12. kolo
13.11.2010 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Werder Brémy - Eintracht Frankfurt 0:0

Brémy zaznamenaly od posledního kola a šestigólového debaklu ve Stuttgartu rapidní zlepšení a tentokrát neinkasovaly ani jednou, v koncovce se jim ale nedařilo a tak získaly pouze bod proti dobře bránícímu Eintrachtu Frankfurt.

Werder měl dobrý nástup a chvíli po začátku zápasu se předvedl Marin, po pár typických rychlých krůčkách pěkně vypálil a Nikolov v hostující svatyni se měl co ohánět. Právě Marin a Hunt dělali soupeřově obraně hodně problémů, ve 22. minutě ale mohl být dosavadní průběh hry postaven na hlavu. Gekas se totiž dostal k centru, z voleje ale vysoko přestřelil.

Řecký útočník, který nadále vládne bundesligovým kanonýrům, měl další příležitost po půlhodině hry, tentokrát ale jeho příležitost zneškodnil Wiese. Brémští pak ke konci půle zvýšili tlak a měli další příležitosti, hlavička Silvestreho se ale neujala a poločas pak skončil tak, jak začal - střelou Marina a zákrokem Nikolova.

Po obrátce pokračoval domácí tým v aktivní hře, soupeř od Mohanu ale bránil skutečně výborně. Většinou to tak byly střely z dálky, konkrétně Fringse a Jensena, se kterými si ale Nikolov poradil. Eintracht pak měl štěstí, když Marin před prázdnou brankou nedosáhl na přihrávku, ke konci ale začal být dokonce lepší. Jeho příležitosti ovšem vyložené nebyly a došlo tak k dělbě bodů.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele