FORTUNA:LIGA - preview 14. kola

22.12.2020, 08:24, aktualizováno 23.12.2020, 08:36
Previews
V roce 2020 se do programu české ligy vejde ještě jedno kolo a dnes se odehraje posledních pět letošních zápasů, tím posledním bude atraktivní souboj Plzeň - Slavia. Slovácko se představí v Mladé Boleslavi, nováček z Pardubic zase jede do Karviné, Brno poměří síly s Ostravou a Zlín s Teplicemi...
Fastav Zlín - FK Teplice  (středa 15:00)
Výkonnostní sinusoida Zlína nabrala sestupnou tendenci, kvůli čemuž se Moravané propadli tabulkou. K řece Dřevnici navíc těsně před Vánoci dorazí povzbuzené Teplice, které by na závěr podzimu chtěly získat ještě jeden úspěch.

Kouzlo "Páníkova podzimu" začalo poněkud vyprchávat. Zlín nezvítězil třikrát v řadě, čímž si kazí dojmy z podzimu. "Ševci" se po bodových ztrátách propadli do druhé poloviny tabulky, konkrétně na jedenácté místo.

Naposledy Moravané remizovali s Pardubicemi a po nezdarech proti Jablonci a Příbrami si na konto připsali alespoň bod. ""Předvedli jsme lepší výkon než v Příbrami. Byli jsme dravější, přímočařejší. Dostali jsme se ke čtyřem, pěti vyloženým situacím, bohužel jsme gól nedali. Dva body nám utekly," zhodnotil duel s Východočechy zlínský kouč Bohumil Páník.

Teplicím se naopak pod novým trenérem Radimem Kučerou začalo relativně dařit. Severočeši sice utrpěli sedmigólový debakl od Plzně, nicméně ve zbylých třech zápasech Kučera ani jednou neprohrál. Díky zlepšené formě se "Skláři" vzdálili od nejhorších mužstev soutěže.

Záložník Tomáš Kučera, který v posledních utkáních kvůli rozsáhle marodce zaskakoval na pozici stopera, věří v lepší zítřky Teplic. "Doufám, že se zkonsolidujeme a začneme sbírat body pravidelně. Myslím, že máme dobrý kádr, uvedl svérázný "TK27", který jediným gólem rozhodl o posledním vítězství nad brněnskou Zbrojovkou.

Z obránců Severočechů zůstávají mimo hru zranění David Heidenreich, Jan Shejbal, Lukáš Mareček a Alois Hyčka, které doplňuje také disciplinárně potrestaný Jan Hošek. Fit nejsou ani brankáři Tomáš Grigar s Janem Plachým. Zlínu schází útočník Pavel Vyhnal, o nasazení kapitána Petra Jiráčka se teprve rozhodne.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Vraštil, Buchta, Kolář - Cedidla, Conde, Hlinka, Čanturišvili - Janetzký, Poznar, Slaměna
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Vondrášek, Ljevakovič, T. Kučera, Černý - Trubač, Jukl, Fortelný, Moulis - Řezníček, Mareš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.68 - 3.86
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
MFK Karviná - FK Pardubice  (středa 15:00)
Počítalo se s nimi do bojů o záchranu, přesto aktuálně okupují sedmou a osmou příčku. Karviná i Pardubice jsou možná největšími letošními překvapeními, nyní sehrají zápas o to, kdo se přiblíží evropským pohárům.

Karviná neprožila povedenou druhou polovinu listopadu, když dvakrát prohrála, aniž by vstřelila gól. Prosincový program ovšem zvládá velmi dobře, když dokázala remizovat s Českými Budějovicemi i Jabloncem a uspět na hřištích Plzně a naposledy i Příbrami. Tam o vítězství rozhodl v první půli Bartošák.

Východočeši v posledních týdnech činí to, co se moc v předchozím průběhu sezony nedělo - často remízují. Z předchozích pěti klání se tak přihodilo třikrát. Po Olomouci a Bohemians se naposledy nerozhodně rozešli se Zlínem, přičemž bylo k vidění bezbrankové utkání. Mezitím stihli ještě porazit druhého z nováčku Brno a podlehnout pražské Spartě.

Slezané by se mohli představit v plné síle, hosté přijedou bez vykartovaného Jeřábka a zraněných Černého, Hlavatého a Sychry. V předchozím vzájemném utkání před čtyřmi lety ve druhé lize byla úspěšnější Karviná, předtím třikrát vyhrály Pardubice.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Santos, Dramé, Šindelář, Ndefe - Haša, Ostrák, Mangabeira, Qose, Bartošák - Papadopulos
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Surzyn, Šejvl, Toml, Čelůstka - Cadu, Pfeifer, Tischler, Solil, Ewerton - Huf
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.36 - 4.81
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko  (středa 15:00)
Užije si Mladá Boleslav alespoň na závěr podzimu radost? Středočechům se od startu ročníku moc nedaří a zatím jim nepomohla ani změna trenéra. Na závěr kalendářního roku je vyzve Slovácko, které naposledy nečekaně rozstřílelo Plzeň.

Zdá se, že v Boleslavi je tolik problémů, že pouhá změna trenéra je nedokáže všechny naráz vyřešit. Karel Jarolím sice vedl Středočechy jen ve třech zápasech, avšak zkušený lodivod nezafungoval ani jako pověstné nové koště. Trápení celku z automobilového města zkrátka pokračuje bez ohledu na postavu, která celému teátru velí z lavičky.

V Uherském Hradišti panuje lepší atmosféra. Zvlášť poslední zápas se Slovácku vyvedl, když si pochutnalo na tápající Plzni. Moravané tak alespoň částečně odčinili předchozí zaváhání v Brně a dále se drží ve vyrovnaném středu tabulky, kde je jeden úspěch může vynést dost nahoru. Naopak u klopýtnutí hrozí, že vyjde celkem draho.

V Mladé Boleslavi bude Slovácku chybět přeškolený obránce Jan Kalabiška, který si musí odpykat disciplinární trest za čtyři žluté karty v sezoně. Nejistý je navíc start dalšího beka Petra Reinberka, jeho kolega z defenzivy Josef Divíšek pak stejně jako útočník Rigino Cicilia jistě hrát nebude kvůli zranění. Po trestu za červenou kartu by se naopak do sestavy mohl vrátit stoper Michal Kadlec.

Domácí nadále postrádají dlouhodobě absentujícího středopolaře Marka Matějovského. Problémy zdravotního rázu trápí též stopera Ondřeje Mazucha se záložníkem Dominikem Maškem.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Markovič - Zahustel, Tatajev, Křapka, Mazáň - Janošek, Túlio - Douděra, Budínský, Mareš - Jiří Klíma
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Šimko, Kadlec, Hofmann, Daníček - Havlík, Sadílek - Petržela, Kohút, Navrátil - Jurečka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.34 - 3.40 - 2.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Zbrojovka Brno - Baník Ostrava  (středa 15:00)
Po bitvě s Olomoucí čeká ostravský Baník další prestižní klání. Před Štědrým dnem zavítají Slezané do Brna. V moravské metropoli je sice tentokrát nedoprovodí kvantum příznivců, jak by tomu jistě bylo v "normální" době, i tak ale hosté hodlají potvrdit roli favorita a pod ostravský stromeček chtějí dovést tři body.

Brnu se poslední domácí utkání vyvedlo, ovšem výsledek je nutné brát s rezervou. Zbrojovka herně rozhodně nepřesvědčila a tři body brala proti Slovácku s velkým štěstím. Reálnější tvář ukázali trápící se Moravané v posledním kole, kdy zavítali do Teplic. "Flinta" na severu Čech předvedla další z řady svých žalostných výkonů a po porážce o jeden gól zůstává v pásmu sestupu.

Člověk by řekl, že v takové situaci by Brňané uvítali zimní odpočinek, brankáři Martinu Šustrovi ale nevadí, že tentokrát bude pauza krátká. "Možná je to pro nás lepší, abychom se v tom nemuseli patlat, kolikátí jsme a kolik máme bodů. Dostaneme brzy šanci odčinit nezdary z podzimu. Celý rok byl hodně hektický a turbulentní, ale za situaci, ve které jsme, si můžeme hlavně sami. Odpočineme si přes Vánoce a potom na to vletíme, abychom začali sbírat body ve větším počtu a zachránili se," uvedl vousatý strážce svatyně Zbrojovky.

U Baníku lze očekávat, že zápasovou výluku využijí svěřenci trenéra Luboše Kozla k dohnání kondičního manka. Slezany totiž v průběhu podzimu citelně zasáhl koronavirus a na jejich výdrži to je stále znát. Přesto se Ostravané ke konci kalendářního roku zvedli, když konečně začali vítězit. Jejich šňůru zastavila až v pátek remíza s olomouckou Sigmou.

Slezané se díky bodovým ziskům zvedli, stále ale mají kam postupovat. Chceme se posunout tabulkou nahoru. Hodláme přinášet radost našim fanouškům, děláme to pro ně. Cítíme, že jsou s námi před stadionem a jezdí za námi i na venkovní zápasy, i když nemohou být na tribuně. Vždy se jim chceme odvděčit vítězstvím," prohlásil gólman Baníku Jan Laštůvka.

Vedle pravého beka Jana Jurošky přibyl nově na marodku Ostravanů také útočník Ondřej Šašinka, který si v duelu s Olomoucí natáhl postranní vaz v koleni. Zbrojovce schází zranění obránci Jan Moravec s Lukášem Kryštůfkem a záložník Adrián Čermák. Křídelník Rudolf Reiter zase v Brně hostuje z Ostravy a proti svému zaměstnavateli nemůže nastoupit. Středopolaře Jana Sedláka zase ze hry vyřazuje trest za čtyři žluté karty v sezoně.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Šustr - Kotula, Šural, Dreksa, Bariš - Štepanovský, Vaněk, Pachlopník, Šumbera - Růsek, Přichystal
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Svozil, Stronati, Fleišman - Jánoš, Kaloč - De Azevedo, Tetour, Potočný - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.48 - 3.46 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Viktoria Plzeň - Slavia Praha  (středa 17:00)
Loni byla jediným konkurentem Slavie v boji o titul, letos Plzeň nebývale strádá a v tabulce se dělí až o páté místo. Spravit si náladu před krátkou zimní přestávkou může v předvečer Štědrého dne, kdy hostí právě tým z Edenu.

Jen jedno vítězství z posledních šesti zápasů mají na kontě viktoriáni. Bylo to sice ve velkém stylu, když minulé úterý zdolali Teplice sedmigólovým výpraskem, spíše by to ale vyměnili za větší bodový zisk z tohoto období. Zvláště když o víkendu sami schytali debakl, po nepovedeném utkání se z Uherského Hradiště poroučeli s výpraskem 4:0.

Uspokojivé pro ně může být alespoň to, že se jim daří na domácím hřišti. V šesti zápasech získali ve Štruncových sadech patnáct bodů z celkových dvaceti a vstřelili devatenáct branek z celkových osmadvaceti. Na těch měli největší podíl Aleš Čermák s Jeanem-Davidem Beauguelem, kteří mají na kontě už šest gólů, produktivní je i Bucha se čtyřmi zásahy a pěti asistencemi.

Naopak sešívaní se pyšní skvostnou formou, kterou jim trochu kazí jen čtyřgólová porážka na hřišti Leverkusenu v boji o první místo v Evropské lize. Také že to je jediný nezdar v posledních jedenácti zápasech, kde jinak slávisté s výjimkou remízy s Brnem vždy vyhrávali. Naposledy zvládli vršovické derby poměrem 2:1, když o vítězství rozhodli Sima s Provodem.

A právě Abdallah Sima je i přesto, že na začátku sezony nepatřil do kádru, nejlepším kanonýrem týmu a druhým nejlepším ligovým. Prosadil se už sedmkrát, což je v týmu, kde jeho nejbližší pronásledovatelé mají jen tři zářezy, vítaná nadstavba.

V poslední době je ve vzájemných zápasech úspěšnější pražská Slavia. Ta ze čtyř posledních vytěžila deset bodů, naposledy ve druhém kole skupiny o titul rozhodl o těsném vítězství Ševčík. Od roku 2014 až do minulé sezóny platilo, že domácí tým vždy vítězí.

Západočeši nemohou počítat s minule vyloučeným Havlem a zdravotně indisponovanými Kopicem a Hybšem. V ohrožení je pak i start Řezníka s Kovaříkem. Na straně Vršovických nejsou k dispozici Holeš, Hovorka, Musa, Ševčík, Takács.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Limberský, Hejda, Brabec, Kovařík - Bucha, Kalvach, Čermák - Kayamba, Ondrášek, Ba Loua
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Kúdela, Zima, Bořil - Traoré, Stanciu - Sima, Provod, Olayinka - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.74 - 3.63 - 2.07
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sigma Olomouc - FK Jablonec  (úterý 15:00)
Sérii pěti remíz v řadě, která je součástí dlouhé neporazitelnosti, mají za sebou fotbalisté Sigmy. Na přemožitele dlouho čekají i Jablonečtí, ti jsou však podstatně úspěšnější v získávání bodů.

V případě Hanáků je navíc nutno podotknout, že od začátku října skončilo nerozhodně sedm z osmi utkání. Jediné vítězství přišlo proti Karviné, od té doby pět po sobě jdoucích zápasů skončilo poměrem 1:1. Naposledy se to přihodilo v Ostravě, kde hosté po Yunisově trefě vedli, avšak jen deset minut, než z penalty srovnal Azevedo.

"Máme za sebou další remízu v poměru 1:1, ale ta na Baníku byla úplně jiná než ty předchozí. Hráče jsem za výkon pochválil. Přeji si, aby jej zopakovali i v úterním loučení s letošním rokem. Jablonec je velmi silný tým, čeká nás zase pořádná práce. Naší výhodou je, že máme široký kádr. Někteří hráči odpočívali na Baníku, některé to může potkat nyní. Rádi bychom se aspoň na dálku loučili s fanoušky a celkem vydařeným podzimem výhrou," komentuje situaci trenér Radoslav Látal.

Severočeši zakončili svou neúspěšnou sérii zápasů tím prvním pocovidovým, v němž podlehli Brnu. To ale jako by je nakoplo a od té doby získali v šesti zápasech výtečných šestnáct bodů, a to přesto, že udrželi jen jedno čisté konto. V sobotu si poradili s Českými Budějovicemi, proti nimž si vybudovali náskok díky Schranzovi s Pilařem, van Burenovo snížení už na úspěchu Jablonce nic nezměnilo.

Ve vzájemných ligových utkáních jsou v poslední době mírně lepší Jablonečtí, kteří naposledy prohráli v dubnu 2016. V následujících šesti střetnutích dvakrát zvítězili a čtyřikrát skončilo utkání remízou, včetně toho březnového, v němž Sigma po úvodní Julišově trefě hrála téměř hodinu v deseti, přesto udržela alespoň bod.

Domácí tým by mohl nastoupit v plné sestavě, hosté se musí obejít bez vykartovaného Schranze. Mimo hru budou i zranění Kratochvíl a Kubista.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Hubník, Poulolo, Vepřek - González, Houska, Breite, Chytil, Falta - Nešpor
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Holík, Martinec, Zelený, Podaný - Hübschman - Ladra, Považanec, R. Hrubý, Pilař - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.53 - 3.27 - 2.92
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - Slovan Liberec  (úterý 17:00)
Sparta se s kalendářním rokem 2020 rozloučí bitvou s Libercem, od níž lze očekávat vypjaté momenty. Zatímco domácí budou hájit druhé místo, Severočeši doufají v co nejpovedenější rozlučku se zážitky nabitým podzimem.

Zatímco ohledně slávistické karantény panují pochybnosti, sparťané o uplynulém víkendu stávkovali jistě nedobrovolně. Letenští by se do Opavy možná vydali o rádi, jenže v slezské historické metropoli řádí koronavirus tak divoce, že Opavským nebylo dovoleno k vzájemnému utkání nastoupit. Posledním výsledkem Pražanů tak zůstává poněkud upocená výhra nad nováčkem z Pardubic.

Sparta zůstává v tabulce druhé, ovšem své postavení musí hájit před dotírajícím Jabloncem. "Přijede velmi dobrý tým, který to řeže, bude bojovat, běhat. Tým, který odehrál dobré zápasy v Evropské lize, takže si bude určitě věřit. Bude jen na nás, jak se s tím vypořádáme," varoval před kvalitami soupeře z Liberce asistent hlavního trenéra Pražanů Luboš Loučka.

Severočeši v posledním kole neodpočívali a sehráli partii s Mladou Boleslaví, která družině kouče Pavla Hoftycha vyšla na jedničku. Slovan si nakonec s chutí zastřílel a po vítězství 3:0 zamotal již tak nesmírně vyrovnanou tabulku. Před výletem na Letnou držel Liberec šesté místo se stejným bodovým ziskem jako pátá Plzeň a sedmá Karviná.

Hráči Slovanu mají před Pražany přirozený respekt, ovšem rozhodně se na Letné hodlají poprat o úspěch. "Sparta na podzim získala určitě víc bodů než v minulých sezonách. My tam pojedeme tak, abychom využili rozpoložení, ve kterém se nacházíme po dvou vyhraných zápasech. Máme poslední utkání podzimní sezony, která pro nás byla krásná. Určitě ji budeme chtít zakončit dobrým a poctivým zápasem a porvat se o dobrý výsledek i na Letné," vzkázal Hoftych.

Otázkou je, zda Liberci vypomůžou stoper Jakub Jugas s útočníkem Júsufem Hilálem, jejich start je kvůli zdravotním trablům v ohrožení. Na straně Sparty bude po "blikanci" v utkání proti Pardubicím chybět rozhněvaný mladý muž Ladislav Krejčí "mladší", který si kvůli nevybíravému zákroku od ligového fotbalu na nějaký čas odpočine. Z důležitých hráčů Pražanů pak na marodce figurují obránce Lukáš Štetina a útočníci Adam Hložek s Liborem Kozákem.

Zápasy Liberce se Spartou pravidelně provází vypjatá atmosféra. Často jde totiž o hodně. Například naposledy se Severočeši setkali s Pražany ve finále národního poháru, kdy se z vítězství radovali Letenští. U Nisy zase rádi vzpomínají na předposlední návštěvu pláně nad Vltavou z letošního února, kdy díky Slovan řádění dnes již slávisty Tomáše Malínského bral nečekaně tři body, čímž ukončil angažmá tehdejšího lodivoda domácích Václava Jílka.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Pavelka, Čelůstka, Hancko - Vindheim, Sáček, Trávník, Dočkal, Ladislav Krejčí I - Juliš, Karlsson
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Ngyuen - Koscelník, Kačaraba, Tijani, Mikula - Pešek, Sadílek, Mara, Hromada, Mosquera - Rabušic (Hilál)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.64 - 4.32
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha12102035:432
2.Sparta Praha1290328:1727
3.FK Jablonec1382323:1426
4.Sigma Olomouc1357119:1222
5.Viktoria Plzeň1362528:2020
6.Slovan Liberec1262419:1420
7.MFK Karviná1355314:1620
8.FK Pardubice1354413:1519
9.1. FC Slovácko1253420:1318
10.Baník Ostrava1153317:1018
11.Fastav Zlín1251613:1416
12.Dynamo České Budějovice1336417:2215
13.Bohemians Praha 19051342716:1814
14.FK Teplice1341813:2613
15.FK Mladá Boleslav1323814:259
16.Zbrojovka Brno1323812:269
17.1. FK Příbram1323810:289
18.SFC Opava1213810:276
Zbývající zápasy
22.12. 15:00Dynamo České Budějovice - 1. FK Příbram (zápas odložen)
23.12. 15:00Bohemians Praha 1905 - SFC Opava (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (885)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kozel ven!

Reagovat
Mirek na tenisu

Ivánek dovnitř!

Reagovat
smazaný uživatel

kozy ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Tak snad dneska aspoň těch 1:1

Reagovat
ratusek

Doufám v dobrej fotbal. Po pauze ste se mi začali moc líbit, přišlo to s posazením TH, ale i s ním, když ted hraje, je to dobré

Reagovat
Kepy_FCB

Brno - Baník 0:1 Domácí se hecne přesto nevyhrát tam bude neodpustitelné!

Olomouc-Peltonec 2:0

Zlín - FK Teplice 2:1

MFK Karviná - FK Pardubice 3:0

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 0:1

Bohemians Praha 1905 - SFC Opava 2:0

Viktoria Plzeň - Slavia Praha 0:2

Reagovat
braveheart

Opava nehraje? ne?

Reagovat
PlackaSKS

Ale kdyby hrála...

Reagovat
braveheart

Chybička se vloudila, první otazník samozřejmě být neměl.

Reagovat
AC Sparta Praha good

Tak Pardubice asi ne....

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Snad brzo

Reagovat
bourbon

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nam nalozi Slavie kotel. Ikdyz oni hrajou taky bidu.

Reagovat
db18

Ma vsazeno na Slavii, takže asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To muzu pojistit sazkou na Plzen.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma - Jablonec 0:2

Sparta - Liberec 2:2

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Sparta - Liberec, z tohohle zápasu se pomalu stává derby, hlavně teď, když půlku kádru Liberce tvoří kmenoví hráči Slavie. Těším se

Reagovat
smazaný uživatel

Musím říct, že mě tenhle formát, kdy se hraje až do Vánoc fakt baví. K tomu poslední letošní kolo přináší fakt zajímavé zápasy. V zápase Sigma Jablonec se nabízí kříž, ale očekávám hezký fotbal. Ale ještě víc sem zvědav na Sparta vs Liberec. To by mohla být hezká ofenzivní bitva. Výsledek nedokážu odhadnout, ale klidně taky kříž.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: VSUVKA K TOMU, ZR PLZEŇ MOMENTÁLNĚ BOJUJE VÍC MIKO HŘIŠTĚ, NEŽ NA HŘIŠTI

Berbrovi „tanečníci“ stále na „parketu“, jeden z nich pomohl Plzni

Ovšem česká liga je dlouhodobě neregulérní z více důvodů. Třeba tím, že na některých utkání je přítomen VAR a na některých stále ne.

A hlavně kvůli tomu, že nejvyšší soutěž přes své sudí řídil bývalý místopředseda FAČR Roman Berbr. Ze tří rozhodčí (Ardeleanu, Královec a Rejžek), kterým podle zjištění policistů uděloval rozkazy, jak mají zápasy řídit, už nikdo nominaci na ligové utkání nedostal. Konečně. Ovšem další jeho oblíbenci (Lerch, Blažej, Hock, Orel), včetně „tanečníků“ z jeho plzeňských plesů (Franěk, Berka, Ginzel) nadále na „ligovém parketu“ pravidelně účinkují.

Franěk nyní pískal Slavii proti Bohemians a trenéru červenobílých Trpišovskému se jeho výkon nelíbil natolik, že za kritiku arbitra dostal žlutou kartu. Stejně byl napomínán kouč Slovácka Svědík, jehož pro změnu při střetnutí s Plzní (4:0) štval sudí Ginzel. Ten sice musel za dvě žluté karty vyloučit plzeňského Havla, ovšem další dvě vyloučení viktoriánům před středečním zápasem se Slavií odpustil, hlavně Limberský měl jít ven, když po čtvrtém inkasovaném gólu vztekle mrštil balon po Patriku Šimkovi ze Slovácka. V tomto případě má disciplinárka šanci pochybení Berbrova oblíbence s píšťalkou ještě napravit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak kolové pecky :

PLZEŇ - SLAVIA

SPARTA - SLAVIA B

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

řekneme si za rok, až bude zase všechno v pohodě

Reagovat
bourbon

jsi debil

Reagovat
ratusek

Reagovat
Puskas

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

ctihodný obcan

Reagovat
Infi

Aneb pohled extrémního člověka na další extrémní případy. Ta arogance, nazývat ostatní lidi psy, ovcemi, submisivními apod,, jen kvůli rozdílu v názoru na celosvětový virus, je neuvěřitelná.

Celý ten článek na mě působí spíše tak, že se každou další nadnesenou urážkou ostatních snaží autor ujistit sám sebe, že je vlastně všechno v pohodě.

Reagovat
Kepy_FCB

Já v tom vidím marnou snahu přesvědčit vystrašené a poslušné že naopak nic v pohodě není co se kolem viru děje

Reagovat
Znalec

Buď vyhrajem 4:1 nebo to proserem 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš 0:2..liberec bude mit motivaci a určitě i finanční

Reagovat
Salfovic

Když vyhraje, tak od Slavie dostane starou sadu rozlišováků

Reagovat
Znalec

Plus Liberec přijde o Nguyena a Maru

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc - Jablonec 0:1

Sparta - Liberec 1:2

Reagovat
andrew96

Gul'a jako fakt bude zítra trénovat?

Reagovat
ratusek

tak ono je asi zbytečný ho vyhazovat před posledním zápasem, i dkyž by asi pověstný impulz zafungoval. Vyrazí ho stejně tak či tak po tom zápase

Reagovat
Salfovic

To bude prdel, až to Plzeň nějak ušmudlá na 1:0 a pak rupne u Jardy

Reagovat
db18

S Jardou to bude domluvené.

Reagovat
andrew96

Pokud ho opravdu chtějí tak či onak vyhodit, tak držet ho na jeden zápas nedává smysl, místo toho by právě mohl zafungovat impuls. Buď mu tedy nadále důvěřují (což ale zpochybnilo nedávné jednání o Gul'ově budoucnosti), nebo dostal ultimátum (což je taky podivné řešení, neboť jeden zápas asi těžko něco dlouhodobě změní).

Indicie jsou spíš takové, že vedení ztrácí trpělivost, tudíž jsem očekával, že po Slovácku poletí.

Reagovat
Salfovic

Tak evidentně nemají v záloze žádnou předjednanou náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

Po sledni zápas se Slaviije možná jeho poslední šanci, jak si vybrecet ještě čas...

Reagovat
smazaný uživatel

A co by měl dělat jiného?

Reagovat
AC Sparta Praha good

Ve Spartě taky dobu nechávali jeho italského kolegu a sbíraj se z toho dodnes

Reagovat
Znalec

Jinak Polidar je zatím pro mě trochu zklamání... Fascinuje mě jak může být někdo ve 21 letech tak pomalej

Reagovat
smazaný uživatel

A časem získá v té pomalosti větší zkušenosti - viz Messi. A pak bude nejpomalejší na celém světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to proboha meles

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já jsem myslel, že je pro sparťany spíš překvapení, však od něj snad nikdo nic nečekal, ne?

Reagovat
SpartaOvenka

Mi tedy přijde v pohodě vzhledem k těm neexistujícím očekáváním

Reagovat
Firkraag

Mně spíš fascinuje, proč hraje na kraji. V Příbrami jsem ho vždy registroval ve středu a přišel mi vždy velmi solidní, ale na kraj zálohy dle mě nepatří.

Reagovat
Znalec

to by vyřešilo ten problém s rychlostí

Reagovat
braveheart

Dneska bych si tipl:

Olomouc-Jablonec 1:1(2) a Olmík dá první gol, neprohra Jablonce

Sparta-Liberec 1:3

Reagovat
20DollarsInMyPocket
Reagovat
braveheart

On má za agenta tohohle idiota?

Reagovat
Coutinho10

no, pokud by to v Plzni mel byt jeho posledni zapas za nas, tak doufam, ze se rozlouci alespon hattrickem, at to jeste vic vysponujeme

Reagovat
Greny

Limba mu ukáže Do půlky je ze hry

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kdo, Limba?

Reagovat
Greny

Oba

Reagovat
db18

Reagovat
AC Sparta Praha good

Reagovat
Mirek na tenisu

Limba nedostal od DK stopku? To je dobrý bizár

Reagovat
bobis21

Neodehrál na začátku sezony nějaký zápas ještě za Táborsko? To by pak za nový klub mohl hrát až v příští sezoně. Nebo byl ten jeho přestup už před začátkem FNL?

Reagovat
smazaný uživatel

Už před sezónou

Reagovat
John Obi Mikel

Já myslel, že to platí jen v rámci ligy. Hora hrál v jedné sezóně za Teplice, Slavii i Litevce (nebo kam to šel).

Reagovat
John Obi Mikel

Navíc zrovna Sima šel už před sezónou.

Reagovat
bobis21

Ok, pak je to bez problému. Ale je to pravidlo FIFA, že hráč může nastoupit k soutěžnímu zápasu jen za dva týmy.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak vám všem děkuji za doplnění znalostí.

Reagovat
Greny

protoze u nas hral v rocniku 19-20 a tam v rocniku 20-21 (respektive 2020) tam je model začátek sezony na jare

a v Lotyšsku

Reagovat
dave30

Reagovat
John Obi Mikel

Hele to je dost možné.

Reagovat
dave30

Jestli to u toho Hory nebylo tím, že ti Lotyši hrají jaro - podzim. Takže to již byla jiná sezóna. Jednu sezónu opravdu můžeš hrát pouze za 2 kluby.

Reagovat
andrew96

Vraštil v neděli ještě jako stoper Zlína, dnes již křídlem Jablonce.

Reagovat
ondrasch77

Přestupuje k nám do Jablonce?

Reagovat
andrew96

Nene Jen vám Bosák na chvilku překřtil Pleštila.

Reagovat
AC Sparta Praha good

Taky jsem si při přenosu říkal, že mi něco nesedí

Reagovat
ondrasch77

Aha , už jsem se lekl, že kupujeme stopera, co je věčně zraněnej....

Reagovat
ratusek

oni jsou nepoučitelní, kdyby si nechali dát gol hned na začátku tak můžou vyhrát. takto vedou a skončí to zase 1:1

Reagovat
braveheart

Za barák

Reagovat
Greny

Uz se to rysuje 1:0 teď můžete vypnout přenos a v 80. Zapnout a kouknout na vyrovnavaci gol

Reagovat
LH171186

Jako olomoučák mám radost z gólu, ale taková halůz se málokdy vidí... jeden olomoučák běží, predkopne si balón, ten se odráží k dalšímu sigmakovi kterej centruje, je to tečovaný na hlavu třetího sigmaka kterej chce evidentně prodlužovat a dá gól.... Ale i takový platí ...

Reagovat
HorajzmAmmann

že já si nakonec na těch 1:1 nevsadil...

Reagovat
Greny

Bylo tam je 6,1

Reagovat
ratusek

tak vypínám, už se nic nestane

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějaký rychlý, čekal jsem to o 50 minut později

Reagovat
Greny

Reagovat
dave30

Proč ne červená? Pokud se ta toto nebudou dávat okamžitě červené, tak...

Reagovat
Greny

to nemysli vazne ze ne? S barem jen zluta?

Reagovat
dave30

Tady přece nejde o úmysl, ale o nebezpečnost takového počínání.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych řekl. Za tohle by se měli dávat červené.

Reagovat
dave30

A opět se budeme divit, když v pohárech, nebo repre někdo takto červenou vyfasuje...

Reagovat
Salfovic

V pohárech se divili hlavně Němci.

Reagovat
dave30

Tak tam jsem se divil i já. Viděl jsem to asi 20 krát a to chodidlo bylo před nohou Poznara, takže tam šlo pouze o podražení...

Reagovat
Greny

Poznara?

Reagovat
dave30

Myslím Provod, píšu Poznar...

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějaký olomoucký sport dohravat hráče u praporku a hodit ho po odehrání míče do zamezí? Minule to odnesl Sasinka zraněním, dneska Martinec naštěstí v pohodě.

Reagovat
John Obi Mikel

Takhle by to mohlo skončit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nešpor s vlasama. Asi si nezvyknu. Budu si myslet, že je to jeho brácha

Reagovat
ratusek

Sladký i Ladra takhle zkazit remízový výsledek

Reagovat
Greny

i ten Mandous to mel na ruce

Reagovat
Mirek na tenisu

Bosák: Mandous je nejlepší brankář ligy.....za 2 minuty ho vyučil Doležal -1:1 O penaltě nemluvím. Chytit ji ale měl. Nakonec Pumlíč připustil, že Mandous prostě neměl den...Nebyl dneska v Olmiku sám. Bosák s Němcem Josefem by se za dnešek měli vzdát honoráře.

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
dave30

Nešporovi nevysvětlili, co to je ofsajd?

Reagovat
John Obi Mikel

Doležal

Reagovat
ZB 07

Jablonec

Reagovat
JessePinkman

Co to je ten Poulolo? Ten na co sáhnul, tak zkurvil.

Reagovat
AC Sparta Praha good

Vrátil bych Beneše (jestli není zraněný- nevím)

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra se dala čekat, pěkně Jabka

Reagovat
John Obi Mikel

Hola, hola, repre volá.

Reagovat
ondrasch77

Tak snad jsou Olomoučtí rádi, že to zas neskončilo 1:1

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

Máte všichni kapitány ve Fantasy? Já měl Juldu, ale co koukám na svoji sestavu tak tam jako kapitán není nikdo, ale hraju...

Reagovat
ondrasch77

Vzhledem k tomu, že hrajeme proti sobě, jsem si toho všiml...

Pokud ale nemáš kapitána, tak bys neměl mít uzavřenou sestavu....

Je to zvláštní...

Reagovat
Mirek na tenisu

Gablonz asi lepší, ale tyhle penaltu za ruku nastřelenou prudce ze dvou metrů....to je mi ale pěkná prasárna. Co má obránce který se v souboji otáčí, vyskočí, prostě se hýbe (fotbal nejsou šachy) asi s těma rukama dělat? Před 30 - 40 lety bylo ve fotbalových pravidlech pár hloupostí, ovšem posuzování hry rukou ve vápně bylo logičtější. Nastřelená ruka se nepískala, když si hráč ruku nastřelil sám - jasná pentle. Tvoje nešikovnost.

Reagovat
ratusek

tak to má Čelůstka koleno v prdeli

Reagovat
Greny

a za chvili pujde i Hancko

Reagovat
Coutinho10

Celustka ve fante...to to hezky zacina

Reagovat
Neon

To snad ne už

Reagovat
czechfant

Proč dostal Yusuf žlutou? To zas Krula někde byl?

Reagovat
ACSMan

Asi za tu ruku v obličeji nebo nechápu

Reagovat
Raylan

Proč tam nedá radši Vitíka. To bude nějakej paskvil s Pavelkou ve dvou a Polidarem na středu.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není normální ta žlutá pro Yousufa ...to pokračuje finále poháru nebo co

Reagovat
Greny

to doufam mam na Spartu

Reagovat
ratusek

Polidar

Reagovat
Raylan

Nechápu, že se vůbec ocitne v tomhle prostoru. Tu pozici snad nikdy nehrál, otřesný střídání.

Reagovat
Greny

Mara

Reagovat
Coutinho10

Mara

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Jasna

Reagovat
Raylan

Reagovat
Mates_Matesović

Wtf? Tak za tohle bych penalty fakt nepískal

Reagovat
Remt

Ani omylem bych nepiskal..

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Ty picoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Imos

Co to pískl za penaltu?? Wtf, štěstí že nás Filip podržel

Reagovat
Greny

Kontakt tam byl.. Tak to s varem teď bude je cas si zvykat

Reagovat
Imos

To právě těžko říct, ten záběr byl hodně neprůkaznej, na tomhle nemůžeš písknout penaltu přece

Reagovat
Greny

Podklouzl a šlápl mu pak na nohu no

Reagovat
AC Sparta Praha good

By se Limba mohl stát videorozhodčím

Reagovat
Greny

Bořku ty ses vemeno

Reagovat
Losinho

Za tohle penalta

Reagovat
ratusek

Bořo sakra

Reagovat
naheCZ

Spravedlnost

Reagovat
sir alex f

Reagovat
John Obi Mikel

Tenhle lék doktora Dočkala měl nějaké vedlejší účinky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Asi vakcina

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Raylan

Rozhodčímu trest na 5 zapásů za tohle.

Reagovat
pingla

Dočkal nezapomněl na léta strávená v Liberci

Reagovat
Rochlitz

Problikne mu 20 záběrů, a pak rozhodne z toho nečitelného záběru za bránou? No to snad ne ...

Reagovat
ACSMan

Ono jich asi moc čitelných nebylo ale aspoň se mohl podívat na víc kamer

Reagovat
Rochlitz

No ... absurdistán i na druhé straně....

Reagovat
Neon

Penalta to měla být, i když absurdní, být potrestán za soupeřovo dřeváctví a zároveń jsem rád, že to Bořek nedal

Reagovat
Greny

Stejnou pískl v zapase Plzen - Brno ne?

Reagovat
Remt

Tam to podle mě vypadalo jinak. Penalta podle mě ani jedna z těch situaci. Ale tady pod něj vyloženě spadl ne ten Slovák?

Reagovat
Mirek na tenisu

Pravda se ukázala. Vymyšlená penalta. Hancko nejprve uklouzl a pak snad tam byl nějaký nepodstatný kontakt s nohou Kačaraby. Marek je známý převozník. K čemu je tam ten VAR?

Reagovat
sir alex f

obrana sparty vypadá dobře snad tam aspoň 2 kousky padnou

Reagovat
Imos

Neuvěřitelný jak přehnaně polehávají sparťani

Reagovat
naheCZ

Co se děje?

Reagovat
ZB 07

Co to je sakra

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Imos

Cooo? Za co to pískli?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
pingla

že by Hanousek?

Reagovat
ratusek

takže jak derby. nedají penaltu a pak se sesypou a bude to 0:3

Reagovat
ACSMan

Viděl někdo neco?

Reagovat
Greny

To je zapas

Reagovat
John Obi Mikel

Rovnou dejte penaltový rozstřel.

Reagovat
Banikovec7

Když už, tak měl spíš pískat Nitovi dlouho držený balón a měl být nepřímý ne? Však se toho dotkli tak 20 sekund po tom co chytil tu střelu

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jsem rad, mam neprohru Liberce. Ale za co byla ta penalta?

Reagovat
naheCZ

Zapl jsem ten zápas fakt včas, chvíli před tou první penaltou

Reagovat
Remt

Stejně:D

Reagovat
smazaný uživatel

Libe Libe libereeec, Libe Libe libeeeerecc

Reagovat
AC Sparta Praha good

*oprava: Slavia B!

Reagovat
Mirek na tenisu

To je kabaret! Marek do Senátu!

Reagovat
Imos

Yeees ale, nasrat hajzlové spravedlnost!!

Reagovat
lampas

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jde Dočkal do pici, hráč úplně k ničemu. Když budu brát i pohár a pratelak, tak letos 1 proměnná penalta ze 6. Ostuda.

Reagovat
sir alex f

vysvětlí mi někdo co se teď stalo

Reagovat
Neon

Penalta za to, že si Nita zase hrál na Scotta Sterlinga.

Reagovat
ACSMan

Už víš?

Reagovat
Imos

Sáček před zapískáním sáhl na míč jak ležel Nita

Reagovat
Remt

Nerozumím tomu ani trochu. Nepřišla mi penalta ani pro Spartu. Blbě to z těch záběru bylo vidět ale přišlo mi spíš že uklouzl a spadl pod obránce. Penalta pro Liberec.. nevím no, jako asi to bylo podle pravidel...? nevím, toto nebylo vůbec citlivě vyřešené od rozhodčího

Reagovat
salm0n

Už měla být dávno přerušena hra ne?

Reagovat
Imos

Faul nebyl a Nita není zraněnej

Reagovat
Raylan

Při možném zranění hlavy se má přerušovat.

Reagovat
Remt

Nechápu že nepřerušil..

Reagovat
Imos

Tak že jde o zranění hlavy na první dobrou fakt nebylo poznat a očividně k žádnému nedošlo

Reagovat
Raylan

Golman dostane míč do hlavy, ten míč drží, takže si nijak nevynucuje přerušení, aby třeba zastavil akci, a lehne si na zem. Nevím jak jinak to poznat, a To jestli ke zranění došlo nebo nedošlo je úplně irelevantní.

Reagovat
Imos

Reagovat
Coutinho10

looooool Sacek

Reagovat
Hristo Stoichkov

Masakr

Reagovat
Raylan

Místo aby ten kripl přerušil hru, tak pískne penaltu. Marek ať jde někam do přeboru dement.

Reagovat
salm0n

už se budou válet do konce zápasu, slávistická m*dka

Reagovat
Imos

Jak tohle po vašem vylehávání první půlhodinu vůbec můžeš napsat

Reagovat
Zephyr

česká liga, to je žrádlo!

Reagovat
JessePinkman

tak to jsem neviděl ještě

Reagovat
Greny

Ale rozhodci Borec mu tam leží s podezřením na uraz hlavy a on ma v pici a neprerusi...

Penalta jo.. Otazka co kdyby mel třeba zapadlej jazyk nebo tak

Reagovat
havrys99

Měl na to tak sekundu, nesváděj všechno na něj.

Reagovat
Greny

Sekundu?

Reagovat
havrys99

Jo, protože gólmani leží tradičně po zachycení míče. Až když k němu šel Sáček to mohlo vypdat podezřele, ale to už určitě rozhodčí odbíhal od branky. Je to mžik a svádět všechno na rozhodčí je nešťastný

Reagovat
Greny

13 vteřin to trvalo ...

Reagovat
havrys99

Oukej, mrknu na to po zápase, teď mi nejde přetáčet O2. Spíš mi jde o ten princip, že mohl míč kopnout do zámezí. Rozhodčí jen dodržoval pravidla

Reagovat
kilobyte

Pravidla nedodržoval. Pokud gólman není v pořádku, tak má rozhodčí okamžitě přerušit hru.

Reagovat
Imos

Tak očividně zas takový problém neměl, jen dostal míčem do hlavy, s tím že na první dobrou to nevypadalo zle

Reagovat
Neon

¨V hokeji se píska přerušení pokaždé, když dostane brankař pukem do helmy, která je na to dělaná, Nita dostal plnou bombu přímo.do obličeje. To je prostě na okamžité přerušení hry.

Reagovat
Imos

Hrajeme snad hokej? v basketu pískají každý kontakt, budeme pískat všechno

Reagovat
Remt

Obě penalty úplně nepochopitelné rozhodnutí. To že nebyla přerušena hra teda taky nepochopím pokud brankář dostal pecku do hlavy takhle zblízka

Reagovat
jackinho10

2 absurdni penalty ale proc si ten rozhodci nechava nadavat do buzerantu a neda Dockalovi ano zlutou, to nechapu

Reagovat
John Obi Mikel

Dočkalovi to prochází zápas, co zápas.

Reagovat
Bakary3

Nemel by si to dovolovat nikdo, ale kdyz to delal Repka, Baros... aspon na to tak nějak meli neco odkopano.

Ale tenhle kaspar co si dovoluje a ze si od nej nechají srat na hlavu, to nechapu.

Reagovat
Remt

Dočkal to vyloženě nesl v pohodě Okamzite ho měl zklidnit zlutkou

Reagovat
Alan_Shearer

Ty pico jahahahaha, proti Sparte to je v poradku

Reagovat
smazaný uživatel

To už je Silvestr?

Reagovat
db18

na debilní penalty 1:1

Reagovat
Mirek na tenisu

Marek! Marek! Marek! Vymeťte ty diletanty z našeho fotbalu. Ať pískají okresní přebor.

Reagovat
Bruny

Ať jste Sparťani, nebo ne.. Měli byste uznat, že tahle pentle byla fakt velkej shit. Rozhodčí absolutně bez citu ke hře, zdraví hráče má mít přeci přednost..

Reagovat
Mirek na tenisu

Myslím si, že mu to poradil pomezní. Ty záběry pro VAR jsou taky boží. Z poslední řady tribuny.

Reagovat
mistr129

Na každý straně shit penalta

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Bohužel jo....

Reagovat
mistr129

Jako já jsem pro ať se píská třeba to co udělal se Slováckem Čivić, ale u první penlaty bylo na vině Hanckovo podklouznutí a u druhé to, že sudí nepísknul

Reagovat
salm0n

šlápnutí na nohu není faul??

Reagovat
Remt

Obě dvě byly shity.. však mu spadl pod nohy ne? To už by ses ve vápně nesměl ani pohnout..

Reagovat
Imos

Dyť fakt není průkazný že tam šlápnutí bylo

Reagovat
Raylan

Kacharaba v úplně normálním pohybu, Hancko podklouzl a nohu mu dal přímo pod došlap.. Co měl jako dělat, trochu citlivě ten fotbal řešit.

Reagovat
Imos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Raylan

I ta naše penalta byla sračka.

Reagovat
Remt

Totální.. podle mě

Reagovat
Salfovic

Tak pokud nebylo odpískáno, tak asi holt neměl na výběr.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
jackinho10

Tak je to shit penalta, podle me byly obe shit. Ale podle pravidel je to spravne, ten hrac na mic nema sahat, kdyz neni prerusena hra..

Reagovat
havrys99

Jako tohle se fakt může stát jenom tady A docela to vykresluje, kam se dostal fotbal. Trochu naivně jsem doufal, že takovou penaltu zakopnou ...

Reagovat
Mirek na tenisu

Hoftych s Medynským si objímali jak můj s mojí....

Reagovat
smazaný uživatel

..ale Kotal by určitě radost neměl, kdyby plivátko umělo proměnit tu vymyšlenou penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tam byl zaber na Hoftycha s Housteckym, tak jsem myslel, ze to rvali, at to zakopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to trochu cekal, ze by to mohli zakopnout..

Reagovat
Greny

Becko Slavie s Hoftychem Neblazni

Reagovat
smazaný uživatel

Borek tu svoji pochybnou taky nezakopnul...

Reagovat
db18

No...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ratusek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Greny

A ještě zde lzes

Reagovat
Losinho

A pak že Bakary je lhář.

Reagovat
Bakary3

Tohle neni CukrouŠek

Reagovat
Losinho

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

No... tak ja zas jdu

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Ale aspoň se neschovává pod tyhle trapné fejky.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Superme

Nasrat, žádný zakopávání... ne proti Spartě, která si proti nám koupila pohár.

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta si proti nám ošéfuje finále poháru a my budeme zakopávat regulérní penaltu

Reagovat
czechfant

Jako to druhý necitlivej rozhodč í, zároveň se prostě furt hrálo no

Tu první pecku nechápu vůbec. Vždyť to bylo na tu nohu, se kterou Hancko podklouzl. Když někdo skluzuje a netrefí bálon a druhý hráč mu šlápne na nohu, tak je to faul skluzujícího ne? Tohle díky tomu uklouznutí bylo na podobný urovni ne? Nebo jsem to špatně viděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Silvestrovské derby dorazilo letos poněkud dříve

Reagovat
ACSMan

https://tenor.com/view/mr-bean-golf-ice-cream-shocked-golf-ball-gif-17149878

Sáček až bude příště chtít posunout míč z Nity.

Reagovat
smazaný uživatel

někdo link?

Reagovat
Raylan

Slušnej centr Plavsic.

Reagovat
andrew96

Plavšić Pěkně shrnul svoji kariéru na Letné.

Reagovat
John Obi Mikel

Pan rozhodčí si z toho dělá vlastní show. To jsem jeste nevidel.

Reagovat
John Obi Mikel

Já doufám, že zítra to bude v klidu.

Reagovat
Coutinho10

Plavsic zase simulant ztrati mic a nejdriv pri padu se kouka, co z toho bude a az pak se radsi valel, aby nahodou, kdyby z toho byl pruser to pusobilo, jako ze to byl na nej faul nebo neco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

Sparta je fakt marna. Plavsic a Hanousek, to je material pro lavicku Slovanu. Stred Polidar, Soucek a Dockal, to je taky velky spatny. Snad tam z brejku poslem druhej.

Reagovat
JessePinkman

Nepochopím, proč Kotal furt zkouší něco na 4 beky a jednoho hrota. Nikdy mu to nevyšlo a furt to tak bude stavět. Děkuji Spartě, že mi opět zkazila náladu, kreténi. K rozhodčím se vyjadřovat nebudu, to je fakt žumpa.

Reagovat
Greny

Hele.. A je to vůbec penalta? Kdyz nebyla prerusena hra ? Tak mel nejdriv poslat to pravidlo šesti vteřin, co se teda nedodrzuje

Reagovat
Greny

Pisknout*

Reagovat
Losinho

taky mi přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Ten portugalskej šéf rozhodčích asi hned odletí domů a už se nevrátí

Reagovat
Losinho

Tak sem UEFA posílá za trest

Reagovat
Mirek na tenisu

Když tohle Portugalec viděl tak ho museli oblejvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedliva remiza

Reagovat
smazaný uživatel

První penalta nesmyslna. Hancko podklouzl a noha mu sjela přímo před kopačku hráče Liberce. Trochu citu pro hru, tohle se nepíská

Naopak druhá penalta v pořádku. Sáček chytl míč do ruky v nepřerušené hře místo toho, aby ho zakopl. Hloupost hráče a jasna penalta

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

Druha zářez... NVK - brankar držel mic dele nez sest vterin ...

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
djiros

Vidím to podobně. Jen to měl Nita vyhodit do autu. Ale tohle se vidí jenom tady

Reagovat
mickey mouse

Druhá jasná, naprostá hloupost hráče

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
pospec7

Reagovat
John Obi Mikel

Proč je vůbec u videa Denev? Po tom, co provedl

Reagovat
Blasphemer

za odměnu

Reagovat
Losinho

Matoušek se zraní a Vindheim ho ještě zjebe

Reagovat
Mirek na tenisu

To zapadá do dneška. Podobný kabaret byl v Olmiku a na Letné máme předčasný Silvestr. Kam se hrabe Menšík! Těším se na jundu ve druhé půli.

Reagovat
iamek

Denev u videa? Neuvěřitelný.

Reagovat
Mirek na tenisu

Denev

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nás Sparta řeže ve finále poharu jak svině, pak proti nam kope Dočkal vymyšlenou penaltu...a oni budou řešit nějaký fair play?!? Jako vážně?!? Hrdličko kde máš mozek..

Reagovat
smazaný uživatel

fair play řešíš pokud seš férovej člověk sám o sobě, pokud ne tak jenom hledáš výmluvy

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavní sudí je v té druhé penaltě nevinně. Je to kruté, ale podle pravidel. Nita dostane balonem, otoci se, dobehne si pro nej a pak si klasicky lehne s míčem na břicho. Nic podezřelého. Sudí se otočí a běží k půlce. Pak se Nita otočí na záda a Sáček sáhne na míč. Pak upozorní Jusuf, že leží gólman se zraněním a až pak je přerušená hra.

Pokud si chcete na někoho ze sudích stěžovat, tak na VAR.

Reagovat
havrys99

Reagovat
Pyroman

To teda fakt není, je to chyba jako kráva a naprostej amatérismus. Veškerý případný úrazy hlavy má hlídat a hned přerušovat, protože nikdy nevíš, co se mohlo stát. Nita dostal ze dvou metrů dělo přímo do hlavy, každej příčetnej rozhodčí tomu musí věnovat pozornost, ne že se otočí vteřinu po tom, co gólman dolehne na zem.

Reagovat
Imos

Chyba jako kráva to je sáčka ne rozhodčího, prosimtě fakt

Reagovat
Pyroman

Já i docela chápu, že si možnost kopat takovou penaltu prostě Spartě užíváte, budiž. Ale tvářit se, že to je ok rozhodnutí, to je akorát směšný.

Reagovat
Imos

Odpískáno nebylo, že jde o zranění taky nešlo poznat, sáček udělal blbost - pencle

Reagovat
John Obi Mikel

Tak když gólman na první pohled nevypadá nijak zraněný... Kdyby to bylo tak vážné, tak tam nedokončí zákrok. Mezi úrazem a zalehnutím na záda byla časová prodleva.

Reagovat
Pyroman

Takže budem přerušovat hru jen v situacích, kdy někomu poteče krev nebo bude trčet z nohy kost? Neříkám kdyby to byla nějaká nepřehledná situace ve vápně, kde by třeba ten úder rozhodčí blbě viděl, ale tady měl přímo před sebou situaci, kdy hráč dostane zblízka bombu přímo do ksichtu, to prostě nemůže ignorovat, i kdyby to byla jen prevence. Že Nita akci dohrál je normální, byla to otázka dvou tří vteřin a bylo už x případů, kdy hráči s otřesem mozku ještě chvíli hráli, než šli na zem.

Reagovat
John Obi Mikel

O tom nikdo nic neříká. Ale Nita na první pohled nevypadal nijak zraněně. A za tím si trvám. Dále už je to jen blbost Sáčka (Nita taky mohl míč zahodit do autu) a krutost videorozhodčího.

Reagovat
Pyroman

Že to Sáček udělal blbě nepopírám, ale v tu dobu už měla být hra dávno přerušená, což prostě je chyba rozhodčího.

Reagovat
John Obi Mikel

*za tím si stojím/na tom trvám

Vznikl z toho tenhle paskvil.

Reagovat
dave30

Obávám se, že VAR nemohl konat jinak? Měli dělat, že nic nevidí? Hra nebyla přerušena, takže penalta. Pokud chyba, tak hlavního.

Reagovat
Pyroman

VAR s tímhle nic moc dělat nemohl, chyba byla jen a pouze u hlavního.

Reagovat
dave30

Na druhou stranu nevěřím, že Nita nemohl ten míč hodit ty 2m za čáru. Tak zle na tom určitě nebyl.

Reagovat
ratusek

Juliš

Reagovat
czechfant

Nguyen

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zádáááá

Reagovat
BaggioRoberto

Penalta Sparty nevim, prisna, bylo to spatne videt, ale slapnuti na nohu tam bylo. Penalta pro Liberec vubec nechapu, kontakt po tom co hrac normalne vystrelil?

Reagovat
John Obi Mikel

Penalta pro Liberec byla za ruku Sáčka.

Reagovat
BaggioRoberto

Tak to se snad ani nedá komentovat.

Reagovat
BaggioRoberto

Ale proc to pisu... Dockal to takhle lehkomyslne zahodi, jak minule Julus a potom jsme za to samozrejme potrestany.

Reagovat
havrys99

Vindheim je strašnej zmrdeček

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Wtf Vindheim.

Reagovat
smazaný uživatel

Vindheim sympaťák...to je nějaká IQ náhrada za Frýdka?

Reagovat
Raylan

Pavelka fair play

Reagovat
Imos

Jako rozhodčí fakt otřes, dva fauly Sparty nic a pískne až ten náš a žlutou? Kde jsou karty pro Sparťany? Ti si za svoje zákroky zaslouží to samý

Reagovat
Raylan

Nebrečte furt. Vždyť jen prasíte, 14 faulů v 60. minutě.

Reagovat
Imos

Jasný a vy hrajete čistě? V prasení spíš vedete vy, jen vám toho dost promijí

Reagovat
Greny

ted to mel Soucek nachystany na vlastnaka

Reagovat
REPLIKATOR

Nech výhodu, ty zmrde

Reagovat
John Obi Mikel

Dostane žlutou a stejně má kecy. Vylej ho.

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

Sadílek neustojí tělo a řve jak pavián, no ty vole

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten Dočkal je na ránu

Reagovat
Raylan

Sadílek

Reagovat
Greny

mohlo by se jeste priostrit

Reagovat
John Obi Mikel

Teď si říkám, ještě, že je ten blázen v trestu.

Reagovat
Greny

Ládík by to uz mel osefovany

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hele Sadílek je teď všude druhej a u každýho toho souboje to smrdí, podle mě ho ještě vylejou

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Reagovat
ratusek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten Nguyen je strašně nejistej.

Reagovat
REPLIKATOR

Souček

Reagovat
Greny

No nemusel si hrat na Neymara

Reagovat
Greny

Mosquera

Reagovat
ratusek

tvl ten řve jak kdyby mu tu nohu urval

Reagovat
Raylan

jn, trošku si pokulhá a bude dobrý hned.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak se nám ještě přiostřilo.

Reagovat
Pyroman

Sadílek je strašná píča. Ten do Liberce sednul úplně parádně.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Raylan

i číslo si vybral správný.

Reagovat
Noke

Vůbec nestíhá, tak prasí

Reagovat
Imos

mladej kluk se srovnanou hlavou a dobrým potenciálem v klubu co posouvá hráče nahoru, souhlas sedlo si to parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pyroman

Že by měl srovnanou hlavu moc nevypadá a herně kromě prasení zatím taky nic extra neukázal, ale třeba se vrátí do Eredivisie a najednou to tam bude drtit.

Reagovat
oli9

Souček, Krejčí taky do Sparty zapadli. Strašní zmrdi

Reagovat
Losinho

Tohle napíše fanoušek týmu, za kterej hrajou hovna jako Krejčí nebo Vindheim, kterej řve na zraněnýho Matouška. Ok.

Reagovat
Pyroman

Kdyby se tady diskuze řídila pravidlem "máš-li v týmu píču, nemůžeš nadávat nikomu jinému", tak o 90 procent by to snížilo množství příspěvků.

Reagovat
Imos

Souček žlutá až po třetím tvrdým faulu :)

Reagovat
John Obi Mikel

Sparta nestíhá, tak prasí

Reagovat
REPLIKATOR

Sparťanský prasata

Reagovat
Greny

A do nej To ho jeste zprasi Hancko odveta za jaro

Reagovat
salm0n

Chudák, po 2. zlomená noha

Reagovat
HorajzmAmmann

těším se na defenzivní záložíky Krejčí-Souček v základu. To bude hrozně sympatická dvojka... být na druhé straně v jednom týmu Baroš a Zavadil je to dobrá řežba

Reagovat
Greny

Šural od nas

Reagovat
Salfovic

Baník bude mít Spartu jak na talíři.

Reagovat
smazaný uživatel

Hanckovy triky

Reagovat
Noke

Hancko dneska tak 15x uklouz

Reagovat
John Obi Mikel

Ale vybojoval díky tomu penaltu.

Reagovat
Smoula14

Reagovat
Greny

Reagovat
andrew96

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Reagovat
braveheart

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
Euphael

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Greny

Beran dolu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

nechápu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vole a dáš tam to nekoplo Rondiće

Reagovat
John Obi Mikel

A od té doby Libe úplně odešel(až na 92.minutu)

Reagovat
John Obi Mikel

Rondič rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

musí, jinak mi shoří tiket

Reagovat
Imos

Wtf střídání

Reagovat
Greny

proc tam neda Krejciho a Novotnyho ?

Reagovat
Imos

Hroznej fotbal ale

Reagovat
John Obi Mikel

Nguyen

Reagovat
John Obi Mikel

Rabušic

Reagovat
John Obi Mikel

Tak nic, tam byla teč.

Reagovat
Greny

Nebyla tam ruka?

Reagovat
REPLIKATOR

Rabušic Zbytečně ztracené body

Reagovat
KingMaster13

A Jablonec přezimuje 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec do LM

Reagovat
ondrasch77

Ale jedině přímým postupem, jinak nevím

Reagovat
KingMaster13

Jako vidět Real na Střelnici this is my sen

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
dondinho

zaplať příroda že už bude pauza....s takovou marodkou aby byl člověk nakonec rád za bod s Libercem

Reagovat
Raylan

Otřesnej výkon a Hanousek zachranuje zapas tvl

Reagovat
Imos

Hrozný pročítat na fb ty řeky pláče, kdy si Sparta z ničeho nic vzpomněla na fér play, kdy si fakt nepamatuju nějaké gesto fair play od Sparťana

Reagovat
Pyroman

Jo no, od Pavelkova přiznání rohu v dnešním zápase už uplynulo dost času... oh wait.

Reagovat
Imos

Reagovat
exse

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jan Horáček

Vynikající výkon rozhodčího i videa. Pan Hancko zajede nohou pod libereckého obránce, video to otočí a desítka.

Pan Nita drží míč skoro 10 vteřin aniž by rozhodčí pískal, pak pískne ruku pana Sáčka a desítka.

Pan Dočkal oslovuje rozhodčího "Ty buzerante, do píči" a rozhodčí nic.

Za vulgarismy se omlouvám.

Reagovat
Imos

Jako dočky za ty kecy měl dostat žlutou

Reagovat
dave30

Ž lutou? Za co červenou? Až mu dá dělo?

Reagovat
Imos

Za ty kecy žlutou už během prvního poločasu, stejně by si ten rozhodčí netroufl mu dát druhou žlutou a redku

Reagovat
dave30

A to je dobře?

Reagovat
Imos

Wut?

Reagovat
dave30

Že by si netroufl dát mu červenou... Je vůbec směšné, jak si rozhodčí nechávají nadávat. Dělají, že nic neslyší. To svádí k jediné spekulaci - sami nemají čisté svědomí...

Reagovat
Imos

No dyť o tom píšu, říkám že to je na blití, co tomu flusanci prochází

Reagovat
dave30

Navíc není jediný.

Reagovat
braveheart

Můžeme tady vytáhnout jednoho fotbalistu, který za stejné nadávky dostal červenou, 5 zápasů a 150 000 pokutu..

Reagovat
smazaný uživatel

tak do toho

Reagovat
Losinho

Červená nebyla za kecy.

Reagovat
braveheart

Jo, sorry, upravuju, 3 zápasy a pokuta.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud v Nitově případě nepískal, tak by to podle chronologie měl být nepřímý volný kop, protože to bylo první porušené pravidlo...nevím jak na tohle má reagovat VAR ale je jistý, že tohle správně nebylo

Reagovat
dave30

VAR neřeší nepřímé volné kopy...

Reagovat
smazaný uživatel

no pak ale nastává problém, že VAR může upozornit na nějaké porušení pravidel nebo důvod přerušení hry (míč za čárou), ale na jiné ne (brankář držící míč více než 6 vteřin), přestože oba by v reálné hře znamenaly, že k penaltě by nemohlo dojít

Reagovat
dave30

Bude to asi tím, že 6 sekund jsem neviděl písknout několik let. Třeba dnes v Olomouci brankář hostí držel míč tak 15 s. (pouze můj odhad), potom vykopl s dosti velkým přešlapem a nic...

Reagovat
Jan Horáček

To je pravda, v tom zápase v Olomouci to dokonce Jaromír Bosák zmínil. Podle mě je chyba, že rozhodčí toto neohlídají, přitom to přece není žádný problém. Při desítce se řeší, jestli gólman o centimetr nepřešlápl lajnu a toto nic.

Reagovat
dave30

A není to také tím, že VAR zkoumá, jestli před pokutovým kopem neporušil pravidla tým, který má mít výhodu toho PK?

Reagovat
dave30

Pokud hráč vystřelí za vápnem a je při tom faulovaný a na brankové čáře zasáhne míč obránce rukou tak pochybuji, že se bude kopat přímý kop.

Reagovat
dave30

Pokud hráč vystřelí za vápnem a je při tom faulovaný a na brankové čáře zasáhne míč obránce rukou tak pochybuji, že se bude kopat přímý kop.

Reagovat
smazaný uživatel

píšeš hodně příspěvků, ale smysl nedávají

Reagovat
dave30

Nějaký argument?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jak reagovat, protože mi není jasný, co jsi chtěl vlastně říct...

Reagovat
dave30

Vem ty příspěvky od vrchu (postupně) a napiš mi, co jsem napsal špatně. Ale pokud nechceš, tak nepiš.

Reagovat
smazaný uživatel

tak první příspěvek, že jsi něco neviděl nebo že to dneska v Olomouci nepískali neznamená, že to v pravidlech není a sudí neudělal chybu, když to neodpískal

druhý příspěvek nevím, odpovídáš otázkou na otázku, sám jsem se na něco psal a ty zjevně neznáš odpověď a já neznám odpověď na tvou otázku

třetí, ano v takovém případě z toho bude přímý volný kop (dle pravidel i toho jak má jednat VAR)

Reagovat
dave30

Ad1) Máš pravdu, ale asi s tím nic neuděláme. Otázka - tys viděl?

Ad2) Nevíme ani jeden.

Ad3) Tomu nevěříš ani ty sám, že by to takto bylo. A hlavně, dokážeš si představit, že by se něco takového stalo tvému oblíbenému klubu a ty bys napsal, že takto je to správně? A nelži si...

Reagovat
smazaný uživatel

Mate nekdo video te penalty Liberce? Spis co tomu predchazelo? Chudak Kotal do pici, to je okresni prebor jak vino Sacek se bal ze Nitovi neco je, GOLMANOVI.. Po rane balonem Ja se pojebu to je cirkus to sem nezral.

Reagovat
smazaný uživatel

jakože se golmanovi nic stát nemůže? je běžné, že sudí kontroluje zdravotní stav brankáře, tady se na to vykašlal...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusel vubec sahat na balon proboha. V prvni rade.

Reagovat
smazaný uživatel

nemusel no, a na druhý straně nemusel šlapat Hanckovi na kotník...

Reagovat
John Obi Mikel

Tak on mu na ten kotník šlapat nechtěl. Ale Hancko před ním upadl

Reagovat
smazaný uživatel

takže to dělat nmusel

Reagovat
John Obi Mikel

Jak tomu měl asi zabránit?

Reagovat
smazaný uživatel

měl stát na druhé straně vápna

Reagovat
Imos

Reagovat
Univerzál

K té penaltě Liberce - jistě si spousta lidí pomyslí, že tu falešně moralizuju a že šlo v první řadě o chybu Sáčka, případně rozhodčího, ale být Mara trochu frajer, tak to kopne vedle...

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha kdyby Nita umiral tak nereknu ale dostal balonem. Trochu se jim posrala snaha o zdrzovani. Doufam ze to obleti Svet, ti degeni.

Reagovat
Univerzál

Ty bláho, Sparta se za stavu 0:0 doma s Libercem snažila zdržovat, no co se tu člověk všechno nedozví...

Je mi celkem jedno, jestli Nitovi reálně něco bylo, penalta byla každopádně nezasloužená. Takže by takové gesto bylo na místě.

Reagovat
Jan Horáček

Tady bych se Nity zastal, vypadalo to jako pořádná šlupka, i nos měl potom pěkně červený.

Reagovat
Imos

Jako jelikož během půl minuty už byl Nita v pohodě a fakt mu vůbec nic nebylo tak moc nevím proč, jasný nahovno penalta, ale zakopnul bych to jen v případě kdy by Nita vystřídal

Reagovat
dave30

Taky mi nepřišlo, že to nemohl hodit ty 2m za čáru.

Reagovat
Imos

Jako bylo to rychlý, ale když máš problém tak se snad zbavís balonu

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Souhlas, to bylo jediné správné řešení, když už to takhle dojebali rozhodčí Druhá věc je, že zakopnout měl i Bořek tu penaltu na Hancka...

Reagovat
smazaný uživatel

já bych vinil jenom rozhodčího, ani ne Sáčka ani ne Maru

Reagovat
Losinho

Určitě budou zakopávat penaltu, když se nedávno provalilo, jak je zařízli ve finále poháru

Reagovat
Djibril6

Proč Mara, Nita, když už vstal, doběhl a chytil balon, mohl ho i odhodit do zamezí a přerušit tím hru. Ikdyby to hodin za brankovou čáru, Liberec by balon vrátil. To, že Sáček udělal co udělal, bohužel musí být penalta. O penaltě pro Spartu se vůbec nebavím, jak hlavní tak ty komedianti u Varu okamžitě z profesionální listiny.

Reagovat
ttopi

Dá se říct, že máš pravdu. Jde zkrátka o to, že ta penalta nevznikla "při hře". Dokonce si vybavuju, že někde v zahraničí před X lety velmi podobně vzniklou penaltu (tuším že tam spoluhráč podával brankáři balón k domnělé rozehře) soupeř kopl vedle. No nic, jinej kraj, jinej mrav

Reagovat
Pyroman

Já bych to od nich nečekal a asi ani nechtěl, vzhledem k tomu, jak jsou poslední dobou vzájemný zápasy vyhrocený. Co mě spíš přišlo naprosto trapný byla snaha si tu penaltu vyžalovat u rozhodčího.

Reagovat
Imos

Jak poslední dobou? Kurvy jste už od Zdenála

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych normálně tónů Jablonci psal i 2.flek. Ráda mě prostě baví, takový malý trpaslík, jak skáče a rozčiluje se... A co je to podstatné, ono to na ty hráče zabírá.

Udivuje mě, že hráči na takový styl slyší a věří mu. Přece jen, když si vzpomenu na pár trenérů, takový styl často vede k rozhadani kabiny a i trenéra... Ale pravdou je, že má podporu od Pelty, působí tam mnoho let, všechny a všechno tam zná.. Apod..

Ty jeho tiskovky jsou nesmrtelný

Reagovat
smazaný uživatel

Brno - Banik 1:1

Karviná - Pardubice 1:1

Mladá Boleslav - Slovácko 1:0

Zlín - Teplice 3:1

Plzeň - Slavia 2:1

Reagovat
FCB1922

Tak co, vezmeme si s Tonckem Růsků i toho dalšího jejich zázračného chlapce ze zálohy ? Tedy v případě, když nastanou u nás nějaké odchody.

Dnes pohodlná vánoční výhra, ve všech směrech.

Reagovat
Kepy_FCB

Pochlapníka berem taky

Reagovat
bobis21

OT: když se tady dělaly diskuze na různá témata, je nějaká i k NBA, když v noci začala sezóna?

Reagovat
ZB 07

S Baníkem neexistuje nic jinýho než 3 body. Pokud budeme hrát ze zatažený defenzivy a vyvarujeme se hloupých chyb, tak nám na výhru věřím. Počasí slibuje pořádnou holomajznu, takže to snad ukopeme, ať je o Vánocích aspoň trochu klid.

Reagovat
braveheart

Záleží, jak to Baník vezme. Pokud to vezme jako pionýrský výlet, což je většina venkovních zápasů, tak máte šanci. Pokud však bude Baník hrát víc než jeden poločas fotbal, tak 3 body půjdou do Ostravy.

Reagovat
Losinho

Tecl dal gól jen v prvním kole, přesto se u nás dělí o pozici 2. nejlepšího střelce

Reagovat
John Obi Mikel

Dnes to měl být zápas podzimu, souboj o první místo a vrchol roku 2020 v českém fotbale, ale díky formě, kterou má teď Plzeň pod Gulou to tak úplně není. Přesto to bude zajímavý zápas, nejen proto, že se setkají dvě papírově silná mužstva. My můžeme odskočit Spartě, oni zase budou hrát o setrvání trenéra. Věřím v naší výhru, přestože bude Plzeň poučená ze zápasu proti Slovácku a další výprask podle mě nedostane.

2:0 (2x Sima)

Reagovat
smazaný uživatel

Rada prý má nakročeno do Plzně

Reagovat
Coutinho10

snad ne zrovna on by mel mit rozum a nehnat se tam jako do Sparty, protoze to za pul roku/rok dopadne uplne stejne a dosadi si tam pak nekoho perspektivnejsiho

Reagovat
smazaný uživatel

No já doufám pro něj, že tam nepůjde. Zrovna tam se svým stylem by narazil. Limba apod si do tolika věci nenechá kafrovat, to není pro něj...

Reagovat
ondrasch77

Je to jen spekulace...

Reagovat
smazaný uživatel

„Platí to pro každého trenéra. Dnes, když otevřete noviny, všude je Trpišovský. I jeho to určitě těší. Já jsem však také jako někteří jiní vydal knížku a mám na to nárok, protože čtyřicet let ve fotbale, myslím je dost. Jenže to není publikované, protože jsem Rada, vyvrhel, nebo trošku kontraverzní člověk. Takže to jde stranou. Potěšil mě ale jeden kamarád, když si to chtěl koupit v knihkupectví, šel za prodavačkou a ona mu říkala: Rada je vyprodanej, ale máme tady Trpišovského. To jsem byl rád," prohlásil upřímně kormidelník Jablonce.

„Plzní se rozhodně nezabývám. Mám už nějaký věk a takové zvěsti mě nerozhodí. Kdyby však zavolal Bayern Mnichov či Liverpool, asi bych se rozklepal. Ale tady ne. Jsem rád, že mohu trénovat, být mezi mladými lidmi," zdůraznil dále.

Reagovat
Salfovic

Četl to někdo ?

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Fernando_Torres

Předcházela tomu nějaká hloupá otázka, nebo už vážně Rada brečí i kvůli tomu, že mu nikdo nechce vydat jeho fotbalový moudra respektive, že mají malý promo? Co předvádí poslední zhruba půlrok v podstatě na každý pozápasový tiskovce, to už je solidní cirkus, to už je spíš smutný než vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme potvrdit zápas s Plzní a ne konečně rozdávat jak Jánošíci, zadupat Bolku do země stejně jak v neděli Plzeň!

Reagovat
Salfovic

Pokud budou slávisté hodně škodolibí, tak to dneska vypustí.

Reagovat
Banikovec7

Dnes to prostě musí být výhra, věřím tomu, že minulý zápas se mohla projevit nějaká únava po nemoci a náročném programu, ale teď máme 2 dny navíc oproti Brnu, tak 3 body bez nějakých výmluv.

Reagovat
smazaný uživatel

V 17h si řekneme

Reagovat
Banikovec7

Co si řekneme? Však já netvrdím, že se nemůže stát že nevyhrajem, ale neberu žádné výmluvy, bude to ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já tě hecuji, v klidu... Já jsem Baník podcenil před sezónou, odhadoval jsem, že budou na tom mnohem hůře.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Slávista hecuje Baníkovce před zápasem v Brně

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem narozen v Brně, Brnu přeji jen nejlepší.

Reagovat
ratusek

já očekávám moravskou výpomoc, takže remíza

Reagovat
Gelu28

Ve Zlíně dnes souboj trenérů co vyznávají anti-fotbal

Reagovat
Liquid

dneska vyjimečně s Kozlovnou, nicméně 10.místo Baníku nesmírně sluší, zřejmě s tím je spokojen i trevor, velký fanoušek Kozla

Reagovat
HorajzmAmmann

já vím, že na tebe nemůžu reagovat... takže raději budu držet hubu. Ale jsi dement!!!

Reagovat
Liquid

definuj proč

Reagovat
HorajzmAmmann

Brnu chybí dost hráčů ne? Pachlopník, Přichystal, Sedlák,... hraje nějaký týpek ročník 2003. (neboo 1999 - na livesportu a EF to mají u Jambora jinak)

To snad musíme dát. Naše sestava bez Potoka, hraje Kuzmanovič, Holzer

Reagovat
braveheart

Bez Potoka

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

nebo spíš

Nemá formu, lavička by mu prospěla. Ale není ani na lavičce, takže

Reagovat
braveheart

Není třeba ani na lavičce. Na to aby ho tam Kozel poslal třeba v 60. minutě a on pak párkrát rozhodil rukama a dostal žlutou, na to ho nepotřebujem. Buchta je tam potřebnějsí

Reagovat
HorajzmAmmann

to jo, ale naštěstí Kozel je trenér Baníku a on mu tu šanci doufám dávat bude.

Kdyby se to dělalo podle fanoušků Baníku a hejtů podle formy jednotlivých hráčů tak už tady není ani Fillo, Holzer a asi dalších 8 hráčů...

Reagovat
braveheart

Fillo, nebo Holzer mají výpadky, ale ty netrvají rok. Víš, že se tady neshodnem, jdem radši fandit

Reagovat
HorajzmAmmann

Zrovna Fillo se tady trápil asi rok no...

Reagovat
braveheart

Nemyslím si ale dobře, jenže Fillo už za Baník něco dokázal.

Reagovat
ZB 07

Sedmnáctiletý David Jambor v základu, to je fakt zoufalý, s čím se chceme v tý lize zachránit.

Reagovat
John Obi Mikel

Brambor dá góla

Reagovat
Kepy_FCB

Císař a Jambor

Reagovat
Salfovic

Byl v Brně jeden Jambor, oženil se a umřel. No není to dobrá anekdota.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Wyrda

Zajic

Reagovat
HorajzmAmmann

Co jsem tady po Příbrami pochválil Zajíce tak neproměnil 4 asi 150% šance...

Reagovat
Puskas

dnes ho pochválíš zase

Reagovat
HorajzmAmmann

Zatím ne... Zase to zajebal...

Reagovat
Banikovec7

slušné pole

Reagovat
Mirek na tenisu

Kolo rozhodčích pokračuje? Stronati loket na hlavu Fouska místo penalty píská Berka faul Brňáka...

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
HorajzmAmmann

?

Reagovat
Mirek na tenisu

Spolčení hlupců

Reagovat
Banikovec7

Vždyť jsi tu sám

Reagovat
braveheart

Jaký loket?

Reagovat
Mirek na tenisu

Kolik tříd jsi vychodil? V šestce jste anatomii nebrali?

Reagovat
braveheart

My jo, ty jsi náhodou na důležité hodině nechyběl?

Reagovat
Kepy_FCB

Zajdoooo kua už

Reagovat
pingla

jestli se zrakvil náš nejlepší podzimní hráč, tak porazit Teplice bude nadlidský úkol

Reagovat
John Obi Mikel

Je prosinec, Pánikův podzim už skončil.

Reagovat
Kepy_FCB

naše obrana je docela mimo zatím

Reagovat
Paprika

Ani ne tak mimo, jako hodne hodne laxni... zase pohoda jazz nic nemuze stat... Brno dostava strasne moc prostoru! Blbouni kdyby na ne radeji vlitli tak jim musi dat dva fiky do pul hod a je po zapase...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Jánošíci?

Reagovat
ZB 07

Ty zranění se nám taky zrovna nevyhýbají

Reagovat
ratusek

tak dneska je to zatím uplně naopak, takže čekám, kdy dostaneme gol i my

Reagovat
ZB 07

Šustr super

Reagovat
John Obi Mikel

Šustr

Reagovat
HorajzmAmmann

To hřiště je ale teda dost hrozny. Každopádně tohle by měl Holzer taky dávat.

Reagovat
smazaný uživatel

KLIMEEENT!! konečně dal gól

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď do MU

Reagovat
Banikovec7

To tam předvedl co ten brňák u toho faulu?

Reagovat
ZB 07

Fakt retardi, zas gól z ničeho

Reagovat
stas87

To cislo 5 z Brna. Tak hlupa penalta sa len tak nevidi.

Reagovat
smazaný uživatel

17let

Reagovat
stas87

A?

Reagovat
bobis21

Jako bylo to zbytečné, ale právě proto musí mladí hrát, aby získali ty zkušenosti. To sezením na tribuně nezískají.

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

Však právě proto... Ten mladý se těmito chybami učí... Příště to vyřeší jinak a lépe.

Reagovat
Liquid

přesně, odtamtud vůbec nešlo nebezpečí, za to by ho vypucovali v mladších žácích

Reagovat
HorajzmAmmann

Stáhnul na něj, to se nemá...

Azevedo dobře kope ty penalty.

Reagovat
ratusek

Dyjan snad u nás vydrží dlouho při těchto výkonech. táhne nás poslední dobou neskutečně. bez něj bychom byli v tabulce o dost níže a o dost méně bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Super, akorát se na to nedá dívat.

Brno o patro níže, bez řečí.

Reagovat
ZB 07

Remízovej poločas, zase nás sráží debilní chyby. Další ukázka toho, že s takhle úzkým kádrem se prostě nemůžeme udržet.

Reagovat
Banikovec7

To si děláš srandu s remizovým poločasem ne? Však jsme měli 2 100% tutovky a penaltu.

Reagovat
ZB 07

Mně to teda přijde vyrovnaný, měli jste 2 šance, my 2 náznaky šancí, jinak se hraje ve středu hřiště. Nebejt nezkušenosti Jambora, tak gól nedáte.

Reagovat
Banikovec7

No tak herně netvrdím že vás válcujeme, ale ono pověstné xg by mluvilo jasně. A tak jak říkáš o nezkušenosti Jambora můžu psát o dřeváctví Zajíce.

Reagovat
FCB1922

Reagovat
Banikovec7

Fotbal hrozný, ale na tom hřišti se asi nic moc dělat nedá. Škoda těch tutovek, mohlo to být klidnější.

Reagovat
frankiefcb

Jako jo docela me to bavi k prihlednuti k tomu na jakem oranisti hrajeme. Skoda klidne to mohlo byt 3:0 a poklidny zapas.

Reagovat
HorajzmAmmann

Super, jsem rád že nejsem jediný kdo si všimnul toho oraniště

Reagovat
HorajzmAmmann

Zajíc je pravák? Tu šanci co zakončil levou tak to zakončení podle mého trénoval s Ondrou Sasinkou... To šlo tak 3 metry vedle

A dneska jim nějak odskakujou balóny. Každopádně jak jsem psal, ten terén není pro Kozelball úplně dobrý..

Reagovat
frankiefcb

Jo taky jsem si rikal, ze ty strely trenuji s Ondrou

Reagovat
bobis21

Šašinka to zase zahodil svou slabší pravou, měli si to vyměnit

Reagovat
ratusek

Reagovat
pingla

tepláky z naprostého hovna 2 góly....

Reagovat
Wambasen

Docela bizarní poločas, klidně jsme mohli vyhrávat 3:0.

Reagovat
pingla

nemyslím si, že jsme měli šance na 3 branky, ale spíš Teplice neměli absolutně nic, strašně nudný výkon od nich a 2 branky....

Reagovat
Wambasen

No jó no, góly zadarmo... snad to otočíme, když oni v obraně moc nedostupují a nechají naše hráče jít do vápna a střílet.

Reagovat
braveheart

Pardubice doufám, že udrží

Reagovat
smazaný uživatel

V suchém triku, Brno mimo. Penalvedo, KozelBall

Reagovat
Kaspar

po tomto tydnu budou ty hriste jako pole, pristi tyden ty oraniste jeste zmrznou a v lednu o bude nadhera

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Kotula jde pryč

Reagovat
Liquid

ale největšího nešťastníka Jambora tam nechá

Reagovat
Liquid

v Brně nasázet brambory, těm by se tam dařilo líp než fotbalistům

Reagovat
smazaný uživatel

Gula posadil Hrušku

Reagovat
Blasphemer

Neposadil, je zraněný.

Reagovat
Banikovec7

By mě zajímal rekord v počtu ofsajdů jednoho hráče v zápase, Kuzma to dnes bude atakovat.

Reagovat
Kepy_FCB

proč tam tolik štěkají čokli

Reagovat
Salfovic

Asi je někdo nutí to sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
veikko

To nejsou psi, ale lišky. Dávají dobrou noc.

Reagovat
ZB 07

To je fakt nekoukatelný

Reagovat
Kepy_FCB

oboustranný KozelBall

Reagovat
Kepy_FCB

teď chorály FCB

Reagovat
FCB1922

Kdes byl? :-(

Reagovat
Gelu28

už tak je úroveň ligy hrozná ale tím placem co je v brně se to ještě více umocnuje....

Reagovat
db18

Staněk Pišta Kaša na lavičce

Reagovat
Blasphemer

1:0 (Kaša 90+3)

Reagovat
db18

Reagovat
John Obi Mikel

Sestavy

Domácí: Staněk – Pernica, Hejda, Brabec (C), Limberský – Bucha, Kalvach, Al. Čermák – Mihálik, Ondrášek, Ba Loua.

Hosté: O. Kolář – Masopust, Kúdela, Zima, Bořil (C) – Stanciu, Oscar – Sima, Lingr, Provod – Kuchta.

Náhradníci

Domácí: Sváček, Hořava, Beauguel, Kovařík, Kaša, Káčer, Alvir

Hosté: Kovář, Karafiát, Tecl, Malínský, Traoré, Jurásek

Reagovat
Coutinho10

no lavicka dnes nic moc Olie

Reagovat
Kepy_FCB

v Brně bránit 0:1

Reagovat
John Obi Mikel

To se nevyplácí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozelball

Reagovat
smazaný uživatel

Sadílek dobrá forma

Reagovat
smazaný uživatel

Jurečka!!!!! A skvěle Šáďa, hraje fakt parádně

Reagovat
pingla

Janetzký gól kola

Reagovat
ZB 07

Boleslav snad za nula, tak to pojďme aspoň vyrovnat sakra

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bolka dost dobře v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec mi to nevadí.

Reagovat
Kincl

Bože ať ta Ostrava nehraje žádný poháry to je děs, všechny zápasy jsou nekoukatelny

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastaaaaaa! Že by po letech 3 body z Boleslavi?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Jarolím skončí hodně rychle už se měl na to vysrat

Jsem si vybavil tu jízdu v Evropě proti Ajaxu a Anderlachtu...Pak mu to stouplo do hlavy a skončí tak, že ho vyzenou po 3 kolech z Boleslavy

Reagovat
Salfovic

Proti Anderlechtu byla jízda akorát tak krádež jeho teplákovek.

Reagovat
braveheart

Baník najel na klasiku...

Reagovat
Kepy_FCB

Kozloklasiku nejsou schopni odehrát stejně poločasy

Reagovat
KingMaster13

Toho jsem si taky všiml, přitom první poločas docela dobrej.

Reagovat
iamek

Kraut > Tijani

Reagovat
veikko

Bože, ten Tijani je absolutní vemeno. Ten kluk je výsměch fotbalu.

Reagovat
iamek

Reagovat
Gelu28

to je ...at jde hrát do Nigérie raději

Reagovat
ratusek

Jo jsem zklamán. Ale asi nás stál velký prachy. Snad mu Kozel důrazně domluví, že tam má žrát krev i když tam jde na minutu. A bohužel mu překáží míč, což je dost velká závada

Reagovat
Pepe1911

OT: Skvělej film, seveřani umí, musím doporučit ; https://www.csfd.cz/film/734768-chlast/prehled/

Reagovat
Pepe1911

Plus nějakej stream by se mi hodil na zápas podzimu

Reagovat
Pepe1911
Reagovat
Pepe1911

Díky, ale napiču kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Když film o chlastu, tak jedině tohle https://www.csfd.cz/film/8169-stamgast/prehled/

Reagovat
Pepe1911

Paráda, dík, to vypadá fakt dobře - Bukowski a Mickey Rourke

Reagovat
HorajzmAmmann

2. poločas bych si nejradši propíchal oči...

Reagovat
Paprika

Jasne a vystizne

Reagovat
martin1

Dnes bude výhra, jak jinak navázat na Slovácko.

Tip: 2:1

Přání: 2:0

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Kepy_FCB

uffffffffffffffffffff : no ty vole......

Reagovat
braveheart

Utrpěné vítězství, ještě že je pauza. Ale tak hlavně, že je progres, co Trevore?

Reagovat
frankiefcb

Progres jednoznacne je.

Reagovat
bobis21

Reagovat
Kincl

V čem? Hrajete jen první poločas, na naší ligu to ale stačí

Reagovat
bobis21

No právě v tom, že s týmy 2. poloviny tabulky bez problémů sbíráme body i když hrajeme jen poločas.

Reagovat
ratusek

dřív bysme z tohohle měli 3 body. Je dobrý, že ty nýmandy porážíme. Akorát škoda těch Teplic

Reagovat
braveheart

Nýmandy? jako že se bojíme do posledního hvizdu o body s Opavou, Brnem, či Bohemkou?

Reagovat
braveheart

Opravdu bez problému?

Reagovat
iamek

Reagovat
andrew96

Reagovat
FCB1922

Jasne, že je. Pokud chces trollit, tak se poptej, jak se měsíc netrenovalo a pak hraješ v rytmu středa - sobota - středa.

Nepopiram, že odešli fyzicky. Bylo vidět dnes, že toho někteří měli plne zuby.

Ale v prvním poločase nezlob se na mě, na tom oranisti hráli dobře tak, jak to trenér chce.

Reagovat
frankiefcb

Souhlas

Reagovat
braveheart

Netrolím.Na druhou stranu, proti těm, kde body měli být jasné, tak to byla holomazna a a si trochu toho Strakovo štěstíčka. Teď příjde trochu jiný los a jiní soupeři, na kolik bodů si věříš v následujících pěti kolech s touhle hrou?

Reagovat
FCB1922

Jako mi bylo jedno, kolik uhrajeme bodů po Covidu, je mi taktéž jedno, kolik jich bude v tom lednu.

Výsledky budu očekávat až od léta, což jsem tvrdil již několikrát.

Samozřejmě mě tato výsledková série těší, ale taky jsem pevně nohama na zemi a víc než body mi opravdu dělá radost ta převedena hra, kterou Baník praktikoval v prvním poločase.

Je na čem pracovat.

Reagovat
braveheart

Ty jsi spokojený s tím, že proti soupeřům, které by jsme měli v podstatě drtit s ohledem jaké máme ambice a odehrajem vždy jen pár dobrých minut? Série je možná fajn, hra nikoliv. Ale jestli ti stačí radost asi z pěti dobře odehraných poločasů za celý rok..

Jo, je na čem pracovat. Jen doufám, že se na tom nebude pracovat tak jako naše vláda..

Reagovat
FCB1922

V lize nedrti nikdo nikoho, proč máme zrovna my a ještě po tom bláznivém podzimu?

Reagovat
Paprika

Tak jsme opet utrpeli vitezstvi... to je maras co predvadime! Snad to vsem optimistum otevre oci... herne to stoji za prd porad stale, akorat jsme zacali sbirat body

Reagovat
Kepy_FCB

body proti tragédům

Reagovat
Kincl

Jestli se s takovou dostane Baník do EL tak vyletí v prvním předkole s někým z Makedonie

Reagovat
Allianz_Arena

Baník do EL není ale moc reálná varianta ne?

Reagovat
JarousFCB

To teda byl zápas... penalta IMHO být neměla. Vůbec z těch tří bodů nemám radost.

Reagovat
ZB 07

Ale jo, za mě pencle docela jasná.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
JarousFCB

No nevím... To přižduchnutí Buchty ke konci zápasu mi přišlo penaltovější.

Reagovat
smazaný uživatel

Písknul bych obě.

Reagovat
Banikovec7

Tam byl jasně balon ne? Na Tetoura jasná, zavadil mu nohou o nohu a tím Tetour zakopl.

Reagovat
JarousFCB

Je to možné... Měl jsem hroznou kvalitu obrazu. Myslel jsem, že to piskl za to, že na něj položil ruku.

Reagovat
havrys99

Ba Loua zatím všechno špatně

Reagovat
iamek

Bucha redka ne?

Reagovat
Mada

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bucha

Reagovat
Coutinho10

jasna cervena pro Buchu

Reagovat
patas92

Jasná červená, za co jiného by ji chtěli dávat tvl

Reagovat
HorajzmAmmann

žlutá?

Reagovat
pingla

dobře vyřešeno, na redku to nebylo

Reagovat
Coutinho10

coze zluta

Reagovat
Blasphemer

žlutá po VAR?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já si říkal, to ani snad nejde?

Reagovat
Blasphemer

taky jsem si to myslel, no

Reagovat
Coutinho10

jenom v krizovych momentech to jde...viz finale poharu nebo dnes

Reagovat
naheCZ

Žlutá Ti už snad ani nemá dát ne? Buď červená nebo nic ne?

Reagovat
PhilipS

Na který planetě tohle není červená? Naprostej zkrat

Reagovat
Losinho

Po VARu už jde dávat i žlutá? Nehledě na to, že tohle byla jasná redka.

Reagovat
Banikovec7

Vždycky šla, ale jen v této situaci. Když nic nedá a oni ho zavolají, že červená a on řekne, že se mu to nezdá.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám dojem, že VAR zkoumá zákrok, který by MOHL být na červenou. A já bych jí dal. Nic než úmysl trefit hráče loktem tam nevidím.

Reagovat
wikingskrin

Ten loket dal nahoru schvalne. Jasna cervena. Jeste ho na to upozorni VAR a on da zlutou tak tomu uz nerozumim vubec

Reagovat
Losinho

Právě když dostal za loket červenou Kanga, tak se pak řešilo, že rozhodčí kvůli VARu mohl dát jen červenou nebo to nechat bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Tak to je na mě už moc složitý Jako pravidla na Covid

Reagovat
wikingskrin

Ja myslel, ze var upozornuje jen na cervene karty ..

Reagovat
naheCZ

Taky že jo. Jen ju hlavní nedal, ale neměl dát tím pádem ani žlutou, protože to by pravidla umožňovat neměli.

Reagovat
Banikovec7

Proč by ne? Když tu kartu zaslouží, tak by ji neměl být ušetřen.

Reagovat
naheCZ

No já myslím, že buď červená nebo nic. Nebo aspoň se to tak v počátku uvádělo. Jinak samozřejmě za mě je to dobře, že dostal aspoň tu žlutou...

Reagovat
Banikovec7

No vždy to musí být tak, že ho od VARu zavolali kvůli červené, pak už to je na hlavním jak se rozhodne. Takže VAR to teď viděl na červenou, ale hlavní ne. Vždy to tak bylo, akorát to není úplně obvyklá situace, co ale nechápu, že to neví ani komentátoři, kteří se tím živí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

No VAR to viděl na červenou a sudí ne, to já přece nepopírám. Já si jen nejsem jistý tím, že může následně udělit i žlutou...

Reagovat
Banikovec7

No já jen vysvětloval, v jaké situaci může být ta žlutá, že ho VAR musí volat na červenou, ne že ho bude volat, že by chtěli žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wikingskrin

Protoze jsou nejaka dana pravidla a zluta se po varu proste nedava. Nic vic netreba dodavat

Reagovat
Banikovec7

No to se právě mýlíš

Reagovat
wikingskrin

No jestli se nemylis jen ty, kdyz vsichni vcetne komentatoru tvrdime opak

Reagovat
Banikovec7

Pan rozhodčí by se nespletl a viděl jsem to tak už několikrát.

Reagovat
wikingskrin

No tak nekolikrat jsme to uz videli vsichni, ale vzdy je z toho zaver, ze se po var zluta nedava a rozhodci to vyhodnotil spatne

Reagovat
PlackaSKS

ne, banikovec má pravdu. přečti si pravidla

Reagovat
Losinho

Kuchta

Reagovat
Losinho

Na Simu penalta ne?

Reagovat
Losinho

Tak ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak...

Reagovat
Losinho

Vypadalo to tak

Reagovat
Coutinho10

Kuchto tref zarizeni

Reagovat
REPLIKATOR

Kuchta

Reagovat
Losinho

Další loket tyvole

Reagovat
naheCZ

Kuchta se již vystřílel a teď už bude pokračovat na Tecla...

Reagovat
REPLIKATOR

Kolář

Reagovat
naheCZ

Kolář

Reagovat
Losinho

Kolář top zákrok

Reagovat
havrys99

Zase Ba Loua ztratil zbytečně u laviček... dneska je úplně mimo

Reagovat
naheCZ

Nedáš, dostaneš

Reagovat
Coutinho10

Nicooooo gooaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
Losinho

Stanciu

Reagovat
REPLIKATOR

GOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Velký Sparťan

Reagovat
Blasphemer

a je hotovo

Reagovat
Losinho

Jeden ze standartky dáte.

Reagovat
John Obi Mikel

Stanciu

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň prohraje, přestože ji Pechanec tlačí na absolutní maximum

Reagovat
Blasphemer

vedou a stejně budou brečet

Reagovat
Losinho

Tomu věř.

Reagovat
jackinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jackinho10

Zatim breci jenom hraci v cervenem, i kdyz hrajou jak prasata

Reagovat
Blasphemer

Jak prasata?

Reagovat
jackinho10

Tak svine?

Reagovat
Blasphemer

Svině je možná tak tvoje máma. Na fauly je to 8:7, na lokty do hlavy 1:1, tak se tady neztrapňuj, blbečku.

Reagovat
jackinho10

Ty curacku zajimalo by me kdybys mel takove silacke reci i osobne. To bys mohl rict jednou neco o moji mame a potom by ti tu hubi sesivali. Tvoje pocty me nezajimaji, kdyz ani pocitat neumis. Loket Buchy na Lingra a loket Ondraska na Masopusta je dohromady 1. Dal uz prosim te nediskutuj.

Reagovat
Blasphemer

Hlavně se z toho nepochčij, ty debílku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nezvladas jak Limba borecku. taky uz mas asi nejlepsi za sebou.

Reagovat
Blasphemer

Tak to jsem v klidu, Limba toho má ještě před sebou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

DNA.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Spalovač šancí

Tohle je jedna z nejvíc chucpe replik.

Reagovat
rufus

Slavie. Oni prostě neumí ani vyhrávat. To je ta jejich mentalita, jen brečí, nic jiného nezvládají.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
DieFohlenBMG

Ahoj Nico

Reagovat
KingMaster13

Nicoooooooo

Reagovat
jackinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Masopust za tohle musí dostat kartu. Pak hrají evropské poháry a diví se, že dostávají za všechno kartu.

Reagovat
jackinho10

jj asi tak jako Bucha musi dostat zlutou na zaklade videa

Reagovat
smazaný uživatel

Limba ma doma nejaky problemy? Faul, pisklej.. co by do pici furt chtel?

Reagovat
smazaný uživatel

Ba Loua ho stáhne rukou a pak se strašně diví, že se píská To o tom fakt neví?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je mentálně slabší. Teď to potvrdil

Reagovat
Losinho

Stanciu dneska hodně při chuti

Reagovat
Coutinho10

to drzeni Simy

Reagovat
Remt

Takhle by se asi branit úplně nemělo ne? držet by ho hádám neměl

Reagovat
Coutinho10

presne tak

Reagovat
havrys99

Masíčko

Reagovat
naheCZ

Maso

Reagovat
smazaný uživatel

Masopustova reakce ukazuje v jaký pohodě Slavia hraje

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hrajem celkem bídu, ale na Plzeň to s její tragickou finální fází stačí. Chtělo by to víc přidržet míč.

Reagovat
naheCZ

No výkon daleko do ideálu, ale naštěstí jsme svoji šanci využili a zároveň nás při té největší soupeře podržel Kolář. Ale bude to chtít zlepšení do druhé půle...

Reagovat
Salfovic

Herně celkem vyrovnané, výsledek určuje rozpoložení obou týmů.

Reagovat
Blasphemer

Výkon o dost lepší než jsem čekal. Výsledek zatím přesně takový, jaký jsem čekal.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Je pěkný, jak maj ty mrdky pražský problémy hlídat důchodce Limbu... co už tak pěkný není je to, že s nikým dalším ty problémy nemaj...

Reagovat
Mada

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

A kdo s nim jako ma problemy? Maso ne, ten ma problémy sam se sebou.

Spis je smutny, ze v Plzni porad pomalu nejlepsi hrac...

Reagovat
db18

Maso a ten druhý se kterým ho musí brát do kleští, aby ho zastavili.

Reagovat
Bakary3

Jo, tam ho nekdo vysvobodil ,sima mu to ciste vypichnul, jen ten druhej zbytecne neubral. a to je asi vse, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Na tobě je hezky vidět jak se mění "objektivita" podle vztahu k týmu. Nepochybuju, že to mám stejně, ale víš jak - kládu ve vlastním oku...

Reagovat
Bakary3

A mluvis o cem? Dyt ja nepíšu , ze to faul nebyl, jen ze proste limba si noc nevpdi a tahle situace na tom nic nemeni.

Reagovat
jackinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Máme co zlepšovat, přesto asi vedem zaslouženě.

Kuchta a Masopust

Reagovat
smazaný uživatel

Cely to nase utocny kombo je dneska naproto tragicky.

Reagovat
db18

centr ještě celkem fajn, ale do prostorů kde vůbec nikdo není... Sundal bych Čermáka a dal tam Bogyho...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci tě rozplakat, nerejpu, ale fakt nevím: Mihálik je útočník?

Reagovat
smazaný uživatel

Není, už to vidím

Reagovat
Rolf

Plzeň v 1.půli jasně lepší,4 šance neproměněné,Slavie jednu.Fauly Slavie hlavně na Limberského

bez žluté!Mají vysokou imunitu.Nejlepší ze všeho je ten moula z Ou-tů,kolik mu asi v juanech platí Luftjarda za ty přemrštěné keci?Hrají kulový,štěstího mají víc než rozumu.

Reagovat
Remt

Co ty seš za úkaz..

Reagovat
John Obi Mikel

Juany jsou zpět

Reagovat
Bakary3

Chybelo

Reagovat
KingMaster13

Od nás nic moc výkon ale Plzeň taky nehraje dobře tak hlavně je do ničeho nepouštět pokud možno dát ještě 1 a nějak to dokopat a o pauzu se zregenerovat.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nevím no, rozhodčí asi nechtěl kurvit zápas, ten zákrok Buchy mi ale přišel spíš červenej.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Kačaraba do SKS

Tak teď aby Baník hledal stopera jinde

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

ani bych se nedivil, kdyby to byl Kaša

Reagovat
db18

...chtěl bych ve Slavii dělat skauta.

Reagovat
HorajzmAmmann

super práce. Až odejde Kolář tak se ví o náhradě už asi 2 sezony.

Odejde Masopust, příjde Pešek.

Pak jim teda začne sranda, protože v Liberci už nikdo nezůstane. Budou si muset najít jinou farmu.

Reagovat
db18

Mara za Traoreho... a pak tam je Fukala, ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

Mara, Fukala To je fakt.

Reagovat
John Obi Mikel

Liberec už jsme vybrakovali vícekrát. Oni si tam zas někoho najdou.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Wyrda

Byl bych v klidu někoho Libreci prodaji aby ho zpatky koupili, liberec zase z nejakeho hovna uplete bic a tak porad dokolw

Reagovat
Losinho

A chtěl bys pracovat z Prahy nebo Liberce?

Reagovat
jackinho10

To mas odkud?

Reagovat
HorajzmAmmann

FB. možná český fotbal pro fanoušky

Reagovat
John Obi Mikel

Já to viděl na instagramu Slávistické zprávy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsem videl toho Buchu, uplna jasna cervena.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
John Obi Mikel

Oskar se mi na DM vůbec nelíbí.

Reagovat
Blasphemer

Ten Pišta je fakt úplně k hovnu hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Co mu s tema zlutyma jebe kokotovi

Reagovat
naheCZ

Tak poprvé musí člověk napsat Sima

Reagovat
havrys99

Pišta

Reagovat
Losinho

Sima

Reagovat
Mass

No do Henryho má ještě daleko...

Reagovat
John Obi Mikel

Oba týmy velmi efektivní dneska.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Blasphemer

Pišta pičo

Reagovat
Selänne

Mihálik je přesně ten typ hráče, který by se pár let zpátky nedostal ani na lavici. Je vtipný, že takový dřevo zabírá místo Hlavatýmu nebo Šulcovi.

Reagovat
Mass

Pár let zpátky hrál za U21..

Reagovat
Selänne

Reagovat
Mass

Co na tom nechápeš že Mihálik byl v U21 a považovali ho za velkou naději?

Reagovat
Selänne

Že hrál za nejhorší U21 v novodobý historii teda fakt není měřítko, ne? A za velkou naději? To je teda hodně přitažený za vlasy.

Reagovat
Mass

Tak asi v něm v Alkmaaru něco viděli, když ho koupili..

Reagovat
Sosi

Jako Rada by jim dal pořádnej céres a určitě by se zvedli, ale nevím, nakolik je to cesta Plzně. Přece jenom Rada není nějak progresivní trenér a taktický mág. Ve chvíli, kdy je na trhu volný Bílek, tak musí být jednoznačně číslo 1.

Reagovat
Selänne

"Rada není nějak progresivní trenér a taktický mág."

"Ve chvíli, kdy je na trhu volný Bílek, tak musí být jednoznačně číslo 1."

To je nějakej oxymoron, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to nějak nesedělo

Reagovat
smazaný uživatel

"Legenda o Bílkovi"

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
naheCZ

Není progresivní trenér a taktický mág...a pak doporučíš Bílka

Reagovat
Sosi

ta hra Plzně nemá vůbec žádný systém... a ať je Bílek jaký chce, tak systém má... je třeba tu hru nějak zorganizovat...

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Kaspar

co presne u trenera znamena, ze je progresivni?

Reagovat
mistr129

Že má v týmu kvóty na bílý, černý, homo a hetero

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl jsi na ženy. Jseš mrtvej

Reagovat
Mass

Ženy mít v mužskym týmu nemusíš. Ale musíš jim dávat stejnou výplatu, i když je skoro nikdo nesleduje. A vůbec, všichni fotbalisti by měli brát stejně!

Reagovat
smazaný uživatel

že má hlavu jako koleno

Reagovat
Salfovic

Píšou to o něm mrdky mediální a vocasové v diskusích.

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda Plzně na trávník

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Teclík, tak to už vepředu neudržíme nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se nechat zatlacit.. hrozna kokotina toto.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl do pici... Tomu Jindrovi mrda

Reagovat
Kuchta

Jak může Bucha dohrát?

Reagovat
smazaný uživatel

U střidacek stojí Adolf, to si rozhodčí netroufne někoho vylít. Od začátku nastavil metr, že si to nebude komplikovat a podle toho jede. V páté minutě Mihalik jasná žlutá za faul zezadu, loket Bucha redka,...

Reagovat
Mass

Koukám ten náš odchovanej je nějakej přemotivovanej, rozhodčí už dával karty za menší fauly..

Reagovat
Blasphemer

Alvir

Reagovat
Blasphemer

Jinak teda Staněk super. V ideálním vesmíru by tam Hrušku už nepustil, tak snad se to povede i tady.

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Ať už jde v zimě ten Tecl do prdele konečně.

Reagovat
Losinho

Blokování střel jak ve FIFĚ

Reagovat
REPLIKATOR

Takhle blbě kopnutý roh jsem dlouho neviděl

Reagovat
naheCZ

Tak ono už ten roh hůř kopnout nejde

Reagovat
Mass

Už sem viděl hráče místo míče nakopnout praporek...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
Mass

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Salfovic

ta jeho reakce

Reagovat
naheCZ

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však vedli, to bylo schválně.

Reagovat
John Obi Mikel

My taky teď vedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže taky zdržovačka

Reagovat
Mass
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Za tu píču bych dal Limbovi redku

Reagovat
Blasphemer

Kaša. Tak pojď legendo.

Reagovat
pingla

kašův první a poslední zápas

Reagovat
Blasphemer

premiéra s derniérou zároveň

Reagovat
Selänne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty Gulovo střídání jsou geniální.

Reagovat
KnoxXx

Mihalik je strasidelny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Malinský si zakopal

Reagovat
Mass

Škoda že tam neni mikrofon u slávistický lavičky, to mohly bejt docela perly teď

Reagovat
Kuchta

Plzeň je strašná špína

Doufám, že letos už nepůjdou ani do předkola KL!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mada

Reagovat
KingMaster13

Paráda, sice spíše takovej profesorskej výkon ale je to doma a důležité body před Vánoci a příjemná peřina v podobě náskoku Šťastné a Veselé Slávisti

Reagovat
RuneSKS

i Tobě

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

taky

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Dru Zeree

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Super

Reagovat
REPLIKATOR

Výhra Slavie s čistým kontem kurz 3,57

Reagovat
smazaný uživatel

Neumím si představit duševní bolest Guľy, když musí řešit jestli stáhnout Mihálika, nebo Ondráška, když navíc ví, že tam posílá Bogela.

Reagovat
smazaný uživatel

18b na Plzeň tabulka by mohla skončit klidně

Reagovat
Mass

Plzeň 9. No Berbr, no party

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Pískej konec a přepočet na procenta

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele