Bundesliga - preview 4. kola: Hertha prahne po prvních bodech

11.09.2021, 08:38, aktualizováno 12.09.2021, 09:02
Previews
Lars Stindl (© AFP)
Hertha začala sezonu mizerně, prohrála všechny zápasy a to hodlá změnit na půdě nováčka z Bochumi. Co napravovat mají i Gladbach a Frankfurt - Hříbata si tentokráte brousí zuby na Bielefeld a Eintracht se poměří se Stuttgartem.
Eintracht Frankfurt - VfB Stuttgart  (neděle 15:30)
Pramálo radosti má po třech zápasech Eintracht Frankfurt. Domácí tým ještě nevyhrál a v neděli to bude chtít před utkáním Evropské ligy změnit. Eintracht přivítá v Deutsche Bank Parku Stuttgart, se kterým už pět let neprohrál.

Loni skončil Eintracht na pátém místě a jen těsně mu unikla Liga mistrů. Letos ale začal velmi špatně a po třech zápasech je bez vítězství. "Die Adler" získali jen bod s Arminií Bielefeld a to přitom dlouho vedli, než vyrovnal čtyři minuty před koncem Patrick Wimmer.

Eintrachtu se nedaří, přesto zatím není důvod k panice. Na přestupovém trhu se snažil přivést zajímavé hráče do ofenzívy a vedle norského šikuly Haugeho získal na poslední chvíli útočníka Lammerse. Hauge už stihl za Eintracht nastoupit a dokonce i skórovat a v sestavě by neměl chybět ani v neděli. Frankfurtský celek teď čeká náročný program. Vedle zápasu se Stuttgartem se utká ve čtvrtek v Evropské lize s Fenerbahce a další víkend se střetne se silným Wolfsburgem.

Příliš důvodů k radosti nemá ani Stuttgart, který sice v zahajovacím utkání porazil nováčka Greuther Fürth rozdílem třídy, ale v následujících dvou zápasech vyšel bodově naprázdno. V Lipsku schytal čtyřgólový debakl a doma nezvládl přestřelku s Freiburgem (2:3).

Eintracht je mírným favoritem, ačkoliv zatím nevyhrál a v loňské sezoně se Stuttgartem v obou zápasech remizoval.

Domácí celek postrádá jediného hráče a tím je zraněný Sebastian Rode. K dispozici ale budou nové posily, včetně Lammerse. Větší problémy se sestavou mají ve Stuttgartu. Kalajdžić je po operaci ramene a zranění jsou i další: Ahamada, Cissé, Egloff, Sankoh, Mvumpa a Fuhrich.
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Trapp - Durm, N'Dicka, Hinteregger, Lenz - Sow, Hrustić - Hauge, Kamada, Lindstrom - Lammers
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
Muller - Mavropanos, Anton, Kempf - Massimo, Karazor, Endo, Sosa - Forster, Klimowicz - Al Ghaddioui
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.83 - 3.53
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
VfL Bochum - Hertha BSC  (neděle 17:30)
Nováček letošní sezony Bochum přivítá v rámci 4. kola německé nejvyšší soutěže Herthu, která je po třech zápasech bez bodu. Hosté před reprezentační přestávkou schytali ošklivý debakl od Bayernu a za ten se budou chtít svým fanouškům omluvit lepší výsledkem v Bochumi.

Bochum se zatím představila v domácím prostředí jen jednou a byla stoprocentní, když porazila Mohuč o dva góly. Venkovní bilance už tak úspěšná není - dvě porážky ve Wolfsburgu a v Kolíně nad Rýnem znamenají, že se třemi body patří Bochumi průběžné desáté místo.

To je lepší postavení, než nyní patří Herthě. Berlínský celek se totiž krčí na posledním místě tabulky, když jako jediný tým ze všech ještě nedokázal uhrát ani bod. Prohrál jak s Kolínem, tak i Wolfsburgem a v minulém kole totálně selhal na Bayernu, když obdržel potupného bůra.

Hertha cestuje do Bochumi s cílem konečně získat body. Oba celky se naposledy potkaly v sezoně 2012/2013, před pádem Bochumi do nižší soutěže. Dvakrát se z vítězství radovala Hertha, ale pro nedělní zápas není tato bilance stěžejní.

Co se týče absencí, na domácí straně bude chybět trio Gamboa, Leitsch, Asano. Všichni tři laborují se zraněními. Ještě o jednu absenci navíc hlásí Hertha, která jmenovitě nemůže počítat s Plattenhardtem, Dardaiem, Jarsteinem a útočníkem Selkem.
VfL Bochum - pravděpodobná sestava:
Riemann - Bockhorn, Lampropoulos, Bella-Kotchap, Soares - Losilla, Tesche - Zoller, Lowen, Holtmann - Polter
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Schwolow - Zeefuik, Boyata, Stark, Mittelstadt - Ascacibar, Tousart - Richter, Serdar, Boateng - Belfodil
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.73 - 3.40 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Borussia Mönchengladbach - Arminia Bielefeld  (neděle 19:30)
Posledním zápasem tohoto bundesligového kola bude ten mezi dvěma celky, které doposud nezískaly jediné vítězství a svůj start do této sezóny musejí hodnotit poněkud rozpačitě. Hůře je na tom Mönchengladbach, který po úvodní cenné remíze s Bayernem hned dvakrát padl. Bielefeld přece jenom vykazuje o něco lepší výsledky, ze tří dosavadních utkání vždy plichtil.

Borussia se před reprezentační pauzou nacházela až na patnácté příčce a takové umístění určitě nekoresponduje s jejími dlouhodobými ambicemi. I proto by teď ráda našla optimální rytmus a začala se průběžným pořadím posunovat výše. "Umíme být sebekritičtí, jsme ovšem sebevědomí. Musíme být nyní trpěliví a převzít iniciativu," tyčil cíle domácí kouč Adi Hütter.

Jeho mužstvu se minulé dvě venkovní klání opravdu nezdařila, padlo jako v Leverkusenu, tak na půdě Unionu. A výrazné potíže zaznamenalo hlavně v defenzívě. "V Berlíně jsme vyrobili dvě individuální chyby. Obvykle je ale neděláme," zlobil se Hütter. "Musíme zkrátka působit pevněji a také agresivněji. Je potřeba ve správnou chvíli rozpoznat hrozící nebezpečí," dodal.

Svěřenci trenéra Franka Kramera nemají zrovna na nynějšího protivníka z loňska ty nejlepší vzpomínky. Dvakrát prohráli, v dubnu v Borussia-Parku dokonce o pět branek. I proto jsou pasováni do role outsidera. "Arminia slušně začala tenhle ročník," říkal Hütter. "My jsme si naopak představovali lepší úvod. Teď jsme však doma, už Bayernu jsme konkurovali dobře."
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Scally, Ginter, Elvedi, Bensebaini - Kramer, Neuhaus - Hofmann, Stindl, Wolf - Pléa
Arminia Bielefeld - pravděpodobná sestava:
Ortega Moreno - Brunner, Pieper, Nilsson, Laursen - Kunze, Prietl - Schöpf, Okugawa, Hack - Klos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.66 - 7.21
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund  (sobota 15:30)
Leverkusen načal tuhle sezónu opravdu velmi povedeně a se sedmi získanými body se před reprezentační přestávkou vyhoupl na druhé místo tabulky. Lepší už byl po třech kolech jenom vedoucí Wolfsburg. Nynější zápas ovšem zřejmě naplno prověří jeho připravenost a hlavně rozpoložení po dvoutýdenní odmlce. Doma totiž přivítá vždycky ambiciózní Dortmund.

Především poslední dvě klání musela Bayer vážně pořádně povzbudit. Nejenže urval všechny body v soubojích s Mönchengladbachem a Augsburgem, dařilo se mu totiž i náramně směrem dopředu a dohromady zaznamenal hned osm přesných zásahů! I tenhle mač by nemusel být na góly nějak chudý, vždyť v uplynulých sedmi případech hned šestkrát padly minimálně čtyři.

Hostující lodivod Marco Rose si moc dobře uvědomuje, že jeho mužstvo čeká určitě náročná zkouška. "Je to soupeř, jenž s námi bojuje o top čtyřku. Chce se kvalifikovat do Ligy mistrů," povídal. "Leverkusen umí být na míči hodně agresivní. Snaží se ho rychle uzmout pro sebe, nebezpečný je ve střídání různých herních stylů. Připravujeme se na intenzivní tempo," dodal.

Dortmund vlivem několika absencí nenastoupí ani náhodou v nejsilnějším složení. Navíc se neví, jestli budou k dispozici někteří internacionálové, a to třeba zraněný Giovanni Reyna či Thomas Meunier, který možná dostane odpočinek. Naopak se lepší zdravotní stav u Matse Hummels, jehož nástup od úvodních minut se vlastně čeká, byť nejistota u něj stále vládne.

BVB prožilo trochu hlušší období poté, co neuspělo v Německém superpoháru, nestačilo totiž následně překvapivě na Freiburg, avšak naposledy si poradilo s Hoffenheimem. "Celkově pro nás nebylo snadné vypořádat se s mezinárodní pauzou, pár hráčů mělo i volno. Například ve středu musela trénink doplňovat juniorka. Ale už se snad vše vrací do normálu," dodal Rose.

Die Schwarzgelben se podařilo na konci přestupového období rozšířit své řady o jednu posilu, Marin Pongračič přitom může prožít debut právě v bitvě o Severní Porýní-Vestfálsko. "Fakt je důležité, že se k nám připojil prakticky ihned," chválil si dortmundský stratég. "Jestli se mu podaří naplnit svůj potenciál, může nám hodně pomoci. Má vynikající fyzičku a je dost silný."

Domácí trenér Gerardo Seoane si od svého příchodu do nového prostředí nemůže stěžovat na start svého angažmá, nynější sok pro něj bude představovat asi zatím dosud papírově nejtěžší překážku. I jemu zřejmě nebudou k dispozici někteří hráči, plnící si v uplynulých dnech svoje povinnosti v nároďácích, a to Charles Aránguiz, Piero Hincapié a taktéž Exequiel Palacios.
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Frimpong, Kossounou, Tah, Bakker - Andrich, Demirbay - Diaby, Wirtz, Paulinho - Schick
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Kobel - Meunier, Akanji, Hummels, Raphaël Guerreiro - Dahoud - Bellingham, Brandt - Reus - Malen, Haaland
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.02 - 3.88 - 2.29
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Union Berlín - FC Augsburg  (sobota 15:30)
Už ve čtvrtek se Union představí v Praze na Slavií, ale ještě předtím se bude muset vypořádat s Augsburgem. Fuggerstädter vstoupili do sezony mizerně a po třech zápasech mají na kontě jediný bod. Dokáží překvapit v hlavním městě a odvézt si tři body?

Berlínský Union začal novou sezonu ve výborné formě a v pěti soutěžních zápasech zatím neokusil hořkost porážky. Vedle tří bundesligových "špílů" startoval ve dvou zápasech předkola nové Evropské konferenční ligy a celkem bez problémů postoupil přes finské Kuopio do hlavní fáze. V té se už ve čtvrtek utká se Slavií v pražském Edenu.

V domácí soutěži uhrál velmi dobré výsledky s Leverkusenem (1:1), Hoffenheimem (2:2) a Borussií Mönchengladbach (2:1). Výhru nad "Hříbaty" zařídili Giesselman a Awoniyi. Union je ve skvělé formě a neustále dělá pokroky. Ještě před dvěma lety hrál nižší soutěž a nyní je v průběžné tabulce na osmém místě a bude hrát evropské poháry.

O poznání hůře je na tom Augsburg, který ještě nevyhrál a na kontě má jeden bod za remízu ve Frankfurtu (0:0). Jinak to dvakrát pořádně schytal a před vlastními diváky inkasoval čtyři branky od Hoffenheimu i Leverkusenu.

Ačkoliv je Union v mnohem lepší formě, vzájemná bilance hovoří ve prospěch bavorského klubu. Ten mimochodem vyhrál oba loňské duely a s Unionem prohrál jen jednou v lednu 2020. Dokáže se domácí tým vzepřít historické bilanci a na zápas se Slavií se vítězně naladit?

Unionu už bude k dispozici obránce Friedrich, zatímco Dajaku zůstává mimo hru. Větší problémy se sestavou má Augsburg. Zdravotní problémy měli před sobotním zápasem Morávek, Maier, Gouweleeuw a Strobl, takže jejich starty jsou přinejmenším nejisté.
Union Berlín - pravděpodobná sestava:
Luthe - Baumgartl, Knoche, Jaeckel - Trimmel, Oztunali, Haraguchi, Khedira, Giesselmann - Kruse, Awoniyi
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Gikiewicz - Gumny, Oxford, Uduokhai, Iago - Gruezo, Dorsch - Caligiuri, Hahn, Vargas - Niederlechner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 4.01 - 5.24
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SC Freiburg - 1. FC Köln  (sobota 15:30)
Ve Freiburgu se potkají dva týmy, které aktuálně okupují pohárové příčky. Freiburg dokonce nenašel přemožitele a neporazitelnost hodlá uhájit i proti 1. FC Köln, s nímž si v loňské sezoně dvakrát krutě pohrál.

Köln nemá na Freiburg z minulé sezony zrovna dobré vzpomínky. Dvakrát prohrál a navíc výrazným rozdílem. Celkový součet skóre obou utkání vyzněl pro Geißböcke příšerně - 1:9! Do letošní sezony ale vstoupili "Kozli" dobře. Prohráli sice na Bayernu 2:3, ale to není žádná ostuda. Naopak Köln ukázal, že umí být produktivní. Koneckonců předvedl to proti Hertě BSC (3:1) i proti Bochumi (2:1) a v tabulce má po třech kolech šest bodů. V Bádensku-Württenbersku se však Baumgartovým svěřencům nikdy moc nedařilo. Za dvacet let tu vyhráli jen jednou jedinkrát a nyní mají motivaci to změnit.

Freiburg se po úvodní remíze 0:0 v Bielefeldu vytáhl a doma skolil vítězným gólem Sallaie silnou Borussii Dortmund 2:1. Výsledek navíc dokázal potvrdit i ve Stuttgartu, kde rovněž zvítězil tentokrát 3:2. Pro Freiburg je to výborný začátek a bude zajímavé sledovat, zda se mu na předchozí výkony podaří navázat i po reprezentační přestávce. V tuto chvíli patří domácím čtvrté místo, ale stále jsou odehrána teprve tři kola.

Freiburgu bude chybět pouze Nicolas Höfler, jinak je tým na sobotní utkání v plné síle. Do sestavy se dokonce vrací Jonathan Schmid, který v uplynulých dnech prodělal onemocnění Covid 19. Hosté se zase musí obejít bez Jana Thielmanna, Tima Huberse a Jannese Horna.
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Flekken - Schmid, Lienhart, Schlotterbeck, Gunter - Sallai, Keitel, Eggestein, Grifo - Jeong, Holer
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
T Horn - Schmitz, Mere, Czichos, Hector; Skhiri - Ljubičić, Duda, Kainz - Modeste, Andersson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.59 - 3.21
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
TSG Hoffenheim - 1. FSV Mainz 05  (sobota 15:30)
Hoffenheim i Mohuč nevstoupily do téhle sezóny špatně, drží se v horní polovině tabulky a po reprezentační pauze by na slušné začátky určitě chtěly navázat. Především na hostující straně je nynější sedmé místo poměrně překvapivé, dvakrát se jí každopádně dařilo doma a venku jednou padla. První body na cizí půdě tak tým kouče Boa Svenssona bude hledat teď.

Die Nullfünfer přitom v Hoffenheimu v loňském ročníku uspěli a zvítězili o jednu branku. Pokud do jejich propočtů započítáme i loňský ročník, padli jen dvakrát ze čtrnácti uplynulých bundesligových zápasů. Domácí by tak neměl čekat v žádném případě nějaký snadný revanš. "Ta čísla hovoří za vše, víme, komu budeme čelit," říkal domácí stratég Sebastian Hoeness.

Bilance Die Kraichgauer od srpna nabrala jakousi sestupnou tendenci. Nejprve se jim povedlo skolit Augsburg, následovala plichta s Unionem a porážka v Dortmundu. "Většinu hráčů jsem po mezinárodní přestávce ještě neviděl," prozrazoval Hoeness. "Příprava na tohle utkání je tedy pro nás velkou výzvou. Ale prostě taková situace je, nehodláme si stěžovat," sliboval.
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Kadeřábek, Vogt, Richards, Raum - Rudy, Geiger - Baumgartner, Kramarič, Bruun Larsen - Rutter
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Zentner - St. Juste, Bell, Niakhaté - Widmer, Kohr, Anderson Lucoqui - Barreiro, Boëtius - Burkardt, Szalai
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.26 - 3.69 - 3.21
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Greuther Fürth - VfL Wolfsburg  (sobota 15:30)
Jako jediný ze všech týmů Bundesligy zůstává bez ztráty kytičky VfL Wolfsburg. Po reprezentační přestávce se Vlci představí ve Fürthu a proti nováčkovi chtějí získat další tři body. Už v úterý pak čeká Wolfsburg Liga mistrů a cesta do Francie na půdu mistrovského Lille.

Wolfsburg se těší skvělé formě a nizozemský trenér Mark Van Bommel doufá, že jeho týmu vydrží i po reprezentační přestávce. Vlky totiž čeká náročný program a vedle zápasů Bundesligy přijde na řadu i Liga mistrů. V sobotu utkání ve Fürthu, v úterý Liga mistrů na hřišti Lille a další víkend domácí zápas s Eintrachtem Frankfurt.

Tři zápasy a tři výhry, taková je dosavadní bilance Wolfsburgu v Bundeslize. Jako jediný tým zůstává stoprocentní a vyhřívá se na čele soutěže o dva body před Leverkusenem a obhájcem titulu Bayernem. Tři body bude chtít získat i na půdě nováčka Greutheru Fürth. "Fürth nezačal dobře, ale po postupu z druhé ligy to není tak jednoduché. Všichni jsme sledovali jejich zápasy, musíme se na ně dobře připravit a možná i na více systémů, protože podepsali spoustu nových hráčů," nechal se slyšet Van Bommel.

"Každý zápas v Bundeslize je těžký. To můžeme vidět na tom, že jsme jediným týmem, který ještě neprohrál. Všichni ostatní už ztratili body. Ani jeden zápas proto není jednoduchý," upozorňuje nizozemský kouč.

Greuther Fürth odehrál doma jen jedno utkání a získal v něm bod. S Arminií Bielefeld remizoval 1:1. V dalších dvou zápasech se představil venku a byly z toho vysoké porážky 1:5 od Stuttgartu a 0:3 od Mohuče.

Domácí trenér Stefan Leitl bude moci počítat s novými posilami. Na poslední chvíli se v letním přestupovém období podařilo získat Willemse, Ittena, Griesbecka a Viergevera. Na druhou stranu ale musí oželet absenci Junga a Ngankama. Ani Van Bommel nemá pohromadě kompletní kádr a chybět mu budou Schlager, Bialek a Otávio.
Greuther Fürth - pravděpodobná sestava:
Burchert - Meyerhofer, Bauer, Hoogma, Willems - Seguin, Griesbeck, Green - Nielsen - Itten, Hrgota
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Casteels - Mbabu, Lacroix, Brooks, Roussillon - Guilavogui, Arnold - Baku, Philipp, Steffen - Weghorst
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.51 - 4.13 - 1.78
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
RB Lipsko - Bayern Mnichov  (sobota 18:30)
Tenhle zápas patří v Bundeslize bezpochyby k největším magnetům nejen tohoto kola. Narazí totiž na sebe neotřesitelný vládce z Německa z Bayernu a aktuální vicemistr z Lipska, který pod novým vedením kouče Jesseho Marscha zatím spíše hledá sám sebe. Především pak pro hostujícího stratéga Juliana Nagelsmanna představuje tenhle duel opravdu srdeční záležitost.

Stále teprve třiačtyřicetiletý stratég od roku 2019 vybudoval v Sasku mužstvo, které se snažilo vehementně konkurovat právě mnichovskému gigantovi. A byť nakonec v Lipsku neuzmul cennou trofej, pyšnit se může třeba postupem do semifinále Ligy mistrů. Po loňské sezóně ale pláchl jižněji, právě do Bavorska, jenž je po několik let doslova německou fotbalovou baštou.

Die Roten Bullen pro něj pořád představují něco čerstvého. Angažmá u nich ho zviditelnilo natolik, že už ve svém mladém věku je plně respektovaným v trenérském prostředí. "Na tenhle duel se opravdu moc těším," povídal Nagelsmann. "Musíme si dát pozor na brejky. Vše se bude odvíjet od faktu, kdo lépe využije hry s míčem. Je potřeba ukázat čerstvost," dodával.

Kromě bavorského lodivoda se mimochodem představí proti svému bývalému klubu taktéž Dayot Upamecano a Marcel Sabitzer, druhý jmenovaný přitom může prožít debut v dresu Stern des Südens. "Měli jsme po reprezentační přestávce velmi málo času na přípravu," uvedl Nagelsmann, jemuž by měli nakonec chybět jen zranění Kingsley Coman a Corentin Tolisso.

Lipsko si zatím stále zvyká na novou filosofii nově příchozího amerického stratéga. Začátek tohoto ročníku se mu nevyvedl dle očekávání, v lize už dvakrát prohrál, venku nestačil ani na Mohuč, ani na Wolfsburg. Domácí se musejí vypořádat s absencí Marcela Halstenberga, start je nejistý u Tylera Adamse, přičemž hrát nebudou ani Sidney Raebiger ani Marcelo Saracchi.

Až čtyřiatřicet tisíc diváků bude moci na tribuny Red Bull Arény. A Marsch si moc dobře uvědomuje, že přítomnost fanoušků může být klíčová, na rozdíl od sezón minulých, během nichž pandemie koronaviru nabízela jen pochmurnou atmosféru. "Opravdu všichni v sobotu dorazte. Potřebujeme sílu, potřebujeme všechny z vás," vzkázal na dálku lipským příznivcům.

Od roku 2018 na sebe oba celky narazily ve dvanácti případech, včetně dvou utkání v rámci DFB-Pokalu, a pouze jednou jedinkrát se radovalo Lipsko z vítězství. Na druhou stranu se v posledních čtyřech utkáních konala hned třikrát remíza. "Musíme proti Bayernu vyrukovat nebojácně, soustředěně a sebevědomě. Celé mužstvo musí být připravené," zakončil Marsch.
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulácsi - Klostermann, Orbán, Simakan, Gvardiol - Adams, Haidara - Dani Olmo, Forsberg, Nkunku - André Silva
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Stanišič, Upamecano, Süle, Hernández - Kimmich, Goretzka - Gnabry, Müller, Musiala - Lewandowski
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.09 - 4.02 - 2.21
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.VfL Wolfsburg33004:19
2.Bayer Leverkusen32109:27
3.Bayern Mnichov32109:37
4.SC Freiburg32105:37
5.Borussia Dortmund32019:66
6.1. FC Köln32017:56
7.1. FSV Mainz 0532014:26
8.Union Berlín31205:45
9.TSG Hoffenheim31118:54
10.RB Lipsko31024:23
11.VfL Bochum31023:33
12.Arminia Bielefeld30302:23
13.VfB Stuttgart31027:83
14.Eintracht Frankfurt30213:62
15.Borussia Mönchengladbach30122:71
16.Greuther Fürth30122:91
17.FC Augsburg30121:81
18.Hertha BSC30032:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
Jardman

Na jaký česky stanici hraje BL?

Reagovat
andrew96

Nova Sport 3 a 4.

Reagovat
cologneFC

Dnes sme museli prísť do Freiburgu, treba sa rozlúčiť so starým štadiónom. Nový vyzerá tiež parádne, budúci rok sem budeme musieť prísť zase

Reagovat
andrew96

Reagovat
JozkokozleJ

Paradny vylet

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Arne

První zápas po coroně, nebo už jsi toho teď stihl navštívit víc? Jak to tam obecně vypadá?

Reagovat
cologneFC

Bol som na 1. kole DFB Pokal v Jene. A boli sme tiež v Mníchove v auguste. No a teraz Freiburg. Najbližšie sa chystáme na domáci zápas s Fürthom. Na tribúnach to vyzerá ako pred koronou, akurát je menej ľudí a je to bez ultras. A až dnes vo Freiburgu kontrolovali, či sme zaočkovaní. V Jene a Mníchove nekontrolovali.

Reagovat
andrew96

Pongračić no může jen překvapit, snad ty trable s obránci rychle pominou.

Reagovat
Frantszek

tref to líp ty kreténeee letos se fakt budu snad dívat jen na BvB

Reagovat
DelPiero137

Tvl BVB aka tlacenka. Uz ten priamy kop bol prisny a toto penalta?

Reagovat
adoxx

Rozhodčí Dortmund neskutečnej hnus

Reagovat
Agent z Melmacu

10 komentárov, bundesliga válííí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele