12. kolo
13.11.2010 15:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FC St. Pauli - Bayer Leverkusen 0:1

Leverkusen vůbec poprvé v historii zvítězil na Millertoru a díky tomu si upevnil třetí příčku v tabulce. Werkself zápasu dominovala, až v závěru ale vstřelila rozhodující gól, který St. Pauli odstoudil ke čtvrté porážce v řadě.

Domácím vyšel lépe úvod, s agresivním stylem hry ve velkém tempu dostávali hosty do úzkých. Už ve třetí minutě navíc mohl rozbouřit útulný stadion Ebbers, hlavičkou ale přestřelil. Pak se do hry dostal i Bayer a jeho hráči vyslali i několik střel, žádná ale nemohla domácího brankáře Kesslera překvapit. Ten v průběhu prvního poločasu ovšem musel dvakrát předvést velmi dobrý zákrok, když vychytal jak Barnettu, tak Vidala.

Do druhého poločasu vstoupily oba mančafty bez personálních změn a stejné to bylo i s průběhem hry. Brzy mohl hostující převahu zúročit Barnetta po Zambranově zaváhání, míč si ale posunul moc daleko od nohy a Kessler mu ho pohotově uzmul. Na druhé straně zahrozil Rothenbach, jeho střelu ale v poslední možný okamžik zblokoval Friedrich.

St. Pauli se v průběhu druhé půle zlepšovalo a v 69. minutě ho mohl poslat do vedení Asamoah, po přihrávce od Bartelse ale měl smůlu a trefil pouze tyč. Na druhé straně znovu Barnettu vychytal Kessler, v 81. minutě byl ale už i on bezmocný. Rolfes předčil v souboji Zambrana a zpětnou nahrávkou oslovil Renata Augusta, který v pohodě zakončil - 0:1. Dvě minuty nato ještě Kessler udržel domácím naději proti Benderovi, na body ale St. Pauli přesto nedosáhlo.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele