Aktuality

Zítka chce chytat i příští rok, studuje už ale i na trenéra

Český brankář Daniel Zítka z bruselského Anderlechtu chce hrát fotbal na vrcholové úrovni ještě minimálně příští sezonu, avšak současně už navštěvuje i trenérské kurzy a připravuje se na další kariéru.

Petrov věří, že Aston Villa letos ukončí čekání na trofej

Aston Villa čeká na trofej od roku 1996, kdy vyhrála anglický Ligový pohár. Půst by mohl skončit letos, birminghamský klub má nadějně rozehrané oba domácí poháry. Záložník Stilijan Petrov věří, že Villans letos některou z trofejí skutečně získají.

Juan: To nejlepší teprve předvedeme

AS Řím se po špatném začátku sezóny rozjel k velké sérii neporazitelnosti, díky dvaceti zápasům bez prohry je nyní na druhém místě Serie A. Ligu sice vede s náskokem Inter Milán, obránce Římanů Juan ale věří, že jeho tým se ještě bude zlepšovat.

Pohár je pro Atlétiko priorita, říká Forlán

Atlétiku Madrid letošní sezóna příliš nevychází, jeden květnový zápas ale může znamenat výrazné vylepšení dojmu. Rojiblancos se probojovali do finále Španělského poháru, kde se postaví Seville. Útočník Atlétika Diego Forlán neskrývá, že v klubu se na úspěch v poháru upínají.

Magath si libuje, jakou má Schalke pozici

Schalke v neděli porazilo Köln a udrželo se v závěsu za vedoucím duem Bayern Mnichov, Bayer Leverkusen. Trenér hornického klubu Felix Magath je s takovým průběžným umístěním velmi spokojený. Schalke na první místo ztrácí tři body, před čtvrtým Hamburkem má náskok šesti bodů.

Dejte mi měsíc, řekl po výhře Lazia kouč Reja

Edy Reja o víkendu slavil na lavičce Lazia okamžitý úspěch, ve svém prvním utkání s římským klubem dokázal vyhrát v Parmě. Biancocelesti se díky třem bodům dostali ze sestupového pásma, Reja věří, že po dalších zápasech bude situace klubu ještě lepší.

Ferguson nechce o Vidičově odchodu ani slyšet

Nemanja Vidič je neustále spojován s možným letním odchodem z Manchesteru United, zájem o srbského obránce údajně mají AC Milán či Real Madrid. Manažer Rudých ďáblů Alex Ferguson však takový scénář popírá, Vidiče chce ve svém týmu udržet.

Audit ukázal nesrovnalosti v práci minulého vedení ČMFS

Audit fotbalového svazu ukázal nedostatky při vyúčtování účasti české reprezentace na mistrovství světa 2006 a mistrovství Evropy 2008 a také další chyby minulého vedení. Nesprávný postup při prodeji domu v pražské Kozí ulici, řešení sporných kauz a organizační nedostatky uvnitř svazu i ve spolupráci s marketingovou společností STES.

Jarní část LM zahájí duel bývalých vítězů: AC Milán hostí United

Jarní pokračování Ligy mistrů otevře s napětím očekávaná bitva mezi dvěma nedávnými šampiony. Vítěz soutěže z roku 2007 AC Milán vyzve v úterý na San Siru v prvním osmifinálovém utkání Manchester United, evropského klubového krále z předloňské sezony.

O ME 2016 se ucházejí Itálie, Francie a Turecko

Pořadatel mistrovství Evropy v roce 2016 vzejde z trojice zemí Francie, Itálie a Turecko, které do dnešní uzávěrky podaly žádost. Evropská unie UEFA rozhodne o organizátorovi turnaje 28. května v Ženevě.

Odchodu do Spartaku lituji, prohlásil Owusu-Abeyie

Ghanský reprezentant Quincy Owusu-Abeyie prohlásil, že udělal chybu, když se před čtyřmi lety rozhodl odejít do Spartaku Moskva. Owusu-Abeyie, který momentálně hostuje v Portsmouthu, dodal, že nyní tohoto kroku lituje.

Barcelonu sužují další zranění, na marodce je i Xavi

Po včerejší první ligové porážce v této sezoně postihla Barcelonu další výrazná rána. Na seznamu zraněných hráčů se nově objevilo jméno Xaviho Hernandeze. Ten dnes podstoupil vyšetření, které prokázalo poranění stehna.

Pocchetino již příliš nepočítá s Nakamurou, ten vyhlíží odchod

Shunsuke Nakamura měl být velkou posilou Espanyolu Barcelona pro letošní sezonu, v katalánském klubu se ovšem neprosadil a nejpozději v létě z něho pravděpodobně odejde. Naznačil to agent japonského záložníka, který pro svého klienta hledá nové angažmá již nyní...

Belaid Mladou Boleslav neposílí, klub o něj nemá zájem

Tuniský reprezentant Tijani Belaid neposílí v jarní části první ligy fotbalisty Mladé Boleslavi. Hráč pražské Slavie byl se středočeským týmem i na soustředění v Turecku, ale vedení klubu se nakonec rozhodlo, že ho neangažuje.

Ujfaluši: Myslím si, že to byl náš nejlepší výkon v sezoně

Atletiko Madrid se včera stalo prvním klubem, který v letošní sezoně dokázal v rámci Primera Division porazit Barcelonu. Klub z hlavního města Španělska vyhrál 2:1 a jeho hráči po zápase rozdávali úsměvy na všechny strany...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele