FORTUNA:LIGA - preview 15. kola

01.11.2019, 08:59, aktualizováno 04.11.2019, 08:52
Previews
Poslední zápas ze své první poloviny před sebou má základní část české nejvyšší soutěže. Zlínu se nedaří a body se od něho příliš neočekávají ani v dohrávce patnáctého kola, na jeho trávník dorazí druhá Viktoria Plzeň...
Fastav Zlín - Viktoria Plzeň  (pondělí 18:00)
Dočasně už na dvanáct bodů narostla ztráta hráčů Plzně na lídra tabulky z Edenu. O čtvrtinu ji mohou redukovat ve Zlíně v pondělní dohrávce, která zakončí první polovinu základní části.

"Ševci" ve středu nezvládli pohárový duel v Mladé Boleslavi a prohloubili tak své trápení. V ligové soutěži čekají na vítězství již od poloviny srpna, od té doby získali v osmi zápasech pouhopouhé dva body. V předchozích čtyřech utkáních navíc pokaždé vyšli gólově naprázdno, celkem na radost ze vstřelené branky čekají již devět poločasů.

Viktoriáni měli od konce září až dosud těžký los. Zatímco duely proti Spartě a Ostravě zvládli, z Mladé Boleslavi odjeli s prázdnou a nepochodili ani v zápase nejlepších dvou celků proti Slavii. S hrdostí nebudou vzpomínat ani na středeční pohárový duel v Chlumci nad Cidlinou, kde po obratu vyhráli až 4:3 v prodloužení.

Pavel Vrba si uvědomuje nutnost zvítězit. "Zlín je ve složité situaci. Nezávisle na tom, kdo jej teď trénuje, určitě budou chtít získat tři body, a ten zápas tak pro nás bude hodně náročný. Na druhou stranu, my jsme také v situaci, kdy potřebujeme body a chceme venku uspět," říká plzeňský trenér.

Oba týmy trápí četné absence. Domácí nemohou počítat hned se sedmi zraněnými hráči včetně čerstvě indisponovaného Maška, start další čtveřice je v ohrožení. Západočeši nemohou počítat s vykartovaným Chorým a zdravotně nedostupnými Kopicem, Kovaříkem a Čermákem.

S takovými zdravotním neduhy se Antonín Fantiš ještě nepotkal. "Tolik zraněných jsem ještě nezažil. Co si tak vybavuji, tak v Jablonci myslím mělo pět, nebo šest lidí zraněná kolena, ale nebylo to v jeden moment, bylo to tak nějak postupně," vzpomíná zlínský univerzál.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Buchta, Jiráček - Matejov, Fantiš, Podio, Janetzký, Bartošák - Wágner, Železník
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Hubník, Hejda, Brabec, Limberský - Procházka, Kalvach - Kayamba, Hořava, Hloušek - Krmenčík
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - Dynamo České Budějovice  (neděle 14:30)
Rozjeté Teplice se za poslední týden poněkud zasekly a proti Českým Budějovicím se pokusí znovu nastartovat ještě nedávno šlapající mašinu. Hostující Dynamo však po době strádání chytlo skvělou formu a utíká sestupovým bojů. Na Stínadlech tak bude k vidění střet týmů okolo desátého místa.

Domácí Skláři se po bídném vstupu do sezóny až nečekaně rozjeli a od začátku září až do minulého kola neprohráli sedm ligových mačů v řadě. Úctyhodné bilanci pomohla změna rozestavení trenéra Stanislava Hejkala, ale také gólová exploze útočníka a kapitána Teplic v osobě Jakuba Mareše. Vousatý bouřlivák se po divokém startu, kdy sbíral jednu kartu jakékoliv barvy za druhou, zklidnil a pro Severočechy je opravdovým přínosem. Na svém kontě má již šest ligových branek.

Naposledy však Skláři hráli v nedalekém Jablonci a nebyl to pro ně příjemný zážitek. Hosté dostali tvrdý direkt a podlehli čtvrtému celku tabulky jasně 4:1. Chuť si Teplice nespravily ani v pohárovém utkání s dalším severočeským týmem, když nestačily na Liberec, jenž zvítězil 2:0. Aby strastí v posledním týdnu nebylo málo, tak hned nad deseti hráči z Hejkalovy družiny se pro duel s Českými Budějovicemi vznáší hrozba čtvrté žluté karty v ročníku, kvůli které by museli vynechat další zápas na Slavii v následujícím kole.

Také Jihočeši se ve středu rozloučili s MOL Cupem. V domácím prostředí jasně nestačili na Spartu a podobně jako Teplice se mohou koncentrovat již jen na ligu. "My i oni budeme mít v nohách pohár, je to pro oba stejné. Teď to bude o tom, kdo se lépe připraví a zregeneruje. Věřím, že tři body zůstanou u nás doma v Teplicích," řekl Petr Mareš, univerzál se šikovnou levačkou v řadách sklářů.

Budějovice se alespoň mohou konejšit tím, že pohár pro ně nebyl prioritou. Cíl nováčka soutěže je jasný: udržet první ligu mezi Vltavou a Malší i pro další sezónu. Dynamu se dlouho nedařilo a krčilo se na chvostu tabulky, v posledních třech kolech však výrazně zabralo, když postupně porazilo Bohemians, Olomouc a Karvinou. Rázem se Jihočeši vyšvihli do mnohem klidnějších vod a před začátkem kola působili na jedenáctém místě pouze bod a příčku za Teplicemi.

Kouč hostů Horejš dobře ví, jak se Teplice během poslední doby zvedly a co je příčinou tohoto vzestupu. "Příchodem Jakuba Řezníčka se jejich útok hodně zkvalitnil a ve spojení s Jakubem Marešem jsou velmi nebezpeční," uvedl lodivod Dynama.

Oba týmy musí řešit jednu absenci kvůli čtyřem žlutým kartám v ročníku. Na straně Sklářů vynechá duel záložník Petr Kodeš, hostům nepomůže útočník David Ledecký. Kvůli zranění si v neděli nezahrají ani další tepličtí hráči, obránci Michal Jeřábek s Jevgenijem Nazarovem a středopolař Admir Ljevaković. Na druhé straně limituje dlouhodobá absence forvarda Michaela Rabušice.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Shejbal, Čmovš, Paradin - Žitný, Kučera, P. Mareš, Moulis - Řezníček, J. Mareš
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný .- Čolić, Havel, Sivok, Novák - Čavoš, Havelka -  Brandner, Javorek, Mršić - Schranz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.59 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
MFK Karviná - FK Jablonec  (neděle 14:30)
Karviná čeká na body již tři ligová klání. V neděli hostí Jablonec, který na rozdíl od domácích bojuje na vrchním pólu tabulky. Severočechům se však příliš nedaří venku, čehož budou chtít hráči MFK využít.

Už se zdálo, že Karviná prolomila smůlu z prvních kol a pošlape rychle ze spodku tabulky pryč. Poslední kola však tento trend moc nepotvrdila. MFK se měsíc říjen vůbec nepovedl, když ze tří ligových klání nevybojoval jediný bod. Po vzestupu tak svěřenci trenéra Františka Straky spadli na čtrnácté místo jen dva body před poslední Opavou. Straka musí řešit problém především v útoku, neboť jeho hráči ve zmíněných zápasech ani jednou neskórovali.

Ani na druhém konci hřiště to ale podle kapitána Milana Rundiće není dobré. "Přestalo se nám dařit v defenzivě, přitom ještě před pár týdny jsme měli po Slavii druhou nejlepší obranu celé ligy. A v posledních třech kolech nám tam napadalo devět gólů. To je za tři zápasy hodně, to se zkrátka nesmí stávat. Pak vás to hodí rázem někde jinde. Na obraně musíme zapracovat," uvedl stoper Karviné po poslední porážce 0:3 v Českých Budějovicích.

Hosté z Jablonce v poslední době nijak nezáří, vždy ale dokáží v důležitou chvíli zabrat, a proto se pořád poměrně v klidu drží na předních pozicích. V minulém kole Severočeši rozstříleli doma Teplice 4:1 a podrželi si čtvrtou příčku před nepříjemným Slováckem, navíc se na rozdíl jediného bodu přiblížili třetí Mladé Boleslavi. V úterý se družině kouče Petra Rady vyvedl i pohárový duel v Opavě a po výhře 2:0 se Jablonec může těšit na čtvrtfinále této soutěže.

Na východě republiky si tak Severočeši mohou připsat třetí výhru v řadě. "Karviná není v komfortní situaci, doma ještě nevyhrála. Samozřejmě víme, jaké to je, když se ta série protahuje. Hrají v podstatě o bytí a nebytí, určitě do toho zápasu vlítnou se vší parádou. Máme z utkání respekt, ale strach určitě ne. V Karviné se nám poslední dobou moc nedaří, vypadli jsme tam vloni v poháru a v lize jsme tam prohráli. Jedeme tam s tím, že bychom chtěli tu bilanci napravit," prohlásil trenér Rada.

Ani v Karviné nepomůže Severočechům útočník Jan Matoušek, jenž laboruje se zraněním, které si přivodil na srazu reprezentační jednadvacítky. Po trestu za žluté karty by se naopak měl do sestavy vrátit zkušený záložník Tomáš Hübschman. Na domácí straně se kvůli stopce za červenou kartu nepředstaví středopolař Martin Bukata, na marodce figuruje útočník Dávid Guba. V Českých Budějovicích se navíc zranili Pavel Dreksa, Martin Kouřil, Gigli Ndefe a Adriel Ba Loua a jejich start proti Jablonci je v ohrožení.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Hrdlička - Putyera, Janečka, Rundić, Čonka - Smrž, Hanousek - Vukadinović, Moravec, Lingr - Petráň
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Plechatý, Břečka, Krob - Hübschman - Jovović, Kratochvíl, Považanec, Sýkora - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.36 - 3.54 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - 1. FK Příbram  (neděle 14:30)
Liberec se po reprezentační pauze rozjel a pokukuje po postavení v horní polovině tabulky. O další výhru budou Severočeši usilovat proti Příbrami, jež bojuje o holé přežití, v poslední době se navíc trápí v koncovce.

Co se to v Liberci stalo? Ještě nedávno neměl trenér Pavel Hoftych u mnohých fanoušků Slovanu zajištěnou důvěru, avšak vývoj posledních dní ukazuje na změnu kurzu. Vše začalo sympatických výkonem Hoftychovy družiny v derby proti Jablonci, z kterého ještě bral Liberec jen bod. Týden poté se však Severočeši postarali o pořádné překvapení, když vyloupili třetí Mladou Boleslav a rázem se (byť těsně) vyšvihli do první poloviny tabulky. Vzestupný trend výkonů i výsledků potvrdil Slovan také ve středu, kdy si v osmifinále MOL Cupu poradil s Teplicemi. Hoftych tak očividně dělá vše pro to, aby u Nisy vydržel co nejdéle.

Záložník Tomáš Malinský věří, že nedávné úspěchy Liberec povzbudí. "O víkendu nás čeká Příbram. Nám nezbývá nic jiného, než výkon ze zápasu s Teplicemi potvrdit a připsat si další tři body do tabulky. Nějaké body jsme poztráceli a doma si to nemůžeme dovolit," řekl před 800. utkáním Slovanu v nejvyšší soutěži. Na stejnou metu o víkendu dosáhnou také pražská S Sparta a Slavia.

Zatímco Severočeši se v poslední době rozstříleli, útok Příbrami zůstává jedním z nejslabších v lize. Celek z hornického města vyšel naprázdno i v posledním kole, kdy v důležitém souboji remizoval bez branek se Zlínem. Středočeši tak na domácí půdě nedokázali zdolat vážného konkurenta v bitvě o udržení, přesto poskočili o jednu příčku na třinácté místo. Dvakrát slavit ale zrovna nemohou, na čtrnáctou Karvinou a patnáctý Zlín mají náskok jediného bodu a poslední Opavě stačí jediná výhra na to, aby se na Příbram dotáhla.

Příbram jako jediný ligový tým zatím venku nebodovala, což chce na severu Čech rezolutně napravit "Máme jednoznačný cíl zlomit tu neúspěšnou šňůru z venkovních zápasů a bodovat. Poslední tři zápasy s Olomoucí, na Slavii i se Zlínem jsme odehráli podle mě velice slušně, bohužel se nám nedaří střílet góly." uvedl kouč hostů Roman Nádvorník, jemuž dlouhodobě schází zranění záložník Roman Květ a útočník Miroslav Slepička.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Oscar, Mara - Malinský, Baluta, Potočný - Musa
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Kodr, Šimek, Cmiljanović - Zeman, Soldát, Rezek, Alvir, Polidar - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.51 - 7.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SFC Opava - Sparta Praha  (neděle 17:00)
Sparta se v minulém kole a osmifinále MOL Cupu nebývale rozstřílela a po rozpačitém startu doufá ve stoupající tendenci výkonů. Další protivník by neměl být pro letenské větší překážkou. Poslední Opava nicméně předvedla v poháru zlepšený herní projev a nebojí se ani slavné značky z hlavního města.

Již déle než měsíc trénuje Opavu nová dvojice Alois Grussmann s Josefem Dvorníkem. Změnila se situace v SFC za jejich panování k lepšímu? Odpověď zní: zatím ani ne. Slezané nadále čekají na první výhru od 20. července, pod vedením nového štábu uhráli jediný bod hned v Grussmannově a Dvorníkově premiéře na hřišti Karviné. Jinak pokračují stejná bída a zmar, kvůli kterým zůstávají Opavané poslední.

Naposledy hráli Slezané v úterý zápas osmifinále MOL Cupu proti Jablonci. Opava předvedla nadějný výkon, z postupu se přesto radoval soupeř. Úterní představení nicméně vlilo borcům v žlutomodrých dresech novou krev do žil. "Je to velkoklub, ale taky se teď trápí. Myslím, že se dá hrát s každým. Je jedno, kdo přijede, jestli Sparta, Plzeň nebo Slavia," uvedl záložník SFC Bronislav Stáňa.

Sparta osmifinále MOL Cupu zvládla s přehledem, když zvítězila 4:0 v Českých Budějovicích. Letenští tak navázali na poslední ligové představení proti Bohemians, které zdolala po stejném výsledku. Že by družina trenéra Václava Jílka konečně chytala formu? Na takové konstatování je asi ještě brzy, poslední výkony však u fanoušků Pražanů minimálně vyvolávají naději v blyštivou budoucnost.

Pro potvrzení vzestupné tendence ale musí Sparta zvládnou nedělní mač v Opavě. "Moc bych si přál, abychom našli produktivní tvář. Práce před námi je stále poměrně dost. Myslím si ale, že cesta, kterou kluci ukazují v posledních zápasech, je ta správná," řekl s nadějí v hlase Jílek.

Do sestavy domácích se po vypršení trestu za žluté karty může vrátit pravý bek Matěj Hrabina. Zranění však stále limituje záložníka Slezanů Karla Knejzlíka. Podobně jako Hrabina má disciplinární trest za sebou též křídelník hostů Srdjan Plavšić. I tak je ale seznam absentujících hráčů na straně Sparty nadále dlouhý. Zranění nepustí do hry obránce Ondřeje Zahustela, Filipa Panáka, záložníky Geogrese Mandjecka s Bořkem Dočkalem a útočníky Václava Kadlece, Martina Graiciara a Václava Drchala.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Zavadil, Schaffartzik - Mondek, Šulc, Jursa - Juřena
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Sáček, Kaya, Lischka, Frýdek - Trávník, Hašek - Hložek, Kanga, Plavšić - Kozák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.01 - 4.38 - 1.52
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav  (sobota 14:30)
Trochu nečekaná byla první domácí ztráta fotbalistů Mladé Boleslavi, šanci na nápravu mají v dalším venkovním zápase na Andrově stadionu. Domácí se trápí, naposledy navíc od Středočechů schytali čtyři branky.

Hanáci čekají na ligovou výhru již od poloviny září. Od té doby čtyřikrát remizovali a jednou prohráli, přičemž zejména domácí ztráty byly dosti mrzuté. Na svém hřišti nestačili na České Budějovice a jen remizovali se Slováckem, další tři remízy si připsali venku. Potěšující pro ně může být alespoň úterní pohárový výsledek, to se jim totiž podařilo porazit jednoznačně Dukly.

"Boleslav je soupeř, kterému se v lize daří, o čemž svědčí i 25 bodů v tabulce. Je to mužstvo, které si hodně věří. Zvládli těžká utkání se Spartou, Baníkem, Plzní, i na Slavii bojovali do poslední chvíle a prohráli jen těsně," uvědomuje si sílu soupeře trenér Radoslav Látal.

Mladoboleslavští minulý týden za Libercem téměř celý zápas zaostávali a nakonec bez většího vzdoru prohráli. Šlo teprve o první porážku ve své aréně, zato na výjezdech se jim vůbec nedaří. Až v posledním utkání ve Zlíně si připsali premiérové vítězství, ze šesti zápasů do konce čtyři prohráli a řadí se mezi nejhorší celky venku.

Poslední tři vzájemné duely těchto dvou mužstev měly jednoznačného vítěze. Naposledy Mladá Boleslav vyplenila Hanou čtyřmi brankami, předtím stejným poměrem zvítězila Olomouc ve středních Čechách. Rok a půl zpět zase na Andrově stadionu vyhráli domácí 3:0.

Sigma se zřejmě musí obejít bez uzdravujícího se Nešpora, u hostů je stejná situace u Wiesnera. Vinou trestu za žluté karty bude chybět Matějovský.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.53 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - Baník Ostrava  (sobota 17:00)
Po třech dnech se opět střetnou Slavia a Baník, jen na jiném stadionu, v jiné soutěži a sešívaní doufají, že i s jiným výsledkem. Ve středu totiž ve Vítkovicích slavil domácí tým, který prodloužení ovládl zásluhou branek Diopa a Smoly.

V lize jsou však sešívaní naprostým suverénem. Minulou neděli porazili hlavního rivala v boji o titul Plzeň a svůj náskok na čele navýšili již na devět bodů. Poslední porážka v nejvyšší soutěži přišla v dubnu ve Zlíně, letos červenobílí ztratili body jen při dvou remízách ve Slezsku.

Hlavní pýchou Slavie na české scéně je jejií defenziva. Třemi inkasovanými brankami za čtrnáct kol trhá rekordy a o ofenzivě, která je mimochodem taky nejlepší v lize, se tedy tolik nemluví. Pěti brankami ji táhnou Souček a Hušbauer, o jednu trefu méně má na kontě Olayinka.

Jindřich Trpišovský nechce na středeční duel zapomínat, nýbrž se z něj poučit. "Utkání bude sice jiné, protože Baník hraje trošku jinak doma a venku, ale je to stejný soupeř, stejní hráči a pravděpodobně nastoupí ve stejném rozestavení. Vycházet tak budeme hlavně se středečního utkání, které nám ukázalo nejen, jak nehrát s Baníkem, ale jak nehrát s žádným soupeřem," říká kouč sešívaných.

Venkovní los Slezanů patří momentálně k těm nejtěžším, i kvůli tomu mimo své hřiště vyhráli naposledy na začátku srpna. Od té doby postupně nestačili na Spartu, Jablonec, Mladou Boleslav a Plzeň, při těchto zápasech navíc vstřelili jediný gól.

V elitní šestce je však bez problémů drží domácí výsledky proti slabším týmům. Například Zlín s Příbramí spláchli Ostravané několika góly v samotném úvodu, velkou škodou tak pro ně je dvakrát ztracené vedení proti Olomouci. I tam vstřelil góly Dame Diop, který je v tabulce střelců na čísle pět jasně nejlepším z hráčů Baníku.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 7.06 - 17.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko  (pátek 18:00)
Pořádná fuška čeká při pátečním večeru hráče Bohemians. Ti na svém stadionu po nepříliš úspěšném období přivítají rozjeté Slovácko. To si ale z Ďolíčku odvezlo tři body naposledy před pěti lety.

"Klokani" od začátku září neprožívají úspěšné období, naposledy se to projevil schytáním čtyř branek na Letné. Kromě Sparty hráli jen se svými hlavními konkurenty o umístění v elitní desítce, přesto z předchozích pěti utkání vytěžili pouhých pět bodů, navíc v Chlumci vypadli z poháru.

Doma je to ale přeci jen o něčem jiném. Vršovice jsou jediným místem, ze kterého si soupeři nevozí výhry, neboť kromě Bohemky drží domácí neporazitelnost už jen nedaleká Slavia. Zelenobílí přitom neměli lehký los - dokázali uhrát bod s Plzní nebo porazit Mladou Boleslav, Liberec a Olomouc.

Na to upozorňuje i Martin Svědík. "Bohemians dělají tuto sezonu doma hodně bodů, ženou je k nim jejich fanoušci. Po příchodu (kouče) Luďka Klusáčka trochu změnili styl hry, chtějí víc zapracovat na defenzivě a organizaci, ale jsou i nebezpeční v přechodové fázi," varuje mladý trenér.

Slovácko má také jednu věc společnou pouze se sešívanými - v předchozích pěti ligových utkáních nepoznalo přemožitele. Minulý víkend se vyřádilo v Opavě, kde po brankách čtyřech různých hráčů zvítězilo 4:0. Gól tak v součtu s předchozími zápasy v Karviné a proti Liberci neobdrželo už pět poločasů

Až neuvěřitelně nevyrovnané jsou venkovní výsledky mužů z Uherského Hradiště. Ti dokázali mimo jiné porazit Spartu i Plzeň, ještě mezitím si však také odvezli šest kousků z Jablonce, poté po třech brankách inkasovali ve Vítkovicích i v Edenu.

Jihomoravané kromě zraněného Franiće přivezou do hlavního města kompletní kádr, domácí se musí obejít bez indisponovaných Ljovina, Puškáče, Vacka, Fryštáka a Dostála.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Bartek, Hůlka, Pokorný, Podaný - Havel, Jindřišek, Rada, Vodháněl - Vaníček - Keita
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Šimko - Havlík, Daníček - Petržela, Šašinka, Navrátil - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.18 - 3.34
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha14122029:338
2.Viktoria Plzeň1492326:1329
3.FK Mladá Boleslav1481528:1925
4.FK Jablonec1473426:2024
5.1. FC Slovácko1473420:1924
6.Baník Ostrava1471624:1822
7.Sparta Praha1463527:1921
8.Slovan Liberec1453621:2018
9.Sigma Olomouc1446420:2018
10.FK Teplice1446412:1718
11.Dynamo České Budějovice1452721:2517
12.Bohemians Praha 19051443717:2615
13.1. FK Příbram1433812:2512
14.MFK Karviná1425711:1911
15.Fastav Zlín143299:2111
16.SFC Opava142397:269

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (682)

Přidat komentář
junglist

0:0 holomajzna a petržel nedá pencli v 93. minutě

Reagovat
Kepy_FCB

Slavia-Baník 2:0

Bohemka-Slovácko 1:1

Olomouc-Bolka 2:2

Teplice-Budějky 2:1

Karviná-Peltonec 0:2

Liberec-Příbram 3:1

Opava-Sparta 0:1

Zlín-Plzeň 0:1

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/LMnnY

Tento obrázek mi připomíná čínské či sovětské údernické plakáty z 50.let

Další věc to vstupné, bych zavedl pro judefans stejné ceny na všech výjezdech a ona by je ta hamižnost přešla

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

kolik za to chteji?

Reagovat
smazaný uživatel

320,- sektor hostů

Reagovat
Kepy_FCB

já někde četl že 450,- ??

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to sem si původně myslel taky, ale co kluci kupovali lístek ve středu, tak je "levnější".

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozna zidovina. Na tolik vyjde vlak tam i zpet

Reagovat
smazaný uživatel

A přivítá tě žiletkový sektor, nealko pivo a odporná gastro nabídka s cenami jak na václaváku

Reagovat
ACSeRw!n

chapu, ze pro obyvatele chude casti CR to je mozna moc, ale pro prazaka je tohle levny

Reagovat
mistr129

Třeba fanouškům Bohemky, co mají litacku, bych to dal za litra aspoň. Naopak fanouškům z Milána bych za vstup ještě platil

Reagovat
db18

A když fanoušek Bohemky nemá lítačku a jde pěšky?

Reagovat
Losinho

1200, ať si nemyslí že zdravej životní styl je něco víc

Reagovat
mistr129

Pak kvůli nim zkrachuje veřejná doprava

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Tys to zase vubec nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

To je zadarmo, viidle se podívají do hlavního města na nejhezčí a nejmodernější stadion v lize a na vlastní oči vidí nejlepší tým a nejlepší hráče ve střední Evropě.Já bych to zdražil

Reagovat
Kepy_FCB

Tak první příspěvatel hrající si na pracháče kdo dál?

Reagovat
smazaný uživatel

Pracháč nejsem, ale nejsem žádná socka, pracuju,takže si kupuju do Edenu permici.Ale když vezmu, kolik stojí lupen na koncerty, nebo do kina, tak to zase tak drahý není.Kolik by sis představoval, že by měl lístek na Slavii stát?

Reagovat
Kepy_FCB

jako všude jinde, možná tak 10% nad průmer max.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale to je naprostej nesmysl.Asi těžko bude stát lupen na Slavii stejně, jako na Bohemku

Reagovat
smazaný uživatel

10₪

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 90-120 Kč okolní tribuny. Hlavní 180-200 Kč

Reagovat
smazaný uživatel

Mnichov ale není hlavní město

Reagovat
Hokaido

Kolik to vlastně stojí na Spartě?

Reagovat
Greny

o 30 kc levnejsi nez kdyz jdu na hokej na kometu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je slušná sviňárna chtít po Baníkovcích, aby za 1 lístek na fotbal dali pomalu 5 % měsíčních dávek.

Reagovat
Nuno čomes

Potřebujou na platy.

Reagovat
božský John

V Jablonci za to mas listek, pivo a klobasu a jeste ti zbudou prachy do Ponorky na pivka a rumy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

+ sníh za krkem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

A tak by to mělo být

Reagovat
Kepy_FCB

tak měl jsem mylné info není 450,- ale 320,- což není málo za tak ošklivej stadion a sektor v koutě ale příspěvek bych nepsal

Reagovat
Kixi Syhimour

No jako, ten plakát fakt vypadá jako propaganda

Reagovat
Salfovic

tam už chybí jen srp a kladivo

Reagovat
db18

Jasný Red Guardian

Reagovat
ACSeRw!n

peknej socialistickej plakat.. ale tak ci chleba jis, toho pisen zpivej.. Cinani musi byt nadseni

Reagovat
smazaný uživatel

Moc drahy? Osklivej stadion? Jste v ty Ostrave normalne vsichni retardovany nebo jak si ten prispevek mam vysvetlit?

Reagovat
mayday

Ale jo Stachanov jak vyšitej.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte mír permici. Pak to vychází cca na 150,- za zápas.

Reagovat
andrew96

Slovácko na 3. flek.

Reagovat
oli9

kéžby

Reagovat
lichna.

V našem zápase chci jediné, abychom se tam prezentovali naprosto jinak, než na Spartě nebo v Plzni. Klidně ať prohrajeme, ale ať je to po boji.. Více nepotřebuju..

Reagovat
Kepy_FCB

Díky postupu v poháru přes Slavii si to naopak dovolí vypustit ještě více, bohužel

Reagovat
lichna.

Uvidíme no. Hádám, že budu zítra zklamaný, ale pořád věřím, že třeba překvapíme ještě jednou.

Reagovat
Shevchenko

Jediné, co mě uklidňuje, je ten nabitý program Slavie, ale prohra o dva góly se vstřeleným gólem by pro mě bylo překvapení.

Reagovat
Kepy_FCB

jak tu psal včera Honza , SKS dá rychle dva a pak se to odchodí, odpřerušuje, odstojí,...

Já jen doufám že pokud se naši na to opravdu velmi okatě vyserou tak jim to dá sektor pocítit...

Reagovat
Puskas

Může se stát opak - nastoupí plná sestava se sebevědomím, že v tomto složení nás přejedou. A my dokud budeme mít síly, budeme úspěšně vzdorovat a Diop dá něco z brejku. Ale to "může" je, pravda, hodně hypotetické.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tipuju bod, Slavia ma s nasim stylem ocividne problem. Ale pak to bude s Panikovcema teprve k nevydrzeni...

Reagovat
Kepy_FCB

jestli tam neprohrajem postavím mu tu sochu

Reagovat
Puskas

Spíše před Trevorův barák.

Reagovat
smazaný uživatel

Není třeba, obejdu se bez toho.

A kdo si zaslouží sochu jako trenér je jen jedna osoba...Evžen. Ne bodař.

Reagovat
Puskas

Kdyby byly Bazaly, měl by přinejmenším tribunu.

Reagovat
smazaný uživatel

Evžen? To rozhodně. Ten kluk mohl ještě dokázat zázraky, legenda legend

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Puskas

Je docela možné, že by dostal na starost repre. To by bylo zajímavé, řadu hráčů by znal z toho olympijského týmu (Chovanec, Hašek...), škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, máš pravdu. Nicméně jsem četl nejnovější díl nejstaršího fan zinu u nás "BAZAL", a tam na něj kronikář FCB na něj vzpomíná, když měl teď ty kulatiny. A docela mne zarazilo, že on "A" tým repre 1x vedl. Sice v přáteláku, v Erfurtu proti domácímu NDR (prohra 2:1), ale vedl. To sem vůbec nevěděl.

A druhá věc...Víš, kolik on mohl vychovat krom výborných hráčů, tak i trenérů? On jako jeden z prvních tady razil západní prvky, které ještě předělal k obrazu svému...

Ach jo...

Proto je až nechutné, když se spojuje Páník a socha, když on Evženovi nesahá ani po kotníky .

Reagovat
Kepy_FCB

ani Evžen by z toho "hovna" ,co tam máme teď,bič neupletl

Reagovat
smazaný uživatel

Máme dobrý tým, kdy z něho současný trenér právě neumí dát více. Ale to už se řešilo jinde.

A kdyby byl Evžen a měl k dispozici současný tým, tak vsadím obligátní barák, že hrajeme s sks o titul.

Reagovat
Kepy_FCB

Jo neumí je namotivovat, ale ani Bary, ani fans, je nenamotiuvuji a proč se nehecnou sami?

Protože ten tým je buď z části přestárlý a zdruhé části průměrný a Páník z něj tahá maximum.

jako klidně ať ho vyhodí, sám sis všiml že ho už nebráníím ale pak se nedivte že to lepší nebude, spíš mírně horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to první ti nedokážu odpovědět. I když možná si něco myslím, ale to je jedno, stejně.

Jestli to bude hroší nebo ne, to nevím. Ale třeba někteří naši hráči potřebují taky cítit nějakou důvěru od trenéra a to se poté zvedne i jejich výkon (Třeba hejtovaný Granec. Pod Vlastou jako dítě na svůj věk dobré, pod Kučerou taky nebyl špatný. Přišla výměna trenéra a... Sami to vidíme)...

Nicméně v zimě bych docela rád začal s přestavbou kádru i za cenu toho, že jaro padne za oběť. Chtě nechtě už je třeba tým omladit.

Reagovat
Puskas

Nepsalo se tu, že Granečný pije jak Rus? Co se přestavby týče - chce to hlavně adekvátně zdvojit kraje obrany, Fleišman lepší než vloni těžko bude, spíše už jde ta kvalita dolů, napravo by mohl být Celba, ale přes současného Filla těžko. A taky to chce někoho do středu zálohy, v momentě, kdy hrubý tápe, není ho moc kým nahradit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud pil, chlastá do teď? Každý si projde nějakým obdobím.

Jinak souhlas. Snad se něco podaří. Ono je i otázkou, zda posílení bude dělaj Jankul, Brabec nebo Lojza. To by taky chtělo co nejdříve vyřešit.

Reagovat
Puskas

Jde spíše o to, že díky tomu stagnoval, přitom ze začátku se mi líbil moc, pak začal být viditelně laxní.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, koukni třeba, jak hraje v repre. Od Krejčího cítí důvěru, tak se i více snaží, více si dovolí i když třeba udělá nějaké chyby.

Pokud ho ale v klubu trénuje někdo, kdo si o něj otírá svou malost a já nevím co ještě, tak se pak nemůže nikdo divit, že hraje jak hraje.

A jsme zase u včerejší diskuze. Páník a jeho práce s mladými. Proto se zřeknul v létě OŠašinky, kdy mu řekl, že je nepotřebný, na FCB nemá, on byl úplně v prdeli, naštěstí ho dal dohromady Svědík.

Případ Helešic, o něm sem včera taky psal.

A to se bojím, co Filip Kaloč...

Je to i vztahu trenér - hráč.

Tohle je více než hmatatelný důkaz.

Proto stále a pořád, Páník ven !

Reagovat
Puskas

V repre hraje proti mladíkům jeho věku, kdežto v lize proti zkušeným borcům. Plno hráčů v mládežnické repre válelo, ale mezi chlapy pak byli nevýrazní. A takový Helešic se neprosadí ani v Budějkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nechat ho tu po celou přípravu a poslat ho do ČB, když k nim už předtím přišel Čolič mi přijde dost necitlivé...Jinak má solidní předpoklady.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tuto chabou výmluvu myslíš vážně? Jk na adresu Grance, tak Matěje?

Víš o tom, že Matěj se v ČB prosadil, když udělali postup do 2.ligy?

Najdi si včerejší článek o Diopovi, tam sem napsal, co se týče Matěje a současné sezony.

Vaříš z vody, nevíš a docela to nevědomky schazuje úroveň těch kluků.

Reagovat
Puskas

pro mne je podstatné, že nejsou momentálně lepší než jejich konkurenti.

Reagovat
smazaný uživatel

To nepíše nikdo. Jen, že by to třeba chtělo větší důvěru trenéra, lepší zacházení a ona i ta jejich výkonnost by se zvedla. A co není teď ohledně základu může být klidně již za 1/2 roku.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
negrles

Na grance bych byl zvědavý, kdyby hrál par zápasů po sobě základ, jestli by se chytl. Ale jak to potom poskladat? Kuzma místo Smoly s Diopem v útoku a Granec nalevo?

Reagovat
smazaný uživatel

Není to levé křídlo, ale levý bek (Lichna promine), tam bude vždy lepší. Flaška byl začátkem sezóny úplně bez formy, až někdy kolem zápasu s Budějovicemi se do ní zase dostal...V létě tedy měl dostat určitě šanci v základu Granec na 2-3 zápasy a horší by to nebylo, třeba by se chytil a rozehrál se k dobrým výkonům a Jirku by tam nepustil, max. na pohár...Možná by to bylo smutné, Jiřík je borec a tahoun, ale ten věk nezastavíš. Co mi udělalo trochu radost je to, že konečně dostal více šancí po sobě Pokorný, hodně slušná rozehrávka a čtení hry, jsou tam i slabiny, ale na tom se dá zapracovat. Zaslouženě dostal novou smlouvu do 31.12. 2023.

Reagovat
Puskas

Pokorný se mi líbí, mohl by ho tam nechat a podržet v případě horších výkonů.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbí i to, že teď už zbývají pouze dva hráči do 30 let v našem kádru, kteří mají smlouvu na méně než na dalších 30 měsíců, Diop (30.6. 2020) a Azevedo (31.12. 2020), snad se i na tom pracuje...

Reagovat
Puskas

Neznám detaily smluv, ale předpokládám, že v létě z těch starších skončí Baroš a Procházka, uvidíme, co Fleišman, tam by to chtělo hledat náhradu, s výše propíraným Helešicem si moc jistý nejsem, ale třeba se pletu, budu rád za toto pletení. Fillo chytá druhou mízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Flaška do 30.6. 2021, Fillovi ještě končí a jo, ještě Jiráskovi, pod těch 30 let, ten má do 30.6. 2020 a Šindelář prodloužil do 31.12. 2021, takže ne, jak jsem psal, že všichni do 30 let kromě Diopa a Azeveda mají smlouvu nad 30 měsíců. Beru to z oficiální fcb a schůzky s majitelem a Bělákem.

Reagovat
smazaný uživatel

*z oficiální fcb stránky na webu. Helešic by měl mít dlouhodobou smlouvu do 2023.

Reagovat
Shevchenko

Tu sochu evidentně myslel jako vtip, nikdo Páníka s Evženem nesrovnává

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

To neberu jako vtip, nepříjde mi to vtipné.

Reagovat
Kepy_FCB

vtip ani ne, spíše jako že já jsem schopnej postavit sochu asi tak jako naši hráči neprohrát v Edenu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, v klidu.

Byls vůbec teď někdy na divizi? Hvězda poslední zápasy nic moc, prohrané derby doma a už padají dolů, jsou snad třetí od konce.

Reagovat
Kepy_FCB

Hrajou tam kde jsem čekal tudíž nejsem tím překvapen ani zklamán. Byl jsem na "derby"s Mariánkami a naprostá trapnost. Vyčítat jim nic moc nelze, bojovnost tam je ale , jsou to, až na 2-3 starší vyjímk,y kopáči pro přebor.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsi měl pravdu. Pár týdnů, měsíců zpět jsi psal, že než hráči, tak to jsou "selfickari"... No jo. Jako u Viti Janďaka to chápu, ten dělá u klubu vše, od malých věci po propagaci klubu.

Ale dal...

Ale věřím, že se zvednou, byla by škoda zas dolů. Na picu je, že mají asi nejtěžší rozlosování divize.

Reagovat
Kepy_FCB

Sestupují poslední tři takže to bude kurevsky těžké. Prý ale z KV kraje nechce nikdo postoupit takže to by mohlo Cheb zachránit ale spoléhat na to se nedá.

Reagovat
Kepy_FCB

Ještě k tomu Jandovi , on se choval na sítích jak kdyby tu divizi vykopal sám, přitom patří k nejslabším článkům v týmu, cestuje sestavou a prý hraje jen díky angažovanosti v klubu, kamarádství s trenéry a úzkému nekvalitnímu kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to můj dobrý kámoš, pssst

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

To sem včera vůbec nezaregistroval.

Hm, to je dobře v pici, budou muset v zimě přivést nějaké nové hráče, jinak místo CFL bude zas ostudny kraj.

Reagovat
Kepy_FCB

to víš nejsou body nejsou selfíííí

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
lichna.

Tak zase pokud bychom na Slavii remizovali po dobrém výkonu, tak by si celý tým včetně Boba potlesk rozhodně zasloužil. Ale nepočítám s tím...

Reagovat
smazaný uživatel

Páník ven!

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ACSeRw!n

chce to nekoho, kdo vas dostane z top6 nekam niz

Reagovat
OnderCZ

Reagovat
db18

To ještě někdo používal?

Reagovat
ratusek

tak celkově jde o všechny weby se seriálama a filmama

já jsem se třeba díval, když se mi nechtělo stahovat a seriály tam bývaly v top kvalitě

Reagovat
db18

Jenom jsem musel cestou k seriálu odkliknout 8 reklam na pornohry...

Reagovat
ratusek

reklam na pornohry není nikdy dost

Reagovat
Losinho

A k seriálu už ses ani nedostal.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Mass

Reagovat
db18

...já to teď radši stahuju, pokud to teda není už k dispozici na Netflixu, mám to pak bez starosti a můžu si to hodit na flashce do TV.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mě trochu sere ta roztříštěnost streamovacích služeb. Máš netlfix, hbo go, amazon prime,... Skončil jsem jen u netflixu, stejně není čas toho tolik sledovat.

Reagovat
mayday

Právě. Pokud by člověk nechodil do práce nebo po hospodách, tak budiž, věřím, že jsou magoři, co u toho leží od rána do večera.

Ale pro normálního člověka si myslím stačí si vybrat jednu službu.

Reagovat
db18

Já měl HBO Go, ale po zhlédnutí GoT a Chernobylu jsem na to dva měsíce nekoukal, tak jsem to zrušil a místo toho teď mam taky netflix, kde toho pro mne je víc... (Castle Rock, Titans, Disenchantment, zatím Simpsonovi... teď přibylo plno českých věcí) a navíc tam má být brzy Zaklínač. Ale taky mi štve, že to je takhle roztříštěný, naštěstí ale není takový problém to čas od času změnit, na rozdíl od TV to jde dost snadno a bez problému.

(mnohem víc mne sere, že Disney+ u nás bude až za rok, takže SW budu muset pirátit )

Reagovat
Losinho

Reagovat
Error

Platis za milion kokotin a na kazde je sledovatelna tak jedna vec

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

to je jak s těma sportovníma kanálama

Reagovat
smazaný uživatel

Neee

Reagovat
andrew96

Socky pláčou.

Reagovat
oli9

Slovácko , snad dnes zaboduje

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák má pumlíč, Vlášek špičičku

Reagovat
Kaspar

ten Pokorny nema ani na Bohemku, prece ho nemohla sezona ve Francii tak znicit, ten musi byt psychicky strasne slabej, kdyz ho prvni neuspech takhle polozi

Reagovat
ondrasch77

Dycky byl marnej...

Reagovat
Rothbard

Z toho bolí oči...

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle patecni predehravky to je neco hrozneho. Vsechno na nahodu, nekvalita jak nekde v singapurske lize. Fakt hrozne. Ja lituju divaky, ze tam v desti v sedmi stupnich sedi. A misto, aby jim treneri a hraci vratili to, ze je prisli podporit, tak hraji stejne tohle.

Reagovat
Salfovic

Ono jich tam ani moc není.

Reagovat
db18

Perfektní na usínání. Jen jsem teda doufal, že v pátek nepůjdu spát už ve čtvrt na sedm.

Reagovat
Salfovic

Ale evidentně si nezabral ani po hodině.

Reagovat
db18

Poločasová přestávka mne probrala, teď už to radši tolik nesleduji.

Reagovat
smazaný uživatel

To je takhle tragicka cela liga nebo to horsi z tohoto kola uz je za nami? Bohemka si drzi ten kopacsky styl uz tak 15 let ne

Reagovat
ratusek

Proti Plzni se Slávií se to ale pískalo

Reagovat
ratusek

teda s Bolkou

Reagovat
smazaný uživatel

Le Giang ani zluta delate si prdel a vidlacky kotel toluenskych fetek ho jeste vyvolava

Reagovat
Spejbl

není faul = není žlutá... VAR tam je k hovnu, když ani nedá podnět k přezkoumání té situace...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o faulu se nebavim, ten byl jasny

Reagovat
Spejbl

"expert" u VARu si to nemyslel... jestli to vbc zkoumal.. to by Zajícovi tu nohu usel asi přelámat, k čemuž taky nemuselo být daleko, když tam Giang šel jak hovado

Reagovat
ratusek

Reagovat
Rothbard

Likvidacni zakrok na Zajice a nic ani po VAR, jo?

Reagovat
Kaspar

Chovanec s Rogozem jsou na Zbrojovku kratky

Reagovat
smazaný uživatel

To zuzeni ligy na 10 tymu je nevyhnutelne, protoze tymy jako Bohemka neprinesou absolutne nic. Ani hrace, ani hezke zapasy, hnusny stadion, hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Na deset je asi moc. Ale jinak by tam patrila hlavne Opava, Pribram, Karvina. Takze mi to vychazi na 12 tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
lichna.

Proč rok staré video?

Reagovat
Puskas

Vidím, žes do fanty narval hlavně slávisty...

Reagovat
lichna.

No primárně obranu, nevěřím tomu, že tam vstřelíme gól. A když jo, tak budu hodně mile potěšen a nějaká fanta mě absolutně nezajímá.

Reagovat
Puskas

To já věřím, ale nevím, kdo ho dá, proto jsem tam toho Diopa nedával:).

Reagovat
smazaný uživatel

Bob mu to pak urcite vynahradil.

Reagovat
HorajzmAmmann

Vyskočilo mi to na Facebooku.

Navíc není na škodu si občas pripomenout den, kdy Jakub Sašinka trhal obranu Plzně

Reagovat
HorajzmAmmann

Reakce pro lichnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně to řekli v podcastu – šance pro ty hráče by bylo, kdyby hrál jeden v sestavě z vytížených hráčů. Věřím, že pak by do toho zapadli, ten Baník ale šance není.

Reagovat
smazaný uživatel

A Blesk (teda alespoň někteří novináři) nás teda nějak nenávidí.

Reagovat
Kepy_FCB

Dneska oslavim 11 let na EF což je 4017 dní a ani jeden den jsem nebyl zabanován!!!

Očekávám gratulace

Reagovat
Puskas

Přeji Ti, ať Ti dá dárek Baník v podobě výhry.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to říkáš, Kučera komm zu Baník?

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Error

Nebo sis jen nevsiml

Reagovat
Kepy_FCB

To je jen velmi málo pravděpodobné, když jsem napsal něco banovního tak jsem to hlídal

Reagovat
Kily

BAN (21.06.2010 19:05 - 28.06.2010 19:05)

stupidní komentáře

Reagovat
centos

Reagovat
Rarášek

Ty žiješ.

Reagovat
centos

Zrovna držím mimino, druhé dítě po mně leze a dívám se na stream. Čas chodit na fotbal nemám, ale sleduju :)

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Rarášek

Hezký, já že jsem tě to už sakra dlouho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Kepy_FCB

tomu nevěřím, v době MS bych si toho všimnul

Reagovat
adalbertus

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

kdo nebyl nikdy zabanovan, jako by nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska za mě takto.

Kolář - Coufal, Kúdela, Frydrych, Bořil - Souček, Traoré - Masopust, Stanciu,Olayinka - Milan Škoda

Reagovat
ratusek

Realita bude se Standou nebo Burenem na hrotu

Reagovat
KingMaster13

Já bych dal Standu. On se potřebuje akorát rozehrát, loni na podzim byl výbornej a do Trpišovi hry pasuje nejlépe. Nebude to nikdo ostrostřelec ale v té hře by mohl být platný. Burena mám rád lidsky ale doufám, že v zimě půjde do prdele. To jeho paličství mě fakt už nebaví

Reagovat
Puskas

A já tu pohárovou sestavu, ať mají šanci si napravit reputaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

tak Tecl je to stejné. Škoda dobrej akorát jako kladivo na konec zápasu. Řekl bych, že dá na hrot Olejníka.

Reagovat
KingMaster13

Ten je na hrotu poloviční, to snad dá toho Tecla. Tecl má alespoň herní prvky co Buren ne. Navíc mi i přijde, že na to začal hrozně srát.

Reagovat
smazaný uživatel

Kladivo???Vždyť on se nedostane ani k míči, akorát stihne dostat kartru za útočný faul.Hrát bude Yusuf, protože Tvrdík je v Bahrajnu a žebrá tam o sponzoring.

Reagovat
KingMaster13

Škoda je nejlepší novodobý útočník Slávie Nicméně už přichází jeho čas bohužel, už je užitečnej fakt jak Bakoš minulou sezonu, přijde dá loket, dostane kartu a hotovo. A Yusuf mě sere. To by mohl být fotbalista jako kráva ale přijde mi, že to má šíleně na salámu.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda ,měl akorát z prdele kliku, povedla se mu jedna a půl sezony.Fakta nelžou.To jelito nikdy ani nevyhrálo krále střelců, ani do toho KLK se nedostane.Nejlepší útočník byl Pavel Kuka.

Reagovat
KingMaster13

Kuka měl hroznou smůlu, že tu působil v období kdy fakt bylo hrozně těžký udělat nějaký úspěch. Mám ho spíš zařaženýho do 90. let, ačkoli teda na začátku nového tisíciletí tu odehrál mnoho zápasů. Ok asi máš pravdu, že Kuka byl výš, já si ho přeci jen už tolik nevybavuju. Slávii fandím od roku 2002 a zažil jsem ho cca 3 sezony, přičemž tu poslední už nebyl nic moc Jinak Škoda vyhrál krále střelců, sice napůl s Lopatou ale vyhrál A na tom našem prvním titulu (pod Číňanama) měl obrovský podíl

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda hraje ligu 15 let a dal 92 gólů, což je na hroťáka otřesný číslo. to i ten vysmívaný Krmenčík jich má už 50 a to má ještě možná deset let před sebou a rok byl mimo kvůlï zranění.o Lafaftovi ani psát nebudu.Prostě hrot Slavie by měl mít ta čísla úplně jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

15 let

Reagovat
smazaný uživatel

No a ne snad?V roce 2004 začal v áčku Bohemky.To je kolik let?

Reagovat
smazaný uživatel

A hrála Bohemka ligu?

Reagovat
Kang & Kodos

Sice to byla třetí liga, ale hráli jí!

Reagovat
smazaný uživatel

OK, já tenhjle zbytečnej klub nesleduju, pro mě je stzejný, když jsou ve třetí lize i v první.nevidím rozdíl.A tím hůř, ani tam se moc neprosazoval.Ale OK,i, tak od roku 2012 je prostě těch gólů strašně málo.Zvlášť ty poslední dva roky, to je prostě jasný důkaz, že už je úplně mimo.Navíc se zásadně změnilo i jeho chování na hřišti, kde se jen vzteká, rozčiluje a řve na spoluhráče, že mu nenahráli.Pro mě je jasný kapitán jen jeden a to je Tomáš Souček.tahoun týmu, slušnej, pracovitej kluk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Reggie

Hele tak to, že byl Kuka úplně někde jinde snad není potřeba řešit . Teda pokud to nebereš jenom ve smyslu Slavie

Reagovat
KingMaster13

Tak já to myslel spíš ve stylu kdo toho odvedl pro Slávii víc ale když uděláme komplexní porovnání tak Kuka vyhrál Bundesligu myslím, to Škoda nezažije no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec Teclík

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Stát se to může

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauera čekám místo Traorého, ten bude spíš až v Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer by měl třetí zápas za 7 dnů, navíc ve středu hrál 120 minut.

Ještě možná Ševčík.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je nemoc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš se mnou souhlasit, ale neměl bys mě hned označovat za nemocného

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň,ale jestli nevidíš, že Škoda na to už absolutně nemá a s ním na hrotu jsme hodinu v destii, tak cpát ho do základu není normální.

Reagovat
HorajzmAmmann

nesouhlasím. Všechny ostatní útočníky vymaže Stronati. Jediný kdo nám může dělat problémy je právě Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nedělá problémy nikomu, jen Vyšehradu je udělal.To, že dal jeden jedinej gól za celý podzim je jasný důkaz.Stronati si dnes ani nekopne.

Reagovat
ACSeRw!n

a za trenera ?

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér nám prý sdělí svůj návrh až hodinu před zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejoblibenejsi pisen slavistu?

Pec nam spadla.

Reagovat
stas87

Humor level obecná škola. Ale ty naviac nemáš, takze to beriem ako vrchol tvojej tvorby.

Reagovat
Bakary3

Je to takovej jednoduchej imbecil.

Ale verim, ze v ty skupine lidi, kde se pohybuje, to asi nekdo oceni.

Jen pro nej skoda, ze ma potrebu to davat i sem, aby se svym kretenstvim pochlubil verejne a vsem.

Reagovat
HorajzmAmmann

cukrouš i trevor jsou ve skutečnosti moc fajn kluci, asi bych přestal někoho hodnotit podle toho jak píše na sociální sítě. Že si s vás dělají prdel a vyjim to hrozně žerete a reagujete na to je už váš problém...

Reagovat
Bakary3

Ja to dal asi nebudu moc rozebirat..

Ze je kazdej jinej za klavesnici a normalne, to je jasny.

Ale nektery veci, jako tyhle jejich ubohy vtipky, jsou proste moc.

Ze bysme to zrali? Nevim, spis si myslim, ze kroutime hlavou, jak jsou trapny.

Reagovat
HorajzmAmmann

nereagujte a máte klid, no ne?

Reagovat
Losinho

Klasika, někdo sem pravidelně píše lejna a je to vlastně vina těch, co na to zareagujou

Reagovat
Pablos

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
mistr129

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Nihilister

Reagovat
lichna.

Ale přesně tak to je. Když tě komentsre někoho serou tak nejjednodušší je na to nereagovat. To že se na to neustále chytáte jen zvětší množství těchto příspěvků.. Jsem zvědav, kdy to pochopíte.

Reagovat
Bakary3

A jo, tak on neni kokot, jenom nas zkousi, diky za vysvetleni.

Reagovat
lichna.

I kdyby kokot byl, tak tím že na to reaguješ, tak to z tebe dělá stejného kokota. Základ internetových válek..

Reagovat
ondrasch77

Když se blbci snažíš vysvětlit pointu, tak to z tebe dělá taky blbce?

Reagovat
lichna.

Wtf? Zase připity? To je naprosto něco jiného.

Reagovat
andrew96

to jak?

Reagovat
lichna.

Nevím, co je na tom k nepochopení..

Reagovat
andrew96

Nechápu, jak někdo, kdo reaguje na dementní příspěvek, je automaticky staven na stejnou rovinu.

Reagovat
lichna.

Tak pokud vidíš, že je to vyloženě příspěvek, který má někoho vyprokovat k reakci, tak snad zachovám chladnou hlavu a nereaguju na to ne?

A to říkám jako někdo, kdo s tímhle má pořád problém a třeba takovému Dolarovi jsem na to tisíckrát skočil.

Reagovat
andrew96

Zastávám podobný postoj, ale chápu, že pokud to někomu vadí, tak se ozve. A když se ozve normálně, kultivovaně, nemám důvod ho označovat za stejného kokota.

Reagovat
lichna.

Ok, to bylo možná moc tvrdé. Tak to řeknu jinak, to že na to člověk reaguje, rozhodně nepomůže k tomu, aby se množství těch příspěvků snížilo

Lepší?

Reagovat
andrew96

(Ale dobře víme, že je to utopie).

Reagovat
Zark

ty už to taky zabal

Reagovat
lichna.

Sorry, že se tady snažím vysvětlit, proč ty reakce na ty příspěvky nemají smysl..

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Pablos

Si mi připomněl jeden stream na yt derby S ...frajer co to vysílal tam měl, že každý vzkaz v chatu se ti zobrazil i přímo ve videu v zorném poli. Takže za chvíli mu tam každej první psal, ať to vypne ten chat logicky. Každej druhej ale psal, ať ostatní nereagujou na chat a nepíšou a tím se žádné zprávy zobrazovat nebudou. Takže zajebaný výsílání donekonečna touhle hádkou dvou názorů a až se zjistilo, že ten co to vysílá to totiž vypnout neumí a bojí se to přiznat... nakonec to pod nátlakem přiznal a tak mu někdo pomohl to vypnout.

No a tohle je vesměs to samé, jediné co to vyřeší je, že si sám ten dotyčný uvědomí, že je kokot, nějáký reagování nebo nereagování nikam nevede.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v tomhle se tady souhlasit nesmi no

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Losinho

Mě to nesere, když chci tak reaguju, když nechci tak ignoruju. Ale celá tahle logika je zvrhlá.

Reagovat
lichna.

Je, stejně jako celá podstata trolení apod. Ale takhle to prostě funguje.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
HorajzmAmmann

10/10 za pochopeni prispevku

Reagovat
Losinho

Cenim

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Tak ale tady jsi na sociálních sítí, takže hodnotíš člověka tak jak se prezentuje tady. Já je třeba něják nevnímám, ale beru to všeobecně... i když někdo imbecila bude záměrně hrát, tak má v sobě samém stejnak blíž k debilitě než ke slušnosti např.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak at si klidne hodnoti, ocividne je to dulezita soucast jejich smutneho zivota

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

No ty si zase nezklamal. Pokrytec level nekonecno, pro ktereho jsou vsichni spodina, nic ho nezajima,nevi, nechce komentovat....ale furt tu mu nekonecno komentaru

Nejses ty slavista?....

Reagovat
Bakary3

Ten úplnej konec jsi trefil, slávista jsem, tak aspoň něco

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi nez mrdat ovce demente

Reagovat
stas87

Tak píš aké máš skúsenosti s mrdanim ovci. Ja žiadne, ale ty isto budeš vedieť o čo ide, keď o tom píšeš. Ozaj, prečo sa tu prezentuješ ako naprostý kokot?

Reagovat
Kaspar

kazdy tyden tu banikovci porad resi jen Slavii, asi je vlastni klub nezajima , ale jakmile tu nekdo rekne neco o baniku tak hned ty a ten druhy retard naskoci a pusti se do nich, co se staraji o jiny klub at drzi hubu

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Alan_Shearer

Jahahahahahaaha, looooool

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aaa, dementni sekuritak co vzdycky dostane bidu. Diky, zes na sebe upozornil

Reagovat
Alan_Shearer

Jo tak sekuritak a jeste bych dostal bidu od tebe, ne?

Reagovat
andrew96

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kepy_FCB

Pomme Prostějov nakopat Kučerovi prdel.

Ta 2.liga v tuto dobu po obědě je fajn, navíc když už vylepšili to rozlišení tak mě to baví

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to bylo někde s pořádnou atmosférou, tak už by to mělo ligový parametry

Reagovat
Liquid

ale ČT tradičně nezvládá, Jihlava má loženku a oni dávají opakovačku šance Prostějova, na závěr sestřih zajímavých momentů a gol Jihlavy ani neukážou

Reagovat
ratusek

Jihlava klasika. Má šance, tutovky a pak dostane gol z hovna a sesype se

Reagovat
smazaný uživatel

My ztratíme s Prostějovem Ještě že nepískla tu penaltu, to bych byl fakt nasranej

Reagovat
ratusek

jako já proti vám začnu sázet venku a pak začnete vyhrávat

ale klasika, první poločas 3 golovky, Fortelný kolik toho zazdil a bylo mi naprosto jasný, že dají domácí gol a pak ste horko těžko vyrovnali. Ted bude v dalších zápasech chybět Tijani.

S postupem to moc nevidím, máte venku Duklu, Brno i Pardubice. Takže to bude 0 bodů.

Přitom co sjem vás viděl v televizi, tak to je pěkný rychlý fotbal. ale ta žalostná koncovka vás připraví o postup

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí to v dalším zápasech nejsou nějaký těžký soupeři, takže by tak chybět nemusel.

Samozřejmě, kdyby tam byl Klobása, tak ty góly začnou padat. Když budem doma vyhrávat a venku po bodu, tak to asi ani na baráž stačit nebude.

Reagovat
ratusek

ve Vítkovicích, Sokolově, Vlašimi je povinnost vyhrát. Ale to byla i v Chrudimi, Varnsdorfu a tak no

Reagovat
elChe

co ale ten schuster je za vyzranca jak muze hrat zaklad? jihla mohla jet s prazdnou

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska poprvé Takács, jsem hodně zvědavý

Reagovat
Banikovec7

Místo koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Kúdely

Reagovat
Slavia10

Aspoň na nás nebude takový tlak, děláme z Baníku favorita.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jistý?

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to potvrzené.

Reagovat
Kaspar

Latal si pod sebou pekne podrezava vetev, ale kdyz porad veri tomu tragedovi Gressakovi za Jilka hrali pekny fotbal a jeste meli vysledky, za Latala je to hrozna holomajzna a ani nema vysledky

Reagovat
2Forty2

No, ale paradoxně to byl dneska asi nejlepší výkon pod Látalem. Bohužel, degradovaný výpadkem ve 2. poločase (těch výpadků je letos už přespříliš ). S Greššákem souhlas, příšernějšího hráče v Sigmě nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestavy

Domácí: O. Kolář – Coufal, Takács, Frydrych, Bořil – T. Souček (C) – Ševčík, Stanciu, Hušbauer, Olayinka – Tecl.

Hosté: Budinský – Fillo, J. Pokorný, Procházka, Stronati, Fleišman (C) – Reiter, Jirásek, R. Hrubý, Kuzmanović – Diop.

Náhradníci

Domácí: Kovář, Van Buren, Kúdela, Provod, Škoda, Júsuf Hilál, Traoré

Hosté: Laštůvka, Granečný, Lalkovič, Holzer, Šindelář, Pazdera, Smola

Reagovat
Kaspar

Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se konečně chytí a probudí v sobě Tecla ze začátku loňské sezóny.

Reagovat
KingMaster13

Tecl, dneska dá gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

My stejná sestava a vy tavíte Coufala s Bořilem kdy na nich bylo vidět že nemůžou a hrajete v Barceloně. Ikdyž my odpor klást nebudeme když,máme stejnou sestavu

Reagovat
ratusek

To asi není dobrej nápad totožnou sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako podle mě neni dobrej nápad dát tam zase Pepíka, takže doufam, že to uběhá.

A na Takácse jsem zvědavý, podle mě je lepší v záloze.

Reagovat
ratusek

Se Součkem to,máte v pohodě. Bez něj by to byla bída

Reagovat
Banikovec7

No ono tam stejně není moc koho dát, maximálně tak Granečného místo Fleišmana nebo Kuzmy. Spíš se trochu bojím Budínského. Ale Laštůvkovi se zápas s Olomouc taky moc nepovedlo no.

Reagovat
smazaný uživatel

Radek Šilhan řeší Pánikovy skvělé podzimy: "ve Zlíně měl po podzimu 8., 2. a 10. místo, což je pro Zlín normální, ale v Baníku je 5. a 6."

No, já nevím, ale Zlín obvykle v první trojce nebývá

Reagovat
smazaný uživatel

Ani pod Bílkem?

Reagovat
smazaný uživatel

To byl vysoko, ale v první trojce ne

Reagovat
Banikovec7

Bořil Míč úplně jasně od něj do autu, půl metru od sudího a on se tam vzteká jak magor.

Reagovat
taws

Přesně a Souček je taky k**da vylízaná, jak tam po každým pisknutym souboji začne máchat ručičkama

Reagovat
Paprika

Dneska to vidim na jasnou penaltu pro Slavii... Ale je fajn ze kluci usati FCB se s tim nemazou a trochu jim aspon nalozi ( s body nepocitam...) ale bylo by hodne fajn kdyby tu Slavku konecne nekdo setnul v lize, protoze mam pocit ze zacinaj mit nosanek kapku nahoru... ( Borilovi a Coufalovi jen to nejhorsi!)

Reagovat
HorajzmAmmann

Njn Borile, tohle není Barca, přijel Banik

Reagovat
montaigne33

Když vidím letošní výkony Tecla, tak si říkám, že takový Diop by se Slavii hodil... (hodili by se i hostující slávisté= hrající a bodující na SEVERU...)

Reagovat
smazaný uživatel

Diop ne, stejně jako Buren má problém proměnovat šance.

Ale Musa ve formě by se hodil.

Reagovat
montaigne33

Musa vypadá mimořádně nadějně... ale dobře/nadprůměrně se jeví skoro všichni ze SEVERU ve srovnání s "nešťastníkem" Standou T.

Reagovat
Banikovec7

Bořil

Reagovat
Kaspar

Borile ty kundo vylizana

Reagovat
Paprika

Boril

Reagovat
Paprika

Soucek nezvlada a Fillo na pana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takács je zatím super, Stanciu se mi dnes opět nelíbí.

Reagovat
KingMaster13

Takács skvělej, prvních 15 minut měl trochu slabší ale pak se do toho dostal a skvělý. Minimálně na ligu bych se ho nebál stavět

Reagovat
smazaný uživatel

U rozehrávky se trochu bojím, ale souboje, skluzy a další obranné věci mu zatím vycházejí dobře.

Reagovat
KingMaster13

A i dobře to moc hezky vyváží a nebojí se ani někoho obehrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Suk

Reagovat
KingMaster13

Pičo nejlepší hráč ligy

Reagovat
KingMaster13

Ve vápně naprosto famozní

Reagovat
ratusek

Piča to mrdám. Bez Součka budou v piči. Ale tak s prohrou sem počítal

Reagovat
KingMaster13

Říkalo se, že i bez černochů v obraně

Reagovat
ratusek

Však to ještě přijde ale Souček je takovej lídr, že ho nenahradíte nikým

Reagovat
KingMaster13

Wait a minute..... Oscar a nakonec bude ještě brutálnější protože Jindra

Reagovat
ratusek

Jo to je fakt. No jak to tak vidím, budeme vás muset zbavit Jindry

Reagovat
KingMaster13

Ten až odejde tak uznám, že bude problém Do té doby si myslím, že vždy to někým zaplácáme ten u něj o 2 levly vyroste jak Hovorka a bude to v pohodě

Reagovat
Banikovec7

Bude to tam věšet hlavou z vápna

Reagovat
KingMaster13

Tak třeba tam přivede nový prvky které třeba tolik nejdou zase Sukovi

Reagovat
smazaný uživatel

Co nejde Součkovi?

Reagovat
KingMaster13

Střelba z větší dálky jak 18 metrů? Možná trochu přesnější rozehrávka dopředu? Jako trochu jsem si tou otázkou naběhnul

Reagovat
Spalovač šancí

Jaderná fúze, parciální derivace a konsolidace při zpětných kapitálových akvizicích

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ho slušně nahradíme (jako třeba Deliho), tak nemám strach.

Reagovat
smazaný uživatel

Ševčík

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to bylo jasný, že nedá. To jsem zůstal úplně klidnej.

Reagovat
HorajzmAmmann

Skoda, bylo tam pár situací kdy chybela kvalitnější finalka a Baník mohl jít do vedení. .

Reagovat
Banikovec7

Lepší výkon než jsem čekal, škoda když to jsou obyčejně takoví paliči, že nám dají hned z první pořádné šance.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Laco zatim dobrej polocas. A co rict k Teclovi, beztak bude Trpis zase spokojenej, jak to odbojoval a obehal.

Reagovat
KingMaster13

Útočníky nemá cenu řešit, ty jsou tam vysloveně aby jen zabavili stopery soupeře. Až někomu dojde, že je nemusí bránit tak to bude horší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Mass

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Liquid

místo Tecla tak měl dát dnes Škodu, na jaro Tecla poslat na hostovačku do Jablonce nebo už prodat

Reagovat
montaigne33

Tecl na Trpiše určitě "něco" ví... A musí to být něco velkého...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Jen salonní žert= Zkrátka mi připadá, že ST dostává víc prostoru, než si zaslouží... ale třeba vystřelí body s Barcou (překvapil by...)

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký zápas, Pánik a spol. asi namíchali a podali nějaké energetické nápoje, protoze hráči Ostravy vypadají čerstvě a dobře napadají. Naši hráči, zejména Ševčík, Stanciu, Hušbauer zkazili hlavně v první dvacetiminutovce dost balónů. Souček s Takácsem super výkony, naopak Stanciu riskuje posazení na lavičku proti Barceloně. Škoda šance Ševčíka na konci.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě je rozdíl s tím, že ve středu mi přišlo, že jsme faulovali hlavně my, dnes je to spíš Baník (jen muj dojem, statistiku nemam)

Reagovat
mrtvej ofsajd

V druhý půli odpadnou, Stanciu je z formy, bohužel...

Reagovat
KingMaster13

Teď to budou muset otevřít a věřím že ještě tam něco nasypeme.

Reagovat
Liquid

ten Fillo je strášná špína

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doocetung

OT : pokud me nešali zrak nebo na livesportu nefetujou tak laďa krejči proti interu s kapitanskou paskou

Reagovat
smazaný uživatel

Na Livesportu sice občas fetujou, ale možné to je.

Reagovat
doocetung

První hráč v historii v offsidovem postaveni při hodu mince

Reagovat
Komix

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Mass

Reagovat
andrew96

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Han střelil první

ale jenom občas

Reagovat
Han střelil první

Tak dneska se fetovalo. Kapitánem byl Poli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Reagovat
Kang & Kodos

Po dvou letech převážně na lávce kapitán. Pěkný

Reagovat
HorajzmAmmann

už je to asi opravený

Reagovat
Rothbard

Stream?

Reagovat
bartes
Reagovat
smazaný uživatel

Suk

Reagovat
Kocour Klapuška

Souček

Reagovat
smazaný uživatel

Je zaděláno na druhý hattrick Součka proti Baníku

Reagovat
KingMaster13

Yaya

Reagovat
mrtvej ofsajd

TERMINÁTOR SOUČEK

postavit sochu!!

Reagovat
HorajzmAmmann

Už nás melou no....

Reagovat
montaigne33

Barca po otřesném výkonu v 2.pol. prohrála v Levante... Proti SKS se pokusí vrátit na vítěznou vlnu, rehabilitovat se... Pokud by ale uspěla Slavia - možná by to zlomilo vaz Valverdemu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tecliku

Reagovat
smazaný uživatel

Souček musí chodit do zakončení i v LM. Bohužel, tam to se Stanciem v sestavě prostě nejde.

Reagovat
bartes

udělal to dobře, Tecl mohl jít sám a kopl to až do Ostravy......

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

Ho měl nechat střílet

Reagovat
Paprika

Ja to rikal, ze pencle bude... Tecl je spina! At jde hrat basket...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

tohle prostě neni penalta

Reagovat
patas92

A co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto?

Reagovat
Firkraag

tak asi trošku jo

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Greny

Reagovat
Banikovec7

0 středních záložníků máme v kádru

Reagovat
HorajzmAmmann

Otočka i v 10

Reagovat
Greny

rozhodci, Jirasek, Souček

Reagovat
Kocour Klapuška

Červená

Reagovat
mrtvej ofsajd

penalta asi jo, červená ne...nechápu proč takhle kurví zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tohle není zmaření brankové šance, tak co je?

Reagovat
taws

To si dělá srandu

Reagovat
smazaný uživatel

Bych podal protest, poslat soupeře do 10 je jasné poškození Slavie

Reagovat
Rothbard

Penalta jasná. Baník u toho autu zaspal jak nějací žáčci.

Reagovat
HorajzmAmmann

Pecka jo, redka ne....

No a na příští zápas bez Janose, Jiráska a uvidíme co Hruby...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych nevylučoval, ale dal bych mu druhou žlutou

Bude Šindelář

Reagovat
Banikovec7

Šindelář - Procházka. Noví Xavi s Iniestou.

Reagovat
smazaný uživatel

A bez Filla.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Tecla už bych střídal

Reagovat
smazaný uživatel

Ukázkově jsem to zakřikl

Reagovat
HorajzmAmmann

Pozdě, kurva...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Soucek bere 4 mega mesicne jo?

Reagovat
Firkraag

Tecl je fakt pěst na oko

Reagovat
KingMaster13

Tecllllllllllllll jsem to říkal, že dá gol Kanonýr vy kurvy

Reagovat
Mass

První gól po roce

Reagovat
Trapný diskutér

proč mi ten milý chlapík nadává?

Reagovat
Kocour Klapuška

S těmahle bídama vypadnout

Reagovat
smazaný uživatel

Však dneska i první půli hráli dobře, od odchodu Hrubého jim to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvladojko

Reagovat
KingMaster13

Tak ono my jsme je taky dost utahali. Odpadli po prvním gole

Reagovat
Rothbard

Tecl základ proti Barce, dnes si o to řekl

Reagovat
Mass

Hm fakt ne, když sem viděl teď ten jeho pokus o centr.

Reagovat
Firkraag

Tak Reiter je furt stejnej dement

Reagovat
montaigne33

Nějakým zázrakem dal Tecl branku- ale strašně kazí... Jeho ne-produktivita je děsivá...

Reagovat
bartes

má slávia v plánu koupit gólového útočníka nebo tam bude stále tecl?

Reagovat
meno

Dneska se nastartoval a do konce sezony 15+

V úterý sestřelí Barcu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ševčík

Reagovat
Losinho

Že by i Yusuf dneska?

Reagovat
Losinho

Bože ten je tak strašně pomalej

Reagovat
Mass

Asi měl bejt náhrada za Škodu, ale sem rád, že Slavia hraje líp bez vysokýho hroťáka.

Reagovat
HorajzmAmmann

I s úroky ... No gratulace. 2. poločas to je proste válec.

Reagovat
Firkraag

Tak pro vás je pohár mnohem cennější, ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

Bod z ligy jsem nečekal. .. každopádně do 1. golu to na debakl nevypadalo. To naštve... Venku proti lepším soupeřům jsme prostě bez šance. takže aspoň ten pohár. ..

Reagovat
montaigne33

Pohár bych FCB hodně přál...

Reagovat
Coutinho10

+ fanta duel jde podle predstav

Reagovat
montaigne33

Hušbauera občas slávisté kritizují (ano, nikdy nebude sprinter) atd., ale jeho kopací technika a myšlení je vynikající

Reagovat
Mass

Taky proto je nejlíp přihrávajíci hráč v lize za minulou sezonu.

Reagovat
montaigne33

JH uznávám...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho mám rád a v poslední době je lepší než Stanciu.

Reagovat
montaigne33

Souhlas- dnes makal i do obrany...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Je skvělý (většinou, v Plzni mu to nesedlo). A kritika je často přehnaná.

Reagovat
Kepy_FCB

1Z7

Reagovat
smazaný uživatel

127

Ale vypadalo to trochu jako Z, to jo.

Reagovat
Mass

Dneska Suk škoda že nedal pencli, jinak by ten výkon byl na 10ku. A kdo řikal, že je netechnický kopyto, ať si pustí situaci před třetim gólem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

neasi Ronaldinho hadr

Reagovat
Andis

Pustil sem si situaci před třetím golem a musím říct, že na Českou ligu proti hráčům Baníku, velice slušná technika

Reagovat
martin1

Tak v ČFL za Spartu dnes kraje Ben Chaim a Karlsson (+ Costa)

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ben Chaim je dobrej rentiér

Reagovat
KingMaster13

Karlsson do Slávie, Sparta ho zabíjí

Reagovat
martin1

U vás by se z něj stal nejlepší hráč ligy

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pedro10

OT: Chcel by som ísť na zápas Slovácko - Plzeň ktorý sa bude hrať 7.12.2019. Ako funguje predaj lístkov na Slovácko? Dá sa kúpiť lístky cez nejaký portál, alebo na štadióne len?

Reagovat
Euphael

To je tak těžké projet klubové stránky?

Reagovat
Spalovač šancí

Už je půl roku beznadějně vyprodáno. Takže jedině nějaký překupník před stadionem

Reagovat
Kepy_FCB

Skončilo MS v ragby tak už doufám bude pokoj od tý pojebaný reklamy s těmi kamioňáky co JEDEMEEE NA KREEV

Reagovat
Blasphemer

Opava je docela v hajzlu a asi moc lidí nečeká, že by dneska mohli bodovat. A přesně proto budou.

Reagovat
Coutinho10

Pribram zajimave venkovni dresy

Reagovat
Coutinho10

z dalky to ale vypada, jako kdyby tam hral Jablonec

Reagovat
monty25

Jestli dneska Teplice prohrajou, tak můžou v nejbližší době na desítku zapomenout. Do konce roku budou mít stejně brutální los jako na začátku sezony...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

S tímhle výkonem to bude v Edenu zase sedmička, ale pro vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to možné, proti Spartě to vypadalo slušně?

Reagovat
monty25

Holt na Spartu se vždycky hecnou. Přitom dneska je to přímý souboj o 10. místo, možná nejdůležitější zápas podzimu...

Reagovat
Losinho

Spíš zas někdo sundal Krmenčíkově ženě obojek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
čolo

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
monty25

Vidím to tak, že po poločase to přepnu na hokej...

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan Šašinkovič jede bomby

Reagovat
ZB 07

Teplice

Reagovat
Salfovic

Reagovat
monty25

Shejbale táhni

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam vyvádějí? Reportér ČRo říkal něco ve smyslu, že Teplicím dělá potíže bránění ve vlastním vápně

Reagovat
djiros

Shejbal překonává dokonce i výkon s minulého týdne A to jsem myslel, že Köstla z 1. kola jen tak něco nepřekoná

Reagovat
HorajzmAmmann

Teplice vs Budějky vzhledem k tomu, jak zatím letošní sezonu hrají se nedalo čekat nic jiného než že to skončí buď 5:0 nebo 0:5. Oba dva týmy střídají serie výher a proher... na to fakt mohl sázet jenom magor

Reagovat
Džeko55

Dynamo paráda

Reagovat
Coutinho10

tak to Baluta udelal luxusne

Reagovat
HorajzmAmmann

Baluta, Malinský

Reagovat
djiros

Baluta

Reagovat
stas87

Co to je za zufalcov, co za 30. minut dovoli superovi 8 strel a 5 na branku?

Reagovat
smazaný uživatel

Musa Baluta Kodr

Reagovat
KingMaster13

Doufám, že Baluta u nás ještě dostane šanci protože on je skvělej a že Jindra si prostě řekne, že udělal chybu a Musu tam nechat do konce jara a ten se vyhraje a bude neskutečnej. Do toho přes zimu zapracovat Rondiče z béčka a máme útočníky jak víno

Reagovat
monty25

Musovi bych ještě věřil, ale Rondič byl špatnej i na Viktorku Žižkov.

Reagovat
KingMaster13

Rondič za to bego tam sype gol za golem

Reagovat
monty25

Tak třeba se zlepšil, ale furt je to 3. liga...

Reagovat
KingMaster13

Věřím, že kdyby se dostal do áčka tak Jindry fyzička a obrovská kvalita toho týmu by mu pomohla vyletět Nicméně potenciál v něm vidím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rondiče poslat hostovat stejně jako Kuchtu s Musou.

Reagovat
djwenca

a slávisti co ten Nabiyev, ten dává dost gólů v rezervě ne? Proč nevyzkoušet toho?

Reagovat
smazaný uživatel

Já o tom nerozhoduju, navíc jsem jej ještě neviděl hrát. Ale gólů hlavně minulou sezónu dával mnoho.

Reagovat
Kaspar

snad uz se teplice pouci a nebudou si otvirat hubu na rozhodci, kdyz uz vi co bude nasledovat

Reagovat
monty25

Na 2. poločas nekoukám, ale ten první fakt nebyl o rozhodčím...

Reagovat
HorajzmAmmann

ok, ligový hráč netrefí prázdnou bránu...

Reagovat
Kang & Kodos

Takže my máme jediný křídlo, druhý bude hrát bek, kterej se po původně třítýdenním zranění dostal po 4 měsících poprvý v lize do základu, ale můžeme si dovolit nechat DMK pobíhat proti lopatám z Rakovníku. To už neni dobrý ani jako vtip

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to bizarně, ale nejsem si jistej, že by DMK něco uhrál... minule byl dost špatnej, i když jasně, první zápas o x kolech, nemá formu... ale fakt si nejsem jistej, jestli by tam k něčemu byl, přičemž neříkám, že Vindheim je spasitel, ale věřím mu pořád o chlup víc než současnýmu DMK

Reagovat
Kang & Kodos

To je jedno, furt by mohl aspoň na lavičku, teď tam neni už vůbec nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, na lavičce bejt mohl, stokrát lepší než hrát proti Rakovníku, to je jasný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máte v A-týmu jediné křídlo, zato máte dvě v rezervě.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Salfovic

Tak v Liberci nakonec Dramé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Karviná 7 domácích zápasů = 0 výher

Reagovat
Kang & Kodos

Swaguelor Neskutečnej pas

Reagovat
SpartaOvenka

Vindheim skvěle A zatím celkově hraje parádně, asi 3x už tam byl skvěle naběhnutý, jen mu to nedali, netuším proč

Reagovat
ZB 07

Kanga krásně

Reagovat
HorajzmAmmann

Kanga

Reagovat
Messy<3

Plavšić by tohle v životě neproměnil.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Kaspar

Jak se tam Kozak celou dobu v ofsajdu hlasil o prihravku pred prazdnou

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašný koště, navíc příšernej simulant.

Reagovat
HorajzmAmmann

Sparta právě vstřelila branku!

Nyní Pražané podnikli rychlý brejk a ujímají se vedení! Michal Sáček chytrou průnikovou přihrávkou vysunul ADAMA HLOŽKA, kterému se ještě hlásil o míč Libor Kozák, sparťanský mladík ale vzal všechno na sebe a přesnou střelou k levé tyči prostřelil opavského brankáře Fendricha.

onlajny

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Kang & Kodos

Tak Sáček s Kangou si jsou dost podobný

Reagovat
KingMaster13

To píše Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

už opravili asistenta

Reagovat
Greny

uz aby se OZ28 uzdravil

Reagovat
smazaný uživatel

dávají to někde livě?

Reagovat
pospec7

o2

Reagovat
Selänne

Heča klasik

Reagovat
diskoschlampe

Tvl ten Kozák je tak neskutečně měkkej, dyť pokaždý padá...

Reagovat
Kang & Kodos

Zavadil > Higuita

Reagovat
Kang & Kodos

Kozák

Reagovat
Coutinho10

Zavadil postoj jak CR7

Reagovat
Selänne

Chtělo by to přidat druhý gól, zatím to smrdí dalším průserem. A prvně bych začal vystřídáním Kozáka.

Reagovat
Selänne

Jdeme betonovat.

Reagovat
ZB 07

Kanga chybět v Jablonci kvůli takový blbosti.

Reagovat
Kepy_FCB

Pelta objednal

Reagovat
Kang & Kodos

Za tohle žlutou?

Reagovat
ratusek

Zelinka je kokot

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
HorajzmAmmann

Však taky komu by se chtělo do Jablonce

Reagovat
r.mrazik

ten zelinka je dobrej komik...karty za nic a pak ten opavskej skluz na oranzovou a on mu neda ani kartu...picus cernej

Reagovat
smazaný uživatel

Kango

Reagovat
SpartaOvenka

Zelinka potvrdil pověst kreténa

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, za co Kanga dostal žlutou. Vždyť šel ze hřiště stejně rychle, jako se vrací do defenzivy.

Reagovat
pospec7

Frydek tvl

Reagovat
ratusek

na pána

Reagovat
Kang & Kodos

To je takovej kokot...

Reagovat
Selänne

Guma, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Typičo Frýdku.. jako pochybuj že z toho tu penaltu udělají, ale úplně jasně do něj šel loktem..

Reagovat
salm0n

Dobře nasimuloval

Reagovat
Kang & Kodos

Zase když ty opavský prasárny nebyly ani na faul, natož na kartu, tak Zelinka vlastně jenom udržel ten svůj debilní metr

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem to zapl.. jak hraje Vindheim, krom toho, že dal gol?

Reagovat
Losinho

Proč nenahrál?

Reagovat
Selänne

Kozákovi by měl někdo říct, že dneska hraje za Spartu.

Reagovat
Kang & Kodos

Se mi líbí, že 90 minut dostane jenom v případě, když hraje fakt hovno

Reagovat
Selänne

konzistence

Reagovat
Raylan

Skoda Hložek

Reagovat
smazaný uživatel

Borec má loket nalepený na vlastním těle, čistě atakuje ale protože je v módě se Frýdkovi smát tak místní experti by chtěli penaltu? Žlutá za simulaci byla na místě.

Reagovat
Selänne

Penalta určitě ne, ale nic to nemění na tom, že tam šel jako naprostej dement. Bohužel ne poprvé, ani naposledy.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta naprosto jasná, zřejmě i vyloučení.Je jasně vidět, že mu ten zákeřnej skrček dal loktem do břicha zcela úmyslně.

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Selänne

Reagovat
Greny

OT : S Kosovem bez Schicka.. Lipsko ho nepusti po minulem srazu .. takze bych rekl ze Krmencik na hrotu a Ondrasek v 60. minute misto nej

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Jinak se teda byl v neděli podívat na zápas Bčka Sparty a nevypadal, že by ho nějaký kontík trápil...

Reagovat
KingMaster13

Kosovo jsou zmrdi, možná by neuškodil ani Chorý, či Kozák aby jim tam dali pár loktů a pošlapali je. Jinak to Kosovo musíme nějak ukopat i remízu. Bulharsko bez diváků a motivace tam bude jasná výhra

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bude hrát Ondrášek.

Reagovat
Greny

to si nemyslim... buh vi jak na tom bude vzdyt od posledni kvalifikace nehral a v MLS uz maji po sezone ne?

Reagovat
Coutinho10

+ se tam v zaveru zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Ať co nejdřív přestoupí, tohle se nedělá

Reagovat
Salfovic

Vážně hraje Zlín 3-4-3 a co je zase s Kopicem ???

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu že je v sestavě Fantiš, Poznar i Wágner tak pokud to nebude diamant tak ano. Koukám že to chce posily na křídla min. pro příští sezonu na poháry.

Reagovat
andrew96

Zatím by stačili hlavně zdraví hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu ten užší kádr nám vždycky svědčil i s plno zraněními.

Reagovat
andrew96

Reálně možná spíš 5-3-2, nicméně tři stopeři jsou tutovka.

Reagovat
ratusek

Škoda, mohl tam dát dvojici Janošek-Kalvach. Snad dostane čuchnout Herc.

Ve Zlíně jsem zvědav na Antoineho

Reagovat
Coutinho10

Poznar - Wagner - Fantis v zakladu to se tesim

Reagovat
ratusek

Antoine

Reagovat
Coutinho10

krmencik

Reagovat
Kaspar

paticka pro zahrati snad da gol, tesim se na oslavu

Reagovat
Coutinho10

to je technik no ja ani ne

Reagovat
ratusek

Tam nikdo není ne, takový ticho

Reagovat
Kaspar

klasicka pondelni dohravka

Reagovat
smetos

Tvl kerej gigant projektoval ten zlinskej stadion. V pulce utne tribunu a do druhe narve cinzak

Reagovat
Coutinho10

i parkoviste tam je mezi nina

Reagovat
smazaný uživatel

Je dnes vytažena trampolína ?

Reagovat
Kang & Kodos

dneska ne Většinou to bylo to nejzajímavější z celýho přenosu

Reagovat
Salfovic

Se mi vždycky vybaví: ,,u kolen došla krejčímu látka”.

Reagovat
ratusek

tam je problém s pozemkama. Nevím proč to tehdy nepostavili radši jinde

Reagovat
andrew96

Stadion jako takový stojí od 50. let. Přepokládám, že barák v rohu se postavil později.

Reagovat
ratusek

Akorát nevím samozřejmě, zda se neměly řešit ty pozemky dříve. ale to už je teď jedno

Reagovat
andrew96

Vzhledem k tomu, jak doma řešíme vyměření vlastní zahrady, nemám o řešení pozemkových úprav za komára iluze.

Reagovat
andrew96

Rakovan

Reagovat
Coutinho10

Wagner twl

Reagovat
Salfovic

Přišlo mi to jako jasnej ofsajd.

Reagovat
Coutinho10

tezko rict

Reagovat
ratusek

ty vole já být trenér, tak je normálně rituálně zavraždím za ty rohy nakrátko, ze kterých není ani centr

Reagovat
martin1

od rohového praporku k vlastnímu brankáři

Reagovat
Salfovic

Poznar

Reagovat
Greny

Poznar

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Když tak čtu ty komentáře, tak si tu druhou půli asi zapnu

Reagovat
ratusek

jestli nemáš na práci nic smysluplnějšího, tak můžeš

Reagovat
Greny

Horava dolu uplne zbytecnej

Reagovat
Dru Zeree

Už asi 2 roky

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Moc na výběr není.

Reagovat
Greny

Beauguela misto nej

Reagovat
ratusek

Ať tam dá Herce, horší to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

To je spolu s Janoškem jediná rozumná varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Beauguel, Hubník, Janošek, Herc, Kozáčik...

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník a Kozáčik těžko, Beauguel je k ničemu, zkoušel bych pomalu Herce, po tom co jsem viděl kousek toho zápasu s Francií za u21 tak to může být zajímavý hráč.

Reagovat
db18

Všechno lepší než Hořava...

Reagovat
andrew96

Nákopy na dvě věže, prostě krása, pozorovatelé Dukly si už museli vypíchnout oči, jestli to viděli. Na druhou stranu ten tým je psychicky na úrovni Opavy, je hrozně vidět, jak si nevěří. A ta nakopávaná celkem funguje, navíc obrana Plzně někdy operuje vysoko, jindy jí nepomůže záloha. I ten obranný blok funguje celkem solidně.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Atmosféra a fotbal jak na vesnici ty vole.

Reagovat
Dru Zeree

No u nás teda padají alespoň nějaké ty vtipné hlášky od bývalých fotbalových matadorů

Reagovat
ratusek

a od důchodců směrem k rozhodčímu. tady neslyšíme vůbec nic

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Rakovan

Reagovat
Coutinho10

kdyby chtel, tak mohl odpiskat....no prave

Reagovat
ratusek

Ta Plzeń to má dobře na salámu. Vše pomalé, bez tempa. Ti asi chtějí rychle pauzu a výměnu trenéra

Reagovat
dinss

Reagovat
Kang & Kodos

Pechanec je zkurvysyn

Reagovat
doshcz

Reagovat
Firkraag

Reagovat
montaigne33

Rakovan výborný Pechanec píská jen to, co chce

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kayamba dal centr

Reagovat
ratusek

Antoine

Reagovat
Coutinho10

Waaaaagooooooooos

Reagovat
Dru Zeree

Reagovat
montaigne33

Pondělní dohrávka... 3700 diváků na lig. fotbal= na zápas proti 2.týmu tabulky...

Reagovat
ratusek

a to ej reálná návštěva vynásobena třema

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hloušek

Reagovat
ratusek

zkušeně

Reagovat
Kang & Kodos

Buchta

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale posledních 15-20 minut dobrej fotbal překvapivě.

Reagovat
andrew96

Co dala Plzeň gól, tak to vypustila, naopak Zlín musel začít hrát. Od té doby to má grády.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole ten ofsajd

Reagovat
Kang & Kodos

Ty píčo, ten ofsajd

Reagovat
montaigne33

A komentátor: Ten ofsajd byl... (Ačkoli záběr absolutně neprůkazný...).

Reagovat
smazaný uživatel

Coze

Reagovat
db18

Řezník

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty Cedidla nejsou úplně marný.

Reagovat
doshcz

Reagovat
db18

Tolik karet za kecy...

Reagovat
ratusek

Tak Wagner je kokot no

Reagovat
Dru Zeree

jelito

Reagovat
andrew96

Tvleeee

Reagovat
montaigne33

Pechanec

Reagovat
Andis

No jo tak tenhle Wágnerů samostatný nájezd ukazuje proč hraje ve Zlíně

Reagovat
andrew96

Pechanec celou dobu trollí Zlín, aby si závěrečným hvizdem namazal Plzeň.

Reagovat
montaigne33

Wagner vám měl zajistit 3body... Škoda...

Reagovat
andrew96

To je jeden pohled na věc okamžitě po závěrečném hvizdu. Spíš zlatý bod, ne že by si Plzeň zasloužila vyhrát, ale Zlín si 70 minut zasloužil prohrát. Remíza je nakonec celkem fér.

Reagovat
db18

Reagovat
montaigne33

Limba nadává Pechancovi

Reagovat
dinss

Prodejte toho Vrbu do Ruska ať je klid. Tragickej výkon s pomalým přechodem do útoku...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pechanec

Reagovat
20DollarsInMyPocket

*Vytrollit a poplivat.

Reagovat
ratusek

Pičo on to ukončí. Pechanec je uplně zoufalej

Ještě se něco mohlo stát. Že to,ukončil dřív, nad tím se komentátoři nepozastavují

Reagovat
Firkraag

Neskutečnej zmrd ten sudí, už se zas těšim, až tenhle tým kriplů se zas bude v Evropě divit, že rozhodčí neni s nima

Reagovat
dinss

Reagovat
Andis

Zase pískal berbrovcům?

Reagovat
Firkraag

Jako šíleně. Bije to do očí obzvlášť, když přeješ Plzni, abychom měli my zoufalci lepší pozici pro záchranu

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Jsem zvědavej co nám na to řekneš Pájo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele