FORTUNA:LIGA - preview 15. kola

15.01.2021, 08:29, aktualizováno 17.01.2021, 08:43
Previews
Sparta se hodlá prát o druhé místo, aktuálně na něm trůní Jablonec a Letenští se na něj mohou dotáhnout, pokud porazí Baník Ostrava. Plzeň chce dát zapomenout na nepovedený podzim a leden otevřít triumfem nad Příbramí, Pardubice poměří síly s Českými Budějovicemi...
FK Pardubice - Dynamo České Budějovice  (neděle 14:00)
Čerstvý nováček z Pardubic přivítá svého předchůdce, budějovické Dynamo. Elán noviců však hraje prim před nabitými zkušenostmi, neboť Východočechům se zatím vede lépe. Zaskočí soupeře z jihu Čech i v přímém souboji?

Podzim vynikající, bude se v podobném duchu odvíjet také jaro? Pardubice v úvodních kolech příjemně překvapily a na vyvedený vstup by jistě rády navázaly. Kádr Východočechů navíc zůstal po kopě, přestože se Slavia dost snažila, aby ulovila brankáře Marka Boháče. Žádného svěřence koučů Jaroslava Novotného a Jiřího Krejčího pak kraje kalendářního roku nelimituje ani zranění.

V Českých Budějovicích si mohli pochvalovat pouze závěr již odehraných kol, neboť start ročníku Dynamo poněkud zaspalo. Jihočeši se každopádně mohou odrazit od vzestupné tendence formy, díky níž by ještě mohli promluvit do bojů o evropské poháry.

Na jaře se nicméně v Budějovicích již nebudou prohánět záložník Pavel Šulc s útočníky Mickem van Burenem a Lukášem Matějkou, kteří se po hostování vrátili do svých mateřských klubů. Kvůli zranění navíc proti Pardubicím možná nebudou hrát obránce Lukáš Skovajsa a forvardi David Ledecký s Karolem Mészárosem.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Surzyn, Šejvl, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Tischler, Hlavatý, Solil, Pfeifer - Petráň
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, Talověrov, Králik, Kladrubský - Čavoš, Havelka - Ekpai, Javorek, Mršič - Brandner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.85 - 3.21 - 2.62
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - Viktoria Plzeň  (neděle 16:00)
Po tristním závěru podzimu se musí fotbalisté Plzně na jaře vzchopit, aby se vůbec dostali do evropských pohárů. Na úvod mají k rozehrání se výtečnou příležitost, neboť míří na hřiště předposlední Příbrami.

Muži od Litavky ale přeci jenom mohou na závěr podzimu vzpomínat lépe než na jeho předchozí průběh. Poslední dva zápasy sice prohráli, předtím ovšem čtyřikrát v řadě nenašli přemožitele. Na domácím hřišti dokázali těsným rozdílem zdolat Mladou Boleslav a Zlín, na venkovních hřištích zremizovali v Brně a Olomouci.

Viktoriáni jsou na tom podstatně hůře. Bilance v sedmi posledních utkáních? Jedno jediné vítězství, byť spektakulární ve výši 7:0 s Teplicemi. Jinak ale získali jediný bod v Českých Budějovicích, porážkami skončily její střety se Zlínem, Karvinou, Jabloncem, Slováckem a naposledy i Slavií. V souboji loňského mistra s vicemistrem rozhodl o těsném vítězství sešívaných v první půli Stanciu.

"Vnímám to jako logickou součást toho, v jak ambiciózním klubu mám možnost pracovat a zároveň jako daň za podzimní výsledky, které nebyly dobré. Snažím se být disciplinovaný a v rámci toho příliš nevnímat mediální věci. Možná to lze nazvat mediální dietou. Potřebuji mít na hráče čistou optiku. Ale samozřejmě úplně se tomu nevyhnete, to je jasné. Konstruktivní kritiku přijímám, nemám s ní problém. Vlastně vás i posouvá dopředu," říká Adrian Guľa k tomu, že velkou částí fanoušků je zpochybňována jeho schopnost vést tým.

Ve vzájemných zápasech poslední dobou jednoznačně dominuje Plzeň. Ta v předchozích třinácti zápasech desetkrát zvítězila a třikrát remizovala. Naposledy v únoru porazila svého soka 4:0, přičemž hlavní zásluhu na tom měl Pavel Bucha, jenž vsítil hattrick a asistoval na Kalvachovu branku.

Na straně Středočechů je v ohrožení start Corteze a Kingueho, u hostů visí otazník nad Ba Louou, Beauguelem, Čermákem a Havlem. Tato čtveřice by tak za postranní čarou doplnila Kopice s Hybšem.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Tregler, Vilotič, Cmiljanovič - Pilík, Hájek, Zorvan, Rezek, Vávra - Voltr
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Limberský, Hejda, Brabec, Kovařík - Bucha, Kalvach - Kayamba, Šulc, Mihálik - Ondrášek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.85 - 5.04 - 1.37
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baník Ostrava - Sparta Praha  (neděle 18:30)
V tabulce je sice dělí sedm bodů a pět míst, situace mezi Baníkem a Spartou ovšem není tak jednoznačná, jak by se mohlo zdát. Jednak mají Ostravští utkání k dobru, jednak v poslední době se její výsledky minimálně rovnají těm letenského celku.

Když na konci září nedokázali Slezané zdolat Teplice a následně nestačili ani na Slavii, vypadalo to s jejich pohárovými nadějemi bledě. Jenže koronavirová přestávka jim skutečně přišla k duhu. Po ní se totiž rozjeli a během šesti utkání ztratili jen při domácí remíze s Olomoucí. Naposledy si den před Vánocemi odvezli těsný úspěch z Brna, kde vyhráli 0:1 díky Azevedově penaltě ze závěru první půle.

"Věříme, že jsme dobře připraveni. Hráči se těší, těšíme se i my, máme kvalitního soupeře na úvod. Prestižní utkání se správnou motivací, věřím, že máme šanci, abychom uspěli. První utkání jsou vždy trochu specifická, jak to bude vypadat, možná je to trošku neznámá a taky dost očekávání," říká kouč Luboš Kozel.

Sparťani naopak před měsíčním přerušením soutěže drželi prvenství v tabulce, jenže pak se jejich výsledky zadrhly. Ze sedmi klání hned třikrát prohráli a jednou remizovali, a to v posledním utkání s Libercem. S ním v bláznivém zápase dokonce zaostávali po Marově penaltě, nicméně krátce po návratu ze šaten zachránil alespoň remízový výsledek nejlepší střelec Juliš.

"Naším problémem byla přípravná fáze a zakládání útoků. Dělali jsme triviální chyby, které mi jako trenérovi vadí nejvíc. Z takových ztrát jsme potom dostávali góly. Slabší soupeři v české lize naše chyby nepotrestali. Plzeň, Slavia a soupeři v Evropě to ale trestali. Snažili jsme se na tom zapracovat. Otázka je, jaké budou terény a jestli nebude potřeba hru zjednodušit," zamýšlí se Václav Kotal.

Zatímco v dobách před sestupem dával Baník Spartě pořádně zabrat, nyní jsou vzájemné zápasy převážně v režii Pražanů. Ten předchozí v červnu ovládli až po boji 3:2, a to díky dvěma Hložkovým a jedné Kozákově trefě, proti nimž byly zásahy Potočného a Kuzmanoviće málo. Celkově vzato v posledních sedmi soutěžních kláních Sparta šestkrát zvítězila a jednou remizovala, to vše dokonce s pěti čistými konty.

Domácí tým bude postrádat zraněného Jurošku a zřejmě i Šašinku, na straně hostí absentují disciplinárně potrestaní Krejčí II, Pavelka a Souček. K nim je třeba připočítat ještě Čelůstku, Hložka, Štetinu a Wiesnera, do toho je v ohrožení i start Karlssona, Plavšiće, Karabce a Trávníka.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Pokorný, Stronati, Fleišman - De Azevedo, Jánoš, Tetour, Kaloč, Holzer - Zajíc
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Vitík, Plechatý, Hancko - Vindheim, Sáček, Dočkal, Polidar - Minčev, Juliš, Ladislav Krejčí I
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 3.32 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SFC Opava - Fastav Zlín  (sobota 14:00)
S množstvím nových hráčů vyběhnou Opavané do zápasu proti Zlínu. Zatímco Slezané potřebují sbírat body od samého začátku, hosté se v následujících týdnech a měsících chtějí soustředit především na práci s mladými hráči.

Domácí celek k nelibosti vlastních příznivců uzavírá ligové pole, ovšem na jaře hodlá se svojí neutěšenou pozicí něco dělat. Kádr Opavy tak posílilo hned několik hráčů. Po roce a půl se do SFC vrací útočník Tomáš Smola, jemuž by ze zálohy měli střelecký servis připravovat Patrik Hellebrand, Aleš Nešický, Lukáš Kania či Jiří Kuhánek. Vedle Smoly se chce v útoku probít také Tomáš Čvančara, obranu má zase vyztužit David Březina a konkurenci na brankářském postu zvyšuje Tomáš Digaňa.

Všechny uvedené tváře by rády v sobotu zlomily nepříznivou sérii. Slezané totiž v nejvyšší soutěži nevyzráli na Zlín již přes sedmnáct let. "Tyto statistiky mohou být pro nás strašákem. My je ale negativně nebereme. Naopak, jsme dobře připraveni a věřím, že v sobotu vyhrajeme a ty to černé série zlomíme," řekl odhodlaně někdejší záložník hostů a současný hráč Opavy Lukáš Holík.

V Baťově městě panoval přes vánoční svátky relativní klid. Kádr po vypršení smlouvy opustil pouze útočník Pavel Vyhnal, z hostování se pak k řece Dřevnici vrátili Martin Matondo Ngimbi s Adamem Tkadlecem. Ve zbývající části sezony by Moravané rádi učinili krok směrem k omlazení a jisté přestavbě mužstva.

Důvody, k jakému cíli se Zlín upíná, vysvětlil trenér Bohumil Páník. "Vyšší příčky nám dávno utekly, díváme se především pod sebe. Pouštíme na hřiště mladé hráče a tím začíná postupná přestavba," potvrdil zkušený kouč.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Žídek, Kulhánek, Březina - Mondek, Tiéhi, Nešický, Hellebrand, Helešic - Smola, Holík
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Buchta, Simerský, Procházka - Cedidla, Conde, Hlinka, Janetzký - Dramé, Poznar, Jawo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.78 - 3.23 - 2.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno  (sobota 14:00)
Mladá Boleslav zahájí jarní očistu soubojem s jiným zklamaným mužstvem z konce tabulky. Do středních Čech totiž dorazí brněnská Zbrojovka, která se podobně jako domácí snažila být aktivní na přestupovém poli. Vzájemný střet naznačí, jak byly obě strany v posilování úspěšné.

Zatímco trápení Příbrami, Brna či Opavy se očekávalo již před startem ročníku, Mladá Boleslav původně aspirovala na mnohem vyšší mety. Jenže místo boje o evropské poháry narazili Středočeši do mnohem krutější reality. Celek z města automobilů se trápil od samého začátku a ku prospěchu věci zatím nebyla ani výměna trenéra. Proto Boleslav tone ve stejných vodách jako zbylé tři zmíněné kluby.

Zlepší se situace Středočechů na jaře? "Pořád věřím, že tým má kvalitu a sílu, aby se ho přímý boj o záchranu do posledních mistrovských kol netýkal. Byl bych rád, kdybych k tomu mohl pomoct i na hřišti," uvedl optimisticky záložník Marek Matějovský, který se po dlouhé pauze konečně pomalu vrací na trávníky. Nově bude ve stejném dresu potkávat obránce Radima Řezníka a záložníky Ladislava Takácse s Tomášem Malínským a Milanem Jiráskem.

Také Brňané chtěli přes pauzu posilovat, nicméně vytouženého útočníka kouč Richard Dostálek zatím nezískal. Do Králova Pole tak dorazili alespoň středopolař Jiří Texl či zadák Timotej Záhumenský, avšak velkou vzpruhou by měl být návrat odchovance Luďka Pernicy, který má po zkušenostech z Jablonce a Plzně za úkol zpevnit vetchou obranu Zbrojovky.

"Flintu" však nadále brzdí množství zraněných plejerů. Mimo hru zůstávají útočníci Jakub Přichystal s Antonínem Růskem, záložník Adrián Čermák a stoper Lukáš Kryštůfek. "Příští týden by měl začít s tréninkem Zoran Gajić, který se zranil v posledním utkání podzimu. Jinak nás trápí spíše drobnosti. Sestavu už v hlavě mám, takže vyčkáme, jak nám do ní případně promluví testy," naznačil Dostálek.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Řezník, Tatajev, Křapka, Preisler - Jirásek, Janošek - Graiciar, Budínský, Ladra - Jiří Klíma
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Šustr - Moravec, Dreksa, Šural, Záhumenský - Štepanovský, Sedlák, Vaněk, Pachlopník, Fousek - Hladík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.16 - 3.49 - 3.42
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - MFK Karviná  (sobota 16:00)
Čtyři příčky, avšak jen jeden bod dělí před vzájemným zápasem fotbalisty Slovácka a Karviné. Oba tyto celky zatím v sezoně dělají dobrý dojem, vítěz se nyní může přiblížit účasti v evropských pohárech.

Jihomoravané zakončili podzimní část výtečně, když se dokázali vzpamatovat ze tří nevýher a nakonec získali z posledních dvou utkání šest bodů. Nejprve čtyřmi góly zostudili vicemistra z Plzně, den před Vánocemi ovládli poměrem 2:3 i přestřelku s Mladou Boleslaví. Na Klímovu trefu tam zareagovali Kliment, Jurečka a Daníček, Škodova trefa v závěru už na výsledku nic nezměnila.

To pro Karvinou je naopak škoda, že si v posledním předvánočním kole nedokázala poradit s nováčkem z Pardubic. Jinak totiž během prosincového programu zdolala Plzeň či remizovala s Jabloncem a vítězství by bylo sladkou třešničkou na nadmíru povedeném podzimu.

Vzájemná utkání jsou v poslední době zakončena výhrami Slovácka. To vyhrálo už čtyřikrát v řadě, pokaždé výsledkem 2:0. Na začátku června se tak stalo v Uherském Hradišti po zásazích Havlíka a Daníčka.

Domácí tým nemůže pro utkání počítat s Ciciliou a Tomičem, naopak hosté pravděpodobně mohou nastoupit v plném složení.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Havlík, Sadílek - Petržela, Kohút, Navrátil - Kliment
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Santos, Dramé, Šindelář, Twardzik - Mangabeira - Mikuš, Ostrák, Qose, Bartošák - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.78 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905  (sobota 16:00)
Liberec nabral na podzim zkušenosti v pohárové Evropě a na mezinárodní pole se chtějí Severočeši znovu vrátit. Cestu za postupem do evropských soutěží zahájí Slovan utkáním proti Bohemians, jejichž cíle jsou přece jen o něco skromnější.

Ani tentokrát nezůstal kádr Liberce pohromadě. defenzivní řady opustil Taras Kačaraba, zálohu pak Jakub Hromada a v útoku již nepomůže Júsuf Hilál. Všichni se samozřejmě přesunuli do Slavie. Opačným směrem ale zamířil jiný stoper Ondřej Karafiát, zálohu zase posílil záložník Michal Faško. Nakupování však nemusí být konec, ostatně kouč Slovanu Pavel Hoftych naznačil, že jeho celek potřebuje především na kraji záložní řady zesílit.

Hoftych svému mužstvu i po změnách věří. "Chtěli bychom navázat na závěr podzimu, kdy se nám podařilo dotáhnout do závěsu za čelo. Vloni nám zachutnaly poháry a budeme se snažit, abychom byli ve hře. Zažili jsme krásný podzim, užili jsme si to. Byla to krásná zkušenost, samozřejmě i včetně spojení s financemi pro klub. Uděláme vše pro to, abychom se porvali a pořád cítili možnost v Evropě se znovu objevit," řekl sebevědomě.

Bohemians se v prvé řadě chtějí co nejrychleji vzdálit od sestupových pozic, až poté by "Klokani" mohli pošilhávat po lepších výsledcích. Trenér Luděk Klusáček má na rozdíl od Pavla Hoftycha k dispozici téměř totožný materiál jako na podzim. Pouze do defenzivy přibyli Daniel Kosek s Radkem Lehovcem. V Ďolíčku dál zůstávají kvalitní útočníci Matěj Pulkrab s Tomášem Necidem, kteří se pokusí být produktivnější.

Ze všech ligových účastníků zahájili Pražané přípravu jako poslední. "Já chtěl začít ještě později, ale v tabulce je situace taková, jaká je. Jaro bude hrozně dlouhé, ke konci toho hráči budou mít hlavně po psychické stránce dost. Takže každý den, který mají navíc, je důležitý," uvedl Klusáček, jehož několik svěřenců se přes vánoční svátky dalo zdravotně do pořádku. Například stoper Lukáš Pokorný ale absentuje i nadále. Liberec zase bude postrádat vykartovaného středopolaře Michala Sadílka.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Ngyuen - Jugas, Tijani, Mikula - Koscelník, Chaluš, Mara, Fukala - Pešek, Rabušic, Mosquera
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Dostál, Bederka, Hůlka - Vaníček, Vacek, Jindřišek, Hronek, Vodháněl - Pulkrab, Necid
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.30 - 4.34
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Sigma Olomouc  (sobota 18:30)
Lídr soutěže Slavia se v novém kalendářním roce poprvé představí v zápase proti olomoucké Sigmě. Obě strany barikády mají za sebou nepříjemnou zkušenost s koronavirem, nicméně v nástupu k sobotnímu duelu by jim nic nemělo bránit.

Šestibodový náskok na čele tabulky Slavii rozhodně neuspokojuje. Sešívaní se chtějí nadále zlepšovat, a proto do svých řad přivedli jednoho z nejlepších ligových stoperů Tarase Kačarabu. Vytouženou posilou na pravý kraj obrany se stal dánský reprezentant Alexander Bah. Z hostování se do Edenu vrátili Jakub Hromada s Júsufem Hilálem a Mickem van Burenem, naopak kvůli malému vytížení odešli alespoň na čas jinam Ondřej Karafiát, Daniel Kosek, Ladislav Takács a Tomáš Malínský.

Trenér Jindřich Trpišovský už se restartu soutěže nemůže dočkat. "Jsme rádi, že se bude zase hrát, pro všechny je to určitě lepší než celý leden a únor trénovat. Čím víc zápasů, tím lépe. První dva měsíce nám budou rychleji ubíhat, pro všechny je to příjemnější než trénovat na sněhu nebo létat někde po horách. Jediné mínus a otazník je samozřejmě stav hracích ploch. Jednak jde o to, jak vypadají teď, druhá věc je, v jakém stavu budou po několika zápasech. Jinak jsou samozřejmě všichni hráči, trenéři, fanoušci i lidi v klubech rádi, že se hraje," uvedl.

Do přípravy Pražanů citelně zasáhly pozitivní případy koronaviru, takže zůstává otázkou, v jaké kondici se hráči nacházejí a s jakou sestavou vlastně Trpišovský proti Sigmě vyrukuje. Jistě si ale odpočine Lukáš Masopust, který si kvůli čtyřem žlutým kartám v sezoně musí odpykat disciplinární trest.

Také Olomouc se potýká s nástrahami nepříjemné nemoci, přesto "zdravá" část Hanáků na rozdíl od většiny jiných mužstev odcestovala v uplynulých dnech za přípravou do zahraničí. Na Maltě se Sigma chystala již bez Šimona Falty, který přestoupil do Viktorie Plzeň. I bez něj chce ale kouč Radoslav Látal vydržet na předních pozicích v tabulce až do závěru ročníku.

Podobně se vyjádřil též sportovní manažer Olomouce Ladislav Minář. "Máme to rozjeté výborně, ale liga je tak vyrovnaná, že za dva zápasy můžeme spadnout níž a pak bude těžké se škrábat nahoru. Na podzim mě uspokojilo pořadí, ale body už méně, měli jsme mít minimálně o tři více," řekl.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bah, Kúdela, Zima, Bořil - Oscar, Stanciu - Sima, Lingr, Provod - Kuchta
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Hubník, Poulolo, Zmrzlý - Hála, Houska, Greššák, Breite, González - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.51 - 10.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - FK Jablonec  (pátek 18:00)
Výkop jarní části tuzemské nejvyšší soutěže obstarají dva celky ze severu Čech. Do lázeňských Teplic, které chtějí započat úspěšnější etapu historie klubu, přijede favorizovaný Jablonec.

Dlouhotrvající výkonnostní pokles Teplic vygradoval na podzim odvoláním kouče Stanislava Hejkala. Jeho nástupci Radimu Kučerovi se v první řadě povedlo mužstvo povzbudit, na jaře pak má "Skláře" dovést k pohodlné záchraně. "Musíme sbírat body, aby závěr sezony nebyl v hektice. Jablonec v závěru podzimu působil velmi dobrým dojmem, byl v herní i výsledkové pohodě. Teď se mu dva zápasy v přípravě výsledkově nepodařily, ale to je hodně zavádějící. Kvalita v tom týmu stoprocentně je, čeká nás druhý celek tabulky, takže doopravdy těžké utkání. Ale chtěl bych, abychom domácí zápasy zvládali a nerozdávali body. Jablonci nic nedarujeme," prohlásil před pátečním soubojem lodivod domácích.

Hostům z Jablonce skutečně nevyšla krátká zimní příprava zcela podle představ, neboť nestačili na Dynamo Drážďany ani pražskou Duklu. Druhým dechem je třeba dodat, že přípravná utkání nemívají úplně vypovídající hodnotu. Pro mužstvo ze Střelnice bude klíčové, aby se rozpomnělo na vyvedený závěr podzimu, díky němuž přečkalo vánoční svátky na skvělém druhém místě v tabulce.

Kouč hostů Petr Rada nicméně zůstává nohama na zemi. "Umístění nás samozřejmě těší, ale čeká nás ještě 20 zápasů, takže bych nedělal žádné předčasné závěry. Sparta a Plzeň ale i další kluby udělají nějaké strategické věci a budou se chtít dostat zpátky tam, kam patří. Věřím, že my jsme dobře připraveni. Budeme chtít navázat na podzim, ač to na současných terénech bude horší," uvedl.

Jablonec po podzimu opustili útočně ladění Tomášové Ladra s Čvančarou, na sever Čech se naopak přestěhoval talentovaný záložník Tomáš Smejkal. Na Střelnici se z hostování vrátil také útočník Dāvis Ikaunieks. V Teplicích nebude moci Rada využít vykartovaného stopera Jakuba Martince, kvůli zranění pak absentuje univerzál Vojtěch Kubista.

"Skláře" v uplynulých dnech limitoval koronavirus, na páteční střetnutí by již ale měli být všichni hráči k dispozici. Představit by se tedy mohly i nové tváře, kterými jsou zkušený obránce Ondřej Mazuch či další dvě mladší posily do zadních řad Šimon Gabriel a Ruben Droehnle. Na testech nakonec uspěl také útočník Martin Macej.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.24 - 3.46 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha13112036:435
2.FK Jablonec1492326:1529
3.Sparta Praha1391329:1828
4.Sigma Olomouc1457220:1522
5.FK Pardubice1464415:1522
6.1. FC Slovácko1363423:1521
7.Baník Ostrava1263318:1021
8.Slovan Liberec1363420:1521
9.Viktoria Plzeň1462628:2120
10.MFK Karviná1455414:1820
11.Fastav Zlín1351715:1716
12.FK Teplice1451816:2816
13.Dynamo České Budějovice1336417:2215
14.Bohemians Praha 19051342716:1814
15.FK Mladá Boleslav1423916:289
16.Zbrojovka Brno1423912:279
17.1. FK Příbram1323810:289
18.SFC Opava1213810:276

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1121)

Přidat komentář
John Obi Mikel

To jsem zvědavý, jak to bude dnes vypadat. V Teplicích prý mají novou trávu.

Reagovat
Firkraag

Jo, vypadá dobře.

Reagovat
bobis21

Nepochybuji o tom že jí ještě stihnou rozjezdit traktorem

Reagovat
smazaný uživatel

nic se nesmí zanedbat

Reagovat
lichna.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
oli9

Vypadá to že tam opravdu jezdili traktorem

Reagovat
Igli

takovou bílou úplně

Reagovat
Berbatov9

Jakože TK27 ma novyho dealera?

Reagovat
smazaný uživatel

A novou obranu

Reagovat
HorajzmAmmann

no konečně... Těším se hlavně na v přepočtu bodů na zápas 4. ( ) nejlepší tým soutěže Baník posílený o hráče jako Ndefe nebo Mena.

Snad bez zranění, kádr kvalitní i široký. Super trenér. A snad brzo i s fans na tribunách.

KING BANÍK!!

Reagovat
frankiefcb

no v neděli to bude šílené, kdo ví jestli se bude hrát, když má být -15.

Reagovat
Kepy_FCB

tenkrát v Teplicích jsme hráli v -16, pocitově díky větru ještě méně, tak by se mělo. Jedině že by se hostům nechtělo...

Reagovat
HorajzmAmmann

ani mi to nepřipomínej... brrr.

Reagovat
frankiefcb

jj vím. Na druhou stranu je nějaké doporučení od UEFA nehrát, když je méně -15.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
frankiefcb

Reagovat
John Obi Mikel

Se mi líbí vaše sebevědomí, jak věříte, že s Libercem i Slováckem neprohrajete

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on ten leden bude fakt nessmírně těžký, ale konkrétně zápas se Spartou nám může hodně pomoci. Sparta je hodně oslabená, takže se musí o 3 body porvat.

Reagovat
HorajzmAmmann

to jsem někde napsal?

Reagovat
HorajzmAmmann

Btw stačí nám z těch dohrávek 1 bod. Což snad teda dáme... a 1 bod ze 2 zápasů to moc sebevědomé není no. To jsem spíš hodně při zemi...

Reagovat
Shevchenko

Nestačí.

Reagovat
HorajzmAmmann

porazíme Spartu. Liberec s Slovácko dneska/zítra nevyhrajou..

Reagovat
kilobyte

Když uděláte z těch dvou zápasů jenom jeden bod, tak před vámi bude určitě Slovácko a i Liberec, když vás porazí.

Reagovat
HorajzmAmmann

ale my porazíme Spartu

Reagovat
kilobyte

To je asi možné.

Reagovat
Kepy_FCB

No to teda nestačí!

Reagovat
žrout

Reagovat
HorajzmAmmann

Btw dnes na facebooku vzpomínka z roku 2011:

Novým hráčem Baníku se stane 25 letý obránce Dukly BB Josef Adámik, podle některých zdrojů lepší než Aleš Neuwirth

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Adámik s Kaprálikem. Najs

Reagovat
HorajzmAmmann

Zawada, Kaprálik, Adámik, Lučič

Reagovat
iamek

Ty vole. Na tři jsem už zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se neříká "zapomněl", ale "vytěsnil"

Reagovat
ratusek

Reagovat
thewall

Reagovat
Infi

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Hable, Kraut, Vrťo, Hjong-Sang I, Strnad, Šmejkal, Vašenda, Zejdler, Koukal, Ferenčík, Gligorov, Malcharek, Velner, Badaljan, Krbeček, Starý, Stožický, Vašenda, Onuchukwu, Soukup, Staško,Sukup, Dedič, Petrus, Rolinc, Škutka, Sivrič, Zapata, Ježdík, Machovec, Alispahič, Pekár, Urgela, Panic

Reagovat
Puskas

Tak většina z nich nebyla špatná.... ale hrozná.

Reagovat
iamek

Ty vole tohle je seznam zla . Neuvěřitelné, kde se ten klub posunul. Malcharek byl považovány tenkrát za obrovský talent ne? Ten asiat skončil kde? Hyundai?

Reagovat
Puskas

Měl tak 1,60 cm... Přišel tehdy právě v rámci nějaké smlouvy s Hyundaiem, asi rovnou od pásu.

Reagovat
lichna.

Smejkal nebyl tak špatný, kdyby se nezranil. Jinak souhlas, šílený seznam.

Reagovat
frankiefcb

Tak za mě relativně nějakou úroveň měli Hable, Šmejkal, Koukal, Ferenčík, Sukup, Škutka. JInak jako hrůza no. Uff ještě, že ty časy jsou za náma.

Reagovat
HorajzmAmmann

a Stožický hrál celkem slušně za Teplice. Jinak taky bída. Ještě jsem přemýšlel, zda tam napsat Šenkeříka, ale ten už do Baníku přišel dohrát kariéru.

Reagovat
HorajzmAmmann

no a teď zkusím dle mého ty povedenější nákupy/hostovačky od sezony 2009/2010 (bez odchovanců):

Vydra, Neves, Vomáčka, Kukec, Poliaček, Majtán, Miloslavljev, Azevedo, Lindpere, Mensah, Narh, Štěpán, Hrubý, Lásik, Hučko, Zápotočný, Hlinka, Sus, Pokorný, Procházka, Fillo, Šindelář, Poznar, Kuzmanovič, Fleišman, Jánoš

chybí/přebývá někdo?

Zbytek se mi zdá

Reagovat
HorajzmAmmann

takový nemastný neslaný (Engelmann, Diop, Jakubov,..)

Reagovat
Banikovec7

Diop na stejne urovni jako tihle dva? To byl o tridu lepsi hrac nez polovina v tom seznamu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Diop se mi líbil 1 z 5 zápasů. I přesto že jsem se ho zastával jsem od něj čekal trošku víc. Ale ok, Diop byl jeden z těch lepších.

Třeba Davor měl aspoň tu 1. sezonu fantastickou celou.

Je fakt, že ten Poliaček tam být asi nemusel, ale já si ho tenktát pamatuju jako super křídlo. Sus byl na kraji obrany taky hodně slušný. Pro Poznara jsem měl slabost

Reagovat
lichna.

Reagovat
braveheart

Chybi ti tam Potocny..

Reagovat
smazaný uživatel

Dal tam Zápotočný. To je dva v jednom.

Reagovat
John Obi Mikel

Se mi zase kříží zápas Slavie a Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je tragédie

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
FCB1922

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Euphael

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
žrout

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
martin1

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
AC Sparta Praha good

sleduju víc českou ligu, ale tentokrát bych se neváhal podívat na Chelsea

Reagovat
Coutinho10

tak koukej na oboje ...horsi to, je kdyz jdes na stadion primo a lidi kolem spoilerujou PL vysledky, ale to v dnesni dobe nehrozi

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš začít fandit United

Reagovat
Freedo

Reagovat
KingMaster13

Slavia a MU je ideál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Freedo

Kazíš partu.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty to trochu kazíš.. ale tak chápu za Šmícu

Reagovat
Coutinho10

ale jako obecne jsem mel spis pocit, ze kombinace Slavia a Liverpool je castejsi nez Slavia a MU, ale tady na EF asi bohuzel ne no

Reagovat
Freedo

Tak snad seš Čech, ne?

Reagovat
Petr325

Reagovat
John Obi Mikel

Ne, jsem Nigérijec.

Reagovat
KingMaster13

Dá se kouknout na Slavii a pak na Chelsea na O2 si to můžeš pustit zpětně ale Slávinka musí mít přednost

Reagovat
Coutinho10

nebo muze obracene, ale musi se drzet jenom v jedne diskuzi a neaktualizovat EF, nechodit na livesport atd. a doufat, ze to tam nikdo nevyspoileruje

Reagovat
Losinho

už vím co budu dělat zítra

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý zápas na začátek jara. Cokoli jiného než vítězství Jablonce by mě hodně překvapilo. Celkově Teplicím nevěřím a budou do konce bojovat o záchranu. Žádný tým Kučery nikdy neuměl bránit, ale umí celkem dávat branky. Tip: 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim. Jabko v priprave taky zadny valec nebylo. Bude to kazdopadne hodne tesne a plne souboju

Reagovat
smazaný uživatel

Přípravy obecně nekorespondují s následnými výkony týmu, ale letos bych tomu dal ještě menši váhu. Do 3 týdnů kluby museli naskládat regeneraci, fyzickou přípravu a takticko-herní přípravu. Ale na druhou stranu si myslím, že se dost přenese forma z podzimu. Jako nebude to asi úplně nejhezčí fotbal, ale pořád si myslím, že Jablonec má vyšší kvalitu.

Reagovat
ondrasch77

Trošku se bojím, aby naši nebyli ještě zatavení... Viděl jsem je proti Dukle..., byli jsme lepší, ale přesto prohráli po dvou chybách Zeleného z první půlky.

Počítám, že Teplice budou hrát dost podobně jako Dukla, navíc to s nimi bývá vždycky bojovné a končí to rozdílem 1 gólu. Osobně bych ostrou 2 nesázel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já si nemyslím, že to kluci podcení, to by je asi Plukovník rychle srovnal. Spíš tam čekám spoustu nepřesností, nekvality a podobně. Ale pořád vidím víc argumentů pro výhru Jablonce než Teplic. Jako klidně to může být jinak. Teplice na konci podzimu těžily hodně nadplán. Když vzpomenu zápas ze Zlínem, kdy se vyhrálo díky obrovské efektivitě, tak to si myslím, že hned tak nezopakují.

Reagovat
ondrasch77

Budu rád, pokud se vyplní tvoje prognóza

Taky podvědomě tuším / doufám ve výsledek 1:2 (ale to je dané asi tou vzájemnou bilancí)

https://www.fortunaliga.cz/statistiky-head-to-head?id_team1=17&id_team2=4

Reagovat
ondrasch77

tohle jsem vážně nečekal...

Reagovat
smazaný uživatel

No to každopádně

Reagovat
ratusek

To zase bude oraniště

Reagovat
smazaný uživatel

Kliment Kliment Kliment!!!!

Reagovat
braveheart

Docela jsem zvědavý na posílenou Opavu, Zlín by měla dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Opava zajímavě posílila, ale trošku jim bude chybět delší příprava, aby ten tým sehrála. Nicméně Zlín čeká hodně náročné jaro.

Reagovat
braveheart

Ze začátku to asi bude trochu skřípat, nicméně kádr na sestup teď nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct. Myslím, že je to třeba srovnatelené s Teplicema, Zlínem nebo třeba Bohemkou, ale budou jim chybět body. Těch 6 bodů je fakt málo, i proto jsou pro mě kandidát na sestup, vlastně možná největší.

Reagovat
braveheart

Sice 6 bodů, ale o 2 zápasy méně. Je asi jasné, že doma se Spartou bodovat nebudou, ale na Bohemce se už může stát cokoliv. A pokud zítra porazí Zlín.. Jestli chytnou rozjezd, kdy mají doma Zlín, Příbram a Brno a jedou na Bohemku, může být vše jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně ten los mají teď ze startu docela dobrý, ale trošičku nás to vrací na začátek konverzace. Chviličku si to bude sedat a asi těžko věřit, že z těch prvních 7 kol pro ně, udělají třeba 12-15 bodů. Ale jen ať se zvednou výsledkově, protože z toho spodku hrají nejlepší fotbal. Doufám, že pod sebe stlačí minimálně Příbram, ale ideálně i Teplice a třeba Brno.

Reagovat
braveheart

Jasně, s aspektem nesehranosti souhlasím, nicméně budou se muset sehrávat rychle, protože jestli v lednu doma neporazí Brno a Příbram, což jsou klíčové zápasy, pak už to budou těžko dohánět.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
andrew96

Posílila zajímavě, ale terno bych z toho nedělal. Pořád mají průměrný kádr, který bude mít co dělat. Na Zlín jim ještě nevěřím, navíc na něj dlouhodobě neumí.

Reagovat
lichna.

OT: Celkem mě zklamal ten rozhovor ve Sportu s panem Brabcem. Otázky naprosto ploché, první polovina vyloženě o podsouvání toho, že nemáme prachy a že jsme to posrali s Lingrem a v druhé polovině spíše obecné otázky. A otázky ohledně zatrhnutí Stronatiho přestupu, ty byly naprosto bulvární...

Člověk, který sleduje vyjádření pana Brabce a info z klubu, tak se toho moc nového nebo zajímavého nedozvěděl.

Reagovat
iamek

Souhlas. Po dlouhé době jsem si koupil noviny, ale nic nového jsem se nedozvěděl. Na takový rozhovor by se novinář mohl připravit trosku jinak.

Reagovat
bobis21

Dík za info, aspoň vím že to nemusím dnes v obchodě hledat ..

Reagovat
lichna.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Tak co by člověk chtěl po rádobynovinářích

Reagovat
Freedo

Je aspoň dobrej ten rozhovor s Burenem? Kvůli tomu asi půjdu koupit.

Reagovat
lichna.

Ten jsem zatím nečetl.

Reagovat
žrout

Nedal bys ho tady? Chtěl jsem si ho přečíst, ale trčím doma a isport premium nemám...

Reagovat
lichna.

Nemám to v tištěné formě, ale asi budu mít. Kdyžtak večer.

Reagovat
žrout

Už jsem to četl, ale díky moc

Reagovat
db18

Jak bude vypadat obrana Teplic?

Reagovat
ondrasch77

Do fanty jo?

Reagovat
db18

Částečně taky, ale asi ho tam stejně necham. (jen přemýšlím, jestli riskovat s Matějkou...)

Reagovat
ondrasch77

Já počítám, že v Teplicích góla dáme...

Reagovat
Ferguson6

To už začína? A u nás o mesiac až

Reagovat
bourbon

tak u nás třeba Baník a Opava mají hrát ještě 22 kol, a Baník ještě MOL Cup myslím.

Reagovat
ZB 07

Konečně zase liga Je zajímavý, že i když jsme hlavní adept na sestup, tak jsem se stejně nemohl dočkat

Reagovat
bourbon

přál bych Brnu záchranu, ale 3 sestupující bude smrtelné.

Reagovat
Greny

Klíčove bude aby Příbram zůstala pod náma.. pokud se tak stane věřím že se udrzime

Reagovat
ZB 07

Třeba si LFA rozmyslí, že systém s 18 týmy je fajn a bude sestupovat jenom jeden Jediná naše naděje.

Reagovat
Greny

Noo údajně to není tak nereálné...

Reagovat
soukup

pokud by to tak bylo, tak doufám, že budeme 17.

Ani ne tak kvůli záchraně, ale kvůli Liquidovi

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Jako upřímně mě se ten systém s 18. týmy docela líbí a rozhodně je to lepší než nadstavba

Reagovat
ratusek

Reagovat
bobis21

Jediná nevýhoda je malý počet týmů se stadionem pro 1. ligu které mohou postoupit

Reagovat
smazaný uživatel

Ligovej stadion máme z FNL jen my

Reagovat
Imos

Ještě Dukla a Ústí ne?

Reagovat
KingMaster13

Ústí půjde dost nahoru, teď schválili dostavbu stadionu, mají jasnou vizi a koncepci, do 2 až 3 let jdou do ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Ústí by mohl pomoct pád Teplic ne? Dovedu si představit, že regionální hráči by šli raději do krajského města. než do Teplic.

Reagovat
3M

Jj protože Teplice jsou od Ústí asi 15 km to je fakt rozdíl

Reagovat
KingMaster13

Nemyslím si, že by to mělo vliv, Ústí jde svojí cestou

Reagovat
ratusek

má na to ten Kraj peníze? i když ted se koukám, že kromě Teplic tam v první lize není snad nikdo z jakéhokoliv vrcholového sportu. akorát volejbal a basketbal, což jsou při vší uctě okrajové sporty.

Reagovat
3M

Cheza

Reagovat
ratusek

ajo, já su blb. i když to je spíš takové přežívání.

Reagovat
braveheart

Kromě jednoho výstřelku.

Reagovat
KingMaster13

Ústí sice má skromnější podmínky ale dělají to tam dobře a jde to nahoru. Rozvojově takové pomalejší Pardubice

Reagovat
žrout

Je někde nějaký odkaz ohledně té dostavby? Nic jsem nenašel...

Reagovat
KingMaster13

Nevím jestli to bylo někde prezentováno navenek ale bude se dostavovat protilehlá tribuna a pak také hostující sektor. Pak později snad i akademie ale to je hodně vzdálená budoucnost.

Reagovat
žrout

To by bylo super, hlavně ať se investuje

Reagovat
braveheart

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
Bakary3

Vzdyt ty tymy dole stoji za hovno...

Tim nerikam, ze nadstavba je super, ale 18 tymu v lize je k nicemu... dyt tp je kolikrat fakt prehlidka tragedu.

Reagovat
KingMaster13

Upřímně Brno hraje docela dobře dopředu, Opava je sice poslední ale taky nehraje špatně, Bolka je tragická ale má docela kvalitní kádr a s tragickou Příbramí dělá Horváth zázraky ale není to tak hrozné

Reagovat
Bakary3

* mel byt palec dolu samozřejmě

Nevim, me ty tymy uz prijdou tak nějak podobný, co se posbira, bez nejaky koncepce...

Kdyz to tak reknu, zapas Pribram - Opava treba bych si nepustil, moooozna kdyz by to bylo zrovna na CT sport a mel bych volnou chvili.

Jo, kdyz s nekym, nebo mezi sebou hrajou S, S, Plzen, Libe, Ostrava, Jabka... tema cizincema Karvina. Pak je tam pár tymu, ktery nejsou uplne nezajimavy, mozna Slovacko, Bohemka, nekdy Olomouc...

Ale celkove je pro me hodne tech tymu k nicemu.

14 by pro me bylo az az a klidne at si první 4 zahrajou nejakou nadstavbu a posledni 4 taky...

Reagovat
ratusek

tak zrovna Příbram doma s týmem, co hraje taky o záchranu, může být solidní jeden zářez za druhým od sudích

Reagovat
Bakary3

No vidis, a dost mozna byvavalo

Reagovat
ratusek

Reagovat
andrew96

Marně přemýšlím, jak hraje Brno dobře dopředu a Opava ne úplně špatně. A Příbram je prostě druholigový tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to snížil na 12 nebo 14, úroveň by se zvýšila

Reagovat
doshcz

Reagovat
ondrasch77

Tím by si ale odsoudil svůj oblíbený klub k doživotní účasti ve FNL a níže...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale lize by to podle mě prospělo. Zároveň bych tím k účasti ve FNL odsoudil Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ideálně už od této sezóny

Reagovat
braveheart

Špatné to není, na druhou stranu by to chtělo každý rok dva dolů, 16. baráž s třetím z FNL. Jenže když ve druhé lize nemáš stadiony, ztrácí to úplně smysl.

Reagovat
Coutinho10

jednoznacne..proste klasika

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

18 týmů u nás je nesmysl, potom tu vezmeš 5 týmů nahoře, 6 týmů dole, a najednou 7 týmů ze středu tabulky nemá o co hrát.

Reagovat
doshcz

Reagovat
oli9

to mě je to zas nějak tak u prdele ta liga když se člověk nedostane na stadion

Reagovat
ZB 07

Já už si bohužel zvykl. Na plný stadiony si počkáme až někdy do léta, takže lepší aspoň fotbal bez diváků než nic.

Reagovat
soukup

to jsi celkem optimista. Věci, kde je hodně lidí na jednom místě tohle léto teda vůbec nečekám.

Reagovat
oli9

tayk to čekám až tak jaro/léto 22 ...LEtos to ještě bude bída...s negativním testem a podle mě kapacity budou obsedadlo atd

Reagovat
ZB 07

Podle mě bude velkej tlak od pořadatelů různých festivalů a podobných akcí, aby se to pustilo. Pokud do tý doby budou proočkovaní aspoň senioři, tak věřím, že třeba někdy v srpnu půjdeme na fotbal bez větších omezení.

Reagovat
Spalovač šancí

Asi už to chceš mít za sebou

Reagovat
AC Sparta Praha good

doufám, že si udržíme formu a vyhrajem

Reagovat
Marv

FK Teplice - FK Jablonec 1:1

SFC Opava - Fastav Zlín 1:0

FK Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno 1:0

1. FC Slovácko - MFK Karviná 0:0

Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905 2:1

Slavia Praha - Sigma Olomouc 2:0

FK Pardubice - Dynamo České Budějovice 2:2

1. FK Příbram - Viktoria Plzeň 3:2

Baník Ostrava - Sparta Praha 0:0

Reagovat
ACSeRw!n

nez opadne snih, tak asi Jablonec ztracet nebude

Reagovat
Rothbard

Začíná nejlepší liga na světě

Reagovat
Freedo

OT: Tifo Football udělali Sensible Transfers pro Manchester City a zmiňují tam Buchu.

https://youtu.be/n1UwG73jzus?t=453

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses moc

Reagovat
Freedo

Lidi v komentech ho posílaj do Newcastlu a Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Watfordu B mozna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wyrda

Nejlepší je ta příbram

Reagovat
žrout

Myslels Jablonec?

Reagovat
Greny

Nene Pribram

Reagovat
žrout

Už to vidím, předtím jsem to nedokoukal úplně do konce

Reagovat
naheCZ

Ta Příbram

Reagovat
žrout

V topu!

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kilobyte

Co tam ale dělá Plzeň?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

začíná "jaro"

Reagovat
smazaný uživatel

OT: O Vydru se zajímá Union Berlín

Reagovat
Coutinho10

radsi bych ho videl dal v Anglii, ale hlavne aby vic hral

Reagovat
dinss

Klidně ať jde do BL ale asi ne tam.

Reagovat
Coutinho10

koukam na tabulku a Union je 5.

Reagovat
dinss

No, otázkou je aby to nebylo jak s Burnley když tam Vydra šel.

Reagovat
Coutinho10

taky pravda no...ctu, ze Burnley ho chteji prodat a Union ho chce na hostovacku, takze takto asi spolecniu rec nenajdou a i to ukazuje, ze ho Union asi zase az tolik nechce, pokud by meli za nej zaplatit

Reagovat
braveheart

Btw, Union letos hodně sympatický

Reagovat
iamek

OT: Přišla špatná zpráva z Enschede. Váša Černý má ze včerejšího utkání přetržený přední křížových vaz a poškozený meniskus v levém koleni

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Greny

Tak to je dohrano.. v jeho věku už obě kolena v háji.. rád bych se mýlil ale na díru do světa to nebude... Masopust prostě na tom euru hrát bude

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, to snad není možné...takže na Euru opět bez křídel

Reagovat
dinss

To je v prdeli no...

Reagovat
Mimalu

OT: Černý další vážné zranění...

https://twitter.com/david_nehoda/status/1350104334231621632

Reagovat
Coutinho10

tak to je fakt smolař

Reagovat
Salfovic

Prostě další skleněnka.

Reagovat
Venny

99 % českejch talentů spadá do dvou kategorií. Kripl, nebo labil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

v kombinaci s brzkou plešatostí to musí být neskutečný tlak na psychiku

Reagovat
ratusek

Ajaj, Hubschman a Považanec. z toho nekouká nic dobrého

Reagovat
3M

Obrana v komplet novým složení jako v generálce, to bude zajímavý

Reagovat
Greny

Absolutně nedokážu odhadnout sestavu Slavie a Plzně.. to bude paskvil první kolo fantasy

Reagovat
Coutinho10

jako lakalo me hodne tam dat treba Baha, ale treba novejm hracum da sanci az v utery v Mol Cupu, takze tezko odhadovat

Reagovat
djiros

Má snad někoho jiného na pravého beka? Za mě Bah jasná volba. Celkově jsem vycházel ze sestav z pratelaku. Jinak letos je celá sezóna taková hra na náhodu.

Reagovat
meno

Je něco s Masopustem?

Reagovat
Fabregas@ole

4 ŽK

Reagovat
Coutinho10

a ze jsme tech pratelaku odehrali kazdopadne fakt ho tam mas, ale jako podle rozhovoru s Trpisakem uplne presvedceny nejsem, ale vzhledem k vykartovani Masopusta ta sance je

Reagovat
Greny

Hlavně u vás ještě ten covid... Tak jsem tam dal takový hráče ze mě zbylo ještě milionu

Reagovat
Coutinho10

mam pocit, ze uz jsem nekde cetl, ze by to melo byt vpohode

Reagovat
Greny

No pozdě... Už to měnit nebudu... To mě ještě nasere Gula úplně to vidim

Reagovat
Coutinho10

ja si jeste na posledni chvilku vsimnul, ze liberecky Sadilek je vykartovany, tak jsem jeste rychle udelal 2 zmeny, ale nastesti jsem to stihnul

Reagovat
KingMaster13

Dal jsem Kúdelu, toho jsem viděl že trénuje, Sima neodletěl do Afriky takže z Afričanů bude asi jedinej použitelnej a Kolář to chytil už dávno takže logicky musí bejt už dobrej. Jiné jsem si netroufal dát, navíc si myslím že se Sigmou to bude plácaná na 0:0, maximálně 1:0

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
DieFohlenBMG

Já tam dal 6 hráčů Jabka, když už byla venku sestava plus Simu(C), Zajíce a Čermáka s Buchou. Většinou tam mám tk půlku sestavy z týmu, který hraje první zápas.

Reagovat
Greny

Kasa a Šulc doufám že budou hrat

Reagovat
Puskas

též je tam mám

Reagovat
Coutinho10

tym na Sazkafantasy se skladal toto kolo celkem dobre, ale jsem zvedavej, kolik lidi zapomene a bude mit kontumacni prohru, protoze sestava z podzimu je smazana

Reagovat
Mönchengladbach

Jak aktuálně vypadá hrací plocha v Teplákách?

Reagovat
dave30

Již po rozcvičce toho má dost.

Reagovat
smazaný uživatel

https://fcb.cz/clanek.asp?id=Alois-Grussmann-Chceme-hrat-o-pohary-9077

Tak v neděli snad za 3 body Spartu i přes mnoho absencí nejde podcenit, ale snad to výjde

Reagovat
žrout

Proč v Teplicích nenastupuje Heidenreich?

Reagovat
monty25

Je zraněný.

Reagovat
Salfovic

Ten starý vlastenec Kurt ?

Reagovat
Coutinho10

Čapek neni ve studiu

Reagovat
ZB 07

To bláto ve vápnech zas Když jsem četl, že položili novej trávník, tak jsem čekal něco trochu jinýho teda.

Reagovat
dave30

Očekávám, že v půlce února (možná i dříve) budou některá hřiště nezpůsobilá.

Reagovat
Greny

Jo a Slavistum už jste napsali tomu Tvrdíkovi o toho van Burena?zítra už hrajeme klidně může přijet rovnou do Bolky a vzít někoho sebou...

Reagovat
Coutinho10

Soucek nevyhral, takze ne

Reagovat
Greny

Není útočník neni jisté místo v brance pro Markovice

Reagovat
Coutinho10

tak uvidime

Reagovat
Greny

Nechápu co se na tom tak táhne ..

Reagovat
Coutinho10

tak treba se jeste popere a muze bejt zolik za Kuchtu

Reagovat
KingMaster13

Dal jsi málo hlasů Takže si 2 kola počkej

Reagovat
ratusek

tvl takový hřiště není ani v okresech a to položili novej trávník

Reagovat
dave30

To vypadá, že vyhřívání pustili teprve včera.

Reagovat
Coutinho10

to je jak v 5. ligovym Stockportu, kde hral Cuf se Sukem FA Cup

Reagovat
ratusek

už Jovoviče poznávám

Reagovat
Coutinho10

Jovovic to jsou sance..davej to, kdyz te mam ve fante

Reagovat
Coutinho10

tak je tam

Reagovat
John Obi Mikel

Už jsem myslel, že ho odvolají.

Reagovat
Coutinho10

jako taky jsem se neradoval hned, v PL by neplatil, ale tady to nastesti do detailu nezkoumame, takze to konci tak, ze rozhodci neudelal zavaznou chybu, tak neni duvod to odvolavat, protoze tu ofsajdovou caru nemame

Reagovat
John Obi Mikel

V PL by možná taky platil, tam s tím kouzlej, že je možné všechno.

Reagovat
Coutinho10

ja si myslim, ze by tam ten ofsajd urcite nasli a kdyz to opakovali na CT Sport, tak mi to prislo, ze maly byl

Reagovat
John Obi Mikel

Považanec Doležal

Reagovat
John Obi Mikel

Pilař vyhráp vzdušný souboj

Reagovat
Greny

Doležal ty seš kopyto

Reagovat
monty25

To je hrůza.

Reagovat
ZB 07

Jablonec hraje parádně

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
meno

Nechápu, že na papíře celkem solidní střed Mareček, Žitný, Kučera takhle propadává

Reagovat
meno

Ale Gablonz moc pěkná forma

Reagovat
KingMaster13

Ty krávo Jablonec nám jde po krku

Reagovat
Greny

Budete muset asi vykoupit

Reagovat
KingMaster13

Jablonec ale není tak loajální jak Liberec ty nás podojej

Reagovat
Greny

Se podívej na tabulku kde je Liberec a kde Jablonec.. za kvalitu si musíš priplatit

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Jablonec je Spartanskej ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Není. Tak půl na půl.

Reagovat
mistr129

Hovorka, Holeš, Masopust, Tecl šli k nám

Reagovat
ratusek

máte to obšancovaný komplet no ten sever

Reagovat
Coutinho10

aspon budeme motivovani , 2. misto bych jim pral

Reagovat
ratusek

Jablonec výbornej, ale asi je to spíš také zoufalejma ale naprosto zoufalejma Teplicema

Reagovat
Greny

Začínáme ostře

Reagovat
Kepy_FCB

Kucera tahni z Teplic

Reagovat
John Obi Mikel

Jablonec Žitný

Reagovat
Akinfeev

Rada do LM?

Reagovat
KingMaster13

Já to fakt nechápu však hráli fakt špatně na začátku vypadli s těma Maďarama co se tam kurva stalo?

Reagovat
Greny

Tak začátek sezony ... když se by nechali Řadoví kádr pohromadě možná by postoupili

Reagovat
KingMaster13

Tak k tolika změnám tam až tolik oproti jiným sezonám nedošlo ne?

Reagovat
Greny

Ty jo matně vzpomínám... Většina obrany a kraje zálohy? Plus zranenej Doležal?

Reagovat
KingMaster13

Jako loni jim Sparta sebrala Trávníka, Hanouska, Lischku, my Holeše, Hovorku to se projevit muselo ale letos jim odešel snad jen Sýkora z hostování a Jugas co snad ke konci ani moc nehrál Nevím teď o nikom jiném že by odešel v létě

Reagovat
John Obi Mikel

Jsou to Teplice s novou obranou. Ale hrajou fakt dobře.

Reagovat
KingMaster13

To není jen proti Teplicím ale už tak posledních 8 kol jedou pecky, teď to ale graduje

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

bohuzel jo...oni hrali lip

Reagovat
Shevchenko

Ty vole tohle kdybych udělal v žácích, tak už na mě trenér řve a jdu hned dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Už hraješ za dorost? Gratuluju chlape

Reagovat
Shevchenko

Narodil jsem se v roce 2005 a v tom samém jsem se tady registroval

Reagovat
smazaný uživatel

To měl být

Reagovat
ratusek

škoda těch dvou výher Teplic z prosince. mohla být ještě sranda se sestupem

Reagovat
dinss

Pilař výbornej...

Nekončí náhodou Jovovičovi v létě smlouva? Teplice drží míč ale dopredu nic nemají.

Reagovat
John Obi Mikel

Pilař dneska vypadá o 5 let mladší.

Reagovat
dinss

Od ty doby co hraje v Jablonci tak hraje dobře.

Reagovat
czechfant

On by byl dobrej i v Sigme. No ale s Latalem to prej od začátku bylo na hovno.

Reagovat
ratusek

dyt Jovovič je takovej lepší Kopic. Ten by vás fakt nevytrhl. dostává se do šancí, má drajv, rychlost, ale ty situace řeší v drtivé většině naprosto jinak než by měl

Reagovat
andrew96

Což mu ale pořád stačilo k tomu, aby byl jedním z nejlepších křídelníků (tedy alespoň před zraněními). A finální fázi má celkem slušnou, moc lepších bych opět nenašel.

Reagovat
ratusek

tady se neshodneme. Jako akcičky dobrý, ale to řešení má fakt špatný. Kdyby to zlepšil, tak by byl top. no kdyby to měl lepší, tak samozřejěm dávno nehraje za Jablonec. Ale je pravda,že třeba Van Burena bych bral k nám a to je uplně stejný případ jak Jovovič

Reagovat
andrew96

Zase je třeba si uvědomit, že ho přibrzdila zranění. Vstup do ligy měl slušný, podzim 2019 pak přímo vynikající, loňské jaro ale skoro vůbec nehrál. Když si vzpomenu na úspěšné období, tak mě vedle dravosti imponoval právě solidní finální fází (ať už přihrávkou či střelou). V probíhající sezoně zatím není moc co hodnotit.

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Já bych ho teda nechtěl, hrozně náladovej hráč a poslední rok spíš stagnuje.

Reagovat
dinss

Místo Kopice ? Proč ne.

Reagovat
KingMaster13

Jako chápu že Kopic je za zenitem ale zase proč brát hráče kterým si tolik nepomůžeš To už raději nějakou posilu které tě posune o levl výš. To už bych zkusil nějakého mladého kluka třeba Žitný?

Reagovat
John Obi Mikel

Po tomhle poločase bych ho úplně nezmiňoval.

Reagovat
KingMaster13

Jasně ale má parametry že by mohl být lepší než Jovovič a hlavně spolehlivější. Jovovič prostě po psychické stránce není dobrej hráč

Reagovat
dinss

Jo, s tím souhlasím. Kdyby mel vyrovnané výkony tak není v ČR.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
czechfant

Zitny stagnuje snad už dva roky ne? To ten Radosta vypadá zajimaveji.

Reagovat
KingMaster13

Protože měl z Teplic být pryč za novou výzvou a upřímně stagnující Teplice nejsou moc dobrý tým pro rozvoj hráče

Reagovat
dinss

Jako prvni povedený přestupové období měli po letech až teď. Z těch mladších šel v poslední době jen Král. Vlastně jen Král šel z Teplic za lepším...

Reagovat
KingMaster13

A to protože ho znali u nás z mladších kategorií

Reagovat
dinss

Přesně tak. To byla jediná výjimka. Kromě nej nešel nikdo z Teplic za lepším.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
czechfant

U něj to podle mě byla spíš taková chvilka slávy... To mě víc zajímá Trubač. Ten podle mě má na to hrát v lepším týmu.

Reagovat
Kaspar

pres celou obrazovku jmenovka Jovovice, ale podle Bosaka drzel Pilare, tak ok no

Reagovat
John Obi Mikel

Tak jestli jsou na staďáku, tak se asi na obrazovku zrovna nekoukal.

Reagovat
Kaspar

to nevim, ale monitory tam naji, protoze resili ten Doliho pripadny offside z opakovacek

Reagovat
John Obi Mikel

To tam mají určitě, ale spíš bych řekl, že tohle zrovna jeli "naživo".

Reagovat
db18

Žitný je na hřišti a stejně si myslel že běží na Hanuše a ne na Grigara...

Reagovat
3M

Černý a Kučera parodie na fotbalisty

Reagovat
John Obi Mikel

Černý je futsalista, útočný hráč a ty vaše parodie na trenéra jej pořád staví do obrany. Nechápu, oba vaši wingbeci nejsou vůbec "obranáři", a vy v zimě na pozici beka vůbec neposílíte.

Reagovat
3M

Je jedno kde nastoupí, neumí ani jeden na jednoho

Reagovat
Gelu28

OT: Fotbalový kaskadér Martínek Hašků dnes za ten Wurzburg jen leští lavičku tak hlavně že chce praxi herní

Reagovat
dinss

Tak možná když se rok soudí tak nemůže hrát za dva zápasy v základu?

Reagovat
czechfant

Tak co jsi cekal po roce bez fotbalu?

Reagovat
db18

Někdo fakt čekal, že po roce bez fotbalu bude hrát hned základ, jo?

Reagovat
Coutinho10

je po nemoci...

Reagovat
Coutinho10

kazdopadne asi se pak podivam, az naskoci, mohlo by to akorat vyjit, protoze ted se tam teprve rozbehnul 2. polocas pred 5 minutama

Reagovat
Coutinho10

hrajou proti 9 a stejne jediny na co se zmuzou je nebezpecna hlavicka po rohu btw. Hasek hraje od 70. minuty jako posledne pred nemoci

Reagovat
naheCZ

To šel do dobře zoufalého klubu

Reagovat
Coutinho10

jinak abych je uplne nehanil, tak velkou sanci tam par minut pred koncem meli, kdy trefili tycku...Hasek se jednou pokusil o strelu, ale zblokovana a jednou se tam natahoval po centru na zadni tyci, ale marne...kazdopadne tyto zapasy ukazujou, ze na 2 BL nemaji a on se spis s nima sveze, takze mu to tam asi uplne nepomuze

Reagovat
czechfant

Řeznicka mi je líto. Furt nadstandardní útočník pro ligu a hraje za takovej cirkus.

Reagovat
3M

On tam toho Černýho nechal

Reagovat
Greny

A proč ne?

Reagovat
3M

Tady máš odpověď

Reagovat
Zephyr

Teď při čtvrtém gólu jsi viděl proč ne

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

Jako jo.. ale tak za stavu 3:0 je to jedno ... Ať si to vyzere a další zápas z lavky a čekat na šanci no

Reagovat
John Obi Mikel

Aby ten Gabriel dohrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplicím by ta 2 liga mohla pomoct

Reagovat
KingMaster13

Já je mám fakt rád po Slávince 2. nejoblíbenější tým v lize ale ten sestup by jim pomohl si myslím

Reagovat
John Obi Mikel

To já si myslím, že by to byl jejich konec.

Reagovat
ZB 07

V čem by jim pomohl? My strávili v druhý lize dva roky a že bychom se vrátili silnější, to bych si nedovolil tvrdit teda.

Reagovat
John Obi Mikel

A teď si vem jak skončil Most, Kladno,Žižkov, jak dlouho byl ve 2.lize Zlín.

Reagovat
KingMaster13

Jsou kluby co by to zabilo. Příbram, Opavu, Zlín ale pak máš Baník, Teplice, Sigmu a u nich víš že se vrátí prostě ale budou padat hlavy ve vedení třeba dojde i ke změně majitele a to je něco co ti může dost pomoci

Reagovat
Greny

A pak máš Brno kde Bartoněk neví co dělá jeho pravá ruka a co leva

Reagovat
John Obi Mikel

Já si právě myslím, že u Teplic by to byla konečná, pokud by nepřišel bohatý majitel.

Reagovat
KingMaster13

Nemyslím si, když jste padali tak na vašem klubu nebylo nic pozitivního. Teď Rusek/Pachlopník/Vaněk + Machálek. To vše byla o dost pozitivnější vidina

Reagovat
ZB 07

Nevím no, padali jsme se stejným vedením, se kterým jsme teď postoupili. Růska s Pachlopníkem dřív nebo později někdo koupí a žádných pořádných posil nebo obměny kádru jsme se nedočkali. Nakonec nám vlastně i uškodilo, že jsme tu druhou ligu ke konci válcovali, protože to pak vypadalo, že žádný posily nepotřebujeme.

Reagovat
czechfant

Pred tím 4 gólem nedalo se to brát jako faul Pilare?

Reagovat
John Obi Mikel

Já bych teda spíš řekl, že byl Pilař faulován.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Zdechlina

Ti si doslova křičí. Z plna hrdla.

Reagovat
Gelu28

Prosím at Teplice prohrají znovu 0:7 a je pod tím podepsán netrenér Kučera...to by měl v krátké době podruhé....Dnes výjmečně přeji Jablonci at jim nasypou za to co Kučera dělal v baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu nic špatného nepřeju. Jenom na to asi zatím nemá...

Reagovat
John Obi Mikel

Vondrášek

Reagovat
pingla

jak tohle může být faul od Pleštila

Reagovat
John Obi Mikel

Karoch s láskou vzpomíná jak dostal červenou po deseti minutách.

Reagovat
DieFohlenBMG

Řezníček je oplácanej Coufal

Reagovat
Greny

Pane Rada omlouvám se moje chyba...

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Vysajmi hadici

Byl to Podaný po té zpackané akci, nebo někdo z tribuny/lavičky? A byl to vtip, nebo se fakt Podaný omlouvá trenérovi, místo ostatním na hřišti?

Reagovat
Greny

Asistent rozhodčího Blažej myslím to byl

Reagovat
Vysajmi hadici

Tak to je ještě lepší.

Reagovat
monty25

Bůra

Reagovat
John Obi Mikel

Hrubý

Reagovat
czechfant

Jako trochu chudák Pilař, že si po tomhle výkonu vlastně neodnesl ani asistenci...

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Jabka

Reagovat
20DollarsInMyPocket
Reagovat
Coutinho10

zajimavej rozhovor , ale aspon mluvi a ne jak Kralovec a Ardeleanu mlcej

jinak bych chtel videt tu redku pro Zavadila, jestli byla fakt opravnena

Reagovat
Greny

Kdyby začal mluvit Královec a Ardeleanu tak příští rok nemá kdo hrát ligu

Reagovat
smazaný uživatel

„Slezsko je úhlavní nepřítel, úhlavní, jo? Úhlavní, jo? Striktně podle pravidel, jo? Čau.“

Reagovat
Kepy_FCB

BANÍK OSTRAVA - Sparta Praha 2

SFC Opava - Fastav Zlín 1:2

FK Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno 1:0

1. FC Slovácko - MFK Karviná 0:1

Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905 2:0

Slavia Praha - Sigma Olomouc 2:0

FK Pardubice - Dynamo České Budějovice 2:2

1. FK Příbram - Viktoria Plzeň 0:2

Reagovat
Kepy_FCB

Oprava: Baník vyhraje 2:0

Reagovat
kilobyte

Žádná oprava. První slovo platí. Baník - Sparta jasná 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Nejzajímavější ze sobotních zápasů FORTUNA:LIGY se odehraje na Sinobo Stadium, kde vedoucí Slavia hostí Olomouc."

No... mi treba prijde zajimavejsi Bolka vs Brno, a to sem Slavista... ale ok.

Reagovat
Coutinho10

jde o tu atraktivitu no...Olomouc hraje o 4. misto, je to tam narvany, my o titul, musime reagovat na Jablonec, zatimco Boleslav s Brnem je primej zapas o zachranu, ale jinak to tou zajimavosti konci, nejsou tam moc zajimavy hraci na sledovani ...mozna Malinsky s Takacsem a asi Matejovsky, jak bude vypadat po te dlouhe pauze, jestli uz je ready

Reagovat
smazaný uživatel

No ja doufam ze Sigmu prejedeme, mozna se trosku zvedli ale a takovyma tymama my se trapit nesmime.. ale samozrejme, remizovali sme i s Brnem ze..

Bolka vs Brno mi prijde zajimava, protoze sem fakt zvedavej jestli se Brno nejak zvedne, to samy Bolka.. dost to podle me napovi o tom, jak na tom oba tymy budou se sancema na zachranu + teda bydlim v Brne a vim, ze uz tady lidi na Zbrojovku zase zacinaji akorat nadavat.

Reagovat
Coutinho10

jj, taky doufam, ze je dame, ale tyto tymy z Moravy jsou celkem neprijemne no a s Brnem se to potvrdilo, pokud to hodne protocis a nevyuzijes svoje sance

jako ta zachrana obecne bude zajimava sledovat, ale nevim, jestli ty zapasy budou koukatelny ale kazdopadne dnes to hodne napovi, jak jsou na tom...tezko odhadovat no, ale spis se tesim na nove hrace nebo ti kteri dlouho nehrali

a celkem jsem zvedavej i na posilenou Opavu, jak zahrajou...podle me to muzou hodne zamichat ten boj o zachranu

Reagovat
smazaný uživatel

Opava bude hodne zajimava.. tem i celkem preju. Trenoval me Lojza Skacel, kterej tam ted dela jakoze hlavniho dokud Kovac nema licenci.

Jinak doufam, ze nas zapas bude koukatelnejsi nez ty zapasy o zachranu... u prvnich jarnich a celkove domacich zapasu s outsiderama se dosta casto akorat naseru.

Reagovat
Coutinho10

pokud by náš zápas nebyl koukatelnější než zápasy o záchranu, tak by asi bylo něco špatně , ale věřim, že i Olomouc bude aktivní a přispěje k dobrému zápasu a my ty mezery v jejich obraně využijeme a nebude to jenom bušení do jejich betonu

Reagovat
Losinho

První se čtvrtým.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč proboha dělá jedničku, nebo jinak.. jak je proboha možný, že je Šustr v kádru ligovýho týmu?

Ta Zbrojovka ze sebe chce mermomocí udělat hlupáky.

Všem v JM kraji budou radit, jak se má dělat fotbal, všichni důležití jak Frekvence 1 a pak si dají do základu v bojích o záchranu tohle.

Reagovat
Greny

Protože jste se ještě nerozhodli kterého útočníka pustíte .. tak chytá Šustr

Reagovat
smazaný uživatel

Za me bych vam poslal Burena, Malinskýho, Stejskala i Takácse. A Tecla, sice vám bude hovno platnej herně, ale třeba je dobrej dříč do kabiny. Brno do ligy patří.

Reagovat
Greny

Co mám info... Má k nám jít Markovic vy chcete aby pravidelně chytal a mit to ve smlouvě... Jsme ochotni s tím souhlasit když poslete van Burena nebo Tecla..

Možná prihodite ještě někoho pro lepší vztahy mezi kluby.. protože se zde Trpisovi líbí jeden náš záložník

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Šumbera.

Reagovat
Greny

Jambor

Reagovat
Losinho

Markovič bude chytat a ještě se vytrestáte Teclem?

Reagovat
Losinho

Snad nenavážeme na jarní starty pod Trpišem (prohry v Jihlavě nebo v Ďouře). A jsem zvědavej jestli bude hrát Bah, když je Masopust v trestu. Vzhledem k absenci přáteláků atd spíš počítám s Bořilem napravo.

Reagovat
ZB 07

Normálně bych vsadil barák na Bolku, ale vzhledem k jejich formě vůbec nevím, co očekávat. Bohužel mě moc nenapadá nikdo, kdo by byl za nás schopnej dát gól, takže nezbývá, než to ubetonovat na aspoň na bod.

Reagovat
Greny

Nevíš jestli už kluci v kabině losovali kdo půjde na hrot? Možná bych tam postavil Doška a nakopaval

Reagovat
ZB 07

Fila odehrál celej zápas s Trnavou, tak možná bude nějakej experiment. Ale spíš to budeme hrát na Hladíka, to tak vidím.

Reagovat
Kaspar

Hlavne se konecne zbavte Vanka, to co rikal v tech rozhovorech, musi byt fajn takovy hrac do kabiny

Reagovat
Greny

je vidět že nemáš vůbec přehled co se u nás děje... Nemůžeš se zbavit Vaňka.. když chceš hrát 4-5-1 ... 4-2-3-1...

Reagovat
Kaspar

jo herne ano, ja spis myslel to jak se chova vystupuje vuci tymu

Reagovat
Greny

Vždyť by nám zbyli dva zdravý stredaci

Reagovat
Kaspar

ale rikam, nemam nic proti tomu jak hraje, ale tomu jaky je

Reagovat
Zephyr

Reagovat
božský John

Ja jsem loni byl na ligu tak natesenej, ze jsem se prvni kolo po zimni pauze stavil v Bolce kdyz jsem jel do Jablonce. Hrala se Slovackem a byl to asi nejhorsi fotbal v dejinach lidstva, skoncilo to samozrejme 0:0, takze ja bez premejsleni sazim na tenhle vysledek

Reagovat
soukup

já volím klasickou taktiku. Dám na Bolku, když vyhraje, mám aspoň prachy, když ne, tak budu spoko, že jsme tam neprohráli

Reagovat
soukup

jak kdyby musel dát gól někdo z útoku... Dreksa to tam trkne z rohu nebo někdo z 25m zavře oči, kopne bodlem a dá životní gól a pak to nějak ukopeme

Reagovat
ZB 07

No kéžby Když se koukám na sestavu Bolky, tak rozhodně teda nepostavili tým, kterej by nás měl převálcovat. Naše záloha vypadá takhle na papíře docela fajn, tak snad něco urveme.

Reagovat
Vysajmi hadici

Já mám vsazeno, že vyhraje Brno a nedostane gól a Opava o 2. Tak schválně :-)

Reagovat
Greny

To hřiště v Liberci je vtip ne? To je na regulérní kontumaci pokud se na tom nebude moci hrat

Reagovat
exse

Wow, sníh na hřišti

Reagovat
ratusek

tak stačilo zapnout vyhřívání včera a ne až dnes ráno

Reagovat
Kaspar

Liberecky rozpocet na vyhrivani je ve Slavii na hostovani

Reagovat
lampas

Reagovat
frankiefcb

oranžový balón, jako za starých času a jde se na to

Reagovat
monty25

Reagovat
naheCZ

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Firkraag

To už je fuk, hlavně ať se hraje!

Reagovat
Greny

Šustr - Šural, Dreksa, Pernica, Moravec - Sedlák, Vaněk - Štěpánovský, Pachlopnik, Fousek - Fila

Musíme jít po třech bodech hned od zacatku

Reagovat
naheCZ

OT: Kdyby jste si mysleli, že až moc hraje FM, tak jste na omylu:

https://twitter.com/sportbible/status/1349706745472495618

Reagovat
kilobyte

Jak si vzal na focení oblek, aby nevypadal jako úplný ubožák.

Reagovat
Imos

Ngyuen - Jugas, Tijani, Mikula - Koscelník, Chaluš, Mara, Fukala - Pešek, Rabušic, Mosquera

Kterej chytrák dělal to preview tohle je hrozný nonsense

Reagovat
FCSL

Tak Tijani nebude a místo Ramba asi Rondič, jinak to rozestavení může tekhle bejt, když momenálně máme jednoho slušnýho středního žáložníka

Já tipuju tekhle: Nguyen - Jugas, Chaluš, Karafiát - Koscelník, Michal, Mara, Mikula - Pešek, Rondič, Mosquera

Reagovat
Imos

Tijani nebude proč? u Sadílka jsem na karty úplně zapomněl

Reagovat
FCSL

Bez Jana Matouška a Mohameda Tijaniho půjdou do prvního zápasu po zimní přestávce fotbalisté Liberce proti Bohemians. Oba hráči jsou zranění. (ČTK)

Reagovat
ondrasch77

A Maru šetřej kvúli přestupu?

Reagovat
Imos

netuším, nedivil bych se a zakamuflovali to na nachlazení

Reagovat
ondrasch77

Není ani lávce a Hoftych mluvil o možném přestupu ven...

Reagovat
Pyroman

Obrana Bolky teda v tomhle složení vypadá na papíře strašně, to by tam Brnu něco spadnout mohlo i přes ty absence.

Reagovat
Coutinho10

v Opave luxusni travnik

Reagovat
djiros

Kéž by to takhle připravil každý tým 1. ligy

Reagovat
Coutinho10

velky rozdil, kdyz clovek kouka na druhy zapas z Bolky

Reagovat
matZz

proč o2 nevysílá Brna a dá se dívat někde jinde?

Reagovat
Fabregas@ole

O2 Tv číslo 5, tam jsem to našel

Reagovat
Liquid

mě to jak jindy multiplex taky nenabízí a je tam primárně Opava, ale asi mi chtěli ušetřit nervy....

Reagovat
naheCZ

Normálně to dává...O2TV Sport 4

Reagovat
matZz

áááááá, já jsem debil, klikal jsem jen na ten zápas, u kterého mají začátek v 16h. díky!

Reagovat
czechfant

oni to tam mají nějak blbě. Musel jsem kliknout přímo na kanál, v progrmau to maj o 2 hodky posunuté.

Reagovat
db18

Janoška by si ideálně mohlo Brno rovnou odvézt.

Reagovat
czechfant

Jirásek vypadá jako dobrá posila, ale ten Budínský nic moc :/

Reagovat
John Obi Mikel

Jirásek dohrál.

Reagovat
czechfant

Je to škoda, v tom středu si to dobře dával....

Reagovat
John Obi Mikel

Docela jo, ale jejich útoční hráči byli úplně neschopní.

Reagovat
Fabregas@ole

lup, stehno, out

Reagovat
ZB 07

Pernicaaa

Reagovat
db18

Reagovat
ondrasch77

Nechci si hrát na proroka, ale tak trochu jsem to čekal...

Reagovat
naheCZ

Brno To byli snad po druhé ve vápně ne?

Reagovat
smazaný uživatel

LOL .

Ale je fakt, ze pokud Pernica rozhodne po standartkach ze 4 zapasy, tak na zachranu utocnika nepotrebujou.

Reagovat
John Obi Mikel

To je efektivita.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Brno

Reagovat
20DollarsInMyPocket

KJVCD Tak ještě třikrát protočit sestavu a možná to na záchranu bude stačit.

Reagovat
Coutinho10

jestli mu nepomuze Matejovsky, tak asi nikdo, leda ze by se jako zolik probral Malínský

Reagovat
czechfant

Jako od Maliny si slibuju hodne moc. Ale dneska do betonu asi ne

Reagovat
Coutinho10

ale jako i ten Matejovsky to umi dobre dat a jednou to ukazal par minut pred koncem polocasu, jak byl skoro az v obrane u leve lajny a z jednicky to dal vzduchem do kridla po ty levy strane...bejt tam lepsi hrac, tak by mohl jit do centru nebo jit do vapna...2. polocas bude zajimavy

Reagovat
czechfant

Jo to jo, to jse mnemyslel vůbec proti Matějovskému

Otázka je jestli je dobrý, aby hrál dohrmady s Budínským

Reagovat
RadekVonCZE

Karel Jarolím Ví Co Dělá?

Reagovat
Greny

Pískej konec

Reagovat
ZB 07

Tohle musíme vyhrát, Boleslav je strašně jalová směrem dopředu. Dvojice Pernica - Dreksa vypadá, že by mohla mít ligový parametry, útok podle očekávání marnej, takže snad jim Dostálek naordinuje na druhej poločas poctivej beton

Reagovat
Firkraag

ech, škoda. To brzo.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Firkraag

ech, škoda. To brzo.

Reagovat
FCSL

https://pbs.twimg.com/media/Er2ZSd5XcAU4jjg?format=jpg&name=medium

Tak to je slušná slátanina V podstatě nemáme středního záložníka, krása

Reagovat
Firkraag

S nějakou takovouhle píčovinou na nás jednou vyrukovaly Teplice a porazily nás

Reagovat
Briggus

Klidně tam mohl dát rovnou Faška, byť tu je týden... Ale i tak tipuji 1:0, Rabušic z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Proc se proboha v Bolce jeste nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Dreksic dolu a ne prilis chvalena posila Zahummensky misto nej... to bude zajimave.

Reagovat
naheCZ

Bez Dreksy? Tak to je špatný pro Zbrojovku

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to jede.

Reagovat
naheCZ

Naštěstí nic...ale nevěřím, že bez něj udrží nulu

Reagovat
czechfant

Yes! Konečně

Reagovat
John Obi Mikel

Ladra

Reagovat
John Obi Mikel

Tak nic.

Reagovat
naheCZ

Tam byla ruka ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hosi vole Sustr delal kiksy i ve treti lize v Kromerizi, nemel na to.. a ted chyta ligu?

Reagovat
soukup

povedl se mu půlrok v Líšni a to v dnešní době znamená přestup do Zbrojovky

Reagovat
smazaný uživatel

To je hruza.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko!!!! Nic jiného než tři body neberu!!

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Dacan z bolky, kde se tam vzal? Celkem aktivni.

Reagovat
John Obi Mikel

Jestli myslíš Dancáka, tak z Dukly.

Reagovat
czechfant

Hraje slušně, dobře odebírá míče

Reagovat
John Obi Mikel

To zakončení a finální přihrávky od Boleslavi to je čistá katastrofa.

Reagovat
John Obi Mikel

Matějovský

Reagovat
czechfant

Dobře Matěj

Reagovat
Liquid

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllll !!!

Reagovat
Coutinho10

zrovna jsem chtel vsadit, ze Bolka otoci

Reagovat
ZB 07

Ať Šustr proboha aspoň předstírá, že to chce chytit

Reagovat
John Obi Mikel

Taková Kepovina.

Reagovat
czechfant

Doufám, že ten Budinskej kroutil hlavou nad sebou a ne nad tím že byl vystřídanej

Reagovat
ondrasch77

Malinský místo Budínského

Reagovat
Salfovic

Matějovský gól

Reagovat
Gelu28

No tak koukám, že pan Smola se ani v tom rumunsku nic za půl roku nepřiučil a jen se tam prochází po place...jako za Baník kdysi

Reagovat
smazaný uživatel

Typico ten Hladik ted

Reagovat
Imos

wtf ta sestava slovanu, to je tak smutnej pohled doprdele kdo můžete vsaďte majlant na Bohemku, tohle přece nemůžeme vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Rambo 2x a easy win.

Reagovat
ratusek

jako ta sestava vypadá příšerně a právě proto v klidu vyhrajete, jako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Zadna sestava neni dost hrozna aby nemohla porazit doma Bohemku.

Reagovat
Imos

To byl gól, no lepší zakřiknout prohru než výhru

Reagovat
ondrasch77

Twl nestraš, já mám na vás 1

Reagovat
Wyrda

Mara nehraje proč?

Reagovat
Imos

Přestup do Sparty hádám

Reagovat
exse

U Sparty pochybuju, že by dělala smysluplný přestupy. Spekulovalo se, že kolem něj krouží Plzeň jako náhradu za Kalvacha.

Reagovat
Salfovic

Těžko bude Slavie prodávat hráče Spartě či Plzni.

Reagovat
Imos

Vtipe vylez

Reagovat
Salfovic

Žádný tam není.

Reagovat
Wyrda

Taky si říkám

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda by mohl rozhodnout.

Reagovat
ratusek

Liberec Klokan nebo Slovácko Karviná? asi se podívám radši na Slovácko

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

No bychom aspoň mohli pokopat Mosqueru

Reagovat
RadekVonCZE

Už vám tam jeden šoupl

Reagovat
naheCZ

To je výhoda jak prase...rozhodčí

Reagovat
John Obi Mikel

Tak když nechce hrát.

Reagovat
naheCZ

Tak neměl hrát kam...taky rozhodčí musí posoudit, zda je to pro tým vůbec výhodné....a na konec za to dá ještě druhou žlutou...to taky nechápu, proč teda nepískl hned

Reagovat
ratusek

tvl škoda Šumbera

Reagovat
ZB 07

To je škodaaa

Reagovat
John Obi Mikel

Ta Boleslav jsou fakt dementi. Zápas, kde přehrávali Brno, málem ještě kvůli pokaženému závěru prohráli.

Reagovat
Imos

To byl snad faul na Le Gianga ne?

Reagovat
oli9

Zítra Baník Sparta - 18 stupňů jak budou hrát to bude mazec

Reagovat
Wyrda

Mě by teda zajímalo kde na ty čísla všichni chodí. Aladin ukazuje krasných -5

Reagovat
Wyrda

edit už -8 ale itak

Reagovat
oli9

Tak Edit - 13.. - 20 v Ove bude až v 8 ráno v pondělí... Říkají to všechny modely na které koukám.. Nejlepší je Klara.. On noru

Reagovat
lichna.

-18 tam bylo ještě včera no. Ale tak asi bude o něco tepleji.

Reagovat
oli9

No posunulo se to až na ráno.. U nás na Slovácku - 17 ovšem bude těch 7 navečer

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná pentle

VAR

Reagovat
oli9

Slovácko do na poháry

Reagovat
ratusek

tak do nebo na

Reagovat
PISTOLERO

Nelze jim je nepřát

Reagovat
smazaný uživatel

Klimeeent! Konečně začíná pridávat k dobrým výkonům i góly!

Reagovat
Coutinho10

Bah v zakladu

Sestava: Kolář – Bah, Kúdela, Hovorka, Bořil – Hromada, Oscar – Sima, Stanciu, Provod – Kuchta

Lavička: Kovář, Tecl, Van Buren, Beran, Júsuf, Kačaraba, Musa

Reagovat
Losinho

Hromada přál bych mu to, buzerantovi našemu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Bakary3

;

Reagovat
Kaspar

zajima lavicka bez jedinyho zaloznika snad Hromada, Oscar, Stanciu vydrzi cely zapas

Reagovat
JackBlack

Beran je záložník, jinak těžká ofenziva na tý lavičce no

Reagovat
Kaspar

to, ale neni to stredak, neco jako Buren na kraj

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však je to střední záložník na Stanciovu pozici. V létě v přípravě hrál hodně slušně i z větší hloubky, na kraji nikdy nehrál.

Reagovat
Losinho

V Liberci hrál, u nás (doufám) spíš uprostřed.

Reagovat
John Obi Mikel

Beran je SOZ/CAM/AM (Nevím, jaká zkratka se používá) a může hrát i na kraji.

Reagovat
JackBlack

Právě že je ale v Liberci hrál teď víc zápasů na krajích

Reagovat
Freedo

Nikdo není zdravej. Chybí Traoré, Šéva, Holeš, Lingr, Zima. Max by tam mohl být Jurásek.

Reagovat
Kaspar

je to prvni zapas, plno sil, vydrzi bez stridani

Reagovat
Coutinho10

totalni fotbal proste...vsichni do utoku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

kdo se vrací nevěří golmanovi

Reagovat
John Obi Mikel

4 útočníci, 1 ofenzivní záložník, 1 stoper, 1 brankář Taková normální lavička, ne?

Reagovat
Losinho

Yusuf u nás párkrát hrál podhrota + ten Beran.

Reagovat
Freedo

Čekal jsem Bořila napravo a Oscara nalevo kvůli absenci Masopusta. Ale kdyby nehrál Oscar ve středu, tak tam nemáme koho dát. 7 absencí je síla, snad ta šestice se zdravotními problémy nebude Covidem poznamenaná. Třeba Koly v rozhovoru říkal, že trénoval snad jen dvakrát a měl docela těžkej průběh.

Reagovat
Coutinho10

jj ale nastesti to Koli mel hned (brzo) po konci podzimni casti, takze se z toho stihnul dostat

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kolářovič - Bahič, Kúdelič, Hovorkič, Bořilič - Hromadič, Oscarič - Simič, Stanciuč, Provodič - Kuchtič

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

*Kolářič

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci se nechat unest, ale ta sestava je neskutecna. Krome Tecla a Yusufa na lavce jsem megaspoko.

Reagovat
smazaný uživatel

Mysleno jakoze by meli byt nekde v kurve, ne v zakladu.

Reagovat
Kaspar

Dovezte tomu komentatorovi do Liberce kapsenik

Reagovat
John Obi Mikel

Pošleme na hostování. Vyprat a vrátit.

Reagovat
Imos

Ztracený dva body, jen protože se ludva vysral někoho normalně přivést včas, těžko můžeme vyhrávat když nemáme kádr

Reagovat
ondrasch77

Hlavně že ten zmrd komunistickej díky EL vytěžil přes 100 míčů...

Reagovat
Coutinho10

O2 studio zaprodanci s Fortuna cepicema

Reagovat
Gelu28

jo no

Reagovat
ondrasch77

Aby dneska nebylo překvápko, když má Slavie takových absencí...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole ten Greššák tam, furt nechápu, co na něm Látal vidí.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Takže samozřejmě dá góla, když ho teď kritizuju

Reagovat
smazaný uživatel

Grešlák. *

Reagovat
smazaný uživatel

Má dvě Š vedle sebe, to jenom tak někdo nemá

Reagovat
naheCZ

Provod

Reagovat
Gelu28

Střela Provoda orazítkovala rohový praporek

Reagovat
ZB 07

"To je můj první gól tady"

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo co

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Proč to Hovorka nekop do prdele do autu, místo do hráče?

Reagovat
meno

Kdo tam posílal na Baha úplně debilní přihrávku? Hromada?

Reagovat
Mirek na tenisu

Hromada je průměrák. To potvrdil už v Plzni i Liberci.

Reagovat
meno

Dneska není špatnej, ale (jestli to byl on) zavil první gól. Nebo odstartoval tu sérii chyb, která ke gólu vedla.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Losinho

dobrej zákrok

Reagovat
Banikovec7

Kolář se zase bojí míče?

Reagovat
Losinho

Podle komentátora "šel dobře na zem"

Reagovat
Coutinho10

jeste ze tak

Reagovat
Losinho

Kúdela to kope dobře.

Reagovat
doshcz

jasná ruka, wtf

Reagovat
ondrasch77

Takže 1:1

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nevím, jak si byli tak jistí zmetci z O2, že to byla od Kuchty ruka. Z těch záběrů to nebylo vůbec jasný, ale skoro až bych řekl, že spíš nebyla.

Spíš bych řešil to, jestli to náhodou nebyl od Kuchty šlapák

Reagovat
naheCZ

taky jsem tam ruku úplně jasně neviděl

Reagovat
Banikovec7

Dotkl se úplně jasně, je jen otázka, jestli se taková ruka při odrazu od vlastního těla píská.

Reagovat
jackinho10

Jo to mi vlastne nedoslo, ze ty ruce po odrazu od tela se nepiskaj

Reagovat
Banikovec7

Jo, ale řekl bych, že to platí jen ve vlastním vápně u penalty, jinde je ruka všechno.

Reagovat
dave30

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je spíš takový nepsaný pravidlo . Kdyby dal Kuchta gól, tak se určitě píská ruka, jelikož by došlo ke kontaktu bezprostředně před gólem. Takhle záleželo na posouzení rozhodčího.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
jackinho10

To je taky pravda. Jak pisu nize, fakt se v tech rukach uz nevyznam

Reagovat
smazaný uživatel

Brajte mrdá

Reagovat
jackinho10

Ta ruka od Kuchty se nepiska pred golem? Ja uz se v tech pravidlech ohledne ruky fakt nevyznam

Reagovat
JessePinkman

Tak co je ruka a co ne?

Reagovat
smazaný uživatel

what, však hrál rukou nejprve Kuchta

Reagovat
Liquid

VAR v akci asi 2 chyby ve 2 minutách, ani jeden gol neměl platit, González byl zřejmě v ofsajdu a během za míčem ze zapojil do hry čímž přetavil ofsajdové postavení v platný ofsajd a zároveň mohl ovlivnit i chování brankáře, tím že nakonec těsně před míčem zastavil a přenechal střelu Breitemu na tom nic nemění a Kuchta se zřejmě dotkl před faulem rukou, čili opět penalta měla být odvolána, VAR k hovnu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hovorka teda dělá dobrý píčoviny.

Reagovat
db18

Dle očekávání. Čekal jsem deportaci pod Ještěd.

Reagovat
smazaný uživatel

S přehledem.

Reagovat
Coutinho10

takhle by to slo

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty jo chudák Látal

Reagovat
db18

Reagovat
Luc-Luc

no jo, Slavia nemuze, tak rozhodci piskne nejake ty penalticky

Reagovat
martin1

Reagovat
naheCZ

Sima si na penalty nevěří? Čekal bych, že s jeho střeleckou formou je bude kopat on a ne Kuchta

Reagovat
db18

tak... hlavou tam nedokopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ze Ondracek jo.

Reagovat
Freedo

Ja bych zas čekal Nica.

Reagovat
John Obi Mikel

Po té, co zazdil proti Leverkusenu? Fakt už radši ne.

Reagovat
Freedo

No jasně. To byla jedna pecka,to se stane. Hlavně si myslím, že by mu to pomohlo získat sebedůvěru.

Reagovat
Mass

Ta mu asi nechybí, když má 45 střel a z toho jen 3 góly...

Reagovat
eliskafan

Slavia se snaží být sympatický tým jako Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Berbr je venku 2 dny, ale už zase začal úřadovat

Reagovat
martin1

Reagovat
naheCZ

Provod

Reagovat
jackinho10

Predpokladam, ze kdyby to Kuchta nedorazil, tak tu penaltu necha opakovat, vzhledem k tomu, ze Mandous byl pres lajnou

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No není to dobrý, trága od Hovorky a Oscara, ostatní jsou dost neviditelní. Trochu se bojím ožlucenýho Kuchty, s tím jeho stylem hry udělá druhej loket a jde pryč. Jinak klasickej humus zápas po přestávce, s x fauly na obou stranách.

Reagovat
Mirek na tenisu

Kdo je u videa? Ardeleanu s Královcem? Kuchta si evidentně přihrál balon paží. Tak nevím. Dělají si z nás sudí prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

Z tebe nikdy Mirku.

Reagovat
Mirek na tenisu

A z tebe Bobo ?

Reagovat
Coutinho10

trosku to vazne no...bude to chtit nejak ozivit, mozna Berana bych tam dal a pak Micka

Reagovat
John Obi Mikel

Kuchta <-> Mick

Reagovat
DieFohlenBMG

Třetí penaltu půjde kopat Kolář

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Noo Kolář to mohl taky chytat, to šlo na něj.

Reagovat
dinss

Tak co sešívky. Chtěl bych vidět teď vaší objektivitu.

Reagovat
Jakubisko

Prvni penalta bejt nemela a sere me to.

Reagovat
Freedo

První fakt bejt neměla, to musím uznat. Škoda, že ani s VAR to nefunguje.

Reagovat
Kaspar

prvni gol bych neuznal tam se Gonzalez porad zapojoval do hry, prvni penalta ne, ale pravidla jdou bohuzel temto nemehlum na ruku, ani si ted nevybavuju jestli se sel rozhodci podivat nebo ne, jestli ne, tak je to zase dalsi voda na mlyn no

Reagovat
dave30

González vůbec v ofsajdu nebyl.

Reagovat
Liquid

a dost možná neregulérní gól Sigmy nezmíníš, jde tam čistě jen o to, zdali byl Gonzalez po tom odrazu od olomoučáka v ofsajdu, protože během za míčem se zapojil do hry

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm

Reagovat
dave30

Viděl jsi někdy, kdy se píská ofsajd? Nechají hráče běžet klidně 20m za míčem a teprve při jeho převzetí se píská. Už se to snad tisíckrát kritizovalo. Takže kdy se píská? Zřejmě až při převzetí míče. Převzal González míč, nebo mohl někoho svým pohybem ovlivnit? Nepřevzal a žádné ovlivnění také nevidím, protože běželi s Breitem v podstatě úplně stejně, takže Kolářovi mohlo být úplně jedno, jestli míč převezme jeden, nebo druhý. Navíc nikdo 100% neukázal, že by byl Gonzalez v ofsajdu.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Liquid

ofsajd to byl a nesmíš se zapojit do hry, toleruje se zastavení a vracení s tím, že se píská ikdyž hráč zastaví a je do 2 metrů od gólmana, zde k tomu míči každý směřoval z jiné strany čili ano ovlivnil tím gólmana, protože Kolář klidně po svém vzoru mohl vystartovat kdežto Breité byl dál

Reagovat
dave30

Teď jsem si to prohlížel na livesportu. Ofsajd to v žádném případě nebyl, takže k ostatnímu se ani nebudu vyjadřovat.

Reagovat
dave30

To nebyla ani hraniční situace, tak proč píšeš, že to byl ofsajd? Gonzáles byl v momentě toho skluzu (při kterém byl Breite nastřelen) tak 2 metry za nimi. Příště nelži, prosím.

Reagovat
dinss

Koulal jsi někdy na moderní posuzování ofsajdu nebo jsi ještě v éře, kdy se chytala i malá domu?

Reagovat
Liquid

naopak pravidla zpřísňovali, viz neuznaný gól Pardubic na Spartě když byl snad ten hráč dokonce až za čarou mimo bránu a Gladbachu takto také neuznali góla

Reagovat
dave30

Hráč mimo hrací plochu nebyl nikdy (nikdy!) posuzován jako hráč mimo hru. Navíc při tom Surzynově neuznaném gólu ten útočník (stál tak půl metru ve hřišti) opravdu v momentě střely bránil Hanckovi v pohybu směrem k bráně. Asi by to Hancko stejně neměl, ale toto pravidla opravdu neřeší. Porovnáváš případy, které spolu nemají vůbec nic společného. Navíc to ofsajd vůbec nebyl (ani hraniční situace), tak už s tím, prosím, přestaň.

Reagovat
kilobyte

Gonzalez byl za míčem, takže to offside být nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Na hraně.

Reagovat
Coutinho10

jak ze se to rika...

nebyl tam prukazny zaber = nejednalo se o zjevne pochybeni rozhodciho

Reagovat
martin1

To by už letka pořádala nálet.

Reagovat
Losinho

Že nám dneska fotbal spíš dával než bral.

Reagovat
Banikovec7

Mikolanda

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda ho poprosil, aby to přikryl.

Reagovat
Mirek na tenisu

Nemá Slavia těch trenérů a asistentů na lavce nějak moc? A Řehák je jenom v trenclích

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je humus ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim... proc kazdej zapas po delsi pauze musime hrat totalni sracku? At uz proti komukoliv.. tohle je Trpisova velka slabina.

Reagovat
naheCZ

Skvělej gól

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaal Kuchtiiiic konecne hezka akce

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak raději vystřídat a Mick na plac

Reagovat
Coutinho10

idealni cas by to ted byl

Reagovat
Kuchta

Jsem geniální

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchta vole... sešitej Lafata s Kukou.

Reagovat
db18

A Doškem.

Reagovat
Mass

Tak ti svojí herní inteligencí byli úplně jinde. Mně spíš tim snaživim dřeváctvim připomíná Luďka Zelenku.

Reagovat
Mirek na tenisu

Zelenka nebyl tak zákeřnej

Reagovat
smazaný uživatel

Ale byl plešatej.

Reagovat
Coutinho10

Mick = navrat krale

Reagovat
Coutinho10

vsechny utocniky na hriste

Reagovat
Coutinho10

jinak Yusuf i Mick dobre kombinace...jsou jako vymeneni

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Fauly: 17-20

Reagovat
smazaný uživatel

Azpilikule To je pičo technika.

Reagovat
Mass

Mimo mísu: Koukám na házenou Norsko-Švýcarsko a zdá se, že imigranti se specializujou na fotbal, nevidim tam ani jednoho slimáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jsi imigrant a seš šikovnej rukama, tak kradeš nebo bodáš. Když stojíš za hovno a seš levej, tak jdeš hrát fotbal.

Reagovat
discarda

to ze je nevidis neznamena ze tam nejsou, nevidis je proto, protože jsi schopnej rozeznat jen barvu kuze

Reagovat
Kepy_FCB

S tim mrazem to nebude tak horký, tady předpovídali na ráno -12 a je tu -5, v OV to bude podobné

Reagovat
lichna.

Je tu -9 takze si dovedu představit ze večer tech -12, ,-14 bude...

Reagovat
smazaný uživatel

za plotem bude -88 #Trevor

Reagovat
Kepy_FCB

Bude u cukrouska, tam bude +69

Reagovat
smazaný uživatel

-157

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NataženýTříslo
Reagovat
naheCZ

Bez obrany...za barák na Baník, tutovka

Reagovat
Losinho

Jak ten Souček stihl 4 žlutý proboha?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak na to se těším Snad ten Baník porazíme i tak.

Reagovat
kilobyte

Ještě včera tam Kozáci a Hancko nebyli.

To budou hrát všichni co jsou zdraví.

Reagovat
HorajzmAmmann

Dneska by to chtělo využít těch absenci na straně Sparty, ale i tak nejspíš Sparta složí slušnou základní sestavu ... Remízu asi beru.

Lasty- Fillo, Stronati, Pokorný, Fleisman - Janoš, Tetour - Azevedo, Mena, Buchta (Holzer) - Zajíc (Potočný)

Reagovat
HorajzmAmmann

I když dneska bych místo Meny toho Kaloče klidně dal do základu. Ať se pověsí na Dočkala a nehne se od něj. Navíc Menovi nezávidím tu kosu... Vyhřátej ze Španělska

Reagovat
žrout

Není Kaloč DM? Dávat ho tam místo AM?

Reagovat
HorajzmAmmann

Na AM by se posunul Tetour. Takhle se to v poslední době hrálo několikrát.

Reagovat
žrout

Asi by mi přišlo škoda hrát doma proti zdecimované Spartě na dva DM.

Reagovat
veikko

Proti Spartě to Baníku už delší dobu nejde. Ale jestli nebude moct nastoupit ani Hancko a Karlsson, tak kdy jindy je porazit? Se stoperskou dvojicí Plechatý, Lischka (případně mladý Vitík) a s Polidarem na kraji bych pak o slušné základní sestavě moc nemluvil.

Reagovat
HorajzmAmmann

Heca - Plechatý, Lischka,Vitik -Vindheim,Sáček, Dočkal,Polidar -Mincev,Juliš,Krejci

Bude to cca takhle u Sparty?

Reagovat
Bakary3

Jestli jo, tak je to normalne tym tak na klidnej stred tabulky

Reagovat
HorajzmAmmann

Tím pádem by to mohlo být vyrovnané utkání

Reagovat
Bakary3

Tak tady vidim Banik vys, v Obrame o 2 parniky, v zaloze diky Janosovi taky, kridla azevedo a holzer taky asi lepsi , lepsi hrot julda, ale ausi se k nemu neco dostat

Reagovat
HorajzmAmmann

no uvidíme. Pořád jsem opatrný. Stále to je Sparta! Ale asi to budou muset odehrát bez střídání

Reagovat
veikko

V bráně to spíš bohužel bude Niţă a pokud nebude moct hrát Hancko, tak bych spíš čekal, že to Sparta bude hrát na 2 stopery. Jako jestli s tímhle prohrajeme, tak budu ještě mnohem nasranější než obvykle.

Reagovat
HorajzmAmmann

bude hodně záležet na tom, jestli Zajíc a Potočný budou spalovat nebo konečně něco dají.. Poslední dobou jenom zahazují šance. Vyhrajeme pouze v případě, že budeme efektvní.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník, Plzeň, Liberec.. Se poperou o 4.flek

5. Místo za nějakých podmínek je reálný taky že? Když vyhraje pohár, kdo je již kvalifikovaný.

Takže buď vítěz poháru a nebo 5.misto Liberec-Baník. Plzeň by si měla aspoň 4.miisto pohlídat.

Reagovat
Wyrda

přesně tak. A dost pravděpodobně pohár vyhraje nejkdo kdo skonci na 4. miste a výš. Takže 5. místo bude znamenat taky Evropu. Letos je pohár o to zajimavejsi ze vitez jde do EL a ne do konfederační ligy takže moznost vydelanych penez daleko vyssi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pohlídat 4. místo z 9. místa?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, slovíčkaření? Je logické, že Plzeň na taková místa nepatří a určitě takto neskončí. Sparta letos nehraje špatně a Jablonec má formu. Takhle myšleno, že 4.misto by měla mít Plzeň a tak i pohlídat.

Reagovat
smazaný uživatel

No měla skončit. Možná tak na základě výsledků z posledních 10 sezón. Letos je to bída a nepřekvapilo by mě, kdyby skončili mimo Evropu, od 6. místa dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jackinho10

A jak to bude, kdyz Slavia treba vyhraje ligu i pohar, tak EL bude hrat ten na 3. nebo na 5. miste?

Reagovat
Coutinho10

mel by zase ten z 3. mista

Reagovat
smazaný uživatel

Na 3.miste a nešel by do předkola, ale přímo

Reagovat
oli9

Slovácko?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím, že to udrží. Neidivam se na tabulku, ale čemu důvěřuji

Reagovat
Gelu28

OT: Ta jebka bolševická Prymula nám určuje, že roušky sundáme až o letní prázninách

To určitě ty klaune...v květnu může bejt několik dnů +29 stupňů ve stínu a URČO TO BUDE NĚJAKEJ DEBIL NOSIT

Reagovat
exse

Reagovat
Znalec

Takže to na podzim hodíš Trikolóře nebo SPD?

Reagovat
Greny

I to je možná lepší volba než ten dement že Slovenska

Reagovat
HorajzmAmmann

Ja jsem překvapený, že ještě někdo po roce brečí nad rouskama. To mi fakt vadí asi nejméně. Přežilo se to loni přežiju to i teď.

Na druhou stranu mám štěstí, že to nemusíme mít v kanclu v práci. Ale jinak jsem s tím smířený...

Reagovat
ZB 07

Dá se na zvyknout v pohodě, už mi popravdě přijde skoro nepřirozený nastoupit třeba do busu bez roušky.

Reagovat
HorajzmAmmann

navíc konečně mohu balit holky venku, protože mi není vidět do xychtu. Velká výhoda

Reagovat
ZB 07

Přesně tak. Akorát je tam to riziko, že nevíš, koho balíš, když mají roušku i ty holky.

Reagovat
ratusek

tak dřív se dával pytel na hlavu, ted mají roušku, takže cajk.

Reagovat
Znalec

ale na pytli se aspoň dala udělat díra na kuřbu, teď člověk musí kvůli roušce doufat, že buchta nebude mít voko nebo nosí aspoň 30 mm fleše...

Reagovat
ratusek

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Já teda nejsem žádnej kverulant a roušku poctivě nosím, ale přirozený mi to nikdy nepřijde.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jiní si rychle zvykají. To je nebezpečné zvláště pro lidi se zdravým přístupem k životu. Nevím co na to říkat. Je to jako chronická nemoc. Buď se chceš uzdravit, nebo si zvykneš. A umřeš.

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

Reagovat
iamek

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to venku někde na ulici kde kolem tebe sem tam někdo projde nosíš? Já to mám v hromadné dopravě, v obchodech atd. a nemám s tím problém, ale venku na vzduchu, když kolem někoho projdu během chvilky se zavřenou hubou bez roušky, ničemu to nevadí.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vyjdu z obchodu, tak to sundávám a z lidí, co potkávám na chodníku, to má tak 1/10.

Reagovat
ratusek

vždyt to mají i blbci co venčí psa a nakazí se maximálně tak od mravence

Reagovat
HorajzmAmmann

Teď se to musí nosit venku? Nemusí... Takže to nenosím. Až se to bude muset nosit venku přežiju to.

Reagovat
ratusek

hele venku to v žádným případě nenosím a nosit nikdy nebudu. Vevnitř to koušu těžko, ale nosím to, co taky jiného že jo. v práci v kanceláři to nenosím, naštěstí tam máme normální lidi, ktaří to taky nenosí až na ty, co se toho bojí uplně nejvíc a nosí respirátor.

Reagovat
smazaný uživatel

S brýlemi je to teď v zimě paráda. Kamkoliv vlezu, tak asi 5 minut nevidím. Nehledě na to, že nožičky kloužou na té gumičce od roušky, takže při sklonění hlavy mi padají dolů. Už se těším až to sundám...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvuj spatny zrak je dan za to, ze mas titul Ing. a zes moc cumel do ucebnic!

Reagovat
ratusek

anebo do monitoru když sledoval hodně porna během studia

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdu máte oba, jsem inženýrem pornografie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Ja to mit v praci nemusim tak ostatni at si tam v tom klidne chcipnou... meli se lip ucit a taky sedet v kanclu co?

Reagovat
HorajzmAmmann

Měl jsem to na brigádě 2 mesice uvnitř ve vedrech a zvyknul jsem si... Nevím proč by na to měl někdo chcipat Ale samozřejmě je lepší být teď v kanclu kde to mít nemusíš než třeba za pokladnou kde jim to nezávidím, ale bohužel, musí si zvyknout...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejjednodušší opatření, který nikoho nijak neomezuje a zároveň pomáhá.

Reagovat
oli9

Přesně tak ať je jaký chce stupeň já si to dám jen když jdu do obchodu.. Nikam jinam vlastně nechodím do uazvreneho5 prostoru.. Na hubě jsem to venku nikdy neměl... Proto roušky ani moc neresim... Stejně si ji každý nadadi jen na nákup a tu stejnou zmuchlanou co má v autě jako já od jara... Účinek žádný jen možná psychologicky

Reagovat
Gelu28

Možná tě zklamu ale aby mně něco vadilo a něco trápilo tak fakt k tomu nepotřebuji volit politického podnikatele Okamuru, který každý protinázor na svém FB maže a lidi blokuje a nebo Mladého Klause, který se hrdě hlásí k ruským způsobům viděni světa.Takže ani jednu tuto stranu fakt ne

Reagovat
NataženýTříslo

Co máš proti Trikolóře?

Reagovat
Znalec

Budu stručný, protože nevím, jestli patříš mezi tvrdé jádro zastánců a pak bych diskuzí jen ztrácel čas nebo teprve přemýšlíš koho volit, pak toho můžu napsat víc...

- nesouzním s programem, který hlásá řešení problému, když problém v podstatě ani neexistuje... suverenitu ČR má a odstřihnutí se od dnešního globalizovaného světa by bylo pro nás všechny horší než lepší, nevidím žádné výhody toho, co hlásají...

- program navíc nelze brát vážně, protože Klaus lže kudy chodí, takže odhaduji, že v případě vítězství ve volbách zůstane u nějakých 30 % z programu... to, co chce tvrdé jádro jejich voličů a jinak bude řešit svoje zájmy

- zmínil jsem návaznost Klaus - program - realita... je to stejné jako u SPD nebo ANO, strana jednoho muže, kdo se vzpříčí bude odejit nebo to nedá a odejde časem sám... s Klausem to roste a padá, pokud ta strana vydrží, tak v příštích 10 letech bude opakovaně předsedou Klaus a nikdo jiný, málokdo si troufne zvolit někoho jiného v rámci této strany, přitom to jestli je strana demokratická by mělo naznačovat už jen chování mezi členy...

- panují pochybnosti nad financováním strany a jsou podezření na podobný problém jako měla svého času SPOZ Zemanovci...

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

Ale jedno musím vládě nechat...to co předvedl Havlíček na prima a Schillerova v otázkách VM to ukázalo že jsou ještě víc vypatlani než se do dnešního dne zdalo

Reagovat
naheCZ

Co mlela ta čarodějnice zas? U Havlíčka vím, že idiot ani neví, že číslo pojištěnce je stejný jako rodný číslo

Reagovat
Greny

Např:

Schillerova : Babiš se politicky zavázal že daně budou jen dva roky..

Moravec: takže pokud po volbách budete ministryně financí pro rok 2023 zvýšíte daně?

Schillerova: takhle se to říci neda

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
andrew96

Určuje?

Reagovat
Blasphemer

Seš frajer a vůbec nejsi ovce, kámo. Cením jak zmrd.

Reagovat
ratusek

v tohmle tématu se neshodneme, ale tímhle si mě rozesmál

Reagovat
Gelu28

jako já to ve vniřních prostorech taky nosím...ale nosit to třeba v létě nebo i v zimě venku je nesmysl....a nechápu proč nám nemůžou povolit partu lidí v hale 5 na 5 ....když se tam všichni známe .....ale Prymule by řekl že i tam je riziko...hroznej kjetén to je v mých očích....jen si vemte jak řídil Hradeckou nemocnici....jen samá malá domů tam byla...pro známé a rodinu....a vyšetřovali to tehdy a zametli to pod koberec tradičně

Reagovat
ratusek

jo já s tebou souhlasím

Reagovat
Fakt

Jooo tak když se znáte tak na vás korona nemůže.

Reagovat
ratusek

on ot myslel tak, že se setkávají normálně a ne jen při sportu a jen při sportu se musí testovat, chytrolíne

Reagovat
Gelu28

díky ratuseku že mně chápeš....ten Faktař výše zase musel přidat svůj pohled...nechme ho :) je demokracie přece

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
fabec1222

Cenim, žes tam dal OT, to většina místních zastánců pravé demokracie a svobody nedokáže

Reagovat
ratusek

ted sem si přečetl, co zamýšlí Kubek. To je stejnej psychopat jako Flegr. Doufám, že na oba bude podané trestní oznámení pro šíření poplašné zprávy v době nouzového stavu

Reagovat
ratusek

tak on je psychopat a užívá si svou chvíli slávy a nechápu, že mu to někdo žere a zvou ho do TV a dělají s ním rozhovory, I když chápu. je to dobrej clickbait

ale spíš by ho měli zavřít za šíření poplašných zpráv

Reagovat
Kepy_FCB

Ta chvile slavy se nam nejak protahuje

Reagovat
smazaný uživatel

Venku jí nosit nemusíš, vevnitř pochopitelně ano. Neboj, nic ti to neudělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proč to vlastně máme vůbec nosit? Přemýšlí o tom ještě vůbec někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to sníží množství viru, kterej vyprskneš. To ti od března nikdo neřekl?

Reagovat
Coutinho10

kde jsou hraci Pardubic a rozhodci

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten Černý už je dobrej pantáta

Reagovat
Gelu28

to je...nemá v lize co dělat.....je tam asi za zásluhy...ale oproti jeho otci který má na kontě přes 80 ligových branek je on žabař....nemá jich snad ani 10

Reagovat
dinss

Vypadá sice jak z okresu ale svoje si splní a hraje fakt dobře.

Reagovat
Blasphemer

Šulc!

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hruška! Já to nepochopím, místo aby dali šanci Staňkovi na jaře, aby se ukázal, jestli na to má a případně pak situaci řešit v létě, tak tam budou furt sušit Hrušku.

Reagovat
ratusek

Protože chalani dobře napredují v tréninku. A rozhodnou mikrosituace a v těch je Hruška asi lepší

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Škoda, že ty makrosituace Hruška nezvládá

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

Ten Gula chodí ke staré Hruškové do bordelu ne? Že furt chyta... Jiný vysvětlení nemam

Reagovat
dinss

Reagovat
kilobyte

Se slevou.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
fabec1222

Spoléhaj, že zná prostředí

Reagovat
Salfovic

Čermák na lavičce

Reagovat
dinss

Čermák za Kayambu a Buchič na křídlo. Ale alespoň ten Šulc, když je tam zase bordel fotr.

Reagovat
ratusek

tvl to hřiště je v dezolátním stavu už teď. nedovedu si představit že tam bude každý víkend jeden zápas. to hřiště bude v půlce unora na odpis.

Ted se tam hraje 23.1., pak 27.1. a hned 30.1 znovu

Reagovat
kilobyte

Bahenní liga.

Reagovat
ratusek

no jako Teplice a Bohemka to mají příšerný. Naopak Slovácko mělo luxusní hřiště včera

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno je jistý, v rubrice zápas kola bude opět Sparta, ať to dopadne jakkoli.

Reagovat
OTASi

no přišlo mi teda, že Hejda vzal Rezka přes fajfky celkem jednoznačně

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože naprosto.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

No konecne jsi tady.

Reagovat
dinss

Přišel jsem se podívat, co za hovno z tebe zase vypadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hejda ven.

Reagovat
ratusek

tvl to nastupování je fakt komické

Reagovat
John Obi Mikel

Hejda

Reagovat
John Obi Mikel

Teda spíš Brabec, který dával přihrávku.

Reagovat
Gelu28

Jo a dnes koukám že v Příbrami píská "hvězdný rozhodčí" Orel...to se zase něco semele o čem se bude mluvit

Reagovat
Salfovic

Ten Brabec to je zase výkon

Reagovat
Salfovic

Ten Brabec to je zase výkon

Reagovat
Selänne

Brabec

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze to Brabcovi nesedlo lip, mohlo to tam hezky zapadnout

Reagovat
Greny

Když vidím výkony dua Hejda Brabec a pořád hrají tak si nedokážu představit jak špatnej musí být ten Kaša

Reagovat
Salfovic

To se brzo dozvíš.

Reagovat
abu

Ted to zjistis...

Reagovat
smazaný uživatel

Pico to je tragicky.

Reagovat
db18

Chci zpátky Pernicu...

Reagovat
Greny

Nic nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz ani nevim co chci. Gula ven jedine. Protoze to je tragedie co hrajeme.

Reagovat
db18

Pernicu zpátky hned!

Reagovat
dinss

Dostaneš Kašu

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

Kde je vlastně JDB a BaLoua? Jeden v Africe pořád a druhej?

Reagovat
ratusek

někdo tady psal že Ba Loua bojuje někde na straně povstalců nebo co

Reagovat
Selänne

*Ba Loula

Reagovat
db18

už je zpátky

Reagovat
abu

Prej lehke zranění

Reagovat
Blasphemer

To jsem přesně čekal

Reagovat
John Obi Mikel

Odchodem Pernicy jste si o to vyloženě koledovali Teď budete narychlo někoho shánět.

Reagovat
dinss

Ve finále to už horší být nemůže.

Reagovat
John Obi Mikel

Přijde Uroš Radakovič a budete zírat

Reagovat
dinss

Nedivil bych se tomu... Spíš mi přijde naprosto tristní, že máme totálně na píču obranu a my nikoho nepřivedeme protože Brabce bych poslal do píči.

Reagovat
db18

furt tam je Brabec...

Reagovat
dinss

Já bych fakt radši viděl někoho mladýho s Kašou protože to je tragik neuvěřitelnej.

Reagovat
abu

Zaskočí Limba na stoperovi. Tam už hrál a třeba se Brabec něco přiučí

Reagovat
czechfant

Tohle Buchovi nezávídm. Má být playmaker a vidí před sebou 5 stojících hráčů jak na něj koukají

Reagovat
John Obi Mikel

Geniálně rozehraný rohový kop

Reagovat
Salfovic

Luxusní roh

Reagovat
Greny

Kayamba

Reagovat
ratusek

tvl tohle nevidíš ani v okrese

Reagovat
dinss

Hejtovanej Kaša zatím náš nejlepší stoper...smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc hejtovanej?

Reagovat
dinss

Protože jsem od několika zdrojů slyšel, že je špatnej i v béčku.

Reagovat
dinss

Za ten měsíc jsem zapomněl jak špatnej ten komentář na O2 je.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zas na to, jak spatny jsme my.

Reagovat
Gelu28

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
czechfant

Kaša "Do píč..."

Reagovat
smazaný uživatel

Je vetsi hype a flop Kayamba nebo Ba Loua?

Reagovat
czechfant

Kayamba

Reagovat
smazaný uživatel

Kayamba

Reagovat
Blasphemer

Kayamba byl dobrej než dostal COVID, od tý bohužel hrůza, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne osobne se nelibil ani predtim, treba Petrzela, kteryho mel asi nahradit, mel imho mnohem vetsi vliv na hru celkove... ale ok, videl jsem min zapasu nez vy plzenaci urcite.

Reagovat
Greny

Jak měl Kasa tu šanci nebyla tam ruka?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, ale jak to nebyl gol, tak se to nezkouma.

Reagovat
Greny

Ja to myslel tak že nejdřív hrál rukou Voltr a pak Kasa

Reagovat
smazaný uživatel

Jako klobouk dolu pred Horvathem, na to, s jakym materialem tam pracuje, tak hrajou hodne dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Neco z nej bude. On i kdyz hral, tak slo poznat ze to proste vidi a vi co a jak je potreba hrat.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

tak maji slibenej nejakej chlast, kdyz neco uhrajou

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten kádr je neuvěřitelně zoufalý.

Reagovat
Salfovic

Přijde mi, že Jarda už na záchranu rezignoval.

Reagovat
mistr129

Reagovat
dinss

Tak Limba v piči...

Reagovat
Salfovic

Plzeňská obrana už tak stála za hovno a ještě se jim zraní Hejda s Limberským

Reagovat
dinss

Jedinej u koho nás to sere je Limba.

Reagovat
Greny

Kdokoli na plac a Kayamba dolu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hruška

Reagovat
Salfovic

Hruška

Reagovat
dinss

HRUŠKA

Reagovat
Greny

Hruška je fakt hovado

Reagovat
7kaka7

Plzeň za poločas 3 hráči zranění...kolik tipujete za poločas sparťanů, při teplotě -15 v Ostravě?

Reagovat
frankiefcb

No bude to drsne. Ted je tu -12.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ted si vem, ze ses zmrzlej a nastoupi na tebe takovej Fleischman. To pak vsechno boli dvojnasob

Reagovat
Greny

Tak ho zprasim dřív než on me

Reagovat
frankiefcb

No to kazdopadne. Nejaky oko lahodici fotbal necekam.

Reagovat
John Obi Mikel

Zrovna u Sparty je možné, že bude mít o poločas dostřídáno.

Reagovat
Greny

Reagovat
dinss

Tyvole... On vystřídá Šulce místo Kayamby, kterej tam nad tim přešlapuje jak bába nad hrncem.

Reagovat
Greny

Kočí už tahá cas

Reagovat
Kostomlat

to je ta Plzeň fakt tak marná?

Reagovat
John Obi Mikel

Pilík

Reagovat
Salfovic

To je šoumen ten Hruška

Reagovat
Blasphemer

Hruška jim tam po zápase už nechte pls

Reagovat
dinss

''Nový se udělal...velmi dobrým způsobem pro sebe.''

Reagovat
abu

taky chcipam

Reagovat
dinss

''Karta se obrací a Příbram začíná mít křídla...''

- Příbram vystřelila čtyři metry vedle-

- Za pět minut-

''Plzeň dál bude mačkat...''

Opravdu za tohle někdo bere prachy?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HorajzmAmmann

Plzeň se posledních pár minut jenom brání a odkopává... znovu to je míč pro červenomodré

Reagovat
dinss

Já to nechápu, co tam tohle dělá. Svatej Bosák.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

Nový se udělal

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka - Fillo, Pokorný, Stronati, Fleišman - Jánoš, Kaloč - Azevedo, Tetour, Holzer - Kuzmanovič

lavička: Budínský,Svozil, Ndefe, Potočný, Zajíc, Buchta, Mena

Nita - Plechatý, Vitík, Hancko, Hanousek - Vindheim, Sáček, Dočkal, Minchev, Krejčí - Juliš

lavička: Heča, Lischka, Šilhart, Trávník, Ryneš, Karabec, Kozák

Reagovat
John Obi Mikel

Ta Sparta spíš bude 3-4-3

Reagovat
HorajzmAmmann

na ofiko stránkách to mají takhle, ale asi máš pravdu.

Reagovat
Wyrda

j oto bude jak v te jejich slavne generalce akorat teda bez wiesnera

Reagovat
ratusek

zase tak slabá Sparta nebude

Reagovat
7kaka7

Tady jediná šance, že se Baník vykartuje...

Reagovat
Greny

Vysvětlí mě proč pořád rozehrávají ty rohy na krátko?? Aby vytvořili mikrosituace?

Reagovat
dinss

Hele hele...to nech na našem stratégovi.

Reagovat
dinss

Dočekal nám dá gol.. tutovka.

Reagovat
Salfovic

Kanonýr Michal Škoda

Reagovat
John Obi Mikel

Kočí

Reagovat
ratusek

jasná penalta

Reagovat
dinss

Jasná pecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, penalta bude

Reagovat
Greny

Penalta

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Soldát je blázen

Reagovat
RadekVonCZE

Měl by spíš dělat Soldáta než Fotbalistu.

Reagovat
ratusek

co na tom hodinu zkoumá

Reagovat
exse

No nevím, ten skluz dělal podél Matějky, kterej se na něj sám svalil, za mě dost přísná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

Reagovat
dinss

To je strašný.

Reagovat
Wyrda

tpc čermák a rozhodci nechapu ze to hned nepiskl

Reagovat
HorajzmAmmann

kam to kurva kopnul

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Však měl ten balón v ďůlku

Reagovat
Kostomlat

to je zmar

Reagovat
Greny

Čermák a Kočí jak to během videa zas rozkopal tu penaltu....

Reagovat
ratusek

já si říkal, že ten puntík je rozbitej nějak moc

Reagovat
Greny

Se podívej jak vypadalo to místo před penaltou a jak po videu... Kočí je největší dement snad že všech brankářů v lize jak já ho nesnasim

Reagovat
ratusek

já vím. to má hlídat pomezní když hlavní běží k monitoru

a Čermák to má napálit nártem, huř než tohle by to nedopadlo

Reagovat
John Obi Mikel

Já si zase říkal, že přesně tohle bych být brankářem udělal.

Reagovat
ratusek

tak jasně. já taky. ale má to hlídat pomezní a ne čumět někam do prdele

Reagovat
John Obi Mikel

Já pamatuji, jak to udělal taky proti Plzni Daněk a dostal za to žlutou

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ratusek

Rozhodla opět mikrosituace

Reagovat
smazaný uživatel

Gulaccioni ma vymluvu, proc se nevyhralo.

Reagovat
Mex88

tak teď nějakou mirkosituaci pro Příbram :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Jako půl hodiny řeší jasnej faul a dá tim prostor Kočímu z puntíku udělat kráter?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň Krmenčík gól :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

ten Gula je fakt vtip, zlatý Pivarník

Reagovat
smazaný uživatel

V takovym dulku ránu nedáš, tak to chtěl Čermák umístit... bohužel...

Reagovat
Kincl

Doufám, že Plzeň už nikdy nevyhraje titul at hrajou střed tabulky hovada

Reagovat
Salfovic

Sázet na Plzeň

Reagovat
Kincl

Sázet celkově je kravina, stejný jak ruleta moc rozdílů v tom není

Reagovat
kilobyte

U sázení rozhoduje více skill. Kdybys rok celé dny sázel a pak rok celé dny hrál ruletu. Tak u rulety nemůžeš být v plusu. To bys musel mít obrovské štěstí. U sázení bys v plusu být mohl.

Stačí když budeš šanci na vítězství lépe než jsou nastaveny kurzy.

Reagovat
Kincl

Jako jo ale nic na tom taky moc neovlivníš, týpek tady nedá penaltu, vedle v zápase nastřelí tyč atd

Reagovat
Univerzál

Jasně, ale při dlouhodobém sázení se ti tohle zprůměruje, jednou máš smůlu, jednou štěstí, ale pokud tomu člověk rozumí a dokáže odhadnout, kde jsou kurzy špatně nastaveny, měl by z dlouhodobého hlediska být v plusu. Ale takových sázkařů moc není. Proto taky sázkovky ještě nezkrachovaly

Reagovat
John Obi Mikel

Ta Příbram dopředu to je taky tragédie

Reagovat
John Obi Mikel

Hezky Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Horváth

Reagovat
Salfovic

Škoda že se nevede statistika využití rohových kopů, Plzeň by v ní musela mít famózní čísla.

Reagovat
Pyroman

Kdyby se rozhodčí díval na video ještě deset minut, Kočí se na tom puntíku stihl prokopat do Ekvádoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nejlepší bylo, že předtím tam byl vidět bílej penaltovej puntík a kolem toho tráva. V době kopu už to bylo rozrytý jak od kance

Reagovat
Pyroman

Na jednu stranu cenim Kočího za pohotový zmdství, na druhou stranu nechápu co tam dělal asistent, to přece musel vidět a chápat, že si tam asi nečistí kopačky.

Reagovat
Greny

Já bych mu dal stopku Kocimu... Už to udělal podruhý v sezoně pokaždý bez karty

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wyrda

Reagovat
ratusek

a pomezní stojí jak špatně vyhoněnej vocas a čumí někam do blba a dělá, že to radši nevidí

Reagovat
Greny

Třeba se chtěl taky podívat do Ekvádoru

Reagovat
Pyroman

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Igner Farnsworth

Berbr pár dní z lochu a plzen už opět uraduje doufám že nás kvůli plzni jednoho dne nevyradi z evropských pohárů...

Reagovat
dinss

Reagovat
dinss

Přiveďte toho Radu...ten je tam alespoň totálně vyjebe.

Reagovat
7kaka7

Tady by mohla fungovat taktika, že se Baník brzo vykartuje protože tahle sestava bolestínů, co dneska Sparta staví, si o řezání přímo říká (k dokonalosti chybí asi jenom Srdjan)+ k tomu přidejte tu až iracionální nenávist baníkovců ke Spartě, kterou jim tam prý baroš vtlouká už týden do hlavy . Čekám zákrok na žlutou nejpozději ve 2 min

...ačkoliv bolestíni, jsou to jediný co Spartě zbylo, takže vlastně největší tvrďáci ze všech

Reagovat
smazaný uživatel

Pome BANIK!

Reagovat
db18

Domu je snad poženou s bičem...

Reagovat
kecipep

Otázka na baníkovce - jsou stále mezi vámi tací, kteří bojkotují stadion ve Vítkovicích a zatím nepřišli na žádný zápas a ani se k tomu nechystají?

Reagovat
smazaný uživatel

JarousFCB.

Reagovat
Salfovic

Hodně aktuální otázka

Reagovat
ratusek

Reagovat
kecipep

na načasování jsem si dal hodně záležet. Každopádně stánek už stojí dlouho, takže odpovědi budou relevantní

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně mě to tam moc nebaví, něco mi tam chybí.

Reagovat
Shevchenko

Zas mi nejede to vypičené O2. Sice vím, že vy s tím nic neuděláte, ale musel jsem to nějak ventilovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

U nás dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak už to mám rozmlžený

Reagovat
discarda

jedu v klidu na třech zařízeních

Reagovat
Salfovic

A pak to má fungovat ostatním

Reagovat
discarda

nj, pražáci vyžerou signál a chachar z ostravy se musi spolehat na asia TV

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSMan

-13° to asi nečekám fotbalový galavečer, z 3 body budu rád

Reagovat
smazaný uživatel

V mraze všechno bolí 3x víc. Au au.

Reagovat
Kepy_FCB

to jen zpočátku poté mráz znecitliví

Reagovat
NataženýTříslo

Ty jsi ještě nedostal zmrzlým míčem přes zmrzlou předkožku, viď?

Reagovat
ratusek

když poblíž není šikovná masérka

Reagovat
PBLead

tak třeba je žid, co ty víš...

Reagovat
NataženýTříslo

Tak tam bych čekal znecitlivěnej žalud běžným nošením v džínách, ne mrazem.

Reagovat
Kepy_FCB

to byl málem vlastenec a ne Krejčí....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi to tak přišlo. Hezkej dloubák

Reagovat
Greny

Jo ty vole... Krejčí věděl co dělá....

Reagovat
PBLead

komentátor taky neví co komentuje

Reagovat
bobis21

Proto byli všichni tak v šoku

Reagovat
Greny

Jo ty vole... Krejčí věděl co dělá....

Reagovat
naheCZ

Reagovat
czechfant

Reagovat
Kepy_FCB

tu druhou šanci měl Azevedo zakončovat

Reagovat
czechfant

Nechápu, že nestřílel

Reagovat
Kepy_FCB

po zemi ke vzdálenější, čas a prostor byl

Reagovat
Greny

27. Minuta a žádná žlutá... To koho má bavit sakra... Čekal jsem že minimálně Baník je pokope... Kozel ven!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim to spis vypada jak silvestrovsky derby no.

Reagovat
smazaný uživatel

Aaa uz to pribrousil hloupej ladik.

Reagovat
Greny

Je vidět že se Ládík od svého mladsiho jmenovce něco přiučil

Reagovat
HorajzmAmmann

Proč Azevedo nestřílel

Reagovat
SuperBanikovec

Kurva ten Krejčí mu šel pěkně po kotníku, to může být rád za žlutou.

Reagovat
7kaka7

Za mě je hraní v trenýrkách zbytečná machrovinka v takovém počasí...akorát riziko svalového zranění. Dlouhé elašťáky májí snad 2 hráči na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole hraji ligu, urcite jsou necim namazani.. to maji hrat v teplakach? Proboha jak by to vypadalo. Vidis, ze by hral Premier League nekdo v leginach?

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar hraje často v leginách

Reagovat
smazaný uživatel

Neymarovy totiz nezavazi zadny externi genitalie.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
7kaka7

Za jejich zdraví doufám, že hřejivku mají Nevím, na legínách pod trenýrkami nic špatného nevidím a spoustu hráčů tak při nižších teplotách hraje...

Reagovat
mistr129

Vždyť na tom ani není nic nepohodlnýho, v tom klidně i lezu na nějakej kopec

Reagovat
ACSeRw!n

presne, vcera sem pouzil v Krkonosich

Reagovat
Selänne

V Anglii se někdy hraje pří -10 stupních? To asi těžko, že jo.

Reagovat
Sztanda

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel jsem rict v Premier Lize, v Rusku.

Reagovat
Selänne

Tam se při -10 stupních chodí opalovat. To se nepočítá.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Snad všechny naše centry přetažený. Není v Ostravě nějak řidší vzduch?

Reagovat
Kepy_FCB

nebo slabší gravitace jak je to poddolované

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Adalberto.Littleoak

V -12 To bude asi lahoda

Reagovat
smazaný uživatel

Rashforde prosimte, na koho se ted jako rozcilujes?

Reagovat
smazaný uživatel

out

Reagovat
czechfant

čemu se Dočkal diví?

Reagovat
SuperBanikovec

Úplně jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dostal pěkný olé

Reagovat
7kaka7

spíš nadával sobě ne?

Reagovat
czechfant

Nevypadalo to :D

Reagovat
20DollarsInMyPocket

"Čůráku, vole.."

Reagovat
Selänne

Hanousek / Krejčí na levý straně je fakt normální porno

Reagovat
Kepy_FCB

Remíza v půli spravedlivá.

Snad tam pošle Zajíce ten by se do šancí dostával ještě více, druhá věc je zda by je proměnil

Proti Slavii jsme teda zahráli lépe na podzim

Teď je otázka zda tento poločas byl ten náš horší či lepší.....

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník se mi zdá mírně lepší. Tetour a Azevedo si to slušně dávají Fillo a Fleišman standartně výborný. Kaloč taky hraje jeden ze svých lepších zápasů. Jediný kdo se mi moc nelíbí je Kuzmanovi. Vyslal bych na ně Potoka

Reagovat
Kepy_FCB

Sparťana na spařťany

Reagovat
bobis21

Na Letné dal svůj první gól u nás (i když doteď nevím jak to Hečovi prošlo)

Reagovat
bobis21

Lepší nevím, spíše vyrovnaný zápas kde jsme měli možná o 1 šanci více. S tím útokem už fakt nevím co dělat, protože tam produktivní není nikdo

Reagovat
SuperBanikovec

Nikdy bych si nemyslel že to řeknu, ale protentokrát jsem pro ať jde Potok do hry, přímo na hrot. Víc centimetrů s vyhrané souboje v vápně je to co chybí.

Reagovat
bobis21

jsou ti kluci vepředu všichni moc hodní

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Kuzma to má sám na hrotu těžký, kor když ani není čistokrevný hrot. Chtělo by to vyskautovat nějaký kladivo do 16ky,klidne v tom estonsku/Litvě

Reagovat
John Obi Mikel

Však máte krom Šašinky ještě toho Tijaniho, ne?

Reagovat
SuperBanikovec

Ten musí hodně zamakat na práci s balónem. Je to takový Stronati na opačné straně hřiště. Ve soubojů vyhraje mraky ale balóny u nohou mu vyloženě překáži.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale kladivo do 16 to je.

Reagovat
smazaný uživatel

To je spíš taková gumová palice

Reagovat
bobis21

Tak Šašinku bych jako kladivo fakt nepočítal (pokud myslíš Ondru). Postavu by na to sice měl, ale soubojům se vyhýbá a spíše se snaží být "hračička"

Reagovat
John Obi Mikel

Asi ano, ale Tijani rozhodne kladivo je.

Reagovat
bobis21

Samozřejmě. A radši bych dal šanci jemu než hledat někoho nového. On je aspoň mladý a kladiva v lize jsou spíše starší hráči než on.

Reagovat
John Obi Mikel

A hlavně jsem chtěl říct, že neznámé kladivo z Pobaltí podle mne nebude na nějaké mnohem lepší úrovni než on.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přece se nebude kupovat "zajíc" v pytli a trošku se nasleduje. Jestli i v kvalitativně horší lize dá nějaký urostlý černoušek 10g+ za sezónu a nebude mít obě nohy levý jako náš Tijani, tak bych ho zkusil

Reagovat
bobis21

Nevím no... Já vůbec nejsem proti tomu přivést nějaký talent ze slabší ligy, ale zrovna tady už takového hráče máme, tak mi to přijde zbytečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tijani je talent tak možná v atletice.

Reagovat
HorajzmAmmann

hlavně ne žádný kladivo...

Reagovat
7kaka7

Tvl to nemůžou v kraji s největší nezaměstnaností najít pár týpků s lopatou, aby odklidili ten sníh co začíná asi 30 centimetrů za brankovou čárou?

Reagovat
veikko

Ty jo, jsem si to schválně vygooglil s tou nezaměstnaností a docela mě dostalo, že nejnižší nezaměstnanost je v Pardubickém. Ten bych asi tipoval jako jeden z posledních.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pardubaci maji dost prace primo v Pardubkach, maj to "kousek" vlakem ci autem do Olomouce, do Prahy, nestehujou se jim tam asi velice zadny smazky a socky.. mi to neprekvapuje.

Reagovat
veikko

Já bych ho z fleku tipnul tak někam do středu republiky, fakt by mně nenapadlo, že bude nejlepší. A úplně mě dostala Vysočina, tu jsem čekal hodně dole. Jinak u nás v MSK kraji to dost zvyšují okresy Bruntál a Karviná, zbytek bude republikový průměr, bych řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Aspoň je trochu prdel

Reagovat
RadekVonCZE

Jenže to by se těm nezaměstnaným muselo chtít

Reagovat
Kepy_FCB

Holzer pičo ani 30m vzduchem neukopne

Reagovat
Greny

Vitik by asi mohl hrát základ stále..za tím dost v pohodě výkon a zajímavý že zrovna on brání Stronatiho pri standardkach

Reagovat
czechfant

Zdálo se mi to, nebo Vitíkovi prosel stejnej loket, za kterej dostal v prvním poločase Pokornej kartu?

Reagovat
SuperBanikovec

Vypadá to na zápas kde stastnejší bude ten s lepším střídáním.

Reagovat
HorajzmAmmann

Buchta a Potočný nahoru, Holzer a Kuzmanoviče dolů...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
Sztanda

Sparta má evidentně problém na své pravé straně, Plechatý a Vitik tam je slabina, ale Baníku tam hraje naprosto neproduktivní Holzer, tam to chtělo někoho poslat už tak před deseti minutama.

Reagovat
7kaka7

Jn..Holzer úplně stejně bezkrevný a bezemoční jako když hrál ve Spartě ale asi mu z toho mrazu trochu ztuhla ta chacharská krev v žilách

Reagovat
Selänne

Karabec

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný zápas zatím

Reagovat
Firkraag

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukej na ten trávník a k tomu - 13°C, to ti nepřidá

Reagovat
Selänne

Šílený. Snad tu budou za pár let umělky na takový úrovni, že budou všude.

Reagovat
bobis21

Trávník mi právě přijde vzhledem k okolnostem top. Kde byl tento víkend v lize lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě jsem ostatní zápasy moc nesledoval, ale viděl jsem, jaké problémy terén dělal při kombinaci oběma mužstvům. Od vyhrivaneho trávníku jsem čekal víc..

Reagovat
smazaný uživatel

+ Spartani jsou drevaci.

Reagovat
Kepy_FCB

oboustranný kozloball

Reagovat
smazaný uživatel

Buchta a Zajíc na plac

Reagovat
Gelu28

Fleišman pořádně toho dickmena na lajně seřvi.....stejně je to berbrův nějakej kůň a je rád že se tam v mrazu hejbe

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli muze Banik porazit Spartu tak teda rozhodne dneska.

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska z toho cítím 0:0.

Reagovat
Igner Farnsworth

Souboj třetího s pátým, souboj o evropské poháry, 80 minuta a 1 střela na bránu. Běžte kluci do fabriky radši

Reagovat
John Obi Mikel

Proč ten Velkopopovický trenér nestřídá?

Reagovat
naheCZ

Teď tam pošle 4 zároveň

Reagovat
SuperBanikovec

Ti tam měli být už před 15 minutami

Reagovat
smazaný uživatel

Holzer už tam dávno nemá co dělat.

Reagovat
Kepy_FCB

španělák se svlíkal...

Reagovat
bobis21

No nevím, kluk že Sevilly takovou zimu v životě neviděl.

Reagovat
Kepy_FCB

proto se divím,asi chce Kozel aby chytil kovid

Reagovat
smazaný uživatel

Proc sakra, kdyz uz vsichni vidi ze to kombinacne nejde.. nezacnou strilet ze 30 metru? Potocny by to mohl prorvat... 1 strela ty vole, vsak na tomhle neni ostuda to mazat jednoduse snad ne? Kozel je taky picus myslim, ze nedokaze vymyslet nic aktualniho podle soupere a terenu apod.

Reagovat
Gelu28

Sorry Kozle ale reakce na zápas zase nic....1.střídání na tomhle terénu a mrazu až v 77.minutě ? a Ndefe tam jde v 89.minutě to se ani nespotí

Reagovat
JackBlack

Komentátor: "Ndefe tady podepsal dlohou smlouvu ... až do roku 2023

Reagovat
ACSeRw!n

ocekavanych 0:0

Reagovat
mario23

Klasickej výkon, kdy jsme byli v zápase horší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele