Carragher zváží budoucnost, Rodgers ho chce udržet

07.01.2013, 16:56
Aktuality
Liverpool před sebou má druhou polovinu sezony, v níž bude Jamie Carragher přemýšlet o tom, jak naloží s další částí své kariéry. 34letý obránce má na Anfield Road smlouvu jenom do konce sezony a sám nevylučuje ukončení aktivní činnosti, manažer Brendan Rodgers se pak na celou věc dívá jinak...

"Bavili jsme se o tom před Vánocemi a dohodli se, že po svátcích na toto téma navážeme. Čeká nás náročné období, ale není pochyb o tom, že bych ho chtěl udržet, jelikož nám má stále co nabídnout," prohlásil Rodgers.

Zkušený obránce letos zasáhl do devíti ligových zápasů, hned v osmi případech ovšem na hřiště přišel jako střídající hráč. V Liverpoolu debutoval v roce 1996, od té doby si pak na své konto připsal 719 startů za Reds, s nimiž slavil i triumf v Lize mistrů.

"Pro obránce platí trochu jiná pravidla, s věkem získávají hráči větší přehled a posouvají se sestavou směrem dozadu. Byl ústředním hráčem a jednou z ikon Liverpoolu. A stále je ve skvělé kondici. Každý den pracuje naplno a jsem si jistý, že existují dny, v nichž mu není nejlépe, jelikož nehraje. Na druhou stranu je skvělým příkladem pro všechny ostatní. Jsem si jistý, že před sebou má ještě několik let kariéry," nepochybuje manažer.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (425)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele