12. kolo
13.11.2010 15:30 CET
0 : 4
(0:0)

Reportáž

1. FC Köln - Borussia Mönchengladbach 0:4

Mönchengladbach se konečně dočkal svého druhého vítězství v této sezóně a to navíc v prestižním derby na hřišti 1. FC Köln. Vyhecované střetnutí skončilo jasnou čtyřgólovou hitparádou hostů, kteří tak soupeři velice rádi přenechali poslední místo v tabulce.

První poločas, který kvůli některým fanouškům domácího týmu byl o několik minut zpožděn, nabídl velmi intenzivní podívanou, hodně soubojů, pohlednou hru ovšem nikoliv. Šance přesto k vidění byly, v 18. minutě měl jednu obrovskou domácí Jajalo, sám před Heimerothem ale selhal. Hosté byli hodně nebezpeční klasicky po standardních situacích, z nich se ale neurodilo a před přestávkou neuspěl ani de Camargo, jehož pokus zastavil kousek před brankovou čarou Brečko.

Chvíli po začátku druhé půle mohl otevřít skóre Podolski, jeho střela z otočky ale úspěšná nebyla. V 51. minutě tak mohli zaútočit hosté, jejich rozlet zastavil faul těsně před šestnáctkou a s následným přímým kopem si skvěle poradil Bobadilla - 0:1. Borussia v průběhu utkání přišla o Brouwerse, Herrmanna a nakonec i Danteho, v samotné hře ale byla úspěšnější. V 70. minutě Bobadilla patičkou našel Bradleyho a ten zvýšil na 0:2.

Pak prostřídal i domácí trenér Schaefer, v pozitivním slova smyslu to ale mělo efekt pražádný. Probíhala 82. minuta, když hosté předvedli skvělý protiútok, Bradley s Reusem připravili pozici de Camargovi a tomu už stačilo jen nastavit nohu - 0:3. Pro zklamané příznivce Kölnu to ale ještě nebyla poslední rána, v 90. minutě korunoval svůj výkon druhou trefou Bobadilla a určil tak konečné skóre 0:4.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele