15. kolo
27.11.2010 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Stoke City - Manchester City 1:1

Potters si sice remízu s Manchester City vystřelili až v nastaveném čase, ale rozhodně nejde o nezasloužený bod. Stoke hrál se Citizens zcela vyrovnanou partii a bod je spravedlivý. Hosté tak ztratily na čelo tabulky, manko je pětibodové, Stoke drží osmou pozici.

Roberto Mancini po dnešku pochopitelně nebude spokojen, hlavním problémem City je zásadní nestálost výkonů. Citizens doma dokáží bezbrankově remizovat s Birminghamem, pak roznést na jeho půdě Fulham, aby následně opět zklamali a ztratili se Stoke.

V první půli hrozili Potters zejména po nepříjemných Delapových autech. Vůbec první za zmínku stojící akce přišla právě po jednom z nich. Pennant ale na zadní tyči přestřelil. Delap házel míče do vápna jako na běžícím páse, ale Huth přestřelil a také Fuller z voleje netrefil. Lepší to bylo když sklepl míč na Etheringtona, ale toho dvakrát vychytal Joe Hart. Pak se Fuller přeměnil zpátky do role zakončovatele, ale po Jonesově asistenci netrefil. Jedinou střelou hostů byl v první půli pokus Kolarova, který Begoviče nepřekvapil.

Druhé dějství bylo z pohledu Citizens o poznání lepší. Mario Balotelli však branku netrefil a James Milner mířil přímo do Begovičovi náruče. Hosté se sice snažili stupňovat tempo, ale v útoku nedokázali nic vymyslet. Třetí bezbrankovou remízu ve čtyřech zápasech však nechtěl připustit Micah Richards a devět minut před závěrečnou sirénou otevřel skóre. Spravedlnost ale dnes byla na Britannia Stadium přítomna, a tak mohl ve druhé nastavené minutě vyrovnat po Tuncayově patičce Matthew Etherington.

Autor: Ondřej Holzman / bbc.co.uk

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak to bude kurva tezkej zapas, ale verim, ze se nam nejak podari ziskat tri body. Bohuzel to ale bdue zapas o hovnu a totalne nekoukatelnej. Kazdopadne doufam, ze Mario nebude v zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dufam, ze bude v zaklade...ked da 2 goly, kludne nech sa necha vylucit potom ...

Reagovat
smazaný uživatel

Idealni by bylo, kdyby jsme prohravali 1:0, v 85. minute vytridal Mario klidne i Teveze, v 87. a 94 minute by otocil zapas. A pak jeste dostal cervenou..

Reagovat
smazaný uživatel

to by bol obrat snov

Reagovat
Mircu5

0:2

Reagovat
t0mmy33MCFC

To bude těžkej beton, ale pak někdo sejme Carlita, padne redka a nějak to prolomíme.

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

prostě potřebujeme jít bodově nahoru, jinak se může stát ,že nám třeba účkaři frnkou! jistě, na stoke se blbě hraje, ale to skoro každýmu. škoda, že na digi-sportu má přednost právě zápas účkařů! ale sakra, máme kádr jako zvon, tak ať se už to konečně a pořádně projeví !

Reagovat
vanGomm

Stoke City už je najeté na remízu a mohlo by tam klidně už v tomto zápase na ni spadnout.Tip tedy X.

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

verím,ze sa EF bude opat vo svojom tipe mylit.... 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Hart,Boateng,Toure,Lescot,Kolarov,De jong,Viera,Barry,Johson,Tévez,David Silva

Reagovat
smazaný uživatel

celé zle

Reagovat
Devil

Nadhera,jen tak dal!

Reagovat
Mircu5

To má být pro nás nějaká velká ztráta snad? Remíza se Stoke není zase takovým překvapením, za bod by tam byl snad každý rád kromě United, Arsenalu a Chelsea. Sice jsme byli kousek od 3 bodů, ale lepší 1 než žádný.

Reagovat
Devil

To je pekny panove,ale me je to uplne fuk.Pro me osobne byl tento tyden po fotbalove strance nadhernej a proto to jen tak dal......

Reagovat
t0mmy33MCFC

Utd se konečně dostali na 1. fleka a ty už se tady rozplýváš jak na konci sezóny :)

Reagovat
Devil

Tak nezavid....

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ale hrali jsme tam lip nez vy..

Reagovat
Devil

Tak pokud myslis tohle kolo,tak skoro....

Reagovat
smazaný uživatel

na Britanii..

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Teda málem jsem v práci sežrala teletext blbej opožděnej ale nakonec to dopadlo celkem dobře Sice jsem doufala v 3 bodíky, ale díky za jeden. Liverpool to nezvládl, tak se ještě hřejeme na krásném 8. místě ! Jen tak dál

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele