12. kolo
14.11.2010 15:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

TSG Hoffenheim - SC Freiburg 0:1

Dlouho to vypadalo, že si Hoffenheim s Freiburgem body rozdělí po bezbrankovém průběhu, hosté nakonec však i v šestnáctém zápase v řadě zaznamenali trefu a díky ní se posunuli již na čtvrtou příčku v tabulce.

Úvod střetnutí nabídl zajímavý fotbal hraný v poměrně slušném tempu, šancí ovšem bylo jako šafránu a nic na tom nezměnily ani dva pokusy domácího Sigurdssona. Ve 21. minutě to bylo znovu islandský záložník TSG, který vypálil a dorážející Vukčević trefil pouze konstrukci hostující svatyně, z protiútoku pak těsně minul Cissé. Hoffenheim byl aktivnější a po chvíli to byl znovu Vukčević, kdo v zakončení neuspěl. Do přestávky ještě vyděsil freiburské fanoušky hlavičkující Ba.

Po změně stran bylo nadále aktivnější hostitelské mužstvo, ve finální fázi se mu ale dlouho nedařilo, stejně jako hosté nedokázali ke zdárnému konci dotáhnout žádný ze svých brejků. Úroveň zápasu šla nahoru až s blížícím se koncem, proti mladému brankáři SCF Baumannovi ovšem neuspěl jak Ba, tak střídající Ibišević.

Chvíli nato dorazil na hřiště také tradiční freiburský žolík Reisinger a hned mohl rozhodnout, ve své šanci ale váhal příliš dlouho a Haase překonat nedokázal. Když pak neuspěl ani Schuster a dorážející Makiadi domácí branku přestřelil, vypadalo to na dělbu bodů. V první minutě nastavení ale oslovil Reisinger Cissého, který přízemní střelu umístil přesně k pravé tyči a tím zajistil tři body pro Freiburg.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

TSGE4EVER!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele