Aktuality

Ronaldo se omluvil za zranění. Vyloučení považuje za nespravedlivé

Nejdražší hráč světa Cristiano Ronaldo se omluvil za to, že při nedělním utkání španělské fotbalové ligy s Málagou zlomil nos obránci soupeře Patricku Mtiligovi, ale prohlásil, že neměl být vyloučen.

Vyhráli bychom i v sedmi, prohlásil po derby Mourinho

Inter Milán zvládl derby proti AC, zvítězil o dvě branky a navýšil náskok v čele tabulky na devět bodů. Trenér vítězů José Mourinho se po utkání obul do rozhodčího, který Interu vyloučil dva hráče. Mourinho zároveň chválil svůj tým, prý by vyhrál i v sedmi lidech.

Stoke stále lanaří Jamese, dohoda je prý blízko

Portsmouth je na posledním místě tabulky anglické nejvyšší soutěže, navíc má finanční problémy a dost možná přijde o některé hráče. Odejít by mohl Aruna Dindane, nebo brankář David James. O toho má zájem Stoke City...

Trenér Cosmi se neshodl s vedením a v Livornu skončil

Fotbalisté Livorna jsou bez trenéra. Po dnešní ligové porážce 0:2 s Neapolí rezignoval kouč Serse Cosmi. Jednapadesátiletý Cosmi skončil podle agentury AP kvůli neshodám s vedením, prezident Aldo Spinelli prý příliš zasahoval do chodu týmu.

Kačar chce hrát v základu, jinak preferuje odchod

Ještě relativně nedávno byl Gojko Kačar nepostradatelnou součástí sestavy Herthy BSC, v poslední době ovšem o své místo přišel a spokojit se s tím jen tak nehodlá. Jeho strýc a agent v jedné osobě Milan Kačar prohlásil, že pokud se situace nezmění, je dosti možné, že Srb z Berlína odejde...

Robinho opustí Manchester City, namířeno má do Santosu

Robinho před rokem a půl přestupoval z Realu Madrid do Manchesteru City, nyní se na změnu dresu chystá znovu. Brazilský reprezentant často vysedává jenom na lavičce náhradníků a je připraven z Anglie odejít - zamířit má na hostování do Santosu...

Riise: Byl to určitě můj nejdůležitější gól

Římské AS dalo zapomenout na ospalý start do letošní sezony a v posledních měsících má skvělou formu. Giallorossi to potvrdili rovněž včera, když vyhráli na půdě Juventusu 2:1. Rozhodující gól dal až v nastavení John Arne Riise, pro něhož to byl nejdůležitější zásah kariéry...

Hubník se v Berlíně teprve zabydluje a chystá se učit německy

Po přestupu ze Sparty do Herthy se český reprezentant Roman Hubník v německé metropoli teprve zabydluje a shání učitele němčiny. Svého odchodu do bundesligy, kde kvůli zranění ještě neodehrál ani minutu a jeho klub bojuje o záchranu, ale nelituje. Řekl to v rozhovoru s ČTK.

Olomoucký Kaščák má nakročeno do Baku

Kapitán olomouckých fotbalistů Marek Kaščák má namířeno do Něftči Baku. Sedmadvacetiletý defenzivní záložník za čtvrtým celkem ázerbájdžánské ligy odletěl na soustředění do Turecka, kde by měl klubu podepsat půlroční smlouvu.

Žilina porazila na penalty Olomouc a vyhrála Tipsport ligu

Fotbalisté Žiliny vyhráli 13. ročník zimní Tipsport ligy a stali se vůbec prvním zahraničním vítězem v historii turnaje. V dnešním finálovém zápase v Praze porazili svěřenci českého kouče Pavla Hapala Sigmu Olomouc až v penaltovém rozstřelu, když v normální hrací době skončil duel 3:3. Žilina inkasovala za triumf prémii 300 tisíc korun.

Mí mladíci hrají fantasticky, chválí dortmundský trenér Klopp

Už šestou výhru v řadě si včera připsala Borussia Dortmund. Žlutočerní doma zaslouženě porazili Hamburk a vyhoupli se na čtvrté místo bundesligové tabulky. K velké radosti trenéra Jürgena Kloppa, který má pro svůj mladý tým jenom slova chvály.

Filipe vstřelil důležitý gól Deporu, ale ošklivě se zranil

Deportivo La Coruña sice porazilo Athletic Club a o něco se přiblížilo vysněné Lize mistrů, ale vítězství má trpkou příchuť. Když obránce Filipe Luís vstřelil úvodní branku utkání, nepustil se do žádné střeštěné oslavy branky a zanedlouho bylo vidět proč. S pohledem na vychýlené chodidlo ustalo jak veselí na tribunách, tak mezi vystrašenými spoluhráči.

Mucha se dohodl na smlouvě s Evertonem. Do Anglie zamíří v létě

Everton v sobotu na svých webových stránkách potvrdil, že se dohodl na smlouvě se slovenským brankářem Jánem Muchou. Ten do liverpoolského klubu zamíří na konci této sezony, kterou ještě odchytá v polské Legii Varšava.

Nechápu, proč mě Olympiakos odvolal, uvedl trenér Zico

Osmifinalista Ligy mistrů Olympiakos Pireus na začátku tohoto týdne propustil trenéra Zica. Zkušený brazilský kouč ale po několika dnech oznámil, že tomuto rozhodnutí vedení řeckého klubu nerozumí. Podle dostupných informací stojí za odvoláním trenéra špatné výsledky.

Van Nistelrooy definitivně posílil Hamburk

Nizozemský útočník Ruud van Nistelrooy posílil bundesligový Hamburk. Německý klub, ve kterém hrají čeští reprezentanti David Jarolím a David Rozehnal, získal třiatřicetiletého střelce z Realu Madrid.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele