Southampton musí za Astoriho nabídnout víc

08.01.2013, 08:52
Aktuality
Southampton se snaží získat z Cagliari Davide Astoriho, jenže se mu to zatím nepovedlo, protože nabízí málo peněz. Italský klub za reprezentačního obránce požaduje dvanáct milionů liber. Sám Astori se přestupu do Anglie nebrání.

Saints údajně nabídli jen osm milionů, což Cagliari nestačí. "Southampton učinil významnou nabídku, nevíme ale, jestli Cagliari hráče pustí. Je velký rozdíl mezí tím, co jeden klub nabízí, a tím, co druhý žádá. Cagliari chce dvanáct milionů liber," uvedl Astoriho agent Renzo Contratto.

Pokud se kluby dohodnou, bude už přestup velmi blízko, že protože šestadvacetiletý hráč se Premier League nebrání. "Davide nebude mít problém jít do ciziny a zahrát si takovou soutěž, jakou je Premier League. Nejdříve se ale musí dohodnout kluby, pak můžeme jednat o smlouvě," dodává agent.

Davide Astori byl blízko odchodu z Cagliari už v létě, přestup do Spartaku Moskva ale odmítl a místo toho prodloužil smlouvu. Ta mu platí do léta 2015.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (1042)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele