Eredivisie - preview 16. kola

12.01.2021, 08:40, aktualizováno 14.01.2021, 08:27
Previews
Hodně těžký úkol čeká v tomto kole na Ajax, který bude hájit vedoucí pozici na půdě Twente. Heerenveen se trápí a čekání na tři body by rád ukončil proti Waalwijku, Willem II bude měřit síly s Groningenem...
SC Heerenveen - RKC Waalwijk  (čtvrtek 18:45)
Heerenveen se v tuto chvíli nebývale trápí a na ligové vítězství čeká více než dva měsíce, teď se svou hodně nelichotivou bilanci pokusí přerušit proti Waalwijku. Také hostům se vůbec nedaří a v posledních týdnech nezvládli důležité zápasy, v tabulce se proto nacházejí až na čtrnáctém místě s dvanácti body a před šestnáctou barážovou příčkou Den Haagu mají náskok dvou bodů. Heerenveenu patří osmá pozice s dvaceti body a největší rivalové se mu postupně vzdalují.

Domácí v první polovině podzimní části Eredivisie zářili a dokonce atakovali vedoucí příčku. Naposledy však zvítězili v 7. kole, v následujících osmi utkáních získali jen čtyři body. Momentálně prohráli třikrát za sebou, k bodovému zisku měli blízko pouze proti Heraclesu (1:2). Následně se střetli s favorizovaným Feyenoordem a podlehli mu hladce po výsledku 0:3, vzápětí naprosto nezvládli začátek s rozjetým Sittardem a prohráli s ním o dvě trefy (1:3).

Trenér Johnny Jansen by tentokráte měl mít k dispozici kompletní kádr. "Před každým zápasem si stanovíme plán, jenomže na trávníku se ho nedokážeme držet a děláme příliš velké chyby, které nás stojí nesmírně důležité body. Pevně věřím, že nyní udržíme koncentraci po celých devadesát minut a Waalwijk porazíme, nicméně náš soupeř má své kvality a umí být nebezpečný po standardních situacích," vyjádřil se Jansen pro klubové stránky.

RKC se zvedlo na přelomu uplynulého roku, jelikož si odvezlo všechny tři body z Enschede a místní Twente zdolalo 2:0. Poté přivítalo Venlo a přehrálo ho nejtěsnějším poměrem 3:2. V uplynulých čtyřech případech ale ani jednou nebodovalo, minule nevyzrálo na velkého konkurenta z Den Haagu (1:0) a předtím neudrželo náskok s Fortunou (1:2).

Ve vzájemných bitvách obou čtvrtečních protivníků se více daří favorizovanému Heerenveenu, i když po čtyřech výhrách v řadě za sebou získal v předchozí sezóně jen bod (1:1). Hosté nemohou využít služeb Anity kvůli žlutým kartám, na marodce se k tomu nacházejí John i El Haddouti.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.24 - 5.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Twente - AFC Ajax  (čtvrtek 20:00)
Když se Ajax střetl s Twente naposledy, musel vstřebávat porážku v Lize mistrů proti Liverpoolu. Amsterdamský celek zabředával do jakési krátké výsledkové krize, způsobené i několika absencemi, a ta nakonec vyrezultovala ve vypadnutí z milionářské soutěže. Teď tedy má svému soupeři co oplácet, zároveň musí také myslet na udržení náskoku na čele tabulky.

Protože Vitesse ve svém klání skolilo Utrecht, dotáhl se arnhemský výběr bodově právě na de Godenzonen. Hosté byli po úterním programu stále na první příčce, ovšem pouze vlivem lepšího skóre. A navíc další dva vlčáci PSV a Feyenoord můžou poskočit na vedoucí pozici, pokud se svěřenci trenéra Erika ten Haga nepomstí klubu z Enschede za prohru z prosince.

Ajax před pár dny sehrál velmi náročné střetnutí proti eindhovenskému protivníkovi. Urval nakonec bod, byť prohrával o dvě branky. A po plichtě s Willemem II tak remizoval už podruhé v řadě. Ten Hag měl radost především z výkonu Quincyho Promese, jenž jednou skóroval. "Přijímám jeho hodnocení jako velkou poklonu," uvedl devětadvacetiletý forvard.

Ten přitom neprožíval úplně pohodlný závěr tohoto roku. Byl totiž zatčen policí a skončil ve vazbě kvůli údajnému napadení synovce nožem na jedné z červencových rodinných oslav. "Snažím se být prodlouženou rukou trenéra na hřišti. V takových zápasech, jakým byl ten proti PSV, potřebujeme vůdce jako mě, Nicoláse Tagliafica či Dušana Tadiče," mínil Promes.

Postupně se Ajaxu vyprazdňuje marodka, na níž jsou pouze Lassina Traoré a David Neres, byť start druhého jmenovaného údajně není zcela vyloučený. Zdravý již evidentně je Mohammed Kudus, v základní sestavě by se měla objevit nová posila Sébastien Haller, jenž proti PSV naposledy debutoval. "Vybudil v nás více odvahy," chválil si spoluhráče Promes.

Domácí trenér Ron Jans by měl mít k dispozici kompletní kádr. Jeho tým patří mezi největší překvapení dosavadního ročníku Eredivisie, pohybuje se na předních místech, navíc je povzbuzený o minulý vysoký skalp Emmenu. "Je hodně nebezpečný v útoku. Má vyvážený kádr, jsou v něm jak mladí, tak zkušení hráči. Máme Twente co vracet," zakončoval Promes.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.74 - 5.75 - 1.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Willem II - FC Groningen  (čtvrtek 21:00)
Celek z Tiburgu se letos účastnil předkola Evropské ligy, nicméně na povedené výkony z uplynulé sezóny se mu teď nedaří navázat. V dosavadních patnácti zápasech zvítězil pouze dvakrát, a proto se nachází až na předposledním sedmnáctém místě s devíti body jen o čtyři body před posledním Emmenem. Naopak jeho protivník zažívá nadprůměrnou sezónu a stále je ve hře i o mistrovský titul, na vedoucí Ajax totiž ztrácí přijatelných osm bodů.

Groningen je v tuto chvíli sedmý se sedmadvaceti body o skóre za šestým Twente a na konto si navíc připsal dva cenné skalpy. Začátkem října porazil Ajax (1:0), všechny tři body si překvapivě odvezl i z Alkmaaru (2:1). Poslední vítězství zaznamenal proti rozjeté Spartě (3:2), následně nestačil na Heracles (0:1) a minule přišel o vítězství v Utrechtu až gólem ze čtvrté nastavené minuty (2:2).

"Proti Utrechtu jsme měli pasáže, kdy jsme jasně dominovali a ztráta vedení v úplném konci nás samozřejmě mrzí. Je to velká škoda, ale v tuto chvíli už s tím nic nenaděláme a musíme se dívat do budoucnosti. Zápas v Tilburgu bude speciální hned z mnoha důvodů. Náš soupeř má výborný tým, ovšem výsledkově to nepotvrzuje a jeho motivace je tedy obrovská. Musíme být opatrní, důležitá bude produktivita," prohlásil s odhodláním v hlase trenér Groningenu Danny Buijs.

Ten se i v tomto střetnutí musí obejít bez hvězdného Robbena, jenž by se měl vrátit na trávníky až během února, mimo hru zůstává též Matusiwa. Hosté v předchozích šesti utkáních hned pětkrát prohráli, minule nezvládli závěr zápasu ve Venlu a nakonec mu podlehli v poměru 1:2. Jediný bod senzačně získali na vlastním stadionu s Ajaxem po remíze 1:1.

Stratég Willemu Adrie Koster věří, že jeho svěřenci se brzy dostanou na vítěznou vlnu. "V kabině je dobrá pohoda a hráčům v žádném případě nelze upřít bojovnost, avšak výsledky tomu jednoznačně nenapovídají. Groningen je nesmírně silný na míči, rychle přechází na útočnou polovinu a dokáže skórovat z každé pozice," řekl Koster s úctou. Tomu nadále scházejí Llonch, Nelom a kvůli pozitivnímu trestu na koronavirus též Kabangu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.15 - 3.39 - 2.32
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
PSV Eindhoven - AZ Alkmaar  (středa 18:45)
Šlágr vloženého 16. kola nejvyšší nizozemské soutěže obstarají PSV s Alkmaarem, na domácí výběr tak čeká druhý nesmírně náročný duel během několika dnů. Svěřenci trenéra Rogera Schmidta se totiž v neděli utkali s vedoucím Ajaxem a i přes hodně slibný start s ním nakonec remizovali po výsledku 2:2. Nyní přivítají loňského vicemistra, který se sice po slibném začátku zvedl, momentálně ale dvakrát za sebou nevyhrál.

Eindhovenský gigant je v tuto chvíli na třetí pozici se čtyřiatřiceti body, za druhým Vitesse a prvním Ajaxem zaostává o bod. V celém letošním ročníku prohrál pouze jednou a to zhruba před dvěma a půl měsíci v Arnhemu (1:2), v následujících devíti duelech bodoval naplno hned šestkrát. Před již zmiňovanou bitvu s amsterdamským rivalem vyzrál na Utrecht (2:1) a i na Waalwijk s Venlem (v obou případech 4:1).

"Proti Ajaxu jsme začali skvěle, pak ale náš protivník ukázal svou sílu a začal zvyšovat tlak. Za určitých okolností jsme si mohli odvézt domů všechny tři body, nicméně daleko jsme nebyli ani od porážky. Teď narazíme na velmi podobného soupeře, jenž vyznává útočný styl a umí být nebezpečný za každé situace. Musíme se znovu stoprocentně koncentrovat, nic jednoduchého nás nečeká," uvedl s opatrností v hlase domácí trenér Roger Schmidt. Tomu budou scházet Van Ginkel, Romero, Ledezma a Obispo.

Ten stále nemůže nasadit De Wita se Svenssonem, na trávník se pravděpodobně nepodívá ani Clasie. "Proti Ajaxu jsme nehráli příliš chytře, nyní se chceme v tomto ohledu zlepšit. Alkmaar má skvěle poskládaný kádr, jeho rychlý přechod na útočnou polovinu je opravdu nebezpečný," prohlásil domácí obránce Denzel Dumfries. V předchozích dvou vzájemných duelech se více dařilo Alkmaaru, jelikož porazil PSV po výsledcích 4:0 a 1:0.

Hosté v prvním prosincovém utkání nestačili na Groningen (1:2), pak si dokázali poradit s Twente (3:1), Willemem (5:3) i s Vitesse (3:1). Následně remizovali v dohrávce 1. kola s Utrechtem (2:2) a o víkendu nevyzráli ani na Zwolle (1:1). "O kvalitách PSV není třeba dlouhodobě hovořit, jsou jednoduše obrovské. Naším cílem je předvést co nejlepší výkon a doufáme, že se nám bude dařit v koncovce," vyjádřil se hostující stratég Pascal Jansen.
PSV Eindhoven - pravděpodobná sestava:
Mvogo - Dumfries, Teze, Boscagli, Max - Gakpo, Rosario, Sangaré, Ihattaren - Zahavi, Malen
AZ Alkmaar - pravděpodobná sestava:
Bizot - Sugawara, Hatzidiakos, Martins Indi, Wijndal - Midtsjo, Reijnders, Koopmeiners - Stengs, Boadu, Karlsson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.97 - 3.53
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ADO Den Haag - VVV Venlo  (středa 20:00)
Den Haag i Venlo se v tomto ročníku nizozemské nejvyšší soutěže nacházejí v dolní polovině tabulky a bojují o udržení prvoligové licence, v tuto chvíli jsou na tom přeci jen o něco lépe hosté. Ti v dosavadním průběhu vybojovali dvanáct bodů a patří jim patnáctá pozice, domácí získali o dva body méně a jsou šestnáctí. Oba dva středeční protivníci zvítězili při své premiéře v novém roce, nyní se tak dá čekat nesmírně vyrovnaný průběh.

ADO v podzimní části sezóny sáhlo ke změně na trenérském postu, nový kouč Ruud Brood čekal na svou první výhru téměř dva měsíce. Jeho svěřenci se naposledy radovali z tříbodového zisku začátkem října, od té doby nebodovali naplno hned v jedenácti utkáních za sebou. Teprve naposledy zavítali do Waalwijku a díky brzké brance Boye Kempera krátce po odehrané čtvrthodině uspěli nejtěsnějším poměrem 1:0.

V samém závěru sice měli namále a od inkasované branky nebyli daleko, klíčové okamžiky ale přeci jen ustáli. "Samozřejmě to nebylo snadné, náš protivník vyvíjel obrovský tlak a v úplně poslední minutě nastavení mi opravdu pořádně zatrnulo. Jsem však rád, že to dobře dopadlo, teď se už plně koncentrujeme na Venlo a znovu chceme zvítězit," uvedl odhodlaně osmapadesátiletý Brood.

Také VVV čekalo na ligovou výhru poměrně dlouho, začátkem listopadu přehrálo konkurenční Heracles (3:2). V následujících šesti střetnutích hned pětkrát prohrálo a jen jednou remizovalo se Zwolle (2:2). O víkendu se pro ně nevyvíjel dobře ani duel s Willemem, jelikož ještě čtvrthodiny před závěrečným hvizdem prohrávali, pak ale dvakrát skóroval řecký kanonýr Giakoumakis a s dvanácti trefami se posunul na čelo tabulky střelců celé Eredivisie.

"Stejně jako Den Haag máme za sebou důležitý zápas, který jsme dokázali zvládnout. Náš soupeř se vyznačuje pozornou hrou v defenzivě a snaží se hrozit ze standardních situací, v tomto veledůležitém střetnutí může hrát velkou roli nervozita. Očekávám vyrovnaný průběh, rozhodovat mohou maličkosti," prohlásil hostující manažer Hans de Koning. Ten by měl mít k dispozici kompletní kádr, jeho protějšek postrádá Elmkiese, Zuiverloona a Bijena.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.54 - 2.62
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam  (středa 20:00)
Fortuna od začátku prosince nabrala parádní formu, v uplynulých pěti zápasech urvala na své konto z možných patnácti bodů hned třináct a čím dál více se oddaluje od sestupového pásma a sestupu, čili splňuje své prvotní ambice nastavené před touto sezónu. Nerada by ustupovala ze svého tempa proti Spartě, která se musí brzy vzpamatovat z nezdaru z nedávného derby.

Rotterdamský souboj s Feyenoordem nedopadl pro svěřence trenéra Henka Frasera nijak dobře. Zcela zaslouženě svému městskému rivalovi podlehli o dvě branky, v útoku působili značně mdlým dojmem. A tak by bezpochyby potřebovali zaznamenat v tomto ohledu zlepšení. S nynějším soupeřem by se dle papírových předpokladů měli rovnocenně poměřit.

Hosté i přes víkendovou prohru disponují velmi slušnou sérií, v posledních osmi kolech pětkrát zvítězili. "Čeká nás po tomto utkání zápas s PSV," nastínil dosti náročný program rotterdamský stratég. "V podstatě podstoupíme stejně složité období jako na začátku sezóny. I když se může stát, že neurveme ani bod, už několikrát jsme ukázali, že umíme nepanikařit."

Domácí kouč Sjors Ultee, jehož mužstvo naposledy skolilo na úvod nového roku venku Heerenveen, zřejmě nebude zásadněji hýbat se svou sestavou i kvůli tomu, že by měl mít k dispozici kompletní kádr. Sparta jistojistě postrádá i nadále zraněného Tima Coremanse, otazník pak visí nad startem Barta Vriendse, jenž vynechal předchozí klání s Feyenoordem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.15 - 3.61 - 2.23
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Feyenoord Rotterdam - PEC Zwolle  (středa 21:00)
Rotterdamský Feyenoord se na přelomu roku dostal do dobré pohody a sbírá jeden úspěch za druhým, z předchozích čtyř zápasů hned třikrát zvítězil a tabulkou se posunul na solidní čtvrté místo s dvaatřiceti body, za vedoucím Ajaxem navíc zaostává jen o body tři. Nyní bude plnit úlohu favorita proti Zwolle, kterému se taktéž nevede úplně zle a z posledních osmi utkání prohrálo jen jednou. Teď však na stadionu De Kuip bude považováno za jasného outsidera.

Tým vedený zkušeným trenérem Dickem Advocaatem se trápil zhruba od konce listopadu do poloviny prosince, v tomto období překvapivě vypadl z Evropské ligy a do jarní fáze se tak neprobojoval. Pak ale hladce vyhrál ve Venlu (3:0) a po neúspěchu s Vitesse (0:1) neměl problém s trápícím se Heerenveenem (3:0). Naposledy se střetl v očekávaném městském derby se Spartou a dokázal ji porazit po výsledku 2:0.

Hosté v nahuštěném programu uplynulého roku nestačili pouze na Ajax (0:4). Jinak zaznamenali cennou remízu s Utrechtem (1:1) a porazit dokázali favorizované Vitesse (2:1), díky minulému nerozhodnému výsledku s Alkmaarem se posunuli na jedenáctou příčku se sedmnácti body a před šestnáctou barážovou pozicí Den Haagu si vytvořili sedmibodový odstup.

Ve vzájemných duelech obou středečních rivalů se mnohem více daří Feyenoordu. Ten zvítězil třikrát za sebou, v této sezóně se hned v prvním kole ve Zwolle radoval z výhry v poměru 2:0. Domácí stále nemohou využít služeb brankáře Bijlowa, na marodce dále zůstávají Carlos Teixeira, Kökçü, Conteh i slovenský krajánek Boženík. PEC nenasadí Bajselmaniho s Tedićem.

"V tuto chvíli bychom mohli mít určitou výhodu, neboť jsme zvyklí odehrát tři zápasy během jednoho týdne. Podle mého názoru jsme v tuto chvíli dobře připraveni a Zwolle chceme za každou cenu porazit, na druhou stranu musíme být velmi opatrní. Náš protivník již několikrát využil momentu překvapení a pak pozorně bránil, proto je potřeba vybrat vhodnou strategii," myslí si třiasedmdesátiletý Advocaat.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.51 - 4.52 - 6.44
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SBV Vitesse - FC Utrecht  (úterý 18:45)
Oba dva úterní protivníci měli před začátkem tohoto ročníku pohárové ambice, momentálně se však mnohem více daří domácímu Vitesse. Celek z Arnhemu se v tuto chvíli nachází na solidním čtvrtém místě s dvaatřiceti body a drží krok s největšími favority na titul, za vedoucím Ajaxem zaostává o pouhé tři body. Teď se pokusí vyzrát na nevyzpytatelný Utrecht, jenž naopak nenaplňuje očekávání.

Hosté v dosavadních patnácti utkáních získali osmnáct bodů a patří jim desátá pozice, s čímž v žádném případě nemohou být spokojeni. V předchozích čtyřech duelech sice neprohráli, na druhou stranu zvítězili pouze jednou a velký počet remíz je sráží na kolena. Doposud uhráli nerozhodný výsledek už devětkrát, v tomto ohledu vévodí celé Eredivisii. V předchozích dvou případech se rozešli smírně s Alkmaarem i Groningenem (2:2).

Navíc alespoň za bod mohli být dokonce i rádi, neboť vyrovnávací trefu vsítili až v nastaveném čase. "Hráčům musím poděkovat za to, že to proti hodně silným soupeřům nevzdali a bojovali až do konce, za což nakonec byli odměněni. Teď jedeme do Arnhemu a čeká nás další nesmírně kvalitní protivník, který na vlastním stadionu příliš často neprohrává," uvedl s respektem pro klubové stránky trenér Utrechtu René Hake.

Ten se stále musí obejít bez Paese se Švédem Bergströmem, na trávník se s velkou pravděpodobností nepodívá ani St. Jago. Domácí se na konci uplynulého roku střetli s konkurenčním Alkmaarem a podlehli mu v poměru 1:3. Při své premiéře v novém roce si však spravili chuť a z Almela si odvezli všechny tři body po výsledku 2:0, jediným střelcem zápasu se stal slovenský krajánek Matúš Bero.

Domácí lodivod Thomas Letsch nemůže počítat s norským duem Tronstad - Delaveris, mimo hru zůstává Angličan Clark. "Utrecht považuji za jeden z nejstabilnějších klubů celé soutěže a jeho dlouhodobou práci naprosto respektuji. Důležité bude, abychom neusnuli na vavřínech a pracovali na sto procent od samého začátku," myslí si německý rodák Letsch. Ve vzájemných střetnutích se mnohem více daří SBV, jelikož s Utrechtem neprohrálo sedmkrát v řadě.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.31 - 3.68 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Heracles Almelo - FC Emmen  (úterý 21:00)
Heracles rozhodně nepatří mezi celky, které by se spokojily s umístěním v dolní polovině Eredivisie a v této sezóně tak má co napravovat. V dosavadních patnácti utkáních získal patnáct bodů a nachází se až na třináctém místě, například za sedmým Groningenem zaostává již o propastných dvanáct bodů. Teď se pokusí spravit si chuť proti tápajícímu Emmenu, jenž je beznadějně poslední osmnáctý s pouhými pěti body na kontě.

Emmen v nejvyšší nizozemské soutěži dlouhodobě bojuje o udržení, ovšem ještě nikdy neměl tak velké problémy. V patnácti duelech ani jednou nezvítězil, ostatních sedmnáct účastníků dosáhlo na plný bodový zisk alespoň dvakrát. Vedení klubu i přesto stále vkládá důvěru v dosavadního trenéra Dicka Lukkiena, jenž sedí na lavičce Emmenu od roku 2016. Jeho svěřenci naposledy neměli šanci proti Twente a prohráli s ním vysoko 1:4.

"Děláme zbytečné chyby, které nás stojí důležité body. Hned několikrát jsme neudrželi nadějné výsledky a naše sebevědomí proto výrazně kleslo. V týmu vidím velký potenciál a myslím si, že máme na to se zachránit. První vítězství v sezóně by nám mohlo výrazně pomoci po psychické stránce a chceme na něj dosáhnout co nejdříve, ale je potřeba předvést koncentrovaný výkon," prohlásil Lukkien s optimistickými vyhlídkami.

Domácí se zvedli koncem uplynulého roku, kdy balancovali na hranici sestupového pásma. Nejprve zaskočili favorizovaný Heerenveen a z jeho půdy si odvezli všechny tři body po vítězství 2:1. Následně se postarali ještě o větší šok v Groningenu, jelikož vyhráli 1:0. V novém roce se snažili vzdorovat ambicióznímu Vitesse, nicméně tentokráte skórovat nedokázali a podlehli mu 0:2.

Kouč Heraclesu Frank Wormuth nenasadí Bakboorda s Bijleveldem, hosté nemohou počítat s Paynem, Cartym a nově také s důležitým záložníkem Chacónem, jenž odešel do kolumbijské ligy (Atlético Nacional). "Nesmíme nic podcenit. Emmen má ještě dostatek času vše napravit a věří v pozitivní impuls, který může přijít kdykoliv. Od hráčů očekávám maximální nasazení," řekl s opatrností v hlase šedesátiletý německý rodák Wormuth.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.77 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.AFC Ajax15112254:1235
2.PSV Eindhoven15104135:1334
3.Feyenoord Rotterdam1595131:1232
4.SBV Vitesse15102326:1232
5.AZ Alkmaar1577136:2328
6.FC Twente1583430:1927
7.FC Groningen1583420:1727
8.SC Heerenveen1555523:2420
9.Sparta Rotterdam1553724:2518
10.FC Utrecht1539320:2318
11.PEC Zwolle1538417:2317
12.Fortuna Sittard1544723:3316
13.Heracles Almelo1543815:2615
14.RKC Waalwijk1533913:2712
15.VVV Venlo1533922:4312
16.ADO Den Haag1524914:3510
17.Willem II15231017:329
18.FC Emmen15051016:375

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (17)

Přidat komentář
cortan

Nejlepší čas se předvést Ajaxu

Reagovat
AC Sparta Praha good

tip: Černý dá max 1 gól nebo asistenci

Reagovat
dave30

Jj, Vašek bude mít speciální motivaci. Asi se večer mrknu, jak zesměšní Tagliafica (snad).

Reagovat
dave30

Co se stalo Vaškovi? Aréna začala vysílat od 9. minuty a to už bylo 0:1 a Vašek na lavičce...

Reagovat
AjaxFans

Dal skoro gól a při střele se zranil

Reagovat
dave30

Myslíš že sval, nebo špatně došlápl?

Reagovat
AjaxFans

Hamstring,čí koleno.

Reagovat
dave30

Reagovat
dave30

Ti vaši kluci jsou individuálně úžasní, ale vůbec neumí střílet.

Reagovat
AjaxFans

trefují brnkaře,teda Antony.A Promes byl zbrklý

Reagovat
dave30

Ti borci jsou oboustranně střelecky impotentni. To mohlo být tak 2:5, možná i 3:6. Vždycky "střela" doprostřed branky.

Reagovat
dave30

Jinak Ajax zatím celkem dominantní a mohlo to být klidně 0:3.

Reagovat
DieFohlenBMG

Černý se zase zranil

Reagovat
dave30

Po dnešním zápase asi hodně dlouho neřeknu nic špatného na útočníky z kaprligy...

Reagovat
dave30

Dlouho jsem neviděl Ajax v akci, ale nehledě na to, jak to dnes dopadne, mají to mužstvo zase skvěle poskládané. Pár zkušených hráčů a k nim neuvěřitelné množství individuálně velice šikovných mladíků. Až na tu koncovku, ale to snad časem přijde.

Reagovat
dave30

Stařík to přišel mladíkům ukázat.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele