FORTUNA:LIGA - preview 1. kola

21.08.2020, 09:42, aktualizováno 23.08.2020, 08:29
Previews
V neděli zasáhne do nového ročníku FORTUNA:LIGY obhájce titulu Slavia, která se představí v Českých Budějovicích. Jablonec vyzve nováčka soutěže Pardubice, zatímco Ostravu ve slezském derby čeká Karviná. Bohemians 1905 budou chtít Mladé Boleslavi oplatit vyřazení z finále playoff o Evropskou ligu...
MFK Karviná - Baník Ostrava  (neděle 16:30)
Den po derby jihomoravském přijde hned v prvním ligovém kole i to slezské - byť ne to úplně největší. Značně obměněný kádr Karviné přivítá na svém hřišti ostravský Baník, který by v této sezóně už rád pronikl do Evropy.

Zeleno-bílí po hrůzostrašném konci minulé sezóny, v níž po koronavirové přestávce už nedokázali ani jednou zvítězit, potřebovali výsledkově povzbudit jako sůl. A to se jim díky přípravě povedlo. Naposledy sice jen remizovali s Třincem, předchozí výhry s Líšní a Jastrzebiem jsou ale pro sebevědomí velmi cenné.

Juraj Jarábek ve svém kádru přivítal hned několik noviců - leckdy posil velmi zvučných. Jde zejména o bývalé reprezentanty Lukáše Bartošáka a Michala Papadopulose, jméno si ale dokázali vybudovat i Filip Twardzik, Tomáš Jursa. Po půl roce se pak vrátil Martin Kouřil a z německého Kolína hostuje mladý Tomáš Ostrák.

Baníkovci si za soupeře do přípravy zvolili podstatně těžší soupeře. Na závěr si zahráli s rakouskými Hartbergem a Admirou, předtím je prověřil maďarský Honvéd a slovenské duo Zlaté Moravce a Nitra. Jediným druholigovým sokem byl Třinec, který také Ostravští sfoukli hladce 8:0.

Kozlova družina se oproti loňské sezóně tolik nezměnila. Kariéru skončil Milan Baroš, do Zlína zamířil Václav Procházka a do Jablonce Robert Hrubý. Naopak nováčky v kádru jsou Daniel Tetour z Dukly, dvojice ze Slovácka Tomáš Zajíc a Jan Juroška a dále navrátilec z hostování Ondřej Chvěja.

Od postupu Karviné do nejvyšší soutěže spolu regionální rivalové sehráli šest utkání. Třikrát slavila úspěch Ostrava, dvě utkání skončilo remízou a jednou se radovala Karviná. Ta teď bude pravděpodobně postrádat Tavarese, Gubu a Papadopulose. Ani Baník nemá k dispozici vzhledem ke koronavirové nákaze celý kádr, informace, kdo je oním postiženým, však veřejná není.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Smrž, Eduardo, Twardzik, Čonka - Ndefe, Mangabeira, Janečka, Qose, Ostrák - Papadopulos
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Juroška, Pokorný, Stronati, Fleišman - Jánoš, Jirásek - Reiter, Šašinka, Potočný - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.49 - 3.18 - 2.27
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Dynamo České Budějovice - Slavia Praha  (neděle 16:30)
Ofenzivně laděný duel by mohl být k vidění na úvod nového ročníku FORTUNA:LIGY v Českých Budějovicích. Domácí Dynamo tam totiž přivítá soupeře z kategorie těch nejtěžších, a sice pražskou Slavii.

Oba dva týmy se v týdnu před zápasem potýkaly s nejistotou sehrání vinou koronavirových nálezů v obou týmech. Sešívaným tyto patálie dokonce zhatily podstatnou část přípravy a ti tak stihli odehrát pouze dvě utkání, v nichž porazili St. Pölten i MOL Fehervár. Program Jihočechů byl dvojnásobný, přičemž stejně jako slávisti zdolali St. Pölten. Kromě tohoto úspěchu vyhráli ještě s Táborskem, na Plzeň i Salcburk však už byli krátcí.

Budějovičtí budou chtít rovněž odčinit výsledkově nepodařený závěr minulé sezóny. Po covidové přestávce dokázali totiž vyhrát jen dvě z osmi utkání, poslední dvě porážky s Mladou Boleslaví navíc znamenaly konec nadějí na evropské poháry. To sešívaní mohou být s přerušením ligy spokojeni, neboť po jejím znovuzapočetí získali zpět svou ztracenou formu a až do konce sezóny neprohráli.

Po dlouhém období, které Dynamo strávilo ve druhé lize, na sebe tito dva soci začali zase narážet až v minulé sezóně. V obou zápasech jednoznačně zvítězila Slavia. V létě na Střeleckém ostrově třemi góly ve druhé půli zvítězila 0:3, poslední zápas před zimní pauzou v Edenu zase přinesl trojici branek v poločase prvním a konečný výsledek 4:1. Slavia je v Budějovicích úspěšná i z dlouhodobého hlediska. Z posledních dvanácti utkání tam prohrála pouze dvakrát a hned sedmkrát odvážela plný počet bodů.

Jindřich Trpišovský však tentokrát očekává těžké utkání. "Zápas v Budějovicích vnímám jako jeden z nejtěžších možných startů, protože Jihočeši hrají velmi nepříjemný fotbal pro všechny špičkové týmy. Je to soupeř, který bude zase patřit k černým koňům soutěže," varuje kouč Slavie

Jihočeši se nebudou v utkání moci spoléhat na svého zraněného útočníka Ledeckého, hosté postrádají nemocného Kuchtu a v ohrožení je i start Kúdely.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, Králik, Havel, Skovajsa - Javorek, Čavoš - Jánošík, Šulc, Mršič - Brandner
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Zima, Karafiát, Bořil - Holeš, Ševčík - Masopust, Stanciu, Provod - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.97 - 5.08 - 1.37
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Jablonec - FK Pardubice  (neděle 16:30)
Po více než padesáti letech se Pardubice dočkaly klubu v nejvyšší české soutěži. Hned na začátek je čeká pořádně ostrá prověrka. Zahrají si totiž na hřišti jednoho z účastníků evropských pohárů, a to v Jablonci.

Co se týče soutěžních zápasů, narazily na sebe tyto dva celky jen jednou. Před dvěma lety je dohromady svedl los poháru. Na stadionu Pod Vinicí otevřel skóre domácí Petráň, po přestávce ale dokázali zvrátit průběh utkání Kubista s Holešem a do osmifinále tak pronikl severočeský tým. Jinak se nadcházející soci poměrně pravidelně potkávají v přátelských zápasech a nejinak tomu bylo i v letošní přípravě. Na začátku srpna se rozešli smírně 1:1, na gól Hrubého po pauze zareagoval Lee.

Pardubického Martina Šejvla zatím tréma netrápí. "Nervozitu nemám, vše v přípravě běží velmi rychle a není potřeba být v týdnu před prvním zápasem nějak nervózní. Může přijít pár minut před zápasem, ale zvláštní nervozitu neočekávám. Naopak, je v nás velká touha po úspěchu," říká osmadvacetiletý stoper.

Zajímavostí ohledně přípravných duelů je i to, že oba týmy hrály výhradně proti českým soupeřům. Jablonečtí podlehli Žižkovu, nerozhodně skončil jejich zápas s Klokany a na závěr porazili Jihlavu. Východočeši po nezdaru s Chrudimí zdolali Jihlavu a remizovali se Sigmou i Bohemkou. Jako první klub FORTUNA:LIGY začali navíc se soutěžními zápasy, v dobrém na to ale vzpomínat nebudou. V rámci 1. kola MOL Cupu totiž i přesto, že vedli, vypadli v Kolíně po penaltovém rozstřelu.

Navíc se jím na hřišti středočeského celku zranili hned dva důležití hráči. Pfeifer ligový start určitě vynechá, Hlavatého start je velmi nejistý. Na straně domácích nebudou k dispozici ze zdravotních důvodů Doležal a Pleštil.

Pardubičtí na přestupovém trhu aktivitou zrovna nehýřili a jedinou výraznou posilou týmu je tak návrat Michala Petráně z hostování. Jablonečtí naopak přivedli několik ligou ostřílených borců jako Schranze, Podaného, Pilaře a Hrubého, šanci ale mohou dostat i mladší Martinec nebo Čvančara.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Holík, Štěpánek, Kubista, Krob - Hübschman - Ladra, R. Hrubý, Považanec, Podaný - Schranz
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Prosek, Šejvl, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Cadu, Hlavatý, Solil, Ewerton - Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.44 - 6.66
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav  (neděle 18:30)
Jak minulá sezóna pro hráče Bohemians skončila, tak ta nová začne - a to proti Mladé Boleslavi. S tou se setkali i ve finále prostřední skupiny o Evropskou ligu, přičemž každý z týmů vyhrál jeden zápas. V součtu se však radovali Středočeši...

"Domnívám se, že nedělní duel bude odlišný od těch dvou zápasů, které jsme odehráli v rámci nadstavby. Uvidíme, jak do utkání vstoupíme my a v jakém rozestavení do zápasu půjde Boleslav. Budeme rozhodně chtít ten úvod sezony zvládnout," říká asistent domácího trenéra Erich Brabec

"Klokani" po famózním jaru, během něhož se ze sestupových starostí vyšvihli až do horní poloviny tabulky, zažili i výsledkově zdařilou přípravu. V ní inkasovali jen jednou, a to v posledním zápase při remíze s Teplicemi. Předtím se bez branek rozešli s Pardubicemi a Jabloncem, vítězstvím skončila utkání s Žižkovem, Táborskem a Chrudimí.

Mladoboleslavští sehráli jen čtveřici zápasů. Na úvod dvojzápas s Třincem během jednoho dne, kdy každý z týmů slavil jednou. Největší prověrkou bylo utkání s Libercem zakončené remízou a jako soupeř pro generálku posloužil Varnsdorf, s nímž si muži z města automobilky hravě poradili.

Ondřej Mazuch je před startem ligy optimistický. "Posílili jsme v ofenzívě návratem Mešanoviče, příchodem Zahustela a Drchala. I všichni ostatní nováčci do mužstva zapadli a tak věřím, že budeme hrát dobře," říká mladoboleslavský stoper.

Nejen utkání v předchozím ročníku, ale i celá historie vzájemných střetů je vzácně vyrovnaná. Ještě nikdy se ani jednomu z týmů nepodařilo vyhrát více než dvě utkání v řadě, rovněž bilance 7-6-11 z pohledu Bohemians svědčí o nevelkých rozdílech.

Vršovičtí budou postrádat zraněné Valeše s Vodhánělem a v ohrožení je i start Haškův, hosté přijedou bez Matějovského a Pecha.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Dostál, Hůlka, Bederka, Vondra - Jindřišek, Ljovin - Květ, Hronek, Vaníček - Puškáč
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Jakub Klíma, Tatajev, Mazuch, Fulnek - Túlio, Janošek - Zahustel, Budínský, Jiří Klíma - Mešanovič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.35 - 3.16
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - FK Teplice  (sobota 17:00)
Jen jeden přátelský zápas sehrála v rámci přípravy na nový ročník FORTUNA:LIGY Příbram a hned tu je ostrý start. Muže od Litavky čeká jedno z těch utkání, v nichž papírově mají šanci na vítězství, přivítají totiž Teplice.

Onen zmíněný jediný přátelák sehráli svěřenci Pavla Horvátha minulou sobotu proti Dukle a prohráli v něm 1:3. Nenavázali tak na poměrně vydařený závěr minulé sezóny, v němž dokázali z posledních pěti utkání vytěžit hned sedm bodů.

Aby v novém ročníku Středočeši opět neokupovali spodní příčky tabulky, přivedli hned několik posil. Tou nejvýraznější by měl být po konci smlouvy v Jablonci Tomáš Pilík, pomoci by mohl i ghanský útočník Boakye. Rovněž se však musí vyrovnat s odchodem celé řady hráčů, z nichž největším oslabením je ukončené hostování Matěje Polidara.

Ani Skláři nepoměřili v přípravě síly s žádným zahraničním celkem. Ve třech zápasech ukázali tři různé výsledky. Po porážce od Hradce Králové přišlo vítězství s Duklou a remíza proti Klokanů.

Co se týče minulé sezóny, zajistili si záchranu nakonec s přehledem, avšak zejména díky povedenému finiši. Ze závěrečných čtyř zápasů dokázali třikrát zvítězit se čtyřmi nastřílenými brankami na kontě, zbylé utkání zremizovali. Oproti těmto duelům nikterak výrazně kádr nezměnili, všechny příchody i odchody byly v rámci začátku či konce hostování. Novou tváří je tak například z Atalanty půjčený David Heidenreich, naopak se Na Stínadlech už neukáže Petr Mareš.

"Samozřejmě by bylo lepší začínat doma, ale bereme to jako fakt. V Příbrami to bude těžké, pak nás čeká nováček z Pardubic, i když ne na svém stadionu," hodnotí trenér Stanislav Hejkal los svého týmu.

Zatímco domácí by mohli mít k dispozici kompletní kádr, hostům budou chybět Shejbal s Knapíkem a možná i navrátilec z hostování Hošek.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Melichar - Pazdera, Kingue, Tregler, Cmiljanovič - Atwi, Soldát, Rezek, Pilík, Nový - Pinc
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Nazarov, Heidenreich, Mareček - Černý, Kučera, Žitný, Moulis - Trubač - Mareš, Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.94 - 3.34 - 2.47
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sigma Olomouc - Slovan Liberec  (sobota 17:00)
Pokud nebude muset celý tým Olomouce do karantény, začne v sobotu odpoledne nový ročník FORTUNA:LIGY pro další dvojici celků. Podle programu mají Hanáci přivítat jednoho z účastníků evropských pohárů v podobě Liberce.

Sigmě skončila sezóna už koncem června, tudíž si mohla naplánovat bohatý program přátelských zápasů. V těch se jí však výsledkově nedařilo, porazit dokázala pouze Prostějov a Rosice, tedy celky z nižších soutěží. Proti těmi prvoligovým se jí nedařilo - kromě těch českých v podobě Brna a Pardubic nedokázala zdolat ani slovenskou Trnavu.

Nejzvučnější posilou, která bude za Látalův tým nastupovat, je Roman Hubník. "Předpokládám, že budou hrát spíše ze zabezpečené obrany. V týmu mají brejkové typy hráčů a na to budou spoléhat. Přišlo tam několik kluků ze Slavie, kteří se budou chtít ukázat. Jejich kádr prošel změnami, ale bude to především o nás, protože hrajeme doma. Chceme, aby 3 body zůstaly na Andrově stadionu," předpovídá stoper průběh zápasu.

Přestože muži z Podještědí měli ze všech týmů nejdelší sezónu, stihli odehrát hned šestici přípravných duelů. Ani oni ale nebyli co do výsledků nikterak úspěšní, přestože jejich soupeři povětšinou nepatřili mezi ty špičkové - výjimkou byly Mladá Boleslav a Rapid Vídeň, s nímž Slovan prohrál na závěr své přípravy.

Ligová utkání jsou od návratu Sigmy do FORTUNA:LIGY převážně v její režii. Liberec dokázal vyhrát jen to první z nich, další tři už skončila těsným vítězstvím Olomouce. Nejčerstvější vzpomínky však aktéři mají na červnové semifinále MOL Cupu, v němž zásluhou tref Peška a Alibekova vybojoval finálovou účast severočeský tým.

Hanáci budou postrádat zraněného Štěrbu, kterého mohou za postranní čarou doplnit i Beneš, Kerbr, Látal a Jemelka, jejichž start je v ohrožení. Liberečtí nemohou počítat s Jugasem a pravděpodobně ani s Júsufem a Chalušem.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Beneš (Greššák), Hubník, Vepřek - Zahradníček, Breite, Houska, Chytil, González - Nešpor
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Kačaraba, Tijani, Mikula - Pešek, Hromada, Mara, Mosquera - Matoušek - Rabušic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.75 - 3.18 - 2.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fastav Zlín - 1. FC Slovácko  (sobota 17:00)
Necelých třicet kilometrů dělí jihomoravská města Zlín a Uherské Hradiště. A právě derby dvou týmů z těchto sídel je na programu v prvním kole FORTUNA:LIGY, v němž Fastav na svém hřišti přivítá Slovácko.

Oba dva celky skončily s ligou už na konci června a měly tak dost času na přípravné zápasy. Ševci, kteří v minulém ročníku až do předčasného ukončení bojovali ve skupině o udržení, se na úvod střetli se slovenskými mužstvy. Po vítězství nad Trenčínem a remíze se Slovanem Bratislava přesedlali na české soupeře, se kterými se jim už tolik nedařilo a proti Prostějovu i Brnu prohráli.

Ještě více přáteláků, a sice sedm, odehrálo Slovácko. Prvních pět skončilo jeho vítězstvím, a to proti Blansku, Zlatým Moravcům, rovněž Slovanu Bratislava, Senici a slovinské Rogasce. Na dalšího soupeře ze Slovinska už ale Slovácko nestačilo, s Mariborem prohrálo stejně jako s rakouskou Admirou.

"Myslím si, že začátek bude z obou stran opatrný. Přeci jenom ty první zápasy v sezoně jsou takové nečitelné a každý čeká, s čím přijde soupeř. Jenom je škoda, že to bude bez našich fanoušků, protože derby je právě o tom, že to jiskří jak na hřišti, tak i v hledišti. Bohužel to bude bez pořádné atmosféry," říká středopolař Marek Havlík.

Co se týče vzájemných zápasů, je jejich bilance od roku 2018 vyrovnaná. To první skončilo remízou, v dalších vyhrál dvakrát Zlín a dvakrát Slovácko.

Žluto-modří nemohou počítat se zraněnými Vraštilem a Vyhnalem, v ohrožení je i start Fantiše a Jawa. Na druhé straně nenastoupí Jurečka a Tomič.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Procházka, Buchta, Simerský - Matejov, Hlinka, Conde, Jiráček, Čanturišvili - Poznar, Janetzký
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Bajza - Reinberk, Kadlec, Hofmann, Divíšek - Daníček, Havlík - Petržela, Sadílek, Navrátil - Cicilia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.78 - 3.18 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Zbrojovka Brno - Sparta Praha  (sobota 19:30)
Žádný prostor na osmělení. Fotbalisté Zbrojovky Brno si po více než dvou letech zahrajou utkání FORTUNA:LIGY a začínají pořádně zostra. Na Srbské hostí atraktivního a silného soupeře v podobě pražské Sparty.

Přestože při své poslední účasti v nejvyšší soutěži hráči Brna sestoupili, utkání se Spartou se jí vydařila - doma zvítězili a na Letné remizovali. Úspěšnější jsou i v součtu posledních pěti zápasů, v nichž vyhráli dvakrát a soupeř jen jednou. Ostře to kontrastuje s předchozí sérií deseti střetnutí, z nichž vyšli devětkrát úspěšněji Pražané.

Moravané v přípravách na první ligu nedostáli svého názvu a mohutné zbrojení se v jejich případě nekonalo. V kádru trenér Miroslav Machálek uvítal jen pár nových hráčů, z nichž pouze jeden dorazil z první ligy, a sice Jan Moravec z Karviné. Dalšími nováčky jsou navrátilec z hostování v Líšni Jakub Černín, jeho loňský spoluhráč Jan Hlavica a prostějovský útočník Jan Koudelka, mimo jiné mistr světa i Evropy v malém fotbalu.

Brněnští v rámci přípravy odehráli pět přípravných zápasů výhradně s týmy z Česka. Zatímco s regionálními konkurenty Líšní a Blanskem prohráli, Jihlavu, Olomouc i Zlín dokázali porazit.

"Čeká nás těžké utkání, jedno z nejtěžších. I na lavičce mají obrovskou sílu, díky pěti střídáním mohou rozhodovat zápasy. Jejich sílu a to, zda mohou konkurovat Slavii, ukáže až čas, ale myslím, že to poskládali nejlépe za poslední roky," komentuje kapitán Pavel Dreksa sílu soupeře.

Sparťané s loňskou sezónou spokojeni být nemohou a letos mají vyšší ambice než bojovat jen o třetí místo, podle čehož také vypadalo dění na přestupovém trhu. Nejvýraznějšími akvizicemi jsou reprezentanti Ondřej Čelůstka a Ladislav Krejčí, zajímavě se však jeví i navrátilci z hostování Lukáš Juliš a Filip Souček nebo brankář Dominik Holec.

V přátelských zápasech se Letenští utkávali převážně se zahraničními soupeři. Jen na úvod hladce zdolali Táborsko, pak už poráželi Goricu s Hornem a remizovali proti Wolfsbergeru. Výsledkově tak navázali na zdařilý závěr jara, během něhož vyhráli deset ze dvanácti svých utkání.

Domácí nemohou počítat vinou zranění s Kryštůfkem a novou posilou Hlavicou, v ohrožení je i start Pachlopníka. V rudém dresu se neobjeví ze zdravotních
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Šustr - Štepanovský, Dreksa, Šural, Moravec - Vaněk, Sedlák, Čermák, Fousek - Přichystal, Růsek
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Štetina, Čelůstka, Lischka - Vindheim, Sáček, Dočkal, Ladislav Krejčí II, Hanousek - Hložek, Kozák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.36 - 4.25 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Viktoria Plzeň - SFC Opava  (pátek 18:00)
Zatímco plzeňští fotbalisté byli v minulé sezóně překonáni pouze pražskou Slavií, Opava dokázala v tabulce překonat jen Příbram. Na úvod nového ročníku se viktoriáni utkají právě se Slezany a budou chtít potvrdit roli favorita.

Zkomplikovat odehrání úvodního zápasu by mohly další pozitivní nálezy na koronavirus v kádru Plzeňských, kterým se příprava na novou sezónu vydařila. V srpnu odehráli hned čtveřici přátelských utkání, ve kterých vždy zvítězili a ani jednou neinkasovali. Postupně zdolali České Budějovice, Altach, St. Pölten a Craiovu, čímž se na páteční ligový start bravurně naladili.

Guľovu družinu čeká už ve středu v předkole Ligy mistrů Alkmaar, nyní se ale všichni soustředí na ligový start. "Je náš velký sen a cíl uspět v Evropě. Ale nic to nemění na tom, že páteční utkání je pro nás důležité, abychom vstoupili vítězně, aby výkonnostně a herně bylo všechno tak, jak jsme se o to snažili celou přípravu," říká slovenský kouč.

Slezané naopak přípravu nemohou co do výsledkového hlediska považovat za vydařenou. Na úvod remizovali s druholigovým Třincem, poté nedokázali porazit ani jednoho ze silných rakouských soupeřů. Po porážce s Rapidem Vídeň přišel nerozhodný výsledek proti Sturmu Graz.

Ani jeden ze soupeřů nepatřil na přestupovém trhu mezi ty nejaktivnější. Viktoriány posílil Ba Loua z Karviné, Hybš z Liberce a Káčer s Kašou ze Žiliny, do Opavy dorazil z pražské Dukly Lukáš Holík a z hostování se navrátili Manzia a Stáňa. Naopak citelným oslabením může být odchod Filipa Součka do Sparty.

Co se týče vzájemných utkání, jsou Západočeši od návratu Opavy do ligy jednoznačně úspěšnějším týmem. Vyhráli ve všech čtyřech případech, naposledy v únoru přivezli ze Slezska vítězství po dvou trefách Beauguela a jedné Kopicově.

V červeno-modrém dresu se pravděpodobně vinou zranění nebudou moci představit hned dvě nové posily Hybš s Kašou, hostům chybí Schaffartzik.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Limberský - Bucha, Kalvach, Čermák - Kayamba, Beauguel, Kopic
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Hnaníček, Žídek - Mondek, Řezníček, Zavadil, Texl, Helešic - Dordič, Holík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.13 - 9.10 - 22.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.MFK Karviná00000:00
 Bohemians Praha 190500000:00
 Viktoria Plzeň00000:00
 1. FC Slovácko00000:00
 Fastav Zlín00000:00
 Slovan Liberec00000:00
 Sigma Olomouc00000:00
 FK Mladá Boleslav00000:00
 Sparta Praha00000:00
 Baník Ostrava00000:00
 Zbrojovka Brno00000:00
 FK Teplice00000:00
 1. FK Příbram00000:00
 FK Pardubice00000:00
 FK Jablonec00000:00
 Slavia Praha00000:00
 Dynamo České Budějovice00000:00
 SFC Opava00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (906)

Přidat komentář
HalaMadrid_Flx

No nic, je čas...

1. MISTR:

2. CELKOVÁ TOP5 (celková tabulka, kdo chce):

3. SESTUPUJÍCÍ (3):

4. NEJLEPŠÍ STŘELEC LIGY:

5. NEJLEPŠÍ NAHRÁVAČ (ASISTENCE) LIGY:

6. NEJLEPŠÍ HRÁČ LIGY (CELKOVĚ):

7. BRANKÁŘ S NEJVÍC 0:

8. NEJLEPŠÍ TRENÉR LIGY:

9. PRVNÍ VYHOZENÝ TRENÉR:

10. NEJVĚTŠÍ PŘEKVAPENÍ (HRÁČ):

11. NEJVĚTŠÍ ZKLAMÁNÍ (HRÁČ):

12. NEJLEPŠÍ MLADÍK:

13. TÝM, KTERÝ BUDE MÍT NEJVÍC ODLOŽENÝCH ZÁPASŮ KVŮLI COVIDU:

Je toho trošku více, ať je to zajímavé!

Jo a ofc nesmí chybět..

Konečně nejlepší liga na světě!

Reagovat
HalaMadrid_Flx

1. SLAVIA

2. SLAVIA, PLZEŇ, SPARTA, LIBEREC, BANÍK

3. PARDUBICE, PŘÍBRAM, BRNO

4. ZAJÍC

5. BUCHA a DOČKAL

6. ŠEVČÍK

7. KOLÁŘ

8. GULA

9. HEJKAL

10. DOČKAL (znovuzrození)

11. ČELŮSTKA

12. BERAN

13. ZLÍN

Reagovat
Kepy_FCB

Zajíc

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Uvidíš, bude formička!

Reagovat
Kepy_FCB

kéž by ale nevěřím

Reagovat
veikko

1. Plzeň

2. Plzeň, Slavia, Sparta, Liberec, Baník

3. Pardubice, Příbram, Opava

4. Musa

5. Stanciu

6. Stanciu

7. Kolář

8. Guľa

9. Látal

10. Heidenreich

11. Hübschman

12. Hložek

13. Karviná

Reagovat
db18

1. MISTR: Viktorka

2. CELKOVÁ TOP5 (celková tabulka, kdo chce): FCVP, Slavia, Sparta, Jablonec, Baník

3. SESTUPUJÍCÍ (3): Opava, Karviná, Pardubice

4. NEJLEPŠÍ STŘELEC LIGY: Drchal

5. NEJLEPŠÍ NAHRÁVAČ (ASISTENCE) LIGY: Káčer

6. NEJLEPŠÍ HRÁČ LIGY (CELKOVĚ): Kalvach

7. BRANKÁŘ S NEJVÍC 0: Kolář

8. NEJLEPŠÍ TRENÉR LIGY: Guľa

9. PRVNÍ VYHOZENÝ TRENÉR: Hejkal

10. NEJVĚTŠÍ PŘEKVAPENÍ (HRÁČ): Gabriel

11. NEJVĚTŠÍ ZKLAMÁNÍ (HRÁČ): L. Krejčí (ofsajd)

12. NEJLEPŠÍ MLADÍK: Šulc

13. TÝM, KTERÝ BUDE MÍT NEJVÍC ODLOŽENÝCH ZÁPASŮ KVŮLI COVIDU: Slavia (hl. kvůli Evropě, nebude se chtít riskovat a raději se nechají zápasy odložit)

Reagovat
db18

Já zapomněl, že přestoupil i Malina. V tom případě on ještě před Krejčím.

Reagovat
$dolar$

Gula.

Reagovat
havrys99

1. Plzeň

2. Plzeň, Slavia, Sparta, Jablonec, Liberec

3. Pardubice, Opava, Příbram

4. Kozák

5. Ba Loua

6. Brabec

7. Kolář

8. Gula

9. Weber

10. Yusuf

11. Malinský

12. Karabec

13. Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

1. Slavia

2. Slavia, Plzeň, Sparta, Jablonec, Liberec

3. Opava, Brno, Pardubice

4. Musa

5. Stanciu

6. Musa

7. Kolář

8. Trpišovský

9. Kováč

10. Pavel Černý

11. Hancko

12. Valenta z Budějovic

13. Karviná

Reagovat
martin1

1. Plzeň

2. Plzeň, Sparta, Slavia, Jablonec, Liberec, Boleslav, Ostrava, Budějovice, Slovácko

Teplice, Olomouc, Bohemians, Zlín, Příbram, Pardubice, Opava, Karviná, Brno

3. Opava, Karviná, Brno

4. Matějka

5. Čermák

6. Čermák

7. Hruška

8. Gula

9. Látal

10. Matějka

11. Jugas

12. Šulc

13. Karviná

Reagovat
smazaný uživatel

1. MISTR:

Viktorka Plzen

2. CELKOVÁ TOP5 (celková tabulka, kdo chce):

Plzen, Sparta, Slavia, Slaberec, Bolka

3. SESTUPUJÍCÍ (3):

Opava, Banik, Pardubice

4. NEJLEPŠÍ STŘELEC LIGY:

Chory

5. NEJLEPŠÍ NAHRÁVAČ (ASISTENCE) LIGY:

Cermak

6. NEJLEPŠÍ HRÁČ LIGY (CELKOVĚ):

Kalvach

7. BRANKÁŘ S NEJVÍC 0:

Kolar

8. NEJLEPŠÍ TRENÉR LIGY:

Gula

9. PRVNÍ VYHOZENÝ TRENÉR:

Kozel

10. NEJVĚTŠÍ PŘEKVAPENÍ (HRÁČ):

Alvir

11. NEJVĚTŠÍ ZKLAMÁNÍ (HRÁČ):

Stanciu

12. NEJLEPŠÍ MLADÍK:

Karabec/Gabriel

13. TÝM, KTERÝ BUDE MÍT NEJVÍC ODLOŽENÝCH ZÁPASŮ KVŮLI COVIDU:

Picovina

Reagovat
$dolar$

Reagovat
db18

Gula

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

A btw co jen Gula, u me asi vetsina tech tipu

Reagovat
db18

U mne taky... asi jen Opavu a Koláře jsem trefil... (to je vlastně podobné...)

Reagovat
exse

1. Slavia

2. Slavia, Plzeň, Sparta, Jablonec, Liberec

3. Opava, Zlín, Brno

4. Musa

5. Ševčík

6. Ševčík

7. Hruška

8. Trpišovský

9. Kováč

10. Kačer

11. Hancko

12. Daněk

13. Slovácko

Reagovat
PBLead

1. MISTR:Slavia

2. CELKOVÁ TOP5 (celková tabulka, kdo chce): Slavia, Plzeň, Sparta, Liberec, Jablonec

3. SESTUPUJÍCÍ (3): Karviná, Pardubice, Příbram

4. NEJLEPŠÍ STŘELEC LIGY:Jean-David Beauguel (aka ten černoch)

5. NEJLEPŠÍ NAHRÁVAČ (ASISTENCE) LIGY: Nico Stanciu (pokud neodejde do zahraničí)

6. NEJLEPŠÍ HRÁČ LIGY (CELKOVĚ): Petr Ševčík

7. BRANKÁŘ S NEJVÍC 0:Ondřej Kolář (pokud neodejde)

8. NEJLEPŠÍ TRENÉR LIGY: Jindřich Trpiškovský

9. PRVNÍ VYHOZENÝ TRENÉR:Luboš Kozel

10. NEJVĚTŠÍ PŘEKVAPENÍ (HRÁČ): nevím, někdo z Liberece

11. NEJVĚTŠÍ ZKLAMÁNÍ (HRÁČ): Offside Krejčí

12. NEJLEPŠÍ MLADÍK: Adam Karabec

13. TÝM, KTERÝ BUDE MÍT NEJVÍC ODLOŽENÝCH ZÁPASŮ KVŮLI COVIDU: Karviná

Reagovat
ZB 07

1. Plzeň

2. Plzeň, Slavia, Sparta, Jablonec, Mladá Boleslav

3. Pardubice, Opava, Brno

4. Musa

5. Stanciu

6. Čermák

7. Hruška

8. Guľa

9. Hejkal

10. Juliš

11. Dočkal

12. Hlavatý

13. Karviná

Reagovat
Euphael

drhy bod

Reagovat
abu

1. MISTR: Slavia

2. CELKOVÁ TOP5 (celková tabulka, kdo chce): Slavia, Sparta, Plzeň, Liberec, Slovácko

3. SESTUPUJÍCÍ (3): Pardubice, Karviná, Teplice

4. NEJLEPŠÍ STŘELEC LIGY: Musa

5. NEJLEPŠÍ NAHRÁVAČ (ASISTENCE) LIGY: Čermák

6. NEJLEPŠÍ HRÁČ LIGY (CELKOVĚ): Čermák

7. BRANKÁŘ S NEJVÍC 0: Kolář

8. NEJLEPŠÍ TRENÉR LIGY: Trpiš

9. PRVNÍ VYHOZENÝ TRENÉR: Hejkal

10. NEJVĚTŠÍ PŘEKVAPENÍ (HRÁČ):Stanciu

11. NEJVĚTŠÍ ZKLAMÁNÍ (HRÁČ): L.Krejčí st.

12. NEJLEPŠÍ MLADÍK: Hložek

13. TÝM, KTERÝ BUDE MÍT NEJVÍC ODLOŽENÝCH ZÁPASŮ KVŮLI COVIDU: Ten, co bude mít nejčastěji nakažený hráče.

Reagovat
Greny

1. Slavia

2. Slavia, Plzen, Sparta, Boleslav, Jablonec

3. Pardubice, Pribram, Zlin

4. Kozák

5. Čermák

6.

7. Kolář

8. Machálek

9. Horváth

10. Juliš

11. Lingr

12. Pachlopnik

13. Pribram

Reagovat
Greny

6. Kolář

Reagovat
fabec1222

1. Plzeň

2. 1. Plzeň 2. Slavia 3. Sparta 4. Liberec 5. Boleslav

3. 16.Budějovice 17. Opava 18. Pardubice

4. Matoušek

5. Ševčík

6. Bucha

7. Kolář

8. Svědík

9. Látal

10. Kulhánek

11. Dočkal

12. Hložek

13. Karviná

Reagovat
smazaný uživatel

1. Plzeň

2. Plzeň, Slavia, Sparta, Baník, Budějovice

3. Pardubice, Příbram, Karviná

4. Hložek - 27 gólů

5. Stanciu - 19 asistencí

6. Hložek

7. Kolář - 25 nul

8. Gula

9. Jarábek

10. Chvěja

11. Krejčí st.

12. Hložek, mimo Hložka Daněk že Sigmy

13. Karviná

Reagovat
Stannis Baratheon

takže Slavia inkasuje maximálně v 9 zápasech, podle toho kolik jich bude Kolář chytat, ale bude druhá?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Plzeň ale taky nebude moc inkasovat. V obraně to mají taky výborně vyladěné, myslím, že 20 nul Hruška může udržet.

Reagovat
meno

20? Neblázni

Reagovat
JeséRodriguez

1. Plzeň

2. Plzeň, Slavia, Sparta, Baník, Mladá Boleslav

3. Pardubice, Příbram, Opava

4. Juliš

5. Čermák

6. Hancko

7. Kolář

8. Trpišovský

9. Hejkal

10. Karabec

11. Tecl

12. Karabec

13. Příbram

Reagovat
James1911

1. MISTR: Plzeň

2. CELKOVÁ TOP5 (celková tabulka, kdo chce): Plzeň, Slavia, Sparta, Liberec, Bohemka

3. SESTUPUJÍCÍ (3): Opava, Karviná, Sigma

4. NEJLEPŠÍ STŘELEC LIGY: Musa

5. NEJLEPŠÍ NAHRÁVAČ (ASISTENCE) LIGY: Stanciu

6. NEJLEPŠÍ HRÁČ LIGY (CELKOVĚ): Stanciu

7. BRANKÁŘ S NEJVÍC 0: Kolář

8. NEJLEPŠÍ TRENÉR LIGY: Gula

9. PRVNÍ VYHOZENÝ TRENÉR: Hejkal

10. NEJVĚTŠÍ PŘEKVAPENÍ (HRÁČ): Káčer

11. NEJVĚTŠÍ ZKLAMÁNÍ (HRÁČ): L. Krejčí (ten starší)

12. NEJLEPŠÍ MLADÍK: Zima

13. TÝM, KTERÝ BUDE MÍT NEJVÍC ODLOŽENÝCH ZÁPASŮ KVŮLI COVIDU: Sigma

Reagovat
Marv

1. Sparta, Slavia, Plzeň, Liberec, Jablonec, Slovácko, Bohemians, MB, ČB, Karviná, Pardubice, Olomouc, Baník, Teplice, Příbram, Zlín, Opava, Brno

4. Libor Kozák

5. Hložek

6. Hložek

7. Kolář

8. Trpisovsky

9. Machálek

10. Káčer

11. Kuchta

12. Hložek

13. Plzeň

Reagovat
Stannis Baratheon

1. Slavia

2. Sparta, Plzeň, Jablonec, Slovácko

3. Pardubice, Olomouc, Příbram

4. Cicilia

5. Stanciu

6. Stanciu

7. Kolář

8. Trpišovský a Machálek

9. Horváth a Látal, oba ve stejný týden

10. Cicilia

11. Krejčí (ofsajd)

12. Heidenreich, Pachlopník

13. Olomouc

14. největší zklamání - klub - Baník

15. největší překvapení - klub- Brno, případně i Karviná

Reagovat
bobis21

1. Slavia

2. Slavia Sparta, Plzeň, Liberec, banik

3. Pardubice, Opava, Příbram

4. Beauguel

5. Bucha

6. Čelůstka

7. Kolář

8. Kozel

9. Horváth

10. Hellebrand

11. Kacer

12. Buchta

13. Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

1. Mistrem se stane Slavia.

2. Další v TOP 5: Plzeň, Sparta, Baník, Jablonec

3. S velkou ztrátou sestoupí Pardubice a Brno, Opava v posledních kolech

4. S počtem 21 branek bude nejlepším střelcem Petar Musa

5. Na čísle 14 se zastaví počet asistencí Nicolaea Stancia

6. Petar Musa poté, co vsítí 21 branek a přidá 3 asistence

7. Kolář, 23 čistých kont

8. Pan Trpišovský

9. Netroufám si tipovat

10. Ondřej Lingr

11. Ondřej Čelůstka

12. Fukala

13. Netroufám si tipovat

Reagovat
Freedo

1) Slavia

2) Slavia, Plzen, Sparta, Liberec, Jablonec

3) Opava, Pardubice, Brno

4) Kozak

5) Stanciu

6) Boril

7) Kolar

8) Hoftych

9) Kovac

10) Malinsky

11) Krejci st.

12) Hlozek

13) Karvina

Reagovat
BaggioRoberto

1. SPARTA

2. SPARTA, SLAVIA, PLZEŇ

3. BRNO, OPAVA, PARDUBICE

4. KOZIČKA

5. DOČKAL

6. HANCKO

7. KOLLINA

8. KOTAL

9. KOVY

10. DRCHAL

11. KUCHTA, KARAFIÁT, MALINOVSKIJ

12. HLOŽEK

13. JDĚTE S TOU SRAČKOU DO...

Reagovat
ACSeRw!n

1. Sparta

2. Sparta, Slavie, Plzen, Banik, Slovacko

3. Brno, Karvina, Pardubice

4. Hlozek

5. Dockal

6. Dockal

7. Kolar

8. Svedik

9. ten jouda, co trenuje Brno

10. Karabec

11. Brabec

12. Karabec

13. Brno

Reagovat
John Obi Mikel

1. Slavia

2. Slavia, Sparta, Plzeň, Baník, Liberec

3. Pardubice, Karviná, Slovácko

4. Kozák

5. Bucha

6. Kolář

7. Kolář

8. Trpišovský

9. Jarábek

10. Júsuf

11. Bajza

12. Beran

13. České Budějovice

Reagovat
KingMaster13

1. Slavia

2. Plzeň, Sparta, Liberec, Baník

3. Opava, Příbram, Pardubice

4. Musa

5. Stanciu

6. Bucha

7. Kolář

8. Trpišovský

9. Látal

10. Joao Felipe

11. Rabušic

12. Karabec

13. Slavia asi

Reagovat
smazaný uživatel

1. Slavia

2. SLA, SPA, PLZ, LIB, JAB

3. Pardubice, Opava, Karviná

4. Musa

5. Hložek

6. Hložek

7. Kolář

8. JT

9. Hejkal

10. Beran

11. Dočkal

12. Hložek

13. Opava

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě přídám 14. otázku: Postupující z FNL?

Za mě Dukla.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ty vole to mi úplně vypadlo.. VIKTORKA !

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
zelda

Reagovat
Papra

1. Plzen

2. Plzen, spavia, sparta, liberec, banik

3. Karvina, opava, pardubice

4. Hlozek

5. Ba loua

6. Hlozek

7. Hruska

8. Gula

9. Ten z opavy

10. Lada krejci (ten s jazykem ven)

11. Matousek

12. Hlozek/julis

13. Treba olomouc

Reagovat
oli9

1. SLAVIA

2.SLAVIA,SPARTA,PLZEN,LIBEREC,JABLONEC

3.PRIBRAM, OPAVA, PARDUBICE

4. CICILIA

5.STANCIU

6.STANCIU

7.KOLÁŘ

8.TRPIŠOVSKÝ

9.MACHÁLEK

10.CICILIA

11.DOČKAL

12.BERAN

13.KARVINÁ

Reagovat
ACSeRw!n

OK

Reagovat
smazaný uživatel

1. Slovácko

2. Příbram, Baník, Bohemka, Budějovice

3. Sparta, Plzeň, Brno

4. Nikdo

5. Nikdo

6. Laštůvka

7. Dělené první místo

8. Pan plukovník

9. Gula

10. Melichar

11. Stanciu

12. Melichar

13. Příbram

Reagovat
Nadržený šimpanz

1.Sparta

2.Sparta, Slavia, Plzeň, Baník, Dynamo CB

3.Teplice, Brno, Opava

4.Hložek

5.Dočkal

6.Hložek

7.Heča

8.Kotal

9.Látal

10.Karabec

11.Stanciu

12.Karabec

13.Karviná

Reagovat
Spalovač šancí

1. Liberec

2. Liberec, Slavia, sparta, Plzeň, Bohemka

3. Olomouc, Brno, Zlín

4. Kuchta

5. Stanciu

6. Malinský

7. Kolář

8. Hoftych

9. Gula

10. Lingr

11. Masopust

12. Hložek

13. Plzeň & Brno

Reagovat
Komix

1. SLAVIA

2. SLAVIA, PLZEŇ, SPARTA, LIBEREC, BANÍK

3. ZLÍN, BRNO, OPAVA

4. MUSA

5. STANCIU

6. STANCIU

7. HRUŠKA (Kolář v zimě do zahraničí)

8. TRPIŠOVSKÝ

9. HEJKAL

10. CINCILLA

11. LÁĎA KREJČÍ (je vlastně jedno kterej)

12. HLOŽEK

13. BRNO

Reagovat
Spejbl

1. Slavia

2. Slavia, Plzeň, Sparta, Liberec, Slovácko, (6. Baník, 7. Jablonec...)

3. Pardubice, Opava, Zlín

4. Musa

5. Dočkal

6. Čermák

7. Kolář

8. Trpišovský

9. Hejkal

10. Kliment

11. Zajíc

12. Hložek

13. Bohemians

Reagovat
meno

1, 2 a 3:

1. Slavia

2. Plzeň

3. Sparta

4. Liberec

5. Jablonec

6. Slovácko

7. Baník

8. Budějky

9. Mladá

10. Pardubky

11. Bohemka

12. Olmík

13. Teplice

14. Brno

15. Příbram

16. Zlín

17. Opava

18. Karviná

4. Petar Musa

5. Nico Stanciu

6. Kolář

7. Kolář

8. Trpiš

9. Látal

10. Karabec/Pachlopník

11. Káčer

12. Karabec/Pachlopník

13. Marila Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

1. FCVP

2. FCVP, SKS, ACS, FCB, Bohemka

3. Opava, Pardubice, Brno

4. Drchal

5. Káčer

6. Kalvach

7. Kolář

8. Guĺa

9. Kováč

10. Drchal

11. Dočkal

12. Kozák

13. SKS

Reagovat
smazaný uživatel

1. MISTR: Slavia

2. CELKOVÁ TOP5 (celková tabulka, kdo chce): 1. Slavia 2. Plzeň 3. Liberec 4. Sparta 5. Baník

3. SESTUPUJÍCÍ (3): Pardubice, Zlín, Příbram

4. NEJLEPŠÍ STŘELEC LIGY: Musa

5. NEJLEPŠÍ NAHRÁVAČ (ASISTENCE) LIGY: Čermák

6. NEJLEPŠÍ HRÁČ LIGY (CELKOVĚ): Ševčík

7. BRANKÁŘ S NEJVÍC 0: Kolář

8. NEJLEPŠÍ TRENÉR LIGY: Trpišovský

9. PRVNÍ VYHOZENÝ TRENÉR: Hejkal

10. NEJVĚTŠÍ PŘEKVAPENÍ (HRÁČ): Matoušek

11. NEJVĚTŠÍ ZKLAMÁNÍ (HRÁČ): Jugas

12. NEJLEPŠÍ MLADÍK: Karabec

13. TÝM, KTERÝ BUDE MÍT NEJVÍC ODLOŽENÝCH ZÁPASŮ KVŮLI COVIDU: Karviná

Reagovat
Pyroman

1. Sparta

2. Sparta, Slavia, Plzeň, Boleslav, Liberec

3. Příbram, Opava, Pardubice

4. Beauguel

5. Dočkal

6. Hancko

7. Kolář

8. Svědík

9. Látal

10. Vindheim

11. Malínský

12. Karabec

13. Slavia

Reagovat
Mr.Dalby

1. MISTR: Slavie

2. CELKOVÁ TOP5 (celková tabulka, kdo chce): Slavia, Sparta, Plzeň, Slavia B, Baník

3. SESTUPUJÍCÍ (3): Brno, Zlín, Pardubice

4. NEJLEPŠÍ STŘELEC LIGY: Musa

5. NEJLEPŠÍ NAHRÁVAČ LIGY: Proske (daruje spoluhráčům v Plzni tak 13 gólů)

6. NEJLEPŠÍ HRÁČ LIGY (CELKOVĚ): Hložek

7. BRANKÁŘ S NEJVÍC 0: Kolář

8. NEJLEPŠÍ TRENÉR LIGY: Trpišovský

9. PRVNÍ VYHOZENÝ TRENÉR: Rada

10. NEJVĚTŠÍ PŘEKVAPENÍ (HRÁČ): Cicilia

11. NEJVĚTŠÍ ZKLAMÁNÍ (HRÁČ): Malinský

12. NEJLEPŠÍ MLADÍK: Filip Souček / Adam Karabec

13. NEJVÍC ODLOŽENÝCH ZÁPASŮ KVŮLI COVIDU: Sigma

Postup z druhý ligy Hradec

Reagovat
Uwe háže buly

1. Sparta/Plzeň

2. Sparta, Plzeň, Slavia, Slovácko, Liberec

3. Příbram, Pardubice, Brno

4. Cicilia

5. Dočkal

6. Hancko

7. Kolář

8. Kotal

9. Látal

10. Juliš

11. Malinský

12. Karabec

13. Bohemka

Reagovat
Liquid

1.Slavia

2.Slavia, Plzeň, Sparta, Jablonec, Liberec

3.Olomouc, Brno, Opava

4.Musa

5.Stanciu

6.Stanciu

7.Kolář

8.Trpišovský

9.Látal

10.Yusuf

11.Minčev

12.Beran

13.Karviná

Reagovat
Erialdur

1. Sigma

2. Sigma, Baník, Plzeń, Slavie, Jablonec

3. Příbram, Pardubice, Opava

4. Nešpor

5. Zmrzlý

6. Gonzalez

7. Mandous

8. Látal

9. Horváth

10. Zmrzlý

11. Dočkal

12. Zmrzlý

13. Sigma

Reagovat
czechfant

1. MISTR: slavie

2. CELKOVÁ TOP5 (celková tabulka, kdo chce): Slavie, plzen, sparta, jablonec, bolka

3. SESTUPUJÍCÍ (3): opava, beno, Pardubice

4. NEJLEPŠÍ STŘELEC LIGY: Musa

5. NEJLEPŠÍ NAHRÁVAČ (ASISTENCE) LIGY: Stanciu

6. NEJLEPŠÍ HRÁČ LIGY (CELKOVĚ): Stanciu

7. BRANKÁŘ S NEJVÍC 0: Kolar

8. NEJLEPŠÍ TRENÉR LIGY: Trpisovsky

9. PRVNÍ VYHOZENÝ TRENÉR: Machalek

10. NEJVĚTŠÍ PŘEKVAPENÍ (HRÁČ): Martinec

11. NEJVĚTŠÍ ZKLAMÁNÍ (HRÁČ): Krejci z Italie

12. NEJLEPŠÍ MLADÍK: Karabec

13. TÝM, KTERÝ BUDE MÍT NEJVÍC ODLOŽENÝCH ZÁPASŮ KVŮLI COVIDU: Dukla

Nevim co je ofc. A zapojil jsem se az v prubehu kola, tak snad to nevadí

Reagovat
pospec7

1. Sparta

2. Sparta, Slavia, Plzen, Jablonec, Baník

3. Brno, Opava, Příbram

4. Juliš

5. Dočkal

6. Dočkal

7. Kolář

8. Kotal

9. Kováč

10. Juliš

11. Stanciu

12. Hložek

13. Pribram

Reagovat
Puskas

1. Sparta

2. Sparta, Slavia, Plzeň, Baník, Jablonec

3. Pardubky, Brno, Opava

4. Musa

5. Dočkal

6. Čelůstka

7. Kolář

8. Kotal

9. Látal

10. Juliš

11. Kozák

12. Pokorný

13. Příbram

Reagovat
Puskas

Samozřejmě mělo být jako reakce na 1. příspěvek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Sparta jako mistr si zaslouží samostatné vlákno (náhoda neexistuje)

Reagovat
Kepy_FCB

Karviná - Baník 0:2

Příbram - Teplice 1:2

Olomouc - Liberec 1:1

Zlín - 1. FC Slovácko 0:1 Procházka vlastenec

Brno - Sparta Praha 0:4

Budějovice - Slavia Praha 0:2

Peltonec - FK Pardubice 3:0

Praha 1905 - FK Mladá Boleslav 2:2

Plzen-Opava 5:1

Reagovat
jackinho10

1. Slavia

2. Slavia, Sparta, Plzen, Liberec, Banik

3. Pribram, Pardubice, Opava

4. Musa

5. Stanciu

6. Stanciu

7. Kolar

8. Trpisovsky

9. Hejkal

10. Lingr

11. Dockal

12. Hlozek

13. Karvina

Reagovat
Kepy_FCB

1.Slavia

2:Plzeň

3.Sparta

4:Baník

16.Příbram

17.Brno

18.Tesla

Reagovat
db18

Sigma je další s covidem.

Reagovat
frankiefcb

to je v prdeli toto. To mi řekni, že na všechny opatření serou ty týmy nebo já nevím.

Reagovat
db18

Tak ono bezpříznakové onemocnění může mít třeba učitelka ze školky a domů to pak zavleče dítě - a máš "vystaráno"

Reagovat
smazaný uživatel

To nemas sanci jakkoliv uhlidat. Muzes se snazit minimalizovat rizika, ale to je tak vsechno.

Reagovat
frankiefcb

Jako jo, ale na druhou stranu zase tolik lidí to u nás nemá a kopačky přece jenom mají přísnější režim a na můj vkus je dost teda případů nákazy u fotbalistů. Jenom mě prostě zaráží, že přitom množství opatření je těch nákaz docela dost.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak vis, kolik lidi to ma?

Reagovat
frankiefcb

To je taky fakt, nicméně například Plzeň a ani Olomouc momentálně nepatří mezi "zasažené" oblasti. Trochu to beru podle sebe, nejsem zavřený doma, furt někde jsem, často s plno lidma, v hospodě, na akcích (určitě si nedesinfikuji 20x denně ruce), v práci kolegyně mají děcka na táborech a nikdo z okruhu kolegů a přátel to nemá. A to si vezmi, že my jsme jednu dobu byli velké ohnisko nákazy a někteří kolegové bydlí ve Frýdku anebo na Karvinsku a nic. A fotbalisti, co mají být v podstatě uzavření a mají s přísněné podmínky to chytnou. Je to pro mě jako hodně zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

A uprimne - kolik tech lidi z tveho okoli se nechalo protestovat?

Reagovat
frankiefcb

No několik ano, bo museli a negativní Jako jasně i já teoreticky už to můžu mít za sebou a nevéím o tom Na druhou stranu, co si pamatuji z toho, jak jsme se ještě o covid zajímal (to znamená do května), tak promořenosti se moc šanci nedávalo, že i v postižených oblastech byla promořenost nic moc.

Reagovat
BaggioRoberto

Tak to si myslíme všichni, že to nemáme ani nikdo v okolí, ale testy by mohly rict neco jineho. Hlavne tady se ani neresi ze je nekdo nemocny, ale pozitivni pri testech, pritom nema priznaky nic. Nekde jsem i cetl, ze ten test neni 100% jednou za cas se objevi falesna pozitivita. A to pri tom neustalem testovani fotbalistu stale dokola muze nastat. Politici by si meli uvedomit, ze covid tady bude stajně jako jiné nemoci a neni to mor nebo cholera, neni tady vetsi nebezpeci nez treba u chripky. Sport bez fanousku, zadne koncerty, to je teprve nestesti.

Reagovat
smazaný uživatel

Politici už jen hlídají svoji popularitu.

Reagovat
Kepy_FCB

jsou mladí, chtějí se bavit a žít

Reagovat
Greny

tak jako kluby za to muzou castecne taky ... jsou testy - je covid ..

kdyby se testovalo jednou za mesic dva = tak se bez problemu hraje, holt co si schvalili to maji, takhle to bude akorat pro kluby jeste nakladnejsi ...

mimochodem ty testy na ktere chodi oni maji nejakou chybovost? ja ze ctu ze vsichni to maji bez priznaku ...

Reagovat
Kolouch21

Možná je to tím, že aktuální vir má na zdravého člověka minimální dopady a rizika. Proto jsou bezpříznakový, tj. nic jim není. Taky má většina lidí v těle pořád herpes virus a nic ti není, akorát někomu se to projeví jednou za čas třeba jako opar.

Reagovat
REPLIKATOR

Olomouc 3 nakažení S takovou ani nemusíte začínat.

Reagovat
Greny

a Slovan Bratislava ma nakazeneho i v nahradni vyprave

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Fabregas@ole

Nene

Reagovat
Kaspar

Kyslik nasel zpusob jak se letos dostat do poharu

Reagovat
smazaný uživatel

Páník ven!

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
ACSMan

Nemůžu si pomoct ale ta fotka toho Čermáka mi vždycky připomíná v miniaturce Horvátha

Reagovat
ondrvo

Horvi před 20 lety a 40 kily

Reagovat
abu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pokud Slovan odcestuje zpátky domů, postupuje Klaksvík. Takhle se získávají body do koeficientu

Reagovat
Spalovač šancí

Ve stínu startu nové sezóny nejlepší ligy světa proběhne vyvrcholení LM. I takové příběhy přináší dvojtečková liga.

Reagovat
smazaný uživatel

EL naštěstí pochopila, že musí skončit ještě než se liga úplně rozjede, aby nepřišla o diváky.

Reagovat
db18

HRAJE SE!!!

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
monty25

Reagovat
havrys99

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Od letošní sezóny nemám ani žádné velké očekávání. Kvalita kádru je spíš max na 3 místo, ale třeba mě hráči překvapí.

Osobně hlavně doufám, že budeme moci od října chodit aspoň v omezeném počtu na domácí zápasy evropských pohárů, byť tomu moc nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Plzeň

2. PLzeň, Slavia, Sparta, Baník, Jablonec

3.Příbram,Pardubice, Zlín

4. Musa

5. Dočkal

6. Stanciu

7. Kolář

8. Gula

9. Machálek

10. Hložek

11. L. krejčí (ten co přišel z Itálie)

12. Hložek

13. Olomouc

Reagovat
Coutinho10

Liga i nova sezona na Sazkafantasy je zpet, tak uz aby byla sestava Plzne venku

Reagovat
Kaspar

hodinu pred zapasem se nesmi menit sestava, ty si nedostal mail ze zasedani fanty?

Reagovat
Coutinho10

ja nastesti muzu kazdopadne kdyby se to uzamklo, tak by to byla velka komplikace

Reagovat
Greny

Ma fanta je šílena

Pozitiva : 99,9 mil

Reagovat
Coutinho10

to ja jdu pres 100 mega

Reagovat
martin1

Mimo sestavu Sváček, Hybš, Kaša, Mihálik, Hořava a Kayamba.

Reagovat
Greny

Mihalik zranenej, Svacek je trojka

Reagovat
martin1

Vím, Hybš a Kaša toho taky moc nenahráli kvůli zranění. Hořava nepřekvapivě na tribuně, takže zřejmě ten Kayamba, Livesport

Reagovat
Coutinho10

Opava takova sance

Reagovat
Kaspar

stream by nebyl ? ja zapomenl na tipac a nez mi tam dojdou penize tak je po zapase

Reagovat
Coutinho10

kup O2TV SportPack za 2 kila mesicne...na pohodu, jinak tipac tu platbu prijima behem par vterin, teda pres kartu

Reagovat
Kaspar

tem zmrdum nikdy nedam ani halir, tak prvni zapas neuvidim

Reagovat
Kaspar

takze ten nemocny je Kayamba, jediny v absenci ma napsano nemoc

Reagovat
kolouch

ta absence Plzne je na livesportu dost nekompletni

Reagovat
Salfovic

Kdo tam chybí? Respektive se nevešel do nominace.

Reagovat
Salfovic

Už to čtu hore.

Reagovat
Greny

zatim to vypada ze Brabec to uz chytl taky

Reagovat
JessePinkman

Ten má maximálně tak kocovinu.

Reagovat
meno

Opava zatím super Ale tohle šílený tempo nemůžou vydržet dál než do 60.

Reagovat
abu

navíc v tomhle vedru.. ale zatím suprově napadaj

Reagovat
smazaný uživatel

Uspesna premiera noveho trenera u naseho becka. Vezeme tri body z Frejdku Mejstku

Reagovat
pingla

tak když to pískal nějaký silný slabý slováček, tak se není čemu divit

Reagovat
Greny

Brabec je snad ozralej

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Brabec je nějakej nachcanej

Reagovat
JessePinkman

Brabec má dost.

Reagovat
monty25

Čermák kapitán ve Fantasy

Reagovat
Coutinho10

taky

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec mi to nevadí

Reagovat
abu

taky

Reagovat
Greny

Rychly Cermak

Reagovat
Coutinho10

Čermák kapitan...to ta fanta hezky zacina

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Co to má Chorý za bačkůrky?

Reagovat
monty25

Že jsem tam toho Chorýho dával...

Reagovat
Greny

kapitan

Reagovat
monty25

Aspoň není v mínusu jako Čermák.

Reagovat
abu

koukám že máme podobnou sestavu

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
cubinho

SFC!!!

Reagovat
monty25

To si ta Plzeň dělá prdel, ne?

Reagovat
meno

Durdič a Mondek hrajou jak kdyby šlo o finále LM Ale jo pěkný, Opava

Reagovat
abu

tak to je hustý jako koledovali si....

Reagovat
Greny

No jo nejdelší volno odpocati to se jim hraje

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Opava vypadá dokonce fotbalově

Reagovat
Greny

Limbo pojd kopat

Reagovat
mickey mouse

jebat

Reagovat
cubinho

Hrabina marný celý zápas...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jak Hrabina už odcházel

Reagovat
abu

Tak kdo nepromění? :D

Reagovat
Euphael

nebyl to offside?

Reagovat
Euphael

tak nebyl....ale faulovat kovarika je trestuhodne....ten by to spalil

Reagovat
mistr129

Hrabina úplně debilně úplně všechno

Reagovat
cubinho

A 2 stoperi v prdeli...

Reagovat
Euphael

pristi zapas s karvinou

Reagovat
abu

to jo no. Taky docela husty. Jsem zvědav koho tam pošle Kováč

Reagovat
smazaný uživatel

Obuje kopačky

Reagovat
KingMaster13

Hodně nenápadný

Reagovat
Greny

Cervena přísná. Dost

Reagovat
KingMaster13

Zatraceně přísná

Reagovat
Petr325

Reagovat
KnoxXx

2 pecky za polcas, kam sa na Plzen hrabe MU

Reagovat
KingMaster13

Penalta okay to beru ale redka? To ten zápas ovlivní jak prase

Reagovat
salm0n

Už to začíná

Reagovat
mickey mouse

ach jo, taková škoda

Reagovat
Skalda29

Kdyby po něm skočil tak jasná červená, ale takhle už jen ležel a Kovařík na něj šlápl.. sice poslední hráč, ale za todle dvoji trest

Reagovat
doshcz

první kolo a už je tlačej

Reagovat
Greny

Každopádně. Nejlepší liga na svete je zpet

Reagovat
SpecialOne

No nevím, kdo nezná pravidla, tak pokud hráč ve vápně fauluje při snaze hrát míč, má to být jen žlutá. Řekl bych, že na začátku toho faulu míč hrát chtěl a setrvačností potom fauloval. Pro mě chybná červená, čekal jsem, že když ji dá, tak to změní na přímý kop.

Reagovat
Mex88

Nebylo náhodou někde doporučení, že se nemá dávat dvojí trest? Jakože pentle a ještě redka. Jako penalta jasná, ale žlutá měla stačit....

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už Plzeň dotáhne, ale šílený výkon teda.

Reagovat
KingMaster13

První zápas nový sezony a už se tu můžeme zhádat jak kokoti jestli to je podmázlý nebo ne Každopádně naší ligu miluju

Reagovat
PavlíčeQ

Jaktože taky nemáš Čermáka ve fantasy

Reagovat
KingMaster13

Protože jakožto správný Žid jsem dal levnějšího Plzeňáka

Reagovat
PavlíčeQ

Tak aspoň, že tam máš jabloneckýho boha, ten hrát nebude.

Reagovat
KingMaster13

Fakt ne? Kurva Ono stačí že nehraje Kayamba protože má Koronu

Reagovat
PavlíčeQ

Je po zranění a první 2 kola (do repre pauzy) by ještě neměl být k dispozici.

Reagovat
KingMaster13

Sakra Zrovna na něj jsem spolíhal, že tam pár fíků vyšle, tohle je přesně zápas pro něj

Reagovat
Greny

tak obe penalty jasny

Reagovat
KingMaster13

Tak o penalty se nehádám

Reagovat
Greny

Ono ja bych nedal červenou, ale asi to vyhodnotili tak ze potom skluzu uz nemohl hrát nijak mic a jen Kovarika..takhle je to zase obhajitelne bez problemu

Reagovat
KingMaster13

Nevím no, za tohle bych rozhodně redku nedal Obhájitelné to ale asi je, nicméně už tu máme hned dost spornou situaci Nicméně nedělám si iluze, že se nám něco brzo nestane podobného

Reagovat
salm0n

Nedávno v zápase Atletico - Lipsko byla žlutá, ale hold v Plzni jsou jiný pravidla

Reagovat
doNny

Kur*y, klasika v Plzni

Reagovat
doshcz

a to už je teda ten proces s Opavou jo?

Reagovat
kecipep

Reagovat
dondinho

holt se tomu štěstíčku musí jít naproti

Reagovat
srandamač

Je vidět, že už fungují okamžité platby na účet. Po gólu Opavy mu to tam rychle cinkli a je zařízeno

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa mu super postřehy.

Reagovat
cubinho

I Holub. Když srovnám se studii na ČT, tak velký rozdíl

Reagovat
Kaspar

Chory zraneny, ze sel tak brzo ?

Reagovat
Greny

Reagovat
ACSeRw!n

tak Plzen koukam nenechava nic nahode hned prvni zapas

Reagovat
Greny

Řezník ve fante

Reagovat
doshcz

jo a Čermák s Chorým k tomu

Reagovat
Greny

Reagovat
monty25

Reagovat
martin1

Reagovat
braveheart

Opava sympatický výkon, ale je po zápase..

Reagovat
Greny

Bude hattrick ?

Reagovat
cubinho

Ofsajd

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Taky si myslím

Reagovat
Greny

Reagovat
srandamač

ale tak klasika, po zápase se napíše, že sudí dvakrát chyboval a jeden zápas si nezapíská.

Reagovat
exse

Ty vole když to byl úplně jasnej offside!

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Nebyl to náhodou ofsajd jako svině?

Reagovat
Euphael

ofsajd

Reagovat
Greny

To byl ofsajd ne?

Reagovat
Euphael

Ti kreteni na O2 nic k tomu ofsajdu? Ti si taky nevidi do huby kolikrat...

Reagovat
Mirek na tenisu

Je horko, začátek soutěže, šunkový mísy v plzeňské vipce tak lákavé...

Reagovat
KingMaster13

Bohužel tohle byla otázka času, redka zničila zápas Sám jsem byl zvědavej jestli by to Opava dotáhla, oproti loňsku do té doby hráli dost solidně

Reagovat
montaigne33

Naprostý souhlas

Reagovat
zelda

Jasnej offside kamarádi

Reagovat
PavlíčeQ

Před 2. gólem k žádnýmu ofsajdu nedošlo. Na tohle nebyla potřeba ani kalibrovaná čára

https://imgur.com/KbN7DR8 a https://imgur.com/O4x4eQF

Reagovat
zelda

díky

Reagovat
Greny

piskni to nebo poslu na svaz ze ses rasista

Reagovat
smazaný uživatel

Není letos k dispozici už ta kalibrovana ofsajd lajna?

Reagovat
mickey mouse

komedie ti sudí

Reagovat
Coutinho10

obavam se, ze toto na Alkmaar asi urcite nebude stacit....

Reagovat
doshcz

tam dostanou strašnou bídu

Reagovat
ondrasch77

Říkal jsem si po první polovině to samé...

Reagovat
Coutinho10

ja si to myslim i po celym zapase, protoze bejt to 11 na 11, tak by Opava vzdorovala jeste vic a to nastaveni rozhodcich v ceskym a evropskym prostredi je trochu odlisnejsi

sice kdyz ted koukam na vysledky Alkmaaru z pripravy, tak nic moc (jenom 1 vyhra), ale na druhou stranu je rozdil, jestli hrajes pripravu na predkolo LM s Lille, Monacem nebo Genkem ci se St. Poltenem, U Craiovou nebo Altachem

Reagovat
ondrasch77

Ta první půlka Plzně byla tragická, navíc už mohli prohrávat 1:0 v 1. minutě...

Po půlce se trochu zvedli, ale máš pravdu, že nahoru šli až po vyloučení.

Navíc jsem absolutně nepochopil Chorýho v základu...

Reagovat
Coutinho10

j, taky me to prekvapilo a i tak jsem ho nacpal do sestavy

asi ten Beauguel toho Gulu porad stve s tema vecma, jak resil ten rasismus a ze nevi, jestli tu chce hrat atd., ale jinak by mel byt jednoznacna jednicka

Reagovat
db18

Přípravu měli oba příšernou... Chorý asi o něco lepší... (proto nechápu, že pustili Matějku při zranění Pišty). Ve středu tam očekávám Alvira.

Reagovat
Coutinho10

j, aspon nekoho 3. to minimalne chtelo

Reagovat
ondrasch77

Třeba dotáhnete Krmelce, četl jsem, že se ho chtějí Bruggy zbavit

Reagovat
ondrasch77

Já Chorýho nesnáším, tak jsem ho tam nedal (i přestože jsem upravoval sestavu 15 minut před výkopem ) a nechal jsem Bogéla, věřil jsem, že prostor dostane...

Reagovat
db18

Já to po vyndání Bogyho překopal celý, a dal tam Čermáka s Kopicem (kapitán)

Reagovat
ondrasch77

Já měl Čermáka jako kapitána

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

taky ho nesnasim, ale protoze byl v zakladu, tak jsem ho tam dal

Reagovat
monty25

Reagovat
Mirek na tenisu

Beaugel stál za bukem. Jednoznačně

K čemu je pak video?

Reagovat
doshcz

spíš k čemu jsou za ním ty lidi

Reagovat
Greny

Vyhraji kontumacne

Reagovat
Mirek na tenisu

Odkdy pískají českou ligu Bulhaři? Ceckov, Prasev, Lulinov..

Reagovat
Greny

kopic

Reagovat
zelda

Kopic je vážně zoufalec...

Reagovat
KingMaster13

Moc se díval na Sterlinga

Reagovat
Mirek na tenisu

Kopic to je kabaret a Limba hraje v tempu zápasu herci - novináři.

Reagovat
Greny

A je nejlepší obránce na place

Reagovat
ACSeRw!n

taky je vedro jak debil

Reagovat
Mirek na tenisu

Kluci vopálení z Alkmaaru Limbu prověří. To bude jiné tempo a rychlost.

Reagovat
Kaspar

Nemaji nahodou fotbalisti zakazany ty oslavy po golu pod hrozbou trestu?

Reagovat
Pyroman

Ne, je to jen doporučení.

Reagovat
Greny

BaLoua

Reagovat
Euphael

nejlepsi hrac co kdy v te prasive plzni dosud byl udrzi ho max rok

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

tak Ba Loua nebo Ba Loula ?

Reagovat
Greny

Ten černoch

Reagovat
Neon

Ten černoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Limba i Ba Loua skvěle

Reagovat
Greny

Ted to hezky prekopl

Reagovat
mario23

Jako proti deseti se Plzeň chytla, ale proti AZ to bude jiný kafe, to by s tímhle výkonem dostali 3:0.

Reagovat
abu

Souhlas

Kluci z AZ si budou dnešní zápas viktorky pouštět jako komedii před spaním :D hlavně jejich zahazování šancí z malého vápna.

Snad to do tejdne vzpamatujou a bude to drama

Reagovat
Greny

Jeste by tam mohl poslat do zalohy potahat Kacera

Reagovat
abu

Ba loula je kámoš :D Nechtěl hned posadit Kopice po prvním zápase :D

Reagovat
db18

Kopic se posadil sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ba Loua! Jen tak dál.

Reagovat
montaigne33

VAR (občas) špatně "funguje" v LM, tak co teprve v CZ lize v Plzni,,, a pak Viktorka vyrazí hrát do Evropy a najednou rozhodčí nepomohou... Nevěřím, že by mohli AZ vyřadit...

Reagovat
KingMaster13

Takhle vypadá člověk co krade televize Nedivím se

Reagovat
Pyroman

Těch 5 střídání je něco strašnýho. Ať klidně střídají 5 hráčů, ale normálně v rámci 3 přerušení, tohle kouskování je hrozně otravný.

Reagovat
Greny

vzdyt to tak bylo

Reagovat
Pyroman

Oba střídali 4x, když počítám i poločas.

Reagovat
Greny

V poločase to kouskujes ze

Reagovat
Pyroman

Kdyby byly normálně 3 sloty, jeden by se vyčerpal o poločase, takže by hře střídali pak už jen 2x.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jenže při 3 střídání se už nestřídá tolik v poločase takže se stejně střídá 3x ve hře tak jako tak

Reagovat
Stannis Baratheon

Takže by to vlastně bylo regulované více než normálně... ty seš hlava..

Reagovat
Smoula14

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud střídali v prvním, mají pořád na druhý 3 okna na střídání. Na jaře to tak taky bylo.

Reagovat
Pyroman

Však já neříkám, že to nemůžou dělat, ty upravený pravidla to povolujou a dělá se to všude Jen že je ten větší počet střídání otravnej.

Reagovat
sidy10

Reagovat
Greny

Čermák mohl mít tak 3+1

Reagovat
Firkraag

Do píče, prej máme 4 nakažený

Reagovat
ACSeRw!n

tak to zatim vedete

Reagovat
monty25

Mám ve Fantasy Le Gianga a Puškáče, to mi to definitivně dojebete.

Reagovat
Firkraag

S tim Puškáčem jseš ale hodně odvážnej

Reagovat
monty25

Tak minule se proti Bolce trefil.

Reagovat
Firkraag

Ale taky je to jeho jediná trefa za nás , ale proč ne. Fantě nerozumim, tak předpokládám, že byl levnej :D

Reagovat
monty25

No, úplně nejlevnější nebyl, ale na útočníka hrajícího základ to ještě šlo.

Reagovat
Firkraag

Klidně může nastoupit Hronek na hrotu, ale ted se hlavne vubec nic nevi.

Reagovat
Greny

Jsem zvědav kolik se zítra odehraje zápasu... Sparta testy bez problemu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
andrew96

Teplice začínají v Příbrami již třetí sezónu v řadě (předtím vždy 1:1). Ze základní sestavy Příbrami, která nastoupila před dvěma lety, se mohou dnes za domácí představit již jen Nový s Treglerem.

Reagovat
smazaný uživatel

https://imgur.com/7g6SG3a

A pak že Bolka nemá v pohárech co dělat

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Liga by se hlavně měla hlavně chytnout za nos a zásadně trestat jakýkoliv rasismus na stadionech

Reagovat
smazaný uživatel

1) Odečet bodů

2) Celosezonní zakaz vstupů

3) Vyřazení z pohárů / Sestup

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
smazaný uživatel

Rasismus tam nemá co dělat

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Něco mi uniklo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tip na sestavu? Podle mě dneska takhle:

Heča - Stetina, Celustka, Krejčí - Vindhaim, Trávník, Sáček, Dočkal, Hanousek - Juliš, Hložek

Ale místo Trávníka by asi radši Součka.

Reagovat
KingMaster13

Hanousek? A Kozák měl bídnou přípravu, že by neměl hrát? Přeci jen nejlepší střelec z loňska by bylo divný kdyby seděl

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo jiný místo Hanouska? Jediná náhrada Krejčí starší ještě není ready. A Juliš vypadal v přípravě ze všech útočníka nejlépe + má narozdíl od Kozáka rychlost, tudíž tipuju, že venku bude hrát převážně on.

Reagovat
KingMaster13

Třeba Karlsson? Jako Hanouska dát na křídlo je destrukce, nebo Hložka tam dát, Dočkala? Sice to nejsou křídla ale furt si myslím že by tam zahráli lépe Okay, to s tím Julišem zní jinak rozumně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono se bude hrát 3-5-2, takže tebou jmenované varianty nejsou realné. Problém totiž je, že krom Hancka jsou mimo DMK, Krejčí starší a Minčev resp měli by být + Plavšič se taky trápí se zraněním, takže nám vypadla prakticky všechny křídla.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo jinak, počítá se s tím, že se bude hrát 3-5-2.

Reagovat
KingMaster13

Chápu že to je blbý ale ten Hanousek tam bude jak pěst na oko

Reagovat
Losinho

Ten Ubrousek bude v 3-5-2 úplná hitparáda

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
r.mrazik

jak dlouho budeme hrat to pochcany 532? tri zapasy? nez se pozna,ze je to k hovnu

Reagovat
andrew96

Kotal to bude asi rád tlačit.

Reagovat
r.mrazik

Až nebude mít s tímhle prasopsem výsledky, tak to prehodi snad zpátky

Reagovat
kilobyte

Minimálně do té doby než budeme mít použitelné křídlo.

Reagovat
bobis21

Zítra můžeme hrát

Reagovat
Liquid

dnes souboj 2 nejšpinavějších klubů první ligy, týmu co si houfně neumí vybojovat postupy na hřišti a týmu co si pro změnu kupoval tituly, ideální by tedy bylo aby fanoušci Sparty odpálili světlice, dělobuchy a chovali se jako neandrtálci a ukončili tím zápas za stavu 0:0 s následným -3 pro oba týmy jak za nezvládnutou pořadatelskou službu tak za chování svých permantkářů Sparty

Reagovat
martin1

Jonáš Vais hned v základu Příště snad i Svoboda, Pinc a Šiman

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

...ale v bráně jen ať chytá Melichar. Šimana už jsme pustili a Melichar by se mohl hodit v budoucnu.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
martin1

Já vím, ale Šimanovi přeju ať si zachytá ligu.

Reagovat
db18

Aha. Jinak Valeš nechytá ani v těch Klatovech.

Reagovat
martin1

V divizi na lavičce ... Jinak, když jsme u divize, škoda, že se minulá sezona nebyla dohrána, Přeštice v ČFL by nebylo na škodu

Reagovat
FCSL

https://pbs.twimg.com/media/EgA347VWoAALcuK?format=jpg&name=4096x4096

Barac z Varnsdorfu v základu První měsíc bude hrůzostrašnej zase, snad to zvládnem nějak se ctí

Reagovat
FCSL

Jinak v Sigmě to možný chytil Chytil...

Reagovat
Kaspar

dalsi 3 slavisti jsou zraneny?

Reagovat
FCSL

Jugas a Jusuf určitě a Kosek se nevešel

Reagovat
ondrasch77

Jugas počítám promarodí 3/4 sezóny, jak je jeho dobrým zvykem

Reagovat
db18

...a do konce měsíce ještě stihne Barac přestoupit do Slavie.

Reagovat
Gelu28

Jedno je jisté...ve Zlíně to dnes bude určo pravá Válka od pana Páníka

Reagovat
ondrasch77

No nevím..., zatím to vypadá, že hrajou play-off a nikdo nechce udělat chybu

https://www.livesport.cz/zapas/lnUA0UWF/#statistiky-zapasu;0

Reagovat
oli9

Slovácko dnes za 3 body Cicilia 2 fíky

Reagovat
ACSeRw!n

doufam, vsadil sem na vas

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim vypada dobre, tak uvidime..

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Proč není Látal na lavičce a je tam místo něho Minář? Covid?

Reagovat
db18

Ano.

Reagovat
Kaspar

ale tim padem by mel chybet jeste pristi dva zapasy, kdyz ma dva tydny karantenu ?

Reagovat
Wyrda

10 dni kdyz nebude mit priznaky ale jinak asi jo

Reagovat
db18

Nebo si může dřív zaplatit přetestování.

Reagovat
Kaspar

Nespor skvely uces

Reagovat
db18

Vais asistence.

Reagovat
monty25

Góóól!!! Pěkně Nazarov, tohle bude určitě jeden z nejhezčích gólů kola.

Reagovat
Dru Zeree

Pěkně Hubník začíná

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník

Reagovat
ondrasch77

Hubníku, ty kreténe..., už nejsi v Plzni žlutá jak vyšitá a ještě se diví...

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten Tijany, kvůli kterému je takové hype? To bude pěkná tragédie ta obrana Liberce.

Reagovat
ondrasch77

Nazarov krásně trefený...

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Hoftychova připosraná sestava a taktika, zatím děs.

Reagovat
FCSL

Sestava je nejlepší možná, akorát to nestačí no, kvalita žalostná. Odejdou 4 nejlepší hráči, přijde odpad ze Slavie, 3 hráči zadara a a ještě je půlka kádru nesehraná no. Za to Hoftych fakt nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Matoušek nemůže hrát na pozici osamocenýho hrotovýho hráče. Ještě v podstatě s nulovou podporou ze stran a s tím, že pod ním na 10 hraje hráč jako Mara. 4-4-2 s Matoušek na volné pozici. Se zbytkem souhlas. Hlavně Tijani se zatím jeví jako velká “posila”. Snad ho Chaluš nebo Jugas posadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoftych dělá s Matouškem stejnou chybu jako Trpišovský

Reagovat
FCSL

Hoftych hlavně nemá útočníka A Matoušek je sice extra rychlej, ale těžce mu překáží balon, což asi nebude problém v pozici na hřišti

Reagovat
Hristo Stoichkov

Matoušek je prakticky nepoužitelný hráč, ta jeho aura supertalentu je úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Od půlky minulé sezony je mimo, ale předtím ty čísla asi nedělal úplnou náhodou...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nechci říkat, že ta čísla dělal náhodou, ale není to útočník ani křídlo, na podhrot zase má špatný herní přehled, nebrání, nedokáže kombinovat ve stísněným prostoru, tragický první dotyk, má “pouze” vynikající rychlost a slušný zakončení. Prostě hráč pro ligový průměr, kde nebudeš řešit, jak je herně tragický, protože občas někomu uteče a dá gól... Navíc jeho povaha ho tak nějak předurčuje k tomu, aby se během pár let po něm slehla zem viz věční talenti typu Fantiše a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já ho nemám zas tak nakoukaného, naživo jsem ho viděl jednou a jinak tak max. 10 zápasů, ale herně jsem ho, i když byl ve formě nějak zvlášť neřešil, protože "mládí" a góly i jednotlivé akce dělal na české poměry občas fakt dobré. Jo, taky jsem od něj po těch příbramských sezonách čekal víc, ale zase bych se zdráhal jeho talent zjednodušovat na "uteče a dá gól". Na to jsou v lize jiné lopaty a čistě individuálními schopnostmi je podle mě pořád zajímavým hráčem, pokud mu někdo najde vhodné místo.

Reagovat
FCSL

Bejt zdravej Jusuf, tam tam je on no. Ted máme jen Rondiče a Ramba, kterej kdoví jak dlouho nehrál a asi ani nemá kondici na většinu zápasu. I ten základ se vaří z vody, což je hrozně smutný. Ta lavička je naprosto zoufalá. Obrana ještě ujde, ale ten střed zálohy a křídla... Slabota prostě

Reagovat
db18

Jinak v Příbrami je i víc lidí než obvykle, ne?

Reagovat
db18

"inverted wingr"

Reagovat
smazaný uživatel

Breite je hrozná íča.

Reagovat
SpecialOne

Tohle byla jasná červená, opravdu nevím, proč jdou rozhodčí těm chybám tak naproti...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam měl být v první řadě pískaný faul Hromadovi. Vůbec krásná ukázka toho, jak defenzivní hráči Liberce nestíhají a pomáhají si držením. Ještě horší je jejich rozehrávka. To bude rychle odbytá evropa

Reagovat
PavlíčeQ

Taky jsem si říkal, ale asi zohlednili to, že ho ten dement nechtěl pustit. Každopádně proti Liberci v pořádku

Reagovat
ACSeRw!n

Petrzela

Reagovat
ondrasch77

Petržala klasika, jenom rychlost, jinak nic...

Reagovat
KingMaster13

Bob is gonna win the league, Bob is gonna win the league, oh Bob is gonna win the league ...... na podzim

Reagovat
FCSL

Superútok Rabušic-Rondič je na věc

Reagovat
KingMaster13

Ještě by to chtělo jednoho a aby začínal taky na R. 3R > 2R

Reagovat
ondrasch77

to bude teprve sranda...

Reagovat
meno

Hubník a Zahradníček jsou otec a syn ne?

Reagovat
smazaný uživatel

v kterym predkole to zacina liberec ? :D

Reagovat
Pablos

spíš ti odpovím v kterém končí... ve 2.předkole EL

Reagovat
smazaný uživatel

to je za tyden uz snad ne ? s timhle vykonem je vyradi snad kazdej

Reagovat
monty25

Góóól!!! Heidenreich, to je premiéra!

Reagovat
db18

Kdyby po tom Melichar aspoň skočil, tak to je ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Heidenreich jako stoper 1+1 :D takze kdy ho zacne chtit Slavie :D?

Reagovat
smazaný uživatel

Heidenreich gól a asistence při debutu v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Mara korunuje svůj katastrofální výkon zahozenou penaltou...

Reagovat
smazaný uživatel

On hraje Lischka V přípravě a 4 parníky nejhorší hráč, tak to je v prdeli

Reagovat
db18

Ale útok Hložek - Juliš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S Čelůstkou a Štětinou vedle sebe, to bude zase sranda...

Reagovat
ACSeRw!n

Lischka, Hanousek a Sacek, to zavani pruserem

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ta silná Sparta podle některých no.

Reagovat
db18

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
ACSeRw!n

mne spis pride, ze sme oslabili

Reagovat
Aldeano

Minulý týden jsem ho potkal v mekáči

Reagovat
monty25

Góóól!!! Řezníček bude chtít krále střelců, když mu to minule uteklo.

Reagovat
db18

To letos bude Juliš, jestli bude i dál nastupovat v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je velké jestli... i když bude dávat góly tak nemusí mít důvěru

Reagovat
FCSL

1. kolo a už mě to neba Příště Plzen, to je jasná prohra, pak venku Budějky... To zas bude Hoftych po 5 kolech na vyhazov... Krása Ludvíku

Reagovat
Euphael

snad sestoupite

Reagovat
FCSL

Snad ti ta předpověd vyjde jako na začátku minulé sezony, odborníku

Reagovat
Euphael

to neni predpoved ale prani...to ze fandis nesympatickemu klubu (liberec maji radi jen jeho fanousci), je bohuzel fakt, tak se nediv.

Reagovat
ondrasch77

Ale sestup jim nepřeju..., derby by mě chybělo

Reagovat
Euphael

to ani slavisti jim neprejou sestup, chcou mit béčko v prvni lize

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nám by v Liberci Jablonec vlastně taky chyběl. Nejen ten směšný a věčně “druhý” fotbalový klub bez fanoušků s Peltou. Ale i město, které je důkazem, že pro pohled na hnusné, neatraktivní zabydlené místo, nemusí člověk jezdit někam na východ Ukrajiny. Stačí sednout na 11ku, jediné dostupné spojení k vám z civilizace a tu chvíli, pro tu zkušenost, se pokusit přetrpět.

Reagovat
ondrasch77

Možná by sis měl NOVÁČKU projet starší diskuze, aby jsi pochopil naprosto nepochopitelnou debilitu svých trapných poznámek Vše, o co ty se tu snažíš, už máme dávno vyřešeno s tvými staršími a zkušenějšími spolufanoušky FCL

Ale jen pro tvou informaci (ať to při své zoufalé inteligenci nemusíš dohledávat), tak majitel FCL Ludvík Karl je komunistickej zmrd a trýznitel politických vězňů ze 70. let, defraudant a zloděj, který ukradl České republice podnik Preciosa (to je asi největší problém Liberce). Oproti němu je v českém fotbale každý funkcionář jen figura ctnosti (dokonce i Pelta, Starka, Mach nebo Paclík)

Návštěvnost - na počet obyvatel má FKJ víc fanoušků víc než FCL

A když už si chceš povídat o městě, tak to mě baví nejvíc... Když člověk přijíždí tou tramvají 11 do Liberce, tak mu utkví v oku ruiny jak ze Stalingradu, pak přijede na Fügnerku, kde je cigánů snad víc než v celém Mostě a kouká na díru zarostlou náletem na Perštýně (Hirošima hadr) , o smrduté přehradě nebo Papíráku nemluvě...

Skoro bych zapoměl na ty zmrdy na radnici, kdy máte v rozpočtu díru jak do prdele, nic se v Liberci nebuduje (teda kromě nákupáků, který jsou poloprázdný) a na díru za MS v lyžování, kdy Liberec dluží dodavatelům z půlky republiky

Tak si užij ten svůj "nadřazenej" ty sráči...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná bys měl psát články na Wikipedii

Reagovat
ondrasch77

Nějakej blbeček bez historie a znalostí mě těžko pošle na lopatky

Reagovat
RadekVonCZE

Za tu Fügnerku

Reagovat
Čivrss

Reagovat
icka

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
FCSL

Tak dokud jsou v lize tragédi jako Karviná, Opava nebo Příbram, tak se sestupu nebojim, to je v poho

Reagovat
Pablos

zameť si před vlastním prahem, ty fakte.

Reagovat
icka

nikdo nemuze byt mene sympaticky nez Karvina

Reagovat
ZB 07

Ta naše sestava je docela děsivá, budeme to muset uhrát srdíčkem dneska

Reagovat
Euphael

Dreksa zraneny

Reagovat
ZB 07

Pro Endla na stoperu to bude velkej kolotoč asi

Reagovat
Euphael

ten kurz na vas s ohledem i na sestavu sparty se mi libi...je to nerealne, ze byste neco uhrali?

Reagovat
ZB 07

Neznám formu Sparty, ale i vzhledem k horší atmosféře a nezkušenýmu kádru nám vůbec nevěřím. Ale kdo ví, Sparta to u nás moc neumí, tak třeba se stane zázrak.

Reagovat
Euphael

zkusim kriz v kombinaci s Hlozkem jako strelcem

Reagovat
monty25

Takhle to Rezek snad ani nechtěl trefit, ale nechali ho tam úplně volnýho.

Reagovat
kilobyte

OT: https://www.youtube.com/watch?v=Q81MJIkwKHU&pp=wgIECgIIAQ%3D%3D

To ANO je stejně zajímavá strana, teda pardon HNUTÏ, vše špatné co od nich vzešlo se stalo tak nějak samo a nikdo za to nemůže.

Reagovat
db18

VAR měl být na 8 až 9 zápasech... takže je tohle kolo jen na 7

Reagovat
db18

Aha, to je až jaro, teď je to 6 až 8

Reagovat
Posledni Kovboj

5-7

Reagovat
montaigne33

Škoda penalty, věřil js, že Slovan asp. bodík udělá...

Reagovat
Blasphemer

Brno se sedmnáctiletým klukem na stoperu. Tohle jestli Sparta náhodou nedá, tak se poseru smíchy.

Reagovat
db18

Výsledek 3:3

Reagovat
Blasphemer

beru

Reagovat
smazaný uživatel

Bud se Sparta ztrapni nebo jim da 7.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Nedebutoval shodou okolností Krejčí v 17cti proti Spartě? Teda asi v záloze...

Reagovat
Pablos

myslíš jako v 17 se ctí ...a nebo v 17 čti proti Spartě ?

Reagovat
db18

v sedmnáctcti

Reagovat
Pablos

tak toho jsem se bál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

díky za opravu gramatické chyby, to je totiž na internetu v neformální komunikaci strašná ukázka inteligence

Jinak mám pravdu, skončilo to 3:3

Reagovat
Blasphemer

tak nic no

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Slovácko

Reagovat
jackinho10

Ceska komedie je zpatky, brankar olomouce pri penalte pul metru pred carou a var nic, hraci olomouce prozdrzuji min 5 minut a rozhodci nastavi 3 z cehoz se 1 minuta nehraje

Reagovat
kecipep

Švanci něco pil? Mrzí mě to za všech 37 fans Sparty, kteří by vyjeli na výjezd

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvi nahodou dost dobre a seriozne. Je to zpiceny narizeni. Kdyby to dali spartanum tak je tu zbrojovaci sezerou vsechny z klubu.

Reagovat
kecipep

to já samozřejmě chápu, ale všichni dobře víme, že by ten sektor mohli zaplnit. Pindy o 37 nebo 150 lidech... To nic nemění na tom, že souhlasím s tím to ponechat domácím

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna si trosku podprahove rypl ani o tom nevi.

Reagovat
KnoxXx

Krejci II.

Reagovat
db18

Siegl se zastal Kangy

Reagovat
smazaný uživatel

České El Clasico. Tvl, O2

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Spatta dresy

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak hezka akce.

Reagovat
db18

Jasná ruka...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ruku bych nepiskal teda.

Reagovat
ACSeRw!n

tak Lischka zatim kralem

Reagovat
Riviera Kid

Piča jasná ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem čekal, že to neuzná.

Reagovat
DieFohlenBMG

Syn Josef

Reagovat
ACSeRw!n

sesta minuta a uz pekna snuska hoven no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Protože jsou to debilové a nemůžou chvíli držet huby. Pak plácaj pátý přes devátý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

né, že nemůžou ...oni nesmí držet hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Děsný O2

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem si rikal ze CO DO PICI

Reagovat
PBLead

Reagovat
pingla

máte někdo stream na spartu?

Reagovat
db18

Rozhodčí teda ve formě...

Reagovat
smazaný uživatel

Brno nehraje špatně, ale Sparta dá ze 2 akcí 2 góly.

Reagovat
Dru Zeree

Brno hraje příšerně. S touhle obranou pojedou zpátky do druhé ligy jak blesk

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Brno hraje spatne protoze behem par minut prohrava 2:0. Rozhodne spatne brani coz se myslim taky pocita do hry.

Reagovat
pingla

julda

Reagovat
smazaný uživatel

Brno má teda dost hnusný dresy s těma všema sponzorama.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezavidim tomu 17 letymu stoperovi ted....

Reagovat
smazaný uživatel

Co jako kdo čekal? Ty jo jenom proto, že má někdo v 17ti skoro dva metry a fyzicky přebije svoje vrstevníky neznamená, že má na profi fotbal Tohle je úplně směšný tahle česká výchova a koncepce fyzická. To samý co Zima ve Slavii. Dva metry ale s balonem se neumí pořádně otočit, jen svoje vrstevníky v Sigmě přerostl svou výškou a silou, ale v jeho věkové kategorii běhá v béčku Sigmy daleko více fotbalistů, resp těch co se umí s balonem otočit, rozehrát, něco fotbalovýho vytvořit, než jen na stoperu bořit a hrnout to svojí fyzickou převahou. Ale tak co na to říct, stačí dvě slova... českej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak treba na to i ma, ale hral snad jen 3x ve 2. Lize... Pokud to nebude debakl, tak bude rad.. Ale jestli dostanou 5+ tak je to vrazda.

Reagovat
smazaný uživatel

Má na to být tam jen díky své fyzické výhodě oproti jiným vrstevníkům. Teď otázka co umí s balonem, jak umí číst hru, spolupracova,t zajištovat, dirigovat hráče před sebou atd.. To je ta otázka, má na to protože má skoro dva metry a nebo má v sobě i něco fotbalovýho?

Reagovat
Euphael

má 17 roku ty pitomce... kolikrat jsi ho videl nebo co o nem vis?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím jednou a stačí mi to, že mezi dospělé ještě nepatří. Není to nic proti němu, ale prostě na to nemá a od toho je tu trenér aby to poznal. Kokote.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje jen proto, že už tam neměli koho dat?

Aspoň podle toho kolik mají zraněných

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak v prvním zápase ligy se vymlouvat na zranění, to je pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Aha jsem nevěděl, že se hráč nemůže zranit při tréninku, v přípravném zápase nebo při rozcvicče.

Děkuji za informaci

Reagovat
Euphael

hraje, to ale tezko vysvetlis potratovi vyse

Reagovat
smazaný uživatel

Jj vicemene

Reagovat
smazaný uživatel

To dneska asi nepozname Lojzo. Ale pochybuju ze ho tam Machalek dal kvuli vysce.

Reagovat
dinss

Jenže on úplně nechyboval.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč sakra nehraje "kokeš" Vaněk?

Reagovat
db18

Asi na to sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Je na exkurzi v pivovaru

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli píchnul v 5, tak to mohl stihnout.

Reagovat
Sztanda

tak že budou stopeři Sparty dávat takové finalky to asi nečekal nikdo

Reagovat
Dru Zeree

Když není hráč pod tlakem, tak ti dá takový "finálky" i borec z divize

Reagovat
Pablos

Dresy Sparta ...luxus

Reagovat
db18

Stejné jak v minulé sezoně.

Reagovat
Pablos

To je jedno... stejnak luxus

Reagovat
dinss

Reagovat
Stannis Baratheon

stejný jako Opava, akorát vlaječku v límečku

Reagovat
Liquid

Brno tam nemá co dělat a ukazuje to od první minuty

Reagovat
Melda

Ale super, že za Příbram 3 hráči do 21 let, za Zlín Cedidla 18 let a hen to Brno stoper 17 let.A to jsem koukal jen na základ.Za to

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta má dnes v základu jen 2 cizince, pár let zpátky měli v některých zápasech jen 2 Čechy.

Reagovat
smazaný uživatel

No jeste aby sel do brany Sustr to by byl bozi trest uz opravdu.

Reagovat
ratusek

ti podavači míčů v deštěm násáklých rouškách, lahůdka

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si strčí rohy na krátko fakt do prdele. Nikdy jsme z toho gól nedali, naopak to vždy smrdělo brejkem

Reagovat
smazaný uživatel

Porad hraje Zbrojovka dobre?

Reagovat
SpecialOne

Hložek to vyřešil parádně

Reagovat
Liquid

dejte jim 10, deset !!!

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou strašně amatérské chyby Zatím má z Brna nějakou úroveň akorát Pachlopník

Reagovat
ACSeRw!n

Hlozan dneska jede

Reagovat
db18

Stačilo, aby nastoupil v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to bude tak šestka...

A tak co čekat i od trenéra, co asi před 10ti lety byl tak dole že trénoval I.B třídu Obyčejnej rapl co odjížděl v průběhu zápasů pač mu nervy nedrželi...

Reagovat
smazaný uživatel

Koho trenoval v 1.b?

Reagovat
smazaný uživatel

Troubky na Přerovsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v Lisni a Vyskove byl za boha onehda kdyz je trenoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to štestí na hráče hlavně. Třeba Machala co nedávno trénoval Prostějov, tak rok předtím trénoval 1HFK kde je fotbal těžce v rozkladu a prostě hráli o sestup a když pak dostal šanci v PV, tak hrál s něma v 2. lize že jo. A přitom to byl trenér, co nestačil ani na třetí ligu podle výsledků v Olomouci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne. Navic v Lisni nikdo nic necekal, byli v laufu.. A to i ve 3. Lize.. Mladi kone, jezdci, fotbalovi.. A litali kdyz je zblaznil.

Reagovat
BaggioRoberto

Ale tohle neni o trenérovi, Brno má mladej mančaft, bez ligových zkušeností. Před měsícem a půl hráli vyrovnanej zápas s Líšní, pak s nima prohráli v přípravě a teď přijede Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ono to bylo jen takový rýpnutí, když jsme si vzpoměl, že trénoval ty Troubky a v poločase mu rupli nervy tak že tam ten tým nechal a normálně odjel Profík každým coulem

Reagovat
BaggioRoberto

Takže dneska v poločase sedá na kolo jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady je asi jinak placenej než v Troubkách, tady si to asi nedovolí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten stredak Brna s oranzovyma kopackama, co zalozil uz 5 brejku Sparty, to je kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta po tomhle kole bude asi na prvním místě, to je po jak dlouhý době?

Reagovat
kilobyte

Řekl bych že možná od titulu.

Reagovat
ratusek

tvl ta obrana je vtip

Reagovat
Banikovec7

rUSek bY sI pREstUpEM nePoMOhL

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaah here we go.

Reagovat
db18

Piči... tak ať ty góly dává aspoň Julda.

Reagovat
Dru Zeree

Tak kdo chce pořád 18 týmů v lize?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Dočkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

ted tam všichni čuměli na co?

Reagovat
salm0n

Dejte nám titul

Reagovat
oli9

Druholigové Brno

Reagovat
Liquid

i ten Třinec by toto nespravil

Reagovat
smazaný uživatel

Stepanovsky do pice

Reagovat
Vasekre

Snad mě překvapí ale čekám, že druhá půle bude těžce na údržbu.

Reagovat
Melda

Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

To by me Kotal zklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

To Brno má obranu jak z okresu, ti musí být sakra rádi, že byla zrušená baráž.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

To jo teda

Reagovat
oli9

Ta sestava je děsná... Ti budou dostávat naloženo nejspíš často.

Reagovat
db18

Zranili se jim jak dva stopeři se zkušenostma z ligy, tak i posila Hlavica (přišel z Líšně, kde hrál základ) a místo nich hraje 17 letý debutant.

Reagovat
oli9

Ale zbytek týmu je stejně tak na MSFL

Reagovat
Liquid

Reagovat
Euphael

Tak po dnešku se Švancara v tiki taka neukaze

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se tesim na Svanciho v polocase

Reagovat
BaggioRoberto

Krásně Spartička, to je vémolice Čekal jsem, že Brno jde do zápasu s nulovými zkušenostmi s ligovou úrovní, ale že to bude až takováhle exhibice, wow.

Reagovat
DieFohlenBMG

Těším se na Švanciho

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se, kdyby tam nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

"Hele, Petře, já v pondělí nemůžu, ona ta D1 je celá rozkopaná."

Reagovat
kilobyte

Tak teď je ve studiu.

Reagovat
smazaný uživatel

to byl naprosto čistý zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Být Spartan tak nejásám, tohle není měřítko a Brno vypadá jak tým z okresu. Aspoň ty goly tomu odpovídají.

Reagovat
Liquid

Reagovat
db18

Reagovat
BaggioRoberto

Tak jasně, ale takovej zápas na úvod dá hráčům klid, sebevědomí a pozitivní naladění.

Reagovat
smazaný uživatel

No v případě Sparty nevím, jestli by jim na začátek neprospěl nějaký těžší soupeř. Aby jim za týden nespadla huba, že vlastně hrají ligu a že první zápas s Brnem byl spíš takový přípravný...

Reagovat
BaggioRoberto

Máme slabé soupeře prvních 5 kol, takže teď stačí vyhrávat.

Reagovat
Stannis Baratheon

No aby to nebylo spíš naopak

Reagovat
dinss

Reagovat
oli9

Nech je po těch letech mít zase 2 kola z fotbalu radost

Reagovat
Zephyr

Sparta v minulých letech ukazovala, že je schopná prosrat i takovéhle zápasy, takže jenom dobře, že dneska ukazují trochu suverénnější tvář.

Reagovat
kilobyte

Po několika letech budeme snad konečně chvíli první.

Reagovat
Blasphemer

Však o to lepší bude zas ten klasický pád na držku.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad vidí každý

Reagovat
smazaný uživatel

Nejásat, ale spokojení být můžou. Skvělý vstup do sezóny.

Reagovat
Dru Zeree

Ten Krejčí . 0:4, minuta do konce a on na půlce takhle prasí. Toho v EL rozhodčí vylijou do poločasu

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Dyť je to magor. Nevím co dělá ve Spartě.

Reagovat
db18

Souček ho asi vyštípe, ne?

Reagovat
dinss

Pro klub jako Sparta asi dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Prasí.

Reagovat
oli9

Hrozný kokot a ještě proti svému Brnu... V hlavě nasrano jako Frýdek.. A nejlepší jak odehrál 10 zápasu za Spartu a největší sparťan z něj.. I v derby

Reagovat
dinss

Reagovat
Liquid

Reagovat
db18

To byl i Vácha, který pak držel Karola za flígr, ne?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
Bakary3

Ma tam solidne vymrdano, absolutni tupa guma

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám ho nesnášet

Reagovat
smazaný uživatel

Teprve začínáš? Je strašně nesympatickej

Reagovat
smazaný uživatel

Sebevědomí se určitě počítá a jeho hra je dobrá. Když si ho spoluhráči srovnají, aby neblbnul, může být hodně dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako zmrda Sparta potrebovala. Musi lip vyhodnocovat kdy si co dovolit, ale jinak mi tam sedi.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
dinss

Brno v obraně hrozný...

Reagovat
smazaný uživatel

Dik za info.

Reagovat
dinss

Není zač. Však někomu, kdo fotbalu absolutně nerozumí to rád vysvětlím.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda zes nam to prispechal rict az ve druhym polocase. Kdyz prvni byl 4:0.

Reagovat
dinss

Myslíš o poločasové přestávce?

Reagovat
bobis21

Obrana Brna je teda k smíchu, ale přesto se mi zdá, že Hložek buď zlepšil techniku nebo si prostě víc dovolí - měl tam několik zajímavých situací které řešil krásně technicky. Přesně to mi u něj chybělo

Reagovat
ondrasch77

Twl, kdo to tu psal, že Zbrojovka bude černý kůň soutěže?

Reagovat
smazaný uživatel

Opatrně... black horses lives matters když tak černobílý

Reagovat
smazaný uživatel

Brno bude růžový jednorožec soutěže.

Reagovat
smazaný uživatel

Bránit se takhle Brno proti švédskýmu obléhání, tak zůstane hlavním městem Moravy Olomouc.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jim pomohl ten trik s hodinama, ne? Možná kdyby dneska přetočili časomíru a skončilo se v 60. minutě, tak nedostanou 8, ale jen ty 4

Reagovat
naheCZ

Ty hodiny jsou jen legenda

Reagovat
dinss

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Neon

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
db18

krásná trefa

Reagovat
smazaný uživatel

Pachlopník opět dobře

Reagovat
Dru Zeree

Je potřeba i pochválit, pěkná akce

Reagovat
Vasekre

Klasika, proč dát víc gólů když se na to můžeme vysrat...

Reagovat
ondrasch77

Pachlopník - Štěpanovský

Kdo je bránil?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď sen a to pěkně vysrali na to bránění. Budíček Sparta, zápas ještě neskončil. Pěknej gol ale

Reagovat
smazaný uživatel

Pica jakej smysl ma mit potetovany obe ruky totalne do cerna? Ten Vanek je fakt fetak.

Reagovat
smazaný uživatel

black lives matter

Reagovat
smazaný uživatel

tak někomu se to líbí...

Já v tom vidím nějaký komplex. Když nemáš čím zaujmout, vzhledem, vzděláním, inteligencí, tak se počmáráš no

Reagovat
smazaný uživatel

Pocmaras se tak, ze nejde videt nic.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
meno

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
icemike

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Freedo

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
oli9

Když si cmrkas lihovkou po papíru nebo petflašce a nechtěně si cmarnes na ruku není to vidět

Reagovat
smazaný uživatel

.. 9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Freedo

Má docela zajímavý motiv na tom levém rukávu, z fotek mi to přípomíná něco jako vesmírnou mlhovinu. Rozhodně originálnější než má většina hráčů - hroznej kýč je třeba rukáv s mráčky, ve kterých jsou jména rodiny a náboženské motivy.

Úplně černé to nemá, ale i to se dělá - po zahojení se na to nanáší bílé motivy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal jak příkladný kapitán se pouze prochází

Reagovat
Adalberto.Littleoak

na Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta neprekvapila a vyjebala se na to.. Primitivni curacci. Dockal vsechny balony od 45.min zkurvil.

Reagovat
PBLead

tyvole, co to bylo? Viděli jste tam taky problik na nějkaý starý zápas sparty s karvinou? O2

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
PBLead

no já už myslel, že mám z toho sluníčka vidiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Podprahová reklama asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Sáček

Reagovat
KingMaster13

Ostuda jak Brno

Reagovat
montaigne33

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Byt Rosou tak za tenhle pristup Kotala pekne pojebu. Misto valce a sedmicky, celej polocas proti nenavidenymu Brnu, jehoz fans rvou Prazsky kurvy a kteri nedali Sparte ani listek ODCHOZENEJ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vaněk jak se do té rány položil.

Reagovat
Raylan

Místo Karabce a Součka, aby to trochu rozhýbali, tak tam dame Kozaka a Travnika.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
Zephyr

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
db18

Kozáka, když si Sparta přestala vytvářet šance...

Reagovat
smazaný uživatel

Chce rozkouskovat hru odpískanýma ofsajdama.

Reagovat
smazaný uživatel

Kotal 1.polocas top trener.

Kotal 2.polocas dementni starej dedek.

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Znasilnen Spartanama Banikovcem ve fante,hmm dpc

Reagovat
dinss

Tyjo, stav 4:1 ale on je tam dá v devadesátý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle střídání dvě minuty před koncem při jasném výsledku jsem nikdy nepochopil. Co to jako těm hráčům dá?

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Peněžní bonus za start v ligovym zápase.

Reagovat
Zephyr

Minimálně nějakou prémii za nastoupení do zápasu, ne?

Reagovat
Losinho

Bych to strhnul Kotalovi z platu.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
dinss

Souček mohl hrát v pohodě od začátku druhého poločasu místo tragickýho Krejčího. Plechatý by si to taky v pohodě odehrál..

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

On je fakt tak trochu curak ten Kotal. Co ten Kozak jako, co to melo za vyznam... Proboha.

Reagovat
dinss

Štětina kapitánem

Reagovat
smazaný uživatel

Vysmech systemu.

Reagovat
REPLIKATOR

DNO

Reagovat
smazaný uživatel

Chápe někdo to trojí střídání? Pokud si ti hráči měli trochu zahrát, mělo to přijít dřív a ti odcházející by se neměli odploužit a tím je okrást o čas. A za stavu 1:4 snad taktické střídání na zdržovanou nedává smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

To chape jenom Kotal. Mozna ani on ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty střídání v závěru palec nahoru a to jsem si myslel, že je Kotal normální..

Reagovat
Dru Zeree

Karabec a Souček tam měli hrát už od 70. minuty minimálně. Dočkal už vůbec nemohl a Sáček hrál špatný zápas.

Reagovat
El-Pistolero-68

Ten Sák ve středu pole prostě není nic moc, na tom kraji mu to šlo líp.

Reagovat
3ivo3

Kde je konec Frýdkovi? Říkali zahraniční angažmá a pořád nic.

Reagovat
Kaspar

Kdovi co z toho bude, hrac zadarmo bez smlouvy a stejne nic, osobne ocekavam Slovan. Co by chtel delat v zahranici, kdyz ani se svym trenerem nebyl schopny mluvit bez tlumocnika Kovace, pokud pujde nekam ven, tak cekam, ze kvuli jazyku vyhori jako Krmencik

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dneska 0:4 v suchem triku, jestli chceme do poharu tak takove tymy jako Karvina musime porazet rozdilem tridy. Sestava pekna, akorat generalku odehral v zakladu Jidas takze cekam spis jeho nez Flasku...

Reagovat
smazaný uživatel

Tamtany

Reagovat
Stamby

Reagovat
martin1

Slavia dnes v základu béčka mimo Švece a 2 hráče 2001 má samé dorostence (věkově).

Reagovat
db18

Nedivím se, ve třetí lize myslím už není povinnost testů a nasazením hráče před LM (i když je čeká až v půlce září) by hodně riskovali. (Domažlice - Sparta je odložené kvůli Bčku Sparty)

A Viktorka dnes myslím taky nikoho nenasadí..

Reagovat
martin1

Já nemyslím, že by někdo měl hrát z áčka, ale to, že Slavia stejně jako minulý rok staví velmi mladý tým. Podívej třeba na Jablonec, kromě 3 hráčů, všichni nad 22 let.

Reagovat
db18

Tak Slavia má ty starší hráče na hostovačkách v Liberci.

Reagovat
martin1

To je taky pravda Ale při tom srovnání třeba s Libercem nebo MB je to ten průměr sestavy o nějaký 4 roky menší. S Příbramí cca o 2. Už se těším na béčko v Rakovníku, ani bych se nedivil, kdyby béčko vyhrálo ČFL A Ale vážně, ten tým je určitě na TOP 3 ČFL, Sparta bude asi hodně nasazovat hráče, kteří hrát v áčku nebudou, když chtějí postoupit. A pak Jiskra, musí napravit loňskou hodně nepovedenou sezonu. Pak jedině Písek a možná Králův Dvůr.

Reagovat
db18

Jedeš dneska?

Královák na mne trochu působí jako klub "bez ambic" že jsou spokojení tam, kde jsou, ale možná se pletu. Na Spartu jsem taky zvědavý, ta postoupit bude chtít, ale přitom hodně hráčů "ztratila", Karabec bude už asi hlavně pro áčko, další šli hostovat a Huška taky byli ochotní pustit do první ligy... (osobně jsem trochu čekal, že k Váchovi do Bčka zkusí udat i Costu, ale nakonec odešel úplně)

Jsem zvědavý, jak to teď u nás bude vypadat pod Fořtem, příprava (a ten letní turnaj) vypadali nadějně, snad by se měl zas probudit Kepl a ten útok vypadá celkově skvěle - akorát škoda, že Štursa s Hezoučkým jsou dlouhodobě mimo. Navíc oproti Horvimu čekám přímočařejší ofenzivu a menší hru na výsledek.

Reagovat
martin1

Ne, nejedu, snad půjde stream na tvcom, některé týmy ale nevysílají a teď nevím jestli Rakovník ano. Já bych viděl Spartu jako favorita, když budou pravidelně doplňovat z áčka, což se asi dít bude. Bude taky záležet, jestli si nechají všechny hráče jako právě Souček, Havelka, Karabec, Fortelný nebo některé nepošlou na hostování. U nás příprava ideální, tak snad se to přenese do ostrých zápasů. Ten kádr si myslím, že je poměrně široký, čekal jsem ještě nějaké odchody, ale i s ohledem na ty 2 dlouhodobě zraněné je to asi ideální. Ale "mrzí" mi návrat Žiláka, to jsem čekal, že v Jihlavě by mohl hrát a pak po pár dnech byl zpátky.

Reagovat
db18

Jo, Žilák mne taky mrzí... na druhou stranu můžu teď chvíli doufat, že se ukáže v áčku.

Reagovat
Losinho

To není ani kvůli LM, Slavie to má posunutý celou dobu.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec - Vlašim dnes odloženo. Snad to není nákaza v Hradci, to by Jihlava třeba nehrála 2 kola

Reagovat
FCSL

Neva že jsme prohráli, hlavně at dneska vyhraje áčko Pojdme si pro další titul, kluci liberecký

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
jackinho10

Reagovat
FCSL

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=88611891&idb=1134144&hash=f90e6309

Vždycky na začátku sezony se musí proti nám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je to naprosto logický... Hoftych opakoval, že začátek bude jako loni a pak se rozjedete. Jinak by nebylo co kupovat.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Dneska je dulezity zapas, takze ja ocekavam 2 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Boss

Reagovat
db18

Hrošovský zas ani na lavičce.

Reagovat
jackinho10

Asi pujde do sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Co provedl???

Reagovat
db18

Sparta ho nezaplatí... Genk nechce přijít o peníze, takže ho za míň jak 6 nebudou chtít pustit... (proto mi přijde jako hrozná debilita ho nedat ani na lavičku...)

Reagovat
Blasphemer

A není jen zraněnej? Přijde mi dost divný, že loni hrál skoro každý zápas a teď se nevejde ani na lavičku?

Reagovat
smazaný uživatel

*pozitivní na Covid

Reagovat
FCSL

V přípravných před sezonou a i ted mezi ligou, kde hrál širší kádr a lavička, tak normálně hrál, je to divný no

https://www.livesport.cz/zapas/OU9Xfds3/#sestavy;1

Reagovat
db18

Není, Belgičani psali, že se s ním kvůli věku nepočítá, klub se po COVID-krizi chce směřovat jinam, takže nechat hrát hráče, které může potom dobře zpeněžit a mezi ně už Hrošovský nepatří (tak ho logicky odstavili, protože tak mu cena vůbec nespadne )

Zároveň tím posazením i mimo lavičku vytváří tlak na Hrošáka, aby situaci sám řešil. Holt Brába věděl, proč mu ten klub nedoporučoval.

Reagovat
dinss

Sám si posral kariéru. Genk je klub naší úrovně s většími finančními prostředky.

Reagovat
Blasphemer

Tak šel do klubu s LM a až do korony hrál. Kdyby se nestala ta sračka, tak by nejspíš dnes hrál a klub by neřešil nějaké úspory.

Reagovat
Spalovač šancí

Jenže nutnost šetřit může přijít i bez korony. A pak je samozřejmě důležitě vědět, jaká je klubová filozofie.

Reagovat
db18

Je tam lepší zázemí, liga není tak takticky svázaná a je víc na očích pro kluby ze západní Evropy.

Reagovat
Losinho

A byl v LM.

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Tak to je blbé, no. Tak snad ho budou chtít poslat aspoň na hostování, to bychom ho možná ulovili, ale to by se asi musel Genk stejně nějak podílet na platu. Teď bude brát asi o něco víc.

Reagovat
Spalovač šancí

sparta ho ale potřebuje víc

Reagovat
db18

Jo - a taky místo něj hraje Kolumbijec, který přišel teď v létě a ve starém klubu hrál beka.

Reagovat
Stannis Baratheon

a za 6 ho teď někdo koupí?

Reagovat
jackinho10

On odesel za 6?

Reagovat
smazaný uživatel

5-7

Reagovat
db18

5,2 ...popletl jsem to s Krmelcem, který šel za 6. Nicméně si i tak myslím, že to Sparta nedá, když Pavelku nebere (zatím) právě kvůli ceně.

Reagovat
Raylan

A ono se o Hrošovským někde reálně spekulovalo?

Reagovat
db18

Psalo se o tom, já myslím, že to moc reálné nebylo, ale netuším.

Reagovat
Freedo

Měl jsem jediný přání a to, aby v základu nebyl Provod. Místo něj klidně Oli/Lingr/Oscar třeba i Malinský. Ale bohužel.

Reagovat
meno

Tak zrovna proti Budějkám je jasný, že hrát bude

Reagovat
Freedo

Nevím, jestli by měl automaticky být nominován, protože hraje proti bývalému klubu. Argument, že zná soupeře, mi přijde hloupý. Každopádně on není špatnej, hrozně toho oběhá, ale preferuju tam Oleje - tlačí se víc 1v1. Provod především centruje.

Reagovat
PavlíčeQ

Hrubý - Holík, Martinec, Kubista, Podaný - Hübschman, Považanec - Ladra, Kratochvíl, Zelený - Schranz

Lavička: Hanuš, Hrubý, Jeřábek, Krob, Chramosta, Čvančara, Jovovič

Tak hned v úvodním kole v základu 4 noví hráč a 1 staronový. Pro Martince navíc ligová premiéra, tak uvidíme. Snad to bude za 3 body. 3:0 nebo 2:1.

Reagovat
3M

Nechat sedět Kroba a Jovoviče?

Reagovat
PavlíčeQ

Jovovč byl dlouho mimo kvůli svalovýmu zranění.

Reagovat
Euphael

jak hrajete..? Mate sance?

Reagovat
PavlíčeQ

První poločas o ničem, Pardubice jen bránili a my se do nich nemohli dostat. Druhá půle už byla o něco málo lepší a těch šancí bylo víc. Výkon žádná sláva, ale 3 body zasloužený.

Reagovat
martin1

Matějka přišel a hned základ, paráda Ale Pardubice

Reagovat
smazaný uživatel

A co že nehraje za Pardubice Hlavatý?

Reagovat
martin1

Nevím, zřejmě je zraněný, možná se zranil v poháru.

Reagovat
Pride

Bude hrát Kaloč?

Reagovat
Losinho

Hovorka Tecl

Reagovat
FCSL

Vyhrajeme

Reagovat
dinss

Však béčko včera padlo.

Reagovat
FCSL

No a dneska hraje áčko Jdem na další titul

Reagovat
meno

Tecl gól

Reagovat
Losinho

Vždycky jsem mu věřil.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
bobis21

Mně teda černé dresy nijak nevadí, ale dnes fakt nechápu proč v nich hrajeme... Ale sestava dobrá

Reagovat
veikko

Já bych si počkal až na zápas, až na Jurošku a Zajíce je to vlastně stejné jako loni. Ale očekávám velký herní progres a 3 body.

Reagovat
Banikovec7

záloha furt slabá

Reagovat
ratusek

Reagovat
frankiefcb

No uprimne porad by to mela byt treti varianta. Chci hrat venku v modrem

Reagovat
ratusek

Tetour je ten s covidem? Jak píše veikko, stejná jak loni, takuvidíme

Reagovat
Kachna92

Buď anebo flaška?

Reagovat
bobis21

Tak "stejná" - zmínění Juroška (Fillovi se na jaře dařilo méně než na podzim, takže třeba zlepšení) se Zajícem (obnovená spolupráce Šašinka Zajíc která v Hradišti fungovala). Pak ještě hraje Holzer, který ze začátku pod Kozlem hrál skvěle, ale na konci sezony kvůli zranění nehrál. Snad i Reiter konečně ve formě. Jiráskem uprostřed si pořád nejsem jistý ale třeba překvapí.

Kdo je ten pozitivní netuším, ale vzhledem k sestavě asi jeden z trojice Tetour, Fleišman, Smola.

Reagovat
smazaný uživatel

tipl bych Flašku, ale jen tipl. Tetour přišel před chvílí, skoro nic s nimi nesehrál, nejspíš dostane čas. Ale Kuzma sedí? Doufám, že to není fakt odchod .... Měl nějaké zranění, tak doufejme, že to je důvod, jinak by měl hrát!

Reagovat
smazaný uživatel

Z černé druhá barva. Jsou pěkné, ale furt třetí barva, tak jsem měli hrát jasně v modrých, když domácí jsou bílí. A to není poprvé

Reagovat
smazaný uživatel

Beran, Hellebrand ani Oskar nejsou ani na lavičce?

Reagovat
FCSL

Do béčka bych je šoupnul

Reagovat
smazaný uživatel

Si člověk říká že #superjindra a pak vidím sestavu a lavičku a blil bych. Už ať ten zmrd Tvrdík táhne.

Reagovat
Blasphemer

A z posil to jedna dokonce dotáhla až na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to výsměch fanouškům. Ale ovce a dementi dál tleskaj Zmrdíkovi.

Reagovat
Liquid

tak v polovině případů u těch "posil" šlo o to, aby je nesebrala Sparta nebo Plzeň, razíme teď sviňskou strategii hegemona ligy

Reagovat
ACSeRw!n

tak kadr maj monstrozni..

Reagovat
Spalovač šancí

Nechtějí je nakazit, Jindra je šetří na důležitější zápasy

Reagovat
Coutinho10

Sestava: Kolář – Coufal, Hovorka, Zima, Bořil – Traoré – Masopust, Stanciu, Ševčík, Provod – Tecl

Lavička: Kovář, Holeš, Olayinka, Kúdela, Takács, Lingr, Musa

jsem hidně zvědavej na Hovorku po dlouhé době

a Lingr alespoň na lavičce

Reagovat
RadekVonCZE

Co je s Malínským? Bude čepovat pivo nebo co?

Reagovat
Coutinho10

taky nevim...minimalne na lavicce jsem ho cekal

asi ho chce vyuzit az v domacim zapase

Reagovat
RadekVonCZE

Oukej

Reagovat
ACSeRw!n

ten prestup byla odmena za provokace spartanu, kvalitu na slaviji samozrejme nema

Reagovat
FCSL

Tak logicky bude hrát jen proti Spartě, když dává goly jen jí

Reagovat
bobis21

Žolík na derby

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
3M

Koukalm n sestavy a přikde mi ta Slavie nějaká o hovnu, to samý i Jablonec. Ova oproti tomu asi až na Jiráska a Potoka sestava konečně zajímavá

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak ono se to tak nějak dalo čekat. Příprava kvůli výskytu covid o hovně, tak se hraje na jistotu. Jsem rád aspoň za Hovorku.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Teclík

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaal Teeeeeecliiiik kanonyyyyyyr

Reagovat
naheCZ

Tecl proměnil první šanci sezóny

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Tecl ze by kral strelcu letos?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Zase nepřeháněj

Reagovat
smazaný uživatel

A druhy sice za pomoci, ale jo. To se nam to krasne rozjizdi

Reagovat
Mass

Tecl dal gól

Reagovat
Venny

Liga v suchym triku

Reagovat
Coutinho10

oleeeeeee kapitaaaaaan Boraaa

Reagovat
Kaspar

tak to uz budes z minusu mozna na nule?

Reagovat
Coutinho10

bohuzel tady to slovo kapitan neznamena kapitan ve fante, ale mam Teclika a Nica, takze bych mohl jeste ten duel zdramatizovat

Reagovat
salaminoo

máte nějaký stream mimo o2? na netu není nic to vypadá..

Reagovat
smazaný uživatel

Do píči to byl roh! Konečně nám vyšla standarka.

Reagovat
FCSL

Áčko hodně pěkně

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Venny

KANONÝÝÝÝÝR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL STANDA

Reagovat
Blasphemer

HE SCORES WHEN HE WANTS

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Welcome to WHU. 20/21 goals and skills.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Tecl zakončoval k praporku. Tohle by měl být vlastňák

Reagovat
Coutinho10

konecne ma Teclik to stesti

Reagovat
Mass

Už teď dal víc gólů než minulou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

loni dal 3 letos zatím jen 2

3 jsou víc než 2

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

Cože, oni vyměnili Tecla za nějakýho gólovýho hráče

Reagovat
Blasphemer

Obrana Budějic musí bejt ještě horší než ta brněnská.

Reagovat
Liquid

no to není, Slavia si to vypracovala, Brňáci Sparťanům nahrávali

Reagovat
BaggioRoberto

Co to kecáš. Sparta tam měla kombinace před góly, Slavie nákop přes půl hřiště a jeden zoufalej Tecl uteče jak kdyby byl Bolt. Šílená obrana Dynama dnes.

Reagovat
Raylan

Reagovat
meno

Budějky tak 3x lepší než Brno

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Teda koho by napadlo, že dá Tecl v první minutě sezóny gól

Reagovat
smazaný uživatel

Teda koho by napadlo, že dá Tecl v první minutě sezóny gól

Reagovat
Bosko

Tecl dva goly. Ok. Ale u obou tech akci bylo videt, jak se mu ve finale plete balon pod nohy. Proti tymum s lepsi obranou, coz jsou snad vsechny, mu tohle neprojde

Reagovat
Blasphemer

Já pevně doufám, že Standa předvedl svůj klasický trik tzn. slibný začátek a pak už to bude zbytek sezóny už jen čekání na ukončení trápení. Nezklam mě, Stando.

Reagovat
smazaný uživatel

S Masopustem za 500 do West Hamu. Suka pak pověsí na lampu vedle Toweru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Standa nedal nikdy za Slavii víc jak 3 góly za sezonu. Byl bych v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, to vypadá na hodně nudnou sezonu, zápasy favoritů do půl hodiny o třídu, kdo to má sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Válec Slavia, včetně NEoblíbeného Teclíka

Reagovat
JessePinkman

Bleju. Slavia válec.

Reagovat
Spalovač šancí

Teclovi dvakrát pomohou v zakončení obránci a hned mu to pálí

Reagovat
bobis21

Nejlepší obránce Karviné zatím naše nepřesná přihrávka. Myslím že za první poločas jsme přesně přihráli asi tak 3x

Reagovat
Pablos

od dob Páníka jste si přihráli přesně tak max 3x

Reagovat
bobis21

Jojo, přitom pod Pánikem jsme byli známí přesnou kombinací

Reagovat
Pablos

To se nevylučuje přece ...já jen vymezil časový úsek na tři přesný přihrávky za sebou Náhodou Kozla jsem měl vždycky rád, je to sympaťák ...ale jsem fakt zvědav, jestli už začne Baník taky něco hrát pod ním.

Reagovat
Bosko

Reagovat
Liquid

zatím sešívaný koncert, nechápu budějovické obránce, tečovat střelu nepřesného Tecla nemá smysl, taky za to byli potrestaní

Reagovat
BaggioRoberto

To jsem si taky říkal

Reagovat
smazaný uživatel

S tou rekamou na Fortunu si delaji picu? Uz 20 min, vazne? Mate taky?

Reagovat
Stannis Baratheon

Jirkal ve studiu je teda oproti jiným "expertům" příjemná změna.

Reagovat
djiros

Takhle si představuji experta ve studiu. Snad bude dostávat více prostoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo jak dopadl Martin Lukeš? Slyšel jsem nepěkné věci.

Baník zatím nic moc, Karviná tam měla pěkné náznaky. A Papadopulos hraje dobře.

Reagovat
čolo

Bydlí někde ve Výškovicích a co jsem slyšel tak hákuje jako každý smrtelník...

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla dobrá zpráva

Reagovat
smazaný uživatel

Masíčko

Reagovat
Coutinho10

Maso zkusene

Reagovat
smazaný uživatel

A Stanciu ten hraje vážně výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando maže si nás na chleba

Reagovat
Coutinho10

Haattrick Heroooo

Reagovat
martin1

Už by to stačilo, jinak ten duel prohraju

Reagovat
Coutinho10

ze ja mu nedal pasku

Reagovat
SIRBRANIKE

Ješte dá 2g.

Reagovat
Kepy_FCB

gramy

Reagovat
smazaný uživatel

To dal.

Reagovat
naheCZ

Tecl

Reagovat
Spalovač šancí

Teclik 3+2

Reagovat
srandamač

Takže příští zápas Musa základ, ať si zas moc nemyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Tak tolik snad od áčka nedostanem ani my jako béčko

Reagovat
Stannis Baratheon

už stačilo

Reagovat
ondrasch77

Možná že jo, protože kromě Bořila, dávali góly jen samí "Jablonečáci"

Reagovat
Kepy_FCB

jo Lelkovač ten to tak spasí

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas antifotbal

Reagovat
Kepy_FCB

lemry v černém naprostej humáč

Reagovat
Losinho

Střídej už

Reagovat
Venny

Kdo jsi a cos udělal s našim Standou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Valenta Na něj jsem zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Standa Tecl kanonýr, nemáte zač, Slávisti

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
braveheart

Lašty by měl tu obranu profackovat, tam to smrdí gólem..

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl dál dnes stejně gólů, jako 3roky zpět vždy v součtu za celou sezónu.

Reagovat
Spalovač šancí

Taky mě to straší

Reagovat
Pablos

a zejtra nabídka z PL na stole

Reagovat
smazaný uživatel

To není penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
Kepy_FCB

Bob loni v karviné v klidu výhra, Kozel děkuje bohu za nezaslouženej bod

Reagovat
bobis21

Zio nůžky - a pak že nemá techniku

Reagovat
Kepy_FCB

to byly nůžky jak když důchodce uklouzne na náledí

Reagovat
Selänne

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Bakary3

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Slavia hraje tenis?

Reagovat
Coutinho10

2. set bude v pristim kole

Reagovat
monty25

Proti Příbrami bych se nedivil.

Reagovat
smazaný uživatel

6 střel 6 branek a kapitán Drobný může ukončit kariéru

Reagovat
ratusek

tvl 0:0 zase s tím paklubem, ještě, že jsem to neviděl

Reagovat
Banikovec7

Ten přímák krásně vystihnul úroveň zápasu.

Reagovat
Pablos

O to víc teď vynikne ten přístup Sparty včera, druhý poločas už jen tak odchodit, aby se neřeklo. Jestli si to tam nikdo ve Spartě nevyhodnotí, tak je to fakt žalostný.

Reagovat
veikko

Mohla to být i větší tragédie, ale nic to nemění na tom, že to pořád byla naprostá tragédie z naší strany.

Reagovat
ratusek

fakt to byla taková hrůza? jsem to neviděl a jsem za to rád. to zase bude bída jako po koroně, nudná bída bez nápadu. achjo. Doufám, že Tetour to zvedne a že pod Kozlem začneme něco hrát

Reagovat
braveheart

To buď rád.. Zajímavější už bylo číst onlajny ostatních zápasů..

Reagovat
veikko

Byla, naprosto přesně se opakovalo to, co jsme hráli ke konci minulé sezóny. Jediné pozitivum obrana, ta fungovala celkem bez problému a i co se týče útočení, tak byla nejnebezpečnější.

Reagovat
ratusek

Achjo, to mě celkem sere přitom lidi na okysličení má z vlastní líhně

Ale spíš si myslím, že byl příkaz jak minule s Karvinou bodík. Kdo ví jak

Reagovat
veikko

Asi nejlepší moment zápasu byl, kdy Pokorný poslal nádhernou křižnou přihrávku do běhu na Holzera, který poslal solidní centr do vápna, kde se po něm natáhl z nějakého důvodu Potočný, který ho absolutně nemohl mít a následně si Šašinka nechal tím míčem dát jesle místo gólového zakončení. A na lavičce v podstatě nebyl nikdo, kdo by ten zápas teoreticky mohl strhnout na naši stranu. Možná Fillo, který ale přišel pozdě.

Reagovat
ratusek

Puškáč jede snad mu vydrží zdraví konečně

Reagovat
monty25

Puškáč Ještě toho Kaziho vyklepnu.

Reagovat
ratusek

tvl takovejch zákroků je při každým centru milion

Reagovat
smazaný uživatel

Davis na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Puskac je ale strašný.. To už je poněkolikáté kdy má milion prostoru a času při brejku, ale místo, aby něco udělal, nebo aspoň pokračoval v rychlém pohybu, tak přejde do klusu, hodinu se připravuje na centr/přihrávku a stejně to posere, protože trefí prvního hráče..

Reagovat
Kaspar

co to ma Bolka zase za novyho brankare?

Reagovat
andrew96

Vaníček si to zase vybere na celou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem docela zvědavej na nominaci repre U21...

Reagovat
doshcz

výběr je velkej a kvalitní.. Krejčímu ale moc nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Právě na Krejčím to bude dost záviset, protože je tam spousta otazníků....

Reagovat
veikko

Nominaci očekávám v pohodě, ale pak zase 2-3 faily v základní sestavě a hráči nebudou vědět, co mají hrát. Klidně bych se vsadil, že bude v základu Matoušek, který by měl být v současné formě možná i mimo nominaci.

Reagovat
Bohemak12

Dneska jsem nám moc nevěřil , že dokážeme navázat na úspěšné jaro , ale výkon dnes opět kvalitní

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele