McLeish potvrdil, že chce do Aston Villy Keana

06.01.2012, 08:53
Aktuality
Manažer Aston Villy Alex McLeish potvrdil, že se snaží z Los Angeles Galaxy získat na dvouměsíční hostování Robbieho Keana. Kluby by se měly dohodnout během víkendu, McLeish déle čekat nechce. Keane by se do Premier League vrátil po půl roce.

O zájmu Villans o zkušeného útočníka informují anglická média celý týden, McLeish nyní vše potvrdil. "Snažíme se ho získat, nic ale není hotové. Pokud v pondělí nebudeme mít jistotu, pravděpodobně to neklapne," prohlásil.

Birminghamský klub má potíže v ofenzivě, jeho manažer by posilu do ofenzivy přivítal s otevřenou náručí. "Zdá se, že jsou všechny strany hostování nakloněny. Nic ale není jistého, proto nebudu moc mluvit," doplnil McLeish.

Jednatřicetiletý Robbie Keane, který v současnosti trénuje s Tottenhamem, má za sebou bohatou kariéru v anglické lize. Kromě Spurs působil také v Liverpoolu, West Hamu, Leedsu či Coventry.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (349)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele