15. kolo
27.11.2010 16:00 CET
3 : 2
(0:0)

Reportáž

Wolverhamptonu se konečně dostalo plnohodnotné bodové odměny, Sunderland padl

Wolverhampton to konečně dokázal! Proti Sunderlandu si připisuje teprve své třetí vítězství v této sezoně a malými krůčky se přibližuje bezpečným příčkám. Naproti tomu Black Cats nepochopitelně ztraceným vedením nejenže napodobili Arsenal z minulého týdne, ale navíc akorát potvrdili, že venku jsou letos snad ještě horší než poloviční.

Nástup Sunderlandu byl přitom famózní. Hennessey, dobrovolně zvolená náhrada za Hahnemanna, okamžitě musel zasahovat proti Bentově pokusu, aby se pak ještě třásl při Zendenově nepřesné ráně. Vlci se mezitím pomalu adaptovali, časem přebrali iniciativu pro změnu oni a dokonce se brzy mohli radovat z gólu (i když neuznaného). Nejprve tedy Doyle trestuhodně přestřelil, posléze Stearman sáhl do Elokobiho střely z ofsajdového postavení, takže se jeho radost ukázala být předčasnou. Největší šance prvního poločasu však přeci jen pocházela z dílny Sunderlandu - po Elokobiho ruce zahrával přímý kop Richardson, aby lehce pošimral levou tyč Hennesseyho klece.

McCarthy nemohl být s koncovkou svých svěřenců zcela spokojen, po přestávce už ale úsměv na jeho rtech vykouzlil Foley, když promptně dorazil Jarvisovu střelu. Tahle radost nicméně neměla dlouhého trvání. Čerstvě vystřídaný Gyan totiž v 67. minutě hlavou usměrnil míč do kroku Benta a ten hladce překonal Hennesseyho. Ještě horší to pak s Wolves bylo po další desetiminutovce, kdy Bardsley zleva odcentroval a Welbeck se přes statickou obranu nekompromisně protlačil ke vstřelení vedoucího gólu.

V tu chvíli už to s Vlky vypadalo doopravdy bledě, šancí bylo sice stále dost, ale to na obou stranách. Přesto defenzíva Wolverhamptonu již veškeré nebezpečenství přečkala, zatímco útočící borci se pomalu nadechovali k senzačnímu zvratu. Ten odstartoval žolík Hunt, jenž zvládl ideálně navázat na Elokobiho přistrčení hlavou, a dokončil Ebanks-Blake v 89. minutě, když využil přihrávky Kevina Doylea.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 3 Bent =hatrick

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele