Anglická Premier League - souhrn 26. kola

09.02.2010, 23:02, aktualizováno 10.02.2010, 23:00
Komentáře a souhrny
Situace na čele anglické ligy je po dnešku ještě dramatičtější. Chelsea padla v Evertonu a Manchester United remizoval na Aston Ville, takže oba týmy dělí jeden bod. Odstup na třetí příčce si výhrou nad Liverpoolem udržel Arsenal. Tottenham prohrál ve Wolverhamptonu, West Ham porazil Birmingham.

Blackburn Rovers - Hull City 1:0

10.02.2010 21:00

Góly: 16. Boaz Myhill (vl.)

Hull dnes opravdu neměl svůj den a dovolil tak Blackburnu naladit se opět na vítěznou vlnu. Tigers sice nebyli úplně marní, i po vyloučení Boatenga soupeři zvládli konkurovat, ale i jen remíza nakonec byla nad jejich síly. Rovers naproti tomu přemožením oslabeného soupeře potvrdili svou domácí formu.

Oba celky se v úvodu velmi bojovně rvali o to, kdo bude celému zápasu určovat tempo. Na všech aktérech utkání bylo znát odhodlání a touha soupeře přehrát. V 16. minutě však plány hostí umně nabourala akce Olssona, kterou švédský bek (dnes záložník) zakončil takřka biliárovým úderem - z velkého z úhlu, do Myhillovy paty a za brankovou čáru.

To byl pro hostujícího brankáře dost nešťastný okamžik, přihlédneme-li zároveň k tomu, že předtím skvěle zareagoval na hlavičku Nelsen a ke konci duelu zase Givetův pokus bravurně vytěsnil na břevno. Každopádně děsivý první poločas z pohledu Hullu pak vygradoval přísným vyloučením Boatenga za údajný loket v Pedersenově obličeji. Za první pětačtyřicetiminutovku Tygři skoro vůbec nezahrozili, za zmínku stojí jen Vennegoorova solidní střela, se kterou si však poradil Robinson.

V druhém dějství se Rovers poněkud zatáhli, respektive docela dobře rezignovali na útočnou aktivitu a jali se soustředit hlavně na bránění jednogólového náskoku. Přesto se ve vyzývavých pozicích ocitali častěji než hosté. Vynikl hlavně dvojpokus Olssona - toho nejprve vychytal Myhill a posléze sám Švéd hlavičkoval nepřesně - a stoprocentní šance Emertona, kterou ovšem domácí středopolař zahodil střelou přímo do Myhilla. Phil Brown na ofenzivní trápení svých svěřenců reagoval přirozeně - přeskupením vlastních řad a dohráním zápasu na pouhé tři beky. Ani to však Tigers z letargie nevytrhlo.

Více informací k zápasu

Everton FC - Chelsea FC 2:1

10.02.2010 21:00

Góly: 33. Louis Saha, 75. Louis Saha - 17. Florent Malouda

Luis Saha potvrdil, že proti Chelsea se mu střelecky daří a přestože dnes neproměnil penaltu, dokázal vstřelit dvě branky a pro Everton zařídit zasloužené vítězství. Vedoucí Chelsea si v Goodison Parku snad ani remízu nezasloužila, když zejména v obranné fázi nepředvedla výkon hodný mistra.

Zápas nezačal v nijak zvlášť bláznivém tempu, obě mužstva se pomalu posouvala směrem k soupeřově brance a vyčkávala na svoji chvíli. První přišla po osmi minutách, když Chelsea předvedla skvělou kombinaci, na jejíž konci pálil Lampard, ale Howard mohl jen sledovat, jak míč míří do reklamních bannerů vedle branky.

Jinak tomu ale bylo o necelých deset minut později. Dlouhatánský Čechův nákop prodloužil do vápna hlavičkou Didier Drogba, souboj s jedním z obránců Toffees vzápětí vyhrál Malouda a přesnou ranou prostřelil Howarda. Kdyby se ve fotbale bodovalo jako v hokeji, Petr Čech by tak měl druhou asistenci. Francouzský křídelník Malouda tak opět potvrdil, že se mu v poslední době daří.

Po půlhodině hry poprvé vážněji zahrozil i Everton, nicméně hrozba by se dala přirovnat k nepovedenému odpalu atomové rakety. Biljaletdinov totiž sice dobře našel Bainese, ale domácí záložník mířil těsně vedle. Toffees ale touha po vyrovnání neopustila. A snad už ani nemusím pokračovat, když řeknu, že ve 33. minutě zahrával Everton rohový kop. Pokud se totiž proti Chelsea kope roh, má soupeř šanci snad 50 na 50, že dá gól. Blues jsou totiž letos při bránění standartek doslova tragičtí a potvrdili to i dnes. Na roh Donovana si na přední tyč naběhl Saha a úplně sám hlavičkoval, překonat Čecha pro něj nebyl problém.

Domácím po vyrovnávací brance okamžitě vylezly drápky. První škrábnutí ještě zlikvidoval skvělým zákrokem Petr Čech, na kterého běžel Luis Saha. Obrana Chelsea ale bylo notně rozhozená, což dokumentuje okamžik poté, kdy se po faulu Carvalha skácel ve vápně k zemi Donovan. Alan Wiley neváhal a nařídili pokutový kop. Otočit vývoj zápasu chtěl Luis Saha, jenže jeho krátký rozeběh na Čecha neplatil. Český gólman tipl stranu a jelikož Sahův pokus nebyl nijak zvlášť umístěn, střelu kryl. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Do druhého dějství měl lepší nástup Everton, který obléhal šestnáctku Chelsea, ale dost neorganizované obrany soupeře využít nedokázal. Pravda, náznaků tam bylo hned několik, ale že by musel Čech zasahovat, to ne. Po deseti minutách ze hřiště odkulhal Ashley Cole, na hřiště přišel Michael Ballack.

Fotbal ve druhém poločase ale ukázal, že umí být také spravedlivý. Everton totiž po změně stran ustavičně tlačil a Chelsea si s bráněním rady příliš nevěděla. Naštěstí pro ni vážnější ohrožení stále nepřicházelo, až do 75. minuty. To vytvořil obrovskou hrubku John Terry, jenž podběhl centrovaný míč, který tak propadl k Sahovi a ten nechytatelnou dělovkou napravil zaváhání z první půle a poslal Toffees zaslouženě do vedení.

Po zbylé minuty už se Everton uchýlil k precizní obranné hře a hlídal si, aby neinkasoval. I přes dlouhé nastavení se mu podařilo silný nápor Chelsea ubránit a zaslouženě bere tři body.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Liverpool FC 1:0

10.02.2010 20:45

Góly: 72. Abou Diaby

Poněkud podprůměrná podívaná se dnes odehrála na Emirates Stadium, kde Arsenal konečně protrhl třízápasovou sérii bez vítězství. Na sestřelení bezzubého Liverpoolu mu stačil pouze jediný zásah, který za asistence Rosického obstaral Diaby.

V prvních minutách, a nejen v těch, oba celky diváctvu příliš mnoho zábavy nenabídly. Dokonce spíše žádnou než nějakou. Arsenal se sice oproti dřívějším představením častěji pokoušel o kombinaci za běhu, ale ve finále to mělo takřka stejný efekt jako celkově nedomrlý přechod do útoku v podání Liverpoolu. Takřka, neboť Londýňané se za první třetinu utkání stihli prezentovat alespoň párem pozoruhodných příležitostí.

V první řadě šlo o Bendtnerův dvojitý útěk protivníkově obraně. Při tom prvním byl ještě vytlačen mimo střelecký úhel, avšak napodruhé už po přiťuknutí Aršavina mohl docela v klidu těsně minout levou šibenici Reinovy klece. Ještě před touto kratičkou one-man show si pro změnu opomenutý Gallas doskočil pro ideální centr Fabregase, který pak ovšem nasměroval až příliš vysoko.

Reds byli dnes opravdu bezzubí, počínali si ještě hůře než soupeř. Na pohled vypadala nebezpečně leda tak Maxiho rána, do jehož trajektorie však vložil svou paži Vermaelen a musel si notně oddychnout, že sudí jeho prohřešek nezaregistroval. Odtud pramenila jediná jakáž taká hrozba liverpoolských v prvním poločase, na tu druhou však po přestávce nemuseli čekat příliš dlouho. Už ve 48. minutě se totiž středem hřiště prohnal Lucas, dokonale tak šokoval ospalou obranu domácích a svůj výlet zakončil prudkou střelou nad břevno.

Po přestávce se konečně začal hrát pořádný fotbal, když to tak řeknu. Nadchlo zejména šedesát vteřin, během nichž stihl na jedné straně Gallas bravurním skluzem odzbrojit unikajícího N’Goga a na zcela opačném konci hřiště zase Rosický po krásné kolmici Aršavina zvládl zmařit vynikající možnost ke skórování jedním neobratným dotykem navíc. Na hráčích bylo v těchto chvílích konečně vidět nějaké to nadšení, což ostatně skvěle dokumentoval Bendtner, když se dravě vedral před protihráče, odolal jeho zatažení za rameno a v nelehké pozici zastavil míč o Reinu a duo liverpoolských stoperů.

Gunners momentálně byli v ráži a Reds vcelku viditelně přehrávali. A to se taky brzo promítlo na ukazatel skóre. Nejprve ještě Rosického ráně po přiťuknutí Bendtnera scházela větší přesnost. V 72. minutě už ale český internacionál po spolupráci s Bendtnerem volil variantu centru a posadil balon tak akorát na hlavu Diabyho, který se zjevil nikým nestrážen na malém vápně - 1:0.

Inkasovanou branku Liverpool kvitoval okamžitým převzetím iniciativy, koncovka pro ně však dlouho byla něčím neznámým. Až v 85. minutě to vzal na sebe Babel a zpoza velkého vápna narýsoval ukázkovou pumelici, kterou Almunia vyrazil na břevno jen s vypětím všech sil. K další plnohodnotné střele už se liverpoolští do konce zápasu nedostali.

Více informací k zápasu

West Ham United - Birmingham City 2:0

10.02.2010 20:45

Góly: 45. Alessandro Diamanti, 67. Carlton Cole

West Ham si před vlastním publikem relativně lehce poradil s Birminghamem a rychle utíká ze sestupové zóny. Mimo ní bude chtít zůstat co nejdéle, los je mu nakloněn. Dnešní výhru zajistili Diamanti s Colem.

Zápas nebyl zrovna oku lahodící, alespoň ne co se ofenzivních kreací týče. Šancí bylo pomálu a ani jeden z gólmanů nemusel příliš zasahovat. V útoku Hammers si ve svých šancí nevedli zrovna nejlépe Mido, Cole, ani Diamanti, lépe na tom nebyl ani na druhé straně Jerome. První poločas nakonec až v posledních sekundách rozlouskl Alessandro Diamanti. Všemu předcházel průnik Parkera a nepříjemný faul Danna. K trestnému kopu se postavil mazák Diamanti a potvrdil, že v tomhle je opravdu dobrý. Přesnou ranou poslal Hammers do vedení.

Brums chtěl po změně stran pochopitelně vyrovnat, ale místo vyrovnávací branky přišla ta druhá, do vlastní sítě. Faubert poslal do vápna přesná centr a Carlton Cole zblízka překonal Harta. Poté se již West Ham uchýlil do obranné ulity, ze které vyrážel k útočným brejkům. Nicméně neměl příliš práce, protože Birmingham nebyl sto si vytvořit větší šanci. Proto zápas skončil výhrou domácích v poměru 2:0.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur 1:0

10.02.2010 20:45

Góly: 27. David Jones

Ač se to může zdát jakkoliv překvapivé, je to tak. Wolves doma porazili Tottenham nejtěsnějším možným rozdílem a utíkají ze sestupového pásma. Naopak Spurs ztrácejí v boji o Ligu mistrů.

Na Molineux Stadium se začalo pěkně zostra. Běžela druhá minuta a Gareth Bale už nebezpečným přímákem ohrožoval Hahnemannovu branku. Ta nakonec tvrdost míče nepocítila. Uběhly další dvě minuty, hra se přesunula na druhou stranu a do akce tentokrát musel gólman hostů Heurelho Gomes. Jeho zákrok nebyl vůbec přesvědčivý, ale měl štěstí, že mu byl nablízku Dawson, který míč odvrátil.

Příští akci Spurs vedl Eidur Gudjohnsen. Bývalý útočník Chelsea poslal míč na Defoeho, který prodloužil na Kranjčara, ale chorvatský záložník nedokázal šance využít, když míč napálil přímo do Hahnemanna. O sedm minut později, ve 27. minutě, tak mohl jen smutně sledovat, jak se Wolves ujímají vedení. Uzdravený David Jones využil nabídky Matta Jarvise a z levé strany přesnou ranou skóroval. Po pětačtyřiceti minutách tak byl stav trochu překvapivě 1:0 a Tottenham měl co dělat, pokud chtěl získat nějaké body.

Jenže Spurs se po změně stran příliš nezlepšili. Pravda, snaha asi Tottenhamu upřít nejde, jenže to nestačí. Hlavní zbraní Wolves byla pětičlenná záloha, která přehrával tu soupeřovu čítající čtyři členy. Místy až neuvěřitelně lehce dokázali držet domácí míč na svých kopačkách po dlouhé minuty.

Tottenhamu směrem dopředu nepomohli ani střídající Crouch s Modričem a když první výraznější šance přišla až čtyři minuty před koncem a Huddlestone ji nevyužil, nemohli Spurs čekat nic jiného než nulu na ukazateli skóre. Z Molineux Stadium si tak překvapivě neodváží ani bod. Wolves naopak získávají velice důležité tři body do boje o záchranu.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Manchester United 1:1

10.02.2010 20:45

Góly: 19. Carlos Cuéllar - 23. James Collins (vl.)

Manchester dnes znovu ukázal svou velikost. Dokázal se totiž perfektně vypořádat s brzkým vyloučením Naniho. I v deseti potom zvládl soupeře přehrát a málem se mu dokonce povedlo utkání otočit. Takhle nakonec ostře sledovaný duel dopadl remízou, která pro MU může být zadostiučiněním, ale i nevyužitím prohry Chelsea.

První minuty se nesly ve znamení "ďábelského" tápání při četných výpadech soupeře po křídlech. Domácí se opravdu těžko vypořádávali s mnohými centry do pokutového území a právě jeden z nich také přinesl úvodní gól zápasu. Downingův centr zvládl Rafael odvrátit jenom tak napůl, čehož využil Cuellar a z dálky dostatečně prudkou hlavičkou překonal Van der Sara. Vedení si nicméně birminghamští užívali ani ne pět minut, pak si totiž Giggsův křižný volej nešťastně srazil do vlastní sítě Collins a začínalo se odznovu.

Manchester si ale počátek restartu určitě představoval docela jinak. Těžko v jejich snech figuroval i Naniho bezhlavý výpad proti Petrovovi, který sudí Walton zkrátka musel ocenit červenou kartou. Red Devils ovšem na razantní zásah do běhu utkání reagovali pohotověji a okamžitě se chopili uvolněné taktovky. Hru veskrze kontrolovali a prostřednictvím Carrickovy slušné rány dokonce mohli jít do vedení. Friedel ji ale zvládl vyrazit nad břevno.

Sir Alex Ferguson udělal pro druhou půli jednu změnu, když Scholese nahradil Valenciou, a ekvádorský křídelník se mu málem ihned odvděčil. Jeho rána však stoupala tak dlouho, až ve finále vystoupala nad branku. Na opačném konci hrací plochy zase Milner otestoval připraveného Van der Sara. Mezitím se ale k životu probral hvězdný Wayne Rooney a 15 minut před koncem si na Friedelovi vynutil další pohotový zákrok. To už ale byla poslední vážnější šance dnešní generálky na nadcházející finále Carling Cupu, v němž proti sobě stanou právě tito dva soupeři.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Burnley FC 3:0

09.02.2010 21:00

Góly: 23. Danny Murphy, 31. David Elm, 54. Bobby Zamora

Dva góly, kterým předcházel ofsajd, a výstavní přímý kop rozhodly o přesvědčivé výhře Hodgsonových svěřenců nad Burnley, které tak ani na třináctý pokus nedokázalo ukořistit tři body z hřiště soupeře.

První náznak šance přišel po sedmi minutách, když se do vápna dostal Duff a křižnou střílenou přihrávkou marně hledal naprosto volného Simona Daviese. Ve 21. minutě se blýskl jedovatou střelou Elm, kterou Jensen s obtížemi vyrazil.

Další šanci už však Cottagers proměnili. Nicky Shorey našel třicetimetrovým pasem v ofsajdu stojícího Elma, který z první přiťukával rozběhnutému Murphymu. Ten ukázal dostatek síly v osobním souboji a následně zblízka propálil brankáře.

Po dvou minutách se mohlo začít od znovu, když se míč dostal před vápnem k Fletcherovi, který ale vzdálenější tyč těsně minul. Ve skvělé desetiminutovce začaroval i Jensen, proti střele Etuhua z dvaceti metrů k levé tyči zasáhl opravdu bravurně.

Jenže skvostnou desetiminutovku zakončili domácí druhým gólem. Zamora dostal do ofsajdové pozice pas po lajně, zasekávačkou se zbavil Corta a pohotovou střelou nechal opět vyniknout Jensena. Ten však vyrazil pouze před sebe, kam dobíhal Elm a bez problémů zvýšil náskok.

Tři minuty před koncem první půle mohl vrátit Clarets do hry Mears, jeho přímý kop ovšem pouze rozezvučel břevno a do šatny tak šel Fulham s dvoubrankovým náskokem.

Hostům dělal problémy především agilní Zamora, který sice pět minut po přestávce ztroskotal střelou z deseti metrů na výborném Jensenovi, chvíli poté se však již radoval. Postavil se k přímému kopu ze sedmnácti metrů a přízemní střelou dokonale směřovanou ke vzdálenější tyči nedal brankáři mnoho nadějí.

Zdecimovaní hosté se nedokázali z třetí inkasované branky oklepat a v rozhodnutém utkání pokračovala nadvláda Fulhamu. Nicméně Duff i střídající Okaka už na Jensena nevyzráli, zápas přesto skončil jasnou výhrou pro domácí. Proti jinak výbornému výkonu domácích tak mluví dva neregulérní góly.

Více informací k zápasu

Portsmouth FC - Sunderland AFC 1:1

09.02.2010 20:45

Góly: 90. Aruna Dindane - 12. Darren Bent (pen.)

Zítra se rozhodne o jejich osudu. V Portsmouthu očekávají posudek arbitráže ohledně jejich nesplacených dluhů, takže se dneska před perným dnem opravdu velmi rádi aspoň částečně povzbudili jedním bodem do tabulky. Ten jim až v nastavení vystřelil Dindane.

Na úvod utkání si ovšem domácí příznivci museli připadat jak ve zlém snu. Skoro jako by to už měla být předzvěst zítřejšího potencionálního debaklu. Už v deváté minutě totiž Benta, spurtujícího za dlouhým balonem, podkosil Rocha a po sudího přehmatu, kdy rozhodčí Friend nejprve ukázal na Yebdu a pak se opravil, putoval předčasně pod sprchy. Ani dlouhé debaty ohledně tohoto vyloučení však Benta nerozhodily a ten pak po své pravé ruce suverénně uklidil míč do brány. Pompey se ale, možná navzdory očekávání, ve zbytku poločasu obdivuhodně sebrali a Sunderland vlastně po celou dobu přehrávali, na bídný start nehledě.

Nicméně Dindaneho slušnou ránu lapil pozorný Gordon, přičemž O’Hara zanedlouho o kousek minul vzdálenější tyč soupeřovy klece. Domácí však pokračovali v takřka drtivém tlaku a ještě do přestávky si vypracovali pár zajímavě vyhlížejících příležitostí. Ovšem Dindaneho průnik skončil odvráceným centrem a průrazný Diop zase trefil jen boční síť. Pompey tedy museli tlačit i v druhé půli a to jim popravdě nečinilo příliš obtíží. V 53. minutě jim navíc odlehčil Cattermole, který po odvrácené šanci Piquionneho ostře zajel do Basinase a po druhé žluté kartě následoval Rochu do šaten.

Sudí Friend měl dnes vůbec perný den, na nedostatek práce se rozhodně stěžovat nemohl. Vždyť krátce po udělení druhé červené karty musel posoudit sporný zákrok McCartneyho na Piquionneho. Pro penaltové vyústění se však nakonec nerozhodl. Blýskalo se tedy na druhé straně, kde se v jednu chvíli Bent zjevil sám před Jamesem a jeho jediné štěstí bylo, že se strefil jen do tyče. Na tuto možnost navíc Bent po chvíli navlékl i další, tentokráte nepochodil se zajímavou křižnou střelou.

Poslední desetiminutovka už ale byla zase jen a jen v režii Pompey. Nejprve si ještě na Belhadjův krásný centr vyskočil Piquionne a ve skvostné pozici minul. Potom došlo na další červenání se a znovu se tak stalo ve prospěch domácích. Sotva vystřídavší Meyler uštědřil Finnanovi ukázkový loket a vlastně po minutě se ze hřiště ihned vypařil. To byl bezpochyby rozhodující okamžik tohoto zápasu. V nastavení sice ještě Gordon likvidoval přízemní pokus Piquionneho, ale na Dindaneho hlavičku po rohu O’Hary už byl i on krátký.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Stoke City 1:1

09.02.2010 20:45

Góly: 14. Paul Scharner - 74. Tuncay Şanli

Stoke zůstává díky Tuncayově hlavičce ze 74. minuty v roce 2010 nadále bez porážky, dnes remizoval na hřišti Wiganu, za který ve 14. minutě otevřel skóre Scharner.

Přestože v ochozech DW Stadium byli více slyšet fanoušci Stoke, lepší start do zápasu měli domácí borci. Obranu nejprve prověřila dvojice Rodallega, N'Zogbia. První branka pak přišla zanedlouho, po čtvrthodině hry zahrával Wigan trestný kop po faulu na N'Zogbiu, na centr si naběhl Scharner a nádhernou hlavičkou nedal šanci Sorensenovi.

N'Zogbia i nadále pokračoval ve svých útočných výpadech a Potters dělal problémy. Hosté se ale postupem času zlepšovali a nebyli daleko brance, když se míč po trestném kopu Hutha dostal až k Shawcrossovi. Jeho střelu ale zablokovali domácí obránci.

Stoke měl skvělou příležitost vyrovnat krátce po změně stran, dlouhý trestňák našel Roberta Hutha, který hlavičkou poslal míč na Tuncaye, ale turecký útočník z toho příliš nevytěžil. Do hry se během druhého poločasu dostal i hřšíník Ricardo Fuller, jenž byl v týdnu zatčen. Manažerovi Pulisovi ale nic jiného nezbývalo, když chtěl vyrovnat.

Wigan ale dobře bránil a Rodallega mohl dokonce zdvojnásobit vedení, jenže jeho akrobatický pokus zastavilo břevno. Krátce nato odpovídal Sidibe, ale Kirkland kryl. Rozhodující moment přišel v 74. minutě, kdy po pravé straně utekl Fuller, míč byl sice odkopnut, ale jen k Etheringtonovi, který ho vrátil na Tuncaye a ten hlavičkou srovnal. Potters mohli v posledních minutách navíc ještě totálně otočit, ale Beattieho skvěle vychytal Kirkland.

Více informací k zápasu

Manchester City - Bolton Wanderers 2:0

09.02.2010 20:45

Góly: 31. Carlos Tévez (pen.), 73. Emmanuel Adebayor

Manchester City napravil selhání s Hullem, a i když si znovu nepočínal nijak suverénně a živě, Bolton o dvě branky porazil. Bleděmodří by každopádně měli od podobného pojetí fotbalu co nejdříve ustoupit, neboť s tak neohroženým a lehkomyslným přístupem do Ligy mistrů nakouknou jen ztěžka.

V úvodu zápasu šlo jen stěží ukázat na některý z týmů, který měl mít v těch chvílích alespoň optickou převahu. Byl to sice přece jen domácí Manchester, ale i když nešlo říct, že by se jeho nahodilým atakům soupeř bránil levou zadní, pokaždé se Citizens prezentovali spíše polovičními šancemi. Tevézovi totiž rána ze slušné pozice vůbec nesedla, a když pak argentinský forvard nakrmil Barryho, tak ten pro změnu z většího úhlu rozvlnil jen boční síť. Bolton naproti tomu nebyl úplně pasivní, ale přesto za svou neschopnost pořádně vyděsit Givena zanedlouho pykal. Robinson v dolním rohu šestnáctky hloupým zákrokem na Johnsona zavinil pokutový kop, který pak s velkým štěstím proměnil Tevéz. Jeho rána doprostřed brány byla nejen prudká, ale zároveň Jaaskelainena natolik zaskočila, že jí mimo tři tyče nebyl schopen vyrazit.

Až ve 38. minutě se kousek za vápnem dostal k míči Muamba, jeho střela po teči Kompanyho nepříjemně zaplavala a Given se už tentokrát opravdu musel vytasit s prvotřídním zákrokem. S Cohenovým přímým kopem tak metr za šestnáctkou mu zase vypomohla pevná zeď. Trotters se tedy krátce před přestávkou ujali iniciativy, vyrovnání se však nedočkali. A v podobném duchu se pokračovalo i v druhém dějství. ManCity zase sklouzávalo k tomu svému profesorskému fotbalu, taktovku přenechalo Boltonu zcela bez boje. Jenže Wanderers si dneska střelnici rozhodně neotevřeli, zatímco v bleděmodrém z dálky nečekaně posadil balon na břevno Tevéz, třebaže se zprvu zdálo, že jeho projektil branku přeletí.

Bolton tedy nakonec definitivně umlčel Adebayor v 73. minutě. Ten umně protrhl ofsajdovou past soupeře, počkal si na lahodný dlouhý pas od Vieiry a prvotřídní ranou z otočky dílo dokonal. Pak už se jen víceméně v klidu dohrávalo. Za Bolton ještě sice promluvil Elmander, ale ten si na zadní tyči pro diváky připravil tak akorát nepřesné zakončení, jež na druhou stranu aspoň lízalo bok pravé tyčky.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC26184461:2258
2.Manchester United26183562:2157
3.Arsenal FC26164661:3052
4.Liverpool FC26135843:2744
5.Manchester City24128447:3244
6.Tottenham Hotspur26127745:2643
7.Aston Villa25119532:1942
8.Birmingham City25107824:2637
9.Everton FC2598835:3635
10.Fulham FC26971030:2834
11.Blackburn Rovers26871126:4331
12.Stoke City2479823:2730
13.Sunderland AFC25681132:4226
14.West Ham United25591132:4024
15.Wolverhampton Wanderers25661321:4224
16.Wigan Athletic24661226:4924
17.Hull City26591225:5124
18.Burnley FC25651425:5023
19.Bolton Wanderers24571229:4622
20.Portsmouth FC25441720:4216

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (341)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak hra Boltonu mi dneska silně připoměla jeden reprezentační tým, ale teď si nemůže vzpomenout kterej..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla to hra Ázerbájdžánu proti Česku?

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se na zítra Arsenal-Liverpool bude pěkný zápas

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo koukal na Fulham? Proč musel střídat Cort??

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
fantomas

Udělal si to při druhym gólu a podle onlinu si ho předtim "udělal" Zamora...takže bych to tipnul na náký špatný došlápnutí, možná vyvrknutej kotník, nevim.

Reagovat
Tsigi

Vieira nádherně přihrál na tu druhou branku a Adabayor to fakt skvěle vyřešil

Reagovat
Mindas

Jediný světlý okamžik Vieiry.

Reagovat
smazaný uživatel

On tam nie je na vymýšľanie akcií...

Reagovat
Mindas

Co to je za argument? Od středového hráče se to dá očekávat, zvlášť když hrál místo Irelanda.

Reagovat
Tsigi

tak zas nekazil, ale proti tomu ,,týmu,, se moc uplatnit nemohl těžko se může ukázat proti záloze Boltonu, když oni ani nic takovýho nemají

Reagovat
smazaný uživatel

Ako DM tam nemohol robiť zázraky do útoku.

Reagovat
Tsigi

a jako DM ani nemohl zabraňovat útokům Boltonu, protože oni nakopli až k obráncům

Reagovat
Mindas

Bože, DM? Znáš vůbec systém 4-3-3?

Reagovat
Tsigi

jen jsem reagoval na toho nade mnou začal ako dm já začal jako dm, hrál pravýho středního, ale to prakticky nehraje roli, protože prostě se zálohou Boltonu do styku moc nepřišel

Reagovat
Mindas

Jediného DM hraje de Jong, kde před nim jsou dva CM, zde tedy Barry a Vieira. Samozdřejmě, že oba mají i spoustu defenzivních úkolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, nepoznáš Manciniho systém, on by bránil s celou stredovou formáciou, a keď vedú, o útočení môžeš len snívať

Reagovat
fantomas

Tak ono se o něm docela dobře dalo snívat, i když zrovna nevedli. Mancini je pseudotrenér, kterej z Citizens udělal tak akorát profesorský vandráky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono už za Sparkyho hrali profesorsky, za Manciniho je to upgrade na profesorskú dokonalosť

Reagovat
fantomas

Za Sparkyho to aspoň pořádně fičelo na křídlech a střed se hejbal taky daleko víc. City doma bylo schopno soupeře klidně i úplně rozebrat, zvládali aplikovat víc variant přechodu do útoku. Venku to byla trošku jinačí písnička, ale takhle je to u většiny týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj za Hughesa hrali profesorsky, ich záloha, hlavne stred tomu napovedali dosť, Ireland tiež nie je vyslovený dríč, skôr mozog mužstva (a aj tak je v tejto sezóne dosť náladový), Barry je hnilý už od pohľadu a po stranách to síce živé bolo, ale aj vtedy sa po vedení uspokojili, tam bol problém skôr v často dezorientovanej obrane.

Reagovat
Mindas

To jsou názory! Za Hughese se hrál rýchlý koukatelný fotbal. Problém byl, že City nikdy nedokázalo přidat pojistku ve výborně rozjetém zápase, ale netvrdil bych, že hráli profesorsky, ale spíš už nehráli tak důraznej a nátlakovej fotbal, jako do vedení. Pokud Ireland není dříč, tak nevím. To, že letos nemá formu je věc jiná, a to co si napsal o Barrym, tak to snad nebudu ani komentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Barry mi nevoňal nikdy, to nie je tajomstvo, nie je špílmacher a ani v defenzíve nevyniká, vlastne ho v celom zápase nikdy nie je ani vidieť. Chybu neurobí, ale ani nič naviac neurobí. Dnes ma milo prekvapil, hral dobre, to som už písal v preview, ale ako posila pre City, nič moc. A Ireland nie je typický rváč či dríč, nikde som nepísal, že nebojuje, ale nie je to hráč, ktorý to odjazdí na zadku a to že je náladový v tejto sezóne, za tým si stojím, a ty to potvrdzuješ, že nemá formu. Ano, s porovnaním z minulajška, nemá.

Reagovat
Mindas

Od toho aby ve středu jezdil, tak tam je především de Jong, což na postu DM je logické. Máš pravdu, Barry není nijak kreativní, ale zápas odjezdí, nechybuje a dozadu zahraje spolehlivě, proto jeho beru jako druhé hráče, který by to měl odjezdit. Ireland je velmi kreativní hráč s obrovským fotbalovým myšlením, který je ale dobrý i v defenzivních úkolech. Jeho zákroky jsou vesměs čisté. Každopádně on je tam od toho, aby tvořil hru, což samozdřejmě umí a velice dobře, akorát letos nemá nějakou slavnou formu, což se dá říci o více hráčích City.

Reagovat
smazaný uživatel

Ireland to bude mať pod Mancinim ťažké a tipujem, že po sezóne bude medzi prvými, čo City opustia. Stavia ho sporadicky, nepasuje mu ideálne do systému (to si pochutí naozaj skôr na Barrym), a ak ho aj postaví, nepresvedčí, viď minule s Hullom. Obávam sa, že na jeho miesto privedie niekoho hviezdnejšieho, alebo toho svojho čudesného diamantu hodí do stredu skôr defenzívnych hráčov, a krídla nechá behať. Inak to nevidím.

Reagovat
Mindas

Bohužel.

Reagovat
Mindas

Reagovat
Mindas

Jo, a proto na hřiště poslal SWP, když vedli, že?! On to je ryze defenzivní typ hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš recht, toto bolo prvý raz, keď za takého stavu poslal ofenzívneho hráča, ale tá hra bola proste dnes žalostná, tak potreboval to oživiť.

Reagovat
Mindas

Byla žalostná, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to po 60-tej minúte vzdal, Bolton bol dovtedy lepší a zaslúžil by si minimálne bod.

Reagovat
Mindas

Lepší nebyl. Tužka se hrála z obou stran.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v prvom polčase určite, boli aktívnejší, jasné, chýbala kvalita, ale snažili sa hrať aspoň útočne a nezaliezli do ulity.

Reagovat
Mindas

Proč by nepřišel do styku se zálohou? Právě, že dnes se hrálo o hodně více přes střed, než bylo u City zvykem. Vytíženost Barryho to jenom potvrzuje.

Reagovat
fantomas

On je zaujatej proti Boltonu jenom. Cohena s Muambou asi záměrně přehlížel nebo nevim.

Reagovat
Mindas

Reagovat
Tsigi

Bolton prakticky všechno hraje vzduchem na hranici obrany a jejich levá strana zálohy byla hrozně nevyužitá

dál s tebou odmítám diskutovat, debatu vedeš pro mě nepříjemným konfrontačním tonem, takže se ti na to můžu vysrat

Reagovat
fantomas

Se nedivim, že ti Bolton tak nevoní, když vlastně ani nevíš, co a kde hrál Vieira.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on je defenzívny záložník, to má v krvi, aj v interi hlavne bránil, čo čakáte, že si opäť spomenie na časy arsenalu?

Reagovat
fantomas

I tam hrál štíta. Že hlavně bránil, je sice pěkný, ale dneska DM prostě nebyl. Tečka.

Reagovat
Tsigi

on hlavně dneska nebyl ani klasický pravý střední, to že někam někoho pošeleš tak z něj nedělá hráče na tý pozici, Gattuso hrál taky celý život zprava a každý říká, že to je DM prostě, protože se tak chová

Reagovat
fantomas

Tak ale on dneska drtivou většinu balonu přebíral, když ne na svý půlce, tak nedaleko pravý lajny. Jasněže má svý náviky, ale přece ho nemůžeš násilně dřít na místo De Jonga, když tam dneska ani nepách.

Reagovat
Mindas

Vysvětli jim tohle, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Zo psa slanina nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano hral, vždy hral štít...ale ofenzívny Arsenal a defenzívny Inter spoločne s Manciniho City je trochu iná pesnička.

Reagovat
Mindas

Žádného DM nehrál, tupci!

Reagovat
fantomas

Dyť se uprostřed skoro nepohyboval. Hrál spíš zprava, a to jednoho ze tří střeďáků.

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to ani Ireland, no nečakajte že skôr defenzívny Vieira bude celý zápas rozdávať geniálkne prihrávky a hýbať sa v jeho rokoich je už tak trochu mission impossible,ani v arsenale nebol bežecký suverén.

Reagovat
Mindas

Ty nahrávky se samozdřejmě od něj čekat nedaly, proto jsem já třeba osobně nepochopil jeho nasazení. Za ten pas na Adebayora ale.

Reagovat
fantomas

Prosim?

Reagovat
Tsigi

znám tvůj postoj k Boltonu, ale pro mě je to snad nejhorší tým, který jsem letos viděl

Reagovat
fantomas

Fuu, nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Kazil až neskutečně.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale zas co chceš po duchodcich že jo..

Reagovat
Pipo123

dôchodca, ktorý schová 80% záložníkov v PL teda DZ

Reagovat
smazaný uživatel

no to nevim, takovymu De Jongovi, Essienovi nebo Hargreasovi nesaha ani po kotniky

Reagovat
vladis271

Zabudnúť na Mascherana, ktorý je narozdiel od menovaných nadpriemerný aj na RB

Reagovat
fantomas

Jo, to se o Diarrovi řikalo taky.

Reagovat
Pipo123

podla mna sa im ak chytí formu vyrovná, má skúsenosti

Reagovat
Mindas

Zase nepřeháněj...

Reagovat
Pipo123

prečo by ne ? vyrovnat sa im môže aspon na určitú dobu, ale predčiť ich to už určite ne

Reagovat
Mindas

Tak vidiš.

Reagovat
soukup

Že by Stoke zase načínalo povedený jaro jak loni

Reagovat
smazaný uživatel

Na Wigane nie je zložité bodovať, keď najťažším súperom môže byť iba terén.

Reagovat
soukup

mě de spíš o to, že v novým roce ještě neprohráli

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som tam tipoval jasnú dvojku, no, nevyšlo to.

Reagovat
soukup

a já počítal se Sidibém v základu a Fullerem ve vězení, takže sem se bál 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát dokonce bez posil

Reagovat
honziss

Dobré výsledky, věřím že zítra West Ham konečně protrhne tu hloupou sérii neúspěchů a zase se dotáhne na ty největší protivníky. Los máme teď skvělý, tak to nesmíme prohospodařit.

Reagovat
honziss

Jak hrála ta záloha City? To jako tam byli tři střeďáci, křídla Tevez s Johnsonem a Ade na hrotu nebo jak?

Reagovat
Mindas

Přesně tak, klasika 4-3-3 u City.

Reagovat
honziss

Mi nejde do kupy to poskládání hráčů. Dva čistí DM + Barry který zrovna není žádný tvůrce a Tevez na křídle? Jak to vypadalo?

Reagovat
Mindas

Vieira hrál právě místo Irelanda, tedy CM. Mě to taky nejde do hlavy, pač o Barrym se ví, že on té kreativity moc nemá, ale dnes zahrál velice slušně. No a Vieira celý zápas strašidelný, kazil, ale pak vymyslel nádherný pas za obranu na Adeho do druhého góla. Jinak Tevéz na křídle moc vidět nebyl, pač se vše točilo kolem A. Johnsona.

Reagovat
honziss

No, trochu se mi to nezdá. Chápu že Mancini chtěl nechat hrát Vieiru, když si ho přivedl, ale násilně ho tlačit do sestavy a ještě z něj dělat CM. Proti Boltonu to stačí, ale...

Tévez na křídle je blbost, ani se nedivím že moc vidět nebyl, každopádně pro Adama, je dobře že dostal šanci a jestli se ukázal v dobrém světle, tím líp.

Reagovat
Mindas

Přesně jak říkáš. On ho tam chtěl mít v základu za každou cenu a nebýt toho pasu, tak mu nemůžeš za dnešek připsat žádný plusový bod. Barry byl lepší o parník, i když takový pas nevymyslel, což se od něj ani moc čekat nemůže, ale u balonu byl neustále a kazil výjmečně. To samé platí i s Tevézem. On tam chtěl mít za každou cenu, jak jeho, tak Adebayora a jinam, než na křídlo ho upasovat nemohl. S příchodem SWP přešli na 4-4-2, kdy si Barry střihnul chvilku i LB. Jinak Adam spolu se Zabaletou, nejlepší hráči City. Každopádně jinak si hra City moc pochvaly nezaslouží.

Reagovat
fantomas

Jo, moc rozdílů oproti výkonu v Hullu tam fakt nebylo. Jedinej pořádnej rozdíl v projevu byl vlastně jen Johnson. Jinak to utvářelo stejnej - línej, profesorskej, strašně nadnesenej a neohroženej dojem.

Reagovat
Pipo123

hlavné sú 3 body ne ? za Hughesa by sa hral čistý britský futbal ale asi len remíza

Reagovat
Mindas

Reagovat
Pipo123

Mancini bude hrat vždy profesorsky futbal, on nič viac ani nevie

Reagovat
fantomas

Jo, na to sme byli všichni "připraveni", ale stejně...

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda.

Reagovat
Mindas

Přesně tak. Takového hráče to prostě chtělo, který to trochu rozhýbé, jenže musejí mít i ostatní vůli ho následovat.

Reagovat
honziss

Trochu se bojím, aby právě tyhle Manciniho tahy nestály City dobré umístění. Jak říkám, dneska to na Bolton stačilo, ale příště na jiného soupeře už nemusí. To je vyloženě násilně prosazování hráčů do sestavy ve složení, které nemůže být úspěšné. Kor když tam cpe hráče, kteří netvoří osu týmu. Given - Touré (nebo Kompany) - de Jong - Tévez jsou podle mě ta osa, která by měla hrát vždy a když se prostě rozhodne hrát 4-3-3, tak Téveze nechá na hrotu a Adebayor jednoduše zůstane sedět. A ne ho tam tlačit jenom proto, že je to Adebayor a tím kurvit Téveze někde na křídle. Stejně tak s Vieirou, to je celoživotní DM, fajn, jako náhradník dobrý, ale ne ho násilně stavět na pozici kterou neumí a ubírat tak kreativitě středu nepostavením Irelanda. Jsem z toho trochu rozpačitý, Mancini na mě dělá prozatím dobrý dojem, nechci prostě City odsuzovat jenom za to vyhození Hughese, takže doufám, že má důvěra není slepá a Mancini si to právě tímhle kouzlením se sestavou nepokazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini práve takéto zápasy bude vyhrávať, s papierovo slabšími, problémy bude mať s rovnocennými mužstvami, s tým mal problém aj v Serii A, povyhrával vštky drobizgy a z toho ťažil a je úplným protipólom Ancelottiho, ktorý to s AC vedel na veľké tímy, ale postrácal na malých.

Reagovat
fantomas

No tak s Wengerem si pohrál jak kočka s myší, tak třeba nám starý pán nakonec uzrává.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to píšem, Chelsea v tejto sezóne s Big4 vyťažila maximum.

Reagovat
Pipo123

to je tak ked talian príde do Seria A, Seria A je o taktike jak hrom a takticky je viac založená ako PL. Tak teraz sa nebude hrat hurá systém, ale pomalý futbal, kombinacia a skvelá obrana

Reagovat
Mindas

No ke skvělé obraně to má zatím dost daleko.

Reagovat
Pipo123

no má, ale já som len povedal čo chcú hrat taliani, nepoznám talianskeho trenera ktorý by chcel hrat ofenzívne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Serie A padá štatisticky viac gólov než v hociktorej inej top lige, takže s tým zaužívaným defenzívnym poňatím v Taliansku to zas tak ružové nebude, a je to skôr len mýtus. Spaletti hral s AS Rím ofenzívne, Fiorentina vždy hrala útočný futbal, kde padalo veľa gólov, a ani AC nebolo nikdy vyložene obranné, to len na hru Interu a Juventusu sa zle pozeralo

Reagovat
smazaný uživatel

a to si predstav ze by tam byl jeste Gago...

Reagovat
Mindas

Jj...

Reagovat
Mindas

Mluvíš mi z duše. Stavět Adeho, jen že je to on, je prostě nesmysl, i když je fakt, že zatím se mu gólově daří. Buď postavit jeho nebo Tevéze, ale v systému 4-3-3 rozhodně ne oba! S tim Vieirou to je jasné. Já ho bral jako posilu na DM, kde má City více méně jen de Jonga, protože Kompany díky absencím v obraně se usadil ve stoperské dvojici, ale rozhodně mě nenapadlo, že ho bude cpát na post, kde prostě musí hrát Ireland. City hraje systémem 4-3-3, kde ve středové řadě nemáš ani jednoho kreativního hráče. To je přece hrozný nesmysl.

Reagovat
honziss

Gólově jak gólově, podle mě se Adebayorovi letos herně povedly tak tři zápasy. Jinak je tam na nic, City letos sleduju po WHU nejvíc a co jsem ho viděl, tak on nebyl k ničemu na hrotu, neumí přihrát ani ocentrovat, kazí kombinace atd. Je to jednoduše hovadina ho tam stavět jen kvůli jménu. Tévez hraje desetkrát líp, takže když se hraje na jednoho hroťáka, tak prostě není o čem.

K tomu středu přesně tak, tady asi není třeba co dodávat. Ten střed Ireland - de Jong - Barry je podle mě plně vyhovující. De Jong si to odmaká dozadu, dopředu je tam Irsko a Barry takový pracant uprostřed placu (ikdyž je pravda že letos zrovna oslnivou formou nehýří). Vieira je prostě a jen náhradník za de Jonga, snad si to Mancini uvědomí.

Jinak já teď hlavně věřím, že stoperská dvojka se ustálíe v dnešním složení, protože podle mě funguje skvěle. Cpát tam zas Lescotta by byl krok vzad, ikdyž jak člověk sleduje ty sestavy, tak fakt ho nic překvapit nemůže...

Reagovat
Mindas

No dnes se mi líbil víc Lescott, než Touré, ale je fakt, že jako kapitán hrát musí. Co se týče Adeho, tak já ho taky nesnáším a nejraději bych se ho zbavil, ale tím, že se mu daří gólově, tak myslím jeho návrat v posledních 3 zápasech, kdy se vždy trefil, i když třeba na Hullu přes tu branku hrál hrozně. Jak říkáš, zazdí hrozně moc kombinací a s Tevézem si zatím vubec, ale vubec nesedí. Pro mě také je první varianta Tevéz. Jinak s tím středem souhlas. Ve složení Ireland - de Jong - Barry, to je střed jako prase. Jeden z nejlepších v PL, i když Barry a ani Ireland žádnou velkou formu nemají, i když třeba se po dnešním zápase Barry zvedne. U Irelanda těžko říct, bojim se nejhoršího.

Reagovat
honziss

Nejhoršího, no, podle mě Ireland neodejde. To by byl Mancini, Cook, Al-Mubarak a prostě všichni sami proti sobě. On zůstane, otázka bude jestli z něj nebude jen náhradník, je možné že bezedná pokladna přivábí na jeho post hráče se světovou reputací, který bude holt hrát kvůli jménu. Uvidíme.

Reagovat
Mindas

Jenže to je hráč, který jednou tu reputaci světového hráče může mít. Jenže, jenže... Taky se mi nechce věřit, že by ho prodali, ale zase takový hráč si nezaslouží sedět jen na lávce. On má mít, co nejvíce herní praxe, aby šel ještě více nahoru a ne tam cpát hráče, který krom zkušenosti tomu týmu nemá moc, co už dát. Měl by zůstat primárně, jako případná náhrada za de Jonga, ne zabírat místo právě Irelandovi. City má hráče, kteří jednou můžou udávat tón celé PL a mělo by se s níma počítat, i když přes ty finance to je asi bláhové přání.

Sestava za pár let:

-------------------- Hart -------------------------------------

Richards - Boyata - Kompany - Helan(spíše ale posila)

------------------ de Jong ----------------------------------

---------- M. Johnson - Ireland ---------------------------

------- Weiss - Tevéz(Ball) - A. Johnson ---------------

Reagovat
smazaný uživatel

To je na Manciniho či iného zahraničného manažéra (čo asi podľa renomé väčšinou budú) moc ostrovná zostava

Reagovat
Mindas

No právě, v tom je ten smysl, že taková sestava asi nikdy tam nebude.

Reagovat
honziss

Ne asi ale určitě. Taková sestava by znamenala v následujících x letech nikoho nekupovat, což by byla absolutní utopie i u celků s menším rozpočtem, natož ještě v klubu s největší kupní silou na světě.

Reagovat
Mindas

Přesně tak. Zde bylo smyslem jen to, že tito hráči jednou můžou být ikonama celé PL, ale rozhodně ne v City, kde se bude vesměs sázet na cizý hráče, což je změna oproti dřívější době, kdy prim hráli především odchovanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz se tady tak o tom bavite, tak i kdyz hraje Ade hovno, tak zase strili goly, Tevez dava taky goly, navic oba maji meno a je tezky se rozhodovat o tom, koho s tech dvou posadit, zase Ade je lepsi ve vzduchu, proste pro neho je tezky vybrat, koho s tech dvou tam dat, takze tam da radsi oba. Pak u stoperu, mozna se ti Lescott libil vic nez Toure, jenze Toure byl psoledni zapasy nezkutecnej a podle me je to v cele obrane jasna jednicka, proti Pompeys odehral neuveritelnej zapas, kterej nebyt jeho, asi nevyhrali. Navic je to kapitan, takze ten urcite hrat bude. Lescott ma taky obravskou kvalitu a to vcerejsi zapas ukazal, ze by zase mohl hrat dobre jako v Evertonu, takze idealni dvojice by byla Toure-Lescott. Kompany se pres ne asi nedostane, ale zase ma teprv 23 let, takze pokud neodejde, tak jeho leta v City urcite prijdou. Navic letos je v obrane city hodne zraneni, takze urcite si zahraje.

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste bych asi dodal toto, ze asi to ma v City spocitany SWP. V kardru ma 4 kvalitni kridla a s tim, ze stavel radsi Petrova a Bellamyho nez Shawna, tak uz si asi jenom tak nezahraje. Navic dosel Johnson, kteryho si ale rpivedl sam Mancini, takze asi taky bude dostavat prednost. A vzhledem k tomu, ze on byl za Hughese nepostradatelnej a tahl muzstvo je to skoda, takze pokud nezacne hrat, jako na zacatku sezony, asi si jen tak nezahraje..

Reagovat
smazaný uživatel

Carlos by sa v útoku sám utopil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Tak ta kopaná by nemusela být a tak špatná, dneska mi vyšel tiket s kurzem 50 složený jen ze zápasů z Anglie (Od Fulhamu po Conferenci), speciální dík patří hlavně Bury.

Reagovat
Tsigi

za 50 ?

Reagovat
Shevchenko

za 30. A to normálně dávám tak za 100, teď jsem nechtěl moc riskovat.

Reagovat
Tsigi

to je dycky jak naschvál, když dáš málo vyjde a když hodně na ,,jistotu,, tak to jde do hajzlu

já vsázím po 50, za kilo dávám občas, když si vyberu pár zápasů kurz třeba 7 a nandám to tam, minulý víkend jsem udělal 1400, což je mý životní maximum

Reagovat
Shevchenko

Moje životní maximum je 2400 a 2600 v rozmezí asi dvou týdnů. Bylo to minulou sezónu a chtěl jsem využít výborné formy na domácím hřišti Neapole a Janova, dal jsem to dvakrát za 1000 a dvakrát to vyšlo, pak už jsem neměl odvahu to dávat znova, potom jsem nejvíc vsadil maximálně za 300. Jinak s mojíma sázkama to není nijak slavné, tohle výhrou jsem se snad konečně vyškrábal do plusu.

Reagovat
Tsigi

můj kamarád vyhrál za dvacku 5600 - vyšel mu celej den LM, já dal jeden jedinej zápas jinak

s mým vsázením to je spíš hodně špatný, ale je ro prostě koníček

Reagovat
Shevchenko

To je no, ale už se těším jak začnu na internetu, ale to musím být plnoletý. Jinak mimochodem, můžu se zeptat kolik ti je?

Reagovat
Tsigi

18 a vsázím po netu, jelikož jsem plnoletý

Reagovat
Shevchenko

Já si ještě rok počkám.

Reagovat
Tsigi

jako po netu je to zrádný třeba vyhraju mám 1200 na účtě a druhej den mi zbývaj 200

hlavně člověk si to spíš rozmyslí, když už kvůli tomu má jít na pobočku, zatímco já to na netu tak nějak odklikám a přemejšlím až potom

Reagovat
Shevchenko

Toho se bojím no.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší na netu jsou live sázky

Reagovat
terry

100. pro výhru Chelsea.

Reagovat
Shevchenko

Ten byl 99!

Reagovat
terry

Nebyl. Když jsem ho napsal, svítila 100.

Reagovat
Shevchenko

Asi jo. Ale jak jsem klikal na komentáře, svítila 99, tak se to asi pohnulo.

Reagovat
vladis271

Srbský futbalový reprezentant Milan Jovanovič sa v utorok dohodol na zmluve s anglickým veľkoklubom FC Liverpool. Útočník či krídelník v službách belgického Standaru Liége sa po sezóne stane voľným hráčom a od júna si teda bez nároku na odstupné bude tri roky obliekať dres "The Reds". Dvadsaťosemročný rodák z Čačaku údajne ročne zarobí 3 milióny eur. O najlepšieho hráča pôsobiaceho v belgickej lige sa zaujímali aj Real Madrid, AC Miláno, Juventus Turín a Valencia.

Vážne neviem, čo mám od neho čakať

Reagovat
smazaný uživatel

Večný talent.

Reagovat
vodka

klasicke hovno alá maxi rodriguez....

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

Tz sa tomu tak royumie3

Reagovat
Tomanatura

Ten se prosadi, ten nakup schvaluju.

Reagovat
tomasinho

Prosadit se možná prosadí, ale pořád to není nidko, kdo by posunul ten tým výš.

Reagovat
smazaný uživatel

po včerejšku známe prvního sestupujícího a je jím Portsmouth..na kom jiném se měli chytnout než na trápícím se Sunderlandu?..bude mi chybět hlavně ten jejich fanoušek s tím zvonem co i v -10 C° skákal na tribuně bez trička

Reagovat
smazaný uživatel

Prekrásne to kolo

Reagovat
smazaný uživatel

No čo, Lucas si zaslúži základ ?

Reagovat
smazaný uživatel

Očakávaná remíza vo Villa parku. Ak by sa Nani nenechal hlúpo vylúčiť, bola by to výhra, takto je to zaslúžená remíza. Kto nepremení šance, nevyhrá. Villa hrala to, čo jej súper dovolil, nie to, čo hrať mohla. Oveľa viac ma môže tešíť víťazstvo Arsenalu a strata Chelsea, obzvlášť pri góloch Sahu. Nečakané víťazstvo WHU rovnako tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem čo všetci trepete nečakané víťastvo WHU... Ja a minimálne moje okolie sme to očakávali...

Reagovat
smazaný uživatel

Čakala sa remízka.

Reagovat
tomasinho

Já taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čakal to vôbec niekto okrem vás

Reagovat
smazaný uživatel

Brat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
honziss

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt si čakal výhru? Koľko zápasov ste už doma hlúpo premrhali remízou? Koľko si čakal, že nasúkate defenzívnemu City? Ako si videl hru, keď ešte v preview si sa na to s Kováčom v hre a Noblom s Collisonom na lavičke nechcel pozerať?

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Čakať a dúfať je rozdiel, keby náhodou

Reagovat
honziss

To že jsem si stěžoval že hraje Kováč nemá s tím, jak jsem si myslel že zápas skončí, vůbec nic společného. Body letos nesbíráme a výher taky máme poskrovnu, a kvůli tomu jako mám před každým zápasem si myslet, že získáme bod nebo prohrajeme? Byl jsem přesvědčený, že dneska už to protrhneme, a tak se také stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je presvedčenie fanúšika a viera v zlom, to ti neberiem, ale čakať sa to dalo, tím skôr proti Birminghamu a nie že nie. Kováč má len nepriamu súvislosť, prirodzene.

Reagovat
smazaný uživatel

Muselo sa to raz pretrhnúť + doma pred majiteľmi, s konečne Zolom, ktorý ako tak dostal rozum a možno s novou útočnou posilou+ nehral Čučo, ja som takto rozmýšlal :-) a mám rád WHU, takže to bolo u mňa jasné...

Reagovat
smazaný uživatel

Drby drby drby...proste nie čakal, snáď en nejak vypočítal z blbostí a tušil. To už viac beriem honzissovu vieru, ale nikto mi nevezme, že očakávať víťazstvo WHU dnes nebolo jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím to v dobrom, neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

:-)

Reagovat
tomasinho

Já ho prostě čekal, hra na 2 útočníky a už se to zlomit muselo, už při psaní preview jsem měl tušení o výhře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fajn tušák no...ale vec to nemení.

Reagovat
honziss

Nechápu tvojí logiku. Takhle bys například při zápasech týmů B4 musel vždy favorizovat právě jednoho z nich. Protože hrajou na vrchu, tak se dá očekávat jejich výhra proti slabšímu soupeři. Kdybych takhle sázel, tak nevyhraju nic. Zbytečně tady slovíčkaříš. Prostě Olver čekal výhru, dal ti důvody a je to, ne že ty je smeteš a řekneš, že to mu nebereš, že to je jaksi vypočítané z blbosti atd.

Reagovat
smazaný uživatel

To mám brať v úvahu ako protiargument očakávanému výsledku - a)tušenie, b)vieru v prelomenie smoly, c) to, že Hammers fandí, lebo sú sympatickí, d) lebo Zola údajne dostal rozum (jj a dá tam Kováča), e) lebo hrajú doma pred G&S alebo f) lebo nehrá hráč, ktorý v posledných zápasoch až na to, že ich odbehal gól nedal ani z ****? Honziss nesranduj, však sa mi ani nemôžeš čudovať, že som mu to zmietol.

U teba tú vieru aspoň chápem, to z toho ale nerobí očakávaný výsledok. A celkom nechápem, prečo do toho pletieš Big4, pre mˇa za mňa, nech hrajú aj s Antikristom, ale jednoducho faktory ovplyvňujúce predzápasové odhady to nezmení. A to celé práveže vôbec nie je o slovíčkach, o to ide. Zvláštne, toto by malo byť nám všetkým jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Som napísal ako tak dostal rozum a nie že dostal rozum, čím som myslel konečne dobré krídla(Noble) a hru na 2 hroty, keby dostane úplne rozum, Kováča tam nedá. Lenže to zas by som chcel od neho veľa...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to už raďšej nepytvaj, dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

Musím, hovoríš(píšeš) blbosti...

Reagovat
kubys

I z matematického hlediska jsme měli vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Bližšie objasniť?

Reagovat
kubys

Za posledních pět let WHU vyhrává cca jednu třetinu sezonních zápasů, před tímto kolem jsme měli průměr asi jednu výhru na šest kol, takže se musel vyrovnat poměr, zvlášť když přihlédnu k tomu, že jsme byli 5 kol bez vítězství, v tomto kole muselo vítězství jaksi automaticky přijít.

Reagovat
tomasinho

Aspoň něco mě potěšilo dneska, výhra WHU, bod Villans a výhra Toffees, když už ti scouseři to tak prodrbali.

Reagovat
smazaný uživatel

Mńa ako bod Villans teší skôr fakt, že Spurs, ich konkurent stratil

Reagovat
tomasinho

To mě taky, teď ještě doufat v body Stoke v dohrávce se Citizens a pak je vyprášit na jejich hřišti. Pokud bude hrát zase ta konstrutivní záloha, tak se nebojím.

Reagovat
vodka

spurs mají sympatičtější tým než Villans...

Reagovat
smazaný uživatel

Určite nie...

Reagovat
smazaný uživatel

To nie, to nezmení ani Gareth, ani Luka ani Niko, ktorých mám v obľube...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja aj Vedrana a Croucha,ale Villans sú proste všeobecne sympatickejší...

Reagovat
smazaný uživatel

Vedran mi príde ako hrozný suchár, Crouch je celý suchý Ale chápem, minimálne Croucha, keď už za vás hral.

Reagovat
smazaný uživatel

Chorvátov mám všetkých rád okrem Eduarda. Inak nevieš koho odchovanom je Crouch ?

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som si...

Reagovat
vodka

já mám z Villans rád akorát Friedela, Dunna, Warnocka, Milnera a Heskeyho... Když to srovnám s Dawsonem, Balem, Kingem, Woodgatem, Lennonem, Huddlestonem, Modričem, Crouchem a občas Kranjčarem a Crouchem vychází to jasně...

Reagovat
vodka

místo druhého Croucha tam měl byt Jenas...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ja si škrtám všetkých stopérov, Croucha a Huddlestona, ktorý je pre mňa nemastný neslaný a oponujem Petrovom, Reo-Cokerom, Downingom, Warnockom, Milnerom, Friedelom, Dunnom, Cuellarom, Delphom, Clarkom, L.Youngom a Friedelom minimálne. Uznávam že Sidewell, Young či Carew nemusí byť sympatický každému,a le ten výčet...A to ešte nerátam "zosnulého" Laursena a čerstvého navrátilca Boumu, či odídenca Shoreyho. Ja myslím, že tie počty sú až príliš jasné, no budiž.

Reagovat
vodka

mě je ze stoperů nejvíc sympatický Dawson, nemám rád Petrova, který je sice stylem hry relativně sympatický, ale mě prostě nesedí, Delpha s Clarkem škrtám, ti skoro nehrají a co je horší, nedostávají ani pořádnou šanci, Young mě sympatický prostě neni, Reo-Coker je, ale opět mě sere, že hraje tak málo, Downing je nemastný neslaný, navíc sem neměl rád celé Boro, takže tam to u mě padá... U mě zkrátka vede Tottenham....

Reagovat
vodka

já sem zaes nepočítal Robbieho Keanea, Naughtona a mě z neznámých důvodů sympatického Taarabta...

Reagovat
smazaný uživatel

Taarabt je šikovný na lopte a má ťah na bránu, možno preto. Naughtona nerátaj, Robbieho tiež, ale ak Shorey, tak budiž, hlavne mi nešlo len o základ, ale o tím celý. A pripíš si tam Walkera

Reagovat
smazaný uživatel

Počkaj, ale Luke, nie Ashley S mladíkmi pravdu máš, ale šance prídu, tomu verím. Boro som nemal rád ani ja a Downing nemastný neslaný je, ale na sympatiách mu to zas tak neuberá. Je mi jasé, ako je to u teba, ale zdá sa, že aj ty s tým výčtom súhlasíš, takže zas taký rozdiel to u teba nie je, ako u mňa.

Reagovat
vodka

já vím, že Lukea, ale faktor Boro a navíc si ho pamatuju, že nevim teď na koho, ale udělal hnusný zákrok, prošlo mu to bez karty a eště dělal debila, že nic neudělal... možná to bude aj na youtube, idu hledat..

Reagovat
smazaný uživatel

No choď, ale tak to je jeden moment. Inak je to parádny dríč a férový obranca, ždy čo si ho pamätám. Navyše faktor Boro, faktor Boro. Southgatea som neznášal, celé Boro s ním, ale Young, Downing a Johnson tým v mojich očiach predsa nemajú ako utrpieť, oni za to nemôžu. A keď sme už pri Boro, momentálne to tam aspoň trénuje sympaťák

Reagovat
vodka

Johnsona mám rád, měl sem dokonce určité sympatie k Pogatetzovi, když ho všichni odsuzovali (u mě je to tak, aj u Toma a jerryho sem přál Tomovi...), ten jeden moment mě tehdy ale strašně nasral... on mě neni nesympatický, ale že bych se na něho těšil, to teda ne, to radši toho Dawsona

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi nie, Dawson je taký... A Pogatetz, potešpánboh, to je řezník

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej hej, ty diamant, poznáme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

co udělal Nani? já tahám třetí noc v řadě v hospodě a nemám přehled...

Reagovat
smazaný uživatel

Citujem "Pěkně ostrý skluz oběma nohama napřed proti protihráči.."

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě hrát balon.Sporné rozhodnutí sudího.

Reagovat
vladis271

fňuk, fňuk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Bolo to cez loptu a rozhodca to zožral aj s navijakom.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel som, len citujem viď "Citujem..."

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Ak do toho šiel "po hlave" tak aj za to sa dá udeliť, ale vravím, nevidel som, nehodnotím.

Reagovat
mithro

isiel do toho dost naplno ale bolo to cez loptu, zlta by tomu pristala viac

Reagovat
smazaný uživatel

Červená právom, nechápem o akom navijáku to blaugrana hovorí. Išiel do toho skokom, oboma nohami kolíkmi napred. Neviem, prečo tam vôbec vidieť niečo iné. Ak by netrafil, z takéhoto zákroku je kostilam a to sa musí trestať. Ani SAF neprotestoval (nie počas zápasu pravda , tlačovku som ešte nevidel)

Reagovat
mithro

hlavne to bolo uplne zbytocne, takyto faul v trede ihriska, stalo nas to mozno zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Tu uź znieš normálnejšie.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

trefil ho dost hustě na kotník. Já bych řekl, že zasloužená. Nechápu, proč tam do toho ve středovém kruhu takhle debilně šel ...?

Reagovat
smazaný uživatel

kua Chelsea teda

Reagovat
terry

Ne, dneska jsme si ani ten bod nezasloužili. Everton bere po právu všechny tři. Saha pro nás začíná být něco jako Drogba pro Arsenal, přestože si dovolil nedat penaltu. Nebudu se tu zas moc rozepisovat, protože ve druhé půli toho stejně moc na probrání není. Mám k zápasu jen jediné: Pokud chceme takhle bránit i nadále, můžeme na jakoukoliv trofej zapomenout.

Reagovat
honziss

Na výsledky je tohle kolo jedno z nejzajímavějších z poslední době.

Reagovat
vodka

ale kromě vás sem to předpovídal přesně tak, jak to dopadlo...EFC s AFC čekané výhry, neočekávané byly jenom výhra WHU a prohra Spurs...

Reagovat
terry

Jinak letos mi silně připomínáme Janov, doma takřka nedobytná pevnost, relativně skvělé výkony, ale jak vyjedeme ven, tak je to tragédie..

Reagovat
tomasinho

Dnes jsme si prostě nezasloužili bodovat. Prvních deset a posledních deset minut za něco stálo. Arsena násl hlavně v druhé půli těžce přehrával, hlavně po odchodu Carraghera, který dneska odehrál dobrý zápas. Po příchodu Degena to šlo z kopce, ten chlap nemá v Premier League co dělat. Dopředu zbrklý, dozadu absolutně neschopný. Ngog dneska neudržel pořádně balon, je ještě celkem slabý fyzicky, Kuyt po dobrém začátku se vrátil na tutosezónní level děsných výkonů, Gerrard kromě začátku a nadajvovaného pádu taky spíš nic než moc. U Maxiho snad škoda něco dodávat, takový přehmat, to je děs, Už dlouho se nestalo, aby byl horší jak Lucas. Babel kromě střely taky nic. Jediný fakt skvělý hráč jako vždy v poslední době byl Masch, jestli si ho Rafa nechá utéct, tak to půjde z kopce s celým LFC. Jinač Webb si nezaslouží pískat ani přebor, ale na to se vymlouvat nemůžu, sice v první půli mohla být pentle a nakonci redka pro Cesca + přímák, ale nevadí. Ke Ngogovi ještě přidám zbrklost v zakončení brejku, být tamk Nando. Takež gratulace Arsenalu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem ako môže hrať Maxi nalavo, kde je vo všetkých ohladoch lepší Albert, samozrejme Lucas, kua zmeny sytému sa pod Rafom nikdy nedočkáme, ale to pravé krídlo by sa šiklo a lavý obranca a systém 442 a nemuselo by to byť najhoršie....

Reagovat
tomasinho

V první půli Insua nehrál špatně, ale pak upadl no. Mu to nesvědčí ten tlak, loni hrál sem tak nějaký zápas a vždy byl výborný. Maxi je špatný kdekoliv, ať nalevo, tak napravo. Dneska to prohrál odchod Carry, protože pak byla obrana celá dezorientovaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som vždy hovoril, že Insua nech je zatiaľ LB č. 2...

Reagovat
tomasinho

Přesně, ale je problém, že letos věčně zraněný Aurelio není o nic lepší. Kde třeba posílit je škoda mluvit, to už jsme spolu rozebírali mnohokrát. Dneska jsem doufal alespoň v bod, ale nezasloužili jsme si ho. Jinač to nevyšlo, to, co jsme včera probírali na icq, ale našel jsem náhradu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, Aurelio keby zabere vzadu a neni lazar bol by skvelý, lenže keby, keby. Na LB by sa nám hodil defenzívnejší hráč s vodcovskými schopnosťami, ktorý by to ale nedosieral dopredu a taký je scouser Warnock. Jáj chýbajú mi staré časy Riiseho to bol LB ako sa patrí...

Reagovat
tomasinho

Jo, Risie byl frajer, stejně jako všichni seveřani. Mi chybí i Samiho ledový klid a jistota v obraně. Warnock by se hodil no.

Reagovat
smazaný uživatel

A góly a vodcovské schopnosti a jeho pohyb vo vápne, kde zmiatol nemálo dobrých stopérov... Warnock to je snáď jasné každému scouserovi..

Reagovat
tomasinho

Však jo, škoda, že už Sami odešel, hodil by se. Rychlost už nemá, ael přehled a poziční hru má jako málokterý stoper v Evropě.

Reagovat
tomasinho

No nic moj brat, jdu do hajan, zítra další dva testy ve škole, už mi z toho mrdá škola přece není hospoda, aby se v ni sedělo každý den. Dobrou, kdyžtak zítra icq.

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn, dobrú ja som doma stále...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inak výborne že si našiel, šak prebereme to na icq...

Reagovat
tomasinho

Jasně Takový šarmantní mladý muž najde vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Ja bych do tymu dalsi LB netahal...

Reagovat
papos182

Maxi nebyl pred druhym polocasem vystridany?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

muze mi nekdo rict,jak dneska chytal Čech?...videl sem jen prvni gol Sahy a tu penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

ten druhy byl tak z 60 procent jeho, proletel mu mezi rukama

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
blaugrana

Lol, to sú mi dnes výsledky. ďakujem Bohu, že som dnes nenavštívil stávkovú kanceláriu.

Reagovat
tomasinho

Co je tak nečekaného dneska?

Reagovat
blaugrana

Remíza Manchasteru, výhra Arsenalu, prehra Tottenhamu a Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza bola jasná, Arsenal pravdepodobný, možné ale ok, vcelku áno a pridávam WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza jasná? Nebýt té redky, tak je sfoukneme jak svíčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra Arsenalu vzhľadom na zostavy je očakávaná. Pre Laika prekvapenie...

Reagovat
blaugrana

Tak je pravda, že zostavy by mohli napovedať, ale Live mal v posledných zápasoch to povestné šťastíčko, že aj keď nehral skoro nič, tak tie body dokázal ukopať a tomu som veril aj dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby dostali gól skôr, mali šťastie a Webb čosi haluzne pískol, mali by to, takto...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Njn, ta ruka Fabregasa mohla byť...

Reagovat
smazaný uživatel

Everton FC - Chelsea FC 2:1

West Ham United - Birmingham City 2:0

Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur 1:0

třeba tohle?

Reagovat
minoLFC

Arsenal bol lepší, zaslúžené vyhral...

Reagovat
terry

Tak dneska si asi zase počkám na tiskovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Calito zase bude předčítat z knížky?

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak dneska to vsechno vyslo paradne skoda jen ze ten manchester neprohral ale i tak. Stale mame teoretickou sanci na tiul stracime uz jen 5 resp.6 bodu a do konce ligy mame pomerne priznive slosovani. Jinak me dnes vykon potesil, bylo to zaslouzene, i kdyz trochu vydrene vytezstvi, predevsim obrana se depustila velkych chyb live si vytvorilo 2 vetsi sance za zapas, z toho 1 strelu ze str.vzalenosti. Utocna faze horsi, ale par dobrych prilezitosti tam bylo tak snad to bude jen lepsi. Live sme vetsinou prehralali lehce, meli sme vic sanci, standartek i drzeni balonu. Hodnoceni hracu 1-10

Almunia 7

chlichy 5

vermealen 6

gallas 6

eboue 7

diaby 6,5

fabregas 5

song 6

rosa 6,5

arshavin 4

bendtner 5,5

nasri,sagna a walcott hrali kratce

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se nějak neukvapuj, Liverpool je na tom ještě hůř než vy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi odkud spadl, že Aršavin 4?

Reagovat
smazaný uživatel

byl dost nevyrazny, na hristi dost neviditelny, az na jeden dobry prunik po strane, navic byl dost zbrkly a byli tam tak 2 situace ktere nevyresil nejlepe,

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím, byl vidět dost a hrál velmi dobře.

Reagovat
tomasinho

Nemám ho rád, ale dneska hrál dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

mam ho rad, ale vcera moc dobre nehral...

Reagovat
fantomas

Vidět mohl být víc, ale když už byl u balonu, patřil k lepším.

Reagovat
fantomas

- a za to, že nebyl tak v akci, mohl hlavně neschopák Clichy.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
tomasinho

Eboue 7, Arshavin 4, druhý poločas se zvedl a hrá solidně, Rosa zase kromě asistence nci nepředvedl a Clichy si nezaslouží ani trojku.

Reagovat
smazaný uživatel

eboue hral dobre, predevsim v prvnim polocase nejlepsi hrac na place spolu se songem, v defenzive spolehlivy dobre dokazal pokry a vyveztt balon pri presingu liverpoolu, spolehlivy vykon, rosa hral solidne, nebyl prilis vyrazny ale nechyboval v rozehravce, a ten clichy krom te jedne hrubice jakz takz odolaval

Reagovat
tomasinho

Chlapče, běž se radši vyspat.

Reagovat
smazaný uživatel

to bys mel spis ty, zejtra rano mas test z vlastivedy, mama ti precne pohadku a do hajan

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Amos

Arshavin 4

Reagovat
Amos

Koukám , co za jantary nám to fandí .. objektivní hodnocení hráče - Arshavin 4 Eboue 7

Reagovat
vitasrp

Gratulace Ancelottimu, nechápu, jak docílil toho, aby náš herní projev doma a venku byl takhle diametrálně rozdílný.. Dál mi pak nejde do hlavy, proč jako blesk z čistého nebe začal používat rozestavení 4-3-2-1, když přitom má na výběr daleko ozkoušenější a lepší varianty, které navíc letos už několikrát používal.. 4-1-2-1-2 sice není nějak úžasný systém, přesto je v něm alespoň vidět určitý řád, jsme třeba schopni ze zápasu udělat bezkonkurenční nudu, ale povětšinou, až na výjimky, nás soupeř nedrtí.. 4-3-3 by bylo asi nejlepší, jenže na to Talián nemá koule.. Tenhle hybrid, co praktikoval dnes, s Hullem a s Burnley, s sebou přináší tu nejhorší Chelsea, kterou jsem za poslední rok viděl.. Je to prostě strašnej chaos.. K tomu všemu ještě ty obraty, jak je ksakru možný, aby si CFC již po 3x v této sezóně nechala projít zápas mezi prsty?? Přece není přípustné, aby soupeř otočil, kór když ještě v zápase nedá penaltu.. Je mi z našeho herního projevu ve venkovních zápasech poslední dobou na blití.. Přitom to s formou mužstva nemá co dočinění, doma je to válec, neztrácíme body, soupeře porážíme s přehledem, jenže ouha, přijede výjezd a všechno je fuč..

Navíc ta střídání.. Ach jo, proč dnes na lavici nebyl J. Cole?? Může mi to někdo vysvětlit.. Pak to dopadá, že oživení naší hry obstará Ballack.. Ancelotti reaguje povětšinou špatně na vývoj zápasu, ta jeho střídání jsou úsměvná, nemají požadovaný efekt a většinou hře vůbec neprospějí.. V tomhle ohledu je jen o malinko lepší jak LFS.. A ke standardkám se vyjadřovat netřeba, vůbec Ancelotti celou defenzivu poslal doprdele, takže z toho plyne, že po 26. kolech máme v kolonce obdržené "parádních" 22 branek..

Dneska prostě katastrofa, co předváděla stoperská dvojice jsem už dlouho neviděl, neuvěřitelný, Carvalho měl zase příšerný den, Terry ještě horší, totálně degradoval svoje předešlé perfektní výkony, tohle od něj byl propadák.. Záloha klasicky nefungovala, Anelka zase nic, Drogba svůj vysoký standard dá se říct udržel.. Žirkov v záloze zas nevěděl, co a kde má dělat, prostě bída a utrpení.. Jenom Čech podal dost dobrý výkon.. Nevím, nevím, jestli si titul zaslouží celek, co pomalu není schopný venku přesvědčivě vyhrát jediné utkání..

Reagovat
smazaný uživatel

smutné ale trefné a pravdivé.. 442diamant ze začatku vycházel, ovšem ted jakoby ta záloha fakt hrála bez jiskry bez momentu překvapení.. a když se hraje diamant tak nedokážeme pořadně utlumit snad ani jednu hrozbu protiutoku, celá záloha se sice hýbe flexibilně ovšem ty kraje pořad ne a ne pokrývat. zapas s evertonem sem neviděl, tak asi to fakt byla hrůza.. joe seděl bo carlo s nim asi není poslední 3 zápasy spokojenej. ballack hru už moc nedokáže (vlastně nikdy v chelsea nedokazal) oživit. není gólový a ani tvůrčí práce se mu nedaří tak je v zaloze naprosto jalový a ja osobně nepochopil když carlo dal na DM (při absenci afričanů) deca. asi určitě to chce navrat na 433 protože žirkov uprostřed zálohy není to pravé.. prostě už asi dobrých 10-15 zapasů se opravdu nedokážeme lehce dostat do šancí,všecky si musíme tvrdě a otrocky vypracovat.... od evertonu mě to ani nepřekvapuje. jejich herní vzestup je obrovský a howard poslední dobou naprosto perfektní. tato prohra nás bude ještě hodně mrzet na konci.. no v létě bude muset přijít menší restrukturalizace, to netvrdím na základě posledních 2-3 zápasů, ale zdá se mi že carlo má minimalně 2 systémy, na které prostě nemá vhodné typy.

Reagovat
vladis271

Bože nech už táto sezóna skončí. Na súboj o 4. flek tipujem Liverpool a Citizens. So šťastím, s božou pomocou a hrajúcim Elňinom uhaluzíme 4.miesto a normálne sa teším na prestávku vyplnenú Mundialom

Reagovat
minoLFC

hlavne nech je ale iný stavbár...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Arsenal vyhral....asi zasluzene...mi to tak troska pripadalo ako suboj jednookeho so slepym. Live nenadviazal na vykon s Evertonom. Chýbala tam bojovnosť, väčšie nasadenie. V podstate sme začali hrať až keď Arsenal strelil gól. Určite je škoda že sa Carra zranil a musel odísť lebo Degen ho nezastúpil Prvý polčas vyrovnaný v druhom polčase Arsenal začal rýchlejšie kombinovať čo robilo obrane problémy, z roho rezultoval aj gól...ešte sa vrátim k Bendtnerovi...bol by som za to keby hráč ktorý sa úmyselne snaži v PÚ alebo v jeho blízkosti nafilmovať pád dostal rovno ČK. Keby tam bol iný rozhodca a pískne to ako penaltu...myslím že keby za to hráči dostávali ČK tak by si druhý krát rozmyslel čo urobí...inak jediný nebezpečný pokus strela Babela...myslím si že aj ten priamák v 95.minúte by šiel na bránu keby ho Fabregas nezastavil rukou...k Webbovi sa vyjadrovať nejdem, nikdy som ho rád nemal a tak by bol môj názor skreslený. Každopádne Arsenal si pripisuje tri body a my musíme ďalej bojovať o 4 priečku...po stále častejších zaváhaniach Tottenhamu a Aston Villy to vyzerá že budeme bojovať len s Man.City, takže už ďalšie kolo môže byť dôležité....

Inak mne sa dnes páčil Škrtel, podľa mna hral dobrý zápas. V obrane v podstate neurobil väčšiu chybu a aj keď rozohrával, tak sa snažil konštruktívne, nielen nakopávať lopty dopredu....u mňa ma dnes Škrtel 1

Reagovat
tomasinho

Za spoluzavinění golu s Degenem? Jinač obrana do příchodu Degena supr, pak samá dezorientovanost od všech.

Reagovat
smazaný uživatel

hovoris o spoluzavineni...ja hovorim napriklad ze ako prisiel Degen tak ta obrana chaosila....ale aj tak si myslim ze z tej stvorice hral dnes Skrtel najistejsie

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ťažko žiadať po hráčoch Live nasadenie z Merseyside derby ak proti nim stojí rovnako neanglické mužstvo, ktoré ich k tej hre nenabáda...

Reagovat
smazaný uživatel

asi máš pravdu Liverpoolské derby je asi o inom

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde ani tak o tých dvoch konkrétnych aktérov, len o toho oponenta, nech by ním bol prakticky ktokoľvek okrem CFC, MCFC či AFC...

Reagovat
saurik

ta bendtnerova simulacia az taka nebola snad, sekol ho - ak by nesiel tak ochotne dole, tak je to normalna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna cisty dive, padal ešte dávno predtým ako ku kontaktu došlo ako povedal aj komentátor Bendter sa viac sústredil na to ako nafilmovať pád ako hrať loptu

Reagovat
saurik

zle som sa vyjadril, ak by bol skusenejsi, nefilmuje (suhlasim, ze filmoval) a penalta by to bola, agger by ho zotal

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom mas pravdu...isiel skor....kontakt tam bol (aj ked miniaturny ale ako Webba poznam, ten by to zapiskal) ale teraz napr nejde len o Bendtnera...pamatam si napr ked hral Live s Birminghamom a N´Gog urobil poriadny dive z coho bola penalta..netesil som sa z toho...podla mna by sa to fakt malo trestat prisnejsie

Reagovat
saurik

inak ako rovnakym tvrdym metrom (napr. aj dodatocne) to asi fakt nevykorenime, trochu u mna nicklas klesol

Reagovat
smazaný uživatel

ved to nech ide o akehokolvek hraca...aj u hracov Liverpoolu sa mi to nepaci...za "umyselny" faul kym to nie je faul z radu taktickych ze ho chyti za ruku alebo tak je podla pravidiel ČK...nafilmovat pád je tiez umysel...ale na druhej strane naozaj sa to da trestat len dodatocne lebo v tom zlomku sekundy to naozaj moze vyzerat ze ku kontaktu došlo....ale aj tak je to hlavne na hracoch...ze ich to tesi dat napr gol z nafilmovanej penalty

Reagovat
saurik

presne tak, rozhodca nema taky vyhlad ako 20 kamier, co ma vsak srdi, ze su aj taki, co maju tu drzost ist to kopnut (minimalne raz rooney, x krat gerrard,...)

Reagovat
smazaný uživatel

u Gerrarda by som to bral ako samozrejmost predsa len ten kope vzdy penalty ale je pravda ze je drzost dajme tomu dat taky gol rozhodnut zapas a tesit sa z toho pred divakmi....

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo vyhrál přes úterý nebo přes středu nějaké peníze za vsázení tak klobouk dolů tohle jsou fakt šílené výsledky :))) I Víkend byl docela šílený

Reagovat
smazaný uživatel

Inak práve čo tak pozerám, Cuellár krásna hlavička a ja som ho dal do fanty až dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Tam o čo ide ?

Reagovat
smazaný uživatel

...predbehnúť Countera. M.I.4

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

Choď späť na preview

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidím čo tam bude...achjo

Reagovat
vladis271

jj dráždiš hada bosou nohou

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, hady sú podobne slepé ako ty

Reagovat
vladis271

Oni majú lepšie vnímanie, impulzné

Reagovat
Ted
Reagovat
honziss

Jinak ten Diamantiho gól to byla paráda. Tvrdý přímý kop perfektně umístěný, Hart bez šance. To je to, co jsem čekal že jednou přijde. Snad takových gólů bude dávat víc.

A Faubert při tom druhém gólu asi poprvé v letošní sezóně dobře odcentroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu to tam konečne ten parádne kopnutý primák padol?

Inak aby som nezabudol, gratulácia, potešili ste ma, veľmi

Reagovat
Ted

Dneska dokonce překvapil i Kováč když si v jednu chvíli snažil naběhnout směrem k soupeřově bráně nebo když snad poprvé nahrál útočníkovi :):) Ale ne, bez nadsázky můžu říct, že celkově Kováč dneska hodně mile překvapil...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se to teda "rozjelo"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uzij si to...pac za par dni, co tady dostanu ban na ip, se tady uz budu chovat "slushne"

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Adam první zápas za Citizens?

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelo, MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Paráda Snad ho budem vídat v PL ještě dlouho a dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne, vidím, že máme naň asi podobný názor...

Reagovat
vladis271

Getzo, prenesieme to sem, chcem zoznam SG dnešných diveov

Reagovat
smazaný uživatel

Už si to týmto preniesol. Counter, fantomas, Wašek, Padre a ďalší to určite uvidia.

Reagovat
vladis271

No nikto mi ich nevie vymenovať, ktovie prečo

Reagovat
smazaný uživatel

?? co to ??

Reagovat
fantomas

Coo?

Reagovat
vodka

Reagovat
papos182

WHU vyhral, to znamena, ze Kovac i nadale v zakl. sestave

Reagovat
smazaný uživatel

Dankee Everton..

Reagovat
smazaný uživatel

teeda škoda že to villans nedotáhli...

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na ten konec a Stýví si zase zaskákal. Prvě to zkusil na pentli a pak mu vyšel alespoň přímák. Je to prostě formát a pro svůj klub udělá vše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslis to, jak narazil d toho obrance? to by spadl kazdej...tomu primaku pridal, ale to dela taky kdekdo....

Reagovat
smazaný uživatel

ano, myslím, jak se tam rozplácl ve vápně a hned se koukal po sudím, co on jako na to.

Ano, dělá to kdekdo, ale kdekdo neříká, že nesnáší simulování ...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle zrovna nebylo simulovani...nabehl do nej a spadl, normalni, nevsiml jsem si, ze by se nejak vztekal, aby byla penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

vztekat? Po tak okatým pádu? To ani nemohl. Byl rád, že nebyl ožlucen. Ale vyzývavý pohled na sudího si neodpustil

Reagovat
smazaný uživatel

ja len k tomu že faul sa pískal na Kuyta nie na Gerrada.....ale to si asi nevidel (alebo nechcel vidieť?) a co spadol vo vapne, myslim si ze to nemohol nejak kontrolovat narazil do hraca a obaja spadli...zaujimave ze napriklad Bednterov jasny dive nespomenies alebo to bol podla teba faul? alebo Fabregasove vystrecnie ruky (ze si chranil tvar s tym na mna nechod, tu ruku mal este nad hlavou) to taky nebolo buhvijak ferove...ale ako hovoris, kazdy pomaha svojmu timu ako vie.....

Reagovat
smazaný uživatel

Pri tom faule na Kuyta sa Steev snažil nadiviť faul pár metrov skôr a len čo sa pozviechal s prosebným pohľadom, už tam Diaby (?) fauloval Kuyta, tak hneď pretočil a ukazoval "pane súdí, hele, faul na Kuyta" To ste fakt tak slepí, veď to nehorázne bije do očí.

Baví sa snáď o Bendtnerovi? Nie, baví sa o Steevovi. On je nezainteresovaný, prečo by mal odbiehať od témy len tak? Na Bendtnera i Fabregasa si kydol každý, kto to videl právom, rovnako tak právom si kydol každý aj za tie herecké etudy Captain Fantastica

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner a Fabregas jsou pořádní spratci, ale na rozdíl od Gerrarda aspoň nejsou pokrytci....

Reagovat
smazaný uživatel

tak. O tohle jde. Když něco plácá do kamery, aby vypadal jako správný slušňák a na hřišti dělá pravý opak, tak je to k zamyšlení

Reagovat
smazaný uživatel

tým pádom si sám potvrdil že tam bol faul na Kuyta, to že Steven gestikuloval na rozhodcu je druhá vec....pískal sa faul na Kuyta a to faul bol...ale každý má svoj názor, je to slobodná diskusia môžeš písať čo chceš...mne sa nepáčilo počíňanie si Bendtnera a Fabregasa...a tebe zase Gerrarda...tak je to kvit...inak k Fabregasovi...už mi liezlo na nervy ako pri každej štandardke chodil okolo rozhodcu a ukazoval mu že má posunúť tu štandardku o meter dozadu...sa čudujem že mu dal žltú až v 95.minúte....

Reagovat
smazaný uživatel

Akékvit? Čo to trepeš? Ani jedno (Fabre), ani druhé(Bendtner) ani tretie(Gerrard) nebolo normálne. A tu niekto spochybňuje faul na Kuyta? Ja vidím len to, že Steev sa predtým bez ostychu snažil nafilmovať pád, o faule na Kuyta nehovorím nič, len spomínam, ako vie ten pokrytec rýchlo meniť náladu.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze si reagoval na toto: " ...Prvě to zkusil na pentli a pak mu vyšel alespoň přímák..."...a ja som len reagoval ze tam bol faul na Kuyta tak ako mu mohol vyjst "primak" to je vsetko...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemení to nič na tom, že Steev podnikol (neúspešný) dive. Reagoval som na tvoje slová akoby to, že bol pískaný (podotýkam neskôr) faul na Kuyta nejak zásadne menilo to, čo urobil.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som už hore v inej debate písal že nemám rád filmovanie, ako príklad som napríklad spomenul N´Goga v zápase s Birminghamom...samozrejme neteší ma to že teda Stevie chcel nafilmovať pád a neschvaľujem to, ja som len reagoval na to že on si tým pádom priamak nevykoledoval, že sa pískal až faul na Kuyta a nie nafilmovaný pád Gerrarda ako si mylne myslel autor myšlienky...inak samozrejme dúfam že filmovanie u všetkých hráčov všetkých klubov (včetne Liverpoolu ktorému fandím) čo najskôr vymizne

Reagovat
smazaný uživatel

Vyznelo to tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se mi zdá, že Arsenal (byť byl leší, než Live) podal z těch tří zápasů (MU, Chelsea, Live) asi nejhorší výkon a přesto má body zrovna z tohohle zápasu. Je ten fotbal někdy opravdu zvláštní

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím s tebou, výkon opravdu byl daleko od toho co každý fanoušek očekával. Bohužel ani Rosický až teda na nádherný centr na Diabyho nepředvedl vůbec nic (tolik zkažených nahrávek a ztrát???, ale to celé mužstvo), kde je ta lehkost přechodu do útoku??? uvidíme snad nás tohle vítěztví pořádně nakopne a budeme opět předvádět Náš fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti Boltonu to byla jasná věc, ale bylo vidět, že nám to v obraně hodně skřípe S tímhle nemůžeme pomýšlet na Champions League. Ale máme dva zápasy k dobru. Stačí je vyhrát a jsme 4. a 6 bodů před L'poolem

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim co se to děje s tou Chelsea na hřišti soupeřů je to škoda, prý to byly Terryho góly a zase jeden roh. Vám chybí motivace proti klubům mimo Big4 nebo co? Proti Arsenalu v pohodě z žádného rohu ani náznak šance a to jich bylo dost těch rohů. Jinak jsem se samozřejmě díval na Pool: Arsenal, ale ten zápas byl nudný Liverpool minimální šance Arsenal gól v podstatě z ojedinělé šance, pěkný centr Rosického , akrát ten Fabregas se na konci choval jak rozmazlený fracek, sice vidím minimum zápasů Arsenalu, ale takové chování jsem u něj ještě neviděl opravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Všem fans chelsea.Z hrušky dolů,furt se vam tak nemůže srát.Např.fulham,hull,burnley.Konec srandy.M.U.F.C.champions

Reagovat
smazaný uživatel

tys tu chyběl,ty a tvoje zlomené "rudé" srdce...

Reagovat
vanGomm

Manch Unt.smázl náskok Chelsea i přesto,že hrál cca 70.min. o 10.To je v PL vždy úspěch a natož pak na Aston Ville.To se pak rovná v takové situaci téměř výhře.Za současného formy a hlavně tabulky jednotlivých týmu bych si dovolil na mistra tipnout Manch.Unt. 50 %,Chelsea 45 %,Arsenal 5%.Ostatní jsou už bez šance tedy 0%.

Reagovat
smazaný uživatel

Carlton Cole

Reagovat
smazaný uživatel

manu škoda aspon že chelsea prohrála tet už je to jenom o bod ale bude to těžké

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že to Arsenal ještě stáhne.Přece jenom Chelsea i Manchester můžou poztrácet.Ale nyní bych na mistra tipoval Chelsea.Přes občasná zaváhání je suveréní a podává nejvyrovnanější výkony.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele