Anglická Premier League - souhrn 15. kola

27.11.2010, 15:44, aktualizováno 28.11.2010, 18:59
Komentáře a souhrny
Chelsea nezvítězila ani v Newcastlu, alespoň jeden bod jí zajistil Kalou. Blues ztrácí dva body na vedoucí Manchester United, který včera deklasoval Blackburn 7:1. Tottenham otočil utkání s Liverpoolem, na Aston Ville včera vyhrál Arsenal. Důležité záchranářské výhry zaznamenaly Wolves a West Ham, tři zápasy skončily nerozhodně.

Tottenham Hotspur - Liverpool FC 2:1

28.11.2010 17:00

Góly: 65. Martin Škrtel (vl.), 90. Aaron Lennon - 42. Martin Škrtel

Ve šlágru kola Tottenham dokázal obrátit skóre zápasu a udolal tak Liverpool 2:1. Hrdinou zápasu se stal Aaron Lennon, který v nastavení strhl vedení na stranu Kohoutů.

První poločas začali lépe domácí. Již ve 4. minutě pálil Chorvat Modrič, ale Reina jeho pokus kryl. O pár minut později se ozvali i hosté, Torres přihrával Kuytovi, ale míč se dostal k Maximu, jehož střela byla sice pěkná, ale letěla mimo bránu. O minutu později zatrnulo všem fanouškům Tottenhamu. Van der Vaart musel být střídán. Podle zpráv to vypadá, že má problémy s podkolenní šlachou. místo něj se na hřiště dostal Defoe. V 18. minutě se k šanci dostali opět hosté. A opět to byl Maxi, jeho střelu z necelých 20ti metrů Gomes vyrazil na roh.

Poté se hra trochu uklidnila. hrálo se hlavně mezi šestnáctkami. Oba týmy hrály hlavně ze zabezpečené obrany. Za zmínku stojí dvě žluté karty pro hráče Liverpoolu, Meirelese a Koncheskyho. V 31. minutě bylo na White Hart Lane málem veselo. Modrič pálil, ale jeho střelu Reina vyrazil, bohužel pro brankáře Liverpoolu pouze na Defoa, který pálil de facto do prázdné brány, ale tu se vynořil kapitán hostí, Carragher a míč na brankové čáře odvrátil mimo.

V 36. minutě museli Spurs opět střídat. Kaboul blokoloval střelu Torrese, ale zranil se přitom. Musel ho střídat Bassong. Když se již zdálo, že se do šaten půjde za nerozhodného stavu, tak se z ničeho nic trefil slovenský zadák Škrtel. Po přímém kopu se k balonu dostal právě Slovák, ale trefil N'Goga, avšak balon se dostal zpět k němu a tentokrát se Martin nemýlil. 0:1 ! A jelikož v nastavení prováhal správný okamžik ke střelbě aktivní Maxi, tak se šlo do šaten za stavu 0:1 pro hosty.

Druhou půli začli hosté tak, jak skončili tu první. Torres již již natahoval ke střele, ale Bassong na poslední chvíli zasáhl a zabránil tak velké šanci. V 52. minutě byl Reina podruhé překonán a také podruhé zachráněn svým hráčem. Tentokrát v hlavních rolích figurovali Bale a Meireles. Liverpool si zahrával. A zahrával si tak moc, až Tottenham kopal penaltu ! V 59. minutě kopal Bale přímý kop a trefil N'Goga do paže, rozhodčí byl nekompromisní. K pokutovému kopu se postavil kanonýr Defoe....a nedal ! Reina sice netrefil stranu, vybral si pravou, ale Defoe ostřeloval pouze fanoušky. Ale domácí se přeci jen dočkali. Škrtel jim trochu pomohl. Dal si totiž vlastní gól. Modrič centroval na Crouche, ale slovenský zadák si míč srazil do branky - 1:1 !

V 70. minutě chtěli kopat penaltu i hosté. Assou-Ekotto byl v souboji s Kuytem, který spadl, ale rozhodčí ukázal, ať se hraje dál. O deset minut později pálil Bale, ale Reina blokoval. V těchto chvílích hru ovládali domácí. A přineslo to ovoce, i když ...Defoe dal sice gól, ale z ofsajdu. Přeci jen se domácí radovali, V nastavení se trefil Aaron Lennon. Konchesky známému rychlíkovi nestačil a Reina Lennona také nevychytal. 2:1 !

To byla zároveň poslední akce tohoto krásného zápasu, který skončil šťastně pro domácí 2:1. Ti se nacházejí na 5. místě. Reds jsou na tom dvakrát hůře, přesněji jsou 10.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Chelsea FC 1:1

28.11.2010 14:30

Góly: 6. Andrew Carroll - 45. Salomon Kalou

Trápení Chelsea pokračuje a Ancelottiho židle se patrně třese dál. Přestože totiž Blues konečně po dvou prohrách bodovali, z dnešního výsledku se radovat určitě nebudou. Takhle pasivní mužstva, jako byl dnes Newcastle, by stoprocentně měla porážet, minimálně jim nastřílet víc než jen jednu branku.

Celý první poločas se Chelsea zmítala v křeči pro ni poslední dobou tak charakteristické. Takřka každá kombinace v podání modrých působila nesmírně nejistě, kostrbatě. Prakticky jediné, co Blues neustále drželo ve hře, byla poněkud úzkoprsá a ryze defenzivně orientovaná taktika Newcastlu. Ten tedy sice drtivě nastoupil, když Ameobi hned ve druhé minutě málem úspěšně dorážel Carrollovu hlavičku a pak o chvíli později právě pruhovaná devítka využila donebevolajícího nedorozumění mezi Čechem a Alexem, ovšem od té doby už Straky vlastně jen urputně bránili.

A dlouho úspěšně, i když hlavně z výše jmenovaných důvodů. Výjimečně se u domácího "pobřeží" věšela červená vlajka ve 26. minutě, kdy tu po rohu nadělalo nebezpečné vlny duo Alex-Kalou. Prvně jmenovaného hlavičku odkopl z brankové čáry Enrique, jeho kolega zase narazil na několikačlenný obranný val. V jiných případech se zase fandové Magpies mohli obávat nepříjemných trestů - Drogba se v jednu chvíli snažil skrze simulaci vybojovat červenou kartu pro Tiotého a při zákroku stejného hráče na Ashleyho Colea se zase klidně mohla pískat penalta.

Chelsea se však do přestávky kýženého gólu přeci jen dočkala. Zhruba minutu před poločasovým hvizdem konečně hostům vyšla nějaká kombinace ve větší rychlosti a hned se stopeři Newcastlu nestačili ohánět. Malouda pěkně z první narazil do běhu Kalouovi, ten zasekl před Campbellem a za vydatného přispění Simpsona překonal bezmocného Krula. To samo o sobě dávalo Chelsea naději, že je po pauze na co navazovat. To se nicméně Blues vůbec nepovedlo. Spíš naopak se hned museli třást při nejistém výběhu Čecha a Routledgeově následné ráně do zpola odkryté klece, kterou heroicky vyhlavičkoval Ashley Cole.

Modří se zase relativně urvali ze řetězů až nějakou čtvrthodinu před koncem. Avšak když už Drogba konečně nechal diváky nakouknout do své pravé kuchyně, musel si předtím při zpracování vypomoci rukou, a tak jeho lahůdkové zakončení z otočky nemohlo přinést regulérní gól. Ten měl ovšem rozhodně přijít se 79. minutou, kdy se Kalou dostal k míči zhruba metr a půl od brankové čáry, a i přesto ho nedokázal dopravit do sítě. Zakončoval sice z většího úhlu a ze vzduchu, ale tak jako tak šlo o největší selhání kola. Tím spíš, když i kvůli tomu Chelsea nakonec nevyhrála. Další šanci skórovat pak už měl jen Sturridge, který však z osy hřiště slabší levačkou minul.

Více informací k zápasu

West Ham United - Wigan Athletic 3:1

27.11.2010 16:00

Góly: 35. Valon Behrami, 56. Victor Obinna, 75. Scott Parker - 86. Tom Cleverley

West Hamu i Wiganu letošní ročník vůbec nevychází. I proto chtěly oba kluby ve vzájemném zápase za každou cenu získat tři body. Úspěšnějšími byli nakonec Hammers, kterým se povedlo zvítězit v poměru 3:1. Mezi střelci jsou zapsáni Valon Behrami, Victor Obinna a Scott Parker, za hosty snižoval v samotném závěru Tom Cleverley.

První zajímavou příležitost utkání si na své konto připsal Wigan, konkrétně záložník Diamé. Jeho střelecký pokus ovšem dokázal gólman Green bez větších potíží lapit. Hodně vzruchu přinesla třináctá minuta. Obinnovu střelu totiž nešťastně tečoval rukou obránce Stam, i přesto se ale penalta nakonec nekopala. Následně se snažili zakončit Di Santo a Gomez, ani jednomu to však nevyšlo.

Vytoužený gól vsítil West Ham v 34. minutě. Špatného bránění Gohouriho využil záložník Valon Behrami a zhruba z pěti metrů přesně zakončil. Zanedlouho mohl vedení domácích pojistit Stanislas, s jeho ránou zpoza šestnáctky si ale Al-Habsi poradil. Ománský gólman se musel činit také při hlavičce Piquionneho, kterou výborně vyrazil.

Ve 49. minutě měl další výbornou příležitost na vstřelení branky útočník Frederic Piquionne, jenže ani tentokrát si nevedl ideálně. Jeho zakončení chyběla přesnost. Téměř na chlup stejně dopadl o několik minut později také jeho útočný parťák Victor Obinna.

Spolupráce těchto dvou hráčů ale nakonec přeci jen přinesla gólovou radost. V 56. minutě Piquionne přihrával a Obinna pálil do černého. Ovšem Wigan už za necelých deset minut mohl snížit a pořádně zdramatizovat průběh zápasu. Po faulu Gabbidona na Cleverleyho totiž rozhodčí Halsey odpískal pokutový kop. Exekuce se ujal střídající Boselli, jenže na Greena recept nenašel a promarnil tak jedinečnou šanci.

Nakonec West Ham přidal ještě třetí branku. Obinna naservíroval míč ke kopačkám Parkera, který bez problémů pečetil vítězství. Wiganu se do závěrečného hvizdu povedlo zásluhou Cleverleyho už pouze snížit na konečných 3:1. Pro Londýňany to je teprve jejich druhá letošní ligová výhra.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Sunderland AFC 3:2

27.11.2010 16:00

Góly: 50. Kevin Foley, 81. Stephen Hunt, 89. Sylvan Ebanks-Blake - 67. Darren Bent, 77. Danny Welbeck

Wolverhampton to konečně dokázal! Proti Sunderlandu si připisuje teprve své třetí vítězství v této sezoně a malými krůčky se přibližuje bezpečným příčkám. Naproti tomu Black Cats nepochopitelně ztraceným vedením nejenže napodobili Arsenal z minulého týdne, ale navíc akorát potvrdili, že venku jsou letos snad ještě horší než poloviční.

Nástup Sunderlandu byl přitom famózní. Hennessey, dobrovolně zvolená náhrada za Hahnemanna, okamžitě musel zasahovat proti Bentově pokusu, aby se pak ještě třásl při Zendenově nepřesné ráně. Vlci se mezitím pomalu adaptovali, časem přebrali iniciativu pro změnu oni a dokonce se brzy mohli radovat z gólu (i když neuznaného). Nejprve tedy Doyle trestuhodně přestřelil, posléze Stearman sáhl do Elokobiho střely z ofsajdového postavení, takže se jeho radost ukázala být předčasnou. Největší šance prvního poločasu však přeci jen pocházela z dílny Sunderlandu - po Elokobiho ruce zahrával přímý kop Richardson, aby lehce pošimral levou tyč Hennesseyho klece.

McCarthy nemohl být s koncovkou svých svěřenců zcela spokojen, po přestávce už ale úsměv na jeho rtech vykouzlil Foley, když promptně dorazil Jarvisovu střelu. Tahle radost nicméně neměla dlouhého trvání. Čerstvě vystřídaný Gyan totiž v 67. minutě hlavou usměrnil míč do kroku Benta a ten hladce překonal Hennesseyho. Ještě horší to pak s Wolves bylo po další desetiminutovce, kdy Bardsley zleva odcentroval a Welbeck se přes statickou obranu nekompromisně protlačil ke vstřelení vedoucího gólu.

V tu chvíli už to s Vlky vypadalo doopravdy bledě, šancí bylo sice stále dost, ale to na obou stranách. Přesto defenzíva Wolverhamptonu již veškeré nebezpečenství přečkala, zatímco útočící borci se pomalu nadechovali k senzačnímu zvratu. Ten odstartoval žolík Hunt, jenž zvládl ideálně navázat na Elokobiho přistrčení hlavou, a dokončil Ebanks-Blake v 89. minutě, když využil přihrávky Kevina Doylea.

Více informací k zápasu

Stoke City - Manchester City 1:1

27.11.2010 16:00

Góly: 90. Matthew Etherington - 81. Micah Richards

Potters si sice remízu s Manchester City vystřelili až v nastaveném čase, ale rozhodně nejde o nezasloužený bod. Stoke hrál se Citizens zcela vyrovnanou partii a bod je spravedlivý. Hosté tak ztratily na čelo tabulky, manko je pětibodové, Stoke drží osmou pozici.

Roberto Mancini po dnešku pochopitelně nebude spokojen, hlavním problémem City je zásadní nestálost výkonů. Citizens doma dokáží bezbrankově remizovat s Birminghamem, pak roznést na jeho půdě Fulham, aby následně opět zklamali a ztratili se Stoke.

V první půli hrozili Potters zejména po nepříjemných Delapových autech. Vůbec první za zmínku stojící akce přišla právě po jednom z nich. Pennant ale na zadní tyči přestřelil. Delap házel míče do vápna jako na běžícím páse, ale Huth přestřelil a také Fuller z voleje netrefil. Lepší to bylo když sklepl míč na Etheringtona, ale toho dvakrát vychytal Joe Hart. Pak se Fuller přeměnil zpátky do role zakončovatele, ale po Jonesově asistenci netrefil. Jedinou střelou hostů byl v první půli pokus Kolarova, který Begoviče nepřekvapil.

Druhé dějství bylo z pohledu Citizens o poznání lepší. Mario Balotelli však branku netrefil a James Milner mířil přímo do Begovičovi náruče. Hosté se sice snažili stupňovat tempo, ale v útoku nedokázali nic vymyslet. Třetí bezbrankovou remízu ve čtyřech zápasech však nechtěl připustit Micah Richards a devět minut před závěrečnou sirénou otevřel skóre. Spravedlnost ale dnes byla na Britannia Stadium přítomna, a tak mohl ve druhé nastavené minutě vyrovnat po Tuncayově patičce Matthew Etherington.

Více informací k zápasu

Manchester United - Blackburn Rovers 7:1

27.11.2010 16:00

Góly: 2. Dimitar Berbatov, 23. Ji-Sung Park, 27. Dimitar Berbatov, 47. Dimitar Berbatov, 48. Nani, 62. Dimitar Berbatov, 70. Dimitar Berbatov - 84. Christopher Samba

Nejlepší zápas v dresu Manchesteru United si dnes odpoledne vychutnal Dimitar Berbatov. Bulharský útočník sestřelil Blackburn úžasnými pěti góly a posunul Rudé Ďábly do čela tabulky. Trefili se také Park a Nani, United vyhráli 7:1.

Parádní zápas a vysoké vítězství alespoň na chvíli uspokojí fanoušky Manchesteru, kteří určitě nemohli být v posledních týdnech zcela spokojeni. Dnešní duel jim ale dává naději na lepší časy. Hrdinou číslo jedna je bezesporu Dimitar Berbatov, nicméně pět gólů by nedokázal dát bez Wayna Rooneyho a Naniho, ti mají rovněž velký podíl.

Rooney s Berbatovem patřili po dobrém startu do sezóny k největším zklamáním posledních týdnů, jenže dnes jejich spolupráce fungovala na výbornou. Rooney dal zapomenout na své nedávné extempore a už ve druhé minutě po Naniho trestném kopu připravil hlavičkou pozici pro Berbatova, který otevřel skóre. Po další Naniho standardce, tentokrát rohovém kopu, se dostal do zakončení Evra, ale Robinson ho vychytal.

Po třiadvaceti minutách byl znovu bezmocný. Nani našel Parka, mrštný Jihokorejec si narazil s Rooneym a přesnou ranou z hranice vápna zvýšil na 2:0. O pět minut později vyrobil chybu Chimbonda, který chtěl přihrávat z velké dálky zpět Robinsonovi, ale špatnou přihrávku vystihl Berbatov a okamžitě trestal. Po poločase svítilo na Old Trafford skóre 3:0 a Rovers doufali, že druhý poločas bude jiný.

Už po dvou minutách je ale z omylu vyvedl Berbatov. Byl to opět Nani, kdo se rozeběhl po pravé straně a dalším přesným pasem našel bulharského forvarda, jenž právě dokonával hattrick. Pár desítek sekund nato byl za svůj výkon odměněn i Nani, když zvyšoval na 5:0.

Ani vysoké vedení domácí nezastavilo od útočení, po hodině hry vnikl do vápna Rafael, nahrál Parkovi a toho sice zablokoval Samba, jenže dnes vždy připravený Berbatov dokázal míč dorazit do sítě. Své veledílo Bulhar dokonal dvacet minut před koncem a po gólovém skluzu se připojil k Shearerovi, Andymu Coleovi a Defoemu - těm všem se také podařilo dát pět gólů v jediném zápase.

Rovers ale nakonec neodešli s ostudnou nulou. Jedinou střelu na branku přetavil Samba v čestný gól. Střídající Morris nacentroval a Samba v 83. minutě snížil na 7:1. Tak skončil i celý zápas. Manchester United je minimálně do zítřejšího duelu Chelsea první.

Více informací k zápasu

Everton FC - West Bromwich Albion 1:4

27.11.2010 16:00

Góly: 41. Tim Cahill - 16. Paul Scharner, 26. Chris Brunt, 76. Somen Tchoyi, 87. Sylvain Distin (vl.)

Dnes se v Premier League roztrhl s góly pytel a právě klání Evertonu s West Bromwichem tomuto kolu rozhodně nedělá ostudu. S tím však v žádném případě nemohou být spokojeni Toffees, kteří se i na vlastním hřišti nechali soupeřem ukázkově zaučit, když mu podlehli jasně 1:4.

Přitom se začalo dost zvlažna, a když v 16. minutě Jagielka odehrával míč na roh, nikdo si ani nepřipouštěl, že by po něm mohl Scharner přesnou hlavičkou otevřít skóre. Do té doby totiž West Brom nedělal prakticky nic pro pořádné ohrožení Tima Howarda. To na druhé straně si Carson nemohl stěžovat, hned se musel akrobaticky proletět za Anichebeho pokusem a vyděsil ho i Artetův přímý kop. Přestože Baggies nadále postrádali jistotu, jejich snaha jako by nebyla úplně dokonale provázaná, takřka z ničeho zdvojnásobili své vedení ve 26. minutě. A to už znamenalo opravdu alarmující stav pro Everton. Nicméně proti Bruntově ráně z přímého kopu nešlo z pohledu brankáře dělat zhola nic.

V tu chvíli už Toffees byli zralí na odepsání, trošku a jen načas je povzbudil akorát Cahillův gól hlavou z konce prvního dějství. Načas proto, že po Beckfordových náznacích přišlo jedno vystoupení Artety, červená karta a drsné utrum. Každopádně rozhodčí neměl dvakrát na výběr - španělský dirigent totiž po Jarově ošklivém zákroku počastoval viníka dvěma "šlapanci", a tak se svému vyloučení rozhodně nemohl divit. I bez Artety to nicméně ještě chvíli celkem šlo, ovšem Beckforda poprvé nohou vychytal Carson a pak pro změnu útočníkův volej nesměřoval mezi tři tyče.

Naproti tomu Throstles chytili nabídnutou šanci pojistit své vedení za pačesy prakticky bez okolků - v 79. minutě se zleva protančil do středu střídající Tchoyi a zasadil Karamelkám první ránu. Mulumbu se svou narážečkou s Bruntem a koncovkou notně poznamenanou Distinovým zásahem pak v 87. minutě přidal ránu druhou a definitivní.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Birmingham City 1:1

27.11.2010 16:00

Góly: 53. Clint Dempsey - 20. Sebastian Larsson

Fulham má další remízu. Dnes se rozešel smírně s Birminghamem a i nadále je nebezpečně blízko sestupovým pozicím. Na branku Larssona z prvního poločasu odpovídal za Cottagers Clint Dempsey. Alex McLeish své tříleté výročí na lavičce Brums oslavil jen jedním bodem.

V hostujícím dresu poprvé konečně ukázal své schopnosti Alexander Hleb, jenž je v Birminghamu na hostování z Barcelony. Ve 20. minutě si běloruský reprezentant zleva naběhl do vápna, přesně našel Larssona a ten otevřel skóre. Schwarzer neměl proti přesně umístěné ráně šanci.

Cottagers nemohli použít zraněné útočníky Zamoru, Johnsona a Dembeleho, což zapříčinilo hodně malou ofenzivní aktivitu. Ben Foster si mohl oproti poslednímu duelu s Chelsea odpočinout.

V poločase se však domácí vyhecovali a osm minut po přestávce vyrovnali. Gera vrátil před bránu Daviesův rohový kop a hlavou míč do branky dopravil Clint Dempsey. Fulham byl po změně stran o poznání nebezpečnější. Kamaru musel zastavit Dann, střídající Eddie Johnson zase nastřelil boční síť. Největší šanci druhého dějství však měli přesto Brums. Larsson poslal rohový kop na Danna, jenž se odpoutal od obránce a hlavou míč poslal do břevna. Od Birminghamu to byla jedna z ojedinělých příležitostí ve druhém dějství a další už nepřišla.

A to ani na straně Fulhamu, takže zápas skončil 1:1 a Cottagers jsou s Blues nejčastěji remízujícími mužstvy.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Blackpool FC 2:2

27.11.2010 16:00

Góly: 76. Martin Petrov, 89. Mark Davies - 28. Ian Evatt, 58. Luke Varney

Listopadová neporazitelnost Boltonu měla opravdu nahnáno. Ještě když zbývalo do konečného hvizdu 15 minut, prohrávali Trotters o dvě branky. Pak se ale senzačně zvedli a Blackpoolu v dalším překvapivém skalpu umně zabránili. Přesto se však na Reebok Stadium tak nějak počítalo se třemi body, takže tu teď bude panovat poněkud smíšená nálada.

Nejenom závěr utkání byl vzrušující. Hned v úvodu zejména Bolton, ale i Blackpool předvedly pár povedených fotbalových akcí. Mezi ně lze řadit například Daviesův volej nebo Taylorovu ránu, která se po intimním kontaktu s břevnem proskákala po horní síti. Na druhé straně zase Adam nadějně hledal Varneyho, před ním ale včas zakročil Jaaskelainen. Až pak, po necelé půl hodině hry, to Blackpoolu vyšlo. Nejprve Campbellovu střelu vyrazil nad břevno Knight, ovšem z následovného rohu přeci jen zapršelo, když se do míče hlavou opřel Evatt.

Od té doby bylo Tangerines plné hřiště. Taylor-Fletcher, Campbell i Adama postupně otestovali odolného Jaaskelainena, hlavně dalekonosný lob posledně zmíněného málem vyběhnutého Fina nachytal na švestkách. To se nakonec Blackpoolu povedlo až v 57. minutě, opět po rohu. Tentokrát Grandinův centr odhlavičkoval do sítě Luke Varney. Owen Coyle hned záhy reagoval a podpořil ofenzívu vypuštěním Rodriho s Petrovem. Tenhle tah se mu začal vyplácet prakticky okamžitě. Bulharský křídelník se sice nejprve hrozivě ukopl, ale svou reputaci si napravil v 76. minutě vskutku povedeným volejem.

Mezitím se ovšem pálilo jinými hráči. Campbella na jedné straně skvěle vychytal Jaaskelainen, Kevin Davies na straně druhé trestuhodně nedokázal dopravit míč do sítě poté, co Kingson vyrazil střelu jeho jmenovce Marka. Právě ten se ovšem minutu před vypršením řádné hrací doby stal nefalšovaným hrdinou Boltonu, když navázal na ukázkovou spolupráci Elmandera s Klasničem a chladnokrevně vyrovnal.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Arsenal FC 2:4

27.11.2010 13:45

Góly: 52. Ciaran Clark, 71. Ciaran Clark - 39. Andrej Aršavin, 45. Samir Nasri, 57. Marouane Chamakh, 90. Jack Wilshere

Arsenal se nakonec z noční můry probírá celkem brzy a patrně ještě včas. Na Villa Parku, kde se mu všeobecně dost daří, totiž opět potvrdil roli favorita a i přes určité obtíže dovedl utkání k očekávanému konci. Stejně jako Houlliera, tak i druhého manažera Wengera ovšem určitě nepotěší skutečnost, že v tomto zápase opravdu hrály prim nedokonalé obrany.

Že šli Kanonýři před tímto zápasem konečně do sebe, bylo možno odtušit už z úvodních minut. Vždyť jen po pár sekundách musel míč z brankové čáry vykopávat Collins a v podobném duchu, kdy Villans jen hasili, co si sami natropili, se minimálně první poločas nesl prakticky celou dobu. Neschopného soupeře navíc Arsenal zvládl ještě do přestávky i vhodně potrestat, přestože tak měl učinit daleko dříve. Například Nasri trestuhodně netrefil odkrytou svatyni poté, co ho překrásnou kolmicí vyzval ke skórování Aršavin.

Jen pár sekund předtím se ale Arsenal dočkal kýžené první branky a právě ruský křídelník se stal premiérovým střelcem zápasu. Vydatně mu přitom pomohlo nedorozumění dvojice Young-Collins, které pro ruského křídelníka odkrylo celou levou stranu, odkud také Aršavin po krátké zasekávačce do středu hřiště trefil tak akorát prostor u levé tyčky - 0:1. Aby se pak Arsenalu o pauze dýchalo ještě snadněji, uklidnil svůj tým po chvíli Samir Nasri, když z voleje vypálil za pomoci nepatrné teče zase k levé tyči. Jen okamžik předtím mimochodem Friedel vytáhl prvotřídní zákrok proti Chamakhově hlavičce, na kterou ideálně odcentroval Sagna.

Třeba právě této šance potom mohli Gunners úplně klidně litovat. Gól Clarka tedy sice nebyl pro Carewovo aktivní postavení mimo hru zcela regulérní, o to nádhernější kousek to však byl. Domácí hráč, původně stoper, si na hrudi zpracoval výsledek Squillaciho snahy o osvobození vlastního týmu a levačkou z hranice šestnáctky parádně vymetl pravou šibenici Fabianského branky. Tehdy to skoro vypadalo, jako by snad Arsenal toužil po tom zopakovat nedávný krach s Tottenhamem. Opakování tohoto děsivého scénáře ovšem brzy odmítlo duo Rosický-Chamakh, když český internacionál vymyslel chytrou přihrávku a marocký forvard ve skluzu prostrčil míč pod Friedelem do sítě.

Tak jednoduché to ale s odepsání birminghamského celku přeci jen nebylo. Pořád tu byl Clark, dnes nečekaně tradiční střelec Villans. Ten tedy nejprve v 68. minutě netrefil prostor mezi třemi tyčemi, přestože se tak určitě mělo stát, ale o něco později už hlavou přizvedl vysoký míč a ten se od břevna odrazil zhruba metr za brankovou čáru. Clark se tedy opět mohl radovat, ba co víc - dostal Villu zpátky do zápasu. S touhle hozenou rukavicí už však jako by jeho spoluhráči nepočítali, vepředu už si prakticky žádnou šanci nevypracovali. A tak akorát došlo na pojistku v podobě čtvrtého gólu v síti Friedela. V úplném závěru se dočkal Wilshere své první ligové branky v dresu Arsenalu, když si počíhal na Chamakhův nesobecký oblouček a zblízka doklepl balon do odkryté klece.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United1587035:1631
2.Chelsea FC1592429:1029
3.Arsenal FC1592432:1729
4.Manchester City1575320:1226
5.Tottenham Hotspur1574423:2025
6.Bolton Wanderers1558228:2223
7.Sunderland AFC1548319:1820
8.Stoke City1562719:1920
9.Newcastle United1554623:2219
10.Liverpool FC1554617:1919
11.Blackpool FC1554623:2919
12.West Bromwich Albion1554620:2619
13.Blackburn Rovers1553718:2518
14.Birmingham City1538416:1817
15.Aston Villa1545617:2417
16.Everton FC1537517:1916
17.Fulham FC1529415:1815
18.Wigan Athletic1535711:2614
19.Wolverhampton Wanderers1533917:2712
20.West Ham United1526714:2612

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1163)

Přidat komentář
Masi

Poprvé a naposled, co je Arsenal v této sezoně na čele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

moje řeč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

absolutní souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

United remíza, Chelsea predsa nemá dvoch zo základu, takže prehra, čiže Arsenal aspoň na jedno celé kolo prvý!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lidi tě tu budou mít za blbce, ale to co píšeš přesto není nereálný

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

hmm. Blázen ? Nemocný? opilý? Vyhulený?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhulený?

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo? Blackburn to na silné tímy vie a Newcastle má Carrolla a formu. Čo je na tom také zvláštne?

Reagovat
smazaný uživatel

No, já právě nechápu, že by na tobě mohl poznat, že si zrovna vyhulenej

Reagovat
vitasrp

Newcastle hlavně v domácím prostředí patří mezi slabší celky PL, zatím se jim na vlastním stadionu moc nedaří a těžko očekávat, že porazí rovnou Chelsea..

Reagovat
smazaný uživatel

a to si jako myslíš že si chelsea po výkonu s žilinou odveze 3 body?

Reagovat
smazaný uživatel

A po výkone s Birminghamom a Sunderlandom...

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi aspon ty zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland som videl, ale je to jedno, gol ste nedali, čiže ak to zostane pri starom, tak bud prehráte alebo remizujete. Za obidve som rád. Osobne tipujem prehru 2:0.

Reagovat
M0rb1D4S

Řekl jsi dost velkou hovadinu. Výkony to byly hodně dobré, jen nepadaly góly

Reagovat
smazaný uživatel

jo jen nepadaly goly

Reagovat
smazaný uživatel

Padali, ale za Čecha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

"Blackburn to na silné tímy vie" Blackburn Rovers - Arsenal FC 1:2, Manchester City - Blackburn Rovers 1:1, Liverpool FC - Blackburn Rovers 2:1, Blackburn Rovers - Chelsea FC 1:2, Tottenham Hotspur - Blackburn Rovers 4:2, Manchester Utd - Blackburn 52 minuta 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

vyhuleny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za 14 minut city

Reagovat
smazaný uživatel

JSEM V ŠOKU

Reagovat
smazaný uživatel

Bez udania tvojej geografickej polohy by som nezaspal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hezkýýýýýýý

Reagovat
smazaný uživatel

takže když teď chelsea prohraje a my vyhrajem, tak jsme první

Reagovat
Usty

to jsi zjistil až po výhře Arsenalu nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

až když jsi mi to řekl

Reagovat
Usty

Reagovat
Usty

Arsenal zaslouženě, byl to pěknej zápas.. nezodpovědný obrany dávaj zápasu říz

Reagovat
rufus

Arsenal v čele PL, to je parádní pohled na tabulku.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, super. skvělý, že anglickou ligu vede tým s dvouma angličanama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honda

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

NE na dlouho

Reagovat
Lovec

A když vedla Čukotka se 3 a Sturridgem, který leští lavku, tak to bylo o hodně lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
Honda

B?

Reagovat
miezto

s dvěma a tři jsou v repre...

Reagovat
smazaný uživatel

+ Brit Ramsey.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak to pardón

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Bál jsem se, že nám neregulérní gól sebere 3 body, naštěstí se to nestalo. Šava dnes jako za mlada, tak by to mělo vypadat pořád! A taky krásná ukázka, že momentálně hrajeme mnohem líp bez Cesca, než s ním

Reagovat
smazaný uživatel

akorát ten Koscielny mě furt straší, nechal bych tam Djouroua, se Squillacim si mnohem víc rozumí

Reagovat
smazaný uživatel

nemám Koscielnyho rád a vůbec mu nevěřím, nicméně dnes mu není co vytknout.

Reagovat
herbage

Koscielny hraje parádně, spíš Squillaci je psolední dobou zralej na lávku

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny hrál dnes hodně dobře, co valíš

Reagovat
Usty

Hele, není to letos prvně, co hraje Everton na dva čirý útočníky?

Reagovat
Liveral

s těch zápasů co jsem viděl tak jo... Akorát si myslim ze Anichebe bude hrát na křídle a Tim normálně podhrot...

Reagovat
Usty

nojo Anichebe asi na hrotu nebude no..

Reagovat
Liveral

už na to koukám, hraje zprava no... Každopádně sestava dobrá, sna to bude konečně poklidná výhra....

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes treba drzat palce timu FC United of Manchester, v 2.kole FA Cupu hra v Brightone.

Ak postupi ma sancu v 3.kole stretnut sa s Man Utd a to by bol zapas roka

Reagovat
smazaný uživatel

we are top of the league.. say we are top of the league... (ehm... já vím, no)

Reagovat
herbage

Musíme přát Magpies, protože dokud je Lamaprd zraněnej, tak je Chelsea neškodná

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, nevím, jestli sis toho všiml, ale Lampard je out už 15 zápasů... Celkem 11 kol a stejně 1. místo.

Reagovat
Counter

není se za co stydět, jen ať si to ostatní vytrpí

Reagovat
herbage

Jinak na fotce by měl být Aršavin, jednoznačně

Reagovat
fantomas

Druhej poločas několikrát zbytečně sóloval, Nasri s Rosickým ho pak jasně zastínili.

Reagovat
herbage

Je mi jasný, že bys Aršavina nedal na foto souhrnu, ani kdyby dal hattrick

Reagovat
fantomas

Ale prd. Druhej poločas prostě nebyl nejlepší ani náhodou.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Tomášek

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně Samir.Tohle byl jeho zápas

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Aršavin a Nasri dělali zápas (oba zhruba stejně). Rosa až za nima.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se těším co budou tady dnešní "nadšenci" Arsenalu mluvit tak po 25.kole až budou ZASE 3 .

Reagovat
smazaný uživatel

Budou se smát Chelsea na osmém místě..

Reagovat
Honda

Reagovat
smazaný uživatel

zpět do nory.

Reagovat
smazaný uživatel

ať už tam seš!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

to je urážka fanoušků Arsenalu... Mě z toho tvýho komentáře přijde, že to myslíš tak, že ti fanoušci Arsenalu jsou tak dementní, že se prostě budou smát ''jééé Chelsea je osmá heč heč'' jak kriplové

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

good one

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

návrat časů před abramovičem

Reagovat
Honda

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by.. Minule jsem koukal na Chelsea vs. AC Milan v roce 2000, to byl fakt ještě celkem zajímavej tým, vyhrál skupinu, pak se dostal i přes další skupinu do vyřazovací části a tam sympaticky vysoko prohrál s Barcelonou..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

Reagovat
spider_8

ani by mi to nevadilo

Reagovat
smazaný uživatel

Houllier je ocas...

Reagovat
smazaný uživatel

Mancs fans ktorý zápas si veberete? Hrá sa aj FA Cup...

Reagovat
smazaný uživatel

jauvajs

Reagovat
smazaný uživatel

mna by to zaujimalo ked budu hrat v 3.kole proti sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

OT: Nebyl někdo včera v Semilasse na Klusovi?

Reagovat
$dolar$

Nadhernej bod Murray !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra nám bude ctí vsítit Čechovi jeho letošní 10 ligový gól a nezastavíme se jen u toho

Reagovat
Usty

Ten Everton je opravdu na zabití občas..

Reagovat
smazaný uživatel

Mám 02 za 500.-

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky zezačátku předváděli hovno, ale teď mám pocit, že se nemohou prostě dostat pořádně do tempa...loni to byl zápas s náma, kterej je nastartoval a pak jeli jako dobře namazanej stroj. Letos stejně strašnej začátek, pak přišlo zlepšení, ale oproti lonsku sotva poloviční. Musi začít pravidelně vyhrávat, a kdy jindy než doma proti nováčkovi. Snad to otočí

Reagovat
Usty

ty vole 0-2..

Reagovat
smazaný uživatel

On se Everton vždycky hecne, když je na ně value...

Reagovat
Usty

achjoo.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, a Bolton už taky prohrává. Já mám v poslední době pocit, že bych se měl na tu PL vysrat úplně a tipovat radši Championship

Reagovat
Usty

taky mám na Toffees i na Trotters..

Reagovat
smazaný uživatel

Letos je to fakt plný překvápek. Mohou za to nováčci, Newcastle se směle může rovnou zařadit do středu, WBA trochu došel dech, ale zachránit se mohou, výkony podávaj dobré. No a Blackpool je kapitola sama pro sebe, větší bordel v tom nemohl udělat nikdo. Zlatej loňskej Brum, ti byli taky úspěšní, ale předpovídatelní - dalo se něco vydělat

Reagovat
Usty

uvidíme dneska noo.. já pořád tajně (teď už ne no..) doufám, že tam Timmy Cahill do poločasu jeden foukne, po přestávce druhej a v nastavení rozhodne Yakubu.. o Bolton strach nemám, ti vyhrají

Reagovat
$dolar$

A mas ho tam

Reagovat
Usty

skvostné.. začíná se to vyplňovat

Reagovat
Lovec

velice dobře ty!

Reagovat
smazaný uživatel

100. Pro Wilshera

Reagovat
Godwinson

102.

Reagovat
smazaný uživatel

101, ale to neznamená, že si to za ten první gól v PL nezaslouží

Reagovat
Godwinson

Ale jo, to asi jo.

Reagovat
$dolar$

Toho hajzla co zakerne zajel do Hubschmana za coz mel dostat redku a nedostal?

Reagovat
smazaný uživatel

Toho malýho hajzla, kterej teď dal první gól v PL a kterej hraje celkem hezkej fotbal..

Reagovat
$dolar$

No ok

Reagovat
Godwinson

Trefně řečeno.

Reagovat
C-M@ster

Prvni gol v PL v dresu Arsenalu. Za Bolton uz loni nejakej dal.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo... 0:2... Ale Brunt neskutečně nádherně

Reagovat
smazaný uživatel

a je tam dalšíííííííííííííííííííííííííííííííí fííííííííííííííííííííííííííííííííííík

Reagovat
smazaný uživatel

berbatov

Reagovat
smazaný uživatel

Ať ten Blackburn z tý PL táhne už a veme sebou wigan a whu.

Reagovat
hefy

A to ten příspěvek tak hezky začánal.

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan by mi nevadil, kdyby na něj chodili fanoušci.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě taky, bohužel tam chodí jen ufoni

Reagovat
smazaný uživatel

haha..

Reagovat
smazaný uživatel

Směješ se tý blbosti, cos napsal?:)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo napsal jsem to blbě, ale pochopit se to dá, fakt mě nebaví tým, na kterej nepříjde ani půlka kapacity stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi málokomu

Reagovat
Chazy

Tak takovej v PL není.

Reagovat
Chazy

Aby totiž bylo jasno, na Wigan chodí 17000-20000 a celková kapacita je 25000. A to je procentuálně na úrovni i jinejch týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

A z toho nejmíň 5000 fans hostů.

Reagovat
Chazy

Jj, jako když z Fulhamu přijelo asi 250

Reagovat
soukup

Reagovat
Chazy

Dneska Jordi zas zaválel, co?

Reagovat
smazaný uživatel

na Blackburn mi nešahej.To bys mi odepřel pravidelné dávky emocí s kudrnáčem Míchelem S.

Reagovat
smazaný uživatel

united ve formě

doufám že vám teď berbatov zavřel hubu

Reagovat
smazaný uživatel

United ve formě .. soudíš podle jednoho zápasu? AFC vyhrál 4:2 nad villans .. apelujou na titul

Reagovat
supervizor

Hoďte tam někdo ručník...

Reagovat
$dolar$

Kolarov neni vubec tak spatnej, jak se o nem psalo pri prestupu...

Reagovat
smazaný uživatel

CAHILL!!!! A jedem...

Reagovat
Usty

YES !!!

Reagovat
Liveral

Reagovat
vitasrp

Kdo jinej než Cahill!!!!

Reagovat
Darren Fletcher

faul na naniho, ruka, pena... uz mohlo byt 5:0, keby nebol sudi posraty

Reagovat
niflheim

Jen doufám, že Berba dneska všem idiotům tady zavřel huby.

Reagovat
Darren Fletcher

nezavrel, oni sa stale najdu

Reagovat
Tomanatura

Proč by měl? On fotbal hrát umí, jen to nedokáže předvést každý týden, což je hlavní problém.

Reagovat
Godwinson

Nj, Tilden věděl, co řiká.

Reagovat
smazaný uživatel

krása toto

Reagovat
smazaný uživatel

ten Chimbonda je čím dál lepší :-D

Reagovat
Usty

Clint a Tim.. nejlepší..

Reagovat
smazaný uživatel

Saha+Beckford na plac...

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta red card Beckford mohl hned po příchodu na hřišti vyrovnat, nedal... Paráda

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už snad vyjde WBA.

Reagovat
Usty

ty vole 4 fíky..

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě City góóla. Please!!!!!

Reagovat
herbage

Fandíš i druhým ropákům, jo? Nj, vrána k vráně sedá...

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOO. Hej ty kašpárku mám to na tiketu. Zásadně nesázím srdcem,ale tomu ty asi nerozumíš.

Reagovat
Liquid

herbage nerozumí ničemu, nediv se

Reagovat
13

docela odvaha sázet na PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Beckforde Mohl již podruhý jednoduše srovnat

Reagovat
smazaný uživatel

WBA

Reagovat
smazaný uživatel

A je to v řiti, z tohohle už ani bod neuděláme. A to jsem dneska čekal jasný 3 body.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Beckford VEN. Jednak je to idiot, druhak prostě on nikam Everton neposune. Dneska nemají svůj den, a přesto, pokud by dal, to co měl, mohlo z toho klidně ještě něco být. Herní přínos mínus 100. Nemluvě o tom jak zahodil výhru se Sunderlandem.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď 3. 100% gólovka

Reagovat
Usty

hele, Mulumbu sundal dres a druhá žlutá nebo co?

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL CITYYYYYYYYYYYYYY !!!

Reagovat
Usty

Reagovat
$dolar$

Mam vsazeno

Reagovat
Usty

ok

Reagovat
Usty

ROVERS OTOČIT !!!

Reagovat
smazaný uživatel

OSTUDA

Reagovat
smazaný uživatel

Mulumbu

Reagovat
Usty

hele, Mulumbu sundal dres a druhá žlutá nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim co udělal, ale dostal je během asi 40ti sekund

Reagovat
Usty

to vím taky..

Reagovat
smazaný uživatel

vběhl do fanoušků a za to dostal asi tu první..potom hned po gólu sundal Pienaara a šel ven

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, druhá byla za faul, první jsem nějak nepostřehl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JOOO, Wolves! Vidláci jedou domů s nulou, aspoň něco

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Matty kua jooo!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Etherington !!

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal byl na dvě hodiny nejlepší tým Anglie a teďka se vrací tam kde patří - kousek od vysněného titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak na to tak koukám, tak to nebyl špatný tah omezit sázení na PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Beckford je kok.ot

Reagovat
zelda

BERBATOV

Reagovat
smazaný uživatel

Sto let se Berbatov netrefil, teď dá pět branek a je na čele tabulky střelců.

Reagovat
zelda

Reagovat
smazaný uživatel

berbatov...slova na jeho dnešní vykon nestačí

Reagovat
Usty

stejně jako na jeho nevyrovnanost.. k čemu je, že dá teď 5 fíčků, když za tejden v Blackpoolu předvede hanebnej výkon a MU kvůli tomu remizují...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

si zvýší sebevědomí

Reagovat
blaugrana

Nj, až natoľko, že sa na ďalšie tri zápasy vyprdne.

Reagovat
Usty

no ale to je v jeho případě špatně..

Reagovat
mithro

jasnovidec

Reagovat
Azza

Wolvééééééééééés anóó!!

Reagovat
blaugrana

Ošaľel ši Berba.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byl zatím zaručeně nejemocionálnější matchday zatím tuhle sezonu.

Škoda že Fulham opět zaplichtil jen, nějak to nemohou strhnout...

Nádherný výsledek Wolves, takovou radost mi udělali...nevím čím to je, ale Sunderland začínám silně nemít rád. Super výsledek taky na Britannia, strašně jim v poslední době přeju a Kenwyne mě úplně uchvátil No a ztráta Citizens mě taky zrovna 2x nemrzí, abych byl upřímnej. Ani mi nevadí výhra Arsenalu a demolice Sama na OT (Berba - mistr elegance). Bolton měl dost smůly, ale aspoň je šance udělat větší gap mezi náma a středem tabulky. Hlavně jsem rád, že Tangerines nevyhráli, postup sem jim přál jak nic, ale dělají v EPL strašnej bordel Jediná kaňka je prohra Evertonu, nebejt kreténa kreténskýho neschopnýho Beckforda, mohlo to bejt jinak...

No a teď hurá na Champ a pak Snooker

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Za 4 (?) větu

Reagovat
terry

Sunderland?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Kenwyne je naprosto famózní

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho mohl vychvalovat do aleluja. Nebyl sem si úplně jistý, jak se mu v novem klubu povede, ale to co on předvádí je prostě parádní. Okamžitě si mě získal, při každé té jeho letošní tyčce jsem trpěl dvakrát více jak on

Reagovat
soukup

no tak já mu věřil, podle mě už v Sunderlandu to byl hráč pro tým ze špičky ligy a strašně mě překvapilo, že sme ho koupili my, čekal sem, že si Sunderland počká až mu za něj nabídne nějakej velkej klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Navic hroznej sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

United dostal gól

Reagovat
smazaný uživatel

jachacha

Reagovat
C-M@ster

Ja vedel, ze tipnout remizu fulhamu je tutovka.

Reagovat
iamek

Rikam to porad, ze Berba je buh. Kde je Krmes nebo jak se ten ocasek jmenuje ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

povíme si o tyžďeň..

Reagovat
iamek

Trosku respectu k nejlepsimu strelci ligy ♥ ...

Reagovat
Usty

ani co by se za nehet vešlo

Reagovat
smazaný uživatel

výborný match.byla to lahoda pro oči.konečně!jenom ten evans bože...jediná kaňka zápasu.

Reagovat
mithro

on sa proste nie a nie chytit a ten gol dnes mu myslim tiez neprida

Reagovat
smazaný uživatel

letos to evansovi opravdu nejde...doufám že se do příští sezony chytne...

Reagovat
herbage

Kam zmizel Nasri, proč je na fotce Berbatov?

Reagovat
C0br

je hezčí

Reagovat
Azza

Reagovat
herbage

Vždyť má kouty do půlky hlavy

Reagovat
vodka

to budu mět aj já dost brzo...

Reagovat
herbage

Dokud nejdou kouty k týlu, tak je to dobrý

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

tak já z toho moc mindrák mět ani nemožu, když se podívám široko daleko po mužských členech rodiny, tak mě oslňuje odlesk světla z jejich hlav... kromě taty teda...

Reagovat
Usty

Reagovat
herbage

Ta má paruku

Reagovat
vodka

to zase ne, ale je to taká jediná nelesklá vyjímka...

Reagovat
herbage

Alespoň víš, na čem jseš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

koho zajímá ten cucák s předkusem?

Reagovat
smazaný uživatel

Tos řekl velmi nekulantně a trefně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Reagovat
Ligter

Je možné někde stáhnout záznam zápasu?

Reagovat
mithro

rojadirecta.com

Reagovat
mithro

.org

Reagovat
Ligter

Díky moc. Snad to tam pak najdu a nic se neposere.

Reagovat
mithro

urcite, a ked nie tak na premierleague.cz zvyknu davat zapsy do rubriky ke stazeni

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Berbatov král, až nedá příští tejden gol do prázdný tak bude zas zatracenec.. Typická česká povaha.

PS: Je nějaká stránka kde můžu zkouknout goly jednotlivých zápasů PL?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

díkys

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

www.nobrain.dk

nelíbíš se mi, děláš, jako bys byl jinej a přitom nevíš nic.

Reagovat
smazaný uživatel

a myslíš že tu stránku neznám? jedinej nobrain je tvůj táta

Reagovat
smazaný uživatel

neklikat

Reagovat
spider_8

To je jako bys všem řekl ať kliknou

Reagovat
Arbiter

já klikl

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme ALL BLACKS

Reagovat
vodka

Cleverley

Reagovat
Chazy

Bohužel nevím, jak ho dal :( po Boselliho chvilce slávy jsem to vypnul.

Reagovat
vodka

počítám, že dorážka střely N'Zogbii do prázdné brány

Reagovat
vodka

tak skoro nějak se k němu po nzogbiovi dostal balon a dal ho zevnitř vápna. ale po faulu na Toma se prej kopala penalta...

Reagovat
C0br

An oustanding consolation goal by Cleverley after fine work by N'Zogbia to find him and the midfield man whips the ball into the far corner from the edge of the box. A delicious finish!

Reagovat
smazaný uživatel

Atomovy valec Man Utd sa rozbehol a uz sa nezastavi

Reagovat
smazaný uživatel

To si na Chelsea mysleli taky se skorem 27:1.. Na každého dolehne krize. A moc bych se tu nepyšnil, je to jedinej zápas ManU v sezoně na kterej se dalo koukat, ostatní byli vybojovaný a halužácký.

Reagovat
vodka

viděls začátek sezony? právě ty remízy byly po zápasech, kdy hrál MU většinou dobře, ale pak se něco sesypalo...

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale až dneska to byl Man Utd co si ho pomatuju z tak dvou let zpátky. Aji kdyby to skončilo 1:0, tak by mě ten fotbal neskutečně bavil.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo psal komentar k zapasu Aston Villa - Arsenal tak tam ma nekolik nesrovnalosti

Reagovat
fantomas

Jaké přesně?

Reagovat
smazaný uživatel

1. Nasriho sance nebyla prvni, ale prisla hned po prvnim golu Arshavina

2.Kbyby padl gol po Chamakhove hlavicce, tak by se nekopal roh, ze ktereho dal Nasri druhy gol zapasu. Timpadem dedukce ktera nasleduje v dalsi vete je naprosto zbytecna a akorat zavadejici. Clovek si potom mysli, ze Arsenal mel pote jeste dalsi sanci.

3. Aktivni postaveni mimo hru je pokud se hrac zapojil, snazi se menit smer mice a nebo se pohybuje, Carew stal na miste a ani se nesnazil nic udelat. Byl zraneny. Nicmena gol zavadel neregulernosti jelikoz branil Fabianskemu ve vyhledu.

4.Krasny gol, ael ne sibenice to nebyla ani nahoudou.

5. Druhy gol Clarka nebyl metr za carou, ale budiz tak tomu. Urcite, ale po obdrzeni branky se Aston Villa snazila a nekolikrat zatlacila Arsenal, ktery potom vsadil na defensivu(podporilo to stridani Denilson, Gibbs) a nekolikrat dostali Arsenal pod tlak a byly tam i sance. Nikdy jsem nevidel odkop obrance pres cele hriste u Arsenalu, dneska to Clichy udelal i anglicky komentator se tomu divil. Jenim dokazuje, ze Aston Villa tlacila a snazila se hodne o vyrovnani. A ne jak tvrdi autor, ze se dopredu prilis nehrnuli.

8. Pojistka prisla po rychlem precisleni, kde sli myslim 4 hraci Arsenalu na tri obrance Aston Villy.

Celkove mi komentar k tomuto zapasu vyplyva uplne jinak nez to bylo ve skutecnosti. Kdybych zapas nevidel mel bych uplne jinou predstavu. Nerikam, ze si clovek musi vsechno pamatovat a nemuze se splest, ale tohle vypada jako kdyby se dival na jiny zapas nebo to odnekud opsal. Muj nazor.

Reagovat
fantomas

1. Opraveno.

2. Opraveno.

3. Právě proto, že zavazel ve výhledu, byl gól neregulérní. Někdo tu sem i kopíroval část výkladu pravidel. Takže nevidim problém s tou interpretací. Nebyla to sice aktivita v pravém slova smyslu, ale kdyby šlo o tzv. pasivní ofsajd, pak by tu nebyl problém s regulérností.

4. Takový hnidopišství nebudu komentovat. Šibenici se to minimálně blížilo, nebudu se tu zabývat centimetrovým vyměřováním prostoru "šibenice".

5. "Zhruba metr za čarou" určitě byl, opakované záběry zkreslují. Potom došlo ke špatnému vyjádření, spíš že šance si už nevyprodukovala, než že se dopředu nevrhala. Opraveno.

6. a 7. nevidim

8. No a?

Jinak díky za opravu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

6 a 7 tam neni jsem se nejak prepsal. Jinak je to samozdrejme tvuj report takze mas pravo na subjektivni nazor :) za opravu nemas zac

Reagovat
Counter

Teda šibenice to vážně nebyla ani zdaleka, do té chyběl tak metr...

Reagovat
fantomas

Omg, tak pro mě šibenice neni jen úplnej růžek branky. A troufám si řict, že to ani takle úzce vymezené není.

Reagovat
Counter

Jasně že to už je věc názoru, ale jestli tohle označíš za šibenici, tak si nedovedu představit pojmenování letošního Bainesova nebo Bruntova gólu

Reagovat
fantomas

No absolutní šibenice přece.

Reagovat
Counter

no dobře.

Reagovat
Arbiter

Fulham- remízový král

Reagovat
vodka

zamora s dembelém prostě chybí...

Reagovat
smazaný uživatel

Berba je frájo , 5kusov fuu

Reagovat
smazaný uživatel

Nadal-Murray nejhezčí tenis coo sem kdy viděl.. sry za OT

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy konečne Moyes vyskúša normálnu zostavu?

-------------Howard---------------

Hibbert-Jagielka-Heitinga-Baines

Coleman-Arteta-Fellaini-Pienaar

-----------------Cahill--------------

----------------Saha---------------

Reagovat
Usty

Arteta je vocas..

Reagovat
smazaný uživatel

Není

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
tomasinho

Icq?

Reagovat
Masi

Berbatov nejlepší útočník PL

Reagovat
Usty

Reagovat
Counter

jsi ho vyhodil z fanty, ne?

Reagovat
tomasinho

Já jo, poprvé od prvního kola, minulé kolo byl dokonce kapitán ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik bys měl bodů?

Reagovat
Counter

50

Reagovat
Usty

to bych se asi zabil..

Reagovat
Masi

to že nehraje za top klub neznamená že není nejlepší

Reagovat
tomasinho

Tak to je jak naschvál Včera si ve fantě udělám jednu jedinou změnu, hádejte jakou. Ano, všichni přemýšlíte správně, poprvé od začátku sezony jsem změnil složení útoku, Berbatova vyměním az Daviese a on dá hned 5 gólů. Není to k zbláznění?

Reagovat
smazaný uživatel

nojo za chyby se platí přišel si o 25 bodů

Reagovat
tomasinho

Tak málo? To je i s bonusem?

Reagovat
C0br

no klasika: 5x4 goly, 2 za minuty a 3 bonus zřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

odehrané minuty - 2

bonus - 3

za goly - 20

Reagovat
tomasinho

Jo

Reagovat
tomasinho

300. pro zítřejší výhru LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele co je to ta fanta? Kde se taky můžu regnout?

Reagovat
Arbiter

Fanta, Sprite, Coca Cola, neznáš?

Reagovat
Footballer

Reagovat
Arbiter

Co chceš? Se zeptal, já odpověděl...

Reagovat
Footballer

Ale jak...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vicinda07

87. mulumbu gol, 88 ŽK a 89. ČK. to co urobil ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dal fíka, rozběhnul s k divákům, tak s nima chvilku slavil, rozhodčí mu dal žlutou (ta se dneska dává snad za každou emotivnější oslavu gólu) a chvilku po rozehraní ze zadu hloupě podrazil tuším Pienaara a rozhodčí neváhal.

Reagovat
Arbiter

takže zítra Chelsea vítězství a kiwwi má nový nick, nějaké nápady?

Reagovat
fantomas

Pomeranč.

Reagovat
Arbiter

hezké, ale ne moc originální

Reagovat
Counter

Chazy je Boh

Reagovat
Arbiter

originální, ale lživé

Reagovat
Usty

moc buggy

Reagovat
Chazy

To teda ne, to ať má Arbitr když prohraje :(

Reagovat
Arbiter

tak zas tak strašný nick mít nebudu no

Reagovat
Chazy

No určitě budeš, protože kiwwi

Reagovat
Counter

:)

Reagovat
smazaný uživatel

♥kiwwi♥

Reagovat
Arbiter

moc kiwwi

Reagovat
Usty

málo buggy

Reagovat
smazaný uživatel

zbytecna prace, zitra touhle dobou bude mít nick - kiwwi

Reagovat
Arbiter

Vsadíme se?

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 Nolan a nazdar

Reagovat
Arbiter

mimochodem, máš pravdu, zítra touhle dobou určitě bude mít nick kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Něco s Nanim

Reagovat
vladis271

Niečo s Liverpoolom

Reagovat
Arbiter

žádné vulgarity

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

♥Tevézek&Roonei♥

Reagovat
smazaný uživatel

Tévezek

Reagovat
Usty

taky mě to jméno rozčiluje.. celej život to vyslovuju a píšu tevÉz..

Reagovat
Counter

Holt španělština klade přízvuk na předposlední slabiku, proto ta čárka nad prvním "e".

Reagovat
smazaný uživatel

tak na druhou stranu nikde v zahraničí nevysloví (ani nenapíšou) správně tvoje (český) jméno, tak proč se mi máme srát s argentinskym?

Reagovat
Arbiter

mi Protože to, že to nedělají ostatní neznamená, že to také nebudeš dělat

Reagovat
smazaný uživatel

uff .. chtěl jsem napsat proč mi na tom má záležet a pak jsem to změnil.. no stejně je to otřesný

a jasně, neznamená, ale tak on tu čárku nemá ani na dresu

Reagovat
Usty

protože angličtina mu to zprznila.. čech tam taky nemá háček..

Reagovat
Usty

ale my (já alespoň) jsme perfektcionisté že by mě v anglii řekli "jústohl" to nezmění

Reagovat
Arbiter

perfektcionisté když už, tak perfekcionalisté

Reagovat
Usty

já myslím, že se dá použív oboje ne? nebo alespoň po zadání do googlu mi to jiný slovo nenabízí

Reagovat
Arbiter

perfektcionista určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

jo, perfekcionismus je to jediný, co jsem ochotnej akceptovat jako důvod

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Chazy

Tak by tě určitě nečetli :((.. Stačilo by tě rozdělit na "U sto hal", dát anglicky, zase spojit a máš se anglicky.

Reagovat
Usty

ale pořád to je justohal, ne? nebo myslíš, že by dokázali říct ostrý "u" ?

Reagovat
Chazy

Ja na polopaticky vysvetlovani asi fakt nejsem dobrej :((

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

ŽE TO SPLETE ZROVNA TAKOVÝ DETAILISTA JAKO HERBAGE SEM FAKT NEČEKAL..

Reagovat
Counter

Ronei

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Reagovat
Arbiter

hmm +Counter

Reagovat
Counter

Reagovat
Arbiter

tvá verze Ronei

Reagovat
Counter

aha

Reagovat
smazaný uživatel

ronei

Reagovat
Usty

♥pan Glazer♥

Reagovat
Arbiter

hmm

Reagovat
vladis271

Reagovat
herbage

Nebo "Drotár z Manchestru" i když to by mohl být i getzo

Reagovat
smazaný uživatel

Berbafive

Reagovat
Arbiter

ani hezké ani nápadité...

Reagovat
smazaný uživatel

I hate mancs.

Reagovat
Arbiter

HateManU&LoveGlazer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Love United & Hate Glazer nebo něco s jeho miláčkem Cleverleym

Reagovat
tomasinho

Samozřejmě naopak, Love Glazer & Hate United

Reagovat
herbage

A když Chelsea prohraje nebo remizuje, tak pojďme vymyslet nick Aljoškovi

Reagovat
Arbiter

nikdo mi nic vymýšlet nechce, nechají mi ten můj

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, už na tom pracuju

Reagovat
smazaný uživatel

naopak, všichni vědí, že to je mnohem reálnější situace a tak si dávají záležet

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Mimořádnej den! Martinez nenašel pozitiva

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Arshavin.eu : Samir vstřelil branku po Vaší přihrávce z rohu, to jste nacvičili na tréninku?

AA : ne. Jenom jsem si všiml, že můj přítel prostě stojí stranou a nudí se. Rozhodl jsem se ho povzbudit.

Reagovat
Counter

Je to borec :)

Reagovat
Rssa

jsou někde k přečtení v češtině ty arshavismy?

Reagovat
herbage

Jo, na gunners.cz

Reagovat
Rssa

už to vidím

Reagovat
Rssa

21:07 Cassano prý v hledáčku Liverpoolu

Antonio Cassano se stal v Sampdorii nechtěným hráčem, ale v Evropě je o něj zájem pořád. O italského reprezentanta údajně usiluje FC Liverpool.

Média začínají Liverpool manchestercityziovat

Reagovat
Godwinson

Najednou se ti to nepozdává?

Reagovat
Rssa

Co je moc, to je moc a některé spekulace jsou k smíchu

Reagovat
Godwinson

To jsou všechny, dokud ty hráči nebudou mít na sobě dres Liverpoolu.

Reagovat
Rssa

Ale některé jsou reálnější - např. Roy se byl na někoho kouknout na zápas, a některé ne - Cassano má problémy, Liverpool potřebuje posílit --> Cassano do Liverpoolu

Reagovat
Godwinson

Tj, tak ono před pár dny tu bylo, že už je dohodnutej s Interem. Holt už se to rozjíždí naplno.

Reagovat
Rssa

ten Inter se mi zdá jako nejuvěřitelnější možnost, pak Juve...pak dlouho nic, potom City, pak Bohemka a někde za ní až Liverpool

Reagovat
Godwinson

Reagovat
PePiG7

např. že Liverpool se zajímá o Necida,a mají o něj zájem i takové týmy jako ACMilán nebo RealMadrid

Reagovat
smazaný uživatel

Noví majtielia=špekulácie.

Reagovat
Rssa

Spekulace jsou fajn, ale měly by mí aspoň reálný základ

Reagovat
smazaný uživatel

V dnešnej dobe je to utópia.... Ľudia nerozmýšľajú...

Reagovat
smazaný uživatel

proč vubec ted nehraje za Birmingham Beausejour???

Reagovat
smazaný uživatel

Jupí! A jeste zitra porazit toho Spanelaka a budu spokojenej. (Aspon trosku zlepsena naladicka po Citizens)

Reagovat
Darren Fletcher

kamaraz ma dnes dorazil....

[23:15:57] zago_p: a berbatov po cesky sa ako povie? :)))

[23:16:24] D M 8: Baroš? :D

Reagovat
fantomas

Kámoš je robot nebo proč ta přezdívka?

Reagovat
Darren Fletcher

ani nvm co to znamena, on ma inak nick gazza ale ja som si ho premenoval podla jednej hry kde sme sa zoznamili...

Reagovat
fantomas

Hm, a nebyl v tý hře třeba podezřele dobrej?

Reagovat
Darren Fletcher

nebodaj si to ty?

Reagovat
fantomas

Nee.

Reagovat
Darren Fletcher

zacinam sa bat a neviem ci je to tou whisky

Reagovat
Godwinson

To si snad nevydedukoval z toho podezřele dobrej.

Reagovat
Darren Fletcher

neveril by si aky je svet maly ja sa z toho uz spamatavam

Reagovat
Godwinson

To máš pravdu, až moc malý.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

kolki mufani sa tu este stretnu?

Reagovat
Swarley

těžko říct

Reagovat
Darren Fletcher

nj, oslavna noc :) bulgarian night, dame si bulgarian drink?

Reagovat
Swarley

já nemůžu zapíjet Berbovi góly...není to tak dávno, co jsem mu nemohl přijít na jméno

Reagovat
Darren Fletcher

Neva, daj si pred spanim trikrat otcenas k Bestovi a mas odpustene. a teraz - na zdravie

Reagovat
Rssa

Aleši nebo Pavlovi?

Reagovat
Swarley

na zdraví

Reagovat
smazaný uživatel

Neni nejaka stranka, kde jsou platy hracu PL?

Reagovat
Darren Fletcher
Reagovat
smazaný uživatel

Z jakyho to je roku?

Reagovat
Darren Fletcher

nvm,,najlepsi zdroj na platy je FM :)

Reagovat
smazaný uživatel

Campbell zitra nastoupi k 500 ligovemu zapasu

Reagovat
tomasinho

A Carra ke 450.

Reagovat
Usty

jeden z těch 499 byl za Notts ne?

Reagovat
tomasinho

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/tennis-world-no-1-is-a-reds-fan

Tak to u mě trošku stoupla, navíc stejně jako já, má ráda Danny Aggera. To bych do ní neřekl, první sympatická věc, co jsem na ni našel.

Reagovat
Rssa

Pěkná s dobrým vkusem

Reagovat
tomasinho

Samozřejmě, vzhled je ta druhá sympatická věc. Ještě vylepšit chování, styl hry a může být mou oblíbenkyní.

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Mimochodem, pokud Reina zítra udrží čisté konto, bude to jeho sté čisté konot v dresu LFC v 197. zápase, což by byl nový rekord, nikomu jinému se top tak rychle nepovedlo.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reina je dost možná nejlepší golman posledních let PL. A navíc ohromnej sympaťák

Reagovat
tomasinho

Jo, je výborný, letos nebýt Pepeho, tak jsem ještě daleko níž, například venku s Brums zachránil spoustu šancí. Je to sympaťák, nerad bych o něj přišel, což doufám nehrozí. Úvod a první sezonu v LFC se rozchytával, byl takový ještě nezkušený, ale pak se rozjel a je velkou oporou.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

kua ja fakt neviem, čo ešte potrebujeme. Máme najlepšieho útočníka na svete, smele ho môžeme porovnávať s Dalglishom. Máme jedného z naj brankárov v lige, možno fakt toho najlepšieho. Je tu Steeve a furt je ten titul namíle vzdialený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

a smeješ sa sebe

Reagovat
tomasinho

Právěže máme jen to, zbytek je slabota.

Reagovat
vladis271

Samozrejme som to trochu nadniesol

Reagovat
Darren Fletcher

možno chýba troška sebakritiky :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

OT: Chelsea set their sights on Barcelona head coach Pep Guardiola

Chelsea have targeted Barcelona head coach Pep Guardiola as a possible replacement for Carlo Ancelotti, if the Italian leaves his post at the end of the season.

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti s posilami nepočítá

Manažer Chelsea Carlo Ancelotti zopakoval, že neplánuje žádné zimníé posily. Podle italského trenéra jsou dosavadní zranění jeho svěřenců jen krátkodobá. Zbytek týmu prý dokáže absentující fotbalisty plnohodnotně nahradit. Dodal ale, že musí stále pozorně sledovat stav Alexe, Terryho a Lamparda.

Reagovat
Arbiter

čemu se směješ šašku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

a ty se také neozývej

Reagovat
fantomas

No čemu asi. Že máte neskutečně úzký kádr, se kterým se bude titul vyhrávat třikrát tíž, vidí snad všichni krom Ancelottiho a pár pomatených fanoušků Blues.

Reagovat
Arbiter

tak se nevyhraje titul, ale zapracují se hráči, so what?

Reagovat
fantomas

Nevim, jestli jim v zapracování pomůže, že se na ně budou neustále svalovat prohry. Tohle rozhodně neni správná cesta k zapracování mladíků.

Reagovat
smazaný uživatel

to chci vidět jak s tímhle kádrem budete válčit v lize mistrů a PL naráz joudo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak, správne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dojde Demichelis na CB, to bude stacit..

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bayern +

Tvl, toto už nie je možné s tebou, chlapče...

Reagovat
smazaný uživatel

seš trapnej

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Po dnešku bude na fotce u souhrnu Torres - střízlivý odhad - 6 branek

Reagovat
13

to bych si potom musel zpívat cely tyden torres song http://www.youtube.com/watch?v=3nxgO_XiBhU&feature=related

Reagovat
fantomas

Proč se bučí na Ashleyho?

Reagovat
smazaný uživatel

byl faulován ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

To se neodpouští.

Reagovat
Darren Fletcher

tak co, bude fajna remizka? :) ci to zakriknem?

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas me tim svym zaverem pekne nastval, sobec jeden. Guthrie zklamani, Routledge svuj nezajimavej standard, Simpson a Shola taky, Enrique, Tiote a stoperska dvojice potesili

Reagovat
smazaný uživatel

Tiote me taky potesil..

Reagovat
smazaný uživatel

hohoooo, výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Ancelotti řekne, že je s výkonem hráčů spokojen a že jsme jen dostali smolný gol, tak mě nasere. Očekávám úplně jiný herní projev a bojovnost...

Reagovat
Chazy

"Jsme"?

Reagovat
smazaný uživatel

Síla zvyku

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni novacci maji 19 bodu Ten boj o zachranu bude letos pekne nabitej a na to se tesim, loni bylo hotovo po 36. kole a PL to jen uskodilo. Tezko rict, kolik bodu bude treba k zachrane, rika se, ze cca 35, ale treba pred 8 lety nestacilo WHU ani 42 bodu...

Reagovat
Chazy

Tak to už se opakovat nemůže. Bude to zas něco málo nad 30.

Reagovat
smazaný uživatel

Favoriti zatim docela dost ztraci body, tim padem by se ta hodnota mohla o neco zvysit, uvidime na konci sezony

Reagovat
Chazy

No víc než loni bude potřeba asi určitě, loni stačilo tuším 31, což je fakt extrém.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Tomanatura

A mezi něma Liverpool

Reagovat
vitasrp

Mimochodem měli jsme pod Abramovičem někdy horší start?? Nepamatuju si, že bychom po 15. odehraných kolech nepřesáhli hranici 30 bodů..

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď mě řekněte co je lepší... liga,v níž o titul může bojovat až pět týmů (PL); a nebo liga ve který jsou dva top týmy a zbytek prakticky do počtu (PD)

Já mám jasno

Reagovat
smazaný uživatel

Ono hlavně takové WBA, Burnley, Stoke, Wolves by rozesračkovali Malagu, Hercules, Betis, Getafe atd. na kousíčky - tam je rozdíl kvality markantní

Reagovat
smazaný uživatel

teď se modli aby to neviděl žádnej "španěl" to by bylo keců zase

Reagovat
smazaný uživatel

Proto sem to právě psal Minulý kolo se jich tady pár objevilo a to hned bylo keců o tom jak v Anglii jsou všichni tragický,a že je to soutěž úplně na nic...jasně že ani v PL nakonec nevyhraje nejspíš nikdo novej a bude to boj mezi United,Chelsea a možná Arsenalem,ale já bejt třeba fanoušek Valencie,tak by mě skoro deprimovalo že už před začátkem sezony vím,že na titul prostě nemáme šanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív jsem o tom byl přesvědčenej taky,ale zas když se podíváš jak se anglickejm týmům toho druhýho sledu (ne)dařilo v Poháru UEFA, tak to žádná sláva taky nebyla. Tím teď myslim třeba Bolton,Everton atd...věřím že v dlouhodobý soutěži by anglický týmy prokázali větší kvalitu,ale markantní rozdíl tam podle mě není

Reagovat
Chazy

Bolton vyřadil Atletico Madrid, ne?

Reagovat
Tomanatura

Zas taková Catania, Cagliari, Udine nebo Chievo jsou daleko kvalitnější než tebou vyjmenovaní kopáči, takže je to v té Evropě takové pomotané

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Chazy

Z Chieva znám jednoho hráče

Reagovat
Tomanatura

Pellissiera, co?

Reagovat
Chazy

Tak tak

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Chazy

To prostě nejde soudit, stejně jako ten názor Tomanatury o taliánskejch klubech. Ale je dobře, že se ty týmy nepotkávaj, aspoň není prostor pro takhle stupidní dohady a názory

Reagovat
Tomanatura

Proč by nemohlo? Poznat, který tým si umí líp nahrát, který tým hraje rychleji, který tým líp bojuje a který tým se snaží hrát fotbal přece můžeš i bez jejich vzájemných zápasů, ne?

Reagovat
Chazy

Nemůžeš, protože hrajou proti jiným soupeřům, na jinejch stadionech, s jiným posuzováním rozhodčích atp. Když si bude WBA proti přeboru nahrávat jak nějaký All-Star, tak neporazí CFC jen proto, že CFC si neumí tak dobře nahrávat proti MU.

Reagovat
Tomanatura

Tak ale toto není přebor x liga. Ale jo, možná to je mým zkresleným názorem a fakt se to porovnat objektivně nedá.

Reagovat
Chazy

Já vím, že ne, to byl extrémní příklad. Ale prostě to posuzovat nejde. A když budou hrát proti sobě, tak se taky najde důvod, proč to dopadlo jak to dopadlo, ale že vlastně silnější tým je ten poraženej. Dřív sem tu tyhle diskuze ved furt, ale je to vážně zbytečný. Jaká liga je nejkvalitnější může posoudit každej, ale mělo by to vést jen k tomu, že se na ní bude dívat, ne rozvíjet diskuze o nejlepší lize planety. Já bych klidně koukal na GL, kdyby mi přišla nejzábavnější a bylo by mi jedno, že jsou třeba někde jinde lepší hráči.

Reagovat
Tomanatura

Jo, já to tak mám taky. Nějak už pominuly časy, kdy jsem se donutil dívat na trapný fotbal s tím, že je to přece to nejlepší. Prostě si zapnu co chcu, ať je to PL, SA, PD, Argentina nebo Rusko, je mi to fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

vy svině

Reagovat
Devil

Super Newcastle!

Konecne tabulka je tak,jak ma byt.....

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs pojďme pro 3 body..

Reagovat
smazaný uživatel

super fotka!

Reagovat
niflheim

Těším se celý týden na tenhle zápas

Reagovat
Kaze

Velmí výstižná fotka

Reagovat
Side

Poďme Liverpool

Reagovat
Swarley

no konečně vypadá ta tabulka tak, jak má

Reagovat
vladis271

Reagovat
spider_8

Ten Drogba dneska to byl hnus Sice fandim Chelsea, ale za tohle bych mu dal rovnou redu, pač kdyby mu to rozhodčí zbaštil, tak by jí dostal ten z Newcastlu.

Reagovat
Rssa

Hutton

Reagovat
smazaný uživatel

Napíše mi někdo souhrn zápasu (pokud možno subjektivnější a zainteresovanější ze strany Magpies než ten oficielní EF? :-))

Reagovat
smazaný uživatel

předevšim by mě zajímala stoperská dvojce a Danny ve středu pole jak hráli

Reagovat
Rssa

souhrn ti nenapíšu, ale pokud by kalou dal do prázdné, tak by se Sol podepsal pod 2 góly

Reagovat
smazaný uživatel

snad nerozehranost.. musí další dva zápasy odehrát spolehlivě

Reagovat
Rssa

no první se nechal opít změnou Kalouva pohybu, podruhé se to nešťastně odrazilo, takže spíš smůla než špatný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

tak děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

To že z metru netrefí prázdnou branku tomu teda říkám nerozehranost...

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud ti to nebude vadit ode me Carroll s Ameobim byli strasne odriznuti, po brzkym golu zase prisla ta obvykla pasivita, vsak to znas sam. Nejlip to hrajem, kdyz prohravame. Ameobi navic dost ztracel mice.

Jonas mel hodne slusnej prvni polocas, ale pak sel jeho vykon dolu a vygradovalo to tim, ze v poslednich 3 minutach zalozil svou debilni ztratou 4x protiutok CFC. Tiote zase mistr v odebirani micu, Routledge obcas dobre podrzel mic, ale centry mu nesly. Guthrie bohuzel vyhorel, neslo mu vubec nic, ani standardky. Obrana pracovala slusne, Enrique asi nejlepsi hrac NUFC, stoperska dvojice nebyla bezchybna, ale byla spolehliva. Na to, ze Sol hral druhy zapas za posledni pulrok a Steve nehral rok a pul, to ani nebylo tak znat. Simpson dozadu skoro nic, dopredu vubec nic Krul jednou zavahal pri odkopu a trefil toho Brazilce 'nepotkam se s micem' Ramirese, jinak chytal dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík Ani nemam na co bych se zeptal dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vykon celkove byl hroznej, pasivita jak nikdy. Proti AFC tam byla misty sice vetsi bezradnost, ale tam to bylo kvuli kvalite soupere, dnes to byla vlastni blbost (pasivita). Skoda, ze nehral Kevin, s nim by ta zaloha byla o dost konkurenceschopnejsi

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi a Konchesky zatím jak namalovaný...

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi v ofenzíve na jeho pomery dosť dobre.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Tomekcz

Defoe

Reagovat
Tomekcz

to snad ne tohle pra.e

Reagovat
Rssa

Škrtelbauer

Meireles opět super

Reagovat
smazaný uživatel

Hitman dal gola, to mě poser

Reagovat
Rssa

V kole, ve kterém Berbatov dá 5 fíků je možné všechno. Čekám branku po sólu Koncheskyho

Reagovat
smazaný uživatel

Skeertel

Reagovat
Usty

senzace, mám solo tiket na vedení Liverpoolu po poločase.. nebylo to jasný?

Reagovat
smazaný uživatel

He's a Mutant Ninja Skrtel

He's a Mutant Ninja Skrtel

He's a Mutant Ninja Skrtel

Heroes in a half-shell

Skrtel power!

LALALAA!

Reagovat
tomasinho

Konečně jsem mu odpustil všechny chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně aby žádnou neudělal druhej poločas

Reagovat
Rssa

Dneska spolehlivě

Zatím hrají všichni tak, jak se dalo čekat. Možná jen Konchesky je ještě větší tragéd, než jsme čekali

Reagovat
smazaný uživatel

V tejto sezone nejak vela kiksuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie, Tomashino nebol nikdy ohľadom Martina objektívny...

Reagovat
tomasinho

Teď už méně, úvod sezony měl ale tragický, a to myslím objektivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragický, no to určite...

Reagovat
smazaný uživatel

A kto z Poolu nebol tragický na začiatku sezony?

Reagovat
Usty

orange forever

Reagovat
afc

Maxi

Reagovat
Side

Ježiš to je kopyto, co tam dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Carra zkušeně nafejkoval podklouznutí a rozhodil Petera

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to bylo pěkný .... ale ocenil bych, kdyby to už nedělal

Reagovat
Rssa

Maxi je maxikoko*

Ale Torres

Reagovat
13

připomnělo mi to jak Maxi šel sám na golmana asi proti chelsea nebo kdy to bylo, a udělal taky pokus o "kličku" až na to že ted aspon nesimuloval... kdyby ten hračička práskl do balonu a letělo by to do prčic tak bych byl pořád radši než tohle jedno velký nic

Reagovat
Rssa

A přitom zrovna on umí střílet dost přesně a tvrdě, ale jak je sám proti brankáři, tak si asi vzpomene na své argentinské předky a dělá cypoviny

Reagovat
Tomekcz

ja bejt Torresem tak se zeberu a du pryc tohle nejni mozny, on vymysli akce a nikdo je neumi zakoncit

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdo je větší střevo, maxi nebo kalou ? Jinak torres

Reagovat
Usty

teď taky docela zabil Fernando..

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tolik jako maxi. Mu to ustřelil no, co s tím má dělat ? mohl to maximálně zaseknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezabil, v poslednej chvíli mu tam pribehol Bassong...

Reagovat
tomasinho

Takovému dřevákovi by měl utéct, nebo to zaseknout, dneska se mi Nando moc nelíbí, Ngog je dnes lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Bassong je výbornej obránce. Aspoň u nás byl. Má potenciál být jednim z nejlepších v PL

Reagovat
smazaný uživatel

To je hlúposť, že je David lepší...

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
Liquid

oni se na tom digi sportu z toho Škrtěla snad poserou

Reagovat
Liquid

Kohouti to otočí

Reagovat
smazaný uživatel

Kua MAXIII.... Druhýkrát v sezóne išiel sám a nevyšla mu kľučka. Mal radšej zavreť oči a páliť. DILINO.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. Snad tam Liverpool ještě nějaký gól přidá.

Reagovat
Side

Ještě aspoň 3

Reagovat
tomasinho

Tak, zatím se zápas musí nezainteresovaným pozorovatelům musí líbit. My mírně přehráváme Spurs ve středu, jenže je nám to prd platné, když nás naprosto, ale naprosto drtí přes křídla, přesně jak se očekávalo. Když už si kurva kompetentní lidi uvědomí, že ty kraje jsou otřesné, že Konchesky tam nemá co dělat a Glen má být v záloze. Střed zálohy zatím dobrý, Kuyt otřesný, Ngog o třídu výš než Torres dneska, ten je nějak mimo, ta poslední šance, to by Nando měl dávat. Ale hlavně dneska, prozatimní muž prvního poločasu jednoznačně Carra, skoro přes něj nikdo neprošel, zachránil gól, diriguje, prostě kapitán a režisér obrany. A Škrtel no, musel to dát on? Sranda, je jedno, kdo to dal, hlavně, ež je tam. Teď musí jít dolů Konchesky, místo něj Aurelio a jít dolů buď Kuyt nebo Ngog na úkor Colea.

Reagovat
smazaný uživatel

N´gog o triedu výš??? Veď Nando poslal 2x Maxiho do krásnej šance, respektíve vyloženej. N´Gog nehrá zle,ale lepší neni. Nando je práveže lepší o triedu...

Reagovat
tomasinho

Poslal do šance, ale jinak ztratil dost míčům když chtěl vyvézt míč, Ngog vyvezl míče, o třídu lepší asi není, ale horší taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže sa na Nanda viac sústreďujú obrancovia a buď ho dajú dole, alebo on krásne prihrá(Maximu) na spoluhráča, mali sme to využiť. maxi mal dať gól, škoda no...

Reagovat
smazaný uživatel

Ngog mě štve.. neumí zpracovat balon prostě..

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se nahodou Glen dneska libi. Balea zatim celkem ubranil, az na jednu vyjimku..

Reagovat
smazaný uživatel

Levá strana na vystřídání, skvěle zatím Raul s Lucasem.. výborný výkony, Škrtel hasí za Koncheskyho a navíc dal gola, nemam co dodat, carra taky dobrý, zachránil gol za pepka... Joey za maxiho, koncheskyho bych tam nechal, aurelio by byl ještě horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi je dobrý až na tie zakončenia, v medzihre si rozumie so spoluhráčmi. Sťahuje sa do stredu a dobre kombinuje. Cole by naľavo viac nepredviedol...

Reagovat
tomasinho

Nevím no, může být někdo ještě horší než Konchesky? Navíc Konches má žlutou, měl by jít dolů. A místo Maxiho radši vystřídat Kuyta, ten je dneska úplně k hovnu, všechno brzdí a zazdil všechny akce.

Reagovat
smazaný uživatel

s tím Dirkem to je fakt no.. snad Roy využije toho joeyho za něj a nebo vystřídat obě křídla a do hry jova a joey

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať tam nedává Poulsena, to by bylo v pytli..

Reagovat
Rssa

Kdyby radši hodil Maxiho napravo a Kuyta stáhl, bylo by to lepší

Reagovat
papos182

Beztak vystrida az ke konci, tak je to pomalu jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi nehraje špatně, toho bych tam nechal, Konchesky je bohužel naprosto příšernej, Aurelio horší bejt asi nemůže. Dneska hraje tužku i jinak můj oblíbenec Kuyt, asi bych ho postavil vedle Torrese a místo N'goga nasadit Joeyho. Tak či onak potřebujem někoho - kdo buď dokáže zužitkovat ty lahůdkový přiťukávačky od Torrese a nebo někoho kdo sám dokáže Fernandovi obdobně nahrát.

Reagovat
vladis271

Torres tie jeho pätičky, otočky a prihrávky až do kuchyne. Rád by som vedel o čo Maximu išlo, a škoda, tej poslednej veľkej šance. Meirelles je famózny. Teraz ide o to čo spraví Roy, ak to pôjde brániť sme nahraný.

Reagovat
papos182

Meli bysme se snazit co nejdele drzet mit, ale Roy bude spis branit, po fulhamsku.

Reagovat
papos182

Palacios je taky dobry, tipuju, ze bud zavini penaltu, nebo da Liverpoolu gol

Reagovat
smazaný uživatel

ten zatím soupeří s koncheskym o nejhoršího hráče.

Reagovat
papos182

Uz na nej buci snad i vlastni fanousci

Reagovat
cristiano.K.

doufám,že tě ch šancí nebudeme litovat,když jsem viděl sestavu,tak jsem se trošku zhrozil,že nás v záloze přejedou,naštěstí palacios je hroznej, takže střed vcelku pokryjeme,horší je to po stranách,samozřejmě hoří konchesky,nechápu proč roy nevytáh Aurélia, který minule hru skvěle oživil.....jinak vcelku spokojenost

Reagovat
vladis271

A mimochodom, dnes v jedenástich nedohráme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nebudeš zrovna optimista.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zatím dobrý fotbal, škoda těch šancí Liverpoolu na konci

Reagovat
papos182

Kdybychom vyhrali o dva goly, tak jdem pred Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

hlavně aby někdo nedostal červenou moc brzo. Bale Lennon Modrič se občas nedaj jinak než faulem zastavit.. Doufam že když to hra bude potřebovat, tak se roy odhodlá ke střídánim. jinak střed funguje dost dobře, s krajema je to o dost horší. jestli nějaký změny tak na křídlech

Reagovat
Rssa

Tak kdo se zraní Spurs ve druhém poločase?

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe, nebo Lennon.

Reagovat
Counter

Defoe

Reagovat
tomasinho

Co to zas kurva Nando vymýšlel Kde je ten pravý Nando, druhá zajebaná akce, kterou normálně dává.

Reagovat
tomasinho

To bude ještě drama, ty kraje hoří, až to není možné, hlavně Paul, Lennon si dělá co chce.

Reagovat
tomasinho

Co to zas do řitě hrajem? Zas jak šulíni se zatáhnem a hrajem pasivně jak prase, Tottenham tlačí a za chvíli vyrovná s takovou. Ngog dolů, Cole nahoru.

Reagovat
Rssa

Kdyby měl Raul ještě tu příšernou přehazovačku na kebuli, tak se to určitě smýkne do branky. Meireles je mi čím dál víc sympatický

Reagovat
Rssa

Crouch je hrozná padavka Ale ten Konchesky zase hrozný, tohle by někdo i odpískal

Reagovat
Bayern +

Pencle čistá, ale jasně mimo vápna

Reagovat
smazaný uživatel

di doprdele Atkinsone.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

od tý doby co dal kartu raulovi to sere

Reagovat
smazaný uživatel

kdyť byla jasná

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to mimo vápno.

Reagovat
smazaný uživatel

zeď stála ve vápně

Reagovat
tomasinho

Bylo to ana lajně, nebylo to uvnitř.

Reagovat
Usty

lajna je taky vápno, hádám

Reagovat
Bayern +

Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo jasny, ze to neda. Nechapu, proc to sel kopat, kdyz to kopat neumi..

Reagovat
Tomekcz

ngog to byl nakej volejbalovej blok ?

Reagovat
Counter

Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

spravedlnost existuje !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Pravda se ukázala

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale matlák...

Reagovat
Rssa

Doprdele já mam infarkt

Reagovat
Tomekcz

proc to nemohl kopat Vaart

Reagovat
smazaný uživatel

Protože není na hřišti ?

Reagovat
Tomekcz

spis sem mel napsat, kez by to kopal Vaart

Reagovat
Rssa

z kabiny si blbě kope

Reagovat
smazaný uživatel

Z Liverpoolu se stává zas velký mužstvo? Jenom takový mívaj takhle posraný štěstí

Reagovat
tomasinho

Dneska ho máme víc, jak za poslední rok a čtvrt.

Reagovat
tomasinho

Pepé je bůůůůůůůůůůh

Reagovat
Rssa

Spurs proměnili pouze 5 penalt z 9 kopaných

Reagovat
supervizor

ale proti arsenalu se musej trefit bambusové

Reagovat
Counter

Vaart jako jediný penalty kopat umí, Defoe je labil a Huddle překvapivě taky.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl zářez od sudího. Naštěstí Defoe je gentelman a sportovně minul

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Atkinson umí zkazit zápas teda.. hnusně rozkouskovaný to je teď.

Reagovat
smazaný uživatel

to je idiot omg

Reagovat
afc

Skrto

Reagovat
Counter

Reagovat
Pipo123

skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

To je strelec

Reagovat
Liquid

Reagovat
Side

Reagovat
Tomekcz

SKRTELLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Liquid

aspoň ho už na digi nebudou vynášet do nebes

Reagovat
Rssa

Škrtelův zápas

Reagovat
vladis271

ja som mal zlé tušenie o to viac serú, tie nepremenené šance

Reagovat
Usty

to si děláte prdel, že si ho tam foukl jak?

Reagovat
smazaný uživatel

A čo mal urobiť ty de****? Keby sa nepokúsi to odvrátiť, tak Crouch dá jasný gól...

Reagovat
Usty

uklidni se prokrista, určitě se budu ptát "jak?" a přitom vědět jak si ho dal..

btw, je to směšný

Reagovat
mithro

ale za tento gol skrtel moc nemoze, len ho zobral crouchovi

Reagovat
Tomekcz

a pod na hattrick jeste jeden za Pepeho

Reagovat
smazaný uživatel

Haha napravil škrtel svou chybu!

Reagovat
niflheim

Ty vole všech 20 týmů dalo gól tohle kolo

Reagovat
supervizor

Reagovat
13

je to střelec

Reagovat
tomasinho

Zasloužené vyrovnání, nic jiného jsme si nezasloužili, když bráníme jak kokoti a hrajem pasivněji než Inter na Nou Campu. Štěstí při nás nemohlo stát celý zápas. Ale kurva, kdy, kdy do řitě si Roy uvědomí, že Glen není obránce ale ZALOZNIK.

Reagovat
supervizor

Torres je nějaký pomalý nezdá se vám?

Reagovat
Side

Atkinson ten zápas neskutečně kurví

Reagovat
JIMMY-PO

tak v Carragarovi má Škrteľ skvelého učiteľa...konečne to dokázal ukázať... COME ON SPURS

Reagovat
Usty

Reagovat
madridcan

Serus Martin ako si zahral proti Spursu?Celkom dobre,dal som dva goly.A ako skoncil zapas?1:1

Reagovat
Usty

"Spursu" ?

Reagovat
smazaný uživatel

A čo výkon Gunnersu? Zo začiatku sa zdalo, že Villansu dajú päťku, ale nejako sa to otočilo

Reagovat
C0br

C´mon Roger!

Reagovat
tomasinho

Jdi do píče Royi s tímhletím. Zlatý Rafa fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa neodišiel, nahradil ho anglický rafa...

Reagovat
Counter

A už jsme u nostalgických vzpomínek na Rafu. Toto dlouho netrvalo

Reagovat
smazaný uživatel

to si dělá srandu...

Reagovat
13

Meireles málo střílí, chybí Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Ty vole Atkinsone, ty si fakt kus debila. To má Defoe Reinovi to oko vypíchnout abys zapískal??

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už tam dá toho Joeyho.

Reagovat
Tomekcz

zadnej nejni

Reagovat
eibe

Bolton nějak sem nesledoval nikdy situaci v Boltonu..co se tam stalo převratného,že Bolton má takovou formu?

Reagovat
smazaný uživatel

Elmander zistil, že má hrať futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nový trenér - nová filosofie.

Reagovat
Rssa

Já toho Meirelese stejně žeru

Reagovat
smazaný uživatel

ten Kuyt snad pokazi kazdu prihravku a spomali kazdu akciu

Reagovat
Usty

zatím jsem si ho nevšiml.. (sice sleduju jen poočku, ale i tak)

Reagovat
Rssa

Soto, rozhodni !!! Zaraž ty pipiny do země!!

Reagovat
Usty

neprohrál teď tu hlavu s Crouchiem?

Reagovat
smazaný uživatel

Carra.

Reagovat
Usty

Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

Na Balea 4 žlutý karty. Fenomenální

Reagovat
Usty

i ta penaltová žlutá?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 5, ale ta pátá byla kktina typu Fabregase, tu Gareth nevybojoval

Reagovat
Usty

a to byla pecka ta ruka?

Reagovat
frankiefcb

ne neměla to být penalta, narozdíl od Fabregase si kryl obličej

Reagovat
Usty

škoda offsidu, fantastická akce

Reagovat
Usty

GOOOL

Reagovat
Counter

Reagovat
Usty

so what?

Reagovat
Counter

Fandit Spurs na úkor LFC (nebo vlastně kohokoli jiného) se mi ať už z pohledu fanouška Gunners nebo toho tvého nepozdává...

Reagovat
Usty

mně Tottenham nevadí.. oproti Liverpoolu se dá říct, že ho mám rád..

Reagovat
Counter

Reagovat
Usty

Reagovat
Counter

To měl být vtip. Každopádně tvůj názor nesdílím

Reagovat
Usty

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš ty demo?

Reagovat
JIMMY-PO

goooooooooooool Spuuuuurs

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak zase sme vyhrali

Reagovat
Tomekcz

ten ma v prdeli rakeru

Reagovat
Side

Konchesky omg

Reagovat
Rssa

Bože Konchesky, ty si největší p..a co svět viděl

Reagovat
Usty

a koho by nepředběhl?

Reagovat
Rssa

a teď zas

Reagovat
smazaný uživatel

ked ani teraz toho koncheskyho nevyhodi zo zostavy tak je neprosty idiot

Reagovat
Liquid

naprosto zasloužený obrat Spurs, ten tým je nyní zkrátka kvalitnější než co mají v Liverpoolu a tam prožívají krušný podzim

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jinýho jsme si za ten 2. poločas nezasloužili.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

škoda liverpool

Reagovat
JIMMY-PO

3 body sú doma

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo nádherně napínavé! Díky Spurs!

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
niflheim

Live si to posralo samo...tolik příležitostí a prd z toho. Torres kolikrát mohl vystřelit a místo toho se tlačil zbytečně do branky. Spurs se nevzdali

Reagovat
smazaný uživatel

Smutný to víkend (ročník?) nad řekou Mersey

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Fanoušci Evertonu ale neúspěch FC vítají ne?

Reagovat
vladis271

Sme k sebe navzájom solidárni. A on to myslel tak, že to serú oba tímy.

Reagovat
smazaný uživatel

Beru prestižně derby, jinak mi L´pool nevadí

Reagovat
vladis271

A ešte povedz, že nemáš rád mancs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi nevadí... Žít v Anglii, věřím, že můj postoj vůči LFC by byl jiný, ale takhle... Ale netvrdím, že je mám rád, beru je neutrálně jako většinu ostatních týmů...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

konecne Lennon jako driv, ted maj Spurs dve paradni kridla

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi je jeden z největších ubožáků na ostrovech

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžená výhra Spurs. Ešte ani raz som pod Royom nevidel zahrať LFC obidva polčasy dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale třeba z pozice Yida musím uznat, že jste byli hodně nebezpeční a překvapili ste mně, proti vašim jiným away games to bylo zlepšení. Klidně ste mohli vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 1. polčas ano, ale za trápny druhý sme si nezaslúžili ani bod.

Reagovat
tomasinho

Ať jdou do piče všichni v čele s Royem. Zas, zas, po každém góle, co letos dáme, začnem,e bránit jak a hrát pasivně jak ti největšá loseři, pak si čurák Atkinson odpíská penaltu, udělí si další tři nesmyslné žluté, Roy místo, aby tam poslal jediného kreativního Colea, tak radši nestřídá, jen kvůli zranění a završí to skvělá obrana a neuvěřitelně vyřešené brejky. Říkal jsem si, jestli může být někdo horší než Konnchesky a ano, Kuyt byl dnes o parník nejhorší hráč na celém hřištm lepší byl dokonce i Palacios.

Reagovat
Liquid

Joe Cole = jediný vyloženě sympaťák ve vašem kádru

Reagovat
minoLFC

a čo je na ňom sympatické? najsympatickejší hráč PL je Reina, skromný aq dobrosrdečný chlap, žiadná hviezda

Reagovat
Liquid

styl hry, technik a je to bojovník a kvalitní

Reagovat
minoLFC

hmm no bojovník by som ani nepovedal a celkovo mi príde na prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Reina, Gerrard, Carragher, Konchesky, Kyrgiakos, Johnson, Pacheco, Kuyt

Reagovat
Liquid

Torrese si vynechal?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě sympaticky není

Reagovat
smazaný uživatel

Konchesky, Johnson bol zlí. Kuyt? Nehovorím, že hral dobre, ale o praník horší ako Konches určite nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson v prvnim polocase nebyl zas tak zlej..

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to obranca, no. Druhý polčas bol trápny, hlavne uplne na konci ako sa šmykol...

Reagovat
-Kopy-

co je trapného na tom uklouznout ?

Reagovat
tomasinho

Kuyt s prominutím zkurvil každou nadějnou akci, nedal dneska jediný centr, jedinou přesnou přihrávku, byl horší, než by bych snad já.

Reagovat
smazaný uživatel

Mal 2 centre. Jeden dobrý na N´Goga a jeden nepresný. Nie je to krajný záložník. Keby hrá dnes Johnson na RM možno by sme mali nejaký ten bod. Maxi prekvapivo lepší naľavo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš fakt typickej českej fanda Liverpoolu. Stydím se za Tebe.

Reagovat
Tomekcz

byl Cole vubec na lavce? na livesportu nejni psanej....

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě že nemohl hrát, tomasinho je zase chytrej jak rádio

Reagovat
tomasinho

Furt lepší než být kokot jak ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za krásný projev

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš fakt idiot :)

Reagovat
Usty

Reagovat
vitasrp

Na mailu máš dnešní očima fanouška..

Reagovat
Usty

Reagovat
Usty

btw, Carlo po tiskovce nezklamal.. už se mi to ani nechce překládat ty hovna, co říká.. prej je šťastný s výkonem..

Reagovat
vitasrp

No jo, ale na tyhle jeho řeči na pozápasových tiskovkách už sis musel zvyknout.. On prostě nikd nepřijde a neřekne všechno bylo špatně, tenhle a támhleten hráli špatně atp.. Jedna věc je, co nakecává médiím, druhá věc je pak to, co si doopravdy myslí. Já mám takovej dojem, že fakt není blázen a ví, v jaký krizi se teď nacházíme a že naše výkony nejsou ideální, nicméně novinářům prostě nic extra nikdy neřekne..

Reagovat
tomasinho

Protože na oficálnních stránkách byl na lavičce, Roy si strašně vykládá, jak je vfit a pak tohle. Nemám na to nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto zasloužená výhra a to navíc museli Spurs improvizovat skrz zranění. Vprvní půli jste snad jen prasili a dali ušmudlanej gol. Kohouti ale vyrovnali a nakonec i otočili. V prvním poločase nepisknutá pencle na Crouche, prostě vyhrál fotbal a tým kterej ho chtěl hrát...

Reagovat
Side

Since 1997, at Blackburn, Fulham and Liverpool, over six PL seasons, Roy Hodgson has won just 11 away games

Reagovat
Darren Fletcher

nádhera spurs, ĎAKUJEM

Reagovat
smazaný uživatel

jenom je mi líto jermaina...myslel to dobře,škoda že to šlo mimo

Reagovat
smazaný uživatel

a benoit by si mel dávat bacha...to byla jasná pencle pro live

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že na druhý písknul tu "jasnou"

Reagovat
vladis271

Prečo, do riti Insua síce nebol tiež žiadne terno v bránení, ale aspoň dopredu volačo vymyslel. Konchesky nevie nič.

Reagovat
minoLFC

dnes to bol Škťov zápas, ale tak či tak bol Tottenham lepší

P.S.: Maxi by dnes tu bránu netrafil ani keby je na ihrisku sám

Reagovat
papos182

V prvnim polocase ji trefil, pekne k tyci, ale Gomes to vyrazil na roh.

Reagovat
vladis271

A Roya nám bol čert dĺžny. Sakra, prečo tí dobrí tréneri Liverpool tak obchádzajú? Kenny alebo MoN na lavičku, ináč sa z toho nedostaneme.

Reagovat
minoLFC

no neviem, Kenny už dlho netrenoval a MoN v PL tiež nejaké úspechy naslavil

ale je fakt, že Roy robí presno to čo sme Rafovi vyčítali

Reagovat
papos182

Proc se tak zatahli, to je nepochopitelne, prvni polocas paradni. Ten Konchesky je horsi a horsi, modlil jsem se, aby dostal na konci druhou zlutou, aby pristi zapas stal...

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád, že se zrovna Newcastle zasloužil o sesazení CFC z trůnu jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádne, Atkinson to posral...

Reagovat
smazaný uživatel

ne, Maxi s Torresem to posrali..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aby se v tom clovek vyznal. Jednou to posral Roy, pak Maxi, ted Atkinson, kdo nakonec?

Reagovat
minoLFC

guttalax

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát som videl tu N´Gogovu "ruku". Penalta to byť nemala, chránil si tvár, čo sa robí bežne + neodpískal jasný faul Ekotta na Kuyta.

Reagovat
smazaný uživatel

+Meireles nemal dostať žltú, ke´d prvú zasiahol loptu. Hrozný výkon od rozhodcu. Skú si otvoriť oči...

Reagovat
smazaný uživatel

obě byly sporné

Reagovat
smazaný uživatel

Obe?

Reagovat
smazaný uživatel

tak já nevím no, ale Ngog dal ty ruce příliš vysoko a Ekotto zase nejdřív zasáhl míč..

Reagovat
tomasinho

To nemyslíš, míč byl už dobré vteřiny úplně jinde, když ho Ekotto trefil.

Reagovat
frankiefcb

tak to jsi asi viděl blbě jelikož Ekotto zasáhl míč a Kyut přes Ekotta přepadl

Reagovat
frankiefcb

Garethe jako fans spurs musím říct, že ta ruka se opravdu pískat neměla a taky si myslím, že i ten zákrok Ekottaýt neměl být odpískán

Reagovat
Counter

OT: Arsenal dostal v FA Cupu doma Leeds

Reagovat
Counter

a United LFC

Reagovat
vladis271

aaaaaaaaaale, tak toto mi zlepšilo náladu. Kde sa bude hrať?

Reagovat
mithro

Old Trafford, zoberte si zo sebou vrecia, dostanete novorocnu nadielku

Reagovat
vladis271

prečoooooo, to neni dobre, ale tak Ježiško zariadi a nakopeme vás do prdele.

Reagovat
mithro

uz sa tesim

Reagovat
vladis271

Ale zas škoda, lebo na druhú stranu vás som chcel, aby sme strápnili až vo finále.

Reagovat
mithro

ale tak nas strapnite trosku skor, no big deal

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je cele rozlosovani?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja, ted to jde na YES.

Reagovat
Counter

Ještě stále probíhá, tohle info mám z FB od pl.cz.

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Dik.

Reagovat
Darren Fletcher

UNITED - LFC

Reagovat
Usty

už ani nepamatuju, kdy hrál ManU venku proti silnýmu pohárovej zápas..

Reagovat
Darren Fletcher

LFC neni silny takze je to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds je o kus sympatickejší bez Beckforda, ale nemôže to pre nás byť prekážka. Treba skúsiť Wojciecha, Nicklasa, Aarona a možno JETa.

Reagovat
mithro

Liverpoool

Reagovat
smazaný uživatel

Federer ..Jen tak dal..

Reagovat
vitasrp

Hraje neskutečně zatím..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad mu to vydrzi..

Reagovat
smazaný uživatel

si to zariekol kurna nabuduce bud ticho

Reagovat
smazaný uživatel

To je zmetek ten Nadal, nesnasim ho..

Reagovat
smazaný uživatel

Kompletní los 3. kola FA Cupu

Burnley - Port Vale

Coventry City - Crystal Palace

Bristol City - Sheffield Wednesday

Fulham - Peterborough

Doncaster - Wolverhampton

Brighton & Hove Albion nebo FC United of Manchester - Portsmouth

Huddersfield - Dover

Crawley Town nebo Swindown Town - Derby County

West Ham - Barnsley

Reading - West Bromwich Albion

Arsenal - Leeds United

Sheffield United - Aston Villa

Leicester City - Manchester City

Bolton - York City

Blackburn - Queens Park Rangers

Swansea - Colchester

Wycombe - Hereford nebo Lincoln City

Stevenage - Newcastle

Burton Albion - Middlesbrough

Millwall - Birmingham City

Southampton - Blackpool

Watford - Hartlepool nebo Yeovil Town

Chelsea - Ipswich Town

Sunderland - Notts County nebo Bournemouth

Scunthorpe - Everton

Manchester United - Liverpool

Hull City - Wigan

Stoke City - Cardiff City

Tottenham - Charlton

Preston - Nottingham Forest

Norwich City - Droylsden nebo Leyton Orient

Torquay United - Carlisle United

United-Lpool

Reagovat
smazaný uživatel

koukám že sem byl pomalej

Reagovat
smazaný uživatel

kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní pro Vikings, můj tajnej kandidát na postup. Taky pro Clarets, i pro nás a pro Arsenal. Ale nejvíc se asi budu těšit na Stoke - Cardiff, to je los snů. Říkal sem si, že příští sezonu už ten zápas snad uvidím, a přání se mi splnilo o rok dříve :)))

Reagovat
smazaný uživatel

paráda... zase toho nejtežšího, už ani ta štestěna nám nepřeje...

YNWA !

Reagovat
vladis271

Ale o to krajšie to bude, keď ich z tejto súťaže pošleme preč.

Reagovat
mithro

neverim ze by sme vas podcenili ako minuly rok leeds

Reagovat
vladis271

toto bolí. nie sme natom bohvieako, ale podceniť? Vôbec používať tento pojem? Prirovnávať nás k Leedsu? To je rúhanie a Nando vás tvrdo strestá

Reagovat
Tomanatura

Super, Portsmouth by byl porazitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Bude třeba přetrhnout se. Maximálně to vidim na opakovaný zápas, a i to by byl úspěch

Reagovat
Tomanatura

Tak to samozřejmě, 2x víc peněz, navíc je už od 1. kola dávají dost v TV, to jim musí hodně hodit

Reagovat
vladis271

Ešte ani nepostúpili. A stále je Portsmouth úplne iná váhová kategória.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Na FA Cupu je kouzelné právě to, že váhové kategorie tam nemají zas takovou váhu

Reagovat
Tomanatura

To jistě, ale furt lepší než třeba QPR, či tak něco, jelikož byli loni ve finále, tak by mohli soupeře podcenit.

Vždť tam píšu podmiňovací způsob, dle mého spíš nepostoupí, to už se totiž mělo udržet včera, teď to bude 3x těžší.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomekcz

hm Liverpool , urcite sme mohli dostat lehciho supere, ale tak co aspon budou veselejsi vanoce, Berba si da zas 3 kousky

Reagovat
smazaný uživatel

ten buzik? urcite

Reagovat
Tomekcz

no samponek Fernando urcite ne

Reagovat
mithro

Last time Manchester United played Liverpool in the FA Cup third round, they won the treble. 1999.

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

ROOGER!!

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Poprve v zivote sem ho bral v zapase s Rafou jako favorita, tak snad to potvrdi

Reagovat
smazaný uživatel

YEAH!! ..To jsi mu driv tak neveril jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt on mel z Rafu vzdycky pomalu mindrak. Kdyz s nim prohral, brecel, kdyz vyhral, brecel... Tentokrat mel na sve strane povrch, formu, usetrene sily, a hlavne uz je pro nej tenis spis zabava, nehraje pod takovym tlakem, jako kdyz byl na vrcholu sil, ted me tenis v jeho podani bavi vic, nez kdyz dominoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on brecel nielen v zapasoch s Nadalom .. normalka

Reagovat
Chazy

Jj, on si to lámání rekordů vždycky moc bere

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ja vim, aji jsem to minule psal. Jinak souhlas no..Ja osobne Rogerovi proti Rafovi neveril od finale Wimbledonu 08...

Reagovat
smazaný uživatel

..na zadnym povrchu. (trava byla do te doby jedinej povrch, na kterym jsem mu veril)..

Reagovat
Chazy

http://www.atpworldtour.com/Players/Head-To-Head.aspx?pId=N409&oId=F324

Snad každej, kdo se v tenisu trošku vyzná, ho většinou nebere jako favorita proti němu. Problematický to bývá taky s Argentincema.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ja vim. Proto ten smejici se smajl. Z tech Argentincu vim, ze na Nalbandiana neumi...

Reagovat
Chazy

No, Del Potro vyhrál oba poslední zápasy a předpokládám, že to bude pokračovat. Ten jeho styl mu šeredně nesedí.

Ale teda Nadalovi ještě víc. Ty jeho vysoký forhandy chodí Delpovi přímo do nejvhodnějšího místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho jsem taky myslel no, ale ty dve prohry z obou poslednich zapasu byly taky jediny dve prohry, naproti tomu Roger pred tim vyhral minimalne pet krat. A ze by to tak jasne pokracovalo nepredpokladam, spis bych tipnul, ze se budou porazet podle formy, tak natridacku. S Nadalem to ma Roger horsi..

Reagovat
Chazy

Podle mě je jeho hra taková, že s ní bude mít problém velká většina hráčů. Jen na travě dostane, viz zápas s Hewittem ve druhým kole loni. Neočekávám, že by si Roger udržel kladnou bilanci s ním nějak dlouho. Delpo bude fenomén. Teda už je, jen se zastavil. Ale nejmladší člen 500,200,100,50,20,10, vítěz 4 turnajů v řadě atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Delpo je pro me budouci jednicka, ale i tak si myslim, ze si s nim Federer tu kladnou bilanci udrzi..

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Copak?

Reagovat
Chazy

S "myslím si" nemůžu bojovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

..za par let si muzem rict, ze jsem mel pravdu..

Reagovat
asskicker

a take ich prve Wimbledonske finale si ho za favorita nebral?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam asi jo, to mas pravdu

Reagovat
Tomekcz

je tam

Reagovat
C-M@ster

Federer, Chelsea, Kometa, náš fotbalovej tým...

Dneska super den sporrtovní

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, az na to posledni..

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
alcantara

rafa sa zlutoval, kto uz by sa chcel pozerat na placuceho rogera

Reagovat
smazaný uživatel

AŤ ŽIJE RF. A ty alcantoro dej mamce pusu a spát. Ráno jdeš do školy.

Reagovat
alcantara

neviem, kto z nas dvoch by potreboval do tej skoly ist skor, kedze citat ta zjavne este nenaucili

Reagovat
smazaný uživatel

božínku.... dobrou.

Reagovat
alcantara

este nie, az po vecernicku.

Reagovat
fantomas

6:1 třetí set? Nadalovi zase jako tradičně na Turnaji mistrů došly síly?

Reagovat
smazaný uživatel

Titul zůstane v Londýně!!!!! Díval sem se do koule!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Se podivej klidne i do te druhe... A kdyz se podivas mezi ne, uvidis Drogbu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm vtipné... uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen je škoda,že ty budeš dycky ten který slavit nebude,jelikož nemá co. Je rýpe a rýpe.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, ze nekoho, kdo se ozere, pak napadne vlezt na internetovou diskuzi.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Páááni ty si tak vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

a uviděl jsi bílí balet?

Reagovat
Usty

nikdo ještě nikdy neviděl bilí balet..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Manchester United ... Return of the king

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Začíná finále Snooker PL, Rocket vs. Murphy Kouká někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen TY !

Reagovat
Chazy

Hehe, dík za připomenutí.

Reagovat
smazaný uživatel

heh, je neco co bys nesledoval?

Reagovat
Chazy

No, když vezmu sporty, tak vlastně z fotbalu (už) jen Wigan, aktivně tenis a baseball a snooker jen právě většinou finále, takže toho zas tak moc není :)) dřív sem toho stíhal víc :(((

Reagovat
Chazy

A Blue Jackets jsem letos viděl za celej rok snad jen jednou :(((

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Avalanche jen jednu tretinu

Reagovat
Chazy

Taky pěkný no. Ale zrovna tohle je taková sezona snů pro Columbus a já vidím jen jednu prohru

Reagovat
Chazy

Mimochodem ta série BBT je fakt dobrá, zatím (možná) nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Libi se mi, ze to ma stoupajici kvalitu.

Reagovat
hefy

HIMYM daleko lepší zatím. Taky to zkus.

Reagovat
Chazy

Reagovat
hefy

No, toto? Tahle série HIMYM je skvělá. :)) Minulou sem ani nedokoukal, ale tahle. Hmmm.

Reagovat
Chazy

A už si viděl aspoň druhou nohu tý jejich matky?

Reagovat
hefy

To přece k zásmání nepotřebuju, ten seriál už dávno neni o tom, jak hledá matku.

Reagovat
Chazy

O tom by ale přece měl bejt.

Reagovat
hefy

Vždyť je jedno o čem to je. Jde o to, že tahle serie je fantastická. Zatímco Big Bang rujnuje Amy Fowler a v některých dílech nebyla Penny.

Reagovat
terry

Penny tam prý nebyla kvůli zranění.

Reagovat
hefy

Mně je jedno proč, prostě nebyla.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Ruinuje?? A Penny tam nebyla, protože si zlomila nohu no, co s tim asi jako měli scénáristi dělat?

Reagovat
hefy

Ale jo, vždyť já to chápu. To neni nic proti Big Bangu, mam ho rád, ale i díky tomuhle ted řadim výš HIMYM, to je celý. Penny mi tam strašně chyběla, chápu, že tam bý nemohla, ale Amy Fowler to u me teda nezachránila, ba naopak. Nesnášim jí, je fakt strašná.

Reagovat
Chazy

Já ale vždycky tušil, že se ti bude HIMYM líbit víc jak BBT.

Reagovat
hefy

Ale to neni pravda, jen tahle série je pro mě takhle rozdílná. Předtím jsem vždy řadil výš BBT. :)

Reagovat
Chazy

To fakt není možný

Reagovat
fantomas

Tak ona taky má bejt strašná, že jo.

Reagovat
hefy

No, tak to Sheldon taky, ale to je minimálně sympatak.

Reagovat
smazaný uživatel

Sceny se Shamy byly vyborny V HIMYM uz je vtipnej jen obcas Barney

Reagovat
hefy

Tak on Ted nebyl vtipnej nikdy, Marshall s Lily občas. Za to Robin s Barneym jsou ultravtipní.

Reagovat
smazaný uživatel

Robin je uz dlouho nejslabsi clanek

Reagovat
hefy

Notak. To už děláš schválně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre no, Marshall je ted trapnejsi, uznavam.

Reagovat
terry

Mě tam nikdy úplně nepasovala.

Reagovat
fantomas

Jojo, ta tam vždycky byla jen od toho, aby byla nejpěknější.

Reagovat
smazaný uživatel

Lily se mi libi vic

Reagovat
fantomas

Mně jak v kterym dílu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lily ma hezci zadek, takze je to jasny

Reagovat
fantomas

Tak taky sem dolňák, ale... tak jednoznačně to nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Lily vyhrava i nahore

Reagovat
fantomas

Reagovat
hefy

Reagovat
fantomas

Jj...girl's night byla naprosto výborná.

"Bernadette tells me that you are planning a girls night...i'm a girl!"

Reagovat
Chazy

Reagovat
terry

Btw, to jí je podobný. Podle mě to v reálu nebude o moc lepší než v seriálu.

Reagovat
fantomas

No, ona to asi byla ruka, s nohou by absentovala asi dýl. Ale stejně no, souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to noha, spadla pry z kone. Proto tam byla jednou aspon za barem i se zlomenou nohou, aby neabsentovala moc dlouho

Reagovat
fantomas

Jo, no tak vidiš...paměť nezklamala, zato selskej rozum tentokrát jo.

Reagovat
Chazy

Schopnej režisér by jí tam zakomponoval i se zlomenou nohou, je to nepochopitelný.

Reagovat
fantomas

Však zakomponoval.

Reagovat
Chazy

Minutová scéna za barem za tři díly?

Reagovat
smazaný uživatel

Hadej, kdo zminil BBT a rozjel zase neskutecny vlakno...

Reagovat
Chazy

PL část EF by nemohla žít bez Chaze

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je to o nicem, vsechny situace jsou vytvoreny umele, obcas je to strasna krec. Zasmejes se tak jednou za 5 dilu prumerne. BBT ma prave ten prvek nepredvidatelnosti, HIMYM je furt podle stejne predlohy. Tam se smejes kazdejch 30 sekund. HIMYM bohuzel nesaha BBT ani po kotniky ani v zajimavosti, ani ve vtipnosti.

Reagovat
Chazy

Jen ta první série byla fajn :)

Reagovat
hefy

Jojo, všechno pravda, bohužel mluvíš o jiných seriích.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nemas teplotu?

Reagovat
hefy

Fuu, jakto? Ještě mi nikdo netvrdil opak. Že vy se na to nedíváte, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Spis mi to pripada, ze ty se nedivas na BBT

Reagovat
hefy

Dívam, ještě sem od začátku první serie nevynechal díl a to u HIMYM kolikrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja videl vsechny dily od obou serialu, ted si cekani na novy epizody kratim sledovanim Dextera

Reagovat
fantomas

Už si dohnal manko? Já jo, zejtra ve tři ráno se v Americe vysílá 10. díl.

Reagovat
smazaný uživatel

Dexe? Ja tak daleko jeste nejsem, ale jsem za to rad, cekat na tri serialy by me stvalo

Reagovat
terry

Já jich týdně sleduju asi sedm.

Reagovat
fantomas

Jako jo no.

Reagovat
terry

Ta poslední série je snad nejlepší vůbec. Mě často Dexter nebavil, ale vždycky si mě jedním nebo dvouma dílama dokázal zase přitáhnout zpátky.

Reagovat
hefy

Jo, Dextera teď rozjíždim. :))

Reagovat
terry

Tak tě jen upozorňuju, že u toho vždycky vydrž dýl, než bys třeba vydržel u jinýho seriálu, vyplatí se to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Dexter má dvě série, který nejsou úplně tip top (druhou a teď pátou) - v těch až příliš často sklouzává k vykonstruovanosti, v pátý sérii mě zase štve, že ta linka s Lumen je podobně stylizovaná jako ta s Miguelem (ale to asi budeš moct porovnat až později). Nicméně špička žánru, spíš i jednička, to byla vždycky i tak. Na ničem sem v životě nebyl tak závislej jako právě na Dexterovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ma to naprosto fantastickou psychologii postav, propracovanou do puntiku, to ti prave umoznuje se vcitit do role Dextera a prozivat to s nim a prave diky tomu je z nej vlastne kladnej hrdina. Je to strasna navykovka

Reagovat
terry

To s těma postavama je přesný.

Reagovat
fantomas

Jojo, děsná.

Reagovat
terry

To já zas právě ne, ale ten seriál mě vždycky dokázal přitáhnout a těším se na něj kvůli tomu, že jsem zvědavej, jak to dopadne. To spousta seriálů, co sleduju, postrádá. Navíc Dexter je žánrově úplně odlišnej od ostatních.. nevím, jestli má vůbec nějakou "konkurenci"

Reagovat
hefy

Reagovat
terry

Současná série TBBT tu současnou HIMYM jednoznačně válcuje!

Reagovat
Minister

Reagovat
fantomas

Třetí i čtvrtá série mě bavily daleko víc než taková druhá, možná i první.

Reagovat
smazaný uživatel

NHL ja prestal sledovat, co odesel Jarin do Ruska

Reagovat
smazaný uživatel

Se divim, ze je Wigan ..Ja tak sleduju jen fotbal, ze spanelskah jen Real, pak trosku Italii (sem tam) a PL, ale tam jen par tymu; no a pak tenis. Ostatni sporty me nejak nebavi..

Reagovat
smazaný uživatel

Co te bavi na baseballu?

Reagovat
Chazy

No, víceméně není nic, co by mě na něm nebavilo. Miluju pálkařský zápasy i nadhazovačský zápasy, baví mě jak je ten sport náročnej a jak i když spolu hrajou dva týmy třikrát v řadě, tak pokaždý je to kompletně odlišný, protože háže jinej nadhazovač, kterej má jiný nadhozy (ne jen typ nadhozu, ale i to závisí na jeho výšce, dýlce ruky, prstů atp, prostě co nadhazovač, to originál), líbí se mi jak je prakticky neuplatitelnej, protože není žádná osoba, která by samostatně ovlivňovala zápas (proto taky jedinej známej úplatek v MLB je z dvacatejch let minulýho století)... Každej zápas má kvantum momentů, který to celý můžou zvrátit, jsou to neustálý nervy.

No a hlavně. Oba mají 27 autů k dispozici. Ve fotbale jeden tým 15 min dominuje, dá tři góly a je konec. Nebo padne gól těsně před koncem a už soupeř nemá šanci to změnit. Baseballovej zápas může trvat 3 hodiny nebo 5, může jeden tým vést 800:0, ale stejně bude mít soupeř stejně příležitostí to zvrátit, jako měl ten tým příležitostí ten náskok vytvořit. Proto se tam stávaj neuvěřitelný otáčení.

Ten sport nemá chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sledujes?

Reagovat
smazaný uživatel

Mam baseball rad, obcas kouknu, nebo mi chazy posle nejaky zajimavy videa a sestrihy. Tak dukladne jak on to samozrejme zdaleka nesleduju, ja sem spis na PL+Champ, tenis, golf... Ale snazim se mit prehled ve vsech sportech, jako je atletika, lyzovani a tak

Reagovat
Chazy

Ten golf já nepochopím, to mi pak musíš vysvětlit, kde se skrývá kouzlo

Mimochodem galaxie má novej pokerovej pořad. Lepší jak VIP

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a na poker sem zapomnel, i kdyz to je takovej polovicni sport, nekdo to jako sport nebere

Reagovat
Chazy

Ale to sem řešit nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

No o tom poradu mi pak povykladas, ja sem ted uz na odchodu

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, to uz jsem tak nejak zjistil. Ja se snazim mit prehled hlavne v PL..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, me to nejak nebere..

Reagovat
Chazy

Njn, většinu lidí co sledujou baseball strašně nebaví fotbal, protože je moc jednoduchej a nezáživnej, moc to k sobě neladí.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, ale treba to nekdy zacnu sledovat..

Reagovat
Chazy

Tak to pak začneš chodit na můj web, naučíš to sledovat všechny známý a i ty tam naučíš chodit a budeš užitečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

..link?

Reagovat
Chazy
Reagovat
Chazy

Ehm, takhle, očekával jsem chválu aby bylo jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypada dobre

Reagovat
Chazy

No pochopitelně, navíc drtivá většina článků je ode mě, takže to má i úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl a kolik ze ti je?

Reagovat
Chazy

19

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ten smajl?

Reagovat
Chazy

Přemýšlel jsem nad souvislostí přechodu od počtu článků a jejich kvality k mýmu věku

Reagovat
fantomas

Ally by ti řek, jaká je mezi tim souvislost.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborny web

Reagovat
Chazy

Jupí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Nejlepší o baseballu u nás.

Reagovat
terry

Reagovat
fantomas

Rozhodně jednička mezi weby o rugby.

Reagovat
Chazy

Rugby jsou hajzli, neumí vytvořit normálni ikonku na výměnu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Mě hlavně odrazuje to, že se to hraje v noci, pak to, že je to "americký sport" a já jsem prostě zatvrzelej hater všeho spojenýho s USA. Ty jejich sporty nechápu, hlavně teda americkej fotbal... a basket je pro mě prostě jen výmysl kanadskýho tělocvikáře. No a lakros tady nikde neseženeš, párkrát to bylo na ČT4 a to je vše. Radši mám rugby union, to je sport šitej pro mě namíru, naneštěstí jeho popularita u nás taky nedosahuje kdovíjaké úrovně. Aspoň Galaxie ted začala dávat Aviva Premierhsip, tak se dívám...

Reagovat
Chazy

On se u nás ale hraje v přijatelnej čas.

Americkej fotbal je složitej sport, to jen tak nepochopíš.

Reagovat
hefy

.. Dávam přednost nadhazovačským zápasům.

Reagovat
Chazy

Jj, strikeout je hezčí jak homerun

Reagovat
hefy

Doufam, že se někdy dočkam eephus pitche live, ale s mym sledovánim to bude live hodně těžké. Navíc to nikdo nehází. Ten Japonec už je pryč.

Reagovat
Chazy

No to sotva Japonci (v baseballu) jsou kreténi. Všechny jejich palmbally a podobně. Sny o gyroballu.

Reagovat
hefy

Palmball je supr, háže to nekdo?

Reagovat
Chazy

Palmball je sra*ka, vždyť to má trajektorii jako changeup, jen se to hůř háže. Všichni Matsuzakové apodobně to umí.

Reagovat
hefy

Skvěle se to točí, když to padá. Nechtěl bych proti tomu stát.

Reagovat
Chazy

Nene, ono to nedělá při pádu vůbec nic. Palmball = changeup. Zatáčí circle changeup a třeba Martinezův changeup/screwball.

Reagovat
Chazy

A hlavně se hraje každej den od 7 večer do 7 ráno, takže mi to nebere žádnej volnej čas. PL jsem vždycky zabil celý soboty.

Reagovat
smazaný uživatel

A spíš mezi dnem a nocí?

Reagovat
Chazy

Já sem neřek, že na to koukám celou dobu, ale někdy fakt jdu tak v 6 ráno a v poledne vstávám no.

Reagovat
Chazy

No teoreticky by tě moh bavit každej sport, jinak by na něj nikdo nekoukal, ale sledovat toho moc prostě není čas .. ale teda italskej fotbal jsem viděl jednou v životě, a proto znám jednoho hráče Chieva a už nejmíň třikrát jsem to tu zmínil

Reagovat
smazaný uživatel

Z Italie ja sleduju jen AC a Inter, no a pak treba kouknu polocas na Palermo, abych tak trosku ocihnul Pastoreho (priklad) a tak, proste si vytipuju hrace a kvuli nemu na zapas kouknu. Jinak je ta Serie A celkem nudna..

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem? Vždyť to je o ničem. Taktické bitvy před hnusnými poloprázdnými stadiony, jazyk, kterýmu nejde rozumět, nižší ligy na nic...v anglii máš Champ, Football League show, MOTD, PL preview a extratime, FA Cup preview a všechno kolem toho

Reagovat
smazaný uživatel

Oka, je to o nicem. Ale na ty Milany se nekdy da koukat..

Reagovat
Tomanatura

Aha a myslíš, že v Itálii se nižší soutěže neřeší? To že to neznáš neznamená, že to neexistuje. Na zbytek nemá cenu komentovat, vždyť je to jen subjektivní záležitost, nic jiného.

Reagovat
alcantara

ked uz nie selby, nech vyhraje ronnie

Reagovat
hefy

Škoda Paula Huntera, tomu sem strašně fandil.

Reagovat
alcantara

master of Masters

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak tohle Murphy nedal. Měl dobrou šanci vyhrát první frame, tohle by ho mohlo nahlodat.

Reagovat
asskicker

Kde to prosim ta pozeras?

Reagovat
smazaný uživatel

http://livesocceruk.blogspot.com/

Je to asi jedinej odkaz na celym netu kde nemusíš být reglej, je to v dobrý kvalitě.

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

hmm, tak už houby...

Reagovat
smazaný uživatel

Začlo to strašně vypadávat, přitom včera to jelo v kuse 2 hodiny v pohodě

Reagovat
asskicker

nemas nejaky link aspon na livescore?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám, ale teď tam nahodili jinej stream, a jede to zatím výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda,dík Já bych to bez tebe prošvih...

Reagovat
smazaný uživatel

No a teď udělal Murphy další chybu, to už si Ronnie utýct nenechá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 3 framy náskok už je dost, ale už bylo i hůř

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mi to najelo, snad to pojede dobře

Reagovat
asskicker

diky za link, aj ked mi to nejde channel offilne

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro mlbcz.com

Reagovat
terry

Škoda, mohli jsme spustit nějaké seriálové vlákno.

Reagovat
smazaný uživatel

BBT uz byl pochvalen, Dexter taky, hefy se prestal bourit, herbage a jeho Jiste pane ministre tady dnes neni, takze smula

Reagovat
terry

Myslel jsem právě nadhodit nějaký další seriály, abych si kdyžtak přidal do sbírky nějakej další kousek.

Reagovat
hefy

Policejní odznak. Podle mě nejlepší seriál s policejní tématikou.

Reagovat
Chazy

Ten překlad mě deptá

Reagovat
hefy

Jojo, mě taky, ale já to nepřekládal. :(

Reagovat
Chazy

No u nás maj občas fakt umělecký. Viz po vzoru Vraždy v Midsomeru (což se fakt jmenovalo Midsomer Murders), tak dali i Vraždy v Londýne (Murder City) a Vraždy v Oxfordu (Lewis).....

Reagovat
hefy

Tak to máš i u filmů. Teď mě napadá Butterfly Effect - Osudový dotek.

Reagovat
Chazy

No to co Prima vymýšlela s těma britskýma detektivkama nemáš nikde .. Kdyby byl Dexter anglickej seriál, tak z toho klidně udělaj třeba Vraždy ve Wiganu.

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Inception

Reagovat
fantomas

Reagovat
domingo

Zkurvená noc.

Reagovat
Kaze

Jednoznačně Scrubs. Vtipný, emotivní a poučný zároveň. Pak ještě mužeš vyzkoušet The Wire

Reagovat
hefy

Miluju Zacha Braffa.

Reagovat
Chazy

Hehe, co bylo s herbagem?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic Jen jsem projizdel zebricek 200 nej serialu na CSFD, narazil na Yes, Minister a vzpomnel si na herbage, protoze to tu obcas prosazoval.

Reagovat
Chazy

To se nedivím, to je fakt dobrej seriál, jen jsem ho už neviděl ani nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdim opak

Reagovat
Chazy

Co bylo v tom žebříčku první?

Reagovat
Arbiter

Zázračná planeta A pak jsou Simpsons

Reagovat
Chazy

A nejlepší vedlejší roli vyhrává.

http://www.youtube.com/watch?v=arefisUNcxM&feature=related

Reagovat
fantomas

Schválně to ani neotevřu a tipnu si Ralpha. Je to on?

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Nezklamal.

Reagovat
Chazy

Ale ono je to sporný, těch super postav kolem je tam mooc.

Reagovat
fantomas

Ale poslední dobou, když už mám na Simpsony zase jednou chuť, mě baví hlavně on.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Podle mě nejlepší: Homer, Barney, Burns.

Reagovat
Shevchenko

Ale ty nové díly celkem slabota.

Reagovat
Arbiter

tak když už Ralph, tak tohle: http://www.youtube.com/watch?v=EaGFPdP0-ug

Reagovat
domingo

Reagovat
Arbiter

Jsou nejlepší

Reagovat
domingo

Panenko Maria sedmibolestná!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju 'Lisa Simpsonova se mnou chodi do skoly'

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
vodka

nejllepší absolutně je toto http://www.youtube.com/watch?v=upU6fRmnhtU

Reagovat
Shevchenko

To sem tu chtěl dát já.

Reagovat
fantomas

Jojo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
Chazy

Reagovat
domingo

Simpsons > Red Dwarf > Black Books > Father Ted > Futurama > Yes Minister > The Big Bang Theory > It's Always Sunny In Philadelphia > Fawlty Towers > Black Adder > American Dad! > My Name Is Earl > How Not To Live Your Life > IT Crowd > Scrubs > Family Guy > The Young Ones > Big Train > How I Met Your Mother > Frasier > Friends > Californication > zbytek

Počítám jenom komediální, nepočítám anime, detektivky, atd. Monty Pythona nezařazuju vůbec, protože nevím, jestli je to nejlepší nebo nejhorší, ale bavilo mě to asi o 800% míň, než jsem očekával.

Reagovat
smazaný uživatel

Earl me nezacal bavit Black Books

Reagovat
domingo

U Earla je to těžký, jako bavit mě to nebavilo taky, fóry tam skoro žádný nejsou, veškerá situační komika je zahnané brutálně ad absurdum, takže to celé stojí v podstatě jenom na nápadu, atmosféře a hlavním herci. Jenže to je zase všechno skvělý, takže celej Earl je taková lounge pohodovka, kdy se vyvalíš do křesla a popíjíš, nemusíš se řehtat jak kůň, jenom se tak přiblble usmívat a cítit se v pohodě ... je to příjemně "lazy", a zároveň to samozřejmě není trapárna, ten nápad je milionovej.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně,to je prostě blbůstka,u který se nebudeš tlemit, nebudeš si říkat jak je to nelogický,stupidní a předvídatelný...ale stejně to dokoukáš a budeš mít hned takovou lepší náladu...skvělej seriál

Reagovat
smazaný uživatel

nebo respektive budeš si říkat že to je nelogický,stupidní a předvídatelný,ale bude ti to fuk

Reagovat
Chazy

Neměl bys mít HIMYM před Friends

Reagovat
smazaný uživatel

Friends by tam mít neměl vůbec

Reagovat
Usty

Reagovat
Chazy

Já bych každopádně takovej žebříček udělat nemoh, vždycky na něco zrovna víc koukám a řadil bych to kvůli tomu výš .. Red Dwarf jsem už neviděl roky.

Reagovat
domingo

Tak samozřejmě, žejo. Já to tam nějak naházel zfleku, ale až na drobný detaily si za tím stojím, třeba jako že je Californication poslední u Friends mě hrozně nasralo, že jsme na gymplu v AJ koukali na ty poslední díly, a to bylo trapný až běda. HIMYM jsem včas pustil k vodě - asi po pěti dílech druhé série, protože mě štvalo, jak je to horší s každou minutou - takže o těch pozdějších dílech mám jenom mlhavou představu z vyprávění a pár scének, kterým neunikneš (Lorenzo von Matterhorn). Takže je můžu mít výš, protože jsem neviděl ty horší věci, i když mně se nelíbila ani ta první série, až na asi tři fóry za celých 20 dílů :))...

Reagovat
Chazy

Jj, Friends se moc natahovali, o tom žádná. Navíc pak to ještě zhoršoval dabing Joeyho od Rychlýho atp.

Reagovat
Godwinson

Zase tak dolu to nejde, do prdele to jde až od třetí, sice o to strměji, ale co už.

Reagovat
smazaný uživatel

No a pátá serie už je nekoukatelná

Reagovat
smazaný uživatel

Comeback?

Reagovat
domingo

h?

Reagovat
smazaný uživatel

co "h" ?

Reagovat
domingo

To je univerzální otázka, když něco nechápeš :).. myslíš comeback jako ten nováckej seriál? z toho jsem viděl tak čtyři minuty a stačilo mi to na celej život..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona je to hrozna cypovina, ale nekdy, kdyz jsem na to koukal, jsem se i zasmal..

Reagovat
fantomas

Ho...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

To radši všechny série zoufalejch manželek

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna zoufalky mam rad

Reagovat
Chazy

No já vím, že tomu dělá scénaře kdosi zdatnej v psychologii a když to tu doma někdo má puštěný a poslouchám to, tak je jasný, že tam jsou docela zajímavý postavy a občas na sebe docela dobře reagujou a ty situace se proto vhodně vyvíjej, ale sledovat to pravidelně a všechny série by bylo opravdu za trest, jenže cokoliv z comebacku ještě víc

Reagovat
smazaný uživatel

- za prvni cast. Me to bavi, i kdyz ty prvni rady byly lepsi..

Reagovat
terry

Monty Python je vůbec nejlepší!

Reagovat
herbage

Alespoň terry má vkus

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně ti tam chybí M.A.S.H.

Reagovat
Minister

Reagovat
vodka

já ty seriály do žebříčku dat ani nedokážu, první místo mají prostě Simpsni, trpaslík, Bernard, Ministr, BBT, South Park, Family Guy, Futurama. Zbytek je prostě o něco níž...

Reagovat
smazaný uživatel

Black Books ?

Reagovat
smazaný uživatel

Slepota

Reagovat
Swarley

How Not To Live Your Life je moje srdcovečka...

Reagovat
Azza

anglickej Kancl

Reagovat
Kaze

The Wire > Scrubs > House > BBT > Dexter > HIMYM (tam je ale komedialita kolísavá, ale zrovna S02e19 a myslim S06e09 mi to vynahradily) > Lie to Me (zajímavé téma) > Bones.

Ze seriálu už kromě anime nic nesleduju

Butterfly Effect = The Prestige > The Departed > LA Confidential > Usual Suspects > ES of a Spotless Mind > Princess Mononoke

další, kteŕe stojí za zmínku: Město bohu, Titanic, Inception, Kickass, American Beauty, Watchmen, Dark Knight,...

Reagovat
domingo

Butterfly Effect?

Reagovat
Kaze

Mrazivá atmosféra, skvělý herecký v´kony, parádní konec. Navic tvurci začali s minimem peněz a takovym fandím. Takovej Avatar mě nikdy už nechytne

Reagovat
vodka

butterfly effect je docela o ničem... takový donnie darko je mnohem lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Butterfly effect rozhodně není o ničem. Ztrácí v tragickým Kutcherovi,ale jinak mi (a ze svýho okolí vim že nejsem sám) děj přijde takovej....uchopitelnější. Já mám rád takovýhle filmy,ale Donnieho sem dokoukal a nevěděl sem co si myslet...jestli mě to bavilo nebo ne. A teď už bych ti ani nedokázal říct o čem to bylo...ikdyž to byl asi záměr filmu

Reagovat
domingo

Hlavně je to vykrádačka Donnieho Darka s příšerným Kutcherem

Reagovat
vodka

Reagovat
Darren Fletcher

a zimomriavky pri oasis

Reagovat
Darren Fletcher

Dva a pol chlapa ...dlho dlho nic .... HIMYM..... dlho nic... zvysok

Reagovat
Darren Fletcher

a black books miesto dlho dlho nic

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
vodka

Black Books jsou nejlepší seriál

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

the wire

Reagovat
Chazy

Už máš novej nick pro Arbitra? :P

Reagovat
kiwwi

ved mohli ste uz nieco vymysliet...ja som nemal cas

Reagovat
vodka

měls dat něco s Abrou...

Reagovat
herbage

"Drzý Aljoška", to ho nasere

Reagovat
Chazy

Hefy, Marlins come to terms with free agent Vazquez. Bude mít cenu ho příští rok vzít v draftu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis, jak to mohli vyhrat ti gayove?!..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

omg, vždyť jsou neskuteční.. zaplaťpanbůh za ně, kdyby to vyhrál ten slovenskej tučňák, to by byl konec..

Reagovat
fantomas

Richard byl jasnej. Bohužel si to mysleli asi i diváci, a tak ani neposílali sms.

Reagovat
tomasinho

Richard byl skvělý, jenže co by dělal ve Vegas? Pochybuju, že by to dal i v angličtině ten komentář, který je u jeho vystouení nejdůležitější.

Reagovat
fantomas

Já vim no, psal sem to i na fb, že by to pak ztratilo tu klíčovou dynamiku. Ale stejně to měl vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Pral jsem mu to nejvic, mel vyhrat, byl vynikajici. A kdyz ne on, tak jsem veril Pastelkam. Stejne me ale v cele soutezi nasralo to, jak to dopadlo s Rinaldim, kdyz v tresku radsi poslali dal treba toho "super silaka", nez jeho. Pro me nepochopitelny. Ja osobne, jak jsem ho videl, jsem si myslel, ze dojde daleko, pac ten jeho beat box byl fakt vybornej.

Reagovat
smazaný uživatel

* nejvic nasralo..

Reagovat
Godwinson

Už to, že ve finále nebyla ta cimbálovka ho hrozně degradovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan Giggs ma dnes 37 let. Happy Birthday Giggsy!

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

- Wigan boss Martinez confident N’Zogbia will not lose focus

- Martinez - Boselli will shine

Furt dokolečka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky uz mame NewSnow

Reagovat
Chazy

My máme spoustu NewSnow. A na NewsNow ještě píšou, že si Martinez připadá pod tlakem :(( přitom Wigan nikoho nezajímá

Reagovat
vodka

(to je na to NewSnow)

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Chlesea si vybrala obdobie smoly, poslende zapasy to tam nie a nie spadnut.

Reagovat
herbage

Arbiteeeeeeeeeeer

Reagovat
vodka

on je na ty sázky expert

Reagovat
smazaný uživatel

kor prohrávání těch jasnějších v můj prospěch

Reagovat
Usty

ooo.. nominální nick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Birmingham 1 3 Totenham

Wigan 1 1 Stoke

Man.citi 2 0 Bolton

Arsenal 3 0 Fulham

Chelsea 2 1 Everton

Blackburn 0 0 Wolves

Blackpool 0 3 Man.utd

W.B.A. 1 1 Newkastle

Sunderland 2 2 W.ham

Liverpool 2 1 A.Vila

Reagovat
kiwwi

...Chelsea na 5. mieste po 19. kole

Reagovat
smazaný uživatel

SESTAVA 15 KOLA - Begovič,Rafael,Cambel,Kaboul,Bale,Nani,Parker,Anderson,Malouda,Carol,Berbatov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele