekal níž.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky Jinak, co říkáš na Viktorku? Na to cestování letadlem do Ostravy z Prahy, jak měli ten pohár s Hlučínem? Já si myslím, že se to moc nevyplatí, víc než hodinu busem z Plzně na letiště, pak čekat na boarding a to všechno okolo, potom z Mošnova do centru Ovy, do hotelu, další skoro půlhoďka busem... Z Plzně jezdí do Ovy pendolino a 4,5 hodiny zase není tak moc a ani bych neřekl, že je to nějak nepohodlné, hlavně tedy ve srovnání s charterovým letadlem...

Reagovat
db18

Jako, taky mi přijde lepší vlak. To letadlo mi přijde jako zhovadilost... Do Mnichova se taky jelo busem, i když Bayern naopak letěl do Prahy a pak jel busem do Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom Bayernu jsem to nevěděl, když to nedává žádný smysl...

Reagovat
Uwe háže buly

Taky to mám pocit docela schytali od nějakých ekologických aktivistů právem teda

Reagovat
Kepy_FCB

Nasrat Gretu

Reagovat
smazaný uživatel

Mě překvapil Liberec v těch odměnách agentům (jestli si to pamatuju od rána). Přišlo mi to, že co ušetří za přestupy, dají agentovi. Pokud tam nejsou započtené částky (což asi jo) z nákupů Trpišovského oblíbených do Slavie.

Reagovat
Radin

Tak jak by hrála třeba Slavie s daleko menšíma financema jsme viděli pár let zpět. Že dnes vykoupí ligu a machrují není měřítko. Když měli spoléhat na sebe a to je obrovská aglomerace a lákadlo už samotná Praha, tak úplně vyhořeli a skoro sestoupili. S tím vedením by s penezma jak mají ostatní hrála o sestup i Sparta..

Reagovat
Kang & Kodos

Oni s tim bugdetem proháněli i týmy, proti kterejm je Slavie s bugdetem něco jak tady Opava. Můžeš mít rozpočet klidně 10 miliard, ale když nebudeš vědět jak s nima zacházet, tak ligu stejně nevyhraješ

Reagovat
smazaný uživatel

Páník ven!

Reagovat
Rothbard

Emery je volný.

Reagovat
Kepy_FCB

Emeritní trenér K.Brückner též

Reagovat
lichna.

Smolu až v druhém poločase, ať je doklepne. Na to je ideální..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pro ty, co ještě nehlasovali připomínám

Rok se s rokem sešel a je tady třetí ročník soutěže o největšího dementa. Někteří se celý rok pracně snažili o to, aby zvýšili svoje šance, a tak jsem sám zvědav, jak dopadne tento ročník.

Hlasování je jednoduché, stačí, když napíšete tři největší dementy na EF dle Vašeho uvážení. Toho, co umístíte jako prvního, dostane 3 body, druhý dva body a třetí bod.

Svrhne někdo loňského vítěze valloireho? Třeba předloňský šampion Owny? Je to na vás.

https://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/70100/

Reagovat
smazaný uživatel

Očekáváte nějaké zeštíhlováni kádru Slavie?

Reagovat
KoryVCF

Rozhodně, myslím že Hora se vrátí zpět do Teplic, Provod si myslím že půjde někam Hostovat a doufám že TECLA prodají ! :)

Reagovat
db18

Ano. Hora určitě pryč. Takacs byl asi jen do zimy, ale myslím, že si ho nechají ještě do konce sezony na úkor Frydrycha.

Za další kandidáty považuji Hromadu, Traoreho, Yusufa, Tecla a MvB.

Reagovat
Greny

Hora, Provod, Hromada, Takacs nebo Frydrych, mozna jeden z dvojice Holes - Zeleny a jeden z utocniku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu do MLS.

Reagovat
smazaný uživatel

Hora zpátky do Teplic, pravděpodobně hostování všichni tihle: van Buren, Tecl, Hromada, Provod (?). Možný je i odchod Frydrycha nebo Škody, hostování připadá v úvahu i u Júsufa a Markoviče. Nabídka pravděpodobně přijde na Koláře s Olayinkou… Může se toho stát dost.

Reagovat
naheCZ

Určitě ano, jména už zde padli. Hora, Hromada, Tecl, MvB, Škoda, Zelený. Někdo asi jen na hostování. Taky asi budeme i vstřícnější k odchodu Součka. Podle mě ale možná dojde i ke stáhnutí někoho, asi Musa by se mohl k nám přesunout. Felipe asi taky zahájí přípravu s áčkem. Předpokládám, že Takács zůstane a přijde ještě nějaký stoper.

Reagovat
lichna.

Jak dali schválně na titulní fotku Balcárka, aby se nejebal Bob.. Fikané.

Reagovat
Puskas

Kam s tím na Cukrouška. Napíše: "Ještě že na fotce není Páník." A už to pojede...

Reagovat
pingla

Jak překvapivé, že VAR bude na zápasu Plzně, Slávie a Sparty

Reagovat
Han střelil první

Jebat Opavu!

Reagovat
Wyrda

LOL Bob se sestavou nezklamal A Grance nedá ani na lávku

Reagovat
lichna.

Holzer v základu. KURVA!

Reagovat
smazaný uživatel

Trevor mel pravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl. Bob má i rekordně starou lavičku náhradníků, nejmladší Budinský 26. Fakt komedie, hlavně, že tam musí být Pazdera se Šindelářem, tam mohli být Granečný a Kaloč. Holzera jsem čekal, když bude RR mimo, jistota. No

Reagovat
smazaný uživatel

Azevedo blonďák Už jsem viděl všechno.

Reagovat
bobis21

Když už mám takové krajní hráče, tak dám aspoň Holzera vlevo (kde je lepší) a Kuzmu vpravo (kde je lepší). Ale ne, budeme radši hrát oba přes nohu, ať nemůžou centrovat na vysokého hrota. A po zápase brečet, že hráči mimo pozici nepodali očekávaný výkon.

Reagovat
Kepy_FCB

jééé tvl na tohoto soupeře je úplně jedno kdo a kde nastoupí

Reagovat
bobis21

Doufám že jo, ale pokud se na ten fotbal chceš i dívat ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Holzer je lepší jen tam, kde nezabírá místo zdravému fotbalistovi - ať jde na přestup nebo na hostovačku, než ho nezkusí při té nejposlednější šanci z posledních probudit nový trenér.

Reagovat
Zark

podme to vyhrat banik

Reagovat
smazaný uživatel

Vlášku, příště drž piču, kdy je hymna, pičo.

Reagovat
Salfovic

To už rovnou mohl říct: V pořadu padají sprostá slova, a tak by se na něj neměl nikdo dívat.

Reagovat
Shevchenko

Je nějaký důvod proč hrajeme v modrých trenkach?

Reagovat
Kepy_FCB

vypadá to lépe

Reagovat
smazaný uživatel

Lípa.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Nebe nad lípou.

Nebo nějaké uklidnění, sebevědomí, či podobný blábol. I když u Baníku je modrá obhajitelná.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
HorajzmAmmann

Hej, to je pecka ne? #KuzmaTeplice

Reagovat
db18

?

Reagovat
Shevchenko

Čistá

Reagovat
Kepy_FCB

to bylo průhledný

Reagovat
HorajzmAmmann

Jasný no...

Reagovat
HorajzmAmmann

Vole tohle bylo zbytečný. .

Reagovat
db18

Ty vole Ádo.

Reagovat
Pyroman

Jánoš

Reagovat
Kepy_FCB

To bych do Jánoše neřekl

Reagovat
Selänne

To je vůl...

Reagovat
fabec1222

Chyba Pánika, neměl ho tam dávat = Pánik ven

Reagovat
Kepy_FCB

naordinoval jim válku takže fakt ven

Reagovat
pingla

Reagovat
EAG le grand amour

Jánoš to je velkej výmaz

Reagovat
db18

"Kurva - pičo vole!"

Reagovat
mayday

Chudák. Borec co prošel italskou ligou, odehrál mraky za repre a pak tam předvádí takový divadlo.

Od koho už pak mladí kluci mají mít ten vzor.

Reagovat
djiros

Jankulovski klaun a Jánoš taková klukovina

Reagovat
Pyroman

VAR Tyvole to je dokonalost.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Kepy_FCB

proč tam Jankul šaškoval

Reagovat
Shevchenko

Si myslel že mu tu červenou zruší

Reagovat
Puskas

Třeba tu facku neviděl.

Reagovat
db18

Tak ten postup je debilní, že hráč už je v šatně a rozhodčí si ho přivolá zpátky, aby ho zase poslal do sprch.

Reagovat
smazaný uživatel

Ačkoliv to byl můj tým, tak mě to pobavilo. Za takovou blbost snad nemohl ani nic jiného čekat, má to částečně místo trestu od klubu. Nebylo to ani ohnání se, ale podíval se na něj a pak až plesknul

https://youtu.be/E2TFjoaBWY4?t=260

Reagovat
GabrielBatistuta

To je nechutnost

Reagovat
smazaný uživatel

Co Jankul udělal?

Reagovat
Puskas

Pořvával na rozhodčího.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
ondrasch77

Jánoš nějakej přemotivovanej...

1. žk měl dostat už v 8. minutě po skluzu na stojnou nohu opavského hráče...

Reagovat
Salfovic

Už tohle mohlo bejt klidně na ČK.

Reagovat
ondrasch77

Bylo to zepředu, takže taková oranžová...., ale žlutá rozhodně

Reagovat
smazaný uživatel

Ten co ho Jánoš plesknul už taky mohl mít druhou, celkově dával rozhodčí málo karet. Třeba Kuzma do rozhodčího sice mírně, ale chtěně strčil rukama a nic.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
mayday

Taky jsem si říkal Asi se těsně před zápasem dozvěděl, že dostal kopačky nebo něco

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kaspar

Jankulovski kdyby radsi pracoval na koncepci baniku

Reagovat
Salfovic

Teď ještě aby na Jánoše nepodal Vyvadil trestní oznámení

Reagovat
Skalda29

Ale tady toto už je komedie navíc, zbytečně ztráta času. To mu mohli v týdnu udělit třeba na disciplinarce

Reagovat
djiros

A tam by potrestali i rozhodčího, že neudělil ČK přímo. Správně to vyřešil.

Reagovat
GjøvikFF

Naopak naprosto perfektní, přesně takhle má VAR fungovat.

Reagovat
pingla

Reagovat
bobis21

Tohle byla naopak ukázka toho jak fungovat nemá. Pokud je přerušená hra a zkoumá se to na videu, tak je hovadina poslat hráče do šatny ještě během zkoumání. To byla naprostá fraška.

Reagovat
smazaný uživatel

Patrně to začli zkoumat až po tý žlutý.

Reagovat
bobis21

Což by ovšem byla taky známka amaterismu a špatného zvládnutí situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Amaterismus od rozhodčích vidím spíš v tom, že se vůbec neřešil ten první Jánošův skluz.

Reagovat
GjøvikFF

Přesně tak.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
GjøvikFF

Ale on dostal info až po tom, co mu dal žlutou, v té době viděl jen ohnání se, ale ne úder do obliceje.

Reagovat
bobis21

i pokud by mu dal žlutou, tak se to pokud vím MUSÍ přezkoumat na videu, protože to vedlo k vyloučení. Je jedno jako co to viděl, video to zkoumat muselo v obou případech.

Reagovat
Salfovic

VAR asi řeší jen přímé čk.

Reagovat
GjøvikFF

Ne, to opravdu nemusí. Nebo lépe řečeno- dokonce nesmí.

Reagovat
bobis21

takže on to řešit nesměl a přesto to řešil jo? To je top koment dne

Reagovat
GjøvikFF

Nevim, jestli si ze mě děláš prdel, nebo máš tak dlouhé vedení. Rozhodčí mu dal druhou žlutou. Pak ho videorozhodci upozornil na to, ze to byla spíš přímá červená (což může), rozhodčí to zkontroloval a opravil verdikt.

Reagovat
bobis21

Vždyť přesně o tom celou dobu mluvím Škoda že už jsem hlasoval pro největší blbce na EF, právě by ses dostal minimálně na to 3. misto

Reagovat
GjøvikFF

Promiň, ale na tohle už opravdu nemám sílu.

Reagovat
bobis21

Tak já napíšu že nemají hráče vyhánět do šaten dokud není konečné rozhodnutí a ty mi oponuješ něčím co s tím vůbec nesouvisí. To je argumentace jak ze základní školy

Reagovat
mistr129

Nesměl řešit, jestli dal oprávněně žlutou. Poté, co jej teda poslal do sprch, mu VAR řekl, že to bylo na červenou. Šel to zkoumat a dal mu jí.

Reagovat
bobis21

Takže se stalo přesně to co říkám, včetně toho co se mi nelíbilo.

Reagovat
mistr129

"i pokud by mu dal žlutou, tak se to pokud vím MUSÍ přezkoumat na videu"

Nevím jak jsi tohle myslel, každopádně žlutou by právě nesměl přezkoumávat na videu.

Reagovat
bobis21

Tuhle situaci přezkoumávat museli. Tak to bylo myšleno.

Reagovat
smazaný uživatel

V 10 nám to jde lepe

Reagovat
pingla

Mohl by VAR vrátit situaci z té 9. minutě, kdyz Jánoš zajel do Hrabiny. Berka by ho vytáhl zpátky na hřiště, zrušil by mu redku za facku a dal by mi redku za faul na Hrabinu dokonalost

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
bobis21

neskutečný amaterismus od rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Udělal to naprosto správně.

Reagovat
bobis21

Když je přerušená hra a zkoumá se to na videu, tak snad neposlu hráče do šatny abych ho po přezkoumání volal zpátky.

Reagovat
GjøvikFF

Dokážeš už pochopit, ze info dostal až poté, co mu dal druhou žlutou? Rozhodčí to viděl zezadu, byl přímo u toho, ale nemohl res Soucka vidět, ze to bylo do obličeje.

Reagovat
bobis21

Já neříkám že mu neměl dát tu žlutou, ale že ho neměl vyhánět do šatny, když věděl že se to ještě přezkoumává. Ty celou dobu vůbec nechápeš co mi vadí a ještě jak největší chuj začneš větu "Dokážeš už pochopit" - přitom ty jsi ten kdo nechápe

Prostě dám žlutou, ale hráči řeknu ať ještě minutku počká na přezkoumání a pak ho buď vyženu nebo změní verdikt.

Reagovat
ondrasch77

Tak Frýdka taky nedávno tahali pomalu z šatny, aby si šel po VARu znovu kopnout

Reagovat
bobis21

Však jo - to je to co se mi na tom řešení nelíbí - dokud není konečné rozhodnutí, neženu hráče do šatny ..

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ještě záleží na tom, kdy mu dal vědět ten VAR.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Selänne

Reagovat
Shevchenko

Ten Souček sympaťák od pohledu teda

Reagovat
Kepy_FCB

mohl by hrát hobita

Reagovat
Shevchenko

Chválím Jánoše dal mu výchovnou facku a ví, že nám to v deseti jde líp protože tohle byl příšerný poločas

Reagovat
Rothbard

Baník za 1,5

Reagovat
Kepy_FCB

Zatím maras SFC mohli klidně vést 0:2

Reagovat
ondrasch77

Moc tě nepalcuju, ale dneska za objektivnost

Reagovat
HorajzmAmmann

Blonďák Azevedo.. .

Reagovat
Salfovic

Chudák Souček

Reagovat
Rothbard

Bohuš nezvládá

Reagovat
Kepy_FCB

Holcr

Reagovat
HorajzmAmmann

Těžký hrát v 9 no... Konečne Holzer střídá

Reagovat
Kaspar

jeste ten snehulak v utoku

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a to jsem se ve svém delším příspěvku nahoře nevyzpovídal. Hraje nás o jednoho méně a Bob tam nechá tak dlouho Smolu, který je vhodný hlavně na centry (ke kterým se nedostáváme) a který prostě není na nějaký aktivní pohyb a presink jako Diop.

A místo Procházky 3 minut před koncem tam měl jít Baroš nebo Azevedo 20-25 minut před koncem. Ten fackovaný vlasáč by se vykratoval a měli bychom i více standartek.

Reagovat
bobis21

A teď dá Kuzmu doprava tak to mělo být od začátku

Reagovat
HorajzmAmmann

Dej tam Azeveda a Baroše ne???????

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Snad přijde Šulc, pokud tam vlítne stejně jako na domácí zápas s Baníkem, tak by proti 10 mohl něco ukázat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl to je fotbal klasická páteční předehrávka

Reagovat
bobis21

Úplně standardní fotbal pod Pánikem, nevím čemu se divíš Jen nám tam často něco spadne, tak sbíráme i nějaké body

Reagovat
db18

Válka!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Za urážku hradu osdouzení k pádu

Reagovat
Rothbard

O co jde?

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Díky, nemohl jsem si vzpomenout co s tím hradem to bylo. K lepšímu vyznění chyběla ještě výhra.

Reagovat
Selänne

Šulčík ♥

Reagovat
mickey mouse

Řezníček

Reagovat
HorajzmAmmann

Procházka? ??????????????????

Do pici... Procházka? ????????

Bobe... tahni

Reagovat
Salfovic

Tý jo, to by bylo krutý.

Reagovat
Coutinho10

wow Fendrich gol Diopa by mi ve fantě dost pomohl

Reagovat
KingMaster13

Ten jen tak neodejde. Jak je vidět tak ho bylo hrozně těžké dostat už z Liberce

Reagovat
Selänne

„Abych řekl upřímně, nejvíce mě láká práce tady, to byl vždycky můj sen. Obdivoval jsem v minulosti české kluby, které se dostaly do Evropy a tam braly body silným protivníkům,“

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ACSeRw!n

volne prelozeno: "Ty volee, no to nevim, ze joo.. Jit jako nekam do zahranici a tam se morit s jazykem ? To uz nemam zapotrebi. Zustanu doma, tady me luxusne plati."

Reagovat
mayday

Asi tak Pochopitelně pokud má nějaký ambice, jakože snad si myslím má, tak v případě nějakých solidních nabídek z top5 lig by po tom měl skočit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ambice... top tým z top ligy ho určitě neosloví, takže max. nějaký Rusko, Řecko nebo někdo ze spodku Bundesligy, kde ho po půl sezóně zase vyhodí. To je pro něj lepší zůstat tady a hrát každej rok poháry, dokud Číňani sypou.

Reagovat
mayday

Tak top tým ho asi neosloví, ale top5 liga řekněme nějakej lepší průměr, nebo i to Rusko, týmy jako Spartak, Lokomotiv, z profesního hlediska by po tom asi skočit měl.

I když tomu moc nevěřím.

Reagovat
Kepy_FCB

https://youtu.be/3cez9GmOqmc

Novotný ostuda národa

Reagovat
C-M@ster

Dost by me zajimal tvuj pohled na Zemanuv postoj k Tchaj-wanu.

Tchaj-wan ma v ČR 14x vyšší investice, tudíž je pro nás vyhodnejsi partner.

Z meho pohledu je to jasny, Zemanuv sponzor (Kellner) ma byznys v Číně a Zeman se tak kvuli nemu otevrene stavi proti zajmum ČR - kvůli zajmum par podnikatelu ze sveho okoli.

Jak se na to diva typicky zemandrtalec?

Reagovat
fabec1222

Tohle je bohužel problém společnosti jako takové, ne jen ČR. Nadnárodní korporace a různí lobbisté mají dnes mnohem větší moc a kapitál, než mnoho států

Reagovat
Kepy_FCB

celý svět má byznys v číně i ty tvé západoevropské chalífáty

Reagovat
C-M@ster

Investice Tchaj-wanu v ČR = 5,69 miliardy. Investice Číny = 410 miliónů i přes Emanovo lezení do prdele.

Znovu se tě ptám, v čem je pro ČR vyhodny jim lezt do prdele, nebo jak si clovek jako ty toto lezeni vysvetluje?

Reagovat
Kepy_FCB

a k čemu jsou hřibovité provokace?

a co mě vůbec otravuješ s čínou, vlákno je o mentálovi z vesnice u Prahy

Reagovat
C-M@ster

Hrib ze smlouvy mezi Prahou a Pekingem chtel vyjmout dodatek o tom, ze Prahs uznava, ze Tibet, Tchaj-wan a dalsi patri Cine.

Coz je logicke, kdyz jsne demokraticka zeme a Tchaj-wan s nami spolupracuje, Hrib hajil zajmy CR.

Zeman se proti nim verejne stavi, at uz na stranu Ruska nebo Ciny.

Reagovat
fabec1222

Nechápu, že takový prase si mohli zvolit jako starostu, co to tam bydlí za lidi?

Reagovat
Kepy_FCB

ten název asi má opodstatnění

Reagovat
Hokaido

Možná tomu sami ti lidé rozumí trochu víc než ty? Novotný je frajer, dokážu si představit, že jako starosta dokáže za řídit daleko víc potřebných věcí pro občany jako 90 % ostatních starostů.

Reagovat
mistr129

Zdaleka s ním ve všem nesouhlasím a jako celostátního politika bych jej určitě nevolil, ale jako starosta je dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Bav se s debilníma komoušema..

Reagovat
C-M@ster

Jinak i tvuj postoj k tomuto je prapodivnej.

Podporovani ruskyho prepisovani historie, kdy nas z Mosky budou ucit, co se delo v Praze

Reagovat
Kepy_FCB

oni ví lépe co byli vlasovci zač, ne?

Reagovat
Hokaido

Jj, oni jsou známí tím, že historii vždy za všech okolností prezentují tak, jak se stala.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Salfovic

To je prdel S tím, že to dotáhne do ruské státní televize určitě nepočítal.

Prostě, jak řekl Larry Flynt: Udělal jsem z celého světa bulvár.

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
andrew96

Jen ať kvičí, podsvinčata.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Borec Rusko

Reagovat
Blasphemer

Novotný je zmrd, ale ti Rusáci v tý TV. Postavil bych tady těch pomníků klidně 300, když je tolik sere.

Reagovat
KingMaster13

On je dement ale neposere se z ničeho a umí hezky rejpnout do vosího hnízda, to se mu musí nechat

Reagovat
mayday

Hlupák to není. I když teda vypadá a působí jak totální debil

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším, až bude kandidovat do parlamentu. Určitě mu to hodím.

Borec.

Reagovat
db18

Jestli tak dlouho vydrží naživu.

Reagovat
oli9

náhodou takhle rozčílit rusáky u nejsledovanejsi tv v rusku oni jsou mimo realitu...

Reagovat
smazaný uživatel

ti Rusaci, jak to nedavali a radsi to vypli skoda, ze uz tu neni tipovacka, pod jeho tipy a komentari byla vzdy super diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

nejvic musim ocenit to, jak rekl, ze nazory ruskych predstavitelu, jsou cechum pro smich a nikdo je nebere vazne a nikoho nezajimaji (samozrejmw s vyjimkou par komunistu)

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

Reagovat
Mimalu

Reagovat
lampas

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

Já ho teda fakt neměl rád, ale jako starosta si mne zatím získává.

Reagovat
andrew96

Jak s čím. Někdy je vtipný či se udrží v mantinelech, jindy je překročí a připomíná toho starého Novotného.

Reagovat
ACSeRw!n

je to kral

Reagovat
Salfovic

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je troska jako ty.

Reagovat
lampas

Takhle se na ně musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíce mě na tom celém výstupu sere to (neznám příliš historické souvislosti kolem Vlasovců, musel bych to nastudovat, a potom bychom o tom mohli polemizovat), že ten jeho výstup - proslov, jak se svíjel, dělal ze sebe klauna apod - zcela zdegradoval veškeré jeho slova.

To je jako kdyby za mnou v hospodě přišel feťák a i kdyby všechno, co by mi říkal byla pravda, tak bych ho vůbec nebral vážně.Takže ruská televize si tímhle zase nahnala plusové body v očích ruského národa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

to je borec Je to teda debil, já ho nemusím... ale takhle je vytrolit, to je prostě pán

Reagovat
smazaný uživatel

Čím je vytrolil?

Vem si, že té své státní televizi věříš (ČT, vedená vládou, které bezmezně věříš) a oni tam na té české televizi pustí rozhovor dejme tomu s (nevím, plácnu) s příznivcem nacistů, který bude chtít postavit v Lidicích sochu Heydricha... no a bude vypadat a chovat se stejně jako ten Novotný - budeš se cítit vytrolejenej?

Reagovat
Pablos

já na zprávy nekoukám už asi 6let ...tak nevím čemu mám bezmezně věřit. A potom, myslel jsem to studio ruský ...ty tam z něj byli úplně mimo, vždyť si z nich udělal regulérní totální prdel a měl je úplně na háku, zatím co oni by snad na něj posílali tanky nejradši.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Losinho

Novotňák je super, snad bude mít větší politický ambice.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi dement. Novotný neskutečnej frajer. Tý ruský špíně ukázal kde je její místo.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
andrew96

Dnes snad konečně kvalitní derby.

Snad Svědík za těch 5 dní stihl proti sobě poštvat i další hráče, než jen Zajíce. Nedivil bych se, kdyby zase posadil Heloše. U Zlína stačí vyměnit Železníka za...v podstatě kohokoliv, a ono to půjde.

Reagovat
fabec1222

OT: Razýmová

Anorektická instagramerka Havlíčková se může jít zahrabat

Reagovat
Greny

Tak Havlíčkova je pořád naděje že do budoucna se zlepší.. u Ratanové je to zlepšení mezi sezóna rapidní už v přípravě to vypadalo na vzestup ale že skončí dvě vteřinky od bedny to jsem necekal

Reagovat
fabec1222

Havlíčková se musí dát hlavně do kupy psychicky. Koukal se o ní v tomhle ohledu loni moc dobře nevyjadřoval, tak snad se dá dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

drž hubu ty vypatlanej demente, Havlíčková je obrovskej talent a skvělá holka, jenom idiot jako ty při takovém úspěchu naší závodnice musí jinou shazovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Příbram za čtvrt roku nevyhrála jedinej zápas, za posledních 10 zápasů to má 0-3-7 a jako bonus ještě zvládli prohrát s Chlumcem. Tohle jestli neporazíme, tak bych tam Jílka nechal

Reagovat
KingMaster13

A Martin Hašek dovnitř

Reagovat
smazaný uživatel

Já čekám buď 4:0 pro Spartu nebo 3:3, vidím to 50 na 50.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Chlumec se podceňuje.

Reagovat
JeséRodriguez

soupeř, kterej má svoji kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

Ve středu jsme s údivem sledovali výborný výkon dvojice Martinez - Lukaku. A dnes zas budeme s údivem sledovat tragické vystoupení Kozáka.

Jediné štěstí, že týmy kolem nás jsou stejně trapní, takže reálná šance na 3 místo po konci podzimu stále, byť celkem nepochopitelně existuje.

Reagovat
20DollarsInMyPocket
Reagovat
oli9

Dobré ráno... jj pasta ma fazonu ale v tom zápase 2 tretiny hruza ale pak to golem.anh touhle akci vse zapomnel... jibak ovsem take krejci neustále top a strasne nedoceněny hráč

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jj,Krejčí je i podle mě dost nedoceněnej u některých fans bruins, který ho třeba před minulou sezónou už posílali do třetí lajny nebo do pryč úplně. Ještě se mi líbí, že je jedním z mála hráčů, který ještě předváděj takovej ten evropskej styl hokeje, ne ten blázinec nahoru - dolu, co je teď

Reagovat
PP

mít další 2 centry jako je Krejčí, tak je naše repre v pohodě.

Reagovat
ACSeRw!n

s hokejem tady neuspejes panacku

Reagovat
oli9

Nekde je tuším diskuze k nhl tady

Reagovat
Pablos

jo tohle bylo dělo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Neskutečná finesa

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Schick gól ve 3. minutě proti Paderbornu!

Reagovat
exse

A jakej

Reagovat
Puskas

Reagovat
Salfovic

Krása

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
ondrasch77

perfektní příjem míče...

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
montaigne33

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Plus ještě Darida proti Dortmundu

Reagovat
ondrasch77

Docela čumím, jak to Jürgen poskládal....

V sestavě cgyběl Ibiševič i Kalou

Reagovat
smazaný uživatel

obrovská kvalita řešení

Reagovat
smazaný uživatel

Jilek

Reagovat
ACSeRw!n

kapitan na kridle..

Reagovat
db18

Mandjeck na stoperu

Reagovat
fabec1222

Slepička

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Teď jestli dát kilčo na gól, nebo na červenou.

Reagovat
Kaspar

Hlozek opet vpravo kde je tragicky a Frydek v zaloze kde je vzdy jen do poctu

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím poradí mi někdo nejlepší zdroj PREVIEW pro českou a anglickou ⚽ ligu tak, abych měl komplet info o celém kole nejdéle v pátek? Díky!

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
smazaný uživatel

no to právě NE. tady vidim previews akorát na dnešní 3 mače :((

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ratusek

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
pingla

Hancko už ani na lavičce?

Reagovat
Selänne

Je zraněnej.

Reagovat
ondrasch77

Je hroznej...

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím poradí mi někdo nejlepší zdroj PREVIEW pro českou a anglickou ⚽ ligu tak, abych měl komplet info o celém kole nejdéle v pátek? Díky!

Reagovat
smazaný uživatel

eurofotbal.cz a nauc se cestinu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slovacko jakej tam byl asi kurz..

Reagovat
smazaný uživatel

Mandjeck na stoperu Ale tak třeba alespoň zkvalitní rozehrávku. A Příbram stejně nemá v ofenzivě hráče ligových kvalit.

Reagovat
Greny

Jo a Krejčí v záloze... Nechápu proč ho nepostaví na stopera

Reagovat
Rarášek

L+L

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou sestavičky

Reagovat
Greny

Jílek v Příbrami tři ofenzivní hráči... Železná Sparta

Reagovat
Greny

Jo a dodám to fakt bude hrát Krejčí záložníka a Mandjeck stopera?

Reagovat
Riviera Kid

Proč má Hložek žluté číslo?

Reagovat
Greny

Myslím nejlepší nahrávač v lize?

Reagovat
Riviera Kid

Děkuji.

Reagovat
Salfovic

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Za měsíc.

Reagovat
Tigerinho

Za 5 kol.

Reagovat
Kaspar

v každým kole je označený jeden žid

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
db18

Kanga

Reagovat
Selänne

Strašně rád bych od nás viděl nějakou naučenou kombinaci. Ale za 17 kol bych toho chtěl asi moc, no.

Reagovat
Kang & Kodos

Lischka-Frýdek-aut nepočítáš?

Reagovat
andrew96

Skoro taková útočná síla jako Ujčík-Hlaváč-bekend.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Greny

Sám Jílek říkal že potřebuje čas ještě rok vydrz

Reagovat
smazaný uživatel

Jak chceš něco nacvičovat s Kangou v sestavě, když si ten hráč stejně bude hrát svoje? Ten hráč je prostě průšvih a musí pryč jestli chce Sparta něco hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu sice 50 slov za minutu, ale než jsem ty dva řádky napsal, Kanga měl dvě ztráty.

Reagovat
Selänne

Drž už hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si stěžuješ, že nefunguje kombinace twl Klasika

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, on se tam ještě bude minutu dohadovat

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska budu kňučet.

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli si proti těmhle zoufalcům se stylem z pravěku nevytvoříme za půl hodiny víc než pár rohů, jednu pološanci a necháme se znechutit tim, že překvapivě hrajou jak dobytci, tak je něco hodně špatně

Reagovat
Kang & Kodos

In Jílek we trust!

Reagovat
smazaný uživatel

Buď budete nadávat trenérovi za to, že Sparta nehraje dobře, nebo proto, že nehraje Kanga. Holt si budete muset vybrat

Reagovat
Selänne

Budeme nadávat trenérovi, že nás Kanga musí tahat ze sraček a zařizovat 50% procent všech branek.

Reagovat
smazaný uživatel

z penalt. A milionu střel, které se měli řešit líp.

Reagovat
Selänne

Reagovat
andrew96

Hanousek moderní bek.

Reagovat
smazaný uživatel

Kangovi fanoušci: Kanga je geniální a nesmí se kritizovat

Taky Kangovi fanoušci: to, proč je Kanga na hřišti, vůbec nefunguje

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby dneska Kangu o půlce sundal, ani bych se nedivil. Snad nejhorší výkon za Spartu

Reagovat
JeséRodriguez

dneska je fakt špatnej

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten Rezek je tragickej. Splašenej jak nějakej dorostenec.

Reagovat
Kang & Kodos

A už měl bejt venku

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Právě.

Reagovat
Selänne

Tohle není za žlutou. Aha.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jeje, ubrečenej Frýdek

Reagovat
Kang & Kodos

Pak se někdo může divit, že tady sotva vyroste nějakej opravdu technickej hráč, kterej umí 1 na 1, když v lize dostaneš kartu spíš za trochu pomalejší střídání než za šlapák někam ke kolenu nebo za 8 faulů za zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduché pravidlo: VAR musí rozhodnout do 30 vteřin.

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyť se svalil metr před Tettehem

Reagovat
Cottage

to nebyl ani ofsajd

Reagovat
Salfovic

Proč to neuznali ?

Reagovat
Kang & Kodos

Heča 30 metrů od něj nikdo, a on to nakopne jak poslední lopata. A ještě přímo na nohu Rezkovi

Reagovat
andrew96

To bylo geniální. Asi v tom nechtěl Kočího kolegiálně vykoupat.

Reagovat
Selänne

Přišel k nám hlavně díky skvělý hře nohama, takže fakt nemůžeš čekat, že bude umět hrát nohama.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kaspar

Jilku padej si preparkovat Fabii

Reagovat
Selänne

Tetteh a Kozák, to je fakt kombo.

Reagovat
Kang & Kodos

Ty píčo, poslední tři minuty jsem se v kuse smál, nejlepší pasáž v historii ligy

Reagovat
Raylan

Ty vole, z toho fakt bolí oči.

Reagovat
andrew96

Plavšićovy skoky do vody fakt chyběly.

Reagovat
Kang & Kodos

Juliš Ten tomu chyběl

Reagovat
lada.sp

to je zoufalost

Reagovat
PBLead

Juliš tak to je taktický master plán od Jílka.

Reagovat
Selänne

Reagovat
db18

Kozák za Frýdka? wtf?

Reagovat
Kang & Kodos

Tak měl křeče, Příbram měla standartku...kdo jinej?

Reagovat
Selänne

Juliš

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Spartani, co jste blili na Slavii po Interu, doufam ze jste se vratili dneska na zem.

Reagovat
Selänne

Reagovat
ACSeRw!n

zdechni

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Nechceš se na to už vysrat?

Reagovat
smazaný uživatel

Kasli na nej. Je to uplny magor.

Reagovat
Riviera Kid

Ligový fotbalista, notabene hrající za Spartu nezpracuje jednoduchý lob.

Reagovat
Greny

OT: tak je prosinec a pro Zbrojovku asi nejdůležitější měsíc v roce, pokud se vše potvrdí dostaneme dárek k Vánocům v novém majiteli či spolumajiteli.. což by mělo znamenat i udržení Vaňka na delší časové období a posílení týmu..

Jediný odchod co zatím hrozí je Rusek

Reagovat
Kepy_FCB

kdo by to měl být?

Reagovat
Greny

Jméno co se dostalo ke mě Igor Fait

Reagovat
db18

Bude čurák bez copánku?

Reagovat
JessePinkman

Kam by měl odejít ten Růsek?

Reagovat
Greny

Zájem má mít Jablonec a Plzen

Reagovat
dinss

Čím je pro nás tak zajímavý? Však ani v druhý lize z pozice útočníka nedal moc golů...

Reagovat
Greny

jestli to nebude tim ze az do nastupu Machálka nehral v druhy lize utocnika

Reagovat
dinss

a co hrál?

Reagovat
Greny

CM nebo AM

Reagovat
smazaný uživatel

Podobná situace jako před prvním zápasem s Karvinou. Také zápas prvního s posledním. Doufám, že tentokrát už nějaké šance proměníme.

Kolář - Holeš, Kúdela, Takács, Bořil - Souček, Traoré - Ševčík, Stanciu, Olayinka - Milan Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám. Sestava taky souhlas, říkal jsem si, že by si měl zase zahrát Holeš a Škoda, nebo Yusuf. Kúdela s Bořilem mají tři žluté, ale stejně bych čekal, že budou hrát.

Reagovat
RuneSKS

Pepa misto Traorého..

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam, ještě van Buren (zrovna proti Karviné ) a Coufal

Reagovat
smazaný uživatel

Právě jsem si říkal. Zrovna proti Karviné bych ho nedával. Jak hrál dnes jsem ale neviděl.

Reagovat
Coutinho10

tak jsem hodně zvědavej dnes na náš herní projev....jestli se potvrdí ty názory, že jak hodně fyzicky naši hrají, tak že jim ke konci podzimní části pomalu dochází dech a nebo jednoduše v LM proti nám stál kvalitně připravený tým do defenzívy a přesně věděl, jak eliminovat naše zbraně a Karviná by sice měla bejt lehký soupeř, ale vyměnili trenéra a obrali i Plzeň, takže samo to asi taky nepůjde, tak uvidíme

Reagovat
Coutinho10

Bohemka rozestaveni 3-4-3...to jsem zvedavej aspon teda na 1. polocas, ktery uvidim

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bolka wtf

Reagovat
Komix

Teplice se trochu rozpadly, ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

Bolka

Reagovat
Riviera Kid

Ta Plzeň je marná.

Reagovat
Komix

Jinak teda Dynamo Snad udrží

Reagovat
HorajzmAmmann

Budějovice za týden do TOP6

Hořejš

Reagovat
Komix

Reagovat
JessePinkman

Jednou pro vždy Horejš, žádný ř.

Reagovat
Rothbard

OT: Makule

Reagovat
fabec1222

Reagovat
fabec1222

Mohli bychom udělat nějakou diskuzi k biatlonu, popřípadě celkově zimním sportům

Reagovat
smazaný uživatel

nějakej zimní článek by to chtělo

Reagovat
fabec1222

najdi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fabec1222

může, ještě se to musí nějak roznést mezi lidi

Reagovat
HorajzmAmmann

ty děcka v MB vesnický fotbal no...

Reagovat
JessePinkman

Jooooooooooo Dynamo!!!!

Reagovat
KingMaster13

Budějovice neskutečný Horejš

Reagovat
dinss

Reagovat
KingMaster13

Jinak jsem moc rád, že Takacs dostává prostor, protože zatím je fakt skvělej Doufám, že bude dostávat šance i Provod ale u něj čekám že se zvedne až po zimní přípravě, jen tomu Horovi moc nevěřím ale kdo ví třeba se ještě chytne. Buren v základu Asi jeho poslední šance dnes. A Stanciu jsem doufal že taky hrát nebude, protože poslední dobou je špatnej.

Reagovat
montaigne33

Provod by se měl rozehrát někde na hostování- naopak ze SEVERU by se někteří borci mohli vrátit. Stanciu se trápí... Ale když jsem dnes viděl Viktorku...

Reagovat
KingMaster13

Stanciu si zaslouží teď lavičku maximálně bohužel Já myslím že Provod se chytne, možná odejde Olayinka a bude dostávat víc šancí.

Reagovat
montaigne33

Olayinku by SKS zatím pouštět neměla... Titul pravděpodobně získá a znovu zabojuje o LM (letos odehrála v LM několik skvělých zápasů- příště by snad dělala i body/ víc bodů )

Reagovat
KingMaster13

No jako jestli na něj přijde super nabídka, jakože jsem slyšel že by mohla tak bych ho uvolnil

Reagovat
montaigne33

Rozhodnou JT a JT

Reagovat
KingMaster13

Ale myslím si, že by se tomu asi nebránili

Reagovat
montaigne33

Asi odejde Souček, tak aby nerozprodali základní sestavu... Ale zatím JTboss řídí klub s rozvahou

Reagovat
KingMaster13

Však by odešli maximálně 2

Reagovat
smazaný uživatel

Souček spíš ještě zůstane …

Reagovat
dinss

Vrba zajímavý rozhovor..

Reagovat
KingMaster13

Co se mu dneska stalo? Já jsem v něm dnes viděl snad starýho dobrýho Vrbu

Reagovat
db18

Už má nostalgické brýle.

Reagovat
HorajzmAmmann

poslední domácí zápas Vrby?

Reagovat
HorajzmAmmann

ještě doma s Teplicema Ten podzim je dlouhý do píči

Reagovat
dinss

No, vypadá to.

Reagovat
montaigne33

Je smutné vidět, jaký počet diváků chodí na lig. fotbal v CZ (Příbram- Jablonec- MB atd.), samozřejmě cz liga není TOP fotbal. produkt, ale na některých stadionech je návštěvnost ostudná... (fotbal. kultura v CZ /až na výjimky/ se nezvyšuje- o STBerbrových rozhodčích ap. je zbytečné mluvit...).

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jaka je kosa je tam dost lidi.

Reagovat
dinss

Souček bez karty?

Reagovat
JeséRodriguez

to mě taky zarazilo, když šel podrážkou skoro na koleno

Reagovat
Riviera Kid

https://youtu.be/QyRYT6CL2Z4

Tohle tam potom říkal jeden pán po vystoupení Novotného.

Rusko

Reagovat
smazaný uživatel

Český šašek vystoupí v televizi aby to legitimizovalo vystoupení ruských šašků. Nepomůže to ani jedné zemi, ale oligarchové si mnou ruce že se řeší tyhle sračky místo skutečných problémů.

Reagovat
KingMaster13

Ti to jako dobře neunáší

Reagovat
Greny

jak nemam Novotnyho rad tak

Reagovat
KingMaster13

Jako ten si je povodil neskutečně

Reagovat
Riviera Kid

Já ho taky nemusel. Ale v Reporyjich to očividně vede dobře a hlavně se nebojí a pěkně sere ty zkurveny komunisty.

Takže za mě palec hore.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Neon

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Rusáci zkurvený. Nikdy se tam nenarodilo nic dobrýho. A ty dědku chcípni.

Reagovat
montaigne33

Géniové jako Tolstoj, Dostojevskij, Čajkovskij... Nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad na jaře Matoušek místo Stancia. Ale vůbec tomu nevěřím. A hlavně hrot musí do Slávie přijít.

Reagovat
HorajzmAmmann

Stanciu ty střely

Reagovat
smazaný uživatel

Si myslí, že je Potočný nebo co

Reagovat
KingMaster13

Nico, Nico je to bída

Reagovat
naheCZ

Bořil To musí zpracovat

Reagovat
Pablos

Tvl Stanciu tam posílá takový pasy a kopyta mu to dojebou vždycky ...Danny příběh vol. 2 dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Zato ty střely

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pablos

jo to jo no

Reagovat
Pablos

na jaře na hrot místo Diopa (když furt na něj píčujete)

Reagovat
Kang & Kodos

To triko

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat krále

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vánoční kola bych snad nechal od příště losovat, I když jsem to považoval za nemožný, tak Plzeň zahrála ještě větší mrdku než my včera, a slávisti maj očividně v píči a ty tři kola odkopou na půl plynu

Reagovat
Pablos

nehrajou zase o tolik míň než proti Interu ...to asi nebude jen, mámvpíčismus.

Reagovat
KingMaster13

To ani ne ale je na nich lehká deka

Reagovat
Greny

vzdyt i ti lidi na to nechodi .. ale tak hlavne ze LFA a Svoboda jsou spokojeni ....

Reagovat
Greny

no to muze byt rad za zlutou .. Husbauer

Reagovat
Pablos

Jinak Budějky slušnej lauf jako (tak něják vystřídali Slovácko)

Reagovat
naheCZ

Laco

Reagovat
KingMaster13

Lacoooooooooooo Jestli jsem někomu přál gol tak jemu

Reagovat
montaigne33

Škoda, že Laco nehrál od začátku už s Interem...

Reagovat
mistr129

To bych ho tam taky nechal, jen nechápu proč tam nešel v poločase.

Reagovat
KingMaster13

Tak on Frydrych zahrál skvěle na Barce, takže nebyl důvod to měnit. Bohužel vybral si blbej zápas v blbou dobu

Reagovat
mistr129

Myslel jsem Frydrycha nechat v základu, ale po tom co předvedl v první půli už tam neměl co pohledávat.

Reagovat
KingMaster13

To ne no, ten zápas mu nesedl

Reagovat
montaigne33

OK, ale v poločase mohl/ měl střídat... JH jsem gol přál- a nic...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
montaigne33

Souhlas...

Reagovat
KingMaster13

Hned je mi lépe, když vidím že Souček může odejít a máme náhradu Navíc hraje skvěle na stoperu i na DM, což je paráda

Reagovat
montaigne33

Líbí se mi

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

konečně

Reagovat
Greny

nebyl tam faul ? pred tou strelou ?

Reagovat
Greny

tak ruka dokonce

Reagovat
Pablos

já jí tam viděl hned ...a právě jsem si říkal, že tam asi byla.

Reagovat
Greny

ja si nejdriv myslel ze toho beka postrcil prave

Reagovat
Pablos

resp. jsem viděl divnej odraz ...že ruka jsem se jen domníval a když pak ukázali, že VAR ..tak jsem jí taky průkazně přímo neviděl... ale asi tam byla něják.

Reagovat
naheCZ

2x ji kopne stejně blbě a stejně gól

Reagovat
Greny

Reagovat
KingMaster13

Škoďáku ty vole Nicméně chápu, že to chtěl prorvat, protože asi neměl sebevědomí

Reagovat
montaigne33

Šel na sílu Brutální ŠKODA

Reagovat
KingMaster13

Prorval golmana dvakrát

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Skalda29

Ostudy z Karviné

Reagovat
KingMaster13

Ale jo body jsou a na zbytek se vyser Jen to chtělo víc golů dát obraně, kde hraje Čonka. 2 goly za 2 zápasy nic moc ale tak hlavní jsou body

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele