Aktuality

V Tipsport lize už půjde o peníze

Už pouze osm týmů je ve hře o triumf v letošním ročníku Tipsport ligy. Ve středu je na programu čtvrtfinále a čtyři vítězné týmy se utkají o víkendu v závěrečných bojích. A protože žádný ze semifinalistů neodejde s prázdnou, půjde v prvních zápasech vyřazovací části do tuhého.

Huntelaar chce hrát více, v případě odchodu by volil hostování

Klaas-Jan Huntelaar sázel v Nizozemsku jeden gól za druhým a před rokem se vydal do zahraničí. V Realu Madrid strávil jenom šest měsíců a stejnou porci má možná vyměřenou i v AC Milán. Situace nizozemského útočníka na San Siru se sice zlepšila, přesto stále není spokojen...

U Olympiakosu Pireus skončil brazilský trenér Zico

Jen čtyři měsíce vydržel na lavičce fotbalistů Olympiakosu Pireus slavný Brazilec Zico. Vedení řeckého mistra dnes šestapadesátiletého kouče po sérii špatných výsledků odvolalo, jeho post podle klubového webu převezme bývalý hráč Božidar Bandovič.

Jun rychle doléčuje těžké zranění a vyhlíží jarní ligu

Rok plný rozporů má za sebou útočník Tomáš Jun, který v neděli oslavil 27. narozeniny. V rakouské lize se mu během roku 2009 podařilo dokonale restartovat pomalu uvadající kariéru v dresech Altachu a Austrie Vídeň, ale v nejméně vhodný okamžik ho počátkem října zastavilo těžké zranění.

Ibrahimovič získal v Itálii znovu ocenění pro hráče sezony

Švédský kanonýr Zlatan Ibrahimovič obhájil prvenství v anketě o nejlepšího hráče italské ligy za sezonu 2008/09. Na dnešním slavnostním vyhlášení v Miláně převzal tradičního Oscara již jako hráč Barcelony, jejíž barvy hájí od léta loňského roku.

Donovan své působení v Evertonu možná prodlouží

Landon Donovan, který momentálně hájí barvy Evertonu, se podle plánů má v půlce března vrátit do Los Angeles Galaxy. Z toho by ale nakonec mohlo sejít. Americký fotbalista je z působení v Premier League zatím tak nadšený, že uvažuje o jeho prodloužení.

Grygera má zlomený nos a musel na operaci, hrát bude s maskou

Český fotbalista Zdeněk Grygera se musel dnes podrobit operaci nosu, který si zlomil v nedělním utkání italské ligy mezi Juventusem a Chievem. Měl by však být k dispozici již pro další zápas, bude však muset v příštích týdnech hrát s ochrannou maskou. Italský klub o tom informoval na svém webu.

Cruyff varuje Canalese před přestupem do velkoklubu

Sergio Canales nedávno prohlásil, že by rád brzy vyřešil otázku svého dalšího působiště, a zájem o něj projevilo několik španělských i anglických velkoklubů. Množící se spekulace nenechaly klidným ani bývalého trenéra Barcelony Johanna Cruyffa. Podle něj by však velký talent měl zatím zůstat v Santanderu.

FIFA nepotrestá Henryho za ruku v baráži o MS

Thierry Henry nebude potrestán za ruku při loňské barážové odvetě proti Irsku, po které padl v prodloužení rozhodující gól a Francie se tím dostala na světový šampionát. Rozhodla o tom dnes disciplinární komise FIFA.

Van Nistelrooy odmítl Galatasaray, chce zpět do Anglie

Uznávaný nizozemský fotbalista Ruud van Nistelrooy nakonec z Realu Madrid do Galatasaraye Istanbul nepřestoupí a nestane se tak konkurentem českého útočníka Milana Baroše. Lukrativní nabídku tureckého celku sice zvažoval, ovšem rozhodl se ji odmítnout. Dává totiž přednost návratu do anglické ligy.

Toni: Lippi ví, co mohu udělat pro národní tým

Luca Toni dal o víkendu jasně najevo, že se hodlá poprat o nominaci na světový šampionát do Jihoafrické republiky. Vytáhlý útočník dvěma góly přispěl k výhře AS Řím 3:0 nad Janovem...

Plzeňští testují další zahraniční hráče

Do tréninku fotbalistů Viktorie Plzeň se dnes zapojili útočník Johann Anwar Ryan Smith z USA a Chorvat Mario Milasinovič. Oba fotbalisté zřejmě nastoupí už ve středečním čtvrtfinálovém utkání Tipsport ligy proti Drážďanům. ČTK o tom informoval mluvčí klubu Pavel Pillár.

Zaki se vrací do Anglie, ve zbytku sezony pomůže Hullu

Amr Zaki se po šesti měsících vrací do anglické Premier League. Egyptský útočník v loňské sezoně hájil barvy Wiganu, nyní si ho ze Zamaleku na půlroční hostování vypůjčil Hull...

Ronaldinho: Teď se zase cítím být milován a respektován

Ronaldinho dává v posledních týdnech jasnou odpověď všem pochybovačům, že stále dokáže bavit diváky a rozhodovat zápasy. Po pomalejším startu do sezony se Brazilec dostal do vynikající formy a včera to pocítila i Siena. Ronaldinho tak má spoustu důvodů k radosti...

Emerymu se ulevilo. Valencia doma zabrala

Valencia v neděli večer porazila Villarreal 4:1 a přiblížila se druhému Realu Madrid na rozdíl tří bodů. Pro netopýry byl zisk tří bodů v domácím prostředí velmi důležitý, protože zápasy na Mestalle v této sezóně často končily ztrátou bodů. Trenér Unai Emery věří, že Valencia už doma body rozdávat nebude.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele