FORTUNA:LIGA - preview 18. kola

07.12.2018, 08:34, aktualizováno 10.12.2018, 08:30
Previews
Liberec se nevzdává naděje na umístění v první šestce a k realizaci tohoto snu by se mu hodila výhra nad Opavou. Nováčkovi se přestalo dařit, neuspěl ani v jednom z posledních tří soutěžních zápasů a je až na čtrnáctém místě tabulky...
Slovan Liberec - SFC Opava  (pondělí 18:00)
Duel mezi Libercem a Opavou uzavře program předposledního kola před zimní přestávkou. Domácí chtějí odčinit zaváhání v Teplicích, hosté se musejí vyrovnat s několika absencemi.

Ještě před minulým kolem se zdálo, že je Slovan na dobré cestě dotáhnout se na nejlepší šestici soutěže, zvlášť když dokázal obrat o body obhájce titulu z Plzně. Jenže týden zpět se Liberci nevyvedl výlet do nedalekých Teplic. Skláři využili absence nejlepšího hráče hostí Petra Ševčika a severočeského rivala zdolali díky jediné brance. Nyní tak Slovan ztrácí na šestý Zlín šest bodů a zároveň už se na něj dotahuje osmá Mladá Boleslav.

Brankář Liberce Filip Nguyen věří, že i před velkou zimu si na stadion U Nisy najde cestu velký počet fanoušků. "Uvidí dobrý fotbal. Spousta lidí určitě viděla Opavu se Slavií, kde předvedli skvělý výkon. Naopak my budeme chtít napravit zápas z Teplic," prohlásil bývalý gólman druholigové Vlašimi. Kromě Nguyena bude k utkání připraven i Ševčík, jenž na Stínadlech absentoval kvůli trestu za žluté karty.

Ani dobrý výkon nestačil Slezanům v duelu proti sešívaným na body. Opavané v utkání dokonce vedli, poté se však zbytečně nechal vyloučit útočník Tomáš Smola, načež se Pražanům povedlo otočit výsledek. SFC vyšel bodově naprázdno podruhé v řadě a po úspěšném období se začal propadat tabulkou. U Nisy tak budou chtít ukončit nepříznivou sérii a zamezit dalšímu pádu.

Kromě Smoly, jenž nebude hrát kvůli červené kartě, bude trenérovi Ivanu Kopeckému chybět zkušený záložník Pavel Zavadil. Matador v kádru Slezanů uviděl proti Slavii čtvrtou žlutou kartu v ročníku, tudíž jej též nemine trest. Ve stejném zápase si zranění přivodil brankář Šrom, jenž místo mezi třemi tyčemi přepustí Fendrichovi.

První utkání v této sezóně mezi Opavou a Libercem skončilo nerozhodně. Do vedení šel zásluhou Romana Potočného Slovan, Slezané však v brněnském azylu vyrovnali na konečných 1:1 deset minut před koncem z penalty, kterou proměnil Kuzmanović.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Breite - Potočný, Ševčík, Mara, Pešek - Aarons
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Kayamba, Schaffartzik, Jursa, Zapalač - Kuzmanović, Juřena
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.40 - 7.02
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - FK Teplice  (neděle 17:00)
Sparta má co napravovat a velkou šanci pro ní představuje zápas s Teplicemi. Jednat se bude i o souboj kamarádů na lavičkách obou klubů, Zdeněk Ščasný a Stanislav Hejkal se totiž velmi dobře znají.

Sparta pravděpodobně už může zapomenout na zisk mistrovského titulu a mohou za to i výsledky z posledních týdnů. Letenští vyhráli jenom jeden z pěti zápasů a naposledy po divokém závěru padli na půdě Slovácka. V tabulce jsou v tuto chvíli na pátém místě, případná výhra nad Teplicemi je posune zpět před Baník Ostrava a včera neúspěšný Jablonec.

Ani v Teplicích nepanuje nejlepší atmosféra, i když týden stará výhra nad Libercem může znamenat zajímavou vzpruhu. Na lavičce Severočechů vládne kouč Stanislav Hejkal a toho čeká hodně pikantní duel, jelikož se velmi dobře zná s protějškem Zdeňkem Ščasným, tomu asistoval v Teplicích i ve Spartě.

"Je to pro mě speciální, protože jsem ve Spartě byl, ale přistoupíme k tomu jako ke každému jinému zápasu. Jdeme do toho s tím, že my po vítězství nad Libercem nemusíme, ale můžeme. Sparta si naopak po Slovácku musí udobřit fanoušky. Ale nemyslím, že by byla pro nás výhoda, že je pod tlakem, protože Sparta je pod tlakem pořád. Nevýhodou soupeře by mohlo být to, že nemohou hrát Kanga a Frýdek, ale kádr mají napěchovaný skvělými hráči, takže je nahradí plnohodnotně," nepochybuje Hejkal.

Sparta to na Teplice umí a neprohrála s nimi v devíti po sobě jdoucích duelech. Spolehnout se může i na formu v domácím prostředí, v tom nepoznala hořkost porážky už osmnáctkrát v řadě. Vyrovnat se ovšem bude muset s řadou absencí - karetní tresty si odpykávají Kanga, Čivič a Frýdek, zranění jsou Kadlec, Kaya, Sáček a Ben Chaim, v rekonvalescenci je Zahustel a k tomu všemu visí otazník nad startem Štětiny.

Teplice rozhodně není radno podceňovat a svědčí o tom fakt, že z posledních tří venkovních duelů dvakrát přivezly tři body. K případnému bodovému zisku v hlavním městě určitě nepřispějí vykartovaní Vaněček a Čmovš.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Wiesner, Radakovič, Štetina, Costa - Chipciu, Stanciu, Vácha, Plavšič - Pulkrab, Tetteh.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Král, Krob - Hora, Ljevakovič, Kučera, Hyčka - Trubač - Červenka.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.27 - 9.31
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Bohemians Praha 1905  (sobota 15:00)
Sobotní program domácí soutěže otevře trápící se Bohemians na půdě Baníku Ostrava, který se bude snažit navázat na vítězství z Příbrami. Domácí na ligovou výhru ve Vítkovicích čekají již přes dva měsíce, Klokani za posledních 6 zápasů sebrali pouhé 3 body.

Svěřenci Bohumila Pánika se po třech porážkách probrali a u Litavky si připsali plný bodový zisk. Opět ale bez přispění nejlepšího střelce týmu Milana Baroše, který po odpykání svého trestu stále na svůj zásah čeká. Nyní by se jeho branka Baníku hodila, jelikož stále mají šanci přezimovat na třetí pozici.

I asistent domácího trenéra Jan Somberg si uvědomuje, že toto utkání bude především o bojovnosti a zodpovědnosti: "Agresivita, běhání, jsou maximálně poctiví jak směrem dopředu, tak dozadu. To dělá všem soupeřům problémy. Musíme hrát chytře, nebláznit, dávat rychle balon od nohy, aby neměli čas nás presovat, a nedělat jednoduché ztráty, aby neměli možnost chodit do nebezpečných brejků," uvedl.

I hráči z Ďolíčku se po povedeném úvodu zadrhli. Bohužel pro ně podstatně dříve než u Baníkovců. Družina Martina Haška v lize naposledy vyhrála na začátku října proti Opavě a spadla na 11. místo znamenající boj o záchranu. Navíc náskok na barážové pozice se ztenčil na pouhé 3 body.

I přes nepřívětivou sérii ale zelenobílí neztrácí naději. "Chceme zvládnout každé utkání. Nemáme dobré období, jenže to se může otočit a takový zápas nám v tom může pomoci. Musíme tomu věřit, pracovat dál a věřím, že se to opravdu převrátí na naši stranu," říká brankář Bohemians Tomáš Fryšták.

Na straně domácích hrozí absence stopera Šindeláře a útočníka Diopa, kanonýr v osobě Júsufa by mohl chybět i na druhé straně. Trenéra Hašek určitě nemůže počítat se zotavujícím se Vondrou a zraněným triem Juliš, Bederka, Schumacher.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Šindelář, Stronati, Fleišman - Stáňa, Jánoš, Hrubý, Holzer - Baroš, J. Šašinka
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Krch, Šmíd, Bartek- Vaníček, F. Hašek, Švec, M. Hašek, Vodháněl - Yusuf
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.35 - 4.97
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko  (sobota 15:00)
Důležité utkání sehrají fotbalisté Olomouce na Andrově stadionu proti Slovácku. Domácí čekají na výhru čtyři utkání a nebezpečně se přiblížili sestupovému pásmu. Hosté se naopak pod novým trenérem zvedli a snaží se vybojovat co nejlepší pozici před rozhodujícími bitvami o záchranu.

Již tři ligové zápasy v řadě čekají fotbalisté Olomouce na vstřelenou branku. Naopak za stejné období museli šestkrát lovit míč z vlastní sítě. Mizérie Sigmy se promítá též to postavení v tabulce. Hanáci se po sedmnáctém kole propadli na čtrnácté místo a začínají vážně koketovat s neúprosnými boji o záchranu. Dolu je sráží mimo jiné mizerná produktivita, podobně tristní bilancí se mohou "pochlubit" pouze v Liberci a na pražské Dukle.

Trenér Sigmy Václav Jílek má sobotního protivníka nastudovaného, přestože celek z Uherského Hradiště teprve před nedávnem přebral nový kouč Martin Svědík. "Slovácko se vyznačovalo kvalitou v držení míče, převahou na balónu, kombinační hrou. To víceméně naprosto odbourali. Nyní hrají jednoduchý způsob hry, s minimalizací rizika, se snahou dohrávat situace u soupeře, ne před vlastním pokutovým územím," prohlásil lodivod Hanáků.

Svědíkovo koště funguje nedaleko Buchlovských vrchů prozatím výborně. Své nové svěřence zatím vedl sice jen do dvou bitev, v obou však ukázal, jak dobrým trenérem může pro Slovácko být. Nejprve se modrobílí vyšvihli na půdě silné Ostravy, kterou pokořili třemi brankami. V minulém kole pak před vlastními fanoušky urvali velice cennou výhru nad Spartou. Tři body přitom domácí vybojovali až během šíleného závěru.

Přehnaný optimismus se však v Uherském Hradišti snaží krotit. "Jedeme na nějaké vlně, ale musíme si uvědomit, že jednou porážkou se může všechno obrátit. Musíme v Olomouci nastoupit koncentrovaně, stejně jako předešlé dva zápasy, a prezentovat se jako tým," tvrdí pokorně záložník Slovácka Jan Navrátil, který stejně jako spoluhráč Jakub Petr začínal s ligovým fotbalem právě na Hané.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek - Kalvach - Zahradníček, Houska, Plšek, Texl - Dvořák
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Hofmann, Krejčí, Divíšek - Janošek, Daníček - Navrátil, Havlík, Kalabiška - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.35 - 3.89
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
MFK Karviná - FK Jablonec  (sobota 15:00)
Poslední Karviná bojuje s těžkým losem, přesto touží překvapit Jablonec. Severočeši jsou naopak v laufu, v tabulce se drží na třetí pozici, kterou chtějí ve Slezsku udržet.

Do svízelné situace se dostala Karviná. Slezané se musí vypořádat se změnou trenéra, neboť kvůli neuspokojivým výsledkům nahradil Romana Nádvorníka slovenský kouč Norbert Hrnčár. Ani pod jeho vedením to však na východě republiky neklape na jedničku. MFK čeká na výhru již šest ligových zápasů a propadlo se úplné dno tabulky. Zbývající podzimní klání navíc odehraje proti silnému Jablonci a obhájci titulu z Plzně, takže ukončení nepříznivé série není zrovna dvakrát pravděpodobné.

Karvinští hráči přesto věří, že Severočechy mohou porazit stejně jako nedávno v poháru. "Jsem přesvědčený, že jsme schopni podobný výsledek v sobotu zopakovat. V poháru jsme si ověřili, že se s nimi dá hrát. Navíc jsme minulý týden přerušili sérii porážek a bodovali v Mladé Boleslavi. Tyto aspekty by nám měli pomoci, potřebujeme poslední domácí zápas zvládnout," uvedl obránce Slezanů Benjamin Čolić.

Ve zcela jiném rozpoložení se nachází Jablonec. Svěřenci svérázného lodivoda Petra Rady po volnějším startu do soutěže pořádně rozjeli a atakují pohárové pozice, přičemž za sebou drží dokonce pražskou Spartu. Severočeši si navíc na podzim poprvé v historii vyzkoušeli skupinovou fázi Evropské ligy, kde rozhodně neudělali ostudu a předvedli několik povedených výkonů. Ty se sice neodrazily ve výsledcích, i tak se ale zelenobílí nemají za co stydět.

V Karviné se však Jablonec bude muset obejít bez služeb dlouhodobě zraněného Lukáše Masopusta. Hrát nebude také špílmachr a nejlepší hráč Severočechů Michal Trávník, jenž si musí odpykat disciplinární trest za žluté karty. Na druhé straně barikády bude chybět rovněž distancovaný Lukáš Budínský. Zranění nepustí na trávník trio marodů Pavla Dreksu, Filipa Panáka a Erika Puchela.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Čolić, Janečka, Krivák, Moravec - Dramé, Smrž, Mertelj, - Lingr, Guba, Galuška
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Hovorka, Lischka, Hanousek - Kubista, Hübschman, Považanec, Jovović - Chramosta, Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.38 - 3.93 - 1.84
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - FK Mladá Boleslav  (sobota 17:00)
Atraktivní duel očekávají fanoušci na nově pojmenovaném Sinobo Stadium. Domácí Slavia se bude chtít pozitivně naladit na klíčový duel Evropské ligy, hosté zase doufají v přiblížení se první šestce.

Sešívaní se rychle oklepali z výbuchu v Bordeaux a z Opavy si přivezli 3 body, čímž prodloužili ligovou sérii bez porážky už na 7 zápasů. Suverénně nejlepší ofenziva ligy má velkou šanci ji natáhnout, jelikož Mladá Boleslav patří mezi její oblíbené soupeře. Již 6 zápasů v řadě se Slavii podařilo ovládnout, ty poslední 4 dokonce s úhrnným skóre 10:0.

Udržet další nulu proti celku s nejlepším kanonýrem soutěže bude ale těžké, což si uvědomuje i Ondřej Kúdela. "Chceme se soustředit především sami na sebe. Víme, že na některé hráče si budeme muset dát o něco větší pozor. Boleslav má v kádru momentálně nejlepšího střelce ligy, takže nás nečeká nic snadného. Trenér nám samozřejmě ukáže, jak si dát na Komličenka pozor a jak na něj hrát. Jinak je ale příprava standardní, stejná, jako na jakékoliv domácí utkání," tvrdí stoper, který Boleslavi patřil dlouhých 8 let.

Hosté svoji kůži nebudou chtít dát lacino, budou se ale muset vyvarovat velmi nevyrovnaných výkonů, které letos předvádí. Již čtyřikrát se Boleslavi v této sezoně povedlo vsítit více než 3 góly v jednom zápase, zároveň ale 3x podobný příděl obdržela. Trend posledních utkání ale napovídá, že se situace již trochu stabilizovala. Ve třech předchozích kolech boleslavští inkasovali pouze jednou, bilance z těchto zápasů je jedno vítězství a dvě remízy.

Kromě dlouhodobě zraněných Slávisté nemohou počítat s vykartovaným špílmachrem Hušbauerem, na opačné straně do hry kvůli dohodě nezasáhne ze Slavie zapůjčený Chaluš.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Deli, Bořil - Stoch, Sýkora, Souček, Traoré, Zmrhal - Olayinka
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Pauschek, Hůlka, Křapka, Mareš - Konaté, Hubínek, Takács, Přikryl, Ladra - Komlichenko.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 7.30 - 14.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - 1. FK Příbram  (pátek 18:00)
Předposlední Dukla přivítá na Julisce Příbram, která je na tom o dvě příčky a jeden bod lépe. Domácím se vyvedla poslední dvě utkání, hosté se naopak nachází ve výsledkové krizi.

Na poslední domácí zápas v tomto kalendářním roce se těší fotbalisté Dukly. Do boje proti Příbrami půjdou povzbuzeni o poslední bodové zisky. Pražané v minulém kole vyválčili bod v derby na hřišti Bohemians, předtím zase na domácí půdě dokázali zdolat Teplice. Čtyři body z šesti možných vynesly mužstvo z Julisky z posledního místa, kam spadla Karviná.

I přes slabší formu Příbrami neočekává Dukla snadné utkání. "Co postoupili z druhé ligy, tak měli fazónu. Matoušek a Slepička měli formu. Matoušek ale odešel do Slavie a Slepička se zranil, takže teď nemají tu formu takovou. Myslím si ale, že poslední zápasy remizovali i v Plzni, takže nás nečeká nic jednoduchého," uvedl útočník David Bezdička. Pražanům bude do konce roku kvůli trestu za žluté karty chybět Daniel Tetour, do sestavy se naopak vrací dříve potrestaný Ján Ďurica.

Zmíněna remíza s obhájcem titulu je pohříchu jediným úspěchem Severočechů v uplynulých dvou měsících. Na vítězství čekají u Litavky již sedm ligových klání v řadě. Výkon na hřišti přitom často neodpovídá konečnému výsledku. Naposledy sehrála Příbram vyrovnanou partii s ostravským Baníkem a slezského soupeře dokonce v několika pasážích hry přehrávala, ovšem nepřesné zakončení opět stálo svěřence Josefa Csaplára body.

Nepovedené období těžce nese kapitán Antonín Fantiš, flintu do žita však rozhodně nehází. "Musíme tvrdě pracovat a věřit si. Teď musíme vyhrát na Dukle, pak máme doma Spartu. Když už si ty šance vytvoříme, musíme je dávat. Je to nepříjemná situace. Udělali jsme sice dva body venku, ale potřebujeme doma vyhrávat," prohlásil někdejší hráč Ostravy, Jablonce či Zlína.

První letošní měření sil dopadlo výrazně lépe pro Příbram. V srpnovém mači u Litavky exceloval především záložník Matoušek, jenž měl prsty ve třech gólech svého týmu a udělal důležitý krok k následnému přestupu do Slavie. Dukla odjela zpět do Prahy po čtyřbrankovém výprasku.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Milošević, Ostojić, Ďurica, Podaný - Bílovský, Bezpalec, Souček - Bezdička, Djuranović, Brandner
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Tregler, Kodr, Antwi - Rezek, Květ, Průcha, Hlúpik, Fantiš - Voltr
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 4.02 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fastav Zlín - Viktoria Plzeň  (pátek 18:00)
Překvapení podzimu ze Zlína přivítá na Letné plzeňskou Viktorii. Zatímco Ševci se chtějí rozloučit se svými fanoušky před zimní pauzou, hosté touží po pozitivním naladění před závěrečným kláním v Lize mistrů.

Zlín na konci podzimní části statečně bojuje s náročným ligovým programem. Na prostoru šesti zápasů čelí čtyřem nejlepším týmům soutěže. Těžkou sérii začali Ševci výborně, když si poradili se skomírající Spartou. Následně už ale Moravané podlehli při venkovních na Slavii a naposledy v Jablonci, který vyprovodil hosty zpět domů čtyřmi góly. Proti Viktorii tak bude Zlín opět spoléhat na domácí prostředí.

Pro Ševce půjde o poslední domácí zápas před zimní přestávkou. "Chceme se s věrnými fanoušky rozloučit důstojně a co nejlepším výsledkem. I když nám poslední zápas v Jablonci herně ani výsledkově vůbec nevyšel, věřím, že proti Plzni odehrajeme úplně jiné utkání a získáme před vlastním publikem nějaké body," uvedl sportovní ředitel Moravanů Zdeněk Grygera.

Hosté ze západu Čech se budou chtít správně naladit na poslední zápas v Lize mistrů. Pokud v úterý proti AS Řím uhraje Viktoria minimálně stejně bodů jako CSKA Moskva v souběžně hraném utkání na půdě Realu Madrid, zahraje si na jaře vyřazovací boje v Evropské lize. V domácí soutěži je Plzeň stále hlavním konkurentem Slavie v boji o titul, byť si sešívaní dokázali v nedávné době vypracovat čtyřbodový náskok.

Západočeši budou chtít na zlínské Letné navázat na povedený výkon ze zápasu proti Olomouci. "Zlín je podle mě letošní překvapení ligy. Odstartovali velmi dobře a pohybují se v první šestce. Čekáme náročný zápas, ve Zlíně se letos nevyhrává. Sami jsme zvědaví, jak to utkání zvládneme. Určitě víme, že to bude těžká zkouška před těmi zápasy, které nás ještě před Vánocemi čekají," řekl trenér Viktorie Pavel Vrba.

Duel bude mít speciální příchuť pro mnoho aktérů. Útočník domácích Jean-David Beauguel se v zimní přestávce přestěhuje právě do Plzně, kde dříve působili také další hráči Ševců Tomáš Poznar a záložník Petr Jiráček. Dres Viktorie zase oblékají bývalí hráči Zlína Tomáš Hájek a Ubong Ekpai.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Hnaníček, Buchta, Gajić - Matejov, Lib. Holík, Podio, Jiráček, Bartošák - Beauguel, Vyhnal
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Pernica, Hubník, Kovařík - Hořava, Hrošovský - Havel, Čermák, Kopic - Chorý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.48 - 3.40 - 2.26
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha17141243:1443
2.Viktoria Plzeň17123225:1439
3.FK Jablonec17103437:1433
4.Sparta Praha1794429:1431
5.Baník Ostrava1793523:1530
6.Fastav Zlín1793524:1830
7.Slovan Liberec1766516:1524
8.FK Mladá Boleslav1764733:3122
9.FK Teplice1754818:2419
10.Bohemians Praha 19051746718:2518
11.1. FC Slovácko17601120:3018
12.SFC Opava17521022:2817
13.1. FK Příbram1744921:4116
14.Sigma Olomouc17431016:3215
15.Dukla Praha17431014:3115
16.MFK Karviná17331121:3412

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (817)

Přidat komentář
Losinho

Zlín - Plzeň

Tip EF

Reagovat
smazaný uživatel

A ja nas chci vsadit v hcp.

Reagovat
Losinho

Beauguel vlastňák

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

EZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Blasphemer

Se Zlínem jsou to vždycky hrozný zápasy. Ten tip mi nepřijde nijak odvážnej.

Reagovat
Losinho

Reagovat
F.Torres

Slavka výhra, Plzen a Sparta plichta

Reagovat
lichna.

OT: Přísahám, že tohle Preview a Souhrn jsou poslední diskuse, kde s tím spamuju.

Předběžně mám v plánu v létě/na podzim organizovat sraz české sekce z EF. Níže je uvedený dotazník, ohledně základních formalit. Prosím teda ty, co mají třeba zájem, aby jej vyplnili. Díky

https://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/nazory-na-ef-sraz-ceska-sekc/

Reagovat
Hokaido

Vyplněno. Ideální by podle mě bylo jít na zápas repre, abychom se tam nehadali.

A ještě bys mohl zveřejnit seznam lidí, kteří by měli zájem.

Reagovat
lichna.

Jo, přemýšlel jsem nad tím s fankiefcb, že by to bylo jednodušší, protože by nikdo nemusel jít na ten svůj klub..

Jakmile to bude vyhodnoceno, zveřejním seznam těch, kdo předběžně mají zájem.

Reagovat
Kang & Kodos

To můžeme jít i na Duklu

Reagovat
Puskas

To by pořadatelé nezvládli ten nával, si vem, že by tam měli naráz dvojnásobek diváků...

Reagovat
Kang & Kodos

Kdybysme vybrali nějakej ultrašpíl typu Dukla-MB/Příbram, tak bysme měli domácí prostředí.

Reagovat
Puskas

A každý vlajku svého týmu, rozprostřít je na sedačky pod sebe a první stránky novin s titulky oslavující nenadálou družbu fans všech klubů jsou zaručené.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
Hokaido

Jen ta vlajka Dukly by tam asi pořád chyběla.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PP

pecka.. A kousek od Julisky jsem bydlel u starosty, který je gay, tak vemu i duhovou, ať to máme komplet..

Reagovat
Radin

Prej od starosty, ale vlajku máš ty, nechceš nám něco říct? :-)

Reagovat
didosh

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Taky si myslím, že ta Dukla je lepší nápad než repre (ledaže by to byla ženská repre).

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PP

čoveče ale ženská repre nebo ženská liga taky není blbý nápad!

Reagovat
lichna.

Ta Dukla je super ale jsou tu dva až tři problémy. 1. Dukla už nemusí být v lize, leda bychom šli třeba na šlágr druhé ligy Dukla - Brno.

2. Dukla hraje své zápasy v pátek jestli se nemylim. Ideální den srazu je asi sobota aby si nikdo nemusel brát volno nebo aspoň ne ti co pracují po-pá.

3. Pokud by Dukla hrála jiný den, tak hrozí to, že třeba Baník nebo Slavia nebo někdo bude hrát v tu samou dobu a nemůžu po nikom chtít aby nešel na svůj klub..

Ad 2: Je pravda, že na ef stejně nikdo práci nemá.

Reagovat
Azazelo RD

Já si myslím, že i na Spartu. Sparťani budou rádi, že jdou na svůj klub a ostatní budou mít super zábavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja pujdu na Duklu rad, maj krasnej stadak + super klobasy.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto by bylo dobrý jít na zápas Dukly, tý nikdo nefandí.

Reagovat
Bex5

Vyplneno ... repre je dobrej napad.

Reagovat
Hokaido

Už ho vyhodili?

Reagovat
ondrasch77

Koho?

Reagovat
smazaný uživatel

"Už se vyhodil?"

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Bex5

Tusim ...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/352248/jen-spatny-trener-sve-hrace-natre-v-novinach-tvrdi-kouc-sparty-krupp.html

Musím říct, že lepšího trenéra si hokejová Sparta vybrat nemohla. ( jaký rozdíl oproti té fotbalové). Každý rozhovor s nim má hlavu a patu, ví přesně co má dělat a jak to dělat, hráči za ním stojí a na ledě je to vidět. Je to samozřejmě i jasný příklad, že v našem sportovním rybníčku zahranicni trenéři odepsání nejsou a naopak si myslím, že ať už ve fotbale či hokeji nám mají co dát. Samozřejmě sem musí chodit kvalita a ne neúspěšní šašci jako Ital.

Jinak v tomhle rozhovoru se mi strašně líbí ta část s "kritikou" hráčů v novinách nebo o snaze vyhrát zápas s co nejmenším úsilím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
C-M@ster

A víš co, já bych se nebál ve spojitosti se Spartou zmínit toto z jiného článku:

Nynější trenér hokejistů Sparty Uwe Krupp si jako hráč udělal v NHL obrovské jméno, vyhrál Stanley Cup, zvládl přes 800 zápasů. Ale začátky bývalého skvělého obránce? První velkou šanci mezi profesionály dostal od Jozefa Golonky, někdejšího reprezentačního kapitána, který na začátku 80. let minulého století trénoval v Kolíně nad Rýnem.

„Po prvním Uweho zápase za mnou přišel majitel, takový malý pán, a celý naježený se mě ptal, proč jsem postavil hráče, který podle něj ani neumí bruslit,“ líčí ikona Slovanu Bratislava. Do práce si Golonka ale nikdy nenechal od nikoho mluvit. „Odpověděl jsem mu, aby se raději staral o peníze a mně nechal mančaft,“ dodává muž, který se na ledě i mimo něj vždy snažil stát pevně za svým. Mladého dlouhána, kterého si po příchodu do Kolína nad Rýnem v roce 1983 vytáhl z dorostu, tedy nechal v mužstvu.

Více na https://isport.blesk.cz/clanek/hokej/351876/golonka-vzpomina-na-kruppa-majitel-kolina-nechapal-proc-jsem-mu-veril.html

Reagovat
rufus

Vyhrát zápasy s co nejmenším úsilím se snažíme ve fotbale venku prakticky každý zápas. I když pochybuju, že se vůbec snažíme vyhrát, jen se zbytečně neunavit.

Je super, že Krupp se o tom nebojí mluvit a že to všechno vidí. Ve fotbale řekneme, že do toho hráči dali 100% a vždycky se najde jiný důvod, proč to zrovna nevyšlo.

Souhlas s tím, že není chyba v zahraničním trenérovi. Chyba byla v tom, kdo přišel a jaký hráči za nás hráli. A opravdu nejde o cizince. Jde o to, aby ti hráči měli kvalitu, chuť hrát a hlavně vyhrávat. A někdo z nich musí tu touhu vyhrávat dostat ven. Krupp ví jak na to. Potřebujeme takového trenéra i ve fotbale. Ať je to klidně zase zahraniční trenér, ať si zase klidně přivede pár nových zahraničních hráčů. Potřebujeme hlavně kvalitu. Blbý je to, že konkrétní trenérské jméno mě nenapadá..

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

OT: https://www.novinky.cz/clanek/moderator-oscaru-hart-odstupuje-pred-lety-mluvil-neuctive-o-homosexualech-40261190

To už je konec, jedná menšina si nemůže udělat prdel z druhý debilní svět tohle

Reagovat
ondrasch77

Se z tý pseudokorektnosti jednou pořádně posereme

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jednou, ja uz z toho nemuzu ted..

Reagovat
honza.kvapill

jako já jsem docela korektní a chci si dávat bacha na to jak mluvím a o kom, ale ty vole, tohle je přehnaný i na mě :D

Reagovat
smazaný uživatel

A to si predstav me, kdy ja nejsem a ani nechci byt korektni, ale chci mit moznost rikat co si myslim a co chci. A aby me za to nikdo nepopotahoval. Ja treba uprimne nechapu ty lidi, kteri se pak na zaklade tohohle tlaku omlouvaji. To ja bych neudelal ani nahodou.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Jak jsou lidi dementní a svět v piči ukazuje to, že Beckham dal pusu své malé dceři rty na rty a dementi to považují za incest

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
sosna

Cože?

Reagovat
ratusek

Beckham dal polibek své dceři na instagram nebo kam a hned se na něj snesla vlna kritiky od vymletých bezmozků, že se jedná o incest a že to je nechutný

Reagovat
didosh

Ty pico...jak se někdo může do takových věci jebat?Svět je čím dál víc domrdany...

Reagovat
smazaný uživatel

trolling is a art

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ondrasch77

mám to úplně stejně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
honza.kvapill

Tak já si myslím, že je tenká linie mezi tím být nekorektní, a být třeba šovinistický prase, homofob, rasista apod. A ti, co to zakrývají "korektností" si myslí, že proti nim zbrojí nějaká "korektnost", a přitom je to jen o tom nebýt blb. Ale je to tenká linie. Ale vyhodit někoho třeba za 10 let staré tweety, to je prostě blbost (James Gunn) a hlava mi to nepobere. A jsou to náboje pro ty, kdo brojí proti korektnosti....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten, koho urazi vtipy, je proste idiot. Clovek by se mel umet zasmat i nad vtipem o sobe.

Reagovat
honza.kvapill

No presne tak.

Reagovat
didosh

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
bobis21

No vidíš, a já si říkám co chci a kdy chci a jediný kdo s tím mívá problém jsou komunisti a fašisti (což mi je u prdele)... Fakt jsem nezažil situaci kdy by někdo omezovat co můžu říct...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vtipny je, ze se to nejvic resi v USA, kde je paradoxne totalni svobody slova v ustave..

Reagovat
Infi

Reagovat
mayday

Takže něco ve smyslu - to běžte do piče kurva?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Však mi příjde, že už se to pomalu vrací zpátky.

Lidi reagují nasraně jak pod twitterem Harta, tak třeba na twitteru Simpsonovejch, když se psalo, že oddělají Apua kvůli stereotypnímu zobrazování Indů.

Do pár let se to uklidní, zrovna o toto nemám strach.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si. Nic tomu nenaznačuje. Ten trend je utahovací ne uvolňovací.

Reagovat
Hokaido

Hlavně je to imo problém především Ameriky. U nás ještě tak nějak vládne selský rozum a nerozmazáváme úplně všechno. Pokud nejsi vyloženě rasista nebo homofob, tak si tady můžeš pořád dovolit dost.

Reagovat
C-M@ster

Tak ono "problém".

V Rusku podle zákona můžeš jít sedět za to, když před nezletilým řekneš, že být homosexuál je normální.

V USA do vězení nejdeš, ale problém ve společnosti mít budeš, když řekneš, že je to nenormální.

Z těchto dvou variant rozhodně radši volím USA.

Co se týče "u nás"... tak Zemanovy rasistický projevy taky nejsou žádná hitparáda.

Reagovat
ondrasch77

tak pindy toho nesvépravnýho alkoholika snad nebere nikdo vážně...

Reagovat
C-M@ster

skoro 50% populace bohužel ano

Reagovat
ondrasch77

důchodci, blbci a většina lopat a solvin...

Reagovat
ratusek

Jojo a Drahoše volila vyšší vrstva. Zas tohle škatulkování

Reagovat
smazaný uživatel

( )

Reagovat
ondrasch77

Sorry, že jsem pohanil tvého kandidáta....

Nicméně kandidátu bylo víc než 2

Reagovat
sosna

Je to ještě horší. Kromě blbcu co ho volili jsou tu navíc i blbci co ho nevolili...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký rasistický projevy tvl.

Reagovat
mistr129

obecně si myslím, že střední Evropa je na tom dobře - minimálně my, Rakousko a Maďarsko

Reagovat
didosh

*V4

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Na Globech byl vynikajici.

Reagovat
C-M@ster

Jojo, moje druhá nejoblíbenější věc s ním:

https://videacesky.cz/video/ricky-gervais-na-zlatych-globech-2016

První ale tato scéna s Louisem CK, kde hraje doktora:

https://youtu.be/R1ovhdd0EQQ

Reagovat
smazaný uživatel

Jj Louis je jeste o chloupek lepsi. Skoda, ze ho tvi levicacky kamaradi znicili.

Reagovat
C-M@ster

Nebýt "mých levičáckých kamarádů", těžko bys mohl palcovat hejt na odvolání Harta, protože by ho v první řadě nikdo na moderování Oskarů nepozval.

Reagovat
smazaný uživatel

prijde ti normalni to, co louis delal? to, ze tobe by se libilo, kdyby pred tebou masturboval, neznamena, ze se to musi libit ostatnim..

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by to nemelo byt normalni, kdyz se normalne zeptal a bylo mu to dovoleno? Kdo ja jsem, abych narizoval lidem, na cem se smi a na cem nesmi spolu domlouvat?

Reagovat
smazaný uživatel

When Louis C.K. invited them to hang out in his hotel room for a nightcap after their late-night show, they did not think twice. The bars were closed and they wanted to celebrate. He was a comedian they admired. The women would be together. His intentions seemed collegial.

As soon as they sat down in his room, still wrapped in their winter jackets and hats, Louis C.K. asked if he could take out his penis, the women said.

They thought it was a joke and laughed it off. “And then he really did it,” Ms. Goodman said in an interview with The New York Times. “He proceeded to take all of his clothes off, and get completely naked, and started masturbating.”

In 2003, Abby Schachner called Louis C.K. to invite him to one of her shows, and during the phone conversation, she said, she could hear him masturbating as they spoke.

kde tady vidis nejake dovoleni? a mimo jine nekterym tem zenam, bylo neprijemne uz jen to, ze jim to navrhoval..

Reagovat
Posledni Kovboj

"In 2003, Abby Schachner called Louis C.K. to invite him to one of her shows, and during the phone conversation, she said, she could hear him masturbating as they spoke." ty vole to mu takhle zavolas a on si ho zacne pri tom mrouskat

Reagovat
Riviera Kid

Toho Gervaise jsem vůbec neznal. asi velká chyba.

Reagovat
Posledni Kovboj

To musis, on je docela frajer. Navic dost vystupuje za prava zvirat a jeho twitter je docela kunda sem, kunda tam jo, a na Netflixu je s nim Derek, coz je luxusni, i kdyz docela tezko stravitelnej serial.

Reagovat
Posledni Kovboj

docela docela docela docela docela docela docela docela docela docela docela docela docela docela docela docela kurva to je tak kdyz si to po sobe neprectu

Reagovat
Hokaido

Tak kdy on není.

Reagovat
Posledni Kovboj

Caitlyn Jenner rozmaznul luxusne

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

debilnesji uz snad bylo jen odvolani gunna od rezirovani GotG

Reagovat
Blasphemer

Hart je sice debílek, ale tohle...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
doshcz

dnes na Julisce takový derby, že mám strach o rekord v návštěvnosti

Reagovat
Puskas

Počítám tak jednu rotu.

Reagovat
mayday

Reagovat
Hokaido

Krčmář Bude další bedna.

Reagovat
Azazelo RD

Nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Až ve stíhačce

Reagovat
mayday

Bylo to moc brzo na soudy. Ale Destieux s 0+2 před Krčmářem, to jsem čuměl.

Reagovat
Kepy_FCB

Baník Ostrava - Bohemians Praha 1905 2:0

08.12. 15:00 Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko 0:1

08.12. 15:00 MFK Karviná - FK Peltonec 1:0

08.12. 17:00 Slavia Praha - FK Mladá Boleslav 2:1

09.12. 17:00 Sparta Praha - FK Teplice 2:2

10.12. 18:00 Slovan Liberec - SFC Opava 1:0

Dukla - Příbram 0:0

Zlín - Plzeň 1:1

Reagovat
Liquid

zejména za tu Sigmu

Reagovat
djwenca

Zlín bez Beauguela? Proč?

Reagovat
Greny

hráč Plzně?

Reagovat
djwenca

až od ledna, ale prý si to Plzeň vydupala, aby nehrál, což je pěkná sviňárna

Reagovat
Greny

a kde vidis problem?

Reagovat
C-M@ster

Tak zas na druhou stranu... Teď by dal hattrick Plzni, Zlín by vyhrál... na jaře by hrál za Plzeň a ta by o 2 body skončila za Slavii.

Reagovat
Greny

ja v tom nevidim problem, v lize jsou kluby ktere zakazuji hrac hracum kteri uz davno klub opustili na prestup

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Spíš si myslím, že si to mohli vydupat i ve Zlíně aby nehrál. Vždyť on když bude myslet racionálně tak si dá 3 vlastňáky aby byla Plzeň blíže k titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Větší zájem aby nehrál měl Zlín, hlavně po tom, co se o tom začalo hodně mluvit v médiích a začali vytvářet na hráče tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me je to standardni pristup.

Reagovat
PP

prasárna a zlínská posranost..

Reagovat
smazaný uživatel

Není

Reagovat
andrew96

No celkově zvláštní sestava. Jsem dost zvědavý, jak to bude vypadat na hřišti?

Reagovat
smazaný uživatel

proc asi.. neumis si spocitat 1+1 ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Greny

a co kdyz se nedohodne se Spartou ale jinym klubem ano?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi zůstane v Bohemce.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je Jan Vacek ?

Reagovat
smazaný uživatel

novinář

Reagovat
ondrasch77

Dukla - Příbram 2:0

Zlín - Plzeň 1:1

Karviná - Jablonec 0:2

Ostrava - Bohemka 2:0

Sigma - Slovácko 1:2

Slavie - MB 3:0

Sparta - TP 2:0

liberec - Opava 1:0

Reagovat
Greny

ta lavička Dukly

Reagovat
smazaný uživatel

To vis, ze od nas na hostování chcete do brany Budínského a na kraj Stanu ?

Reagovat
Greny

me uz je to jedno ja bych postavil do branky popelnicu a na kraj zalohy nakyho atleta a horsi to nebude

Reagovat
KingMaster13

To je přístup jak někde v 1. A třídě

Reagovat
smazaný uživatel

jistě, taky je řeč o Zbrojovce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na co čekáme, pro nás dobré - rozehrají se

Reagovat
andrew96

Borci, někdo stream na Zlín-Plzeň? Ideálně, aby šel i v zahraničí.

Reagovat
smazaný uživatel

vpn a ct

Reagovat
ondrasch77

čt v zahraničí nejde...

Reagovat
pepinho2

proto píše vpn

Reagovat
ondrasch77

Netuším, co je vpn a nechápu proč psal čt...

Reagovat
pepinho2

vpn ti umožní změnit IP adresu na českou, například, a tím pádem to budeš moci sledovat.

Reagovat
ondrasch77

Dík za rozšíření znalostí..., to je sw (dá se toněkde stáhnout?) nebo hw?

Reagovat
Posledni Kovboj

Sw, stahnout se to da, akorat ty free jsou povetsinou picou ke zdi. U placenejch je to potom uplne bez problemu.

Reagovat
ondrasch77

díky...

Reagovat
pepinho2

Je to i jako rozšíření například v Chromu

Reagovat
ondrasch77

google nemám rád...

Reagovat
smazaný uživatel

ve firefoxu taky

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Dnes by bylo ideální aby Plzeň předvedla hovno a pošetřila síly a následně vyklepla AS v LM

Reagovat
Blasphemer

Ten týpek s tou kořalkou.

Reagovat
Blasphemer

Proč Hubníkovi nastřelil vlasy, co mají jinou barvu než ty jeho původní?

Reagovat
havrys99

goooool, krásně Kovi

Reagovat
Blasphemer

Chorý

Reagovat
smazaný uživatel

Kovařík jako nebyl v ofsajdu?

Reagovat
Kang & Kodos

Kovařík to je hrozně vtipnej hráč. půl roku sedí na tribuně, pak se dostane do sestavy, nehraje na pár gólů, pak začne hrát hovno, postupně se přesune na tribunu a zase znova

Reagovat
C-M@ster

1+1

Reagovat
naheCZ

Kovařík gól pravou

Reagovat
andrew96

Zlín letos nemá pravou stranu?

Reagovat
Salfovic

Kovařík pravačkou

Reagovat
Greny

ale tak toto byla naadhera

Reagovat
salm0n

1 ze 100 se to povede no

Reagovat
Salfovic

Kovaříkovi spíš tak 1 z 1000.

Reagovat
doshcz

Čermák si je tam vodí, když by si to tak vodil i v autě

Reagovat
Bex5

Jak Berousek medvedy ...

Reagovat
Kang & Kodos

Bílkova tvrz

Reagovat
ondrasch77

Prej je ta 4ka od nás namotivovala ke zvýšenému výkonu

Reagovat
doshcz

a byli rádi, že hrajou co nejdřív aby to mohli odčinit

Reagovat
Kang & Kodos

Evidentně

Reagovat
havrys99

nááádheraa

Reagovat
Zdechlina

Ve Zline jake ticho takova docela Pribram

Reagovat
smazaný uživatel

Mlaťte ty zlíňáky.

Reagovat
C-M@ster

Nick.

Reagovat
smazaný uživatel

Kamuflaz, abych bezne pusobil nestranne.

Reagovat
Kang & Kodos

Bartošák

Reagovat
Frick

SD

Reagovat
doshcz

Reagovat
Blasphemer

Nesmí chybět.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, zase hrajeme na Csaplárovu past?

Reagovat
ondrasch77

vy nehrajete Csaplárovu past, ale repete z pondělí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Tak ale Plzeň je na promrdání poločasového vedení 2:0 opravdu mistr.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní přenos. To je natáčený na tamagoči?

Reagovat
C-M@ster

Co ti vadí.

Zvuk je napřed, tak víš, kdy hráč do míče kopne dřív, než se to stane.

Reagovat
Riviera Kid

Pumlic

Reagovat
Blasphemer

Řekl to zase? Že jo?

Reagovat
Greny

pumlic

Reagovat
Kang & Kodos

Pumlíč

Reagovat
Puskas

Kdyby komentoval florbal, říkal by pumlíček.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
andrew96

Zadrbat akci a pak si hrát 2 minuty na ocasa.

Reagovat
Salfovic

Ty wole, kde ČT ty reportéry bere Vždyť skoro neumí mluvit

Reagovat
smazaný uživatel

poločasový rozhovor co to je za mamlase?

Reagovat
Salfovic

Aspoň se člověk pobaví.

Proč jste prvních 8 minut hráli, tak jak jste hráli? To vám neřeknu

Dodatečně blahopřeji k narozeninám.

Vrba: A máte pro mě dárek?

Ten vám možná dají vaši hráči.

Vrba: Aha (nasranej výraz)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Euphael

Reagovat
Blasphemer

rozhovory na vysokým potenciálu s lidma

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Hokejovou..hokejovou..jovou..ou..

Reagovat
smazaný uživatel

tematikou...termonukle...termitolo...eh...

Reagovat
Skalda29

Reagovat
Frick

Docela se bojim, ale diváci na Julisce nebyli ušlapáni jako na Heysel Stadionu.

Reagovat
andrew96

Defenzivnější sestava než obvykle a stejně neměla Plzeň problém překonat obranu. Pravá strana pohořela u obou gólů, Matejov je teda mizerný i dopředu a dává vzpomenout na starou bídu. Moc nechápu tah s Holíkem a Hronek, jestli hrají křídla nebo co vlastně.

Jinak moment poločasu rozhodně ten, kdy si Bartošák sám napálil balón do ksichtu. To tak nějak shrnulo ten úvod.

Reagovat
ondrasch77

Obrana hraje daleko hůř než v Jablonci... Při prvním gólu se na to všichni vysrali a při druhém nechali Kovaříka taky úplně volného... Vypadá to, že schytáte další výklep...

Jo ještě k Vyhnalovi, před pár týdny tady na něj šel docela hype, ale když jsem ho viděl u nás, tak jsem si říkal, že 2. liga je jeho strop..., tak vlastně nevím, co si o něm myslet....

Reagovat
andrew96

Ten první gól, tam měl Buchta nějaké zatmění.

Mně se Vyhnal líbí, rozhodně předvádí víc než jsem čekal. Dneska má nejlepší pohyby ze všech vepředu, ale to není zas tak velký výkon.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kang & Kodos

Mně se líbilo, že i tak zvládl Bartošák ten balon, kterej si trefil do vlastního ksichtu, doběhnout před lajnou

Reagovat
Stannis Baratheon

El clasico na Julisce

Reagovat
Stannis Baratheon

El clasico na Julisce

Reagovat
andrew96
Reagovat
Kaspar

kde je vubec Rogozovi konec?

Reagovat
Kang & Kodos

Dělá ředitele na Vyšehradě

Reagovat
Frick

Gambáč liga tak, jak jí chcete!

Reagovat
Blasphemer

Petržela už dolů, prosím.

Reagovat
ondrasch77

dolů do uranových dolů...., strašnej xindl!

Reagovat
PP

A zase se budou ve Zlíně divit po odchodu Beaugela, že budou v prdeli.. Vždyt to je šílenost co jim hrává v útoku..

Reagovat
KingMaster13

Příbram

Reagovat
ondrasch77

Dukla

Reagovat
KingMaster13

Duklu mám docela rád ale Skuhravýmu za tu zmrdovinu to přeju

Reagovat
ondrasch77

Já Romanovi fandím a trošku znám podrobnosti..., zmrdovina to fakt nebyla...

Reagovat
KingMaster13

Beru, že třeba musel jít někam blíž ale jít ke přímému konkurentovi o sestup to mi prostě jako zmrdovina přijde prostě

Reagovat
ondrasch77

Já znám Romana osobně, máme děti společně v přípravce...

Filda je na něj fixovanej jak sviňa..., když je na zápase Roman, tak hraje o třídu líp...

Reagovat
KingMaster13

Jak říkám rozumím těm důvodům proč odešel z Opavy. Zase ale jít vytahovat ze sraček tým, který se na jejich úkor může zachránit No nevím no. Kdyby šel třeba do Teplic tak se nic neděje, to je tým co bude hrát o střed tabulek, možná lehkej spodek ale přímo o padáka ne.

Reagovat
PavlíčeQ

Ve sparťanský přípravce? V týdnu jsem toho prcka viděl s mamkou a měl sparťanskou čepici

Reagovat
ondrasch77

Uznávám,..že on proplouvá Spartou, Jabloncem, sám musí mít v hlavě bordel...., ale je nejlepší v ročníku

https://www.fkjablonec.cz/soupiska.asp?sezona=2019U9

Reagovat
Blasphemer

Já ti nevim... kdyby alespoň chvíli počkal, ale on už měl v tom samým týdnu, kdy ho z dobrý vůle pustili z Opavy už domluvenej kšeft v Dukle. Tohle prostě už i navenek nepůsobí zrovna dobře.

Reagovat
KingMaster13

Navíc šel do týmu se kterým bude hrát Opava pravděpodobně o padáka a nedej bože, kdyby je do tý druhý ligy poslal. Jeho rozdělaná práce by za ty roky šla prostě do hajzlu. A já kdybych fandil Opavě, tak bych mu to teda neodpustil. A přesně jak říkáš mohl si počkat měsíc a hned měl volnýho fleka třeba v Teplicích

Reagovat
ZB 07

Příbram nádherně!!

Reagovat
ondrasch77
Reagovat
Kang & Kodos

To střídání

Reagovat
Blasphemer

Bosák a ty jeho geniální nápady. Hrát fotbal na čistej čas jako v hokeji.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobrej nápad. Nezdržovalo by se tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrej napad. Hralo by se na 60 minut cisteho casu.

Reagovat
Blasphemer

Jedině to takhle nějak zredukovat. Hrát 90 minut čistýho času není fyzicky možný, to by se muselo tak šestkrát střídat. Minimálně.

Ale stejně je to píčovina, stačilo by, kdyby se rozhodčí nebáli nastavovat a zdržování by se řádně trestalo.

Reagovat
Salfovic

Naopak, cokoliv jiného než čistej čas je píčovina. Ale zase by tím rozhodčí přišli o možnost ovlivňovat utkání, takže k tomu jen tak nedojde.

Reagovat
Blasphemer

No, jak pro koho. Mě třeba sporty jako hokej, americkej fotbal atd. nebaví i proto, že tam polovinu času musím čumět na hřiště, kde se nic neděje nebo dokonce na debilní reklamy a komerční přestávky. Což by ve fotbale logicky následovalo po zavedení něčeho takovýho jako je čistej čas.

Reagovat
Salfovic

To čumíš i tak. Jen při tom běží čas.

Reagovat
Blasphemer

Ale ten zápas kvůli tomu netrvá dvakrát nebo třikrát dýl.

Reagovat
Salfovic

Není důvod proč by se mělo utkání nějak zásadně protahovat. Jinak, v současnosti se v průměru nehraje ani ta půl hodina z poločasu.

Reagovat
Blasphemer

Ten důvod jsem tady už napsal. Něco sám o sobě logicky protáhne ten čas, kdy hra bude stát... a pak se na to nabalí ještě komerční přestávky jako ve všech ostatních sportech, kde funguje něco jako čistý čas. Tak nějak mě nenapadá jedinej důvod, proč by v tomhle měl bejt fotbal výjimka.

Reagovat
Salfovic

Tak jisté riziko nasrání reklam by to přineslo, to uznávám.

Reagovat
smazaný uživatel

vyjimka treba v tom, ze ve fotbale se hromadne nestrida a nejsou tam porady s trenery

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Zdaleka to neni jenom o nastavování. Rozhodčí nedávají za zdržování hry skoro nikdy kartu. ať už brankářům nebo hráčům, který brání ve hře týmu co má kopat standardku apod.

Reagovat
Blasphemer

"Ale stejně je to píčovina, stačilo by, kdyby se rozhodčí nebáli nastavovat a zdržování by se řádně trestalo."

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

to je uplna blbost s tim nastavovanim. a radne trestat zdrzovani kam na ty pohadky chodis? zdrzovat se bude porad dokud to bude mozne, coz v hrubem case bude vzdy

Reagovat
HorajzmAmmann

ty vole, to jsou nápasy. A jak by to Baník teď zvládal fyzicky, když teď hraje o 20 minut méně času?

Reagovat
smazaný uživatel

je to debil..

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt to je nejlogictejsi vec, na kterou pristoupili vsechny normalni sporty.

jen zastaraly fotbal, to k uli debilite a pravum pro tv nechce zmenit...

Reagovat
ondrasch77

Plzeň začala déle než Dukla, ale končí dřív

Reagovat
smazaný uživatel

On totiž na Moravě utíká čas rychlejc.

Reagovat
ondrasch77

aha

Reagovat
Blasphemer

To můžu potvrdit. Sám sem tam zažil takových časoprostorových anomálií hned několik.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Hokaido

Reagovat
PP

každý vchod do vinného sklepa je Hvězdná brána..

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a taky byla vyšší tráva a šišatej míč...

Reagovat
Banger

poprosil bych dneska jednu výhru Baníku

Reagovat
Kang & Kodos

Je tam večeře

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
dextroza_m

až na toho Ronalda dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes výhra v Olomouci, příští týden doma udělat Duklu a nakonec to bude dobrý podzim

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj, omlouvám se, že s tím zase otravuji, ale napsal jsem analýzu obranné hry FC Sevilla. Věřím, že to někoho z této sekce může zaujmout. Za přečtení a zpětnou vazbu budu rád! https://bielsistablog.blogspot.com/2018/12/fc-sevilla-obranna-faze.html

Reagovat
HorajzmAmmann

Hlavní cíl dne je, aby nedostal 4. žlutou kartu Nešpor... protože jestli nás za týden sestřelí Pavel Dvořák

Reagovat
sosna

To jsou starosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno nejlepší, chachari, všechno nejlepší! Ultras skupina Baniku dnes slavi 10 let

Reagovat
smazaný uživatel

pockej chachari oficialne funguji jenom deset let? jak to fungovalo predtim? to nebyl zadny nazev, ktery by zastresoval kotelniky Baniku?

Reagovat
smazaný uživatel

Baníkovcům se chachaři říkalo ještě předtím než jsem začal chodit, takže rozhodně déle než 10 let. Nebyl to název pro kotelníky, ale fanoušky obecně, takže jde asi jen o fungování té značky.

Reagovat
smazaný uživatel

jj prave..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
Han střelil první

taky mě to zmátlo

Reagovat
mario23

Proč kupujeme Hanouska proboha ?

Reagovat
smazaný uživatel

ZSVCD

Reagovat
Blasphemer

Protože potřebujete mít tuzemské jádro týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč ne?

Reagovat
Salfovic

Protože to je něco jako pravý obránce, akorát na druhé straně.

Reagovat
rufus

Protože je Ščasný dement. Že se tomu divíš..

Reagovat
smazaný uživatel

btw Zahustel uz je ready a mozna zitra nastoupi.. takze prast jak uhod

Reagovat
Posledni Kovboj

cozeee

Reagovat
Radin

Bude to těžké, ale chce to alespoň bodík...

Reagovat
HorajzmAmmann

Proc vsichni chodi na tu tribunu 5 minut po zacatku zapasu

Reagovat
HorajzmAmmann

Aha... tak on tam nikdo neni, nebo jsou vsichni v kotli ... #10

Reagovat
Kepy_FCB

Komentátor: impozantní choreo ..

Reagovat
ZB 07

Hrozná holomajzna v tý Ostravě

Reagovat
dextroza_m

jak může říct Brnák: "v tý Ostravě" ???

Reagovat
ZB 07

Nevím, píšu (a mluvím), jak jsem zvyklej odmala.

Reagovat
HorajzmAmmann

Sasinky poslat do dolu a dejte tam treba Stanu s Diopem, horsi to nebude...

Reagovat
Banikovec7

Zaloha naprosto tragicka, jediny kdo si tam uhraje sve je Janos a to jen proto, ze se dopredu nepousti. O utoku ani nemluvim, silenost.

Reagovat
Kepy_FCB

Gooooooooll

Reagovat
dextroza_m

Krásně to trefil. Ještě jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Trmal chytil další penaltu

Reagovat
Kang & Kodos

Nešporovi, to bych snad ani nepočítal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Puskas

Super.

Reagovat
smazaný uživatel

O2 komentátoři Jsou 3 negři na hřisti, z toho jeden v obraně a on stejně označuje Olejníka jako Traorého...

Reagovat
Kang & Kodos

Vlášek si svýho času dokázal při komentování repre splést s někým jiným Gebreho, tohle je ještě dobrý

Reagovat
Puskas

Super byl kdysi Drbohlav v atletice: "A ve 4. dráze poběží Michael Jackson. Promiňte, Michael Johnson. Michael Jackson je ve svém domě na Floridě."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

A podle Záruby americký trenér ze střídačky na led vysral ctvericihráčů na oslabeni

Reagovat
smazaný uživatel

Těžké neunesení situace.. Teď ještě za 3 puntky udolat Sigmičku a posily na boj o poháry jsou skoro tutovkou..

Reagovat
HorajzmAmmann

musí se ale zlepšit... a to o dost !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já třeba dneska útok ani nepočítal... Šašinci totálně mimo.. Mladý agresivní a skoro dvoumetrový Kuba nevyhrál snad jedinou hlavičku... Zato dvojice Prochy - Stronati doufám vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

My bychom si měli spíš všímat našich výkonů, jestli tohle nebyl faul, je úplně ale úplně jedno.

Reagovat
HorajzmAmmann

popíchnutí... prohrát takový zápas to bych byl taky nasraný. Bohemka si remízu zasloužila - minimálně.

Reagovat
Firkraag

Týjo, já nevim, ale hlavně nechápu ten twitrovej příspěvek. My jsme krom běhání moc nepředvedli. Bez smysluplnýho zakončení si nezasloužíme nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jste si to dávali 70 minut hezky (i tím že my jsme nepředvedli nic). Chyběly jen lepší finální akce, hráli jste většinou po vápno (my po půlku). U nás chybělo všechno, dobře hrál jen Fleišmann, Lašty (i když na něj moc nešlo). Hrubý na pár facek, mladý Šašinka a Filo s Pazderou taky hrůza. Zbytek špatný. Pak na hřiště přišel Diop a prozradil našim, že existuje druhá polovina hřiště a hra se vyrovnala, chvíli tam bylo z naší strany i něco čemu se dá skoro říct i tlak Oči bolely, ale body beru a jsem rád, že se vrátil Diop. Příště snad od začátku místo Ošašinky.

Reagovat
Firkraag

Ano, herně to zejména v první půli nebyla taková katastrofa, ale my takhle rádoby slušně hrajem pořád. Akorát že vůbec nezakončujeme. Hráči se bojej... my skoro nestřílíme a bez toho prostě neporazíme nikoho. Budem mít velký problémy, snad to prolomíme s Libercem, i když netuším jak

Reagovat
HorajzmAmmann

Liberec má tu defenzivu taky slušnou. Bude to těžké...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Banikovec7

https://www.facebook.com/bohemi1905/videos/2013889038693639/?__xts__[0]=68.ARCpj4lViC8FkYUkGUvn-rjRoGabx3hYt21wlHmFO9mfcqaQoCrMkTPtIsJAEN6mR0w603Y_7oN0ca2uPG-MJ4kL87rIIMo-nVWIxibfso6pxNgqR9GCPgyDGOmMt6Syo1wH_HwsYXYIqXeHbnjiY0cPdrJ88SFGzDwZFnfolGw6nnbELMIkhlI7ic2KhVnquDWmLvim4qPJEBB7qzacPY_VkhkYc5gojqPBB37UUUJlD_qHxaPUFgW1OYm9pa1H7Rs6v28UH43MXB2jzkceKD77hNwHu1fSzDYvTX2suBRooWqqrSKZKrAxPVEKVkTaoPsuiwOngndAZqCC86llrY-50Ab1cCHXz9I&__tn__=-R

Ještě audiopřenos Bohemky, nejlepší pasáž od -6:00 do druhého gólu

(odkaz )

Reagovat
Banikovec7
Reagovat
HorajzmAmmann

tam trénujou rohy teď?

Reagovat
smazaný uživatel

KAPITÁN

Reagovat
smazaný uživatel

SK Penalty Praha.

Reagovat
naheCZ

Tak nemaj nás soupeři faulovat ve vápně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

To je co zápas to penalta a na Plzeň jste zde blili

Reagovat
Spalovač šancí

Holt ošéfovaný VAR

Reagovat
HorajzmAmmann

Ondřej Zahustel dnes na isport cupu ve FIFA 19: ,,Pár dní trénuju naplno s týmem a můj návrat se pomalu blíží. Nechci to zakřiknout, ale třeba bude malé překvapení už v zápase s Teplicemi.“

Reagovat
Kang & Kodos

Jedna rána za druhou. Kanga nemůže, Frýdek nemůže, Sáček nemůže, Zahustel může, Vácha musí

Do píči s 36 kolama.

Reagovat
Greny

Škoda že už tam není Lukáš Mareček

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MINO

Reagovat
naheCZ

Stoch a Traoré parádně

Reagovat
Blasphemer

Traoré taková přihrávka

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No za něco podobného dostal Kanga redku.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

za to muze VAR

Reagovat
Blasphemer

Jednou se tohle trestá redkou dvěma zápasy, podruhý na pohodu žlutá.

Reagovat
Greny

Tak Souček v první půlce taky někoho trefil loktem ne?

Reagovat
Blasphemer

Nevím. Já to zapnul až teď na druhou půli.

Reagovat
SuperBanikovec

Baroš to má za 6 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze Baros to nedostal za ten loket ale za ty reci

Reagovat
Blasphemer

Barošův zákrok byl dost jinej. Ten tam šel plnou silou zepředu loktem... kdežto Kanga a tenhle se ohnali rukou, když byli zády. Navíc to divadlo k tomu.

Já bych to teda moc nesrovnával.

Reagovat
Greny

Jenže ono je to těžký... Teď se s Opavou Stoch se podíval na protihráče a loket mu nastavil do břicha... Tudíž tam taky nějakej úmysl být musel

Reagovat
Blasphemer

To sem taky neviděl. Ale v principu souhlasím - stejných zákroků, kdy se liší tresty, je na můj v kus až moc... nebo padají naopak stejný tresty za zákroky, kde je úmysl nebo intenzita úplně nesrovnatelná.

Měli by si to sudí nějak sjednotit, protože takhle to vypadá, že neví co mají pískat.

Reagovat
SuperBanikovec

Přesně!

Reagovat
Losinho

Dobrej výkon

Reagovat
Losinho

Matějovský nezvladajko

Reagovat
smazaný uživatel

OLEJNÍÍÍK, Stoch paráda

Reagovat
naheCZ

Stoch dnes naprosto parádní...Vůbec mi v sestavě nechybí Hušbauer, i se mi zdá, že bez něj je ta hra lepší...

Reagovat
Blasphemer

Traoré může bejt daleko lepší než on.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak zase proti Mladý Boleslavi, která má obranu na úrovni Starý Boleslavi...V derby byl nejhorší na hřišti. Včetně těch, který se rozcvičovali za lajnou

Reagovat
Blasphemer

Taky teď hraje asi poprvý na svojí pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl zrovna jeden ze dvou zápasů, který totálně nezvládl, jinak odehrál všechno na vysokym standardu.

Reagovat
Losinho

Ne dokud je to takovej retard

Reagovat
Blasphemer

Ani ty dvě hrubky na konci nemění nic na tom, že má potenciál úplně jinde než Pepa.

Reagovat
Kang & Kodos

Potenciál? Je mu 30, ten už lepší nebude

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, to sem myslel, že je mladší.

Reagovat
Kang & Kodos

Do 28 hnil v Táborsku a ještě předtim bůhvíkde. Nechápu, kde se tak najednou vzal.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Losinho

je starej jak Pepa a ten je sice teď docela mimo, ale aspoň nevyrábí takový chujoviny a je neporovnatelně produktivnější

Reagovat
db18

...no

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch výborně nahradil Pepíka. Tahle pozice, když má častejc míč na noze, mu sedí parádně.

Reagovat
naheCZ

Traoré

Reagovat
naheCZ

Dvojnásobný

Reagovat
Banikovec7

Ještě to podskočení míče ve vápně při autu

Reagovat
Losinho

Zlín se na něj zase může těšit

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdy fakt šílený kiksy, ale jinak celkově hraje dobře. Ale stejně bych ho nevykupoval..

Reagovat
Losinho

souhlas, ale na nás by to teď prostě stačit nemělo

Reagovat
pingla

nech se vrátí, rádi ho přivítáme zpátky

Reagovat
djwenca

tak zrovna Traoré hrál dnes (až na ten kiks) parádně....ta přihrávka na Stocha byla třeba famózní

Reagovat
ZB 07

Komličenko král

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
monty25

To byl nápad dát si do Fanligy celou obranu ze Slavie. Plus ještě nehraje Sýkora a moje chyba je, že jsem nevěděl o absenci Trávníka...

Reagovat
Coutinho10

ja mel od nas jenom 2 hrace v obrane, ale jako napad to nebyl spatnej, protoze az do 87. minuty si skoro Bolka neskrtla, ale vystridal se Soucek, nebyl Husbauer a uz ten stred poslednich 5 minut nebyl tak pevnej ...kdybys veril svejm, tak mas cisty konta v suchym triku

Reagovat
Blasphemer

Komličenko 17 gólů za 17 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Ale furt mi prijde jako hroznej drevak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě k tomu za Boleslav.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
HorajzmAmmann

A tenkrát legendární ročník Milan Ivana nejlepší střelec ligy - 11 golů

Vlastně od sezony 93/94 by byl 13x Komličenko nejlepší střelec ligy už teď

Reagovat
Azazelo RD

Tak tenkrát co defenzíva českého týmu to Čínská zeď. Těch 11 gólů nelze podceňovat.

Reagovat
KingMaster13

Zimní půlmistři jooooo Ligově asi náš nejlepší podzim co si pamatuju a i tak budeme jen o bod před Plzní A 9 před Spartou

Reagovat
ratusek

Ty vole děláš jak kdybyste v Jablonci už nemohli vyhrát. Tutová dvoječka, vsázím na to barák

Reagovat
HorajzmAmmann

+ nějaká ztráta a jsme s tou sračkou co hrajeme od poháru v Plzni na bedně !!!

Vlastně si už nepamatuju, kdy zahrál Baník fakt super zápas v lize. To bylo někdy v Olomouci, ne?

Na druhou stranu s 4-4-2 to nikdy moc krásný kombinační fotbal nebude, zvlášť, pokud tam bude na hrotu duo Šašinka, Šašinka. Jakub zahrál v poháru v Plzni celkem dobře, ale fakt jsem se v něm asi spletl a viděl v něm něco, co tam není. A to u Ondry Šašinky nevidím VŮBEC nic - dlouhodobě! Fillo taky v hajzlu, Hrubý, kromě toho že je marný tak mu tam ani nic nespadne. Jediný, kdo si odvádí dlouhodobě nějaký standart jsou stopeři Šindelář-Stronati, Holzer, Jánoš a Fleišman. Procházka včera taky slušný (ale potřebuje hrát pravidelně)

Baroš co hrál poslední zápasy, tak byl taky v lese. Ale je otázkou jak moc je nerozehraný, ale proti Slovácku mi přišlo, že už ani nebojoval jen rozhazoval rukama. (Že by ho ta masáž a stopka nějak poznamenala v hlavě?) Těžko říct... Ale s Barošem a Diopem hrál Baník nejlepší fotbal.

Reagovat
HorajzmAmmann

+ nějaká ztráta Sparty

Reagovat
lichna.

No nevím. Tvůj komentář mi přijde, jako bys poslední zápasy neviděl. Dobrý zápas jsme zahráli i s Plzní v lize. Ondra Šasinka v sobě rozhodně toho má dost. Co.mu chybí je správný výběr místa ale to se dá dopilovat. Hrubemu to nepada ale za poslední dva zápasy 1+1. Holzer si taky rozhodně neodvádí svůj standart. Včera byl na vystřídání pak ale dal gól no. A Janoš taky hrál na začátku lépe..

Reagovat
HorajzmAmmann

A v čem je Ondra Šašinka dobrý?

Holzer jediný, kdo to zkouší 1 na 1, centruje... Fillo naprosto nepoužitelný na druhé straně.

(OK Hrubý jedna akce z rohu, kdy nachytal golmana a jeden cetr - je to na špílmachra opravdu dost? ) Čekal bych od něj trochu víc, ta tragická hra je i díky němu...

Reagovat
lichna.

Ondra se umí nacpat do souboje, pokrýt balón, zároveň hraje do obrany. Co mu chybí je správný výběr místa a někdy menší zbrklost. Já v něm prostě pořád něco vidím.

Holzer 1 na 1 už téměř přes nikoho nepřejde. Centru má tak o 75 procent méně než na začátku sezony. Do obrany je to úplně hovno. Fillo včera byl taky špatný, o tom žádná. Ale zase vytvořil gólovou akci společně s Diopem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Ondra na to nacpání se do souboje potřebuje aby soupeř přiběhl k němu, včera naprosto tragický pohyb. Hrubý jakbysmet, to jeho vyklusávání mě neskutečně sralo. A většina týmu se ani nenabízela, ten kdo měl míč to měl za trest, mohl nahrát jen dozadu nebo jít do souboje, jediný kdo hrál dobře a na kom to vypadalo že ho to sere byl tradičně Fleišman.

Reagovat
lichna.

Jasně no. Ale pořád si stojím za tím, že z Ondry může být dobrý ligový útočník. Ono je to těžké v tomhle věku, když to stojí na tobě a tvém bratrovi. Ale chápu jak to myslíš.

Reagovat
ratusek

no když porovnám kádr, tak těžíme kurevsky nad plán. Je potřeba to celkem dost okysličit ideálně vlastníma, ale ti na to ještě asi moc nemají. Ale beka, CM/DM, AM a křídlo potřebujeme. A nbehrát 4-4-2, to je blbost

Reagovat
KingMaster13

Já to zkusím obráceně. Vsadím barák na neprohru Jablonce a buď ze mě bude smutnej hradní pán a nebo šťastnej bezďák

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Losinho

zas kdy jindy tam vyhrát, když ne teď?

Reagovat
KingMaster13

To si říkáme už 10 let

Reagovat
Losinho

Tak třeba před 5 rokama to bylo vážně sci-fi

Reagovat
KingMaster13

To ano ale my je neporážíme ani doma. Díky bohu, že ve finále poháru nás něco osvítilo

Reagovat
Losinho

To byla výměna pohár - liga

Reagovat
KingMaster13

A jo vlastně

Reagovat
Coutinho10

to je taky pravda...navíc by jim měl chybět Doležal, takže i to může hrát svoji roli

Reagovat
Kaspar

OT: zacala biatlonova sezona podle vyjadreni Koukalove v poslednich dnech, to vypada ze mi mozna uz pristi sezonu chtela zase zavodit,

Reagovat
ZB 07

I kdyby jo, tak mě už její výsledky budou nechávat klidným.

Reagovat
ratusek

by mě zajímalo v jakým repre dresu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ať si jde s Kuzminou závodit za nějaký neoznačený. Přijde mi to jako scifi, aby závodila v týmu, na který nakydala v nedávné době tolik špíny

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už tam neleze a píše si knížky.

Reagovat
lichna.

Jako je to pipina ale mít tam zase někoho dalšího kdo bude bojovat o čelo by nebylo špatné. Těžko říct jestli na to ještě má.

Reagovat
mistr129

Já jsem jí nedokázal fandit ani předtím, natož teď kdyby se vrátila.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lichna.

Proč? Než vyšla ta knížka tak působila celkem normálně ne?

Reagovat
mistr129

Ne, mě srala už dlouho, v rozhovorech působila jako úplně blbá a falešná. Tak od Soči už mi byly její výsledky fuk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

mam to podobne

Reagovat
Mimalu

čeká že Vítková skončí?

Reagovat
Greny

no uz o tom premyslela pred sezonou

Reagovat
mayday

S Vitkovou v týmu by asi být nemohla. A i vztahy s ostatními asi nebyly nic moc.

Reagovat
Greny

no vidim to tak ze dosli cash a Koukal nemuze mit decka..

jako bude to znacit asi konec Vítkové .. ta s ni asi uz zavodit nebude chtit

Reagovat
lichna.

No pokud bude jezdit tak, jako teď na začátku, tak se to možná vyřeší samo..

Reagovat
Greny

jako nechapu proč Vercu vsichni kritizuji.. ma docela velky treninkovy manko z pripravy nekdy v rijnu mela vyron v kotniku

Reagovat
Mimalu

tak fanouškovská základna z velké části postavená na úspěchu, to vzniká kritika hned...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme ve sračkách, máme ubohého trenéra, tragické vedení, vykartované hráče, nulovou šanci na titul a 0,0005% na druhé místo, všichni se nám smějou, fanoušci jsou nasraní a znechucení, vrací se Zahustel, možná nastoupí i Vácha.

Tak tohle je upoutávka na náš dnešní zápas.

Reagovat
ratusek

ale i přesto se na vás většina ostatních fans dívá a sleduje tu bídu

Dneska si to taky nenechám ujít

Reagovat
smazaný uživatel

No a já mám na tu bídu už přes 10 let permici.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to bohužel neuvidím, ale po dlouhé době jsou v lize zápasy mimo Baník, na které se těším jako na LM a baví mě to

Reagovat
mistr129

podle mě je to marketingový tah, čím hůř Sparta hraje, tím víc lidí ji sleduje -> větší peníze od sponzorů

Reagovat
KingMaster13

On Dan nebude tak blbej jak si myslíme

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičo

Reagovat
smazaný uživatel

chysta se naka akce ?

Reagovat
smazaný uživatel

O ničem velkém nevím, jistota je asi pokřik celého stadionu Ščasný ven" atd...Každopádně budu rád za cokoliv.

Reagovat
lichna.

Výhra 3:0.

Reagovat
ZB 07

taky čekám něco podobnýho

Reagovat
pepinho2

To je vidět, že nefandíte Spartě a říkáte si, že přece neprohraje Sparta doma s Teplicemi. To my, fanoušci Sparty...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Souhlas. A Zdenda bude mít klid na práci.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lichna.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Teplice jsou marný ty přejedete i v té kripl formě

Reagovat
pepinho2

Mají Standu Hejkala, ten si ZŠ namaže na chleba

Reagovat
KingMaster13

Zase nevěřím, že by Zdenda prohrál s Teplicema. Vždyť jste jim dali u nich 4 fíky

Reagovat
pepinho2

To mělo mužstvo počáteční IMPULS

Reagovat
Greny

ja neverim ze Teplice neco uhraji Hejkal Zdendovi hodne dluzi je cas zacit splacet

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A učedník pokoří svého mistra!

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Azazelo RD

Ve 48 letech zvládnout základku není tak těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

To jakože vážně zase budeme hrát 4-4-2?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravděpodobně Heča - Wiesner, Radakovič, Štetina, Costa - Chipciu, Sáček, Stanciu, Plavšič - Tetteh, Pulkrab

Uvidíme, zda to bude i realita.

Reagovat
Losinho

Maskot Vácha hrát nebude?

Reagovat
mayday

Ti hráči určitě něco umí apod., ale na druhou stranu... Ta sestava vypadá podle mýho naprosto šíleně.

Reagovat
Hokaido

Je to tak. Ať jdou s tímhle dopiče.

Reagovat
smazaný uživatel

Sáblice až pátá. Bublina splaskla. Je konec!

Reagovat
Losinho

Florbal bez medaile a biatlon tragickej. RIP malý sporty.

Reagovat
smazaný uživatel

a do toho ta Soukalová

Reagovat
lichna.

U těch ženských je aspoň fajn to, že se můžeš kouknout na Dorotku, Fialkovou nebo další sličné ženy.. A pokud ti jde čistě o výkon, tak to, co předvádí Makarainen je naprosto neskutečné.

Reagovat
Mimalu

neskutečné je to maximálně pro to, že chybí Laura

Reagovat
Baronne

Neskutečný je to i tak v jejim věku.

Reagovat
Mimalu

v jejím věku? Však není tak stará a navíc vytrvalost se s věkem zas tolik neztrácí, na rozdíl od výbušnosti kterou tak nějak v biatlonu nepotřebuješ. Tady jde řekl bych hlavně o to, že má v závodě klid, ví že si může dovolit strávit na střelnici delší čas bez toho, aby jí to jakkoliv ohrozilo a i s chybou bude v klidu v čele. Tento komfort ji Laura a dříve ostatní biatlonistky nedopřály...

Reagovat
lichna.

Pořád je to ale světová špička a ona si je neskutečně natírá co se týče běhu..

Reagovat
Mimalu

tak to dělala ale i předtím, konkurenci čistě v běhu od relevantní biatlonistky neměla dlouhodobě, akorát zbytek pole od ní nebyl tak vzdálený jak to bylo teď o víkendu. Laura jí dokázala prohánět dost slušně, Koukalová, Domracheva, Dorin-Habert (ve formě) by ve sprintu při dvou nulách taky nezaostaly o takový kus jak se stalo teď (kromě Wierer)

Reagovat
lichna.

No jasně, ale tak ona nemůže za to, že ty ostatní se na ní nechytají. I loni byla výborná. Za mě to jsou prostě neskutečné výkony.

Reagovat
Greny

Tak na druhou stranu ubylo ji rapidne soupereky ktery ji byly schopne konkurovat(Domracheva a Gabina skoncily) Dahlmaier zase marodi a Eckhoff zatim nevim proc nestartovala.. to na tom bude minimalne bezecky stejne mozna bych si troufl tvrdit ze i lepe

Reagovat
smazaný uživatel

Přestat se na to dívat jenom, protože Češi už nejsou tak dobrý, je prostě blbost.

Reagovat
Blasphemer

Vždyť se na to kvůli tomu všichni začali dívat.

Reagovat
HorajzmAmmann

však já to mám taky... dívat se na sporty pravidelně (Skoky, severská kombinace, hokej, fotbal) plus podle toho jak se našim daří

a co jako??? Vždyt na tom nevidím nic špatného. Když budeme mít nejlepšího hráče v šipkách, klidně si zapnu i ty šipky...

Reagovat
Losinho

Reagovat
Blasphemer

Spousta lidí, co se na to začala koukat kvůli našim úspěchům, se na to stejně rychle koukat přestane, jakmile se delší dobu dařit nebude.

Nevim, co je na tom na citrón.

Reagovat
Losinho

Měl tam bejt palec nahoru sorry

Reagovat
Blasphemer

V pořádku.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak začnou boby.

včera 4. místo a dneska 6.

Reagovat
Neon

Reagovat
Losinho

To by byla fajn změna

Reagovat
Greny

kdyby jim Babiš nebo nekdo koupil stroj co maji Nemci tak uz davno vyhravaji...

Jinak jeste ta skeletonistka bude dobra :) a vyplati se sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Florbal

Reagovat
andrew96

Třináct let trvající bublina.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhody se dějí

Reagovat
Neon

neskutečná závodnice, 13 let být na bedně na 5000.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
db18

Reagovat
lampas

Reagovat
mario23

Sestava očekávaná. Co je s Nitou ? Jinak když slyším o jménech, o kterých se spekuluje, tak si nejsem jistej. Hašek, Panák, M.Hanousek.

Reagovat
pepinho2

Antibiotika

Reagovat
SpartaOvenka

Hašek i Panák se ještě mohou zlepšovat, Hanousek jako náhrada za občas labilního Čiviče, všichni mi dávají relativní smysl.

Reagovat
Neon

NIta ani na lávce

Reagovat
Neon

Tak to byla rychlá reakce od AC na fb, že je Nita na antibiotikách.

Reagovat
Greny

kdyz koukam na lavku tak by se mohl na plac dostat LV6, Pepík Šuralů a Vukadinovic

Reagovat
HorajzmAmmann

LV6, Zahustel a Vukadinovič

Reagovat
Losinho

Reagovat
Salfovic

Neznáte někdo alespoň trošku věrohodné spekulace o tom, kolik berou nejlépe placení trenéři v lize? A kolik že to bral ten italskej zmrzlinář? Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že vedení Sparty už ví že Nita chce v zimě odejít, proto už chytá Heča

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je Nita sice super golman, ale to je i Heca a navic mladsi, proto bych tohle zrovna kvitoval.

Reagovat
Blasphemer

Taky si myslim. Heču jsem chtěl k nám za Kozáčika, ale Hruška se nakonec ukázal taky jako trefa do černýho. A navíc nám už nikam nezdrhne, což by u Heči reálně časem možná hrozilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale ona uz je treba nahrada za Hrusku. Proto bych koupil toho Trmala a nechal ho na Slovacku zatim.

Reagovat
Blasphemer

Trmal vypadá dobře. Už v tom debutu proti nám pochytal neskutečný věci. Jestli někoho, tak asi jeho, no.

Ale nevim, nakolik teď u nás řeší gólmany. Každopádně Sváček mě v těch několika zápasech, který jsem měl možnost vidět, vůbec nepřesvědčil, že by na to u nás mohl mít. Takže bych se divil, kdyby to tak viděli i u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát že my máme rádi spíš starší a zkušený gólmany no.

Reagovat
Losinho

půjdete po Laštůvkovi

Reagovat
db18

Hrušku nahradíme Drobasem...

Reagovat
F.Torres

Wow tak Nita je asi jasnej. Nejlepsi hrac sparty odchazi skoda ze ne k nam

Reagovat
smazaný uživatel

Je nemocnej.

Reagovat
smazaný uživatel

"nemocnej"

Reagovat
Kepy_FCB

Nemocnej

Reagovat
Greny

neni nemocnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Červenka na lávce Škoda, zase by jim mohl šoupnout gólaso

Reagovat
Blasphemer

Přijde zabijácky rozhodnout z lavičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Trubač

Reagovat
Losinho

Škoda hlavičky Hyčky, to se musí dávat

Reagovat
Greny

muze byt rad za zlutou

Reagovat
Neon

Sparta válec

Reagovat
andrew96

Takový nadějný začátek a teď už se na to zase nedá dívat.

Reagovat
Posledni Kovboj

pastva pro oci

Reagovat
didosh

Reagovat
db18

Costa (jinak střílející hráč měl pak dostat žlutou... )

Reagovat
ZB 07

To je tak odpornej fotbal...

Reagovat
didosh

Reagovat
Liquid

na to by se pískalo i na Srbský

Reagovat
ZB 07

Jako úplně vážně, hrát takhle doma ligu s Teplicema, tak lidi pískají...

Reagovat
Greny

kdyby hrali tak jak diskutuji s rozhodcim tak jsou prvni

Reagovat
Blasphemer

TýKej 27 To by byla prdel, kdyby vyjebanou Spartu sestřelil zrovna on.

Reagovat
Greny

ja premyslim proc porad hraje Plavsic a jediny co me napada ze tam je jen kvuli tomu aby sel kopat penaltu

Reagovat
andrew96

Náhodou teď slušný centr. Třeba už se je začíná učit.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tetteh každej zákrok na umření

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Ty vole to je fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt nechápu, proč Ščasný neudělá Stramu a nepostaví nějakýho mladíka namísto Plavšiče. Měl by alibi, mohl by se vymlouvat na nesehranost, a navíc by se ten dotyčnej mohl třeba chytnout.

Reagovat
db18

Tetteh je hrozná herečka...

Reagovat
Greny

ten Tetteh je taky hrozna plačka .. se tam vali jak kdyby mel dohrat

Reagovat
Greny

druha zluta?

Reagovat
Blasphemer

Tetteh plnohodnotná náhrada za Lafatu.

Reagovat
andrew96

Tomu to proti Teplicím slušně létalo.

Reagovat
Greny

tomu Plavsicovi bych dal druhou zlutou

Reagovat
Losinho

Kučera tyvole

Reagovat
Greny

TK27 mu ten skok pred chvili spocital

Reagovat
andrew96

Vondrášek. Ve druhém poločase odkopne Plavšiće ze stadionu.

Reagovat
Blasphemer

jako když dáš skluz a odjebeš mu nohu

Reagovat
Losinho

Hraj dál!

Reagovat
Greny

oba stejne

Reagovat
fabec1222

přes míč

Reagovat
lichna.

Reagovat
db18

Jako bylo to na Plavšiće, ale tady by se TK nemohl divit ani červený...

Reagovat
Greny

zas na druhou stranu chvili predtim tam Plavsic skakal se zlutou kartou

Reagovat
Losinho

Strašná holomajzna.

Reagovat
ZB 07

Šílený, tohle nemá s první ligou jic společnýho.

Reagovat
andrew96

Ještě že tam je florbal.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Snad tam dá Červenku, horší než ten kopáč, kterej tam teď je, nebude.

Reagovat
db18

Reagovat
Liquid

se divím, že za tohlec chce sparťanskej fanoušek platit, v ČFL jsem viděl kvalitnější zápasy než tuto bramboračku

Reagovat
Greny

co fanoušek a Kretinskej

Reagovat
Blasphemer

Ideální zápas na nedělní podvečer. Člověk si u toho odpočine, stihne si u toho dodělat věci, co přes víkend nestihl a párkrát se i zasměje. Díky za ty momenty.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Proč sakra nikdo nevyzkouší Krále na DZ? Předpoklady má úplně suprový.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já myslím, že pro český fotbal bude lepší, když zůstane na stoperovi.

Reagovat
db18

Protože Teplice jsou rádi, že mají aspoň dva stopery.

Reagovat
smazaný uživatel

A v U21 je to stejný, no. Ale je to fakt škoda, zrovna jeho bych bral hned. A Žítnýho místo Plavšiče taky.

Reagovat
Blasphemer

LV6

Reagovat
Losinho

Vácha

Reagovat
ZB 07

Vácha

Reagovat
Hokaido

Vácha tvl... Tak nashle.

Reagovat
ratusek

Pod synu

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

LV6, TK27, kdo se v tom má vyznat už

Reagovat
Blasphemer

Přemejšlel jsem nad tím, že se na druhej poločas vyseru a půjdu dělat něco užitečnějšího, ale nasazení Lukáše Váchy mě přesvědčilo o opaku.

Reagovat
Hokaido

Kdyby z toho alespoň udělal 4231 s Nicem na AM, ale ne, on prostě pojede to posraný 442. Ať jde fakt doprdele, kretén jeden.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Losinho

docela jsem se toho bál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ross Geller

Aspoň nehraje na jednoho útočníka. To se přeci dlouhá léta nadávalo, že Sparta hraje na jednoho útočníka a pak nedává goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha rozhodne

Reagovat
Posledni Kovboj

pocasicko

Reagovat
smazaný uživatel

Heča umí hrát nohama, jo?

Reagovat
mario23

Konečně jsem slyšel Scasny ven.

Reagovat
doshcz

0:0 tomu bude slušet

Reagovat
mario23

Už skandujou Lavičku.

Reagovat
Greny

Po zapase Zdenda: Nikdy neodstoupim ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte jim gol Tepláky

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha zapnul turbo.

Reagovat
doshcz

ty naše rohy to je spíš nevýhoda než výhoda

Reagovat
Josifek

"Sčasný ven", jediná pozitivní věc na sledování toho zápasu...

Chudák Stanciu, mít trenéra kokota a kolem sebe 10 jelit..

Reagovat
ratusek

Kéž by Teplice daly gol

Reagovat
mario23

Kdyby nebyly tak jalovy, tak už vedou.

Reagovat
KingMaster13

To by Zdenda se vrátil na manažera

Reagovat
Losinho

Hyčka vocas

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole zůstat tam ten Stramakoni tak jedete Bomby , třeba fakt potřeboval jen čas . Měli jste mu dát ještě letní přestupák.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2/10

Reagovat
mario23

To zas ne

Reagovat
Josifek

Tak horší by to být nemohlo...

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím, přehrávalo nás i sestupující Brno v deseti.

Reagovat
Josifek

Tak dneska je to taky čirý zoufalství..

Reagovat
dylan

Reagovat
Blasphemer

Hyčka tenhle zápas má fakt výbornou úroveň z obou stran

Reagovat
Greny

Bojujte za Spartu ..

Reagovat
Greny

a pozor zcela novy pokrik :

My chceme Spartu ... Zdenda to dotahl daleko

Reagovat
doshcz

jinak Král se mi líbí čím dál víc, sem zvědavej jestli pujde v zimě ven

Reagovat
mario23

Spíš by měl jít do lepšího v rámci ligy. Třeba Jablonec.

Reagovat
doshcz

mě přijde že to má v hlavě srovnaný a ví co chce, už když zdrhl ze Slavie na sever aby hrál.. já myslím že by se o to venku porval a nestačilo by mu se někde válet na pláži a brát prachy.. tady u nás se zakope a bude z něj do 28 talent ale v Teplicích by se určitě neměl zdržovat víc než ještě jednu sezonu, pokud se nerozhodnou do toho narvat prachy a ty asi nejsou..

Reagovat
Greny

ten zapas nemuze skoncit nez 1:0 golem v 90+6 dá ho Vácha a pri oslave ukaze nove tanga ze své kolekce

Reagovat
Blasphemer

Já věřím, že to Sparta ještě nějak uhaluzí.

Reagovat
KingMaster13

Jako nepřeju jim ale dneska by asi vyhrát měli ať zůstane Zdenda

Reagovat
Posledni Kovboj

Plavsic

Reagovat
ratusek

Kurde ještě sem neslyšel Ščasný ven

Reagovat
smazaný uživatel

Zkoušel si zapnout zvuk?

Reagovat
Blasphemer

Příště bez Kangy a Stanciua. Tak to se určitě podívám, tam nebude nikdo schopnej dát přihrávku dopředu.

Reagovat
Banikovec7

Ale zase na druhou stranu bez Plavšiče.

Reagovat
Josifek

Kontumační prohra 0:3 bude asi pro všechny nejlepší řešení.

Reagovat
Greny

a jedou k Csaplarovi...

Reagovat
Blasphemer

Tak to by bylo super, kdyby je na rozloučenou vyklepl ještě jednou a doma. Pokud teda bude kvůli tomu synovi končit.

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

Zdenda uz posiluje defenzivu ? utocnik dolu na plac zaloznik?

Reagovat
Greny

Twl LV6

Reagovat
andrew96

Vácha

Reagovat
doshcz

my hrajem regulerni odkopávanou za miliardu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
ZB 07

6410 diváků

Reagovat
Blasphemer

Já se zasmál, ale na poslední dva domácí zápasy v Plzni byla návštěva taky úplně tragická.

Reagovat
db18

A u Sparty má ta špatná návštěva aspoň důvod...

Reagovat
Blasphemer

Tak já teď naposled taky poprvý letos nebyl, ale můžu to alespoň omluvit tím, že jsem na nemocenský a nemám vycházky, jinak bych nevynechal.

Na Řím taky není ještě vyprodáno.

Reagovat
Losinho

si snad udělám výlet

Reagovat
Blasphemer

Nechápu to, no. Co by lidi jako chtěli do skupiny k Realu za víc atraktivního soupeře...

Reagovat
Losinho

No a navíc poslední zápas, ve kterým můžete slavit "postup". A cena lupenů v pohodě (co si tak matně pamatuju)

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Navíc konečně normální čas (od 18:55, takže v devět konec) a počasí má být na podzim taky dobrý (sice zima, ale sucho)

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Zima dělá svoje

Reagovat
Blasphemer

Ale houby. S Příbramí bylo doma luxusní počasí a návštěva úplně stejná.

Reagovat
KingMaster13

No u nás to třeba taky dost klesá a upřímně se fakt nedivím. Z Bolky jsem přišel promrzlej na kost

Reagovat
Coutinho10

j jako teplo fakt nebylo, ale uz byly chladnejsi dny, kdyz jsme hrali ted na podzim...jinak jsem koukal a na Zenit ve ctvrtek bude asi -2, takze to bude jeste horsi

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechapu, jak muze mit ceska liga i tech nekolik tisicovek divaku na stadionech. To nema v 90% zapasu s fotbalem nic spolecnyho.

Reagovat
Greny

v Pribrami asi bude muset nastoupit Rosa tzv. na Pepika Chovanca

Reagovat
Berbatov9

Po pul roce kavicek a cigaretek (nebo jak to rikali v tom tiki taka tusim)

Reagovat
mayday

Reagovat
mayday

Tak ta Sparta, to je fotbálek panečku... To je neskutečný, do jakýho stavu to dopracovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepík na plac easy win

Reagovat
ratusek

JŠ a LV, ještě chybí DL. Pod mi

Reagovat
Riviera Kid

Dane a Vám se ten fotbal jako líbí?

Reagovat
db18

Plavšič wingback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Mooooooooulis

Reagovat
db18

Moulis!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Gooooooool

Reagovat
Greny

Chipciu jak se na to regulerne vymrdal

Reagovat
db18

A Radakovic taky slušně...

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se na to taky vysral, ale Štětina měl Alexovi pomoct a případně ho zastoupit. A Heča taky nemusel stát na čáře jako vocas.

Reagovat
ratusek

Radakovič taky jako vždy mimo

Reagovat
ratusek

Goool

Reagovat
naheCZ

Reagovat
didosh

teplaky

Reagovat
Josifek

Parááááda

Reagovat
KingMaster13

Dá jim gol hráč co se jmenuje Moulis Ach jo chudák Zdenda

Reagovat
monty25

Góóóóól!!! A udržet!

Reagovat
Posledni Kovboj

super

Reagovat
Greny

jeste by se mohl nechat Stanciu vylit

Reagovat
doshcz

ještěže vlastně fandím i Teplicím

Reagovat
GabrielBatistuta

Ty vole. To je lahoda fandit Spartě a Římu

Reagovat
doshcz

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Messy<3

Zdenda si dneska udělí pokutu v podobě studený večeře

Reagovat
Blasphemer

Hejkal > Ščasný

Reagovat
Losinho

Hřebík ven!

Reagovat
mario23

Reagovat
mario23

Tohle už přece nemůže Zdenda ustát.

Reagovat
Josifek

Aby to nebylo jako s tím zmrdem Babišem - navzdory všemu jeho podpora stoupá..

Reagovat
pingla

ale aspoň jste nedostali gól od Máry Červenky, to by bylo asi na zboření tribuny...

Reagovat
doshcz

Moulis to není moc rozdíl

Reagovat
Greny

mozna jeste horsi

Reagovat
Greny

jako ale jak Vachu nemusim, tak se jako jeden z mala neboji hrat

Reagovat
Josifek

Joo, to jsem si říkal, že to dnes tu svou část odehrál celkem solidně, oproti zbytku..

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Zdenda ustojí! In Zdenda we trust!

Reagovat
KingMaster13

Uděláme petici

Reagovat
FruFru

Spíš mu zamknou kancelář petlicí

Reagovat
Azazelo RD

A když to nepomůže, tak přijde čas triček. "Ščasný ven? Skutečný trenér dovnitř? Ne, děkuji!“

Reagovat
GabrielBatistuta

Letáková kampaň

Reagovat
Neon

Reagovat
dylan

Reagovat
dondinho

Doufám že je Křéťa všechny včetně vedení a sebe předhodí lvům

Reagovat
Greny

Hejkal teda nadsene nevypada

Reagovat
andrew96

Teď už jo.

Reagovat
db18

Hoši děkujem

Reagovat
mario23

Plavec měl asi dostat druhou žlutou.

Reagovat
Greny

Reagovat
db18

Nevadí, už takhle příští zápas hrát nebude.

Reagovat
mario23

Což je vlastně plus. Je marnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Stadion skanduje: Ščasný ven !!!

Ten je tam jistě neudržitelnej, ale ... KDO přišel s tou idiotsky pojatou "internacionalizací" ???

Tenhle majitelskej a manažerskej těžkej amatérismus tvrdě poškozuje celej českej fotbal.

Reagovat
Greny

Zdenda se ale sam nevyhodi ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pan hlavní příčina by to měl prodat .....

Reagovat
PBLead

už toho sráče vyhodili?

Reagovat
HorajzmAmmann

dulezite vitezstvi v boji o 3 misto

Reagovat
db18

10,00 na Teplice Škoda, že se bojim dávat větší obnosy...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já dal live za 8 a taky za drobný. Aspoň bude na pivo

Reagovat
db18

https://abload.de/img/spatepgaens.png aspoň nemusim čekat do 15. s koupí rakety...

Reagovat
mario23

Pěkně

Reagovat
monty25

3 body Kdyby tolik nechcalo, tak bych napsal v suchým triku...

Reagovat
KingMaster13

Ty kráso ještě aby si Zdendu podal Csaplár a bude to zajímavé

Reagovat
HorajzmAmmann

Jak na urovni Baniku?

Koukam na tabulku a Sparta ma o dva body mene...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta baví

Reagovat
Blasphemer

Podle Ščasnýho dali Teplice z první střely gól. Ten chlap nemá kousek soudnosti.

Reagovat
dylan

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě si vytáhne čtvrtfinále EL na svoji obhajobu. To je takovej arogantní zmrd.

Reagovat
Raylan

Nemyslel to tak, že je ve čtvrtfinále mol cupu?

Reagovat
Losinho

To je ještě lepší teda

Reagovat
Blasphemer

Já myslel, že mluvil o MOL Cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvil o tom, že to s ním nic nedělá, protože tohle už jednou zažil. A pokud udělá čtvrtfinále poháru a za dva měsíce se řve "Ščasný ven", tak s tím prostě nic neudělá. S Opavou se hrálo 2 týdny nazpátek a nedávalo by to žádný smysl.

Reagovat
Blasphemer

Ale po EL taky neletěl za dva měsíce. I když jestli se na něj dva měsíce potom řvalo, to si nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale nepíšu, že dva měsíce po 1/4 EL dostal padáka, ale že se to po něm řvalo. A dostat možná, že se to i řvalo, protože se neudělal titul a ve vzájemným zápase proti vám dostal trojku.

Reagovat
Blasphemer

Jo, já vim. Však píšu, že si to nepamatuju. Mě napadl první MOL Cup, protože řekl explicitně "pohár", čímž se většinou míní domácí soutěž a ne evropská.

Reagovat
Greny

to tam jako fakt mlel neco co se stalo pred kolika dvema rokama?

Reagovat
Berbatov9

No ja si nejak nepamatuju ze by tam krome te Ljevakovicovy strely (nejspis)mimo branu neco meli jineho

Reagovat
Messy<3

TK27 nic? Ta byla těsně vedle.

Reagovat
Berbatov9

Ten je rozhodne celkove vedle no

Reagovat
Kuchta

Sparta

Reagovat
andrew96

Nick

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhovor.

Reagovat
Banger

Co říkal? Co říkal? Já už to přepnul.

Reagovat
Blasphemer

Že hráli blbě, ale Teplice v podstatě taky a prohráli po jejich první střele na bránu. Pokřiky, že má jít do prdele s ním nic nedělají, protože už to zažil a navíc dodal, že Spartu dotáhl do čtvrtfinále MOL Cupu, a tím nenápadně naznačil, že si ho ti zmrdi vůbec neváží.

Reagovat
Banger

Díky. Takže vše je jak má být.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

On tím myslel EL, ne?

Reagovat
Banger

Řekl bych, že špatně jsou obě varianty.

Reagovat
Blasphemer

"...jestli jste ve čtvrtfinále poháru a za dva měsíce na vás řvou..."

Nevim, co tím myslel.

Reagovat
eliskafan

Pro každého fanouška fotbalu u nás je výsledek železné Sparty super

Reagovat
smazaný uživatel

Chipciu

Reagovat
Stannis Baratheon

TK27 - Jako když dáš skluz a odjebeš mu nohu

Reagovat
mayday

Ještě by si Zdeňka mohl namazat v posledním kole Pepik Csaplárů a bylo by to dokonalý.

Reagovat
F.Torres

vzhledem k absencím je to dosti reálné

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba vemou Franze Nebo pořád si myslíte, že tam je ten škraloup, když šel do Edenu?

Reagovat
PavlíčeQ

SPARTA prý kromě Matěje Hanouska projevuje zájem o jabloneckého stopera Davida Lischku a přemýšlí o pravém bekovi Tomáši Holešovi.

Aby nám pro jarní část ještě nějací hráči zbyli

Reagovat
smazaný uživatel

Kupte od nás klidně Granečného

Reagovat
smazaný uživatel

A poslal bych ho tam vlakem

Reagovat
smazaný uživatel

A nechal ho bydlet třeba v Hejnicích, kde umřel pejsek s tím, ať je co nejdál od civilizace. A každodenní kontrola, jako svého času trenér Beránek se Šimákem. Třeba mu to pak vše dojde

Reagovat
Puskas

Je ho škoda, měl náběh na skvělou budoucnost, místo toho klesl do podprůměru.

Reagovat
lichna.

Ale jak se rozběhne, tak mě to vždycky baví sledovat.

Reagovat
Spalovač šancí

na druhou stranu budete děsně prachatí

Reagovat
Banger

a proč se vůbec Jablonec chystá tak moc prodávat?

Reagovat
FCSL

Není koho koupit od nás, tak museli přesedlat na někoho jinýho no. Ale Jablonec to neroprodá jako my

Reagovat
HorajzmAmmann

však se prodávat třeba nechystají, jen je zájem...

Reagovat
Messy<3

Kupte Holeše, Hanouska nebrat.

Reagovat
ondrvo

"přemyšlí o Holešovi?" dyť kurva žádnýho pravýho beka nemáme, jenom předělaný křídla, tak Holeš by snad měl bejt priorita, pokud teda nechcem nikoho ze zahraničí

Reagovat
lichna.

OT: Kluci Baníkovští, na pátek mám jednu volnou permici a nemám ji komu udat. Nechcete někdo jít zdarma? Případně kdokoliv, kdo bude v pátek fandit Baníku.

Reagovat
Blasphemer

To je ten hokejista?

Reagovat
HorajzmAmmann

jo .. i když teda zrovna týpek ze severu by na to tak mrdat nemusel a za tu Spartu i trošku dřít. A ani zima mu vadit nebude Ještě by to chtělo někoho z USA, Kanady, Norska, Finska,... a ještě třeba pro jistotu 2-3 Balkánce. A Zdenda at si prodlouží smlouvu

Reagovat
Blasphemer

To nevadí, Stanciu se taky snaží... a k čemu to je.

Reagovat
HorajzmAmmann

má kolem sebe kopyta... Tetteh, Stanciu, Nita možná Costa... to jsou snad jediný zahraniční hráči, který bych jako Spaťan chtěl v kádru. Zbytek na Spartu, pokud chtějí hrát nahoře asi nemá.

Křéťa by měl vykoupit Jablonec i s trenérem (odstranit nám soupeře), získat Krále, Dočkala a zkusit to trošku s českou kabinou A tyhle Vatažely, Čipčia, Vukadinoviče, Plavšiče, Káji poslat do píče...

Reagovat
Blasphemer

Costa je strašnej. Chipciu je podle mě dobrej hráč, ale ještě potřebuje čas (a nad sebou schopnýho trenéra) to ukázat... a jinak tak nějak souhlasím. Kanga je samozřejmě taky výbornej fotbalista, ale strašnej dement.

Příchodu Dočkala se docela bojím, protože on to na tom hřišti a v kabině může dát dohromady daleko líp než leckteří trenéři si myslím. To je ten vůdce, kterýho aktuálně potřebujou ze všeho nejvíc.

Na druhou stranu, pokud to bude stát za hovno i s ním, tak už jim nepomůže vůbec nikdo a nic.

Reagovat
HorajzmAmmann

A já právě myslel, že zrovna Costa tou Spartou fakt žije a jako nějaký backup na lavičce se hodí. Na Dočkala jsem koukal třeba na tiki taka a příjde mi na spartana celkem v pohodě i v hlavě. Cíl pro přestup číslo 1, jinak je Křetínský fakt kretén. Na druhou stranu v pohodě tam mluvil i Vácha

Reagovat
lichna.

Dočkal je v pohodě, než vleze na hřiště.

Reagovat
HorajzmAmmann

a tak to třeba Baroš taky Já ale taky od Baroše nechci, aby byl na hřišti v pohodě, ale aby tam přejel každýho soupeře, aby ho nikdo neodstřil od souboje, aby udělal tlak na rozhodčí, nažhavil tribuny a aby vždycky dotáhnul Baník k výhře...

To třeba Sparte chybí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

Tak to asi jo. On to asi nemá v píči, bojuje a snaží se, ale není to pro mě fotbalista pro klub s ambicema Sparty. To je prostě málo. Pokud teda ještě nějaký mají.

Vácha mluvit umí, ale to je podle mě tak všechno.

Reagovat
ratusek

Cipciu hlavně má hrát tam kde umí a ne beka

Reagovat
Losinho

Selhali zkušení hráči.. bum 24letej Švéd

Reagovat
ratusek

A ještě k tomu na beka nebo stopera

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
mistr129

Krajní záložník? Řekl někdo pravý obránce?

Reagovat
Posledni Kovboj

nemas fleka, hrajes beka

Reagovat
smazaný uživatel

Z jeho výrazu je naprosto vidět, že ví, kam přestoupil.

Reagovat
Greny

Kayamba na stories na instagramu

Reagovat
lichna.

Geniální

Reagovat
FCSL

Nguyen - Mikula, Kacharaba, Karafiát, Mara - Breite, Oscar - Potočný, Ševčík, Malinský - Pázler

Tolik absencí Koscelník, Hybš, Kerbr a Pešek všichni nečekaně mimo. Ale tohle prostě musej bejt 3 body

Reagovat
Kaspar

OT: Kladno : Jagr na lavicce, Plekanec jako hrac, adept na postup do EL, jako souper vsetin, ktery oprasuje zaslou slavu a taky bojuje o postup a zimak pomalu prazdny

Reagovat
ZB 07

Návštěva v Liberci tam je tak 300 lidí.

Reagovat
HorajzmAmmann

"v tomhle já na fotbal nejdu"

to mi řeklo už asi 15 liberečáků co tady bydlím Na to, že v tom Liberci bydlí jsou celkem ubrečený

Reagovat
ZB 07

Výmluvy, kdyby přijel Real Madrid, tak se tam všichni hrnou, i kdyby bylo mínus 10 a sněhová vánice.

Reagovat
Losinho

Však to je ale normální ne?

Reagovat
ZB 07

Primárně se má chodit na domácí tým, ne na soupeře. Někde to jde

Reagovat
Losinho

U nás to tak jde kde přesně?

Reagovat
ZB 07

Tak v ČR to je snad jenom Baník, možná vy, když nejste na dně tabulky a z dlouhodobýho hlediska Opava, kde se lidi udrželi i přes pád do MSFL. Ale i třeba takový Slovácko má nějakou hranici návštěvnosti, pod kterou nejde.

Každopádně mě překvapuje, že v takovým Liberci nebo Olomouci, tedy docela velkých městech, lidi umí dojít v hojným počtu jenom na zvučný soupeře. Mimochodem to stejný mě štve i u nás, kde když přijede Sparta, tak je najednou každej fotbalovej fanoušek. Neříkám, že to tak není všude, ale ve zmíněných městech je ten rozdíl fakt markantní.

Reagovat
Losinho

U nás chodili jednu dobu i 4 tisíce (do Edenu). Baník to měl ještě nedávno určitě podobný, Slovácko šlo teď hodně dolu. Je to tak víceméně všude, rozdíl je spíš v tom, že na některé týmy (Jablonec) se ty návštěvy moc nezvednou ani když se daří

Reagovat
ZB 07

Slovácko je furt 6. v návštěvnosti celý ligy, to mi přijde solidní. A Baník si udržel svůj standard i ve chvílích, kdy třeba měli jistej sestup, podle mě to není všude úplně stejný. A zrovna Jablonec docela chápu, tam zrovna žádnej velke potenciál fakt není.

Reagovat
dinss

Taky se podívej kolikrát měl Liberec vyprodáno.. Max pětkrát. Prvně se snad vyprodalo na ten poslední zápas Libe x FCVP.

Reagovat
Liquid

Brňák kritizuje Liberec za návštěvy

Reagovat
ZB 07

Na to, že jsme průměrnej tým druhý ligy, tak 2 tisíce lidí na zápas nejsou až tak zlý.

Reagovat
Liquid

no právě já myslel ty návštěvy u vás na první lize

Reagovat
JessePinkman

Nějakej stream na Libe?

Reagovat
HorajzmAmmann

ani to nezapínej, běž radši vařit...

Reagovat
JessePinkman

Navařeno už je právě.

Reagovat
Radin

Našli jste něco? SFC už vede

Reagovat
Sali5
Reagovat
JessePinkman

Dík Robine..

Reagovat
HorajzmAmmann

Potočný ty přímáky má fakt neskutečný

Reagovat
Banikovec7

Konecne Opava trosku uzitecna

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele