Aktuality

Finále mezi Itálii a Anglií by bylo skvělé, sní Lippi

Marcello Lippi se fotbalovému světu svěřil s jedním ze svých přání. Na mistrovství světa by se ve finálovém duelu mile rád střetl s anglickou reprezentací, kterou vede jeho krajan Fabio Capello.

Úspěch si nemůže koupit každý, říká Ranieri

Claudio Ranieri, kouč AS Řím, prohlásil, že jeho tým nemá dostatečné finanční prostředky, aby konkuroval těm největším zahraničním celkům nebo třeba italskému šampionovi posledních let, Interu. Římané si zkrátka úspěch koupit nemohou, musí si ho tvrdě vypracovat.

Deco: Po světovém šampionátu v reprezentaci končím

Portugalský záložník Deco po letním mistrovství světa ukončí reprezentační kariéru. Dvaatřicetiletý fotbalista Chelsea to uvedl v rozhovoru pro rozhlasovou stanici Radio Globo.

Chelsea uspěla s odvoláním a trest se jí ruší

Chelsea si může oddychnout. Za "případ Kakuta" totiž nebude nijak pykat, možnému přestupovému embargu dnes definitivně odzvonilo. Mezinárodní sportovní arbitráž CAS totiž dnes rozhodla, že Blues při jednáních žádná pravidla neporušili.

De la Peńa půjde na operaci, ta má zachránit jeho kariéru

Iván de la Peńa čelí vážné hrozbě, že bude muset ukončit aktivní kariéru. Záložník barcelonského Espanyolu laboruje s poraněným stehenním svalem a čeká ho operace, která má jeho kariéru zachránit...

Volešák odchází ze Slavie na hostování do Českých Budějovic

Výraznou posilu pro jarní sezonu získali fotbalisté Českých Budějovic. Záložní řadu Dynama vyztuží Ladislav Volešák, který přichází z mistrovské Slavie na půlroční hostování s následnou opcí na přestup. Jihočeský klub o tom dnes informoval v tiskové zprávě.

Bayern si pojistil Müllera, Van Buytena a Badstubera

Bayern Mnichov zažívá velmi úspěšné období, postoupil ze základní skupiny Ligy mistrů a v německé nejvyšší soutěži úspěšně stíhá vedoucí Bayer Leverkusen. Přišel tak čas i pro nějaké odměny a těch se dostalo třem hráčům - Daniel Van Buyten, Thomas Müller a Holger Badstuber podepsali nové smlouvy...

Začíná to být otravné, říká o množících se ztrátách Makelele

PSG patří mezi nejslavnější francouzské kluby, v posledních letech ale klub z hlavního města svému jménu příliš velkou čest nedělá a lepší to není ani letos. Fanoušci nemohou být spokojeni a toho si je vědom i kapitán Claude Makelele, podle něhož je současná situace alarmující...

Hlavním cílem je skončit do třetího místa, upozorňuje De Rossi

Podle řady odborníků měly letos o Scudetto bojovat Inter Milán, AC Milán a Juventus. Stará dáma už je ze hry prakticky venku, přesto se do hry třetí klub dostal. Vynikající výsledky vyhouply až na třetí místo AS Řím, jeho záložník Daniele De Rossi ovšem velkou pozornost boji o titul nevěnuje, soustředí se na jiné věci...

Fernandes na Inter zapomněl a soustředí se na Valencii

Manuel Fernandes byl blízko odchodu z Valencie. V závěru zimního přestupního okna měl namířeno do Interu, všechny strany byly dohodnuty, jenže portugalský záložník neprošel lékařskou prohlídkou. Fernandes tvrdí, že italskou šanci hodil za hlavu a soustředí se jen na výkony ve Valencii.

Redknapp chválí Bentleyho. Ať mu vydrží forma, přeje si

Z Davida Bentleyho se v posledních zápasech stal klíčový hráč Tottenhamu. Z obrody anglického záložníka má radost manažer Spurs Harry Redknapp, který zároveň doufá, že bude Bentley ve zlepšených výkonech pokračovat.

Je to hon na čarodějnice, brání Terryho asistent Pearce

Johna Terryho se zastal asistent trenéra anglické reprezentace Stuart Pearce, který označil aféru kolem obránce Chelsea za hon na čarodějnice. Terry čelí skandálu poté, co se dostal na veřejnost jeho poměr s dlouholetou přítelkyní někdejšího spoluhráče z Chelsea a národního týmu Wayna Bridge.

Tekke v létě posílí Kazaň

Turek Fatih Tekke si prodlouží angažmá v Rusku, útočník Zenitu Petrohrad dnes podepsal tříletý kontrakt s ruským mistrem Rubinem Kazaň, kam se v létě přestěhuje zadarmo.

Rozhodnutí o Riberyho budoucnosti by mělo padnout v březnu

Sportovní ředitelé několika evropských velkoklubů se mohou pomalu začít soustředit na březen. Záložník Bayernu Mnichov Franck Ribery je hodně žádaným zbožím na přestupovém trhu a právě v březnu se hodlá rozhodnout o své další budoucnosti...

Česká kolonie v Rusku, kdo je kdo?

Velké peníze a neustále rostoucí kvalita ruské nejvyšší soutěže láká na východ stále více českých fotbalistů. Šest týdnů před začátkem ligy je na soupiskách ruských mužstev dohromady jedenáct Čechů. V abecedním pořadí představujeme všechny zástupce české kopané a jejich vyhlídky pro nadcházející sezonu.

03.02.2010 Aktuality 193 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele