5. kolo
20.09.2015 17:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

FC Augsburg - Hannover 96 2:0

FC Augsburg si připsal první vítězství v nové sezoně, zatímco Hannover na radost ze tří bodů stále čeká. Není divu, že je z toho po pěti kolech barážová pozice.

První gól se zrodil těsně před vypršením první půl hodiny. Paul Verhaeg přiťuknul balon Alexandru Essweinovi, který stál na hranici pokutového území, z jeho rohu si popoběhnul více doprostřed hřiště, aby mohl parádním obstřelem do levého spodního rohu brány překonat Ron-Roberta Zielera - 1:0. A za tři minuty bylo ve WWK Areně ještě veseleji.

Marcelo ve vápně fauloval Tobiase Wernera a rozhodčí Dingert nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal kapitán Verhaeg a trochu se štěstím zařídil pro domácí dvoubrankové vedení. Hannoverští poté začali hrát aktivněji, ovšem do konce první půli nepřišli s ničím jiným, než s nepříliš nebezpečným pokusem Hiroshiho Kiyotakeho z velké dálky.

Po změně stran se znovu potvrdilo, že v záložní řadě severoněmeckého celku chybí tvůrce hry. Ze strany svěřenců Michaela Frontzecka to bylo dosti bez nápadu, díky čemuž měli ti Weinzierlovi výrazně usnadněnou práci. V příštím utkání cestují do Borussia-Parku, kdežto do HDI-Areny zavítá VfB Stuttgart. Vzhledem k postavení obou celků asi netřeba nijak zvlášť připomínat, o jak důležitý duel půjde.

Autor: Tomáš Kordík / soccernet.com, kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele