Aktuality

Zlámal ve druhé španělské lize nechytá, i tak je z Cádizu nadšený

Za půl roku ve druhé španělské lize nastoupil brankář Zdeněk Zlámal jen ke dvěma utkáním, zažil už výměnu trenéra a dál trpělivě čeká na šanci, aby konečně na své první zahraniční štaci prorazil. I když zápasovou praxi nemá, je z angažmá v Cádizu, který bojuje o záchranu, nadšený.

Jo odchází na další hostování, získal ho Galatasaray

Jo Alves opustil Everton, kde se dostal kvůli disciplíně do křížku s manažerem Moyesem. Manchester City poslal brazilského hráče obratem na další hostování. Jo si vyzkouší tureckou ligu, do konce sezóny bude oblékat dres istanbulského Galatasaraye.

Drážďanský útočník Dobrý odchodu do Německa nelituje

Nevšední kariéru prožívá český útočník Pavel Dobrý. V 22 letech nakoukl v dresu Viktorie Plzeň do první ligy, v níž si připsal devět startů a jeden vstřelený gól, pak však odešel do Německa. U západních sousedů dodnes putuje po nižších soutěžích a momentálně už třetím rokem působí v třetiligovém Dynamu Drážďany.

West Ham loví špičkového útočníka. Jeho jméno tají

Noví majitelé West Hamu David Sullivan s Davidem Goldem o sobě dávají vědět. První jmenovaný oznámil, že klub usiluje o špičkového útočníka, nabízí mu týdenní plat sto tisíc liber. Hammers přitom tíží dluhy ve výši 110 milionů liber.

Ljungberg odmítl Livorno. Prý ho chtějí lepší kluby

Fredrik Ljungberg podle italských médií odmítl nabídku Livorna. Agent švédského záložníka tvrdí, že ve hře o jeho služby jsou věhlasnější kluby z Apeninského poloostrova. Ljungberg má ještě na rok smlouvu s americkým týmem Seattle Sounders.

O'Shea zřejmě zmešká zbytek sezony, má neobvykle zraněný sval

Irský obránce John O'Shea si zřejmě na jaře už nezahraje. Opora Manchesteru United totiž trpí nezvyklou formou krevní sraženiny na stehně a není prý pravděpodobné, že by se stihl vrátit v dohledné době. Oznámil to trenér Manchesteru Alex Ferguson.

Sá Pinto složil po rvačce s Liédsonem funkci ředitele Sportingu

Sporting Lisabon řeší interní skandál, po kterém rezignoval na svoji funkci ředitele bývalý portugalský reprezentant Ricardo Sá Pinto. Za vším je podle portugalských médií vzájemná bitka s hvězdou týmu Liédsonem, ke které došlo po středečním pohárovém utkání s třetiligovým CD Mafra.

Derby přichází v pravý čas, těší se kouč AC Leonardo

V neděli změří v rámci italské ligy své síly oba milánské velkokluby. AC se po matném začátku sezóny rozjel a nyní se zdá být jediným vážným konkurentem Interu v boji o mistrovský titul. Rossoneri se chlubí velmi dobrou formou a věří, že zvládnou derby a náskok Interu znovu sníží.

Paolo Cannavaro: Věříme v Ligu mistrů

Neapol loni skvěle zvládla úvod sezony a s postupem času začala ztrácet dech, letos je tomu přesně naopak. Po špatném startu tým hodně oživil příchod trenéra Waltera Mazzarriho a SSC útočí na Ligu mistrů. Podle obránce Paola Cannavara by milionářská soutěž klubu slušela...

Rossi se podle agenta bude chtít vrátit do Itálie

Giuseppe Rossi byl již několikrát spojován s návratem do Itálie a po letošní sezoně dost možná bude jeden z klubů z Apeninského poloostrova úspěšný a hráče získá. Rossi nyní hraje za Villarreal, podle slov svého agenta ale bude chtít v létě zpět domů...

Rosický: Obrat s Boltonem ukázal, že máme velkou sílu

Tomáš Rosický si pochvaluje, jaká síla sálá z týmu Arsenalu, který ve středu otočil ligový zápas s Boltonem i díky jeho střeleckému zásahu z konce prvního poločasu. Devětadvacetiletý reprezentant tak může dál snít o tom, že se ve své čtvrté sezoně v týmu Kanonýrů poprvé může dočkat některé z velkých trofejí.

Ostravské vedení neuvolní Ličku do francouzských Met

Vedení ostravských fotbalistů zamítlo nabídku francouzských Met, které projevily zájem o záložníka Maria Ličku. Podle oficiálních internetových stránek Baníku nebyl návrh šestého celku druhé francouzské ligy pro klub finančně zajímavý.

Německo začne přípravu na MS, Löw si na příští týden pozval třicet hráčů

Německo míří na letošním světovém šampionátu hodně vysoko a jeho trenér Joachim Löw nehodlá nic podcenit. Na začátku příštího týdne se proto sejde třicet hráčů, aby společně absolvovali třídenní přípravný kemp...

Slávistický obránce Čelůstka možná posílí italské Palermo

Fotbalisté Slavie Praha možná přijdou o dalšího obránce. Po odchodu Marka Suchého do Spartaku Moskva láká italské US Palermo dalšího mladíka, českého reprezentanta do 21 let Ondřeje Čelůstku. Přestupová suma by měla být pro Slavii velice zajímavá.

Thuram: Lippi by kvůli rasismu měl Balotelliho povolat na mistrovství světa

Rasistické výroky z kotle příznivců Juventusu na útočníka Interu Maria Balotelliho neustávají. Bývalý obránce francouzské reprezentace a Juventusu Lilian Thuram proto prohlásil, že trenér Marcello Lippi by měl mladého forvarda povolat do reprezentace. Jen tak prý dojde ke zlepšení situace.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele