Snad si tuto formu udrží, říká Rodgers o Downingovi

25.12.2012, 18:58
Aktuality
Stewart Downing se po příchodu do Liverpoolu hodně dlouho trápil, byl terčem kritiky a mluvilo se o jeho možném odchodu. V posledních týdnech se pak konečně dostal do formy, byl jednou z klíčových postav zápasu s Fulhamem (4:0) a vysloužil si pochvalu. Manažer Brendan Rodgers tak nemá v úmyslu ho v nejbližší době prodat...

"Za posledních šest nebo sedm týdnů ustálil své výkony na vysoké úrovni, navíc nastoupil na několika postech. Těší mě to i za něho, proti Fulhamu podal vynikající výkon. Dal gól, další připravil a pro obranu soupeře znamenal velké nebezpečí. Proti Aston Ville zase zahrál dobře jako obránce. Je to vynikající hráč a dostal se do pohody i po psychické stránce. Když zahraje jako proti Fulhamu, není v týmu mnoho lepších. Snad si tuto formu udrží," doufá Rodgers.

Downing přišel na Anfield Road před rokem a půl za zhruba 25 milionů eur z Aston Villy a smlouvu má do června roku 2015. Rodgers si pak dovede představit i případné prodloužení kontraktu.

"Stále má smlouvu ještě na několik let a nechceme, aby někam odcházel. Všechny hráče žádáme jenom o to, aby podávali co nejlepší výkony. Jestli bude takto pokračovat, zůstane ještě spoustu let. Sebevědomí je klíčovou věcí ke všemu a není pochyb o tom, že po této stránce je na tom nyní hodně dobře. Sám pak ví, že musí i nadále tvrdě pracovat," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (303)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele