Bundesliga - souhrn 12. kola

12.11.2010, 22:26, aktualizováno 14.11.2010, 19:24
Komentáře a souhrny
Bayern nezaváhal proti Norimberku a Hoffenheim doma přenechal body Freiburgu. Včera Leverkusen vydřel výhru nad St. Pauli a poskočil na druhé místo před Mainz, který prohrál s Hannoverem. Stuttgart ztratil v Lauternu tříbrankový náskok. Brémy a Frankfurt si stejně jako Wolfsburg se Schalke body rozdělily. Dortmund potvrdil fantastickou formu výhrou nad Hamburkem.

Bayern Mnichov - 1. FC Norimberk 3:0

14.11.2010 17:30

Góly: 10. Mario Gómez, 57. Philipp Lahm (pen.), 75. Mario Gómez

Družina Louise van Gaala musela toto bavorské derby za každou cenu zvládnout. Od začátku byl Bayern aktivnějším mužstvem a zcela zaslouženě vyhrál 3:0, navíc se dobrými výkony prezentovali navrátilci Breno a Ribéry.

Domácí Bayern vstoupil do utkání hodně aktivně a na jeho hráčích byl vidět obrovský hlad po vítězství. Svěřenci kouče van Gaala důrazně napadali a nedali tak hostujícím fotbalistům moc prostoru pro rozehrávku.

Už v desáté minutě mohli diváci slavit první branku utkání. Pranjič si skvěle ťukl míč s Kroosem a poté předložil Mariu Gomezovi parádní přihrávku před prázdnou branku - 1:0. Kdo však čekal, že po tomto momentu přijde ještě intenzivnější tlak domácích, ten se mýlil. Bayern sice kontroloval hru, jasně dominoval, ale do větších příležitostí se po vstřelené brance nedostal. Bylo vidět, že Norimberk už dávno není často chybujícím mužstvem, jeho obrana byla výborně organizovaná, ale směrem dopředu to především díky dobrému presinku domácích skřípalo.

Za zmínku by v prvním poločase stály ještě střely Kroose a Schweinsteigera, které obě hostující brankář Schäfer vytěsnil mimo tři tyče. Do druhého poločasu poslal Louis van Gaal uzdraveného Brena místo Martina Demichelise. Také hostující trenér Hecking zareagoval, když stáhl Hegelera a toho nahradil Frantz.

Právě nový muž na hřišti hodně zatopil van Buytenovi, když ho nechal stát na hranici vápna a předložil skvělou nabídku Schieberovi, který však z hranice malého vápna branku přestřelil. Ihned poté přišel logický trest - nedáš, dostaneš. Pranjič opět našel Gomeze, který byl faulován hostujícím brankářem a nařízenou penaltu Phillip Lahm bez potíží proměnil.

Velký návrat se konal také v 70. minutě, kdy velmi dobře hrajícího Kroose nahradil Franck Ribéry. Francouzský fotbalista o sobě dal okamžitě vědět. Narazil si s Pranjičem a poté neskutečně rychle obešel dva hráče hostí, naservíroval milimetrovou přihrávku Müllerovi, který ke smůle domácích ztroskotal na skvělém reflexu Schäfera.

Ribery svou rychlostí dostal o pár minut později pod tlak Judta, ten jen odevzdal míč Schweinsteigerovi, který poslal do úniku Müllera, ten však opět nedal, když hostující brankář vyrazil na roh. Bayern to mrzet nemuselo, protože okamžitě z rohového kopu se hlavou trefil Mario Gomez - 3:0.

Schäfer pak jen prokázal svou frustraci, když přihrál míč na vápno svému stoperovi mezi dva hráče. Schweinsteiger vyhrál souboj, ale poté tváří v tvář Schäferovi poslal míč jen nad branku. Utkání už se hrálo opravdu jen na jednu branku, Norimberk byl pod velkým tlakem. Do konce utkání už se nic důležitého neudálo,a tak Bayern přehrál svého bavorského soupeře jasně 3:0.

Více informací k zápasu

TSG Hoffenheim - SC Freiburg 0:1

14.11.2010 15:30

Góly: 90. Papiss Cissé

Dlouho to vypadalo, že si Hoffenheim s Freiburgem body rozdělí po bezbrankovém průběhu, hosté nakonec však i v šestnáctém zápase v řadě zaznamenali trefu a díky ní se posunuli již na čtvrtou příčku v tabulce.

Úvod střetnutí nabídl zajímavý fotbal hraný v poměrně slušném tempu, šancí ovšem bylo jako šafránu a nic na tom nezměnily ani dva pokusy domácího Sigurdssona. Ve 21. minutě to bylo znovu islandský záložník TSG, který vypálil a dorážející Vukčević trefil pouze konstrukci hostující svatyně, z protiútoku pak těsně minul Cissé. Hoffenheim byl aktivnější a po chvíli to byl znovu Vukčević, kdo v zakončení neuspěl. Do přestávky ještě vyděsil freiburské fanoušky hlavičkující Ba.

Po změně stran bylo nadále aktivnější hostitelské mužstvo, ve finální fázi se mu ale dlouho nedařilo, stejně jako hosté nedokázali ke zdárnému konci dotáhnout žádný ze svých brejků. Úroveň zápasu šla nahoru až s blížícím se koncem, proti mladému brankáři SCF Baumannovi ovšem neuspěl jak Ba, tak střídající Ibišević.

Chvíli nato dorazil na hřiště také tradiční freiburský žolík Reisinger a hned mohl rozhodnout, ve své šanci ale váhal příliš dlouho a Haase překonat nedokázal. Když pak neuspěl ani Schuster a dorážející Makiadi domácí branku přestřelil, vypadalo to na dělbu bodů. V první minutě nastavení ale oslovil Reisinger Cissého, který přízemní střelu umístil přesně k pravé tyči a tím zajistil tři body pro Freiburg.

Více informací k zápasu

1. FSV Mainz 05 - Hannover 96 0:1

13.11.2010 18:30

Góly: 44. Sérgio da Silva Pinto

Ve hodně průměrném bundesligovém utkání utržilo překvapení aktuální sezónu z Mainzu už čtvrtou porážku z posledních pěti zápasů. Hostujícímu Hannoveru vystřelil výhru Pinto, který se trefil z úctyhodné vzdálenosti krátce před poločasem.

Začátek utkání byl hodně vyrovnaný, obě mužstva dobře bránila, hlídala si střed hřiště, a tak bylo pro útočící mužstvo vždy velice těžké dostat se vůbec do nějaké střelecké příležitosti. Jediným prostředkem, jak alespoň trochu ohrozit branku soupeře, byly střely ze střední vzdálenosti.

Krátce před koncem první půle dostal zápas teprve pořádný náboj. Nejdříve Ivanschitz ztroskotal tváří v tvář na hostujícím brankáři Fromlowitzovi, navíc odražený míč Holtby poslal k nepochopení domácích fandů pouze nad břevno. Když už to vypadalo, že se půjde do šaten za bezbrankového stavu, udeřili hosté. Roh Rausche odvrátili domácí pouze k Pintovi, který ze skoro třiceti metrů překonal Wetkla - 0:1.

Do druhého poločasu vstoupil domácí Mainz s mnohem větším elánem a chutí s utkáním ještě něco udělat, nejlépe ho otočit ve svůj prospěch. Několik velice dobrých střeleckých pokusů však zlikvidoval v pohodě chytající Fromlowitz a při pokusech o kombinaci na hranici šestnáctky si zase velice dobře počínala hostující obranná čtveřice.

Po tlaku domácích přišla opět hodně vyrovnaná fáze, ve které hosté ukázali svou vyzrálost. Drželi dlouho míč na svých kopačkách, hráli hodně na jistotu a dlouhými kombinacemi doslova deptali domácí fotbalisty, kteří sice byli aktivní, ale nedokázali z toho nic vytěžit.

Do konce utkání už se nic nestalo, a tak si Hannover odváží z Mainzu velice důležité tři body. Naopak domácí se začínají výkonnostně hodně propadat, což se sice očekávalo, ale rozhodně chtěl Thomas Tuchel se svými svěřenci hrát nahoře co nejdéle.

Více informací k zápasu

1. FC Kaiserslautern - VfB Stuttgart 3:3

13.11.2010 15:30

Góly: 58. Ilijan Micanski, 76. Ivo Iličević, 78. Mathias Abel - 19. Arthur Boka, 32. Cacau, 50. Christian Gentner (pen.)

V zápasu Stuttgartu znovu padlo šest branek, ty ale tentokrát byly rovnoměrně rozděleny na obou stranách, na rozdíl od střetnutí s Werderem. VfB mělo opět skvěle nakročeno a krátce po změně stran už vedlo třígólovým rozdílem, Kaiserslautern ale zabojoval a odměnou mu za to je remíza 3:3.

Hosté si na Betzenbergu vedli herně moc dobře, dlouho se jim ale nedařilo vypracovat situaci, která by pro domácí branku znamenala nebezpečí. Obrat nastal až v 19. minutě a VfB hned vedlo, když si Boka jednoduše narazil s Maricou a tím vyšachoval celou soupeřovu obranu, načež si lobem překonal i Sippela - 0:1. Kaiserslautern poté investoval do hry mnohem více, v koncovce se mu ale nedařilo, na rozdíl od Švábů. Ti ve 32. minutě předvedli rychlý protiútok, Cacau obehrál Amedicka, zbavil se i Sippela a do prázdné zvýšil na 0:2.

Ještě do poločasu oslovil Morávek Lakiće, ten ale mířil těsně vedle a po obrátce opět udeřil Stuttgart. Amedick poslal k zemi Maricu a následnou penaltu v 50. minutě proměnil Gentner - 0:3. Domácí za podpory frenetických fanoušků ale brzy zahájili honbu za vyrovnáním. Osm minut po třetím gólu ve vlastní síti nacentroval z pravé strany Tiffert a před brankou se zblízka prosadil střídající Micanski - 1:3.

Lautern samozřejmě nechával vzadu často otevřená vrátka, Cacau s Maricou jich ale využít nedokázali a v 76. minutě už to bylo pouze o gól. Znovu u toho byl Tiffert, který vyslal vpřed Iličeviće, ten si poradil s Molinarem a fulminantní střelou nedal Ulreichovi šanci zasáhnout - 2:3. Stuttgartší se ani nestačili rozkoukat a dvě minuty nato už byl jejich náskok nefinitivně pohřben. Tiffert tentokrát zahrával standardku, kterou hlavičkou prodloužil do sítě Abel, čímž stanovil konečné skóre 3:3.

Více informací k zápasu

FC St. Pauli - Bayer Leverkusen 0:1

13.11.2010 15:30

Góly: 81. Renato Augusto

Leverkusen vůbec poprvé v historii zvítězil na Millertoru a díky tomu si upevnil třetí příčku v tabulce. Werkself zápasu dominovala, až v závěru ale vstřelila rozhodující gól, který St. Pauli odstoudil ke čtvrté porážce v řadě.

Domácím vyšel lépe úvod, s agresivním stylem hry ve velkém tempu dostávali hosty do úzkých. Už ve třetí minutě navíc mohl rozbouřit útulný stadion Ebbers, hlavičkou ale přestřelil. Pak se do hry dostal i Bayer a jeho hráči vyslali i několik střel, žádná ale nemohla domácího brankáře Kesslera překvapit. Ten v průběhu prvního poločasu ovšem musel dvakrát předvést velmi dobrý zákrok, když vychytal jak Barnettu, tak Vidala.

Do druhého poločasu vstoupily oba mančafty bez personálních změn a stejné to bylo i s průběhem hry. Brzy mohl hostující převahu zúročit Barnetta po Zambranově zaváhání, míč si ale posunul moc daleko od nohy a Kessler mu ho pohotově uzmul. Na druhé straně zahrozil Rothenbach, jeho střelu ale v poslední možný okamžik zblokoval Friedrich.

St. Pauli se v průběhu druhé půle zlepšovalo a v 69. minutě ho mohl poslat do vedení Asamoah, po přihrávce od Bartelse ale měl smůlu a trefil pouze tyč. Na druhé straně znovu Barnettu vychytal Kessler, v 81. minutě byl ale už i on bezmocný. Rolfes předčil v souboji Zambrana a zpětnou nahrávkou oslovil Renata Augusta, který v pohodě zakončil - 0:1. Dvě minuty nato ještě Kessler udržel domácím naději proti Benderovi, na body ale St. Pauli přesto nedosáhlo.

Více informací k zápasu

1. FC Köln - Borussia Mönchengladbach 0:4

13.11.2010 15:30

Góly: 51. Raúl Bobadilla, 70. Michael Bradley, 82. Igor De Camargo, 90. Raúl Bobadilla

Mönchengladbach se konečně dočkal svého druhého vítězství v této sezóně a to navíc v prestižním derby na hřišti 1. FC Köln. Vyhecované střetnutí skončilo jasnou čtyřgólovou hitparádou hostů, kteří tak soupeři velice rádi přenechali poslední místo v tabulce.

První poločas, který kvůli některým fanouškům domácího týmu byl o několik minut zpožděn, nabídl velmi intenzivní podívanou, hodně soubojů, pohlednou hru ovšem nikoliv. Šance přesto k vidění byly, v 18. minutě měl jednu obrovskou domácí Jajalo, sám před Heimerothem ale selhal. Hosté byli hodně nebezpeční klasicky po standardních situacích, z nich se ale neurodilo a před přestávkou neuspěl ani de Camargo, jehož pokus zastavil kousek před brankovou čarou Brečko.

Chvíli po začátku druhé půle mohl otevřít skóre Podolski, jeho střela z otočky ale úspěšná nebyla. V 51. minutě tak mohli zaútočit hosté, jejich rozlet zastavil faul těsně před šestnáctkou a s následným přímým kopem si skvěle poradil Bobadilla - 0:1. Borussia v průběhu utkání přišla o Brouwerse, Herrmanna a nakonec i Danteho, v samotné hře ale byla úspěšnější. V 70. minutě Bobadilla patičkou našel Bradleyho a ten zvýšil na 0:2.

Pak prostřídal i domácí trenér Schaefer, v pozitivním slova smyslu to ale mělo efekt pražádný. Probíhala 82. minuta, když hosté předvedli skvělý protiútok, Bradley s Reusem připravili pozici de Camargovi a tomu už stačilo jen nastavit nohu - 0:3. Pro zklamané příznivce Kölnu to ale ještě nebyla poslední rána, v 90. minutě korunoval svůj výkon druhou trefou Bobadilla a určil tak konečné skóre 0:4.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - Schalke 04 2:2

13.11.2010 15:30

Góly: 11. Grafite, 33. Edin Džeko - 39. Edu, 75. Klaas-Jan Huntelaar

Wolfsburg opět doma předvedl velice dobrý výkon, jenže už potřetí v této sezóně ztratil nadějný náskok. Dnes proti Schalke to sice nemělo za následek porážku, remíza 2:2 ale Vlky vzhledem k průběhu utkání potěšit nemohla.

Domácí celek byl od samého začátku iniciativnější, přesto to v sedmé minutě byli hosté, kdo měl první příležitost, Huntelaar si ale na Benaglia nepřišel. Čtyři minuty nato se šance dočkal také Wolfsburg a hned jí proměnil, Grafite totiž předskočil Jonese a hlavou zužitkoval Schäferův centr - 1:0. McClarenovi svěřenci byli najednou ještě více sebevědomí a Grafite mohl brzy zvýšit, z úhlu ale míč do sítě nedostal.

Ve 33. minutě se ale lépe vedlo jeho útočnému parťákovi Džekovi. Šanci mu připravil opět centrující Schäfer a bosenský kanonýr se štěstím zakončil, když levačkou prakticky nastřelil svojí pravačku a od ní míč zamířil na místo určení - 2:0. Do poločasu pak přišlo z domácí strany mírné polevení a v 39. minutě toho Königsblauen patřičně využili. Raúl skvěle našel Farfána, který předložil Eduovi a ten zblízka již neměl problém - 2:1.

Po obrátce se hosté zvedli, po pár minutách ale dostali domácí zápas opět pod svou kontrolu a například Džeko mohl skórovat, jenže jen nastřelil Grafiteho. Na druhé straně hledal Farfán tentokrát Huntelaara a ten jen tak tak na míč před prázdnou brankou nedosáhl. V 75. minutě se ale nizozemský bourák dočkal a po Moritzově zblokované střele i za pomoci paže vyrovnal na 2:2.

Tři minuty nato musel navíc předčasně pod sprchy wolfsburský Dejagah a hned dvakrát mohl početní převahu zužitkovat Huntelaar, v obou případech ale přestřelil. V nastavení mohl přece jen rozradostnit domácí obecenstvo Barzagli, hosty ale od last-minute porážky zachránil skvělý Neuer.

Více informací k zápasu

Werder Brémy - Eintracht Frankfurt 0:0

13.11.2010 15:30

Góly: -

Brémy zaznamenaly od posledního kola a šestigólového debaklu ve Stuttgartu rapidní zlepšení a tentokrát neinkasovaly ani jednou, v koncovce se jim ale nedařilo a tak získaly pouze bod proti dobře bránícímu Eintrachtu Frankfurt.

Werder měl dobrý nástup a chvíli po začátku zápasu se předvedl Marin, po pár typických rychlých krůčkách pěkně vypálil a Nikolov v hostující svatyni se měl co ohánět. Právě Marin a Hunt dělali soupeřově obraně hodně problémů, ve 22. minutě ale mohl být dosavadní průběh hry postaven na hlavu. Gekas se totiž dostal k centru, z voleje ale vysoko přestřelil.

Řecký útočník, který nadále vládne bundesligovým kanonýrům, měl další příležitost po půlhodině hry, tentokrát ale jeho příležitost zneškodnil Wiese. Brémští pak ke konci půle zvýšili tlak a měli další příležitosti, hlavička Silvestreho se ale neujala a poločas pak skončil tak, jak začal - střelou Marina a zákrokem Nikolova.

Po obrátce pokračoval domácí tým v aktivní hře, soupeř od Mohanu ale bránil skutečně výborně. Většinou to tak byly střely z dálky, konkrétně Fringse a Jensena, se kterými si ale Nikolov poradil. Eintracht pak měl štěstí, když Marin před prázdnou brankou nedosáhl na přihrávku, ke konci ale začal být dokonce lepší. Jeho příležitosti ovšem vyložené nebyly a došlo tak k dělbě bodů.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - Hamburger SV 2:0

12.11.2010 20:30

Góly: 49. Shinji Kagawa, 70. Lucas Barrios

Dortmund nadále vládne bundeslize pevnou rukou a před víkendovým programem má na čele již sedmibodový náskok. Po extrémně nudném prvním poločase se žlutočerný zázrak dostal do obvyklé fazóny a naprosto zaslouženě porazil Hamburg 2:0.

Pokud někdo do vyprodaného osmdesátitisícového kotle přišel o čtvrt či půlhodinku později, tak sice nestihl úvodní popěvky obou fanouškovských táborů, ovšem co se dění na hřišti týče, nepřišel vůbec o nic. Domácí se sice snažili, jejich hru ale pranýřovalo obrovské penzum nepřesností, navíc hosté dobře bránili, byť jejich útočná invence rovnala se nule. Až s blížícím se koncem poločasu se začalo něco dít a k vidění byla i první pořádná šance, když se po Schmelzerově centru k míči dostal Götze, jenže ho netrefil dobře a Drobný nemusel zasahovat.

Zlepšení ze závěru první půle se přeneslo i do té druhé a úrovni utkání také pomohl vcelku rychlý gól. Ve 49. minutě vysunul Bender do křídla rozběhnutého Piszczeka, který zpětnou přihrákou našel Kagawu a ten střelou do protipohybu Drobného otevřel skóre - 1:0. Borussen se dostali na koně a hosté ze severu občas netušili, kde jim hlava stojí, a když se pak po několika minutách dostali ke slovu, žádnou příležitost si vypracovat nesvedli.

To na druhé straně si krásně patičkou zpracoval míč Götze a z úhlu se snažil překvapit, na poslední chvíli ale uhasil nebezpečí kapitán HSV Westermann. V 70. minutě ovšem následovala parádní akce z produkce BVB. Kagawa skvěle prostrčil na Götzeho, který ač přehodil Drobného, tak branku netrefil, míč ovšem vrátil Großkreutz před branku Barriosovi a pro něj už nebyl problém zvýšit na 2:0.

Hamburší, mezi nimiž nejvíce vyčníval střídající Son na jednom křídle a Pitroipa na druhém, se mohli čtyři minuty nato vrátit do zápasu. Právě Pitroipa vymíchal Schmelzera a perfektním centrem našel Petriće, ten ale hlavičkou cíl o chlup přestřelil. V roli střídajícího hráče se pak chtěl předvést domácí Blaszczykowski. Nejprve z úhlu přestřelil a v závěru pak precizně nacentroval na Barriose, jeho hlavičku ovšem fantasticky vyrazil Drobný. Moc radosti ale po závěrečném hvizdu mít nemohl, HSV jede domů bez bodu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Borussia Dortmund12101129:731
2.Bayer Leverkusen1273223:1624
3.1. FSV Mainz 051280419:1224
4.SC Freiburg1270518:1821
5.Eintracht Frankfurt1262420:1120
6.Bayern Mnichov1254318:1319
7.Hannover 961261514:2019
8.TSG Hoffenheim1253422:1618
9.Hamburger SV1253417:1718
10.1. FC Norimberk1253417:1818
11.Werder Brémy1243519:2715
12.VfL Wolfsburg1242620:2114
13.FC St. Pauli1241712:1913
14.VfB Stuttgart1232725:2211
15.1. FC Kaiserslautern1232717:2411
16.Schalke 041224615:1910
17.Borussia Mönchengladbach1224621:3310
18.1. FC Köln1222813:268

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (66)

Přidat komentář
smazaný uživatel

BVB Naprosto zasloužené 3 body, 1. poločas takový rozkoukávací, ale po poločase jsme ukázali sílu.

Reagovat
Rssa

Nejstarší v základu 30-letý brankář, nejstarší v poli pětadvacetiletý Lucas, zbytek cucáci Máte to pěkně ošéfované do budoucna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Nuda, jako skoor pokaždé u Hamburgu...

Reagovat
Arne

Po přestávce už to bylo dobrý, ale jen zásluhou BVB. Horší první půli, než byla tato, jsem každopádně neviděl už dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, jak píšu výše.

Reagovat
herbage

To jsi nemusel koukat na St.Pauli - Hannover

Reagovat
Arne

Reagovat
jv

Jj, v první půli to byla velká nuda, až jsem u toho usnul, což se mi už dlouho nestalo...Potom ve druhý půli jsme se zlepšili a zaslouženě vyhráli.Jinak v první půli jsme hráli hodně mizerně, byla to naše nejhorší půle v letošní sezóně.

Dneska škoda, že jsem se nemohl dívat, hráli se zajímavý zápasy, určitě bych si nenechal ujít Lautern, kde se musel hrát výbornej zápas, vidět jsem chtěl i Leverkusen v St. Pauli, ale tak ten zítra na Eurosportu 2 reprízujou, u zbytku si budu muset vystačit se sestřihama...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Hamburgu

Reagovat
smazaný uživatel

BVB - titul ....

Reagovat
Footballer

Reagovat
Losinho

Reagovat
REPLIKATOR

Borussia už 10 bodů náskok (Mohuč nepočítám, brzo odpadne)

Reagovat
Arne

Počítal bych sedm, Bayer zítra v Hamburgu vyhraje. Důležitý je, že se zvýšil odstup od HSV, od Bayernu asi zůstane na 12.

Reagovat
jv

Tak Leverkusen beru jako aktuálně našeho největšího konkurenta, důležitej bude jejich zápas za týden, kdy hostí Bayern...Další konkurenti se kterými se počítalo do boje o titul jsou trochu dál v tabulce, než se čekalo a dál ztrácí, což je pro nás jenom dobře, jinak zítra počítám s výhrou Bayernu, takže na něj bude ten náskok stejnej, jako před tímhle kolem.

Jinak Mainzu už začíná docházet dech, což se dalo čekat, ale nikdo asi nečekal, že prohrajou zrovna takovýhle zápasy, navíc příště je čeká Gladbach, kterej potřebuje doma zabrat, ten jim nic zadarmo nedá...

Reagovat
Ferguson6

HSV

Reagovat
smazaný uživatel

BVB

Reagovat
smazaný uživatel

ten kagawa je neuvěřitelně vyhypovanej. není v bvb ani půlrok a už byl vyhlášen japonským sportovcem desetiletí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdepa je Honda?

Reagovat
jv

Reagovat
$dolar$

Pryc s Vehem

Reagovat
Shevchenko

Už se nemůžu dočkat oslav. BVB.

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera schwarzgelb

Reagovat
vodka

co je s Ruudem?

Reagovat
smazaný uživatel

honda skončil 4. před ním sou baseballisti daisuke matsuzaka a hideki matsui

Reagovat
smazaný uživatel

Začátek mizerný, ale po skvělém prvním golu Edua se to trochu rozhýbalo. Překvapil mě Magath utočným střídáním a bylo to hned vidět. Rozhodčí ten zápas dost podělal, ale o to mám snad větší radost. Koukat na rozzuřené vlky byla krásná satisfakce (k dokonalosti chyběl gol, nejlépe z penalty). Jakkoliv nemám rád, jak někteří fanoušci nadávají ostatním týmům místo aby fandili svému, tak v tomhle zápase šlo všechno mimo. U každého poškození rozhodčím jsem se jim vysmál a při golu Huntera po ruce jsem se radostí praštil do hlavy. Ale jinak jsem milý a přející člověk

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arne

Offenbach je výkonnostně trošku někde jinde než zbytek ligy, ale aspoň bude dobrej zápas a fanoušků přijde víc než obvykle. Uvidím, co bude za tři týdny, ale docela se tam podíval taky.

Reagovat
smazaný uživatel

no, pěkně FCK a naše zaváhání aspoň bylo k něčemu Gladbachu a snad se teda odrazí

Reagovat
jv

Jj, Lautern i Gladbach se musí letos udržet.

Reagovat
Tomanatura

Tyjo, tak ve Werderu to prý pěkně vře. Arnautovič zasedl Fringsovi místo v kabině a ten když po něm chtěl, aby ho tam pustil zpět, tak ten drzý Rakušan odpověděl: "Já jsem vyhrál Champions League, ne?"

Reagovat
jv

Tak to je síla...

Reagovat
smazaný uživatel

Kec. Jak to může někdo vědět? Že by to řekl novinářům někdo z hráčů? Těžko

Reagovat
smazaný uživatel

třeba se s tím vytahoval sám Arnautović, jak "pěkně" vypekl Fringse...

Reagovat
Arne

Já bych řekl, že lehko.

Snad Allofs dostane brzy rozum a vykope ho, z něj se nic dobrýho nevyklube.

Reagovat
Tomanatura

Asi stejně lehko, jako říkají novinářům kdo dostal jakou pokutu a kdy byl Allofs v kabině vynadat hráčům. Nebo stejně lehko, jako někdo z hráčů prozradil, že Magath dal Jonesovi a Rakitičovi pokutu v POLOČASE zápasu tuším s Gladbachem.

To je naprosto normální věc, že se takové věci z kabiny vypustí.

Reagovat
jv

Reagovat
Arne

Musím přiznat, že jsem dnes poprvé fandil RB.

Reagovat
smazaný uživatel

tak u F1 to je něco jiného ne? (pokud jde opravdu o f1)

Reagovat
Arne

Jj, samo že jde o F1. Je jasný, že mi šlo hlavně o Sebastiana, ale tady mi ani to RB moc nevadí. Asi proto, že se v tom moc nevyznám.

Reagovat
smazaný uživatel

mně nevadí, protože Alonso je ve Ferrari a taky ještě Vettel (tím mé znalosti F1 ale tak nějak končí )

Reagovat
Tomanatura

Právěže v formulích jim fandit nesmíš, když je tam Alonso

Reagovat
smazaný uživatel

právě že musí, když je tam Alonso

Reagovat
Arne

Já dřív, když jsem to poměrně dost sledoval, fandil Renaultu, takže i jemu, ale jinak je mi děsně nesympatický... Takže to, co napsal willi, je naprosté trefné.

Reagovat
domingo

Reagovat
Bakary3

Ty krááávo Já mám dokonce pocit, že v Interu měl místo po Ibrovi a nějak se tam nakazil

Bejt takhle sebevědomej, když dokázal úplný ho-no, to je něco..

Reagovat
smazaný uživatel

jak nic nedokázal? vyhrál snad LM ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Lets GO Hunter

Reagovat
kubys

Gladbach - nejzábavnější tým BL...

Reagovat
Arne
Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Papis Cissé je lepší, než bych byl původně čekal.

Reagovat
Arne

Reagovat
domingo

Od doby, co odešel, jsou Méty strašně v prdeli, teď jim dokonce reálně hrozí sestup :/

Reagovat
jv

Reagovat
Godwinson

Ježiš Hoffenheim, co to jako je ...

Reagovat
smazaný uživatel

Freiburg

Reagovat
jv

Spolu s H96 je to nejpříjemnější překvapení letošní BL.

Reagovat
Ferguson6

Cisse

Reagovat
jv

Reagovat
jv

Jinak v St. Pauli jestli nezačnou něco dělat, tak jsou jasným sestupujícím, dneska jsem kouknul na záznam jejich včerejšího ápasu proti Leverkusenu, kde v podstatě za celý zápas nebyli schopní ohrozit Adlera...Jejich hlavní problém je v záloze, která si proti té Leverkusenské ani neškrtla, jinak je vidět, že když se Leverkusenu vrátily opory Rolfes a Augusto, tak jsou hodně silní, i když jim chybí jejich nejlepší útočníci, včera to vyhráli díky záloze, která je výborná a to tam ještě chybí Ballack.Až se jim uzdraví útok, tak začnou dávat i víc gólů a budou hodně silným soupeřem, momentálně je to pro nás největší konkurent...

Reagovat
smazaný uživatel

Goméz posledních 7 zápasů 11 gólů.. Že by konečně našel formu z VfB?

Reagovat
smazaný uživatel

no doufám ,že jo .Jinak pěknej zápas a doufám že Bayern vyhraje titul

Reagovat
smazaný uživatel

rozjel se no, ale ta jeho penalta to bylo LOL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele