Eredivisie - souhrn 16. kola

12.01.2021, 20:43, aktualizováno 14.01.2021, 23:07
Komentáře a souhrny
Feyenoord si poradil se Zwolle a bodově se dotáhl na Vitesse které zvítězilo nad Utrechtem. Možnost posunu do čela tabulky odmítl PSV Eindhoven, jenž podlehl Alkmaaru. A tak stále tabulce vévodí Ajax, který díky zázračnému střídání Huntelaara nakonec udolal Twente. Tři body oslavily také Heracles, Venlo nebo Sparta Rotterdam. Heerenveen doma trochu nečekaně zakopl s Waalwijkem. Groningen dokázal v poslední desetiminutovce otočit duel v Tilburgu...

Willem II - FC Groningen 2:3

14.01.2021 21:00

Góly: 60. Ché Nunnely, 79. Vangelis Pavlidis - 50. Mo El Hankouri, 84. Ko Itakura, 90+3. Mo El Hankouri

První poločas závěrečného zápasu 16. kola mezi Groningenem a Willemem II v žádném případě nenasvědčoval tomu, že by v něm padlo hned pět branek. Po nevýrazném úvodním dějství byla k vidění strhující podívaná, kterou nakonec lépe zvládli hosté z Groningenu, jelikož vsítili rozdílovou trefu ve třetí nastavené minutě. Celek z Tilburgu prohrál gólem v samém závěru i v předchozím střetnutí ve Venlu (1:2) a je stále až sedmnáctý s devíti body.

Hrdinou hostujícího týmu se stal Mo El Hankouri, neboť vsítil úvodní branku a pak sám uzavřel gólový účet tohoto čtvrtečního střetnutí. Hosté po dvou minulých duelech bez výhry konečně zabrali a v tabulce se posunuli na solidní šestou pozici se třiceti body. Úvodní větší možnost se zrodila přesně v polovině první půle, nicméně nadějný projektil Larsena přeci jen proletěl o decimetry nad horní tyčkou.

Pět minut před přestávkou byl poprvé vidět El Hankouri, ale jeho dělovku směřující do pravé šibenice brilantně odvrátil na rohový kop gólman Brondeel. Krátce po změně stran se dokázal prosadit právě El Hankouri. Třiadvacetiletý záložník obdržel přihrávku do volného prostoru od Suslova a pak z deseti metrů nekompromisně propálil Brondeela. Neuběhlo však ani dalších deset minut a domácí výběr dokázal vyrovnat.

Ché Nunnely převzal skvostnou kolmici na levou stranu od Sağlama a pak překonal brankáře Padta přízemní střelou mezi nohy. Za další čtyři minuty domácí rozvlnili síť podruhé, jenže branka Wriedta nakonec nebyla uznána kvůli těsnému ofsajdu po zásahu VAR. Domácí výběr přeci jen otevřel gólový účet zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem, kdy po pasu z levého křídla hlavičkoval Vangelis Pavlidis.

Ten mířil do stojícího Wessela Dammersa a od něho se míč odrazil do branky. Hosté se vrátili do hry o tříbodový zisk v 84. minutě. Po rohovém kopu z pravé strany se propracoval k odraženému míči japonský záložník Ko Itakura a zblízka zavěsil pod břevno - 2:2. Willem následně skóroval potřetí, ovšem ani tento gól neplatil kvůli předchozímu ofsajdu Wriedta. Groningen rozhodl o svém úspěchu z rychlého brejku. Da Cruz předvedl únik z poloviny hřiště a pak předložil balón před prázdnou branku El Hankourimu, jenž zblízka neminul.

Více informací k zápasu

FC Twente - AFC Ajax 1:3

14.01.2021 20:00

Góly: 84. Julio Pleguezuelo - 7. Sébastien Haller, 90. Klaas-Jan Huntelaar, 90+1. Klaas-Jan Huntelaar

Ajax málem neporazil Twente ani podruhé v této sezóně. Až do posledních chvil utkání byl stav mezi oběma celky nerozhodný, než se v 89. minutě na hrací plochu dostal z lavičky Klaas-Jan Huntelaar, který je mimochodem údajně na odchodu do německého Schalke, pár okamžiků na to skóroval hned dvakrát a zařídil svému týmu udržení se ve vedení Eredivisie.

Hosté neměli dobré vzpomínky na předchozí měření sil, které se konalo zkraje prosince. Tehdy klub z Enschede senzačně urval v Amsterdamu všechny body. Svěřenci trenéra Erika ten Haga měli teď nakročeno dobře k potvrzení role favorita, svůj premiérový gól v novém dresu vsítila čerstvá posila Sébastien Haller. Jenže soupeř srovnal díky Juliovi Pleguezuelovi.

K této skutečnosti přitom došlo jen šest minut před koncem, a tak de Godenzonen měli už jen málo času na navrácení vedení na svou stranu. Závěrečný tah ten Haga se ovšem ukázal jako velmi správný. Bývalý nizozemský reprezentant, jenž za Oranje nasázel úctyhodných čtyřicet dva gólů, se ukázal jako tou nejlepší volbou. Připomněl se, že opomíjený je možná neprávem.

Pouze třikrát se letos Huntelaar ocitl v rámci Eredivisie v základní jedenáctce, v ostatních případech vždy vstupoval na hřiště v roli náhradníka. Tentokráte ovšem prožil jedno z nejlepších střídání ve svém životě. V 90. minutě po Klaassenově centru zužitkoval následné sklepnutí míče od Hallera, o minutu později využil z vyložené pozice Labyadova uvolnění.

Pochválit mimochodem kromě Huntelaara musíme taktéž jeho spoluhráče Hallera, který teprve nedávno posílil mužstvo z londýnského West Hamu. Hned ve svém druhém zápase se dokázal zapsat na střeleckou listinu, to když v 7. minutě hlavou nasměroval balón k tyčce po pasu z pravé strany od Antonyho, a navrch přidal rozhodující asistenci u Huntelaarovy trefy.

Výběr kouče Rona Janse jednoznačně potvrdil, že jeho pohybování se na předních pozicích průběžného pořadí nevzniklo jen vinou náhodných okolností. Opět se nizozemského giganta nezalekl, třeba už v závěru prvního dějství mohl zareagovat na Hallerův přesný zásah Danilo, nakonec však až v 84. minutě rozvlnil síť z dorážky dobře postavený Julio Pleguezuelo.

Vytáhnout se proti svému bývalému klubu chtěl především český útočník Václav Černý, který se nikdy napevno v áčku Ajaxu neprosadil, a tak přes Utrecht našel angažmá v Twente, kde zaznamenal již šest ligových branek. Jenže poté, co v 5. minutě vystřelil, si přivodil zranění, musel být stažen z placu, a tenhle pro něj pikantní mač tak pro něj skončil smutně velmi brzy.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - RKC Waalwijk 1:1

14.01.2021 18:45

Góly: 7. Henk Veerman - 56. Richard van der Venne

Heerenveen pokračuje ve svém trápení nejvyšší nizozemskou soutěži a tentokráte si neporadil s podceňovaným Waalwijkem, se kterým získal pouze bod za nerozhodný výsledek 1:1. Momentálně nevyhrál na ligové scéně devětkrát za sebou a přímý postup do evropských pohárů se mu stále více vzdaluje, v tabulce mu patří devátá pozice s jednadvaceti body. RKC přerušilo svou sérii čtyř prohraných duelu za sebou a je patnácté se třinácti body.

Heerenveen přitom vstoupil do tohoto střetnutí naprosto fantasticky a hned svou první větší příležitost ze 7. minuty přetavil ve vedoucí gól. Po odvráceném centru z pravého křídla vybojoval míč Joey Veerman a nakonec tvrdě vypálil z hranice šestnáctky. Jeho dělovku vyrazil gólman Lamprou do strany, stejný hráč se opět dostal k balónu a pak ho zpětně předložil Henku Veermanovi, jenž z hranice brankového území skóroval elegantní patičkou.

Rozhodčí Van den Kerkhof ještě konzultoval celou situaci s VAR, ale branku nakonec uznal. Henk Veerman mohl přidat svůj druhý gól po necelých dvaceti odehraných minutách, ale tentokráte v jasné pozici selhal a pozorného Lamproua nepřekonal přízemní střelou směřující doprostřed branky. Pak se až do konce úvodního dějství nic zásadního nestalo, outsider tohoto čtvrtečního zápasu z ničeho nic vyrovnal v 56. minutě.

Na levém křídle odvedl skvělou práci Lutonda a jeho zpětná nahrávka propadla do volného prostoru až k Richardovi van der Vennemu, jenž z první z dvanácti metrů nekompromisně zamířil k levé konstrukci. Domácí si mohli vzít zpět své ztracené vedení přesně v polovině druhého poločasu, avšak střídající Nygren neseřídil svá mířidla přesně a z pokutového území protivníka mířil těsně vedle pravé tyče.

Naopak v samém závěru tohoto utkání chtěl Waalwijk otočit vývoj, ale když brankář Mulder skvěle zneškodnil nepříjemnou ránu právě střídajícího Damaşcana, tak se výsledek již nezměnil. Heerenveen se v následujícím kole pokusí konečně uspět, a to na půdě Venla, Waalwijk přivítá konkurenční Willem.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - PEC Zwolle 1:0

13.01.2021 21:00

Góly: 64. Luis Sinisterra

Feyenoord potvrdil dobrou formu z poslední doby i proti Zwolle, ovšem na hubeném vítězství 1:0 se nyní pořádně nadřel. Jediný gól středečního zápasu vsítil po necelých dvaceti odehraných minutách druhého dějství Kolumbijec Luis Fernando Sinisterra, rotterdamský celek se díky této trefě posunul na druhou pozici nizozemské nejvyšší soutěže s pětatřiceti body o skóre před třetí Arnhem.

PEC se za svůj výkon v žádném případě nemusí stydět, nicméně poprvé od poloviny prosince uplynulého roku prohrálo a v tabulce se nachází na dvanácté příčce se sedmnácti body. První nebezpečnější možnost tohoto zápasu se urodila po deseti odehraných minutách, kdy ze střední distance napřáhl Fer, ale jeho povedená rána přeci jen minula pravou tyč o několik centimetrů.

Přesně po pětadvaceti minutách hry se v obrovské možnosti zjevil mladý útočník Pratto, jenomže ani on nemířil mezi tři tyče a balón poslal o kousek vedle pravé konstrukce. Hosté mohli z ničeho udeřit v samém závěru úvodního dějství, jelikož přízemní bombu z dvanácti metrů vyprodukoval Nakajama, avšak na famózního brankáře Marsmana si nepřišel. Domácí pokračovali v aktivitě také po změně stran.

V 54. minutě se musel vytáhnout brankář Zetterer, neboť brilantně zneškodnil nepříjemnou ránu Sinisterry, o necelých deset minut později znovu čaroval a razantní hlavičku Pratta parádně odvrátil na rohový kop. Po další akci však přeci jen kapituloval. K odraženému míči se totiž dostal Sinisterra a z patnácti metrů vypálil. Jeho tvrdá přízemní rána zapadla přímo do pravého spodního rohu a Zetterer se tentokráte natahoval marně.

Feyenoord v následujícím průběhu nikam nespěchal a s přehledem si hlídal těsný náskok, pojistit ho mohl zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem. Z hranice pokutového území zkusil štěstí Toornstra a jeho skákavá střela o kousek minula pravou tyč. Na svěřence trenéra Dicka Advocaata čeká v neděli pikantní bitva s vedoucím Ajaxem, Zwolle se pokusí vyzrát na velkého konkurenta ze Sittardu.

Více informací k zápasu

ADO Den Haag - VVV Venlo 1:4

13.01.2021 20:00

Góly: 65. Samy Bourard - 6. Georgios Giakoumakis (pen.), 58. Georgios Giakoumakis, 68. Georgios Giakoumakis, 86. Georgios Giakoumakis (pen.)

VVV se v této sezóně může spolehnout na střelecké schopnosti řeckého kanonýra Georgiose Giakoumakise, který naposledy rozhodl o úspěchu svého výběru nad Willemem (2:1) hned dvěma brankami a tentokráte sestřelil ADO dalšími čtyřmi góly. V tabulce střelců si proto upevnil vedoucí příčku se šestnácti trefami a vytvořil si dostatečný pětibrankový odstup. Domácí naopak nenavázali na předchozí úspěch s Waalwijkem (1:0).

Svěřenci trenéra Hanse de Koninga se tak díky druhému vítězství v řadě udrželi na čtrnáctém místě s patnácti body a právě před svým středečním konkurentem disponují pětibodovým náskokem. Hosté se prozatím udrželi na šestnácté barážové pozici s deseti body. První zajímavější moment se zrodil po necelých pěti odehraných minutách, kdy vracející se Pinas evidentně podrazil zakončujícího Machacha.

Na penaltový puntík si následně postavil míč právě Giakoumakis a s přehledem zakončil do pravého spodního rohu. Stejný hráč mohl navýšit vedení svého výběru krátce po odehrané čtvrthodině, ale jeho bombu z deseti metrů dokázal zneškodnit připravený gólman Koopmans. Ve zbývajícím průběhu úvodního dějství se již nic zajímavého nepřihodilo, šestadvacetiletý Giakoumakis měl podruhé přesnou mušku v 58. minutě.

Na pravém křídle odvedl skvělou práci Post a odcentroval do předbrankového prostoru, kde šestadvacetiletý řecký reprezentant překonal Koopmanse prudkou hlavičkou z pěti metrů. Domácí vykřesali naději na bodový zisk o sedm minut později, neboť se po technické střele z hranice šestnáctky a zákroku brankáře Kirschbauma dostal k dorážce Samy Bourard a z bezprostřední blízkosti snadno rozvlnil síť.

Neuběhlo ani dalších sedm minut a Giakoumakis zkompletoval svůj hattrick. Po přihrávce do volného prostoru od Roemere sice nezakončil úplně nejlépe, ale balón s velkým štěstím přeci jen doputoval za brankovou čáru - 1:3. Stejný hráč uzavřel gólový účet tohoto střetnutí v 86. minutě. Philipp totiž velmi neobratně poslal k zemi Roemerea a nařízenou penaltu proměnil Giakoumakis pohotovou střelou k levé konstrukci.

Více informací k zápasu

Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam 0:1

13.01.2021 20:00

Góly: 57. Lennart Thy

Fortuna přišla o svou sérii pěti zápasů bez porážky. Před tímto duelem disponovala velmi slušnou formou, z možných patnácti bodů vytěžila hned třináct, jenže tentokráte nevstřelila jedinou branku a musela se před svým protivníkem sklonit. Sparta si naopak napravila svou reputaci po nevydařeném derby s Feyenoordem, a to zásluhou jediné branky Lennarta Thyho.

Tohle utkání potvrdilo papírové předpoklady a nabídlo velmi vyrovnané měření sil. Byť hosté byli střelecky rozhodně aktivnější a drželi o něco více míč na svých kopačkách, na hrací ploše zásadně nedominovali. Vyložených šancí si oba celky tolik nevytvořily, ve finále rozhodovaly o výsledku jen maličkosti. A úspěšnější koncovka hrála ve prospěch rotterdamského výběru.

Poprvé se hostující gólman Okoye musel mít na pozoru v 5. minutě, jeho připravenost vyzkoušel Rota, svou pravačkou ale se skóre směrem kupředu nepohnul. Domácí brankář van Osch si připsal na své konto první zákrok až ve 37. minutě, v tomhle případě si musel poradit se zakončením Thyho. A těsně před pauzou zasahoval i vůči dost solidní příležitosti Duarteho.

Rozhodující moment tohoto střetnutí přišel na řadu v 57. minutě. Duarte poslal míč na hranici šestnáctky, odtud ho přeposlal Engels do vyložené pozice Thyovi, který z blízkosti pohotově zacílil. Mužstvo ze Sittardu si vytvořilo největší možnost na vyrovnání v 65. minutě, Lisandro Semedo ovšem nevyzrál na Okoyeho, jenž neinkasoval ani v dalších pasážích druhého dějství.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - AZ Alkmaar 1:3

13.01.2021 18:45

Góly: 59. Philipp Max - 31. Teun Koopmeiners (pen.), 39. Teun Koopmeiners, 90. Calvin Stengs

V očekávaném souboji mezi PSV a Alkmaarem se nakonec radoval hostující celek, který po dvou předchozích remízách tentokráte zvítězil v Eindhovenu nad silným PSV v poměru 3:1. Jeho hrdinou se stal kapitán Teun Koopmeiners, který dva góly dal a na jeden navíc přihrál. AZ se v tabulce stále nachází na páté pozici s jednatřiceti body, domácí výběr klesl na čtvrtou příčku se čtyřiatřiceti body.

Svěřenci trenéra Rogera Schmidta prohráli v této ligové sezóně teprve podruhé a zřejmě se na nich podepsal velmi náročný program, neboť v neděli sehráli nesmírně náročný souboj s Ajaxem (2:2). Hosté se naopak po delší době vzchopili a o svém úspěchu rozhodli hlavně v prvním poločase hned dvěma góly. Za vedoucím Ajaxem stále zaostávají o bodů osm, PSV ztratilo kontakt a na amsterdamského giganta ztrácí čtyři body.

Středeční duel začal opatrněji a v úvodní půlhodině se příliš zajímavých momentů neurodilo. Poté se Alkmaar dostal z ničeho nic do vedení. Calvin Stengs vymyslel parádní kolmici za obranu pro Boadua a brankář Mvogo byl v souboji příliš pozdě, hostujícího útočníka tak evidentně podrazil. Rozhodčí Gözübüyük neváhal s nařízením pokutového kopu ani vteřinu a míč si následně postavil na penaltový puntík právě Koopmeiners.

Ten prokázal pevné nervy a nechytatelně zamířil doprostřed branky do protipohybu brankáře Mvoga. Neuběhlo ani dalších devět minut a hosté vedli dokonce o dvě branky. Přesnou mušku měl znovu Koopmeiners, jenž se po rohovém kopu Karlssona z pravé strany zjevil u bližší konstrukce a naprosto neuvěřitelným obloučkem přehodil marně se natahujícího Mvoga, o této trefě se určitě bude mluvit ještě hodně dlouho.

Domácí po změně stran přidali a snížit se jim povedlo po necelé hodině hry. K přímému volnému kopu z dvaceti metrů se postavil Philipp Max a svůj technický pokus náramně usměrnil k bližší tyči, brankář Bizot se stačil pouze ohlédnout. Asi pětadvacet minut před závěrečným hvizdem chtěl zkompletovat svůj hattrick Koopmeiners, avšak jeho standardní situaci ze střední vzdálenosti fantasticky zneškodnil Mvogo.

S přibývajícím časem začalo hrát PSV na obrovské riziko a v poslední minutě základní hrací doby inkasovalo potřetí. Stengs si navedl míč blíže do středu a z dvanácti metrů nebezpečně vystřelil, jeho přízemní projektil smolně srazil za záda bezmocného Mvoga bránící Teze. Eindhovenský klub v příštím kole zavítá do Rotterdamu a pokusí se vyzrát na rozjetou Spartu, Alkmaar se střetne s podceňovaným Den Haagem.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - FC Emmen 4:0

12.01.2021 21:00

Góly: 26. Sinan Bakiş, 44. Sinan Bakiş, 64. Sinan Bakiş, 87. Rai Vloet

Domácí Heracles potvrdil úlohu jasného favorita proti trápícímu se Emmenu a hlavně díky hattricku Sinana Bakişe zvítězil hladce po výsledku 4:0. Alespoň částečně tak napravil předchozí zaváhání s Willemem a znovu se oddálil sestupovým příčkám, momentálně se nachází na jedenáctém místě s osmnácti body. Hosté jsou beznadějně poslední s pouhými pěti body a na první ligovou výhru této sezóny neustále čekají.

Emmen tedy celkově nezvítězil šestnáctkrát za sebou, a jestli se chce ještě zachránit, tak ve druhé polovině musí výrazně přidat. Úvodních pětadvacet minut nic zajímavějšího nepřineslo, poté z ničeho nic udeřil Bakiş. Ten se po rohovém kopu z levé strany a následném skvělém zákroku brankáře Telgenkampa dostal k odraženému míči a poté ho z bezprostřední blízkosti nasměroval k pravé konstrukci.

Ve 35. minutě se zjevil v další nadějné možnosti Van der Water, jenomže jeho ránu z osmnácti metrů odvrátil do bezpečí hostující brankář. Bakiş navýšil náskok svého celku těsně před poločasovou přestávkou. Tentokráte si ukázkově narazil balón s Van der Waterem, následně všem uprchl po pravé straně a pak zakončil z hranice šestnáctky, jeho nezištný projektil zapadl k bližší tyči kolem marně se natahujícího Telgenkampa.

Šestadvacetiletý útočník s tureckými kořeny zkompletoval svůj hattrick za pouhých osmatřicet minut necelých dvacet minut po změně stran. Chytrý oblouček do volného prostoru vymyslel Rai Vloet a našel právě aktivního Bakişe, jenž ze středu pokutového území zamířil do levého spodního rohu.

Ve zbývajícím průběhu byl na trávníku nejvíce vidět Vloet. V 75. minutě se ještě prosadit nedokázal, neboť proti jeho dělovce z dvaceti metrů fantasticky zasáhl Telgenkamp. Za dalších dvanáct minut již však uzavřel gólový účet tohoto střetnutí, když se po nahrávce od střídajícího Fadigy trefil po zemi k protější konstrukci. Heracles se příště utká s Utrechtem, Emmen se pokusí konečně probudit proti favorizovanému Vitesse.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - FC Utrecht 1:0

12.01.2021 18:45

Góly: 26. Danilho Doekhi

Vitesse zvládlo i svůj druhý zápas v novém roce a tentokráte přehrálo konkurenční Utrecht nejtěsnějším poměrem 1:0. Hosté se znovu trápili v ofenzívě, a i když vystřelili mezi tři tyče vícekrát než jejich protivník, tak skórovat nedokázali. Utrecht zůstává v tabulce na desáté pozici s osmnácti body a pohárové příčky se mu stále více vzdalují, jelikož v posledních dvanácti ligových duelech dokázal zvítězit pouze jednou.

Naopak SBV pokračuje ve vynikajících výkonech a nyní se posunulo už na druhé místo s pětatřiceti body jen o skóre za vedoucí Ajax, před třetí PSV se prozatím vyhouplo o bod. Úvodní desetiminutovka toho příliš zajímavého nepřinesla, pak se z ničeho nic prosadil domácí celek. K odraženému míči se propracoval Darfalou a po zemi usměrnil balón do levého spodního rohu, ovšem jeho trefa nakonec naplatila vinou předchozího ofsajdu.

Domácí tento moment v žádném případě nepoložil a ve 26. minutě přeci jen vsítil jediný gól tohoto zápasu. Na pravou stranu pokutového území obdržel míč Dasa a zpětnou nahrávkou vyzval ke skórování rozběhnutého Danilha Doekhiho jenž z osmi metrů usměrnil balón přímo k levé tyči mimo dosah bezmocného brankáře Oelschlägela. Vitesse hrálo do tohoto okamžiku přeci jen opatrněji a ve zbývajícím průběhu první půle se už nic zásadního nestalo.

Obrázek hry se příliš neměnil ani po změně stran, celek z Arnhemu mohl navýšit svůj náskok přesně po odehrané hodině. Tannane parádně zpracoval těžkou přihrávku a následně vypálil ze střední vzdálenosti. Jeho nebezpečný projektil letěl přímo pod břevno, ale s naprosto famózním zákrokem se vytáhl Oelschlägel a míč odvrátil na rohový kop.

V následujících minutách se Utrecht jen marně snažil dobývat obranu protivníka a gólmana Pasveera ani jednou výrazněji neohrozil. V příštím kole bude mít co napravovat proti Heraclesu, svěřenci trenéra Thomase Letsche zavítají na stadion beznadějně posledního Emmenu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AFC Ajax16122257:1338
2.Feyenoord Rotterdam16105132:1235
3.SBV Vitesse16112327:1235
4.PSV Eindhoven16104236:1634
5.AZ Alkmaar1687139:2431
6.FC Groningen1693423:1930
7.FC Twente1683531:2227
8.Sparta Rotterdam1663725:2521
9.SC Heerenveen1656524:2521
10.FC Utrecht1639420:2418
11.Heracles Almelo1653819:2618
12.PEC Zwolle1638517:2417
13.Fortuna Sittard1644823:3416
14.VVV Venlo1643926:4415
15.RKC Waalwijk1634914:2813
16.ADO Den Haag16241015:3910
17.Willem II16231119:359
18.FC Emmen16051116:415

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (25)

Přidat komentář
AjaxFans

Bedankt Az

Reagovat
smazaný uživatel

potom link na AJAX ale nieco čo aj pôjde :) Ďakujem

Reagovat
AjaxFans
Reagovat
Freedo

Černý odstoupil v sedmý minutě kvůli zranění. A to se už psalo, jak se tam chytil. Snad to nebude na dlouho.

Reagovat
Salfovic

Prostě skleněnka.

Reagovat
AjaxFans

Díky Huntříku Jsi bouchač

Reagovat
Rudnevs

Ale mohli by ste ho pustiť na pol roka ešte

Reagovat
AjaxFans

Ptal jsem se Holanďanů a prý je to fáma

Reagovat
Rudnevs

No neviem.. Erik Ten Hag údajne povedal v rozhovore pred zápasom, že vie o záujme, ale že nemôže povedať nič konkrétnejšie, len to, že on osobne by si ho rád v tíme nechal. Uvidíme, ako to dopadne, ale neznie to zas až ako úplná fáma.

Reagovat
brainbug

Fáma to není. Ještě není nic rozhodnute ale už se o tom píše.... viz https://www.nu.nl/voetbal/6102056/huntelaar-overweegt-transfer-naar-schalke-04-het-is-een-moeilijke-keuze.html (pro ty co rozumí holandsky)

Reagovat
AjaxFans

Píše, píše,ale v článku nic není,že tam jde

Reagovat
Rudnevs

Tak jasne, oficiálne ešte nie je nič a ešte je to v štádiu rozhodovania, ale myslím, že od fámy to má ďaleko.

Reagovat
AjaxFans

Jen jsem napsal,co jsem dostal za odpověď

Reagovat
Rudnevs

Heej veď jasne Ja len že sa to medzičasom vykryštalizovalo v niečo viac...

Reagovat
Studni

pustit kam?

Reagovat
Rudnevs

Do Schalke

Reagovat
Studni

měl by na to ještě v německý lize?

Reagovat
Rudnevs

Ťažko povedať, samozrejme netreba čakať zázraky, ale myslím, že by teoreticky vedel splňať to, čo od neho Schalke potrebuje a tým pádom dopomôcť k záchrane.

Reagovat
Salfovic

Dobrej zápis: 89´ střídán, 90´ první gól, 91´ druhej gól

Reagovat
dave30

Ten zápas mohl skončit tak 4:10. Do té doby než přišel Honzík to bylo v koncovce příšerné.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráč je zraněn. Takto můžeme místo Eura hrát vole kuželky.

Reagovat
Reggie

Co má za zranění Černý?

Reagovat
JacoBee

Snad nějaká prkotina, ale zatím jsem nic nenašel

Reagovat
Reggie

snad, konečně se rozjel, to by mě dost nasralo.

Reagovat
AC Sparta Praha good

kanonýr Huntelaar , podle Livesportu 2min 2góly

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele