FORTUNA:LIGA - preview 15. kola

09.11.2018, 08:49, aktualizováno 11.11.2018, 09:01
Previews
Sparta v sobotu uspěla a nyní čeká na odpovědi dvou konkurentů v boji o titul - Slavia doma přivítá Zlín, Plzeň čeká souboj s Příbramí. Jablonec je favoritem duelu proti Bohemians 1905, Teplice hrají s Olomoucí a hodně emocí bude k vidění v Opavě, kam přicestuje Baník Ostrava...
SFC Opava - Baník Ostrava  (neděle 14:00)
Po třinácti letech se fanoušci mohou opět těšit na duel Opavy a Ostravy v nejvyšší soutěži. Baník neprohrál v Opavě již přes 20 let, nicméně v bouřlivé atmosféře, kterou utkání určitě nabídne, se může stát cokoliv.

Domácí se po nejistém začátku zlepšili a momentálně jsou na jedenáctém místě, což je pro nováčka slušné umístění. Opava v posledním domácím duelu rozstřílela druhého nováčka z Příbrami 5:0. Minulý týden se sice Slezanům nepodařilo udržet nadějné vedení proti Olomouci, ale i tak jeden bod za remízu 2:2 určitě není ztrátou. Trenér Ivan Kopecký může být spokojený s tím, že má k dispozici kompletní kádr.

"Mají kvalitní tým, což dokazuje jejich postavení v tabulce. Věřím ale, že se na ně dobře nachystáme a vyhrajeme. Musíme se snažit o rychlý přechod do ofenzivy a soustředit se na nulu vzadu," přemýšlí nad utkáním domácím záložník Petr Zapalač.

Hosté se od začátku sezóny drží v elitní šestce a výkony na hřišti dokazují, že to není náhoda. V posledním zápase sice nestačili na obhájce titulu z Plzně, nicméně Baník rozhodně nebyl horším týmem. Ani Ostrava nemá širokou marodku, když nejistý je pouze start Diopa.

"Opava v posledních zápasech získala sebedůvěru, navíc přešla na svůj stadion. Tím se to všechno srovnává. Je to derby se vším všudy, bude to 50 na 50, tady se propočty a kalkulace smazávají. Obě mužstva jdou ukázat, že pokročila dál, že jsou vyspělejší a že umějí hrát fotbal. Opava s příchodem nového trenéra chytila svěží vítr, jsou tam nějaké nové prvky ve hře," ví trenér hostů Bohumil Páník.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Žídek, Svozil, Simerský, Hrabina - Kayamba, Zavadil, Jursa, Zapalač - Kuzmanovič, Smola
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Mešaninov, Stronati, Šindelář, Fleišman - Fillo, Jánoš, Hrubý, Holzer - Baroš, J. Šašinka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.11 - 3.31 - 2.49
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - Bohemians Praha 1905  (neděle 15:00)
Hráči Jablonce se po Evropské lize představí v domácí soutěži v souboji s houževnatými Bohemians 1905. Hosté si chtějí udržet stávající postavení a především po třech kolech bez výhry zase naplno bodovat. Jablonec je ale větším favoritem, Klokany v minulé sezoně dvakrát porazil.

Jablonec ve čtvrtek nezvládl zápas v Astaně a jeho postupové šance výrazně skomírají. Severočeský klub tak dál na premiérové vítězství v základní skupině evropských pohárů čeká. V domácí soutěži mají Radovi svěřenci zajímavou formu. Šest zápasů v řadě neprohráli, z toho pětkrát bodovali naplno. Naposledy Jablonec porazil Duklu divokým výsledkem 6:2 a na třetí Spartu už ztrácí jen jeden bod. V neděli pak může letenského soupeře přeskočit, když porazí jiný pražský celek Bohemians 1905. "Hrajeme v neděli, protože v pondělí se hrát nedá kvůli reprezentaci. Takové jsou pravidla v Česku a my je respektujeme. Jedeme dál, musíme se připravit na neděli. Teď to musíme odhákovat, čeká nás Bohemika," říká před zápasem Petr Rada v narážce na fakt, že jeho svěřenci hráli náročný zápas, navíc v daleké Astaně.

Po třech zápasech bez vítězství hodlá na severu Čech zabrat Bohemka. Klokani by rádi udrželi současné postavení a k tomu by se jim výhra na půdě Jablonce nesmírně hodila. "Jablonec bude po utkání Evropské ligy. Budou mít také o jeden den odpočinku méně oproti nám. K tomu ještě náročná cesta z Kazachstánu. Momentálně mají vynikající formu, střílí hodně branek. Disponují vynikajícími hráči, někteří mají životní formu. Vynikající čísla má Trávník. Moc se mi v této sezóně líbí Masopust, který je zraněný, takže hrát nebude," nechal se slyšet kouč Hašek.

Jablonec považuje trenér Hašek za velice silný tým, který bude na svém stadionu favoritem. "Mají sebevědomí z evropských pohárů. V tuto chvíli patři do tuzemské špičky. Zatím musím zaklepat. Během mého působení v Bohemce zatím zápasy s týmy ze špičky zvládáme velmi dobře. Čeká nás nesmírně těžký soupeř. Nemění to ovšem nic na faktu, že chceme v Jablonci uspět," dodal Hašek. Jeho Bohemka před týdnem nezvládla domácí zápas s Teplicemi, kterým podlehla 2:3.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Hovorka, Lischka, Hanousek - Hübschman - Jovovič, Trávník, Považanec, Sobol - Doležal.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Dostál, Krch, Šmíd, Schumacher - Reiter, Martin Hašek ml., Švec, Bartek - Mašek - Júsuf Hilál.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 4.82 - 7.84
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - 1. FK Příbram  (neděle 15:00)
Plzeňský obhájce titulu se může na několik hodin osamostatnit na čele soutěže, tedy pokud zvládne duel s Příbramí. Viktoria je velký favorit a utkání proti Středočechům by měla dle předpokladů zvládnout.

Příbram přijíždí na mistrovskou půdu ve špatném rozpoložení. V lize nezvládla už čtyři zápasy v řadě a navíc vypadla i z MOL Cupu, když v týdnu nestačila na Bohemku. Příbramští sice minule proti Slovácku nehráli špatně, ale nedali žádnou branku a sami třikrát inkasovali. "Do šancí se dostáváme, ale vypadá to, že snad už ani neumíme dát gól. Možná by to změnil jeden náhodný gól a vše by se zase otočilo," zoufal si Radek Voltr.

Hosté mohou na západě Čech pouze překvapit, naposledy tam vyhráli v roce 2003 a to už je pěkná řádka let. Viktoriáni budou cílit na tři body, jsou velkým favoritem a jakýkoliv jiný výsledek by byl velkou senzací. Navíc svěřenci Pavla Vrby mají možnost poskočit do čela celé soutěže, tedy minimálně do utkání Slavie.

"Příbram se snaží hrát konstruktivní fotbal, snaží se bavit fotbalem, bohužel v těch posledních zápasech jim to tolik nevycházelo. Ale hlavně na začátku sezony Příbram hrála velice dobře, takže uvidíme," nechal se slyšet kouč Vrba.

Zápas bude mít zvláštní náboj pro brankáře Aleše Hrušku, který do Plzně přestoupil právě z Příbrami. "Nějak specificky to ale vnímat nebudu. Je to prostě další ligový zápas, budu se na něj připravovat jako na každý jiný. Po tom sestupu tam navíc moc bývalých spoluhráčů už není, je to taková trochu jiná Příbram," říká Hruška, který si zachytal i odvetu proti Realu Madrid. Plzeň na obhájce titulu nestačila a prohrála vysoko 0:5, čímž přišla o možnost postupu do osmifinále.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Petržela, Hubník, Hejda, Řezník - Hořava, Hrošovský - Ekpai, Čermák, Kopic - Chorý.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Nitrianský, Kodr, Antwi - Soldát, Katidis - Hlúpik, Pejša, Voltr - Fantiš.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 8.09 - 16.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Sigma Olomouc  (neděle 15:00)
Fotbalisté Teplic přivítají Na Stínadlech Sigmu Olomouc a konečně by doma rádi získali tři body. Hosté se však zápas od zápasu zvedají a z posledních šesti zápasů prohráli jen jediný. Dokáží Hanáci uspět i v Teplicích? V minulé sezoně se jim to podařilo.

Sigma vyhrála v loňské sezoně oba zápasy, ale nutno podotknout, že to prožívala diametrálně odlišnou sezonu, než nyní. Hanákům se vůbec nepovedl začátek soutěže, ale v posledních týdnech se jim konečně začalo dařit. Z šesti zápasů prohráli jediný a postupně porazili Duklu, Spartu a Karvinou. A i když v minulém roce Sigma v Teplicích vyhrála a domácím se navíc nedaří, kouč Jílek očekává náročné utkání. "Jednoduchý není žádný zápas. Bodová blízkost, pokud pominu první šestku, je hodně velká, je tam výrazná vyrovnanost.  Naše další utkání zapadá do té řady duelů s mužstvy, které jsou v tabulce kolem. A dobře si uvědomujeme, stejně jako soupeři, že každý bod z těchto utkání má dvojnásobnou hodnotu," podotkl Jílek, kterému budou v zápase chybět Roman Polom a Martin Hála.

Teplicím se trochu překvapivě začalo dařit venku, doma je však bilance zoufalá. Severočeský klub doma naposledy vyhrál v polovině září nad Karvinou a od té doby domácí příznivce nedokázal potěšit. "Potřebujeme to zlomit. Když budeme makat jako na Bohemce ve druhém poločase, tak se nemáme čeho bát a vyhrajeme," nechal se slyšet před zápasem Jakub Hora. Také on vyhlíží s Olomoucí těžké utkání.

"Myslím, že to bude nesmírně těžký zápas. Olomouc nepatří tam, kde teď je. Má tým daleko lepší, než na jaké je příčce. Potkalo ji ale to, že hrála evropský pohár, doplácela na to v lize. Teď půjde nahoru."
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Jeřábek, Čmovš, Král - Hora, Ljevakovič, Kučera, Žitný, Vondrášek - Trubač, Vaněček.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek - Kalvach - Pilař, Houska, Dvořák, Falta - Nešpor.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.57 - 3.29 - 3.02
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Fastav Zlín  (neděle 17:00)
Po Evropské lize má Slavia před sebou dalšího těžkého soupeře, totiž Fastav Zlín. Moravanům se letos v lize daří a na hřišti jednoho z největších favoritů na titul by rádi překvapili. Před čtrnácti dny si Fastav vyšlápl na Spartu a minulý týden porazil i Karvinou.

Zlín je tedy v dobré formě, navíc pozice outsidera týmu vyhovuje, což potvrdil v zápase se Spartou. Fastav doma vyhrál díky brance Jeana-Davida Beauguela 1:0 a tento výsledek dokázal o týden později potvrdit i proti Karviné. Proti Slavii se očekává ještě náročnější zkouška.

Bylo řečeno, že Zlín by rád překvapil, v minulé sezoně se mu to proti sešívaným dvakrát povedlo. Po domácí remíze na Letné dokázal v Edenu dokonce 2:1 zvítězit, což se za poslední dva roky nestalo poprvé. Zlín vyhrál na Slavii i v MOL Cupu před rokem.

Slavia tedy bude mít Zlínu co oplácet. Trenér Jindřich Trpišovský věří, že se jeho tým stihne dát do nedělního zápasu do kupy. Sešívaní ještě mají v nohách náročné utkání proti Kodani, ve kterém remizovali 0:0 a stále drží druhou postupovou příčku za vedoucím Zenitem Petrohrad. "Byl to náročný zápas po všech stránkách, se spoustou kontaktů a osobních soubojů. Boj o míč na zemi i ve vzduchu," okomentoval Jindřich Trpišovský.

Podobně houževnatého soupeře spatřuje domácí kouč i ve Zlínu. "Bude to hodně náročné, protože už s Kodaní bylo vidět, že hráči šli trošku přes závit. Bude to hodně o naší morálce, abychom dokázali přepnout, na zápas se nachystali a neudělali nějakou chybu. Moc na výběr nemáme. Budou to muset zvládnout hráči, kteří hráli s Kodaní, plus případně ti, co se dají dohromady," prohlásil před zápase slávistický kouč.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bořil, Ngadeu, Deli, Zelený - Souček - Stoch, Baluta, Sýkora, Zmrhal - Olayinka.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Hnaníček, Bačo, Gajič - Podio - Matejov, Libor Holík, Jiráček, Bartošák - Vyhnal, Beauguel.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.64 - 9.94
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - Sparta Praha  (sobota 14:00)
Sparta po dvou ztrátách potřebuje zabrat v Karviné, aby udržela třetí místo. Také domácí by rádi uspěli, neboť po sérii neúspěchů spadli v tabulce až na předposlední příčku.

Sezóna Karviné zatím probíhá ve vlnách. Na první z nich by Slezané nejraději zapomněli, protože během prvních pěti kol neuhráli ani jeden bod. Poté se však zvedli a během následných pěti utkání získali slušných deset bodů. Pak se ale situace zase obrátila k horšímu. Aktuálně čekají svěřenci trenéra Romana Nádvorníka na výhru pět zápasů. Naposledy se ze třech bodů radovali 22. září doma proti Příbrami.

Kvůli špatným výsledkům se Karviná propadla na předposlední místo v tabulce. Proti Spartě budou chtít Slezané zabrat, přestože je čeká silný protivník. "Tento duel je pro nás moc důležitý. Chceme se jednoznačně vyvarovat triviálních chyb, které nás stojí body. Doufám, že budeme koncentrovaní celý zápas, Spartu potrápíme a budeme bojovat," uvedl Roman Nádvorník.

Hosté přijedou na východ republiky po remíze v derby s věčným rivalem Slavií. Letenští měli bitvu o Prahu dobře rozehranou i proto, že soupeř neodehrál dobré utkání. Přesto se sešívaným podařilo prosadit ze standardních situací a vybojovali alespoň bod. Sparta tak nezvítězila podruhé v řadě, předtím totiž padla ve Zlíně. V tabulce se sice stále drží na třetí pozici, ovšem čtvrtý Zlín a pátý Baník jsou vzad jen kvůli horšímu skóre a šestý Jablonec ztrácí jediný bod.

Pokud chtějí Letenští udržet své pronásledovatele za zády, měli by v Karviné zvítězit. Na venkovních hřištích se jim ale v poslední době nedaří. "Vždycky když jedeme ven, obzvlášť na Moravu, je to těžký zápas. Neočekáváme nic lehkého, ale teď jsme dvakrát nezískali tři body, takže už je to potřeba," řekl záložník Sparty Michal Sáček.

Hostům budou ve Slezsku chybět Alexandru Chipciu a Guélor Kanga, kteří si odpykají trest za čtyři žluté karty v ročníku. Je tak dost možné, že trenér Zdeněk Ščasný dá na pravé straně obrany šanci Tomáši Wiesnerovi. Nejistý je pak start útočníka Benjamina Tetteha.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Čolić, Krivák, Janečka, Moravec - Smrž, Budínský, Ba Loua, Galuška, Letić - Guba
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Niţă - Radaković, Štetina, Costa - Wiesner, Sáček, Frýdek, Stanciu, Civić - Pulkrab, Mebrahtu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.52 - 4.05 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - Slovan Liberec  (sobota 17:00)
Probuzené Slovácko v minulém kole konečně zvítězilo. Body z Příbrami chce potvrdit na domácí půdě proti Liberci, kterému se minule taky zadařilo a už si brousí zuby na další posun tabulkou.

Trvalo to sice dva a půl měsíce, ale přece jen se Slovácko zase dočkalo ligového vítězství. Stalo se tak v minulém kole na hřišti Příbrami. Hosté sice herně spíše zaostávali za středočeským celkem, nakonec však domácí vyškolili v produktivitě a díky třem brankám ve druhém poločase uloupili všechny body. Rázem se Moravané vyšplhali z posledního místa, na které vinou bídných výsledků předtím spadli, na čtrnáctou pozici.

A to není konec dobrých zpráv z Uherského Hradiště. Během týdne se totiž Slovácku povedlo přivést nového trenéra. Petr Vlachovský, který na lavičce na dva zápasy zaskočil odvolaného Michala Kordulu, uvolnil místo Martinu Svědíkovi. Bývalý kouč Ostravy či Mladé Boleslavi ukončil angažmá v druholigové Jihlavě a po půlroční přestávce se opět vrací na prvoligovou scénu. Proti Liberci však mužstvo ještě povede Vlachovský.

Slovan se představí staronové složení lavičky již na východě Moravy. Nejde však o žádnou závratnou změnu. Hlavní kouč Zsolt Hornyák se pouze vrací zpět blíž k hřišti poté, co si odpykal dvouzápasový trest za výroky proti rozhodčímu ze střetnutí proti Slavii. V minulém kole tak slovenský lodivod jen z tribuny kroutil hlavou, kterak jeho svěřenci proti Mladé Boleslavi spalují jednu šanci za druhou. Ofenzivní trápení Středočechů ale přece jen v závěru prolomil Oršula, díky kterému si Liberec vytvořil na sedmém místě mírný náskok před smečkou pronásledovatelů.

Středočechům však pomýšlejí výš než na aktuální postavení. Rádi by se probojovali do elitní šestky, která by po konci základní části bojovala o titul a místenky v pohárové Evropě. "Jsme si vědomi, že když zápas zvládneme, můžeme se zase přiblížit první šestce. Takže jedeme na Slovácko samozřejmě vyhrát," prohlásil sebevědomě Hornyákův asistent a bývalý hráč Liberce Miroslav Holeňák. V základní jedenáctce Slovanu bude jistě chybět Radim Breite, jenž si musí odpykat trest za žluté karty.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Hofmann, Krejčí, Reinberk - Daníček, Machalík - Navrátil, Havlík, Kalabiška - Zajíc
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Aarons, Ševčík, Malinský, Oršula - Oscar - Potočný
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.82 - 3.16 - 2.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - Dukla Praha  (pátek 18:00)
Mladá Boleslav na vlastním hřišti řádí především v útoku, jak si však poradí bez elitního kanonýra Nikolaje Komličenka? Domácí chce zastavit Dukla, jež by se ráda zase vydrápala z posledního místa.

Středočeši se jistě těší na utkání před vlastními diváky, kde letos rádi spouštějí ofenzivní smršť. Boleslav na svém stadionu například smetla šesti góly Opavu, s pětibrankovým přídělem cestovalo zpět domů Slovácko a naposledy musel hned třikrát tahat míč ze sítě gólman Bohemians. Dopředu to modrobílým funguje, často však poté zapomínají na obranu. Výsledkem je šílené skóre 28:30, kterému ani zdaleka nekonkuruje žádný ligový sok.

Že defenziva nepracuje tak, jak má ukázali Středočeši v posledním kole na hřišti Liberce. Domácí Slovan si vypracoval několik velkých příležitostí, a přestože využil až v samotném závěru jen jednu z nich, nepředvedla se defenzíva hostí v dobrém světle. "V Liberci kromě brankáře Šedy, stoperů a Hubínka nestál zbytek týmu v ofenzívě ani defenzívě za nic. Viděl jsem tam strach hrát, utahanost," řekl trenér Mladé Boleslavi Jozef Weber, jenž zároveň doufá, že jeho svěřenci předvedou v pátek lepší výkon.

Dukla bude mít také co napravovat. Pražanům se totiž výsledkově nevyvedly poslední dvě utkání. Porážku 1:4 ve vršovickém Edenu s vedoucím týmem ligy Slavii lze ještě jakž takž omluvit. Následně však dejvické mužstvo padlo na domácí Julisce vysoko 2:6 Jablonci. Dukla tak opět klesla v tabulce na poslední místo, ze kterého se dlouho snažila dostat.

Kouč Pražanů Roman Skuhravý však nehází flintu do žita. "Poslední, co potřebujeme, je, abychom propadli nějaké skepsi. Ale jsou tam věci, ve kterých takhle pokračovat nemůžeme. Jsem přesvědčen, že v zápasech, které nás čekají, jsme schopni a ochotni uspět. Ukázat hru, kterou vidím dennodenně na tréninku, je náš cíl," prohlásil bývalý lodivod Opavy.

Boleslavi bude citelně chybět nejlepší střelec soutěže Nikolaj Komličenko, jenž si odpyká trest za čtyři žluté karty. Po vypršeni stejného prohřešku se domácím naopak vrací Petr Mareš.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Pauschek, Takács, Hůlka, Mareš - Matějovský, Hubínek - Konaté, Přikryl, Džafić - Ladra
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Milošević, Ďurica, Ostojić, Podaný - Doumbia, Bezpalec, Tetour - Brandner, Djuranović, Schranz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.82 - 4.34
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha14111234:1034
2.Viktoria Plzeň14111221:1234
3.Sparta Praha1483325:1127
4.Fastav Zlín1483321:1127
5.Baník Ostrava1483320:1027
6.FK Jablonec1482430:1326
7.Slovan Liberec1455414:1320
8.FK Mladá Boleslav1452728:3017
9.Bohemians Praha 19051444615:2016
10.FK Teplice1443717:2315
11.SFC Opava1442818:2214
12.Sigma Olomouc1442816:2614
13.1. FK Příbram1442818:3614
14.1. FC Slovácko14401015:2812
15.MFK Karviná1432918:2711
16.Dukla Praha14311013:3110

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (772)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Přijedem, zabijem, vyhrajem, odjedem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lada.sp

To vám závidím, my většinou přijedem, dostaneme na píču v hledišti i na hřišti a neodjedem..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banger

Baníček win.

Reagovat
Puskas

Tak jako vloni bych si přál, aby rozhodující gól vstřelil Breda, bylo by to stylové, ale nebudu se zlobit ani za Baroše...

Reagovat
Banger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Micola ?

Reagovat
Banger

ten ho nakonec dal, to jo, ale on píše, že si Bredu přál

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry Ferenc.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak včera uplynulo 15 let od největšího výjezdu Baníku na pražskou Letnou... Pavel Besta je král

https://www.youtube.com/watch?v=6ihzxOJibgg

Reagovat
smazaný uživatel

Největší derby v republice, co se týče nenávisti je tady. Během toho zápasu, před a po se může stát vážně cokoliv, doufám teda, že to dopadne pro nás a připíšeme další tři body..

Reagovat
Puskas

Tak nevím, jestli je na místě glorifikovat nenávist.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nic neglorifikuju. Ale je to tak a pro veřejnost je tohle prostě zajímavé..

Reagovat
Puskas

Tak to vyznívá z části komentů.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší derby v republice, co se týče nenávisti je tady. Pouhé konstatování faktu.

Reagovat
Puskas

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Ty konstatuješ, vcera jsem ale četl nějaký rozhovor s fanoušky Opavy a Baníku a tuším ten Opavák tam da se říct vyzdvihová, že na rozdíl od pražského derby tady nemůžou na stadionu sedět Opavák a Baníkovec, totéž po zápase v hospodě...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak no. Svým způsobem je to "fajn", protože díky toho je to derby tak moc zajímavé..

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V nedeli zmizi z mapy CR jedno mesto.

Reagovat
ZB 07

Ostrava se konečně připojí k Polsku?

Reagovat
smazaný uživatel

Co v Brně, už budete mít konečně tu vlakovou zastávku Praha-Venkov?

Reagovat
Puskas

Až tam zavedou koleje, tak možná.

Reagovat
ZB 07

Vídeň - sever radši

Reagovat
Bex5

Ostrava - zapad ... si vyber

Reagovat
smazaný uživatel

A budou to Dukovany, nebo Temelín?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Včera jsem četl článek, že se v USA odehrává soudní proces s matkou 10 leté holčičky. Která svoji dceru společně se svým přítelem nějakými omámnými látkami a myslím pervitinem. Potom se bavila tím, jak jí ten přítel znásilňuje spolu s jeho sestřenicí, Následně ji udusili, pobodali, tělo rozřezali, dali do deky a zapálili. Potom ta matka s tím přítelem a jeho sestřenicí spolu měli ještě sex.

Já nevím, četl a slyšel jsem toho v životě už hodně. Ale tohle je asi největší hnus a zvěrstvo, co jsem v životě slyšel.. Nesnáším násilí na dětech a zvířatech (ne že bych jiné násilí toleroval).

Reagovat
Kang & Kodos

Nedokážu vymyslet dostatečnej trest pro někoho takovýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by jich pár napadalo, ale žádný dle právního systému.

A těžko říct, těmhle lidem by se mučení snad i líbilo..

Reagovat
Losinho

státní vyznamenání?

Reagovat
smazaný uživatel

Trest smrti je jediné správné řešení.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí mi tam slovo omámila za pervitinem, ale to asi každému dojde..

Reagovat
Blasphemer

Na návratu, že? Jako ty jejich články o sériových vrazích jsou docela dobrý, ale tohle už je na mě taky moc.

Ještě budou mají někde v archivu něco podobnýho o tom americkým peďákovi, co dělal něco podobnýho dětem na Filipínách, akorát to ještě natáčel a prodával. To je regulérně asi ta nejhorší věc, co jsem kdy četl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj přesně tam. A přesně tak jak píšeš, ty články mě taky zajímají, ale tohle mě fakt celkem zasáhlo.

Reagovat
Kang & Kodos

link?

Reagovat
smazaný uživatel

Dej si na FB navratdoreality.cz

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se rika panecku direct link..

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem na pc, kde bych se mohl přihlásit na FB. Rychlejší bude, když si to Kang dohledá sám.

Reagovat
Kang & Kodos

Už. No slušný zvěrstvo. Hlavně fotka tý mámy

Reagovat
smazaný uživatel

To teda..

Reagovat
smazaný uživatel

Dej link.

Reagovat
Losinho

takže podle TV Nova běžnej baníkovec na výjezdu

Reagovat
smazaný uživatel

Podle TV NOVA jsme podle mě horší.

Reagovat
Blasphemer

Jo, vy byste jí určitě nedali ani ten perník.

Reagovat
Puskas

a vy ostatní byste jí dali srdce z perníku

Reagovat
Posledni Kovboj

To bych asi cist nezvlad.

Reagovat
frankiefcb

Trest trýznivou smrtí. Žádná injekce pro šmejdy a to patřím mezi ty, co není pro trest smrti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Tak jsi nebo nejsi?

Reagovat
Blasphemer

Tak zase zpátky do Číny z USA asi taky nechce, ne? Ani bych se nedivil, kdyby se raději pokusil nějak vyvázat a vrátil se sem.

Reagovat
Blasphemer

Reagoval jsem na Dočkala níž.

Reagovat
Hokaido

Podle první věty bych to ani nepoznal.

Reagovat
frankiefcb

nejsem pro to, aby byl navrácen trest smrti. Ale v tomto výše uvedeném případě jsme ho schopen akceptovat. Stejně jako jsem schopen akceptovat a myslím si, ež je správné, že tenkrát po válce oběsili nácky.

Reagovat
andrew96

Takže do jisté míry jsi pro navrácení trestu smrti.

Reagovat
frankiefcb

No nejsem, prostě se bojím, ež by se to pak zvrhlo a viděli jsme, co dokázali dělat komanči. Ale některé tresty smrti jsem schopen akceptovat.

Reagovat
Hokaido

Slyšel jsi třeba o Junko Furuta? Je šílený, co jsou lidi schopný udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to čtu, šílené no.. Ale u té holčičky mě dostalo i to, že jí bylo 10 a udělala to vlastní matka..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak za tohle mohli ty kluci dostat jen pár let vězení.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam se píše o tom, že už vůbec bylo šokující, že je soudili jako zletilé.. Tak možná proto, ale samozřejmě měli zhnít v base..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

tak stačí si pustit Volyň. Nejšílenější film, co jsme kdy viděl. Jsme se z toho vzpamatovával dlouho.

Reagovat
Puskas

Film dobrý, ale kdo se neorientuje v tematice, mohl se ze začátku ztrácet.

Reagovat
frankiefcb

Hodně naturalistický. Ale Smarzowski to snad jinak neumí. Viděl jsem od něho i Rózu a další mazec. Jinak k tomu filmu, bez histroické znalosti by to mohlo být složitější.

Reagovat
Puskas

Jinak pořádně brutální film je Kdysi byli bojovníci - australský (?) o domácím násilí.

Reagovat
cubinho

novozelandsky. skvělý film, asi nejsyrovejsi, co jsem videl.

Reagovat
Blasphemer

Peter Scully.

Největší bestie ze všech živočichů jsou lidi.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stas87

OT:

Je tu niekto z Hodonina? Teraz cez vikend tam bude turnaj U20. Za Finsko tam nastupi Kakko a Heponiemi. Najde sa niekto kto tam pojde a napisal by mi potom ako hrali tito dvaja hraci?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.hokej.cz/tv/hokejka/video/5721 zběžně jsem se díval, že by tam mělo být vše, dokonce se snad ani nemusíš přihlašovat...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dočkal jedná se Spartou o návratu

Reagovat
Hokaido

Spíš Sparta zkouší Dočkala, ne? On sem zatím určitě nechce.

Reagovat
Losinho

hlavně má ještě na dlouho smlouvu ne?

Reagovat
Hokaido

Má jen do února 2020.

Reagovat
Losinho

no to není úplně zítra těžko říct jak je to reálný

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, tak jsem to samozřejmě myslel..no je to oboustranné, Dočkal "už chce domů"

Reagovat
Hokaido

Aha... To se docela divím, u něj bych zrovna čekal, že se sem bude chtít vrátit fakt až na úplným konci kariéry. A nejsem si jistej, jak bychom to s ním, Kangou a Stanciem dokázali poskládat.

Reagovat
smazaný uživatel

však právě, kdo ví, jak by to fungovalo...jedině po odchodu Stanciua...jako on mluví o návratu, ale taky to nemylsí asi ihned...

Reagovat
Kang & Kodos

No ve 4-4-2 bysme to neposkládali nijak

Reagovat
Puskas

Jo, Viktor taky psal, že za ty branky s Maďary nemohl a že to pak na něj svalili.

Reagovat
db18

Reagovat
doNny

Jazda z kurwami, Opavo, Jazda z kurwami

SFC - FCB 1:0 (Smola), 2x přerušené utkání a neutichající mimofotbalová zábava s prohrou na straně psů

Reagovat
smazaný uživatel

Smola nedohraje, pač se rozpláče a psychicky zhroutí, jak si na něj Zio došlápne. To psychicky odjebe domácí selanku a my si půjdem pro pohodlnou výhru.

Reagovat
doNny

tak jen aby si na něj nedošlápl ve vápně..známe Smolíka, že ho to táhne dolů silněji než kohokoli jiného

Reagovat
Puskas

Přilepí se Smolovi na paty a nenechá ho hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to nevím, co na to říct, no...

Reagovat
Banikovec7

Kralovce na nej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ideální scénař z mého pohledu - 1:0 (Žíďas 90+5), Baroš červená

Reagovat
smazaný uživatel

a ten gól samozřejmě pod géčkem!

Reagovat
Puskas

Takže 0:1 po Baryho gólu z penalty za červený faul Žídka. A samozřejmě pod géčkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Žádné sraní s něma

Reagovat
smazaný uživatel

Nás píská Ardeleanu co? Já bych jen rad připomněl, jaký zápas pískal mj. Ten nás má rád.

https://www.fortunaliga.cz/zapas/6011-ova-kar

Reagovat
Blasphemer

https://www.instagram.com/p/Bp6uDhNHZZH/

Asi nejlepší vtip, co jsem na náš středeční zápas zaregistroval.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že ho absolutně nechápu, tak těžko říct.

Reagovat
Blasphemer

káááááááááámo

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
smazaný uživatel

Aha kámo, už to kámo chápu kámo. Dope jak fuck kámo.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Kang & Kodos

Fantasy OT: Krmenčík má i s urvanym vazem 2. nejvyšší hodnotu ze všech

Reagovat
djiros

Dobře že je tam nechali. Někdo ho s rusákem určitě zkusí.

Reagovat
Coutinho10

dobre si to zamaskoval

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Pssst. Rusák má největší ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Jojo

Reagovat
Blasphemer

Tohle kolo je naprosto easy složit. Jsem na 93 milionech a vypadá to docela dobře i za ty prachy.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
PavlíčeQ

Co se týče peněz tak je to v pohodě, ale nějak se nemůžu rozhodnout pro hráče, tohle kolo mi to přijde hrozně komplikovaný Netušim jak to postavíme po poháru my, vy i Slavia, do toho Baník hraje s Opavou, Karviná se Spartou, všechno těžký zápasy a nevim na kom to úplně postavit

Reagovat
Kang & Kodos

Já dal jako kapitána Rusáka, budeš to mít dost ulehčený

Reagovat
PavlíčeQ

Já Zajíce, to podle mě vyjde nastejno jsem nevěděl komu tu pásku dát. Nicméně koukám, že spolu hrajeme znova po 2 kolech

Reagovat
Kang & Kodos

To jsem si právě říkal, že jsem od tebe nedávno určitě dostal bídu a už tě mám zase

Reagovat
Coutinho10

to si se nechal takhle lehce nachytat jo ?

Reagovat
Kang & Kodos

Tak ty vole... kdyby stál 9, tak mi to bude divný. Ale byl nejdražší ze všech

Reagovat
Coutinho10

marketingovej tah no ...kdo by nechtěl exkluzivního hráče do týmu

Reagovat
KingMaster13

Prostě 2 nejdražší hráči byli pasti

Reagovat
Coutinho10

Sazkantasy

Reagovat
Coutinho10

*Sazkafantasy

Reagovat
PavlíčeQ

Kdybys neměl možnost podívat se před zápasem na sestavy, tak dejme tomu, ale takhle to musim potrestat ziskem 3 bodů

Reagovat
KingMaster13

Tak alespoň nejsem sám za čuráka

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám 95 a jsem taky spokojený. A víš proti komu jdeš.

Reagovat
Blasphemer

Vím, neboj se. Dotyčnej dostane hrozně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Vyměnil jsem těsně před uzávěrkou Holzera za Ladru. Ten dá určitě hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

No zatím mi to vyhrál Šeda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak?

Reagovat
Blasphemer

Trávníkovi chybí jedna asistence.

Reagovat
Blasphemer

Tak snad ještě doplní.

Reagovat
smazaný uživatel

No já mám Trávníka taky, jen jako kapitána ne. Kolik to udělá bodů?

Reagovat
Blasphemer

Pokud se ještě nepřičte něco někomu jinému, ale pouze Trávníkovi, tak bychom měli zplichtit.

Reagovat
smazaný uživatel

DO píči

Reagovat
Blasphemer

No, co si budeme nalhávat. Já tam měl tolik přešlapů, že si výhru nezasloužím, takže bodík bych bral.

Reagovat
Blasphemer

(místo Hejdy jsem dal nakonec Hubníka; vyndal jsem dva hráče Liberce a dal místo nich dva hráče Bolky, která je bez Rusáka úplně impotentní; dal jsem tam obránce Sparty když hráli venku... teď zpětně nechápu, proč jsem to udělal )

Reagovat
Blasphemer

jo a vyndal jsem Stanciua na poslední chvíli

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Boleslávaky jsem tam měl taky no.. Mě zase dojebal Fleišman..

Ale jinak jsme tu sestavu víceméně postavili na stejných základech.

Reagovat
Blasphemer

Jo, měli jsme to dost podobný. Takhle shodnou sestavu s někým jsem snad ještě neměl.

Reagovat
Coutinho10

taky jsem se dobře vešel ...trochu mám dilema s kapitánem....musim vyzrát na naniho

Reagovat
Blasphemer

Taky, no.

Reagovat
PavlíčeQ

Taky jsem se vešel, sestava za 82,8 mega

Reagovat
Coutinho10

tak to je možná i rekord ne to si hodně šetřil koukám

Reagovat
PavlíčeQ

No určitě to je moje nejlevnější a to jsem si tam dal drahýho Holeše i Trávníka

Reagovat
Coutinho10

j nedokážu si představit, že by jinak někdo od nás dal levnější někdy

Reagovat
PavlíčeQ

Tak ještě aby z toho byly 3 body, to je důležitý

Reagovat
Coutinho10

j tjn ale i tak ten tym mas zajimave slozenej, ale Kang pomerne taky az na toho kapitana , takze to bude asi tesny..uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem si říkal,že za těch 91 mega to mám levné

Reagovat
Blasphemer

No, tak jsem to ještě malinko překopal. Uvidíme, jestli se to vyplatí.

Reagovat
Fabregas@ole

Pánové, díky že jste mě seznámili se Sazka fantou. Za minulej víkend 1. místo a 500 kč od Alzy.

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
KingMaster13

Dobře to udělali, však se nějakej blbec na to nachytá

Reagovat
Coutinho10

nani ho tam ma vcetne Chipcua, Limberskyho a zranenyho Masopusta

Reagovat
KingMaster13

Jen tak dál. Slováky u nás ve smetánce nechceme

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že jsem to nestihl nastavit, takto tam mám jenom masopusta, celou obranu ze Zlína a kapitán Dostál

Reagovat
andrew96

Od návratu Zlína do 1igy bilance 1-1-1 a v poháru výhra dokonce s čistým kontem. Třeba to bude bargain.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj, napsal jsem analýzu zápasu AC Sparta Praha - SK Slavia Praha

https://bielsistablog.blogspot.com/2018/11/ac-sparta-praha-sk-slavia-praha-22.html

Za přečtení a zpětnou vazbu budu rád. Díky

Reagovat
Kepy_FCB

MFK Karviná - Sparta Praha 2:1

10.11. 17:00 1. FC Slovácko - Slovan Liberec 1:1

11.11. 14:00 SFC Opava - Baník Ostrava 1:1

11.11. 15:00 FK Peltonec - Bohemians Praha 1905 3:0

11.11. 15:00 Viktoria Plzeň - 1. FK Příbram 4:0

11.11. 15:00 FK Teplice - Sigma Olomouc 2:0

11.11. 17:00 Slavia Praha - Fastav Zlín 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

ZOUBELE DO REPRE!!!

Reagovat
Shevchenko

TEPLÝ DO REPRE!!

Reagovat
smazaný uživatel

OBA DVA DO REPRE!

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Frick

Boleslav - Dukla ve všední den večer v listopadu. Kurnik to musí být reklama na Fortuna ligu.

Reagovat
ratusek

Sudí rozjel dobrou šou

Reagovat
doshcz

když si vezmeš že některý z MB tahal Jarolím do repre

Reagovat
ratusek

FDF

Jinak to ani dopadnout nemohlo

Reagovat
smazaný uživatel

MB- Dukla...naprosto tragický fotbal, holomajzna...si nedají kloudnou přihrávku, žádná kombinace,

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že si Svědík vezme i Zoubeleho

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy.

Reagovat
REPLIKATOR

Co jste kdo s Bolkou udělali? Měli nejgólovější zápasy a v posledních dvou padl jenom 1 gól

Reagovat
smazaný uživatel

hlasovani: " " - jsem za presun "fanty" pod jiny clanek, " " - chci "fantu" furt cpat pod preview a souhrny

... a nezapomente SDILET 11!!11!11

Reagovat
Banger

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Smysl by to mělo kdyby českou fantu hrál podobnej počet lidí jako tu PL fantu. Teď je tady daleko víc OT o něčem jiným než o fantasy, tak se z toho neposerte.

Reagovat
PlackaSKS

hmm, mně by ani nevadilo kdyby se z toho posral

Reagovat
Puskas

Když už jsi to nakousl, tak doufám, že toto kolo konečně vyhraji. Těšil jsem se, až se pochlubím, jak se mi to podařilo smrsknout pod 100, a vidím, že to mám možná nejdražší...

Reagovat
smazaný uživatel

husty kamo, fakt husty

Reagovat
Puskas

Fajn, že ses zapojil do debaty.

Reagovat
PlackaSKS

přesně tak, sem rád, že tady vzniklo ještě jedno vlákno na fantu. to minulý bylo už přeplácaný. proti ondrashovi to mam jako slávista vždycky težký (jabloneckej komplex), tak snad to tentokrát vyjde

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Kámo mluvíš mi z duše. Už jsem to sdílel na myspace!!! 111111 111 111 11 1

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes derby Prahy 9

Xaverov vs. Ujezd nad Lesy.

Blazek si dava poctivy trenink, tak at maka, je treba hosty zase dostat do prazskeho preboru

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle Sportu si Svědík vezme i Zoubeleho https://isport.blesk.cz/clanek/349929

Reagovat
FCSL

Niţă - Radaković, Štetina, Civič - Plavšič Sáček, Frýdek, Stanciu, Vatajelu - Pulkrab, Tetteh

Reagovat
pepinho2

a na lavičce Hložek!

Reagovat
Puskas

Co bude zpívat?

Reagovat
pepinho2

Bude hrát na housle.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je ten megatalent, o kterém furt slýchám?

Reagovat
pepinho2

Ano

Reagovat
pepinho2

A spíš bych to viděl jako 442 se Sáčkem na RB.

Reagovat
PBLead

Fakt? Dle preview na sparta.cz to vypadalo na Wiesnera... ten kluk vypadal jakoby už věděl, že bude hrát a ono zas nic. Jinak sestava dost chaotická, moc si nedovedu představit jak to jako má vypadat. Těší mě snad jen, že hraje zas Pulkrab. Jinak nic moc.

Reagovat
Kang & Kodos

Šural ani na lávce, že by už byl odstavenej?

Reagovat
pepinho2

Snad

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo skvely, ale moc se mi tomu nechce verit

Reagovat
Greny

Mě se líbí jak na něj nadávat, přitom ze začátku sezóny to byl jedinej hráč co snesl nějaké meritko

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, protoze to bylo fakt meritko.. vsichni hrali totalne pod svoje moznosti.. Sural na Spartu nikdy nemel a tohle obdobi, kdy jako jedinej neco hral na tom nic nemeni.. navic to taky nebyla zadna slava, jenom se to od nej parkrat odrazilo a bojoval, coz v ty dobe bohuzel stacilo na nejlepsiho hrace tymu

Reagovat
Kang & Kodos

S nim je to těžký, když je takhle nevyrovnanej. Jistý je akorát to, že odstavit v listopadu hráče, kterýmu dáš v červenci pásku, je další důkaz naší úžasný koncepce

Reagovat
doshcz

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ratusek

koncepce se přeceňuje

Reagovat
Sosi

Kapitán jak řemen

Reagovat
Blasphemer

https://ctrlv.cz/jAmr

nejlepší stoper

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Fantastickej hráč, můžeš ho pomalu postavit kamkoli v sestavě, všude zahraje a navíc na stoperu je fenomenální

Reagovat
doshcz

doufám že to bude 3-5-2.. jinak chudák Sáček, když nemáme Marečka tak lepíme Sáčkem

Reagovat
smazaný uživatel

Franz: "Frydek mi pripomina Kangu, taky ma skvelou prihravku"

Reagovat
Blasphemer

Švancara: "Kdyby měl kolem sebe víc českých hráčů, tak by to byl materiál pro reprezentaci."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

co, fakt?

Reagovat
Blasphemer

Jo. Prej hrozně trpí tím, že de facto jedinej Čech ve Spartě. A kdyby měl víc českých spoluhráčů, tak by vynikly jeho kvality.

Reagovat
ratusek

ten Švancara je ještě víc vymletej než sem si myslel

Reagovat
KingMaster13

Spíš si něčeho připil. U Moraváka nic novýho

Reagovat
Puskas

Švancara je taky materiál, jak vidím.

Reagovat
Blasphemer

Já, nechápu, proč ho pořád zvou do televize. Projev má podle mě příšernej a že by někdy řekl něco zajímavýho, odbornýho nebo alespoň trochu inteligentního, to jsem nikdy nezaznamenal. Holt stačí pár let kopat míče a k tomu si vybudovat pověst srandisty a vtipálka, a máš i po kariéře jistý místečko ve studiu.

Reagovat
KingMaster13

Tak zase líbí se mi na něm že to není zaujatej čurák minimálně a ten jeho humor mám i rád. Je ale pravda, že se hodí spíš do Tiki taky než takhle do studia před zápasem, kde se chceš něco kloudného dozvědět. Tam by měli víc zvát třeba Haška, Boba nebo i Trpišáka pokud nebudou mít ten den zápas

Reagovat
Blasphemer

No, asi tak. V Tiki Taka ať ty fórky klidně hází, ale ve studiu před fotbalem bych uvítal spíš někoho s odborností a zajímavýma podnětama.

Reagovat
mistr129

V Tiki Taka je fajn, ale pamatuju jak tuhle na ČT komentoval Zbrojovka-Slavia a zaujatej čurák to byl

Reagovat
andrew96

On se sám rád prodává. V Brně na tebe čučí na každém rohu.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
PBLead

tak já nevím, ale Kanga má taky kolikrát dost nahovno přihrávku. Nejvíc kroutím hlavou nad těmi jeho dlouhými přihrávkami. Takový Štětina to umí přihrát mnohem líp než Kanga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

u toho štětiny to myslím vzduchem. Ale klidně biggrinujte, aspoň je sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je rozdíl, když to kopne stoper, kterej okolo sebe dvacet metrů nemá hráče a Kanga u něhož jsou vždy aspoň dva.

Reagovat
PBLead

Jo, jasný. Trošku jsem to přehnal, jasně, že by Štětina nemohl hrát v záloze. Ale spíš mi šlo o to, že Kanga ty míče vzduchem posílá opravdu dost často nepřesně, a to kolem sebe opravdu nemá vždy 2 presující hráče. Naopak Štětina má na to, že je stoper solidní přihrávku vzduchem. Minulou sezónu po jeho pasu dával gól Kadlec (teď nevím proti komu, asi jihlava). Šlo prostě trochu o hyperbolu, ale napsal jsem to blbě.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Coutinho10

on to vzal pak zpet...myslel nekoho jinyho, ale nevzpommel si na koho, takze to zakecal jinak

Reagovat
pepinho2

Beztak myslel Kantého

Reagovat
Coutinho10

mozna i jo

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

Burani z Karviný opět v akci.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
PlackaSKS

já bych u toho skluzu uvažoval jestli žlutá nebo červená a ono je to bez karty... tak jo no

Reagovat
ratusek

pak se to bude opakovat s vážným zraněním jak u Masopusta a budeme držkovat, že za to dal jen žlutou. Tady za to pro jistotu nedal nic. fakt čuráci ti rozhodčí, za co chce jinýho dávat kartu

Reagovat
Snatus

stream na Spartu?

Reagovat
doshcz

ten Plavšič je něco tak tragickýho, chtěl bych vidět jeho úspěšnost přihrávek

Reagovat
ratusek

Zdendův oblíbenec, takže hraje pořád i přesto, že je příšernej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Snad vydrží v základu alespoň do konce sezóny. A pak ho snad nahradí Ben Chaim.

Reagovat
KingMaster13

Loni vypadal fakt dobře, jak je malej tak uteče, je těžký ho obrat jak má nízko těžiště ale ta jeho neproduktivita je šílená. Finální přihrávky děs, střely taky, vzhledem k tomu, že hraje křídlo od kterýho se čekají nějaké ty kanadské body jakožto pomoc útočníkům tak je to fakt tragédie

Reagovat
PBLead

no možná, že je malý a má nízko těžiště, ale obrat o míč je jej docela snadný. Dyť má snad

50 kilo, hráč úplně z papíru, prohraje každý souboj.

Reagovat
KingMaster13

Tak v soubojích když do něj jdeš tělem tak zase odletí 3 metry, to je taky pravda. Zase ale má větší šanci že se těm hráčům vyhne. On po vápno je solidní hráč. Pak to akorát ale vždy zajebe

Reagovat
Orlandiiik

šílenost

Reagovat
Coutinho10

Lingr

Reagovat
smazaný uživatel

nema nekdo naky info, proc prestali stavet Kayu? z trojice Uros, Stetina a on mi prisel on nejlepsi.. uz se s nim asi taky nepocita no

Reagovat
doshcz

dle me jde v zime pryc tak nema cenu aby hral

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi to pride prave no

Reagovat
Blasphemer

Asi ostatním klukům v kabině vadí ty prachy, který bere.

Reagovat
KingMaster13

Tak Stanciu taky bere raketu, Kanga si myslím, že bude brát taky, tím to nebude.

Reagovat
Blasphemer

Tak Kanga a Stanciu jsou jasnej základ, kdežto Kaya z všemožných důvodů v tom základu tak často nebýval.

Reagovat
KingMaster13

Tak dlouho nehrál protože byl zraněnej. Teď nevím proč ho nestaví asi to chtěl Zdenda porotovat aby Štětina byl rozehranej kdyby něco.

Reagovat
pepinho2

Stanciu raketu fakt nebere

Reagovat
KingMaster13

Hrál za Anderlecht, stál přes 4 miliony eur, aby k vám přestoupil tak logicky malej plat dostat nemohl

Reagovat
pepinho2

Ale nebere raketu jako Kaya nebo TBCH. Měl by mít asi něco kolem mega.

Reagovat
KingMaster13

Ok, přeci jen jakožto Sparťan do toho vidíš asi více

Reagovat
pepinho2

Někde jsem to četl a taky jsem se divil

Reagovat
KingMaster13

Mě tohle hrozně překvapilo třeba. Protože si říkám, sakra jako opustit Anderlecht kvůli Spartě, jako to je docela bláznovství. Tak jsem si říkal, že minimálně plat bude mít sakra luxusní Přeci jen Anderlecht má daleko větší šanci dostat se třeba do LM a i celkově z něj máš blíž třeba do Anglie

Reagovat
PlackaSKS

on se tam rozhádal s trenérem, proto nehrál, ne?

Reagovat
KingMaster13

No a byl dost zraněnej, od té doby co je ve Spartě tak se mu nic nestalo a to naše liga je docela dost tvrdá. Takže má Anderlecht asi dost na píču lékařskej tým

Reagovat
PlackaSKS

když vidim jak se tam ted válel po ráně do lýtka a držel se při tom za záda..

Reagovat
Blasphemer

Taky je to Rumun - levná pracovní síla.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

takova ceska klasika

Reagovat
Shevchenko

Sparta a jeji klasicky venkovní výkon

Reagovat
smazaný uživatel

zase sme pod tlakem a hrajeme na brejky v nakym vidlakove.. strasny

Reagovat
doshcz

Reagovat
KingMaster13

Což naprosto nechápu. Hrát tak jak v derby tak rozhodně nejste 7 bodů za náma

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Nedávno se tu psalo, že eurofotbal vlastně funguje jak oporadna pro všechno. Tak se tedy ukažte

http://jyxo.info/uploads/71/71e434df0da20d5772e7bb21bf672c02d177dcad.jpg

Myslíte, že ta rýh půjde nahřát a vrátit to do původní podoby a rozleštit voskem? Vykašlal bych

se na to, ale auto mám týden

Reagovat
HorajzmAmmann

předem děkuji za nápady, návrhy ...

Reagovat
Skalda29

Opel?

Reagovat
HorajzmAmmann

corsa

Reagovat
PlackaSKS

tak na to se vyser

Reagovat
Kepy_FCB

auto pro baby

Reagovat
HorajzmAmmann

ty jsi baba ty kokote

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Skalda29

Myslel jsem si taky mám Corsu.. celou dobu bez problémů.. ale za poslední rok jsem to škrábl na všech stranách posledně jsem trefil na parkovišti sloup.. levý blatník a pod ním nosník celý v prdeli, ale podařilo se to dát nějak dokopy.

Reagovat
HorajzmAmmann

já si to koupil na treninky a do práce no. Je to v plynu takže v tomhle ohledu to je fajn. A první škrábanec vždycky nasere navíc já nic netrefil, to spíš neumí asi sousedi parkovat

Reagovat
Neon

Vukadin do hry?

Reagovat
Banikovec7

Famozni mic Stanciu.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Blasphemer

jasná

Reagovat
HorajzmAmmann

tohle je penalta

Reagovat
doshcz

tak ta je jasná, Stanciu

Reagovat
PBLead

úplně jasná podle mě

Reagovat
Coutinho10

tak schvalne, jestli si troufne ji pisknout

Reagovat
Shevchenko

*nepisknout

Reagovat
Coutinho10

pisknul

Reagovat
Shevchenko

Ty vole tak to snad musí být-

Reagovat
KingMaster13

To měla bejt pecka

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Jak tohle nemůže písknout rovnou, ti sudí jsou fakt komičtí

Reagovat
smazaný uživatel

cistej alibismus, spoleha na radu od blbecka za monitorem.. ted uz to bude ve fotbale bezny.. zacalo to brankovejma rozhodcima, ktery taky nic nedelaj, ted to pujde pres jantara u monitoru a skonci to u AI, ktera to bude vyhodnocovat automaticky

Reagovat
ratusek

tak tou AI si jistej nejsem, ale jinak máš pravdu

Reagovat
djiros

Co ten komentátor bere? V jakém vesmíru ze záběrů ze předu, že tam byl Nita dříve? A Stanciu, k tomu není co dodat.

Reagovat
Blasphemer

Kdyby nebylo video, tak si to obhájil.

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaal Budinsky

Reagovat
ratusek

Nita se jim na to v zimě vysere, Stanciu si myslím taky. takže se všem splní sen a bude víc čechů v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu dela vsechno pro to, aby u nas zustal co nejdele, takhle trofej nevyhrajem

Reagovat
KingMaster13

Pokud prohrají může Zdenda dostat padáka? Co myslíte Sparťani?

Reagovat
Blasphemer

Myslím si, že Zdenda Zdendu jen tak nevyhodí.

Reagovat
KingMaster13

Teď za to ale nese dvojnásobnou odpovědnost ale jak říkáš, to je hrozně komický prostě

Reagovat
Neon

Čupr by ho mohl vyhodit.

Reagovat
smazaný uživatel

do prestavky asi ne no

Reagovat
doshcz

stát metr před čarou jako Hruška tak to chytne

Reagovat
ratusek

Bojujte za Spartu a rozumí tomu jen 3

Reagovat
Blasphemer

Loňskej Stanciu by tenhle přímák zakroutil do vinglu s prstem v prdeli.

Reagovat
doshcz

unpopular opinion: Kanga > Stanciu, bez Kangy sme uplně marný opět

Reagovat
Blasphemer

Kanga není bílej, jinak by to platilo.

Reagovat
Kang & Kodos

Rozpusťte to. Hrát tohle proti somrákům z Karviný

Reagovat
smazaný uživatel

ten Vatajevu..to je fakt bida, nechapu, jak sme za nej mohli dat 35 mega.. v obrane hrat nemuze proste

Reagovat
KingMaster13

Tak Rada ho využít uměl, spíš mu to nesedí

Reagovat
smazaný uživatel

no v zaloze by hral urcite lip, vo tom zadna

Reagovat
KingMaster13

Hlavně ty jeho centry byly luxusní, kdyby takhle ve Slávii hráči uměli centrovat tak si pískám

Reagovat
smazaný uživatel

nojo, jenze on neumi nic jinyho.. od hrace ve Sparte bych si predstavoval prece jenom jeste neco navic.. a urcite ne s takovou cenovkou

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

To asi ano, třeba pro Jablonec by to byl top hráč

Reagovat
smazaný uživatel

A proto hraje Ligu mistrů Plzeň.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Klasickej Buďa, skvělej fotbalista, ale výmaz je to taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale za co jiného by chtěli ti komentátoři dávat červenou. Prý by byla zbytečně přísná

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

věštec

Reagovat
Shevchenko

To je pičus Tohle je červená.

Reagovat
djiros

Úplně v klidu na červenou. Jen příště Julinek, může sedět rovnou za videem.

Reagovat
ratusek

Zasloušená, šel tam jak hovado. na stojnou nohu

Reagovat
Banikovec7

Asi se dala dat, ale moc nechapu proc nedostal zlutou i Stetina asi 3 minuty zpet.

Reagovat
Neon

Rozhodčí

Očekávám jalový tlak a dva góly Karviné z protiútoků po sparťanských rozích.

Reagovat
smazaný uživatel

jasna cervena, nechutnej slapak

Reagovat
doshcz

tu si v klidu obhájí, navíc na začátku sprasili Sáčka dost ostře taky

Reagovat
exse

Za video sedl Chovanec ne? Štětina minutu před tím uplně stejnej zákrok a nedostal ani žlutou.

Reagovat
salami

úplně stejnej?

Reagovat
exse

Možná trochu horší. Vatajelu se tomu mohl vyhnout a měl nohu ve vzduchu. Štětina ho zajel ze zadu na stojnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

No nesouhlasím s komentátorem, že Budinský chtěl hrát míč. Budínský chtěl podle mě chtěl zastavit útok Sparty za každou cenu. A přitom dost nešikovně zajel do Vatajelua. Pro mě to bylo na žlutou s výrazným varováním. Taková spíš oranžová karta.

Reagovat
ratusek

ty vole dyt mu trefil přímo nohu a štěstí že Vatajelovi nic není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Jako ta soutěž je fakt neregulérní...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Komentátoři na O2 jsou příšerní, jasná červená.

Reagovat
smazaný uživatel

oni nejsou priserni, jsou jenom zaujati a prokazujou to v kazdym prenosu

Reagovat
pepinho2

Správně červená. 02 komentátoři

Reagovat
Greny

Možná jasná , ale ... Zase za jakých podmínek

Reagovat
ratusek

jak za jakých?

Reagovat
Greny

Tak jako sorry Ale ať je to video buď všude nebo nikde..

Viz naposledy Masopust

Reagovat
Shevchenko

Dneska to VAR naštěstí zachraňuje.

Reagovat
Kang & Kodos

Prej přísná Konečně se za takovou prasárnu uráčil někdo dát redku. I když to v kontrastu s Ďuricou z minulýho kola (nebo i Kipčem) vypadá blbě

Reagovat
pepinho2

Hlavně že při zákroku na Sáčka, když rozhodčí nedal ani kartu, tak říkali, že to bylo možná i na červenou a když pak Budinský zajede podrážkou do hráče, tak to je najednou přísný. Experti.

Reagovat
ratusek

debilové z O2, hrajou si na TOP televizi a přitom jsou to vesměs zoufalci

Reagovat
doshcz

já nechápu proč mají koncept na dva hype komentátory, radši jednoho hype a jednoho experta, sice sou ty experti většinou taky hrozný ale aspoň fotbal hráli

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
PlackaSKS

že ti dva měli dostat jasně červenou nic nemění na tom, že budinský ji taky dostal zaslouženě.. v kontrastu s těma dvěma to vypadá blbě jen pro rozhodčí, kteří rozhodují mizerně

Reagovat
djiros

A tři minuty nastavení? Tím jen završil svůj výkon.

Reagovat
salami

červená oprávněná, já tam teda tu snahu hrát balon neviděl, uvidíme, ale neřekl bych, že to bude pro Spartu nějaká velká výhoda

Reagovat
Banikovec7

Pulkrab

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pulkrab Náběh na redku.

Reagovat
pepinho2

Pulkrab

Reagovat
KingMaster13

Jasná redka, nevím co se divíte. Rozhodčí to zatím zvládá ale je pravda, že to byly situace které nemusel posuzovat až na základě videa

Reagovat
Greny

Jenže to video je absolutně na piču pokud nebude vsude

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji k famóznímu výsledku v Třinci !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
KingMaster13

To ano, mě se to také nelíbí ale s tímhle souhlasím se Svěceným, že je dobře, že je alespoň někde

Reagovat
Greny

A nebo teda jinak ať je jen na pár zápasech ale tak aby to bylo plus mínus O2 zápasy stejný .. ne že to bude jen na tři tymy

Reagovat
KingMaster13

Jo tak protočit to tak nějak u všech. To souhlas.

Reagovat
Greny

A proto mě to vadí...

Reagovat
KingMaster13

Má to chyby ale pokud to znamená, že se do roka zavede třeba na všech zápasech tak jsem ochotný to nějak přežít. Teď je taková přechodná fáze a bylo jasné že se to neobejde bez rozporů a chyb.

Reagovat
Greny

Nezavede , na to nejsou podminky

Reagovat
KingMaster13

Tak ono to něco stojí, věřím že to ale nebude už dlouho trvat

Reagovat
Greny

Každopádně by mě zajímalo kdyby jste hráli v posledním kole o titul a video bylo jen na jednom stadionu jak by ses k tomu stavel

Reagovat
KingMaster13

Tak bych ho asi nepoužil v ani jednom zápase a když bych si měl vybrat tak raději u našeho zápasu, ať je to fér i za cenu, že bychom titul kvůli druhému zápasu prohráli

Reagovat
ratusek

alibista. Nechám hru plynout, nebudu nic pískat a pak mi přijde signál z videa, přezkoumám to v klidu a rozhodnu. alibismus nejvíc

Reagovat
KingMaster13

Tohle se mi nelíbí, že z rozhodčích se stávají alibisti. To by chtělo taky trestat. Jsou zákroky co musí posoudit i bez videa

Reagovat
PlackaSKS

vždyt je za to trestají...

Reagovat
KingMaster13

Jako za dnešek určitě nějakou pokutu dát, tu pentli musí rozhodnout i bez videa, to byla tak viditelný až se za ně stydím

Reagovat
PlackaSKS

máš nějaký pokyny a pak ti to ta rumunská klika takhle posere... to aspon zkusíš a kdyby se neozval var, svedeš to na něj

Reagovat
ratusek

dyt si to při tý hře umíte říct.

Reagovat
PlackaSKS

je to ale na piču když ti to video zkurví

Reagovat
smazaný uživatel

a nemaji nahodou takove pokyny? ze maji radeji pockat na radu od videa? kdyz si nejsou na 100% jisti (coz neni skoro nikdy ze jo)

Reagovat
KingMaster13

Tohle byl zákrok že si tím musí bejt jistej. Co jiného je 100% pecka než tohle? A ta redka taky úplně jasná

Reagovat
smazaný uživatel

jasny, ale tak z jeho pohledu jistota je jistota, nez riskovat chybu..

Reagovat
PlackaSKS

mají pokyn nechat dohrát akci. v případě, že špatně udělí červenou nebo odpískají penaltu co z nějakého důvodu být neměla, rozhodčí i videa jim dá pokyn, aby se to přezkoumalo jako by to udělal v případě, že by tu kartu nedali/penaltu nepískli...

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli neporazíme Karvinou hrající o deseti, tak bych Ščasnýmu zapečetil kancl a nechal ho v Karviný před stadionem.

To bych teda udělal i tak.

Reagovat
pepinho2

Karviná teď zaleze a Sparta si stejně nic nedokáže vypracovat

Reagovat
smazaný uživatel

jediny reseni je Jozko na stridacku a hra na dve veze!

Reagovat
smazaný uživatel

Buď si jistej, že ji neporazíme.

Reagovat
KingMaster13

Karviná neumí moc dobře bránit ale teď zalezou a budou bojovat jak lvi. Takže nic příjemnýho

Reagovat
Kang & Kodos

Je to Karviná. Navíc jim chybí nejlepší stoper v zemích V4, na to nezapomínat.

Reagovat
KingMaster13

Je pravda, že být to Olomouc nebo Slovácko tak je větší šance že to ubrání než Karviná, navíc jak říkáš bez Panáka ještě

Reagovat
KingMaster13

To je vemeno ten Berkovec Jim to málem do poločasu podělal

Reagovat
Banikovec7

Aspon se ted ta hra snad trosku vyrovna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
HorajzmAmmann

Karviná vede 1:0 a navíc hraje proti Spartě o 10.

Nevím co víc by už měla chtít, jestli tohle nebude za 3 body tak už nevim...

Reagovat
Coutinho10

Franz: i Karvina ukazala, ze umi hrat fotbal

Reagovat
Blasphemer

"Nemůžete tam jet a čekat, že budete hrát nějaký hogo fogo."

Reagovat
Coutinho10

ja ho proste zeru

Reagovat
PBLead

Radakovič, tyvole, co to tam zas dělá?

Reagovat
doshcz

dává góly

Reagovat
PBLead

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Radaković

Reagovat
Kang & Kodos

Uroooooš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Radakovič Já to věděl.

Reagovat
Neon

Že by konečně prolomil tu svou smůlu?

Reagovat
KingMaster13

Do špatný sítě Víc se mi líbil když pomáhal u druhé branky

Reagovat
Adalberto.Littleoak

máte někdo stream na Spartu, za boha nemůžu nic najít

Reagovat
Adalberto.Littleoak

not found, tak dík

Reagovat
Bruny

http://atdhes.eu/ ...a tam si najdi ten zápas

Reagovat
Neon

Vata asistence z rohu a jde dolu. Plavšič stále drží.

Reagovat
KingMaster13

Jako poslat tam Vukadinoviče proti zavřený obraně, Zdendo ty jsi génius

Reagovat
Kang & Kodos

Oni nás tlačí i v deseti a nikdo absolutně neví co hrát

Reagovat
doshcz

dyť sme tam jeli pro remízu, vše vychází skvěle

Reagovat
KingMaster13

A stáhne Vatajela kterej tam alespoň uměl skvěle nacentrovat za Vukadinoviče, kterýmu bude rychlost proti zavřený obraně k hovnu

Reagovat
Kang & Kodos

Oni právě zas tak zavřený nejsou

Reagovat
KingMaster13

Já píšu seminárku, takže se občas jen kouknu očkem ale moc nesleduju. Tak na to Karviná dojede.

Reagovat
Coutinho10

co Karvina zazdi o 1 min

Reagovat
Banger

Karviná v 10 udrží remízu na Baníku (a 1.poločas ho přehrává), v 10 se rve se Spartou, ale pak ztratí s Olomoucí během 8 minut vedení 2:0

Reagovat
KingMaster13

Tady to dopadne podobně s tou Spartou ta aktivní hra dopředu se jim vymstí

Reagovat
doshcz

záleží co je vsazeno

Reagovat
ratusek

no a my v 10 nedržíme remízy, ale vyhráváme

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole, oni je fakt přehrávaj v deseti

Reagovat
Logan

2. golovka arviný v 10 PoĎte to proměnit!

Reagovat
Sir Ravealot

Je nějakej zahraniční trenér kterej připadá v úvahu pro Spartu? To je příšerný jak hrajou, to přece nemůže Zdenda vydržet

Reagovat
pepinho2

On vydrží vše. Přinejmenším se vrátí zpět do kanclu.

Reagovat
KingMaster13

Jim by se spíš teď hodil impuls nebo někdo takovej. Ale ten si zavřel brány do Sparty tím jak šel k nám

Reagovat
PlackaSKS

impuls je snad ščasný, ne?

Reagovat
KingMaster13

A jak se říká Strakovi teda? Motivátor? Já si je pletu

Reagovat
PlackaSKS

jj, podle mě motivátor... ale zdenda je snad jasnej impuls

Reagovat
KingMaster13

Já nevím proč ale mám pocit, že impuls se říká Strakovi Teď si ale nejsem jistej

Reagovat
F.Torres

charakter = lavička, impuls= zdenda, tatarák = straka

Reagovat
Trapný diskutér

krkovička = vrba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

tatarák

Reagovat
Kang & Kodos

*tatar

Reagovat
HorajzmAmmann

ale byla by sranda

Reagovat
Banger

Nový trenér bude až se ho Zdenda rozhodne sehnat. A neserme se mu do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Weiss

Reagovat
PlackaSKS

jako nevadí mi, že to nepískl, ale na sáčka tam byl naprosto jasnej faul...

Reagovat
FCSL

https://www.livesport.cz/zapas/Cf6FzC14/#sestavy;1

Legenda Biabiany v základu Parmy

Reagovat
KingMaster13

Tak tam mu to šlo nejlíp tak 5 let zpátky se o něj zajímal AC Milán, pak mu přišli na ten průser se srdcem a jeho kariéra šla nějak do kelu. AC koupilo místo toho Bonaventuru a byl to asi nejlepší novodobej kauf

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Nejhorší zápas Stanciua za Spartu a pak udělá tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Jsem to říkal.... kdyby raději bránili jelita

Reagovat
PBLead

A doprdele, ščasný ještě možná zůstane.

Reagovat
Logan

Si nezasloužili ... škoda, že je Budínskej takový pako. Proti 11 by Sparta nevyhrála, to jsem si skoro jistej.

Reagovat
KingMaster13

Je to škoda, doma skoro vše vyhrávají tak je co nejvíc potřeba aby venku nevyhrávali. To pak zamrzí když jim to Karviná takhle odevzdá

Reagovat
smazaný uživatel

ty nase "kridla" to je bida.. Plavsic, Vuka, Vata.. vsichni stejna tragedie, smutny ze Ben Haim z nich byl nejlepsi

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale ten La Boua nevypadá špatně...

Reagovat
ratusek

jednoho atleta tmavé pleti už máme

Reagovat
exse

Proto by se vám možná hodil i fotbalista tmavé pleti.

Reagovat
Banger

ještě aby jo, když na něj čekali snad měsíc než se připojí

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomhle zápase bych ho moc nehodnotil. Proti Spartě zahraje dobře kdejaký kopyto.

Reagovat
PBLead

KILL THE GAME! Strammacioni je sice už trenérsky mrtvý, ale jeho myšlenky, ty budou žít navždy.

Reagovat
ratusek

Letič

Reagovat
Neon

Plavšič

Reagovat
PBLead

Góly dneska Radakovič a Plavšič.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Plavšič

Reagovat
Kang & Kodos

Plavsič Čekal jsem, že tu penaltu pošle někam do 16. řady, ale kopl to pěkně. Snad ho to nakopne

Reagovat
ratusek

jo taky sem to čekal, pak by si to asi šel hodit

Reagovat
smazaný uživatel

spoluhraci se nad nim smilovali

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ba Loua vypadá hodně dobře

Reagovat
Kang & Kodos

Hložek

Reagovat
Blasphemer

Minutu před koncem základní hrací doby. Zdenda se překonává.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby jo nezabil

Reagovat
smazaný uživatel

hahahahahaha....

Reagovat
Blasphemer

Co teď na tu rudou nudu říkají vidláci z Karviný?

Reagovat
aither

Nechce se k tomu vyjadřovat

Reagovat
PBLead

Nadvorník byl teďka dobrej, nejdřív zhodnotí zápas a červenou a pak řekne, že se k tomu nechce vyjadřovat. Přičemž řekne, že karta byla nespravedlivá a že prohráli protože byli v 10, a pak řekne, že nechce říct, že ta červená byla důvodem hry Karviné.

Tak to jsem z toho jelen.

Reagovat
ratusek

přitom červená naprosto jasná.a ještě bych mu napařil tak minimálně 3 zápasy. ale vidláci budou brečet pořád

Reagovat
pepinho2

Praha může

Reagovat
ratusek

počkej nechápu já to psal o Budinském

Reagovat
Sosi

Kdyz slysim Stanciua a jehi anglictinu, tak uz se nedivim, ze se se Stramou nemohli domluvit

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě.

Reagovat
pepinho2

Však 2 lidé, kteří anglicky moc neumí, se právě domluví spolu perfektně

Reagovat
Berbatov9

Jak to zhodnotit.... Nita to je proste spickovej golman na tom postu Sparta uz dlouho nestradala(az na ty Dubravkovy parady nektery), obrana Sáček dneska z nouze ctnost na beku , nejak to ukopal, stoperi dneska teda parodie Štetina hrajici si na ronaldinha, kdy mu to snad ani jednou nevyšlo a Uroš kterej na svoje totalni tri picoviny dal nastesti zapomenout golem z nasledujici standartky, Civič taky nijakej dnes ani dozadu jistej ani dopredu nic navic, Frydek si to ubehal uskakal usoubojoval ostatne jako vzdycky, Nico trpi tim ze tam nema par kvalitnejsich k sobe , ale ten gol opet ukazal jak velkej hrac to je a ja osobne jsem opravdu rad ze jsem se nekoho takovyho dockal ve Sparte, ostatni nejak nema smysl hodnotit, snad teda jeste k utocnikum kteri odehrali takovej ten zapas kdy je to jen samej souboj moc finalek nedostanete od zalohy a tak ve vysledku ikdyz udelate moc prace tak nevyniknete to proste jim nemam dnes za zly nic hlavne Pulkymu o kterym to proste strasne svadi psat ze je neviditelnej... k cervene se vyjadrovat nechci, Sparta takove tymy musi prejizdet suverenim vykonem, diktovat tempo hry a potrestat cokoliv jim souper nabidne tak jak tomu bylo kdysi, Costa za me stale nejlepsi varianta jak nalevo tak na stoperu no a černej Marek Matějovskej AKA Guelor Kanga je proste kurevsky znát když chybi

Reagovat
Berbatov9

Jo a dnes jsem se teda zaposlouchal do tech komentatoru z O2 a musim dat hodne lidem za pravdu, ze Jára AKA nucenej humor pumlíč je zlatej oproti chlapcum z O2

Reagovat
FCSL

NEŠI ! Supr tah od Zsolta

Reagovat
REPLIKATOR

Joooooo Nguyen chytil pentli

Reagovat
dinss

Proč nehraje ten Hellebrand častěji? Přijde mi stokrát fotbalovější než Kuchta..

Reagovat
REPLIKATOR

Jasná ruka Slovácka, měla být penalta!

Reagovat
dinss

Taky o tom bude článek na Sportu? Proč tam nebylo video?!!!!!!!

Reagovat
PlackaSKS

něco takhle zřejmýho má rozhodčí rozhodně vidět...

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel Vrba nebude v zápasu proti Příbrami k dispozici, údajně si po zápasu s Realem Madrid oblékl westernové oblečení a od té doby stále jenom křičí a nedaří se ho nijak uklidnit. https://youtu.be/rvrZJ5C_Nwg?t=143

Reagovat
doNny

Je to tu, válka o Slezsko

My jsme slezská Opava, jebat Baník Ostrava!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Velké derby Slezska jest tu!

Jebat Opavu, tu kurvu... Jazda!

Reagovat
Kepy_FCB

Slezské derby konečně!!!

Hip hip huraaaa Jízda!

Reagovat
Hans82

Jebat Banik

Reagovat
smazaný uživatel

Banik

Opava

O tom co se dnes bude dit a muze dit bylo napsalo dost. Tak snad se EF kavarna zase nebude hroutit az si jedna ci druha bude chtit pokecat a vymenit par usmevu, pocitu, cihel a dalsi proviant.

Reagovat
Kepy_FCB

Nebudou se hroutit, budou dělat že je to nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Snad dnes derby na stadiónu bude v klidu, v ulicích to neodserou nezúčastnění a naopak fízli si své tučné rizikové příplatky těžce "odmakají".

Reagovat
db18

Petržela bude v základu...

Reagovat
Blasphemer

Na beku jako s Baníkem?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se v Opavě nedohraje

Reagovat
HorajzmAmmann

Peklo v ulicích, útok na stadion či mrtvý fanoušek. Opavu opět čeká nájezd baníkovců

Reagovat
taws

Ty kravo, co za idiota použije takovej nadpis? Aneb manipulace veřejnosti už zas jede na plné obrátky fakt si přeju aby se to obešlo bez jakýchkoliv incidentů aby ty mrdky neměli o čem psát.

Reagovat
Hokaido

Jaká manipulace? Vždyť jste se tam minule chovali jak totální hovada. Podobný nadpisy si zasloužíte. Vytáhněte hlavy z prdele a uvědomte si to konečně. Bez incidentu to nebude, protože máte ve svým jádru úplný kretény + Poláky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Kde máš vstupenku ? ty k***o kde maaaas vstupenku

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal jsem ji těm, kteří si ji zaslouží.

Reagovat
Hokaido

Na tribunách vás mám rád, ale tady se vás fakt nemůžu zastávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak minule ale mohl být mnohem větší klid kdyby pan Hájek z SFC nebyl kokot.

Reagovat
Hokaido

Aha.

Reagovat
HorajzmAmmann

stejně jako Opaváci, ale to už ostaní zapomínají dodat, no...

Reagovat
taws

Sparťan tady moralizuje o fanoušcích

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kepy_FCB

Sami zúčastnění popisovali jako peklo v ulicích, útok na stadion světlící se odehrál a jeden opilý polský fanda přišel o život na vlakaci. Nadpis je naprosto důvodný.

Reagovat
taws

Jo ale takhle to vyznívá že fanousek byl zabít během potyčky

Reagovat
smazaný uživatel

Kubala v zimě do Baníku za Diopa.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj?

Reagovat
Kepy_FCB

Kdo to je?

Reagovat
Azazelo RD

Byl na olympiádě v beach volejbale a dostal cenu pro hráče s nejdelším krkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Slovácka ten dement, co zranil Coufala.

Reagovat
PlackaSKS

tak pak by se tam vlastně hodil

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Shevchenko

Kubala z Udinese?

Reagovat
SuperBanikovec

Musím uznat, že jak mě hecování nechává normálně klidným, tak teď už tomu taky propadám BP!!!

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jak jsem měl obavy před zápasem se Spartou, které se nakonec částečně vyplnily, tak dnes naopak věřím, že Zlín šmikneme, i když s ním nemáme úplně dobrou bilanci.

Reagovat
Losinho

2:0

Reagovat
KingMaster13

Já se naopak víc bál Zlína než Sparty Přeci jen Bílek, pevná obrana, do toho umí zahrozit vepředu dost nepříjemně, my plno zraněných. Takovýhle soupeři nám právě nesedí

Reagovat
smazaný uživatel

Odkaz na stream na Opavu? Dík

Reagovat
Blasphemer

Hubník na lavičce, Chorý v základu

Reagovat
ratusek

tak Příbram byste měli dát i s Ekpaiem atd Akorát nevím, proč ste tam nedali Buchu. Kdy jindy než proti Příbrami

Reagovat
Manau

Prosím někdo stream na Baník?

Reagovat
Banikovec7

Skoda Bary

Reagovat
Puskas

Škodaaaa.

Reagovat
HorajzmAmmann

Skoda, tohle by byl navrat krale

Reagovat
Puskas

I proto, že ho mám ve fantě.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ja taky ... za ty prachy.

Reagovat
Kang & Kodos

Vole, tohle kdyby dal...

Reagovat
Puskas

To by i Liquid s Dolarem aspoň jednou pokýval hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy dojde na pálení té kořisti?

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale teda ta atmosfera... Opava Banik

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Stronati za účes

Reagovat
Puskas

Tem jestli dá gól, tak čekám gestikulaci na Opaváky.

Reagovat
mickey mouse

V sektoru Baníku je Kazma? Neb co to 1/10?

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná se postupně pálit kořist..

Reagovat
smazaný uživatel

zatím super zápas

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Sosi

Co se to deje se Zarubou? Je nejak nezvykle v klidu tento turnaj, jindy mele, rve krici... A ted nic, prijemna zmena...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Baroš

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Bastaron

Cigán zase

Reagovat
bobis21

může být rád za žlutou ten váš cigán

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, protože běžně se za nedotknutí soupeře dává červená

Reagovat
mickey mouse

Simulant

Reagovat
Banikovec7

Jo, Kayamba.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš kayambu? Souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Barosova simulace byla asi stokrat horsi, tak nechapu co tu predvadite

Reagovat
taws

A v čem? Tím že se jmenuje Baroš?

Reagovat
Banikovec7

Uplne zbytecna karta.

Reagovat
Bastaron

Joeeeeeeeeeel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Super 2 minuty Fleisman.

Reagovat
cubinho

Stroatatiho chyba, bych řek.

Reagovat
Banikovec7

To taky, ale nemuze Flaskovi tak utect.

Reagovat
cubinho

Hezky, Kája

Reagovat
ratusek

Tvl co to tam předváděli v tý obraně no aspon že gol nedal ten pičus Smola

Reagovat
Puskas

Jo, tím se budu taky utěšovat, jestli prohrajem.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Puskas

tak teď už ani to ne...

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Puskas

To se bude těžko obracet..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Svíčková

Reagovat
Kang & Kodos

Dneska pojede svíčková ve velkym

Reagovat
ratusek

hezky se zúžuje náskok na 7 místo

Reagovat
FCSL

Příště máme Plzen a vy doma Slovácko, takže tim bych se moc nestresoval

Reagovat
Banikovec7

Lastuvka mu bere mic z rukou a on spadne

Reagovat
djiros

Takhle to přesně bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá co držet balón ten Opavský zmrd

Reagovat
djiros

To nemá, ale Laštuvka to nezvladl

Reagovat
Banikovec7

A jak to teda bylo? Co presne ti pri pretahovani o mic rukama podrazi nohy?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vůbec reaguješ? Nemá na balón vůbec šahat.. Má se od balónu vzdalovat..

Reagovat
djiros

Pokud nevidíš pohyb Laštuvky, tak se není o čem bavit. Nezvladate podobně jako on...

Reagovat
Banikovec7

Spis nechapes psany text. Kde presne se zastavam Lastuvky? Nemam s kartou problem, ale bavi me curak Smola, ktery je nejtezsi a nejvyssi chlap na hristi a lezi pokazde co se k nemu nekdo priblizi na mene jak 5 cm.

Reagovat
djiros

Jak napíšeš, že mu ho bere, tak jak si to mám přeložit? To že Smola je sám o sobě jednodušší nikdo nerozporuje. Navíc vy jste na něj vysazení ze všech nejvíce.

Reagovat
Banikovec7

No tak bral mu ho, sice trosku agresivneji ale bral.

Reagovat
Puskas

Bral mu ho stejně, jako ho berou hráči, kteří spěchají, a vždy stejně přiběhne sudí a začne je oba uklidňovat, někdy dá i karty, takže čas ani neušetří. Teď bezmála dvoumetrový chlap spadl jako klučík, to bylo na tom to komické.

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
bobis21

a smola ji nedostane jo?

Reagovat
bobis21

velmi kreativní choreo

Reagovat
Hokaido

Aaaaaaj Kayamba

Reagovat
smazaný uživatel

A teď koukám, že první trojka bude hrát na jaře v Opavě. Fakt jsem zvědavej, kdo tam dokáže uspět a vyhrát.

Reagovat
ratusek

no vy to máte pro jistotu 2x sem zvědavej co tam předvedete za pár dní

Reagovat
smazaný uživatel

Nic než výbuch tam ani nečekám. Ale co už, třeba překvapíme a zaskočíme favorita.

Reagovat
Losinho

My už začátkem prosince

Reagovat
Losinho

Hokejky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

1/10 v kotli

Reagovat
Banikovec7

A vlajka Ostravaci

Reagovat
smazaný uživatel

Ta je nová, nebo nějak upravili tu jejich?

Reagovat
Han střelil první

No co si budeme... Prvni polocas strasna bida. Obrana docela chybuje, ale hlavne nejsme schopni nic vytvorit ve stredu hriste. No uz v polocase bych to videl na Jiraska dolu a starsiho Sasu na plac.

Reagovat
djiros

Jinak Kopic je kde?

Reagovat
vanGomm

Úroveň některých zápasů v naší I.lize je až nedůstojná.Viz nedávno Ml.Boleslav-Dukla Praha.Ono,když má liga 16 týmů,tak se tomu ani moc nedivím.Návštěva 1 683 lidí hovoří za vše a před těma co na toto vydrží koukat až do konce smekám pomyslný klobouk.

Reagovat
Losinho

O tom píšeš pořád, že je 16 týmů moc. Možná by nebylo od věci přijmout, že si to tady nikdo z LFA nepřečte.

Reagovat
vanGomm

To,že je 16 týmů v ČR moc je pro mě hotová věc.To,že se tento počet nesníží je bohužel také hotová věc,protože i zde platí ono známé,že kapři si rybník nevypusí

Reagovat
Han střelil první

Fleisman zraly na rucnik.

Reagovat
Puskas

dneska nejslabší, jindy nejlepší

Reagovat
ratusek

dneska si vybral nejhorší zápas, co se dá dělat.

Reagovat
Kang & Kodos

Smola To už je snad pátej ofsajd za 50 minut. A Fleišman je dneska úplně mimo.

Reagovat
hefy

easy, easy, mluvíš o nejlepší levym bekovi na světě.

Reagovat
ratusek

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

*v galaxii

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
ratusek

Rada a jeho rotace

Reagovat
smazaný uživatel

Trávník pokračuje v jízdě

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Potřebuje kanadské body, no

Reagovat
ratusek

Rovina

Reagovat
Han střelil první

Strasny vykon...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Smola

Reagovat
Puskas

Centruje si, jak chce, Šindelář je tam sám na dva.

Reagovat
Losinho

Smola

Reagovat
ratusek

Tak nic, prohra nasere, zvlášť v Opavě, ale co se dá dělat. Škoda že dal gol ten čuráček Smola. Slovácko musíme porazit. Snad si přes repre pauzu srovnají myšlenky a vrátí se na vítěznou vlnu

Reagovat
smazaný uživatel

U vás vyhrajeme

Reagovat
ratusek

ani bych se tomu nedivil, ale taková ostuda snad nehrozí

Reagovat
SuperBanikovec

Hrůza je to

Reagovat
ratusek

Aspoň, že Tonda dal gol Plzni

Reagovat
Kang & Kodos

Hovno Já koukám na vás a přijdu o takovej nenapodobitelnej moment

Reagovat
ratusek

co máte všichni proti Tonckovi

Reagovat
Banikovec7

Podobny vykon cekam i priste se Slovackem, uz abychom zase hrali s nekym z top 5

Reagovat
Kang & Kodos

Baroš první žlutou v sezoně?

Reagovat
bobis21

ano ... byla by druhá, ale sešívky si vymodlily změnu na červenou - do té doby bez karet

Reagovat
smazaný uživatel

za Příbram útočník hraje levého beka csaplár to skončí ještě 6-1 ..ale to by Plzni musel fouknout minimálně 3 pentle

Reagovat
smazaný uživatel

Král je mrtev, ať žije král!

Reagovat
Han střelil první

Jo a Kopecky

Reagovat
ratusek

nečekal sem že takovej zoufalec to pozvedne. Spíš jim škodil Skuhravý a jeho odchodem se to pročistilo. Navíc je to pořád nováček, takže má ten pověstný elán

Reagovat
bobis21

řekl bych že spíš hrál roli návrat domů

Reagovat
ratusek

jo jedno s druhým. Na jaře se ukáže. Ale v pohodě se zachrání, na sestup jsou jiní adepti

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Pico konfidentska

Reagovat
Han střelil první

Uklidni se.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se hod do klidu. Banikovec na baterky... Jeste si zarvi Heja Opava

Reagovat
Han střelil první

Někdo, kdo chodil na Spartu, mi bude říkat, jaký jsem Baníkovec, tak to je super. Jinak nevím, proč bych měl být konfident, já nikoho neudal, jenom jsem uznal to, že si nás Kopecký namazal na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

A na Duklu, dale na Újezd nad Lesy, na SK Modrany, dokonce jsem byl na Zenitu Petrohrad, na Dynamu Dresden, na Crvene Zvezde, na VfB Stuttgart, na GIS Katowice, co tam mas dal konfidente? Opavaku?

Reagovat
Han střelil první

Já nic nemám, jenom ty jsi očividně úplně vyřízený.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sry, ale velebit tu po derby kouče soupeře je trochu zvláštní. Když už, dalo se to asi napsat jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Proboha já ho nijak nevelebil, jenom jsem uznal to, že nás prostě dojebal. Radši uznej, že se Trevor chová naprosto neadekvátně.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsat po derby jméno trenéra soupeře a palec nahoru, to vyzní opravdu zvláštně. Jak říkám, dalo se to napsat jinak a nemuselo tu vzbudit žádné emoce. Že si nás Kopecký namazal, to určitě uzná každý z nás.

A jo, na můj vkus by se ti to dalo napsat i jinak, takže s formou nesouhlasím, ale s obsahem ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se chováš neadekvátně opaváku konfidentská...

Reagovat
Han střelil první

ty jsi vůl, ale aspoň mě to pobavilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší být vůl než vlezprdelka kde komu do řitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kulku do tyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovado jak Smola...

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplár do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Máte tam Cigáni z Bazalů místo Chuligáni. Jste si to zakryli dost nešťastně.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Chory dneska slabota Ale Cermak nejlepsi na hristi

Reagovat
KingMaster13

Tak alespoň on, že se do toho dostává

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude hrat takhle dal, tak je do roka v repre na 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Jak říkám má ideální věk, takže pokud se vyhraje tak paráda jak pro repre tak pro vás. Hlavně musí stabilizovat výkonost, někdy je fantastickej a někdy příšernej. Furt ale pro něj bylo lepší že šel ze Sparty k vám

Reagovat
Blasphemer

A teď to porovnej s tím hovnem, co tam předvedl Řezníček.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako co vic Reznicek chce, nez to dostat na hlavu jako to dostal na konci.

Reagovat
bobis21

ta obrana je dneska šílená, hůř takhle špatně jsme hráli snad naposledy vloni na slovácku

Reagovat
smazaný uživatel

A btw Pernica je prisernej. Gol byl jeho a herne hraje taky houby.

Reagovat
ratusek

tak když není v zápasovém tempu, tak se není čemu divit.

Reagovat
Puskas

Jo, ještě jeden!!

Reagovat
ratusek

Šášové jako žolíci super, akorát musíme nutně v zimě najít utočníka do základu

Reagovat
Puskas

Kuba poslední tří zápasy dobrý.

Reagovat
shitcool

Nemáte někdo link na Plzeň?

Reagovat
Snatus

Opava

Reagovat
Banikovec7

Co by o takovem nastaveni rekl Mira Zelinka

Reagovat
Shevchenko

Vždyť se hrálo tak 2 minuty vy kundy

Reagovat
Banikovec7

Sice bychom stejne nevyrovnali, ale tipoval bych to spis tak na 50 vterin.

Reagovat
mistr129

proti Plzni jste si zase stěžovali, že přinastavil. Ale tentokrát souhlasím, imho by se mělo klidně přinastavit, pokud to jeden prozdržuje

Reagovat
Puskas

Mizerný výkon...

Reagovat
smazaný uživatel

Včetně trenéra. Dal tam marného Ondru, Holzer se stáhnul na beka a tam mu to prostě nejde. Kuba tam měl jít daleko dříve, je při chuti.

Reagovat
Puskas

Též jsem si říkal, ale dal tam Ondru, který je lepší do mezihry. Nevyšlo to

Reagovat
KingMaster13

Škoda, že Opava nehrála doma od začátku. Kdo ví kde by teď byli

Reagovat
Puskas

Pořád v Opavě.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Neon

Tenistky

Reagovat
smazaný uživatel

Kayamba

Reagovat
KingMaster13

Ty kráso, ten Kayamba mluví docela dobře česky

Reagovat
smazaný uživatel

Ciao, Baník prohrál v Opavě...to je vše. Děkuji za pozornost.

Reagovat
Coutinho10

dobra

Sestava: Kovář - Frydrych, Ngadeu, Deli, Bořil - Souček, Hušbauer - Stoch, Baluta, Zmrhal - Olayinka

Lavička: Vantruba - Jugas, Sýkora, Zelený, Matoušek, Škoda, Mešanovič

Reagovat
KingMaster13

Hučby už je zpátky? Paráda, tohle vypadá dost dobře ale ten Frydrych Zkusil bych spíš Zeleného

Reagovat
KingMaster13

š

Reagovat
Coutinho10

Frydrych je jistejsi dozadu, takze i pres ten slabsi vykon z minula bych v tom nevidel uplne problem...dnes zahraje lip a mohl by se i trefit jako nedavno s Pribrami nebo s kym to bylo

Reagovat
KingMaster13

Jako to zase jo, uvidíme no. Mě u Frydrycha vadí ty jeho technický nedostatky, odskakují mu míče, pořádně nenacentruje

Reagovat
Losinho

Ale Zelený je prostě lepší fotbalista, což by časem snad mělo převážit (především v domácích zápasech v lize)

Reagovat
Coutinho10

dnes Frydrych ukázal, že je momentálně platnějším a potvrdil to, co jsem očekával...Zelený je příslib do budoucna a jsem na něj zvědavej proti Chrudimi, kde určo dostane šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Frydrych už by se měl vrátit domů..

Reagovat
Coutinho10

ja vim, ze si ho prejete zpet , ale ikdyz u nas jsou obcas neshody o tom, jestli je pro nas dobrej, tak ja jsem jednoznacne pro to, aby u nas pokracoval dal

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Trpišák řikal po kodani,že Zelený taky neni úplně v cajku.

Reagovat
smazaný uživatel

Schiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiick

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Snad mu to pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek v zimě do Sparty, Sčasný úplně končí. Rosa z manažera na ředitele. Kováč konečně poletí.

Tak schválně, zda budu mít pravdu jako dva roky zpět s Požárem a plukovníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se pleteš. Bílek mi nepřijde jako nějaká výhra v loterii, spíš naopak. To už bych si radši stáhl Jílka.

Každopádně já bych si přál Haška nebo Weisse, popř. někoho ze zahraničí jako je Lucescu junior nebo Wicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by to být definitivní konec Ščasného včetně "někoho" ve vedení klubu. Myslím, že to bude posun kupředu.

Navíc předseda rumunskýho svazu tlačí na Nitu a Stanciua, aby v zimě přestoupili někam, kde budou hrát poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

U Nity upřímně pochybuji, ten má přeci jenom svůj věk a nikam už se asi cpát nebude. Možná jedině návrat do Steaui?

Každopádně u Stanciua počítám. že maximálně po sezoně odejde stoprocentně. Nemá cenu si nejlepší roky kariéry kurvit v tomhle paskvilu, kterej se podařil Křetinskýmu a jeho podržtaškám vyrobit.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa si údajně protlačil nákup Živkoviče... Už se jen řeší smlouva s hráčem a tam musí Křéťa hodně připlatit, aby šel takovej frajer do naší ligy.

Reagovat
doshcz
Reagovat
smazaný uživatel

Andrija Živkovič, Benfica. Co vím, tak končí éra nákupů za 2-4 mil €. Konečně si Křéťa spočítal, že když koupí hráče za 20 mio, 5 mio mu dá výplatu za dva roky, tak při účasti v LM (která klubu přinese 20-30 mio €) ho prodá se ziskem dál.

Reagovat
doshcz

jooo tenhle.. co by u nás dělal ale

Reagovat
smazaný uživatel

No letos mu to moc nejde a Benfica potřebuje peníze na další akvizice. Pro Křéťu není problém pustit 20-30 mio €, víme jaký má zisky.

Teď má konečně klub manažera, který umí počítat.

Reagovat
pepinho2

To není vtipný ani jako trolling

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou to aspoň dává smysl, Kotalík vypadá, že neumí napočítat víc než do 5, takže dražší hráče kupovat nemůže. Rosa by do těch 30 umět mohl, i když přes účetnictví byl vždycky spíš Ujfi.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta asi těžko bude kupovat hráče za 20-30 mio €.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Pribram se pokusila prekonat nejhorsich 10 sekund historie i dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

to chce Plzeň fakt remizovat doma s Příbramí?

Reagovat
Pride

Co je na tom Chorým jako dobrý? Však to je jenom vysokej sloup. On kromě hlaviček nemá nic.

Reagovat
db18

Hlavičky právě nemá... spíš má skvělou techniku s míčem...

Reagovat
Pride

No já ho viděl jen dneska a podle toho co jste tady o něm psali jsem čekal asi něco víc ten Krmenčík vám bude neskutečně chybět.

Reagovat
doshcz

co to nastavení v Plzni? je to fair?

Reagovat
Riviera Kid

Vždyť se asi dvě minuty nehrálo.

Reagovat
doshcz

já se ptám, neviděl sem to

Reagovat
smazaný uživatel

Minutu v nastavení střídala Příbram, přes minutu měl borec v nastavení křeč. Jako sparťan říkám, že mohl přidat ještě 10-20 vteřin.

Reagovat
salm0n

Takové to plzeňské nastavení

Reagovat
KingMaster13

Csaplár Jedinej proti komu získal venku body je Sparta a Plzeň, naopak nám umožnil celkem lehce vyhrát. Slávistické srdíčko nezapře

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

A u nás ani nevěděl jak se mu to povedlo.

Reagovat
KingMaster13

To nevěděl ani dneska. U vás měl alespoň Slepičku s Matouškem, v Plzni hrál na hrotu s Voltrem a 1 střelou na bránu urval remízu

Reagovat
Coutinho10

Csaaplaaaaaaar

Reagovat
smazaný uživatel

Vysněná posila Zlína úřaduje

Reagovat
db18

Zlín rozehrává, a hned to poserou...

Reagovat
FCSL

Slavia na titul

Reagovat
mistr129

Tohle nebyla penalta proč?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele