FORTUNA:LIGA - preview 17. kola

30.11.2018, 08:38, aktualizováno 03.12.2018, 08:23
Previews
Jablonec hraje doma se Zlínem a případný vítěz poskočí na třetí místo před Spartu, Severočechům k tomu stačí i remíza. Slavia cestuje do Opavy a bude reagovat na nedělní úspěch Plzně, který si doma poradila s Olomoucí...
FK Jablonec - Fastav Zlín  (pondělí 17:00)
Duel sousedů v tabulce uvidí jablonecká střelnice. Domácí se chtějí fanouškům revanšovat po porážce v Evropské lize. Oba týmy se v případě vítězství mohou dostat na třetí místo před pražskou Spartu.

Již brzy skončí Jablonci náročné válčení na dvou frontách. Severočeši v Evropské lize definitivně ztratili šanci na postup, a i když výkony Radovy družiny často neodpovídaly výsledkům, s elitní soutěží se zelenobílí rozloučí na hřišti Dynama Kyjev. Poté se mohou soustředit pouze na boje v domácí lize, kde se i přes náročný program drží v horních patrech.

Aktuálně okupuje Jablonec čtvrtou příčku se ziskem třiceti bodů. Severočechy nepřibrzdilo ani zranění Lukáše Masopusta, jenž odehrál podzim ve skvělé formě. Nadále se však dařím Michalu Trávnikovi, nejlepšímu nahrávači soutěže. V neděli ale přijede na Střelnici taktéž dobře hrající Zlín, jenž je za Jabloncem jen kvůli horšímu skóre.

"Musíme přepnout z Evropské ligy zpět. Zlín na podzim uhrává nadstandardní výkony. Ustálila se jim sestava a s novým trenérem tam vše funguje. Nečeká nás nic lehkého," varuje trenér Petr Rada, jehož kromě dlouhodobě zraněného Masopusta trápí zdravotní stav křídelníka Jovoviće.

Ševci si roli Jablonce vyzkoušeli loni, kdy taktéž nakoukli do Evropské ligy. V domácí soutěži to tehdy žádná sláva nebyla, letos je však všechno jinak. Nový kouč Michal Bílek změnil rozestavení a jeho styl hry slaví úspěch. Mezi stěžejní opory patří obránce Petr Buchta, záložník a kapitán v jedné osobě Petr Jiráček a útočník Jean-David Beauguel, který však v zimě odejde do Plzně.

Sám trenér Bílek si současnou situaci klubu pochvaluje. "Sezónu jsme rozehráli dobře, vážíme si toho, kde jsme. Výsledky nepřeceňujeme, pořád je to hodně vyrovnané. Nevyjdou nám dva tři zápasy a můžeme z té první šestky vypadnout. Naši současnou pozici ale hodláme minimálně udržet," prohlásil bývalý kouč české reprezentace.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Hovorka, Lischka, Hanousek - Hübschman - Trávník, Kubista, Považanec, Sobol - Doležal
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Hnaníček, Buchta, Gajić - Matejov, Lib. Holík, Podio, Jiráček, Bartošák - Vyhnal, Beauguel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.98 - 4.81
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SFC Opava - Slavia Praha  (pondělí 18:00)
Poslední duel kola se odehraje na opavském stadionu. Domácímu SFC se nevyvedla poslední dvě utkání a rád by překvapil Slavii, která v týdnu nezvládla duel v Evropské lize. V české nejvyšší soutěži se však Pražanům daří a ve Slezsku touží zvýšit náskok na čele tabulky.

Slezané se na domácím stadionu představí ve druhém zápase v řadě. Ve středu přivítali v osmifinále MOL Cupu pražskou Spartu. Přestože domácí nastoupili s několika náhradníky a Letenští téměř v plné polní, dospělo vyrovnané utkání až do penaltového rozstřelu, po kterém se však přece jen radovali z postupu favorizovaní hosté. Opava si tak připsala druhou soutěžní porážku v řadě, neboť před týdnem odjela s prázdnou ze Zlína.

V Opavě věří, že i přes zklamání v poháru mohou proti Slavii bodovat. "Penalty pro nás nedopadly dobře, ale v kabině jsme hráčům řekli, že se nemají za co stydět. Před našimi hráči smekám. Teď je potřeba ze sebe dostat zklamání a připravit se na další utkání. Slavia má velkou kvalitu, ale hráči se přesvědčili, že se dá hrát s každým," uvedl trenér SFC Ivan Kopecký.

Také sešívaní si během pracovního týdne zahráli pohárovou soutěž, byť šlo o poněkud prestižnější měření. V Evropské lize mohli na půdě francouzského Bordeaux potvrdit postup do jarní fáze soutěže, avšak to se jim proti oslabenému soupeři nepovedlo. Slavia po bídném výkonu prohrála 2:0 a účast v play-off ještě nemá jistou. Na domácí půdě je to jiná písnička. I díky zaváhání největšího konkurenta z Plzně se Pražané vyhřívají na prvním místě s čtyřbodovým náskokem na nejbližšího pronásledovatele.

Slávisté očekávají ve Slezsku náročný zápas. "Opava hraje doma, kde je silná. Navíc na svém stadionu, na kterém na začátku sezóny nehrála. Náš úkol je ale jasný: chceme tam zvítězit. Věřím, že to zvládneme. Koukal jsem na pohárové utkání se Spartou a také některé zápasy předtím, doma jsou silní. Lehké to nebude," domnívá se útočník sešívaných Milan Škoda.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Zavadil, Jursa - Kuzmanović, Janetzký, Zapalač - Smola
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Deli, Bořil - Souček, Hušbauer - Stoch, Baluta, Zmrhal - Olayinka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.61 - 5.00 - 1.43
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bohemians Praha 1905 - Dukla Praha  (neděle 15:00)
Malé pražské derby uvidí v neděli odpoledne diváci ve vršovickém Ďolíčku. Trápící se Bohemians klesají tabulkou a v případě další porážky se na ně může dotáhnout ještě nedávno poslední Dukla. Domácí však věří, že k prolomení neúspěšné série jim pomůžou uzdravení hráči.

Na utkání ze 7. října mezi Opavou a Bohemians se mělo vzpomínat především proto, že se v něm Slezané rozloučili s brněnským azylem a vrátili se zpět domů na sever. Ke své nespokojenosti však na něj jistě myslí též Martin Hašek. Právě v tomto klání se totiž Klokani v lize naposledy radovali ze tří bodů. V osmifinále MOL Cupu ještě přelstili Příbram, v nejvyšší soutěži se ale klubu z Vršovic přestalo dařit.

V Bohemians dobře vědí, že další zaváhání si již nemohou dovolit. "Hráči se nám vracejí po zranění a měli by být lépe připraveni než v minulém utkání. Potřebujeme ho zvládnout. Protože možnosti, jak napravit podzim, nám ubývají a už zbývají jen tři. Potřebujeme podporu fanoušků, aby s námi byli, i když se nám nedaří," uvedl Hašek.

Ani na Julisce nemohou zrovna skákat radostí do vzduchu. Dlouhou dobu poslední celek ligy se v poslední době přece jen zvedl, avšak v klidu rozhodně není, neboť v nahuštěném spodku tabulky se Dukla může snadno propadnout zase na dno. Proto dejvické mužstvo potřebuje navázat na poslední výhru proti Teplicím, aby opět odskočilo od poslední Karviné.

V Ďolíčku však Duklu nečeká snadná práce. "Čeká nás soupeř, kterému vyhovuje brejkový způsob hry a přechod do útočné fáze přes Yusufa a klíčového hráče v záloze Martina Haška. Na to se chceme připravit. Máme další příležitost získat důležité body, a tak by měla vypadat naše koncentrace a odhodlanost. Moc si přeji dobrou hru," řekl před zápasem trenér hostů Roman Skuhravý.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Krch, Šmíd, Schumacher - Vaníček, F. Hašek, Švec, M. Hašek, Bartek - Yusuf
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Milošević, Ostojić, Raspopović, Souček - Tetour, Bílovský, Podaný - Douděra, Djuranović, Schranz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.60 - 4.56
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - Baník Ostrava  (neděle 15:00)
Ztracenou formu budou u Litavky hledat Příbram i Baník. Domácí nezvítězili již šest kol a propadají se ke dnu, hosté čekají na tři body poslední tři klání a ztrácejí kontakt s čelem tabulky.

Otcové to mladé zatím nenaučili. Tak by šly shrnout poslední výsledky Příbrami. Nováček soutěže po vcelku vyvedeném startu začíná ztrácet dech a nebezpečně se zamotává do záchranářských bojů. Aktuálně čekají u Litavky i s jedním utkáním v MOL Cupu již sedm zápasů na tříbodový zisk. Trenér Josef Csaplár navíc v rozhovorech tajemně naznačuje, že jeho čas v klubu se chýlí ke konci. Středočechy čeká dost možná perná zimní přestávka.

I přes několik problému vyhledávají v Příbrami dalšího soupeře. "V posledních zápasech ukazujeme velký morál, jen bych chtěl vidět více kvality. Nikdy ze svých náznaků neslevím a budeme si to chtít rozdat i s Ostravou. Povzbuzením je, že i v oslabené sestavě jsme si schopni šance vytvářet. Jen potřebujeme nedostávat hloupé góly," uvedl Csaplár.

Středočechy může těšit, že v neděli do Příbrami dorazí mužstvo, které taktéž zažívá menší krizi. Baník vstoupil do sezóny až nad očekávání skvěle a etabloval se v první šestce, nyní však těžce budovanou pozici začíná ztrácet. Tři zápasy bez bodového zisku využili Jablonec se Zlínem k tomu, aby Ostravany sesunuli na šestou pozici. Navíc pokud se Slezané brzy neprobudí, začne je kousat i sedmý Liberec.

Duel s Příbramí potřebuje Baník zvládnout stůj co stůj. "S hráči jsme si promluvili, každý si k tomu řekl svoje. Doufáme, že jsme si to vyříkali natolik důrazně, že utkání v Příbrami zvládneme lépe i bodově," prohlásil asistent hlavního trenéra Jan Somberg.

Kvůli červené kartě z minulého zápasu na hřišti Bohemians bude domácím chybět obránce Karel Soldát. Hostům zase bude chybět duo Martin Fillo, Denis Granečný, kteří proti Slovácku viděli čtvrtou žlutou kartu v sezóně, tudíž je neminul disciplinární trest.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Tregler, Kodr, Nový, Antwi - Rezek, Květ, Průcha, Katidis - Fantiš, Voltr
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Šindelář, Stronati, Fleišman - Stáňa, Jánoš, hrubý, Holzer - Baroš, J. Šašinka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.54 - 3.55 - 2.17
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc  (neděle 17:00)
Plzeň posilněná výhrou v Lize mistrů přivítá Olomouc. Domácí musí držet krok s vedoucí a Slavií, tudíž neberou nic jiného než zisk tří bodů. Hosté jako outsider budou chtít hlavně předvést lepší výkon než v minulém kole.

Po ušmudlané remíze v Liberci, kterou Viktorii zachraňoval až v závěru střídající Milan Petržela, málokdo očekával, že do zápasu s Olomoucí půjdou Západočeši v dobrém rozpoložení. Stačilo však zmrtvýchvstání v Lize mistrů na půdě moskevského CSKA a Plzeň posilněna elixírem vítězství vyhledává další měření sil. V domácí soutěži již nutně potřebuje zvítězit, jinak jí může definitivně ujet vlak jménem Slavia. Na podzim však nevyužije služeb Lukáše Hejdy, jenž si odpykává disciplinární trest.

Na Sigmu se však ve Štruncových sadech po úspěchu z Champions League těší. "Do posledních zápasů v lize je obrovská výhoda, když mužstvo dostane takový impulz. Olomouc je taková zvláštní tím, že momentálně je ve složité situaci, ale co se týče fotbalu, tak vždycky byla známá tím, že hraje velice dobře kombinačně a organizovaně," uvedl trenér Plzně Pavel Vrba.

Na Hané prožívají po loňském pohádkovém návratu mezi tuzemskou elitu tvrdé vystřízlivění. Svěřenci kouče Václava Jílka se ne a ne vyškrábat ze spodních pater tabulky. Sigma selhává především v útoku, šestnáct vstřelených branek za stejný počet utkání je trestuhodná vizitka a horší bilanci má pouze předposlední Dukla. Naposledy vyšla Olomouc naprázdno proti Mladé Boeslavi, od které navíc dostala čtyři branky.

V předchozích kolech se přitom zdálo, že se Sigma dostala z nejhoršího. Jenže řádění Boleslavského střelce Komličenka vrátilo Olomouc do tvrdé reality. "Dostali jsme facku, která nás po těžké cestě nahoru poslala o nějakých pět pater dolů. Musíme teď znovu ukázat trochu charakteru a odolnosti a pokusit se překvapit v Plzni. Bude to teď v závěru podzimu zkouška našeho charakteru a mentality," řekl Jílek.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Pernica, Hubník, Limberský - Procházka, Hrošovský - Ekpai, Čermák, Kovařík - Chorý
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Jemelka, Štěrba, Vepřek - Zahradníček, Houska, Kalvach, Plšek, Lalkovič - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.25 - 7.36
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - MFK Karviná  (sobota 15:00)
V sobotu odpoledne přivítá Boleslav na svém stadiónu hosty z Karviné. Ta proti Středočechům prohrála pouze jediný z posledních pěti vzájemných zápasů.

Domácí se aktuálně nachází na osmém místě v tabulce a na skupinu o sestup mají pohodlný pětibodový náskok. Poslední zápas se Boleslavi vydařil na výbornou, když v Olomouci deklasovala Sigmu 4:0. Pro zápas proti Karviné bude trenér Weber postrádat vykartovaného Džafiče a zraněného Fabiána.

"Karviná přijede bojovat a ukopat tři body, což nemůžeme dovolit. Na zápas musíme být plně koncentrovaní, abychom potvrdili výhru z Olomouce. Zápas může hodně napovědět, jak bude probíhat sezona dál. Výhrou bychom spodku docela odskočili a měli relativní klid na Slavii," ví záložník Petr Mareš.

Hosté uzavírají tabulku a ztráta na ostatní týmy se povážlivě zvětšuje. Karviná už pět zápasů v řadě prohrála. Minulé kolo hrála poprvé pod novým trenérem Hrnčárem, ten ale se svou premiérou spokojený být nemohl, když jeho tým nestačil na Slavii a prohrál 1:3. Hosté nebudou moct využít služeb Budínského, Panáka, Ba Louy a nejistý je start Wágnera.

Norbert Hrnčár si samozřejmě uvědomuje, že Boleslav disponuje momentálně nejlepším střelcem ligy, Komličenkem: "Ten počet gólů svědčí o výrazné kvalitě hráče a souhlasím: od něj nám hrozí největší nebezpečí, jenže Boleslav není jen o něm. Je to ofenzivní tým se vším všudy. Musíme být ostražití v každé situaci."
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Pauschek, Chaluš, Hůlka, Mareš - Takács, Hubínek - Ladra, Matějovský, Přikryl - Komličenko
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Čolič, Krivák, Janečka, Letič - Smrž, Mertelj - Lingr, Moravec, Galuška - Guba
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 4.13 - 4.69
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Sparta Praha  (sobota 17:00)
Duel mezi Slováckem a Spartou se odehraje v sobotní podvečer. Domácí zvládli porazit Letenské pouze jednou z uplynulých 22 ligových utkání.

Slovácko se dokázalo odlepit ode dna, když si z posledních třech zápasů připsalo dvě vítězství. Po výhře z Příbrami nejdříve prohráli doma s Libercem, pak se jim ovšem povedlo šokovat Baník, který porazili 3:0. Proti Pražanům nenastoupí exsparťanský Michal Kadlec.

"Cesta k úspěchu s takovým soupeřem, jakým je Sparta, vede přes maximální koncentraci a nasazení. Čeká nás jeden z nejslavnějších klubů, proto o motivaci bude postaráno. Chtěli bychom navázat na náš výkon z posledního zápasu v Ostravě. Doufám, že přijdou diváci, neboť utkání bude mít velký náboj a také patřičnou atmosféru. Prosadit se chceme svou aktivní hrou. Což znamená dostávat se do prostorů, kde se utkání rozhoduje a odkud můžeme dát gól. Před brankou soupeře musíme být silní a důrazní. Naopak v obranné fázi musíme hrát zodpovědně a koncentrovaně," je přesvědčený asistent Michal Šmarda.

Sparta se momentálně nachází na třetím místě v tabulce, v minulém kole ale nedokázala porazit Jablonec a zkazila si tím oslavy 125. výročí založení klubu. Ve středu se Rudým v penaltovém rozstřelu podařilo postoupit v MOL Cupu přes Opavu. Trenér Ščasný má na rozdíl od domácích širší marodku. Do utkání nezasáhnou Ben Chaim, Zahustel, Václav Kadlec a nejistý je start Tetteha.

"Naše pozice v tabulce samozřejmě není nejlepší, ale není ani kritická, jsme stále třetí se ztrátou, která se dá umazat. Musíme pokračovat v práci na tréninku, přenést to i na hřiště a získávat body. Až na konci ligy uvidíme, na co to bude stačit," ví středopolař Guélor Kanga.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Krejčí, Hofmann, Reinberk - Janošek, Daníček - Navrátil, Havlík, Kalabiška - Zajíc
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Wiesner, Radakovič, Costa, Čivič - Chipciu, Kanga, Stanciu, Frýdek, Plavšič - Pulkrab
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.97 - 3.46 - 1.86
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - Slovan Liberec  (pátek 18:00)
Na teplická Stínadla přijede v poslední době dobře hrající Liberec. Domácí se v severočeském derby pokusí odčinit nezdar z minulého kola. Obě mužstva trápí absence několika hráčů.

Pocity hořkosti a zklamání převažovali u fotbalistů Teplic poté, co v minulém kole neurvali ani bod na hřišti poslední Dukly. Kromě porážky museli zkousnout hned dvě vyloučení, které do značné míry ovlivnily vývoj utkání. Zlí jazykové tvrdili, že přes červené karty se na dálku mstil kmotr českého fotbalu Roman Berbr za to, jak se o něm před nedávnem vcelku nevybíravě vyjádřil záložník Sklářů Tomáš Kučera.

I kdyby to byla pravda, jen na úřadování mocipánů se borci vyznávající žlutou a modrou barvu vymlouvat nemohou. V podstatě během celého podzimu se Teplicím příliš nedaří a potýkají se s kolísavou formou. Navíc po prohře na Dukle bude muset trenér Stanislav Hejkal pozměnit sestavu, neboť disciplinární trest si odpykají karetní hříšníci z Julisky Jeřábek s Jindráčkem.

Tepličtí chtějí do Vánoc vybojovat co nejvíc bodů. "Věřím, že porazíme Jablonec, pak porazíme Zlín a na Spartě také můžeme něco uhrát. Hlavně se toho nesmíme bát, jsou to poslední tři zápasy a potřebujeme se dostat do klidného středu nebo co nejvíc utéct spodní skupině," prohlásil středopolař Jakub Hora.

Hostům z Liberce vyšla první polovina základní části mnohem lépe. Po úvodním sehrávání se Slovanu začalo dařit a ze sedmého místa pokukuje po vedoucí šestici. Dobře se modrobílí prezentovali v posledním duelu na domácí půdě proti Plzni, se kterou však i přes herní převahu uhráli remízu. Čtvrtou kartu v sezóně uviděl proti Viktorii Ševčík, a tak si nejlepší hráč Liberce proti Teplicím odpočine.

Slovan doufá, že na Skláře vyzraje i bez Ševčíka. "Momentálně hraje ve velmi dobré formě, jeho nepřítomnost v zápase bude cítit. Ale věřím, že ho nahradíme a možná právě do tohoto zápasu vytáhneme i nějaký trumf," uvedl poněkud tajemně asistent hlavního trenéra Branislav Sokoli.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Vondrášek, Čmovš, Král, Krob - Kučera, Ljevaković - Žitný, Hora, Hyčka - Vaněček
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Breite - Potočný, Nešický, Oscar, Pešek - Aarons
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.61 - 3.17 - 2.31
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha16131240:1240
2.Viktoria Plzeň16113223:1436
3.Sparta Praha1694328:1231
4.FK Jablonec1693433:1430
5.Fastav Zlín1693424:1430
6.Baník Ostrava1683521:1527
7.Slovan Liberec1666416:1424
8.FK Mladá Boleslav1663732:3021
9.SFC Opava1652920:2517
10.Bohemians Praha 19051645718:2517
11.FK Teplice1644817:2416
12.1. FK Příbram1644821:3916
13.1. FC Slovácko16501118:2915
14.Sigma Olomouc1643916:3015
15.Dukla Praha16421014:3114
16.MFK Karviná16321120:3311

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1129)

Přidat komentář
Kepy_FCB

2. 15:00 FK Mladá Boleslav - MFK Karviná 2:0

01.12. 17:00 1. FC Slovácko - Sparta Praha 2:0

02.12. 15:00 Bohemians Praha 1905 - Dukla Praha 2:1

02.12. 15:00 1. FK Příbram - Baník Ostrava 1:1

02.12. 17:00 Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc 2:1

03.12. 17:00 FK Peltonec - Fastav Zlín 1:2

03.12. 18:00 SFC Opava - Slavia Praha 0:1

Tpc - Lbc 0:0

Reagovat
doshcz

jestli po tomhle kole pude Dukla před Teplice a Bohemku tak tam ten fotbal můžou rovnou zabalit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

pohoda seveřani nám chyběj

Reagovat
Kang & Kodos

Když nemůžeš Švédy porazit, tak je kup

Reagovat
KingMaster13

Ehm... on je spíš křídlo viď? Takže ho zase budete cpát na beka?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, kupujeme ho na křídlo.

Reagovat
KingMaster13

Beztak skončí na beku Nicméně je to dobře, ty křídla jsou u vás špatný

Reagovat
Losinho

horší než ty extra křídla nebude, ale beztak nijak úchvatně nevypadá

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Wambasen

Nějak mi to nesedí, jednoduše tento přestup je dosti o štěstí, že se prosadí, i když ve Spartě se může dít ledacos.

Reagovat
lichna.

Normálně bych čekal v Příbrami 3 jasné body. Ale pokud budeme hrát se zálohou z formy Holzer, Janoš, z absolutní formy Hrubý a vpravo Stáňa, tak fakt nevím, kdo bude v záloze připravovat šance..

Reagovat
Puskas

Dlouhé nákopy na Šašinku, který to bude sklepávat na Baryho. Zase se vrací Fleišman, doufejme, že ve staré formě.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně jeden z nejdebilnějších výjezdů.

Hnusné město, šílený sektor, body odsud taky nevezeme...

Snad se v neděli tedy užije alespoň nějaká zábava, když je to poslední jazda roku 2018.

Reagovat
smazaný uživatel

No Fillo no party. Ale nic jineho nez vyhru si nepripoustim. Klidne pres mrtvoly...

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale Stáňa na Baník nemá, stejně jako Breda, řekl bych, že jeden půjde do Karviné a jeden do Příbrami...Místo koho asi ...Já to vidím takhle: Holzer, Jirásek, Hrubý, Jánoš a pak buď O. Šašinka zprava nebo Pazdera, Mešaninov za ním na beku, jestli nebude hrát Diop, tak hrát určitě 4-5-1, klidně i s Kubou Šašinkou na hrotu...Potřebujeme mít hlavně územní převahu, při 4-4-2 s typickými hroty Barošem a O. nebo J. Šašinkovými strašně trpí mezihra a soupeři nás přečíslují v záloze, s hodně defenzivně založeným Jánošem a se špatnou formou hrajícím Hrubým ta naše "hernost" v záloze je potom navíc dost malá...

Reagovat
smazaný uživatel

Breda na Baník má. V současnosti není horší než třeba Pazdera...

Reagovat
lichna.

Hele já souhlasím, že Pazdera je teď hodně špatný a neměl by hrát základ. Ale kde bereš pořád tu gloriolu Bredy? Kdy jsi ho naposledy viděl hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, má výkyvy, ale na to, jak se do něj jebalo, tak ukázal, že fotbal hrát umí. Není to samozřejmě Petr Čoupek nebo Zbýňa Pospěch s Latošem, ale své si odehrát umí. A v současné situaci se i hodí díky své univerziálnosti, jak na beku, tak na stoperu, zvláště, když císař pán půjde v zimě asi do piče

Reagovat
Puskas

Císař pán . Třeba zabojuje o flek.

Reagovat
smazaný uživatel

No, Slovácko toho bylo příkladem, hlavně to, jak měl v piči před třetím gólem ?

Reagovat
Puskas

V Plzni zase hrál dobře, Slovácko nevyšlo nikomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono, nebylo by lepší, kdyby jeden velký plat odešel, i když sedí na lávce a ty ušetřené peníze nabídnout někomu perspektivnějšímu? I když Prochyho nehaním, své si odehrál. Ale aby nám tak drahý hráč seděl na lavici a když nastoupí, tak upřímně nic moc...Nevím, nevím..

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
lichna.

No nevím, podle mě to ukázal naposledy v druhé lize a pak proti SLávii a Karviné, kde opravdu zahrál dobře. Jinak je to podle mě takový průměrný bek, se kterým nemůžeme atakovat vyšší příčky. Což očividně ale ani s Pazderou, aby to nějak nevypadalo, že chci jen očernit Bredu.

A na stopery si myslím, že už bychom měli taky lákat lepší hráče, než to lepit Bredou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vidíš, to, to bych s tebou i souhlasil !

Reagovat
Puskas

Buď jak buď, pravého obránce potřebujeme. Pazdera si sice své uhraje, ale potřebujeme tam lepšího. Když jsme hráli o záchranu, tak fajn, to tam pasoval, ale chceme jít výše, takže někoho na způsob Fleišiho. Není to sice stejný typ, ale kdyby se tak vrátil Frydrych, to by bylo něco.

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych by byl fantazie, o tom žádná

Reagovat
Losinho

Frydrych asi zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Budu hnusný, ale myslím, že na Baník nemají oba...Bredu bych třeba úplně nezavrhoval, hostování ale potřebuje určitě, má i dost smůlu na zranění, ale my potřebujeme hráče a ne lazary...Pazderu bych nechal do léta a jestli se nestane zázrak a nezlepší se výrazně, tak bych ho poslal zpět do Zlína a klidně jako součást kompenzace, od nich byl bral Buchtu, stopera taky budeme potřebovat a tenhle vypadá dost dobře...Procházka zatím nepřesvědčuje a je dost drahý a celkem i starý, takže v létě mu asi neprodlouží smlouvu. Na pravého beka toho Jurošku, jak jsem psal nebo nějaké překvapení, kluby z Prahy mají zajímavé možnosti, na Slovensku se taky najdou...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen nechápu, proč by měl Zlín brát hráče na post, kde má přeplněno a naopak se zbavovat hráče, kterého kupoval do základu

Reagovat
smazaný uživatel

Baník může Buchtu koupit, promiň, ale nechceš mi snad napsat, že Zlín je lepší adresa? To fakt ne, historicky je to celkem jasné, dost jasné, fanouškovsky taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Když máte tolik peněz

Reagovat
smazaný uživatel

Já o tom nerozhoduju , ale mě se prostě Buchta líbí, je jasné, že takový hráč nebude za méně než 10 mega. Koho přivede Baník je už na Brabcovi, Jankulovi a spol. Je ale jasné, že Procházka by měl v létě odejít, bere hodně a už je neperspektivní, navíc se zrovna nepředře. Azackému uplatní nejspíš opci v Gruzii a ostatní zatím nic moc, spíš průměrný je vlastně i Šindelář.

Reagovat
lichna.

To že Stáňa na Baník nemá, s tím samozřejmě souhlasím.

4-5-1 jsme dva tři zápasy hráli a taky to nebyla výhra..

Reagovat
Banikovec7

Podle mě zrovna v nedělním zápase územní převahu mít nepotřebujeme, bude stačit je nechat hrát a využívat jejich chyby, kterých určitě bude hodně. Stejně jako v domácím zápase s nima.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Jak to tak ctu, tak si asi po iks letech vsadim. Vzhledem ke komentum vyhrajete nejmin o dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

1:5 keine stress

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace !

Reagovat
Banikovec7

Pokud bude fungovat obrana, tak čekám výhru, budem bránit a s jejich stylem hry se nějaké šance pro nás vždy objeví.

Reagovat
doshcz

OT: https://streamja.com/zdaq dobře Vaclík

Reagovat
mayday

Doběhl to parádně

Reagovat
Blasphemer

Vačlyk

Reagovat
Firkraag

Vaklíč

Reagovat
smazaný uživatel

Co je zač tento útočník? Trochu mě děsí, že je s námi spojován..Ono když si vzpomenu na Petruse neboi jak se jmenoval..

https://www.eurofotbal.cz/hraci/michal-petran-30986/

Reagovat
lichna.

Já pevně věřím, že je tohle jen výcuc pana neanonymního.. Protože tenhle mi opravdu nepříjde lepší než duo Šašinků.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že, že tady se pisatel inzerátů na hráče možná i trefil

Ale toho kluka vůbec neznám, nevím, co očekávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mu davas dobry kour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

A to jsem ještě ani nezačal. Ne, fakt nemám rád, když novinář držkuje a považuje se za boha, i když 90% informací jsem slyšel dříve z TW apod než od něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už třetí sezónou je ve druhé lize dost produktivní, to asi nebude náhoda ...Nemusí být třeba špatný, teď získá na jaře zkušenosti pod Barošem v první lize a potom od léta by mu to mohlo jít...Moc na výběr ani není, hroťáci jsou nedostatkové zboží...Nevěřím, že by třeba Žilina prodala mladíka Boženíka Baníku, který tam má smlouvu do 30.6.2022 a teď se rozstřílel opravdu fest. Jeho cena nepůjde pod milion eur a to Brabec nedá tolik, troufám si říct...

Reagovat
lichna.

Nedával góly pravidelně v druhé lize i Jakubov nebo Poznar?

Reagovat
Puskas

Jo, ale 3. sezónu střílí ve II. lize a nikdo ho ještě nechtěl? To je mi podezřelé. Anebo za něj chtěli velké prachy?

Reagovat
Kepy_FCB

Petrus II

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten Mešanovič ze Slavie? Tam mu končí smlouva a góly dávat umí...Má dobrý věk, jen to zdraví u něj...

Reagovat
Kepy_FCB

Já bych ho vzal

Reagovat
andrew96

Výhodou je, že už pro něj máte přezdívku:

https://youtu.be/tCCQUIJRpbY?t=31

Reagovat
Puskas

To pak ještě měli zpívat ten slavný drulákovský song: FC Baník nemá...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

prodlužovat smlouvu nejspíš nebude

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale ve dvojce byl produktivní kde kdo a v lize narazil.

Ale koukám, že jméno Boženík se začíná rozmáhat.. Ale taky tomu nevěřím, že vyjde. Žilina (ono prý celkově slovenské kluby jako Trenčín a další) chtějí vychovat kluky a hned je mladé střelit do zahraničí, ale ne do Česka.

Takže Boženíka beru jako sci-fi.

Tady je úplně v prdeli, že český trh je hrozně přebraný, není moc kde brát a spolehát se na mlátičku Šašinku...Nevím, nevím..

Reagovat
Puskas

Návraty z ciziny nebo se třeba Jankulovi podaří sehnat nějakého borečka z béčka AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš si zkus pomalu pamatovat tohle jméno - Vakoun Issouf Bayo

Reagovat
smazaný uživatel

Znám, je skvělý, ale už vidím, jak nám DAC, bohatý maďarsko, trochu slovenský tým někoho prodává, kluk má 21 let a prý se kolem něj točí i Galatasaray...Hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Panove a pak, ze ja sem insider. Sem slaby jak cajicek, kdyz to porovnam s vami

Ale pozor, tady se moc insider infa nenosi, v leckterych pripadech tu platilo "pro dobrotu na zebrotu", proto drzim hubu a krok

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

No dost aktivně se o tomhle jméně uvažuje.. Kéžby to vyšlo no.. Mohl by slyšet na ČR + Poháry a potom někam do ciziny

Reagovat
smazaný uživatel

Ono prave, co se tyce Slovenska, zaregistroval jsem úplně jina jmena.

Tak doufam tedy, ze je to takovy demon, kdyz o nej zvažujeme, vůbec ho neznam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, na to by slyšet mohl, nechám se překvapit, kdyby přišel, tak by to byl možná největší přestup do Baníku od dob Vydry, z hlediska transferového potenciálu...Tenhle kluk je vážně kvalitní a má všechny předpoklady, aby jednou hrál top ligu...Tak budu mít aspoň o čem snít

Reagovat
smazaný uživatel

Zni to vsechno hezky teda. A on je lepsi nez ten Bozinov ze Ziliny?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lepší...Oba jsou hodně nadějní a mohou udělat velmi zajímavou kariéru. Mě obecně hráči černé pleti fotbalově hodně baví, takže za sebe říkám, že ano, Bayo se mi zdá lepší. Je herní, jak říká Páník, rychlý, technický, má dobrý výběr místa i hlavičkovat umí skvěle..Na podzim v DACu 17 gólů a ještě pár asistencí...Ten zájem Galatasaraye opravdu existuje, aspoň podle tureckých médií, takže se nechám překvapit, stejně jako u Boženíka, kdyby to vyšlo, tak by to bylo od Baníku top. Já bych byl osobně spokojen i s Mešanovičem, po těch letech temna, i ten by mohl být pro Baník celkem terno, góly dávat umí, má to v sobě, ale zase v něm už není potenciál 50+ mega za přestup někam dál a to roční zranění mě taky trochu děsí...

Reagovat
smazaný uživatel

U Mešanoviče nevim.. Ti balkanci jsou náladový az na pudu. Vzpomeň si na Kukece.

Reagovat
lichna.

Tak ale černoši taky. Tady je to podle mě prašť jak uhoď.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, mas pravdu. Kdyz jsou po jednotkach, da se to nejak regulovat, i kdyz pripady Azeveda ci Kukece ke konci jejich angažmá...

Ale jakmile jich je vice, to je vrazda pro kabinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nám vlastně hledá hráče? Převážně Jankul, nebo je tam někdo jiný?

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, když nám utekl Samuel Mráz do toho Empoli, tak... 5 zápasů, jedna branka a od té doby dřepí na lavičce.

Škoda ho.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší útočník Pardubic

Reagovat
smazaný uživatel

A je tohle měřítko?

Reagovat
db18

Tak... má lepší bilanci, než jakou měl Jakubov v Ústí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Jakubova sme brali, protože se Baník vyhrabával ze sraček a byl jeden z těch lepších. Teď už si troufám říct sme o level vejš

Reagovat
db18

Jo, ale možná ještě v létě se volalo po tom, že by měl dostat šanci, místo toho, aby byl uklizen do Zlína.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jo, já byl jeden z nich, pač šanci vůbec nedostal

Ale aspoň už byl v prvoligovém klubu a i ve Zlíně ukazuje, že branky dávat umí.

Reagovat
andrew96

Snad bude po odchodu Beauguela dostávat víc šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dali jsme mu šanci v obraně

Reagovat
smazaný uživatel

Jen odpovídám, co je zač ten Petráň

Reagovat
KingMaster13

Konečně člověk si zase užije fotbal po tom našem hnusu v EL. Snad mě liga nezklame a budou se opět dít věci typu, že Voltr či Dvořák dají tohle kolo gol

Reagovat
andrew96

Smola nasimuluje penaltu, načež mu Coufal jednu natáhne.

Reagovat
KingMaster13

Alespoň by se u toho člověk nasmál

Reagovat
Puskas

To by musel vyskočit a navíc s rozběhem.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Losinho

díky bohu za ligu po tom našem humusu

Reagovat
adam77

FK Teplice vs Slovan Liberec 0:1

Reagovat
Blasphemer

EXPRES ZPRÁVY

29.11. Hejda dostal trest na tři zápasy

To si dělají prdel, ne? To je stejnej trest jako dostal Ďurica za tu likvidační prasárnu. Hejda se s tím samozřejmě taky nesral, ale když si tyhle dva zákroky srovnám, tak to rozhodně není na stejným levelu, aby za to byl totožnej trest.

Reagovat
C-M@ster

On i ten trest pro Pačindu mi přijde divnej.

Reagovat
Blasphemer

Tu situaci jsem neviděl, takže se nebudu pouštět do nějakýho posuzování.

Reagovat
C-M@ster

Tak já to taky neviděl, ale pokud první kartu dostal za "pískej to" a druhou za "tak to jdi do piči" a ještě za to dostal tři zápasy... a ještě ani neumí rozhodčí napsat slovo piča...

Reagovat
db18

Mne fascinuje, ze trest je z juniorky, ale plati jen ve fortuna:lize

Reagovat
PlackaSKS

tak si vem co do zápisu napsali barošovi a co reálně křičel...

Reagovat
C-M@ster

Jj. Ale Baros udelal prasackej zakrok + brecel po opravnenym verdiktu a fyzicky napadl sudiho.

Pacinda dostal obe karty za reci.

Reagovat
PlackaSKS

Jo, ale stejně nevěřím, že řekl jen tohle

Reagovat
C-M@ster

Určitě neřekl jen tohle, ale zkrátka dostat za řeči červenou a ještě 3 zápasy stopku, to mi příjde šílený. Nenapadá mě moc, co říct, aby to byl oprávněnej trest.

Reagovat
PlackaSKS

Já dostal za kecy přímo červenou a tři zápasy stop podle mě to je adekvátní trest, spíš ty ostatní jsou moc nízký. (durica napriklad)

Reagovat
C-M@ster

Jenze na profi urovni se to takto netresta.

Reagovat
PlackaSKS

Co ti na to mám říct... Očividně trestá

Reagovat
C-M@ster

Treba pravdu? Co bys rikal. Ze sta pripadu je 99 bez karty a ted birec dostane redku a jeste stopku.

To snad nevidis jak s tema rozhodcima mluvi?

Reagovat
PlackaSKS

viděl sem za co dostal kúdela červenou proti spartě (v tom zápase pak druhou žlutou za kecy viděl myslim i kerbr), viděl sem jakej trest dostal za kecy baroš (za faul by mohl dostat mín), viděl sem jak beckham dostal druhou žlutou za ironickej potlesk. ted dostal pačinda červenou za kecy taky. očividně se to prostě trestá. můžeš s tim nesouhlasit, můžeš třeba argumentovat tim, že každý rozhodčí to řeší jinak, ale nemůžeš tvrdit, že se to v profi fotbale vůbec netrestá. a upřímně, i když by bylo 99 případů bez karty, tak to neni správně a pačinda je debil, že něco takovýho udělal. za mě je pak trest na tři zápasy optimální, jen by se to mělo trestat vždy.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
lichna.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Třeba už chtěl volno, mně by se taky nechtělo prcat se v prosinci na hřišti

Reagovat
ratusek

čekal jsem zápas a ne 3 navíc v porovnání s Ďuricou

Reagovat
smazaný uživatel

Zákrok s Ďuricou na stejném levelu. úplně klidně mu mohl zlomit kotník. Jedinej rozdíl mezi zákroky je ten, že jeden měl štěstí a druhej ne.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vzpomenu na zákrok Fleišmana nebo Filla proti Viktorce, kde za to nedostali ani žlutou...

Pokud by byl takovej metr aplikovanej na Baroše, tak by musel dostat nejmíň doživotí.

Je prostě vidět, že viktorka má ty rozhodčí ošéfovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Cry me a Mže

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná selektivní paměť.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
icka

Reagovat
db18

OT: Zbrojovka

Melicharek, Lutonsky, Ashiru, Gomes

Reagovat
Greny

Pohoda... Sestup

Fakt to nechápu kdyby Dušana pustili v létě do Opavy a nechali chytat toho Stejskala tak bychom ho aspoň dobře prodali takhle pustíme Melicharová a Stejskal mezitím odešel do Salcburku

Reagovat
Greny

Melicharka

Reagovat
ZB 07

Já už na to nemám nervy fakt...

Jestli přes zimu nepřivedou aspoň 4 fotbalisty (!) a nezačnou hrát konkurenceschopnej fotbal, tak na nějaký jezdění za Zbrojovkou pod tímto vedením kašlu.

Reagovat
Puskas

Ale kdo tam půjde do II. ligy, když zbytek je marný? Stejný problém jsme řešili my předloni a to jsme měli spolehlivého majitele a přece jen lepší značku. O to více vyniká náš okamžitý postup, že můžeme být o to více rádi, že jsme tam nezkysli na dlouho.

Reagovat
Greny

Stáhneme Doležala z Blanska vážně bych se tomu nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Já nevím, taky nevidím moc důvodů proč by sem měli přijít kvalitní fotbalisté. Aktuálně na tom nejsme jak finančně, tak zázemím o moc lépe než třeba Budějky. Každopádně tuhle situaci si naši umělci ve vedení vyrobili sami, tak ať se teď snažej...

Reagovat
PlackaSKS

hostovačky pro mladý/nepotřebný z první ligy. jinak nikoho neseženete no...

Reagovat
ZB 07

Asi jo no...minimálně teď na ten půlrok.

Reagovat
mayday

To je v prdeli do piče... Brno plný bohatých firem a potenciálních sponzorů, poměrně velký území pro sebe a nejde to... Zabranskej peníze sehnat dokázal a dokáže, proč to nejde u fotbalu... To je ubohost, tato situace.

Reagovat
ZB 07

Hlavně nechápu, že se fakt nenajde na celý Moravě, kde je široko daleko jedinej pořádnej klub, nikdo, kdo by o nás měl zájem. Vždyť ten potenciál tady je obrovskej, ale pokaždý se nás musí ujmout naprostí kreténi. Fakt jsem zvědavej, co Bartoněk s Požáren přes zimu vymyslí, dávám jim poslední šanci.

Reagovat
mayday

Nevymyslí nic, to je úplně jasný. Bohužel už jsme se o tom bavili nedávno, ten klub je tam zaplevelenej neschopnýma čurakáma a ten kádr je tak špatnej, že pro novýho mecenáše by to znamenalo do toho narvat strašný prachy. Aby byly teda výsledky hned. Sportovní cestou letos Zbrojovka nepostoupí a to je další sezóna v druhé lize, slušnější hráče musí klub zaplatit.

Říká se to blbě, ale do Zbrojovky by šel z pozice mecenáše buď uplnej magor nebo miliardář, kterýmu jsou prachy u prdele a chtěl by z toho něco vytvořit.

Reagovat
dinss

Musíte jim prostě nasypat prachy.. Kupte nějaký straší zkušený hráče z ligy, kteří nejsou úplně využívání a doplňte to mladými.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vy už asi budete hrát jen klidnej střed, na úroveň Táborska a spol neklesnete, takže vám budou vaši hráči stačit.

Reagovat
ZB 07

Při vší úctě k tymům v druhé lize, jestli chceme hrát v týhle soutěži nějakej klidnej střed, tak ať se na to radši vykašleme úplně. Letos musíme vybojovat aspoň tu baráž, ať je vidět alespoň malej náznak toho, že se s náma musí počítat.

Reagovat
Kepy_FCB

Lutonský a to nám tu fandové Brna před asi 7 lety namlouvali jak skonci v top lize

Reagovat
Mirek na tenisu

Bomber Magera fantom Stodolní ulice.

Reagovat
Jeňa

Náš nejspolehlivější bek a nedostane ani minutu, naše nejlepší křídlo, sice půl roku zraněný, ale když už se uzdravý, tak ho vyhodíme a místo toho tam budeme zase cpát Škodu

Reagovat
smazaný uživatel

Požár

Reagovat
lichna.
Reagovat
pepinho2

Reagovat
Posledni Kovboj

duchodce za volantem, nehoda na spadnuti

Reagovat
ondrasch77

ženská za volantem - auto bez řidiče...

Reagovat
FCSL

Nguyen - Koscelník, Karafiát, Kacharaba, Hybš - Breite, Mara - Potočný, Oscar, Pešek - Aarons

Kamso zpět Poslední 4 vzájemný 0-1-3 s nima, neumíme na ně, bude to těžký, ale chtělo by to výhru

Reagovat
Kepy_FCB

Oscar

Reagovat
pingla

Dobrá návštěva, tam může být cca 2k lidí

Reagovat
Mirek na tenisu

Už se těším až ten trouba z hlasatelny (je tam už snad 30 let) začne fandit: Teplicéé, Teplicéé, Teplicéé...

Reagovat
Strojmír

1187

Reagovat
Kepy_FCB

Rekord prý

Reagovat
Blasphemer

TýKej27

Reagovat
Salfovic

To je jelito ten Kučera Ta jeho hlavička z 55’

Reagovat
Mirek na tenisu

Je ten obraz z hlavní kamery nějaký neostrý nebo je chyba v mém zbrusu novém UHV TV?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ono zkratka UHV neznamený UPLNE NA H**NO

Reagovat
Salfovic

Peškova práce s míčem Ta naše liga je fakt chvílemi neskutečná prdel

Reagovat
mayday

Typicky zápasy koncem podzimní části, to bývá pošušňáníčko každej rok. Tak skvěle vynikne, co za "fotbalisty" hraje v první lize.

Reagovat
Salfovic

A ta závěrečná akce dua Kačaraba - Luts taky neměla chybu

Reagovat
Greny

OT: to O2 a hokej je masakr ..

Reagovat
C-M@ster

Co udelali? Zas komentovali z mobilu?

Reagovat
Greny

Oni to vůbec nezvládají. . ti komentátoři jsou úplně mimo...

Komentování z mobilu se může stát, to same nějake problémy...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, to je uplně strašný a nedá se to poslouchat. Komentujou milion věcí okolo, ale samotnou hru skoro vůbec.

Reagovat
ratusek

Hlavně že ten debílek tvrdil jak to budou dělat o dost lépe než ČT. I ten fotbal mají zoufalej na to jakej mají rozpočet.

Reagovat
C-M@ster

Vyprcanci z O2

Reagovat
Greny

https://youtu.be/c8tFMoE1bZY

A toto jsi viděl?

Reagovat
mayday

To je myslitel

Reagovat
ratusek

no tvl

Reagovat
Salfovic

Kdo z těch dvou jelit je Koreis a kdo moderátor ???

Reagovat
Posledni Kovboj

tomu chybi uz jen Rozner

Reagovat
Pablos

to si tak jako úplně nemyslím

Reagovat
Coutinho10

hokejovej Švancara

Reagovat
lichna.

No nevím, Švancara umí mluvit a v TIKI TAKA je někdy vtipný. Odborně na prd, ale mluvit zase umí, i když je to tím jeho slangem.

Reagovat
Coutinho10

jo jako jo...spíš jsem to myslel s ohledem na to kritizování těch cizinců v naší lize

Reagovat
kilobyte

Na to byl nejlepší Horst s jeho Bibiabiany

Reagovat
Blasphemer

No, právě. V Tiki Taka je to vzhledem ka zaměření pořadu a dalším hostům ještě v pohodě, ale když je pozván jako "vážný" host, aby spolukomentoval zápas nebo seděl v předzápasovém studiu, tak je to katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Milion odstupné mi nepřijde tak vysoké aby to kluby omezovalo a brali raději cizince.

Reagovat
smazaný uživatel

Když je tu už zmínka o hokeji, přidám drobné OT. S dalšími lidmi z EF hrajeme NHL fantasy na Yahoo. 28 hráčů ve dvou 14 členných ligách. Máme neaktivní manažery, takže hledáme jestli by někdo nechtěl jejich týmy přebrat. Máme vlastní společnou, denně aktualizovanou tabulku plus statistiky viz náhled https://imgur.com/g6J9yEJ

Není to časově nijak extra náročné. Pokud by měl někdo zájem, tak další informace po SZ. Díky.

Reagovat
ratusek

No nic, bod bude zlatý. Došel nám uplně dech, absence Filla by nám mohla pomoci, ale kým ho nahradit. Uvidíme zítra, nečekám vůbec nic

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra čekám chuť hrát a bojovat!

Reagovat
smazaný uživatel

Ševčík, Pavelka, Hašek, Masopust, Trezeguet.

Reagovat
jackinho10

Dekuju

Reagovat
dinss

Pavelka snad není blbej, když může hrát o titul ci LM v Turecku...

Reagovat
smazaný uživatel

Pavelka je scifi, no. Pro něho by to nedávalo absolutně žádnej smysl. To samé Trezeguet. Hašek půjde do Sparty, takže budou rádi za Ševčíka.

Reagovat
Pablos

by mohl jeden syn z Hašků do Sparty a jeden do Slávie

Reagovat
dinss

Reagovat
Losinho

Masopust by byl super, Ševčík ok, Trezeguet velká neznámá, Pavelku jsem nikdy moc nemusel a nemá důvod se vracet, Hašek snad ne

Reagovat
Salfovic

Pět. A není to málo Jaroslave Tvrdíkoviči ???

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska potvrdit výhru na Baníku! 2-0!

Reagovat
Salfovic

Protože na ní nejsou Brňáci.

Reagovat
pepinho2

Fotka krásná, o to hůř je to pak v realitě

Reagovat
smazaný uživatel

Brno > Praha

Reagovat
ZB 07

Pff, Brno je krásný.

Reagovat
PlackaSKS

mno...

Reagovat
C-M@ster

Ja nevim no... Hlavak, zvonarka

Reagovat
ZB 07

Musíš se zaměřovat na ty hezký čtvrti

Reagovat
C-M@ster

Co jsou hezký čtvrti?

Co vlastně ukazuješ lidem, když přijedou do Brna a ty na ně chceš udělat dojem? Bereš je na Špilas?

Reagovat
andrew96

Šplias, Petrov, prolézt střed a pak zapadnout do hospody.

Jinak kromě nádraží je odporný Mendlák.

Reagovat
C-M@ster

Me taky sere, ze vlakovy koleje od hlavaku se ulici za nim tvori uprostred mesta v podstate nepruhlednou zed.

Krom toho pokud pojedes z bohunic do komarova pres herspice, je to takova smutna opustena cast Brna.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá někdo prosím nějaký výčet toho, jaké rozpočty má který český tým Fortuna ligy?

Reagovat
Salfovic

České nebo Slovenské ?

Reagovat
smazaný uživatel

Té, do které sekce píšu.

Reagovat
db18

Nebo dokonce polské?

Reagovat
smazaný uživatel

Zase 4-4-2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Hlavně zase Plavšič a Chipciu Tetteha taky pomalu zabíjí, místo aby ho nechal pořádně doléčit zranění...

Reagovat
ratusek

Reagovat
pepinho2

Reagovat
mario23

sestava fakt tragicka. Ščasný evidentně mele z posledního a dělá jeden fail za druhým.

Reagovat
mario23

OT : Do Jihlavy zatím 2 adepti na místo trenéra. Hynek nebo Šmejkal.

Reagovat
Kang & Kodos

To neni špatný. Otázka je spíš, koho budou trénovat

Reagovat
ratusek

tak průměrný tým 2.ligy je pro tyhle trenéry akorát

Reagovat
smazaný uživatel

Nepleteš si náhodou Jihlavu s Brnem?

Reagovat
ratusek

Jihlava tam bohužel skončí taky stejně jako Brno, odejde ještě Zoubele, tipuju to na Klímu a ač Staněk žvatlá v rozhovorech něco, tým je finančně v prdeli a bude muset prodat ještě to torzo, které se prodat dá

Reagovat
mario23

Jo to je fakt. V zimě nejspíš bude další výprodej. Bohužel PSJ vytunelováno.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý má trénovat Kučera.

Reagovat
Kang & Kodos

Ten Kanga metr od ostatních

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Barkov s Wojatschkem zase zařídili výhru Baníku, tentokrát U 17 Den Haag-FCB 1:2... Zvláště ten Vojta už si to dává i v devatenáctce. A nejen v Baníku, ale i v mládežnických repre...

Já bych ho klidně v zimě zkusil aspoň na začátek přípravy v "A" mužstvu.

Aby měl o to větší motivaci na sobě ještě pracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne by mohli dostat i par minut v lize. Stejne kolikrat stridame jen dvakrat a za rozhodnuteho stavu uz je to stejne jedno... A jestli jim budeme davat sanci i v priprave, tak je v prvni rade potreba vyhodit ty dva partyzany at nestahujou do svych sparu dalsi obeti

Reagovat
smazaný uživatel

On, když dostal šanci O. Šašinka, tak byl taky mlaďoučký a tyčka. Doufám tedy snad, že mu ukáží, že s ním počítají a vezmou ho aspoň do té přípravy.

Co se týče gangu mladých, škoda mluvit... Ale když tam chybí tvrdá ruka, to je pak těžké, že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tvrdou ruku muzes mit jak chces, ale kdyz je nekdo retard bez spetky pokory tak neudelas nic. Koneckoncu si to slysel sam.

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně...Pojď do Baníku, Zajíci, pojď do Baníku ! (a vem s sebou Havlíka )

Reagovat
Han střelil první

asi tak. Je ale třeba, aby prostě trenéři mládeži nebyli dobří jenom v praktických činnostech, ale taky to musí být trochu psychologové. To už je pak ale i otázka trenérských zkoušek, no.

Reagovat
doshcz

Stanciu.. taková by tam padla 1 ze 100..

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože chytá Heča?

Reagovat
doshcz

zachytal v poháru..nebo jde Nita do PL

Reagovat
ratusek

dle mě se jim na to Nita už vysral

Reagovat
smazaný uživatel

klasicky "ten zna ty hrace ze Slovacka a nahecuje se proti nim, tak ho tam postavime.."

Reagovat
Losinho

Slovácko se drží, ale v obraně jsou díry a útok zatím k smíchu. Tohle Sparta fakt musí dát

Reagovat
mario23

No zatím větší šance mělo Slovácko.

Reagovat
Losinho

Jj, ale horší koncovku jsem dlouho neviděl. Od vápna k vápnu dobrý, jinak zoufalost.

Reagovat
ratusek

no nám s tím dali 3 goly

Reagovat
Losinho

Což nechápu jak, když to dnes vidím

Reagovat
david_villa7

nemá prosím někdo nějaký stream na spartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic ti nedáme, radši tě od toho uchráníme.

Reagovat
david_villa7

vzhledem k live komentáři asi díky!

Reagovat
Salfovic

Co to je zase za dřevo ten Janošek

Reagovat
Kang & Kodos

Slovácko stejně jako většina ligy zkouší prosti Spartě hodně agresivně napadat. A překvapivě to zase funguje. Ještě že mají nejhorší brejky v celý Evropě

Reagovat
doshcz

jasná, co se divý

Reagovat
Losinho

Trmal

Reagovat
Coutinho10

konecne nekdo toho Kangu precetl

Reagovat
pingla

Trmááááál

Reagovat
ratusek

Zoufalci s penaltama

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Trmal

Reagovat
doshcz

tak už ani Kanga nedává penalty, ať jdou do prdele fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Ách jo

Reagovat
salm0n

Božee, golman ani nevěděl jak

Reagovat
Losinho

Reagovat
mario23

To je dobře, že to nedal, to by ta výhra byla moc laciná. :D

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může Plavšič hrát ve Spartě základ ... i když vlastně, on je zosobnění toho proč je Sparta tak marná.. já mu neberu rychlost a snahu.. ale herní inteligenci nemá žádnou, je to prostě tupec.. a produktivita?

Reagovat
salm0n

Máš pravdu, ale je méně horší než Vatajelu

Reagovat
smazaný uživatel

Oba jsou tam ale přece dost dlouho, to se zkouší 2 roky jestli se rozehrajou? To je fakt do učebnice jak špatně se dá menežovat fotbalovej klub po dobu 10 let.. spirála demence..

Reagovat
mario23

Protože tam nikdo jinej moc není místo něj. Jinak souhlas, je špatnej.

Reagovat
Salfovic

Po Opavě jsem se mrkl na diskusi na spartaforever a druhým nejčastějším tématem bylo chválení Kangy za jeho skvělé kopání penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Pičo co ten stoper Slovácka s tou mega čelenkou to je fakt jak někde na zimním turnaji týmů z krajskýho přeboru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

to nebude čelenka...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je

Reagovat
Mimalu

kdybych si měl tipnout, tak nějaký tejp kvůli tržné ráně, čelenku by měl přes uši

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
Salfovic

Přes uši by měl beranici.

Reagovat
Banikovec7

Srazili se minuly zapas hlavama se Sasinkou a asi 5 minut ho osetrovali, tak to bude asi kvuli tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo ještě že tak teda

Reagovat
matteo17

já se z nich jednou oběsím

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To jsou taky kopyťáci

Reagovat
smazaný uživatel

Navrc

Reagovat
Kang & Kodos

Poslední dobou si vybavuju hlavně tři obrazy:

1. "Moderní" rozehrávka nakrátko, kdy se navzájem půl minuty honíme za balonem do 30 metrů od vlastní brány

2. Chipciu stojící u lajny a zoufale hledající někoho, kdo je volnej

3. Plavšič ve sprintu, následuje ztráta nebo ccentr někam do píči.

Reagovat
smazaný uživatel

Plavšič je borec co by ve slabších týmech nemohl hrát základ, protože tolik ztrát by pro tým bylo smrtící.. ve Spartě ale základ hrát může, protože z toho většinou neinkasujou a protože Ščasný je tupá svině..

Reagovat
smazaný uživatel

Plavšiš je zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

A co Kanga, který v obraně často zbytečně kličkuje a nenahraje volnému obránci, případně po lehkém kontaktu přestane hrát, absolutně se vykašle na pohyb a čeká na rozhodčího.

Reagovat
pingla

zajda

Reagovat
Losinho

Reagovat
db18

Zajíc

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Nebyl Navrátil v ofsajdu?

Reagovat
db18

Byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Willi na hrad.

Reagovat
Salfovic

Byl

Reagovat
Kang & Kodos

Necheš tam jít mávat?

Reagovat
db18

Je to trochu z ruky.

Reagovat
Losinho

Bránění Zajíce bylo naprostý porno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Ještě někdo bude hájit Radakoviče? Se na něj čumí a ani se nehne

Reagovat
ratusek

tradiční buranské "Pražské kurvy" i když to byl jasnej offside

Reagovat
salm0n

Video

Reagovat
salm0n

a pomezní to nemávnul hned??

Reagovat
Losinho

Jak tohle mohl pomezní nevidět

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl to vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

VAR

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zved to lajnovej nebo chrápal?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný ofsajd, potvrzený videem a šašci řvou pražský kurvy

Reagovat
PlackaSKS

na stadionu to nevidíš a s videem nejlepší zkušenosti nejsou...

Reagovat
smazaný uživatel

video strikes again

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta opět nedala rychlýho góla a opět se z toho pomalu ale jistě posírá...

Reagovat
mario23

Tohle trápení taky Zdenda ustoji?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdenda nás chce utrápit k smrti.

Reagovat
mario23

Zlatej plukovník

Reagovat
Losinho

Přinejhorším se přesune zpátky do pozice sportovního ředitele

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Utáhne fans Sparty na vařené nudli jako každej rok... cíl je titul, cíl je postup v EL, cíl je druhý místo, cíl je třetí místo, cíl je vyhrát pohár, cíl je finále poháru, cíl je překopat to celý a zkusit titul za rok...

Reagovat
mario23

Reagovat
smazaný uživatel

Mind games jako od Mourka.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek bere tlak z hráčů na sebe.. Ščasný vezme tlak z hráčů a ze sebe a hodí ho na příštího trenéra, kterýmu dá za úkol to celý dát dokupy a o kterým už ví, že to po něm zase přebere..

Reagovat
mario23

Mourek už by měl táhnout někam do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

To je něco jak Sparta se Ščasným no, každej vidí že to je hrozně špatně ale prostě ho nikdo nevyhodí.. to jsou věci mezi nebem a zemí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
mario23

Jako já už nevím, komu fandit, když moje oblíbený týmy jsou totálně v háji.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba svým oblíbeným týmům, které jsou totálně v háji.

Reagovat
mario23

to já jim fandím i když jsou v háji. Ale jako těžký jim fandit, když chci, aby oba vyhodili trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpominam si jaky to bylo fandit ManU pod SAFem.. to byly krasny casy.. ted kolikrat ani nevim kdy a s kym hraji.. radsi

Reagovat
mario23

Přesně tak. Já je sleduju pravidelně i teď, ale ta hra je hrozná. Pod sirem to byla radost na to koukat. Hlavně na to, s jakým týmem dokázal vyhrávat zápasy. Pořád chybí a z tribuny nám bohužel nepomůže.

Reagovat
kilobyte

V dobrém i ve zlém.

Reagovat
db18

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Havlík

Reagovat
Losinho

I kdyby tohle ve druhý půli urvali, výkon je naprosto ostudnej. Třetí místo strop.

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle výkonem bude strop první šestka.

Reagovat
mario23

Spíš budeme rádi, když budeme v ty první skupině.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli toto nevyhrajem

Reagovat
Kang & Kodos

"Sportovní ředitel"

Reagovat
mario23

Svedika vykázal na tribunu?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To byl Šumulikoski, ne?

Reagovat
mario23

Aha, já si říkal, že to není Svedik. :D Diky

Reagovat
ratusek

to byl ten psychopat Šumulikoski. tam jsou psychouši snad všichni, Rada, Kordula, Šumulikoski

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ještě Daníček

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

Dneska zase Praha může a Morava ne

Reagovat
smazaný uživatel

Co dělají na těch trénincích do piči.. co se učí na profi licenci? Však oni nemůžou mít žádný pokyny, nebo si asi nerozuměli, ale to je prostě úplně random fotbal... jako když se slezem 24.12. jednou za rok s klukama... to je pičo jakdyby Ščasný v kabině před špílem rozhodil hokejky, respektive kopačky

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalové fekal porno, ať se s tímhle jde Ščasný vysrat. Nejtrapnější rozestavení a podle toho taky ta hra vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho lze žít z jedné venkovní výhry nad tragickými Teplicemi

Reagovat
pepinho2

Ščasný je génius. Nevěřil jsem, že někdy bude hrát Sparta hůř než pod Stramaccionim, ale Ščasný to se svým 4-4-2 dokázal. Gratulace.

Reagovat
Blasphemer

Minulý kolo ve fantasy Stanciu, tohle Kanga.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak dál

Reagovat
Blasphemer

Aspoň už to tohle kolo nemusím dál sledovat.

Reagovat
Posledni Kovboj

hodne zkusene

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Příště tam dej jejich gólmana

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

to jsou hrozny dreva

Reagovat
Mimalu

to jsou fakt dementi co dneska zahodili

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Radakovič

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je fakt hrozný kurvítko... Stanciu a Kanga došly jako hráči evropskýho formátu a Zdenda z nich udělá materiál pro Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Nico vypadá neskutečně bídně. Jakej to rozdíl oproti tomu hráči z minulých měsíců.

Reagovat
Posledni Kovboj

ale ja se mu ani trochu nedivim, tohle musi bejt fakt ubijejici stace

Reagovat
mario23

A hlavně, když říkal, že nikam nepůjde. :D Jsem zvědav, jestli to dodrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bude ještě po konci kariéry

Reagovat
Posledni Kovboj

Treba v zime karieru ukonci. Celej zivot na sobe makas, dres, pak za tebe zaplatej 8 micu v evropskejch a misto LM a uspechu se musis koukat, jak Plavsic potrinacty za zapas bezi i s micem do autu. Ja bych se na to vymrdal rovnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Posledni Kovboj

A jeste si tam prived kamose, kteryho trener promptne predelal na beka, i kdyz ho hral naposledy nekdy v pripravce. To musi bejt vycitek. Potom, co oba skoncej karieru, muzou spolu treba vydat knizku. "Sparta - moje nejscascnejsi angazma".

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Posledni Kovboj

Ja doufam ze ne. Chci videt to pravy peklo, tzn. Sparta pod Scasnym a bez Stancia s Kangou. 10. misto jak zmrd. Some men just want to watch the world burn.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Hokaido

Už se vidí někde v Itálii, no. Nedívím se mu.

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně musí jít Ščasný (z obou funkcí) do prdele hned teď, ne až po třech kolech na jaře. Jinak budeme mít třetí přípravu po sobě pod napůl vyhozenym trenérem a bude to furt dokola

Reagovat
smazaný uživatel

Odejde klasicky po prvních dvou jarních zápasech.

Reagovat
Kang & Kodos

Však já s tim vlastně i počítám

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě přivede nějaké posily Ještě Vám chybí třeba Antwi

Reagovat
mario23

Už měl jít dávno, ale chápu, že chcou, aby doklepal ten podzim. Je zajímavé, že jednají o prichodech nových hráčů. Ty si asi nevybírá budoucí nový trenér, což je trochu na pikacu.

Reagovat
Kang & Kodos

No co, teď to trénuje ten, kdo si většinu hráčů přivedl a za píču to stojí stejně

Reagovat
Wambasen

Reagovat
mario23

Koho by si chtěl místo něj?

Reagovat
Hokaido

Rosa jako sportovní ředitel a jako trenér někdo ze zahraničí. Možná by stál za zkoušku Maestro, pokud by k nám vůbec chtěl. Ale zase je mladej, možná lepší někdo typu Maggath.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa je podle mě ňouma kterej nic moc nevymyslí, na hřišti génius ale jinak si ho podle mě Zdenda vodí jak loutku..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Z českejch trenérů nejspíš Lavička. Rovnej chlap, kabina by za nim měla jít, a podle mě by byl schopnej to tam dát do kupy, protože ví co hrát.

Reagovat
mario23

Já bych teda Lavičku nechtěl. Jako povahově je dobrej, ale nemá na to.

Reagovat
Losinho

Zase?

Reagovat
Posledni Kovboj

Tak lepsi nez ta skvadra, co tam je ted, by asi byl, ale to leckdo.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak z trenérů moc na výběr neni. Všichni víme, že mu to do tří let půjde do prdele, ale do tý doby by to mohl postavit na nohy

Reagovat
Posledni Kovboj

a po nem by se treba mohl vratit Scasny.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ondrasch77

Ale trochu měkej, ne?... Na to, co tam máte za "zvěř"

Reagovat
smazaný uživatel

Radu

Reagovat
db18

No trenéra no...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hokaido

Z Plavšiče mi fakt praskne čůrák. Nechápu, že ho ten píčus nasazuje zápas co zápas. Ať jdou doprdele oba.

Reagovat
ratusek

ted se mu povedla první a poslední akce za celou sezonu

Reagovat
Coutinho10

klasika

Reagovat
pingla

z totálního hovno dá gól takové hovno

Reagovat
smazaný uživatel

V Á L E C

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Losinho

To bylo jasný

Reagovat
Kang & Kodos

Plavšič! Hráč sezony!!

Reagovat
ratusek

první a poslední povedená akce sezony

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Už koučuje

Reagovat
kecipep

No ty záběry na kotelníky Sparty ... vůbec si nejsem jistý, že si ovce na mrdání mezi sebou nepůjčujeme.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Posledni Kovboj

Mame vlastni, ze Slovenska.

Reagovat
mario23

Snad to udržíme. Zdendo, zabetonuj to.

Reagovat
Posledni Kovboj

CATENACCIO

Reagovat
salm0n

Očekávám střídání Pulkraba za Šurala

Reagovat
Posledni Kovboj

a nasleldnej presun Surala na levyho beka, Zdenda ma pod cepici

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To byl faul Kangy spíš

Reagovat
pingla

Kangu už by taky mohl někdo přibrousit za ty jeho výlevy

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem tipoval, kterého hráče Sparty Slovácko zrakví?

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale tahnete do prdele a spadnete s takovou, fakt dementi ze Slovacka..

Reagovat
ratusek

a tohle nám dalo 3 goly

Reagovat
salm0n

Tvl a Kanga vyklusává za nim

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou neskuteční paliči

Reagovat
Salfovic

Proboha

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kange je neskutečná kurva (pardon).

Reagovat
pingla

redkáááá nazdááááár debilko

Reagovat
ratusek

Kanga si nezahraje snad třetinu soutěže

Reagovat
Posledni Kovboj

no co, uz se tesi na dovolenou, tak si ji holt uzije driv

Reagovat
smazaný uživatel

Bude po špílu Zdenda zas arogán jak si nemyslí že by hráli špatně a že to mají hrozně težký že se nedaří a utratili málo peněz a měli na to jenom 10+ let aby to dávalo nějakej smysl a že přece vyhráli venku a to je megašpica úspěch a že přes zimu si to tuty sedne a bude to jazda jak kráva a všecko bude dobrý ..?

Reagovat
Posledni Kovboj

ano

Reagovat
smazaný uživatel

těším

Reagovat
Coutinho10

aspon tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Škaredá malá černá pyzda.

Reagovat
kecipep

Jakto že to sudí neviděl rovnou? čuměl na to ze 2 metrů!!

Reagovat
aither

Kanga dneska dobrej kazimír ve fantě

Reagovat
salm0n

Příhoda Tak to si děláte prdel

Reagovat
doshcz

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

jasná, to byl hodně prudký loket

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je červená?

Reagovat
Hokaido

No nevím teda, žlutá by asi stačila.

Reagovat
db18

Tu na základě videa dát nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

A co tam bylo dříve? Já jsem si tady četl a když jsem přepnul na obraz, tak rozhodčí zrovna ukazoval video a dal někomu (Kalabiška nebo Juroška) žlutou - nebo jí dal už předtím a jen se ujišťoval že to nebylo nic jiného? Nesedělo mi to právě s tím co říkáš, že žlutá se nemůže dávat po videu.

Reagovat
db18

Když to písknul a až pak se šel podívat na video, tak už předtím musel rozhodnout, že dá žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

aha.

Reagovat
smazaný uživatel

mohl

Reagovat
db18

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2017-18/326909/vse-o-videu-ve-fotbale-kolik-casu-ma-sudi-proc-nesmi-zasahnout-treneri.html

To by to ale už prvně musel on sám posoudit jako faul, on na to byl ale upozorněn až do sluchátka, že tam něco proběhlo...

Reagovat
Posledni Kovboj

to fakt takhle funguje?

Reagovat
db18

Všude kde je video...

Reagovat
Posledni Kovboj

a proc proboha? vsak to je uplna debilita

Reagovat
db18

Nejspíš proto, aby se tím zamezilo nadměrnému kouskování hry, kdy by se pak posuzovala každá žlutá... ale u podezření na červenou by mi to tak hrozné (to povolit) nepřišlo.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Kanga v zimě půjde do hajzlu a na jeho místo přijde Houska s Dočkalem.

Reagovat
Kang & Kodos

Super, poslechl trenéra a nenechal si dát další žlutou

Reagovat
Posledni Kovboj

takovej rainman, na prechode pro chodce

Reagovat
mario23

Tvl, toho Kangu bych v zimě prostě prodal.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle bych červenou teda nedal, ale teď už jsme definitivně v prdeli.

Reagovat
Salfovic

Celkem přísná.

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, Navrátil za Petra. Epic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Neboj Kango, Vacek ze Sportu si tě zase obhájí

Reagovat
Losinho

to je největší vocas ve Sportu momentálně

Reagovat
smazaný uživatel

5124

Reagovat
pingla

zajdáááá podruhé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Slovácko právě vstřelilo branku!

Reagovat
Coutinho10

jooooook konecne

Reagovat
Posledni Kovboj

a lup ho tam

Reagovat
db18

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

konečně

Reagovat
Hokaido

Costa tam výborně pohlídal ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Civic je parodie na obránce, nic horšího jsem nikdy neviděl.

Reagovat
Euphael

Pokud Ščasný zůstane, tak plukovník přeskočí Spartu v suchém

Reagovat
Salfovic

Nepřeskočí, v zimě půjde do Sparty.

Reagovat
Euphael

Jakože by se Ščasným byli společní trenéři sparty jo?

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla harmonie.

Reagovat
Salfovic

Překvapilo by to někoho ???

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zábavný zápas.

Reagovat
Posledni Kovboj

Nechal bych ty lofase jit pesky, ale skoncili by u prvniho sklipku.

Reagovat
Han střelil první

Ostatně, kdo by neskončil?

Reagovat
smazaný uživatel

Frýďas

Reagovat
doshcz

příště bez Frýdka a Kangy Vácha time

Reagovat
Coutinho10

nejenom....

Reagovat
Posledni Kovboj

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by mohl Ristic

Reagovat
Posledni Kovboj

pokud teda Zdenecek vi, jak se jmenuje

Reagovat
Posledni Kovboj

hmm, tak ted uz si to asi pamatovat bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťani nezvládají

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta. Ona baví.

Reagovat
Coutinho10

hahaha neunasej

Reagovat
Mimalu

Reagovat
db18

Elf

Reagovat
pingla

penalta?

Reagovat
Salfovic

To je maso

Reagovat
ratusek

místo aby podporovali svůj tým, tak umí řvát jen Pražské kurvy. to jsou fakt burani

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jako hráče by to celkem heclo.

Reagovat
Posledni Kovboj

ja bych to chapal jako slibovanou odmenu, az dorazej vecer do Prahy

Reagovat
Banikovec7

Jako kdyby to u nas bylo jine

Reagovat
kecipep

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme ale úplně stejní, ještě horší snad...Nelíbí se mi to.

Reagovat
kecipep

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce se u nás v hledišti najdou takové "skvosty", kteří při hymně před zápasem s Plzní zpívali vlastní verzi hymny, "země slezská, domov můj"...To byl asi vrchol debility, fakt jsem šel do kolen, když jsem tohle slyšel

Reagovat
ratusek

no mě právě přišlo, že tak hrozní nejsme, že to neřveme tolikrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme hrozní, aspoň několik stovek fanoušků u nás má prostě k Praze totální nenávist, stejně jako ke Spartě, hlavně v dubnu, když byl zápas s nimi po dlouhé době tak to šlo slyšet. Některé zajímaly hlavně urážky na Spartu a Prahu a ne podpora Baníku, což mě prostě totálně štvalo. Je to rival, ale jakýsi respekt k nim chci mít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

PECKAAAA poščím se.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Do píči, co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Spartě se fakt nejde nesmát, chce to dalších 5 rumunů za 5 mega euro a třeba si to konečně SEDNE

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta? WTF

Reagovat
db18

Jak Rada vs. Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Sparta uplně ale uplně v piči a Zdenda neochvějná pozice, ten se má

Reagovat
smazaný uživatel

Dream job chodit na trenaly, nechat kluky hrat fotbal, o vikendu zadara na spil na exkluzivni misto.. krasny prachy.. zadna zodpovednost.. sen.

Reagovat
salm0n

Ať chcípne Příhoda

Reagovat
Salfovic

Ty wole, dostávat za takové čelíčko redky Řepka, tak odehrál v kariéře tak o polovinu méně zápasů

Reagovat
ratusek

a Kuchta zkušeně jako slečinka se drží za xicht a pak mu nic není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

no nic, vypinam to

Reagovat
smazaný uživatel

Fandim dneska Slovacku ale z tohodle penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta jasná (až po shlédnutí videa) - míč byl ve hře, ta červená už tolik ne - hlavně s tím jak spadnul ten ze Slovácka. Měl dát oběma žlutou.

Reagovat
Euphael

Ty voleeee

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooooooool

Reagovat
doshcz

Příhoda dobře, Civic je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Kde sou ty pražský mrdky?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kuchta

Reagovat
Hokaido

Nejlepší zápas ever

Reagovat
Coutinho10

Jooooohooohooo to je lepsi nez kdyby Slovacko vedle ze zacatku

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Havel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ristič do hry...tpč, Zdenda si jede svojí one man show.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Ty mrdky moravský dokážou celej zápas akorát urážet a nadávat

Reagovat
smazaný uživatel

Vaše bída, naše radost. Smrk Spartě

Reagovat
ratusek

o co že ji Sparta nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
pingla

ani hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Toho simulanta nepřezkoumá, jo?

Reagovat
Hokaido

Neskutečný

Reagovat
ratusek

Ale to penalta vůbec nebyla, dyt Costa padl už před tím než na něj sáhl

Reagovat
Coutinho10

kompenzace

Reagovat
off-olda

Michal Kadlec věděl kam přestoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehrál? Zraněný, nebo slabý?

Reagovat
smazaný uživatel

Toto ale neee snad.

Reagovat
Euphael

Ale zase mají dobrý marketing, je tam zlepseni v komunikacich prostrednictvim socialnich siti, Pokáč, Pečeně....jde to nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

A koupili myslím i nějakého hráče na Playstationu nebo PC, aby hrál za Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

omfg

Reagovat
doshcz

to musí odvolat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to nemůže být penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Borec daruje Spartě bod za takový hovno po tom všem?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty kráááááááávo, to je závěr

Reagovat
ratusek

Aspon že to nedal, protože to v živtě nemohla být penalta

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto jsem ještě neviděl,

Reagovat
FruFru

Nejlepší zápas v historii samostatné ligy

Reagovat
doshcz

kam se serou zápasy v Liberci nebo Ostravě

Reagovat
pingla

tyvoleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to letí až do Brna ne?

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

I´m dead.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Euphael

Prodaný zápas. Zdenda to prodal!

Reagovat
Coutinho10

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wow wow wow

Reagovat
Salfovic

Cože

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ristič. Přišel, rok seděl, nedal penaltu, odejde.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
pingla

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
andrew96

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Infi

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Za to bych tě ty čuráku hnal až do Kosova.

Reagovat
db18

Však on půjde za Ural...

Reagovat
aither

Proč Ristič, když teď přišel zmrdi, to jsou všichni posraní nebo co je kurva

Reagovat
smazaný uživatel

RISTIČ JE BŮŮŮŮH taková buzna s 20 odehranýma minutama jde na penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Jestli tohle Zdenda přežije, tak už přežije fakt všechno. Tým totálně v prdeli, 2 červené a lepší budoucnost v nedohlednu

Reagovat
Coutinho10

tak dneska to byla super show

Reagovat
Messy<3

Gambáč nejlepší liga pod sluncem, směju se nahlas

Reagovat
Komix

Reagovat
Posledni Kovboj

HOSI DEKUJEM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta má ty nejlepší zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle doufám vyjde na DVD i s bonusovýma scénama z kabiny Sparty. Zdenda jinak podle mě uzná že hráli super ale když se nedaj dvě penalty tak se nedá nic dělat..

Reagovat
doshcz

to snad dělaj naschvál aby se Zdendy zbavili to není možný jinak

Reagovat
Mervin

ty vole, teď zamrzí, že jsem musel do práce a nebyl na stadioně

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je v současnosti spíš kulturní než sportovní záležitost.

Tak jako tak ale baví.

Reagovat
Euphael

Oni budou jeste radi az se jim vrati Ben Haim

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pičus zase komentuje jenom ty voloučení, jinak to podle něj nemělo chybu asi. to je psycho, to musí být nějaká diagnóza.

Reagovat
Sali5

Pohoda, tohle Ščasný přežije s klidem, přece kdyby dali ty 2 penalty, tak vyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

To je brutus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FruFru

Jedna komedie skončila a teď ještě ta anglická s portugalcem u kormidla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Ty vole, to zas bude v práci výsměch. Ať už ho vyhodí. I kdyby je nikdo netrenoval, tak by to bylo lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych prosil minutu ticha za toho krypla Costu jak 5 minut slavil že nasimuloval penaltu, aby ju pak Ristič kopl jak totální kunda.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Komix

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Nehledě na to že slavil potencionální remízu na Slovácku jako titul

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpomněl jsem si u toho na Radu proti Příbrami

Reagovat
Han střelil první

To bylo ale úžasné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Liquid

Reagovat
kecipep

Reagovat
ZB 07

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
havrys99

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Posledni Kovboj

Tak nic no. Hele nemate nekdo email na nekoho ze Sparty?

Reagovat
smazaný uživatel

newmessi.plavsic@sparta.cz

Reagovat
doshcz

v souhrnu týpek nabízí číslo na Zdendu

Reagovat
Salfovic

Ale se zvýšenou taxou.

Reagovat
mario23

jelikož mají @sparta.cz, tak asi stačí napsat zscasny@sparta.cz

Reagovat
Posledni Kovboj

Zscasny to neni, ale uz to asi mam. Schvalne jestli Zdenda cte maily.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude nová série "v 5 před Letnou"?

Reagovat
Posledni Kovboj

Poslu na nej Radu, ten ho zbije.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce Ščasnýho bude podle mě následující: na tréninku budou kopat penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Běž s tím už dopr*ele s tou kamerou, jste jak supi........

https://www.youtube.com/watch?v=jVWo3YBYAU0

Reagovat
ttopi

Co to je ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Kuchta je dobrá mrdka, jak tam skákal a provokoval ještě Stancuia po tom co otočili na 2:1. Asi bych se v kontextu s tím jak se tam předtím válel jako by mu vypíchli oči neudržel.

Reagovat
oli9

A mrdka Costa ? Nadilmoval penaltu skakal uplne stejne a jeste si tam tleskal se spoluhracu...to v tv nebylo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Udelal tri body proti sparte, po tom co predvadeli mrdky Kanga a Costa se nedivim..

Reagovat
PlackaSKS

nebyl jedinej. na každý straně se tam v průběhu zápasu někdo choval jako čůrák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

tak je to slavista prej, musel mít velkou radost když ho ten hlupák zezidanoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

si ho nepamatuješ od nás jo ? ...navíc pořád je to náš kmenovej hráč

https://www.slavia.cz/clanek.asp?id=Hraci-na-hostovani-Poharove-trefy-Kuchty-a-Trubace-15985

Reagovat
Liquid

On je dokonce kmenovej jo ?

Reagovat
Coutinho10

jj zatim chodi porad po hostovanich

https://www.eurofotbal.cz/hraci/jan-kuchta-65877/

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Pro všechny nahoře: máte pravdu, ale o nich to vím (taky bych je v některých zápasech rád vzal přes nohy) Ale tenhle mě zvlášť překvapil, na to že nic kromě válení se na hřišti nedokázal a nikdy jsem o něm neslyšel. Všiml jsem si ho dnes jen třikrát - jak se válel na zemi, jak provokoval a jak si stěžoval u rozhodčího.

Kangu s Costou je zbytečné komentovat. Škoda že na hřišti nebyl i Šural, ten by dostal taky redku

Reagovat
kecipep

kamarád pracuje v Bohemce a při příchodu Kuchty z Bohemky mi říkal, že potenciál velmi slušný, ale jako člověk úplné vemeno, zatím mi to na něj ve všech zápasech sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Aby to bylo ještě lepší - tenhle člověk prošel mládeží Sparty...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ho dost šikanovali.

Reagovat
pepinho2

Vyměnili ho za Turynu, kterému ku*vil fotbal Hyský

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

nene

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
andrew96

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za posledních 10 let sme v českém Palermu vyhráli jen 2x, což je taky super bilance (Poprvé, když kouzlil Kukec s rozhodčíma a naposledy děti od Vlasty Petržely)

Ale dnes tam neprohrajeme, frajeři i s hodným strýčkem mají máslo na hlavě za poslední potupu v derby a směšně odehrané utkání se Slováckem, tak mají co napravovat.

A věřím tomu, že to tam Zio s Flaškou to budou burcovat a odvezem si bod (y).

Poslední jazda roku 2018 jest tu, bedzie zabawa !

Reagovat
smazaný uživatel

taková naivita

Reagovat
Losinho

Dneska výhra Příbrami

Reagovat
Liquid

kéž by, ale myslím že po těch průserech Baníku už dnes bodovat bude, otázka je ale komu fandit v zápase Jablonec-Zlín, Jabko má opradu reálnou šanci skončit před Spartou i na konci, to na Zlín zase přijde jaro, nicméně s téhlec Sparty fakt strach nejde a v nadstavbě mimo domácího zápasu se Zlínem je reálně schopná prohrát všude i se všema

Reagovat
Losinho

Spartu už nemá cenu počítat do souboje o titul. Budu přát Jablonci, hrajou výbornej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

a Plznička dneska za 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dnes začíná biatlon.

Reagovat
Greny

Hezký, mě den hrůzy, vůbec nechápu co se včera dělo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

vždyť Zbrojovka nehrála

Reagovat
Greny

No my měli zakončenou

Reagovat
mayday

A jé jé

Reagovat
Liquid

Reagovat
Azazelo RD

A teď si to na ČT pinkaj vlčáci a nítěnka Aukland s komentářem Čapájeva.

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
Azazelo RD

A bohužel další sezóna s Rejmanem.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Mimalu

krásné 10. místo za Japonskem

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ve sranda disciplíně, kterou nikdo nebere vážně.

Reagovat
Mimalu

tak uvidíme co další závody, ale dneska nestačili oba dva běžecky na slabší závodníky...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

Hlavně ať je klid od tý pošahaný Koukalový.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
HorajzmAmmann

Co koukám na zápasy Baníku, rozhoduje většinou 1. gol - když ho dá jako první Baník tak vyhraje, když soupeř tak prohrajeme. Vlastně i do prvního golu Slovácka a Opavy ten výkon nebyl až tak tragický, Baník své šance neproměnil zatímco soupeř ano a pak už to byla ostuda.

takže cíl číslo 1 = jazda po zadku už od 1. minuty

Reagovat
ratusek

dneska snad bod. Došel nám totálně dech, snad udržíme šestku na dostřel, v zimě posílíme adekvátně a zabojujeme o šestku na jaře, druhá skupina by pro nás atraktivitou byla o ničem

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Anglie a Bulharsko

Reagovat
Kang & Kodos

Zatim pěkný.

Reagovat
Kepy_FCB

SVK vs HUN

Reagovat
Kepy_FCB

Kosovo bojkotovat

Reagovat
Kang & Kodos

Kosovo to je konec.

Reagovat
Losinho

Top skupina na Černou Horu poradí Míša Bílek a cestou zpátky si zavzpomínáme na Radka Druláka

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Losinho

Pojď synu!!

Reagovat
Kepy_FCB

S nima ať si hraje Švarcmberk a spol

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá balkánská skupina, mohlo to být horší.

Reagovat
Liquid

Kosovská Priština se právě ozvala, dorazil tam zrovna ten míč z kopačky Srba Rističe

Reagovat
KingMaster13

Po tom čtvrtku jsem z nás byl hodně špatnej. Celý týden mi ale vynahradila Sparta To jsem i nahrál, legendární zápas na který se tu bude vzpomínat roky

Reagovat
Liquid

Reagovat
Losinho

700. pro Zdendu Ščasnýho doživotně ve Spartě

Reagovat
Banikovec7
Reagovat
Radar

Určitě do toho vidíš více, než trenér s mnohaletou praxí a víš jak se každý hráč dnes cítí

Reagovat
Kepy_FCB

FC Páník Ostrava

Reagovat
lichna.

Koho jiného ale? Stanu? Vždyť ten borec si neumí ani neukopnout mic.

Reagovat
Banikovec7

No zrovna dnes bych Stáňu zkusil, Jiráska bych čekal hlavně v zápasech jako byl třeba se Slováckem nebo bude s Bohemkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom co si míč ukopnul místo přihrávky Holzer a Stáňa dal díky tomu gól mě to pobavilo. Jinak Stáňovi bych rád fandil, možná je i trochu nerozehraný, ale technicky je na tom špatně a navíc ho každý odstaví jako Plavšiče. Pro boj o horní skupinu se moc nehodí.

Reagovat
lichna.

Hlavně jeho životospráva absolutně neodpovídá tomu, co by měl dodržovat nejen ligový fotbalista ale obecně sportovec.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice ho to neomlouvá, ale bohužel není sám

Reagovat
Blasphemer

Bohemka bez Yusufa?

Reagovat
Wambasen

Je zraněný

Reagovat
Coutinho10

aspon mam jeste malou nadeji na otocku proti Montymu

Reagovat
Blasphemer

Já proti Plackovi taky... když Baroš stihne z lavičky dát hattrick a Slavia dostane zítra v Opavě bůra a vyloučí jí alespoň dva hráče.

Reagovat
Coutinho10

tak u mě je ta šance asi o trošku větší, ale potřebuju gol od Dukly, pak vaše čistý konto a ideálně buď něco od Kopice nebo Doležala

Reagovat
monty25

Tak to se budou muset Kopic a Doležal hodně snažit. U mě je blbý, že kromě Yusufa nehrál taky Schumacher, takže jsem přišel o jedno čistý konto u obránce. Ale pořád to mám dobře rozehraný, i když bodově to žádná sláva není... Stejně mě bude zajímat spíš to příští kolo, tam jsou poukazy od Sazky do 94. místa.

Reagovat
Coutinho10

jj bohuzel prvni podminka pro otoceni skore je pryc a naopak ten naskok mas jeste vetsi...takze bych ted potreboval cisty konta u Plzne, abych tu Bohemku u tebe smazal , ale tim padem jak pises, tak Kopic + Dolezal budou mit slozitejsi praci, takze uz to nevypada uplne realne ..jinak stve me, ze jsem ti nevyblokoval toho Horu, protoze jsem chtel, ale chybelo mi 0.1 mil. a kvuli tomu jsem nechtel prekracovat rozpocet a dal tam teda Aaronse , ale i tak tohle kolo je u me slabsi, takze tentokrat to ne vitezstvi je malo...

jinak jsem zvedavej, jestli budou jeste nejaky VIP souteze..mam celkem dost tokenu, tak mozna taky neco zkusim, ale ucet u Sazkabetu uz nemam, takze ty poukazy k nim uz me nelakaj..to spis tu Alzu

Reagovat
monty25

Mě zase trochu štve, že jsem přemýšlel o Ladrovi, ale nakonec jsem tam dal Přikryla. Jo, aspoň jednu VIP soutěž bych určitě zkusil, protože mám teď 600 tokenů.

Reagovat
Coutinho10

tak jeste to neni uplne bez sance, ale potrebuju od Dolezala 2 kanadsky body , protoze kdyby dal jenom 1 gol, tak kdyz jsem koukal zpetne, tak by to bylo 5 bodu za gol, 1 bod za 60+ minut a 2 body za pripadnou vyhru nad Zlinem, takze celkem 8 bodu a ty vedes o 9 bodu, takze budu potrebovat neco navic

Reagovat
monty25

Budu doufat, že se proti Bílkově tvrzi neprosadí...

Reagovat
PlackaSKS

proti mně to nebude tak těžký, k sestavování sem se dostal v 18:01, takže sem se spíš jen kouknul co je tam z minulého týdne

Reagovat
KingMaster13

Ten váš zápas je zatím jedinej pořádnej. Ostatní mají skore typu 5:2 apod

Reagovat
Kang & Kodos

Můj souboj s Miguelem je jednoznačně nejdramatičtější. Prohrávat po většině zápasů 0:-1, to tady ještě nebylo. FDF

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

no spis diky Montymu , ale zase vetsina lidi predpokladam ma nejaky hrace z tymu, ktery ted hrajou nebo budou hrat zitra, takze spis tim to je a koukam, ze pristi kolo jdeme proti sobe

Reagovat
KingMaster13

sešívané derby

Reagovat
Kepy_FCB

Pb nas nepusti za pulku

Reagovat
lichna.

11. minuta a my jsme ještě nebyli víceméně ani za půlkou. Kurva co se děje

Reagovat
Greny

OT: kdyby někdo chtěl NLD na seznam tv ;) a na to že nemají skoro žádnou zkušenost se sportem tak studio Hošek, Mádl a Rosa bylo super před zápasem

Reagovat
Coutinho10

hodne dobrej projekt od nich

Reagovat
Losinho

Ale komentátor fanoušek Arsenalu a ještě to přizná

Reagovat
lichna.

Hrubý ty vole to je komediant.

Reagovat
Banikovec7

Já se ho vždy zastával, ale doufám, že v zimě končí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska zase slabý? Nevím, nějak po návratu do ligy se začal ztrácet.. :(

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

klasika

Reagovat
Blasphemer

klasický mazání chleba

Reagovat
smazaný uživatel

komediant vykouzlil gól z ničeho

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyť jste ho nedávno cpali do repre

Reagovat
Banikovec7

To tak možná před rokem a půl Teď jsme se spíš divili, že se vůbec objevil mezi náhradníky.

Reagovat
Greny

To i Fleismana

Reagovat
lichna.

Tak kdyby mu bylo 25, tak by tam podle mě na podzim byl..

Reagovat
lichna.

Hrubého? To nevím. Jako jo, měl období, kdy hrál výborně, ale teď je to otřesné.

Reagovat
smazaný uživatel

Než od nás odešel pryč tak jo. Pak se vrátil a hraje špatně, chvílema ani nehraje a bojí se o nohy.

Reagovat
Kang & Kodos

Kurva, on si tam fakt zahrál

Reagovat
Banikovec7

Sudí nám vrací Slovácko, píská jim každý kontakt a ted nepískl jasnou penaltu.

Reagovat
Banikovec7

Vždycky jsem mu věřil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Captain, Legend, Leader.

Reagovat
FruFru

A teď z toho bude žít Hrubý po zbytek sezóny

Reagovat
Kepy_FCB

ale ne u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že v zimě odejde jo?

Reagovat
Kepy_FCB

ano

Reagovat
Kepy_FCB

Hruby troli

Reagovat
OranžováKarkulka

achjo, to je dneska zase jednou strašná bída, už by to fakt chtělo zase začít trošku hrát

Reagovat
OranžováKarkulka

7 zápasů doma bez výhry, od dubna jsme v Ďolíčku porazili akorát zoufalý Slovácko, to je strašná série

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem docela zvědavý na druhý poločas, jestli se potvrdí Páníkovo začínající jaro, nebo to nějak udrží minimálně na remízu

Reagovat
Banikovec7

Někde od 20. minuty to už není tak špatné, Příbram nemá nic a sami občas něco vytvoříme. Chtělo by to ale co nejdřív druhý gól.

Reagovat
Kepy_FCB

tak tak ale co se to zlepšilo začal se mi sekat stream že ani gol jsem neviděl

Reagovat
Sosi

Ma nekdo tip na zejmena dobrodruzne filmy s ledovou, snehovou tematikou? Napr.ledovce, hory, severni ci jizni pol, Aljaska...

Reagovat
Blasphemer

Sněženky a machři

Reagovat
Pablos

Reagovat
Kepy_FCB

Mrazik

Reagovat
doshcz

Kokosy na sněhu

Reagovat
Kepy_FCB

Aljaska v plamenech

Reagovat
smazaný uživatel

Ledové království

Reagovat
AjaxFans

Toto není o ledu,ale holandském odboji.Super film

https://www.csfd.cz/film/222597-cerna-kniha/komentare/

Reagovat
Blasphemer

To je vlastně skoro to samý.

Reagovat
AjaxFans

No psal zejména a ne pouze

Reagovat
Kepy_FCB

Bily Tesak

Reagovat
Losinho

Titanic

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pulp Fiction, tam je snehu dost

Reagovat
Pablos

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Liquid

Pulpit Fiction ?

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Kepy_FCB

Perimbaba

Reagovat
Azazelo RD

Sněhurka a sedm trpaslíků po 10 letech

Reagovat
Azazelo RD
Reagovat
Riviera Kid

Bílé peklo.

Reagovat
Posledni Kovboj

Snowpiercer

Reagovat
mayday

Everest, Aljaška v plamenech, Cliffhanger

Reagovat
db18

Doba ledová; Batman a Robin

Reagovat
doshcz

Rezek ty vole to je dřevo

Reagovat
Han střelil první

Holzer s Fleišmanem hrozně z formy, Hrubý taky a hlavně je utopený moc vzadu, Ondra Šašinka úplně zbytečný. Snad to ukopeme.

Reagovat
Blasphemer

Podle Siegla chceme Jílka z Olomouce místo Vrby. To je hroznej hlupák.

Reagovat
KingMaster13

Vrba možná nejlepší českej trenér, postoupíte v LM, jste pár bodů za náma a budete měnit trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že ho vyhodíte, nebo chce skončit sám?

Reagovat
Blasphemer

Vrba je, minimálně tuhle sezónu, neodvolatelnej. A nevim, kam by chtěl jít. To by mu musel zase hodit laso někdo z Ruska.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak zase mít podobný výsledky a hlavně výkony kdokoli jinej než Vrba, tak už mu Šádek tankem přejíždí po smlouvě

Reagovat
C-M@ster

Vysledky?

Vsak maji 8 bodu naskok na tretiho a z lm postoupi snad do jarni EL...

Reagovat
Liquid

všichni víme, že Vrbu ty prachy za koučování v zahraničí nadále lákaj, takže pravděpodobně do 2 let zase Rusko, takovej Rostov by mu slušel

Reagovat
FruFru

Trefí se dva dřeváci

Reagovat
Blasphemer

Hrozný. Lepší by bylo, kdyby se místo nich trefil Fantiš s Voltrem.

Reagovat
FruFru

Na Fantiše mi nešahej

Reagovat
ratusek

Tonda

Reagovat
Banikovec7

Uffff. Jak říkal lichna, Stáňa si to zase ukopl, ale naštěstí do sítě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Příbram byla ještě horší než Ostrava a to je taky umění

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ses nedíval, tak horší byli jen výsledkem (=v zakončení). My jsme prvních 20 minut nebyli na půlce Příbrami (jen jednou po faulu Příbramáka při našem odkopu a po rozehrávce jsme dali třetí přihrávku do autu).

Příbram měla jasnější šance, pro nás nepísknul penaltu za ruku (nebylo tam video), k tomu jsme měli ještě pár náznaků šancí, ale kromě dvou gólů nic vážného.

Reagovat
smazaný uživatel

právě proto píšu, že je to taky umění

Reagovat
smazaný uživatel

Ale horší nebyli

Reagovat
smazaný uživatel

podle výsledku jo

Reagovat
KingMaster13

Baník zachráněn po 17. kole Celkem upgrade oproti loňsku

Reagovat
smazaný uživatel

Snad. Ale je tam ještě nadstavba.

Reagovat
KingMaster13

Já vím, já to myslel obrazně vůči minulým létům

Reagovat
smazaný uživatel

šak počkej, jak se ještě budou nervovat, jestli Páník chytne jaro

Reagovat
KingMaster13

Ale vždy tam nějakých 5-7 bodů uhrál za pár remíz, takže v suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

uhrál i 2 body...

Reagovat
KingMaster13

Ale vždy mu taky rozprodali kádr, Baník mu ho naopak ještě posílí spíš Ale uvidíme, taky jsem na to zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí nám uhrát ještě tak 10 bodů a jsme minimálně v desítce, úplně jasně. Ale ta hra...Naše pravá strana a hlavně vyklusující Jirásek mě ale pořádně nervovala...Aspoň že je ten Honza Rezek

Reagovat
smazaný uživatel

*Vyklusávající

Reagovat
smazaný uživatel

Sázím, že ten zápas skončí 1:0

Reagovat
KingMaster13

Ale jo, ten Čermák vypadá, že se nakonec i rozehraje

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Blasphemer

Chorý golaso. A hateri sú v piči.

Reagovat
Losinho

Tak co se slávistů týče, tak klidně vyhrajte po totálním zářezu a příšerným výkonu, páč mi se stejně ještě smějeme při vzpomínce na včerejší galapředstavení v Uherském Hradišti

Reagovat
mario23

Kruh se uzavírá, začíná se spekulovat o Lavičkovi. Je to komplikace.

Reagovat
KingMaster13

A po něm se vrátí Zdenda

Reagovat
Blasphemer

Tak je to poslední trenér, co měl se Spartou nějakej úspěch taky.

Reagovat
KingMaster13

Hlavně on by tam udělal pořádek. To, že po 2 sezonách by mu to šlo do hajzlu už je věc jiná ale pro mě trenér na úrovni Vrby a Trpišáka. Sparta pokud nechce zase nějakej experiment ze zahraničí tak je to asi nejlepší volba

Reagovat
mario23

Asi bych měl radši trenéra na delší dobu, než jen na 2 roky vyhozenýho po ostudě v evropských pohárech.

Reagovat
KingMaster13

Tak on 1 rok málem vyřadil Chelsea a pak mu to šlo do hajzlu no. Teď by u vás ale pořádek udělal si myslím a to je to, co potřebujete. Navíc vám poskládal kádr ze kterého jste těžili léta. To on si vydupal příchod Lafaty apod

Reagovat
mario23

Jako úspěchy měl, ale pak se mu to sesypalo, takže to je otázka. Jako je třeba ten kádr je třeba totálně přebudovat, zbavit se Kangy, Plavšiče, Šurala a podobných a to by asi Lavička zvládnul, ale stejně bych vzal asi někoho jinýho. Navíc mě Lavička nepřesvědčil u lvíčat.

Reagovat
Blasphemer

Mohl by se zbavit Kangy a zase to začít stavět na LV6.

Reagovat
KingMaster13

Jako chápu tě ale na to přebudování kádru a momentálnímu pozdvižení bych ho být váma asi vzal. Pak na to může navázat někdo lepší ještě. Ono u Lavičky je problém, že je hrozně čitelnej proto ten úspěch nemá dlouhodobej. Třeba u nás byl Uhrin a ten kádr fakt skvěle složil a připravil. Byl sice úplně marnej ale přišli další trenéři a ti na jeho práci mohli krásně navázat.

Reagovat
doshcz

tak u lvíčat teď moc není materiál a na tom euru mu to celý posral Čermák, kapitán a hráč na kterým stála celá ofenziva se dva tejdny (?) před tím vyjebe v autě kokot.. ale zahrát tam líp mohli i tak, to zas jo..

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kang & Kodos

Pamatuju si, jak tady plno lidem nebyl dost dobrej Vrba nebo Trpišovský. Buďte rádi za Lavičku. V Česku lepšího trenéra neseženeme, a nechat vybírat ty čuráky ve vedení trenéra zvenku, to nechceš.

Reagovat
KingMaster13

Taky záleží jestli tam bude strašit v pozadí Zdenda. Pokud ano tak k vám nikdo rozumnej prostě přijít nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

fakt komedie... to bude zase plno pokory atd. ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to budou hráči zase ukazovat svůj charakter.

Reagovat
Blasphemer

Ty píčo, Hruška.

Reagovat
KingMaster13

Post golmana omlazen

Reagovat
Blasphemer

Já úplně zapomněl, jakej je to pocit, když gólman ty góly chytá a ne vyrábí. Je to fajn.

Reagovat
KingMaster13

No...... chtěl jsem napsat, že to když tě podrží golman jakožto Slávisti nějakej pátek neznáme ale Koláře po tom výkonu v Bordeaux hejtit nebudu

Reagovat
db18

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Losinho

34 -> 33

Aby teď Plzni nezačaly chybět zkušenosti

Reagovat
KingMaster13

Tak furt je to na ně úspěch

Reagovat
Blasphemer

Toto se líbí uživateli Martin Vaniak.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Sladký solí

Reagovat
Blasphemer

Sladký ukázal plzeňský srdíčko.

Reagovat
KingMaster13

Toto se líbí uživateli Michal Frydrych

Reagovat
Kang & Kodos

Plzeň v klidu, Sigma totálně k smíchu, jako celej podzim kromě jednoho zápasu #zdendanahrad

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
KingMaster13

A to jsem si myslel, že až odejde Stramaccioni tak už tu nebude taková sranda

Reagovat
Blasphemer

Je to právě ještě větší prdel. Strama měl po tomhle kole stejně bodů jako mají letos, a to sem přišel jako cizí trenér, kterej vůbec neznal soutěž, natož kádr a do toho nakoupil celou jedenáctku.

Takže za mě je to ještě větší prdel... a to je k tomu ještě třeba přičíst Zdendovo arogantní buranství a to, že ještě stíhá dělat jako bokovku i sportovního ředitele.

Reagovat
KingMaster13

Nejkrásnější na tom je, že prý přijde teď Lavička ale zajímalo by mě co zmůže se Zdendou za zády

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ty kkt

Reagovat
Coutinho10

*vedle

Reagovat
KingMaster13

Dostat v 90+6 takovejhle gol od Origiho tak být fanda tofies tak si jdu připravit lano

Reagovat
Coutinho10

jo to musi mega nastvat obzvlast v derby, kdyz to byl posledni nakop + Dijk to jeste spatne trefil a pak to tam po brevnu doskakalo Origimu na hlavu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
monty25

Hlavně co tam dělal Pickford...

Reagovat
Coutinho10

asi nepocital s fyzikou sel tam, ze to zkontroluje, ale trochu se prepocital

Reagovat
Kang & Kodos

viděl jsem to 10x a pořád se tomu směju.

Reagovat
Blasphemer

nejlepší liga na světě

Reagovat
KingMaster13

Snad Pickfordovi ta forma vydrží

Reagovat
clinger

Reagovat
Losinho

dneska to po tý bídě ve Francii asi nebude nic příjemnýho, ale trochu spoléhám na Šroma

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku dneska čekám Fendricha

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

novej Adauto?

Reagovat
božský John

Gaucho!

Reagovat
ondrasch77

katar a 2. dánská... to bude asi podobnej fail jako vy s tím obráncem z 2. norský nebo kde to hrál...

Reagovat
lichna.

Náhodou, chvíli vypadal dobře.

Reagovat
Puskas

Než nastoupil.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
doshcz

docela prcek a čísla taky nic moc, ale třeba mu to pujde

Reagovat
KingMaster13

To bude takovej van Buren No což zkusit ho můžeme

Reagovat
lichna.

Ahojte,

už delší dobu přemýšlím nad tím, že bychom se mohli jakožto česká sekce potkat i osobně.

Napadlo mě udělat v létě nebo na podzim nějaký menší sraz české sekce. Třeba v 5 před Eden.. Pardon, před Sinobo Stadium a pak dát 5-7 piv. Zatím jen ověřuju, jaký by byl zájem, takže nejde rozhodně o nic definitivního. Prosím odpovídejte dle pravdy, důležitý je pro mě i nick na EF, ať pak kdyžtak vím, koho kontaktovat s pomocí apod.

https://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/nazory-na-ef-sraz-ceska-sekc/

Reagovat
smazaný uživatel

A že jdeš na to takhle "vědecky"

Co si vůbec pod tím představuješ?

Já jen, že x let zpět se to scházelo každý rok v létě napříč sekcemi, dále pak i separátně (BL, Baník) a určitě se na to nedělali nějaké dotazníky

Ale tak, enjoy ! Jsem zvědav, jak ti to vše dopadne...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dotazniky se nedelaly, ale delala se skupina na FB napriklad..

Reagovat
lichna.

Tak chtěl bych to mít trochu organizované. Tady na EF už podle mě není taková komunita, že by se to domluvilo jen tak. Vždyť, kdy byl naposledy nějaký sraz? Natož české sekce..

Říkal jsem si, že by bylo fajn vidět, kdo se za těmi nicky ukrývá. Navíc, zatím je to fakt jen orientační, třeba se na to na jaře vyseru. Jen mě zajímal případný zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze to hecujes ale je dost možné, ze se na to vyseres. Tak to jo. Proste si chtěl asi jen zabit cas

Nevim, kdy byl poslední. Jen co sem se doslechl, tak stari maji vzdy nejakou seanci na Vysočině, jinak za nas poslední asi na Machaci, ale kdy to bylo uz nemam sajna.

Reagovat
lichna.

Ale ne, já bych ten sraz chtěl uskutečnit. Ale tak tohle je jen první informativní dotazník, ať vím, jestli by byl zájem a jaký by byl zájem. Podle toho můžeme něco naplánovat..

V hlavě to mám už delší dobu.

Reagovat
monty25

Přišel ti ten můj dotazník?

Reagovat
lichna.

Ee nevidím tě tam.

Reagovat
monty25

Ok, mně právě bylo divný, že mi to nic nenapsalo. Teď už to tam máš.

Reagovat
lichna.

Reagovat
KingMaster13

Jsem pro určitě, taky záleží kdy by se to konalo. Kdybych to věděl hodně dopředu a věděl, že to bude o víkend a nebude mi to kolidovat třeba se státnicema nebo dovčou, tak bych možná byl schopen dojet i do Ostravy

Reagovat
lichna.

No asi to budu směřovat někdy na září. Bude ještě teplo prázdniny skončí a liga bude rozjetá.

Reagovat
ZB 07

Máš to vyplněný, ale popravdě poslední dobou nevím ani to, co bude za týden, natož v září příštího roku, takže je to dost předběžný

Reagovat
lichna.

Jasný. Však moje dotazy jsou taky předběžné. Jde mi jen o to jestli je zájem a případně o co by byl zájem.

Reagovat
KingMaster13

Dorazil ti můj dotazník?

Reagovat
lichna.

Jojo, myslím žes tam byl.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

U dvojky mi chybí možnost "Ano, na EF jsou jenom čuráci", ale vyplnil jsem

Reagovat
Greny

Jablonec na lavičce jen 4 hráče do pole + nahradni brankar

Reagovat
PavlíčeQ

Ta naše záloha je pecková - 5 středních záložníků

Reagovat
PavlíčeQ

Přestupák se nezávratně blíží a tady jsou nějaký novinky z Jablonce:

Situaci okolo Hanouska začíná sondovat Sparta (ve hře je výměna Hanousek - Vatajelu)

Nejvíc nabídek má pochopitelně Trávník, ovšem ta nejzajímavější by měla být dokonce z Bundesligy

Slavia má eminentní zájem o Masopusta, nicméně Pelta opět tlačí cenu hodně nahoru

Nabídku ze zahraničí má dokonce i reprezentant Doležal (ale nic zajímavýho - nějaká východní Evropa nebo dokonce Asie)

Reagovat
smazaný uživatel

to s tim Hanouskem je snad naka blba sranda

Reagovat
Greny

Hanousek je sice divnej, ale za Vatajela bych ho nemenil

Trávníka podle me neudrzite, Masopusta mozna ano, Pelta jen tak neustoupi navíc si myslim, ze by do Slavie nemel chodit...

a k Dolezalovi o jaky tymy jde? preci jen ve skupine jste tym z vychodni Evropy i Asie meli a to by bylo pro hrace zajimavy

a nejakej prichod?

Reagovat
PavlíčeQ

Konkrétní týmy bohužel nevím, ale podle mě to nebude nic extra. Jinak bychom měli mít zájem o toho Vatajela a jinak jsem se na příchody moc neptal, zajímaly mě spíš odchody

Reagovat
ondrasch77

Vatu jsme chtěli už v létě, když odešel Zelený... Sparta ho nechtěla pustit, nakonec přišel Sobol...

Reagovat
PlackaSKS

masopust už je prej prakticky náš... nadšenej z toho ale nejsem

Reagovat
Greny

podle mě by jste se měli zamerit na kvalitniho utocnika klidne ze zahranici a jednoho krajniho hrace do zalohy a to by v podstate stacilo ..

Reagovat
PlackaSKS

útočník se hledá

Reagovat
doshcz

já myslel že spíš pujdete po střeďácích, to máte hafo křídel, takže Matoušek hostovačka, Zmrhal že by šel třeba konečně vydělat prachy někam do Ruska?

Reagovat
PlackaSKS

no na křídla toho právě moc neni... zmrhal, olayinka (kterej hraje v útoku), stoch... a to je v zásadě tak vše. středák se hledá taky... vlastně mimo stoperskou dvojici hledáme kohokoli

Reagovat
doshcz

ok, já tam počítal i Olejníka, Matouška, Sýkoru a Burena jestli za vás ještě někdy bude hrát..

Reagovat
PlackaSKS

sýkora hraje minimálně odzačátku sezony střed, mick je hrot a matoušek je hrot/podhrot... ty křídla nás trápí dost jasný, on tam může nastoupit skoro kdokoli (zelený, přesun sýkory, mick tam dohrával pár zápasů, bořil se tam zkoušel v přípravě), ale jako primární post to u nás mají asi tři hráči

Reagovat
Blasphemer

Taky bych nebyl asi.

Reagovat
ondrasch77

Já bych Masa prodal, beztak je furt zraněnej, teď je na vrcholu a víc z něj nikdy nedostanem..., je to stejný jako kdysi s Kovaříkem... Že odejde Tráva, beru jako hotovou věc...

Ale s Dolim jsi docela překvapil, vím že o něj měla eminentní (překvapivě) zájem Sigma...

Reagovat
Coutinho10

Základní sestava: Kolář – Coufal, Kúdela, Ngadeu, Bořil – Souček, Hušbauer – Stoch, Sýkora, Zmrhal – Škoda

Lavička náhradníků: Kovář, Olayinka, Deli, Baluta, Mešanovič, Frydrych, Traoré

chtelo by to, aby se Škodak konecne chytnul, ale dnes to bude tezky...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje v základu Sobol?

Reagovat
ondrasch77

Protože je nemožnej...

Reagovat
Greny

OT : Pardubice asi v hokeji zkousi co vydrzi jejich fanousci :) Salfickej je snad jeste vetsi magor nez vedeni Sparty

Reagovat
Coutinho10

Gooaal Doležal...tak jeste jeden...tes se Monty

Reagovat
smazaný uživatel

Hahaha, nechali se nachytat na Csaplárovu past

Reagovat
doshcz

Reagovat
Fernando_Torres

Nějakej alespoň slušnej stream na Slavii?

Reagovat
Greny

penalta

Reagovat
Greny

a ted mi vysvetlete proc nepiska penaltu a ted mimo vapno na Kayamby piska faul bez premysleni za stejnej zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se takto rozhodčí rozhodl, nehledej v tom logiku

Reagovat
Coutinho10

+ Doležal áčko je to tam

Reagovat
monty25

To mě ten Yusuf a Schumacher vyšli hodně draho...

Reagovat
Coutinho10

j to me asi zachranilo, protoze by ten Yusuf asi i neco vymyslel + nejaky plusovy body by mel, takze to mi dalo jeste sanci, kterou jsem zrejme vyuzil a posunuju se do klidnyho stredu tabulky

Reagovat
doshcz

ten Jablonec má dva druhy zápasů.. buď nejsou schopný dát vubec gol a nebo někoho totálně rozjebou

Reagovat
ondrasch77

Bohužel nic mezi...

Reagovat
Coutinho10

Šrom si hrál na Koláře skoda, ze jsme to nepotrestali

Reagovat
Coutinho10

Goaaaaaaaaaaaaaaaaaal Zmrrrhyyyyyyyy

Reagovat
Coutinho10

ouuu twl tak to bylo luxusni vykombinovani...velka skoda

Reagovat
Coutinho10

Škodaaaku ouuu to je pesek...tyc

Reagovat
mistr129

Kanonýr

Reagovat
naheCZ

Sýkora zase

Reagovat
Coutinho10

hmmm super...nedas dostanes..aaah

Reagovat
naheCZ

A Bořil Ten už nemá dlouho v základu co dělat

Reagovat
Greny

ten má tak už 3-4 fauly za poločas

Reagovat
db18

Takže podprůměr oproti minulé sezoně.

Reagovat
KingMaster13

Bořil je průměrnej, to říkám furt, že bych tam viděl nejraději někoho jiného. Rozhodně je to nejslabší článek naší obrany

Reagovat
naheCZ

Já jsem hlavně zvědavej, kdo bude hrát místo něj proti Zenitu...Zelený nerozhranej a Sýkora nevím nevím, jak by to tam zvládal dozadu. Každopádně čekám průser na naší levé straně. Nechápu, že jsme místo Bořila do základu nikoho nekoupili...

Reagovat
KingMaster13

Koupili jsme Zelenýho ale za tohle může Jindra, že mu nedával šance na rozehrání

Reagovat
naheCZ

Je to jeho chyba no...ale i tak, proč ho tam dnes nedá, aby se na ten Zenit aspoň trochu rozehrál? Fakt nepochopím.

Reagovat
KingMaster13

Nevím, nechápu. Přitom Bořil je teď hroznej a zasloužil by bench

Reagovat
smazaný uživatel

Rozehrává se v juniorce

Reagovat
doshcz

snad budete mít štěstí a sáhne po něm nějaký Turecko

Reagovat
KingMaster13

Upřímně kéž by nějakých 70 míčů a ven by bylo fajn. Máme Zelenýho který věřím, že by se rozehrál a mohli bychom koupit nějakýho mladýho ať se za ním zaučuje

Reagovat
PlackaSKS

bořil je průměrnej nalevo, vpravo je super. ale coufal má ted takovou formu... a zrovna v rusku hrál skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Je pravda, že vpravo je lepší ale moc mě neoslnil ani tam Jako loni byl nejlepší křídelní bek ale taky v konkurenci Sobola, Floa, Frydrycha nebylo tak těžký

Reagovat
PlackaSKS

mně se líbil moc, hrál skvěle... a i potom bylo vidět, že vpravo hraje skvěle když ho tam někdo pustí... ale vlevo má jeden dobrej zápas na pět špatnejch no. že se tam utápí je velká škoda hlavně pro něj

Reagovat
Greny

a nebylo by lepsi je teda prohodit?

Reagovat
PlackaSKS

no... to je právě ono. oba zahrajou skvěle na pravý straně, ale vlevo je bořil jenom mín špatnej než coufal

Reagovat
KingMaster13

Problém je, že oba hrají dobře jen vpravo. A na té pravé straně je Coufal neskutečnej a Bořil takovej lehce nadstandartní Takže logicky hraje Coufal a ta levá strana se prostě takhle lepí

Reagovat
Greny

tak pak me napada jedine toto

Kolář - Deli, Kudela, Ngadeu - Coufal, Souček, Husbauer, Stoch, Zmrhal - Škoda, Olayinka

Reagovat
KingMaster13

To by nemuselo být špatný Zase ale chtělo by to hodně času aby se to kluci naučili, přeci jen přechod na 3 obráncový systém není úplně jednoduchej

Reagovat
Greny

Zkušeně Zavoš

Reagovat
db18

Bořil

Reagovat
Posledni Kovboj

Pekne tam Borila vsichni vyprcali

Reagovat
ZB 07

Já nevím, podle mě ten kontakt nebyl takovej, aby musel Zapalač padat. Každopádně Bořil tam šel jako idiot...

Jinak Zavooš

Reagovat
KingMaster13

Jak tam toho Bořila všichni zprcali Ale dobře mu tak, nemá tam chodit jak dement

Reagovat
Hokaido

Hrát v Opavě je slušný peklo. Snad se v klidu zachrání, takovej tým liga potřebuje daleko víc než všchny Hradce, Budějovice nebo Příbrami dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

Reagovat
KingMaster13

Souhlas a zároveň se mi i hrozně líbí, že i fandí a neřvou jen furt Pražský kurvy jako jejich sousedé z Karviné

Reagovat
db18

Reagovat
cubinho

Větší oživení ligy nepamatuju.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

I když ty Budějovice tam máš neprávem.

Reagovat
smazaný uživatel

na Hradec si fanousci taky cestu najdou, jinak souhlas

Reagovat
Liquid

Reagovat
doshcz

nechápu proč se proti nám Opava šetřila, nás mohli v klidu vyřadit

Reagovat
KingMaster13

Nemají tak široký kádr prostě aby zvládli porazit obě pražská S. Cítili, že liga je důležitější tak se pošetřili víc na nás no

Reagovat
doshcz

tak snad zvládnou dva zápasy za tejden ne když to tak mají jednou za čas, bych je hnal

Reagovat
Greny

docela škoda, že je prestavka, protoze po te penalte vubec nevedeli

Reagovat
KingMaster13

Hlavně úplně zbytečná.......Bořil to posral..... do té doby Opava nevěděla které bije

Reagovat
Greny

me teda prisel hodne hranicni i ten prvni zakrok hned zkraje

Reagovat
KingMaster13

Mě to zatím přijde fér, byly 2 situace které se dali fouknout ale i nemuseli. 1x foukl a 1x ne, myslím že si nemá ani jeden tým na co stěžovat

Reagovat
db18

Reagovat
osobnostx

Kuzmanovič vyjadřovacími schopnostmi překonává 90 % českých hráčů.

Reagovat
doshcz

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

celkově je pro mě Opava spolu s Jabloncem a Bohemkou nejsympatičtější tým ligy

Reagovat
PlackaSKS

zase ta konkurence neni až taková

Reagovat
PlackaSKS

miliarda sem, miliarda tam...

Reagovat
Hokaido

Zdenda kam se podívám.

Reagovat
Coutinho10

velka skoda tech promarnenych sanci za stavu 1:0, protoze misto 2-3:0 to je zbytecne 1:1 a Opavu jsme vratili do hry

Reagovat
KingMaster13

Věřím, že to zvládneme ale

Reagovat
Coutinho10

ja uz moc ne....

Reagovat
doshcz

tak dnes v Tiki Taka Vácha a Dočkal

Reagovat
Greny

Vacha by mohl delat nejakyho tiskovyho mluvciho na hriste se stejne dostane minimalne a media a jejich pozornost ma rad

Reagovat
KingMaster13

Proboha...........tak to budu sakra přemýšlet jestli na to kouknu

Reagovat
doshcz

tak Dočkal umí mluvit, se dozvíš něco zajímavýho z MLS třeba

Reagovat
KingMaster13

Je to ale takovej hajzlík. Jeho i Váchu fakt nemám rád

Reagovat
lichna.

Mám to úplně stejně. A do třetice k nim Šural, ale ten mele sračky i v rozhovorech.

Reagovat
KingMaster13

Tak ale to je taky giga kretén To jako zlatej Dočkal furt proti němu, Dočkal mi přijde jako takovej vypočítavej zmrd ale Šural? Pro něj fakt nemám slov

Reagovat
Greny

Ngadeu si koleduje

Reagovat
db18

To spíš bylo naopak a ten první hráč byl v ofsajdu a střelec gólu pak ne, ne?

Reagovat
doshcz

mě přišli oba ale u toho Smoly byl ten uhel dost na hovno

Reagovat
Banikovec7

Mi přišlo, že byli oba, Smola určitě a Kayamba spíš taky.

Reagovat
Greny

gooooooool

Reagovat
ZB 07

goooooooooooool

Reagovat
Coutinho10

omg....vyhranej zapas v hajzlu

Reagovat
Greny

A Bořil pribehl pozde ?

Reagovat
naheCZ

Doklusal

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Už mě začíná pěkně srát, všechno hraje profesorsky, přitom je to furt jen trochu lepší dřevák.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bořil výklus

Reagovat
smazaný uživatel

Na Kayamby, ale i na Janoska se hodne tesim, oba hrali/hraji skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Jeste kupte Havlika

Reagovat
db18

Reagovat
pingla

A skonci jak Hajek nebo Zivulic ...

Reagovat
db18

Kuzma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

no ten lokytek tam byl nastavenej celkem jasne

Reagovat
doshcz

jestli bude Kayamba v Plzni dobrej tak bysme z něj měli udělat čecha

Reagovat
HanzBP

Reagovat
salm0n

Pěkně Stoch Ale proč byl za to Kanga vyloučenej

Reagovat
Greny

Reagovat
mistr129

zkusils

Reagovat
Greny

no me to teda prislo dost podobny

Reagovat
mistr129

Mě teda vůbec, takovýchhle loktů jako od Stocha je x, kartu bych mu klidně dal, ale určitě ne červenou - neohnal se po něm

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Šrom snad podepisou Melichárka

Reagovat
ZB 07

to bych přál oběma stranám

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Díky, Šrome

Reagovat
naheCZ

Zmrhaaaaaaal

Reagovat
mistr129

HETRIK

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaal kraaaaaaaaaaaal Jardaaaaaaaa

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Lord

Reagovat
doshcz

Šrom

Reagovat
KingMaster13

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool Joooooooooooo, ještě jeden

Reagovat
ZB 07

Já nechápu, jak může takový vemeno jako Šrom chytat ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Srom je nejhorší gólman v lize

Reagovat
db18

v zimě snad vezmou aspoň Melichárka.

Reagovat
Bosko

to uz by pak Srom nebyl nejhorsi

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Bosko

Reagovat
smazaný uživatel

Bořil je dneska zralej na ručník

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bořil wtf. Doufám, že dostane čuchnout konečně Zelený.

Reagovat
KingMaster13

Ty vole Jindro, sundej toho Bořila

Reagovat
Greny

myslíte že v 17. kole už se Šrom bičovat bude?

Reagovat
HanzBP

Nene, mohli za to pět obránci. Ostatně jako vždy.

Reagovat
mistr129

Jsem se chtěl Jardovi smát za těch 5 posil, ale když to v poslední době vidím, tak to chce gólmana, beka, dva záložníky a útočníka

Reagovat
Greny

ale Jarda chce 5 zalozniku ne?

Reagovat
mistr129

To nevím co je na tom pravdy, ale četl jsem to no. Třeba ze Ševčíka vůbec nejsem nadšenej. Pavelka by byl my sen, k tomu třeba Považanec.

Reagovat
Banikovec7

Nazdaaar Smola

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Smola

Reagovat
naheCZ

Smola dobrej idiot, tohle udělat se žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Smola je fakt dement Tohle nepochopí snad nikdo

Reagovat
Coutinho10

Ha Smola

Reagovat
KingMaster13

Do píči Proti 10? Tak to nevyhrajeme

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Komix

No ten je blbej

Reagovat
Greny

to je dement

Reagovat
doshcz

ty vole to je dement

Reagovat
Posledni Kovboj

Smola potvrdil, ze ma v hlave nasrano

Reagovat
KingMaster13

Kluci ostravský měli pravdu, fakt je to dement

Reagovat
ZB 07

notaaak

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bořil Klasika, někoho zjebeš a ten si tě pak namaže na chleba.

Reagovat
naheCZ

Souček Nespálil to

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaaaaaaal yeeeeees rychle, jasne

Reagovat
KingMaster13

Yayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Jooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Bořil začal hrát dneska hrát, paráda

Reagovat
Coutinho10

to snad ne...dalsi tyc

Reagovat
Greny

komentatori na O2 jsou fakt super

Reagovat
Coutinho10

Šrom

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Škodavka Tam si sedni.

Reagovat
Banikovec7

Co to tam je za magora na střídačce Slavie, že po něm musí řvát i Škoda?

Reagovat
doshcz

Škoda si je tam šel pěkně srovnat

Reagovat
doshcz

to u nás chybí

Reagovat
Greny

tam litali čuraci ..

Reagovat
mistr129

Si Opava hraje posledních 20 minut na Karvinou A co to bylo za borce z naší lavičky?

Reagovat
KingMaster13

Jako pojebat mě Škoda, tak se asi zbalím a jedu někam do píči

Reagovat
Bosko

No kdyz sem videl tu opakovacku tak se nedivim, ze se ten clovek na lavicce tak vztekal

Reagovat
discarda

kdyby nebyl tak tlustej tak ta zidle vydrzi

Reagovat
Bosko

To dela ta bunda urcite

Reagovat
discarda

no vzhledem k tomu jakou reakci pak vyvolal, tak bych si dovolil tvrdit, že se dozvime co presne rikal a tipuju že bude nejaka stopka

Reagovat
KingMaster13

Jako jo snažil se rychle podat míč a místo poděkování ho začal jebat Kajamba Pro dobrotu na žebrotu, nakonec ho zpíčoval ještě Škoďák

Reagovat
Coutinho10

Škodak spravny leader

Reagovat
Greny

rikal ze 4bodovy naskok udrzi Sigma?

Reagovat
Bosko

Miluju tyhle zamindrakovany slezany a jejich projevy menecennosti pokazdy, kdyz prijede nekdo z civilizace.

Reagovat
KingMaster13

Nebylo by to ono, kdyby něco nezařvali Tohle k tomu patří, navíc zrovna v Opavě nějakých 80 minut fandili a holt nám to dávají teď alespoň sežrat

Reagovat
Coutinho10

Stochyno

Reagovat
Coutinho10

az na ten kop ...ale nevadi

Reagovat
Greny

nedat penaltu Šromovi

Reagovat
Bosko

Jeste k tomu zranenymu

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Uplně zbytečně zkomplikovanej zápas, ale lord zmrhal potahal.

Reagovat
KingMaster13

Je to tam Každej věděl, že to nebude lehkej zápas ale zvládli jsme to, vyhovuje nám, že Opava hraje hodně ofenzivně takže i za stavu 1:2 jsem nějak tušil, že to zvrátíme Teď porazit Bolku a přezimujeme na 1. místě 9 bodů před Spartou a bod před Plzní

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
jackinho10

Tak plzen nemusi vyhrat ve zline.. snad

Reagovat
KingMaster13

Raději počítejme s tím, že 1:0 tam vyhrajou

Reagovat
jackinho10

Okej a budeme tajne doufat

Reagovat
Greny

Vyhrají ... To beztak nebude hrát Francouz na hrotu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele