26. kolo
10.02.2010 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

West Ham United - Birmingham City 2:0

West Ham si před vlastním publikem relativně lehce poradil s Birminghamem a rychle utíká ze sestupové zóny. Mimo ní bude chtít zůstat co nejdéle, los je mu nakloněn. Dnešní výhru zajistili Diamanti s Colem.

Zápas nebyl zrovna oku lahodící, alespoň ne co se ofenzivních kreací týče. Šancí bylo pomálu a ani jeden z gólmanů nemusel příliš zasahovat. V útoku Hammers si ve svých šancí nevedli zrovna nejlépe Mido, Cole, ani Diamanti, lépe na tom nebyl ani na druhé straně Jerome. První poločas nakonec až v posledních sekundách rozlouskl Alessandro Diamanti. Všemu předcházel průnik Parkera a nepříjemný faul Danna. K trestnému kopu se postavil mazák Diamanti a potvrdil, že v tomhle je opravdu dobrý. Přesnou ranou poslal Hammers do vedení.

Brums chtěl po změně stran pochopitelně vyrovnat, ale místo vyrovnávací branky přišla ta druhá, do vlastní sítě. Faubert poslal do vápna přesná centr a Carlton Cole zblízka překonal Harta. Poté se již West Ham uchýlil do obranné ulity, ze které vyrážel k útočným brejkům. Nicméně neměl příliš práce, protože Birmingham nebyl sto si vytvořit větší šanci. Proto zápas skončil výhrou domácích v poměru 2:0.

Autor: Ondřej Holzman / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

Očekávám od West Hamu zahájení záchranářských prací a tou je v domácím prostředí jen výhra.Tipnu tedy 1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele