12. kolo
13.11.2010 15:30 CET
3 : 3
(0:2)

Reportáž

1. FC Kaiserslautern - VfB Stuttgart 3:3

V zápasu Stuttgartu znovu padlo šest branek, ty ale tentokrát byly rovnoměrně rozděleny na obou stranách, na rozdíl od střetnutí s Werderem. VfB mělo opět skvěle nakročeno a krátce po změně stran už vedlo třígólovým rozdílem, Kaiserslautern ale zabojoval a odměnou mu za to je remíza 3:3.

Hosté si na Betzenbergu vedli herně moc dobře, dlouho se jim ale nedařilo vypracovat situaci, která by pro domácí branku znamenala nebezpečí. Obrat nastal až v 19. minutě a VfB hned vedlo, když si Boka jednoduše narazil s Maricou a tím vyšachoval celou soupeřovu obranu, načež si lobem překonal i Sippela - 0:1. Kaiserslautern poté investoval do hry mnohem více, v koncovce se mu ale nedařilo, na rozdíl od Švábů. Ti ve 32. minutě předvedli rychlý protiútok, Cacau obehrál Amedicka, zbavil se i Sippela a do prázdné zvýšil na 0:2.

Ještě do poločasu oslovil Morávek Lakiće, ten ale mířil těsně vedle a po obrátce opět udeřil Stuttgart. Amedick poslal k zemi Maricu a následnou penaltu v 50. minutě proměnil Gentner - 0:3. Domácí za podpory frenetických fanoušků ale brzy zahájili honbu za vyrovnáním. Osm minut po třetím gólu ve vlastní síti nacentroval z pravé strany Tiffert a před brankou se zblízka prosadil střídající Micanski - 1:3.

Lautern samozřejmě nechával vzadu často otevřená vrátka, Cacau s Maricou jich ale využít nedokázali a v 76. minutě už to bylo pouze o gól. Znovu u toho byl Tiffert, který vyslal vpřed Iličeviće, ten si poradil s Molinarem a fulminantní střelou nedal Ulreichovi šanci zasáhnout - 2:3. Stuttgartší se ani nestačili rozkoukat a dvě minuty nato už byl jejich náskok nefinitivně pohřben. Tiffert tentokrát zahrával standardku, kterou hlavičkou prodloužil do sítě Abel, čímž stanovil konečné skóre 3:3.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele