České desetiletí (2): Limberského mistrovský skok

01.04.2020, 09:30
Profily, historie
Před sedmi lety pražská Sparta toužila jako každý rok po zisku mistrovského titulu. V sezoně 2012/2013 proti sobě měla silného soka - Viktorii Plzeň. Ta měla po neúspěšné předchozí sezoně, kdy skončila až třetí, velké ambice. Skolit rivala z Prahy a usednout na ligový trůn. Titul tehdy obhajoval Slovan Liberec, který v minulém ročníku ovládl tabulku s náskokem dvou bodů na druhou Spartu. Soutěž byla napínavá tak, jak by si asi každý nezávislý fanoušek přál. Plzeň si titul nakonec zajistila v posledním kole, kdy porazila na venkovní půdě nakonec poslední Hradec Králové 3:0 a ligu ovládla s dvoubodovým náskokem na celek z Letné.

Sezonu už v sedmém kole ovlivnil moment, který většina sparťanských fanoušků nemůže rozdýchat dodnes a který dost možná celou ligu částečně rozhodl. Limberský ve vápně škobrtl o Hušbauerovu nohu a sudí tento okamžik vyhodnotil jako nedovolený a odpískal pokutový kop. Opakovaný záznam ukázal, že k jistému kontaktu došlo, byť Hušbauer nebyl úplně na vině. Nicméně nešťastný okamžik měl pro Spartu fatální důsledky, velezkušený Pavel Horváth penaltu proměnil a Plzeň si odnesla do šaten jednobrankové vedení. To se již po přestávce nezměnilo a Plzeň brala v konečném součtu veledůležité tři body.



Spartu jako kdyby taková prohra na Viktorce vyvedla z rovnováhy, protože nezvládla ani následující dvě kola. V prvním případě se o překvapení postarala Olomouc, která na Letné vyhrála 2:1 Sparťané před vlastními fanoušky prohráli se Sigmou 1:2 a místo návratu na první místo tabulky dovolili svému soupeři, aby se přiblížil na dostřel jediného bodu. Rudí tak spadli na třetí místo. Hrdinou zápasu se stal střelec dvou branek Michal Ordoš.

V následném týdnu čekalo Spartu po dvou prohraných utkání derby na Slavii. Sparta se musela před zápasem vypořádat s absencí klíčového záložníka Marka Matějovského, kterého ve středu pole zaskočil Mario Holek. Trenér Rada zase nepostavil Lukáše Jarolíma. A jestliže byl první poločas vyrovnaný, do druhého vlétli v lepším rozpoložení Slávisté. Ti se dočkali v 73. minutě, stadion v Edenu rozjásal Martin Latka, který po Hubáčkově dlouhém centru hlavičkou překonal Vaclíka.

Od té doby však Sparta neprohrála až do 26. kola. Pak přišel osudný zápas v Liberci, kde se Pražanům dlouhodobě nedaří. Bylo to už poněkolikáté, když Slovan zatarasil Spartě cestu za titulem a historie se opakovala. Viktoria Plzeň tak už měla na čele pětibodový náskok, Liberec se zase prodral na pozice zaručující evropské poháry. Už v osmé minutě odcentroval tehdy ještě liberecký Josef Šural na hlavu Rabušice a Liberec vedl 1:0. Delarge pak z úhlu nedokázal překonat Vaclíka, ale moc ho to mrzet nemuselo, neboť domácí stejně vstřelili druhý gól. Po rychlém brejku našel Pavelka zkušeného Jiřího Štajnera a Liberec vyhrál 2:0.

Asi definitivní konečnou Spartě vystavila Zbrojovka. Sen o titulu Sparta ztrácela díky Husárově centru, jehož využil hlavičkující útočník Karel Kroupa. Brankář Vaclík neměl nárok a lovil míč ze sítě už podruhé. Po přestávce se ještě trefil Pašek a Brno tak vedlo už 3:0. Hosté pak dohrávali bez vyloučeného Lafaty a dokázali snížit jen na konečných 2:3.

Plzeňští se však v závěru soutěže nejspíše rozhodli, že pohodlný náskok nepotřebují a dají Spartě ještě nějakou naději. Jinak si jejich hazard snad ani nejde vysvětlit. Ve 27. kole Viktorka hostila Slavii, která ve Štruncových sadech vyhrála 1:0. Milan Škoda naplno využil chyby Vladimíra Daridy a po individuální akci skóroval. Až kolosální nápor nastal po přestávce. Viktoria měla obrovskou územní nadvládu, do červenobílé šestnáctky postupně létal jeden centr za druhým, ovšem Ďuriš, Bakoš a Procházka svými hlavičkami úspěch neslavili. Hostům postupem času začaly logicky docházet síly, načež pouze odkopávali míče na osamoceného Škodu, který se na hrotu pral neúspěšně s obrovskou přesilou. Nakonec jim to však ke třem bodům stačilo.

Liberečtí ukázali, že na silné soupeře umí. V předposledním kole totiž porazili právě i vedoucí tým tabulky z Plzně a to poměrem 2:1. Po výhře Sparty měla Viktoria na čele pelotonu už zase jen dvoubodový náskok. Před první brankou domácí obrana špatně zahrála ofsajd systém a Rabušic rázem postupoval tváří v tvář na Kozáčika, slovenský brankář si napoprvé věděl rady, ale prvně jmenovaný dostal možnost na reparát, kterou využil. Plzeň sahala po bodu osm minut před koncem, kdy Kovaříkovu dělovku dorazil do sítě David Štípek. Jenže v poslední minutě Rybalka poslal do levé strany Jiřího Štajnera, který ve vápně přesně našel Luboše Huška. Ten se trefil přesně k tyči.



Rozhodnout tak muselo poslední kolo. Plzeň jela do Hradce Králové, Sparta hostila Duklu. Viktoriáni však Pražanům nedali šanci, v Hradci vyhráli vysoko 3:0. Na promáčený hradecký trávník podle očekávání vyběhly i uzdravené plzeňské opory Václav Procházka a Marek Bakoš. A také oni se ani ne po minutě mohli radovat: Rajtoral vrátil do středu na Daridu, jehož pohotová střela levačkou zaplula až do sítě a bylo to 1:0. Tento moment pochopitelně hostům dodal potřebný klid. Po deseti minutách navíc Horváth našel na zadní tyči hlavu Procházky a hosté už vedli o dvě branky. Po půli výhru ještě zpečetil Marián Čišovský a Plzeň mohla po dvou letech znovu slavit titul.

Spartě tak byla výhra 3:0 s Duklou už k ničemu a stejně tak jako před rokem na první celek ztratila dva body.
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň30205554:2165
2.Sparta Praha30196555:2363
3.Slovan Liberec30166846:3454
4.Baumit Jablonec301310749:4149
5.Sigma Olomouc30138938:2947
6.Dukla Praha301113648:3746
7.Slavia Praha301191041:3342
8.FK Mladá Boleslav301081234:4338
9.1. FC Slovácko301071337:4137
10.Vysočina Jihlava30715836:4236
11.1. FK Příbram307111227:3932
12.FK Teplice30881436:4732
13.Zbrojovka Brno30951634:5332
14.Baník Ostrava30781534:4429
15.Dynamo České Budějovice30751824:4926
16.FC Hradec Králové305101527:4425

Autor: Petr Procházka

Komentáře (147)

Přidat komentář
Blasphemer

Po rohu jsem si narazil míč s Pavlem Horváthem, ten mi to dal fantasticky do běhu. Já si to píchnul, šel dovnitř vápna. Tam jsem zaškobrtl o nějakou sparťanskou nohu. Byl tam určitě kontakt, jasná penalta.

Reagovat
Blasphemer

Vašek Kadlec mi říkal, že to bude zkoušet taky. Pokusil se o to dvakrát. Podle mě je to trapný. Obě jeho situace byly na žlutou kartu.

Reagovat
Zdechlina

To jako co je?

Reagovat
Greny

Limba po zapase se Spartou

Reagovat
Zdechlina

To vim. Spíš nechápu proc to sem prepisujes kdyz to je ve videu.

Reagovat
Greny

spis nechapu proc mi pises ze to prepisuju kdyz jsem to nepsal ja

Reagovat
Zdechlina

Pica ja su kokot

Reagovat
Blasphemer

Video v článku ještě nebylo, když jsem to sem postoval. Teď už to vypadá blbě, no.

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
db18

Aspoň si to nemusim pouštět.

Reagovat
Kepy_FCB

Sralo ho že Lžimberský nikoho nezajímá, téměř hodinu od vydání nebyl žádnej příspěvek v diskus i

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, paráda! Kde ses tak perfektně naučil přepisovat mluvené slovo? Ukaž ještě něco!

Reagovat
Blasphemer

Hej, já jsem nepřepisoval, ale dokonce zkopíroval. Hustý, co?

Reagovat
KingMaster13

Ctrl c + Ctrl v

Reagovat
Spalovač šancí

jj, klasické ctrl cizí, ctrl vlastní

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Trand

Tohle je prostě ultimátní trolling na celonárodní úrovni, to se musí chtě nechtě ocenit.

Reagovat
mistr129
Reagovat
KingMaster13

To jsem dlouho hledal

Reagovat
Blasphemer

Nejlepší byla ta plachta s jeho ksichtem, co měli fans MB na zápasech. Chram supporters.

Reagovat
Blasphemer

https://i.imgur.com/XaKCBH8.jpg Nemá to někdo v lepším rozlišení?

Reagovat
Kepy_FCB

však vy ve v Plzni máte ksichty s těmi vašimi simulanty na šálách

Reagovat
Blasphemer

Ano.

Reagovat
eleven11

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Salfovic

Není to Chramosta ?

Reagovat
lichna.

Reagovat
Puskas

Obzvláště v dnešních dnech je to s tím nesaháním aktuální...

Reagovat
Blasphemer

Vizionář.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

the most legendary

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,klidně to tak být mohlo,jak popisuje,z toho videa se to zjistit nedá,jestli tam kontakt byl nebo nebyl

Reagovat
Mustang™

To si jako Sparťani mysleli nebo doteď myslí, že o titulu rozhodla jedna situace ze 7.kola? Jasný, bylo to filmování, ale že by to rozhodlo o titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jsou přece nejlepší, mají vše nejlepší, super tým a když něco poserou, vždy za to může někdo jiný,stane se jim nějaká křivda.To jsou sprostě sparťani, nikdy nehledají chyby u sebe.

Reagovat
KingMaster13

Vzhledem k tomu, že prohráli s nima o 2 body a tady díky tomu Plzeň vyhrála vzájemný duel, kde jim uskočila o 3 body.... asi by mě to sralo taky kdyby tam místo nich byla Slávia Tak mají asi právo být nasraní, nicméně zrovna pro Spartu karma no

Reagovat
Greny

Sparta ztratila titul opet s Brnem

Reagovat
KingMaster13

Jo to máš vlastně pravdu Nicméně rád jim budu připomínat že v Plzni, ať je to sere víc

Reagovat
kilobyte

Přijít o titul s Brnem je horší.

Reagovat
KingMaster13

Fakt je horší přijít o titul s Brnem než po divu v Plzni? Jako zní to asi hůře ale prakticky by mě to sralo asi víc s tou Plzní

Reagovat
kilobyte

To s Plzní naštve, ale ta porážka od Brna je ostuda jak Brno.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Mustang™

Tak byla to jedna prohra z celkových pěti. Titul si prohráli sami ve všech zápasech, co nevyhráli. Nebo jinak. Kdyby se to stalo v posledním kole, tak jasný. Není o čem. Ale prakticky na začátku sezóny

Reagovat
KingMaster13

Tak jasný no ale nikdo ještě neproletěl ligu s 30 výhrama ze 30 zápasů aby se to nedalo zpochybnit Vždy prostě musíš najít zápas kde se to prohrálo.

Reagovat
Mustang™

Podle mě si to teda prohráli zápasem proti Zbrojovce, kdy jim Plzeň utekla na 5 bodů. Ale chápu, že se musí říct, že to bylo po neprávem nařízené penaltě s budoucím mistrem

Reagovat
KingMaster13

Jako asi jo, to jste je pěkně vyloupali

Reagovat
bobis21

Všechny zápasy sezony mají úplně stejnou váhu, takže pokud to může rozhodnout 30. kolo, může to rozhodnout i 1.

Reagovat
Mustang™

Blbost. Pokud prohraješ v 1.kole, tak je pořád ve hře 87 bodů, který můžeš získat. Pokud prohraješ v předposledním kole a soupeř ti uteče na víc jak 4 body, tak co?

Jak tu už někdo psal, mockrát se nestává, že by tým projel sezónu s 30 výhrama, ztratit může každý, ale čím pozdější část sezóny, tím je to citelnější ztráta a důležitější zápasy.

Reagovat
bobis21

V posledním kole zase můžeš říct, že sis mohl v předchozích zápasech nahrát 87 bodů a nemusel bys teď nic řešit. Všechny zápasy se počítají stejně a pokud jsi po 30 kolech za soupeřem o 2 body, je naprosto legitimní odkazovat na zápas, kdy tě tento soupeř díky rozhodčímu porazil, je jedno ve kterém kole to bylo - bodově to sedí.

Reagovat
Mustang™

Matematicky ano, ale prakticky to tak nefunguje. Nejdůležitější zápasy jsou ke konci sezóny To ti řekne každej..

Reagovat
bobis21

Nebo je na konci sezony "Garbage time", jako např. minulou sezonu v souboji o titul, kdy už to měla Slavia jisné.

Reagovat
Mustang™

Jo, ale to v tomto konkrétním případě neplatilo.

Reagovat
Rezan

ale v 7.kole, celá soutěž by se odehrála jinak. Fakt je to neobralo o titul.

Reagovat
kilobyte

Tak ono ani nejde tak o tu simulaci nebo titul, ale ty kecy od Limberského. To musí být člověk opravdový dno, aby si po tak hnusné simulaci ještě otevíral hubu na soupeře.

Reagovat
Mustang™

Už několikrát jsme se přesvědčili, že Limba toho v hlavě moc nemá. Ale článek naráží na titul, ne na rozhovor. Proto moje reakce

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Skleepy

Reagovat
smazaný uživatel

Z hlediska matematického to rozhodlo.

Reagovat
Mustang™

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Jako z těch našich kanálových sezon to byla asi nejlepší sezona Výhra po dlouhé době v derby nad Spartou Díky Laty Výhra v Plzni, kde se plně rozsvítila nová budoucí hvězda ligy Milan Škoda Bůr Jablonci, rozlučka se Standou Vlčkem, bylo toho dost Na čele super boj o titul, Limba dive a pak odveta na Letné kde byla cítit obrovská krásná nenávist a pak samozřejmě Křéti kabela, kde měl hovno a zděšený Pelta

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jsem pocítil naději, bohužel další sezóna to byla hrůza hrůz.

Reagovat
KingMaster13

A další sezona naprostej průser no

Reagovat
Losinho

Tam bylo to nadějný jaro pod Petroušem a pak naprostá tragédie na podzim?

Jinak určitě tam bylo co vypíchnout, Pospěch na hrotu třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, ten konec se nám povedl, třeba doteď si dobře pamatuju tu pětigólovou výhru nad Jabloncem (myslím, že dával pěknýho góla Mičola).

Reagovat
Salfovic

Co je vůbec s Petroušem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy byl myslím u našeho béčka nebo dorostu. Nevim přesně.

Reagovat
Trapný diskutér

no, hovno tam asi neměl, najednou se v zápasech plzeň - sparta začala pískat rovina, což byla celkem novinka..

Reagovat
Aldeano

Dan se jen připojil a začal spolupracovat.

Reagovat
Spalovač šancí

Měl tam šeky, proto byl Pelta zděsen

Reagovat
salami

Reagovat
Coutinho10

to derby pamatuju, to bylo fenomenalni na tu dobu a gol jeste primo pod TS od spravnyho leadera Latky, takze o to vetsi emoce

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Rozjel jsem si takovou menší bokovku na rozhovory. Zatim je díl s hokejistou M. Kloučkem, ale budou i fotbalisti. Kdo má rád moje zdejší rozhovory, třeba ho to bude bavit. Za sabskrajb budu rád.

https://open.spotify.com/show/0XkWGfTQAa8FDFu4U4B3TV?si=lkXaVp9dTg6pkBkuqtUyrg

Reagovat
Kepy_FCB

tak to sem dej až budou ti fotbalisti

Reagovat
smazaný uživatel

Hokejových fanoušků je tu taky hodně

Reagovat
icka

Pockam si na fotbalisty.

Reagovat
mickey mouse

mimo spotify ne?

Reagovat
Fabregas@ole

Jak to stáhnu v mp3?

Reagovat
C-M@ster

Jak tam bude nekdo, kdo by me zajimal, urcite si to pustim, pokud to das jinam nez na spotify.

Treba na youtube

Reagovat
lichna.

Sezona, kdy nám na jaře vystřílel záchranu Bary.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bláho, tohle bylo vážně o fous. Baryho hattrick hradci u Pardubic, pak sestřelení Příbrami.

A tady už naplno propukla doba temna. Tři trenéři (Látal, démon Pulpit, který byl dvě kola před koncem odvolán a tým vedl Bernardy se Svědíkem).

První sezona, kdy dostal na pozici krajního beka šanci Zio. Pavlenka pak odchytal poslední zápas sezony proti Jablonci.

Výhra v synagoze, nezapomenutelná branka Zehera z přímaku, kdy sektor chvíli nechápal, že se v něm zase probudil básník

Dvojité hlasování o prodeji Bazalů, pláčicí Pulpit, srandovní jména v sestavě a hlavně, toto mohla být konečně první sezona, kdy by se potkali Svěrkoš a Baroš v jednom dresu vedle sebe.

Žel bohu, Svěrky si v domácím zápase se Slováckem zase dojebal koleno..

Reagovat
OranžováKarkulka

to se podle mě potkali na podzim 2001, pokud to nemyslíš až po návratu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
RadekVonCZE

Synagoga? Nechápu

Reagovat
kydl

asi synot

Reagovat
smazaný uživatel

To byl myslím ten hattrick, kdy Hradečáci vytáhli děkovný transparent Barymu a on jim zrovna dal třetí gól, vypadalo to moc hezky

Ale i tak klobouk dolů, takové poděkování hráči za repre kariéru od fanoušků, za jejichž klub ten hráč nehrál, jsem asi ještě nepostřehl.

Jo, tady to je:

54 - Milan Baroš (Ostrava) vstřelil gól. Ostrava - Hradec Kr. 3:0

Baroš si připisuje hattrick. Po Kukecově průniku a střele do tyče dorazil míč do branky.

55 - Asi stovka příznivců Hradce Králové roztáhla českou vlajku a na ní nápis: Bary, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Jinak teda Štípka je docela škoda. Tehdy vypadal fakt nadějně.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
andrew96

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
pingla

štípek jeho čísla v počtu zápasů/gólů jsou tragická

Reagovat
Blasphemer

V té sezóně dal za 700 minut 4 góly. Což není úplně málo. Pro srovnání - Petržela jich dal v tom ročníku osm, a to odkopal celou sezónu víceméně v základu.

Reagovat
Blasphemer

Tak jsem se špatně podíval. U Štípka to platí, nicméně Milan už byl v Německu. A naše křídla byli tehdy Kovařík, Zeman, Hora a Fillo, kteří dali 5 gólů za sezónu všichni DOHROMADY.

Reagovat
pingla

myslím to celkově, když byl ve Zlíně i Bolce, tak byl šílený

Reagovat
Blasphemer

To jo, ale já mluvím o sezóně z článku. A tam tu bilanci vůbec tragickou neměl, takže jsem od něj logicky čekal, že se prosadí.

Reagovat
Petr325

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Uwe háže buly

On měl v každým klubu pár takových skvělých momentů a pak padal hrozně rychle do průměru..

Reagovat
smazaný uživatel

Latka

Škoda proti Plzni

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
monty25

Céres

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Lžimberský

Reagovat
Aldeano

Hušek

Reagovat
andrew96

To byl kouzelný moment.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší chvíle Davida Limberského ještě přijdou, tohle je teprve začátek.

Reagovat
adoxx

Limberský

Reagovat
Shevchenko

Z jakého důvodu jste vynechali sezónu 2010/11? Tohle mi jako desetiletí teda nepřijde.

Reagovat
mistr129

To nejvýznamnější desetiletí, článků bude 7, z toho 2 ze stejného ročníku

Reagovat
smazaný uživatel

Díky borci za tohle Aspoň je co číst.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

jinak dalsi zajimavy rozhovor s Nezmarem

https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/jan-nezmar-rozhovor-slavie-liga-koronavirus.A200331_173552_fotbal_rou

cely to je na SN:

https://www.slavistickenoviny.cz/clanek/13488-Clanek-pro-diskuzi-off-topic-duben-2020

jeste, ze tehdy sel Soucek do Liberce a tam byl a je Karl

Zase kopete za Slavii, viďte?

Omyl, kopu za český fotbal, který může přežít jedině tak, že mu nejsilnější kluby budou přinášet peníze z Evropy a přestupů. Náš fotbal je postavený na prodeji hráčů. Ty nejbohatší kluby nevyjímaje. Řeknu příklad: když jsem ještě pracoval pro Liberec, mohli jsme získat Tomáše Součka. Na roční hostování, s opcí na dvacet milionů. Pan Karl, majitel klubu, povídá: To za hráče nikdy nedám, to se nám nevyplatí!

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi rozumný člověk ten Nezmar.

Reagovat
diskoschlampe

Nezmič na kopačku je úplně někde jinde...

Reagovat
Shevchenko

https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/clanek/prymula-nahodne-testovani-odhali-ze-nakazeno-je-30-40-procent-lidi-40319010

Rozumí tomu někdo? Jak je možné že by to mohlo být až 40%? Jestli to tady před měsícem nebylo, tak to za chvíli budou mít všichni v tom případě a žádné tvrdé opatření se nemusí zavádět, ale co pak Itálie proč to tam teda mají o tolik horší?

Celý ten článek na mě působí jako obrovská blbost a nebo jsem ho vůbec nepochopil.

Reagovat
Shevchenko

A nebo těch 30-40% lidí bude z toho celkového součtu nakažených, kteří budou bez příznaků? To by dávalo větší smysl. No ale hodně debilně napsaný článek.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně je to napadlo, kouknout do širší populace.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bych to podle nadpisu taky pochopil. Že 30% nakažených nejsou odhalený. Ne, že je nakažených 30% populace.

Reagovat
Salfovic

Prymula už se evidentně zbláznil.

Reagovat
Shevchenko

Novinky.cz původně uvedly, že z Prymulových slov plyne, že nakaženo je 30-40 procent populace, protože právě na to se náměstka ptaly. Ten posléze poslal upřesňující odpověď, že je číslo 30-40 procent chápáno ve vztahu ke zjištěným případům v populaci.

Tak už jsme doma

Reagovat
bobis21

To že je nakaženo 40% populace by ovšem momentálně byla nejlepší zpráva.

Reagovat
cristiano.K.

jak to myslíš?

Reagovat
bobis21

Znamenalo by to, že se symptomy projevují u minima nakažených. Navíc by se už neměl virus skoro kam šířit, takže by to znamenalo i rychlý konec všech opatření.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To už tvrdili po té oxfordské studii a nic takového nehrozí,opatření budou trvat aspoň 10 let,bez ohledu na to,co vědci zjistí,co si politici jednou vymyslí,toho se člověk jentak nezbaví

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Spalovač šancí

Asi jo

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
fabec1222

Maťovič na Slovensku vážně řekl, že blackout na tři týdny je jeho sen?

Reagovat
delfin

No pro me je treba sen byt doma a mit prazdniny. Takze at to klidne trva treba rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vlastně tenkrát nedostal víc šancí Hruška? Nasbíral jen pár minut a v zimě šel zpět na Slovensko

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím v Plzni v sezóně 10/11 nebo kdy tam byl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele