Aktuality

Mutu měl pozitivní dopingový test a hrozí mu čtyřletý trest

Rumunský fotbalista Adrian Mutu měl pozitivní dopingový test na zakázaný stimulant sibutramin. Jde již o jeho druhé podobné provinění v kariéře a útočníkovi italské Fiorentiny hrozí čtyřletý test.

Redknapp potvrdil příchod Eidura Gudjohnsena

Eidur Gudjohnsen se vrací do anglické nejvyšší soutěže, kde dlouho hrával za Chelsea. Islandský útočník po působení v Barceloně nedokázal neplnit velká očekávání v AS Monaco a po šesti měsících se znovu stěhuje - na hostování ho získal Tottenham...

Sparta nechtěla jenom Brabce, lákala rovněž Skácela

Vedle Ericha Brabce, který se zřejmě dnes či nejpozději v pátek domluví na smlouvě se Spartou, mohla na jaře oblékat letenský dres další nedávná opora hlavního rivala. Trenér Jozef Chovanec dnes novinářům řekl, že Sparta jednala o příchodu Rudolfa Skácela, který nastupoval za Slavii na podzim.

Feninovi přibyla konkurence, Frankfurt získal Altintopa

Martin Fenin má v bundesligovém Frankfurt nového konkurenta v útoku. Do Eintrachtu míří turecký reprezentant Halil Altintop, na něhož nezbylo místo v kádru Schalke. Frankfurt hráče získal zdarma a podepsal s ním smlouvu do konce letošní sezony...

Kubík bude asistentem trenéra u reprezentace USA

Luboš Kubík se stane asistentem trenéra Boba Bradleyho u americké reprezentace a v červnu se jako jediný Čech přímo zúčastní mistrovství světa v Jihoafrické republice. Šestačtyřicetiletý Kubík proto opouští post sportovního ředitele ve druholigovém Hradci Králové.

Šéf Bayernu Hoeness kritizoval Blattera za udělení šampionátu JAR

Prezident Bayernu Mnichov Uli Hoeness zkritizoval předsedu Mezinárodní fotbalové federace (FIFA) Josepha Blattera za udělení pořadatelství mistrovství světa Jihoafrické republice. Bylo to jedno z nejhorších rozhodnutí, jaké kdy šéf FIFA udělal, prohlásil nástupce Franze Beckenbauera ve vedení nejslavnějšího německého klubu.

Nadšený Ferguson: Rooney hrál lépe než proti Hullu

Manažer Manchesteru United Alex Ferguson po včerejším vítězném derby s městským rivalem City chválil svůj tým za předvedený výkon. Superlativy zahltil zejména na střelce vítězného gólu Wayna Rooneyho. Podle Fergusona útočník předvedl ještě lepší výkon než při střeleckých hodech proti Hullu.

Nené měl přestoupit do AC Milán, prezident ale změnil názor

Brazilský útočník Cagliari Nené se měl v nejbližší době stát posilou AC Milán, vše ale možná zůstane při starém. Prezident klubu ze Sardinie Massimo Cellino, který dal přestupu původně zelenou, totiž od svého záměru nakonec ustoupil.

Bayern má prý zájem o Pienaara, hráč o tom nic neví

Bayern Mnichov se podle informací médií zajímá o záložníka Evertonu Stevena Pienaara. Ten by do bavorského klubu měl přijít coby nástupce Francka Ribéryho, který pravděpodobně německý velkoklub v létě opustí.

Mareček opouští Brno, za 31 milionů zamířil do Anderlechtu

Lukáš Mareček odchází z Brna do Anderlechtu Brusel. Oba kluby dnes večer podepsaly smlouvu. Mareček uzavře podle svého manažera Pavla Zíky s Anderlechtem smlouvu na 4,5 roku ve čtvrtek dopoledne. Brno za něj podle belgických novin dostane 1,2 milionu eur (31,3 milionu korun) a jedno procento z dalšího prodeje.

Ferrara: Všichni v klubu stojí za mnou

Ciro Ferrara stojí před dalším těžkým zápasem. Juventus pod jeho vedením zítra v Italském poháru změří síly s Interem Milán. V médiích se objevily zprávy, že v případě neúspěchu by se jednalo o jeho poslední utkání na lavičce, Ferrara se přesto odvolání nebojí.

Disciplinární komise ČMFS hodlá pokračovat v nastoupeném trendu

Disciplinární komise ČMFS hodlá na jaře pokračovat v nastoupeném trendu, s nímž přišla loni v létě po jmenování do funkce novým výkonným výborem. Stejně jako na podzim chce trestat simulování, nebezpečné zákroky, které mohou způsobit vážná zranění hráčů, a bude také postihovat hostující kluby za výtržnosti jejich fanoušků.

Slomka vyloučil příchod Asamoaha do Hannoveru

Hannoveru 96 se v bundeslize vůbec nedaří. Od tragické smrti brankáře Enkeho získal tento tým pouze jediný bod a také proto se v Německu začalo mluvit o zimní útočné posile. V úvahu mimo jiné připadal střelec Schalke Gerald Asamoah. Trenér Slomka ale jeho příchod vyloučil.

Mancienne je odhodlaný poprat se o šanci v Chelsea

Michael Mancienne bude ještě půl roku hostovat ve Wolverhamptonu, pak se vrátí do Chelsea. Čerstvě dvaadvacetiletý defenzivní hráč se netají touhou probojovat se nastálo do prvního týmu Blues. Pokud ale bude cítit, že mu to prospěje, stráví klidně další sezónu v současném klubu.

Agent: Raul může za rok z Realu odejít

Raul Gonzales je sice nejlepším střelcem historie Realu Madrid, ale ve dvaatřiceti letech se už těžko dostává do základní sestavy. Legenda Bílého baletu chce dodržet smlouvu, která vyprší v létě 2011. Poté by mohlo dojít na změnu dresu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele