Aktuality

Hart bude i v příští sezoně hostovat v Birminghamu

Manažer Birminghamu Alex McLeish byl na přelomu roku smířen s tím, že pro příští sezonu bude muset hledat novou gólmanskou jedničku, v tuto chvíli ale má o jeden velký důvod k radosti více. Joe Hart, který letos v týmu nováčka Premier League hostuje z Manchesteru City, by měl v klubu zůstat o rok déle...

Světové talenty: Sergio Canales

Poslední měsíce se celosvětová média předháněla v zaručených zprávách týkajících se Sergia Canalese a jeho možného přestupu. Mladý španělský záložník byl na roztrhání a v centru pozornosti, proto určitě neublíží, když si jej představíme o něco blíže.

Hiddink bude trénovat tureckou reprezentaci

Novým koučem turecké reprezentace se stane Guus Hiddink. Nizozemský odborník podle informací tureckého svazu kývl na nabídku a od srpna se ujme funkce. Do té doby má povinnosti u národního týmu Ruska, s nímž se však neprobojoval na letošní světový šampionát.

Dohoda o programu kvalifikace může ztroskotat na sporech se Skoty

Tříčlenná česká delegace vyrazí ve čtvrtek do Madridu na jednání o termínech skupiny I kvalifikace mistrovství Evropy 2012. Reprezentační manažer Vladimír Šmicer, trenér Michal Bílek i vedoucí týmu Jaroslav Dudl se budou snažit vyjednat termínovou listinu na schůzce, kterou si funkcionáři domluvili při losování 7. února ve Varšavě.

Milánští bědují nad koncovkou. Rooney: Zasloužená výhra

Osmifinále Ligy mistrů mezi AC Milán a Manchesterem United se muselo fanouškům líbit. K vidění byla spousta šancí a také pět gólů. Méně radosti ale měli domácí příznivci, kteří museli přijmout prohru rossoneri 2:3, přestože milánský tým měl více šancí.

Puelovi chyběl druhý gól. Madriďané nepochybují o postupu

Lyon vykročil do osmifinále Ligy mistrů domácí výhrou 1:0 nad Realem Madrid. Trenérovi Olympique Claude Puelovi je jasné, že po nejtěsnějším výsledku bude odveta hodně těžká. V táboře Bílého baletu ani po úvodní prohře nikdo nepochybuje o postupu do dalšího kola.

Paroubek jednal s Haškem. Chtěl by Euro

Financování českého sportu potřebuje co nejdříve systémovou změnu. Shodli se na tom předseda ČSSD Jiří Paroubek a předseda ČMFS Ivan Hašek na včerejším jednání v Lidovém domě. Paroubek vyjádřil přání, aby Česká republika usilovala o pořadatelství mistrovství Evropy 2020 společně se Slovenskem.

Nejlépe placeným hráčem světa je Cristiano Ronaldo

Nejlépe placeným fotbalistou světa je podle portugalské marketingové společnosti Futebol Finance útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo. Jeho základní roční plat činí podle informací agentury 337 milionů korun. O 27 milionů méně bere Zlatan Ibrahimovic z Barcelony a elitní trojici uzavírá s 271 miliony jeho spoluhráč Lionel Messi.

Místo FK Moskva bude Premier Ligu hrát Alania Vladikavkaz

Vedení ruské Premier Ligy dnes potvrdilo odstoupení FK Moskva z letošního ročníku tamní nejvyšší soutěže. Celek z hlavního města nemá dostatek finančních prostředků a mezi elitou ho nahradí Alania Vladikavkaz...

Šok pro Everton, Fellaini bude chybět šest měsíců

Hodně dlouho bude Evertonu chybět Marouane Fellaini. Belgický záložník si z nedávného zápasu s Liverpoolem odnesl poraněný kotník a čekal na přesnou diagnózu, která není vůbec příznivá - záložník Toffees musí na operaci a mimo hru bude šest měsíců...

Středeční zápasy Ligy mistrů svedou dohromady staré známé

Dobře známí soupeři se potkají ve středečních osmifinálových zápasech Ligy mistrů. Jak v případě duelu Porto - Arsenal, tak v souboji Bayern - Fiorentina se totiž střetnou kluby, které se utkaly v základních skupinách minulého ročníku. V Portugalsku by měl na hřiště vyběhnout v základní sestavě anglického celku i Tomáš Rosický.

Arteta: Momentálně se můžeme měřit s každým

Dlouholetá opora Evertonu Mikel Arteta věří, že liverpoolský klub zaznamená v letošní sezoně velký úspěch v Evropské lize. Španělský záložník si je vědom faktu, že je to jediný způsob, jak letošní sezonu napravit.

Z trojice Brazilců zůstal v Brně pouze Lira

Z trojice Brazilců zůstal v Brně po uzávěrce přestupů pouze třiadvacetiletý Elton Lira, který se vrátil ze zkoušky v Jihlavě. Útočník Dalmo odešel na hostování do bulharského Černomorce Burgas a jeho krajan Léo bude hostovat v nižší brazilské soutěži. V zimní přestávce zatím brněnský kádr opustilo šest fotbalistů a přišlo pět nových hráčů.

Gamberiniho zranění je vážné, dva měsíce si nezahraje

Italský reprezentant Alessandro Gamberini si kvůli zranění ramena dva měsíce nezahraje. Osmadvacetiletý stoper Fiorentiny dnes podstoupil operaci a na trávníky se vrátí v květnu.

Benzema je v Realu izolovaný, řekl Aulas

Karim Benzema sice bude dnes večer sledovanou postavou, v rámci osmifinále Ligy mistrů se totiž vrací na stadion svého bývalého zaměstnavatele. Zdaleka ale nemá místo v základní sestavě Realu Madrid jisté. Toho si je vědom také prezident Lyonu Jean-Michel Aulas, který tvrdí, že Benzema je v Realu izolován.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele