Aktuality

Chirurg vyloučil, že by Totti musel na další operaci

Francesco Totti dal letos deset ligových branek, mohlo jich ale být daleko více. Na vině jsou v tomto případě přetrvávající problémy s kolenem, kvůli nimž kapitán AS Řím vynechal již několik utkání. Média dokonce začala znovu spekulovat o nutnosti další operace, té se ovšem hráč a fanoušci Giallorossi obávat nemusejí...

Salihovič se nevzdává, stále věří v Evropskou ligu

Hoffenheimu nevyšel začátek druhé poloviny sezony a hodně si zkomplikoval boj o evropské poháry. Loňský nováček německé nejvyšší soutěže je v tuto chvíli na devátém místě bundesligové tabulky, záložník Sejad Salihovič ale i tak věří v účast v příštím ročníku Evropské ligy...

Pravidlová komise bude řešit, zda má být viník penalty vyloučen

Mezinárodní komise pro fotbalová pravidla (IFAB) se bude zabývat návrhem, podle nějž by viník pokutového kopu nedostal červenou kartu. Šéf anglických rozhodčích Keith Hackett ho chce předložit na příštím zasedání komise v březnu.

Togo se odvolalo k CAS proti vyřazení z afrických šampionátů

Togo se odvolalo k sportovní arbitráži CAS v Lausanne proti vyřazení fotbalistů z příštích dvou afrických šampionátů. Africká fotbalová konfederace potrestala Togo poté, co vláda nařídila hráčům nestartovat kvůli útoku na týmový autobus na lednovém mistrovství v Angole.

Musíme věřit v titul, zdůrazňuje Fortuné

Celtic v minulém kole trochu oživil naděje na titul, když narozdíl od vedoucích Rangers dokázal svůj zápas vyhrát, glasgowské rivaly ale stále dělí osm bodů. Útočník Celtiku Marc-Antoine Fortuné věří, že jeho tým dokáže na rivala vyvinout tlak, který Rangers neustojí.

V kabině Bayernu řádí virus. Van Gaal má obavy

Bayern Mnichov v týdnu vyřadil v domácím poháru Fürth, když vyhrál jasně 6:2. Trenér německého velkoklubu Louis van Gaal ale vůbec v klidu není, jeho hráče se pokouší skolit virové onemocnění. A to ve chvíli, kdy se blíží osmifinále Ligy mistrů.

Cole jedná s Chelsea o nové smlouvě. Zatím bezvýsledně

Joe Cole má v Chelsea smlouvu jen do konce sezóny a už víc než měsíc jedná o jejím prodloužení. Osmadvacetiletý záložník se zatím s londýnským klubem nedohodl, a tak sílí spekulace o jeho možném letním odchodu. Velký zájem má údajně AC Milán.

Dva týdny před ligou kluby hledají ideální sestavu

Dva týdny před startem první ligy finišují prvoligové kluby v herních zkouškách a na většinu z nich čekají předposlední přípravné zápasy. Na nejbližší víkend chystá utkání deset ze šestnácti prvoligových klubů, přičemž ty ostatní hrály své zápasy závěrem pracovního týdne nebo je mají na programu počátkem příštího.

Nani se za červenou kartu omluvil

Portugalský reprezentant Nani se konečně začal pravidelně objevovat v sestavě Manchesteru United, jeho rozlet ale zabrzdila červená karta, již obdržel ve středečním utkání na Aston Ville. Nanimu nyní hrozí třízápasový distanc.

Eriksson rezignoval na post ředitele v Notts County

Klub ze čtvrté anglické ligy Notts County již nemá slavného sportovního ředitele. Bývalý kouč reprezentace Anglie, Mexika, Manchesteru City či Lazia Řím Sven-Göran Eriksson na svou funkci rezignoval poté, co klub odkoupil za jedinou libru bývalý předseda Lincolnu Ray Trew.

Costa se o Valencii rozhodne až po sezoně

Portugalský obránce Ricardo Costa sice v lednu odešel do francouzského Lille, nabídku mu však už předložila španělská Valencia. Bývalý zadák Wolfsburgu ale dohodu zatím nepotvrdil. Konečné rozhodnutí totiž učiní až na konci sezony.

Mourinho musí zaplatit 18 tisíc eur za emoční výbuch při derby

Trenér Interu Milán José Mourinho byl disciplinární komisí italského svazu potrestán pokutou 18 tisíc eur (asi 466 tisíc korun) za to, že během lednového derby s AC neudržel nervy na uzdě a slovně napadl rozhodčího.

Musíš dospět, vzkazuje Balotellimu Sacchi

Bývalý trenér italské reprezentace nebo milánského AC Arrigo Sacchi se opět jednou rozpovídal dychtivým novinářům, tentokrát mluvil o Mariovi Balotellim a Interu.

Ashley Cole si zlomil kotník, zmešká zbytek sezóny

Když včera Ashley Cole kulhal v Goodison Parku do kabin, nikdo asi netušil, že bude jeho zranění tak vážné. Levý bek Blues si ale při souboji s Landonem Donovanem zlomil kotník a bez fotbalu bude tři měsíce, možná i celou sezonu.

Donovan tu déle nejspíš nezůstane, přiznává Moyes

Landon Donovan na své krátké zastávce v Anglii upoutal skvělými výkony a manažer Evertonu David Moyes se s ním asi bude těžko loučit. Jenže jeden z nejlepších amerických fotbalistů je v Goodison Parku pouze na deset týdnů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele