Aktuality

Sionko si premiéru po návratu do Sparty představoval úplně jinak

V prvním poločase ligového duelu proti Příbrami patřil mezi nejlepší hráče Sparty, ale po pauze záložník Libor Sionko stejně jako celý tým ze svého výkonu slevil a po zápase hledal vysvětlení, proč favorit na zisk titulu v jarní premiéře ztratil body. Reprezentační záložník se nevymlouval na nečekané složení zálohy

Od reprezentace Pobřeží slonoviny byl odvolán kouč Halilhodžič

Reprezentace Pobřeží slonoviny je bez trenéra, vedení svazu v sobotu odvolalo Bosňana Vahida Halilhodžiče. O změně na tomto postu už se spekulovalo od neúspěšného mistrovství Afriky, na němž byl největší favorit turnaje a účastník světového šampionátu vyřazen ve čtvrtfinále.

Jarolíma potěšily body, s hrou už příliš spokojen nebyl

Trenéra Slavie Karla Jarolíma teprve třetí výhra v sezoně na hřišti soupeře potěšila, s hrou už tolik spokojený nebyl. "Z naší strany byl asi lepší první poločas. Dostali jsme se do vedení a měli ještě další šance, abychom vedení pojistili. Bohužel se tak ale nestalo," řekl slávistický kouč.

Arsenal porazil Stoke, radost ale kazí vážné zranění Ramseyho

Arsenal dokázal vyhrát 3:1 na hřišti Stoke City a znovu se vrátil do boje o titul, za tři body ale zaplatil hodně krutou daň. Černou kaňkou zápasu totiž je vážné zranění Aarona Ramseyho, který má po zákroku Ryana Shawcrosse zlomenou nohu a od fotbalu si na hodně dlouho odpočine...

Chovanec: Nikoho jsme dnešní hrou nemohli potěšit

Sparťanský trenér Jozef Chovanec byl hodně rozladěný z remízy 1:1 s Příbramí. Výkon mužstva nebyl podle jeho hodnocení ani dobrý. "Nikoho jsme dnešní hrou nemohli potěšit a nic na tom nemění, že první poločas nebyl až tak špatný. Ale neproměnili jsme další šance a v druhé půli už to bylo špatné," bědoval letenský kouč.

Valeron by rád hrál ještě dva roky, chce zůstat v Deportivu

Juan Carlos Valeron patří mezi hodně oblíbené hráče a fanoušci si jeho kousky snad budou moci vychutnávat i v následujících letech. Zkušený záložník Deportiva La Coruňa dokázal překonat vážné problémy s kolenem a po trávnících by chtěl pobíhat ještě další dvě sezony...

Nigérii povede na MS švédský trenér Lagerbäck

Fotbalisty Nigérie povede na mistrovství světa v Jihoafrické republice švédský trenér Lars Lagerbäck. O angažování jednašedesátiletého dlouholetého reprezentačního kouče své vlasti dnes informoval nigerijský svaz. Švéd podepsal pětiměsíční smlouvu s možností prodloužení.

Potřebujeme další dobrý výkon, zdůrazňuje Marchena

Valencia ve čtvrtek v prodloužení přemohla Bruggy a zajistila si postup do osmifinále Evropské ligy, další těžký zápas čeká španělský klub v neděli. V rámci Primera División jede Valencia na půdu Atlétika Madrid a kapitán Carlos Marchena věří, že jeho tým zopakuje dobrý pohárový výkon.

Jagielka si návrat užil, přestože Everton v Evropské lize skončil

Phil Jagielka se po deseti měsících, které strávil s poraněným kolenem na marodce Evertonu, ve čtvrtek konečně vrátil do sestavy prvního týmu. Přestože jeho klub v lisabonském Sportingu prohrál 0:3 a v Evropské lize tak končí, Jagielka je za svůj návrat šťastný.

O'Neill: Pokusíme se zapsat do historie klubu

Manažer Aston Villy Martin O'Neill připravuje své svěřence k zítřejšímu finálovému utkání Ligového poháru proti Manchesteru United a upozorňuje je na důležitost tohoto střetnutí. Tvrdí, že tímto soubojem se mohou zapsat do historie klubu.

Hinkel: Ani porážka v derby by nás ze hry o titul nevyřadila

Ve skotské lize vše směřuje k dalšímu městskému derby Old Firm mezi glasgowskými kluby Rangers FC a Celtikem. Obránce zelenobílého celku Andreas Hinkel sice nedělnímu utkání připouští velkou důležitost, zároveň ale odmítá, že by tento duel byl v souboji o ligový primát rozhodující.

Bayern Neuera v létě nekoupí, jedničkou zůstane Butt

I v příští sezóně bude jako jednička v brance Bayernu působit zkušený Hans-Jörg Butt, ačkoliv se dlouho počítalo, že mnichovský celek bude shánět nového strážce tří tyčí. Bavoři by ale rádi Manuela Neuera ze Schalke, toho však jeho současný zaměstnavatel v létě pustit nehodlá...

Touré připustil, že Barcelona prochází těžkým obdobím

FC Barcelona patří sice stále k největším favoritům jak španělské ligy, tak i Ligy mistrů, některé její výkony v poslední době však vzbuzují spíše negativní reakce. Fakt, že tým prochází horším obdobím, připustil také záložník Yaya Touré.

Hrdlička: Kluby v Česku čelí velkým finančním potížím

Šéf teplického klubu František Hrdlička před jarním startem první ligy upozornil, že dluhy v profesionálním fotbale mohou ovlivnit závěr soutěže. Nevylučuje dokonce ani krachy některých klubů a kritizuje malou akceschopnost svazové arbitrážní komise, která má pohledávky mezi kluby řešit.

Luck nezaplatil za Kaščáka s Hubníkem, oba jsou zpět v Olomouci

Z odchodu olomouckých fotbalistů Michala Hubníka s Markem Kaščákem do ukrajinského Lucku sešlo. Přestože oba už v druholigovém klubu podepsali smlouvy, Luck nepřevedl na konto Sigmy odstupné a zřejmě z finančních důvodů se hráčů vzdal. Kaščák i Hubník jsou zpět v kádru Olomouce a v neděli mohou nastoupit proti Slovácku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele