Huntelaar myslí na třetí místo. Tým je velmi kvalitní, říká

13.01.2013, 21:54
Aktuality
Spousta práce čeká ve druhé polovině letošní sezony na hráče Schalke. Ti se sice dokázali dostat do osmifinále Ligy mistrů, v domácí nejvyšší soutěži ovšem vůbec nezvládli závěr podzimu a propadli se až na sedmé místo. Kanonýr Klass-Jan Huntelaar nepochybuje o síle týmu a věří v umístění mezi nejlepšími třemi.

"Chceme se znovu kvalifikovat do Ligy mistrů. Všichni si uvědomujeme, že to nebude snadné, ale ztráta na celky před námi není tak obrovská, aby se nám nemohlo povést realizovat tento cíl," řekl nizozemský útočník v rozhovoru pro internetové stránky klubu.

Schalke dokázalo naposledy vyhrát 10. listopadu, od té doby vyválčilo ze šesti zápasů pouhé dva body a aktuálně je sedmé. Situace ovšem kritická rozhodně není, třetí Dortmund má jenom o pět bodů více, manko na druhý Leverkusen je větší o další tři body.

"Tým disponuje velkou kvalitou. I nadále pak budeme vše dělat na sto procent," slibuje Huntelaar, který nedávno uzavřel v Gelsenkirchenu novou smlouvu.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (33)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Třetí bude Leverkusen a Schalke se možná dostane do EL.

Reagovat
smazaný uživatel

přál bych 3. místo Leverkusenu, protože Schalke věřím spíše, že se z předkola dostane do LM

Reagovat
stas87

nepodcenuj bayer v lete necakam ziadny vyprodej a aj predkolo by bolo velke lakadlo,urcite by bayer dopadol lepsie ako gladbach s naivnym futbalom proti dynamu

Reagovat
smazaný uživatel

to nepochybně - Bayer by asi taky postoupil, ale Schalke bych v tom dával ještě několik procent navíc...a 4 německé týmy v LM by bylo super..

Reagovat
stas87

nevies kto bude nahrda za holtbyho...do leta daleko este,schalke ma kvalitu ale bayer ma kompaktnejsi tim a daval by som im do predkola o nieco vacsie sance ako schalke,no bayern,bvb,schalke a bayer by bolo asi optimalne,pre mna v tomto poradi

Reagovat
smazaný uživatel

bvb,bayer, schalke, bayern by bylo nejlepší!! pač Bayern by se do LM dostal aji kdyby nechtěl. Ale tak jak to píšeš ty, tak to asi bude no..

Reagovat
stas87

zalezat bude aj na EL ci LM,treba ak bayer pokazi prvy zapas tak necakam ze v odvete nasadi to najlepsie,to plati aj u schalke

Reagovat
smazaný uživatel

Jo kdybychom vyhráli titul, tak by mi nevadilo, že bychom si kopli i předkolo ... o dva zápasy navíc, plus ještě snadná šance sehnat levnej lístek ... Vše pro dobro Bundesligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JozkokozleJ

Dost vyrazne sa spekuluje o navrate Raffaela do BL (v suvislosti s S04). A tiez sa spomina Belhanda z Montpellieru.

Reagovat
smazaný uživatel

Belhanda by mohl být zajívamý

Reagovat
stas87

sak ten siel v lete do dynama nie?podla EF ma 613 minut za pol sezony belhanda v schalke...zaujimava predstava,neprekazal by si s draxlerom?

Reagovat
JozkokozleJ

Na to, ze Raffaela kupovali za dost slusne peniaze, hrava malo. Nedavno som pozeral na jeho statistiky a je to fakt malo. Konkurencia v Dyname Kyjev je vysoka. Kazdopadne, Schalke by muselo vysolit podobnu ciastku ako v lete Dynamo (nejak do 10 mil. €).

Popravde Belhandu nejak nepoznam. Cital som o nom parkrat ale poriadne som ho nevidel. Predpokladam, ze i za neho by muselo Schalke min. tych 10 mil. € dat.

Reagovat
stas87

oni na jeho miesto maju estradu a cabellu,mozno uz belhanda potrebuje zmenit posobisko...zaujem je vraj v PL,tu asi schalke nema sancu,ponuknu mu lepsi plat+bonus pre agenta

myslis ze by teoreticky rode mohol hrat v tej ofenzivnej trojke s draxlerom a farfanom?za nim by bol neustädter a jones,ci by to fugovalo alebo by sa rode stahoval prilis casto dozadu ku nim

Reagovat
db18

Mne se nezdá spíš to, že by vedle sebe hrál Jones s Neustädterem... To spíše k druhému jmenovanému dát Rodeho

Reagovat
stas87

alebo tak v mojich ociach nie je rode DM,skor CM a mozno by zvladol aj AM casom...

Reagovat
db18

Takže spíš lehce nad Neustädterem... (prostě tak nějak, jak to je teď v Bayernu)

Reagovat
db18

...a koukám, že to tak je i teď v Eintrachtu - buď je přímo vedle Schweglera, nebo trochu "vysunutější"

Reagovat
stas87

jj,schwegler je ten drzak vzadu,rode ma vacsie ofenzivne vlohy,nabiehanie z druhej vlny treba,zasa sa ale vylozene nemota na AM

Reagovat
JozkokozleJ

Presne tak. Ja si Rodeho neviem predstavit na AM. Podla mna mu sedi to, co hraje vo Frankfurte. Je casto pri zakladani utoku a tvori tu vlnu, ktora aktivne podporuje utok, ked casto sa dostane i do finalnej fazy.

Reagovat
jv

Směrem dopředu se navíc záložníci moc neposouvají, zrovna Schwegler je opačným příkladem, když v Bayeru hrál buďto CM anebo ještě ofenzivnější pozice, včetně kraje.

Reagovat
db18

O Raffaelovi se dneska mluvilo i dost v Doppelpassu a asi si od něj v Dynamu slibovali více...

Reagovat
stas87

tak v dyname konci milevskyj ktory ide niekam do turecka,jasny zaklad ma brown a ku nemu je ruben,raffael,jarmolenko a mehmedi,nemyslim si ze by ho dynamo pustilo uz teraz v zime,to skor az v lete

Reagovat
smazaný uživatel

Doppelpass se dá sledovat na stránkách Sport1.de? Nebo máš ten kanál v TV?

Reagovat
JozkokozleJ

http://www.webstream.ewebsite.com/articles/sport-1-de.html

Archiv sa sledovat na ich stranke neda, ale toto je link na kontinualne vysielanie Sport 1 DE, v este obstojnej kvalite.

Reagovat
smazaný uživatel

super - díky

Reagovat
jv

To se bude hodit, díkes.

Reagovat
db18

Chytám to v TV Ale ten odkaz od Jozka funguje (ikdyž to teď podle aktuálního programu nevypadá )

Reagovat
JozkokozleJ

Tak tam stale davaju dopoludnia a nejak popoludni bludy ala Teleshopping, nie? Parkrat som tam pozeral zostrihy z 2.BL a bolo to podla programu.

Reagovat
db18

teď je tam "Normal" (nebo už teleshoping) - to je nějaký informační program, ale jinak teleshoping no

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslel, že se budou předhánět s Mnichovem Hlavně aby hráli příští sezonu LM z místa a ne předkolo

Reagovat
smazaný uživatel

Součastná sestava Shalke má na 3 místo. První určitě BAYERN 2 DORTMUND. Škoda že ted prožívají horší období .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele