FORTUNA:LIGA - preview 13. kola

26.10.2018, 08:35, aktualizováno 29.10.2018, 08:37
Previews
Vrátí se Slavia na čelo pelotonu? Přesně tahle otázka se před pondělní dohrávkou s Duklou Praha honí v hlavě nejednomu fanouškovi červenobílého mužstva...
Slavia Praha - Dukla Praha  (pondělí 18:00)
Slavia se v malém pražském derby proti Dukle bude chtít vrátit do čela tabulky. Domácí půjdou do utkání povzbuzeni o pohárovou výhru v Kodani, hosté také začali vyhrávat a chtějí se vyškrábat se sestupových pozic.

Sešívaní se aktuálně nacházejí v dobrém rozpoložení. Podařilo se jim dostat do čela ligové tabulky. O své privilegium sice v neděli přišli, pokud však v pondělí vyhrají, vrátí se zpět na trůn. Slavia navíc zabrala také v Evropské lize, kde odehrála utkání proti Kodani. Po nepříliš pohledné podívané se Pražanům nakonec podařilo zvítězit díky jedinému přesnému zásahu Matouška. Díky trefě mladého fotbalisty se dostali na druhou postupovou pozici, a pokud dánského soupeře zdolají i v odvetě, budou již blízko postupu.

Nyní však musí sešívaní znovu přepnout na domácí soutěž, kde je čeká pražské derby. "Určitě víme, že to nebude nic lehkého. Žádný zápas není lehký. Dukla teď dvakrát vyhrála. Podíváme se na její hru a půjdeme do toho stejně jako jsme teď hráli Evropu. Věřím, že to zvládneme. Měli ze začátku hodně proher, teď dvakrát vyhráli, Ďurica jim hodně pomohl," uvedl před zápasem záložník Slavie Tomáš Souček.

Pondělní soupeř sešívaných začal sezónu doslova hrozně. Sedm kol totiž Dukle trvalo, než se dočkala prvního bodu. Nepříznivou sérii odnesl kouč Pavel Drsek, jehož nahradil bývalý trenér Opavy Roman Skuhravý. Tým z Julisky navíc posílil bývalý slovenský reprezentant Ďurica, obranu posílil také Srb Raspopović. Následně se dejvickému celku přece jen začalo dařit a už se také dokázal vyškrábat z poslední pozice.

Ve vršovickém Edenu budou chtít hosté překvapit a ještě vylepšit své postavení. "Nesnáším roli outsidera, ale bohužel jím v zápase se Slavií jsme. Na druhou stranu se můžeme soustředit na svou hru a poctivě pracovat. Slavia je první, úspěšně se prezentuje v Evropě a my se s ní můžeme konfrontovat. Potřebujeme podat nadstandardní výkon se snahou eliminovat činnost v zakončení soupeře, standardní situace a rychlost v přechodové fázi," řekl Skuhravý.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Pokorný, Zelený - T. Souček, Hušbauer - Stoch, Traoré, Baluta - Tecl
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Ostojić, Ďurica, Raspopović - Milošević, Doumbia, D. Souček, Tetour, Brandner - Djuranović, Schranz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.17 - 8.06 - 18.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko  (neděle 15:00)
Viktoria Plzeň se po zápase v Madridu musí koncentrovat opět na domácí soutěž, kde soupeří o první místo se Slavií. Plzeň ztrácí na sešívané dva body a i z tohoto hlediska si doma proti Slovácku nesmí dovolit zaváhat. Slovácko je v tabulce poslední a v Doosan Aréně nebude mít co ztratit.

Dlouho očekávaná bitva na Santiago Bernabéu je již minulostí. Plzeň na půdě Realu Madrid prohrála po dobrém výkonu 1:2 a nyní se musí opět soustředit na domácí soutěž. "Užili jsme si to, ale teď už zase musíme myslet jen na to, že chceme doma nad Slováckem vyhrát. Soupeř hraje o hodně, nicméně my chceme tři body," nechal se slyšet někdejší hráč Slovácka a současná opora Viktoriánů Milan Petržela.

"Slovácko teď potřebuje získávat body všude, protože není v jednoduché situaci. Budou si chtít nějaký bod odvézt i odsud, takže budou hrát ze zabezpečené obrany a pokusí se nás překvapit z brejku či ze standardky," varoval Petržela. Plzeň naposledy v lize ztratila, když pouze remizovala 2:2 s Plzní a tím pádem dopustila, aby se Slavia osamostatnila na čele ligy. Viktoriány čeká poslední tým tabulky Slovacko, který nebude mít v Doosan Aréně vůbec co ztratit. Na druhou stranu celek z Uherského Hradiště potřebuje bodovat. "Plzeň je mistr ligy a jedno z nejkvalitnějších českých mužstev, ale rozhodně tam nejedeme v poraženecké náladě a pokusíme se tam bodovat," říká trenér Slovácka Petr Vlachovský.

Minulou sezonu si Slovácko z Plzně bod odvezlo a po stejném úspěchu prahne i tentokrát. Vrbovi svěřenci jsou ale velkým favoritem a případná ztráta by byla velkým překvapením.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Hubník, Limberský - Procházka, Hrošovský - Havel, Čermák, Petržela - Krmenčík.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Daněk - Juroška, Krejčí, Hofmann, Reinberk - Daníček - Navrátil, Havlík, Sadílek, Kalabiška - Kuchta.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.34 - 12.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Slovan Liberec  (neděle 17:00)
Na svátek 28. října a stoleté výroční vzniku Československa odehrají na severu Čech prestižní podještědské derby celky Jablonce a Liberce. Na Střelnici bude mírnějším favoritem Jablonec, který je o dvě příčky výše a jehož kupředu požene domácí publikum.

Říká se sice, že derby nemá favorita, ale u Jablonce to zkrátka nemůže být jinak. Domácí už sedm soutěžních zápasů neprohráli a to včetně Evropské ligy, kde uhráli dvě remízy v řadě. Nejprve doma proti Dynamu Kyjev a posléze i proti Astaně. Pro Radovi svěřence je to ale málo, na druhou stranu Jablonec je stále ve hře o postup. Radův tým teď musí rychle přepnout z EL na domácí soutěž, kde ho čeká rival z Liberce. "Musíme vstřebat zápas s Astanou, který jsme odpracovali. Doposud jsme neměli problém se přeorientovat z Evropské ligy na domácí soutěž, ale je to určité riziko, hrajeme prakticky za dva dny. Program máme nabitý, hráčům jsem říkal, že s tím musí počítat. Zápasů se nám tam teď nashromáždí víc. Možná bude souboj s Libercem ještě těžší zápas na psychiku hráčů. Derby bude mít určitě náboj a bude dost lidí," nechal se slyšet kouč Petr Rada.

Jablonec v minulém kole rozdrtil Příbram 6:0 a vyhrál už čtvrtý ligový zápas v řadě. Mimochodem porazit dokázal i Viktorii Plzeň jasně 3:0.

Forma je tedy jasně na straně domácích, ovšem Liberec si z toho velkou hlavu nedělá. Na Střelnici bude chtít zvítězit a tím pádem odčinit těsnou porážku se Slavií. Liberci patří před tímto utkáním sedmé místo. Na šestý Zlín ztrácí Slovan už pět bodů.

Na lavičce Liberce bude v podještědském derby chybět kouč Zsolt Hornyák, kterého disciplinární komise potrestala dvouzápasovým zákazem funkce. Tým tak v zápase povede jeho asistent. "Jde o derby, které je pro fanoušky i oba kluby prestižní záležitostí. Určitě uděláme vše pro vítězství, abychom tu trofej přivezli zpět do Liberce a naši fanoušci z toho měli radost. Jsme připraveni na boj! Věřím svým hráčům i svému realizačnímu týmu, že to zvládnou i beze mě na lavičce," prohlásil trenér Hornyák.

Loni skončilo derby pokaždé vítězstvím domácího celku. Jablonec zvítězil na Střelnici 2:0, zatímco Liberec U Nisy 4:1.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Hovorka, Lischka, Hanousek - Hübschman - Masopust, Trávník, Považanec, Jovovič - Chramosta.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Kačaraba, Karafiát, Kerbr - Breite - Potočný, Oscar, Ševčík, Aarons - Oršula.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 4.23 - 5.38
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - Sigma Olomouc  (sobota 15:00)
Zápas dvou týmu ze spodku tabulky se odehraje v sobotu odpoledne, když Karviná bude hostit Olomouc. Lze očekávat vyrovnané utkání, protože oba týmy od sebe dělí pouze jeden bod.

Karviná je momentálně na dvanáctém místě, na poslední Slovácko má ale náskok pouhé dva body. Slezanům se sice nevydařil poslední domácí zápas s Duklou, ovšem minulý víkend si odvezli bod ze hřiště silného Baníku Ostrava. Kouč Nádvorník nemůže pro tento zápas počítat s Letičem a nejistý je i start kanonýra Wágnera.

Roman Nádvorník je před zápasem odhodlaný: "V domácím prostředí a v dané situaci nám to velí zvítězit. Uděláme pro to maximum a doufám, že budeme hrát tak aktivně jako jsme hráli na Baníku. Hlavně se chceme vyvarovat zápasu s Duklou."

Sigma Olomouc se po úspěšné loňské sezóně, a i sympatickém působení v Evropské lize, zatím výsledkově trápí. V posledních dvou zápasech však přišlo zlepšení, když dokázali porazit Spartu a remizovat se Zlínem. V součtu to ale znamená nelichotivé čtrnácté místo. Trenér Jílek navíc nemůže do zápasu nasadit Hálu, Poloma a Štěrbu.

"Je to soupeř, který je v bezprostřední tabulkové blízkosti. Z tohoto pohledu je to hodně důležitý zápas. Myslím si, že v posledním utkání, které Karviná odehrála v Ostravě, se prezentovala velmi kvalitně. Ukázala i nové tváře, nové možnosti přístupu. Takže očekáváme náročné utkání, ostatně jako každé ligové," ví Václav Jílek.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Čolič, Panák, Janečka, Moravec - Smrž, Budínský - Ba Loua, Lingr, Tusjak - Guba
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Jemelka, Kotouč, Vepřek - Kalvach - Zahradníček, Houska, Plšek, Falta - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.66 - 3.32 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905  (sobota 15:00)
Sobotní odpoledne nabídne utkání mezi dvěma sousedy v tabulce. Mladá Boleslav přivítá na svém stadiónu Klokany a proti nim se jí v poslední době příliš nedaří, když vyhrála pouze dva zápasy ze sedmi.

Domácí jsou momentálně na devátém místě v tabulce, a to i když z posledních třech duelů získali pouze jediný bod. V posledním zápase Boleslav dokonce utrpěla vysokou porážku 4:1 od Sparty. Středočeši mají k dispozici téměř kompletní kádr. Nastoupit nemůže pouze zraněný Fabián.

"V porovnání s vysokou porážkou na Spartě musíme doma přidat na důrazu a pohybu, zpřesnit kombinaci a zvýšit úsilí v touze po úspěchu," ví trenér Jozef Weber.

Hosté se nachází na osmém místě s dvoubodovým náskokem na svého sobotního soupeře. Bohemce se po reprezentační přestávce daří. Po vítězství v Opavě si připsala cennou remízu s obhájcem titulu z Plzně. Klokani mají ale poměrně širokou marodku, utkání v Boleslavi neodehrají Vondra, Jindříšek, Vaníček, Nečas a M.Hašek.

"Mladá Boleslav je takový zvláštní tým. sou nevyzpytatelní, jednou zahrají, podruhé už ne. Nesmíme je pouštět do nějakých šancí, abychom je nedostali do pohody. Zvenku teď vozíme body, takže nevidím důvod, proč by se nám nám to nemohlo povést i v Mladé Boleslavi," říká záložník David Bartek.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Pauschek, Chaluš, Hůlka, Keresteš - Takács, Mareš - Ladra, Přikryl, Konaté - Komličenko
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Dostál, Krch, Šmíd, Schumacher - Reiter, F. Hašek, Bederka, Bartek - Záviška - Hilál
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.99 - 3.68 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SFC Opava - 1. FK Příbram  (sobota 15:00)
V sobotu odpoledne se odehraje souboj dvou nováčku, když Opava přivítá Příbram. Bude se jednat o první vzájemný ligový zápas od roku 2005.

Slezanům se vstup do soutěže příliš nevydařil, pak ale následovalo zlepšení, a i když domácí poslední dva duely prohráli jsou na slušném třináctém místě. Pro Opavu se jedná o skutečně první domácí zápas, protože ty předešlé odehrála v brněnském azylu. Trenér domácích, Ivan Kopecký, nemůže proti Příbrami počítat s vykartovaným Schaffartzikem.

"Hrozně se těšíme na návrat domů do Opavy. Nepochybuji, že nám lidi přijdou pomoct a jsem přesvědčen, že v domácím prostředí a před našimi fanoušky půjdou naše výkony nahoru. Po dvou zápasech bez bodu uděláme všechno pro vítězství. Příbram hraje otevřený fotbal, má v mužstvu hodně zkušených hráčů a po debaklu s Jabloncem se také bude snažit o nápravu," je přesvědčený Ivan Kopecký.

Příbram si do reprezentační přestávky vedla velmi dobře. Pak ale následovaly dva debakly. Nejdříve 4:1 na Slávii a pak 0:6 doma s Jabloncem. Středočeši proto klesli na desáté místo a určitě budou chtít v Opavě zanechat lepší dojem. Na hřišti k tomu však hostům nepomůžou zranění Slepička, Holek a Boháč.

"Prohru s Jabloncem nemůžeme hodit za hlavu. Byly tam věci, které se nám opakují. Ale nesmíme z toho ani dělat tragédii. Místo volna jsem hráčům naordinoval trénink, abychom to probrali. Tým by to nemělo srazit, rány dostáváme pořád a tým se s tím pere," věří trenér hostů Josef Csaplár.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Simerský, Svozil, Helebrand - Hrabina, Zavadil, Jursa, Zapalač - Kuzmanovič - Puškáč, Smola
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Švenger - Nový, Nitrianský, Tregler, Skácel - Průcha, Květ - Hlúpik, Mingazov, Rezek - Fantiš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.91 - 4.39
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fastav Zlín - Sparta Praha  (sobota 17:00)
V sobotu podvečer by zápas mezi Zlínem a Spartou mohl nabídnout atraktivní podívanou. Favoritem utkání jsou hosté, kteří prohráli z posledních deseti vzájemných duelů pouze jediný.

Ševci jsou momentálně na šesté příčce a na sedmý Liberec mají pohodlný pětibodový náskok. Domácí ale poslední čtyři utkání nevyhráli, tuto sérii se jim nepovedlo ukončit minulý víkend, když ztratili vedení proti Olomouci. Zlínu hraje do karet to, že má k dispozici kompletní kádr.

Asistent David Hubáček se před zápasem zamýšlel nad pozicí Sparty: "Dřív bylo těžší Spartu porazit. Samozřejmě liga se vyrovnává, každý může hrát pomalu s každým. Dřív to tak nebylo. Byli jasní dva favoriti, Sparta a Slavie. Teďka je silnějších týmů víc. Že by někdo válcoval ligu, to úplně ne."

Sparta se minulé kolo dokázala oklepat ze dvou jednogólových porážek a vysoko porazila Mladou Boleslav. Letenským tak patří čtvrtá příčka, jejich cíle jsou ale určitě daleko větší. Rudí se nemůžou spolehnout na Ben Chaima, Drchala, Zahustela a Kadlece, kteří jsou zranění.

"Těším se moc, strávil jsem tam tři roky a mám tam spoustu kamarádů. Zlín má jako tradičně velmi dobrý podzim, je to nebezpečný soupeř. Rozehrál se jim Beauguel, které dlouho trápila zranění. Navíc změnili pod novým trenérem rozestavení a hodně se jim daří, ale my to musíme před derby jednoznačně zvládnout," burcuje exzlínský Vukadinovič.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Hnaníček, Buchta, Gajič - Podio - Matejov, Hronek, Jiráček, Bartošák - Beauguel, Železník
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Chipciu, Radakovič, Costa, Čivič - Stanciu, Frýdek, Kanga, Vatajelu - Šural, Tetteh
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.11 - 3.40 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - Baník Ostrava  (pátek 18:00)
V páteční předehrávce Teplice přívítají ostravský Baník. Ten v Teplicích vyhrál naposledy v roce 2008.

Domácí se minulý víkend pod novým trenérem Hejkalem konečně dočkali prvních ligových bodů. Na hřišti Slovácka dokázali vyhrát 2:0 po brankách Vaněčka a Kroba. V tabulce se díky tomu posunuli na jedenácté místo. Teplice se v nadcházejícím duelu nemůžou spolehnout na služby vykartovaného Čmovse.

Tomáš Vondrášek, jenž v pátek oslaví jednatřicáté narozeniny ví, že jeho tým čeká těžký zápas: "Jsou to dobří fotbalisté, hrají dlouho spolu. Myslím si, že mají tým, který nedá nikomu nic zadarmo. Je poctivý, hodně běhavý. Nečeká nás nic lehkého. Po zápase, který se nám povedl, budeme chtít tři body z venku za každou cenu potvrdit, jinak by to vítězství na Slovácku takovou cenu nemělo."

Ostrava se nachází momentálně na čtvrtém místě v tabulce a předvádí kvalitní bojovné výkony. Ovšem s minulým zápasem proti Karviné nemohla být úplně spokojena, když pouze remizovala 1:1. Hostům bude proti Teplicím chybět ikona klubu, Milan Baroš, ten pyká za obdrženou červenou kartu. Otazník zatím visí nad startem Pazdery.

"Teplice jsou po výměně trenérů trošku nevyzpytatelný soupeř. Nový trenér se určitě snaží zakomponovat nějaké nové prvky do mužstva, takže se hůře odhaduje, co nás čeká. Na druhou stranu hráče mají Teplice pořád stejné. Viděli jsme poslední utkání na Slovácku, kde jim pomohl rychlý první gól a od toho se zápas odvíjel. Nemyslím, že by v tom utkání byli lepší, ale kvalitu rozhodně mají," je přesvědčený asistent trenéra Jan Somberg.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Vondrášek, Jeřábek, Král, Krob - Ljevakovič, Kučera - Moulis, Trubač, Hora - Vaněček
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Stronati, Šindelář, Fleišman - Fillo, Jánoš, Hrubý, Holzer - Diop, O. Šašinka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.85 - 3.20 - 2.77
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha12100228:730
2.Viktoria Plzeň1291218:1128
3.Sparta Praha1282223:826
4.Baník Ostrava1273219:924
5.FK Jablonec1271424:1122
6.Fastav Zlín1263318:1021
7.Slovan Liberec1244413:1316
8.Bohemians Praha 19051244413:1416
9.FK Mladá Boleslav1242625:2914
10.1. FK Příbram1242618:2814
11.FK Teplice1233614:2012
12.MFK Karviná1232715:2211
13.SFC Opava1231811:2010
14.Sigma Olomouc1231811:2210
15.Dukla Praha1231810:2110
16.1. FC Slovácko1230911:269

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (663)

Přidat komentář
frankiefcb

V Teplicích jsme taky dlouho nevyhráli. Bylo by to fajn prolomit. Ale halvně bodovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník naposledy vyhrál v Teplicích na velikonoční pondělí brankou Vydry v roce 2010, ne v roce 2008...

A dnes čekám další z mnoha remíz. Na jednu stranu jsem rád, takový bodový zisk je fajn si užívat.

Na druhou stranu, pokud se chceme držet TOP 4-5, tak nám tak nějak asi dochází dech. Chybí kvalita na lavičce...

Ale co, dneska jazda !

Reagovat
ratusek

bodový zisk fajn, ale v první skupině už začínáme ztrácet a zespodu se hrnou. Snad tu první skupinu udržíme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako, zas se nerouhejme, po těch sračkách je to 4.místo prozatimní báječné.

Otázkou je, jestli teď vedení přehodnotilo cíle a chtějí (i díky vstupu nových partnerů) zkusit tu finálovou skupinu, nebo je v prioritě ta skupina prostřední

Ale tak jako tak, poslední dva výkony nic moc (ale zas se opakuji, máme body, wow! ), tak zda bude chtít konzerva udělat nějakou změnu, aby se hrál i fotbal, nebo si pojedeme pro ten bod. Těžko říci.

Ale teď se každopádně v plné nahotě ukazuje, že nemáme tu kvalitu na lávce, když někdo ze základu postihne momentální pokles formy... V tom Baník ztrácí oproti jiným ze špičky.

Reagovat
mayday

To jsem vám chtěl teď přesně napsat. Po letech sraček jste čtvrtí, bilance 7-3-2 je výtečná, upřímně nevím, co víc by jste si přáli. Baník by se měl dívat hlavně pod sebe a pokud bude na konci sezony v první šestce, tak je to prostě super sezóna.

Reagovat
ratusek

Jasně, ale s jídlem roste chuť

Reagovat
mayday

Tak pozor, aby nebyl nebyl zas půst

Reagovat
ratusek

Čekám zase totožnou sestavu, ale nějakou změnu by to chtělo. Bohužel jak píšeš, není na to kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Pánik naznačil, že změny budou.. Uvidíme

Reagovat
KingMaster13

Do zimy nějak tu top 6 uplácat a pak posílit

Reagovat
ratusek

nám to přeješ jen aby tam nebyl Jablonec, ale ten tam budeš mít taky

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Opovažte se dneska nevyhrát Vsadil jsem na vás barák. Pokud ne tak v 5 před Edenem!

Reagovat
ratusek

No my máme v Ostravě stanové městečko, tak tě rádi uvítáme

Reagovat
KingMaster13

Máte štěstí, teď jsem hradní pán

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju že si to rozdáme o 5. místo se Zlínem a Libercem.

Reagovat
Kang & Kodos

To bude bitva, když bude nejlepší skončit sedmej!

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale rum...

Reagovat
ratusek

Nic jiného než remíza nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes cekam kvalitnejsi vykon nez se sberaci kovu, ale zadna hitparada to nebude. S tou parodii na utok si pojedeme pro bod, Bobova klasika. Pripadne to haluzove urvem jako na Bohemce.

Jen skoda, ze nebude Bary. Kdyz je nas zapas v tv tak vzdycky hezky podrazdi ef kavarnu :))

Reagovat
Puskas

Milan bude mít půlku trestu za sebou, tak může požádat o snížení trestu.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal sem si právě, zda už to může zkusit o prominutí zbytku !

Reagovat
Puskas

Ale jinak doufám, že bude aspoň často v záběru kamer.

Reagovat
smazaný uživatel

Opet sem se nemylil.:)

Reagovat
Puskas

Počítám s Jiráskem. Možná i Procházka nastoupí.

Reagovat
Banger

Nějaké změny udělat musí. Poslední dva zápasy byly křeč. Docela už vyhlížím i přestupy. Potřebujeme nutně rozšířit kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Procházka dneska podle mě bude určitě.. Uvidíme co Jirásek, těžko říct, místo koho by šel (Ondra Šašinka?).

Reagovat
Puskas

Asi jo. Hrubý by tak hrál ofenzivněji. A jsem zvědav na Filla, bude hrát proti svým.

Reagovat
smazaný uživatel

To už hrál i loni a celkem bez problémů. Každopádně sestava s Jiráskem Janošem a před nimi trojice Holzer (snad se vrátí do formy), Hrubý a Fillo zní celkem dobře.. Diop na hrotu pak svoji klasiku udělá..

Reagovat
Puskas

Já to s Fillem myslím právě v tom pozitivním duchu - jak ho to vyhecuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Aniž bych chtěl nějak snižovat sílu soupeře, takhle slabé Teplice dlouho nepamatuju. Jestli někdy vyhrat na Stínadlech, tak dnes. Mít v sestavě Baroše, vsázel bych baráky...

Samozřejmě to ale může dopadnou úplně jakkoliv, prohra by pro mě ale byla velké zklamání.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
andrew96

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

A to nevíte, že v tom bude dnes spát... btw: Ščasný: "Celý ten jejich způsob hry je velice nechutný."

Reagovat
Puskas

Jako že se nepřevleče do sparťanského pyžama?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak má to být nechutný, takže nepřevleče.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

2:1, zvedáme se

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, otázka je, co s zápasy, kde by třeba nastavení bylo 16 minut kvůli čemukoliv a jednomu týmu by se zranil hráč..

Reagovat
Kang & Kodos

Píčovina. Pak se nebude hrát od 85. do 90. minuty, protože se bude nonstop střídat. Snad neni problém pro rozhodčího přídat něco ještě k nastavení, když někdo střídá. Nehledě na to, že zdržování se tim opravdu nevymýtí

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ti rozhodčí se prostě bojí nastavit.. Nebo třeba výkopy golmanů, kurva proč se všichni bojí dát brankáři žlutou, když nerozehraje do 6 sekund?

Jasně, ze začátku vyloučíš 4-5 golmanů, ale pak se to naučí a nebudou zdržovat..

Já osobně radši uvidím střídání v 85-90 minutě a posledních 5 minut třeba bude prostě boj o body, než když veškerý boj končí v 85. minutě a pak už je to jen střídání a simulace..

Reagovat
Puskas

U toho rozehrávání to lze udělat jednoduše - písknu a hrajem, jak ne (do těch 6 sekund), karta. Střídání v poklusu - jako na vojně. Někdo je vyčerpaný? Ok, ale do této chvíle normálně běhat mohl. Klidně ho může rozhodčí v poklusu vedle něj popohánět celou cestu, bude to sice vypadat bizarně, ale co.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je to jednoduché. Ale třeba u těch golmanů se prostě toleruje všechno.. Minimálně 5 krát to golman musí porušit než dostane ŽK. PAk se to ale stejně toleruje..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tě ještě tě sere ten Berkovec? Choval se snad ještě hůře než ten z MB co dostal červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

No, už jsem viděl horší.. Třeba Pavlík co chytal za Kladno a vlastně i za Plzeň, to byl v tomhle mistr čurák..

Reagovat
smazaný uživatel

Toho si nevybavím.

Reagovat
Kang & Kodos

Po tom, co jsem trpěl 7 minut při Baník-Sparta, už se strachem od rozhodčích striktně nesouhlasím s golmanama souhlas. Klidně ať to z 6 vteřin trochu zvednou, ale ať se to opravdu dodržuje. A do nastavení ti stejně v 95% případů zbyde jedno střídání, jestli vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

No mi příjde, že rozhodčí mají spíše problém nastavovat zdržování v tom nastavení.. Tam se kolikrát nehraje ani polovina času..

Reagovat
Kang & Kodos

No jo, ale to je normální po celejch 90 minut, jak se vlastně píše i v tom článku. Možná by tomu pomohl čistej čas.

Reagovat
taws

Lepší by bylo zavést nějakej časovej limit na to střídání. Trvá ti víc než 15 sekund než se odšouráš že hřiště, dobrý běž si sednout na lavičku, ale už za tebe nepustí na hřiště novýho hráče

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Blbost to je. Co když někoho fakt chytnou křeče, nebo se zraní? A čím je to nastavení tak výjimečné, že by pro ně měla být jiná pravidla?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, jak by krásně vymizely ty falešné křeče, které postihnou v 99% vždy vedoucí tým..

Reagovat
Hokaido

Jak by vymizely? Podle mě by to v tomhle ohledu neznamenalo vůbec žádnou změnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, nepřemýšlel jsem u toho. Kurva, jdi do hajzlu.

Reagovat
Hokaido

Omluvám se, fakt jsem to přehnal.

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra to bude už jen měsíc.

Reagovat
Hokaido

Utíká to.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se vrátím ke kořenům, stejně jsem pro všechny lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Strašná deblita.

Reagovat
smazaný uživatel

blbost, nejlepsi reseni je jednoznacne cisty cas. toho se ale v konzervativnim fotbale asi nikdy nedockame..

Reagovat
mayday

Tak aspoň čistej čas v nastavení. Tam bych o tom vůbec nespekuloval. Často sudí nastaví 4 minuty, borec si lehne, nehraje se minutu a půl a pak nic, ukončí po čtyřech minutách.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, více mě sere to zahazování/zakopávání míče když ho má mít druhý tým. Budu se opakovat, ale házená je v tomhle super - rozhodčí pískne a hráči se balonu nedotknou a utíkají bránit. Pravidla jsou možná v obou sportech stejná, že se to nesmí, ale stejně se to ve fotbale nedodržuje

Reagovat
Logan

Ty vole oni řeší takový kokotiny, fakt!

Celý tohle má tak primitivní řešení. Jakmile tě ošetřují, zůstáváš 2 minuty za lajnou než tě pustí zpátky do hry. Pokud je hráč opravdu zraněnej, stejně to tak většinou je, a pokud simuluje, tak si dobře rozmyslí jestli se bude válet ve hřišti nebo rovnou zdrhne za čáru.

Na to by se měli zaměřit nejdřív.

Reagovat
Hokaido

Mladej Hašek bohužel do Slavie.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Hokaido

Nechceš ho?

Reagovat
Losinho

Přijde mi takovej nijakej, nevim no..

Reagovat
Kang & Kodos

Je to maratonec, pro Trpiše ideální.

Reagovat
KingMaster13

A k vám má jít prej Panák Nechcete si to prohodit?

Reagovat
Losinho

a k čemu nám jako bude šestej stoper?

Reagovat
KingMaster13

Stoper, záložník, útočník, dost možná i golman. Neber takovýho lepiče děr Navíc stoper evropskýho formátu

Reagovat
Blasphemer

Takhle pohrdat nejlepším stoperem v lize.

Reagovat
Losinho

za chvíli máme zpátky reprezentanta Jugase

Reagovat
Blasphemer

Reprezentant Jugas vs. reprezentant Kúdela, to bude krásnej boj o to jedno místo v sestavě.

Reagovat
KingMaster13

Tak nějakým reprezentačním startem se může pochlubit pomalu půlka ligy

Reagovat
ratusek

Ordoš

Reagovat
Losinho

Jugas dal i gól!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Jugas u nás nikdy nehrál ani z poloviny tak jako teď Kúdela, nebo dokonce jako teď Ngadeu navíc je tu Deli, žádnej boj nebude

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Hokaido

Kde tohle vzniklo?

Reagovat
Kang & Kodos

Kaya-Panák, to bude lepší než Škriniar-Škrtel. To snad ani nebudeme muset hrát s gólmanem

Reagovat
db18

Za Součka...

Reagovat
M0rb1D4S

To bych pěkně prosil. Když už by měl Filip odejít, tak ať je to radši Slavie.

Reagovat
Coutinho10

kde si to četl ?

Reagovat
smazaný uživatel

No jasne. Bez si pismenkovat o ligach o kterych aspon neco vis.

Reagovat
Hokaido

Klasik.

Reagovat
smazaný uživatel

No to ses v ramci v nasi ligy ty. Haskovci nemaji na sks... Necti blesk, sport a podobne.

Reagovat
Hokaido

Uvidíš. Blesk zásadně nečtu, zase jsi mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

No já když jsem viděl tiki-taku a tam Trpiš Haškovi několikrát lezl do zadku s tím jakej je to klíčovej hráč Bohemky, tak mě taky napadlo, že má do Slavie nakročeno.

Reagovat
Kaspar
Reagovat
sosna

... a položili by za klub vlastní život.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
ratusek

Kurňa ten Prochy se nám na to vysere

Reagovat
Riviera Kid

OT: Když tady vidím ten odkaz na Twitter. Před pár dny jsem si tam udělal účet a nějak nevím koho sledovat. Mám tam zatím vesměs politiku a už mně z toho mrda. Koho byste mne doporučili?

Reagovat
ZB 07

Montyho

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

To je lidí

Reagovat
ratusek

Hora pěknej zmrd a on mzůu nedá ani žlutou

Reagovat
FCSL

Ten Král dělá i stejný chyby jako Luiz

Reagovat
Banikovec7

Paráda

Reagovat
Shevchenko

Parádní volej

Reagovat
salami

Vaněček supr účes, jsem rád že melír z českejch trávníků ještš nevymizel

Reagovat
Shevchenko

Proč mají Stínadla tak debilní tvar? Až dneska jsem si toho všiml když tam nikdo není. To jen kvůli asi stovce míst navíc?

Reagovat
smazaný uživatel

Az tu nekdy budes tak mudruj. Stinadla jsou fajn

Reagovat
JarousFCB

Ale tvar mají fakt zvláštní. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale i tak to vypada lip nez na 88% stadionu.

Reagovat
Shevchenko

Nechce se mi tam. Cype.

Reagovat
smazaný uživatel

To s

Reagovat
smazaný uživatel

To ses c

Reagovat
smazaný uživatel

A seru na tebe

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Bleh...Mlceti zlato... :-/

Reagovat
Shevchenko

Proč?

Reagovat
Shevchenko

To vám tak vadí že nejezdím na výjezdy nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadi, ze nejezdis, probůh, tva volba. Ale napsat ve stylu "pche, nechce se mi tam" je chtě nechtě az degradacni pro ty, co si brali volna, jen, aby videli Baník

Reagovat
Shevchenko

To byla jen má volba, já si vážím všech co jezdí na Baník, vás fakt obdivuji já takový nejsem a holt jezdím jen na domácí zápasy, nestydím se za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo cajk, vsak ja te nehanim, jen to, co se vypsal zapusobilo vazne jak rudý prapor na byka...

Jebat, mame 3 body, coz sem vazne necekal

Reagovat
Shevchenko

Tak cukr na mě pořád útočí, jinak ho mám rád, kdyby furt nestříkal nad Zemanem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Delej si co chces. Ale kdyz ti nekdo kdo v TPL byl, napise ze to je ok tak tu hloupe nekopej kolem sebe a uznej, zes napsal picovinu. Kdyby ses o Banik staral i ve druhe lize, tak bys poznal, ze sme jeli na mnohem horsi mista.

Reagovat
Shevchenko

stejně tě mám rád

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tebe ne. A jeste ti dluzim reakci z polocasu, tak se tes.

Reagovat
Shevchenko

Napsal jsem, že ten stadion vypadat debilně, jestli ti ti to nepřipadá tak ok.

Reagovat
Shevchenko

Už to vypadá dost debilně

Reagovat
bobis21

za mě jeden z nejhezčích stadionů v lize - víc se mi asi líbí jen Hradiště a Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Tvaru jsem si nevšimnul. Mě zaujal ten asi desetimetrový pás trávy na stranách hřiště. Oproti Vítkovickému půlmetru je to sice super, ale na fotbalovém stadionu by stačily tak dva metry.

Reagovat
Blasphemer

https://ctrlv.cz/1Da7

Ty statistiky vážně sedí? To musí bejt super mač.

Reagovat
Losinho

Teplice měly nějaký střely mimo

Reagovat
Banikovec7

Už to doplnili A na naše poměry mi to dnes nepřijde tak nudné

Reagovat
db18

Reagovat
Banikovec7

Ostrava - Monty zatím 3:0, tak jen tak dál

Reagovat
Coutinho10

jinak celkem paradox, že gol dal zrovna Jánoš, protože dnes jsem náhodou narazil na tweet právě o jeho tátovi...musel mít hodně těžký dětství

https://twitter.com/OndraZlamal/status/862966219498024961

https://www.lidovky.cz/lide/pohnute-osudy-oblibeny-golman-janos-zemrel-pri-autonehode-zradila-ho-rychla-jizda.A160205_175238_lide_ELE

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavej příběh, díky

Reagovat
Han střelil první

Jaký Mešanovič? Co zase ten Karoch blbne?

Reagovat
Banikovec7

Mešanovič a Jiránek

Reagovat
Puskas

Že neřekl Jirásko.

Reagovat
Losinho

Jemu už je 60

Reagovat
db18

A díky vyvážené stravě v podobě tataráku naloženém v olivovém oleji stále vypadá na 40.

Reagovat
Kepy_FCB

A klystyrum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Coutinho10

předposlední věta, že už neni tolik impulsivní jo ? to bych chtěl vidět, ale hlavně že bude teď víc ve studiích na O2

Reagovat
smazaný uživatel

FNL OT: Celej druhej poločas hrajem hovno a pak v 96. gól na 1:0

Příště s Budějkama to bude hodně důležitý.

Reagovat
ratusek

Hrajete bídu ale vyhráváte. V Budějkách tohlw ale stačit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš vždycky hrajeme jeden poločas hodně dobře a jeden hodně špatně.

Reagovat
ZB 07

a my dneska v Hradci beztak prohrajem v poslední minutě 2:1...

Reagovat
smazaný uživatel

Koukejte vyhrát

Reagovat
ratusek

za barák na vás dám výhru. už to musíte urvat proti favoritům když zoufalcům body pouštíte

Reagovat
ZB 07

Tak já dám za barák neprohru Hradce a možná se budeš radovat

Reagovat
Coutinho10

to se ti s kurzem 1,36 moc nevyplatí

Reagovat
smazaný uživatel

Sázet barák na Brno, to už musíš být vážně šílenec

Reagovat
smazaný uživatel

Beru zpět.

Reagovat
Firkraag

Souboj stadionů

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

ouuu Diviš co chybělo...

Reagovat
Banikovec7

Nejlepší gólman ligy

Reagovat
ratusek

Laštyyyy 3 body v suchým. Teplice totálně marné. S takovouhle půjdou do té třetí skupiny

Reagovat
Puskas

2. půle se hodně zvedly, ale Lašty jeden z nej zákroků ročníku.

Reagovat
ratusek

no zvedly, ale nic moc. Lašty klasicky zákrok kola jako každý týden a pak to bojovností urveme. Jsem z téhle sezony nadšen ale v koutku duše mě ztráty se zmrdečkama minulý týden serou a i v Bolce. bysme byli první touhle dobou. s jídlem roste chuť no ale jsme si vědom toho že těžíme dost nad plán a že kádr máme strašně uzký. hlavně v utoku trpíme. Diop je vše možné jen ne zakončovatel, včera to Karoch nebo kdo to komentoval řekl dobře, Diop vše vybojuje, ale finální věci má tragické

Reagovat
Puskas

Kádr je určitě třeba rozšířit - určitě pravého obránce, ten Mešaninov tam vůbec nesedí a i ten Pazdera, i když není špatným je nahraditelný; pravého záložníka a jednou do středu, plus toho útočníka. Bary asi po sezoně končí, Kuba Šašinka na to nemá, Ondra může být dobrý, ale potřebuje hrát v tandemu. Třeba s tím Diopem, s nímž měl ten Karoch pravdu - je hodně cenný v poli.

Reagovat
HorajzmAmmann

s tím Diopem to platilo do doby, než začal ztrácet a zajebal každý balon (to je tak poslední 3 zápasy)

Reagovat
ratusek

škoda, že se tím hattrickem nerozstřílel. Přijde mi, že je teď ještě horší než na začátku sezony. Jenže Bob ho neposadí, přitom duo Baroš Šáša by mohlo být super. nicméně potřebujeme jednoho beka a jednoho utočníka nutně v zimě, no i asi do zálohy někoho na křídlo. takže do každé řady jednu posilu ideálně do základu, ale kde je vzít.

Reagovat
HorajzmAmmann

klidně bych zalovil v Teplicích, takový Hora nebo Žitný by určitě pomohl. Z MB třeba Pauschek a Beauguel má na svoje minuty každou sezonu slušná čísla... hráčů je dost. 2 až 3 najdem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2018-19/348563/straka-chce-zase-trenovat-v-cesku-zamlouvalo-by-se-mu-slovacko.html

Ale jo, bral bych ho, dokázal by je vybláznit a to teď potřebujeme nejvíc, snad mu dají nabídku

Reagovat
Blasphemer

A o zimní přestávce zas hledat někoho jinýho...

Reagovat
Kang & Kodos

Na sestavu jsem zvědavej. Já bych vyměnil snad jenom Uroše za Štětinu (zajímalo by mě, proč ho Ščasný najednou úplně odstavil). A kvůli kartám možná Tetteha, ten má teď formu jak blázen a v derby by mohl hodně chybět.

Reagovat
Blasphemer

Že někdo jako Radakovič hraje základ ve Spartě i přes to všechno, co letos předvedl, je pro mě neskutečná záhada. Hlavně, když je k dispozici právě ten Štetina.

Reagovat
Kang & Kodos

Nejhorší je, že on je schopnej pravidelně hrát 90 minut celkem dobře, ale k tomu skoro vždycky vymyslí aspoň jednu kokotinu. A "hráč kabiny 17/18" aka "vydržel celej rok v základu a vypadal jako profi fotbalista" by určitě horší nebyl.

Reagovat
ratusek

Tak normu jedné žákovské hrubky má i Frýdek

Reagovat
Kang & Kodos

Ten jich ale dělá míň a většinou se to dá ještě uhasit. U stoperů a golmana holt každá chyba vynikne mnohem víc, protože s tim už se pak toho moc dělat nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Co kecáš. On právě hraje dobře a za celou dobu udělal, tak 3 chyby ale u stopera to je holt vidět. Není to žádnej technik ale soubojově je skvělej a přesně to jsme nutně potřebovali. Nedostáváme moc gólů i díky tomu, že to vzadu ty stopeři odtrkají. Štetina rozhodně žádný super výkony nepředváděl. Radakovič je určitě lepší. V loni se nám obrana i kvůli stoperům úplně rozpadala.

Reagovat
ratusek

Tvl dyt Radakovič těch hrubek za zápas udělá mraky. minule ho od další odpískané zachránilo video i přes to, že to byla jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Neudělá těch hrubek mraky tvl. A minule to penalta nebyla ani náhodou.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Podle komise a zdravého rozumu to penalta nebyla. Nelze za šáhnutí písknout penaltu. Uprostřed hřiště by si toho Komličenko ani nevšiml.

Reagovat
mayday

Radakovič je neskutečný kopyto a ještě navíc vemeno, co je schopný udělat kiks v podstatě kdykoliv. Taky nechápu, že hraje.

Reagovat
Kypřící prášek

za kamenozrouta

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
C-M@ster

„Michal Beneš, co vím, nikdy nebyl obviněn. Ano, objevil se v odposleších. Ale my hledáme kvalitu,“ reagoval Wilczek.

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal/348451/benes-se-vraci-k-sudim-skraloup-z-afery-pry-nevadi-pujde-k-projektu-var.html

Reagovat
ratusek

Reagovat
Euphael

Jak je na tom Sigma se stopery? Bude tam zase Vepřek? Sance ze se vrati Jemelka?

Reagovat
Greny

Polom out, Jemelka taky , Kotouč a Štěrba trénovali v týdnu - rozhovor z odnesou s Jilkem

Reagovat
Euphael

dik

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak k včerejšímu zápasu - psolední dobou ty výkony nejsou moc OK, to víme všichni. Vepředu nikdo nepodrží balon takže Baroš chybí víc než jsem čekal. Na to má Baník hru postavenou - balon rychle dopředu Baroš podrží balon a rozehraje do strany... teď tam ztracáme každý míč a to se pak nedá hrát.

Na druhou stranu - bodovat i když se herně nedaří je super. Výhry venku už nebudou náhoda.

Reagovat
Euphael

Dival jsem se na zbyly podzimni los a mate realnou sanci udrzet se pred zimou v prvni trojce

Reagovat
HorajzmAmmann

hrajeme snad 4 zápasy doma a 2 venku, ale musíme tomu jít naproti a ne hrát tak jako poslední dva zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Což je docela tristní, že bez Baryho je takové, jak to je...Máš pravdu.

Včerejších posledních x desítek minut bylo šílených, závěr psycho..O to více naštve, že ve druhém poločase jsme tam měli myslím dva nadějné protiútoky (z toho jeden byl proveden velmi pěkným ťukesem), ale to ve finále zajebali...Škoda, dát na 2:0, nemuseli být nervy,

Na druhou stranu si té výhry a těch bodů vážím, je to super !

Reagovat
Greny

OT:

Švancara Petr 77110215 49

Červená karta během zápasu, Použití pohoršujících, urážlivých nebo ponižujících výroků nebo gest, S použitím hanlivého výrazu vysokým tónem v přerušené hře, cituji: Na tu kartu ti seru! Při vyloučení jeho spoluhráče č. 7 v 87' vešel daný vyloučený hráč cca 5 m do HP v prostoru H PÚ a gestikulací očividně protestoval vůči rozhodnutí R.

Reagovat
Kang & Kodos

Vysokým tónem

Reagovat
pepinho2
Reagovat
HorajzmAmmann

ale když to udělá Baroš tak je zle

Reagovat
pepinho2

V nižších soutěžích jsou tresty mnohem horší než v nejvyšších Tam za úplnou kravinu dostaneš 5+ zápasů

Reagovat
Greny

Zas na druhou stranu já před měsícem dostal žlutou za nic... Faul zduchalo se to.. a rozhodčí bez pryč , říkám budu rozehrávat ten primak a on mi řekl jak chceš a žlutá

Reagovat
pepinho2

klasika To je úplně jiný svět

Reagovat
mayday

Nám pískal poslední zápas totální vychlastanej zmrd, absolutně ignoroval fauly domácích a když jsme se mu snažili napovědět, ať dává žlutý, než se někomu něco stane, začal pištět, ať na něj nešaháme (nikdo se ho nedotkl) a sekat žlutý nám za řeči. Rozhodčí v nižších soutěžích jsou hrůza děs. Málokdy je opravdu normální rozumnej rozhodčí.

Reagovat
ratusek

"co to pískáš" za žlutou

Reagovat
Coutinho10

Valeš

Reagovat
doshcz

Reagovat
Firkraag

Fandit Bohemce je prostě utrpení

Reagovat
ratusek

Bolka příčku od 1. skupiny

Reagovat
Firkraag

To 6.místo (možná i pátý) bude fakt za trest

Reagovat
ratusek

tak hraješ s tím nejlepším, ale většinou venku no. a naopak být sedmý je asi nejlepší, hraješ doma a pak baráž o EL. Ale jistej si tím nejsem, moc sem to nestudoval jak to je

Reagovat
doshcz

na jednu stranu je asi uplně jedno jestli tu EL bude hrát z naší ligy 5. nebo 7. tým :D

Reagovat
Banikovec7

Kdyz jsi 7., tak musis vyradit 2 soupere a pak jeste porazit 4. nebo 5., s tim, ze ty prvni 2 kola se hrajou doma-venku, takze nejaka vyhoda to moc neni.

Reagovat
Firkraag

To jo, ale je pravděpodobný, že z toho 6.místo vůbec nebudeš mít nárok na to 4./5. místo vůbec dosáhnout.

Reagovat
Banikovec7

Jo to jo, jen jsem chtel rict, ze pak uz je uplne jedno jestli 7. nebo 10.

Reagovat
Firkraag

tak záleží, kde bude ta bodová propast no. Když se podíváš na nedávné ročníky, tak většinou je mezi 5-6. týmem, nebo 6-7. týmem. Ale záleží taky, kdo vyhraje pohár, pak i to pátý místo může bejt úplně na hovno. Ale uvidíme, pokud odskočí ta "velká" trojka, tak to může bejt dobrý. Baník, Zlín a Jablonec mohou být hodně blízko u sebe. Tak uvidíme :)

Reagovat
ZB 07

Obrana Příbrami

Reagovat
Banikovec7

Jestli nezacnou hrat jinak, tak podle me jasny sestup, sice pekne, ze se snazi hrat kombinacne, ale nevim jestli to ma smysl, kdyz na to ti hraci absolutne nemaji.

Reagovat
doshcz

Příbram po tom hype jasnej sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Hype Csaplár skončil. Ještě ho někdo bude cpát do repre?

Reagovat
djiros

Neproměnit penaltu proti Šromovi je na roztrhání registračky.

Reagovat
Kang & Kodos

Proč měnit stav 0:2?

Reagovat
djiros

S takovou dlouho nebude, ale jinak máš samozřejmě pravdu.

Reagovat
KingMaster13

Takže tam zase pošle Voltra a bude z toho 0:6

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto, neumí chytat penalty?

Reagovat
doshcz

Komličenko dobrý herec

Reagovat
Coutinho10

myslis ze nebyl faul jo ?

Reagovat
doshcz

vypadalo to že spíš ne a jestli jo tak tomu hodně přidal, ale ten přímák kopl skvěle

Reagovat
Coutinho10

jojo az do Liberce

Reagovat
Firkraag

Dneska je to asi dost jedno

Reagovat
Coutinho10

ze zacatku tam byly nejaky naznaky od Bohemky...skoda

Reagovat
Losinho

Skácel zahodil penaltu kvůli pasti

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Po který dostali 5:0 Voltr efekt

Reagovat
db18

Reagovat
Erialdur

Jsme bez stoperů skoro. Dá se čekat, že to budeme hrát na remízu. Snad to udrží.

Reagovat
ZB 07

Směrem dopředu ale nemáte špatnej tým, podle mě tam můžete i vyhrát.

Jinak ty statistiky už opravili, to 0:0 na střely mi přišlo nějaký podezřelý

Reagovat
Erialdur

Na papíře možná. Ale většina je totálně bez formy.

Reagovat
FCSL

Komli 12. gol ve 13 kolech Dobrej válec

Reagovat
Coutinho10

jistota do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Poslední minuta poločasu a hráči Příbrami si vyměňují 200 přihrávek v půlícím kruhu, stejně jako skoro celý poločas Přitom už minule se jim Pepiho past neosvědčila.

Reagovat
smazaný uživatel

RIP Opava past přímo proti samotnému mistrovi

Reagovat
KingMaster13

Takže 6:0 jako minule s Jabloncem

Reagovat
Coutinho10

je tam Voltr, takze jo

Reagovat
Kang & Kodos

Kanga radši vůbec neni v nominaci A už podle sestavy to jasně vypadá na 3-5-2

Reagovat
doshcz

abysme to bez nej venku zvladli.. cekam remizu

Reagovat
Kang & Kodos

Šlo to na Baníku, proč ne ve Zlíně

Reagovat
doshcz

jinak ta sestava je dost divná.. Sáček si zase nekopne a Vatajelu hral minule dobre ne?

Reagovat
Greny

Mě snad přijde lepší kdyby hrál a vyhráli jste a nehrál derby

Reagovat
pepinho2

Šural podhrot?

Reagovat
Kang & Kodos

Asi jo. Ten mi do toho jedinej nesedí, ale 4-4-2 s křídlama Čivič-Šural mi už přijdou jako úplná kokotina.

Reagovat
pepinho2

se Šuralem kdekoliv je to úplná kokotina, momentálně

Reagovat
Kang & Kodos

Neuděláš nic, jednou je to kapitán, tak bude hrát furt. Ale on většinou střídá repre formu s obdobím, kdy je úplně k hovnu. Tak by se mohl pomalu nahodit do druhý fáze.

Reagovat
pepinho2

On je většinou herně k hovnu vždycky, ale občas má to období, kdy mu tam všechno padne a dokáže si najít dobrou pozic, no

Reagovat
KingMaster13

Občas má zápas kdy dá hattrick a pak je 2-3 zápasy k hovnu no

Reagovat
pepinho2

Reagovat
SpartaOvenka

Tak spíš se bude hrát nějaké 3-4-1-2 dle té sestavy, ale uvidíme no.

Reagovat
Coutinho10

jsem zvedavej, co u nas zitra Hušby, ale skoro bych rekl, ze bude hrat, protoze je vykartovany Boril a Misa, takze to uz by bylo velky oslabeni, ale Puskas ho ma jako kapitana, takze bych jeho posetreni uvital

Reagovat
KingMaster13

Hušby nesmí hrát, jestli se vykartuje na derby tak to bude průser. Duklu snad nějak ukopeme i bez něj

Reagovat
Coutinho10

uvidime, ale kdyztak je snad zvlast doma schopnej si to pohlidat

Reagovat
KingMaster13

No ale znáš to může se do něčeho přimotat, nebo i ten rozhodčí když bude chtít mu dát kartu tak mu jí dá, ne já bych ho rozhodně hrát nenechal. Obranu máme dobrou a gol od nich nedostaneme. A snad tam po nějakým rohu někdo něco trkne. Hušbyho nechat hrát je risk jako kráva

Reagovat
Coutinho10

j ja i vzhledem k fante souhlasim ...Puskas asi ne

Reagovat
KingMaster13

Už jen kvůli tomu aby tam kvůli své minulosti sral ty fanoušky tak prostě hrát musí Fakt raději ať sedí s tou Duklou

Reagovat
Coutinho10

a kdyby treba chtel dat gol...

Reagovat
PlackaSKS

Až v pondělí, ne?

Reagovat
Coutinho10

jojo, spatne jsem to napsal jinak nas duel mozna tahle situace rozhodne,tak jsem zvedavej, ale zatim se to pro me dobre vyviji, Komlichenko vs Diop zatim rozhodujici faktor, protoze jinak tu sestavu mame skoro az na chlup stejnou jinak pochvala za dobrou taktiku, ze si mi chtel dobre vyblokovat tym (hlavne obranu) a celkem se ti to podarilo, ale mame oba jeste par hracu rozdilnych, takze max. nejaky goly + asistence to muzou jeste rozhazet + kapitani samozrejme, tak uvidime, jak to dopadne

Reagovat
KingMaster13

Tuhle taktiku já mám nejraději Třeba Lichnovi jsem vyblokoval kapitána Jenže bohužel on vsadil na obranu Baníku a tím si mě namazal na chleba

Reagovat
Coutinho10

jj jo když se to povede, tak to je super, ale obrana základ no já to chci hrát jako Slavia, aby se soupeř přizpůsoboval mně , ale samozřejmě se většinou kouknu, jak to skládá, abych měl trochu přehled, co by mohlo platit, ale je tu u nás i soupeř, proti kterýmu bych šel s blokací týmu skoro určitě na nějakých 70-80 % a to nani92 , kterýmu jsem i psal, ale vypadá to, že to hraje spíš po stylu Fanligy, kde ten tým minimálně mění a nosí mu to 3 body, takže speciálně on, pokud na něj narazim, tak tam se určitě přizpůsobim jeho týmu a drobně poupravim tak, aby to stačilo na 3 body

Reagovat
KingMaster13

Já vymazal takhle podobně Kanga A mě to i baví, jsem prostě hráč taktik I u Lichny se mi to celkem povedlo ale udělal jsem chybu, že jsem nevěřil na čistý konto Baníku

Reagovat
Coutinho10

jojo taky mám rád taktický uvažování....a když se to zadaří, tak to je super ale někdy kolikrát je lepší i některý ty hráče, kterým nevěříš tam nechat...nebo u obrany aspoň třeba z poloviny, protože nikdy nevíš a pak se to těžko nahrává někde jinde, když ti ta obrana odskočí

Reagovat
KingMaster13

U obrany nerad sázím na 1 tým, krom nějaké tutovky, či když není kde. Třeba minulé kolo jsem musel vsadit na Slávisty v Liberci, protože Plzeň hrála na Bohemce a Sparta s ofenzivní Bolkou pro příklad

Reagovat
Coutinho10

j tam ja to rozdeloval, protoze to bylo slozity....ale obcas me nastve, kdyz je nejaka tutovka a ja to radsi rozdelim a ono by to vyslo na toho favorita a ten zbytek nevysel, takze to je na pocitu no...obranou si muzes hodne pomoct nebo naopak se dostat do nevyhody

Reagovat
KingMaster13

Třeba Lichna mě tou obranou Baníku tohle kolo vysloveně podělal Pak už se ta ztráta hrozně blbě honila

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíce potěší získané body z tvého oblíbeného týmu.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Já nepřemýšlím nad soupeřem vůbec a celkem se mi daří.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si mám představit taktiku blokace? Chápu princip, ale k čemu je to dobré? Stejně musíš trefit něco navíc.

Reagovat
KingMaster13

Tak já rád vyblokuju kapitána a golmana, protože tam často sám moc štěstí nemám a pak doufám, že budou mít víc ti 4 hráči které mám jiné od protivníka

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost rizikové ne?

Já třeba nemám problém připustit, že Krmenčíka dávám s výjimkou těch těžkých zápasů všude.. Ono se to prostě celkově vyplatí. Teď jsem i věřil nule Baníku no, protože gólů moc nepouštíme a v Teplicích to nikdy nebývaly přestřelky. Uvidíme, jak to dopadne.

Reagovat
KingMaster13

Já jsem vám moc nevěřil teď po těch bídných výkonech chyba no, navíc jsem se bál i dost remízy a z té by těm obráncům toho moc nekáplo. Proto jsem tam narval levné Slávisty u kterých jsem věděl, že nahradí naše vykartované a Plzeňáky. No a oba zklamali

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, moje taktika byla jasná. Dobrý los má Plzeň, Slavia a my bychom to mohli uhrát na nulu. Plus teda mi zbývala nějaká místa tak jsem tam nacpal sparťany.

Ale je pravda že Slavisty jsem trefil výborně no.

Reagovat
KingMaster13

No nic gratulace Příští kolo ti to snad vrátim

Reagovat
Coutinho10

* a sry videl jsem P a cetl jsem Puskas

Reagovat
Coutinho10

jinak co tvuj nazor na Hušbyho...setrit jako oni Kangu nebo ho nechat hrat, aby ten stred byl kreativnejsi i za cenu rizika zluty karty ?

Reagovat
PlackaSKS

Puskas placka, skoro to samý :) jasně šetřit. Střed ve složení souček, traore/Sýkora, baluta/Matoušek musí na duklu stačit....

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Rozhodně šetřit, sice to bude ztráta ale jeho absence pro derby by byla daleko větší rána. Navíc on jakožto bývalej sparťan, tam bude všechny srát a o to jde

Reagovat
Kypřící prášek

Konecne nejaka poradna crazy sestava, uz to byla nuda

Reagovat
ZB 07

Zavoš

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

obcas ho zkousim brat i do fanty

Reagovat
KingMaster13

Ten Csaplár tu Příbram tím svým ofenzivním fotbalem ještě zabije.

Reagovat
FCSL

Aby ten jílek fakt nakonec nešel. Dneska je to od Sigmy zoufalství

Reagovat
FCSL

Tak ještě asi ne

Reagovat
Liquid

pěkně Sigma Tak co, Jílek bude nahrazen ještě dnes nebo to ještě počká do té doby, než se propadne za Slovácko ?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
sosna

Honem sis přispěchal nasrat do huby?

Reagovat
Liquid

i ten nejtragičtější tým ligy jakým Sigma spolu se Slováckem je se dokázal 3x ukopnout že jsem tu TV zapínal za stavu 2:1

Reagovat
Liquid

myslel sis na poháry ještě v srpnu a je z toho holý boj o záchranu, chápu, že tě to štve

Reagovat
sosna

Já tady dneska nejsem ten naštvanej, mindráčku.

Reagovat
Erialdur

Ve hře o poháry pořád jsme. Momentálně ztracíme 1 bod na 10. místo.

Ale můžou se vyplnit i tvoje sny o našem sestupu. To se může stát. Však jsme vesnický klub z Asie ne?

Reagovat
db18

Reagovat
Erialdur

Reagovat
Liquid

no tak, uklidníme se hovada

Reagovat
Erialdur

Reagovat
Funkmaster

Ty drž radší tlamu, demente

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Yusuf vali sam od pulky na brankare a uklidi to 5 metru vedle tyce

Reagovat
smazaný uživatel

Komlicenko uz zacina prerustat nasi ligu...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bolka je nejzábavnější tým v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Panák se zraní a obrana úplně v prdeli

Reagovat
ZB 07

Sigma ty vole

Reagovat
KingMaster13

Hezkyyyyyyyyyyy Sigma

Reagovat
Banikovec7

To je tak, kdyz vystridate nejlepsiho stopera ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už je stejně myšlenkama jinde

Reagovat
Banikovec7

Na Letne?

Reagovat
smazaný uživatel

To už záleží na Wolfovi

Reagovat
Coutinho10

Lalkovic fakt famozni

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Ako hral chalan?

Reagovat
Coutinho10

hral něco přes 20 minut, ale bylo znát, že si věří, že je nahoře, protože kromě toho rozhodujícího přesnýho centru na Dvořáka, kterej znamenal gol na konečných 3:2, tak i v kombinaci byl dobrej, nepouštěl se do nějakýho rizika, takže pokud bude pokračovat, tak by tu svoji karieru mohl ještě posunout správným směrem

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, co se deje v te Karvine????

Reagovat
KingMaster13

Csaplár by se mohl učit

Reagovat
Kepy_FCB

Opava

Reagovat
Kang & Kodos

Příbram za poslední tři zápasy luxusní skóre 1:14. Csaplár k repre

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej pád. Dobře mu tak za ty kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je passé, už je přezrálej.

Reagovat
KingMaster13

Sigmaaaaaaa Za stavu 2:0 jsem na hodil dvacku na obrat, byl tam kurs asi 74 Mrzí mě že jsem nedal víc

Reagovat
PavlíčeQ

Fakt? tak to klobouček

Reagovat
KingMaster13

občas to dělám a vyjde mi to tak 1 z 50 pokusů Dnes jsem ale měl tušáka že to tam prostě padne

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

hezky

Reagovat
Bex5

A alou do hospody!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

letos to v tý lize fakt doceal padá

Reagovat
pingla

stream na Zlíneček?

Reagovat
Greny

Twl vést 2:0 a prohrát 2:3 když dá rozhodující gól Dvořák po nahrávce Lalkovica tj dno

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Liquid

vůbec ten závěr Karviná nezvládla, neskutečný chyby na úrovni krajského přeboru, liga je ale dlouhá

Reagovat
Coutinho10

Lalkovic je ted nahore

Reagovat
sosna

Dno je prohrát v Prostějově.

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Štetina, Golgol, Civič.

Reagovat
Kang & Kodos

Martin "Pirlo" Frýdek

Reagovat
Greny

OT: když vidím ten stadion v Hradci tak stačilo přetáhnout pár sedecaek že Srbské za Lužánky přistavět tam 5 stavebních buněk a mohli jsme tam FNL hrat

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Radakovič se opět snaží.

Reagovat
KingMaster13

Ty vole hraje Sparta a tady je nějak podezřele ticho

Reagovat
smazaný uživatel

taky si říkám

Reagovat
doshcz

Holík ty vole mohl vystřelit/nahrát a on sebou radši plácne

Reagovat
Salfovic

Teď s tím valem má Hradeckej stadion teprve grády

Reagovat
smazaný uživatel

Sural je dneska normalne jeste horsi, nez obvykle

Reagovat
db18

A koukáš na Spartu nebo na Brno?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle predvadene hry bych to tipnul na Brno.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strašnej boj dneska. Zlín není nahoře náhodnou. Ty kombinace mají hlavu. Zatím jsme o fous lepší, ale ani metr zadarmo.

Reagovat
Kang & Kodos

Podobnej zápas jako s Baníkem, akorát je tam o trochu víc šancí. Snad bude i výsledek stejnej

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že to nejí jako s Plzní a hraje se slušně.

Reagovat
Greny

Tak hlavně že má Kanga volno to nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

Nechteli aby se vykartoval na derby.

Reagovat
Kang & Kodos

Má 7 žlutejch. Šance, že by dostal osmou, by byla tak 90%.

Reagovat
Greny

Já to psal už nahoře... Pokud nevyhrajete ve Zlíně... Tak bude sice hrát derby, ale budete minus 2-3 body, v derby se může stát cokoli ok... Ale stejně se tam Kanga vykartuje a nebude hrát s Jabloncem

Reagovat
db18

Ve Zlíně Sparta moc nevyhrává, nebo jak to bylo... a proti Slavii jde víc jak jinde o prestiž, takže se to trošku hůř srovnává...

Reagovat
doshcz

Šural

Reagovat
db18

Stanciu větší silou a bylo by to jak do Limby...

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh se 3 žlutejma je na hřišti. Zdenda hraje vabank

Reagovat
Kang & Kodos

To jsou rohy ty píčo...z každýho jdou do brejku

Reagovat
db18

Stanciu nedohraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Příšernej fotbal.

Reagovat
db18

Zlín už ale musí něco proměnit. Tolik šancí...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

"V posledních minutách trochu nebezpečnější Zlín"

- O2

Reagovat
db18

Černý ukázkově.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme zatavený asi.

Reagovat
Greny

Jak to tam zkusene Černý uklidil

Reagovat
db18

No sláva

Reagovat
Coutinho10

Jooohoohooooooooooo Zliiiiiiiinecek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

tak hlavně že to pošetřil na derby, kokotina

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně. To to trvalo Už to vypadalo, že si ten gól nevykoledujeme.

Reagovat
pingla

Božola je úžasný, celý zápas hraje fantasticky, ten gól si moc zasloužil

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Zoufalci

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on ten Zlín hraje fakt dobře a nic nám nedovolí. Hráči bojujou, ale nestačí to.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona není novinka, že proti nám stačí jenom běhat. A pokud je ten tým aspoň malinko fotbalovej, musí nás i zákonitě porazit. Já jenom doufám, že se do toho v zimě řízne a fakt se přivede kvalita. Tohle je odnikud nikam. Jo a Zdenda dostane vyhazov z obou pozic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bychom měli zmínit krásné podavačky míčů

Reagovat
ACSMan

Takže oni se šetří hráči aby se slavii byly 3 body ale vlastně kvůli tomu je 0 bodů ve Zlíně

Reagovat
smazaný uživatel

Střídání v nastavení. Chtělo by to diskuzi

Reagovat
REPLIKATOR

naposledy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Zlíncester

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín zaslouženě.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ščasný Po půli 0:0 a on řekne, že měli první poločas zápas pod kontrolou

Reagovat
smazaný uživatel

On je hlavní důvod, proč to tam jde takhle ke dnu a ještě chvíli půjde. Převzal to po prvním kole tuším, odvetu se Suboticou nedal, tudíž se může soustředit jen na ligu a po 13. kole je 4. a na prvního s druhým může ztrácet 5 a 7 bodů. Naopak pokud vyhrajeme derby, tak bude mít na šesté místo náskok dva body a bude je čekat jejich derby To to teda vytáhl...

Reagovat
Firkraag

Nebyl ten Beaugelův gól z ofsajdu?

Reagovat
db18

Vyhnal(?) se toho předtím nedotkl, ne? A nebo byl možná Beauguel za balonem.

Reagovat
Firkraag

Já právě nevím, tak se ptám

Reagovat
db18

Já taky moc nevím, protože se to ani moc neřešilo a nikdo ani neprotestoval. Ale jeden z těch dvou případů to asi bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě dotkl, ale jestli to byl ofsajd nevím.

Reagovat
exse

Jednoznačnej záběr tam nebyl, ale přišlo mi, že byl při té teči za balónem.

Reagovat
Firkraag

Teď jsem kouknul na isport, přijde mi, že to ofsajd není. Vyhnal se určitě ale dotkl.

Reagovat
Firkraag

A jestli je za balonem je snad jedno, důležitý jestli jde nahrávka dopředu a jestli je útočí hráč za předposledním bránícím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím v jakém sportu je to jedno, ale ve fotbale není

Reagovat
db18

Reagovat
exse

Ehm ne. I kdyby byl za předposledním branícím a balón šel dopředu, ale on byl za balónem v momentu přihrávky, tak to offside není, což pravděpodobně byl tenhle případ.

Reagovat
Firkraag

Jseš si tímto naprosto jistý?

Reagovat
exse

Naprosto ne, ale vždy se to tak říkalo.

Reagovat
Firkraag

Je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bývalý rozhodčí jsem si tím naprosto jistý

Reagovat
Firkraag

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, když je před balónem, tak přece nemůže jít nahrávka dozadu.

Reagovat
Rarášek

A proč by nemohla, Frýdek takhle přihrává Kangovi normálně .

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Rarášek

Copak?

Reagovat
PlackaSKS

nic, nic, jen mě to pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Ščasný ven !!!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Blasphemer

Luxusní říjnový čásko na fotbal, dneska vidím návštěvu na 5-7 (tisíc) lidí.

Reagovat
Frick
Reagovat
Blasphemer

Tak kdy jindy použít retro přenosovou techniku než při oslavách sta let od vzniku republiky. Za mě to teda mohlo bejt ještě černobíle a bez zvuku, ale aspoň se snaží.

Reagovat
andrew96

Škoda, že tam nedaly ty staré sekané a zrychlené záběry.

Reagovat
HorajzmAmmann

Koukám na ten los a jestli nějak nevyhoříme tak přes Spartou zůstaneme i do konce podzimu Ale zase tipuju, že nás přeskočí Jablonec. Každopádně snad to tak zůstane i na tu nadstavbovou část... to by bylo super

Reagovat
doshcz

rozhodčí šel do dobrýho sóla

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim paradni vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

Haveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
smazaný uživatel

Hruška nemůže jednou normálně odkopnout...

Reagovat
Coutinho10

Hejda stridanej...bez cistyho konta

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Puskas

To Ti pomohlo, nemá minusový bod. A já jsem na nule, aspoň se mám od čeho odrazit...

Reagovat
Coutinho10

neboj, budes taky minimalne na nule, protoze dostanes jeste plusovy body za odehrany minuty, ale aspon tak no..ze taky nemas cisty konta

Reagovat
Puskas

Spoléhám na Hušbauera a že Masopust dostane červenou:). Tam se to bude mydlit, tak třeba jo.

Reagovat
Coutinho10

jj Hušbauer bude 50 na 50, jestli ho neposetri, takze toho jedinyho se obavam Masopust je vetsinou cistej hrac, takze ten by nemel udelat nejakou blbost

Reagovat
Coutinho10

tak Masopust mohl mit asistenci ted na konci...skoda, tak se rozhodne zitra

Reagovat
Puskas

Tak tak, třeba Stoch potěší a nechá se vyvalit.

Reagovat
Coutinho10

ale k tomu bys od něj potřeboval ještě asi tak 3-4 vlastňáky

Reagovat
Puskas

stačil by jeden, pak žlutá, červená, pár pokažených přihrávek a je to:)

Reagovat
Coutinho10

no -9 bodů by bylo dost , tak uvidíme, co nás čeká

Reagovat
Puskas

Lituji, že jsem nedal toho Komličenka, ale spekuloval jsem, že ho Haškovci uhlídají, a věřil jsem, že Diop konečně něco promění.

Reagovat
Coutinho10

j tam se to lamalo, ale jinak dobra taktika od tebe a kdyz pojedes takhle dal, tak budes taky bodovat

Reagovat
KingMaster13

Havel Na tom křídle se normálně našel mi přijde

Reagovat
PavlíčeQ

Hrubý - Holeš, Hovorka, Lischka, Hanousek - Masopust, Trávník, Hübschman, Považanec, Jovovič - Ikaunieks

Dnes s Davisem v základu, tak by nebylo od věci poprvé zavěsit v zelenobílým dresu

Reagovat
KingMaster13

A zrovna dneska do tý zavřený obrany Liberce se moc nehodí.

Reagovat
PavlíčeQ

Tak Chram z formy a Doli se teprve vrací po zranění

Reagovat
KingMaster13

Aha Tak to jo, spíš jsem to myslel, že když už se ho Rada rozhodnul dát do základu tak to udělal na zrovna nic moc soupeře Ale chápu, že asi teda neměl na výběr

Reagovat
PavlíčeQ

Asi to nebude mít lehký, ale kdy jindy si říct o místo v sestavě než v derby

Reagovat
KingMaster13

Pravda Tak se snažte kluci, mám na vás vsazeno

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak zase stejná ne?

Reagovat
PavlíčeQ

jj ale dalo se to čekat, že v derby sestavu točit nebude. Akorát toho Davise, což jsem tušil a zařadil ho do fantasy

Reagovat
smazaný uživatel

konečně tam, kde si zaslouží být

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nam ten drevenej stoper zranil Krmelce, tak si ho najdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prochazka herne zase katastrofa, ale gol.

Reagovat
C-M@ster

Sleduje to někdo? Nejdřív Plzeň dostala gól z ofsajdu a minutu na to dá gól z penalty.

Byl ten ofsajdos, nebo mám čekat zas hejtující titulky na iSportu?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl asi 3 metrovej.

Reagovat
Riviera Kid

Asi metrový.

Reagovat
C-M@ster

Dík, nemám to zaplý.

Co ten ofsajd gól teďka?

Reagovat
Riviera Kid

Teď jsem to neviděl.

Reagovat
Banikovec7

To Plzeň pouští schválně nebo co? Slovácko tak 5 tutovek za druhý poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouzene, to je katastrofa co predvadime druhej polocas.

Reagovat
Riviera Kid

Jako já vím, že na Real se člověk nahecuje. Ale jak je možný, že teď hrajete takovou sracku. A hlavně to není letos poprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prvni polocas byl herne asi nas nejlepsi. Ted jim asi dosly sily.

Reagovat
KingMaster13

Tak dneska to chápu, typickej zápas po pohárech, zítra nepředvedeme nic lepšího, spíš mě zaráží ty jiné zápasy kdy hráli hovno

Reagovat
djiros

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim co tam bylo hranicniho, kdyz tam byli 3 hraci Slovacka.

Reagovat
doshcz

to nechápu jak může divizní Slovácko z prvního poločasu ve druhým hrát jak Barcelona

Reagovat
HorajzmAmmann

Plzen taky hraje úplný hovno

Reagovat
doshcz

dědci už nemůžou

Reagovat
djiros

Hubnik ale Zajíc

Reagovat
KingMaster13

Ty vole podělali mi fantu

Reagovat
doshcz

nastavení 2 min :D ..

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni polocas nejlepsi v sezone a druhej zas totalni dno.

Reagovat
db18

Reagovat
FCSL

Dneska hrozně dostanem. Jediná šance je, že se budem náhodně držet a ve 2. půli dojdou Jablonci síly, jinak jsme bez šance. Bez pravýho beka, kde nastupuje Koscelník, kterej absolutně neumí bránit. Před nim ještě ke všemu Potočný To bude něco pro Jovoviče, ten si z nich udělá trhací kalendář. Šance pro Peška taky nevim proč zrovna ted. No a Oršula je kapitola sama pro sebe. Nechápu, proč na tom hrotu nezkusí Potočnýho. Venku jsme herně marný, v Jablonci dlouhodobě. 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ta návštěva na místní derby,je opravdu tristní.Nečekal jsem zázraky,ale tohle je fakt trapas,i počet Lbc je fakt zoufalej.

Reagovat
lampas

Tak to se zase vidláci v Jablonci předvedli

Reagovat
Banikovec7

Ta byla

Reagovat
Coutinho10

Povazanec ta penalta

Reagovat
PavlíčeQ

Až teď jsem to viděl z opakovačky. On to celou dobu kope stylem "mám to v piči, pošlu gólmana na druhou stranu", akorát teď ho na druhou stranu neposlal no

Reagovat
Coutinho10

j to bylo fakt silene kopnuty ...to musel dostat od Rady poradnej céres ...divim se, ze nekopal nekdo zodpovednejsi treba Travnik nebo utocnik

Reagovat
PavlíčeQ

Jsou určení tihle 3 hráči - Považanec, Trávník a Chramosta. Chram na hřišti nebyl, takže to bylo mezi Povym a Trávou a bylo prakticky jasný, že to bude kopat Povy vzhledem k tomu, že proti Astaně i Liberci byl naším nejlepším hráčem.

Reagovat
Coutinho10

j tak to je škoda no, protože to vypadalo na zápas o 1 golu a ten jste mohli dát díky penaltě vy, ale jinak hezkej bojovnej a běhavej zápas

Reagovat
PavlíčeQ

Mně se to nelíbilo, což je asi podmíněný i tou penaltou co jsme nedali. Liberec aktivnější, důraznější, sbíral odražený balóny, my už prostě nemohli. Teď hrajeme třikrát venku - Karviná, Dukla, Astana. Z toho mám velký obavy

Reagovat
Coutinho10

j ja to beru celkově i díky Liberci, kterej hrál dobře, takže rozumim tomu, protože jako domácí fanoušek bych byl asi taky zklamanej jojo jsem na vás zvědavej, jak se s tim poperete, protože teď se naplno pro vás rozjížděj tzv. anglický tejdny

Reagovat
Puskas

Vypadá to, že toho Hušbauera bude šetřit na Spartu...

Reagovat
Coutinho10

možný to je, ale na druhou stranu, když se tenhle zápas zvládne a půjde se s tim nejsilnějším možným, tak by teoreticky případná prohra v derby nic s tabulkou neudělala....furt by byl náskok 4 body, ale jak už výš psali ostatní od nás, tak ten tým by neměl mít problém Hušbyho nahradit a Duklu by měli porazit i bez něho, protože jít bez něj do derby by bylo oslabení a i pro nezaujatýho fanouška by to bylo menší ochuzení vzhledem k jeho minulosti, takže uvidíme, co Trpiš vymyslí a ke který z těchto variant se přikloní a pokud teda nenastoupí, tak bych měl jistý 3 body do tabulky , leda že by si Stoch dal 3 nebo 4 vlastňáky a k tomu se nechal vyloučit

Reagovat
Coutinho10

tak tvoje sance jeste zije

Reagovat
Puskas

Tvůj poslední dnešní smích.

Reagovat
Coutinho10

tak nakonec pohodicka ...Mira Stoch

Reagovat
Puskas

Včera dvojitá prohra, v tiplize jsme byl nastejno a měl jsem 2:0, protihráč měl 3:0... Tak gratulace.

Reagovat
Coutinho10

díky , ale jinak drž se dál této taktiky, jak jsme před minulým kolem nebo kdy to bylo o tý taktice diskutovali, protože body to bude přinášet...nerad bych, abys sestoupil

Reagovat
Puskas

To já taky ne. Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

A u koho bys byl rád?

Reagovat
Coutinho10

tak samozřejmě to nikomu nepřeju, takže nedokážu jmenovat, ale Puskas je jedna ze stálic, takže by to byla škoda, ale když se koukám na aktivitu ve 2. lize, tak už to není úplně to, co na začátku a to už jsem musel 3 lidi vyhodit, takže se snížil celkový počet a možná to tam ještě trochu zredukuju během podzimu

Reagovat
Puskas

Škoda žes na mne nedal s tím Barošem a Mikulou:). Já zapnul teletext tak v 60. minutě a už jsem věděl, že je konec..

Reagovat
smazaný uživatel

Máš nějaký odkaz na tu druhou ligu? Kdo tam tak z těch známějších jmen je?

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna první tři jména mi nic neříkají, takže je pravda, že z 1.ligy by nemusel sestoupit nikdo.

Reagovat
Puskas

Díky.

Reagovat
Coutinho10

j tady jeste pro priblizeni..kdo je kdo, protoze nektery lidi tam uz ucet meli a nemeli totoznej nick s EF, tak to bylo slozitejsi nez u nas

https://ibb.co/n68DdL

https://ibb.co/gX2vsf

..ale jinak jo...souhlas...uvidime, jak se to vyvine a jaka bude dal aktivita...budu to muset nejak vic proverit, protoze taky z toho nechci mit uplne bramboracku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

a kolik vlastně padá?

Reagovat
Coutinho10

původní plán je, že padnou od nás 2 a od nich 4 postoupí, ale jestli by ta aktivita měla bejt v tý 2. lize hodně špatná, tak logicky pak by ten postup byl hrozně jednoduchej, takže možná to nějak zredukuju ty postupový místa nebo ještě nějaký lidi vyhodim nebo u nás to trochu poupravim....fakt nevim, klidně ty i ostatní dávejte nějaký návrhy, co by bylo nejideálnější, protože jsem si to představoval trochu jinak, než to ve skutečnosti je

Reagovat
smazaný uživatel

Možná bych kdyžtak pro tuto sezonu dal třeba 1 od nás spadne a 3 postoupí. A dál bych viděl dle aktivitiy a třeba nejpozději do půlky sezony to upřesnil.

Ale nechám to na tobě.

Reagovat
Puskas

Já bych to udělal tak, abych nemusel padat, i kdybych byl poslední. Však co, občas dochází k rozšíření soutěží.

Reagovat
ZB 07

mám stejnej požadavek. Aspoň v tý fanlize bych rád hrál první ligu

Reagovat
ondrasch77

Mě je to celkem buřt, ale spíš iknlinuju k Lichnovu (1 x 3) návrhu než k původnímu (2 x 4)...

Reagovat
PavlíčeQ

Pokud není kapacita 1. ligy naplněna ze 100%, tak ať nesestupuje nikdo a jen se doplní o nejlepší hráče z 2. ligy, abychom měli 1. ligu plnou a sestupy případně až od tý další sezóny

Reagovat
2Forty2

No, jestli bylo původně řečeno, že sestoupí 2 a 4 postoupí, myslím, že by se to mělo dodržet. Nejsem fanoušek změny pravidel během rozběhnuté soutěže. Takže jestli ti kluci z vrchu tabulky 2. ligy jsou aktivní, což podle skóre vypadá, že ano (špička 2. ligy má výrazně lepší skóre jak spodek 1. ligy), svou šanci si zaslouží. Navíc si myslím, že sestup je důležitý motivační faktor - nutí to hráče být aktivní. V opačném případě by mohlo hrozit vypouštění zápasů a tím i devalvace výsledků. Jsem tedy pro původní plán, případně pro 1 x 3.

P.S.: Sestup nikomu nepřeju, ale snažím se na to dívat objektivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vzhledem k moji tragédií se nabízí,abych navrhl,že nikdo nesestoupí Ale já se od tebe v příštím kole odpíchnu k lepším zítřkům

Ale zatím máme v lize dost volného,tak spíše ať postupují k nám a vyhodit max někoho neaktivního. A nebo 1 sestup a 3 postup.. Je mi to celkem jedno

Reagovat
PlackaSKS

já nevim, na jednu stranu se mi líbí, že první liga zůstane tak jak je, navíc plná aktivních hráčů. na druhou stranu mi nepřijde úplně správný, aby nikdo nesestoupil, ztrácí to náboj na těch posledních místech... ale vzhledem k tomu, že mam klidnej střed, tak at se to asi jen doplní a sestupy jsou od dalšího ročníku. házet aktivní hráče do nižší ligy může otupit jejich snahu a aktivitu když to tam nemá úroven

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jak byl dneska ráno takovej vlezlej nečas, tak se mi ani moc nechce večer na stadion

Reagovat
Coutinho10

taky jsem nějakej ospalejší...no pondělí prostě ale fotbal by nám měl zlepšit náladu

Reagovat
Losinho

S tou "novou" Duklou to asi žádnej zázrak nebude, ale něco jako 2:0 by vyjít mělo, ať jdem do derby s klidnou hlavou a slušným náskokem.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Ty vole Jindroooooooo Nedávej tam toho Hušbauera, ten zmrd nám ho vykartuje

Reagovat
PlackaSKS

to je v prdeli

Reagovat
Coutinho10

Hušba si to pohlida...kdyztak ho muze po 60. min stahnout, pokud bude dobre rozehranej zapas

Reagovat
KingMaster13

To není o tom, že nevěřím Hušbymu, já nevěřím Zelinkovi.

Reagovat
Coutinho10

proste mu nesmi dat duvod ho vyloucit...nesmi Husba do vseho kecat a zbytecne faulovat

Reagovat
KingMaster13

Jenže to můžeš udělat vše a stejně tomu možná nezabrání. Jako jedině, že by hrál bez emocí a nechodil do soubojů a to pak ani hrát nemusel

Reagovat
Coutinho10

zvladl to zkusene, jak jsem doufal

Reagovat
KingMaster13

Já se bál, že tam zasáhne "vyšší" moc, že prostě se někam připlete a nebo bude muset udělat nějakej taktickej faul. Já jinak vím, že je zkušený až až a pohlídá si to. Furt ale tam bylo riziko, že dostane kartu za nějakou kravinu., rozhodčí by si to před Chovancovou komisí vždy nějak obhájil Naštěstí Jindra zariskoval a vyšlo mu to a Hušby nedal sebemenší záminku, což je taky umění

Reagovat
Coutinho10

presne...jinak v kotli jsme si z toho delali srandu, ze jak tam byl na Hušbu ten faul vedle vapna po levy strane z pohledu brankare nekdy kolem 60. minuty myslim, tak ze Zelinka k nemu pribehne a da mu zlutou za simulovani nebo pri tom stridani, kdyby mu dal za zdrzovani s s prendavanim pasky na Škodu ne, ale vazne zvladl to s velkym prehledem a nedal Zelinkovi sebemensi sanci mu ji za neco udelit, takze super a ted vzhuru na derby s krasnym 7 bodovym naskokem

Reagovat
KingMaster13

Právě ale na tohle jsme to myslel, že si vymyslí nějaký simulování nebo tak. Naštěstí nedal mu záminku A na rozdíl od Sparty se nám risk vyplatil

Reagovat
Coutinho10

jj to je klicovy...7 bodu naskok je fakt nadhera, takze spokojenost ...jenom ta Plzen me tam stve, ze moc neztraci

Reagovat
KingMaster13

Nesmíme na ně koukat a jet si furt to svoje Teď jedou do Ostravy, kde si myslím, že nevyhrajou. A my můžeme udělat dobrý krok a odříznout Spartu. Teď by to chtělo to derby fakt vyhrát

Reagovat
Coutinho10

to by bylo super

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pepík zkušeně

Reagovat
Coutinho10

suprove, s prehledem...takhle jsem si to predstavoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

já teda nevěřím ani Hušbauerovi

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

No může se k něčemu nešťastně přimotat, nebo hasit nějakej brejk a je to hned

Reagovat
PlackaSKS

zase ta záloha souček, traore, baluta je možná lepší než souček hušbauer baluta... myslim s ohledem na spartu

Reagovat
KingMaster13

Dobrý, Jindra má koule a vyšlo mu to

Reagovat
PlackaSKS

ale hušby jako by na hřišti ani nebyl

Reagovat
KingMaster13

To sice jo ale byl v hlavách spoluhráčů, takže to mělo pozitivní vliv na psychiku

Reagovat
PlackaSKS

ty už jedeš takticky vyšší dívčí

Reagovat
KingMaster13

Počkej, teď před derby to teprve budou Mindgames

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Tecl ani na lávce, Hušbauer v základu ale jinak zajímavá sestava

Reagovat
Coutinho10

Olayinka

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jen ať hraje Husbauer, bude se furt spekulovat spekulovat a pak prohrajeme oba zápasy.

Reagovat
Coutinho10

pro prehlednost...snad se dostane i Škodak na plac

Sestava: Kolář – Coufal, Kúdela, Deli, Zelený – Souček, Hušbauer – Stoch, Baluta, Olayinka – Matoušek

Náhradníci: Kovář – Jugas, Sýkora, Škoda, Mešanovič, Frydrych, Traoré

Reagovat
PlackaSKS

Zajímalo by mě co je s teclem. Ale víc se hodí případně typologicky jiný škoda... Nemá traore taky tři žlutý

Reagovat
Coutinho10

snad si nic neobnovil...zadny info na webu o nem neni a koukam, ze s Traorem mas pravdu, tak asi nechtel setrit oba...

https://twitter.com/LudekMadl/status/1055082205591023616?s=09.

Reagovat
PlackaSKS

tak to je větší šance, že si to pohlídá hušby než traore no ideální by bylo brzy vést o 3 goly a místo hušbyho tam poslat sýkoru

Reagovat
Coutinho10

povedlo se

Reagovat
smazaný uživatel

To radši napsal dopředu, aby někdo nedopadl jak Michal Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, napsal jsem analýzu zápasu Zlín - Sparta. Za přečtení a zpětnou vazbu děkuji.

https://bielsistablog.blogspot.com/2018/10/fastav-zlin-ac-sparta-praha-10.html

Reagovat
burinka

někdo kvalitní stream prosim pěkně?

Reagovat
smazaný uživatel

teď nastupuje MISTR...7-0...bez debat...čum, jak se hraje fotbal....

Reagovat
Losinho

Reagovat
ZB 07

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Losinho

Super

Reagovat
KingMaster13

Paráda, jen tak dál

Reagovat
KingMaster13

Super a střídej Hušbyho, stačí

Reagovat
PlackaSKS

pičo... jako já mam silnější levou a tohle bych chtěl umět

Reagovat
andrew96

Párkrát jsem se takhle na tréninku ukopl. A v zápase jsem to pak poslal gólmanovi do náruče.

Reagovat
Riviera Kid

Tohle líp kopnout nešlo.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ZB 07

Stoch To fakt líp nešlo.

Reagovat
doshcz

nevypadalo jako ofsajd, je tam VAR?

Reagovat
doshcz

ok je tam VAR to vlastne neni Plzen

Reagovat
HorajzmAmmann

tohle byl gol... ofsajd ani náhodou

Reagovat
HorajzmAmmann

to jsou fakt čuráci....

Reagovat
PlackaSKS

no... když to nezastavili, tak kdo ví, ale jako offside to moc nevypadalo

Reagovat
HorajzmAmmann

zastavil jsem si to a ofsajd ani náhodou...

Reagovat
PlackaSKS

pak nemá video vůbec smysl

Reagovat
Losinho

Nebyl ofsajd.. ale akce libová

Reagovat
exse

Dobrá haluz, pískal špatně offside Coufalovi, ale na videu ho zachránil offside Baluty.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

baluta v offsidu nebyl si myslim

Reagovat
HorajzmAmmann

nikdo nebyl.. zapomněl se tam někdo z Dukly

Reagovat
PlackaSKS

já sem byl zastáncem videa, ale když vidim jak to kurví, tak to nemá vůbec smysl. navíc mi to nepřijde ani proti někomu, jenom to jsou prostě mizerný rozhodnutí... plzni nepískli penaltu, neuznali nějakej gol, nám tohle.. prostě jen směšný

Reagovat
smazaný uživatel

Loni to ještě fungovalo,celkem dobře.

Reagovat
PlackaSKS

protože to bylo na jednom zápase, nestihli toho zkurvit tolik

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel,že na dvou,už si to nepamatuju.Každopádně Královce video zachránilo,před lynčem

Reagovat
PlackaSKS

toho by nebyla škoda, takže video to kazí vlastně pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Královce by škoda nebyla,ale to derby bychom bez toho prohráli asi 5:1.

Reagovat
exse

Byl vcelku jednoznačně.

Reagovat
db18

Reagovat
doshcz

dnes je to asi jedno ale zářez dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak mohli bez tý čáry kterou nemaj,rozklíčovat,že to byl ofsajd.Spíš chtěli asi podržet toho zbrklýho plešouna,co to zvednul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd v zadnym pripade. Nechapu na co maj ty kaspari to video

Reagovat
Kaspar

Rada nechyti mic co leti primo na nej, ale bude rvat po obrane

Reagovat
Banikovec7

Vždyť mu to tečoval Ďurica, jinak by to musel chytit i on.

Reagovat
exse

Byla tam teč, jinak by to v pohodě měl.

Reagovat
Kaspar

diky ty teci to slo na nej

Reagovat
Losinho

Už jsem myslel že bude mít sněhulák zákrok

Reagovat
KingMaster13

Yep, Hušbauer zachráněn, uf

Reagovat
smazaný uživatel

Fanta pro mě, blokace nepomohla. A příští týden odveta..

Reagovat
KingMaster13

To hrajeme zase spolu? Do píči já si chtěl někde získat bodíky, hele blokace by vyšla, já fakt nečekal že Baník udrží nulu v Teplicích. Výhru jsme pro vás čekal ale ne s nulou Pak se mi posralo to zranění Hejdy, nešťastná penalta dnes pro Duklu No musím to napravit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi i vyšel teď Coufal a Stoch no. Celkově jsem s kolem spokojen. Příští kolo bude ale masakr. My s Plzní a vy se Spartou.. Pozor pozor koho budeš blokovat.

Reagovat
KingMaster13

Právě, že příští kolo se bude blokovat blbě, tak se na to asi vyseru Nicméně pamatuju, že minulej rok jsem s tebou hrál a vyšlo mi vše na co jsem sáhnul. Ty jsi měl 2. nejvyšší skore v kole a přesto to nestačilo na výhru tak teď jsi mi to vrátil tak trochu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak to už nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už stejně budu známý tím že jsem skončil v jednom kole v mínusu.

Reagovat
KingMaster13

good job

Reagovat
Kang & Kodos

To je taky moje jediná výhra z posledních asi 8 kol

Reagovat
smazaný uživatel

To byl přímák Ale je vlastně docela přijemné, že to nejhorší na zápase Slavie, je podivnej přímák na konci zápasu za stavu 4:1

Reagovat
HorajzmAmmann

vedou 4:1 a udělají tuhle píčovinu

Reagovat
KingMaster13

Paráda, Jindra má koule, já bych tam dnes toho Hušbauera fakt nedal ale vyplatilo se, kdežto Sparta která šetřila rupla. Dnešku jsem se trochu bál ale pohoda, Dukla úplně tragická kromě té nešťastné pentle skoro nic neměli. Nejhorší tým spolu s Příbramí herně co tu letos byli

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl si na Karvinou.

Reagovat
KingMaster13

Jo ta byla taky tragická, Příbram si alespoň něco vytvořila vepředu, Dukla jen díky penaltě dala gol a Karviná též bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bylo dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim. Mam na predaj 2 vstupenky na derby zapas Slavia-Sparta 4.11. Mal by niekto z vas zaujem kupit ich ? Skuste ponuknut aj cenu.

Reagovat
Posledni Kovboj

tree fiddy

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusím nabídnout cenu na vstupence.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele