26. kolo
09.02.2010 20:45 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
JJB Stadium, Wigan

Reportáž

Wigan Athletic - Stoke City 1:1

Stoke zůstává díky Tuncayově hlavičce ze 74. minuty v roce 2010 nadále bez porážky, dnes remizoval na hřišti Wiganu, za který ve 14. minutě otevřel skóre Scharner.

Přestože v ochozech DW Stadium byli více slyšet fanoušci Stoke, lepší start do zápasu měli domácí borci. Obranu nejprve prověřila dvojice Rodallega, N'Zogbia. První branka pak přišla zanedlouho, po čtvrthodině hry zahrával Wigan trestný kop po faulu na N'Zogbiu, na centr si naběhl Scharner a nádhernou hlavičkou nedal šanci Sorensenovi.

N'Zogbia i nadále pokračoval ve svých útočných výpadech a Potters dělal problémy. Hosté se ale postupem času zlepšovali a nebyli daleko brance, když se míč po trestném kopu Hutha dostal až k Shawcrossovi. Jeho střelu ale zablokovali domácí obránci.

Stoke měl skvělou příležitost vyrovnat krátce po změně stran, dlouhý trestňák našel Roberta Hutha, který hlavičkou poslal míč na Tuncaye, ale turecký útočník z toho příliš nevytěžil. Do hry se během druhého poločasu dostal i hřšíník Ricardo Fuller, jenž byl v týdnu zatčen. Manažerovi Pulisovi ale nic jiného nezbývalo, když chtěl vyrovnat.

Wigan ale dobře bránil a Rodallega mohl dokonce zdvojnásobit vedení, jenže jeho akrobatický pokus zastavilo břevno. Krátce nato odpovídal Sidibe, ale Kirkland kryl. Rozhodující moment přišel v 74. minutě, kdy po pravé straně utekl Fuller, míč byl sice odkopnut, ale jen k Etheringtonovi, který ho vrátil na Tuncaye a ten hlavičkou srovnal. Potters mohli v posledních minutách navíc ještě totálně otočit, ale Beattieho skvěle vychytal Kirkland.

Autor: Ondřej Holzman / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele