FORTUNA:LIGA - preview 1. kola

12.07.2019, 10:03, aktualizováno 15.07.2019, 08:33
Previews
Posledním zápasem bude dnes dohráno první kolo nové sezony české nejvyšší soutěže. Slavia obhajuje titul a na úvod se vydá do Zlína, proti domácímu Fastavu budou Pražané velkým favoritem...
Fastav Zlín - Slavia Praha  (pondělí 18:00)
Na pondělním programu úvodního kola FORTUNA:LIGY figuruje jediný zápas, avšak zato pořádně očekávaný. Mistrovská Slavia zamíří do Zlína, kde si v dubnu vinou Džafićova gólu připsala dosud poslední porážku.

Ševci si v rámci přípravy naplánovali utkání proti poměrně silným soupeřům, kromě porážek s moskevským Lokomotivem a Zbrojovkou byli vždy úspěšní. Podíváme-li se dále do minulosti, na závěr minulé sezóny, zjistíme, že od začátku dubna v zápasech Fastavu vždy vyhrával domácí tým včetně zmiňovaného duelu proti Pražanům. Fanouškům žlutomodrých by tedy dozajista nevadilo, kdyby tento trend pokračoval i nadále. Nový trenér Csaplár má možnost postavit do základní jedenáctky hned čtveřici nových posil, vedle jeho loňského svěřence Fantiše to jsou stoper Azackij a střední záložníci Mašek a Janetzký. Další nově příchozí Vraštil nebude vinou zranění k dispozici, totéž platí i u útočníka Železníka.

Domácí mají pro soupeře slova chvály, sami si ale přesto věří. "Je to jeden z nejlepších klubů u nás. Získali double po několika letech. Je to silný tým a my si to s nimi chceme rozdat. Je to šance 50 na 50, a když předvedeme to nejlepší, co v nás je, tak máme šanci uhrát dobrý výsledek. My chceme vyhrát a dáme do toho všechno," burcuje jedna z posil Dominik Mašek.

Sešívaní sehráli většinu přátelských utkání v době, kdy byli v plném zápřahu kondiční přípravy, podle toho také vypadaly porážky od Budějovic a Bratislavy. Generálku a nejdůležitější mezisezónní zápas v podobě superpoháru proti Trnavě ale zásluhou dvou Součkových branek s přehledem zvládli. Navázali tak na konec minulého ročníku, kdy z posledních osmi utkání šestkrát vyhráli, k tomu přidali dvě bezbrankové remízy. I v Edenu přivítal trenérský štáb několik nových posil. Zatímco Hovorkův start je vinou Ngadeuovi dovolené takřka nutností, Stanciu, Holeš i Júsuf budou pravděpodobně čekat na šanci z lavičky. Kromě rekonvalescenta po africkém šampionátu by Slavia měla být kompletní, v ohrožení je pouze start Škody.

"Ve Zlíně se hraje vždycky těžko, jsou tam takové specifické podmínky, naposled tam bylo suché hřiště a asi pěticentimetrová tráva. Nedají nám nic zadarmo, na druhou stranu, tehdy jsme my i Zlín byli v jiné pozici. Hrálo se dva dny po zápase na Chelsea, byli jsme v jiném rozpoložení, chybělo nám hodně hráčů," připomíná lodivod červenobílých Jindřich Trpišovský.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Hnaníček, Buchta, Hlinka, Bartošák - Džafič, Podio, Jiráček, Nečas - Mašek - Fantiš
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Hovorka, Kúdela, Bořil - Souček, Král - Masopust, Ševčík, Zmrhal - Van Buren
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.41 - 4.88 - 1.42
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Mladá Boleslav - MFK Karviná  (neděle 16:30)
Tomáš Wágner a Lukáš Budínský v letní přestávce přestoupili za svým staronovým trenérem Weberem do Mladé Boleslavi a hned v úvodním ligovém kole se střetnou se svými spoluhráči z Karviné. Středočeši nejenže vstupují jako favorité do zápasu, ale řadí se i do širšího okruhu v celé soutěži.

Hráči z města automobilky v přípravě více než jiné týmy nastupovali proti tuzemským soupeřům. Když už si zahráli proti těm zahraničním, byly z toho dvě porážky proti Kluži i Grazu. To může být lehkým varováním před nadcházejícím předkolem Evropské ligy, které urvali díky skvělému závěru uplynulého ročníku, do ligy ale vstupují dobře naladěni, neboť kromě hostovaček odešel pouze Přikryl. Ačkoliv odchod Nikolaje Komličenka, nejlepšího střelce minulé sezóny, je více než pravděpodobný, prozatím v kádru stále zůstává. Jeho start v prvním kole je ale vinou zranění v ohrožení, stejně jsou na tom i Wiesner, Klíma a Ewerton.

Poslední týdny ročníku 2018/19 byly pro Karvinou hodně turbulentní. Nejprve si v nadstavbě sama několikrát stěžovala na sudí, kteří ji měli poslat do baráže, aby následně v záchranných soubojích s Jihlavou zachránila ligu právě díky kontroverzním výrokům rozhodčích. V přípravě Slezané nenarazili na soupeře z velké dálky, vedle Vítkovic se střetli se třemi slovenskými týmy a polským Zabrze. Z těchto pěti duelů vytěžili tři vítězství, a tak ani oni nemají důvod jít do nové sezóny se svěšenou hlavou, ačkoliv z mnoha stran se valí predikce přisuzující Strakově družině tvrdý boj o záchranu. Absence zraněných Dreksy a Moravce v kombinace se Stropkovým disciplinárním trestem jí proti Boleslavi rozhodně nepomohou.

Cíl karvinských pro tento zápas je jasný. "Přivézt do Karviné nějaký bod. Myslím si, že na začátku sezóny je lepší hrát proti top mančaftům než proti papírově podobným," říká kouč František Straka.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Fulnek, Takács, Pudil, Túlio - Budínský, Hubínek - Bucha, Matějovský, Mešanovič - Komličenko
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Hrdlička - Krivák, Kouřil, Rundič, Čonka - Hanousek, Janečka - Galuška, Lingr, Guba - J. Šašinka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.80 - 7.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo České Budějovice - SFC Opava  (neděle 16:30)
Velká sláva se v neděli odehraje v Českých Budějovicích. Fotbalisté tamního Dynama okusí po dlouhé době první ligu a při této příležitosti dorazí na jih Čech slezská Opava.

S velkým elánem vstupují fotbalisté Českých Budějovic do nového ročníku. Jako nováček si nejvyšší tuzemskou soutěž zahrají po čtyřech letech. Hlavním cílem Jihočechů bude samozřejmě záchrana, zároveň by ovšem Dynamo rádo pošilhávalo po vyšších metách. Třeba i po skupině o Evropskou ligu, která se s ohledem na sílu dalších týmů nemusí zdát až tak šílenou utopií.

Budějovice mohou v nováčkovské soutěži těžit z kompaktního kádru, jenž v létě prodělal minimum změn. Většina klíčových hráčů zůstala, několik dalších navíc přišlo, jako například záložníci Zinedin Mustedanagić či Jiří Kulhánek, které na hostování uvolnila pražská Sparta. S Dynamem trénuje i zkušený stoper Tomáš Sivok a i ten ještě může Budějovice posílit. Trenér David Horejš si nad daným stavem může mnout ruce.

Kabina Dynama se na první kolo pochopitelně těší. "Je to náš první zápas po návratu do ligy, to je samo o sobě významné. Bojovali jsme o ligu, teď ji tady máme. Po krůčcích jsme se dostali do ligy a budeme hrát zápasy před výbornou kulisou, na které jsme se všichni těšili. Budějovice jsou na ligu natěšené a věřím, že v neděli přijde hodně diváků. Doufám, že by mohlo přijít čtyři až čtyři a půl tisíce fanoušků," neskrývá ambice kapitán Jiří Kladrubský.

Hned první soupeř Budějovic může být v průběhu ročníku častým sokem v tabulce. Hlavním cílem Opavy pro sezónu bude totiž taktéž záchrana. Loni se tento úkol Slezanům vyvedl, byť v průběhu ročníku zápasili s několika nepřízněmi osudu. První utkání odehrál SFC kvůli nevyhovujícímu domovskému stánku v Brně, později zase vyplavaly na povrch finanční problémy klubu. Všechno však Opava ustála a její hráči si tak mohou užít pokračování prvoligového dobrodružství.

Slezané před sebou mají mnohdy kritickou druhou sezónu, ve které mnoho mužstev odpadne. Mužstvo tak čeká pořádná fuška. "Měli bychom udělat vše, abychom se vyhnuli nepříjemné baráži. Kluci mají charakter a cítí to stejně," řekl kouč Ivo Kopecký.

Hosté budou na jihu republiky postrádat dva zraněné hráče. Prvním je obránce Matěj Hrabina, druhým útočník Václav Juřena. Budějovicím zase nepomůže ofenzivně laděný Ivan Schranz.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Staněk - Čolić, Havel, Novák, Kladrubský - Javorek, Kulhánek - Mršić, Mustedanagić, Provod - Ledecký
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Helebrand, Simerský, Svozil, Žídek - Řezníček, Zavadil - Jurečka, Jursa, Stáňa - Dedić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.57 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - 1. FC Slovácko  (neděle 19:00)
Velká premiéra čeká Václava Jílka na lavičce Sparty. Pražský klub povede jako hlavní trenér do prvního soutěžního utkání proti Slovácku. A lepšího soupeře si opravdu nemohl přát. Slovácku se totiž na Letné dlouhodobě nedaří.

Fanoušci Sparty se na startu sezóny vždy utěšuji tím, že po měsících strádání nabrala přes léto letenská plachetnice konečně správný kurs směrem k úspěchům. V posledních dvou případech se ale rudá bárka poroučela brzy ke dnu. Neobstála flotila italského stratéga Stramaccioniho ani bývalého hráče Pražanů Hapala. Kormidlo nyní převzal Václav Jílek a i před ním stojí nezáviděníhodný úkol, a sice vrátit Spartě hrdost a lesk.

Jílek má za sebou úspěšnou štaci v Olomouci, ovšem na Letné bude pracovat pod mnohem větším tlakem. Vedení klubu by jistě nejvíce uspokojil zisk titulu, ovšem skalním příznivcům v prvé řadě stačí konstantně dobré výkony a pohledná hra. Poté se pražský velkoklub může vrátit tam, kam historický patří, tedy do čelních pozic.

Před úvodním kolem panuje na Letné pozitivní atmosféra. "Těšíme se na fanoušky, na první ligové kolo. Příprava byla kvalitní, splnili jsme, co jsme chtěli. Víme, že česká liga je náročná a je potřeba, abychom byli od začátku maximálně koncentrovaní," uvedl Jílkův asistent Jiří Saňák.

Na Slovácku vstupují do sezóny s mnohem skromnějšími cíli. Moravané budou chtít opět atakovat příčky ve středu tabulky, kde většinu let také sídlí. Kádr během léta příliš neoslabil, naopak do Uherského Hradiště přišlo pár zkušených hráčů, jmenovitě například Milan Petržela či Pavel Dvořák.

První body se Slovácko pokusí vydolovat na Letné, kde se však Moravanům vůbec nedaří. Bilance hostů je přímo žalostná, v nejvyšší soutěži uhráli na půdě Sparty pouze jednou bezbrankovou remízu, a to v roce 2004. Jinak si domácí pravidelně připisují tři body. Nová sezóna však přináší také nové výzvy, a jedna z nich čeká Slovácko právě v neděli.

Milan Petržela si proti Spartě užil mnoho vypjatých klání ještě v dresu Plzně a dobře ví, jak jsou tato utkání specifická. "Na začátek je to velice těžký soupeř, ale paradoxně by nám to mohlo hrát i do karet. Asi je lepší začínat na půdě soupeře, který je braný jako velký favorit. Přeci jen ty začátky mohou být na výsledky různorodé. Rozhodně si myslím, že je lepší začínat na Spartě, než s ní hrát v průběhu sezony," řekla čerstvá posila Slovácka.

Není tajemstvím, že Spartu trápí početná marodka. Dlouhodobě jsou mimo hru obránce Filip Panák, záložník Bořek Dočkal a útočníci Václav Kadlec, Václav Drchal a Matěj Pulkrab. V neděli se pravděpodobně nepředstaví ani stoper Uroš Radaković a středopolař Martin Frýdek. Moravany trápí absence kanonýra Tomáše Zajíce. Na Letné se proti bývalému zaměstnavateli nepředstaví ani zadák Michal Kadlec.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nița - Zahustel, Kaya, Štetina, Hanousek - Sáček, Trávník - Hložek, Kanga, Plavšić - Tetteh
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Hofmann, Šimko, Reinberk - Petržela, Daníček, Sadílek, Navrátil - Kalabiška, Dvořák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.51 - 8.18
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Slovan Liberec  (sobota 17:00)
Tabulkoví sousedé z titulové skupiny uplynulého ročníku na sebe narazí hned v úvodním kole toho nového. Úspěšnější z celků, loni pátý Baník, přivítá na Městském stadionu ve Vítkovicích nepříliš oblíbeného soupeře, Liberec.

Slezané v přípravě zvolili variantu zápasů s náročnými soupeři ze zahraničí. Ačkoliv výsledky z předsezónních přáteláků nelze považovat za bernou minci, jedno pozitivum na nich mohou najít. Ve všech pěti zápasech se jim podařilo skórovat, což je obrovský rozdíl oproti závěru uplynulého ročníku, v jehož závěru skončili vepředu na nule v sedmi z osmi případů. To dost možná není náhoda, ale výsledek letního posilování, neboť právě na ofenzivu se Baník zaměřil. Na hrot přišel od rivala z Opavy Smola, o jeho podporu by se měli starat Reiter a Lalkovič. Naopak nepříjemností pro trenéra Páníka jsou zdravotní problémy, kvůli nimž pravděpodobně nemůže počítat s Pazderou a brankářem Laštůvkou.

"Soupeř je už delší dobu pospolu. Odešel jim jen hrotový hráč Kozák, jinak vše zůstalo, což je pro Liberec neobvyklé. Zachovaly se jim tím pádem herní vazby. Myslím, že to bude podobný Liberec jako na jaře i přes příchod nového trenéra. Věřím, že jsme na ně dobře připraveni a začneme dobře," říká trenér slezského celku Bohumil Páník.

Ani Liberec během krátké letní přestávky neotálel a v generálce se střetl s Dynamem Moskva, předtím se mu podařilo porazit kyperský Apollon nebo rakouského vicemistra Linec. Pro liberecké příznivce šlo o poměrně klidné léto, neboť kromě hostujících hráčů odešel podle očekávání jen Libor Kozák, jako posily trenér Hoftych uvítal Kuchtu a Chaluše z pražské Slavie. Slovan má na soupeře z Ostravy dobré vzpomínky, neboť z posledních jedenácti vzájemných zápasů prohráli pouze jednou v základní hrací době a jednou v prodloužení. Existuje navíc šance, že do sezóny Severočeši vyběhnou v plném složení, v ohrožení je pouze start Malinského.

Pavla Hoftycha čeká na lavičce Liberce premiéra. "Sledoval jsem v televizi poslední utkání, které hrál Liberec na Baníku, vyhrál tam. Ti soupeři jsou z mého pohledu na srovnatelné úrovni, i tabulka tak dopadla, že obě mužstva skončila hned vedle sebe. Obě mužstva mají své plusy i mínusy. Je to těžký soupeř na začátek, kvalitní mužstvo vedené kvalitním trenérem. Na druhou stranu Liberec byl vždy pro Baník nepříjemným soupeřem. Věřím, že i tentokrát to tak bude, na Baníku se o to porveme a přivezeme dobrý výsledek."
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Budinský - Fillo, Procházka, Stronati, Fleišman - Reiter, Jánoš, Hrubý, Holzer - Kuzmanovič, Diop
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Karafiát, Mara, Hybš - Breite, Oscar - Pešek, Nešický, Potočný - Pázler
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.13 - 3.49
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - FK Teplice  (sobota 17:00)
Teplice zahájí nejvyšší soutěž opět u Litavky. Tamní Příbram přišla v létě o několik hráčů a předpovídá se jí tuhý boj o přežití. Hosté ze serveru Čech by rádi pošilhávali po pohárové Evropě, ani je však nečeká snadná práce.

Obě mužstva na sebe narazila i v úvodu loňské sezóny. Tehdy zápas 1. kola skončil výsledkem 1:1, když skóre otevřel příbramský dělostřelec Roman Květ a za hosty vyrovnával mladík Patrik Žitný. Letos se tedy oba celky potkávají znovu a jejich předsezónní představy se v mnohém podobají těm loňským.

Hlavním úkolem Příbrami bude zase záchrana v nejvyšší soutěži. Na jaře měli Středočeši namále, zachránili se totiž až v ošidné baráži na úkor druholigového Brna. Takový scénář nechtějí u Litavky opakovat, jenže v létě přišel tým o několik opor a na papíře vypadá ještě slabší nežli v posledním ročníku.

Vedení klubu proto těsně před startem ligy angažovalo záložníka Martina Zemana, který naposledy působil v zahraničí. "V Izraeli mi nevyhovoval styl fotbalu, proto jsem si vybral Příbram, kde jsem již působil. Znám šéfa klubu pana Starku a budu moct hrát opět svůj fotbal," řekl bývalý hráč Sparty či Plzně.

Hosté většinou problémy se záchranou nemají, na druhou stranu ale často kotví v nudném středu tabulky a na mnoho fanoušků tak působí nezáživně. Přesně tak se Skláři prezentovali i naposledy a celou sezónu zakončili ostudným výpraskem 0:8 od Mladé Boleslavi. Letos Teplice trochu překvapivě vyhlásilo útok na poháry, zda však má kádr sílu na takový boj ukáže teprve čas.

Trenér Stanislav Hejkal není spokojen s náročným programem, který v prvních kolech na Teplice čeká. "V prvních šesti kolech máme doma mistra ligy, Boleslav, na kterou nám to nejde, a Plzeň, které má ambice na titul. Je to těžké. A na začátek Příbram, tam se hraje špatně. Je tam bojovnost, nasazení. Příbram doma je specifická," vysvětlil Hejkal jenž ještě nemůže využít posily Jevgenije Nazarova a Manela Roya.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Polidar, Kodr, Kingue, Jablonský - Rezek, Alvir, Soldát, Voltr, Zeman - Škoda
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Čmovš, Jeřábek, Hyčka - Ljevaković, Kučera - Žitný, Hora, Paradin - Mareš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.44 - 3.06
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc  (sobota 19:30)
Plzeňská Viktoria vstoupí do nového ročníku duelem s Olomoucí. Domácí doufají v dobrý start, který by jim měl posloužit jako odrazový můstek na cestě za trofejemi. Hostující Sigma naopak věří, že pod novým koučem dokáže překvapit.

Na netradičně mnoho novot si musí zvykat hráči i trenéři Viktorie. Vedení Západočechů se v létě odhodlalo k řezu kádrem, a tak do Štruncových sadů dorazilo hned několik především mladých fotbalistů. Ti mají nejúspěšnějšímu českému klubu posledních deseti let pomoct k zisku titulu. Naposledy bral cennou trofej pražský rival Slavia, a tak je nyní na Plzni, aby odpověděla.

Několik změn najednou však zároveň dává vzniknout pochybnostem, jak to Viktorce na hřišti vlastně půjde. Herní projev pod vedením trenéra Pavla Vrby často skřípal již v uplynulém ročníku, nyní navíc do zavedené továrny na úspěchy přišli nadějní, ale nezkušení učni. Na konci prázdnin navíc Plzeň opustí hlavní hvězda Patrik Hrošovský, kterého půjde nahradit jen velmi obtížně.

Jednoho z nově příchozích hráčů, záložníka Lukáše Kalvacha, čeká hned na úvod speciální zápas. V barvách soupeře z Olomouce totiž ještě na jaře působil. "Bude to pro mě speciální, to určitě, ale teď jsem tady a soustředím se na Viktorku a na sebe," uvedl středopolař Plzně.

Hostující Sigma načne třetí sezónu mezi ligovou smetánkou v řadě. Předchozí dvě epizody byly pro Hanáky vcelku úspěšné. Olomouc se nejprve skrze čtvrté místo kvalifikovala do předkol Evropské ligy. O rok později se Sigmě dařilo méně, když skončila ve středu tabulky, ani to ale nebyla pro Hanáky žádná tragédie.

Letos již ale Olomouc nevede jako kouč Václav Jílek, jenž vyslyšel volání Sparty. Novým lodivodem Hanáků se tak stal Radoslav Látal, který se tak vrátil do známého prostředí, neboť barvy Sigmy hájil jako hráč. Nový trenér se se svými svěřenci více zaměřil na agresivitu, kondici a jednoduchost.

Favoritem nedělního klání budou určitě domácí, avšak Olomouc bude o body tvrdě bojovat. "My do Plzně pojedeme podat co nejlepší výkon. Se strachem tam nejedeme. Chceme dovést co nejlepší výsledek, vše se bude odvíjet od našeho výkonu. Začátek máme velmi těžký, v prvních čtyřech zápasech nás třikrát čeká výjezd k náročným soupeřům. Za mužstvo můžu slíbit, že budeme bojovat, válčit a snažit se o nejlepší výsledky tak, aby na konci sezóny byli všichni spokojení," prohlásil Látal.

Západočechům nepomůžou záložníci Ubong Ekpai s Romanem Procházkou. Na straně hostů bude absentovat gólman Miloš Buchta s obráncem Václavem Jemelkou a univerzálem Tomášem Zahradníčkem.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Brabec, Hubník, Limberský - Janošek, Hrošovský - Kayamba, Čermák, Kovařík - Beauguel
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Štěrba, Polom, Kerbr - Pilař, Greššák, Houska, Falta - Plšek - Yunis
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.24 - 10.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Bohemians Praha 1905  (pátek 18:00)
Maratón nejvyšší fotbalové soutěže v Česku se rozběhne v Jablonci. Domácí hráči přivítají pražské Bohemians. Obě mužstva se přes léto značně proměnila a věří, že se jim v nové sezóně bude dařit.

Petr Rada odvedl v Jablonci za poslední rok a půl výrazný kus práce. Zkušený trenér nejprve dovedl Severočechy na třetí místo, díky čemuž se na Střelnici hrála Evropská liga. Pohárovou Evropu si plukovníkova smečka vyzkouší i letos, jelikož v uplynulém ročníku finišovala na čtvrté pozici.

Tentokrát však bude Rada pracovat se značně obměněným kádrem. Jablonec přišel o řadu tahounů (např. Michala Trávníka, Tomáše Holeše nebo Davida Hovorku) a kádr zeleno-bílých tak doznal mnohých změn. Nové posily Jan Matoušek, Dominik Plechatý či Jakub Jugas budou mít co dělat, aby u náročného kouče obstáli a uhráli pro Severočechy další úspěšnou sezónu.

Proto Rada nabádá fanoušky Jablonce k trpělivosti. "Musíme počítat s tím, že to asi nebude klouzat, tak jak to klouzalo loni. Proto tam musíme dát víc nasazení a bojovnosti. Chceme samozřejmě dobře odstartovat. Páteční zápas s Bohemians vidím jako hodně těžký zápas. Ale pokud budou hráči koncentrovaní, tak by nám to mělo fungovat," uvedl.

Také Bohemians měli v létě napilno, co se příchodů a odchodů týče. Klokani přišli například o Yusufa Hilala nebo Rudolfa Reitera, zároveň ale řada hráčů do Vršovic dorazila. Jakubové Podaný s Radou, Patrik Le Giang, Ibrahim Keita a Petr Hronek. Ti všichni budou nově působit v Ďolíčku.

Nově příchozí mají Klokanům pomoct k úspěšnější sezóně, než jakou byla ta poslední. Na jaře se Bohemians až do posledních chvil strachovali o sestup. Nakonec se zachránili, ovšem podobně kritickou situaci rozhodně nechtějí prožít znova.

Trenér Klokanů Martin Hašek je před startem ročníku optimistou. "Podařilo se nám přivést hráče, které nemusíme dotrénovávat. Když postavíme to nejlepší, tak jsme schopni hrát velmi dobré partie, což jsme si ověřili v přípravných zápasech. Hráči jsou na tom vcelku dobře pohybově, organizace hry nám fungovala," řekl.

Jablonci budou v pátek chybět zranění obránci Jugas s Andrijem Curikovem a Davidem Štěpánkem. Fit není ani univerzál Vojtěch Kubista. Na straně hostů absentují zadáci Martin Dostál, Jan Vondra a Daniel Krch, gólman Le Giang, záložník Rada a útočník David Puškáč.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Hübschman, Břečka, Krob - Považanec - Jovović, Matoušek, Kratochvíl, Sýkora - Doležal
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Hůlka, Bederka, Šmíd - Bartek, Vacek, Ljovin, Schumacher - Hronek, Koubek, Vaníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 3.95 - 6.26
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.1. FC Slovácko00000:00
 SFC Opava00000:00
 1. FK Příbram00000:00
 Bohemians Praha 190500000:00
 Dynamo České Budějovice00000:00
 FK Jablonec00000:00
 Slovan Liberec00000:00
 FK Mladá Boleslav00000:00
 Baník Ostrava00000:00
 Viktoria Plzeň00000:00
 Sigma Olomouc00000:00
 Slavia Praha00000:00
 Sparta Praha00000:00
 FK Teplice00000:00
 Fastav Zlín00000:00
 MFK Karviná00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2518)

Přidat komentář
Mates_Matesović

Tak letos já - 1. pro začátek nejlepší ligy světa.

Reagovat
lichna.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Puskas

Přeji Ti to, vloni nebo předloni jsem sklízel palce já.

Reagovat
meno

Reagovat
didosh

Reagovat
ondrasch77

palcohonič

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

Palcohoničům palec nedám

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
widlak

Přesně! Co z toho máš, když si honíš palec?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak záleží, jestli si ho honíš rukou...a nebo prdelí.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Nepalcohoničům palec dám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
djiros

Reagovat
pingla

Reagovat
skat

Reagovat
Bex5

Reagovat
Strojmír

Reagovat
Kuchta

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
salm0n

Reagovat
SuperBanikovec

Že jsi vyloženě čekal s prstem na F5? Přiznej se!

Reagovat
Lof

Reagovat
El Campeon

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Cumel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

uf uf, málem jsem to nestihnul

Reagovat
lichna.

KONEČNĚ! Mňam do piči.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
božský John

V jablonci tradicni jablonecky letni pocasi. Chcije a teplomer ukazuje 12 stupnu. Mam zlomenou nohu, tak asi vynecham a budu tak odvaznej, ze si tipnu, ze na Strelaku moc lidi nebude

Reagovat
Shevchenko

Odvážný tip.

Reagovat
božský John

Vzdy jsem sel proti proudu..

Reagovat
andrew96

I se zlomenou nohou?

Reagovat
božský John

*sel/pajdal

Reagovat
ondrasch77

nedělej kina a pojď, ať přelezem aspoň ty dva litry...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
skat

dej si kýbl k oštěpu, ty dva litry do výkopu ještě naprší

Reagovat
božský John

Klasicky nase leto

Reagovat
adalbertus

Reagovat
skat

V Nise to není takový problém, jít proti proudu I když uznávám, že se zlomenou hnátou to je celkem dobrý výkon

Reagovat
božský John

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Cos dělal ty vole?

Ale počítej s posledním srpnem !

Reagovat
božský John

Pracoval

Ale mne se to ted seslo. Nejdriv prasklej vred a kdyz jsem se dal dohromady, tak jsem si zlomil hnatu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak máš necelé dva měsíce na to se dát do ready stavu !

Reagovat
božský John

Ja si rikam, ze jsem nikdy nebyl hospitalizovanej a nikdy nemel berle a ted me to potkalo v jednom mesici. Zaroven jsem nikdy nevyhral sportku treba, tak cekam, kdy me to trefi. Pak budu ready

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby náhodou, nezapomeň udělat charitu mezi kamarády

Reagovat
Puskas

Koupí novou řehtačku.

Reagovat
FruFru
Reagovat
smazaný uživatel

To je zlý

Reagovat
božský John

Tak tobe ji ROZHODNE nekoupim

Reagovat
FruFru

Reagovat
Puskas
Reagovat
PavlíčeQ

Před pár dny, když v Česku panovaly ty vedra, tak jsem si dělal srandu, že až se budu vracet z Irska, tak mě bude čekat něco takovýho a ejhle - zítra se vracím a teď čtu tenhle komentář

Reagovat
božský John

Vsak z Irska musis bejt zvyklej ne?

Reagovat
PavlíčeQ

No právě já se těšil na teplo, sluníčko, pivko na přehradě a tak Toho se očividně nedočkám, ale za týden jedu na víkend do Budapešti a tam by dle předpovědi mělo být okolo 30°C

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Sorry za dotaz, tam pracuješ nebo studuješ?

Reagovat
PavlíčeQ

Byl jsem tady jen na měsíční stáži v rámci Erasmu

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Aha, díky....

Reagovat
meno

Tak Budějky pojďme! Ať si nemusím měnit jméno

Reagovat
JessePinkman

Dynamo

Reagovat
didosh

Už je to tady!Už je to tady!Už je to tady!

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kaspar

hned proti Trevorovi prvni kolo, doufam ze tam nasazis cely banik at mam sanci

Reagovat
Coutinho10

to bys mel mit v suchym triku

Reagovat
smazaný uživatel

Minimalne Smola je tutovka...

Reagovat
ondrasch77

Tak tady dáme tu tipovačku?

1) Slavie

2) Plzeň

3) Sparta

4) MB

5) Jablonec

6) Zlín

7) Sigma

8) Baník

9) Liberec

10) Slovácko

11) Bohemka

12) Teplice

13) Opava

14) ČB

15) Příbram

16) Karviná

O postup - Brno, Jihlava, Ústí (spíš přání)

Reagovat
lichna.

Bude chytat Heča nebo Nita? Případně Hrubý nebo Hanuš?

Reagovat
Puskas

Kvůli fantě? :)

Reagovat
lichna.

Ne, jen ze zajímavosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavost je, ze Ciz je o 0,1 drazsi nez Budin.

Reagovat
Banikovec7

A Jurecka z Opavy 4. nejdrazsi utocnik ligy.

Reagovat
lichna.

Reagovat
ondrasch77

Určitou představu si lze udělat podle tohohle sumáře, ale upřímně netuším, ani jak to bude u nás...., nicméně předpokládám, že bude chytat Hrubý...

https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/fotbalova-priprava-ceska-liga-leto-2019-prehled-souhrn.A190610_135504_fotbal_vp2

Reagovat
lichna.

1) Slavie

2) Plzeň

3) Sparta

4) Jablonec

5) MB

6) Baník

7) Sigma

8) Zlín

9) Liberec

10) Bohemka

11) Teplice

12) Slovácko

13) Budějky

14) Opava

15) Příbram

16) Karviná

Reagovat
frankiefcb

1) Slavie

2) Sparta

3) Plzeň

4) MB

5) Sigma

6) Liberec

7) Jablonec

8) Slovácko

9) Bohemians

10) Teplice

11) Baník

12) ČB

13) Zlín

14) Opava

15) Příbram

16) Karviná

Postup - Pouze Brno

Reagovat
lichna.

Ale jebat, pod 10. nebudeme.

Reagovat
Strojmír

1) Slavia

2) Sparta

3) Plzeň

4) Mladá Boleslav

5) Jablonec

6) Olomouc

7) Ostrava

8) Liberec

9) Zlín

10) Slovácko

11) Bohemians

12) České Budějovice

13) Opava

14) Teplice

15) Karviná

16) Příbram

Postup Jihlava, baráž Brno a Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.eurofotbal.cz/clanky/fortuna-liga-2019-2020-na-startovnim-rostu-2-4-437908/#forum

Tipovacku delal hokaidopust v tomhle clanku, tak to zas nezasirejte i tu.

Reagovat
frankiefcb

dělal i na pořadí týmu?

Reagovat
smazaný uživatel

Muzete si to tam klidne pridat.

Reagovat
lichna.

My jsme si to přidali už tady.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Akorát jsem to sem šel dát, ty tupelo. Loni nás bylo skoro 70, letos zatím ani ne 50, tak koukejte tipovat.

Na pořadí týmů jsem nedělal, ale klidně to dejte tam, ať to tady není tak rozesraný,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baník Ostrava - Slovan Liberec 1

1. FK Příbram - FK Teplice 0

Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc 1

FK Mladá Boleslav - MFK Karviná 1

Dynamo České Budějovice - SFC Opava 1

Sparta Praha - 1. FC Slovácko 1

Fastav Zlín - Slavia Praha 2

Reagovat
doshcz

na oba dnešní týmy jsem docela zvědavej tak snad to nebude taková ta typická sračka prvního zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Bude

Reagovat
doshcz

taky si myslím

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
ondrasch77

Jak to funguje?

Loni jsem to s vámi nehrál a koukám, že tam teď jsem

Reagovat
Coutinho10

zkus to trochu rozvést, jak píše ondrasch77, kolik vás tam je (kdyžtak hoď screen nebo tam vlezu a mrknu), protože já jsem zkoušel něco podobnýho navrhnout i pro EF ligu, ale tam by do toho šli jenom plackaSKS, lichna a vyrazen z kadru, co jsem tak zaznamenal

takže kolik startovný, jak to je s odměnama atd.

Reagovat
HorajzmAmmann

Startovny 100,-

Odmena podle toho kolik nas tam bude. Pocitaji se body ze vzajemnych souboju. Vsechno to je tak.nejak popsane v uvodu.

Reagovat
Papra

jakej je system. Duely nebo se scitaj body z jednotlivejch kol? Pripojil jsem se, prachy poslu pristi tyden

Reagovat
HorajzmAmmann

Body z duelu. Pri rovnosti bodu na konci souteze se pocita celkove score...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych si zahral, ale kdyz kliknu na link, tak me to hazi nekam do sekce moje parta a to je prazdny.

Reagovat
HorajzmAmmann

Uz to zacalo,navic je tam ted sudy pocet 10 minut pred zacatkem ligy jsem ten link zrusil. Jestli nekdo vypadne napisu ti, jedno kolo neni zadna ztrata...

Napisu ti

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud bude Bohemians trenovat ten šáša, tak se jí bude špatně fandit.

Reagovat
Kang & Kodos

Liga sice skončila zkurvenou fraškou teprve 5 týdnů zpátky, ale stejně se těším. Vlastně jako každej rok. I když je mi jasný, že z toho bude podobná fraška a každý kolo se budou řešit rozhodči a kreativní používání videa.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se jeli podívat do Brazílie, jak se to dělá.

Reagovat
monty25

To jsou přesně důvody, proč se těším míň než obvykle. Pauza byla krátká a pořád ještě převažuje pachuť z minulé sezony, u mě osobně teda i kvůli ostudě Teplic v nadstavbě. Vždycky jsem se těšil na novou sezonu s tím, že Teplice snad konečně udělají poháry, teď chci jenom nebejt po konci sezony zase znechucenej, což se v minulých letech stalo pravidlem a ta poslední sezona tomu nasadila korunu. Je to škoda, protože Teplice mám rád (přestože nejsem z toho regionu) už jenom díky tomu, že se jako jediný klub aktivně vymezujou proti Berbrovi a nedovedu si představit, že bych v 1. lize fandil někomu jinýmu. To by se tam musela vrátit Viktorka Žižkov, což asi bohužel nehrozí... Přesto se právě na začátek FNL těším víc, protože jsem minulou sezonu už ani nedoufal, že ji Viktorka bude ještě hrát a letos věřím, že to bude mnohem lepší. Vůbec bych se nedivil, kdyby se Viktorka ve 2. lize umístila líp než Teplice v první.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto se po minulé, vyčerpávající sezoně těším třeba letos na to, jak pojedeme někdy na ženské Baníku, které jsou ve dvojce a mají tam pro nás nové destinace. I v Praze !

Reagovat
monty25

Když jsem viděl, že máš o Baňky zájem, tak jsem se taky mrknul na ten los. To první kolo proti FC Praha mi nejspíš nevyjde, ale ten Braník (29. 9.) bych docela šel. Ještě uvidím, jestli mi to nebude s něčím kolidovat a kdyžtak se potom domluvíme.

Reagovat
smazaný uživatel

První kolo mi taky nevyjde, což mne mrzí, snad nikdy sem nezažil takovou volnost a zábavu jako v odvetě baráže. Tou dobou budeme s repre na Balkáně.

Braník, tam se právě těším, za domácí hraje dcera jedne mé známé z Futura

No a pak tam jsou takové exotiky jako Čáslav, Rakovník atd.

Reagovat
HorajzmAmmann

presne

Reagovat
ratusek

Na sezonu se taky nějak extra netěším. Začala dost brzy a ani naše poslední kroky mě moc nelákají. Ale počítám s tím, že po prvním už mě to pohltí

Reagovat
lichna.

Já se těším neskutečně. Jasně, není tam takový ten hlad, když fotbal nebyl 2 měsíce, ale i tak se nemůžu dočkat.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
didosh

Já se též nemůžu dočkat

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to nebude jako loni, když mě radost ze začátku sezóny přešla po prvních deseti minutách zápasu, když se ukázalo že hrajeme stejnou sračku jako rok předtím. Doufám, že to už letos nehrozí. Ta naše liga je taková svá, sem tam i nějaká absurdita, ale člověka to stejně vtáhne a musí to mít rád Nezbývá než doufat, že už se rozhodčí naučili s Varem pracovat, doteď ty sporné momenty byly jistě dílem nezkušenosti...že by chtěl kdokoliv kohokoliv poškodit se mi nezdá pravděpodobné

Reagovat
eL

Bohemka!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika. Většina natěšených včetně mě. Po prvních zápasech nás přejde chuť.

Reagovat
Hokaido

https://imgur.com/a/BJWYcOg

Jen sem hodím tohle, aby se na to nezapomnělo.

Reagovat
smazaný uživatel

To se neboj, na tenhle obrázek můj mozek jen tak nezapomene

Reagovat
smazaný uživatel

SMola kapitán pome

Reagovat
smazaný uživatel

co to je ta fantasy+ chce to pomě účet u sazkabet já sázím jenom na bet365

Reagovat
Coutinho10

to je jenom nejaky VIP clenstvi, kde se da hra o vic cen, ale ucet u Sazkabet taky nemam (driv jsem mel), takze to pro me nema nejaky vetsi smysl se do toho registrovat....staci ta zakladni registace, pres kterou se hra ta ceska fantasy

Reagovat
smazaný uživatel

mě stačí bet365 tam můžu i sázet na šenov apod. ve fotbale

Reagovat
Coutinho10

j ja si vystacim s Chanci a Fortunou mam jeste jednu zahranicni sazkovku (OddsRing), ale tam sem uz asi 5 let nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

jak si poresil, ze muzes sazet na bet365? nebo nezjies v CR?

Reagovat
smazaný uživatel

co však to jde normálně přes CZ jen to po tobě bude chtít čitelně vyfotit občanku nic víc

Reagovat
smazaný uživatel

tak mozna uz tu ceskou licenci maji teda

Reagovat
smazaný uživatel

já tam jsem už přes 5 let, a bylo to už v té době česky tak nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je blbost.. ja tam v ty dobe taky sazel, ale jak pak Babis vydal ten zakon, tak se tam uz sazet nedalo a cekalo se na ceskou licenci.. minimalne dva roky.. podle me ji teda furt nemaj a nechapu, jak to teda delas

Reagovat
smazaný uživatel

tak já to česky mám už 5 let tak nevím teda a babiš těžko má s tím něco společného, že by to kvůli něho nemělo bejt CZ

Reagovat
smazaný uživatel

no tak kdyz ten zakon jeho strana vymyslela a prosadila, tak s tim ma spolecnyho celkem dost

Reagovat
smazaný uživatel

máš tam imgur rozumbrado

Reagovat
smazaný uživatel

to je dukaz vo nicem.. ucet tam taky mam a taky to mam cesky.. rikam, ze sem tam taky tech pet let zpatky normalne sazel.. problem je v tom, ze nemuzes vybrat prachy

Reagovat
smazaný uživatel

já prachy vybírám normálně jak přes bet tak online casino. A tak příště nepiš CZ lokalizaci to má úplně jinej význam než co myslíš

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

Přihlásit se nejspíš můžu taky.

Reagovat
Hokaido

Kecá. A není to Babišův zákon, ale překvapivě Faského.

Reagovat
Hokaido

*Farského

Reagovat
exse

Týpek tam beztak 5 let nevsázel a nevšiml si toho. A zákon je to spíše hlavně Tipsportu a Fortuny.

Reagovat
Fabregas@ole

Taky jsem z toho zmatenej... a můžeš vybírat nazpět na svůj bankovní účet?

Reagovat
smazaný uživatel

tak osobně to ani nejde tak hádej

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaká liga, kam se k vám můžu ještě přidat?

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
KoryVCF

Poslal sem žádost, taky bych zkusil :)

Reagovat
Coutinho10

pro ostatní můžu potvrdit (zatím 28 účastníků, 2 volné místa do maximální přípustné kapacity), že co se týká postupu, tak ze 2. ligy do té 1. pro tuto sezonu budou postupovat opět 4 nejlepší a naopak z 1. ligy spadnou 2 nejhorší, takže ať už to začne...GL všem

Reagovat
Coutinho10

Update: poslední volné místo

Reagovat
Papra

poslal jsem tam prihlasku tak snad se vejdu :)

Reagovat
Coutinho10

jseš tam

Reagovat
PavlíčeQ

Postoupí 4, spadnou 2? Proč to nesjednotit, aby padal i postupoval stejný počet?

Reagovat
Coutinho10

tak ta 1. liga je ověřenější ...v té 2. lize plno lidí po 3.-4. kole odpadne, takže šlo mi jenom o to, jestli ten počet ve 2. lize bude zhruba nějak přes 20 nebo menší...ti, co se osvědčí, tak budou mít slušnou šanci postoupit

Reagovat
PavlíčeQ

Takže příští sezónu bude mít 1. liga 22 lidí a postupně to chceš naplňovat až do tý maximální kapacity 30 lidí?

Reagovat
Coutinho10

původně jsem chtěl, aby nás bylo (dříve 16 lidí), aby každý s každým hrál 2x...což dobře fungovalo před nadstavbou (např. ve Fanlize nebo předminulou sezonu), ale s nadstavbou je těch zápasů víc, takže ideální počet by byl 18-20 (hlavně sudý počet), ale vypadá to, že vzhledem k tomu zájmu dalších lidí hrát i tu 2. EF ligu na tohle můžu zapomenout , takže zatim tu 1. ligu chci zvedat pouze mírně

Reagovat
PavlíčeQ

Jasný chápu Každopádně z tý první ligy fakt spadnout nechceš, to už je taková prestiž budovaná v průběhu let, že být vůbec součástí už je čest

Reagovat
Coutinho10

právě

Reagovat
SpartaOvenka

Prosím tě, je ještě někde volné místo u vás?

Reagovat
Coutinho10

zkus to přes ten odkaz z toho vlákna....případně info pro tebe i ostatní, kdyby se na vás nedostalo, tak plno lidí si myslím po pár kolech odpadne, tak vás pak můžu jimi nahradit

Reagovat
Coutinho10

Update: SpartaOvenka byl poslední, takže je plno...ostatní tedy můžete čekat ve frontě, protože určitě dost lidí odpadne po pár kolech

Reagovat
C-M@ster

Proč je „český Zlatan”?

Reagovat
PavlíčeQ

Nejdřív Zlatan Šašinka, teď zas pro změnu Zlatana Stašková, není úplně lehký se zorientovat v tom, kdo Zlatan je a kdo ne

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Zlatan je jen jeden a ten šel hostovat do Karviné

Reagovat
smazaný uživatel

3.07. 17:00 Baník Ostrava - Slovan Liberec

13.07. 17:00 1. FK Příbram - FK Teplice

13.07. 19:30 Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc

14.07. 16:30 FK Mladá Boleslav - MFK Karviná

14.07. 16:30 Dynamo České Budějovice - SFC Opava

14.07. 19:00 Sparta Praha - 1. FC Slovácko

15.07. 18:00 Fastav Zlín - Slavia Praha

Jablonec - Bohemians 1:0

Ostrava - Liberec 2:2

Příbram - Teplice 1:1

Plzeň - Olomouc 2:1

Mladá Boleslav - Karviná 2:0

České Budějovice - Opava 1:1

Sparta - Slovácko 2:0

Zlín - Slavia 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Bez toho horního to mělo být.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

prer chvilkou jsem videl pred Edenem Sobiska se svoji partou novinaru, takze nase liga opravdu uz zacina

Reagovat
smazaný uživatel

Co dělal před Edenem?

Reagovat
PavlíčeQ

Asi měl s někým sraz.

Reagovat
Puskas

Vždyť ještě není 17.00.

Reagovat
smazaný uživatel

chce jeste zkusit tu legendarni colu a cheese

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto, nejspíš nechtěl riskovat setkání s nějakým zabijákem tipu Ozzy. By se mu splašily kladiva a místo zájmu o ligový fotbal je tu náhle strach o holé přežití.

Reagovat
Coutinho10

před hlavním vchodem (těsně před 13:00) bylo pár novinářů (možná lidí od O2 se Sobíškem) + kameraman a čekali než je pustěj dovnitř ...já si šel pro permici a když jsem šel asi po 5 minutách zpět, tak už tam nebyli, tak zřejmě už byli uvnitř, takže předpokládám, že točili nějaký materiály k studiu našeho pondělního zápasu ve Zlíně

Reagovat
PavlíčeQ

Kratičká pauza za námi, nová sezóna před námi

Po pár letech bohužel zklamání z jabloneckýho přestupáku - příliš mnoho odchodů a náhrady takový všelijaký, ale nedá se nic dělat, některý kluby jsou na tom ještě hůř.

Vzhledem k tomu přestupáku jsou má přání skončit v lize alespoň do 10. místa, což bude furt znamenat boj o EL a druhým přáním je nevypadnout hned v 2. předkole EL proti vítězi duelu Pyunik Yerevan - Shkupi Skopje, to by byla fakt docela ostuda

Na závěr bych si tipl sestavu nejen pro dnešní večer, ale i pro nejbližší kola:

Hanuš (Hrubý) - Holík, Plechatý, Břečka, Sýkora - Hübschman, Považanec - Pleštil, Matoušek, Jovovič - Doležal

Hlavně prosím necpat na to pravý křídlo někoho z trojice Kratochvíl, Matoušek, Pilík.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zase vám zřejmě zůstal doležal což je pro mě překvapení. Měl snovou sezonu, a taky už není nejmladší za mě překvapení, že zůstal taky je otázka zda třeba se chytí matoušek a sýkora

Reagovat
PavlíčeQ

Doležalovi Peltič nabídl nadstandardní smlouvu, aby neodešel.

Reagovat
Kaspar

jestli bude zase jednickou Hruby, jakoze jo, tak jsem zvedavy jak to ponese Hanus, uz minulou sezonu to nekousal dobre, aspon podle rozhovoru

Reagovat
PavlíčeQ

Podle toho co jsem měl možnost vidět v přípravě, tak bych dal jako jedničku Hanuše, ale do hlavy plukovníkovi nevidím

Reagovat
ondrasch77

Hübschman podle mě na stoperu (pokud už je ready) už jen kvůli tomu, že příští kolo hrajeme na Spartě a pochybuju, že proti ní může hrát Plechatý... Takže to vidím pro příští dvě kola takto:

Hrubý - Holík, Hübschman, Břečka, Krob - Považanec - Jovovič, Matoušek Kratochvíl, Sýkora - Doležal

Pleštil by se mi na křídle taky moc líbil, ale v 1. kole Rada vsadí na zkušenost a rychlost na křídlech a zhuštěnej střed...

Reagovat
PavlíčeQ

No koukám, že ty naše sestavy se teda značně liší Jestli nebude Pleštil v základu, tak je plukovník pako, protože jestli si někdo zaslouží šanci po tý přípravě, tak je to právě on. Naopak Kratochvíl si základ určitě nezaslouží, to už snad radši toho Pilíka

Reagovat
ondrasch77

Kratochvíl odehrál většinu přípravy v základu a už jen z důvodu, že zdědil po Trávovi 10-tku, tak je velmi pravděpodobné, že dnes bude hrát... Klub do něj vkládá velké naděje...

Pleštila by mi bylo taky líto, kdyby nehrál..., byl bych rád, kdyby se prosadil další odchovanec...

Reagovat
PavlíčeQ

No vkládat do něj může co chce, ale ten hráč dá většinu přihrávek zpátky do obrany, furt naivně padá, neustojí nic, nic nevymyslí - přínos pro tým nula.

Reagovat
ondrasch77

Vím, že jsi jeho velkým kritikem

Uznávám, že toho zatím moc nepředvedl, ale doufám (když už to na něm chtějí stavět) že něco předvede, podle mě potřebuje jen víc hrát...

Reagovat
PavlíčeQ

Za mě teda určitě záloha buď: Hübschman, Považanec - Pleštil, Matoušek, Jovovič nebo Hübschman, Považanec - Jovovič, Matoušek, Sýkora. Pro Kratochvíla prostě není místo, večer ale budeme moudřejší, už vidím, jak budeš mít pravdu

Reagovat
ondrasch77

Vycházím pouze z logiky věci...

Plechatý není sehraný a druhé kolo na Spartě, dost bude záležet na tom, zda-li se dal TH3 dohromady. S Rapidem šel dolů už ve 30. minutě, kdy hrál stopera a pajdal ještě při focení (tuším v úterý)

Reagovat
PavlíčeQ

Plechatý není sehraný, ale je stoper a je zdráv - kritéria pro základ splněna

Reagovat
ondrasch77

může být...

Vydrž ještě 25 minut a budeš mít jasno

Já už musím jet, jdeme na nástup s hráči...

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

sem hrozne rad, ze to letos zacina takhle brzo, kdyz je jeste hezky pocasi

Reagovat
Selänne

No, dělá to hlavně proto, že by rád podepsal v Haifě. A evidentně se sem nechce vracet... Ale ani se mu nedivím, no.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to není kachna, tak by to pro spartu mohl být docela problém stížnost podle článku může k fifa vznést dalších 22 profi hráčů sparty.

Reagovat
C-M@ster

Já myslel, že to takhle funguje běžně... v čem se to jako liší od toho, jak to má třeba Real?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář - Coufal, Kúdela, Frydrych, Bořil - Souček, Král - Masopust, Stanciu, Zmrhal - Van Buren

Jak byste to poskladali vy?

Reagovat
John Obi Mikel

Na Zlín takto: Kovář - Coufal, Kúdela, Král, Zelený - Masopust, Souček, Stanciu, Zmrhal - Tecl, Van Buren

Mají problém na stoperu, takže na 2 hroty

Reagovat
smazaný uživatel

Kovář?

Reagovat
smazaný uživatel

Zelený sice vypadal v přípravě lépe než jindy, ale asi bych ho nepostavil.

Reagovat
Fabregas@ole

Já si myslím, že Nico do základu ještě nepůjde. Takže místo něj Hušbauer. Místo Burena bych dal Tecla.

Reagovat
smazaný uživatel

Už v přípravě hrál, takže do základu může.

Reagovat
KoryVCF

kolář - coufal,kúdela,hororka,bořil - souček,král,hušbauer - Maso,baluta,oleyainka - Yusuf

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo ti tam přebývá.

Reagovat
KoryVCF

ajo

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář

Reagovat
Losinho

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář - Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil - Souček, Král - Masopust, Hušbauer, Ševčík - Júsuf

Na hrot jsem dal Júsufa, ale spíš to vypadá, že není 100% připraven, takže bohužel místo něj MvB.

Místo Hovorky může hrát i Frydrych, tam to mám 50/50.

Kdyby nastoupil Jarda Zelený nebo Holeš, určitě bych se nebál, ale ta osvědčená varianta mi přijde jistější.

Jára Zmrhal pravděpodobně hrát bude, ale myslím, že jsou lepší varianty. Navíc ani Masopust nevypadá být ve formě, takže bych uvažoval o Ševčíkovi nebo Balutovi. Balutu bych do sestavy nakonec ale nedal, jedině na podhrot, a to kvůli (ne)bránění.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Ševčík z křídla není tak dobrý jako ze středu

Reagovat
Losinho

Na Zlín určitě bez Nica. A Hovorka bude

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti Žižkovu už hrál. Nebál bych se ho postavit.

Reagovat
Losinho

Myslím, že první zápas v základu bude až první domácí.

Reagovat
pingla

Rakovan - Bačo, Buchta, Hlinka, Matejov - Podio, Jiráček, Vakhtang, Džafič - Mašek - Poznar

s tím by se dalo hrát

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš bude Dostál - Matejov, Hlinka, Buchta, Bartošák - Jiráček, Podio - Nečas, Mašek, Džafič - Fantiš. To tvoje spíš vypadá, jako čisté přání

Reagovat
pingla

Nevím, jestli je Pozny připravený, Rakovan v minulé sezóně ukázal, že je jasně lepší než Dostál, Bartošák za Bača a jestli je připravený i Čanturišvili, tak bude hrát on a ne Nečas...

Reagovat
lichna.

Já si tady teda odložím to, že nejdražším obráncem Sparty ve Fantasy je Lord ZAHU

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kepy_FCB

Letos to začíná nesmyslně brzy, vůbec na to není nálada a od zítra dovolenou mám.

Baník - Liberec 2:1

zbytek nezájem

Reagovat
Banikovec7

Vždyť pro tebe skončila sezóna už skoro před 3 měsíci, tak jak brzy?

Reagovat
Kepy_FCB

to je sice pravda ale v tomto období jsem byl zvyklý že fotbal není a ani nechybí

Reagovat
Banikovec7

Tak je to 14 dní oproti začátku podle starých zvyků, to považuješ za jiné období jo?

Reagovat
Kepy_FCB

Pamatuji začátky až kolem 7-8. srpna -ideál.

Reagovat
Banikovec7

Tak to už je asi hodně dávno teda, procházel jsem posledních pár let a většinou víkend kolem 25.7.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Taky myslím, že je to moc brzo.

Reagovat
Banikovec7
Reagovat
smazaný uživatel

Zmrdi

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna tady bych řekl, že je to na přání PČR ten pátek. Snaha odlakat co nejvíce lidí...

Reagovat
Banikovec7

To nevím jestli nějak pomůže, sektor se zaplní tak jako tak a moc lidí bez lístku tam nejelo ani loni když to byl víkend ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to neříkej, ale tohle je většinou taktika PČR a pochybuji, že by zrovna nejzajímavější zápas kola O2 pustila jen tak lehce ČT

Reagovat
Banikovec7

Komu se chce táhnout s vybavením z Prahy někam do Asie.

Reagovat
smazaný uživatel

To mám zítra zůstat doma?

Reagovat
smazaný uživatel

Neee #blowjob

Reagovat
smazaný uživatel

❤️

Reagovat
Banikovec7

Ty plánuješ tahat nějaké vybaveníčko?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Bille 6xplzni za 131,ze jo... Cesta je dlouhá #sockaontour

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

to můžeš pít na hajzlu ve vlaku ať furt nechodíš

Reagovat
smazaný uživatel

zase to ber z té lepší stránky no né pro mě, ale pro rodiče vezmou dítě na fotbal a uvidí Klauny v uniformách koníčky zbraně apod. To za to vstupné se vyplatí

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl sem teď na jaře. Taky to byla nuda... I na tribuně.

Reagovat
smazaný uživatel

to by fungovalo někde v plzni spartě apod. bo my přijdeme i ve středu v 21 hod i když jdeme robit ve 4 ráno

Reagovat
smazaný uživatel

OH SHIT HERE WE GO AGAIN

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/DMUY8

Ten brankářský dres se povedl, škoda že to není třetí dres, ten bych si hned objednal...

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Banikovec7

To je taková blbost, až mě to pobavilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Me pobavil komentar na tw, ze se Diop mohl aspon usmat.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Hokaido

Původně jsem jim chtěl dát čísla 8, 10 a 27, ale to byste asi nerozdýchali.

Reagovat
Banikovec7

10? Chudák Robert

Reagovat
smazaný uživatel

Ted se divam, ze Karel si vzal 91 wtf

Reagovat
Banikovec7

Taky jsem to tam prověřoval a všiml si

Reagovat
Hokaido

Livesport to má očividně blbě teda, tam má Azevedo desítku.

Reagovat
smazaný uživatel

? Mluvil tak o nich i VB na schuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Marv

To myslíš tu šílenost úplně vpravo?

Reagovat
Kang & Kodos

Ten je právě výbornej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ondrasch77

Konečně se pořádně rozechcalo , u nás na start ligy bude určitě plno

Jdem na to!!!

Reagovat
Kaspar

https://mapy.in-pocasi.cz/ se podivej co jde pomalu z nemecka

Reagovat
PavlíčeQ

Hrubý - Holík, Plechatý, Břečka, Sýkora - Hübschman, Považanec - Kratochvíl, Matoušek, Jovovič - Doležal

Kratochvíl na křídle

Reagovat
KingMaster13

Co je vůbec s Jugasem?

Reagovat
PavlíčeQ

Zranil se na soustředění v Rakousku, z kterýho odcestoval předčasně a měl by chybět několik týdnů.

Reagovat
KingMaster13

Ty vole tak ten už je s tím zdravím taky v háji docela

Reagovat
PavlíčeQ

No snad se dá co nejdřív dohromady. Jinak už máš nastavenou sestavu?

Reagovat
KingMaster13

jdu na to

Reagovat
PavlíčeQ

Bys na to zapomněl, kdybych ti to nepřipomněl

Reagovat
KingMaster13

Nezapomněl ale řekněme že jsem takticky vyčkával Hele nejsem nadšenej, že hraju první kolo v "oblíbeným" Jablonci ale alespoň bude to horší za mnou

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně sýkoraa Doleža pome mám ve fantě

Reagovat
doshcz

ty vole fakt ste dali Plechatýho do základu

Reagovat
PavlíčeQ

Nebylo na výběr, pak už jedině jeden z dvojice Hübscha, Povy a to už radši toho Plechatýho.

Reagovat
doshcz

jo já sem rád, buď vás potopí nebo z něj uděláte top stopera, win win

Reagovat
PavlíčeQ

Jen ať si zkusí něco posrat, to pak dostane céres.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se asi bude stahovat hodně dopředu, křídla budou hrát obránci + Matoušek

Reagovat
Hokaido

Ten kurz na Bohemku nejde nedat. A že dá Bohemka gol @1,82 je taky slušnej dáreček.

Reagovat
PavlíčeQ

Jen to vosol

Reagovat
KingMaster13

Navíc Plechatý v obraně Tam ten 1 golíčkek Bohemka pošle ale Jablonec vyhraje

Reagovat
db18

Ale Keita v útoku... Leda by si Plechatý dal vlastňáka...

Reagovat
KingMaster13

což se klidně může stát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

2:0 easy

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Divím se, že na stoperu není spíš Hünschman a Plechatý jen na lavičce...

Reagovat
ondrasch77

I já, ale na konec byl Plechatý lepší jak rozehranej Břečka....

Reagovat
KingMaster13

Plechatýmu jen chybí praxe a sebevědomí, až to nabere tak bude dobrej.

Reagovat
ondrasch77

O.K. To já nezpochybňuju, ale těžko nabere zkušenosti nebo seběvědomí vedle zmatkujícího Břečky... Snad se dá dohromady brzo Jugas...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Dresy Bohemky

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že Rada už automaticky jde do šatny po těch novejch pravidlech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Co to má Bohemka za dresy? no ty kráso tak to je humáč

Reagovat
monty25

Hlavně modrý proti tyrkysovým...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Mnohem lepší než ta jejich zelená proti dresům Jablonce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

nejaky podobny uz pred par lety meli ne ?

Reagovat
Coutinho10

ja si rikal, ze mi nejsou az tak neznamy

mozna to je jenom specialni sada na Jablonec venku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

A Gablonz si s nima může podat ruce.

Reagovat
Radin

Stream pls

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pablos

oni už zase můžou vysílat ligu i na netu jo ? minulou sezónu to nešlo né ?

Reagovat
Kang & Kodos

Jsem myslel, že Bosák je bohemák, ale říct o Podaným, že se "vrátil" do Bohemky, když 10 let zpátky hrál za Střížkov...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tady se expreska Martina Haška taky objevila u Střížkova.

Reagovat
Greny

Štěpán : trávník je mokrý... No nekecej

Reagovat
smazaný uživatel

Kde byla ta tipovačka na celou ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Yes.Porpvé řehtačka!

Reagovat
db18

To je o Pekový ten chorál?

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

Sýkora taky cestovatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě napadá, že s Hovorkou a Váchou další hráč, co hrál za Slávii, Spartu, Jablonec i Liberec ...

Reagovat
db18

Sýkora má ještě Plzeň... takže příště Baník, a kariéru dohraje v Opavě.

Reagovat
smazaný uživatel

A Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsme na to mohli zapomenout Tehdy se mi hodně zalíbil na pravém křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

+ještě Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Keita je prisernej traged. To ma bejt jednicka Bohemky v utoku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě maj tamtoho z Opavy

Reagovat
didosh

Oni počítají na hrot s tím opavakem

Reagovat
PavlíčeQ

Matoušek světově

Reagovat
iamek

Kostl

Reagovat
smazaný uživatel

Pak se divíte, že chci, aby v lize hráli děti

Reagovat
smazaný uživatel

Matoušek vs Köstl souboj soubojů

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak Kostl není zdaleka první ani poslední, koho si tak Matoušek povodil.

Reagovat
Banikovec7

povodil

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to bránění Kostla možná vypadá strašně, ale každého jiného ligového hráče by tak v pohodě ubránil. Tam rozhodla rychlost Matouška.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdej jinej ligovej obrance by tohle ubranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby takto nedal Matoušek půlku svých gólů....

Reagovat
Kang & Kodos

Jojo, Kostl pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťani hejtující vlastní ochovance, jistota jistot

Reagovat
Kang & Kodos

:*

Reagovat
smazaný uživatel

Hoonza Matoušek

Reagovat
Coutinho10

Matoouuuseeek to je valec skoda, ze jsem mu nedal pasku

Reagovat
smazaný uživatel

Golman hodí na Matouška a gól. Jak jednoduché

Reagovat
Banikovec7

Podařená posila na poslední chvíli Bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

Matoušek SOLÍ

Reagovat
smazaný uživatel

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

A já Matouška na poslední chvíli vyndal a dal do zálohy Sýkoru :D

Reagovat
smazaný uživatel

I know how that feel Bro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ses nechal ošálit kecama o "patnáctiletém" by Plukovník? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, taky

Reagovat
Kiwi-21

Mám tam oba

Reagovat
db18

Jak z toho můžou dostat gól omg?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je ten fotbal jednoduchej

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Maty Dobře patnáctiletej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Podaný hraje dobře, na to že má proti sobě Holíka.

Reagovat
Dru Zeree

Pěkně Maty

Reagovat
PavlíčeQ

Trochu mi to připomnělo ten gól Balea proti Barceloně

Reagovat
Hokaido

Hodně podobný. Tam, pokud si dobře pamatuji, se taky hrálo s míčem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

ale tu podobnost chápu

Reagovat
PavlíčeQ

Pls, kousek od lajny na půlce si obhodil obránce a doběhl s tím až do brány - v tom vidím tu podobnost, ještě něco potřebuješ vysvětlit?

Reagovat
mayday

Tak tohle srovnávat... Tos hodně dojebal, to si přiznej.

Reagovat
PavlíčeQ

Nikde netvrdím, že to bylo totéž. Jen se mi prostě při tom gólu Matouška hned vybavil ten gól Balea, to je celý.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Reagovat
off-olda

Reagovat
Bex5

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
pospec7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole ale ten Kostl, toho bych předběh i já snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaníček nehraje

Reagovat
Banikovec7

Se tam hráči Bohemky při autu vždy natěšení nacpou do vápna a Podaný snad ještě ani jednou nepřehodil prvního obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dva si to teďkom u toho praporku s něčím spletli oba dva prsty v kakáči

Reagovat
Kang & Kodos

Hrubý Liga <3

Reagovat
smazaný uživatel

Jindřišek a Bartek srdcaři

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže tyto talenty nikdy [nebo málokdy] (ne)dokážete přetavit ve velké hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, Bohemka teda bída...

Reagovat
Edgar Davids

To lepsi si nechavaji na trening

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Vždyť na něm nedají ani gól.

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Útočné trio Vodháněl-Hronek-Keita

Reagovat
smazaný uživatel

Je k ničemu

Reagovat
fantomas

Ona je fanta český ligy? Může mi někdo hodit odkaz?

Reagovat
mistr129

dej si sazka fantasy, ale oproti PL je to bída

Reagovat
Blasphemer

Dokud to bylo na isportu, tak to bylo hodně dobrý. Snad i lepší než PL.

Reagovat
Kang & Kodos

Na isportu to bylo parádní. Hlavně když jsi před prvním kolem nasázel hvězdnou sestavu z borců jako Paixao, a před druhým kolem jsi už přemýšlel o divoký kartě

Reagovat
božský John

Snad budem mit pristi rok aspon zeleny dresy

Reagovat
mistr129

měl jsem rád ty zelený s bílými rameny, od tý doby to jde do kopru

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Není to nešikovnost hráče, pane Rada?

Reagovat
Kang & Kodos

„Nebo pravidlo s rukou. Hráč si to kopne do vlastní ruky a není to ruka. Pro mě tohle je neohrabanost, dřevák. Jestli si to kopnu do ruky, tak to neumím a mělo by se to pískat.“

- plk. Petr Rada, červenec 2019

Reagovat
monty25

On si to na ruku nekopnul, ale srazil hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě rozhodně

Reagovat
Stannis Baratheon

Proč nám Milošek vypráví o rodičích, ale o sestře ani slovo?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si říkal

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat jsem u ni dohonil.

Reagovat
Stannis Baratheon

To já se odbavil už u fotbalu.

Reagovat
El-Pistolero-68

Same story.

Reagovat
fabec1222

foto?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem koukejte navalit odkaz (y).

Reagovat
didosh

okamžitě kurwa!!!

Reagovat
Bex5

Sledujte to, pulka EF uz pohonila vcera druhy pulce se nelibi ...

Reagovat
Stannis Baratheon

Kecy, takový vykouření by bral každý - navíc, po tmě jsou všechny kočky černý..

Reagovat
Bex5

Copa vykoureni ... tahle holka je dobra cela. Kdo rika, ze ne, at posle lepsi. A to nerikam z nejaky vilnosti, holku mam, tohle klape. Proste si myslim, ze chlap dokaze zenskou ocenit, ne na ni hledat vady ... a pak ji jeste opicha

Reagovat
Posledni Kovboj

o kom se kurva bavite

Reagovat
Stannis Baratheon

Ještě jsi neslyšel o Kratochvilove sestře?

Reagovat
Posledni Kovboj

ne

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
didosh

Ne!!!

Reagovat
Stannis Baratheon

Souhlas.

Reagovat
mistr129

Tyvole, ty seš snad její agent ne?

Reagovat
Bex5

Reagovat
fabec1222

Kousek od Český Lípy teď neskutečnej uragán, a jde to směrem na východ, takže to za chvilku doleze i do Jablonce a bude po fotbale...

Reagovat
20DollarsInMyPocket
Reagovat
20DollarsInMyPocket

A tohle je taky dobrý:

"Na rukou má výrazná tetování: text písně od skupiny Kontrafakt SSDM, dále lidskou postavu s pandí hlavou a další motivy např. lebka, oko. Na krku má vytetovaný obrázek bomby."

Reagovat
Kang & Kodos

Jan Hus s vytetovanym textem od Kontrafaktu.

Reagovat
skat

asi na něj pořád někdo posměšně chrastí sirkama

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

To jsem četl už odpoledne, to je nějakej mimoň

Reagovat
smazaný uživatel

ještě tam chybí, ale i tak u něj naměřily větší IQ než u příslušníků státní policie čr

Reagovat
Losinho

Matygól

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka by měla vyměnit trio Keita-Vodháněl-Hronek, nebo alespoň 2 z nich

Reagovat
smazaný uživatel

Vanicek musi hrat zaklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Podaný dobrej.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

a Bartek

Reagovat
smazaný uživatel

A Jindřišek taky hraje fajn

Reagovat
db18

Pumlíč

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
didosh

kokot trapný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak těšili jste se na "představení" Plechatého (ten hraje zatím spolehlivě) a zatím tam "kouzlí" Köstl.

Reagovat
Blasphemer

Tak kdyby Plechatý nezvládl ani to trio pohybově postižených v ofenzivě Bohemky, tak by měl rovnou ukončit kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo. Už jsem je tu taky kritizoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

A taky mu hodně pomáhá Keita, který v ofsajdovém postavení zdatně blokuje nadějné střely Bohemáků.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Urbisi, ty mrdko, trhej!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Z Wolverhamptonu do Košic a pak přes Radotín do Bohemky. Neskutečný příběh.

Reagovat
smazaný uživatel

+ ještě Příbram, Larissa a Finn Harps

Reagovat
smazaný uživatel

jak v první půli to trefil tou hlavou tak 15 metrů od brány a držel se jak kdyby to otřel o tyč

Reagovat
fabec1222

Co jednomu příjde neskutečné, druhému příjde očekávané

Reagovat
Kepy_FCB

z řití do města

Reagovat
Stannis Baratheon

Co tam teď zpívají o Peltovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi že nemá Druláka...

Reagovat
smazaný uživatel

Vacek katastrofa

Reagovat
monty25

Jovovič už třetí střela a ještě netrefil zařízení.

Reagovat
Stannis Baratheon

A bránu už alespoň trefil?

Reagovat
ondrasch77

Poslední rok u něj bohužel běžný standart...

Reagovat
Kaspar

Dolezalovi by neuskodilo zhubnout

Reagovat
smazaný uživatel

Doležalův styl hry to moc limitovat nebude.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Stannis Baratheon

Však není nijak zvlášť vyzranej...

Reagovat
ondrasch77

To ani omylem..., oplácanej byl, když přišel ze Sigmy...

Reagovat
Liquid

tý krávo to je marodka https://www.livesport.cz/zapas/OGMMcL39/#prehled-zapasu 10 hráčů OUT VIVA ROSA !! Skoro mám podezření, že s ním byl na kávě i Michal Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Ty z toho máš evidentně radost, nepřipadá ti to hloupý

Reagovat
Liquid

nepřipadá, a nepřipadalo by mě to ani u Sparťanů když bude mít Slavie větší marodku a tím pádem bude rival oslaben

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

No, já to vidím jinak...

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak koukám na Koubka, už chápu proč hrál v základu Keita.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tragickej?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje na schovávanou

Reagovat
Pablos

,,Meruna" ...kde je jako pumlíč ?

Reagovat
smazaný uživatel

Už byl myslim

Reagovat
Pablos

ufff... pak je vše v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Šíleně dobrej Vaníček až teď. Ti 2 před ním to moc neoživili.

Reagovat
db18
Reagovat
Stannis Baratheon

Pěkné je má

Reagovat
didosh

Pěkné mrdání

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Hašek zkušeně stáhl jedineho stopera bez žluté karty

Reagovat
smazaný uživatel

A Brabec už si toho taky všiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec je chuj. Hraje si, jak tomu rozumí a přitom ví prdlačky.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě nejlepšího z těch tří

Reagovat
smazaný uživatel

Kratochvíl taky děsnej.

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli Bohemka nezkusí Řezníčka a jedno aspoň trochu použitelný křídlo (Vukadinovič třeba), tak daj za sezonu tak 5-7 gólů.

Reagovat
Blasphemer

Divím se, že po něm doteď nikdo nesáhnul.

Reagovat
PlackaSKS

ale hokaido psal...

Reagovat
salm0n

Tvl toho Kostla předeběhne i Doležal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak

Reagovat
smazaný uživatel

Doležal nevypadá, ale je na tom rychlostně hodně solidně. Pamatuju, že jednou v rychlostním souboji nedal čuchnout Konatému.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci chudaka Kostla furt kritizovat, ale kdyz ho pred chvili predbehl Dolezal s nadvahou...

Reagovat
Kang & Kodos

A teď ve vápně neměl nikoho, zatimco Matoušek skákal úplně sám

Reagovat
smazaný uživatel

Já už toho nechám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak!

Reagovat
smazaný uživatel

Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Zasrané patnáctileté děcka

Reagovat
PavlíčeQ

Tyyyvole nádhera

Reagovat
monty25

Jovovič aspoň asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Matoušek PÁLÍ

Reagovat
KingMaster13

Matoušek gol hlavou Ta Bohemka je fakt k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když nejlepšího ze stoperů ten jejich stratég vystřídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Matousek famozni...uz se tesim na jeho goly v nasem dresu

Reagovat
Blasphemer

Do píči, ty ho máš i ve fantasy?

Reagovat
Coutinho10

jenom si vycitam, ze jsem mu nedal pasku..trochu jsem nad tim premejslel

Reagovat
Blasphemer

Já jí chtěl dát Doležalovi. Tak aspoň že tak.

Reagovat
monty25

Já taky, ale nakonec jsem risknul Ledeckýho. Doležala jsem tam dal místo Mešanoviče, protože nevím, jestli bude v základu...

Reagovat
Coutinho10

me se tam nastesti Dolezal nevesel, protoze i jeho jsem chtel dat do sestavy, ale nak nevedel, koho vyhodit, takze jsem rad, ze jsem ho nedal...mozna by me pak paska na nej lakala jeste vic

Reagovat
smazaný uživatel

Já dal pásku Smolovi

Reagovat
Coutinho10

aspon porad oba mame jeste nadeji, ze ty zapasy jsou pred nama....pruser by byl ten Dolezal

Reagovat
ondrasch77

Já taky, nakonec Souček...

Reagovat
Coutinho10

ten se mi tam nakonec nevesel...dal jsem prednost od nas v zaloze Masovi (bez pasky teda) ale je fakt, ze Suk to tam posila celkem pravidelne, takze sance slusna na dobry body

Reagovat
ondrasch77

Hlavně je to asi jediná jistota u vás v sestavě, máte tak široký kádr, že může nastoupit skoro kdokoliv , ale to se dá říct o top3 skoro o každém...

Reagovat
exse

Kéžby šel ven hned z Jablonce.

Reagovat
Coutinho10

podle me na jarni cast bude uz u nas...zalezi i na tom, jak se bude darit nasim utocnikum, co jsou ted v kadru

Reagovat
ondrasch77

Abyste ho nestahovali už v průběhu prázdnin

Reagovat
Coutinho10

ja si myslim, ze nejdriv muzeme az v zime

Reagovat
ondrasch77

Neměli jste to loni takhle s Příbramí?

Nejdřív měl být celý podzim v Příbrami a po pár odehraných kolech jste ho stáhli do Edenu, aby tam zahříval lavičku.....

Reagovat
Coutinho10

j, to je pravda...tam ta situace ale byla trochu jina, protoze jsme ho od nich kupovali a ten plan nebyl, ze ho stahneme rychle, proto taky mam pocit, ze Pribram za to jeste nejaky penize navic dostala....byla to krizova situace a ikdyz moc u nas nehral, tak se to castecne i vyplatilo, kdyz rozhodl zapas v Kodani a prave hlavne v obou poharech (EL a Mol Cup) si dost zahral, takze mu to urcite dalo neco navic a pak, kdyz se situace zlepsila, tak se vic hledilo na jeho vyvoj a vratil se zpet, kde Pribrami vystrilel zachranu a ted muze tahnout i vas

jinak samozrejme mozny je vsechno, ale myslim si, ze ted mame daleko vic i alternativ, jak nahradit utocniky, takze ikdyby se nejaci treba zranili, tak ta dohoda s vama zustane takova, ze minimalne na ten podzim je vas a kdyz vse pujde dobre v obou tymech, tak i na celou sezonu

Reagovat
ondrasch77

Snad jo, stanovy smlouvy nikde nebyly...

Reagovat
Coutinho10

j, ja jediny, co jsem zaznamenal od Trpise bylo, ze se uvidi v zime, ze kdyz tak si ho po podzimu stahnout muzeme, ale uvidime podle situace...jasny by melo bejt, ze jaro neodehraje nikde jinde nez bud u vas nebo u nas

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Losinho

aby vystřelil postup ze skupiny EL

Reagovat
KingMaster13

Já bych ho tam nechal celou sezonu ať se pořádně vyhraje. On je nejlepší na podhrotu a upřímně, tam je u nás konkurence šílená Příští rok když by se rozehrál třeba na levl Nica tak bych ho klidně prodal a nahradil právě Matouškem

Reagovat
Coutinho10

j je fakt, ze ten pretlak tam diky Nicovi bude obrovskej...no uvidime, co ukaze cas, ale rozhodne ho nechat v Jablonci na celou sezonu nebude provar, protoze tam by mu to melo sedet a cim vic zapasu, tim lip i pro neho nez zase po pul roce neco menit

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kaspar

aby to.nebyl stejny pripad jako Schick, ze si u nas nekopne a pujde rovnou ven

Reagovat
Coutinho10

mozny je vsechno, ale verim ze ne

Reagovat
smazaný uživatel

Herně to není úplně 100%, ale zakončení výborné

Reagovat
Coutinho10

Jablonec je presne pro jeho vyvoj to nejlepsi, co se mohlo stat a jsem rad, ze sice 1. kolo, ale zacina se to potvrzovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toto začíná ta Fanta nene nedám tam Matouška to bude provar raději Doležala a sýkoru

Reagovat
KoryVCF

Za doligola, taky sem dal

Reagovat
martin1

Já ho tam plánoval dát, ale nevyšlo by to asi o 0.4, takže se nedívám, že dal 2 góly.

Reagovat
monty25

Tak to mám kliku.

Reagovat
martin1

Aspoň že Hrubý se povedl, ještě by to chtělo, aby Zlín dal gól.

Reagovat
monty25

To jo, brankář s čistým kontem a ještě asistencí vyjde málokdy. Já takhle hraju skoro vždycky, že sázím v obraně na jednu kartu. Plus spoléhám na Ledeckýho a dal jsem mu pásku i kvůli tomu, že ho tolik lidí nemá.

Reagovat
martin1

Na něj jsem se taky díval, ale čekal jsem, že bude o dost levnější.

Reagovat
Coutinho10

to ti vyslo hodne dobre..skoda, ze jsem taky nezkusil jejich brankare, ale trochu jsem se bal toho Plechatyho

Reagovat
martin1

Největší problém jsem měl s útočníky, těžko říci, kdo kde nastoupí - Kozák x Tetteh, Krmenčík x Beauguel, Tecl x MVB x Yusuf, Komličenko ?

Reagovat
Coutinho10

j tam jsem taky hodne premyslel, jak to poskladat...nakonec verim, ze bude hrat Krmencik, Kozak a posila Bolky Wagner...Komlichenka jsem se trochu bal, protoze muze mit v hlave prestup + mam pocit, ze toho v pripave tolik neodehral, ale uvidime....prvni kola jsou vzdy tezka

Reagovat
Dru Zeree

Ten Köstl to je sabotáž Bohemky ze strany Sparty. Tvl toho přeběhl i 3m Doležal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejnebezpečnější z Bohemky krajní beci

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším zase na uplakánka Haška

Reagovat
Coutinho10

kostl ala costa

Reagovat
Blasphemer

Kostl zápas snů.

Reagovat
Pablos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď svůj výkon korunoval

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kostl Mam takovej dojem, ze je to jeho prvni a posledni ligovej zapas v kariere.

Reagovat
Kang & Kodos

Už si dal dva zápasy za Liberec. A minutu v EL proti Saints

Reagovat
Blasphemer

První určitě ne, hele.

Reagovat
Stannis Baratheon

* v dresu Bohemky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kostl ten výkon teda korunoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kostl je dobrej pračůrák.

Reagovat
KingMaster13

Kostl Máme tu návrh na nového tragéda ligy

Reagovat
mistr129

dement

Reagovat
Kang & Kodos

Köstl Ten se teda uvedl pěkně

Reagovat
monty25

Köstl žhavým kandidátem na tragéda kola

Reagovat
fabec1222

Kostl premiéra i derniéra

Reagovat
smazaný uživatel

Kostl zabil

Reagovat
Pablos

Sčasný ho tak přitom chránil, aby se nezabil

Reagovat
smazaný uživatel

Je to génius :D

Reagovat
zelda

Köstl udělá 2 góly a ještě dostane hloupou červenou v nastavenym čase

Reagovat
PavlíčeQ

Köstl ty jsi chudák

Reagovat
pingla

Kostl a Milda Piško uplne stejne tragicti, tihle dva maji sotva na ČFL

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

A to v té Spartě jim věštili velkou i reprezentační budoucnost Ale ještě se můžou vytáhnout.

Reagovat
djiros

Köstl se dneska teda vytáhnul. Takový výkon půjde těžko překonat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Přitom s Březinou byl na stoperu v té jedné dorostenecké sezóně famózní...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Není Březina taky dost urostlej? Stavba těla dělá i v dorostu dost hodně.

Reagovat
pingla

Jo, co si pamatuju, tak on byl taky celkem nabušenej a měl solidní rozehrávku i přehled

Reagovat
mayday

Dorost nejsou chlapi, v dorostu stačí mít fyzicky navrch a nějak to uhraješ, ale pokud jsi prostě kopyto a neohrabanec, tak v chlapech už jsi za blbečka. To platí na všech úrovních.

Reagovat
db18

Köstl

Reagovat
salm0n

Hašek: V prvním poločase jsme byli lepší, Jablonec neměl nic... https://www.livesport.cz/zapas/MRW1lHQe/#statistiky-zapasu;1

Reagovat
Euphael

on je strasna placka...ted kdyz uz tu neni te uherak, co vypadal jak bezdak, je Hasek nejvetsi ligovy uplakanek trenersky

Reagovat
mistr129

Nechci ukazovat prstem, ale v jiným pražským celku má slušnou konkurenci a není to Trpiš.

Reagovat
Kang & Kodos

To mi přijde pro Skuhravýho trochu přísný

Reagovat
smazaný uživatel

A co Vašek?

Reagovat
Euphael

me Jilek nepripada vetsi, nez Hasek. Jo, umi taky poplakat, ale Hasek je podle me kral momentalne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek je o trochu výš no. Ale Jílek je zdatná konkurence. Vždyť on obvinil Jablonec, že naschvál prohrál ve finále poháru, aby se tak připravil o jistotu postuou do EL a trofej a vyměnil to za ligu se Slavií, kde ani po tom zápase neměl nic jisté. Navíc Slavie tehdy v lize díky té porážce ztratila poslední šanci na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Však on je blázen

Reagovat
KingMaster13

Ty vole co ten Matoušek Radovi udělal? Dneska 2 goly a on ho ani nepochválí? Naopak ho ještě utře tím, že Man of the match byl Doležal lol

Reagovat
djiros

Přenáší zkušeně tlak na Doliho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

asi se dívá na noviny a fotí se na instagram to se pak nediv

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Stannis Baratheon

Nechce aby si už myslel že je hvězda a už se nemusí zlepšovat, ale makal dál a chtěl Radkovi ukázat, že je to fakt super hráč. Ráda to samozřejmě ví, ale ví taky že pro rozvoj mladého hráče není potřeba jen trénování dovedností, ale taky pokory a jiných povahovych rysů.

Reagovat
KingMaster13

Asi jo, ono záleží dost i na povaze. Já být na místě Matouška tak by mě to teda dost demotivovalo, protože já jsem člověk co tu pochvalu potřebuje slyšet aby si zvýšil sebevědomí a makal ještě tvrději

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Tak Matouškovi se pochvaly dostane z médií a z internetových diskuzí, Rada a Trpiš jsou naopak těmi, kteří ho mají motivovat k tomu, aby se na to nevysral.

Reagovat
didosh

Reagovat
Puskas

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

zkurvit dvěma různýma způsobama naprosto triviální jméno Rada v jednom příspěvku je top

Reagovat
Stannis Baratheon

Já to prostě nedokážu napsat správně, je to těžký slovo.

Reagovat
Stannis Baratheon

Kecam, prostě mu nemůžu přijít na jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ale když se na to podíváš, tak Matoušek byl ve hře nebyl nejlepší, ale dal 2 pěkné góly. Takže 2 různé pohledy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ještě aby ho chválil, vždyť dvěma nesmyslnými střelami úplně zničil zápas

Reagovat
ondrasch77

Fajn nick a super výběr oblíbených klubů, ale to Athletico tam moc nepasuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Athletico hraje defenzivní taktiku, stejně jako Chelsea. Oba teď prodali 2 nejhorší hráče, takže já jsem spokojen.

Reagovat
Greny

Nechápu tu kritiku Kostka.. ok udělal dva góly Jablonci, ale pak se nechal vyloučit aby posílil v dalším kole Bohemku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý na zítřek, spíš tedy nervózní... Dnes mě bolely oči i z Jablonce, což jsem si myslel, že je skoro nemožné, ale nesehranost a evidentní úbytek individuální kvality tam znát je, potěšil Matoušek, hlavně tedy jeho gólové akce, jinak byl málo ve hře a fotbalově vypadal Jovovič a na druhé straně určitě nejlepší Podaný...Jinak Bohemka bude pořád strašně impotentní, škoda...

Reagovat
ondrasch77

Když ti odejde 5 lidí ze základu a na sehrání máš tři týdny, tak se to musí někde projevit...

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu . Já doufám, že když od nás nikdo neodešel a tři hráči přišli + hostovačky, tak si aspoň po necelých třech měsících zakřičím přímo na stadionu góól...Přemýšlel jsem nad tím a naposledy to bylo 24.4. v poháru právě s Bohemkou, v Plzni jsem nebyl...Každý má něco

Reagovat
ondrasch77

Nezapomeň na Boba i přes stabilizaci kádru a příchod nových hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Bobovi navzdory bysme aspoň ty góly dávat měli, jinak bude naše fanouškovská obec dost naštvaná, když už jeho renomé v našich očích dost kleslo během jara a nedokážu si představit, kdyby ta impotence měla pokračovat i v Karviné a oni by nás zase porazili...Bude to zajímavé...

Reagovat
Euphael

Dneska se ukaze, jak moc Liberec oslabil a ze lezos bude mimo sestku. Vy naopak budete ve vyhode prave proto, ze jste se nemuseli v te kratke dobe extra sehravat, kdyz jste neprisli o zadne zakladni pilire. Cekam vyhru v hcp.

Reagovat
smazaný uživatel

Však překvapivě neoslabili, až na Kozáka. Kvalitní brankář - kvalitní stoperská dvojice, Mara, Oscar...S góly budou mít problém, ale stejně tak i dávat jim góly. Uvidíme, věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak proto nikdo neprisel..

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes fenomenálni výhra, keine stress...

Reagovat
FCSL

Jestli zas Baníku nebudou platit goly rukou a z ofsajdu, tak neprohrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Od tebe jsem čekal větší kvalitu, ale je vidět, že máš naděláno a už hledáš výmluvu...

Reagovat
FCSL

Tak až na ten legendární pohárovej zápas s váma máme za posledních 10 zápasů 1 prohru, to jsem ani nevěděl, že s váma máme až tak dobrou bilanci. Jako herně podle mě budete mít převahu, ale doufám, že se nám pořád bude hodně těžko dávat goly. Něco jak píše Honza nahoře no. Takže tipuju 1:0/0:0/0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ňuňu, neplac, vody v Jizere a v Nise máte dost, není třeba ještě tvého příspěvku.

Reagovat
smazaný uživatel

https://skupinaslza.cz/vystoupeni#srpen

Sice to není přímo Liberec, ale doufám, že už máš lístky minimálně do Děčína.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Prohrajete

Reagovat
Ferguson6

Dal som to už do súhrnu, ale tak hádam nevadí, keď to dám aj sem:

Súhrn dresov českej ligy: https://svetdresov.wordpress.com/ceska-fortuna-liga-2019-2020/

Reagovat
FCSL

Sice je to smutný, ale vzhledem k našemu složení kádru, kdy máme kvalitní golmany, krajní beky, stopery a deffenzivní záložníky, ale naprosto nekreativní záložníky + neschopný útočníky, musíme založit hru na perfektní deffenzivní činnosti FDF

Tam se trochu bojim, aby to nerozjebal Hoftych, protože Zsolt měl deffenzivu fakt skvělou. Hoftych si tam podle svýho fotbalu změnil nějaký věci a ani v přípravě to nebylo úplně ono. Vlastně jsme dostali gola v každém zápase. Offenziva bude hrozná slabina. Nešický zas král přípravy. hrál fakt dobře, dneska asi začne, ale v lize bude marnej. Oscar nedává goly ani na tréninku. Potočný se snad občas ukopne, Pešek a Malinskej maj jenom rychlost a útočníky ani nebudu radši komentovat. Zkrátka nejdeffenzivnější tým minulý sezony. Ne že bysme hráli nějakej beton, ale přednosti a slabiny jsou silnější

Reagovat
smazaný uživatel

FDF

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vám věřím na první krásnej výsledek

Reagovat
FCSL

Pokud udržíme čistý konto, půjdem do oblíbených?

Reagovat
ondrasch77

Řekl bych, že jen v případě 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po jednom zápase? Budete muset předvádět dobré výsledky konstantně

Reagovat
ondrasch77

Pokud to cítíš takhle, tak nezbývá než dávat góly ze standartek..., Potočnýmu jdou přímáky a stopeři se hlavou z rohu taky prosadí...

Góly asi moc dostávat nebudete a zas ten fotbal s váma bude bolet zas o kus víc - Medy i Hoftych byli vždycky řízky...

Reagovat
FCSL

Pravda no. Jako ideální by bylo, kdyby se udržela deffenziva jako za Zsolta a Hoftych přinesl lepší offenzivu no. Sám říkal něco ve stylu, že by chtěl hrát trochu přímočařejš dopředu, tak uvidíme. Každopádně ani Zsolt tu offenzivu nějak nebrzdil, spíš tam fakt narážíme na nekvalitu. Takže si myslim, že ani Hoftych to nějak výrazně nezmění. Spíš mě štve, že to všichni věděj, ale nic nedělaj. Bejt to na mě, klidně Slavii prodám Nguyena a zkusim přivýst lepšího útočníka

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Tak teď tam měli borci díru jak doprdele

Kuzma uplně sám a Filla si taky nikdo moc nevšímal...

Reagovat
insane

1. Slavia ( )

2. Sparta

3. Plzen

4. Jablonec

5. Liberec

6. Ml. Boleslav

7. Banik

8. Zlin

9. Pribram

10. Olomouc

11. C. Budejovice

12. Bohemians

13. Teplice

14. Slovacko

15. Opava

16. Karvina

Reagovat
smazaný uživatel

Budin- Fillo,Zio,Prochy,Flasticka-Reiter,Janos,Hruby,Jidas- Kuzma,Snola

2:0 Kuzma z pen(Smola spadne),Baros

Reagovat
smazaný uživatel

skoro

Reagovat
tnt03

OT: Co ten Zoran Petrovič do Jablonce? Už je to jisté? Nikde jsem neviděl nic zatím ofiko :-)

Reagovat
Stannis Baratheon

Je to ofiko.

Reagovat
db18

Kdo se mne ptal na toho černouška, kterého testujeme v Bčku? (dinns?)

Reagovat
havrys99

jááá

Reagovat
db18

Tak jsem nakonec překvapivě stihl i dnešní zápas v Touškově. Nastoupil na hrotu, ale patří k těm menším hráčům na hřišti. S míčem u nohy je podobný Kayambovi. Nebojí se jít do chumlu hráčů a přes 4 přejít (a to i na malém prostoru), efektní přihrávky z prvního doteku. Asi 3x se dostal do zakončení, jednou hlavou - to bych asi ani nenazval šancí, protože to byl takový padáček, a pak z dalších vzešly dva rohy. Občas si seběhl pro balon do hloubky, ale byl limitován tím, že měl být takovou falešnou devítkou.

Taky hrajem dost profesorsky a na bránu se střílí ještě míň než v áčku. Kepl to pod Horváthem bude mít asi docela těžký, ale snad se to s jeho příchodem zlepší. (a v lize se taky bude hrát proti lepším týmům, které nebudou 80% zalezlí na své "třetině" hrací plochy, takže bude víc prostoru pro přímočařejší hru).

Reagovat
havrys99

Jsem na něj zvědavej, jdeme dobrou cestou. I snad z Taleskiho by mohlo něco být. V tom je asi příprava specifická a zrovna s Přešticema je to celkem o ničem, když ta kvalita byla jinde. Celkově ta mládež Viktorky hraje podle nějakých učebnicových vzorců, že se z toho vytrácí taková přirozenost.

Reagovat
Blasphemer

Jak se jmenuje?

Reagovat
db18

Prinsley Kimvwidi. Jinak ty si na mne dneska mával? Nebo jsem si to jen spletl?

Reagovat
Blasphemer

To ses asi spletl.

Reagovat
db18

Aha... tak nevim kdo to mohl být... někdo na nás mával a nikdo řidiče nepoznal, tak nevim...

Reagovat
Rarášek
Reagovat
Rarášek

A ten Kanga taky super .

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Raylan

dát tomu čas a s Lischkou to bude fungovat

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

funny guy ten Kája

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale dobrej akcent, fakt že jo.

Reagovat
Pride

Frýdek je hnusnej

Reagovat
Kepy_FCB

https://www.youtube.com/watch?v=bF3GqdJapT0

Veteranos pirates nové video

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají transparentní účet, že bych jim tam poslal korunu.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Ten zpitej hubenej invalida v růžový košili

Reagovat
Kang & Kodos

Výročí smrti Heydricha

Reagovat
djiros

Masakr

Reagovat
Stannis Baratheon

Tolik litrů toluenu, kolik oni načichali jsem já ani nenachcal...

Slušný vylizanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty chčiješ toluen? Tak to RIP in peace Kratochvílova ségra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda ACS...

Reagovat
HorajzmAmmann

Budinsky - Fillo, Sindelar, Stronati, Fleisman - Reiter, Janos, Hruby, Lalkovic - Kuzmanovic - Smola

3:1 ( Smola, Smola, Smola - zdravim Lichnu) a Breite

8765 divaku

Reagovat
Banikovec7

3 nedá, aspoň jeden musí být z penalty po jeho simulaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Rip in piece Lichna

Reagovat
FCSL

Nguyen - Mikula, Karafiát, Kacharaba, Hybš - Breite, Mara - Koscelník, Oscar, Pešek - Potočný

Ooolala, konečně někoho napadlo zkusit Potočnýho na hrotu zase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://soundcloud.com/eurofotbal/ef-podcast-19-nejlepsi-liga-na-svete

Koukám, že tu ještě není článek, ale podcast už je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
andrew96

Ten člověk by prodal i Brno.

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
monty25
Reagovat
FCSL

Co to je za čísla na dresech, dobrej hokej

Reagovat
Coutinho10

2 nejvetsi hvezdy tymu no

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

doufam ze dostanou hned zkraje ligy trojku

Reagovat
Coutinho10

mozna oba

Reagovat
Greny

máte nekdo nejakej stream? je mi docela jedno na jakej zapas

Reagovat
Greny

díky

Reagovat
Zephyr
Reagovat
Greny

díky

Reagovat
FCSL

Jsme projeli, nemůžem dát gola

Reagovat
smazaný uživatel

A gól z offside nebo rukou?

Reagovat
FCSL

Není to pohár, tak hrajete fair play zatim

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jediní komu pustil pomezni 2m ofsajd jste vy.

Reagovat
Zark

Reagovat
Radar

Taky vám ten přenos Baník - Libe tak šumí, nebo je chyba u mě?

Reagovat
smazaný uživatel

U mě taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Smola neskutečný

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Útočná fáze Liberce, to je žrádlo.

Reagovat
FCSL

Klasika no. A na hrotu nakonec Pešek, to fakt nechápu

Reagovat
exse

Ty vole ti naši hráči jsou tak překvapení, že v létě nebyl výprodej, že i bez něho hrajou jako by se dneska viděli poprvé v životě.

Reagovat
Pablos

no právě, to je tak, když hraješ přípravku a říkáš si: ,,Tomu nahrávat ani nebudu, ten tu za dva nebude."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Holzer dneska až komický.. Jsem zvědavý jak dlouho vydrží na hřišti, ale jak známé Boba tak do konce zápasu..

Reagovat
bobis21

na začátku 2x skvěle vybojoval míč ... a Reiter teda zatím snad nebyl na míči

Reagovat
smazaný uživatel

Protože žádný normální míč nedostal..

Reagovat
bobis21

zato Holzer má jeden za druhým

Reagovat
smazaný uživatel

No ztratil jich už dost...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska se nemavaji ofsajdy Liberci, zkurveny pomezni

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec

Reagovat
andrew96

Stronati je zvíře.

Reagovat
Pablos

v tom případě je to nerekulérní

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mara je super. Naštěstí si to Sparta neuvědomuje a raději to bude hrát s Frýdkem nebo Haškem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

No, hnus, no.

Reagovat
Greny

Pribram - Teplice to uz je zachranarsky duel...

Reagovat
monty25

Se slzou v oku vzpomínám na MS žen, protože na tohle se fakt nedá koukat.

Reagovat
Kang & Kodos

8. kolo hraje Liberec s Bohemkou. Tam snad ani nebude nutný věšet sítě

Reagovat
Pablos

doma Liberec většinou ten 1gól dá aspoň

Reagovat
Kang & Kodos

Oni právě hrajou v Ďolíčku

Reagovat
Pablos

tak to můžou dát kolíčky na branky a sušit trencle no, pravda

Reagovat
honza.kvapill

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
monty25

Škoda snad první kontakt s míčem a gól.

Reagovat
Greny

nebyl to trošku ofsajd?

Reagovat
monty25

Jako u Alvira?

Reagovat
Greny

to ne prislo mi prave po té hlavicce Alvira ale spis ne kdyz jsem to ted videl opakovane

Reagovat
monty25

Nevím. Původně mi přišlo, že to Alvir dával pod sebe, ale nakonec ne. Tam z těch záběru to nebylo moc poznat...

Reagovat
djiros

Jeřábek byl ještě v malém vápně v momentě, kdy Alvir hlavičkoval.

Reagovat
Greny

Reagovat
Euphael

ste k hovnu uplne tvl

Reagovat
monty25

A vy už jste neměli bejt v lize.

Reagovat
Euphael

Jo?

Reagovat
monty25

Jo.

Reagovat
Euphael

A prozradis vychodiska teto tve myslenky?

Reagovat
monty25

Tak tu tlačenku v baráži s Jihlavou viděl snad každej.

Reagovat
Euphael

Opravdu to videl kazdej? To jako byl kazdej na stadionu v Jihlave, kdyz tento zapas nebyl vysilan jo?

Nemluv hlouposti, kdyz vychazis pouze ze shitstormu, ktery nasledoval po barazi. Videl jsi leda tak hovno.

Reagovat
monty25

Viděl jsem všechno podstatný.

Reagovat
Euphael

nediskredituj se pls...

jestli dneska prohrajete v Pribrami, ktera ma sestoupit, tak jste proste k hovnu klub...

Reagovat
monty25

Tak ono už to začalo v Karviný, jak tam místo penalty vymysleli faul na Šulce. Můžeš bejt sebevětší fanoušek, ale normální člověk by se za takovou záchranu styděl. Příbram to samý. A že Teplice čeká těžká sezona, to vím už od začátku.

Reagovat
Euphael

Vubec jsme nemeli hrat baraz....zarezali nas behem sezony nekolikrat a ty body pak chybely.

Reagovat
monty25

To nerozporuju, třeba na Dukle vás zařízli (Teplice taky a stejně to Dukle nebylo nic platný). Ale v baráži vám zase pomohli. Nevím, proč tomu tak bylo, každopádně z celý baráže jsem byl znechucenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Mara trošku odpad.

Reagovat
andrew96

To se u faulů občas stává.

Reagovat
smazaný uživatel

U faulu ano, bohužel tohle faul ani nepřipomínalo a ležel tam dalších 5 minut, ovšem zpoza čáry vyběhl, jak by ho vyměnili. Tohle by se mělo začít trestat žlutou kartou konečně.

Reagovat
andrew96

Dostal rukou i kolenem, já se mu nedivím.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám, tohle by se mělo trestat kartou, protože nebyl jakkoliv ošetřen, jen ležel kvůli přerušení.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný faul, navíc metr před rozhodčím

Reagovat
FCSL

Reagovat
smazaný uživatel

Co se směješ? Ležel tam jak by neměl nohu a bez jakéhokoliv ošetření potom běhal jak by mu nic nebylo..

Reagovat
FCSL

Však dostal kolenem, jako válet se tam tak nemusel, ale faul jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Souboj to byl, ale oboustranný o to mi nejde, mi jde o to, že nebyl jakkoliv ošetřen, jen čekal na přerušení.. Snad ani vodu nechtěl..

Reagovat
andrew96

Souboje většinou bývají oboustranné.

Reagovat
FCSL

Tak to nevim, ošetřování zas tak detailně nesleduju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Grigar je taky vtipnej

Reagovat
Coutinho10

kdyby to ten Pribramskej dorazel hned a nezpracovaval, tak to bylo uz 2:0, ale chyba hrozna

Reagovat
Banikovec7

No podle ocekavani se toho moc nezmenilo, kombinace nula, aspon, ze je vepredu nekdo kdo vyhrava souboje a ziskava fauly. A abychom nelitovali toho Helesice, Flaska se mi vubec nezda.

Reagovat
FCSL

Otřesnej fotbal od obou, nechápu jak jsme si mohli nechat dát gola

Reagovat
smazaný uživatel

major Zeman

Reagovat
C-M@ster

Špína Škoda

Reagovat
Losinho

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uvodniho strelce sem trefil v suchem akorat se Smola zapomnel ve vapne obulit. Jinak mi prijde, ze hrajem docela z kopce... Cry me a Nisa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
lampas

Zmar, zoufalství, ubohost

Reagovat
andrew96

Mara hraje celkem vysoko na jeho tradiční post.

Reagovat
smazaný uživatel

Útok Bohemky má v lize konkurenci

Reagovat
Banikovec7

Fleisman jen podtrhl svuj vykon

Reagovat
andrew96

Dneska bídný.

Reagovat
smazaný uživatel

Fleišma

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Flaška? Vždyť Budinsky měl vyběhnout..

Reagovat
smazaný uživatel

To je druhá věc. Ale přihrávka Fleišmana byla asi rozhodující

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lampas

Díky kapitáne

Reagovat
FCSL

DÍKY FLAŠKO!! Slovan se nezapře

Reagovat
dextroza_m

To si dela kozy???

Reagovat
Kepy_FCB

Flaška dnešek snad prodal...

Reagovat
salm0n

Měl naznačit a pak to dát na druhou stranu, málem to nedal..

Reagovat
exse

Flaška. On byl vždy libereckej srdcař.

Reagovat
smazaný uživatel

Alespon nám Liberec ukázal, jakým způsobem umí dávat góly.

Reagovat
Kaspar

prekvapive po chybach soupere

Reagovat
smazaný uživatel

Reiter vypadá jak kdyby hrál za Bohemku

Reagovat
Stannis Baratheon

To hraje tak šíleně dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, schovává si formu na trénink

Reagovat
fabec1222

Za Liberec Pešek, M. Knobloch, ještě pár takových, a budou mít komplet celou Ulici

Reagovat
fabec1222

V záloze Mára

Reagovat
FCSL

Jako Vlasta Pešek by asi tekhle nezasprintoval

Reagovat
smazaný uživatel

Tlačit nemohoucí kopyta, to musí být pro Berku utrpení

Reagovat
smazaný uživatel

To rikam, ani pencle nepomohla

Reagovat
smazaný uživatel

Klasické Bobovo střídání....... Ale asi nám remíza stačí..

Reagovat
bobis21

zatím teda zápas v příšerném tempu, jakoby se ani jednomu týmu moc hrát nechtělo

Reagovat
Kepy_FCB

ani se nedivím - hrát ligu 13.7.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

já si taky myslím že to asi bude tím, jen doufám že ta krátká pauza nepoznamená celý podzim ligy a nebude z toho chodecká soutěž

Reagovat
Kepy_FCB

poznamená nejen ligu ale i poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že by teda byl první dokonalý zápas až večer Plzeň?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo pěkný.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna střela za 65. minut. Standartkyky jsou šílené. Vrátit vstupné!

Reagovat
FCSL

Takovej šlapák

Reagovat
smazaný uživatel

A tady se bude mluvit o tlačení

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt jo

Reagovat
bobis21

mě přišlo že oba kopli do míče

Reagovat
salm0n

pomezní

Reagovat
monty25

Góóól!!! Žitný a Mareš konečně pořádná akce

Reagovat
smazaný uživatel

Musím říct, že více ubrecene mužstvo tady dlouho nebylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč

Reagovat
FCSL

A ještě se div

Reagovat
smazaný uživatel

Ano divím. Liberec se zařadil mezi velmi nesympaticke týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku ti musi byt nesympaticky Banik...

Reagovat
Kepy_FCB

Baník a penalta ?????

Reagovat
FCSL

Klasika Baník

Reagovat
Banikovec7

Dobry nakup

Reagovat
smazaný uživatel

SMOLA

Reagovat
smazaný uživatel

Smola

Reagovat
Pablos

Taková pence... nejlepší liga v plný palbě hned ze startu

Reagovat
Pablos

*pencle

Reagovat
andrew96

To je mrdka

Reagovat
smazaný uživatel

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Smola

Reagovat
smazaný uživatel

Prý penalta

Reagovat
bobis21

kokot opavský

Reagovat
smazaný uživatel

No tlaci banik silene, hnus

Reagovat
fantomas

No to snad ne a to sem si řikal, že to píská slušně zatim.

Reagovat
Pride

Smolaaa já ho miluju už teď

Reagovat
exse

Klasickej Bahník

Reagovat
bobis21

píšeš to samé i když zaříznou Baník?

Reagovat
exse

Ne, to píšu klasická Plzeň/Slavia/Sparta.

Reagovat
Kepy_FCB

jako ale nebyla ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Odflakne to

Reagovat
Posledni Kovboj

Smola skoc do zdi

Reagovat
andrew96

By od ní odpadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec dělá v zákulisí co se dá, ale že až takto okatě?

Reagovat
lampas

At máma Smoly zdechne na rakovinu

Reagovat
El-Pistolero-68

Tvl, to jsou komenty.

Reagovat
andrew96

Hrubý charakter.

Reagovat
Coutinho10

#fairplay

Reagovat
Kepy_FCB

Hrubý ty už jdi taky do piče

Reagovat
Pablos

to tě nemohlo ani těšit snad, kdyby to dal

Reagovat
Kepy_FCB

netěšilo ale on ji dát chtěl a nezvládl

Reagovat
Paprika

Z toho by jsi ani nemel radost ne? Kdyz jsi vzpomenu jak jsem tady nadavl pri finale poharu ( pencle pro slavku...) tak jsem sebekajicne rad ze z toho nebyl gol... ale nic to nemeni na tom ze Hruby je taky dobry blb :/

Reagovat
FCSL

Však výhru v poháru nad náma taky slavili a to byl ještě větší podvod jak tohle. Strašný klauni

Reagovat
Paprika

Jasne ze jo! Ale proste kdyz si to vybavis zpetne, tak jsem byl tehda tak nasrany a frustrovany az to pekne nebylo! A rikas si: tohle proste my nejsme a nedelame... a ted je to tady, kurva ten Smola robi ostudu uz i u Nas ( presne proto jsme ho v Opave nemohli vystat! Chlap jak hora a pada jak hruska v kazdem souboji...)

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný liberecký odpad.. Jednak to jak se tady prezentuješ ty a druhak jak klub na hřišti..

Reagovat
FCSL

Jo no, nejdřív píšeš, jak brečim už před zápasem a v tom se tlačenka potvrdí vymyšlenou penaltou

Reagovat
Banikovec7

Meli to trenovat vic, po prichodu Smoly.

Reagovat
Frank Lampard 8

Karma

Reagovat
salm0n

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak neregulerni soutez...

Reagovat
mickey mouse

Smolovi ten dres vůbec nesluší

Reagovat
Losinho

Chudák Berka, tak dobrej džob odvádí

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň takhle...

Reagovat
Pride

Stronati je bůh

Reagovat
Banikovec7

Uz kompenzuje

Reagovat
Posledni Kovboj

Bude Berka kompfasovat?

Reagovat
Greny

Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Limberský - Kalvach, Hrosovsky - Kayamba, Čermák, Kopic - Krmencik

Hubník, Hloušek ani na lávce?

Buchta ze Sigmy je zranenej?

Reagovat
Frank Lampard 8

Buchta má zlomený prst na ruce, nějakou dobu bude mimo.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jaký názor mají fanoušci Plzně na toho Čermáka. Mně přijde, že zahraje jeden zápas z pěti a v ostatních je prakticky neviditelnej. A jeho produktivita na AMko je taky dost bídná.

Reagovat
Greny

Já nevím co na to říkají.. v první řadě mě zajímá Zbrojovka, ale cosi jsem zaslechl že měl na jaře nějaké osobní problémy... Že snad měl i od Vrby nějaké úlevy zdroj JPP

Reagovat
Blasphemer

Přesně takovej názor mám.

Reagovat
KingMaster13

Vrbu vůbec nezajímá, že Beauguel měl skvělej závěr jara a zasloužil by si základ ale prdne tam hned prostě Krmenčíka bez toho aby si musel základ zpátky vybojovat

Reagovat
Fakt

Takže Krmelec dneska hattrick. Díky

Reagovat
KingMaster13

Mě to docela i sere upřímně Beuguel měl fakt hodně dobrý jaro, neskutečně mě překvapil, dal řadu golů ale hrát bude Krmenčík, kterej se sotva uzdravil Být to na mě, tak ho postavím posledních 15 minut a ať dokáže, že do toho základu patří. Postupně by dostával víc prostoru až by skončil třeba v 5. kole v základu. Beztak Plzeň dnes vyhraje ať v útoku bude kdokoli

Reagovat
Greny

Sotva uzdravil?

Reagovat
KingMaster13

První zápas na kterej je zcela zdravej. Přípravu nepočítám

Reagovat
Greny

Jo takhle... Já to bral tak že on už byl připravené na konci jara do zápasu ale nechtěli ho tam cpat na sílu...

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus

Reagovat
Paprika

No tak Banicek jede ve starych kolejich... tenhle podzim bude pruser! Holzer totalni marnost, Flaska jiz na jaro nic moc a nyni jeste horsi, leva strana velmi spatna... Bob strida strelce branky kterej hraje solidne a dava oblibence... Od Reitera jsem cekal mnohem vice, Hruby korunoval vse penaltou, Smola celkem fajn, ale takove penalty u Nas proste nechci :/ Tohle proste nebude dobry... pozitivum Fillo a Zio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Co provedl Smola?

Reagovat
smazaný uživatel

Spadl. Jen tak.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Stannis Baratheon

Někdo video prosím?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Na iSportu už je videjko.

Reagovat
Kepy_FCB

I přesto je za mnohem věší mrdku sudí Berka..

Reagovat
bobis21
Reagovat
smazaný uživatel

Plzen vypada dobre na papire

Reagovat
Greny

Teď vidím co piskl v Ostravě ... No ty krávo ta byla prisna...

Reagovat
KingMaster13

Začíná se to hezky rozjíždět

Reagovat
Greny

Hoftych a Marek Čech už prý mají zlutou, Rada má co dohánět

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spartě potvrdí roli favorita

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Tak to byl fofr docela

Reagovat
jackinho10

A jak to je v naší lize? Sčítají se jim a potom mají stopku?

Reagovat
monty25

Ten vyprcanec za mikrofonem se vyloženě těší, že Hejkal dostane kartu...

Reagovat
ondrasch77

Tak ofsajd to ale byl... A Hejkal tam vyšiloval každou chvíli...

Koukal jsem jen na druhou půlku...

Reagovat
monty25

Jako taky jsem Hejkala slyšel nadávat, ale i kdyby to byl trenér soupeře, tak mě nenapadne chtít pro něj kartu.

Reagovat
ondrasch77

O.k., ale minimálně z těch reakcí zpochybňoval verdikty rozhodčího - viz. třeba ten ofsajd...

Mě teda nepřišlo, že by rozhodčí Příbram nějak tlačil, tak proč ty výlevy vůči němu?

První půlku jsem neviděl.

Reagovat
monty25

Možná tam něco otočil proti Teplicím, ale spíš bych řešil výkon hráčů, protože ten vážně za moc nestál.

Reagovat
ondrasch77

Tím spíš nechápu, proč tam Hejkal tak vyšiloval...

Jinak bych řekl vyrovnaný (darebný) výkon obou mužstev, čekal jsem od vás víc, po těch řečech na konci loňské sezóny...

Reagovat
Banikovec7

Smola is the new Baros.

Reagovat
bobis21

teď tam teda liberečtí řvali jak pomatení úplně zbytečně

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš a Smola je nejzábavnější ligové duo útočníků

Reagovat
ZB 07

Baník

Reagovat
martin1

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Ted karma

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
monty25

No, bolely z toho oči. Když vidím v dalších kolech ten los, tak se trochu obávám, aby to pro Teplice nebyl na dlouhou dobu poslední bod...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD MI!!! KARMA ZA TY PODVODY

Reagovat
bobis21

podvody pak říkej že nejsi plačka, když brečíš i po výhře

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi musel odněkud utéct.. Takový odpad jako ty, tady dlouho nebyl.. Ty podvode.. Na Smolu nadávas a co předvedl Potočný?

Reagovat
FCSL

Karma no. Už před zápasem jsem to psal, potvrdilo se to. Horší jak v Příbrami nebo v Jablonci, neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že karma bude fungovat i dál a taky se jí brzo dočkáš.

Reagovat
FCSL

Nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda je, ze posledni rok u nas dostavate hroznou cocku.

Reagovat
lampas

Zalez do kanálu.

Reagovat
smazaný uživatel

Karma

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Potočný

Reagovat
exse

Karma je zdarma

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
andrew96

Hm, tak Potočný si nemá se Smolou co vyčítat.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Super Libe

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Greny

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

slusna karma

Reagovat
smazaný uživatel

Baník

Reagovat
Posledni Kovboj

to je ale...

Smola

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych to jako název zápisníku.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne tu hlasku nevyhrajes

Reagovat
Posledni Kovboj

ok

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mistr129

Reagovat
Infi

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Jáááááj Baník

Reagovat
fantomas

Hehe... krása

Reagovat
ManUnited

Nádhera Smola je hrozná špína

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě

Reagovat
lampas

Cesta za titulem zahájena Tým ukázal charakter, bojovnost a vyzrálost.

Reagovat
bobis21

díval ses na jiný zápas? Vždyť jste hráli úplně stejné hovno jako my

Reagovat
lampas

Taky netvrdím, že jsme někoho herně přehrávali

Reagovat
bobis21

já tam ale neviděl ani tu bojovnost a vyzrálost

Reagovat
lampas

To chce příště se líp dívat

Reagovat
bobis21

Chce to nemít ty růžové brýle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Docela smola pro Baník prohrát po nafilmované standartce v 93. minutě

Reagovat
bobis21

ale teď už nic o podvodech nepíšete co?

Reagovat
Euphael

Liberecti jsou curaci...snad jen krome FCSL

Reagovat
bobis21

to nijak nasledované nemám, ale dnes se jim tu teda sešla slušná sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Už i ten se chová jak čurak...

Reagovat
smazaný uživatel

Karma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají sebereflexi, klasický odpad z pod Nisy..

Reagovat
FCSL

Jasně no. Neunášíš ani tohle, chtěl bych vidět, jak bys unesl ty ten podvod v poháru a dneska zas vymyšlená penalta... Z poháru nás to vyřadilo, dneska naštěstí ne

Reagovat
smazaný uživatel

Karma je zdarma , keine stress..

Reagovat
exse

Wtf, však píšu že to nafilmoval, ale o to to je sladší.

Reagovat
bobis21

takže je pro tebe sladké, když vyhrajete po nafilmované standartce jo? Na druhé straně je to hned "banhík", ale u vás je to v pořádku jo? Proč nenadáváš na Liberec že jsou podvodníci? Chce to trochu konzistence

Reagovat
exse

Kámo, tak zaprvé ta úroveň simulace byla uplně jiná než u Plešatokurvy a zadruhé musíš chápat že to je v zápalu boje, stát se to o 5 zápasů později, tak mě vítězství po takovém gólu a výkonu vůbec netěší.

Reagovat
bobis21

Co v zápalu boje? Já třeba nadával na Smolu hned jak jsem ten pád viděl, přestože nám to mohlo přiblížit 3 body...

Reagovat
lampas

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouk dolů Liberec.. Proti 14 by byl i bod dobrý, tři jsou zlaté

Reagovat
KingMaster13

Liberec 2 goly? To by pod "Žoldem" trvalo tak 3 kola

Reagovat
smazaný uživatel

Potok

Reagovat
eliskafan

Baník výborně. Už jen kvůli těm jejich fanouškům. Jen tak dále

Reagovat
smazaný uživatel

Hej vy tam v tom O2, je to Plzeň, ne Slavia

Reagovat
frankiefcb

Pánik ven!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
Greny

Jsem zvědav na Sigmu pod Latalem a jeho styl... Podle mě to bude hlavně beton

Reagovat
fantomas

Co je s Jemelkou?

Reagovat
andrew96

Nemocný

Reagovat
fantomas

Takže nic vážnýho? Cool

Reagovat
andrew96

Když je chlap nemocný, je to vždy vážné. Ale angínu přežije.

Reagovat
ondrasch77

A nebo na cestě na nové angažmá

Reagovat
Salfovic

To už Plzeň konečně vykopla Hořavu ?

Reagovat
Pepe1911

Stream, nebo zas nějakej pojeb na O2?

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nezvládaj

Reagovat
smazaný uživatel

Hurá! Slyšíme komentátory

Reagovat
Kaspar

stavbyvedouci Krmelec v zakladu

Reagovat
pingla

https://www.youtube.com/watch?v=XFMo4c3mjnw

zajímavý, třeba to tady pojede vícekrát

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

malý choreo, ale hezký

Reagovat
C-M@ster

Toto je půl minuty pozadu oproti tvýmu, ale zas hezčí kvalita o něco

https://youtu.be/9MT0HjIuauc

Tak kdyby jedno blokli, tak záloha

Reagovat
pingla

Ja koukám u Orindze, tohle jsem spíš posílal i pro další zápasy... Původně jsem myslel, že je to ofiko YT kanál

Reagovat
smazaný uživatel

Krmenčík

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Koukám, že rozhodčí jsou ve své obvyklé formě

Reagovat
smazaný uživatel

Čermák

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Krmenčík

Reagovat
monty25

Proč tam nedal Beauguela?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje reprezentant

Reagovat
ondrasch77

Protože Krmelcova strará údajně rozpůlila pekáč a zbořila půl ulice... Samo se to nezaplatí

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Jsem to tady říkal, Krmenčík hraje první ostrej zápas po zranění a hned ho narve do základu

Reagovat
monty25

Mně by to jinak bylo jedno, ale tak jsem si dával záležet, aby všichni moji hráči ve Fantasy nastoupili v základu a Vrba mi to takhle pokazí...

Reagovat
ondrasch77

Tak u první trojky je to dost vabank u většiny hráčů..., taky jsem nad mnohými váhal.

Nakonec si myslím, že se dočkáš, Bogél tam kolem 60. minuty půjde

Reagovat
monty25

A rozhodne.

BTW: Nejenom u první trojky, ale taky u Boleslavi (Komličenko, Mešanovič, Wágner).

Reagovat
ondrasch77

možné to je...

Komli asi ne, je mezi zraněnýma..., ale mezi Murisem a Wagnerem jsem taky váhal nakonec vyhrál Muris...

Reagovat
monty25

Já tam měl původně taky Murise, ale pak jsem nechtěl riskovat a dal jsem tam místo něj Doležala.

Reagovat
ondrasch77

Doli byl jasný, že bude hrát, ale v přípravě nedal nic, takže nakonec volba zakončovatele padla na Matouška a teď lituju, že jsem mu nedal Céčko

Reagovat
Coutinho10

u me Wagner

Reagovat
Coutinho10

tak Krmencik ma vetsi zvuk a respekt, takze me to neprekvapuje, ze mu dal prednost a veril jsem tomu a dal mu i pasku, ale zatim to spaluje ty sance...

Reagovat
monty25

To asi jo, ale v přípravě se furt psalo, jak mu to nejde a dneska se to zatím potvrzuje. O Matouškovi teda taky plukovník říkal, že hraje jak patnáctiletej a dal dva góly...

Reagovat
Coutinho10

jojo to mas pravdu, ale tak nejak verim i celkem na to, ze priprava x ostry zapasy jsou rozdil a tak me to naopak vic lakalo ho tam dat...jinak aspon ten Matousek se mi ve fante vyplatil ...skoda, ze pasky ...tohle luxusne vychytal Vosic

Reagovat
ondrasch77

Vosic tam tradičně pouští půlku Jablonce

Reagovat
Coutinho10

ja mu veril i s paskou jako jedinej asi ale zatim mu to nepada, ale i tak si myslim, ze tam neco da...

Reagovat
ondrasch77

Já tomu píčovi nepřeju, takže doufám, že ne

Reagovat
Coutinho10

ja ho taky nemusim, ale pokud Plzen vyhraje, tak bych potreboval gol od neho...jinal klidne at to skonci 1:1

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Krmenčík

Reagovat
Dru Zeree

Krmenčík má zatím formu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Krmencik se strašně trápí v koncovce...

Jinak Bakosova práce při standartách je vidět

Reagovat
havrys99

2x Krmelec, 2x Čermák to skončí 1:0

Reagovat
Salfovic

Tohle nedat, to už je kumšt.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
havrys99

jasná

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si děláte prdel, za tohle penaltu, čuráci...

Reagovat
Kang & Kodos

Hejda

Reagovat
smazaný uživatel

On do něj kopne ty vole a penalta...

Reagovat
Banikovec7

A do čeho měl kopnout, když mu strčí nohu do nápřahu?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Reagovat
andrew96

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

přesně

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Úplně jasná...

Reagovat
Dru Zeree

tvl vždyt ho ten olomoučák nakopl ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych nepískal.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím, viděl jsem to jenom jednou a podle mě faul Yunise.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spíš pískal.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Místo aby 4:0 vedli tak 0:1 tecou

Reagovat
monty25

Střídá Hejda a v grafice mají Řezníka.

Reagovat
smazaný uživatel

O2 perlí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak až zítra

Reagovat
Papra

lol co to je za penaltu. Dyt jo junis nakopnul...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
David143

Reagovat
naheCZ

Hejda udělá penaltu a ještě se při tom zrakví...

Reagovat
Melda

Plzeň po omlazení...Vrba postavil to nejstarší co má

Reagovat
smazaný uživatel

Kozáčik nehraje

Reagovat
Melda

Tak to sorry.Ale ještě má 3 střídání...

Reagovat
David143

Za todle penalta? Vždyť Hejda měl nohu na zemi dříve a olomouckého hráče se ani nedotkl a ten ho nahulil do lýtka nicméně s Hejdou to nevypadá dobře, taková rána do lýtka, aby neměl utrhlý sval nebo přetrženou achillovku.

Reagovat
monty25

Yunis chtěl střílet, Hejda mu v tom nedovoleně zabránil - faul, penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Papra

junis si to dal moc od nohy. Penalta prisna ale objektivne jsme uz videli i mnohem horsi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Čím mu v tom nedobrovolně zabránil? Tím, že stál za ním?

Reagovat
monty25

Tím, že nehrál míč.

Reagovat
Greny

No v tomto je to sporné ten míč nehrál ani Yunis

Reagovat
monty25

On by ho hrál nebýt Hejdy.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Yunis chtěl hrát míč, Hejda mu v tom chtěl zabránit. Takhle to podle mě monty myslel.

Reagovat
monty25

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Hejda je skleněnej jak Rosickej nebo Pilař...

Reagovat
monty25

Kdybych fandil Plzni (což kromě žen nehrozí ), byl by Kayamba o parník můj nej hráč.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zasloužený vyrovnání, Olomouc zatím dost v lese.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní gólman

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mu trošku křivdím

Reagovat
KingMaster13

Kayamba

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

žoel

Reagovat
Kixi Syhimour

Vrba skvěle reaguje na průběh

Reagovat
andrew96

Po té hrůze v Ostravě je tento poločas balzám na duši.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Sigma vůbec neví, akorát Krmenčík s Čermákem zkouší, odkud to ještě může zakončit mimo a Hejda vymyslel penaltu, při který se ještě zrakvil, jinak by to bylo tak 5:0

Reagovat
andrew96

Do 20. minuty to bylo slušné, od té doby Plzeň aktivnější, ale tak to se snad čekalo. Škoda, že Sigmě moc nejde presink.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Čekal jsem od Olomouce odvážnější výkon. Zatím jen stojí na vlastní půlce a čumí. Ještě že Krmenčík je zatím mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Krmenčík je zatím šílený v zakončení, ale mezihru má velmi dobrou na to, jak dlouho nehrál - sklepává prakticky všechno, kombinuje, nabíhá si.... jen se trefit.

Reagovat
Kang & Kodos

Já nečekal nic, chybí jim Jemelka, chytá 26letej "talent" Reichl, a ten Grešlák hraje úměrně tomu, jakou z něho měli prdel Slováci. Loňskej Krmenčík by už měl dva góly a jenom by se dohrávalo

Reagovat
exse

Sigma nehraje vyloženě špatně, ale Plzeň je zatím kurevsky dobrá, pokud takhle budou hrát celou sezónu a k tomu alespoň částečně nehradí Hrošša, tak letos Seshity minimálně hodně proženou. Kopic s Kayambou ve formě jsou nejlepší křídla v lize, stejně tak Limberský nejlepší levej bek ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to dobře, Plzeň je při chuti, otázkou je, jestli to není tragickou Sigmou... na jejich hře osobně nic kloudného nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/wqzqr

V tom prvním záběru je docela dobře vidět, že Hejda dal nohu úplně zbytečně do nápřahu Yunise bez šamce hrát míč.

Reagovat
Salfovic

Ten první záběr je opravdu průkaznej, pencle v pořádku.

Reagovat
andrew96

Však to bylo jasné ze všech záběrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Teď koukám na náhradníky Olomouce, Látal si tam protlačil synátora?

Reagovat
ondrasch77

Ten je v Sigmě minimálně od dorostu jestli ne od žáků

Reagovat
C-M@ster

Já nechápu, proč má Plzeň vždycky mezi centrujícím hráčem a vápnem takovou mezeru.

https://i.imgur.com/OXM7k8c.png

Reagovat
Greny

Yunis klidně červená a on se diví zlute

Reagovat
smazaný uživatel

Yunis dobrý magor, dojebe ho loktem i patou zároveň

Reagovat
Coutinho10

Pilka by mohl rozhodnout...to by byl pribeh

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nějak pohub mi přijde.

Reagovat
Coutinho10

mohl by byt ve forme

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Yunis A tohohle vola chtěla půlka ligy.

Reagovat
Coutinho10

absolutne nechapu ten hype kolem nej a to do toho nepocitam toto

Reagovat
andrew96

Ale klídek zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
havrys99

hroznej vandrák ten Yunis

Reagovat
monty25

Yunis

Reagovat
Luc-Luc

Yunis je hroznej debil

Reagovat
Greny

Yunis je fakt dement

Reagovat
naheCZ

Yunis

Reagovat
havrys99

Kopiiiiiiiiiiic

Reagovat
monty25

Teď už tam Beauguela nedá.

Reagovat
KingMaster13

Ježiš to je vůl Přesně jsem čekal, že jí dostane

Reagovat
Kang & Kodos

To musí mít Látal radost, když pět minut čeká se střídáním, a 20 vteřin po nástupu Pilaře jdou do deseti.

A za minutu gól. Bych Yunise poslal domů

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

*pěšky

Reagovat
Greny

Čermák MOTM

Reagovat
andrew96

Vynikající výkon.

Reagovat
KingMaster13

Celkově Plzeň

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Blasphemer

Skvělej.

Reagovat
RadekVonCZE

Další zápas na něj budeš nadávat, jak je tradicí

Reagovat
exse

Njn, Kopicehovičovski ve formě je prostě top.

Reagovat
Salfovic

Kopíča.

Reagovat
Luc-Luc

ocekavana nekvalita vepredu, tam neni sance vyrovnat, Plzen je jinde no

Reagovat
andrew96

Olomoucká škola loktů nabírá na věhlasu.

Reagovat
andrew96

Reichl ten musí příští kolo na lávku, jinak bude hrobařem Sigmy.

Reagovat
Luc-Luc

parada Nespor je tam aspon pokope

Reagovat
smazaný uživatel

Kayamba je skvělý

Reagovat
monty25

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Nejlepší posila Plzně za poslední roky

Reagovat
Dru Zeree

Rozhodně není

Reagovat
Kang & Kodos

Většina posil Plzně za poslední dva tři roky nebyla nic extra, takže možná i jo.

Reagovat
Blasphemer

Dolar: Kayamba je hráč na lavičku. A taky není produktivní vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Je. V zakladu mel byt Mihalik. A produktivni vubec neni. Nebo tech 2+1 za 20 zapasu za nas je produktivni?

Reagovat
Blasphemer

Dneska bylo krásně vidět, proč takový čísla má. Mohl mít klidně tři áčka jako Čermák.

Reagovat
monty25

Kovařík pěkně

Reagovat
havrys99

Čermi 0+3

Reagovat
David143

Reagovat
KingMaster13

Já ho tipoval na krále asistencí ale 2 roky zpátky

Reagovat
exse

On může hrát sebevětší hovno, ale v tom týmu bude sbírat body vždy.

Reagovat
andrew96

Doteď je moc nesbíral. Dneska zahrál dobře a jak to šlo.

Reagovat
db18

Za celou minulou sezonu měl áčka 2.

Reagovat
smazaný uživatel

přitom podle TM měl zatím v lize jenom 6 asistencí

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Takže teď pět zápasů po sobě hovno a pak hattrick.

Reagovat
Ferguson6

K tomu článku zo včera s dresmi prikladám ešte aj článok, ktorý sa venuje podrobnejšie dresom českých klubov v tejto sezóne ako celku: https://svetdresov.wordpress.com/2019/07/13/dresy-ceskej-fortuna-ligy/

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska všichni vzhůru na Letnou!

Čeká se slušná návštěva, soupeř na "rozehrání" takřka ideální, tak snad to podle toho bude vypadat.

Reagovat
Kang & Kodos

Slovácko se Svědíkem nebude lehkej soupeř, nečekám nic jinýho než ukopanejch 1:0/2:0.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
oli9

slušně sis nasral do huby

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
db18

To spíš Tvrdík, až něco napíše na twitter.

Reagovat
Greny

Ale ten chlap to zvládl dobře... Taky ji mohl vypálit druhou zpet to by se asi divila

Reagovat
oli9

přesně tak..a tyhle jsou nejhorší..c si myslí, že můžu všechno všechno co dělají..urážejí,nadávají , fackují atd je ok....pak jim borec fackuvrátí a už jeto na linku bezpečí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

normalne ji mel natahnout zpatky, gender equality ty pico

Reagovat
Kaspar

V Teplicich nasrany Hora kvuli neprestupu a k tomu nasrany magor Mares, ze nebyl v prvnim zapase kapitan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Dneska bude hodně zajímavý zápas Budějovic s Opavou. V druhé lize bylo Dynamo fakt silný, takže věřím, že na to naváží výhrou a přijde jim i dost lidí. Už by to chtělo, aby se tam fotbal trošku zvednul.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Sivok?

Reagovat
JessePinkman

Ten doufám hrát nebude.

Reagovat
ZB 07

Proč doufáš?

Reagovat
Greny

ja se mu nedivim :) ja ho videl na zivo na repre v Ostrave proti Azerbajdzanu a pomalejsi hrac na hristi nebyl... jakoze co se tyce rychlosti byl fakt uplne nekde jinde ... uvidime kdyby nastoupil zda to bude v lize poznat

Reagovat
ZB 07

Tak ale repre a tým z druhé poloviny tabulky naší ligy je trošku rozdíl. Podle mě by Sivok měl být prospěšnej.

Reagovat
JessePinkman

Nelíbí se mi moc jeho postoj. Buď tu chce hrát nebo ne. Na hřišti to už taky není žádná hitparáda. Pomoct by mohl jen svými zkušenostmi. Navíc obrana je sehraná ze druhý ligy, není důvod ji měnit a cpát tam na sílu Sivoka, ale Horejš je z něj udělanej no.

Reagovat
db18

Sakra... chci vidět Šulce, ale zároveň chci vidět tu likvidaci Karviné.

Reagovat
martin1

a za ČB snad i Provod

Reagovat
db18

Jestli bude Šulc v základu, tak je rozhodnuto no. A na Provoda jsem teda taky docela zvědavý.

Reagovat
JessePinkman

Myslím, že určitě nastoupí.

Reagovat
JessePinkman

Už se na to těším. Po těch letech zas na ligu.

Reagovat
Kepy_FCB

dost lidí to by se tam musel klouzat ten jejich Motor

Reagovat
JessePinkman

Snad už tu lidi budou srát na hokej no.

Reagovat
Kepy_FCB

přál bych to moc nejen vám ale všem a všude

Reagovat
JessePinkman

Hodně důležitej zápas na začátek, chtělo by to tři body. Snad přijde aspoň 4 tisíce diváků a vyhraje se. Ledecký zavěsí

Reagovat
ZB 07

Reagovat
monty25

Spoléhám na něj.

Reagovat
FCSL
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Marcelo, Alba kdo priste?

Reagovat
ondrasch77

Panter alias Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Přípravu měl vyvedenou, ale jestli to stačí na základ těžko říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Bývá na první zápasy ligy o dost víc diváků? Kolik tipujete návštěvu na Letné dnes? Pořád se rozmýšlím, jestli pojedu. Přecejen to mám 270 km

Reagovat
Raylan

Dneska čekám hodně. Řekl bych klidně přes 10 tisíc.

Reagovat
smazaný uživatel

uz ve stredu byl problem sehnat listek, bude dost

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju přes 12tis, ale lupen určitě seženeš.

Reagovat
fabec1222
Reagovat
fabec1222

za mě nic moc, zajímalo by mě, co umí uvařit a jestli ví, jak zapnout pračku...

Reagovat
ondrasch77

Když si tady někde dohledáš odkaz, tak ti předvede, jak kouří ptáka

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Posledni Kovboj

to je ta co nad ni vsichni slintaj? vsak je uplne regulerne oskliva akorat ma na sobe tunu makeupu a kozy venku

Reagovat
db18

Prdel má dobrou.

Reagovat
Posledni Kovboj

to ja taky a nechces me ojet

Reagovat
Bex5

To nemuzes vedet ...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Je ošklivá. Ale v tom pecku je dobrá. Pohonil jsem.

Reagovat
Posledni Kovboj

tak to mi zsae neco uniklo jakym pecku?

Reagovat
djwenca
Reagovat
Posledni Kovboj

bejt jeji bracha, tak pohonim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

S plukovníkem.

Reagovat
Blasphemer

V kabině teď musí od spoluhráčů dostávat slušně, no.

Reagovat
Posledni Kovboj

to i Kratochvil ale

Reagovat
djwenca

otázka: ty holky na ty castingy chodí s tím, že ví, že to video bude na netu, nebo to neví

Reagovat
fabec1222

jak který

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nektery holky casto ani nevi jak se jmenujou.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Selänne

Oni mají ve smlouvě napsáno, že se to neobjeví v ČR. Proto často podlehnou tomu týpkovi a klidně si i zaprcaj, protože si myslej, že to u nás nikdo neuvidí. Každopádně za ten casting dostanou 5 tisíc, což je slušná cena, jak si posrat život.

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli je někdo tak blbej a věří, že se to v dnešním světě nedostane do ČR (což by šlo snad jenom kdyby tady nebyl internet), tak si to zaslouží

Reagovat
Stannis Baratheon

Přesně tak jak píšeš. Mají to ošetřené a svou oficiální stránku, kde mají všechna videa (zpoplatněna) mají na adrese tuším ve Francii. To že někdo video stáhne a umístí ho někam, klidně i na české stránky, pak už není pochybení z jejich strany.

U těch skrytých kamer v solariu je to ještě větší oser, tam mezi tím, že může světlo způsobovat kožní nemoci a že tam jdou na vlastní nebezpečí a tak... je i malým písmem, že udávají souhlas k tomu se nechat nahrávat.

U toho maséra, což je typek stejný jako na castingu je to stejně jako s castingem a natáčí se to ihned po něm (masážní místnost je vedle té castingove), samozřejmě to už nataceji jen některé, které upoutají a nebo mají samý ambice v tomto byznisu.

Reagovat
Posledni Kovboj

za prehled

Reagovat
PBLead

Reagovat
Stannis Baratheon

Mně to říkala přítelkyně. Ale nevím kde se to dozvěděla...

Reagovat
smazaný uživatel

asi bych se trochu bál zeptat

Reagovat
fabec1222

A na ten casting se normálně přihlašuješ přes agenturu, která to "pořádá".

Ty co to znaj, tak prostě ví, že si tam jdou zamrdat, a že se tak můžou zviditelnit pro další castingy a pro další agentury...

Někdo to prostě neví no, a pak se najednou diví, že z focení je najednou kuřba a už to jede

Kdo má pak zájem, tak může pochopitelně točit dál, někdo už tam jde jako profík, a bere to jako další práci...

Ty jejich oficiální stránky jsou v ČR blokované, ale pochopitelně stačí buď přes torbrowser, a nebo i na google klidně stačí, když dáte přeložit stránku, a už vám to taky vyjede , ale zdarma je jen ukázka videa, ale stejně jsou všude k dispozici ,tak kdo by za tohle platil

Reagovat
anonym

Ty voe co to jé? Já asi málo honím, protože tyhle castingy neznám, ale když holka vidí nějakýho mamrda s kamerou v ruce, tak ji musí být jasný, že se to i točí, ne?

Reagovat
fabec1222

Ty solárka atp jsem teda myslel, že už točí pod nějakou agenturou až po tom castingu, a ne hnedka po tom...

Reagovat
PBLead

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
fabec1222

jooo tyhle videa, tak to sleduju, akorát už je to docela starý no, tak jsem si na to nevzpomněl už

Reagovat
El-Pistolero-68

Napis do googlu "casting Svetlana" a melo by ti to ji najit.

Reagovat
fabec1222

ukaž, taky potřebuji novej materiál, na hoňku by byla dobrá

Reagovat
Blasphemer

Mě třeba tyhle castingy vůbec nebaví, ať už tam hraje bůhvíjaká kost.

Reagovat
Stannis Baratheon

To mě zase baví nejvíc. Ve většině případů to není nahrané (tak v 75%) a to je prostě lepší, než když mařka heká mimo rytmu a je vidět že to že sebe tlačí speciálně pro video, to není ono. Profi pornoherečky mě prostě netahnou.

Reagovat
fabec1222

A taky tam můžeš najít kámošky, ačkoliv já tam za celou tu dobu castingu měl jen jednu spoluzačku a jinak nic, což mi příjde až skoro neuvěřitelný, dkyž si vemu, kolik holek už tam bylo

Reagovat
smazaný uživatel

budou kariery ?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
PBLead

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
andrew96

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Já zase byl jednou v baru, a nějak se mi podařilo spasit nějakou holku. No, vzal jsem ji a její sestru s sebou domů, ale cestou jsem pochopil, že mají ony dvě dohromady IQ asi jako já. Nakonec jsem s nimi jen popil a nic nebylo. Další den jsme se ale domluvili že někam zajdeme, no těsně pře odchodem jsem potřeboval trochu probrat soudruha, tak jsem si pustil nejnovější casting a tam ona. Prostě náhoda jako prase. No, když jsme šli, tak jsem si hlavně říkal že nesmím moc pít, protože bych jí to určitě hnedka začal dávat před nos s hladinou v krvi.

Nakonec jsme se jen prošli, pak jsme si asi ještě dva týdny psali a už jsem ji nikdy neviděl. Ale takovou náhodu jsem ještě nezažil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

A vtipný je, když tam hrajou tvoje kamarádky.

Reagovat
Ross Geller

Taky se mi moc nelíbí, ale nepohrdl bych a protáhl bych jí frndu.

Reagovat
Kang & Kodos

Já čekal takovou tu generickou instagram hoe, a je to ještě o něco horší. Ale tak každej má jinej vkus. Ošklivá není. A překladama z ruštiny se ve Varech uživí výborně.

Reagovat
Blasphemer

Tuctová štětka, no.

Reagovat
Losinho

ale v tom videu je ještě horší, zlatej makeup

Reagovat
Euphael

Reagovat
Luc-Luc

slusny, kolik si bere za hodku ? a kdo je vubec Kratochvil ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kratochvil nastoupil v pátek za Jablonec

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No ty vole, já myslel, že ten casting byla jen taková epizodka, ale co jsem ji prohnal googlem, tak se holka docela snažila prorazit

Reagovat
Posledni Kovboj

katie dee, lady dee, kdo se v tom ma vyznat kurva

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Posledni Kovboj

*lip

Reagovat
fabec1222

Nejlepší jsou Mila Fox a Jennifer Mendez

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kde bych mohl najít 1. Totální sezony? Na YT jsem ho bohužel nenašel...Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už nic...Kdyby někdo chtěl, tak: FB @slavistickalegenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak to dneska vidite? podle me to postavi takhle..

Nita - Zahustel, Kaya, Stetina, Hanousek - Travnik, Hasek - Plavsic, Kanga, Hlozek - Tetteh

Reagovat
Papra

myslim ze zahustel mel naky problemy takze tam asi bude nekdo jinej (sacek?). A vzhledem k tomu co rikal Jilek a ze je Kozak zastupce kapitana (a frydek je out) tak cekam na htotu

jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel má pořád problémy a stejně hraje

Reagovat
Greny

ja bych tipl :

Heča - Sáček, Kaya, Stetina, Hanousek - Trávník, Hašek - Plavsic, Kanga, Hlozek - Kozák

bohuzel Zahustel asi mimo jsem ho zkusil do fantasy a nejspis hrat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tahle sestava je asi taky dost pravdepodobna.. trosku se bojim, ze tam toho Hecu nacpe

Reagovat
smazaný uživatel

Nita - Sacek, Kaya, Stetina, Hanousek - Travnik, Hasek, Kanga - Hlozek, Tetteh, Plavsic

Otazník je podle mě nad golmanem, Zahustel/Sáček a útočníkem.

Reagovat
FCSL

Plavšič jistě před DMK? Jsem to čekal naopak. A tipuju Kozáka, kvůli pásce, do takových zápasů se hodí víc a za nás jim dal ten penaltovej hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to tak, v přípravě měl snad z křídel nejvyšší porci minut.

Reagovat
Posledni Kovboj

Ja se fakt bojim ze tam zas pul roku bude strasit Plavsic misto DMK ted.

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel no, taky me to sere.. Plavsic ma vzdcky pripravu dobrou, ale pak je to spatny..

Reagovat
Kang & Kodos

Přání:

Nita - Sáček, Kaya, Lischka, Hanousek - Trávník, Hašek - DMK, Kanga, Hložek - Tettek

Realita:

Nita - Zahustel, Kaya, Štetina, Hanousek - Trávník, Sáček - Plavšíč, Kanga, Hložek - Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Za přaní.

Reagovat
Losinho

koukám na ty sestavy a Lischka teda bude sedět?

Reagovat
smazaný uživatel

Sám zmiňoval, že se kondičně necítí na to, aby zvládnul celý ligový zápas v základu.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/milan-skoda-slavia-rozhovor.A190714_083928_fotbal_par

No jsem zvědavej, kam třeba za rok půjde. Ale společný cesty tramvají byly fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych mu aby ještě stihnul ten klub ligových kanonýrů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Budínsky na lavce sakra.. Wagner ani na lavce

Reagovat
monty25

Ten Budínský mě taky štve.

Reagovat
Greny

to uz budu na fantasy bez Budinskyho a mozna jeste Zahustela a Kozaka

Reagovat
djiros

Ho má většina, takže to není takový hrůza. Spíše je divné že v přípravě hrál a teď sedí.

Reagovat
ondrasch77

Včera byla sobota, ne? Tak se jen brutálně vylil a dneska ho nemůžou najít

Reagovat
FCSL

Tak hrajou Komli i Mešanovič no. Jinak by tam byl místo Mešanoviče, což bude platit venku asi

Reagovat
djiros

Proti Karviné to mohli klidně dát i na tři vzadu

Reagovat
Losinho

Doma i na dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec se nedivim. Nechtěj pohřbít svoji Karvinou.

Reagovat
Coutinho10

hlavne ten Wagner

Reagovat
smazaný uživatel

Sulc na lavicce.. Tak to doufam, ze Budejice jasne vyhrajou.

Reagovat
Greny

a nečekal jsi ze ho postavi hned kdyz odehral za celou pripravu s Opavou jeden polocas? pokud to melo byt tak tam jste ho tam meli poslat hned na zacatku pripravy a ne ho v podstate zbytecne drzet v tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na zacatku pripravy byl s U19. K nam se pripojil tak max na tyden a hned sel do Opavy.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Provod hattrick a pak Šulc zachrání Opavě remízu.

Reagovat
Kang & Kodos

Má Provod něco společnýho s tim mafiánem?

Reagovat
Euphael

nekdo stream na bolku?

Reagovat
RickNash
Reagovat
Euphael

uz mam, ale diky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak kdyby chtel nekdo jiny.

Reagovat
Euphael

diky i tobe

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

S takovou Karviná nedohraje v jedenácti...

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

OT: Nějaký tip jak doma vyléčit naražený záda z pádu? Už je to týden a furt docela bolí. Rum už jsem zkoušel

Reagovat
Stannis Baratheon

Když už nezabere ani rum, tak asi jedině vodka.

Reagovat
Kang & Kodos

Víc rumu

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký ten fet.

Reagovat
Pablos

zlomit si na třikrát ruku třeba

Reagovat
doshcz

Reagovat
db18

Tak tě to určitě ještě aspoň dva další týdny bolet bude... spíš dýl. (a hlavně neber koňský alavis, který je teď v módě )

Reagovat
doshcz

skvělý lepší sedět v hospodě než sportovat prostě

Reagovat
db18

Já mam naraženou holeň a teď mne zas čekaj tréninky, takže to bude utrpení...

Reagovat
doshcz

taky dobrý já naštěstí nic pravidelně netrénuju ale čeká mě menší cyklotrip tak snad to bude do té doby ok

Reagovat
PBLead

Jen ze zvědavosti - proč nebrat Alavis? Co jsem tak slyšel, tak to prý vyjde nastejno jako léky pro lidi. Nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Alavis byla dobrá volba před deseti lety. Nijak to určitě neublíží, žrali to sportovci a lékaři jim to dovolili. Akorát dneska jdou už koupit suroviny přímo a to vyjde ještě mnohem levněji. 1kg kolagenu 354kč, glukosamin kilo za 315Kč; namixovaný kilo a čtvrt za 479Kč. Všechno určeno přímo pro lidi. Plus ti to namixují na míru, když budeš chtít něco extra.

On to spíš myslel tak, že tyhle přípravky nejsou rychlá pomoc a nikomu problém rychle nevyřeší. Jde spíš o prevenci a dlouhodobé užívaní.

Reagovat
PBLead

aha, díky za odpověď.

Reagovat
lada.sp

tramal, rum a vodka

Reagovat
anonym

Mentolka

Reagovat
Posledni Kovboj

Ty Budejky jsou taky priserny. Kladrubsky jedinej fotbalista mezi nima.

Reagovat
Euphael

najednou

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Šašinka měří dva metra padesát a nevyhraje jediný hlavičkový souboj...

Reagovat
ondrasch77

Šašinka od slova šašek to je hrozný, on neumí zpracovat jednoduchý míč...

Reagovat
lichna.

Píšeme to tu už dlouho...

Reagovat
db18

Chorý pro chudé.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Budejky velké zklamání, takhle naivní fotbal nehrála snad ani Dukla.

Reagovat
Raylan

Co Zizu?

Reagovat
Banikovec7

Karvinou ten sudí taky slušně řeže

Reagovat
doshcz

protože tam do toho od začátku choděj jak retardi

Reagovat
Banikovec7

To sice jo, ale co píská na jedné straně, nepíská na druhé

Reagovat
ondrasch77

Je fakt, že na Matějovského píská každý kontakt

Reagovat
doshcz

zkušenosti

Reagovat
db18

Protože jim to vrátí zase v baráži.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
ratusek

Jihlava se má na co těšit opět

Reagovat
smazaný uživatel

my se tam pro jistotu letos ani nedostaneme

Reagovat
ratusek

taky si myslím, ale udržení Zoubeleho plus další akvizice ukazují, že s penězma to asi tak špatné nebude. a Fortelný se prý ukazuje jako terno, něco jako Šulc

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel jsme neudrželi Šulce a Tijani teď v přípravě dělal dost chyb. Tipuju to na boj o barážový pozice, první bude asi Brno.

Reagovat
ratusek

taky myslím, otázka co Dukla nebo Hradec. ale 2,3 byste měli být

Reagovat
db18

Dukla nebude chtít postoupit - aspoň ne pod Skuhravým, ten bude radši zlepšovat hráče na individuální úrovni, což v první nejde...

Reagovat
Pablos

Reagovat
Dru Zeree

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

OT: nesledujete někdo ten tenis teď? To je neskutečný....

Reagovat
Greny

ne ale dneska jsem koukal na formule a docela jsem se bavil

Reagovat
C-M@ster

Jo...

Viděl jsem Strýcovou s Williams a to bylo utrpení... a teď Federer s Djokovicem docela jízda.

To je jak rozdíl mezi ženksým a chlapským fotbalem.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Včera to finále Sereny a Halep bylo taky dobrý

Reagovat
C-M@ster

Je to možný, tenis moc nesleduju... ale co teď vidím, to je koncert

Reagovat
Coutinho10

Bucha vystridanej

Reagovat
monty25

Za Budínskýho, oba mám ve Fantasy. Dobrej provar.

Reagovat
Coutinho10

j tjn, ale aspon mas sanci, ze ti neco jeste uhraje

Buchu ma i Blasphemer, takze mi to hraje do karet, ale kapitana jsem vcera provahal

Reagovat
monty25

No, Ledecký se zatím taky nevytáhnul.

Reagovat
Coutinho10

j, z Budejek jsem radsi nikoho nebral ...ale ono ve finale je jedno, kdo ti to zkazi...ja to podelal zase s Wagnerem

Reagovat
Coutinho10

+ Heca nechyta

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chcete někdo koukat na zápasy a nemáte O², tak www.onsport.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, kolik v té Boleslavi cpou do fotbalu peněz, tak návštěva hodně mizerná.. Nechápu, že tam nedokážou ty lidi přilákat, když i hokej je tam takový průměr

Reagovat
Dru Zeree

To je možná ten problém. Boleslav má co se peněz týče svoje jistý a tak se nějak extra snažit nemusí no

Reagovat
Kaspar

to je tezky, kdyz pulka stadionu za par minut konci ve skodovce denni dvanactku a za par minut druha polovina jde na nocni dvanactku

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky pravda, navíc většina z nich je naplavenina, která Bolce třeba ani nefandí, nebo celkově fotbal nesleduje Ale právě proto mě zaráží, že se tam do toho cpou takové peníze..

Reagovat
ondrasch77

Škodovka do toho pumpuje prachy, aby byla vidět, o ničem jiném to není...

Podstatnou část zaměstnanců Škody tvoří zahraniční dělníci, kteří drtivou většinu platu posílájí do Rumunska, Bulharska, Ukrajiny a jinejch podobnejch prdelí, ty na fotbal nechoděj...

Reagovat
Pablos

nejlepší je, že to nezajmá ani ty lidi v tom paneláku co to maj zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Co to je sakra za módu ty klobouky?

Reagovat
monty25

Ty rozdávají na každým stadionu.

Reagovat
ZB 07

Proč proboha?

Reagovat
monty25

Minulou sezonu rozdávali brejle, tak teď vymysleli klobouky.

Reagovat
ZB 07

Zlatá FNL, tyjo

Reagovat
Greny

a pristi rok sáčky na zvraceni

Reagovat
Dru Zeree

Můžeš vyhrát vstupenku do VIPu svého týmu

Reagovat
Euphael

??

Reagovat
PBLead

VIP? to je myšleno jako za odměnu nebo za trest?

Reagovat
db18

Jsou lidi, který maj pět těch klobouků na sobě a všechny na hlavě.

Reagovat
db18

Šuuulc!!!

Reagovat
FCSL

Hype Bolka nic moc teda

Reagovat
smazaný uživatel

A co teprve Budějky

Reagovat
smazaný uživatel

hm, Hanousek posila

Reagovat
Euphael

takovou čurakovinu udelat pici

Reagovat
smazaný uživatel

To Trošku Franz prokaucoval ne? Stáhnout Janeckého a nechat tam Hanouska se žlutou, který za minutu po střídání dostane druhou..

Reagovat
Greny

jakoze Janečka tu zlutou nemel ze ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toho jsem si nevšiml, měl jsem za to že ne, beru teda zpět

Reagovat
Stannis Baratheon

Jo no sakra, se nemohl podívat do křišťálové koule ten vůl? Tohle už fakt přehnal ten Straka

Reagovat
smazaný uživatel

Viz. komentář nás tebou..

Reagovat
Greny

Nica - Zahustel, Kaya, Stetina, Hanousek - Trávník, Sáček, Kanga - Hložek, Kozak(C), Karlsson ...

Reagovat
doshcz

střídačka docela bídná

Reagovat
Greny

vsichni co jsou k dispozici jsou na lavce ne?

Reagovat
doshcz

vypadá to tak

Reagovat
Greny

mozna Bičik se tam nevlezl

Reagovat
Kaspar

zahustel bude chtit prenest hru na druhou stranu a stetina si z toho da dalsi headshot

Reagovat
db18

Já mam Heču.

Reagovat
Posledni Kovboj

za sestavu ma Vaclav plus, asi nejlepsi mozna

Reagovat
Kang & Kodos

Když máš na výběr ze 14 hráčů, tak to zas tak těžký neni

Reagovat
monty25

Doufám, že po zápase aspoň udělají rozhovor s Kladrubským, aby vyčíslil ty nepřesný centry...

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak pojd Míšo, ukaž jim to.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle, Šašinka málem králem

Reagovat
Kaspar

na dnesni zapas naslo cestu 2800 divaku, zbytek se bohuzel ztratil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
djiros

Ten je teda tak zařízl. Za mě absolutně nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

jasna penalta ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Za co byla ta penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš za 3 body

Reagovat
Euphael

Stoper sestrelil Mesanovice.

Reagovat
smazaný uživatel

Obránce odkopával míč a Mešanovič se mu tam natlačil. Za mě dost kontroverzní, klidně se mohlo pískat naopak.

Reagovat
djiros

Reagovat
doshcz

Muris tam byl dřív a karvinskej ho prostě přejel, trochu smůla ale pencle jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Muris nehrál míč, Rundic ano.. Za mě to teda penalta nebyla

Reagovat
djiros

Vždyť hrál balón. Samozřejmě setrvačnosti vzal i Mesanovice. I to zpoždění než to pisknul tomu nepřidalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Obránce chtěl hrát a hrál míč. Mešanovič vůbec. Od něj to bylo vyloženě jen snaha se tam nějak dostat a upadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Zkušeně, pecka jasná...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem dneska Mešanovič celkově tragický. Pokud s ním nastoupí Bolka do pohárů, obávám se typického výsledku

Reagovat
doshcz

lepší by to měli na 451 s Budínským místo něj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

me to teda pripominalo faul Hejdy vcera v Plzni jen, jen na miste Hejdy byl Muris

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Rundič hrál jako první míč, Mesanovic se tam chtěl jen natlačit, zatímco Hejda včera trefil útočníka..

Reagovat
Greny

však ja to myslim tak ze ten faulovanej byl spis ten hrac Karvine pokud neco v tom zakroku piskat.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, no ale včera Hejda zase fauloval, tam to penalta byla Proto jsem myslel, že si myslíš že měla být i tady

Reagovat
Greny

Fendrich

Reagovat
smazaný uživatel

já už fakt nevím tvle, to je furt to samý.. a stejně si fotbalová veřejnost bude pamatovat jen baráž

Reagovat
db18

Jindy totiž nikdo na Karvinou dobrovolně nekouká.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, zrovna třeba Plzeň loni na podzim v Karvine.. ses asi taky nekoukal co, protože bys jinak teď si tohle odpustil

Reagovat
Euphael

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Banikovec7

V Budějovicích rozhodli golmani

Reagovat
Euphael

Ale Pikous ti bude na Tw onanovat na Stankem, jakou nema rozehravku. Nema soudnost ten synek.

Reagovat
monty25

Mršič Tohle kolo mi ve Fantasy asi nikdo nedá gól...

Reagovat
ondrasch77

A kde jsi, ve fantě tě není vidět...

Reagovat
monty25

Hraju stejnou EF ligu jako ty.

Reagovat
ondrasch77

To jsem samozřejmě předpokládal..., ale v tomto kole nejsi vidět..., neuložil jsi to pozdě?

S kým máš duel?

Reagovat
monty25

Mám duel s FCMA.

Reagovat
ondrasch77

Vůbec tam ten váš duel nevidím , nechápu...

Jinak FCMA vidím u Horajzmana, má už 51 bodů

Reagovat
monty25

To je divný, já tam vidím všechny. Prohrávám 14:51.

Reagovat
ondrasch77

Už to vidím..., vidím výsledek, ale beze jmen a butonů...

Reagovat
ondrasch77
Reagovat
Coutinho10

to je divny, ale monty se tam normalne zobrazuje...u me na mobilu

https://ibb.co/8rQ53ND

Reagovat
ondrasch77

sám tomu nerozumím...

Reagovat
Coutinho10

nebo jestli to neni tim priblizenim...vidim, ze mas 90%, tak zkus treba vic priblizit nebo oddalit

Reagovat
ondrasch77

Dobře ty!

Montymu omluva za paniku

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

a Pastornicky mel golovku

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitní zakončení jen teda doprostřed brány

Reagovat
Greny

a ted bych chtel videt ten ofsajd Karvine :) protoze jinak to byla taky penalta

Reagovat
Banikovec7

No Šašinka byl, ale že by se nějak zapojil do hry

Reagovat
smazaný uživatel

Karafiát včera po zápase.

Reportér: Díval jste se na penaltu?

K:Joo tak já jsem tomu našemu Vietnamcovi věřil...

R: ... útoky v kabině?

K:Joo tak určitě, já si myslím, že tohle je nejvylízanější kabina v lize...

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Dru Zeree

Reagovat
Stannis Baratheon

videjko?

Reagovat
FCSL
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
andrew96

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Costa je taky zranenej? to je skoda ... Petrzela vs Costa byli vzdy super souboje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik šancí ještě dostanou, aby se potkali na hřišti?

Reagovat
db18

Zatim ho ale dobře nahrazuje Kanga

Reagovat
doshcz

Dvořák na hrotu, sem klidnej

Reagovat
ratusek

ta obrana je tak komická,že se může prosadit i on

Reagovat
doshcz

tak na to už sme zvyklí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proti němu Štětina

Reagovat
Greny

a Homolka nesmi chybet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Štětina+Semih Kaya vs Dvořák+Navrátil

To bude zápas pro gurmány

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Kozák kapitán...jako ne že by byl bohatý výběr, ale spíš bych dal pásku Nitovi.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Si myslím, že to už je jedno

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Greny

tak kolik červenych ? ja tipuju na kazde jednu a jako bonus penalta pro Spartu

Reagovat
KingMaster13

To už se proti Spartě bude spíš kopat pentle než aby dostali červenou. To i kdyby tam Costa někoho zabil tak jí nedostane

Reagovat
Greny

ale je tam Kozák

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák, Kanga, Petržela

Reagovat
smazaný uživatel

První soutěžní zápas za nový klub a udělají ho kapitánem. Jako proč ne?

Reagovat
doshcz

Zahustel ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel

Reagovat
Dru Zeree

Husta už jede bobmy

Reagovat
pingla

zahustel

Reagovat
Selänne

Zahustel Ať tam hraje klidně Heča, horší to být stejně nemůže.

Reagovat
Greny

Zahustel je pán

Reagovat
KingMaster13

Zahustel Jsem rád, že je alespoň něco při starém

Reagovat
salm0n

Husťa, to je držák

Reagovat
dinss

Milánek dneska musí

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga jasná žlutá a podle rozhodčího ani faul. To to začíná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Opakovačka nebyla, a že by zrovna Petržela byl tím, u koho nejsou pochyby, když upadne... Ale nepřu se.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Slovácko bylo dál na míči, Petržela opravdu neměl důvod padat. Takže tady bych ho z ničeho nepodezíral.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
havrys99

vždyť nechával výhodu

Reagovat
smazaný uživatel

Štěrba říkal, že ani výhodu.

Reagovat
havrys99

Toho bych neposlouchal Bylo vidět, že ukazoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko zatím s tempem 1 roh za minutu

Reagovat
Pablos

Někdo stream na Spartu náhodou ?

Reagovat
djwenca
Reagovat
Pablos

díky

Reagovat
ratusek

díky

Reagovat
oli9

stream nekdo ?

Reagovat
Dru Zeree

Hoši to je fakt tak těžký dát ty 2 kila?

Reagovat
db18

Vzhledem k tomu, že ta poskytovaná služba pak neni dost kvalitní, tak docela ano. (osobně ale koukam přes tipsport)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

jo když sleduju PL a ta je na digi, naše liga jinde, at dají všechny ligy na jeden satelit a klidně dám i 1500 měsíčně ale ne že to budou každé 2 roky měnit

Reagovat
djwenca
Reagovat
Han střelil první

Já zase přes pauzu zapomněl, jak jsou ti komentátoři špatní.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dru Zeree

Kanga už měl být venku

Reagovat
smazaný uživatel

Costa má zástupce!

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko zatim hraje hodně dobře.

Reagovat
ratusek

Svědík

Reagovat
smazaný uživatel

Ač ho nemám rád, tak to dnes připravil dost dobře.

Reagovat
Blasphemer

Kanga už měl bejt venku.

Reagovat
dinss

Slovácko výborný...

Reagovat
Greny

a nebo Sparta spatna

Reagovat
ratusek

to spíš

Reagovat
monty25

Sparta 0:5 na rohy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Zatim nas doma mele Slovacko. Vsechno v cajku.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Blasphemer

Tak zase příští rok...

Reagovat
ratusek

Reagovat
havrys99

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní je ale výsledek.

Reagovat
andrew96

No to nebývalo ani ve vaší největší bídě.

Reagovat
smazaný uživatel

Bývalo, ale vždy i tak dali o gól víc.

Reagovat
db18

Musíte počkat, až si to sedne.

Reagovat
Posledni Kovboj

uz

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Teď akce Kanga, přebírá míč úplně volný ve středu hřiště, kvalitní nabídka na rozehrávku, ale Kanga se s ním dostane pod tlak na levé obraně. A končí to tak, že hrábne Petrželovi do obličeje. Pak proč ho nemám rád

Reagovat
Posledni Kovboj

on tebe taky ne

Reagovat
KingMaster13

Ten Petržela je tam kurva znát. Slovácko si věří, hraje nebojácně. Pokud neudělají fakt nějakou pitomou chybu tak to Sparta bude mít dost těžký

Reagovat
pingla

i Dvořák zatím parádní, spolu s desítkou Navrátilem

Reagovat
smazaný uživatel

Dvořák je pracovitej, akorát nedavá góly. Teď hezky přihrál

Reagovat
smazaný uživatel

Ale rozhodčí mu fauly moc nepíská.

Reagovat
KingMaster13

Tak musí si zvyknout už není v Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Sáček výbornej

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Kurva Kozák

Reagovat
Rarášek

Tetteh by to dal .

Reagovat
monty25

Slovácko

Reagovat
db18

Skvěle Slovácko.

Reagovat
Selänne

Kalabiška tpč

Reagovat
naheCZ

Kanga Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Kalabišká

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě famózní kanga no... To bude zase ostuda v Evropě

Reagovat
Blasphemer

Nová Sparta píčo

Reagovat
Kapřík

Kanga...

Reagovat
Greny

goool

Reagovat
pingla

Kalabiškáááááááááááá

Reagovat
ratusek

Kanga výborně a Kalabiška luxusně

Reagovat
Zephyr

gg Kanga

Reagovat
Strojmír

Gól

Reagovat
Mimalu

Kalabiška

Reagovat
smazaný uživatel

... ale s jakým přehledem...!

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Nedáš dostaneš.........

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zahustel tečoval?

Reagovat
doshcz

nedáš dostaneš

Reagovat
Selänne

Dvořák si namazal Štětinu...say no more

Reagovat
Greny

Kanga a Kaya jak projel na sanich

Reagovat
ZB 07

Kalabiška

Reagovat
Pablos

Tvl. ale jako to bylo celkem na úrovni ten protiútok Slovácka

Reagovat
KingMaster13

Na úrovni? Takhle s přehledem to bylo na naší ligu až neuvěřitelný. Takhle v suchým triku nedáváme goly ani my

Reagovat
Pablos

nemyslel jsem na úrovni naší ligy v tomhle případě

Reagovat
andrew96

Bodlo

Reagovat
Blasphemer

Pavel Dvořák asistence, rozpusťte to.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Jak je tam vykoupal

Reagovat
Greny

Petrzela a Limba vypsali nejaky premie ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Daníček - Morava může

Reagovat
Dru Zeree

Zdendo odlož prut, práce volá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
db18

Dneska solidní návštěva, tak vzhledem ke hře příště očekávám 8 tisíc.

Reagovat
3M

Tady je svět ještě v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Teď z tý opakovačky je vidět, jak to Zahustel neskutečně nestíhal... Už mi ho není ani líto.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

On se na to hlavně z počátku úplně vysral.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo tak, no

Reagovat
doshcz

Reagovat
Greny

ten Kaya hraje v botaskach nebo co ? vzdyt mu to furt klouze

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
PBLead

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
FCSL

OT: Roger Ted prohraje

Reagovat
JessePinkman

Střet s realitou. Druhá půle už nebyla špatná, měla to bejt aspoň Remíza. Chytnou se na Spartě snad.

Reagovat
Pablos

Chytnou se dva na Spartě a povídají: ,,Střet s realitou. Druhá půle už nebyla špatná, měla to bejt aspoň remíza. " ....nemělo to bejt takhle ?

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela zatím okopaván jak brambory.

Reagovat
KingMaster13

Tak nedivím se, léta Spartu sral tak mu to vrací

Reagovat
Stannis Baratheon

Slovacko pěkně

Ale ty světlejší dresy mně k nim prostě nesedí nějak.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem teda zvyklej, že hrajou v bílé.

Reagovat
Stannis Baratheon

No, myslel jsem to samozřejmě v porovnání s těma modrýma co měli vždy. Ale domýšlet si věci, to bych chtěl po některých diskutujících asi moc....

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo zas řečí v těch previews před ligou o síle Sparty... Skutek utek, nechápu co si někteří uživatelé mysleli, že se tam změnilo za těch pár dní.

Reagovat
Selänne

A ty si jako myslíš, že za měsíc přípravy zvládneš smazat 3 roky letargie?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to právě nemyslím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já psal, že jsou papírově silní. To není to nejdůležitější. Ještě tu mame taktiku, nasazení a štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim no, oproti Slavii a Plzni mi právě ani papírově silný nepřijdou. Jsou tam tak dva hráči co vyčnívají, ale jinak nic moc...Taky mi pořád, už x sezón, přijde, že to není “tým”. A tam nevidím změnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nita, Heča, Vindheim, Lischka, Kaya, Hložek, Karlsson, Chaim, Plavšič,, Sáček, Kanga, Trávník, Hašek, Kozák, Tetteh, Drchal, Kadlec, Pulkrab, dr. Dočkal a ani Štětina nebyl v Dukle za tragéda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadstandartní mi momentálně přijde jen Kanga s Trávníkem, možná Kozák. Talenti tam jsou super, ale ty to táhnout teď nebudou. Taky musim přiznat že Vindheima nemám nasledovanýho.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kozák

Reagovat
db18

Kalabiška > Kozák

Reagovat
ratusek

Kozák zpracování jak v okrese

Reagovat
naheCZ

Ty vole za to nemůžou písknout penaltu

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Andis

Ten Kanga to je píča to se jen tak nevidí. Kličky do dvou hráčů na své polovině a když mu seberou tak za nima vyklusává, ale za 20 mega ročně to je akorát

Reagovat
Greny

a co kontakt to pada a rozhazuje rukama .. ale vse mu piskaji

Reagovat
doshcz

tak když bez něj nejsou stopeři schopný rozehrát, tak to občas pokurví no

Reagovat
exse

Si zkus hrát ty v záloze se Sáčkem a Trávníkem, bys klidně chodil i do pěti hráčů ve vlastním vápně.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Skleepy

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole to je král ten Zahustel

Reagovat
smazaný uživatel

https://imgur.com/a/LMSnIpD

Tak za kolik to bude mít Kuba?

Reagovat
db18

Fantomas

Reagovat
Selänne

Reagovat
naheCZ

Reagovat
aither

Na tohle seru

Reagovat
PBLead

Reagovat
monty25

Ty vole, na Slovácko jsem si měl vsadit...

Reagovat
3M

Ntpč

Reagovat
smazaný uživatel

Daníček

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Daníček dal góla, konec

Reagovat
dinss

Navrátil do repre!

Reagovat
db18

Ale Navrátil hraje dneska skvěle.

Reagovat
ZB 07

Spartaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Že já netipoval jako prvního vyhozeného trenéra Jílka Ale tohle měl být faul...

Reagovat
Posledni Kovboj

tak ahoj no

Reagovat
Greny

Jilek to chce uhrat na Csaplara

Reagovat
Mimalu

Daníííííííííííííček

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohle byl faul, ne?

Reagovat
KingMaster13

Morava může a Praha ne

Reagovat
ratusek

tvl. Příští zápas, no na druhou polovinu dnešního zápasu zbude tak 3000 lidí

Reagovat
Blasphemer

A tohle má podle místních expertů skončit v tabulce nad náma.

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Dyť to napsat musí... Jinak by je Křéťa vyhodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
monty25

"Bojujte za Spartu" po půlhodině hry.

Reagovat
Pablos

za chvíli bude: ,,Jílek ven"

Reagovat
monty25

Reagovat
PlackaSKS

60.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

jako tohle nas ma reprezentovat v Evrope? Zatim se solidne bavim.

Reagovat
r.mrazik

To byl jasný faul tyvoe...

A předtím penalta...

Černá svině

Reagovat
Strojmír

Reagovat
KingMaster13

Nebrečte, hrajete příšerně.

Reagovat
r.mrazik

To sice hrajeme, ale to na tom nic přece nemění

Reagovat
KingMaster13

To neříkám ale tyhle situace se občas stanou každýmu. Plzni taky včera pískli takovou no divnou penaltu ale nebrečeli a bomboli to dokud neotočili. Od vás bych čekal něco podobnýho. Místo toho Slovácko mohlo dát další goly

Reagovat
r.mrazik

A kdyby neotocili, tak prskat nesmí?

Vždyť penalta být měla a faul na sacka byl taky...tak co,že hrajeme sracku

Reagovat
KingMaster13

O to se nehádám.

Reagovat
dinss

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Sáček? To je ten, který je lepší než Souček, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Bojujte za Spartu už v prvním kole

Reagovat
Greny

uz bylo jo ?

Reagovat
naheCZ

Jo jo

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozně klaunskej klub cirkus toaletná

Reagovat
KingMaster13

Zatím má Sparta herní projev horší jak za Zdendy..... to nechápu normálně

Reagovat
Greny

bude uz dneska : Bojujte za Spartu?

Reagovat
ratusek

Už bylo. Za chvíli budou vyhazovat Jílka

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

A já už jsem si letos naivně myslel, že naděje Sparty na titul vydrží dýl než jeden poločas

Reagovat
ratusek

než 30.minut

Reagovat
db18
Reagovat
Blasphemer

Reagovat
doshcz

sem rád že se šetříme na poháry už od začátku sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Brabče jednej!!!

Reagovat
3M

Jílek nebo Pánik?

Reagovat
monty25

Když vidím ten los, tak se taky trochu obávám Standy.

Reagovat
3M

To je v klidu. Nemáme na to platit současně 3 trenéry

Reagovat
monty25

Reagovat
doshcz

Reagovat
db18

Záleží na EL... ale jinak pořád favorizuji Straku... Baník je dost konzervativní na to, aby trenéra vyhodil už teď.

Reagovat
monty25

Marko tenkrát šel už po 1. kole.

Reagovat
Salfovic

Že by Křetínský zvedl rukavici a vyhodil Jílka už o poločase ?

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo jiné vedení. Pod tímto hodným vedením neuvěřitelně dlouho vydržel i Kučera.

Reagovat
havrys99

Skvělá práce Svědíka, hodně nedoceněný trenér.

Reagovat
exse

Reagovat
ratusek

ikdyž tohle je spíš dané zoufalostí Sparty. Ale je pravda, že Slovácko nepřišlo hrát zanďoura

Reagovat
KingMaster13

Připravil je skvěle ale uvidí se co další kola, kde budou favoritem

Reagovat
dinss

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Neon

To bude obrat jak ČR - Nizozemsko 2004

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Hoši, co tu blázníte? Sparta jede zkušeně na Csaplárovu past?

Reagovat
ondrasch77

čekal jsem, kdo to napíše...

Reagovat
dinss

Jak se Štětina kdy mohl dostat do Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Velebnosti, jdu zvracet Poslední šance zítra

Reagovat
oli9

35. minuta 0:2, střely na bránu 0:4, rohy 0:5 držení 57% pro slovácko

Reagovat
pingla

štětina zahodil navrátila 10 metrů a pak to kopl úplně do píči

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě pomůže

Reagovat
Greny

proč nestahl treba Zahustela? nebo nejakyho stredaka?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Karlsson umí kopat centry a když ve předu máte dva vysoké hroťáky, tak to určitě nepotřebujete

Reagovat
doshcz

protože Zahustel má Křéti fotky z vířivky

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nita Parádní gólman.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaya by měl vyměnit obuv. Už si toho všimli i komentátoři.

Reagovat
3M

Kurva to je škody

Reagovat
monty25

Kaya v dnešním zápase: https://youtu.be/58FEfdmxK14?t=55s

Reagovat
Neon

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mimalu

Reagovat
andrew96

Reagovat
Cumel

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ondrasch77

Co blbneš, před startem ligy byl veleben jako stoper č.1

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

To je koncert

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba je tohle všechno jen součástí plánu. O přestávce za stavu 0:2 to převezme Csaplár a Sparta to otočí.

Reagovat
PBLead

přesně, všechno je to tak, jak má být. Teďka hlavně udržet 0:2 do přestávky a pak sklapne Csáplárova past.

Reagovat
3M

Zahustel

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta baví

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně, že tu obranou fázi máme zvládnutou. Ta agresivita, to dostupování! Teď ještě dopilováváme útočnou fázi - nakopávané míče.

Reagovat
Heisenberg

Kaya Za Spartu bobujte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím svým očím, rohové kopy 0:6, Slovácko mohlo vést už 3/4:0. Jestli tahle Sparta získá titul, tak přestanu tomu fotbalu úplně rozumět

Reagovat
Selänne

S obranou na úrovni druhý poloviny tabulky prostě nemůžeš čekat zázraky. A vzhledem k tomu, že se o tomhle bavíme dobrý dva roky, je otázka, co si vlastně Tomáš Rosický myslel.

Reagovat
Selänne

S obranou na úrovni druhý poloviny tabulky prostě nemůžeš čekat zázraky. A vzhledem k tomu, že se o tomhle bavíme dobrý dva roky, je otázka, co si vlastně Tomáš Rosický myslel.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
stas87

To hral Karlsson tak zle alebo ten zúfalec na lavičke netuší a stiahol prvého hráča, ktorý ho napadol?

Reagovat
Mimalu

do hry se vůbec nedostal, ale řekl bych že tam měla Sparta větší adepty na střídání

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
stas87

Karlsson aspoň pošle slušný center a keď tam má Kozaka a Tetteha, tak by z toho niečo mohlo byt. No nič, chcel som si zapnúť druhý polčas ale jebem na to. Jilek potiahne v septembri..

Reagovat
Andis

zúfalec netuší

Reagovat
Selänne

Měl to v píči. Ale úplně.

Na druhou stranu se mu nedivím, protože hrát se Zahustelem prostě není něco, co bys chtěl dobrovolně absolvovat. Aspoň teda ne střízlivej.

Reagovat
stas87

Ale ak nepracoval do defenzívy dobre a nechal Zahustela v problémoch, tak je jeho stiahnutie dobrý krok. Onl ale stále zostava záhadou, prečo Rosický v klube nechá Zahustela. Musí mu teda slušne jebať potom..

Reagovat
Greny

Přes tu stranu Zahustela se moc nehraje... A když tak Zahustela zvládne z jistyho míče udělat roh a míč co letí do autu a má vhazovat Sparta na care hlavičkou posune do autu aby házelo Slovácko

Reagovat
Selänne

To nechápe nikdo. Rosa ho má evidentně rád a je s ním kamarád, proto mu slepě důvěřuje. To ale nemění nic na tom, že se jedná o nejhoršího sparťanskýho hráče od přelomu století. A že jsme těch kreatur tady měli...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, pokud odteď vše vyhrajeme, titul máme pořád ve svých rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
3M

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
netopier

Reagovat
smazaný uživatel

geniální

Reagovat
Posledni Kovboj

Jilek vidi, ze nas Slovacko uprostred hriste neskutecne prehrava, a tak usoudi, ze to proste ukopeme s dvema vezema vepredu. Fajn. Preju hodne stesti.

Reagovat
smazaný uživatel

nechat se přehrávat uprostřed pole Slováckem, to už vyžaduje hodně zkušeného trenéra

Reagovat
Kapřík

Vedle toho ještě stáhnul Trávníka hlouběji do pole, ne?

Reagovat
Posledni Kovboj

nevim, Travnik tam beha jak patnactka na piku, nejaky takticky pokyny ma nejspis uplne v pici

Reagovat
Kapřík

Je zatím trochu zmatenej, no.

Reagovat
Rarášek

Tolik asi k tomu, že Sáček nemá zakončení .

Reagovat
Dru Zeree

Zakončení má, ale gólů dal za kariéru maličko

Reagovat
lichna.

Stále čekám, kdy předvede něco výjimečného..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale už se probrali po gólu na 0:2.

Reagovat
3M

Dnes tzv. vystřízlivění z Jílka

Reagovat
smazaný uživatel

Shrnete mi někdo krátce první půlku? Koukám na afcon.

Reagovat
exse

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

no tvl...

Reagovat
smazaný uživatel

Oba stejní čuráci.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Puskas

Reagovat
Pablos

0:2 ...víc krátce už to nedám

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
C-M@ster

- to je kdyžtak moje shrnutí

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta asi nejhorší poločas, co jsem ji viděl hrát. Obrana k ničemu, záloha není, Kozák ani nevim jestli hraje. Fotbal začali hrát až 5 minut před koncem. Stav naprosto zasloužený. Slovácko statisticky navíc vede na držení balonu, střely na branu, rohové kopy. Dvořák s Navrátilem a Petrželou výborní, navíc je doplňují střelci Kalabiška a Daníček. K tomu zatím jejich obrana nebyla prověřena a "Bojujte za Spartu" jsme slyšeli už po 30.minutách. Zdeněk Ščasný už uklízí prut a Straka už hlídá telefon. Uvidíme, co druha půle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Já koukám na oboje. Sparta šílená, pár šancí si v závěru poločasu vytvořili, ale jinak je Slovácko ve všem lepší a klidně to mohlo být i o víc jak dva góly.

Jinak teda Senegal nic moc, hroznej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Byl vůbec Trávník u míče?

Reagovat
db18

Před druhým gólem prohrál souboj s Dvořákem myslím.

Reagovat
Posledni Kovboj

nastesti ne

Reagovat
Greny

Je videt jak Spartě chybí Frýdek

Reagovat
doshcz

by je aspoň pokopal

Reagovat
Rarášek

A neříkejte mi, že nepotřebujeme levýho beka, to je něco hroznýho. Stejný jako Zahustel prostě.

Reagovat
db18

Hanousek je akorát jeho levonohý klon... to bych tam radši dal Frýdka.

Reagovat
Rarášek

Tak tak, akorát je trochu rychlejší, jinak stejná tragédie .. Prostě někdo musí přijít a Frýdek mu může dělat backup.

Reagovat
KingMaster13

No jako z Petrželi je hrozně nešťastnej, je to na něm vidět

Reagovat
db18

On má akorát dobrou vlastnost, že je rychlý, což mu ale proti Petrželovi je stejně k hovnu, protože ten je rychlejší.

Reagovat
KingMaster13

Jako do ofenzívy by tam z nějakýho jeho centru Kozák mohl dát gol. V zadu to nedává ale

Reagovat
Selänne

Potřebujeme hlavně stopery, který uměj číst hru a v soubojích neuhnou. A ne ty dvě kreatury, kdy jeden vypadá jako Rambo a přitom se chová jako malá čubka, a pak druhej, kterej je desetkrát za poločas na zemi since 2017 a nemá absolutně žádnej odhad na balón. A pravýho beka potřebujeme určitě, protože zatím žádnýho nemáme.

Reagovat
KingMaster13

Dneska teda hoří dost i Hanousek. Povedli se mu asi 2 centry ale jinak špatný

Reagovat
Selänne

Dneska hoří asi každej, no. Hanousek byl dobrý krátkodobý řešení, teď už je ale třeba shánět jeho náhradu.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rarášek

Stopery máme, jen musí Lischka nabrat kondici.

Reagovat
Selänne

Stopery máme, podle toho to taky tak vypadá.

Reagovat
Rarášek

Góly padly po chybě rozehrávajícího záložníka, ne stoperů.

Reagovat
KingMaster13

Jedině ale že se zotaví Panák s Lischkou 100% a naberou formu.

Reagovat
Rarášek

Panák ukončí kariéru, ten už si nezahraje pořádně .. Každopádně Kaya s Lischkou úplně v klidu. Štetina je tragéd, to jo.

Reagovat
KingMaster13

Mě se nelíbí ani ten Kája moc. Je pravda ale, že kdyby mu to dneska neklouzalo tak to není zase tak hrozný

Reagovat
Rarášek

Hodně podkluzoval, ale jinak přitahuje snad všechny balóny, který letějí kolem .. Už jen za první minutu druhýho poločasu tam měl dva odvrácený balóny.

Reagovat
KingMaster13

Jako není to taková tragédie ale jestli tohle stačí na Spartu.... to je otázka

Reagovat
Rarášek

Až k sobě bude mít lepšího kolegu a ne Štetinu .. Lischka vypadal dobře, snad na to naváže až dožene kondici.

Reagovat
Selänne

A můžu se prosím tebe zeptat, co přesně má Sparta v Kayovi?

Reagovat
Rarášek

Po dlouhý době stopera typu Řepky, tolik potřebného.

Reagovat
Selänne

Nemá rozehru, balony odkopává/hlavičkuje úplně na slepo, nemá odhad na balón, pořád podkluzuje a tak dále. Řepku bude připomínat za pár let, až mu vypadne zbytek těch vlasů.

Reagovat
Rarášek

Díky za osvětu, je to tragéd, máš pravdu.

Reagovat
Selänne

Pokud půjde všechno podle plánu a Filip nastoupí na začátku jarní sezony, tak bude bez fotbalu skoro rok a půl. Na tomhle fakt nemůžeš nic stavět.

Reagovat
KingMaster13

Nemůžeš, to je pravda. Věřím ale že co se týče kvality tak by na to měl. Je mi ho líto

Reagovat
pingla

Výkon Navrátila jako z jiné planety, ten borec celou svoji kariéru ve Slovácku jen běhal po pravé lajně a najednou pod Dvořákem skoro MOTM... parádní výkon, Šimko, Hofmann

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím teda jen MOTFH

Reagovat
Posledni Kovboj

"fotbalisti Slovacka meli dve velke sance a daly dva goly"...meli jich asi 5 ty nevidomej kriple, paneboze co komentator, to kokot

Reagovat
oli9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
PBLead

Reagovat
KingMaster13

O2 Sparta TV

Reagovat
Blasphemer

Ty čůráci jsou úplně zaslepený, jakmile jde o Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

spis Slavii..

Reagovat
Blasphemer

...prostě všechny pražský mrdky.

Reagovat
db18

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Sparta strategicky 0:2 po půli

Reagovat
smazaný uživatel

Btw může ještě v létě přestoupit Dvořák do Sparty?

Reagovat
Losinho

Nekoukám a nečetl jsem k tomu jedinej komentář, ale už teď vím, čím se zejtra zabavím v práci

Reagovat
smazaný uživatel

A jak by ses zabavil, kdybys byl Sparťan

Reagovat
Losinho

Čekal bych na trápení Slavie ve Zlíně

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
PlackaSKS

prvních 30 minut to byla stará dobrá sparta, pak se to bohužel trošku zvrhlo ve fotbal kaya, trávník nebo hanousek se zahustelem, ani nevim kdo je horší. každopádně mam trošku strach, že to sparta může klidně obrátit, takže si užiju ten první poločas a na druhej snad ani nebudu koukat. (jo a ta rumunská vlajka je fakt hnusná, bez ní by to byly celkem fajn dresy)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

slovácko dnes hraje parádně...gola ještě přidá Spartu nechá hrát a přihrávat před 16kou a budou chodit do brejků zatím od slovácka paráda

Reagovat
PlackaSKS

to je další věc, slovácko hraje fakt dobře. překvapilo mě

Reagovat
oli9

tak ono nehrálo špatně ani na jaře...jen chyběli výsledky..Svědík

Reagovat
Losinho

Tak když ztráceli, tak často hráli dobrej fotbal (namátkou třeba odveta se Suboticou). Takže progres nula

Reagovat
Luc-Luc

myslel jsem, ze Jilek vydrzi do Vanoc

Reagovat
KingMaster13

Teď je největší otázka jestli to Slovácko zvládne fyzicky. Pokud alespoň do 80. minuty vydrží, tak věřím, že nějakej gol ještě přidají. Na druhou stranu ke konci poločasu už šlapali vodu ale taky to mohlo být tím, že už to chtěli nějak dokopat.

Reagovat
smazaný uživatel

cirkus toaletná

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta má 45 minut na odvrácení ostudy. Momentálně je na 16.místě tabulky.

Reagovat
pingla

Honzo Homolko, nechtělo by to léky doktora Dočkala?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Stannis Baratheon

Čichám čichám Csaplara.

Reagovat
Posledni Kovboj

nejvetsi radost mi zatim udelala reklama na Clavin, sice ji nenavidim, ale aspon prijdu na jiny myslenky

Reagovat
smazaný uživatel

ale taky na pi*u

Reagovat
Greny

Kazdopadne pokud Sparta neotoci , tak musí doufat že má Plechatý klauzuli že proti svému klubu ve vzájemných zápasech nastoupit musi

Reagovat
KingMaster13

Tak teď zahrál docela dobře, aby proti Spartě se zrovna nehecnul

Reagovat
Kang & Kodos

Vypadá to asi tak, jako když máš 14 zdravejch hráčů, novýho trenéra a tři tejdny na přípravu. A pak tě ještě podělá vlastní střed zálohy

Reagovat
smazaný uživatel

pristi rok je to vase urcite, chce to jen novyho trenera a vic hracu a vic dni na pripravu..

Reagovat
smazaný uživatel

takže si to už sedá?

Reagovat
KingMaster13

Zdenda už se hlásí o práci

Reagovat
Greny

OT : tak zkurvit finále Wimbledonu TB v pátem setu

Reagovat
Mimalu

Reagovat
ZB 07

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

neco jako najezdy v hokeji

Reagovat
Puskas

Bylo to prodané.

Reagovat
ZB 07

Nezaložíme novou diskuzi? Na mobilu se mi to už nechce načíst

Reagovat
3M

Snad přijde Plavšič ať se ještě zasmějeme

Reagovat
db18

Plavšič? škoda že ne na WB

Reagovat
PBLead

Zahu už je venku.

Reagovat
KingMaster13

Takhle se Letná neraduje ani po golu

Reagovat
Mimalu

Zahustela ne

Reagovat
Rarášek

Jílek .

Reagovat
stas87

Plavsic spasitel.

Reagovat
ondrasch77

Nerad to píšu, ale potřebuju 1

Reagovat
PBLead

Tyvole, v čem tam běhaj, zas podklouznutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Idealní doba si vsadit že rozhodčí daruje Spartě penaltu jinak Slovácko hezky

Reagovat
exse

Nole

Reagovat
smazaný uživatel

Plavsic uz tam sazi ty svoje rohlicky do vapna

Reagovat
PBLead

tak zrovna teďka to byl dobrý centr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

no jestli reaguješ na ten další přetažený na nikoho za 2 minuty... tak jo, si to zaslouží

Reagovat
oli9

že ta kunda nedávala karty kangovi

Reagovat
Ross Geller

Piče Roger Federer prohrál. Moc jsem mu to přál, ať ještě naposledy vyhraje Wimbledon. Měl 2 mečboly při vlastním podání a zadrbal to....

Reagovat
mistr129

Federer prohraje a ještě mě připraví o takovýhle koncert

Reagovat
Miguel19

Fanta v pici, tikety v pici...to je v pici

Reagovat
Ross Geller

Teď už spraví radost jen kkt v piči.

Reagovat
KingMaster13

Pokud máš do čeho píchnout

Reagovat
smazaný uživatel

Ale za tu odvahu vsadit si po těch posledních letech na Spartu

Reagovat
KingMaster13

Tak většinou po prvním kole měli ještě 100% bilanci

Reagovat
stas87

Plavsic mal dva centre po prichode na ihrisko. Prvy posle do urovne kolien, druhy posle meter nad Hlozka...

Reagovat
smazaný uživatel

pan fotbalista

Reagovat
DieFohlenBMG

Fedex takhle to dojebat

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pepe1911

škoda těch dvou matchballu za stavu 8:7, dobrá hra

Reagovat
3M

Hanousek je taky tragéd tragédů

Reagovat
ZB 07

Petržela je parádní posila

Reagovat
KingMaster13

Tyhle velký zápasy umí

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Bude luxusní. Na nás už to prostě nebylo, ale ve Slovácku bude ještě alespoň rok hvězda.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Greny

Spartani karty dostávat nebudou?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
nani92

už trpia dosť

Reagovat
KingMaster13

Sezona 2019/2020

Bojujte za Spartu..... done

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych si aby tento stav vydržel, už jen kvůli rozhovoru Jílka na konci.

Reagovat
KingMaster13

Mysli na lidi na Karlíně.... nepotřebují další povodeň

Reagovat
Kaspar

spartani ve srackach, ale stejne si zarvat jude slavie

Reagovat
KingMaster13

Spíš mi je líto Rosy Prosil je ať to nedělají a hned v prvním kole to takhle rozjedou

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to řvou aby naštvali Rosu aspol.

Reagovat
KingMaster13

Což nechápu proč když je to jejich legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli jim tohle udělá dobře…

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jude Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Kotel si žádost na vyvarování se "Jude Slavie" asi nevzal moc k srdci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vsude Slavie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Když ne bojujte za Spartu, tak začni řvát jude slavie...

Reagovat
doshcz

Trmal

Reagovat
doshcz

Trmal

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Plavšič

Reagovat
stas87

Hanousek u toho fakt nepremysla, Kaya hlavickuje uplne naslepo, je mu jedno kam lopta dopadne. To je strasne, ked musis mat v zostave takych hracov. A korunuje to Stetina, ako sa ten clovek moze vobec zivit futbalom..

Reagovat
Ross Geller

Tu Spartu v posledních letech ať trénuje kdokoliv, ať tam hraje kdokoliv, ať je sportovní ředitel kdokoliv, tak pořád hraje hovno a prohrává. Jedinej koho ještě nevyměnili je majitel (Křetínský).

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta urcitě ne, souhlas.

Reagovat
KingMaster13

Mi přišlo že skočil

Reagovat
salm0n

VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Simulace venku.

Reagovat
havrys99

Tetteh

Reagovat
3M

Reagovat
monty25

Tetteh

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh

Reagovat
Salfovic

Skok Plavšičmo.

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ross Geller

Tetteh lempl všech lemplů

Reagovat
doshcz

Tettehůůů

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tetteh

Reagovat
lampas

Kunda černá.

Reagovat
naheCZ

Tetteh

Reagovat
Dr. Admess

Tetteh A tohle se živí fotbalem. Nonsens.

Reagovat
smazaný uživatel

Sadílek Tetteh

Reagovat
Whitemedia

Jude Slavie, černá svině.. fanoušci do toho šlapou hned od prvního kola

Reagovat
mistr129

Však to je to hlavní, na podporu svých hráčů sere pes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ony ty transparenty ohledně Salviniho, Kosova atp. ukazuje, kde maj ty hovada svoje priority

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mimalu

Tetteh

Reagovat
Luc-Luc

tvl Sadilek Tetteh blby a blbejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ti komentátoři by si mohli nastudovat že video nesmí nařídit volnej přímej kop..,

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle případě může.

Reagovat
ratusek

Sadílek jako bůh a Tetteh potvrzuje, že je naprosto průměrnej utočník ne-li podprůměrnej. A prej lepší než Bony

Reagovat
Ross Geller

1. Bůh se píše s velkým B.

2. Neber Boží jméno nadarmo.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Salfovic

Bůh se píše s velkým M

Reagovat
smazaný uživatel

Manitou?

Reagovat
Posledni Kovboj

buh vidi, jaka ses pica

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidi, jinak uz by jednal a dal mu rozum.

Reagovat
PBLead

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Homolka, ježiš to je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Gól……to není.

Reagovat
Ross Geller

To snad nemyslíš vážně, takhle hanit Božího syna.

Reagovat
mistr129

2. Neber Boží jméno nadarmo

Reagovat
PBLead

Reagovat
Ross Geller

Tohle není nadarmo.

Reagovat
doshcz

škoda tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta se zvedá

Reagovat
smazaný uživatel

Homolka jak už se radoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

jak ten člověk může komentovat zápasy Sparty a Slavie je záhadou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Rarášek

Podruhé.

Sáček, že nemá zakončení .

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik to je?

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Rarášek

A jak to spolu souvisí?

Reagovat
smazaný uživatel

Nijak prosimte.

Reagovat
Rarášek

Správná odpověď, kvalita zakončení přeci nemusí nutně znamenat vstřelený gól.

Reagovat
Losinho

Dlouhodobě by teda měla

Reagovat
PBLead

Reagovat
Rarášek

Gól je přece souhra plno věcí, kvalita zakončení je jen jeden z aspektů.

Reagovat
Losinho

Ok

Reagovat
Rarášek

No a ne snad? Příjde ti, že vstřelení gólu je jen o kvalitě zakončení?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Dobře no, Sáček nemá všechno kromě zakončení, lepší?

Reagovat
C-M@ster

V kolonce "Snažil se dát gól" už má 2 čárečky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
lichna.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgar Davids

II

Reagovat
andrew96

Ty jo, tak že by první výhra Slovácka na Spartě v historii?

Reagovat
C-M@ster

Ještě zbývá dost času a Sparta je schopná minimálně 2 dát

Reagovat
Ross Geller

Ne není.

Reagovat
andrew96

Je to nadějné. Pak by Slovácko převzalo hype od Bohemky.

Reagovat
smazaný uživatel

jistě

Reagovat
KingMaster13

Senegal

Reagovat
stas87

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Nadržený šimpanz

Mistrovství Afriky má prostě vyhrát pořádně černej tým, stejně jako Asii žlutej,nepřál jsem Tunisku a nepřeju to ani Alžírsku

Reagovat
ZB 07

Strašnej fotbal

Reagovat
KingMaster13

Nekoukal jsem ale výsledek mě potěšil, po vypadnutí Kamerunu jim hodně přeju

Reagovat
KingMaster13

Sry boys, špatná diskuze

Reagovat
PBLead

A ven! Tady se biggrinuje Sparta a její hráči.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Na Vasiljeva jsem zvědav pár let zpet se o něm mluvilo v MSFL prý je dost rychlej a šikovnej tak uvidime

Reagovat
Frank Lampard 8

Navrc paráda mohl by se vrátit domů do Olomouce

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, jak může někdo s nickem Feank Lampard fandit Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Fandí Tottenhamu a má rád Lamparda.

Reagovat
Frank Lampard 8

Protože nick mám z roku 2008 a časy se mění...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Ale Franka mám furt rád, trenérské křeslo v Chelsea mu přeji.

Reagovat
Rarášek

Já už se lekl, že jde do hry Vácha .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

též

Reagovat
andrew96

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se křižovala ta malá srbská krysa.

Reagovat
C-M@ster

Mě by zajímalo, kolik by hrálo béčko Sparty proti Áčku

Reagovat
Blasphemer

Kotal by si Jílka namazal na chleba.

Reagovat
C-M@ster

Já myslím, že v současné době určitě. Však teď smázli Arsenal

Reagovat
db18

Nemá Arsenal to lepší z juniorky na turné v USA, protože tam hráči áčka nechtěli?

Reagovat
Blasphemer

Tak i ty největší hovna z juniorky Arsenalu by podle mě měli v klidu juniorku kohokoliv z ČR.

Reagovat
Kang & Kodos

A předtim dostali 0:4 od věhlasnýho Ružomberoku

Reagovat
C-M@ster

Pch, to se ještě sehrávali.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťan dostal žlutou

Reagovat
PhilipS

Proč furt kupou ty jantaři dlouhý balony na Plavšiče?

Reagovat
Whitemedia

sranda musí bejt

Reagovat
Blasphemer

To je naprosto geniální taktickej prvek.

Reagovat
smazaný uživatel

Má vysoký ego.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
doshcz

celej život hrajou fotbal a neuměj se ani pořádně obout

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh je jak Bony s kopačkama naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Bony je ted uplne k nicemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je i Pelé že.

Reagovat
Luc-Luc

Hrebik

Reagovat
Blasphemer

Nejvíc je, že v tomhle zápase vypadá Dvořák daleko líp než Tetteh s Kozákem dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kuchta

Reagovat
3M

Pískej konec!

Reagovat
Kaspar

Kvasnica uz musel vystrikat celou redakci, si zitra Jilka vychutna

Reagovat
smazaný uživatel

Zato Vacek… Ten tam ty svoje dieselové motory asi neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Černá svině ti fakt neznaj dno

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Sáček nemá zakončení

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zjistili jsme že má kličku. Dvě, takže podruhé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Chcípní, píčo.

Reagovat
Kapřík

to nebylo hezké

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

klaunskej klub

Reagovat
Kuchta

Sáček lepší Součka, to je po dnešku bez debaty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Vy jste nechápavý, nebo navedený?

Reagovat
Kuchta

Ne, jenom ty si sereš v diskuzích do huby

Reagovat
Rarášek

Dobře, děkuji za podnětnou diskuzi, máš pravdu.

Reagovat
KingMaster13

To víš Luftjarada na tebe poštval své válečníky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Ako prisla Sparta na toho Graiciara? Ved ten neurobil nic dobre, kazdu jednu akciu posral a tie jeho centre na stehno, to by clovek blil.

Reagovat
doshcz

potřebovali sme někoho za GolGola

Reagovat
REPLIKATOR

Sadílek

Reagovat
smazaný uživatel

Kango

Reagovat
monty25

Sakra, to měli dát.

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 by bylo senzační.

Reagovat
Luc-Luc

tvl to jsou kopyta

Reagovat
naheCZ

Kalabiška Sadílek

Reagovat
Dru Zeree

Sadílek je dobrý zoufalec, ještě že přišel Petržela

Reagovat
ZB 07

Tohle nedat

Reagovat
smazaný uživatel

Kalabiška výbornej

Reagovat
iHawX

Obrana Sparty dneska ani nemusí do sprch. Kalabiška je už vykoupal dost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mimalu

Sadílek dneska

Reagovat
ratusek

Sadílek dneska muž Slovácka

Reagovat
mayday

Sparta klasici. Příprava pohodička, jsme jeden tým, videjka, pičoviny, a pak ostuda hned v prvním kole

Ten kádr je jednoduše mizernej.

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kádr je možná mizernej, ale pořád o 3 třídy lepší než ten Slovácka. Problém je v motivaci, tréningu, managementu týmu áčka a tak pořád dokola....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NataženýTříslo

Ale YouTube channel měli hezkej...

Reagovat
pingla

takové bago na konci zápasu

Reagovat
Kuchta

Sorry, ale Sparta je prostě nejkomičtější tým na světě

Reagovat
smazaný uživatel

P.S. Kuchta je tvuj oblibenec?

Reagovat
PlackaSKS

on je kuchta!

Reagovat
Kuchta

Reagovat
Kang & Kodos

Už od doby, kdy Kuchtovi bylo 7

Reagovat
mistr129

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
Kang & Kodos

Čekal jsem Pana Au

Reagovat
Posledni Kovboj

reznika poslouchaj jen hipsteri

Reagovat
Kang & Kodos

Luštěla je mainstream

Reagovat
ratusek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

To že je ve Spartě pořád Štětina v základu, Plavšič branej za platnýho útočnýho hráče a Zahustel s Hanouskem taky v základu.. to je krásný a doufám že to tak zůstane.

Reagovat
stas87

Sparta posledna aktualne. No ktovie kedy sa toho zasa dozijem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

vytisknu si to a normálně nechám zarámovat

Reagovat
Blasphemer

Příští kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Slovacko

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle by tabulka mohla klidně skončit.

Reagovat
Selänne

Hele, nešla by ta liga resetovat?

Reagovat
KingMaster13

Hmmmm tak tohle je pro Spartu solidní průser Což o to výsledek ale ta hra, to pod Zdendou se mi to zdálo lepší a to je co říct. Jako takhle abych se jen nesmál Jílkovi tak vzpomeňte si na Trpišovu premiéru v Jihlavě a výbuch Pak se nám tu všichni smáli s totálním fotbalem

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tam ta hra vypadala lépe

Reagovat
KingMaster13

To rozhodně, alespoň tam přišel nějakej tlak ale průšvih to byl

Reagovat
Frank Lampard 8

Slovácko titul

Reagovat
smazaný uživatel

Nový trenér, noví hráči, ale Sparta pořád stejná ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Jílek rozhovor docela v pohodě

Reagovat
PlackaSKS

to se zlepší časem

Reagovat
KingMaster13

Tak zatím mu neteče tolik do bot

Reagovat
REPLIKATOR

Trojský kůň.

Reagovat
ondrasch77

Ani bych neřekl..., nervozní jak prvňák, chudák vůbec nevěděl, co s rukama

Reagovat
lichna.

On spíš asi narážel na to jeho neunaseni po prohrách. Což teď nebylo.

Reagovat
ondrasch77

Pak mi to došlo, ale tiskovka to jistí, pokud ho neprohnali nějakým kurzem sebereflexe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

My jsme Sparta Jdem si pro titul !!!! Hokej, fotbal, nám je to jedno !!! My jsme Sparta !!!

Reagovat
dondinho

Srát nějaký body furt... důležitý je, že se Křéťovi s trenérem dobře diskutuje o fotbale...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude těžký zápas. Na Zlín pod Trpišem neumíme, navíc první kolo, bez černoušků v obraně. Tak snad to zvládnem

Reagovat
Venny

Jenže Zlín pod Csaplárem bude hrát úplně jinak než Zlín vloni. Csaplárův hurá fotbal nám sedí

Reagovat
Coutinho10

lehky to nebude no...v hlave mam porad ten jarni zapas, takze se musime poucit

Reagovat
ttopi

Pro Spartu to není ideální začátek. Ale těžko z toho něco vyvozovat. Každé angažmá nemůže začít výhrou. A hra může být ovlivněná tím, že Jílek chce po hráčích něco jiného, než minulí trenéři a tak asi chvíli potrvá, než všichni pochopí, co mají dělat

Reagovat
Greny

Reagovat
Greny

Proč vlastně chce Sparta toho Nora skoro za 40 když má Frydka, Sacks, koupili Krejčího, snad možná i Mandjeck jim patří taky ne? Kdyby to investovali raději jinam... Podle mě Jílkovou angažmá bude průser a budou rádi vzpomínat na Itala a Zdendy

Reagovat
Greny

Jinak co zkusit dnes handicap na Slavii a Francii U19 proti našim?

Reagovat
Coutinho10

tak jo...jdeme na to nehraje Král ani Yusuf, ale jinak dobrá v rámci možností

Sestava: Kolář – Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil – Souček – Olayinka, Hušbauer, Traoré, Zmrhal – van Buren

Reagovat
Coutinho10

sakra ani Masopust

Reagovat
monty25

Král Třetí nula ve Fantasy

Reagovat
monty25

Vlastně čtvrtá, protože Bucha a Budínský mají oba nulu.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Coutinho10

tomu jsem se naštěstí vyhnul, ale že nebude hrát Maso jsem nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám, že Zlín dá gól, tvoji dostanou kartu a Trpiš je vystřídá Ve fantě vedeš o jeden bod a mě už nikdo nehraje (Hlavně, že Budínský je kapitán )

Reagovat
Coutinho10

j nemít už nikoho, tak bych to měl v klidu...takhle se musim obávat o obranu, aby tam nebyly nějaký karty nebo obdržený goly ...toho Masopusta jsem podělal...byl tak drahej a on nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

šak on i ten Beauguel nebyl úplně levný za tu nulu

Reagovat
Coutinho10

tam jsem odhadl dobře, že bude hrát Krmenčík, ale bohužel ty šance spálil ...ale zase mimo jsem byl u Wágnera no

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

To se dá, moje obrana má -1 bod

Reagovat
Greny

Sorry ale co jsem viděl v superpoháru tak ty křídla jsou otřesný...to tam měl snad raději postavit Ševčíka

Reagovat
doshcz

tak jedno křídlo je Zmrhal že jo takže..

Reagovat
Coutinho10

ten by konečně taky mohl dát nějaký gol

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Škoda že má Yusuf kondiční manko

Reagovat
Coutinho10

Mickovi možná věřim víc, ale Yusuf určitě nějaký minuty pak dostane, tak uvidíme

Reagovat
Greny

Ti kokoti z tipsportu nemají vypsaného Husbauera nebo sú slepej?

Reagovat
Coutinho10

neni tam no já přemejšlel na Mickem, ale doufal jsem v trochu větší kurz, ikdyž 3,00 neni špatný....jinak Hušbyho možná daj pak na livko

Reagovat
Greny

Za 3.00 na to kašlu on ho stejně vystřídá, nebo se zrani.. To možná počkám až tam pošle Yusufa

Reagovat
Coutinho10

ikdyž Yusuf zatim taky neni úplně golovej

Reagovat
Greny

Už je tam Husbauera za 4

Reagovat
Coutinho10

j, to je zajímavější varianta, ale asi na ty střelce v tomto zápase kašlu

Reagovat
Greny

Potřebuju někoho ke Kjartansonovi dnes se toho hraje tak málo že zkouším vše mozne a nemozne

Reagovat
Coutinho10

j já myslel jako solo právě ...proto se mi do toho nechce, ale jestli k němu někoho máš, tak to klidně zkus nakombinovat

Reagovat
Hokaido

Jak může mít manko? Vždyť je už asi 4 měsíce zdravej...

Reagovat
exse

Hmm, to nevypadá vůbec špatně. Pro Zlín teda. Mohli byste napodobit Spartičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekal jsem Traorého a Olayinku teda.

Reagovat
Coutinho10

Olayinka neni až takový překvapení, ale Traore celkem jo...ten Král vypadal skoro jistě, že bude hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, s křídel teda nejsem moc nadšený. Ale uvidíme, třeba překvapí, já bych tam ale radši viděl Ševčíka.

Každopádně to dáme i s těmihle křídly. Pepa Hušbauer Z lavičky pak můžou jít do hry Júsuf nebo Baluta, což může zápas hodně oživit.

Tak jo, ať je to za tři body, ale nemusíme je úplně potupit, ať jsou v tabulce před Spartou.

Reagovat
Nuno čomes

Co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

To je příšerná sestava.

Reagovat
naheCZ

To teda, takže z toho bude nakonec úplně hladká výhra

Reagovat
Coutinho10

tak to občas bejvá no

Reagovat
Coutinho10

ne všichni jsou ready no....musíme hrát s tim, co je k dispozici, ale jako i tak by si měli poradit

Reagovat
pytlerLFC

Těšil jsem se na Krále, Balutu a hlavně Yusufa, tak snad aspoň z lavičky budou

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

pro doplnění...tady náhradníci: Kovář, Holeš, Zelený, Baluta, Ševčík, Yusuf, Král

Reagovat
smazaný uživatel

pro doplnění: Dostál - Bartošák, Hlinka, Buchta, Matejov - Džafič, Jiráček, Podio, Čanturišvili - Fantiš, Poznar

(Rakovan - Bačo, Nečas, Hnaníček, Cedidla, Janetzký, Mašek)

Reagovat
Coutinho10

a je to komplet

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín sází na nezkušenost našich stoperů a nasazuje dva hroty. Budem mít, co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašně útočná sestava Jsem docela zvědavý jak moc se ti vaši beci budou vytahovat dopředu

Reagovat
John Obi Mikel

Tak. Budeme muset využít přesilovku ve středu hřiště a ubránit naopak ty dva hroty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nezkušenost našich stoperů

Reagovat
smazaný uživatel

Nesehranost je lepší slovo, souhlasím

Reagovat
Hokaido

To je strašně nekreativni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vy jste včera vsadili na techniky a taky to moc nevyšlo. Doufám ve světlou chvilku Hušbauera.

Reagovat
Coutinho10

Jarda to tam lupne do šíby a bude vymalováno

Reagovat
John Obi Mikel

Dva černoušci Takže výhra.

Reagovat
Greny

OT : Wout van Aert

Reagovat
djiros

Celých posledních 40 km

Reagovat
KoryVCF

nemáte stream na Slavii prosím ??

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Greny

YouTube jak včera a a předevčírem

Reagovat
PhilipS

co kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli uhraje první krásný výsledek Slavia, jejíž trenér má taktiku dobrou jen napůl, se Zlínem, když ho teď trénuje ten, jehož jméno nesmíme vyslovit, tak to bude na menší oslavu.

Reagovat
Greny

Jo a Stanciu nehraje proč? Jako aspoň na lávce byt mohl... A případně dostat pulhodku předkola se přeci jen blizi

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Asi ho chtej zkusit až doma.

Reagovat
Coutinho10

jeste neni kondicne pripraveny, ale taky bych ho rad videl uz dnes

Reagovat
Losinho

Předkolo hrajeme jedno a do toho je nějak měsíc ne?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pokáč a Trávník v Tiki-Taka

Tema: Stanciu

Reagovat
Coutinho10

to se tesim...i Vizek je zaruka kvality

Reagovat
Losinho

Sestava hrozná, takže 3:0 vyhrajeme

Reagovat
Greny

Kolář

Reagovat
Coutinho10

no uz to zacina...twl

Reagovat
smazaný uživatel

Fantiš

Reagovat
dave30

Tak kamarád Sparťan mi říkal, že je zatím v klidu. Říkal: "Máme stejně bodů jako Slavia a na první místo jenom 3 body. Kdy naposledy se nám to stalo."

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hovorka tam

Reagovat
doshcz

Kolář Fantiš Kolář

Reagovat
Greny

To nebyl faul?

Reagovat
mistr129

Reagovat
Whitemedia

sice ofsajd, ale útočníci už se nám zastřelují a jednou to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Že to takhle nefungovalo Moratovi?

Reagovat
Whitemedia

komu?

Reagovat
smazaný uživatel

V Chelsea takovej ten válející se Španěl

Reagovat
Coutinho10

zatim dela Zlin dost problemu...chtelo by je to trochu zmrazit nejakym golem

Reagovat
Blasphemer

Zmrhal, Hovorka, Buren, Olayinka... to nemůžou vyhrát ty vole.

Reagovat
doshcz

Reagovat
C-M@ster

Cejtím ve vzduchu kiks Koláře při rozehrávce... Zlín agresivně napadá

Reagovat
Losinho

Nová sezóna a pořád koukáme na pičuse v bráně a centrujícího Zmrhala. Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pičus nás podržel možná nejvíc ze všech hráčů na hřišti.

Reagovat
JeséRodriguez

Dneska můžete zatím "pičusovi" docela děkovat

Reagovat
smazaný uživatel

prosim slavisty: proc nehraje tecl, skoda, stanciu, masopust a ngade. diky za odpoved, regostroval jsem se jen abych se zeptal.

Reagovat
doshcz

ty jsi ale zvedavec

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl, Skoda zraneni, Stanciu a Ngadeu odpocivaji

Reagovat
smazaný uživatel

a reprezentant masopsut?

Reagovat
Coutinho10

drobny zdravotni problemy

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorka nevyhraje hlavu

Reagovat
db18

Reagovat
exse

Zlín zatím docela zklamání, takhle slabé Seshity by měli přehrávat. Kromě těch šancí na začátku máj problém dát si 3 přihrávky.

Reagovat
PhilipS

Tyhle soudy po ani ne třiceti minutách jsou kouzelný

Reagovat
exse

Proto tam je to slovo zatím.

Reagovat
PhilipS

to bylo na to "takhle slabé Seshity"

Reagovat
exse

Jo tak to byl závěr no, ta sestava je prostě kurevsky slabá.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? vždyť už mohli mít tři góly

Reagovat
naheCZ

Hovorka je děsnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, co dělá Souček na kraji hriště Tam obehrává naši obranu a ještě přihrává před bráný

Reagovat
KingMaster13

vidí, že Zmrhal stojí za hovno tak to tam posílá sám

Reagovat
Coutinho10

Zmrhal to je skoda...dobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

On tvoří

Reagovat
smazaný uživatel

Kúdela zatím nejlepší od nás.

Reagovat
PhilipS

Tak snad si Souček "součkovku" pro tuhle sezónu vybral

Reagovat
monty25

Souček pěkně namazal

Reagovat
Coutinho10

tyvole fuuuuj Suku

Reagovat
KingMaster13

Kúdela pičo!!!

Reagovat
Whitemedia

Fantiš pičo

Reagovat
Frank Lampard 8

Souček Fantiš Kúdela

Reagovat
Coutinho10

Kudela famozne

Reagovat
doshcz

Souček 15mil v eurech

Reagovat
Stannis Baratheon

A jako co? Jedna chyba na tom něco mění? Navíc přesní ví, jak probudit svůj tým.

Reagovat
JeséRodriguez

dal vzpomenout na legendárního LV69

Reagovat
doshcz

Reagovat
Greny

Slavia zatím může být ráda že to je bez gólu... Souček takovej namaz

Reagovat
Venny

Kudela fantastickej

Reagovat
db18

Píčo, Suk, Kolář, Fantiš

Reagovat
smazaný uživatel

Fantiš nedá gól asi nikdy

Reagovat
naheCZ

Si myslím, že stačilo...už by mohli začít hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

to by se Sáčkovi nestalo

Reagovat
mistr129
Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka úplné k ničemu, Hovorka nejistý

Reagovat
oli9

tak Hovorka je totální průměrák ligy.... ten tak do liberce..ale ne k někomu kdo chce hrát v evropě poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ještě nějaký stoper přijde, Kúdela a Hovorka jsou v pohodě na ligu, ale do Evropy ne no.

Reagovat
KingMaster13

Tohle tempo Zlín nevydrží. Druhej poločas budou tahat nohy

Reagovat
KingMaster13

To si dělá prdel ne? To bylo fakt vevnitř?

Reagovat
Whitemedia

ano

Reagovat
KingMaster13

To je šmejd, nejdřív když jsem to viděl tak jsem si říkal, že to nemohlo být ani náhodou a ono fakt na milimetry jo

Reagovat
monty25

Já jsem si nejdřív taky říkal, že to bylo venku.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

taky mi to z realu prislo, ze byl venku, ale nakonec ne no

Reagovat
KingMaster13

Zmrd, taky ho nemohl někdo šťouchnout

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si poprvní říkal, že to nemohlo být ve vápně

Reagovat
dave30

jo

Reagovat
monty25

Dostál byl venku, ale míč asi ještě o chlup na čáře.

Reagovat
Whitemedia

obří chlup

Reagovat
monty25

No, docela se u toho prohnul...

Reagovat
KingMaster13

měl to o kozy docela

Reagovat
Whitemedia

no a na kozách ten obří chlup

Reagovat
KingMaster13

spíš o kozy čínské ženy To byly centimetry

Reagovat
Greny

V suchým triku

Reagovat
KingMaster13

TO právě, že moc ne. Měl to docela o kozy

Reagovat
oli9

ale ta návštěva kéž by se takhle chodilo na ligu pořád

Reagovat
Whitemedia

co zkouší sešívky, Dostál zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim nevim

Reagovat
db18

navíc tohle neni situace na posouzení videem.

Reagovat
monty25

VAR je využíván k řešení incidentů/rozhodnutí, které mají ZÁSADNÍ vliv na průběh nebo výsledek utkání:

- dosažení branky

- nařízení/nenařízení PK

- přímé udělení ČK (nikoliv v případech 2. ŽK)

- nesprávná identifikace hráče

Tohle by se nedalo zanést pod přímé udělení ČK?

Reagovat
db18

Maximálně přezkoumat, ale bylo to podle mne jen na žlutou, kdyby to bylo venku. (když ho chytí ve vápně a vyletí s tim ven, tak je taky jen žlutá) a na bránu to nešlo, ne?

Reagovat
mistr129

Zmrhal dvě šance a pokaždý nakouří gólmana

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zmrhal ach jo. To je hroznej wooder.

Reagovat
naheCZ

Zmrhal

Reagovat
Coutinho10

ty vole Zmrhal strili jako slepej

Reagovat
Coutinho10

ale jinak Van Buren skvele z autu

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinku poslat hostovat do Ostravy tvl

Reagovat
iHawX

tam by seděl, ten má tak max na bohemku

Reagovat
KingMaster13

Princ Vystřídejte ho, ten musí hrát akorát proti Genku a podobným soupeřům

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrhala nechat, ale Olayinka musi ven.

Reagovat
KingMaster13

Olayinka taky patří na levou stranu, na té pravé mu to logicky nejde takže prohodit je a za Zmrhala Masopusta.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Masopust toho z tribuny odehraje určitě dost. Ty vole, fandite Slavii, tak si aspoň zjistěte, kdo je v nominaci a kdo chybí..

Reagovat
KingMaster13

Tak ho uprosit ať jde hrát, to je šílenost ty křídla.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Baluta na plac. Ze Zmrhala a Olayinky mě bolí oči.

Reagovat
Losinho

Výkon příšernej, ale obrana Zlína zrovna pevná není, klidně to urvat můžeme. Tak snad bude v kabině céres.

Reagovat
smazaný uživatel

Frýďa ani na lavičce, dotáhněte konečně toho Hnida, ať se může přesunout domů..

Reagovat
smazaný uživatel

Zraněnej.

Reagovat
Whitemedia

Poznar bojovník, ten to tam odjezdil po prdeli

Reagovat
pingla

Hovorka z něj musí být na prášky čekám, že ho někdo po šedesáté minutě sestřelí, jinak jim aspoň jednoho dá

Reagovat
Greny

OT: na ČT sport : Francie - Česko euro 19

Reagovat
smazaný uživatel

No zatím to drhne, Zlín mírně lepší. Věřím, že to ale zvládnem vyhrát ve druhé půli. Souček udělal obrovskou minelu, ale Kúdela to zachránil úžasně. Každopádně Sáček včera nic takového neudělal. Kolář dobrý, zato vepředu moc nejsou vidět. Možná by to chtělo oživit střídáním.

Reagovat
dave30

Je něco Ševčíkovi? Z mého pohledu momentálně nejfotbalovější hráč Slavie a sedí. Ale trenér to samozřejmě vidí jinak (nebo má jiné záměry).

Reagovat
smazaný uživatel

Už tam jde.

Reagovat
KingMaster13

No co k tomu napsat. Zlín na nás vletěl, na nás je vidět, že bychom potřebovali ještě tak 14 dní na kvalitní přípravu a dozotavení se. A hlavně dle mě Jindra udělal trochu botu s tou sestavou. Měl hrát Yusuf a pak ho nahradit Mick. Já vím, že nemá fyzičku ale tak 60 minut by tam snad odběhal. Zmrhal je taky dost omyl a Olayinka je na druhý straně úplně utavenej No co, Zlín to tempo nevydrží, takže pokud si nenecháme dát gol po začátku poločasu tak minimálně bod uhrajeme, na výhru jestli to bude stačit, to netuším. Uvidíme

Reagovat
Greny

Kde bereš ten optimismus že to Zlín nevydrží? Mě přijde že zatím to jsou oni kteří jsou dříve u balónu a že spíš vy jste dost zatavení

Reagovat
KingMaster13

Je to na ně dost vysoký to tempo. Krásně tím naší hru zatím rozbíjí ale tohle napadání jim nemůže vydržet. Divil bych se kdyby na tom byl nějaký tým fyzicky lépe než my. Vždyť proti nám odpadla i Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

Je to první zápas a některé hráče ještě máte unavené Fakt mě baví, jak Zlín přehrává Slavii fyzičkou

Reagovat
KingMaster13

Zatím

Reagovat
KingMaster13

Nakonec jsme vás na tu fyzičku utavili

Reagovat
Greny

Jo ale odpadla v normální sezóně... Podle mě budete mít letos na podzim velkej problem a příští rok ještě větší... Trpisova hra je hodně založena na fyzické hře a nejsem si jist zda jste měli dost času na odpočinek a zároveň na nabrání kondice

Reagovat
KingMaster13

Únava se projeví ale dle mě až tak ve 2. půlce podzimu. Dnes jsme tou fyzičkou díky bohu ten Zlín udolali

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka dolů, Baluta do hry. Traoré dolů, Král do hry.

Reagovat
KingMaster13

Baluta, potřebujeme tam kreativitu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole, co je to za střídání...

Reagovat
mistr129

Do zítra si to tam přihrávejte

Reagovat
Stannis Baratheon

Slavia pro LM potřebuje útočníka, co je schopný tohle zakončovat z první, ne jako kopyto MvB. Ten na to prostě nemá.

Reagovat
KingMaster13

Neříkám, že Tecl je nějaký super útočník ale on by tohle zakončit dokázal. Buren je na střídání dobrej

Reagovat
Zephyr

Yusuf nebo Baluta co nejdřív na plac. A ideálně omezit to množství doteků na vlastní půlce, pač jinak nahrávají do karet tomu zlínskému presu. Někdo to musí umět rozumně převzít na půlce, otočit se rychleji než za 5 vteřin, a poslat to kolmo vpřed.

Zlín zatím Kdyby měli aspoň jednoho obstojného zakončovatele, tak mají vystaráno na zbytek ligy.

Reagovat
doshcz

Sparta všechny centry do prvního hráče. Slavie všechny za bránu. Liga ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Pískej něco Zelinko

Reagovat
Mass

Olayinku vystřídal dobře, ještě toho Zmrhala, co to tam teď předvedl

Reagovat
smazaný uživatel

Teď byl faulován

Reagovat
Mass

Sfauoval se sám

Reagovat
Losinho

Zelinka je ale hroznej zoufalec, na obě strany píská úplně všechno.

Reagovat
Losinho

Tyč

Reagovat
Mass

Twl ten Zelinka je taky dobrej alibista. Odpíská špatně roh, ale než by to přiznal, tak tam radši pískne útočnej faul ...

Reagovat
smazaný uživatel

Buren dneska jedno autove vhazovani, jinak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

zákrok bohů

Reagovat
Losinho

Yusuf pojď

Reagovat
KingMaster13

Yes Mick byl hroznej

Reagovat
Coutinho10

Traore velka skoda...pojd Yusuf..predved se

Reagovat
KingMaster13

To nic nebylo

Reagovat
doshcz

Reagovat
Losinho

Kdybys radši hrál Coufale

Reagovat
KingMaster13

Mohl dát gol a místo toho tam lehne. Za tohle bych dával normálně pokuty

Reagovat
Riviera Kid

Na první pohled bych řekl, že jasná. Ještě že to video máme.

Reagovat
PhilipS

Otázka času, kdy dá Slávka gól. Stejně jako minulou sezónu. Začátky slabší pak postupně sílí a ke konci dominuje

Reagovat
Losinho

Skvělá výhoda Zelinko

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zelinka

Reagovat
mistr129

Jakej ofsajd kurva?

Reagovat
Fernando_Torres

Klasika, jak mne tohle chovani dnesnich fotbalistu sere, Coufal uz byl pred nim, kdyby si tam pro to nesel tak okate, tak to nemohlo skoncit jinak nez tak, ze by ho Bartosak nakonec opravdu fauloval, nebo by se ocitl sam pred golmanem...

Reagovat
KingMaster13

Bartošák by ho zkopnul, protože tam to nemohl řešit jinak. Místo toho Coufal šel na zem sám

Reagovat
mistr129

U rozehrávky Zmrhal a Hušbauer. To je pro obranu úplná záhada, kdo to kopne

Reagovat
fantomas

Reagovat
monty25

Nová sezona plná pastí

Reagovat
doshcz

Reagovat
doshcz

Zelinka dneska nedostal noty tak radši píská všecko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pepaaaaa

Reagovat
naheCZ

Goooooooool

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

joooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Coutinho10

Joooo Huuuuuušbaaaaaaaaaaa

Reagovat
monty25

Yusuf dobrá asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Bahrajnec asistence

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hušby@@@

Reagovat
Losinho

Josefinho nebyla tam ruka?

Reagovat
naheCZ

Ne

Reagovat
KingMaster13

U těla, tohle bych nechal bejt

Reagovat
Greny

Tak dle nových pravidel pokud byla tak gól neměl platit proto se ptám níž... I když já to rozklíčovat nedokazal

Reagovat
KingMaster13

Já měl za to, že když je u těla tak je to ok. Ono bude chvíli trvat než si na to zvyknu. Jinak podle mě asi ruka ale bylo to fakt hodně blbě vidět i přes video

Reagovat
Coutinho10

Yusuf genialni asistence

Reagovat
Mass

Yusuf má dobře uhaluzenou asistenci

Reagovat
KingMaster13

za 5 minut udělal víc jak Buren

Reagovat
Mass

Buren taky jednou dobře nahrával rukou , bohužel na na Jardu

Reagovat
KingMaster13

To je pravda no.

Reagovat
Whitemedia

Csapi nestřídá?

Reagovat
Whitemedia

lol, sleduji to docela poctivě a i tak jsem nepostřehl dvě změny

Reagovat
Greny

Byla to ruka nebo ne?

Reagovat
dave30

Já ji neviděl, ale pokud by byla, tak podle nových pravidel by ji musel písknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem rameno

Reagovat
Greny

Já právě z těch záběrů vůbec nevím..

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mass

Já sem si první pohled myslel, že ho to trefilo do ksichtu.

Reagovat
Coutinho10

podle me to schytal do bricha nebo na prsa, takze urcite ne

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Yusuf bude dobrej.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tohle už je šílený.

Reagovat
doshcz

to teda

Reagovat
mistr129

Počkat, bude jen agentem 007 jakožto vedlejší postavou v tom novém filmu, nebo se v těch dalších stane hlavní postavou?

Reagovat
doshcz

tak 007 je vždy hlavní postava ne? nejsem expert teda ale řekl bych že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Její postava bude mít coby Bondova náhrada za úkol přivést agenta ve výslužbě zpátky do práce na nové misi. Jamese Bonda pak opět ztvární Daniel Craig, který zazářil v posledních čtyřech dílech ságy.

Reagovat
doshcz

tak to zní ještě okay

Reagovat
Mass

Asi někdo viděl Captain Marvel a řekl si, že to je tak super, že by to mohli použít i v Bondovi.

Reagovat
mistr129

Tak v příštím filmu bude ještě předpokládám hlavní postavou Bond (Craig), který jen nebude 007, tím bude právě ona. V dalším už bude hrát Bonda někdo jiný a nepředpokládám, že by se žena jmenovala James Bond

Reagovat
doshcz

bude gender neutral

Reagovat
mistr129

To jedině

Reagovat
Kaspar

nestaci ze zkurvili krotitele duchu, musi se srat dal vsude, bych se ani nedivil kdyby Pepper pokracovala jako ironman vlastne ona nemuze, protoze neni cerna

Reagovat
smazaný uživatel

Je to úlet, ale naštěstí z toho neplyne, že by ho měla nahradit. Možná si spíš dělají příležitost ke vzniku nové série.

Reagovat
Mass

Vyšlo to v dailymailu, to je takovej ještě sračkovější blesk.

Reagovat
smazaný uživatel

No to ne, to je parodie

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak Casino Royale 1967

Reagovat
C-M@ster

"iDnes" přitom zpráva stará pár dní... stejně jako tmavá Ariel

Reagovat
doshcz

tak tmavá Ariel to je snad ještě horší

Reagovat
Mass

No už vidim jak zdejším uživatelům eurofotbalu trhá žíly to, že pohádkovou bytost hraje černoška. Co bude příště, babu Jagu bude hrát muž? Počkat!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už bylo, no

Reagovat
C-M@ster

Tak v obličeji ji podobna je

Reagovat
Mass

Jak vypadá mořská panna?

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
andrew96

Náhodou zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Yusufe...to byla jeste horsi strela jak od Zmrhala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych počítal i ty diváky na kopci.

Reagovat
monty25

Král Ještě mi mohl zachránit Fantasy

Reagovat
Losinho

Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář sice něco chytil, ale výkopem už třikrát daroval míč soupeři na naší půlce

Reagovat
Losinho

Tyhle přízemní odkopy, to je slast.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mě baví, jak se furt o Kolářovi mluví, jak má dobrou kopaci techniku. Ale dělá mu problémy odkopnout míč do prdele

Reagovat
Mass

stačilo by na to parkoviště, co tam maj místo tribuny

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Jako on tu kopací techniku dobrou má, ale nezvládá takovýhle triviální věci

Reagovat
smazaný uživatel

On přihrávky na krátko má většinou přesný. na dálku se mu to někdy podaří suprově, někdy hůř a někdy to kopne wtf po zemi. Zase ale dneska zachytal, což hodně lidí třeba říká, že nechytí nic navíc, tak dnes v tomhle super.

Reagovat
KingMaster13

Dneska se mi líbil

Reagovat
Losinho

Chytil co musel, to měl jako pustit tu střelu skoro z brankový čáry, nebo tu pomalou dorážku?

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl pustit nic a spnlil to.

Reagovat
Losinho

Aha, ok. Tak snad se naučí vykopávat aspoň na půlku a bude to bezchybný teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

snad půjde do prdele aspoň on

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mašek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zmrhal mě neskutečně mrdá.

Reagovat
Losinho

Zmrhal

Reagovat
naheCZ

Zmrhal

Reagovat
Coutinho10

Zmrhy ho neda

Reagovat
Coutinho10

Yes, je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z dnešního zápasu jsme si vzali několik poznatků a úkolu na příště.

Koláře naučit vykopávat, Hovorku hlavičkovat, Zmrhala a Yusufa střílet, Van Burena nabíhat a Olayinku hrát fotbal.

Reagovat
KingMaster13

Je to tam.

Reagovat
PavlíčeQ

Ale ve fantasy jsem tě porazil - dle předpokladu

Reagovat
KingMaster13

Nepovedlo se no, to první kolo je na sestavy zrádný a dojel jsem na to. Ty jsi vsadil vysloveně na Jablonec a vyplatilo se No což, musím dále bojovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Jinak Csaplár nám zase nechal body Tak teď zase obrat Plzeň a Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

No, nechal Spíš to bylo o jedné náhodné teči

Reagovat
smazaný uživatel

No, měli jsme tam tolik hráčů, že to náhoda nebyla

Reagovat
Losinho

Plus tyčka a Zmrhal mohl mít hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele