26. kolo
10.02.2010 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Wolves vyzráli na Tottenham a získávají důležité tři body

Ač se to může zdát jakkoliv překvapivé, je to tak. Wolves doma porazili Tottenham nejtěsnějším možným rozdílem a utíkají ze sestupového pásma. Naopak Spurs ztrácejí v boji o Ligu mistrů.

Na Molineux Stadium se začalo pěkně zostra. Běžela druhá minuta a Gareth Bale už nebezpečným přímákem ohrožoval Hahnemannovu branku. Ta nakonec tvrdost míče nepocítila. Uběhly další dvě minuty, hra se přesunula na druhou stranu a do akce tentokrát musel gólman hostů Heurelho Gomes. Jeho zákrok nebyl vůbec přesvědčivý, ale měl štěstí, že mu byl nablízku Dawson, který míč odvrátil.

Příští akci Spurs vedl Eidur Gudjohnsen. Bývalý útočník Chelsea poslal míč na Defoeho, který prodloužil na Kranjčara, ale chorvatský záložník nedokázal šance využít, když míč napálil přímo do Hahnemanna. O sedm minut později, ve 27. minutě, tak mohl jen smutně sledovat, jak se Wolves ujímají vedení. Uzdravený David Jones využil nabídky Matta Jarvise a z levé strany přesnou ranou skóroval. Po pětačtyřiceti minutách tak byl stav trochu překvapivě 1:0 a Tottenham měl co dělat, pokud chtěl získat nějaké body.

Jenže Spurs se po změně stran příliš nezlepšili. Pravda, snaha asi Tottenhamu upřít nejde, jenže to nestačí. Hlavní zbraní Wolves byla pětičlenná záloha, která přehrával tu soupeřovu čítající čtyři členy. Místy až neuvěřitelně lehce dokázali držet domácí míč na svých kopačkách po dlouhé minuty.

Tottenhamu směrem dopředu nepomohli ani střídající Crouch s Modričem a když první výraznější šance přišla až čtyři minuty před koncem a Huddlestone ji nevyužil, nemohli Spurs čekat nic jiného než nulu na ukazateli skóre. Z Molineux Stadium si tak překvapivě neodváží ani bod. Wolves naopak získávají velice důležité tři body do boje o záchranu.

Autor: Ondřej Holzman / eurosport.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

Pokud chce hrát Tottenham o LM měl by tyto zápasy vyhrávat.Tip tedy 2 jinak nemá nárok to se nedá nic dělat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele