FORTUNA:LIGA - preview 11. kola

27.09.2019, 08:36, aktualizováno 30.09.2019, 09:05
Previews
Baník Ostrava střídá výhry s porážkami a tentokráte dychtí po tříbodovém zisku, Příbram by neměla znamenat nepřekonatelnou překážku. Výhodu domácího prostředí bude mít i Liberec, ten přivítá nováčka z Českých Budějovic...
Slovan Liberec - Dynamo České Budějovice  (pondělí 18:00)
Jako nepříliš povedená se dá zatím hodnotit sezóna dvou aktérů pondělní dohrávky jedenáctého kola. Nováček z Českých Budějovic po nadějném startu strádá a jen díky skóre není poslední, Liberec je na tom jen o vítězství lépe.

Slovan měl po pěti kolech na kontě pouhé tři body, poté však dokázal porazit Karvinou i Spartu a vše vypadalo lépe. Další porážka v Ďolíčku spolu s nerozhodnými výsledky proti Teplicím a Opavě však znamenají, že se Severočeši pohybují až ve spodní šestce.

Navíc se jim vůbec nedaří doma, z posledních šesti ligových zápasů u Nisy vyhráli právě jen proti Letenským. V tomto utkání proměnil penaltu Roman Potočný, který je také se čtyřmi brankami nejlepším střelcem Liberce.

Hráči Dynama naopak začali dobře, v úvodních kolech dokázali obrat Spartu i Jablonec a získat pět bodů. Od té doby ale dokázali porazit pouze Zlín, zbylých pět zápasů prohráli a v tabulce klesli na předposlední místo.

Zatímco u hostů je v ohrožení pouze start Táborského, na druhé straně trápí zdravotní potíže Nešického s Alibekovem. K tomu je hned trojice hráčů vykartována, chybět budou Oscar, Breite a Kačaraba.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Fukala, Mikula, Chaluš, Hybš - Karafiát, Mara - Malinský, Baluta, Potočný - Musa
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Staněk - Čolič, Havel, Sivok, Kladrubský - Čavoš, Havelka - Delarge, Javorek, Schranz - Rabušic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 4.03 - 5.99
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - 1. FK Příbram  (pondělí 18:00)
V horní polovině tabulky bojující Baník si bude chtít spravit chuť po výletu do Mladé Boleslavi. Ve Vítkovicích přivítá Příbram, které v posledních kolech došel dech.

Baník v minulém kole prohrál na hřišti Mladé Boleslavi. Přestože si Slezané vytvořili řadu gólových šancí, ani jednu z nich nevyužili, naopak sami dvakrát kapitulovali. Ostravané se tak po desátém kole drželi na děleném pátém místě. V pondělí budou mít možnost se na toto umístění vrátit místo Olomouce.

Příbrami se v poslední době nedaří, kouč Baníku Páník ale nečeká snadný duel. "Pro mě to hodně nevyzpytatelný soupeř. Jednou je to noc, pak zase den. Hodně záleží, v jakém momentálním rozpoložení se zrovna nachází, a my musíme udělat vše pro to, abychom jim nedovolili se tady chytit," řekl lodivod Slezanů.

Tři zápasy, nula bodů, skóre 1:10. Příbrami v uplynulém měsíci pšenka moc nekvetla. Středočeši tak dávají vzpomenout na loňskou sezónu, kdy se taktéž po nadějném startu zasekli. Nyní se rovněž propadají tabulkou, před zápasem v Ostravě klesli až na čtrnácté místo.

Hostům na hřišti Baníku nepomůžou zranění Olivier Kingue, Roman Květ a dlouhodobý marod Miroslav Slepička. Na domácí straně absentují Dyjan Carlos De Azevedo s Lukášem Pazderou. Nejisté jsou starty Adama Jánoše a brankáře Jana Laštůvky.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Budinský - Fillo, Stronati, Procházka, Fleišman - Reiter, Šindelář, Hrubý, Holzer - Diop, Kuzmanović
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Boháč - Nový, Kodr, Šimek, Antwi - Alvir, Rezek, Soldát, Zeman - Polidar - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 4.99 - 7.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - SFC Opava  (neděle 15:30)
Duel dvou slezských klubů uvidí diváci v Karviné. Domácí se po ospalém startu konečně probudili a díky bodovým ziskům se vyškrábli z posledního místa. Tam naopak spadla trápící se Opava, jejíž krizi má vyřešit odvolání hlavního trenéra. Nedělní souboj tak bude mít velký náboj.

Oba slezské mančafty mnohé spojuje, a přesto se nachází ve zcela jiném rozpoložení. Karviná i Opava sídlí v dolní polovině tabulky, ovšem zatímco domácí se trápili především v úvodu sezóny, SFC prožívají těžkou krizi právě nyní. Karviná se mezitím chytla, v posledních čtyřech utkáních vždy bodovala, přičemž hned dvakrát zvítězila. Zato hosté vyhráli jen v prvních dvou kolech, od té doby pouze dvakrát remizovali a spadli až na samotné dno tabulky.

Lepší atmosféře neprospívají ani napjaté vztahy mezi vedením klubu a příznivci Opavy. Alespoň částečné řešení situace má přinést odvolání hlavního kouče Ivana Kopeckého z funkce. Jeho pravomoci dočasně převezmou dosavadní Kopeckého asistent Josef Dvorník spolu se sportovním manažerem Aloisem Grussmannem. Kopecký ještě stihl v úterý dovést SFC k postupu do osmifinále MOL Cupu. To Karviná své pohárové utkání nezvládla a po porážce 0:2 s Viktorií Žižkov se se soutěží rozloučila.

Trenér MFK František Straka se odvoláním trenéra na straně soupeře nezabýval. "Říkám to často - koncentrujeme se především na nás a vlastní výkon. Jestli soupeř vyměnil trenéry nebo ne, na to nesmíme brát ohled," uvedl. V nedělním derby mu nepomůže dlouhodobě zraněný stoper Pavel Dreksa.

Opavě bude v důležitém zápase chybět klíčový hráč, záložník Pavel Zavadil. "Zavoš je jeden z klíčových hráčů. Chybět nám bude citelně. Musíme nastavit hru bez něj," řekl Josef Dvorník. Kvůli zranění nenastoupí také obránce Karel Knejzlík, další středopolaři Petr Zapalač s Adamem Rychlým a útočník Václav Juřena.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Hrdlička - Ndefe, Kouřil, Rundić, Čonka - Lingr, Smrž, Hanousek, Ba Loua - Petkov, Petráň
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - F. Souček, Zavadil - Sus, Šulc, Manzia - Dědić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.44 - 4.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Sparta Praha  (neděle 18:00)
Šlágr jedenáctého kola se odehraje v neděli v Plzni. Soupeřem domácí Viktorie, která zápasí o ligový trůn, bude Sparta. O trápení Pražanů se v posledních týdnech živě diskutuje a mnoho šancí se jim nedává ani nyní. Na západě Čech navíc naposledy zvítězili v roce 2011.

Měl duel mezi Plzní a Spartou vůbec někdy tak velkého favorita v podobě Západočechů? Na jednu stranu tu máme uklidněnou Viktorii, která po rozpačitém úvodu zkonsolidovala své výkony a z druhého místa prohání vedoucí celek ligy, Slavii. Na straně druhé přijedou do Štruncových sadů po derby zdecimovaní Pražané pohybující se kdesi v hloubi tabulky, u nichž v současnosti nefunguje téměř nic.

Logicky se tak z domácího tábora nesměle, ale přece ozývá, že nic než tři body v neděli neberou. On opravdu není důvod se za co schovávat. Plzeň si svou krizi odbyla před více než měsícem a očividně se z výsledkového výpadku oklepala. V posledních čtyřech ligových duelech Viktoria postupně porazila Opavu, Příbram, Jablonec i České Budějovice a ztrácí jen tři body na samotné čelo.

Kouč Pavel Vrba je ale i přes odlišné rozpoložení celků, které se ve Štruncových sadech potkají, opatrný ve vyjádřeních. "Sparta se nikdy nedá podcenit, protože všichni víme, že má ty nejvyšší ambice. Momentálně výsledkově čekali asi víc, takže budou dělat vše pro to, aby to napravili a výsledky zase přišly. Je to možná záludnější a nebezpečnější vzhledem k tomu, jaký bodový zisk mají," upozorňuje zkušený trenér.

Letenští v minulém kole horko těžko kousali potupný debakl 0:3 od nesmiřitelného rivala Slavie, který navíc utrpěli na domácím hřišti. Náladu si Pražané příliš nezlepšili ani ve středečním klání MOL Cupu na půdě druholigové Jihlavy. Sparta nakonec očekávanou výhru uhrála, byť se na ni pořádně natrápila a postup ji až těsně před koncem vystřelil Martin Hašek. Ne, fanoušek nejúspěšnějšího českého klubu v současnosti nemá mnoho důvodů k radosti.

V neoblíbené Plzni, kde letenští uspěli naposledy před osmi lety, se hosté přesto pokusí překvapit a vylepšit dosavadní sedmou pozici v tabulce. "Pro atmosféru je důležité, že jsme v poháru postoupili, byť ve hře byly rezervy. V Plzni to bude diametrálně odlišný zápas. Plzeň dlouhodobě patří ke špičce. Je od Sparty odskočená a končí před ní. Nemyslím si ale, že bychom v utkání byli bez šancí," řekl kritizovaný kouč Pražanů Václav Jílek.

Na straně domácích nebude hrát kromě dlouhodobě zraněného Aleše Čermáka také Adam Hloušek, jenž si před týdnem v Českých Budějovicích zlomil nos. Rozsáhlou marodku Sparty by měl v nejbližších dnech opustit pravý bek Ondřej Zahustel, nejistý je pak start útočníka Benjamina Tetteha. Ghanský útočník vyfasoval za červenou kartu z derby dvouzápasový trest, klub se však proti verdiktu odvolal a výsledek jeho snah doposud není znám. Již tradičně ale budou jistě absentovat obránci Costa s Filipem Panákem, záložník Bořek dočkal a trio forvardů Václav Drchal, Václav Kadlec a Matěj Pulkrab.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Pernica, Brabec, Limberský - Procházka, Kalvach - Kopic, Hořava, Kovařík - Krmenčík
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Sáček, Lischka, Hancko, Hanousek - Mandjeck, Hašek - Hložek, Kanga, Plavšić - Kozák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.57 - 4.27
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko  (sobota 16:30)
Už čtyři zápasy v řadě nedokázali fotbalisté Slovácka přemoci svého ligového soupeře, další příležitost k tomu mají v Olomouci. Tam se jim však příliš nedaří, poslední vítězství z Androva stadionu přivezli před osmi lety.

Sigma v polovině srpna trestuhodně ztratila dvoubrankové vedení s Bohemians, od té doby je neporažená. V lize si dokázala poradit s Teplicemi a Opavou, remízu si přivezla z pražské Letné a jablonecké Střelnice a k tomu uspěla v poháru.

Naposledy doma Hanáci ztratili v prvním jarním kole proti Jablonci, na to zareagovali sérií devíti zápasů bez porážky, pouze s jednou remízou. Letos se navíc mohou opírat o druhého nejlepšího střelce ligy, Jakub Plšek má na kontě již šest zářezů.

To forma Slovácka je naprosto opačná. V nejvyšší soutěži naposledy uspělo s Příbramí, poté nedokázalo zvítězit čtyřikrát v řadě - naposledy remizovalo v Teplicích. Útěchou jim budiž alespoň dva postupy v MOL Cupu.

Jihomoravané mají letos venku rozporuplné výsledky. Na jednu stranu dokázali uspět na Spartě i v Plzni, na stranu druhou prohráli v Edenu, Jablonci i Ostravě s celkovým skóre 0:12. Důvodem častých ztrát je i neproduktivní devítigólová ofenziva, žádný z hráčů se neprosadil více než dvakrát.

"Nebude to jednoduché, protože Olomouc je doma silná a i postavení v tabulce mají oba týmy podobné. Ten, kdo z toho utkání vyjde vítězně, se odpoutá od soupeře. Je to kousek, takže si myslím, že přijde dost diváků a bude to mít dobrý náboj jak na hřišti, tak i v hledišti," věří hostující stoper Michal Kadlec.

Slovácko bude postrádat vykartovaného Reinberka a zraněné Dvořáka s Juroškou, domácím bude chybět Sladký s Buchtou, ohrožen je navíc i start druhého gólmana Reichla, stejně jako Jemelky, Gonzáleze a Štěrby.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Hála, Beneš, Jemelka, Vepřek - Zahradníček, Houska, Plšek, Greššák, Falta - Nešpor
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Šimko, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Havlík, Daníček - Petržela, Šašinka, Navrátil - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.29 - 3.24
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - FK Jablonec  (sobota 16:30)
Zlínu se v poslední době nedaří, doma tak bude mít šanci ukončit čtyřzápasové čekání na vítězství. Soupeřem mu bude Jablonec, který v minulém kole taktéž ztratil body, jinak ale může být s dosavadním čtvrtým místem spokojen.

Drhne to, drhne to, drhne to. Rozpaky zlínských fanoušků přetrvávají, kouči Josefu Csaplárovi nadále nemohou přijít na chuť. Lodivod ševců neustále míchá sestavou i rozestavením hráčů na hřišti a spolu se svými svěřenci pak poslední čtyři ligová utkání čeká na plný bodový zisk. Mezitím se Moravané propadli na třinácté místo a mají jen dvoubodový zisk před týmy, které ligovou tabulku uzavírají.

V sobotu pak ševce čeká další těžká šichta, Jablonec totiž patří k tomu nejsilnějšímu, co tuzemská soutěž nabízí. "Je to silný soupeř. Mluví za ně postavení v tabulce, hrají dlouhodobě nahoře. Trenér Rada je tam dlouho a odvádí tam super práci. Ty možnosti tam samozřejmě nejsou takové, jako mají ty týmy první trojky, ale Jablonec se tam pořád drží, takže jde vidět, že tam odvádí dobrou práci. Uvidíme, co nás tady čeká." uvedl záložník a jedna z nejnovějších posil Zlína Zdeněk Folprecht.

Severočeši se opravdu mohou vyhřívat na opačném pólu tabulky nežli Moravané, sídlí totiž na čtvrté pozici. Zároveň zaostávají jen dva body za Mladou Boleslaví, mohli ale disponovat stejným ziskem jako třetí celek ligy. Jablonec ale v minulém kole nedotáhl do zdárného konce duel s Olomoucí. Přestože hráči v zelených dresech dvakrát vedli, vždy o náskok přišli a s Hanáky si body dělili.

Toto zaváhání chtějí Středočeši odčinit ve Zlíně. "Teď jsme doma nezískali tři body, když jsme zbytečně zaváhali s Olomoucí. Takový ale fotbal někdy je, prakticky oba góly jsme si dali vlastní. Je to určitě nepříjemné, ale hráli jsme proti kvalitnímu soupeři. Teď se budeme snažit získat body ve Zlíně. Venku nám to teď moc nelepí, uhráli jsme akorát bod v Českých Budějovicích, i když naposledy v Plzni jsme odehráli dobrý zápas. Ale bohužel bez bodu. Ve Zlíně chceme bodovat a věřím, že to bude dobrý zápas a nebudeme se vracet s prázdnou," řekl trenér Jablonce Petr Rada.

Domácím stále chybí středopolař Pablo Podio a také dlouhodobě zraněný stoper Lukáš Vraštil. Marodka Jablonce se začíná pomalu vyprazdňovat, i tak ale mimo hru zůstávají obránci Andrij Curikov s Davidem Štěpánkem a záložníci Rafael Acosta s Dominikem Pleštilem.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Hlinka, Buchta, Azackij - Fantiš, Mašek, Jiráček, Folprecht, Čanturišvili - Poznar, Wágner
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík,Plechatý Břečka, Krob - Jovović, Hübschman, Považanec, Sýkora - Matoušek, Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.78 - 3.39 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - FK Mladá Boleslav  (sobota 19:00)
Většina pozornosti je upřena na nedělní hit mezi Plzní a Spartou, co do postavení v tabulce je však větším šlágrem závěrečný sobotní souboj, který obstará lídr tabulky Slavia proti třetí Mladé Boleslavi. Červenobílí zvládli již sedm vzájemných duelů v řadě.

Karviná, Opava, Inter Milán. To je kompletní výčet týmů, se kterými slávisté ve čtrnácti utkáních ztratili body. Odečteme-li Karvinou a přidáme Teplice, dostaneme zase ty mužstva, která dokázala překonat obranu sešívaných. Ti mají po reprezentační pauze úspěšné období na všech frontách. Dokázali jednoznačně porazit Slovácko, bodovat na San Siru, ovládnout derby a osmi trefami ponížit Vyšehrad.

Hlavní zbraní Slavie je jednoznačně domácí prostředí, v němž zvládli již jedenáct soutěžních zápasů bez ztráty kytičky, v posledních šesti (a tím pádem letošní sezóně) navíc obrana ani jednou nekapitulovala. Směrem dopředu jsou Vršovičtí druhým nejgólovějším týmem ligy, přestože nemají ve svých řadách žádného kanonýra. Nejlépe je na tom se čtyřmi trefami Josef Hušbauer.

Ten je rád za návrat před vlastní fanoušky. "Měli jsme hodně zápasů venku, takže se těšíme, doma je atmosféra vždy fantastická. Uvidíme, snad to zvládneme, Boleslav hraje dobře, dává hodně gólů, budeme si muset dát pozor na její útočníky, zejména na Murise. Všichni víme, jak hraje. I ve středu pole mají dobré hráče a myslím si, že jejich defenziva je kvalitní. Základem bude nepustit je do šancí, doma snad nějaké góly dáme," tvrdí slávistický záložník.

Středočeši sice drží zmíněné třetí místo v tabulce, s velkými vyhlídkami ale do utkání v Edenu nemohou jít. Osmnáct ze svých devatenácti bodů totiž získali na svém hřišti, venku je jejich bilance bídná. Dokázali uhrát pouze remízu na Slovácku, jinak nestačili na Bohemians, Jablonec ani Teplice.

Zatímco mezi lety 2010 a 2015 patřila Slavia mezi nejoblíbenější soupeře Mladé Boleslavi, teď bychom ji mohli nazvat noční můrou. Muži z města automobilky na ni nestačili sedmkrát v řadě, přičemž obdrželi devatenáct branek.

Další komplikací pro hosty je absence nejlepšího střelce ligy Komličenka, na svůj návrat na místo činu se tak s největší pravděpodobností může těšit Muris Mešanović. Chybět budou i Wiesner s Pudilem. Slavia nemůže počítat se zraněným Traorém, neobvykle se jí navíc dotýká dohoda o hostování, jejíž vinou si nezahraje Takács.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Hovorka, Kúdela, Bořil - Souček - Masopust, Hušbauer, Stanciu, Olayinka - Škoda
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Křapka, Jakub Klíma, Tatajev, Fulnek - Bucha, Matějovský, Hubínek, Budínský - Mešanovič, Jiří Klíma
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 7.82 - 18.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Bohemians Praha 1905  (pátek 18:00)
Po rozpačitém vstupu do sezóny se aktérům páteční předehrávky, Teplicím i Bohemce, daří a rádi by na to navázali i ve vzájemném duelu. V součtu s pohárem jsou domácí neporaženi už pět zápasů, hosté čtyři.

Teplice naposledy prohrály před více než měsícem v Olomouci. Vítězství v MOL Cupu v Písku je nastartovalo, v lize remizovaly s Karvinou, Libercem i Slováckem a v dohrávce dokonce porazily Mladou Boleslav.

Doma "Skláři" v této sezóně odehráli jen čtyři zápasy, a sice s převážně těžkými soupeři. Vedli si odlišně, zatímco zmíněnou Boleslav porazili, s Plzní remizovali a se Slavií prohráli. Na vzestupu žlutomodrých má podíl i Jakub Mareš, který se v posledních dvou zápasech třikrát prosadil.

Poslední porážka Klokanů se datuje ke stejnému víkendu, jako jejich soupeře. Ve vršovickém derby prohráli 0:4, poté však porazili Zápy a Liberec, remizovali s Karvinou a minulý víkend se Zlínem. Na tom se dvěma brankami podílel Milan Havel, který tak rozšířil početnou enklávu nejlepších střelců Bohemky se dvěma brankami na kontě.

Bohemka si na sever Čech rozhodně nejede jen pro remízu. "Týmy v české lize jsou vyrovnané. Ať jedeme ke komukoliv, tak pokud nejde o Plzeň a Slavii, dá se vyhrávat se všemi. Nechci říkat, že jsme jasní favorité, ale jedeme do Teplic s tím, že chceme tři body získat," ujišťuje stoper Daniel Krch.

Zatímco hostům chybí jen zraněný Ljovin, domácí se musí obejít bez zdravotně indisponovaných Nazarova, Trubače, Moulise a Petra Mareše, disciplinární trest navíc má Vondrášek.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Jeřábek, Čmovš, Shejbal - Žitný, Ljevakovič, Kodeš, Kučera, Hyčka - J. Mareš, Řezníček
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Hůlka, Krch, Pokorný - Havel, Jindřišek, Vacek, Podaný, Vodháněl - Keita, Ugwu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.15 - 3.46
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha1082022:226
2.Viktoria Plzeň1072121:1023
3.FK Mladá Boleslav1061323:1419
4.FK Jablonec1052319:1517
5.Baník Ostrava1050515:1315
 Sigma Olomouc1043315:1315
7.Sparta Praha1042418:1714
8.1. FC Slovácko104249:1614
9.Bohemians Praha 19051033414:1812
10.Slovan Liberec1032511:1211
11.FK Teplice102538:1211
12.MFK Karviná1024410:910
13.Fastav Zlín103169:1410
14.1. FK Příbram1031611:1910
15.Dynamo České Budějovice1022610:188
16.SFC Opava102266:198

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1016)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sem zvedavy co zas Senil nalosuje za sestavu, hlavne vepredu. Za posledni zapasy se protocili vsechny utocne dvojice az na Smola-Panik jr. a Kuzma-Baros. Vzhledem k tomu, ze Kuzma je v nemilosti(sikana) tak to bude urcite ta prvni varianta...

Reagovat
smazaný uživatel

Paník jr...

Reagovat
frankiefcb

Věřím tomu, že to tak bude. A pro mě by zrovna byl ideální Bary se Smolou a Kuzma na lajně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuzmy je na lajne skoda a je tam polovicni. On patri do utoku...na kraj bych Grance kdyz pry byl v poharu dobry

Reagovat
frankiefcb

Nebyl špatný, ale zase nechci odstavovat Baryho no, tak hledám pozici pro Kuzmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ale Bary upřímně by se pro Baník opravdu hodil jako žolík. Jeho výbušnost i ve 38 letech by mohla platit na unavené hráče hostů.

Reagovat
Puskas

Vloni jim dal hattrick, takže...

Reagovat
smazaný uživatel

No...A? A ano, vím, byl sem osobně na tom zápase.

Ale teď bych klidně využil duo Kuzma+Smola a pak nasadil Baryho.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já ani nevim co se řeší. Kuzma + Smola dohormady asi 8 branek a 3 asistence a budou sedět?

Baroš v 70. minutě ideální na to, aby za stavu o jednu branku podržel balon, udělal na sebe faul nebo třeba naopak rozhodnul zápas. Musí hrát Kuzma + Smola

Budínský - Fillo, Pokorný, Stronati, Fleišman - Reiter, Jirásek, Kaloč(?),Granec - Kuzmanovič, Smola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SuperBanikovec

ale Kaloče tam od začátku nepustí, Bude hrát zároveň Jirásek s Hrubým, pokud se tedy Jánoš nedá do kupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Též to tak cítím. Byl bych hodně překvapen, kdyby Kaloče postavil (pokud by nebyl Jánoš)....... Si tak říkám ze srandy - zkusit to vyhandlovat teď s Opavou. Svozil k nám, my jim dáme Páníka + Holzera.....

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by..

Reagovat
Wyrda

No mě teda Granec moc nezaujal hlavně při srovnání s Fleišmanem, ale horší než Holzer v té záloze nebude...

Reagovat
Wyrda

Hlavně at tam zas nedává Lalkoviče. Ten synek byl náš nejhorší hráč na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Granec

Reagovat
bobis21

Bude zase Smola-Kuzma, myslím že je to na řadě (ale radši bych Bary-Kuzma)

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže nemá Pánik útočníků jako Jílek stoperů.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba 4 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde by Jílek vzal 4 stopery? Po uzdravení Lischky má 2.

Reagovat
Posledni Kovboj

Lischka, Kaya, Stetina, Hancko

Reagovat
smazaný uživatel

Já počítám jen ty, kteří mají na to hrát aspoň o 3. místo, takže jsem pořád na dvou

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, myslel jsem, že jich má Jílek více.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro jsi to trefil, Kuzma se jde zajebat na lajnu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Co říkáte na tu konferenční ligu? Nějak si nemyslím, že by byla třeba...80 týmů ve skupinách pohárů si myslím, že bohatě stačí.

Reagovat
frankiefcb

Půjde o rozdělení prachů, pokud by týmy rýžovali prachy i v té třetí lize. Pokud to bude za pakatel, tak to pěkně prohne rozpočty týmů. Jako létat pravidelně do Kazachstánu bude docela sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych dal takové prachy jako mají teď v EL aspoň, peníze za EL zase zvýšil...Máš pravdu, cestování se může hodně prodražit, navíc ani není jistota toho, že ty zápasy s neatraktivními soupeři vyprodáš, takže ani ze vstupného nic moc...

Reagovat
Banikovec7

Takhle to tusim taky ma byt.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to tak není, tak u téhle třetí soutěže bych to do skupin už rozděloval nějak regionálně, kvůli cestování.

A jestli chce UEFA Asii v Evropě, tak by asi měla ty cestovní vícenáklady na takový destinace "obětem" dorovnávat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Puskas

Za chvíli bude pohár pro ty, kdo se do žádného poháru nedostali. Nazvou ho třeba Pohár útěchy. Solace cup, pokud to píšu správně se svou neznalostí angličtiny.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo

Scraps Cup

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si říkám, aby za pár roků nehrálo poháry třeba 200 klubů, atraktivní skupina Šymkent, Neftchi Baku, Bánská Bystrica, Baník

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Sparta Praha, Sparta Rotterdam, AE Sparti ... Sparta KH ...

Reagovat
luismiksak

Sparta Kutna Hora super, teď stavíme novej stadak a bude dříve než Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

Držím palce !

sympatický město

Reagovat
mistr129

A Sparta Kolin brzy

Reagovat
eleven11

Sparta Sarpsborg

Reagovat
smazaný uživatel

Díky !

Pořád jsem měl nějaký tušení, že v Evropě ještě nějaká je...

To už vydá na 4. soutěž - Sparta Cup

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta cup

Reagovat
Puskas

Podle tradičního účastníka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Cup

Reagovat
smazaný uživatel

konferenční ?

proč takovej název, ví to někdo ?

Bude se to plést: Evropská liga v. Evropská k. liga

Reagovat
Kaspar

vi se uz jaky ma byt nadazovani? jestli se to bude tykat tymu co skonci v tabulce mimo predkolo el nebo o el prijdeme a bude hrat jen tuhle novou?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Isportu je o tom článek, ale moc tomu nerozumím, na poháry je super stránka coen.wz.cz, tam je to všechno přehledně, tak čekám až udělají nějakou přehlednou tabulku k tomuhle.

Reagovat
Banikovec7

Zalezi, kteri budem v zebricku, pokud do 15. mista, do klasicke EL pujde tym z poharu a do te nove treti a ctvrty tym ligy a pokud 16. a niz, tak prijdem o jedno misto a v druhe EL bude vitez poharu, vicemistr i treti z ligy. Klasicka EL bude jen pro zeme z TOP15.

Reagovat
Wyrda

Takže pokud budem do 15. místa, tak to bude následovně: 1. LM, 2. LM, 3. EKL, 4. EKL, Pohár - EL? Takže z EL bude neco jako byvaly PVP?

Reagovat
Banikovec7

Jo, ta první otázka jak říkáš. A ta druhá z části jo, kromě TOP5 lig se tam půjde dostat jen z poháru a pak to doplní ještě týmy co vypadnou z předkol LM.

Reagovat
Wyrda

Takže předkola EL uz nebudou a naopak treba nas tým který skončil 4. půjde do 2. předkola EKL?

Reagovat
Banikovec7

Budou i předkola, to jsem psal celkově jak se tam dá dostat, ne jen do hlavní soutěže. Tam půjdou jen týmy z top ligy a posledních předkol LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Je to blbost, podle mě to nebude lákadlo ani pro týmy, co jsou v Evropě po x letech (nebo i poprvé)..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Ale ať to udělají... Už se těším jak nějakej Everton pojede do Kazachstánu ... Na sázení to bude dobrý

Reagovat
Kaspar

tak na to by nedoslo, melo by jit o tymy jejich zeme jsou v koeficientu 16 a niz

Reagovat
Banikovec7

Nene, jeden tym tam budou mit i zeme z prvnich mist v koeficientu.

Reagovat
Salfovic

Hnus Je to akorát k tomu, aby se zbavili nepohodlného plevelu z východu.

Reagovat
mayday

Jo no, Tondela - Rizespor nebo nějaký Ufy s Plovdivama budou super zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem naposledy vyrážel na venkovní zápas s ambicí si užít aspoň fandění, jelikož jsem od hráčů vůbec nic nečekal, dostali jsme 3:0 od slavie v poháru. Další podobnost byla, že jsme neměli ani po x letech vyprodaný sektor. Teď se stejnými pocity i ve stejné situaci co se týče sektoru vyrážím v neděli do Plzně. To jsem zvědav.

Reagovat
Blasphemer

Já po hodně letech z tohoto vzájemnýho zápasu neberu nic než výhru. Ať už na tom byla Sparta v poslední době jakkoliv, vždycky to pro mě byl zápas, ve kterým nebyla favoritem Viktorka a ani Sparta. Pokaždý jsem si před zápasem říkal, že beru jakoukoliv výhru nebo kolikrát i remízu (podle toho, jak to zrovna bylo v tabulce).

Letošní Jílkova Sparta je u mě absolutně bez respektu. Ani pod Zdenálem nebo Italem jsem je takhle předem nepodceňoval. Cokoliv jinýho než jasnou výhru v neděli neočekávám.

Reagovat
Losinho

A na jaře v nadstavbě jsi jako bral i plichtu?

Reagovat
Blasphemer

To byl, byť už jen velmi teoreticky, ve hře titul, takže tam jsem bral jenom výhru. A to jakoukoliv. Navíc tam strašila ta čtyřka z jara. Určitě jsem to nebral na lehkou váhu, tak jako teď.

Reagovat
Losinho

Tak vy doma a vy venku no

Reagovat
Blasphemer

Loni to byl hodně markantní rozdíl, no. Obzvlášť když se hrálo v Praze.

Reagovat
Losinho

+ ten Jablonec.. uvidíme, co letos, hra je živější

Reagovat
db18

je třeba jim vrátit poslední debakl z Letné...

Reagovat
smazaný uživatel

Já od nás nic nečekám, jak píšu, nejvíc nás zmar dokumentuje fakt, že ani nemáme vyprodaný sektor, zatímco posledních 7 let jsme ho do Plzně vyprodali do 2 hodin. Navíc těžko říct, co se bude/nebude dít, mám z toho blbý pocit.

Reagovat
Blasphemer

Domácí místa taky ještě nejsou vyprodaná. Nebo alespoň včera nebyly, hlásili ještě posledních 200 kusů k prodeji.

A rozhodně to není tak dávno, kdy se u nás Sparta vyprodala taky v horizontu hodin.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste taky na nás docela zdražily vstupné, co jsem koukal.

Reagovat
Blasphemer

Na Spartu a Slavii už je to znát, no.

Reagovat
Blasphemer

Když si teda vezmu, že lístky na domácí zápasy se Spartou+Slavií (a to jenomv základní části) dávají v součtu třetinu ceny permice, tak je to docela masakr.

Reagovat
db18

Je to tak špatný, že jsem dneska dokonce ještě sehnal dva lístky vedle sebe.

Reagovat
Blasphemer

Mně se teď mihnul na FB inzerát, kde někdo prodává 6+6 lístků vedle sebe, no.

Pamatuju si, jak jsem pár let nazpět, když jsem neměl permici, šel stát brzo ráno v sobotu nebo v neděli, frontu před kasu v absolutním mrazu, abych ty lístky na Spartu měl. A dobře jsem udělal, protože kdybych přišel před obědem, tak už by se na mě nejspíš nedostalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy to předem nebylo s ACS tak jasný jako teď před nedělí.

Až je to ošidný...

Hlavně nepodcenit Limbo a spol.

Reagovat
Bohemak12

No doufám , že v Teplicích už alespon 3 dny kropěj jak o život Jestli ano , tak v zimě možná zatopíme

Reagovat
smazaný uživatel

tady prší od rána

Reagovat
Bohemak12

Tak to očekávám , že kvalita fotbalu bude jako finále minimálně LM .

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
AjaxFans

Já, že jim zatopíte

Reagovat
fabec1222

OT: Diskuze k MS v atletice?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to oslava lidský imbecility na klimatizovaným stadionu v poušti bez fajn divácký atmosféry...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska 23:59 katarskýho času Maraton žen.

Tady se někdo zbláznil (už přidělením týhle destinace, když se musí běžet za těchhle podmínek)

Reagovat
Puskas

chytnou z toho střevní katar

Reagovat
smazaný uživatel

Řešily se u IAAF taky úplatky jako v případě FIFA? Protože je jasný, že standardní cestou to Kataru přidělit nemohli.

Reagovat
Greny

Koho to zajímá když se letos neběží dva závody 800 metrů muzu

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem četl někde na twitteru, že teď se to těm závodnicím machruje, ale na to, aby vyzvaly Caster a spol., nemají koule.

Reagovat
mayday

To nemají no.

Reagovat
ZB 07

Na tom stadionu nikdo není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nguyen - Brabec, Hovorka, Plechatý, Hybš - Mustednagič, Hušbauer, Čermák, Stanciu, Jánoš, Sýkora

...

Reagovat
Losinho

slušný, a určitě ani lavička náhradníků by nevypadala úplně mizerně

Reagovat
smazaný uživatel

jenom mi tam chybí hroťák ... zapomněl jsem na někoho ?

Reagovat
mistr129

Nešpor

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Losinho

Řezníček

Reagovat
smazaný uživatel

nebo teda holt radši bez hrotu

Reagovat
Greny

Schick

Reagovat
smazaný uživatel

bral jsem jen hráče z naší ligy....

A Schick nebyl pro Spartu dost dobrej ani v tý lize

Reagovat
Selänne

Reagovat
Bakary3

A z minulosti Deli, Balaj, Pavelka, Skalák...

Reagovat
Stannis Baratheon

Největší fail - Karavajev.

O to víc, když vidím kdo ho nahradil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Tak Ondra má stabilni formu... Hraje pořád stejnou pí..

Reagovat
Blasphemer

Nejsem si jistá, jestli je to umělecká instalace, nebo náhodné uskupení hráčů.

Reagovat
PlackaSKS

už sem se bál, že na srazu budou jenom chlapi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
Losinho

A do kuchyně.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Wow. Mohl bys jít zase do píči, co si budem povídat.

Reagovat
smazaný uživatel

To se tak nudis kdyz par dni Sparta nehraje?

Reagovat
Hokaido

Taky bychom mohli alespoň párkrát hrát třeba v sobotu od tří. Tyhle zápasy v neděli večer jsou úplně nahovno.

Reagovat
frankiefcb

šlágry v neděli večer jsou pěkně na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

My tak hlavně hrajeme skoro pořád, další výjezd do Teplic to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

je to kvuli sledovanosti, ve tri odpoledne se ti na to narozdil od vecera podiva malokdo

Reagovat
Hokaido

No jo. To je fakt úžasný.

Reagovat
Coutinho10

to se nejdřív budete muset dostat do nějaký skupiny evropskýho poháru no

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že v Teplicích nechají trávu dostatečně suchou, třeba se pak zase dočkáme nejkrásnějšího možného výsledku.

Reagovat
Agnar

Od rána tu s přestávkama chčije, takže to bude šrumec neboj

Reagovat
Kang & Kodos

20:00

Hašek: na tak promáčeném hřišti se nedá hrát kvalitní fotbal.

Reagovat
Agnar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Rothbard

4. zápas Teplic v pátek a to máme teprve 11. kolo.

Reagovat
3M

musíš jít štěstíčku naproti

Reagovat
HorajzmAmmann

Hušbauer bude?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole rucni mycka Balazovic pry do Opavy. To bude sranda az si zase sebou dotahne ruzne Zapaty, kteri po nem v Anglii utirali umyte nadobi

Reagovat
SuperBanikovec

Jediný talent, který ta krysa má, je vmísit se mezi jiné, mocnější krysy. Jak někdo může mít takovou povahu a žít se sebou zcela klidně a dál se někam cpát, to teda nechápu. Chce se mi zvracet z toho, co za špínu v Opavě mají. Asi karma za ten transparent "Šafarčík čestný občan Opavy" ale tohle už je snad moc..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Teď už jim tak do smíchu není... Karma

Reagovat
Blasphemer

Gratulace Slavii nebo Spartě k první zimní posile!

Reagovat
Kang & Kodos

Teď je řada na vás

Reagovat
Blasphemer

My už máme kvóty splněný na léta dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Takže z geografického hlediska to vypadá na další posilu Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když se podíváš, jak a kde hrají ti dva před ním, tak bys měl být spíš spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh i Yusuf by měli dostat nějaký čestný odznak FDF.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bohemak12

Paclíku , jednej !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

strasne me sere, ze ikdyz zase rupnem 3:0, tak tam furt bude sedet ten objimac stromu Jilek.. po zapse si pobreci a jede se dal..

Reagovat
Losinho

šílený.. tam někdo slyšel slovo "trpělivost" a teď ho tam nechá ať to bude vypadat jakkoliv

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo = Rosicky.. trpelivost a zraneni, proste Wenger a Arsenal..

Reagovat
Losinho

Nechtěl jsem jmenovat, ale podobnost tam nejde nevidět

Reagovat
Hokaido

Jílek už konečně přišel na to, že za neúspěchem stojí Nita, takže čekám v dalších kolech rapidní zlepšení.

Reagovat
Posledni Kovboj

s Frydkem s paskou uz to bude jen lepsi

Reagovat
Salfovic

Na všech frontách se počítá s prohrou Sparty, takže očekávám její překvapivou výhru.

Reagovat
Kaspar

a cemu to pomuze, uz by to byl kolikaty trener za jakou chvilku, vzdy zacne novy trener, privede si novy hrace, bude ten tym ucit jiny styl, po pulce sezony ho zase vyhodi, protoze si to jeste za tech par zapasu nesedlo a pojede se zase od nuly

Reagovat
Kaspar

to mela byt reaakce na T7s

Reagovat
smazaný uživatel

tak si ho radsi nechame a budeme hrat 10 let o treti misto.. skvely..

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, nevsim sem si tvejch oblibenejch klubu

Reagovat
Kaspar

tvl oblibeny kluby s tim nemaj co delat Trpisovi se uvod sezony po nastupu taky nepovedl, Vrbovi letos taky ne, ale jednou si toho trenera vybrali, tak by mel dostat prostor s tim tymem neco udelat, Jilek ani behem tyhle zkraceny pripravy nemel moznost s tim tymem neco vyraznyho udelat a hned zacla predkola a liga

Reagovat
smazaný uživatel

U Jílka je zásadní problém, že dost bodů jsme ztratili jen díky jeho důvěře v naprosté kopyta, díky jeho špatně zvoleným sestavám či střídáním. A nečekal jsem zázraky, ale abychom po 10 kolech byli mimo první šestku, dostávali ranec gólů a ve hře nebyl patrný žádný styl hry ( krom chaosu ), to vše jde jasně za ním.

Reagovat
Kaspar

a co ma jako delat za zazraky, kdyz do obrany mel Stetinu, Radakovice, Costu a jako nahradu dostane Lischku ktery je rad ze vubec zije, Panaka ktery uz si asi nidky nezahraje a Hancka, ktery se v Italii na svuj tym dival akorat z lavicky, pak Kaya, jediny nejak schopny, kteryho odstrelil to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

stacilo mi prvnich 30 sekund prvniho kola a vedel sem, ze to bude pruser.. postavi Zashutela a ten udela po pul minute samozrejme minelu.. on se nepodival ani na jeden zapas Sparty, nez udelal tu sestavu? nebo jak to mam chapat? to samy Stetina.. toho navic omlouval tim, ze se v treninku jevi dobre,, no ne asi, kdyz to je pomalu kulturista.. a tak dale ..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně kdo proti němu útočí

Reagovat
Losinho

proti Kozákovi bych na stoperu taky vypadal dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Byl tam přes přípravu, to on se rozhodl důvěřovat těm kopytům. A Hancka už přivedl sám. Chápu, že byla příprava krátká, ale jak ta obrana bude v tomhle složení vypadat tu vědělo kolik lidí? 90 procent? A Jílek má bejt odborník.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost, to není o hráčích, nebo o sestavě, to je o stylu.Jílek jasně řekl, že má jiný pohled na fotbal, než Trpišovský, což je prostě vidět.Místo, aby se od něj učil a něco okoukal, tak si pojede svoje a dopadne to špatně jak pro Spartu, tak pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na všech frontách se počítá s prohrou Sparty, zatímco Sparťané tajně doufají v překvapivou výhru, takže očekávám remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak škoda, že jsme všichni nezareagovali na výzvu C-Mastera. Mohlo u komentářů až do soboty svítit číslo 0.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Venny

Ahoj, s kámošem jsme vyjeli do Krakova na zápas Wisly v Ekstraklase proti LKS Lodž a sepsali jsme z toho report, takže kdyby vás zajímalo něco o našich zážitcích a dojmech jak z Krakovských ulic, tak z Wisly a krátký povídání o ultras a nedávných finančních potížích klubu, tak budem rádi, když si přečtete nejnovější článek na našem blogu Za hranicí vápna.

https://zahranicivapna.blogspot.com/2019/09/ekstraklasa-wisla-krakow-vs-lks-lodz-o.html

PS: Jelikož si myslíme, že se najde dost lidí, co rádi chodí na fotbal v zahraničí, rádi by se podělili o svý zážitky, ale nemají je kde ventilovat, tak je taky rádi zveřejníme

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne

Reagovat
Blasphemer

Polsko mi furt na seznamu (fotbalově) navštívených zemí chybí. Přemýšel jsem o teď na konci října o Legii s Wislou, ale nakonec mě víc zlákala vidina 30 tisíc východních Němců z Dynama na poháru v Berlíně. Tak snad se poštěstí něco na jaře.

Reagovat
Venny

Ono na Legii s Wislou bude taky narváno, to ne že ne. Poláci jsou do fotbalu magoři, ale když máš tenhle výběr, tak v podstatě nemůžeš šlápnout vedle

Reagovat
Blasphemer

V tom Německu to není o nic lepší. Hraje se 30. října a už stejně nešly koupit lístky vedle sebe.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Na Dynamo chci taky jednou zajet, vlakem je to fakt kousek.

Reagovat
Blasphemer

Taky. Teď je uvidím alespoň venku, ale vlastně v takovým počtu, jako by to bylo doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Legii se opravdu vyser.

A hlavne, bohužel, mi prijde, že i ta jejich scéna jde celkem dolů, když si vzpomenu na roky 2010 atd..

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Zapiekanka je tradiční polský pokrm...

Snad jste si to užili, nicméně napsat, že tradiční fotbalový stadion kurwy z Wisly je ošklivejsi než z Lechie... Ale no tak...

Nicméně, jen houšť navštívení!

Reagovat
Kepy_FCB

A ja myslel ze z Polska uchcavaji uz jen velmi mladi kluci ze Slezska..

Reagovat
Salfovic

Čapoun se naučil nové slovo ,,detašované ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čapoun má zase svůj den, kolega reportér padlo dneska už dvakrát

Reagovat
smazaný uživatel

Evropa kropí, Károch ve formě

Reagovat
jackinho10

To vypada na prilis mokry travnik, proto Keita nedal gol...

Reagovat
Losinho

Ježiš ta Ratajová

Reagovat
fabec1222

Co je to za plotnu na čáře?

Reagovat
Aik29

Opravdu teď spolukomentátor obhajoval simulování útočníka bohemky slovy kontakt tam byl? písknout faul, proč ne, ale s těmito názory se simulování nevymýtí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, se slovy, útočník neví, jestli bude mít balón. Že by pískal faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už je to jasné, je to Bohemák ten spolukomentátor

Reagovat
doshcz

škoda že už ve Fifě není českej komentář, Vlášek s Karochem to by bylo top

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

to si nechci ani predstavovat

Reagovat
smazaný uživatel

"Je to goool, je to goool, dva nula je daleko lepší!", "Pískni to!!!"

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

"Vítejte na Stamford Bridge, kde hraje své domácí zápasy Liberec. Tedy pardon, Chelsea."

Nebo bys dal v 90. minutě gól, vrátil by ses zpět do menu, nastavil si další zápas a ozvalo se "Je to taam, chachá"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
fabec1222

Pří nákupu bys dostal rozepínací brejle zdarma

Reagovat
Blasphemer

Řezníček pochválil terén.

Reagovat
Rothbard

V zapase jednookych mi Teplice pripadaji slepe, coz je vzhledem k tomu, ze hraji doma, celkem smutne.

Reagovat
Firkraag

Tyvole, Teplice jsou uplně mimo, tohle neporazit by byla hrozná škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím reklama na fotbal

Reagovat
Agnar

Taky je nakropeno

Reagovat
pingla

Fryšták už to chtěl asi zabalit, proto utíkal proti Marešovi

Reagovat
Rothbard

Festival lacinych ztrat na obou stranach.

Reagovat
ratusek

Hyčka

Mareš pátej fík, ten půjde ještě do Bolky nebo někam výš

Reagovat
doshcz

Mareš do repre!

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá, že Bohemka uběhala sama sebe

Reagovat
Agnar

Karoch: "překvapuje mě rozdíl Bohemky první půlky a druhý půlky, protože to je velkej rozdíl" :D.. to je kkt..

Reagovat
Aik29

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
STR

9 let tady na eurofotbalu.

Reagovat
Vsadim gule

Tak zase za rok

Reagovat
C-M@ster

Četls to vůbec, nebo jen nadpis, jak to dělají tobě podobní?

Reagovat
Kepy_FCB

po Pilíky aFantiše pak jsem šel do kolen

Reagovat
smazaný uživatel

10 let na EF...uf

Reagovat
smazaný uživatel

Super, zítra aspoň zves.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Hokaido

Jsem vůbec nevěděl, že jsi tu takhle dlouho.

Reagovat
C-M@ster

Měl jsem tu před tímhle účtem ještě jeden.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

#hledaniztracenehocasu

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nás čeká těžký zápas a ve středu Liga mistrů, jsem zvědavý jak to Trpiš poskládá. Za mě

Kolář - Holeš, Kúdela, Hovorka, Bořil - Souček, Hušbauer - Masopust, Stanciu, Hora - Tecl

Reagovat
Losinho

do zápasu s BVB času dost, netřeba někoho šetřit.. půjdeme v plný palbě

Reagovat
naheCZ

Až ve středu a bez cestování

Reagovat
F.Torres

jeden z nejdůležitějších zápasů podzimu nemůžeme vypustit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kaspar

OT : Ct si pred tydnem dela reklamu jak bude davat ms v rugby a stejne zase vysilaj naky sracky

Reagovat
Kang & Kodos

Takže teda dávaj to rugby?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

taky cumim no.. navic Japonsko vede nad Irskem, takze asi super zapas

Reagovat
frankiefcb

Díval jsem se na netu. Od 20 minuty Japonci nedali Irům cuchnout. Hrali fakt skvěle.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

nevim teda, jestli ste to vedeli (protoze ja ne), ale davaj to na webu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Takze to slo prepnout pres cerveny tlacitko, jo?

Reagovat
Kepy_FCB

Davaj toho ragby az az a je to nuda, sracka podobna hokeji

Reagovat
monty25

MS ve vodním slalomu je pro tebe sračka?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
monty25

Co se tlemíš? Vodní slalom je jeden z nejúspěšnějších českých sportů, z individuálních olympijských sportů snad s výjimkou atletiky úplně nejvíc. V kajakářích máme úřadujícího vítěze SP (Jířa Prskavec) i mistra Evropy (Vít Přindiš), v kajakářkách taky úřadující mistryni Evropy (Amálie Hilgertová), dneska Kača Kudějová čtvrtá na MS, v kanoistkách často sbírá medaile Tereza Fišerová... Možná by ses měl někdy zajít podívat do Troji, až se tam pojede SP. Nikde není na vodním slalomu lepší atmosféra než v Praze, což potvrzujou i zahraniční závodníci.

Reagovat
Posledni Kovboj

k

Reagovat
Losinho

Že jsme v něčem úspěšní neznamená, že to pro někoho nemůže bejt sračka. Ale chápu, že to ČT má skoro zadara.

Reagovat
monty25

Co je a není sračka, to je samozřejmě subjektivní. Pro mě je třeba sračka to mlácení v kleci, co je teď strašně populární díky propagaci O2 a deníku Sport. Přesněji řečeno to nepovažuju za sport... Jinak mám taky radši kolektivní sporty jako fotbal, hokej a basket, ale jestli mám jako sportovní divák říct, kde jsem zažil nejlepší atmosféru, tak právě na slalomovým kanálu v Troji. Je to příjemná změna jít na sport, kde nikdo nikomu nenadává a lidi fandí všem závodníkům (těm svým samozřejmě nejvíc).

Reagovat
Kang & Kodos

Protože tomu nikdo nerozumí, fotbalu a hokeji rozumí každej

Reagovat
monty25

Co se týče pravidel, tak to je na pochopení daleko jednodušší sport než fotbal a hokej. Akorát je asi pravda, že o vodním slalomu se moc nekecá u piva...

Reagovat
Kang & Kodos

No jasně, projíždíš branky po směru a proti směru. Ale co s tim, když nikdo neví, proč je tam dole někdo rychlejc

Reagovat
monty25

Tak třeba v Troji to ví každej, protože tam máš dva komentátory, kteří to taky parádně hecujou. Jedním z nich je Stach, co dělá ty vědecký pořady na ČT24.

Reagovat
mistr129

něco jako hokej, pravidla znám do detailů, ale abych posoudil kdo hraje dobře a kdo ne, to by bylo na úrovni dedku na vesnickym fotbale

Reagovat
Kang & Kodos

Akorát Červenka byl vždycky takovej hokejovej Plašil a když máme jako samozvaná velmoc něco vyhrát, tak musí extrémně zachytat golman

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
monty25

Viz výše

Reagovat
ACSeRw!n

ja osobne, jako starej vodak to mam teda taky celkem rad, ale dokazu si predstavit, ze pro 90% lidi je to totalne nezajimavy

Reagovat
monty25

ČT má jako veřejnoprávní televize snad i povinnost vysílat přednostně vrcholné události s českými reprezentanty. Což je právě MS ve vodním slalomu, rugby ani náhodou.

Reagovat
ACSeRw!n

samozrejme mas pravdu, ale prece to nerozporuje obecnej fakt, kterej o tom napsal Kaspar..

Reagovat
monty25

Hele, já nemám nic proti rugby, ale troufám si říct, že to 90 % české populace taky nezajímá.

Reagovat
PlackaSKS

Tenhle nick je lepší....

Reagovat
Posledni Kovboj

ted mi to teprv doslo

Reagovat
Losinho

nevim proč si musel zakládat Rolfa

Reagovat
ACSeRw!n

dostal sem milost

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

patecni ef demonstrace ihned nesou ovoce, cecko

Reagovat
Hokaido

Nejde mi ti poslat zpráva, tak posílám tu diskuzi tady:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/velky-zajem-o-norskeho-utocnika-28037/?forum=1#forum

Reagovat
ondrasch77

Druhý odvolaný trenér sezóny - Csaplár...

Reagovat
Posledni Kovboj

Pepi

Reagovat
db18

RIP Fantiš

Reagovat
ondrasch77

Si ho veme v lednu sebou do Příbrami...

Reagovat
Kaspar

fakt odvolany nebo to myslis ze s vama prohrajou a pak?

Reagovat
ondrasch77

Myslím po prohře s námi...

Reagovat
andrew96

Dnes nějak tuším výhru domácích...tak snad.

Reagovat
ondrasch77

Já zas doufám ve výhru hostí...

Když teda vezmu v potaz, že jste se plácali i na půdě Vanďáku...

Reagovat
Hokaido

To může být teď pěkný kolotoč. Opava a novým trenérem vyhraje nad Karvinou a Straka skončí. Další kolo vyhraje Karviná na Spartě a skončí Jílek.

Reagovat
Losinho

Straku by stejně nevyhodili. A hlavně, jestli má Karviná vyhrát u vás, tak to bude s ním na lávce

Reagovat
Stannis Baratheon

Proč by Straka končil? Vzhledem ke kvalitě kádru a k předsezoním predikcím si tak špatně nevede.

Druhá nejlepší obrana v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Hokaidopust no...

Reagovat
Hokaido

Ty se uklidni, nebo na tebe vypustím ondrasche.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Hokaido

Já vím, však jsem je tady minulé kolo chválil. Ale přeci jen teď vypadli z poháru a pokud by dostali třeba 3:0...

Reagovat
Stannis Baratheon

To bylo totálně vyupuštěný, hráli s dorostem.

Reagovat
andrew96

...tak je to pořád spíš fantasmagorie.

Reagovat
OranžováKarkulka

navic maj snad 13 zdravejch hracu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Losinho

Rada ho zachrání.

Reagovat
ondrasch77

Snad ne... Věřím v pěknou dvojku...

Reagovat
Coutinho10

proti Bolce to bude dnes asi těžší zápas než minule, ale maj vykartovanýho Komliho, takže o starost méně

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kang & Kodos

Holoubek Že mu to v jeho věku neni trapný, takhle se cpát mezi dorostence

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Losinho

Pardubice

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Coutinho10

slušně jedou, ale otázka, jestli by mohli kvůli stadionu hrát 1. ligu

Reagovat
Losinho

Dostanou výjimku ne?

Reagovat
Coutinho10

nevim, jestli tahle varianta je porad realna...museli by nejak dolozit, ze ten stadion opravdu zacnou predelavat, aby byl podle pozadavku v asi co nejkratsim obdobi a ne kazdej se do tohodle chce hrnout, coz je skoda a aby se to hralo nekde v jinym meste taky neni idealni nejen pro ten tym, ale i pro ligu

Reagovat
Losinho

Koukám, že se to moc nehejbe

Reagovat
mistr129

Jestli jo, tak to bude ostuda ligy. To spíš aby hráli v Bolce, Jihlavě nebo Praze

Reagovat
Losinho

Tak jsem to myslel, že budou moct rok odehrát jinde

Reagovat
smazaný uživatel

v Hradci

Reagovat
ondrasch77

Já myslel, že je v Pardubkách nový stadión...

Ligu bych jim přál

Reagovat
Coutinho10

jako nejak detailne je nesleduju, ale myslim ze neni, ale bylo by to fajn oziveni ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, takovej zápas Příbram-Pardubice, to je přímo magnet...Ne, oživení by bylo stáhnout ligu na 8 týmů, je jich tam zbytečně moc a kvalita jde pak dolů.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

tak zrovna Příbram doma umí zahrát poměrně slušně...např nedávno dala doma Jablonci 4 kousky, málem obrali Plzeň, takže zrovna tento příklad asi není ideální

Reagovat
F.Torres

Hradec zapůjčí

Reagovat
Coutinho10

to jo

Reagovat
Stannis Baratheon

To radši zpět do divize.

Reagovat
Kily

jj, že bychom jim tam na oplátku postavili znovu to, co kvůli novému stadionu už zbourali

Reagovat
smazaný uživatel

Můžou hrát na tom plochodrážním.

Reagovat
adalbertus

darebaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
adalbertus

Reagovat
fabec1222

Pavel Černý efekt

Reagovat
mistr129

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Banikovec7

OT: Máte už někdo fifu? A začli jste kariéru?

Reagovat
db18

Mám, ale zatím hraju jen FUT...

Reagovat
Banikovec7

Taky právě, když všude čtu co provedli s kariérou.

Reagovat
mistr129

Co s ní je? Já letos asi po pěti letech nekupuju, tak abych věděl o co jsem nepřišel

Reagovat
Banikovec7

Se podívej na twittru na hashtag #FixCareerMode. Je toho dost

Reagovat
Coutinho10

to jako fakt jo, ze proti tobe v kariere hrajou s nahradnikama jo

Reagovat
Banikovec7

No ono to prý tak bylo vždy, ikdyž jsem si toho nikdy moc nevšiml, ale letos je to prý ještě mnohem horší. A něco na tom asi je, že to tak bylo i předtím, protože když jsem hrál anglickou ligu, tak

polovina top týmů hrála každý rok o záchranu. Takže ty náhradníky staví nejen proti tobě, ale i proti dalším týmům.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

já z těch posledních fif hrál 15ku, 17ku (myslim...už ji nevidim na ploše) a 18ku, ale ne nějak dlouho...u 15ky asi 3 sezony a u 18ky možná ani ne komplet celou sezonu a nepřišlo mi teda, že by ty týmy to takhle nějak blbě nastavovaly a že by ti důležití hráči byli třeba na lavičce, takže mě to hodně překvapilo

Reagovat
smazaný uživatel

Mám a začal,v půlce sezony jsem to ukončil. Dokud to neopravěj tak na to nesáhnu.

Reagovat
Banikovec7

Taky ty slabe sestavy nebo v cem byl problem?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál jsem za Betis, v Lednu první Valladolid s náskokem 8 bodů. Atletico 16 místo, Real 12. Barca 7. Když si vychováš juniora a vyměníš mu kopačky jde o dva body dolu a změní se mu pozice, třeba z PK na PÚ. Ty úžasný třetí dresy Nike, co má Barca, PSG, Roma, Inter, tak ty v kariéře vůbec nejsou k dispozici. To je tak jen co jsem pocítil sám, hledat další chyby nemám náladu. To, že tvůj junior má v létě dlouhej rukáv a v zimě krátkej už dávno neřešim, to je takovej tradiční bonus EA. Jinak fotbal mi přijde fakt dobrej, je to těžší a celkem mě to bavilo.

Reagovat
Banikovec7

A jakou jsi hral obtiznost, lidi si stezujou ze ta ultimatni je mnohem lehci nez minule a snad lehci nez ty obtiznosti pod ni.

Reagovat
smazaný uživatel

World class, takže tohle nemůžu posoudit. Každopádně tohle EA fakt už totálně posrala, podle mého to ani nikdo netestoval. Takovouhle vlnu odporu asi nečekali, před tím už snad nemůžou strkat hlavu do písku . No i když, kdo u nich ví.

Reagovat
Banikovec7

Dnes jsem cetl clanek u nich na webu, kde se nekdo z vyvojarskeho tymu vyjadroval k vetsine tech problemu, tak snad na tom delaji. Ale prvni update by mel byt az za tyden nebo dva.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to mě vůbec nepřekvapuje, není to FUTko tak to maj v píči.

Reagovat
Jeňa

Stojí to za nic? Přemýšlím, že si to koupím, ale už v 18 mě strašně štvaly úplně nereálné a pitomé přestupy a totální výprodej top týmů, ve kterým hraješ. Letos je to ještě horší?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to horší, ty přestupy, že třeba Sassuolo nakupuje za 80m tam byly i loni. Jinak 4 komentáře výš to celý popisuju. Zatim klidně vydrž, oni to opraví, otázka ale je jak rychle. Letos je tam novinka, že si konečně můžeš vytvořit trenéra. Jinak pořád stejný.

Reagovat
Kaspar

Latal si bude muset dat pozor protoze po druhy karte by musel jit na tribůůůůůnu a to vse jen proto, ze tento zapas komentuje pepa jendriiiiisekhhh z bohemianscchh

Reagovat
Banikovec7

Šašinka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Kolik za něj chcete?

Reagovat
Banikovec7

Nebyls to ty co ho nechtel, ze i nejaky vas dorostenec by byl lepsi?

Reagovat
AjaxFans

Nejsu si jistý.Tak či tak se mu u nás daří

Reagovat
Banikovec7

Ale ze by byla sance, ze by u vas zustal, to dost pochybuju, zvlast kdyz jste sponovali ceny, kdyz jsme chteli Zajice nebo Havlika

Reagovat
andrew96

Je výborný.

Reagovat
ondrasch77

Ten Franěk je děsnej, píská snad každej kontakt

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář - Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil - Souček, Hušbauer - Masopust, Stanciu, Olayinka - Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička: Kovář - Frydrych, Zelený - Provod, Ševčík, Hora - Tecl

Reagovat
Losinho

Yusuf už na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak útočníků máme hodně, ne všichni budou k dispozici.

Reagovat
smazaný uživatel

*můžou nastoupit k zápasu

Reagovat
Kaspar

co je s Burakem?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim. Asi jen dostali přednost Škoda s Teclíkem.

Reagovat
Greny

Bolka bez Komlicenka

Reagovat
Greny

To stojí za karty?

Reagovat
KingMaster13

Ano

Reagovat
F.Torres

samozřejmě, tetteh a komličenko out...

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduju v lize jen zapasy Plzne, Sparty, Slavie. To jsou zapasy ostatnich vazne takova hrozna bida jako Zlin - Jablonec?

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby jenom těch ostatních

Reagovat
ondrasch77

Napsal fanoušek Unionu Berlin

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma strašná bída. Byť má kvalitní kádr, ten tým vůbec nefunguje. Skoro to připomíná Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

A pochvala pro Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Matoušek koukám další gól z ničeho...

Reagovat
run

počítám, že Pepa Czaplár jde balit čemodan

Reagovat
ondrasch77

To jsem predikoval ještě před zápasem, ale faktem je, že byli lepší než my, jen nedokázali dát gól, což je při nasazení trojice Poznar - Wagner - Železník fakt utopie

Reagovat
smazaný uživatel

A Fantiš v obraně

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Železníka ani nemůžeš myslet ze srandy a to nejen kvůli minutě, kdy nastoupil.

Reagovat
ondrasch77

Už jsem viděl hráče, který byl minutu na hřišti a rozhodl zápas...

Navíc mám pocit, že se tam přimotal k poslední "akci" Zlína...

Reagovat
andrew96

Poznara rád nemám, ale ve Zlíně je platný a celkem gólový.

Reagovat
ondrasch77

Hraje trošku jako dobytek, ale pro Zlín je kupodivu docela platnej...

Reagovat
Mirek na tenisu

Kufierkoř Čaplár.

Reagovat
Greny

OT : v Prostějově to musel být super konec zápasu....

Reagovat
$$CaptainKokotko

Švancara . Smíšené pocity. Když ten kokot hrál za Slovácko proti Brnu, tak naschvál nedal velkou šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se hraje ten pravý šlágr kola.

Reagovat
naheCZ

Skvělej protiútok

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, všichni 3

Reagovat
FCSL

OT: Jankto fík Interu

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Losinho

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Olej dobře zavěsil

Reagovat
smazaný uživatel

Pi*o to je neskutěčnej fotbal!

Reagovat
ACSeRw!n

cumi nekdo na UFC ?

Reagovat
Greny

Koukal jsem jen na Macha

Reagovat
ACSeRw!n

dali mu to zaslouzene ? ja to nevidel cely, ale prislo mi, ze dost inkasoval

Reagovat
Sir Ravealot

První dvě kola určitě pro Macha, pak odešel fyzicky a třetí pro Itala. Velkej rozdíl oproti oktagonu

Reagovat
ACSeRw!n

ja to prave videl asi od pulky druhyho kola.. tak to je parada

Reagovat
Alan_Shearer

U toho prvniho bych si vubec nebyl jistej.

Reagovat
Greny

Zasloužená výhra pro Macha

Reagovat
naheCZ

Tak stav 2:0 po poločase by se blbě otáčel?

Reagovat
Posledni Kovboj

Tzv. obracena Csaplarova past. Vedes 2:0, souper ceka, ze budes v pici, ale je prechcijes tim, ze si nenechas dat tri goly. Vyssi level.

Reagovat
Kang & Kodos

Vejš už je jenom Hapalovo past. To rozebereš soupeře do půlky 3:0, což nečekáš ani ty sám, pak si necháš dát dva góly a pošleš to ukopat přes nohu Míšu Kadlece

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor na podobně zbytečné fauly jako ty Hovorky a Koláře.

Reagovat
smazaný uživatel

Matejovsky trosku curak. Co se divi?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nám ty centry moc nejdou.

Reagovat
Selänne

Jak vůbec může hrát Ladra ligu? Za mě osobně nejhorší hráč, jakej momentálně působí v lize.

Reagovat
Stannis Baratheon

I u nás byl průměrný

Reagovat
PhilipS

Po vápno hraje Slavia skvěle, ale ta finální fáze, to je tragédie.

Reagovat
Selänne

Není tam kvalita. Slavii chybí hroťák a kvalitní křídla.

Reagovat
C-M@ster

Tak pojďme!

Snad to ten slávista zas nechytí

Reagovat
Losinho

Nechytil

Reagovat
C-M@ster

Nedal mu šanci

Reagovat
Losinho

Nedat šanci gólmanovi, tak se přece pozná dobře koplá penalta

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Zeleny je blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Kokoti, vymyslejte picoviny celej zapas (COUFALE!) a potom to pomrdejte jak v Opave.. je potreba padat na drzku kazdy druhy ligovy kolo asi.. co delaji (skoro) celej zapas na place Olayinka s Coufalem a Stanciuem je pro me zahadou.. tolik zadrbanych utoku nema normalni vyspelej tym za celou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Troubo, Stanciu vypracoval jedinej gól a Olayinka ho zavěsil.Ve středu hrajewme Champions League s BVB Dortmund a oni tam s nějakou trapnou Bolkou budou žrát trávu,ne?To byl jen trénink na středu!Tam to uvidíš.Pak můžeš všem nadávat!

Reagovat
naheCZ

Bohužel jasná

Reagovat
montaigne33

Zbytečná pecka...

Reagovat
smazaný uživatel

Zeleny zahraje jak buh na Interu a pak udela tohle.. From hero to curak behem vteriny.

Reagovat
Stannis Baratheon

Ty budeš podle posledních dviu příspěvku fanda k pohledání.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem Slavista celej zivot, proto me nejaky veci obcas dost serou a musi to ven.. to neznamena ze nefandim. To ze reknu ze je curak je jenom docasny, nez to napravi.

Reagovat
C-M@ster

TY VRAHU!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Mešanovič Děkuji

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Muris byl vždy miláček

Reagovat
montaigne33

Kdyby dal, tak nevím

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to dam sulina do ohne za to, ze to prekopl schvalne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne diky.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Tak to abychom pro tebe pomalu udělali sbírku víček, protože ani kopat nechtěl

Reagovat
Coutinho10

je to charakter

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
montaigne33

Muris je stále sešívaný- má to v podvědomí Mešanooooovič

Reagovat
Komix

ME-ŠA-NO-VIIIIIIIIČ!!!!!!

Reagovat
Spalovač šancí

Muris zkušeně věděl, jaká je jeho povinnost

Reagovat
ACSeRw!n

tak tohle bylo seriozne zahozeny schvalne.. dyt neni ani nasranej

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty tady?

Reagovat
ACSeRw!n

ja sem tady furt

Reagovat
smazaný uživatel

Tj ale ne tenhle nick.

Reagovat
ACSeRw!n

stacilo vylestit par klik a je to..

Reagovat
Spalovač šancí

Nazdar Rolfe!

Reagovat
Spalovač šancí

Jak tentekrát proti spartě

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Selänne

Ty vole, on to snad udělal schválně, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kamo rikal sem si nez to kopl, ze by byla prdel kdyby to kopl totalne do prdele.. a ono fakt.. ja bych tomu veril.

Reagovat
PhilipS

Tohle musel udělat schválně. Takhle blbě to kopnout ani nejde

Reagovat
HorajzmAmmann

za to skandování

Reagovat
Stannis Baratheon

Skandivali Mesanovič?

Reagovat
C-M@ster

To je to samý jak s Olomoucí... to ať jde Slavia do prdele

Reagovat
Coutinho10

tam ten tlak nastesti neunesl ten hrac a trefil tyc...tady se Muris rozhodl nastesti srdcem

Reagovat
C-M@ster

Oboje mě nasralo stejně...

Reagovat
Coutinho10

a me na stadionu oboje potesilo jeste vic nez vstreleny gol

ale tedkom jsem trochu doufal, ze by to Muris mohl prekopnout, protoze jak jsem ho sledoval, tak vypadal nervozne + jsem si vsimnul, jak na nej speaker mluvil a neco mu rikal nejak predtim nez si vzal mic (asi at to nedava) a to se taky stalo

ale treba si rikam, ze bejt to za stavu 1:1 nebo na druhy strane, tak by ji kopl nornalne, ale nastesti potvrdil, ze je frajer, ale bude to mit tezky, protoze to nemuze priznat max. az skonci s fotbalem, tak treba bude mit nejakou autobiografii o svoji kariere

Reagovat
KingMaster13

Za chvilku bude blbě i to, že rozhodčí proti nám odpíská penaltu

Reagovat
C-M@ster

Ať je pískají dál... ale ať je už kurva taky proměňujou

Reagovat
KingMaster13

Jsme měli 2x štěstí no, zase smůla v Opavě na druhou stranu a v Karviné To prostě k tomu fotbalu patří občas. Jinak dnes hodně štěstí ať je na Letný veselo Navíc je to lepší i pro Slávinku, protože když vám vždy více utečeme tak mi přijde že na to naši pak víc serou

Reagovat
smazaný uživatel

Opavu a Karvinou čert vem, tam mě to neštve tolik jako na Interu...

Reagovat
KingMaster13

Tak na Interu beru, že to byl vyrovnanej zápas, kde jsme mohli i prohrát. V Opavě proti 10 a v Karviné to jsou prostě větší ztráty. Samozřejmě ale chápu, že výhra na Interu by chutnala neskutečně dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Jako měli jsme tam jednoznačně vyhrát, to je pravda, na Interu to tak jednoznačný určitě nebylo, já hlavně narážel na tu smůlu. V Opavě a Karviné nás smůla zastavit neměla, na Interu to bez štěstí vůbec nebylo myslitelné, abychom vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico, to můžete rovnou ligu odpískal, když to takhle schválně prekopne protože hraje proti svej Slavii..

Reagovat
smazaný uživatel

mame dobry vztahy s byvalyma hracema, poser se.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Jako promiň ale ten plzeňskej vocas si jinou než provokativní odpověď nezasloužil Nás Slávisty můžete nazývat plačkama ale co je potom teda on? To už je do nebe volající co se tady vše rozjelo.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
lichna.

Ou ou ou, už se těším na sraz,

Asi začnu screenovat veškeré urážky, které tu padnou.

Reagovat
Coutinho10

kdyby je meli i oni, tak je nesestrelil Petrzela se Slovackem

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Přesněěěě

Reagovat
Losinho

Reagovat
montaigne33

ale ne...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Číňanovič

Reagovat
montaigne33

Ale s tímto/ podobným lehkovážným výkonem by nebyla šance na body proti BVB... hlavně až lajdácké zahazování šancí- to je problém, kt dnes mohl stát Slavii body (a opakuje se to...) Mick něčím Trpiše naštval???

Reagovat
montaigne33

Třeba se Muris do SKS ještě vrátí...

Reagovat
smazaný uživatel

asi v to hodně doufá

Reagovat
montaigne33

možná

Reagovat
smazaný uživatel

důležité je že umí jít štěstíčku naproti

Reagovat
fabec1222

OT. Gatlin neskutečnej borec

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

No škoda že nevyhrál raději on než Coleman kterej si měl dávat pauzu na 2-4 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Mezi prvním a třetím zmizením byl více než rok, takže v tomto směru OK. A v tomto kontextu to přát Gatlinovi, který měl mít doživotní distanc, je úsměvné.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně pro mě by byl přijatelnější vítěz Gatlin, který si aspoň něco "odseděl", než Coleman. V tomhle případě je to potrestaný podvodník vs. nepotrestatný podvodník. To, že je to "ok" podle pravidel, neznamená, že je to fakt ok - když se někdo 3krát vyhne dopingové kontrole, tak na náhodu nevěřím - na 99 % se kontrole vyhnul, protože měl co skrývat.

Reagovat
Greny

hlavne ono to trikrat za rok nebylo o par dni.. po nejake uprave

Reagovat
Puskas

Mešanovič se holt dívá na ragby...

Reagovat
montaigne33

Když vidím, jak hráči SKS často vraždí šance, říkám si, že Matoušek by se hodil už dnes... V Jabkách se slušně prosazuje

Reagovat
Kepy_FCB

Proc vubec Banik hraje az zitra?

Zrovna dnes mam chut na tu panikovskou holomajznu...

Reagovat
smazaný uživatel

Přání: Nita - Vindheim, Kaya, Lischka, Frýdek/Hancko - Mandjeck - Graiciar, Kanga, Hašek, Plavsic - Hlozek

Hlozek s Graiciarem můžou být obráceně, co se týče Vindheima, chápu, že se ještě potřebuje pořádně rozehrát, ale pořád mi díky návykům přijde lepší volba než Sáček, který většinu míčů tahá do strany a málokdy jsem ho viděl v pozici, kde by odcentroval ze strany do vápna.

Teď ale ta smutná realita:

Heča - Sáček, Kaya, Lischka, Hanousek - Mandjeck, Trávník - Hlozek, Hašek, Plavsic - Kozák.

Mám takové špatné tušení a snad jen tušení, že Kanga zůstane na lavici a traged Heča v bráně.

Reagovat
smazaný uživatel

*Sáček, který většinu míčů tahá do středu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně by měl hrát střed.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Stopera

Reagovat
Raylan

Sestava přání já bych možná dal dneska Vindheima na pravou zálohu. Ta realita je dost pravděpodobná, akorát Frýdek místo Travnika podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

DMK a Ben Chaim dnes za béčko. Zrovna u Bena to prostě nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz chapes?

Reagovat
Losinho

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
C-M@ster

Kolik tam je sakra střídání a kde vzali Dybalu?

Reagovat
martin1

Může se 5x

Reagovat
F.Torres

Dybala-Vozihnoj

Reagovat
Losinho

Dybala střídá Alvese

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
martin1

Hubník dnes za béčko (+Mihálik a tradičně Herc)

Reagovat
Blasphemer

Super, takže Kovařík základ. Joel snad alespoň z lavičky.

Reagovat
PBLead

Karlsson dnes za béčko.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

By nám ho mohla Sparta prodat, věřím, že u nás by byl dobrej, ostrý křídlo nám chybí.

Reagovat
mayday

Ve Slavii by byl Karlsson dělo, tomu věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

„Šlágr jedenáctého kola se odehraje v neděli v Plzni.“

Proč je to označeno jako šlágr, když hraje druhý s osmým?

Reagovat
Salfovic

Třeba proto, že to jsou týmy, které spolu tak 8x za posledních 10 let hrály o titul.

Reagovat
SIRBRANIKE

Sparta nehraje o titul 6 sezón.

Reagovat
Kang & Kodos

Proč to zkoušíš tak 3x do tejdne, když to nikomu vtipný nepřijde?

Reagovat
Blasphemer

Přitom každej fotbalovej gurmán ví, že šlágr kola je dnešní match Karviná - Opava.

Reagovat
martin1

0:0 a bez střely na bránu, cokoli jiného bude zklamání

Reagovat
Greny

2:0 pro Karvinou a ta bude po dnesku o bod za Spartou

Reagovat
martin1

A další kolo spolu na Letný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Chceme Karvinou v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Spartu taky

Reagovat
Blasphemer

2:0 pro Karvinou bez střely na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to je české El Clásico.

Reagovat
Salfovic

Zápas Sla - MB jsem neviděl a v sestřizích to není, Mešanovič se před tou penaltou s nějakým spoluhráčem přetahoval o míč ???

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ani jeden nechtěl kopat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Někdo video té penalty včerejší?

Reagovat
vanGomm

V minulem kole se psalo po výhře Plzně,že vytvořila na Slavii tlak,Ted je to pro změnu v opačném gardu.Tlak na Plzeň vytvořila po včerejší výhře Slavia.Pokud Sparta dnes prohraje což se dá i tak nějak očekávat,tak je definitivně ze hry o titul venku,ale ona by měla problém se dostat i do skupiny 1-6.Je ale možné,že když se to nejméně čeká,tak překvapí.Proto jsem u tohoto zápasu zkusil tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je teď ve hře o titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Složitý zápas pro fanouška Slavie. Potřebujem ztrátu Plzně a Spartě se fandí těžce. Takže přání plichta, nejlépe třeba 3:3 nebo 4:4.

Reagovat
KingMaster13

Já přeju normálně Plzni Naši když mají větší náskok tak mají tendenci to odchodit

Reagovat
Coutinho10

remíza by byla asi nejideálnější, ale při tom, co Sparta předvádí to vypadá na jasnou jedničku a jejich vzájemná bilance v posledních letech, když se hrálo v Plzni mluví celkem jasně a to i v době, kdy ještě něco hráli

https://www.livesport.cz/zapas/GW2lreMC/#h2h;home

Reagovat
smazaný uživatel

To je šílená bilance.

Reagovat
Spalovač šancí

Ideální by byla oboustranná kontumace kvůli divákům

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já normálně fandím rozhodčím, aby nic nezmrvili, protože bychom za to mohli stejně my a naše juany...

Reagovat
Kaspar

Karvina jede Franz na stari vypada, ze by mohl byt trener na delsi dobu nez prvnich par zapasu sezony

Reagovat
KingMaster13

Franz našel svojí ztracenou formu ze Sparty, kdy vedl po podzimu o 9 bodů

Reagovat
vanGomm

Posledních 8 ligových zápasů v Plzni je bilance Sparty 0 2 6 a skore 3:13 !! Což je pro tým jako Sparta až nedůstojné.Každá serie dříve,nebo později samozřejmě skončí.,ale za součastné situace obou soupeřů by měla Plzeň vyhrát.Ovšem ten kurz na její výhru 1,90 mě proto příjde velice vysoký.Až je to podezřelé.Ale třeba je to dárek pro sazející

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak může být pro Spartu něco nedůstojné

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že důstojnost už ztratila

Reagovat
OVi.77

Tak Sparta a důstojnost to je jak kuře s broskví...dříve to mělo úspěch a hltal to každý, dneska je to jen pro zatvrzelé žijící v minulosti a ostatním se obrací žaludek.

Reagovat
smazaný uživatel

Heča, Kozák, Trávník... proč tohle musí fanda Sparty snášet týden co týden, navíc po poháru v Jihlavě, kdy se Trávník snad nepotkal s míčem, Kozák až na gol naprosto nulovej a Heča v derby snad raději ani nemluvit... aspoň Frýdek na bekovi, to by snad mohlo fungovat líp než ve středu zálohy...

Reagovat
Greny

Frýdek ma Kopice .. tak to hraje Sparta do 30. minuty v desiti lidech

Reagovat
Greny

na*

Reagovat
Hokaido

Frýdek žlutá karta kurz 2,30... To je za barák.

Reagovat
Hokaido

Dneska dá gol Trávník nebo Frýdek, tím jsem si jistej.

Reagovat
smazaný uživatel

Do vlastní, nebo do soupeřovy?

Reagovat
Rothbard

Z půlky?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
ACSeRw!n

to zase bude trapeni tip 3:0

Reagovat
Losinho

Juliš

Reagovat
Hokaido

Tak máme zraněný tři útočníky...

Reagovat
Losinho

I tak bych tam stokrát radši dal toho druhýho Kozáka třeba. Ale hlavně jsem na něj teda úplně zapomněl

Reagovat
Skalda29

Chápu že Karviná - Opava není zápas týdne, ale proč na o2tv deset minut před koncem zápasu zrušili stream?

Reagovat
doshcz

přesunutý na O2TV6

Reagovat
Skalda29

Já to pak právě už nenašel ani v tom programu, na dalších 4 kanalech byla Plzeň, pak Slavia, a pak nějací lidí s klackem v ruce naháněli cosik

Reagovat
smazaný uživatel

Taky na to čumím a nechápu V 85. minutě během volného kopu najednou začaly běžet reklamy

Reagovat
ZB 07

profesionální práce

Reagovat
djiros

Však je to v multidimenzi. Prostě se vrať zpětným tlačítkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď tam dali studio Plzeň - Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně, že ve studiu řekli, jaký je zatím výsledek v 90. minutě

Reagovat
doshcz

Hanousek jaj

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou takoví vyprcanci v tom O2

Reagovat
Tuard.MUTD

někdo stream?

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Nx

Někdo prosim stream na Spartu ?

Reagovat
Nx

díky borče

Reagovat
OVi.77

Reagovat
doshcz

ta naše záloha bude dobrej průchoďák

Reagovat
Andis

Tvl to je konec ten Frýdek, ten i kdyby si dal pět vlastňáků a dostal tři červený karty tak prostě v tom základu bude. Větší protekci snad fotbal neviděl

Reagovat
doshcz

kapitán

Reagovat
Kang & Kodos

Slušná soutěž o to, kdo má zkurvenější rozehrávku

Reagovat
PlackaSKS

ale vítěz jasnej...

Reagovat
Nx

Reagovat
Losinho

Kovaříkovy centry

Reagovat
smazaný uživatel

to vůbec nebyl ofsajd

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Frýdek je absolutně k hovnu. Nechápu, jak takovej hráč může bejt ve Spartě. Nejhorší je, že ho i Šilhavý povolával do repre

Reagovat
Greny

Krmenčík

Reagovat
Greny

to kde byl faul ?

Reagovat
Banikovec7

Jestli tam někdo fauloval, tak to byl Frýdek

Reagovat
Greny

jako penaltu ale piskat mohl ne? chapu ze nemohl uznat gola

Reagovat
Banikovec7

To by asi mohl

Reagovat
KingMaster13

Taky mi to tak přišlo

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hm, tak doufám, že Sparta zas bude sepisovat nějakou stížnost. To byl spíš faul od Frýdka.

Reagovat
Hokaido

To byl faul tvl.

Kozák je fakt úplně v prdeli. 99 % míčů mu uskočí někam do hajzlu nebo je v ofsajdu.

Reagovat
Kang & Kodos

Mě nejvíc vysral u tý zkažený rozehrávky Plzně, kdy tam klusal metr za balonem, kterej se pomalu sunul k Hruškovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja fakt nechapu, jak muze nekdo, kdo nekolik let nastupoval v Serii A a stal se nejlepsim strelcem EL plus kdyz ma takove silene prametry, prohravat snad kazdy souboj Kozak je naprosto silene zbytecny hrac. Lokty sice rozdava jak Kozma, ale to si trosku spletl sport.

Reagovat
mojmira

Limberský

Reagovat
Neon

Kde tam kopl do míče? Vždyť kopl do Sáčka a ten do míče

Reagovat
Hokaido

Jinak teď mi teda nepřišlo, že by Limba hrál balon...

Reagovat
Kang & Kodos

Hrál, to bylo milimetrový od něj.

Reagovat
Losinho

Kozák s Plavšičem zatím minusový

Reagovat
Kang & Kodos

Plavšič je aspoň platnej při napadání, Kozák je ale fakt totálně k hovnu

Reagovat
jackinho10

Rozhodci uplne marny, prvne faul na reznika od frydka a druhe kdyz hral limbersky prvne balon ve skluzu se sackem, tak to byla jasna mala domu

Reagovat
mojmira

Malá domů

Reagovat
Losinho

Reagovat
C-M@ster

Takovou malou domů ti písknou maximálně v ženské kopané

Reagovat
jackinho10

Tak aspon zensky fotbal se hraje podle pravidel

Reagovat
ZB 07

Hložek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nakonec začínám docela chápat, proč se Sparta snažila o to, aby nastoupil Tetteh.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Rothbard

Hraje Sparta v rámci možností celkem dobře, nebo je Plzeň celkem marná? V přechodové fázi, v zakládání útoků, větší podpora Krmenčíka - aspoň mně to tak přijde

Reagovat
bartes

Sparta dobře napadá rozehrávku Plzně a Plzeň si s tím zatím neví rady.

Reagovat
Rothbard

+ Sáček a Hložek nedávají moc čuchnout napravo Limberskému s Kovaříkem.

Reagovat
pospec7

Kozák je fakt děsnej omyl...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Hokaido

Ať ho sundá a dá tam klidně Julise. To nejenze hrajeme v deseti, ale Plzeň hraje ve dvanácti.

Reagovat
doshcz

aspoň aby to umělo běhat

Reagovat
Greny

no na druhou stranu Vrba reagoval a nasadil Hořavu

Reagovat
KingMaster13

Nevím jestli se mi to zdá ale mě letos teda Hořava nepřijde tak špatnej jako loni

Reagovat
Greny

tak letos tam hraje s nim jeste Prochazka kdyby tam byl Hrosovsky a Kalvach bude vyoadat zas silene

Reagovat
KingMaster13

To je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Graiciar? I on by byl lepší.

Reagovat
Hokaido

To se ptáme i my.

Reagovat
Losinho

Hlavně do toho dnešního zápasu by se i typologicky hodil..

Reagovat
doshcz

bez žlutý jo? se posral ne

Reagovat
naheCZ

On mu fakt nedal žlutou?

Reagovat
Neon

Šlapák bez balonu a bez žluté

Reagovat
Kang & Kodos

Nám zatim celkem překvapivě funguje střed a hlavně to napadání rozehrávky Plzně, to je výborný. Vlastně na to, že hrajeme bez útočníka, to je dobrý. Kozák je zbytečnější než volby v Rusku

Reagovat
KingMaster13

Tak jako ono ani my jsme vás nějak nepřehrávali ale porazili jste se sami kvůli chybám, dnes se to může též stát, že tam Frýdek něco vyvede a bude zle

Reagovat
Losinho

Teoreticky už vyvedl a i ten gól z toho byl

Reagovat
KingMaster13

No a je to tady další osobní chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Ty střely To se mi nezdá

Reagovat
Rothbard

Sparta je zpět

Reagovat
ZB 07

Ty vole mně je jich líto skoro

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
naheCZ

Reagovat
doshcz

Reagovat
Losinho

Štetino jdi z toho hřiště, už se hraje!

Reagovat
pospec7

Hoši

Reagovat
Greny

Lischka

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Stará dobrá Sparta

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole Chudák Lischka.

Reagovat
Posledni Kovboj

jeho je mi lito

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Sparta, stoperů na piču parta. <3

Reagovat
doshcz

chudák Jílek ty vole ty kundy ho chtěj zabít prostě

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

V kabině o poločase

Bílek: "Hoši je to super, nikam se neženeme, ať neuděláme nějakou pičovinu, hlavně na nulu v zadu a nic nám nehrozí"

Lischkka: "Hold my cardiostimulator"..

Reagovat
Losinho

Bílek

Reagovat
Kang & Kodos

Jako Jílek dělá určitě chyby, ale co s timhle může dělat...

Reagovat
doshcz

Reagovat
Spalovač šancí

Postavit tam sám sebe

Reagovat
Coutinho10

lol 1. dotek

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak chudák Liška

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

Prostě to zkurvil ve velkym stylu, tohle neni na lítost, ale na pojeb

Reagovat
Raylan

Přesně, tohle se nemůže stát, ani nijak omlouvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

I kdyby to trefil dokonale, tak ta přihrávka byla špatná.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
mayday

Souhlasím, že to není chudák, tohle nemůže ligovej hráč posrat, to je chyba jak v žácích.

Reagovat
smazaný uživatel

this is Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Lischka si chce asi vymodlit přestup do Plzně

Reagovat
Coutinho10

Krmencik kapitan ve fante

Reagovat
hefy

Reagovat
PhilipS

To už je na nějakou studii. Co to je za nemoc, co napadá Sparťanský stopery?

Reagovat
bartes

přijde mi, že ti stopeři jednoduše neunášejí tu šílenou filozofii o "železné, neporazitelné Spartě". Sparta to vždy nějak ubojovala, teď tam nemá žádného Řepku a prostě se z toho ti hráči celkově podělají. A nejvíce to jde vidět na stoperech.

Reagovat
Greny

hej a proč vlastne nezkusi na stopera Kozáka?

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Už zabránil v téhle sezóně několika gólům.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

by se najednou rozstřílel jak Radakovič

Reagovat
smazaný uživatel

nemusel by se bát o vlastní góly

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kozákem kola je Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, když si vzpomenu na Řepku, ten by je po takových chybách zdrbal na dvě doby, tady se poplácají a nebudeme na sebe zlí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

A náhle by všechny problémy Sparty zmizely.

Reagovat
r.mrazik

Ten debil by řval leda z tribuny, kde by seděl kvůli nějakýmu trestu

Reagovat
salami

To by v momentalni atmosfere hodne pomohlo

Reagovat
mistr129

Čekám na koment "Plzeň Lischkovi musela zaplatit, to přece jinak není možný"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plyšovej Šádek s kamerou

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim ze dneska neni nejhorsi, vim ze ma dobry momenty a ze se obcas snazi. Ale mit tak strasne neefektivniho nulovyho hrace jako Plavsic neustale v zakladu a spolihat ze se probudi on i kdyz udela hrace, nebo jde sam.. tak je na 95% jasny ze to stejne domrda.Ale pokud vam to staci Spartani..

Reagovat
doshcz

tak bohužel to není tak úplně na nás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raylan

Neznám moc sparťanů, co by za Plavsicem stáli. Jen par dementu, kterým stačí, ze hodně běhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
insane

A jeste je k tomu porad povazovanej za rychlostne vybavenyho hrace, ale ze by u lajny nejak vasto zdrhal obrancum, to se prakticky nedeje. Bud je v ofsajdu, nebo udela efektni preslapovacku a pak se necha odstavit od mice. A jak na nej leti vysokej mic, tak ho casto preskoci, jako kdyby si vubec neuvedomoval, jak je malej, pritom mohl tomu za ty leta aspon zkusit nejak prizpusobit hru. A co se tyce jeho zapojeni do kombinacni hry, to je uplna katastrofa.

Reagovat
Rothbard

Libor Pořádjsemvofsajdu Kozák

Reagovat
doshcz

Reagovat
Losinho

Kozák takovej Inzaghi, ale jen co se týče ofsajdů

Reagovat
mistr129

Hašek se u toho nesmál?

Reagovat
Messy<3

Reagovat
Rothbard

Darida dneska zatím 2 asistence.

Reagovat
Kang & Kodos

Nákopy za lajnu, to nemůže nevyjít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
ZB 07

To byl teda faul podle mě.

Reagovat
Losinho

Faul

Reagovat
mistr129

Faul, to neuzná

Reagovat
Kang & Kodos

Lischka Čistě jeho zápas dneska

Reagovat
smazaný uživatel

tohle snad nemůže uznat ....

Reagovat
pospec7

Faul, ale měl to kopnout do prdele

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Hokaido

To je snad kurva faul, ne?

Reagovat
bobis21

Za mě úplně jasný faul. Ale je to plzeň, takže to může dopadnout jakkoliv ...

Reagovat
Banikovec7

No tak v prvním poločase jim neuznal gól po vymyšleném faulu.

Reagovat
Bex5

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
doshcz

jasnej faul rukou

Reagovat
exse

Hlavou.

Reagovat
Losinho

Pérem

Reagovat
doshcz

Reagovat
r.mrazik

kurva to je normalni faul

Reagovat
KingMaster13

Jako dokázat udělat i z docela solidního Lischky sněhuláka..... to už je mistrovství i na Spartu

Reagovat
Kang & Kodos

On vyndal Hložka místo Kozáka. To je čurák vymdranej ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

fuck logic

Reagovat
KingMaster13

Jako za 80% věcí co Jílek dělá fakt nemůže ale tímhle si hezky pod sebe háže klacky

Reagovat
Hokaido

Fakt už musí letět, větší tragéd nebyl ani Andrea.

Reagovat
KingMaster13

Střídání má fakt na hovno ale že tam Lischka udělá to co udělá to není o trenérovi

Reagovat
Losinho

Jílek je tuhle sezonu stejně tragickej jako stopeři. Jedna chyba neomlouvá druhou.

Reagovat
Hokaido

Vždyť stejně hrajeme hovno, skoro nic jsme si nevypracovali. Navíc Plzeň dala v prvním poločase regulerní gol.

Reagovat
KingMaster13

Jo ale další výměna trenéra si myslím že by vám spíš ještě víc ublížila

Reagovat
ZB 07

Aspoň k něčemu to video je

Reagovat
20DollarsInMyPocket

VAR, to je rychlost

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to faul

Reagovat
smazaný uživatel

Co v te Spartě žerou? Jogurty? (Ja vim faul jak pica)

Reagovat
Hokaido

Ať jde už fakt dopíče s tím Kozákem.

Reagovat
Greny

zrejme spravne neuznano

Reagovat
doshcz

nemůže dát Hložka na hrot a sundat to jelito Kozáka

Reagovat
Bex5

je li-to vaše poslední slovo ...

Reagovat
Messy<3

Místo Kozáka bude obnovená premiéra Juldy <3

Reagovat
r.mrazik

taktika nakopavanych micu je bozi...

Reagovat
jsemdement

Do behu na Kozaka jeste.

Reagovat
r.mrazik

tak nejak...bych se posral

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte Krmelcovi rozlišku ať mu furt nenahrávají

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Juliš

Reagovat
Losinho

Julda Fulda

Reagovat
Kang & Kodos

Juliš ty píčo Dejte mi ban pls

Reagovat
pospec7

Reagovat
smazaný uživatel

Jukáš Luliš

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptal bych se, proč trenér teda nevytáhne někoho z těch mladejch útočníků, ale to by to nesměl být Jílek.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem myslel že Juliš už hraje fotbal jen pro zábavu v Psojedech a a živí se akvaristikou do piči co to je za throwbacky toto..

Reagovat
pospec7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
krisa

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kozák

Reagovat
r.mrazik

ten blbec taky neda zlutou kartu nikomu z plzne

Reagovat
doshcz

ať už nás dorazej takhle zbytečně živím naději

Reagovat
smazaný uživatel

4-4-2

Reagovat
Losinho

A zase na dvě věže, Jílek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Koller - Lokvenc

Reagovat
smazaný uživatel

Hifi-věže

Reagovat
dextroza_m

Díval se včera na LOTRa

Reagovat
pospec7

Kozák a Juliš tvl

Reagovat
Messy<3

Kozák nestřídatelný

Reagovat
Kang & Kodos

Juliš-Kozák. Právě jsme se prokopali pod dno

Reagovat
KingMaster13

Přitom v takovém Krasnodaru dodneška na něho neradi vzpomínají

Reagovat
lada.sp

Reagovat
Messy<3

Střelci z Evropské ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Kopyta na obou stranách, to je hrůza...

Reagovat
C-M@ster

Škoda, že Plzeň nemá na lavičce Fořta.

Reagovat
Losinho

Dneska by tam mohl i Horváth

Reagovat
Rothbard

Když vidím Jílkův obličej, vždy si vzpomenu na to meme "I have no idea what I am doing" - třeba ten pes sedící za volantem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo "everything is fine"

Reagovat
jsemdement

Spis "ja bych to neresil, vyhrali jsme...", kdyz se ho novinar zeptal na vykon v zapase... .

Reagovat
pingla

Juliš s číslem 3, to je snad lepší jak Lord Bendtner

Reagovat
r.mrazik

slusnej vysmech,ale zatim julis lepsi jak kozak

Reagovat
Losinho

Chorý

Reagovat
Banikovec7

Neskutečný mentál

Reagovat
Raylan

Chory je největší špína na českých trávnících.

Reagovat
pospec7

proč nenechal výhodu necita

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zkurvenej Chorý. Mrdka.

Reagovat
Kang & Kodos

To je takovej čurák zkuvenej...

Reagovat
insane

reklama na zadku plzenskejch - Ass Truck?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si toho Chorýho někdo nenajde?! Frýdku?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nechápu, že ho někdo nesrovná.

Reagovat
Jackmaker1989

Totalny zkurveny mental. Kombinacia zakerneho zmrda a simulanta, to je to najhorsie

Reagovat
bunnovv

Chorý největší vypatlanec ..to je skoro každý zápas co tak prasí a ještě se jde hádat za rozhodčím zmrd jeden

Reagovat
smazaný uživatel

jak nikomu nic zlého většinou nepřeju, tak tomu pablbovi chorému Chorému, by tu hnátu někdo zlámat měl

Reagovat
exse

Chorý je snad fakt největší mrdka v historii ligy. Sám fauluje jak největší hovado, ale zároveň brečí při každým menším dotyku, nejhorší možná kombinace.

Reagovat
smazaný uživatel

v historii ligy… pls

Reagovat
exse

Tak řekni. Jako byly tu větší prasata, ale ti většinou sami dokázali přijmout. Takovej čůrák, kterej hraje jak hovado a zaroven brečí při fouknutí větru, to je fakt vzácná kombinace.

Reagovat
Zephyr

Reagovat
mistr129

M A R T I N F R Ý D E K

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
SIRBRANIKE

Pepe z Realu bol úplne iný lvl.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej plzeňskej Frýdek.

Reagovat
djiros

Těžko si vybavit někoho na podobném levlu

Reagovat
smazaný uživatel

No právě taková ubrečená mrdka je třeba i výše zmíněný Frýdek nebo Malinský

Reagovat
FCSL

Malinský Možná si chodí pro fauly a vyjadřuje se jak kretén, ale nepamatuju, že by do někoho tekhle zajel. Jenom ve vašem týmu bych našel 3 větší zmrdy

Reagovat
FCSL

Ubrečenej je, ale neprasí, narozdíl od Fleišmana, Baroše nebo Smoly

Reagovat
Skalda29

Bylo pak nějaké jeho vyjádření? Poté co viděl ta videa, a komise rozhodla o nefaulu.. nějaké přiznání že je debil

Reagovat
Raylan

Malinský je jenom takovej blbeček, na Frýdka a Chorýho se vůbec nechyta.

Reagovat
Kang & Kodos

On i ten Frýdek je ještě dost pod Chorým

Reagovat
montaigne33

Je to strašná- tragikomická figura- 2metrová padavka

Reagovat
lada.sp

mrdat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Sparta klasika. Od Plzně bych čekal víc. Sice je k ničemu nepustili, ale sami toho taky moc neměli. Ale aspoň Kalvach skvělej.

Reagovat
PhilipS

Stejně nechápu jak to ten Vrba dělá, že je zas jenom tři body za Slavii. Hrozně houževnatej trenér

Reagovat
C-M@ster

Mohl bejt bod, kdyby Mešanovič nebyl nastrčenej agent

Reagovat
mistr129

A mohlo být pět, kdyby Lischka nebyl

Reagovat
C-M@ster

To by třeba Pechanec nepískl "faul" na Frýdka a dala by Plzeň golaso už v prvním

Reagovat
mistr129

Já viděl až druhou půlku, ale určitě to není pravda a Plzeň tlačí rozhodčí

Reagovat
C-M@ster

https://twitter.com/Cecko90/status/1178398758540922881

Si Příhodu pozvou na rozebírání podobnejch věcí do TV a tohle mu tam evidentně víckrát nepustili, přitom situace divná...

Jestli pískl strčení do Hložka nebo fakt jen ohnání se po Frýdkovi...

Na druhou stranu potenciální pentlu od Limby jsem si nepouštěl, ale prej taky nebyla tak jednoznačná.

Reagovat
mistr129

pak už jsem to viděl a jakožto tvůj věrný sledující si tuhle konverzaci i četl

Reagovat
C-M@ster

awww ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Další?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jako jedinej v Česku spolu s Trpišovským umí trénovat.

Reagovat
C-M@ster

Jílek v Olomouci taky vypadal jako trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadal no.

Reagovat
montaigne33

Rozhodčí v Plz zkušeně... Např. jak přerušil akci Sparty (tři na tři) , aby udělil žlutku... Nebo třeba v úplném závěru "údajný útočný" faul ve vápně... Jinak Kozák a spol. v útoku beznadějní... Zkoumal video plus x-střídání a nastavil 4minuty Šádek jede!

Reagovat
bartes

taky mohl uznat Plzni gól v prvním poločase a bylo by dávno po zápasu. Plzeň sice nezahrála nic moc, ale Sparta zahrála svoji klasiku. Marná dopředu, ještě marnější vzadu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako s jistotou lze říct, že Jílek je nejhorší trenér Sparty v historii.

Reagovat
doshcz

Vrba

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapil ani redaktor to nečekal, až z toho byl skoro na měkko.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jdeme si opět zahrát oblíbenou tipovačku jako každou neděli. Tak kdo to bude? Franz, Ščasný, Lavička nebo Bílek?

Reagovat
Neon

Ivan Hašek

Reagovat
smazaný uživatel

ten je celej žhavej

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ani by mě to nepřekvapilo, kdyby se tam nějakým způsobem ocitl znova Ščasný.

Reagovat
KingMaster13

Podle algoritmu by to měl být návrat Zdendy

Reagovat
Neon

To by překonal v počtu návratů i Cipra v Budějkách, ne?

Reagovat
KingMaster13

Jako jo no, Jarolím do Slávie se taky furt vracel

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou no.

Reagovat
KingMaster13

Ale i na přelomu tisíciletí už tu trénoval

Reagovat
smazaný uživatel

Podle algoritmu jak říkáš to by měl být Zdenda Ale spíš očekávám Míšu Bílka.

Reagovat
KingMaster13

Prostě: Zdenda, trenér(mezitím Zdenda z klubu), trenér (Zdenda do kanclu), Zdenda , trenér (Zdenda se uklidí z Klubu), trenér (Zdenda do kanclu), Zdenda

Ty vole já nejsem tak dobrej programátor, naprogramujte to někdo

Reagovat
smazaný uživatel

"Zdenda" Ctrl X ; Zdenda Ctrl V ; Zdenda Ctrl C ; Zdenda Ctrl V ; Zdenda Ctrl x ; Zdenda Ctrl V

Reagovat
Rothbard

Chybí "Zdenda na hrad"

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
bobis21

Při tom jak je ten kádr složený by to byla ideální varianta. Snad až mám strach že by to fungovalo...

Reagovat
smazaný uživatel

To jako v dalšim kole na stopera?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik už těch různých stoperských dvojic bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Oni by se hlavně měli dívat do ciziny, protožee v Česku pro ně kvalitního kouče nevidím. Ale proto, že to jednou nevyšlo se Stramaccionim (kterýmu to nevyšlo asi nikde), tak teď přijde někdo jako Martin Hašek a po půl roce půjde pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Demence no, vsadíme na zahraničního trenéra totálního dementa největšího z dementů, ale protože to nevyšlo tak už tuto cestu zavrhneme. Možná by nebylo na škodu, kdyby o sportovním chodu Sparty rozhodoval někdo, kdo má aspoň maturitu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

By mě zajímalo, jak by to dopadlo, kdyby tehdy vsadili na toho Guidolina než na Stramu. Problém je ale stejně asi spíš ve vedení, než v koučích, to je jen důsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Měli by přivést zahraničního trenéra, ale ne jenom nějakého random, protože je zahraniční. Prostě ho pečlivě vybrat. Můj tip ale je, že přijde buď Martin Hašek, Michal Bílek, anebo Ševela.

Reagovat
twerp

A jak si můžou pečlivě vybírat?

Pokud chceš někoho ze západu, můžeš se dívat max. na nějaké začínající trenéry, co mají úspěch v juniorce či jsou docela úspěšní v nějakém druholigovém týmu. Ale to je obrovský risk. Lepší trenéři se do Sparty nepohrnou, nebo je nezaplatíme.

Pak tu máš trenéry z východu či balkánu. Zde bychom mohli nějakou vycházející trenérskou hvězdu mohli ulovit i zaplatit. Jenže je to taky poměrně velký risk.

Takže je Spartě, jestli chce udělat další risk.

Já osobně bych v nynější situaci viděl nejraději Bílka, který je dobrý, úspěšný trenér a mohl by Spartu stabilizovat a vrátit tam, kde jsme byli dříve. Asi nás neposune dál, ale v nynější situaci nelze mít velké oči.

Reagovat
C-M@ster

Krejčí

Reagovat
pospec7

Zdenek docasne do konce sezony, pak se presune na post manazera

Reagovat
bartes

já si myslím, že to je úplně jedno. Podle mě by jim pomohl nějaký trenér, který srovná obranu. Třeba takový Rada. Sice je to stará škola a hráli by strašný fotbal, ale ta obrana by jim asi držela.

Reagovat
Greny

Ještě týden vydrží to dostane trojku od Franze a ten to rovnou převezme a kruh se uzavre

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti

Reagovat
Losinho

Řepka hned po návratu z basy

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A Kristelová do PR týmu Sparty a s Pečeněm budou zatloukat Hřebíky.

Reagovat
Blasphemer

Franz je jediná logická volba, jelikož tím zároveň oslabí Karvinou před vzájemným zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Skuhravý

Reagovat
Skalda29

Co udělal Lischka, tak za to snad nemůžou vyhodit Jílka

Reagovat
bartes

jenže Jílek je tam od toho, aby ty hráče zdravě namotivoval, aby si věřili. Místo toho si ti hráči vůbec nevěří a každý zápas si dají podobného vlastence. + celá hra vůbec nefunguje. A to jde hlavně za Jílkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Po včerejším krásném odpoledni, kdy sis užil zápas našich holek v pražském Braníku zas do páníkovské deprese

Asi vyhrajeme, index Páníka se zvedne do kladnějších hodnot, letargie bude pokračovat, to asi není nic nového.

Tudíž jsem zvědav, kolik nás dnes v hledišti. Pondělí podvečer, Příbram... Sedm tisíc by byl úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom větru ty naše nakopávané míče.

Reagovat
smazaný uživatel

No, bude to jistě nádherné, páníkovci budou zcela jistě nadšeni. Kurva, zlaté baňky včera, to byla paráda, i když teren připomínal posléze vyorané pole jak po páníkovské válce.

Reagovat
Banger

ani se mi tam dneska nechce. Ale dojdu po práci. Zatím vidím jediné pozitivum v tom, že dneska není venku kosa

Reagovat
frankiefcb

Pokud Páník prohraje tak jednoznačně Páník ven!! Není o čem a když vyhraje taky taky Páník ven, ale bude se to dělat hůř to je fakt.

Reagovat
Puskas

A když bude plichta?

Reagovat
frankiefcb

s Příbramí doma plichta je jako prohra

Reagovat
Puskas

Takže ven. Myslel jsem si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem se včera bavil s klukama, tak nějak všichni jsme otráveni z toho, co nás trénuje, víceméně jsme se shodli, že na "A" tým teď chodíme spíše z povinnosti, což je smutné.

Už se těším na změnu na trenérském postu, třeba se zas vrátí natěšenost.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
iamek

. Koho by jsi bral ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě ono.. Se prebiralo a prebiralo, ne každý byl někomu dobrý, až nezbyl nikdo. Toho sem si vědom a několikrát sem i zmínil to, že pokud stejná situace nastane i v zimě, tak Panik zůstane i na jaro.

Jinak své tipy sem tu psal. Holas, Kozel, Sevela.

A pochybuji, že někdo z nich vyjde. Je mrtvo i kolem Kozla.

Takže čekám, zda se role dyrektora sportownyho ujme Lojza G. a zda třeba on někoho najde

Reagovat
smazaný uživatel

Co Tchuř? S tím materiálem v béčku pracuje myslím celkem dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tchur, Galasek, hrající asistent Baroš?

No, upřímně nevím. Ale nějaké velké stížnosti sem na něj neslyšel.

Ale měl by ses zeptat spíše někoho, kdo viděl rezervu vícekrát v akci. Já jen jednou, proto se mi to nechce moc hodnotit, jaký Tchur je trenér.

Reagovat
ratusek

ty si s tím Ševelou nedáš pokoj s Holasem souhlas a s Kozlem taky, ale fakt nemůžeš chtít Ševelu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak víš co, ještě, že je to můj problém a ne tvůj :-)

Stejně nepříjde, když podepsal v Polsku.

Reagovat
bobis21

Nevím co si tolik lidí slibuje od Ševely... ideální byli v létě Svědík s Latalem, ale oba jsou dávno jinde než jsme se rozhodli. Ze zmíněných ideálně ten Kozák, ale ten je na podzim nereálný ne?

Reagovat
bobis21

Kozel, Kozáka ne!

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak Sevela už je ze hry venku, neřeším ho :-)

Ohledně Kozla sám netuším, vůbec.

Ale po dnešní první desetiminutovce čekám, že Panik si udrží křeslo a panikovci mu budou stavit oltář

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Po tom, co jste si prožili, se hodně divím, jak málo vám stačí k depresi.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně to chceš znova a stále opakovat, proč tomu tak je?

Reagovat
andrew96

Přijde mně prostě přehnané hovořit o depresi. Stejně tak jsem zklamán z vtípků a urážení Páníka, ať už je volání po jeho odstoupení oprávněné či nikoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Že jsi zklamán a že nerozumíš páníkovské depresi, to samozřejmě může být, naštěstí to nás trápit moc nemusí. Je to tvá věc... Nicméně svým způsobem si za to může sám.

Přehnané... Já ti nevím, znova se budu opakovat, proč je drtivá většina fanoušků FCB otrávená z počínání Páníka a jeho nohsledů...

Lidi už se ani moc netěší na zápasy, což dlouho nepamatuji.

Přitom klub funguje, máme skvělého majitele... Ale tak nejsme jediní, že jo, kde panuje nespokojenost s trenéry.

Reagovat
andrew96

Rozhodně nejste jediní, jen mně to vzhledem ke skutečnému stavu (a nemusíš se opakovat, snažím se vám porozumět) přehnané. Možná je to tím, že je vás víc, jste víc jednotní, hlas jednotlivce se stává hlasem davu, tím pádem získává na síle.

Reagovat
smazaný uživatel

Skutečný stav FCB po sportovní stránce neodpovídá realitě. Silně mi to připomíná loňský podzim. A když vezmeš v potaz další věci, co i byli nadiktované klubem a ono nic...

Ale jinak souhlasím s tím, že více lidí má máslo na hlavě a není to jen o Páníkovi, to bych byl taky slepý jako Bob, když dělá sestavu a taktiku.

Reagovat
andrew96

Ok. Viz druhý odstavec z reakce na HonzuBanika níže.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký je podle tebe ten skutečný stav? To, že se díváme do prdele i Jablonci s Boleslaví, Olomouc je taky o něco lepší, tak to jsme se nikde neposunuli za skoro sezónu a půl...Nemluvě o tom, že ty tři týmy mají v průměru o 4 roky mladší základní sestavy, což taky neznačí u nás nějakou perspektivu toho, že by to mohlo být lepší...Páník a jeho zvláštní tahy, takřka neexistující práce s mladými...Je to fakt deprese...

Reagovat
andrew96

Sezónu a půl zpět jste hráli o sestup, teď druhý ročník v řadě bojujete o poháry. S Jabloncem, Boleslaví i Olomoucí reálně bojujete, stačí dvě výhry a dívají se vám na záda oni.

Asi až příliš rád pracuji s termíny, ale výraz deprese je prostě silné kafe.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž bychom tehdy udělali ten sestup...Když stále někteří toto berou jako berličku. Z toho má Baník jako žít ? A o poháry...To je taky laciné. Každý viděl, jak sme o poháry hráli na jaře a teď? Není ani polovina soutěž...

A ano, porážíme slabé soupeře, což vyvažuje to, že jinak herně se plácáme od čerta k ďáblu a to nemluvím o zapracování mladých atd...

A to nemluvím o tom, jak připosraně jezdíme k soubojům s týmy jako Sparta, Boleslav atd., kdy to až znevažuje značku Baník.

Reagovat
andrew96

Však s tímhle víceméně souhlas (až na Boleslav, tam to připosrané nebylo a měli jste celkem smůlu).

Reagovat
lichna.

Já třeba s tebou souhlasím, Ale nechci tady rozjíždět diskuse o tom, kdo má na tohle správný pohled. Trevor a ostatní to možná vidí kritičtěji, než to skutečně je, na druhou stranu, to že Pánik bude muset skončit, jestli se chceme zase posunout někam dále.

Kdyby tu Pánik zůstal, tak my se udržíme v bojích o 5-7 místo. Nicméně ambice jsou trochu větší a když už se na tomhle umístění máme držet, tak bychom to chtěli s více mladými hráči, případně rovnou s odchovanci.

Takže za mě Pánika momentálně nechat, protože body s tím co hrajeme uhrajeme. Ale jakmile bude volný trenér, kterého si skutečně vyhlédne vedení klubu s důkladnou analýzou a o kterém bude přesvědčeno, že by měl klub zase někam posunout, pak jsem rozhodně pro změnu.

Reagovat
lichna.

to že Pánik bude muset skončit, jestli se chceme zase posunout někam dále, je jasné.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Až řekne fotbalová veřejnost, že wow, do pětky patří určitě i Baník, ne Boleslav s Jabloncem, tak se můžeme o něčem bavit, což jsem snad od nikoho neslyšel, nechci říkat, že všichni experti jsou opravdu experti, ale zase to něco naznačuje...

Tady jde samozřejmě hlavně o výkonnost, jak psal vlastně Trevor výše, body nejsou všechno, jinak Boleslav o tu záchranu bojovala před rokem a půl s náma, prakticky, Jablonci odešlo 13 hráčů snad za dvě přestupní období a Sigma ta měla hodně složitou dekádu s dvěma sestupy...

Reagovat
andrew96

Tak ono reálně existuje spíš top 3 než nějaká top 5. Teď se navrchu ustálil Jablonec, nově to vypadá na Boleslav a třeba i Baník, klidně s novým trenérem. Ale ta kritika Páníka často až znevažuje na to, co udělal.

Reagovat
Banikovec7

Posledni veta

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neudělal nic, za co bych mu měl poděkovat ci být k němu kladné nakloněn.

Takový trenér v Baníku, který s klubem něco dokázal byl Mirek Koubek, od té doby nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně ještě Vlasta Petržela, jenž nasadil mladé a udělal postup v nejtěžší a nejkvalitnější sezóně 2.ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já beru Trevora a spol., že mají přeci jen blíže k lidem z kabiny nebo blízko áčka, takže si nemyslím, že vykládají nepodložené nesmysly...Navíc já ho vyhazuju už skoro rok, nepotřebuju k tomu psát, že je Senil, pan Válka apod., na autogramiádě jsem mu nechlustnul do obličeje, ale prostě si o něm myslím svoje a Páník ven platí, poděkovat mu, byly tam fajn zápasy, finále poháru, atd., ale je třeba jít dál a dále si budovat respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se opakoval, kdybych k tomu něco napsal.

Reagovat
C-M@ster

Z rozhovoru s datovým analytikem, jehož služby využívá Slavie:

Takže vás Sparta neoslovila?

Rád bych pracoval v projektech, kde je jasně nastavená strategie. Musíme si s klubem vzájemně důvěřovat a mít podobnou vizi spolupráce. Nelíbilo by se nám, kdyby jakýkoliv klub nepovedený příchod schovával za naše doporučení, a naopak kdyby se něco povedlo, tak by nás zapřeli.

Ve Spartě ale začal pracovat jako sportovní ředitel Tomáš Rosický, s ním jste nejednal?

S Tomášem Rosickým jsem se jednou potkal a bavili jsme se o mém projektu. Bohužel ale jeden člověk jen tak nezmění nastavení celého klubu… Upřímně mě mrzí, že je Sparta tam, kde je. Kdyby Sparta hrála na čele tabulky, nutilo by to Slavii a Plzeň se ještě více zlepšovat. Bylo by to jen dobře pro celý český fotbal.

Reagovat
Spalovač šancí

Přitom on dělá fakt hodně podrobné věci, nejen že zápasů, ale i tréninků

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Banikovec7

Dnes dalsi pohodova domaci vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Baník hrál poslední domácí zápas s Budějkama hodně dobře. Pokud na to dnes naváže, myslím, že by měl v pohodě vyhrát.

Reagovat
FCSL

No dneska jestli nevyhrajem, tak Hoftych ven. A jednoduchý to zrovna nebude, s naší hrou a vykartovanými Kacharabou, Breitem a Oscarem... Vidim to zas na remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Na chleba Bobe!

Reagovat
HorajzmAmmann

Budínský - Fillo, Pokorný, Stronati, Fleišman - Reiter, Hrubý, Jirásek, Kuzmanovič - Diop, Smola

za Pokorného

A Diope, snaž se vole!

Reagovat
lichna.

Jsem zvědav jak se Kuzma popere s lajnou. Ale je pravda, že asi lepší, než kdokoliv při současné formě..

Reagovat
HorajzmAmmann

Lalkovič je typ hráče, který prostě potřebuje hráč. Myslím, že kdyby dostával pravidelně šanci tak se rozehraje. Měl to tak i v Olomouci.

Škoda no.. Tak budu doufat, že se brzo vrátí Azevedo.

Reagovat
ratusek

Lalkovič mi přišel dost marnej, stejně jako Reiter. Azevedo vynikal, což je spíš ale smutný. ale jsem za to samozřejmě rád

Reagovat
smazaný uživatel

Srát na diopa, Matěj je v základu ČB !

Reagovat
Stannis Baratheon

Sunday Adetunji, kdo to je?

Ta Příbram tam vždy strčí nějaké neznámé jméno, jako Stuparevič nebo Paulinho.

Reagovat
Losinho

První a poslední zápas

Reagovat
andrew96

Fleišman krásný pumlíč.

Reagovat
doocetung

Baník jako nikdo nevysila ? ma nekdo stream prosim ?

Reagovat
Coutinho10

O2 na MD4

Reagovat
doocetung

Mi to prave nabizi jen liberec plus ty multidimenzni picoviny

Reagovat
PlackaSKS

mně taky...

Reagovat
Coutinho10

sjed si uplne dolu v programu a dej ten 4. multidimenzni...v programu je, ze nevysilaj, ale vysilaj

Reagovat
PlackaSKS

když rozkliknu liberec tak tam mam jen možnosti liberce md4 a úplně dole v programu mam zase jen tyhle možnosti, akorát jednotlivě ?

Reagovat
Coutinho10

vyber to, jak pise:

Stanice prave nevysila, tak to je ono

https://ibb.co/jzw6YSR

https://ibb.co/VYyNxWj

Reagovat
PlackaSKS

aha, děkuju... ta me fakt nenapadla

Reagovat
Coutinho10

nz j obcas uz to takto meli neoznaceny, takze jenom soutez v tom odhalit ten spravny program

Reagovat
didosh

Mě též kurwa!!!

Reagovat
Coutinho10

vyber to, jak pise:

Stanice prave nevysila, tak to je ono

https://ibb.co/jzw6YSR

https://ibb.co/VYyNxWj

Reagovat
Coutinho10

j nemaj to tam oznaceny...koukni na moje screeny viz ten koment v reakci na PlackuSKS

Reagovat
Coutinho10

jdi do programu a vyber to, jak pise:

Stanice prave nevysila, tak to je ono

https://ibb.co/jzw6YSR

https://ibb.co/VYyNxWj

Reagovat
ratusek

kuva mě se pustil stream až teď a už 2:0

Reagovat
Coutinho10

Baluta easy golik

Reagovat
ratusek

v 9. minutě 3:0, dejte nám soupeře

Reagovat
OVi.77

Člověk zapne stream a tam 3 do zera....tak to je věc ovšem

Reagovat
ratusek

Tregler měl vsazeno, zkušeně zavěsil

Reagovat
smazaný uživatel

Brutus

Reagovat
Coutinho10

Tregler

Reagovat
Greny

kdyby jim chteli nasypat jeste tak 5-7 golu

Reagovat
HorajzmAmmann

Panik

Reagovat
Greny

Příbram teče 3:0 a brankar hostu taha čas pri odkopu od branky

Reagovat
Salfovic

Zvyk je železná košile.

Reagovat
Coutinho10

to je otocka Budejky

Reagovat
ratusek

Liberec zkušeně

Reagovat
doocetung

Tyvole mam vsazene presne vysledky 3:0 a 1:1 , že se ze mě stane FDF po 10 minutach to jsem fakt necekal

Reagovat
ratusek

Liberec už ti nevyjde

Reagovat
doocetung

Ok tak ani nestihnu dopsat a hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Cože : po min

|Dejte naám stream a Páníka na hrad

Reagovat
pingla

ok, hraje se bez obran

Reagovat
Kepy_FCB

už dost dlouho Baník nikoho nerozsekal o 4 a více tak pome dnes

Reagovat
andrew96

To je samé Csaplár ven, Jílek ven, Páník ven...ale druhým v řadě bude asi Nádvorník.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Balu A Musa taky hezky, čísla má docela pěkný

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Páník

Reagovat
Coutinho10

wow to byla akce Liberce...sice nepadl gol, ale ta byla topova

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Musa zabijak

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zajímavej typ. Dlouhej, rychlej, není úplný kopyto.

Reagovat
HorajzmAmmann

od 9. minuty moc ne!

Reagovat
Coutinho10

mozna by se u nas mohl casem chytit,ale otazka, jestli tu sanci dostane

Reagovat
Salfovic

Co to mají ČB v bráně za komika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Losinho

Musa s Balutou

Reagovat
Kepy_FCB

ještě jeden kua

Reagovat
Losinho

Mara kope penalty?

Reagovat
doshcz

já myslel že Liberec dává góly jen nám

Reagovat
Losinho

Tak Budějky tam mají sparťanů dost

Reagovat
doshcz

tak to je radši nemají stavět proti Liberci

Reagovat
andrew96

Jak může být Tregler ligáč...

Reagovat
HorajzmAmmann

2. poločas

Reagovat
doshcz

už asi jen dohráváte co?

Reagovat
HorajzmAmmann

nepřihrajou si na metr... podobně hrál Baník, když to ve středu válcoval Hable s Vašendou

Reagovat
Puskas

Jo, Dohráno.

Reagovat
Kaspar

ten Kulhanek, sama ruka sama noha a v podstate na hristi k nicemu, ale Soucek byl na zacatku stejny

Reagovat
Fernando_Torres

To by se dalo říct, pokud by mu bylo tak 20, a ne když je vlastně jen o rok mladší než Souček... Nene, z Kulhánka už bude max tak spolehlivej, ale vůbec ničím nadprůměrnej starter pro klub typu Jablonec/Liberec...

Reagovat
Fernando_Torres

Musa - rozdíl autorového gólu

Reagovat
Losinho

Pak se opravil, že je to rozdíl rozdílového gólu

Reagovat
dextroza_m

Ty vole to je nudaaaa

Reagovat
pingla

Toho Lalkoviče si Páník pořizoval k čemu?

Reagovat
doshcz

Fukala

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele