Bundesliga - souhrn 5. kola

18.09.2015, 22:25, aktualizováno 20.09.2015, 19:24
Komentáře a souhrny
Borussia Dortmund dál dominuje; v Bundeslize nastřílela už 18 branek, dnes tři do sítě Leverkusenu. Stoprocentní je i Bayern. Schalke veze tři body ze Stuttgartu, jenž tak zůstává bez bodu. Stejně je na tom Mönchengladbach, který v derby podlehl Kölnu. Augsburg dnes vyzrál na Hannover, Mainz už v předehrávce rozstřílel Hoffenheim...

Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen 3:0

20.09.2015 17:30

Góly: 19. Jonas Hofmann, 58. Shinji Kagawa, 74. Pierre-Emerick Aubameyang (pen.)

Borussia Dortmund pokračuje v suverénních výkonech a stejně jako Bayern dosud ještě neztratila ani bod, navíc se může pyšnit skvělým skóre 18:3. V šlágru kola porazila zásluhou branek Hofmanna, Kagawy a Aubameyanga Leverkusen 3:0.

Dortmund byl od začátku aktivnější a největší problémy dělal hostující obrany agilní Henrikh Mchitarjan. Nejprve po přihrávce Aubameyanga vysoko přestřelil a pak po hezkém průniku jeho ránu z hranice vápna výborně vytáhl Bernd Leno. Za chvíli však talentovaný brankář chyboval. Leno vyběhl na dlouhý pas Kagawy, skákající míč ale minul a pro Jonase Hofmanna pak už nebyl problém trefit opuštěnou bránu.

Leverkusen mohl bleskově odpovědět, jenže Javier Hernández svůj samostatný únik nevyřešil vůbec dobře a jeho zakončení scházela razance i přesnost. Na druhé straně se o vzruch postaral opět Mchitarjan, jehož další pokus po přihrávce Gintera lapil do svých rukavic Leno. Přímo do míst, kde stál připravený gólman, pálil zanedlouho také někdejší hráč Borussie Kevin Kampl.

Druhý poločas byl ještě jednoznačnější než dějství první. V 51. minutě napravil svou chybu Bernd Leno, když výborně zlikvidoval velkou šanci Aubameyanga. Stoprocentní příležitost si záhy vytvořil rovněž Bayer, ovšem Javieru Hernándezovi dnes nebylo přáno a Bürki se blýskl dobrým zákrokem. Tento moment byl pro další vývoj zápasu zřejmě klíčový.

V 58. minutě totiž Tuchelova ekipa rozjela perfektní ťukec, míč se po ose Hofmann, Gündogan a Mchitarjan dostal až k Šindži Kagawovi, jenž chladnokrevně překonal Lena a zvýšil na 2:0. Čtvrthodinu před koncem pak chyboval Wendell, balónu se zmocnil Matthias Ginter, jehož brazilský zadák povalil k zemi a domácí se konečně dočkali penalty, o kterou se dožadovali již několikrát. Pokutový kop nekompromisně proměnil Pierre-Emerick Aubameyang a rozhodl o tom, že body dnes zůstanou v Signal Iduna Parku.

Dortmund mohl v závěru přidat ještě několik gólů, své šance už ale neproměnil. Střídající Januzaj mířil v jasné pozici vysoko nad, Gonzalo Castro po chvilce pobytu na hřišti orazítkoval ve velké příležitosti tyč a dvěma vynikajícími zákroky se ještě předvedl Bernd Leno, když vyrazil střelu Kagawy i dorážku Schmelzera. Jednoznačné prohře svého týmu však nezabránil.

Více informací k zápasu

FC Augsburg - Hannover 96 2:0

20.09.2015 17:30

Góly: 29. Alexander Esswein, 32. Paul Verhaegh (pen.)

FC Augsburg si připsal první vítězství v nové sezoně, zatímco Hannover na radost ze tří bodů stále čeká. Není divu, že je z toho po pěti kolech barážová pozice.

První gól se zrodil těsně před vypršením první půl hodiny. Paul Verhaeg přiťuknul balon Alexandru Essweinovi, který stál na hranici pokutového území, z jeho rohu si popoběhnul více doprostřed hřiště, aby mohl parádním obstřelem do levého spodního rohu brány překonat Ron-Roberta Zielera - 1:0. A za tři minuty bylo ve WWK Areně ještě veseleji.

Marcelo ve vápně fauloval Tobiase Wernera a rozhodčí Dingert nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal kapitán Verhaeg a trochu se štěstím zařídil pro domácí dvoubrankové vedení. Hannoverští poté začali hrát aktivněji, ovšem do konce první půli nepřišli s ničím jiným, než s nepříliš nebezpečným pokusem Hiroshiho Kiyotakeho z velké dálky.

Po změně stran se znovu potvrdilo, že v záložní řadě severoněmeckého celku chybí tvůrce hry. Ze strany svěřenců Michaela Frontzecka to bylo dosti bez nápadu, díky čemuž měli ti Weinzierlovi výrazně usnadněnou práci. V příštím utkání cestují do Borussia-Parku, kdežto do HDI-Areny zavítá VfB Stuttgart. Vzhledem k postavení obou celků asi netřeba nijak zvlášť připomínat, o jak důležitý duel půjde.

Více informací k zápasu

VfB Stuttgart - Schalke 04 0:1

20.09.2015 15:30

Góly: 53. Leroy Sané

Stuttgart má za sebou další smolný zápas. Proti Schalke byl po většinu času lepším týmem, ale co je to platné, když i po pěti odehraných duelech nové sezony zůstává v kolonce bodů svítit nula.

Prvním, kdo si vypracoval jakous takous šanci, byl v 8. minutě navrátilec do sestavy Timo Werner. O deset minut později stál sám ve vynikající pozici jeho jmenovec Baumgartl, jenže jeho hlavička mířila docela mimo. Za dalších deset minut to zkoušel vnějším nártem Ginczek, ale ani z tohohle mráčku nezapršelo.

Ve 36. minutě vystihnul ten samý hráč zpětnou přihrávku Joëla Matipa, Ralf Fährmann vystoupil a domácímu forvardovi se nepodařilo pořádně seřídit mířidla. Ještě před poločasem přispěchal se svou šanci Christian Gentner, ale hostující brankář prostě za žádnou cenu nehodlal inkasovat. André Breitenreiter si po první pětačtyřicetiminutovce pořádně oddychnul.

Kdežto ta druhá začala z pohledu jeho i celého Schalke tím nejlepším možným způsobem. Max Meyer poslal dlouhou přihrávku za obranu na rozběhnutého Saného, který si ve vápně pohrál s Florianem Kleinem a levačkou překonal Tytoně - 0:1. Po sedmdesáti minutách hry se dvěma skvělými zásahy proti Kleinovi a Wernerovi zaskvěl Fährmann.

V 83. minutě si ještě jednu velkou příležitost vypracoval střídající Martin Harnik, jenže zblízka bránu překopnul. Stuttgart tedy znovu herně nepropadl, ale chybělo pověstné štěstíčko a větší klid v zakončení. Tak třeba to vyjde v týdnu proti Hannoveru. Schalke, které se díky výhře posunulo na čtvrtou pozici, zase doma přivítá Eintracht Frankfurt.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - Hertha BSC 2:0

19.09.2015 15:30

Góly: 76. Bas Dost, 88. Bas Dost (pen.)

Wolfsburg prodloužil svou sérii neporazitelnosti a v tabulce se vyšvihl na třetí příčku. Ve Volkswagen Aréně porazil Herthu Berln 2:0, vítězství se však nerodilo lehce a rozuzlení nabídla až závěrečná čtvrthodina, ve které Vlky spasil střídající kanonýr Bas Dost.

Pojďme ale pěkně popořádku. V úvodní desetiminutovce dvakrát chyboval hostující brankář Thomas Kraft. Nejprve mu vypadl lehký centr Daniela Caliguiriho a jeho chybu malém potrestal Nicklas Bendtner, o pět minut později si pak pro změnu tak dlouho hrál s míčem, až mu ho dánský útočník vypíchl, jenomže ani toto zaváhání nevyužil, když po přiťuknutí Juliana Draxlera přestřelil.

Hosté poprvé zahrozili v 17. minutě - Genki Haraguchi si zpracoval odražený míč, z halfvoleje pohotově vypálil a jeho pumelice pod břevno pořádně vyprášila rukavice Diega Benaglia. Japonský reprezentant to pak zkoušel ještě jednou, tentokráte však jeho střele scházela razance a švýcarský gólman ji pohodlně lapil.

Kouč Staré dámy Pál Dárdai musel během prvního poločasu dvakrát sahat do sestavy. Těsně před přestávkou hřiště pro zranění opustil obránce Sebastian Langkamp, jehož na trávníku nahradil Niklas Stark. O přestávce se pak odehrála ještě změna mezi třemi tyčemi, otřesený Kraft přepustil své místo Rune Jarsteinovi.

Norský brankář svého kolegu nahradil více než dobře a skvělými zákroky dlouho držel čisté konto. V 64. minutě bravurně zlikvidoval zakončení Caliguiriho z jedenácti metrů, za chvíli zase fantasticky vyškrábl nad břevno prudkou Draxlerovu hlavičku.

Brzy jednatřicetiletý Nor kapituloval v 76. minutě. Dieter Hecking měl šťastnou ruku při střídání, když na hřiště poslal Maxe Arnolda a Base Dosta. Právě talentovaný Arnold našel milimetrovým pasem za obranu Caliguiriho, jenž ještě sklepl míč před prázdno branku Dostovi a nizozemský kanonýr neměl problém otevřít skóre.

Někdejší hráč Heerenveenu přidal pojistku minutu před koncem, kdy hbitého Draxlera poslal v pokutovém území k zemi Fabian Lustenberger a hlavní rozhodčí Perl bez váhání odpískal penaltu, kterou Dost bezpečně proměnil a definitivně tak rozhodl o vítězství Wolfsburgu.

Více informací k zápasu

Hamburger SV - Eintracht Frankfurt 0:0

19.09.2015 15:30

Góly: -

Sobotní fotbalové odpoledne bylo v Bundeslize na tamní poměry nezvykle gólově dietní. Žádná branka nebyla k vidění ani v Hamburku, kam přijel Frankfurt. Eintracht tak po minulém týdnu, kdy se trefil hned šestkrát, dnes vyšel naprázdno a několika dobrými zákroky se o to přičinil také Jaroslav Drobný.

První velká šance zápasu se zrodila už po pěti minutách hry, kdy si na rohový kop Marca Stendery naskočil Marco Russ, krásně přeloboval zkoprnělého Drobného, za něhož však na brankové čáře zaskočil dobře postavený Aleksandar Ignjovski, který míč směřující do šibenice odhlavičkoval do bezpečí.

Hamburk sice obrovskou příležitost vypracoval rovněž po standardní situaci. Lewis Holtby zdviženými pažemi spustil signál, přihrál osamocenému Aaronu Huntovi, jemuž sice ještě zakončení nesedlo, balón se však od Russe odrazil k Johannu Djorouovi, ale ten z malého vápna pouze rozezvučel břevno.

Následně se o slovo zase přihlásili hosté, konkrétně Alexander Meier, který po chybné rozehrávce Djoroua pálil zpoza šestnáctky těsně vedle. Na druhé straně to rovněž ze střední vzdálenosti zkoušel Hunt a Lukáš Hradecký se musel pořádně natáhnout, aby jeho přízemní ránu vyškrábl na roh.

Druhý poločas začal další velkou šancí Labbadiovy družiny. Brilantní individuální akcí se blýskl Nicolai Müller, který po dlouhém sprintu přihrál pod sebe Iličevićovi, jenomže chorvatský záložník nezachoval chladnou hlavu a ve stoprocentní příležitosti zamířil vysoko nad.

Blízko gólu byl také Frankfurt. Bastian Oczipka posadil balón po rohovém kopu přímo na hlavu Harise Seferoviće, ovšem toho vynikajícím zákrokem vychytal Drobný. Zkušený český brankář předvedl další "what a save" o pár minut později, kdy po centru Seferoviće z pár metrů zakončoval Meier.

Při tomto utkání se diváci rozhodně nudit nemohli, šancí bylo na obou stranách poměrně dost, avšak všechny zůstaly nevyužity.

Více informací k zápasu

Werder Brémy - FC Ingolstadt 04 0:1

19.09.2015 15:30

Góly: 90+3. Moritz Hartmann (pen.)

Novic z Ingolstadtu zažívá podobně povedený vstup do sezony jako loni Paderborn. Die Schanzer díky proměněné penaltě ze samotného závěru utkání vezou všechny tři body z brémského Weserstadionu.

Na první šanci se čekalo něco málo přes čtvrt hodiny hry. Postaral se o ni hostující Markus Suttner, jehož volej jen těsně minul pravou tyč. Záhy poté poslal Stefanu Lexovi vynikající přihrávku Hinterseer, jenže Felix Wiedwald se proti jeho příležitosti vyznamenal. Ve 27. minutě zahrozili konečně hráči Werderu. Ačkoliv jak se to vezme, protože po centru Jóhannssona měl ingolstadtský záložník Roger setsakramentské štěstí, že si nevstřelil vlastní gól.

V závěru první půle měli dobré šance ještě Santiago Garcia a Fin Bartels, ale v obou případech mířil balon těsně vedle. V 53. minutě o sobě dal poprvé vědět Claudio Pizzaro. Peruánský útočník minulý týden přihrál na gól a nyní mohl jeden vstřelit sám, ale jeho hlavička tentokráte nebyla jednou z těch nepřesnějších.

Okolo 70. minuty musel Wiedwald likvidovat nebezpečný přímý kop, a také (snad) kontroloval pokus Benjamina Hübnera, který jen těsně minul bránu. Chvíli poté se na druhé straně hriště připomněl Anthony Ujah, jenže svou hlavičku nasměroval přímo do rukavic brankáře Ramazana Özcana. V závěru zápasu byli ovšem mnohem aktivnější borci z Ingolstadtu.

Rozhodnutí se zrodilo až v nastaveném čase, kdy Assani Lukimya zatahal ve vápně za dres Stefana Lexe a kopala se penalta, kterou Moritz Hartmann bezpečně proměnil střelou do levého dolního rohu - 0:1. To bylo až příliš pro Philippa Bargfredeho, jenž vzápětí nepěkně atakoval Alfreda Moralese a vysloužil si červenou kartu. FC Ingolstadt si tedy připsal třetí letošní vítězství a v tabulce předskočil Werder.

Více informací k zápasu

1. FC Köln - Borussia Mönchengladbach 1:0

19.09.2015 15:30

Góly: 64. Anthony Modeste

Borussia Mönchengladbach stále čeká na první body a situace začíná být kritická. V Kolíně nad Rýnem prohrála 1:0, když jediný gól zápasu vstřelil ve druhém poločase Anthony Modeste. Nutno dodat, že domácí si vytvořili více šancí a vítězství si zasloužili více.

Kozli byli od začátku mnohem aktivnější a brzy si začali vytvářet i první příležitosti. V 5. minutě přišel ve středu pole o míč Granit Xhaka, Modeste vybídl ke skórování Marcela Risseho, ten ale z úhlu přestřelil. Třináct minut nato zrychlil hru skvělou průnikovou přihrávkou na Leonarda Bittencourta Matthias Lehmann, Yann Sommer však velmi rychle vyběhl a talentovanému křídelníkovi nedal šanci skórovat.

Pozorný Sommer si pak poradil i s pokusem Osaky z ostrého úhlu, Hříbatům ale ani dobrý výkon svého brankáře nepomohl. V 64. minutě přišel rozhodující moment zápasu a přičinili se o něj dvě letní posily. Bittencourt poslal z levého křídla do šestnáctky vynikající centr, na který si naběhl Modeste, předskočil Christensena a Sommer se za přesnou hlavičkou stihl jen ohlédnout.

Největší a prakticky taky jedinou stoprocentní příležitost si Borussia vypracovala osmnáct minut před koncem. Střílený centr Granita Xhaky z volného přímého kopu ještě před Hornem drobně tečoval Brouwers, dvaadvacetiletý gólman však předvedl fantastický zákrok. Nakonec se ovšem ukázalo, že vzrušení bylo zbytečné - pomezní rozhodčí odmával ofsajd.

Kolín už si náskok pohlídal, ze závěrečného náporu Gladbach nic nevytěžil a Lucian Favre musí mít hodně těžké spaní, vždyť jeho mužstvo v nové sezóně jenom prohrává.

Více informací k zápasu

SV Darmstadt - Bayern Mnichov 0:3

19.09.2015 15:30

Góly: 20. Arturo Vidal, 62. Kingsley Coman, 63. Sebastian Rode

Na Schalke i Leverkusen to stačilo, na mocný Bayern však už nikoli. Obhájce titulu rázně uťal překvapivou šňůru neporazitelnosti nováčka z Darmstadtu a na jeho půdě zvítězil jasně 3:0. Thomas Müller tentokrát gól nevstřelil, prosadili se Arturo Vidal, Kingsley Coman a Sebastian Rode..

Kouč Pep Guardiola razantně obměnil základní sestavu, po výhře v Lize mistrů v Pireu dopřál odpočinek několika oporám a kromě Rodeho s Comanem postavil od první minuty i Kimmicha nebo Götzeho; ještě nikdy v Bayernu neměla jeho startovní jedenáctka tak nízký věkový průměr. Zejména Rode předvedl po pauze skvělý, dynamický a energický výkon; po prvním dějství, kdy - navzdory Vidalově trefě z 20. minuty - měli hosté potíže přetavit optický tlak ve větší náskok, to byl právě on, kdo nejprve v 62. minutě vyzval ke skórování Comana a následně sám uzavřel skóre.

Spíše než o dalších třech bodech se v Mnichově nicméně mluvilo o situaci z 66. minuty, kdy Vidal uvolnil místo na hřišti pro uzdraveného Javiho Martineze. Guardiola tak slavnostně přivítal zpět v týmu prvního ze svých dlouhodobých absentérů. To už Bavoři věděli, že o tři body nepřijdou.

Do vedení je poslala vynikající Vidalova technická rána z okraje vápna; chilský záložník se v Bundeslize prosadil poprvé od roku 2011 a rázně tak odpověděl na kritiku klubové legendy Franze Beckenbauera. Domácí se však za své představení v úvodní pětačtyřicetiminutovce rozhodně nemuseli stydět. Předvedli několik krásných týmových akcí, přičemž Marcel Heller a Dominik Stroh-Engel se dokonce dostali do slibných šancí.

Bayern však byl dnes jednoduše silnějším týmem, což definitivně potvrdil po hodině hry. Po trefách obou mladíků už v závěru dohrával v absolutní pohodě a bez potíží si dokráčel k pátému bundesligovému triumfu v řadě, čímž udržel svoji dosavadní letošní stoprocentní bilanci. Před náročným úterním utkání s Wolfsburgem je to pro fanoušky jistě skvělá zpráva.

Více informací k zápasu

1. FSV Mainz 05 - TSG Hoffenheim 3:1

18.09.2015 20:30

Góly: 18. Yunus Malli, 61. Yunus Malli, 68. Yunus Malli - 13. Jonathan Schmid

Zajímavý souboj byl k vidění v páteční předehrávce pátého bundesligového kola. Mohuč v domácím prostředí porazila Hoffenheim 3:1 a v tabulce poskočila na třetí příčku. Naopak Hoffenheim pokračuje ve špatných výkonech a po tomto víkendu se může propadnout až na samé dno.

Hosté ze Sinsheimu přitom v Coface Aréně nezačali vůbec špatně. V úvodu dokázali přečkat nápor domácích a z prvního brejku náhle udeřili. Hlavní roli hrál Eugen Polanski, jenž vyvezl míč, aby pak skvělou kolmicí vyslal do úniku Jonathana Schmida a letní posila z Freiburgu zaznamenala premiérový gól v novém působišti.

Na odpověď jsme ale nemuseli dlouho čekat. Christian Clemens našel uličkou Yunuse Malliho, který si navedl míč na pravačku a přesnou střelou mezi nohama Fabiana Schära a do protipohybu brankaře nedal Oliveru Baumannovi sebemenší nárok zasáhnout. Vedení mohl Hoffenheimu Kevin Volland, jenomže po perfektním uvolnění ho vychytal výtečný Loris Karius.

Příležitosti si vypracovala i Mohuč, Malli si však na další trefy musel počkat až do druhé půle a skóre nezměnila ani De Blasisova hlavička po přímém kopu Clemense. Na opačné straně ještě jednou prověřil Kariuse Schmid, jehož projektil talentovaný gólman s obtížemi vyrážel na roh.

Standardky Christiana Clemense hostujícího zde ze Schalke dělaly defenzivě bílomodrých problémy, po dalším jeho centru orazítkoval Jošinori Muto břevno. Dokonat obrat se domácím povedlo po hodině hry. Yunus Malli se tentokráte ocitl na pravém křídle, znovu si navedl balón do středu a pro změnu levou nohou a na zadní tyč vymetl všechny pavučinky z horního rohu Baumannovi svatyně.

Třiadvacetiletý Malli hrál životní utkání a potvrdil svou vynikající formu. Během posledních třech zápasů včetně toho dnešního nastřílel pět branek, přičemž lépe se vedlo už jen Thomasi Müllerovi z Bayernu. Hattrick zkompletoval v 68. minutě, když využil zpětně přihrávky Muta a nadvakrát dokázal dostat míč do sítě.

Ze závěrečného platonického tlaku svěřenci Markuse Gisdola vytěžili pouze slabou střelu střídajícího Kurániyho přímo do Kariusových rukavic a v novém ročníku tak stále čekají na první výhru. Jeden bod za remízu s nováčkem po pěti kolech je pro ambiciózní klub opravdu velmi málo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Borussia Dortmund550018:315
2.Bayern Mnichov550015:215
3.VfL Wolfsburg53208:211
4.Schalke 0453117:510
5.1. FC Köln53119:910
6.FC Ingolstadt 0453113:410
7.1. FSV Mainz 0553029:59
8.Eintracht Frankfurt522112:68
9.Werder Brémy52126:77
10.Hamburger SV52127:97
11.Hertha BSC52125:77
12.SV Darmstadt51314:66
13.Bayer Leverkusen52033:86
14.FC Augsburg51134:54
15.TSG Hoffenheim50144:101
16.Hannover 9650144:121
17.VfB Stuttgart50055:130
18.Borussia Mönchengladbach50052:120

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (149)

Přidat komentář
stas87

Rozkyve sa stolicka nad Gisdolom?

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu je ešte ďaleko, 4 kolá nič neznamenajú, navyše ich výhodou je, že už majú za sebou zápasy s Bayernom a Leverkusenom. Gisdol tam odviedol kus výbornej roboty a toto leto bolo mimoriadne ťažké pre neho aj klub, tak výrazna obmena kádra spojená so stratou najlepšieho a rozdielového hráča by poznačila aj silnejšie kluby... Ja dúfam, že sa po čase chytia posily a trošku sa spamätajú a aspoň čiastočne vrátia k tej hre z minulej sezóny, to by určite prinieslo aj viac bodov a posun do pokojnejších vôd

Reagovat
stas87

Nic neznamenaju ale dost naznacili..ja si myslim,ze zbesilo podpisovali hracov hlavne do ofenzivy a podcenili obranu.Je fajn mat mlade muzstvo ale odtial potial.Köln ma podobne zlozenu obranu a taktiez ma vzadu problemy,nejde len o zapas vo Frankfurte,uz v prvom kole v Stuttgarte mohli dostat dva ci tri goly.Za Becka mal dorazit skusenejsi hrac a nejde len o nahradu Becka,na supiske nemaju jedineho obrancu mladsieho ako rocnik 1990.A co ma u nich najviac zarazilo,tak to,ze nedokazu udrzat loptu na nohe dlhsi cas a pockat na doplnenie.Vycitalo sa Gisdolovi,ze ma prilis ofenzivny tim co nevie branit,teraz ked opticky zlepsili defenzivu a hraju na troch DM,sa mu bude vycitat nekvalita v ofenzive...mozu zapadnut do obdobnej situacie aka je v Stuttgarte ci Gladbachu.U Frontzecka sa len caka na odvolanie,u Gisdola sa toto vobec necakalo.Ja verim ze ho podrzi a nevyhodi,len ta otazka patrila skor do buducnosti ako do pritomnosti.

Reagovat
Rudnevs

Toto prestupové obdobie Hoffe pokašľali. Nepôjde zatiaľ nikto. Každý má svoje argumenty. Frontzek má nový káder. Favre a Gisdol mali skvelé minulé roky. Zorniger nemôže za to že Harnik nevie trafiť prázdnu bránu. Môj tip je že prvý pôjde Labbadia.

Reagovat
smazaný uživatel

Labbadia určite nie, ten je od vyhazovu najďalej.

Reagovat
Rudnevs

Dúfam

Reagovat
smazaný uživatel

Po víkende čakám prvú trénerskú výmenu. Najväčší ašpirant Frontzeck, potom Favre a asi fakt už aj ten Gisdol. Bez toho aby som si to overil som si istý, že toto je najhorší štart Hoffe do sezóny od kedy sú v BL.

Reagovat
db18

Taky čekám odchod Frontzecka, ale doufám, že Kind ještě chvilku počká.

Reagovat
smazaný uživatel

A Zorniger? Nulová skúsenosť v Bundeslige podobne ako pred tým Schneider a zase ich bude len Huub Stevens vyťahovať z trablov, ale skúšajú a skúšajú to s týmito mladými neskúsenými trénermi a efekt žiadny :(

Reagovat
smazaný uživatel

Stuttgart aspoň hraje dobrý atraktívny futbal, len zahadzujú šance. Ale body nie sú, takže samozrejme to v poriadku neni.

Reagovat
smazaný uživatel

v ofenzíve hrajú parádne, taký Kostič, Ginczek, aj Harnik (keby toľko nespaľoval šancí, ale aspoň sa do nich dostáva) by som povedal, že sú v top forme, ale tá defenzíva je na zaplakanie.

Reagovat
Rudnevs

Tiež si myslím že ak Zornigera vyhodia, nahradí ho Huub.

Reagovat
Andis

Minule to Kadeřábek podělal, ale tenhle zápas bránil velice dobře, bohužel na jeho výpady ze SL už v BL nezbývá

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem, dnes viackrát stratil vpredu loptu a vzadu potom chýbal a takmer z toho boli góly. V momentoch kedy je na svojej pozícií tak to bolo fajn.

Reagovat
db18

Reagovat
naheCZ

Si ten Kadeř vybral klub hlavně ihned odejít do Německa jedno kam...se zase nechal ukecat agentem, takovej hráč nemůže hrát za klub, který nebude téměř každý zápas favorit a útočit

Reagovat
M.Vaza

On hlavně na víc nemá..

Reagovat
Uwe háže buly

vybral si dobře, v klubu mu věří, podrželi ho, i když mu to vubec nejde.. teď je to jenom na něm aby se posunul zas dál.

Reagovat
stas87

Krasny dokument o Franzovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Straka

Reagovat
smazaný uživatel

Kde išiel?

Reagovat
fantomas

Alternativní pohled na to, co je shnilýho v Gladbachu: http://statsbomb.com/2015/09/have-expected-goals-caught-up-with-gladbach/

Reagovat
smazaný uživatel

To sú články, trošku preštatistikované hehe. Kvalitka

Reagovat
fantomas

Řikám, alternativní no...

Reagovat
pedro-pedro

Já ten Gladbach nechápu to jim nevadí, že jsou k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Dostali jen jednu branku, to je pokrok.

Reagovat
pedro-pedro

Reagovat
fantomas

Favre musí letět ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Eberl povedal pred zápasom, že Favre je neprepustiteľný...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon sbirame body, ikdyz po jednom A Werder potesil

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak Petrák asi vážně vypadnul ze základu Norimberku (?) škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem či hral tak zle alebo mal zranenie, lebo v niektorých zápasoch nebol ani na lavičke. Ale ešte horšie je na tom Sylvestr, i keď dnes naskočil v 90.minúte, ale to je ešte horšie ako keby nehral vôbec

Reagovat
smazaný uživatel

prosím vás, mám dotaz na ty, co pravidelně sledují Bundesligu. má Yusuf Malli na to být nový Sebastian Deisler?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, ze ukonci pro zraneni karieru v 25 letech? Nepral bych mu to..

Reagovat
smazaný uživatel

Má nato, aby sa dostal do lepšieho klubu BL a následne aj do repre. Do nej sa možno dostane už z Mainzu ak bude pokračovať v takýchto výkonoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Neveril som, že to Ingolstadt zase dokáže. Ehm mimochodom, zatiaľ ich 3 zápasy vonku v premiérovej sezóne v BL a 3 víťazstva, všetky 0:1.

Od Lilien som čakal, že potrápia Bayern viac, ako vôbec by ma neprekvapila remízka.

Gladbach 3 zápasy bez streleného gólu (2 v BL + EL) a ďalšia prehra. Strašné. Som zvedavý na zostrihy, ako to vlastne vyzeralo...

Reagovat
smazaný uživatel

ten Coman si to docela vodí, na to, že si nekopl v Juventusu Bayern má na ty křídla prostě čuch

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes SGD vyhrálo brankou v 90. minutě nad Osnabruckem 2:1 a vedou 3. ligu. Oba fíky Eilers

Reagovat
smazaný uživatel

Eilers ide ako píla, a Dynamo tiež. Pozeral si to?

Reagovat
Kily

už by se mohl uklidnit, aby v zimě nepřiletěla nějaká nabídka a vedení ho nepustilo pryč, vzhledem k těm dluhům by to zase tak moc nepřekvapilo

Reagovat
Arne

Pokud by se nepovedlo postoupit, tak by to byla tutovka... Plus Stefaniak prý měl v létě nabídku už i z bundesligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jen letmo sem to sledoval. Připomíná mi to jazdu Dynama před čtyřmi lety, kdy to tam táhl Schahin s Essweinem a v baráži udělali druhou ligu

Reagovat
Kily

Neuhaus je válec, on má snad smlouvu s ďáblem, nebo nevím, dřív v nastavení pravidelně inkasované góly a letos v závěru naopak dost utrhnutých výher

Reagovat
smazaný uživatel

A byls ? Viděl sem děkovačku a brrr, slušná palba

Reagovat
Kily

včera ne, dostavila se únava a potřebuju nabrat nějaký síly. A přenos se mi nepovedlo rozpohybovat, takže jsem koukal je večer na sestřih, z toho to vypadalo celkem jednoznačně

Reagovat
Arne

Vzpomeň na loňský podzim, hlavně ten závěr, tam to bylo podobný... Akorát rozdíl je v tom, že tady jde většinou o zaslouženou výhru, tehdy to byly stoprocentní haluze.

Reagovat
REPLIKATOR

Drobný > Adler

Reagovat
stas87

Pisal som o tom minule kolo,na ct2 teraz ide zasa Most.

Reagovat
Uwe háže buly

Kdo si myslíš, že je ten, kdo za vším stojí? Ten majitel lodi nebo ta nemocná ženská? nebo ještě někdo jinej?

Reagovat
stas87

Netusim,ja som minule videl prve dva diely a dneska dalsie dva.Je to pomerne zapeklite,tym ze Norenova chytila tych dvoch v maskach sa to vlastne nepohlo vobec.Zenska ale nechala zbit toho chlapika co jej ponuku poslal do kundy. Majitel lodi ma tiez motivaciu,aspon podla toho telefonatu toho typka z privesu.Ten Rasmus ju evidentne neznasa,ze?

Reagovat
Uwe háže buly

Já právě to teďka nemužu dostat z hlavy, protože sem uplně dezorientovanej Ten majitel tý potopený lodi tam byl asi už v prvním díle, akorát si to vůbec nepamatuju, jeho lodí asi nabourali ty 4 teroristi do mostu

Ten manžel Caroline sem myslel, že byl na tom stadionu Malmo, dokonce má i pistoli, z který ale nestřílel, takže tam asi nebyl. Pak napadnul toho gigolíka, ale lopatou, ne jedem.. takže tam asi vůbec nepatří, ale na to měl dost velkou roli zas

Reagovat
stas87

Tak mne utiekli prve diely,o potopenej lodi som netusil az kym ju teraz objavili a vytiahli,bohuzial na nej bolo aj sedem mrtvol a jedna s implantatom. Jo,to ma napadlo tiez,som myslel ze mu zavari viacej ale on len priznal ze ho zbil..cudne ale bolo,ze zomrela ta ucitelka v tej nemocnici,napichla sa na ihlu ked si sadla na postel.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak to byla už druhá loď právě, ta první byla o dost větší a taky na ní byli mrtví, tím to vlastně celý začlo, z ní utekla ta čtveřice, co byla pak zplynovaná. A tu loď viděla narazit do mostu ta holka, co chodila s tou učitelkou(vypadlo mi meno) a která byla i na tom stadionu.

Reagovat
stas87

Aha,tak aspon viem ten zaciatok. Preco nezabili teda aj tu stvoricu?Inak dneska som to sledoval na webe,som myslel ze to ct2 nepusti ale dalo sa.Ja by som to v televizi asi ani nevidel,pretoze sa hra ceska liga a bratia ju pozeraju az do konca,ten diel od 22:10 by som tak nevidel.A ta holka zatial nic nepovedala,mohla to objasnit o nieco viac.Zabery z tej kamery tiez nic nove nepriniesli.A chudak Rasmus,priviedol ich na stopu toho typka co likvidoval mrtvoly v tych sudoch ale zjebe ho za to,ze s nim presiel z Danska do Svedska a obisiel tak zakon.

Reagovat
Uwe háže buly

Jo, to sem čuměl, když pak začal tepat do Ságy, že projevila emoce, poprvé snad Ale nesedí mi, takovej od začátku ublíženej týpek.

Reagovat
stas87

Mne bola nesympaticka,ked vyslychala tu holku.Tam to bolo dost za hranou a ten Martin to mal zastavit skorej.Scena pri navsteve priatelovej mamy nemala chybu. Suhlas,on myslim pozmenil nieco v spise,minule,nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám Dante udělal jasnou penaltu, naštěstí pro něj byl trend v tom zápase je spíš nepískat než pískat

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš tie 3 situácie, ktoré boli vo večernom Sportstudiu na ZDF?

Reagovat
smazaný uživatel

No koukal jsem na highlight jen http://www.fullmatchesandshows.com/ tady

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tam tiež často sledujem, ak nestíham zápasy a prenosy v TV výborný web

Reagovat
Arne

Ještě že jsem to neviděl, bych asi pěnil... Snad to v sestřizích na ES2 všecko bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Da se k nekomu herne Coman prirovnat?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
Uwe háže buly

Nevim ke komu, ale přišlo mi, že všechny centry posílá naslepo..

Reagovat
smazaný uživatel

Douglas Costa s horší technikou

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Ku mne alebo napr. k Hazardovi, proste technické krídlo, rýchle nohy, nízke ťažisko, na lopte skvelý.

Reagovat
Godwinson

Coman základ, tak to je supr. Vzhůru na EURO

Reagovat
stas87

Pozeram znovu tu penaltu v nadstavenom case..dost pochybna.Lukimya ho nijako vyrazne nefauloval ale Lex sikovne spadol,z pohladu rozhodcu jasna penalta.Presne tieto momenty Assaniho prenasleduju,dneska to bola penalta,inokedy to je nedorazny odkop ci podcenenie situacie.Problemom je,ze aj Galvez ma take momenty.Mozno si to Lukimya vyzerie a v utorok nastupi prave Galvez.Bargfredeho atak do futbalu nepatri,dobre ze si posedi a popremysla,ci je vhodne riesit frustraciu tymto sposobom.Trest by som mu dal na tri zapasy minimalne,nastastie to Morales neodniesol zranenim.Ak ani v uotrok nebude Zlatko,moze to byt dalsi podobny vykon a to by ma stvalo dost.Dneska som ratal s vyhrou a posunom daleko od zostupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera zapas Darmstadt-Bayern ukoncen presne v case 90:12... to jde no.. hlavne kdyz to cpou na eurosportu kazdy kolo do televize.

Reagovat
OnderCZ

A co bys nastavoval v zápase kde je výsledek 0:3 a je rozhodnuto? Přijde mi to zbytečné.

Reagovat
Talker

Jak zahrál Christensen? Koukám, že se jim povedlo stáhnout počet obdržených golů

Reagovat
stas87

Pri prvom gole Malliho mal Kaderabek zamakat dozadu,pokryl by nabeh Malliho.Schär prehral suboj na polke a potom uz nestihol zachytit Malliho,Kaderabek od tej situacie nebol tak daleko a ak by do toho sprintu dozadu dal viacej,tak tu situaciu vyriesi.A tato situacia ho vystihuje,pokial ide o nabehy smerom dopredu,je aktivny az moc,ak ide o navrat do defenzivy,nechce sa mu.Verim,ze ak by Beck neodisiel,tak Kaderabek sedi.A takto bude pokracovat,Hoffenheim si v zime privedie niekoho na pravu stranu.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak oni tam mužou zkusit i Rudyho ne, místo Kadeřábka? Měl sem za to, že v minimálně v repre RB hrál.

Reagovat
db18

Pořád mají Toljana, který nedostal čuchnout, takže to nebude tím, že by neměli koho tam dát.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
stas87

Ale Toljan ich vyrazne neposune,nebude to taky rozdiel ked nastupi ako keby tam bol Kaderabek.Rudy tam hraval len v repre,primarne je to stredny zaloznik.Ja cakam,ze v zime privedu RB a Kaderabek bude muset poriadne zamakat.Od zapasu s Bayernom sa prilis nechytil a Hoffenheim mal superov,ktorych by mal porazit alebo prinajlepsom remizovat.To sa im podarilo len v Darmstadte.

Reagovat
db18

Rudy tam v repre začal hrát až poté, co v pár zápasech na RB naskočil i v Hoffenheimu.

A primárně jde o to, aby si to odbránil ne? Což momentálně nesvede ani Kim na LB...

Reagovat
stas87

Odvolanie Zornigera nepomoze k obratu.VfB to ma dopredu poskladane vyborne,ti hraci si rozumeju,sance si pripravi ale gol nedaju.Za Stevensa ani tolko sanci nemali,len boli efektinejsi a vzadu to tolko neotvorili.

Reagovat
db18

To píšeš, jako kdyby už byl venku.

Reagovat
stas87

Mozno to tak vyznelo ale ak oni nie su hlupaci,nechaju ho vo funkci.Ak by boli horsi kazdy zapas,herne sa nechali prehrat a mali deravu obranu,davalo by odvolanie zmysel.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

No neviem, ono na nich musí byť neskutočná deka, pretože síce hrali krásne, pekné rýchle kombinácie, ale to zakončenie ? tam si nikto neveril, všetci to napálili silovo do brankára. Zorniger by ich mal hlavne po psychickej stránke pripraviť

Reagovat
smazaný uživatel

Frontzeck poleti, tohle uz ustat nemuze. A je skoda, ze loni nesestoupili a nezachranil se na jejich ukor Freiburg.

Reagovat
db18

Ale nemyslím si, že Hannover bude měnit trenéra před vloženým kolem.

Reagovat
Rudnevs

Aj tak ho nahradí tréner juniorky.

Reagovat
Rudnevs

A ak pôjde Zorniger tak jednoznačne Huub.

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak.

Reagovat
Arne
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Schalke jsem dneska neviděl, ale každopádně Leroy je geroj! Věřil jsem, že by to mohlo klapnout, protože Stuttgart je zatím bez bodu. Přesto měl prý hlavně v 1. poločase hodně šancí...

No nic, tenhle týden mě zase naplnil optimismem. APOEL a Stuttgart sice nejsou bůhvíjací soupeři, ale 3 body na obou frontách se počítají...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Stuttgart sa veľa ľudí, ktorí nesledujú zápasy alebo zostrihy, pozerajú že to sú nejakí tragédi. Ale oni si vytvárajú snáď viac šancí ako Bayern Je to blbé písať kolo čo kolo, ale proste nepremieňajú neskutočné šance. Harnik za posledný rok nedal minimálne 10 šancí kedy mal prázdnu bránku a bol od nej pár metrov, k tomu nepremieňa ďalšie šance ale hraje fantasticky. Ginczek nedal možno 20 samostatných nájazdov... atď

Reagovat
smazaný uživatel

Kliment

Reagovat
smazaný uživatel

Tuchla nejde nemít rád jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

A téma, o kterém se po dnešních Otázkách začne mluvit, je - Kdo vymění trenéra jako první? Hoffe, Gladbach, Stuttgart nebo Hannover?

Reagovat
stas87

Herne je na tom najhorsie Gladbach,Hannover a potom Hoffe,Stuttgart trapi len koncovka.Ja by som si tipol Frontzecka,ak neporazi FCA tak je to jasne.Gladbach tu kvalitu ma väcsiu.

Reagovat
db18

Gladbach už mění, Favre se na to vykašlal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fakt. Už je toho plný twitter

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri si hore môj komentár - reakcia hneď na prvý koment od Stasa. Už sme to cítili od piatku. PodĽa mňa prvý poletí Frontzeck

Reagovat
smazaný uživatel

vyhraný litr za 50, díky kluci

Reagovat
Spalovač šancí

V Dortmundu moc pekny fotbal, zejmena zacatek druhe pule

Reagovat
db18

Favre odstoupil.

Reagovat
bayern987

Takže na bonus který docela dost potřebuju můžu zapomenout.

Reagovat
db18

Doufám, že Frontzeck neskončí hned zítra...

Reagovat
bayern987

Přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ho tiež resp Hannover

Reagovat
Rudnevs

Ja mam HSV

Reagovat
smazaný uživatel

V tejto otázke stratil asi každý, neverím, že niekomu naskočia body

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem měl právě Hoffenheim, protože jsem si říkal, to nebude tipovat moc lidí, a nevěřil jsem jim na začátek sezony. Sakra...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho něštastnýho úvodu letošní sezóny. No jó, ale Bayern už čeká, po sezóně.

Reagovat
db18

Snad ne. Po tom, co už podruhé ztratil chuť a trpělivost bych radši Kloppa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalšia fantázia výkon. Príde mi to až moc dokonalé vzhľadom k tomu, čo sa dialo pred pár mesiacmi to je šialené proste Mkhitaryan má takú formu, že to je nenormalné dačo. A Ginter - not from this world

A Bayer dnes sakramentsky sklamal, strašný výkon od nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát teď tak LM...

Reagovat
smazaný uživatel

Odesel Son a jsou v prdeli.

Reagovat
Rudnevs

Kto trénuje juniorku Gladbachu ? Aby sme vedeli kto sa stane tréner Gladbachu.

Reagovat
smazaný uživatel

Schubert

Reagovat
Rudnevs

No tak ten je asi najpravdepodobnejší

Reagovat
stas87

Nemyslis si dufam,ze Gladbach vytiahne trenera z rezervy.SVW,BSC aj FSV maju ambicie trosku inde ako BMG.Tieto tri timy si tento krok mozu dovolit a vsetky kluby tych trenerov vytiahli,pretoze boli sucastou klubu,poznaju klub z vnutra,jeho mentalitu a hracov,co by casom dostali sancu v acku.Gladbach vsetky tieto timy prekonal,nehra o zachranu ale o pohare a celkovo ma lepsi tim,

Reagovat
Rudnevs

Ja to myslím ironicky, väčšinou po zmene trénera v prvých pár zapasoch ešte môžu riskovať a siahnuť po niekom z rezervy/juniorky. Mne sa tieto kroky moc nepáčia a vo väčšine prípadoch som proti tomu. Kluby to ale robia radi lebo každému sa predsa pekne hovorí ako vychovávajú hráčske a trénerské talenty. Ja dúfam že to bude nejaké známe meno ale momentálne nie je voľný takmer nikto kto by bol na Gladbach dosť dobrý iba Schaaf a Klopp a tréneri z iných líg. Na druhú stranu teraz bude vložené kolo a klub bude asi musieť vziať niekto z rezervy/juniorky lebo dovtedy nikoho nezoženú a ak sa osvedčí tak už nikoho asi ani nebudú musieť hľadať.

Reagovat
smazaný uživatel

Dočasne povedie tím práve Schubert z rezervy, tak uvidíme, ak sa chytí tak si ho možno ponechajú

Reagovat
stas87

Lucien Favre als Gladbach-Trainer zurückgetreten!

Blaznive ale ak by Eberl zavolal Kloppovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Co vlastně teď dělá Pepa Csaplár?

Reagovat
smazaný uživatel

A čo Franta Straka

Reagovat
db18

Osobně teď očekávám dočasný návrat Ziegeho.

Reagovat
Rudnevs

Ak by ho mal nahradiť nejaký tréner zo skúsenostami tak fakt netuším. Luhukay? Slomka?

Reagovat
stas87

Co tak Schaaf?

Reagovat
Rudnevs

No tak to vyzera dobre, Schaaf by bol dobrý. Možno ešte Keller.

Reagovat
Arne

Taky mě to napadlo, že by to pro Jürgena byla super výzva.

Reagovat
smazaný uživatel

Krása Dortmund, jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Dik Lucien za překrásnych 4 let kdy jsme mohli snit, přeju dobry budoucí angažmá(bylo by super se s tebou setkat misto pepka guardiolky) Favre zastane vždy v srdcích vsech fanoušků mönchengladbachu

Reagovat
smazaný uživatel

Do mönchengladbach Murata Yakina ten je uplny opak Luciena a srovna je železnou pěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho bracha byl genialni fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

A zvíťazila aj rezerva - 1.víťazstvo v sezóne a dnes to rozhodol pomocník z A-tímu Leitner

Reagovat
stas87

Ked uz sa tu objavila kritika na pocet golov v tomto kole,tak jedna sutaz na tom bola este horsie..

http://www.evysledky.com/futbal/chorvatsko/1-hnl/

Ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně fotbalové výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

Spitzenreiter, Spitzenreiter, hey! hey!

Zápas jsem bohužel neviděl. Paradoxně jsem byl zrovna cestou zpátky z Dortmundu domů

Před tímhle střetnutím jsem měl velký strach. Leverkusen na nás umí a v posledních sezonách to několikrát potvrdili, takže i můj tip na kicktippu byl 1:1. Byl to první opravdu těžký soupeř a tak jsem byl hodně zvědavý, jak se s tím popereme. Výsledek 3:0 jsem fakt nečekal. Klobouk dolů, kluci!! 11 soutěžních zápasů a 11 výher.

Hned se jdu mrknout na celý záznam..

obzvláště mě to těší pro Jonase, který byl zde mnohými předčasně odepisován (včetně mě)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stále první v tabulce tož co nás ještě více může těšit? Myslím si, že nám pomáhá to, že nehrajeme LM a můžeme se soustředit na Bundesligu. Osobně su nadšen z TT. Dokázal převzít něco od Kloppa a dát tam své přídavky a ukazuje (zatím - nechci zakřiknout), že je tou správnou volbou. Nečekal jsem, že takto bude hrát Mchitarjan, Kagawa, Hoffman. Je radost se na to dívat.

BVB ......

Reagovat
Centrofixka

Myslím že to nebude LM, hrajú predsa EL a tých zápasov tam odohrajú asi aj viac. Len sa modlím aby formu Henrika, Shinjiho... neprerušilo zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

Osobne bych tak nadseny nebyl... klesl nam prumer golu na golu z 3,75 na 3,6

Reagovat
smazaný uživatel

golu na zapas samozrejme

Reagovat
db18

Hecking si stěžuje na atmosféru v Allianz Areně

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

O tom HSV s Hannoverom sa moc nehovorí nejak a nepíše, ale vedel som o tom, hlavne tu z diskusií. Ale o Essene som netušil ani ja, BVB má priateľstvo s Kolínom, aj keď už to nie je to čo bývalo a hlavne to vraj udržiavajú starší fanúšikovia. Ja som zase nevedel o Lauterne a TSV, alebo Herthe s Karlsruhe.

Reagovat
Centrofixka

Bayern a Bochum?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele