15. kolo
27.11.2010 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Fulham FC - Birmingham City 1:1

Fulham má další remízu. Dnes se rozešel smírně s Birminghamem a i nadále je nebezpečně blízko sestupovým pozicím. Na branku Larssona z prvního poločasu odpovídal za Cottagers Clint Dempsey. Alex McLeish své tříleté výročí na lavičce Brums oslavil jen jedním bodem.

V hostujícím dresu poprvé konečně ukázal své schopnosti Alexander Hleb, jenž je v Birminghamu na hostování z Barcelony. Ve 20. minutě si běloruský reprezentant zleva naběhl do vápna, přesně našel Larssona a ten otevřel skóre. Schwarzer neměl proti přesně umístěné ráně šanci.

Cottagers nemohli použít zraněné útočníky Zamoru, Johnsona a Dembeleho, což zapříčinilo hodně malou ofenzivní aktivitu. Ben Foster si mohl oproti poslednímu duelu s Chelsea odpočinout.

V poločase se však domácí vyhecovali a osm minut po přestávce vyrovnali. Gera vrátil před bránu Daviesův rohový kop a hlavou míč do branky dopravil Clint Dempsey. Fulham byl po změně stran o poznání nebezpečnější. Kamaru musel zastavit Dann, střídající Eddie Johnson zase nastřelil boční síť. Největší šanci druhého dějství však měli přesto Brums. Larsson poslal rohový kop na Danna, jenž se odpoutal od obránce a hlavou míč poslal do břevna. Od Birminghamu to byla jedna z ojedinělých příležitostí ve druhém dějství a další už nepřišla.

A to ani na straně Fulhamu, takže zápas skončil 1:1 a Cottagers jsou s Blues nejčastěji remízujícími mužstvy.

Autor: Ondřej Holzman / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele