Aktuality

O víkendu vyvrcholí základní část Tipsport ligy

Závěrečné zápasy ve skupinách Tipsport ligy a jen několik přípravných utkání bude na programu nejbližšího víkendu na domácích hřištích. Týmy se vesměs teprve vrací z kondičních soustředění, a tak herní zkoušky budou pro hráče především oživením monotónní dřiny z posledních dnů.

Lecjaks odletěl do Turecka na testy ukrajinského Dněpropetrovsku

Obránce Viktorie Plzeň Jan Lecjaks odletěl dnes do Turecka, kde absolvuje testy v pátém týmu ukrajinské ligy Dněpr Dněpropetrovsk. O tom, zda devatenáctiletý fotbalista přestoupí, se ale bude jednat až po jeho návratu za týden.

Spalletti chce uspět s Petrohradem. Řím má stále v srdci

Luciano Spalletti stojí před velkou výzvou - Zenit Petrohrad má vrátit na evropské výsluní. Italský kouč na začátku sezóny opustil AS Řím, ale Giallorossi zůstali stále v jeho srdci. Klubu z hlavního města přeje jen to nejlepší.

Sionko má po návratu do Sparty jasné cíle: titul a reprezentaci

Získat další mistrovský titul a udržet si stálé místo v národním mužstvu. To jsou cíle, které si dal Libor Sionko po přestupu z FC Kodaň do Sparty Praha. Hráč, který získal mistrovské tituly již ve třech zemích, se rozhodl strávit zbytek kariéry ve vlasti a nedokázal si prý představit, že by oblékl v české lize jiný než rudý dres.

Kopic bude půl roku hostovat ve Slavii

Aktualizováno. Obránce Milan Kopic se dohodl se Slavií Praha na půlročním hostování. Čtyřiadvacetiletý fotbalista je členem nizozemského celku SC Heerenveen, ale zatím se příliš neprosadil. Návrat do české ligy oznámila na svých webových stránkách společnost ISM, která fotbalistu zastupuje.

Benítezova pozice je i po dalším neúspěchu stále jistá

Liverpool si ve středu připsal další neúspěch, když doma v odvetě třetího kola FA Cupu podlehl druholigovému Readingu a z nejstarší soutěže na světě vypadl. Vedení Reds přesto nepochybuje, že Rafael Benítez je pro klub tím pravým manažerem. Liverpool už letos vypadl z Ligy mistrů a příliš se mu nedaří ani v domácí lize.

Trenér afrických mistrů bere do týmu pouze muslimy

Pro trenéra egyptské reprezentace Hassana Šehata je prý víra mnohem důležitější než fotbalové umění. Proto do národního týmu bere pouze hráče, kteří možná nejsou nejlepší, ale jsou správní muslimové.

Šimák zatím zůstává ve Stuttgartu, z přestupu do Bielefeldu sešlo

Záložník Jan Šimák do druholigové Arminie Bielefeld nepřestoupí. Ve Stuttgartu sice s českým fotbalistou i nadále nepočítají, chystaný transfer ale zřejmě ztroskotal na dohodě mezi kluby. Uvedla to agentura DPA. Šimákova budoucnost je nejasná.

Baroš musel na operaci, léčba zraněného nártu se protáhne

Reprezentační útočník Milan Baroš se dnes v Mnichově podrobil operaci nártu, který si poranil v říjnu v utkání Galatasaraye Istanbul. Konzervativní léčba nešla podle plánu. Bez fotbalu by měl být Baroš dalších šest týdnů.

Sturridge bude Chelsea stát nejméně 3,5 milionu liber

Chelsea zaplatí za Daniela Sturridge Manchesteru City 3,5 milionu liber, částka se může podle hráčových startů téměř zdvojnásobit. Mladému útočníkovi skončila v létě u Citizens smlouva a novou podepsal v Chelsea, protože mu je ale méně než 24 let, určila komise výši odstupného.

Bundesliga láme rekordy, průměrná návštěvnost je 42.115 diváků

Německá bundesliga opět potvrdila, že je divácky nejsilnější fotbalovou soutěží na světě. Po 17 kolech se může chlubit průměrnou návštěvností 42.115 diváků na zápas, což je po podzimu nejlepší výsledek v její historii. Oproti předchozí sezoně zaznamenala bundesliga zhruba pětiprocentní nárůst.

Liverpool hlásí tři zraněné, Torres si nezahraje měsíc a půl

Liverpoolu to v letošní sezoně nejde a potvrdil to i ve včerejším pohárovém zápase proti Readingu. Reds nepřišli jenom o postup, ale rovněž o tři hráče - mimo hru jsou Yossi Benayoun, Steven Gerrard a Fernando Torres, který bude chybět nejdéle...

Otřesený Adebayor není schopen hrát

Útočník Manchesteru City Emmanuel Adebayor je stále otřesen z ozbrojeného útoku, při němž zemřeli tři lidé v autobusu vezoucím fotbalisty Toga na africký šampionát. V současné době pobývá u rodiny v tožské metropoli Lome a na návrat do Anglie zatím nepomýšlí.

Kokainový hříšník Flachi ukončil kariéru

Italský fotbalista Francesco Flachi ukončil den po oznámení druhého dopingového prohřešku konec kariéry. Útočník druholigové Brescie měl znovu pozitivní test na kokain, za který už v minulosti jednou pykal.

Lyon získal z Dinama Záhřeb mladého obránce Lovrena

Olympique Lyon měl v první polovině sezony často velké problémy v obraně a vedení francouzského klubu se rozhodlo jednat. Získalo jednu velmi nadějnou posilu - z Dinama Záhřeb přichází teprve 20letý střední obránce Dejan Lovren...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele