15. kolo
27.11.2010 16:00 CET
7 : 1
(3:0)

Reportáž

Manchester United - Blackburn Rovers 7:1

Nejlepší zápas v dresu Manchesteru United si dnes odpoledne vychutnal Dimitar Berbatov. Bulharský útočník sestřelil Blackburn úžasnými pěti góly a posunul Rudé Ďábly do čela tabulky. Trefili se také Park a Nani, United vyhráli 7:1.

Parádní zápas a vysoké vítězství alespoň na chvíli uspokojí fanoušky Manchesteru, kteří určitě nemohli být v posledních týdnech zcela spokojeni. Dnešní duel jim ale dává naději na lepší časy. Hrdinou číslo jedna je bezesporu Dimitar Berbatov, nicméně pět gólů by nedokázal dát bez Wayna Rooneyho a Naniho, ti mají rovněž velký podíl.

Rooney s Berbatovem patřili po dobrém startu do sezóny k největším zklamáním posledních týdnů, jenže dnes jejich spolupráce fungovala na výbornou. Rooney dal zapomenout na své nedávné extempore a už ve druhé minutě po Naniho trestném kopu připravil hlavičkou pozici pro Berbatova, který otevřel skóre. Po další Naniho standardce, tentokrát rohovém kopu, se dostal do zakončení Evra, ale Robinson ho vychytal.

Po třiadvaceti minutách byl znovu bezmocný. Nani našel Parka, mrštný Jihokorejec si narazil s Rooneym a přesnou ranou z hranice vápna zvýšil na 2:0. O pět minut později vyrobil chybu Chimbonda, který chtěl přihrávat z velké dálky zpět Robinsonovi, ale špatnou přihrávku vystihl Berbatov a okamžitě trestal. Po poločase svítilo na Old Trafford skóre 3:0 a Rovers doufali, že druhý poločas bude jiný.

Už po dvou minutách je ale z omylu vyvedl Berbatov. Byl to opět Nani, kdo se rozeběhl po pravé straně a dalším přesným pasem našel bulharského forvarda, jenž právě dokonával hattrick. Pár desítek sekund nato byl za svůj výkon odměněn i Nani, když zvyšoval na 5:0.

Ani vysoké vedení domácí nezastavilo od útočení, po hodině hry vnikl do vápna Rafael, nahrál Parkovi a toho sice zablokoval Samba, jenže dnes vždy připravený Berbatov dokázal míč dorazit do sítě. Své veledílo Bulhar dokonal dvacet minut před koncem a po gólovém skluzu se připojil k Shearerovi, Andymu Coleovi a Defoemu - těm všem se také podařilo dát pět gólů v jediném zápase.

Rovers ale nakonec neodešli s ostudnou nulou. Jedinou střelu na branku přetavil Samba v čestný gól. Střídající Morris nacentroval a Samba v 83. minutě snížil na 7:1. Tak skončil i celý zápas. Manchester United je minimálně do zítřejšího duelu Chelsea první.

Autor: Ondřej Holzman / bbc.co.uk

Komentáře (23)

Přidat komentář
PePiG7

2:0 Rooney,Vidic

Reagovat
smazaný uživatel

chalani musíme vyhrať, modrokabátnici zakopnú s NUFC

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
-Pato-

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomhle kole jdeme konečně do čela 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 Rooney,Chicharito,Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite nekdo,kde bych se na to mohl divat na netu ?

Reagovat
smazaný uživatel

www.fromsport.com

Reagovat
smazaný uživatel

drtivou většinu zápasů ze všech různejch sportů najdeš na www.livescorehunter.com

Reagovat
smazaný uživatel

vyhráme 4:0 :) cítim to v kostiach 2 goli da Rooney 1 gigs a 1 Chicharito

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomhle víkendu by jsme mohli být tam, kam patříme, tedy na 1. místě

Reagovat
smazaný uživatel

jdem do čela a už to jinak nebude.dneska ROONEY 3 kusy!GLORY,GLORY,MAN UNITED!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Van der sar,Rafael,Evans,Vidič,Evra,Valencia,Carick,Fletcher,Nani,Berbatov,Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 je rozhodnuto !!!

Reagovat
smazaný uživatel

výborný match.byla to lahoda pro oči.konečně!jenom ten evans bože...jediná kaňka zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Berba už to potřeboval jako sůl se trefit...

Reagovat
-Pato-

Reagovat
MySch017

MOTM jednoznačne a bez debaty DIMITAR BERBATOV!!! Pozrite, čo dokáže Rooneyho prítomnosť na ihrisku... druhý parádny zápas v rade od MU... nádhera, dnes to bol výkon hodný "majstra"...

Reagovat
mithro

tento zapas si urcite vo volnom case vychutnam rad este raz

Reagovat
Devil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele