Aktuality

Ashley Cole si zlomil kotník, zmešká zbytek sezóny

Když včera Ashley Cole kulhal v Goodison Parku do kabin, nikdo asi netušil, že bude jeho zranění tak vážné. Levý bek Blues si ale při souboji s Landonem Donovanem zlomil kotník a bez fotbalu bude tři měsíce, možná i celou sezonu.

Donovan tu déle nejspíš nezůstane, přiznává Moyes

Landon Donovan na své krátké zastávce v Anglii upoutal skvělými výkony a manažer Evertonu David Moyes se s ním asi bude těžko loučit. Jenže jeden z nejlepších amerických fotbalistů je v Goodison Parku pouze na deset týdnů.

Blanc po pohárovém nezdaru nehledal výmluvy

Bordeaux v letošní sezoně dlouho působilo jistým dojmem, poslední zápasy se mu ovšem nevydařily a dalším z nich byl včerejší proti AS Monaco v rámci Francouzského poháru. Úřadující mistr prohrál 0:2 a jeho trenér Laurent Blanc po zápase nehledal výmluvy...

Giggs má zlomenou ruku, chybět bude čtyři týdny

Velká nepříjemnost potkala Manchester United, v nejbližších zápasech mu totiž bude chybět jeden z jeho klíčových hráčů. Záložník Ryan Giggs má zlomenou ruku a na hřišti se neobjeví čtyři týdny...

Šimák má problémy s přitahovačem svalu a bude Mainzu chybět

Český fotbalista Jan Šimák má krátce po svém přestupu do Mainzu zdravotní problémy. Ve svém druhém utkání s novými spoluhráči si poranil přitahovač stehenního svalu a do dalšího zápasu už nenastoupil. A vynechá i víkendový zápas s Herthou.

Agent: Krasić do Liverpoolu nejde, ani s ním nejednal

Dejan Joksimović, agent krajního záložníka CSKA Moskva Miloše Krasiće, hodně rychle zareagoval na spekulace anglických médií o chystaném přestupu svého agenta do Liverpoolu. Joksimović sice v Liverpoolu byl, o Krasićovi ovšem během jeho návštěvy nepadlo ani slovo...

La Coruňa přišla o dalšího hráče, letos zřejmě dohrál i Sergio

Deportivo La Coruňa v roce 2010 vypadlo z domácího poháru a i když se stále drží na šesté příčce tabulky Primera Division, tak trenér Miguel Angel Lotina ideální náladu rozhodně nemá. Mohou za to zranění, vedle obránce Filipeho nyní zřejmě přijde o zbytek sezony rovněž zkušený záložník Sergio...

Stále se mám co učit, ví Agüero

Sergio Agüero před sebou má druhou polovinu sezony, v níž ho čeká boj o nominaci na světový šampionát do Jihoafrické republiky. Útočník Atletika Madrid by Argentině rád pomohl až do finále mistrovství světa, moc dobře ale ví, že se má stále co učit...

Viduka odmítl angažmá v Melbourne, brzy zřejmě ukončí kariéru

Mark Viduka se v posledních měsících vytratil ze scény a je hodně pravděpodobné, že brzy ohlásí definitivní konec své aktivní kariéry. 34letý australský útočník, jehož v posledních letech často brzdila zranění, odmítl nabídku nováčka letošní sezony australské nejvyšší soutěže Melbourne Heart...

Prodej Hummelse byla chyba, přiznává trenér Bayernu

Bayern Mnichov prodal do Dortmundu Matse Hummelse, který se v černožlutém dresu vypracoval v elitního obránce Bundesligy. Hermann Gerland, asistent hlavního trenéra Bayernu Louise van Gaala, přiznává, že odchod dnes jednadvacetiletého hráče byla pro bavorský klub chyba.

Fabregas s Barcelonou nejedná. Čeká se na Katalánce

Francesc Fabregas popřel informace anglických médií, podle kterých je dohodnut s Barcelonou na letním návratu do Katalánska. Otec záložníka Arsenalu zdůrazňuje, že pokud chce Barcelona španělského reprezentanta získat, musí nejdříve jednat s vedením londýnského klubu.

U belgických šampionů ze Standardu Lutych skončil kouč Bölöni

U belgických mistrů ze Standardu Lutych skončil trenér László Bölöni. Rumunský reprezentant, jenž v národním mužstvu odehrál 102 zápasů, rezignoval po sérii špatných výsledků, které prakticky vylučují obhajobu titulu.

Moyes čekal na výhru nad Chelsea. Dočkal se včera

Manažer Evertonu David Moyes si včerejší vítězný zápas proti Chelsea užil dvojnásobně. Moyes koučoval třísté utkání v Premier League a hlavně se konečně dočkal výhru nad Blues, na kterou čekal až do středy. Everton se v tabulce posunul na deváté místo.

Chamakh jedná i s Arsenalem. Nic ale zatím nepodepsal

Marouane Chamakh popřel informace anglických médií, podle kterých se dohodl na angažmá z Arsenalem. Útočník Bordeaux ale potvrdil, že je s několika kluby Premier League v kontaktu. Chamakhovi končí po sezóně smlouva a Bordeaux s největší pravděpodobností opustí.

Adiyiah dorazil do Milána. Z prvního tréninku byl unešený

Dominic Adiyiah se v úterý dočkal prvního tréninku za AC Milán, svůj nový klub. Mladý útočník oficiálně přestoupil už v lednu, jenže reprezentační povinnosti seznámení s novým prostředím poněkud oddálily. Včera už se Adiyiah dočkal a ze setkání s milánskými hvězdami byl unešený.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele